Page 1

La revista del Centre Comerç Badalona Primavera 2011

Tota la programació de les Festes de Maig 2011 a l’interior

P

! a l e t a os

www.centrebadalona.com


AUDIOVISUALS - MENÚ GRUPS - BATEJOS - COMUNIONS - CASAMENTS

CTRA. DE BADALONA A MONTCADA KM 3 – CANYET 08916 BADALONA T E L È F O N 9 3 3 9 5 1 2 6 2 - I N F O @ R E S TAU R A N T PA L M I R A . C O M


EDITORIAL Estimats/des dimonis/es, Mil·lenaris dimonis que balleu als badius i mengeu micacos, tot contemplant la navegació d’un patí català. Us sona? Una Badalona que batega quan el nostre bestiari juga amb el foc i el dimoni crema a la platja. L’oloreu? Retronen els trabucs dels miquelets al so de la gralla. Ho sentiu? El regust del turnemi, l’olor de mar. Ho noteu? La canalla salta, l’àliga balla, l’Anastasi i la Maria contemplen com l’anxaneta corona. S’alça la senyera. Ho veieu? Ho torneu a sentir? Sí! És la nostra Badalona de personalitat mil·lenària, amb arrels i tradicions profundes. La mateixa que s’ha fet seu el mocador solidari de les Festes de Maig. Un mocador relativament modern, però no per això menys integrat avui en dia. El mateix que engalana els balcons. Són les Festes de Maig, les nostres festes!

I la samarreta... la porteu?

4

Fora Stocks

16

La fira es consolida a Badalona

19-20 8-9

Operació Bikini

Gastronomia

Cuines del món a Badalona

Entrevista

Pilar Rahola, la pregonera de les Festes de Maig 2011

Les últimes tendències per mantenir-se bé

13-14

La samarreta L del Dimoni

22-23

Programa de les Festes de Maig

EDITA Associació de Comerç Centre i Progrés de Badalona - Tel. 93 464 09 52 REDACCIÓ T. García FOTOGRAFIA D. Giménez DISSENY Jordà, Padrós, Tobella i Truñó IMPRESSIÓ Creacions Gràfiques Canigó, s.l. tel 93 229 23 60 - Dipòsit Legal: B-23125-2010 Els editors no es fan responsables de les opinions oferides pels autors d’aquesta publicació, ni comparteixen necessàriament els seus criteris.

3


C CIUTAT CIUTAT

El Fora Stocks

es consolida com a fira a Badalona La 5ena edició del Fora Stokcs de Centre Comerç Badalona: un èxit de participació. CCB aconsegueix situar la fira en una de les principals de la ciutat.

FOTOS: DOLORS GIMÉNEZ

El canvi de dates no va suposar un impediment per a que la quarantena de comerços que van participar al Fora Stocks de CCB celebressin amb èxit l’edició de consolidació d’aquesta fira. Aquesta 5ena edició es va caracteritzar per l’afluència massiva de consumidors que van apropar-se a la Plana a la recerca de gangues i oportunitats de la temporada d’hivern. La coincidència però amb l’inici de la primavera va permetre que els comerços poguèssin oferir promocions amb productes de la nova temporada. Un Fora Stocks amb ambient festiu, que va comptar amb la presència d’entreteniment infantil com els llits elàstics i un gran inflable. La nota de color va ser sense cap

4

mena de dubte la gran quantitat de globus, que els comerços oferien gratuïtament amb les seves vendes. Es calcula que entre divendres 25 i dissabte 26 de març, es van repartir uns 3.000 globus. Pels més grans, l’organització havia reservat una promoció amb cava de Centre Comerç Badalona (350 ampolles) que es va acabar a les poques hores. Com a novetat d’enguany cal destacar la bona acollida que ha tingut la primera gran paella popular, feta amb la col·laboració del Casal Antoni Sala i Pont, i que tot apunta que s’establirà com un clàssic per a properes edicions dels Fora Stocks organitzats per CCB.


Decoració integral claus en mà, ens cuidem de tot i us estalviem hores i maldecaps.

Reformes parcials i posades a punt de la llar, la cuina, el bany, perquè gaudiu de casa vostra.

Restauració en els nostres tallers d’aquells mobles que voleu conservar, de portes a les quals voleu donar pàtina, de la cuina per tornar a estrenar allò que estimeu.

