1.210

Page 48

Esports. Bàsquet - 9a jornada de l'Eurocup

Joventut de Badalona, 90 Unics Kazan, 73 JOVENTUT: Buford, 4; López-Aróstegui, 11; Morgan, 10; Prepelic, 15; Dimitrijevic, 5; Kanter, 9; Zisis, 11; Omic, 10; Parra, 0; Zagars, 0; Ventura, 3 i Harangody, 12. UNICS KAZAN: Sergeev, 6; Morgan, 18; McCollum, 15; Tyus, 8; Likhodei, 0; Klimenko, 2; Uzinskii, 3; Smith, 12; Mantzaris, 2; Kolesnikov, 2 i Wilson, 5. Parcials: 25-17, 19-30, 24-11 i 22-15. Àrbitres: Belosevic, Petek i Ambrosov. Espectadors: 2.860. El Joventut va vèncer dimecres a l'Unics Kazan a Badalona, a qui a més li va superar l'average, i es va classificar matemàticament pel Top 16 de l'Eurocup. El bon joc de conjunt dels locals i la impecable defensa que

EUROCUP - GRUP C RESULTATS Darussafaka - Brescia 61-70 JOVENTUT - U. Kazan 90-73 Nanterre - Olimpia L. 90-87

CLASSIFICACIÓ 1.*Darussafaka 2.*JOVENTUT 3.*Unics Kazan 4.*Brescia Leonessa 5. Nanterre 92 6. Olimpia Ljubljana

5 5 5 5 4 3

10a JORNADA Brescia Leonessa - Nanterre Unics Kazan - Darussafaka Olimpia L. - JOVENTUT

van emprar en els dos últims quarts va ser clau per assegurar el triomf. El partit va tenir dues parts totalment diferents. La primera va ser igua-

lada i plena d'alternances en el marcador. Del 12-12 inicial es va passar a un 25-17, i a continuació va replicar l'equip rus (30-34). A dos minuts del descans

Bones Festes Lots per a empreses Jordi Canals

els verd-i-negres van capgirar el resultat (43-39) i als vestidors es va marxar amb 44-47. El 47-51 de la represa va ser l'últim avantatge visitant, doncs un parcial de 10-0 capgiraria totalment la tònica del duel. Del 57-51 es passaria en pocs minuts a una màxima renda badalonina de 13 punts (68-55), que ampliaria a 17 a 6 minuts del final (77-60).