Page 1

Perioada de valabilitate: 03.01 - 19.01.2014 www.real.ro

REDUCERI FINALE LA ZECI DE CATEGORII DE PRODUSE!

TEXTILE PENTRU BĂRBAȚI, DAMĂ, COPII, BEBE ȘI PAPUCI DE CASĂ *

ZECI DE ELECTROCASNICE

*

SUTE DE ARTICOLE DE BRICOLAJ ȘI AUTO

*Reducerea se aplică exclusiv articolelor semnalizate la raft și este inclusă în preţul afișat la raft. Nu se aplică articolelor din alte promoţii.

*


REDUCERI FINALE LA TEXTILE DE CASĂ ȘI MOBILIER

TELEVIZOARE

Reducerea se aplică exclusiv articolelor semnalizate la raft și este inclusă în preţul afișat la raft. Nu se aplică articolelor din alte promoţii.

SUTE DE ARTICOLE DE MENAJ ȘI DECORAȚIUNI PENTRU CASĂ

Reducerea este inclusă în preţul afișat la raft. Nu se aplică articolelor din alte promoţii.

Reducerea se aplică exclusiv articolelor semnalizate la raft și este inclusă în preţul afișat la raft. Nu se aplică articolelor din alte promoţii.

SUTE DE JUCĂRII

GAMA : ARTICOLE FITNESS, ECHIPAMENTE, ÎNCĂLȚĂMINTE ȘI ÎMBRĂCĂMINTE

Reducerea se aplică la casa de marcat . Nu se aplică articolelor din alte promoţii.

WHISKEY JIM BEAM 0.7 L

Reducerea se aplică exclusiv articolelor semnalizate la raft și este inclusă în prețul afișat la raft. Nu se aplică articolelor din alte promoții.

Reducerea se aplică exclusiv articolelor semnalizate la raft și este inclusă în preţul afișat la raft. Nu se aplică articolelor din alte promoţii. Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

GELURI DE DUȘ

Reducerea se acordă la casele de marcat. Nu se aplică articolelor din alte promoţii și pachetelor promo.

SC real,- Hypermarket România SRL. CUI: 17294806, Nr. de înregistrare în Registrul Comerţului: J40/17398/18.09.2007 Adresa sediului social: Bucureşti, Sector 3, B-dul. Theodor Pallady nr. 51N, Clădirea C1, Corp A, etaj 1 Capital social: 1.072.662.827,88 LEI

Produsele din acest catalog se pot achiziţiona în limita stocului existent, în magazinele real,- cu excepția real,- Ploiești, Timișoara Sud și Baia Mare. Preţurile includ TVA. Preţurile pot suferi modificări neanunţate. Deoarece măsurile de precauţie au fost luate în momentul tipăririi acestui catalog, real,- Hypermarket România SRL nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori sau omisiuni. Accesul este liber, fără legitimaţie de client.

Catalog Real 03 - 19 ianuarie 2014  
Catalog Real 03 - 19 ianuarie 2014  

Catalog Real 03 - 19 ianuarie 2014

Advertisement