Servei de decoració amb estil propi, amb plànols i dibuixos que us ensenyaran com pot quedar el somni que teniu de la vostra botiga o la vostra llar.

Si presenteu aquest anunci gaudireu un preu especial i una atenció personalitzada, i ens adaptarem a les vostres necessitats i horaris.

llar U s esperem per de corar la vostra i fer-la més còmoda i acollidora. Centraleta (Maria): 933 870 997 - Mòbil (Pere): 605 808 592 - Mòbil (Josep): 685 904 906

Baldomer Solà, 182-200 - 08912 BADALONA Pàrking clients en el nostre edifici


ENTREVISTA ENTREVISTA

Entrevista a Jordi Subirana a l’Ajuntament Hem fet una diagnosi de l’oferta comercial, de la demanda del sector comercial i de les polítiques de promoció de cada zona comercial de la ciutat, per així poder prendre les decisions adequades, dirigides a posicionar el comerç de proximitat com a referent del públic que resideix a cada districte. Per exemple, alimentació i equipaments, responent així a les necessitats més bàsiques dels consumidors.

Fa quatre anys el govern tripartit municipal format pel PSC ERC i la seva coalició, Convergència i Unió van apostar crear una regidoria de comerç i consum. Què tal ha anat aquest mandat històric? Jo crec que la creació d’una regidoria de comerç va ser un gran encert per part del govern, reivindicació per cert, dels propis comerciants. Penso que s’ha fet una bona feina, a nivell general de tot el govern i també de la regidoria que jo he liderat. Però qui ha de dir si estan o no satisfets de la gestió que s’ha fet des de la regidoria, són els propis comerciants. Fa quatre anys ningú preveia una crisi econòmica tan forta. Com ha afectat això en la seva presa de decisions i amb l’objectiu de dinamitzar el comerç? Evidentment, ningú creia que en primer lloc hi hauria una crisi, i menys de les dimensions que s’ha produït a nivell mundial. Nosaltres hem intentat posar una mica d’ordre tant pel que fa referència al comerç, com a la resta de competències; els encants, mercats, etc....

6

Un dels seus objectiu era la creació d’un centre comercial d’excel·lència al districte primer. Ara tenim la unió de botiguers més nombrosa de la ciutat amb els del Progrés i el Centre. Satisfet? Aquest ha estat un dels molts objectius d’aquesta legislatura. Jo quan vaig assolir la responsabilitat de la regidoria de comerç i veient que altres municipis ens passaven la mà per la cara, vaig decidir que Badalona com a tercera ciutat a nivell de Catalunya, amb un teixit comercial important i notable, amb unes bones comunicacions, tenia doncs tots els ingredients per competir amb altres municipis menys importants. Vàrem anar a la Generalitat de Catalunya, al Departament de Comerç, i vaig plantejar la possibilitat de què Badalona havia de tenir un Centre d’Excel·lència Comercial. Ens ho vàrem treballar molt i el Departament de Comerç ens va recolzar. Hem estat un dels deu municipis escollits. Després de dos anys de treballar conjuntament amb les dues associacions, jo em sento satisfet del que ja hem aconseguit i sobretot del que es pot arribar a assolir si es continua treballant en bloc. El futur de les zones comercials de proximitat, per ser competitives amb les grans superfícies comercials de format tancat, han de posar-se les piles i treballar per oferir al consumidor tot allò que es pot trobar en aquestes grans àrees. Els comerciants s’han de dedicar a tirar endavant els seus negocis i cal professionalitzar les associacions de comerciants. Avui per avui, i al segle que estem, no pot ser que un comerciant dediqui més hores a fer de president que a la seva botiga. Les administracions hem de dedicar els recursos i la imaginació per a què els comerços treballin, podent tenir una xarxa comercial dinàmica però estable, i que no tinguem zones comercials amb botigues tancades.

La Unió fa la força? Sí, la Unió fa la força. Hem de remar i anar tots en la mateixa direcció, tenir el mateix objectiu, que no ha de ser altre que millorar la qualitat de les zones comercials per a ser competitius. El principal objectiu del Centre d’Excel·lència és tenir un comerç revitalitzat, un centre de la ciutat renovat amb un nou mobiliari urbà, millorant l’enllumenat, la senyalètica i l’arbrat, entre d’altres coses. El fet que aquest projecte no hagi quallat en alguns comerciants del carrer de Mar i el Carrer Canonge li fa replantejar la viabilitat del projecte? En cap moment m’he plantejat la viabilitat del projecte, perquè ningú ha qüestionat el projecte. L’arribada del Màgic no ha fet tan de mal com es deia... Fins i tot ara els botiguers reclamen que el Corte Inglés s’instal·li a la Plaça Pompeu Fabra. Com valora aquest canvi de mentalitat? Els comerciants sempre han reclamat que el Corte Inglés seria menys perjudicial a la Plaça Pompeu Fabra. Jo també ho crec, però ara parlar del que ja esta fet és perdre el temps. El que hem de fer i el que jo he fet, ha estat treballar per a què els comerços de la nostra ciutat estiguin preparats per quan arribi. Recordo que a la primera reunió que vaig mantenir amb els responsables del Corte Inglés, els hi vaig demanar que Badalona fós la darrera de les seves prioritats en la estratègia d’implantació a Catalunya. Els hi ho vaig dir perquè necessitava temps per treballar les polítiques necessàries per a quan ells tiressin endavant el projecte, les zones comercials de la ciutat estiguessin millor que quan vaig arribar. Temps, ja que el que no volia era que al cap de poc, molts comerços no superessin l’efecte Corte Inglés. Sé que molta gent no ho creu però gràcies a la crisi ningú em donarà la raó. Després de quatre anys fent polítiques comercials, sense la crisi et diria que els comerciants estarien preparats i podrien competir, però amb la crisi necessitem una mica més de temps que no sé si el tindrem. Repetirà com a regidor? Vull repetir de regidor de Comerç, però no amb les competències que he tingut en aquest man-


FOTOS: DOLORS GIMÉNEZ

dat. S’han de regular les llicències i les inspeccions de molts comerços. Per això és necessari que en la propera legislatura s’adopti una primera actuació estratègica institucional i de caràcter horitzontal, consistent en crear protocols procedimentals que assegurin la intervenció de la regidoria de Comerç en tots aquells projectes que puguin afectar l’activitat comercial de la ciutat. S’ha de regular els usos de les zones comercials per que siguin atractius i hi hagi diversitat d’activitats. Com pots veure hi ha molta feina encara per fer i m’agradaria molt fer-la en els propers quatre anys. Vostè en alguna entrevista ha mencionat que la regidora de comerç havia d’anar lligada a la promoció econòmica... Doncs sí que ho he dit. Crec que la futura regidoria ha de tenir; Promoció Econòmica, Turisme, Comerç i Consum. A mi m’agradaria que es s’anomenés Empresa, Comerç i Turisme. Si vols fer polítiques globals, has de tenir totes aquestes competències ja que entre elles generen sinèrgies. El Comerç de la ciutat és la primera empresa de la ciutat que ocupa al voltant de 14.000 persones amb gairebé 7.000 comerços. S’han de fer polítiques d’Ocupació, de Comerç, de Turisme, de Fires... Una de les seves estratègies ha estat la d’apostar per fires temàtiques. Crec que les fires són elements dinamitzadors necessaris en la promoció econòmica de la ciutat. Són un important nucli d’atractivitat i han de jugar un important paper de capitalitat, necessari per la visibilitat de Badalona com a tercera ciutat de Catalunya. Les fires temàtiques les hem plantejat per a què acabin sent fires de ciutat. Ens han de conèixer per les fires que fem, que la gent de fora de Badalona ens visiti i conegui la nostra ciutat, la platja, la rambla, les zones comercials, les restes romanes, etc....

Es proposen per més endavant recuperar la Fira Gastronòmica? Crec que s’ha de recuperar amb el mateix esperit que he dit abans. La Fira Gastronòmica, potser amb alguns canvis ha d’esdevenir una fira de ciutat i de fora de la ciutat. S’ha de consolidar com ho ha fet la Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramanet. No ens podem quedar enrere. Badalona ha de pilotar i no ens han de passar al davant altres ciutats, per que llavors no serem competitius.

El comerç també va lligat a l’oferta gastronòmica... Jo crec que l’oferta gastronòmica va molt lligada a Turisme. En la propera legislatura s’ha de fer una revisió global del que pot vincular-se a Turisme i fer polítiques conjuntes que afectin positivament a tots aquells sector turístics per potenciar-los i fer-los competitius amb l’entorn metropolità. Crec que Badalona té un dèficit en restauració de referència, tot i així, tenim restaurants molt bons.

Defensa controlar l’oferta o regular-la en alguns casos per configurar eixos comercials més competitius? Abans n’he fet referència, s’ha de tirar endavant un Pla Estratègic Comercial que no ens ha donat temps a aprovar-lo en aquesta legislatura i que té com a finalitat la de potenciar l’estructura urbana de la ciutat, amb la consolidació d’eixos i entorns comercials. També està pendent legislar el comerç urbà d’acord amb el marc legal, introduint diferents regulacions de restricció d’usos. Què vull dir? Doncs regular les zones comercials amb una restricció d’usos no comercials en planta baixa segons el carrer. Atorgant el tipus 1 a la prohibició absoluta d’implantació d’usos no comercials en planta baixa, el tipus 2 a la restricció d’implantació d’usos no comercials en planta baixa respectant una distància mínima entre activitats de 50 metres i un tipus 3 amb una restricció d’implantació d’usos no comercials, obligant a que es respecti una separació entre activitat de 25 metres.

Badalona vol potenciar les restes romanes. Es partidari que Dalt la Vila sigui un petit centre comercial dedicat a les botigues artesanes? com vénen reclamant els veïns? Aquesta idea em va ser plantejada per l’associació de veïns, però no hem tornat a parlarne. Crec que pot ser molt interessant i esta també en estudi per la propera legislatura. Dalt la Vila pot potenciar les restes romanes, però també pot potenciar les botigues o fires artesanes. El futur passeig marítim comptarà amb una oferta gastronòmica i comercial d’alguna mena? El futur passeig marítim pot comptar amb una oferta gastronòmica i comercial sempre i quan els accessos s’adeqüin i la gent pugui accedir sense cap tipus de problema. Realment és una assignatura pendent, malgrat hem estat parlant amb l’associació de veïns de la zona en més d’una ocasió, i sempre hem acabat amb la mateixa conclusió: accessos adequats a que la gent pugui accedir a la zona del port i del passeig marítim.

7


SALUT I BENESTAR SALUT I BENESTAR

FOTOS: DOLORS GIMÉNEZ

Operació bikini tot l’any

Si parlem de cànons de la bellesa esdevé pràcticament impossible no parlar de sacrifici. Els més agosarats parlarien de l’esclavisme del segle XXI, com si fos una nova manera de sotmetre’ns i autoafligirnos. Però de fet parlar de bellesa avui és parlar de salut i... de felicitat. El centre de Fitnnes i Balenari Aqua és un referent d’estar a la última i, de fet, ofereixen un producte 360o i vinculen la seva oferta directament amb el benestar i la salut. Com? Amb una part esportiva, una de benestar i bellesa amb tractaments corporals i una assessoria d’imatge personal i encara no és tot. També tenen a disposició dels seus clients un coach, l’entrenador de la ment del segle XXI. Un expert que ens ajuda a fixarnos reptes i assolir-los per ser més feliços, per triomfar als negocis o simplement, per arribar allà on volem arribar. La directora del centre, l’Àngels Fañanàs, assegura que això del 90,60,90 aquelles mides de cànon de bellesa estan passades de moda. Molts clients vénen al nostre centre i jo sovint els haig de recordar que això no és Lourdes. Cadascú ha de ser realista amb el que té i allà on pot arribar el més important és assolir un repte raonable, arribar a on es pugui per sentir-se bé amb un mateix. Per Fañanàs no és res més que una qüestió d’hàbits i, sobretot, que aquests hàbits es duguin a terme durant tot l’any. L’operació Bikini no hauria d’existir perquè després de l’operació Bikini a l’hivern fer l’operació a l’inversa, l’operació de coll alt i ens carreguem tot el que hem aconseguit i ja no tornem a sentir-nos tan bé amb nosaltres mateixos. Per què no podem sentir-nos-hi tot l’any? 8

L’EXPERT RECOMANA Àngels Fanyanàs -Centre Esportiu i de Salut Aqua “Recomano sense cap mena de dubte tenir un entrenador personal. Que sàpiga què vols aconseguir i que et doni les eines per fer-ho i, sobretot, que no et permeti fer campana al gimnàs. L’altra cosa que us aconselleria és fer unes sessions de LPG i presoterapia. Es tracta d’una màquina que combina tècniques de gimnàstica passiva i elimina de forma eficaç el greix acumulat al nostre cos”. Des de 45€ (una sessió d’LPG)

Judit Bou - Vis Natura “Recomano un producte que està tenint molt d’èxit. Es diu Trancoligo. Un reforç alimentari de liti, magnesi i altres ingredients que va molt bé per equilibrar el sistema nerviós. No té cap efecte secundari ri i ho complementari amb l’oli de la tonyina DHA”. Des de 14€.

Núria Perarnau – El recó “Recomano un drenador anticel·lulític. És un dels meus productes estrella. Un líquid per anar bebent en una aigua i que hem d’anar prenent durant el dia. Hem de ser constants i tenir una bona alimentació i en notarem els efectes. Segur!” Des de 18,90€

Maite Monreal – Armoni “Recomano un massatge relaxant amb aromateràpia. Desconnecta la ment me nt a través tra travé véss de la la labanda laba la band nda a o la bergamota ber berga gamo mota ta i gaudeix gau gaude deix ix d’un d un massatge ma neurosedant neur ne uros osed edan antt que que et deixarà dei eixa xarà rà com com nou nou o nova”. nova n ova” ov a . Des Des de 38€. 38€.

Teresa Coll – Flotarium Stress Zero “Recomano una sessió de flotàrium en parella i un paquet de fang del mar mort. Viuràs una experiència única que et permetrà desconnectar durant una hora de l’estrés del dia a dia”. Des de 40€.


Som el que mengem Un vell proverbi anglès diu que les maneres fan l'home. De fet, és més aviat el menjar que fa l'home o la dona. La Núria Perarnau del Centre de dietètica El Recó i la Judit Bou de Vis Natura expliquen que la primera manera de sentir-nos bé és a través de la nostra dieta, dels nostres hàbits alimentaris. Una base molt saludable interconnectada – no oblidem, expliquen - en fer exercici físic i no tenir una vida sedentària. Una de les demandes més grosses que està tenint aquesta primavera són els productes per combatre la retenció de líquids. La Núria explica que els productes que ofereix no fan miracles si “no som constants prenent-nosels i si no tenim cura amb el que mengem. I és que a vegades som massa impacients, assegura la Judit Bou. “Ho vull ara” I això no existeix. Explica que té molta clientela aquesta època de l’any que li reclama suplements i complements alimentaris per perdre pes i començar l’anomenada ope-

Especialistas en carnes a la brasa

ració Bikini. Per cert, una de les coses que han constatat en els últims anys és que cada vegada tenen més clients homes i dones. La paritat arriba ni que sigui de la mà de la salut i la imatge...

Mens sana... Sense oblidar-nos d’un pilar fonamental d’aquest triangle equilàter del benestar i si em permeteu de la bellesa: la ment. I és que com podem tenir un cos espectacular amb estrés, amb una dieta vertiginosa que ens obliga a menjar ràpid i malament i després estem tan nerviosos que no podem ni tenir un descans de qualitat. Al centre de Salut Harmony ja fa uns quants anys que hi en tenen de cultivar la ment i el cos. Teràpies de Reiki, acupuntura, de massatges aromàtics i un sense fi de serveis orientats, segons la seva propietària, la Maite Monreal a eliminar l’estrés, el principal enemic del segle XXI. La Maite apunta que cada vegada tenen gent més jove amb

50 variedades de pizza

problemes emocionals que en la majoria de casos només reclamen que escoltem el nostre cos i suavitzem el nostre ritme i el nostre nivell d’autoexigència. I pels més atrevits us presentem una proposta que no us deixarà indiferents. Si parlem de relaxar el cos i la ment uns emprenedors de Badalona han creat el primer flotàrium de Catalunya apte per anar en parelles. Una experiència que, segons explica, la Teresa Coll permet desconnectar, treure feina al nostre sistema nerviós gràcies a la eliminació gravitatòria que ens ofereixen el sulfat de magnesi i les sals epsom. La Teresa assegura que una hora de flotàrium equival a 4 hores de son i descans absolut. A Badalona tenim la mar de botigues i centres que ens ofereixen salut i una salut de qualitat i a la última. I recordeu la lliçó tenir un bon cos és equivalent a tenir uns bons hàbits: fer regularment exercici físic i tenir una alimentació sana i no ens hem d’oblidar de la nostra ment. Salut!

Pastas italianas artesanas

Para estas fiestas menús especiales para empresas DEL 5 AL 15 DE MAYO POR UN CONSUMO MÍNIMO DE 30 EUROS TE REGALAMOS UNA CAMISETA

9


MODA MODA

Els essencials d’aquesta temporada per Àfrica Roigé La revista BADA ha anat a parlar amb l’Àfrica Roigé, llicenciada en publicitat i relacions públiques i assessora d’imatge. Ella ens guiarà per saber què posar-nos aquesta primavera per anar a la moda. jades/bronzejats, per tant si ens emprovem alguna d’aquestes peces ara, és probable que la descartem, per tant, no us volgueu avançar massa a l’estiu i comenceu a utilitzar aquests colors per exemple a peces com els pantalons o les faldilles, procurant a dalt posar-vos colors més neutres, no tant estridents. També heu de saber quina imatge transmetreu amb aquests colors! Sapigueu que la vostra imatge serà molt dinàmica, fins i tot jovial, per tant, per depèn quina feina, potser no serà el més adient.

BADA: Relacionem primavera amb colors… és cert? Quins es portaran aquesta temporada? Àfrica R.: És cert que cada temporada, quan arriba la primavera, el primer que volem fer és desfer-nos del marró i el negre que tant hem utilitzat durant l’hivern i començar a posar-nos colors més vius. Aquest any, però, això es compleix i de quina manera! Si us fixeu en els aparadors de les botigues veureu un ampli ventall de colors, colors intensos i fins i tot barrejats entre ells! Taronja amb blau marí, vermell amb verd, etc. Vestits amb franges de colors o amb floretes liberty (gran aposta de Dolce & Gabanna per aquest any). Tot s’hi val aquesta primavera! Però, què em de tenir en compte a l’hora de posar-nos aquests colors? Primer de tot, tenir en compte que aquests colors ens quedaran millor quan estiguem una mica més bronze-

10

BADA: Mocadors, barrets, ulleres de sol…? Àfrica R.: Els complements han esdevingut un MUST en l’armari! Per què? Doncs perquè és aquell tret que en donarà la diferenciació. Actualment gaudim de moltes botigues low-cost que fan que sigui molt fàcil la varietat en el nostre armari, però el punt negatiu és que las podem veure repetides pel carrer molt fàcilment. Us hi heu trobat? Doncs bé, invertir en els complements és la clau per poder donar un “tomb” a la nostra vestimenta. Un LBD (petit vestit negre) és un clàssic dins el fons d’armari i tot i això molt gent no el té! Però heu pensat en el joc que pot donar i de quantes situacions us pot salvar? Una reunió de feina (amb sabates de saló, un collaret seriós i un blazer), un sopar amb amics (amb unes sandàlies, un foulard, una texana curteta i un conjunt de polseres), etc. Invertiu el vostre temps i diners en buscar i comprar aquestes petites “joies”, els complements! BADA: Calçat … tornen els esclops per les dones i un híbrid entre espardenya i la clàssica esportiva Victoria pels homes … Àfrica R.: Sí, els esclops estan començant a ser un bàsic de l’armari ja que com sabeu

porten vàries temporades a la palestra. A l’hivern també s’han dut de totes formes i colors i aquesta primavera continues la seva hegemonia. Vigileu a l’hora de comprar-los, que tinguin la sola de goma, ja que si no poden fer-vos mal. Quan més taló tinguin més estilitzades us veureu! Pel que fa als homes, tingueu en compte sobretot la imatge que projectareu amb aquest calçat. Aquest híbrid entre espardenya i esportiva us donarà una imatge tranqui-la, un punt bohèmia o hippy, així que vosaltres teniu la última paraula. Els més atrevits segur que s’hi llançaran! BADA: Quin element no pot faltar dins els armaris aquesta primavera? Àfrica R: La gavardina! Sens dubte! Es tracta d’un dels deus bàsics de l’armari, és atemporal, és a dir la podem utilitzar a totes les estacions, però per aquesta que entrem en concret per mi és imprescindible! Us donarà una imatge molt dinàmica! Recordeu sempre portar-la amb els punys arremangats i el coll una mica obert. N’hi ha de mil formes i colors, més llargues i més curtes. Us recomano per aquesta època una per sobre genoll i amb el cinturó lligat amb un nus una mica de costat! BADA: Diguem un essencial i un de passat de moda Un essencial d’aquesta primavera-estiu serà el color blanc i l’estil ad-lib o eivissenc. És un clàssic també de tots els estius però penseu que aquest any ve amb moltíssima força! I pel que fa a un passat de moda, tot el que sigui strech, “tubo”, “pitillo” està totalment demodé! Les peces, sobretot els pantalons venen amples, marcant cintura i una silueta molt anys 70!


¿

Encara no t’has inscrit en cap dels nostres

cursos gratuïts

?

No siguis un bitxo estrany

…informa’t Centre de Formació col·laborador de

idiomes, informàtica, aparadorisme, habili t a t s c o m e r cial s… e n t r e d’al t r e s Tel. 93 665 58 75

E-mail: info@bestformacion.com 11


GASTRONOMIA GASTRONOMIA

Tariq Cuines del món… a Badalona

12

La cuina del Tariq és apte per a tots els públics i una bona prova d’això és la seva clientela, variada. Des d’una dona que va celebrar els seus 90 anys fins a aniversaris de nens de quatre anys. Tot i que l’Edgar, el fill de la Maika, assegura que hi venen més dones que homes “ja se sap ... les dones us atreviu més a tastar coses diferents, sou més obertes que nosaltres”. Bé, tant si sou homes com dones us animo a anar al Tariq, boníssim i a bon preu.

Recepta del pollastre Tikka El pollastre tikka és un pollastre fet a trossos ni molt petits ni molt grossos macerats en iogurt, suc de llimona i oli amb salsa tandoori (una espècie vermella que li dóna aquest color tant intens). Es pot acompayar amb un Baigan Bhaji (puré d’esbergínies) Esbergínies escalivades amb gingebre, ceba i espècies. Es guisen amb alls i pebrots verds i amb un rajolí de llet de coco que li dóna un

toc molt exòtic. Tariq Baldomer Solà, 3. Badalona

FOTOS: DOLORS GIMÉNEZ

L’Edgar i la Maika Tejada amb el seu soci Afzal Chatta porten el restaurant Tariq. Un restaurant de cuina indo-paquistanesa però amb accent català, i dic això perque el primer que sorprèn del Tariq, a banda del seu aroma a curry i d’altres espècies, és que els propietaris són catalans, badalonins. I doncs ... quina connexió hi ha entre la Maika i el Paquistan? Doncs és l’Afzal, el cuiner del Tariq i soci de la Maika. El va conèixer a través d’una amiga vinculada a una ONG que es dedica a tasques humanitàries. L’Afzal és del Paquistan i coneix tots els secrets culinaris d’aquell país fil per randa. La Maika i l’Afzal es coneixen des de fa 18 anys i fins avui.

Van obrir el primer Tariq a Burgesot, a València, amb molt d’èxit i ara 15 anys després, fa sis mesos que van obrir les portes del nou Tariq a Badalona. Per ser exactes el 15 d’octubre de l’any passat, i amb una inauguració sonada (on hi van assistir el aleshores secretari d’immigració de CDC, Àngel Colom, el Cònsul i l’Ambaixador del Paquistan a banda dels polítics locals). La Maika m’explica que hi va sovint al Paquistan, a casa de l’Afzal, i diu que la gent té unes idees preconcebudes sobre el país que són errònies. “No he tingut mai cap problema allà, jo vesteixo com aquí i ningú mai m’ha dit res. Les dones fan la seva feina, majoritàriament a casa, i ells fan la seva a fora. Com aquí fa 60 anys”. Al Paquistán, continua explicant-me la Maika, hi ha un xoc molt gran entre la pobresa extrema i la riquesa més exhuberant “hi poden conviure a tocar, porta per porta i això et xoca”. Però parlem del Tariq perque quan entres ja t’entra la gana, potser per l’ambient acollidor, sense estridències, o potser per les olors que t’ajuden a intuir el que s’està cohent en el forn tandoori portat espressament del Paquistán. El tandoori és el forn tradicional paquistanès, aquí hi fan el pa i moltes altres coses, però tot tradicional, artesanal, diria jo. La Maika obre la nevera i m’ensenya tot de plats que hi té curosament desats en els seus recipients. “No es congela res al Tariq, tot és del dia, ens agrada cuinar poca quantitat però cada dia”. La carn que ofereixen és tractada pel ritual halal, de tradició musulmana, m’explica. Però de tots els plats que m’ensenya un em crida l’atenció pel seu color vermell. És el pollastre tikka. Després us passo la recepta.


I no gaire lluny del Tariq…

trobem la cadena catalana de Bo bonic (diferent) i barat...

FOTOS: DOLORS GIMÉNEZ

Que un menjar ràpid sigui bo bonic i barat, això ja fa temps que està inventat. En canvi que un fast food no sigui ianqui i estigui net i pulit… ja és una altra història. El carrer Francesc Layret presenta una novetat gastronòmica interessant amb el nom de Kebap House, la cadena catalana del Kebap. Un restaurant modern i acollidor que no només ens presenta l’hamburguesa i les patates com a reclam sinó una elaboradíssima carta de Kebaps, pites, amanides i postres. Els seus dos propietaris són l’Òscar Mesa i la Lídia Hinojo i confessen que s’han “tirat de la moto” en la pitjor època per muntar un negoci però hi estan dedicant tot els seus esforços perquè la cosa rutlli (està obert els set dies de la setmana) i ja comencen a recollir els seus fruits. L’Òscar ens explica que el seu reclam és la

qualitat en els seus productes, en alguns casos exclusius d’aquesta franquícia catalana amb més de 13 locals repartits per tot el territori i nascuda a Cerdanyola on allà és la reina dels caps de setmana. Per exemple: el pa de pita està fet a Israel, cuinat en forns de llenya i amb productes originaris que li donen un sabor únic. I el kebap és del mateix país d’on va néixer, Turquia. Les salses estan fetes única i exclusivament per a aquesta cadena de restaurants i estan produïdes a Bèlgica. “El 80% dels nostres clients no només em feliciten, cosa que és d’agrair sinó que tornen i no t’exagero” ens confessa tot cofoï. -“El client és jove i adolescent, no?”Pregunta l’entrevistador. “En absolut, això és el que em vaig pensar quan vaig posar un negoci d’aquest tipus i et faries creus. Aquí ve gent de totes les edats però majoritàriament d’uns 35-40 anys”. I els caps de setmana és fàcil veure el restaurant atapeït de famílies que venen amb els seus fills a degustar els diferents menús i ells, els més menuts tenen carta especial amb plats petits de pasta, de carn, de nuggets, etcètera. “El nostre desig hagués estat oferir-los una zona de jocs però el local no dóna per tant”, assegura tot modest l’Òscar. El Kebap House ofereix un menú des de 4,90 euros i el menú més costós és de 6,90 , així que

Kebaps

no hi ha excusa per provar un menjar ràpid diferent i de qualitat. I pels més mandrosos properament posaran un marxa un servei de menjar a domicili. De moment ja es poden fer encàrrecs.

KEBAP HOUSE La cadena catalana de Kebaps Carrer de Francesc Layret, 175 Badalona 93 179 72 40 www.kebaphouse.es

13


VINS J. CARRERAS

YOGA EN LA VIDA COTIDIANA

La seva botiga del vi i el cava Selecció de Cerveses Catalanes

Portem comandes a domicili Francesc Macià, 66-68 08912 BADALONA Telèfon 93 387 16 96 vinsjcarreras@gmail.com

Montse Andurell - c/ Guifrè, 156 08912 Badalona - Telèfon: 933 976 976

ARGUDO XARCUTERIA SELECTA-IBÈRICS-DEGUSTACIÓ

Fem safates personalitzades per celebracions Ofertes de pernil Nova botiga: c/Sagunt, 130 Badalona GRADUACIÓ DE LA VISTA - LENTS DE CONTACTE - VISIÓ INFANTIL

Guifré, 247 - 08912 Badalona - Tel. 933 836 804

WET COLORS VENDA DE PRODUCTES I APARELLS DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA A L’ENGRÒS I AL DETALL ado Hemos cambi n de direcció

Conquesta, 82 - 08912 Badalona T. 93 389 60 79

Estètica Dietes Massatges Acupuntura Teràpies energètiques Roger de Flor, 98 - Tel. 93 383 14 88 - 08912 BADALONA www.armoni.es - info@armoni.es 14

C /SARAGOSSA, 20 · 08915 badalona TEL.: 93 387 53 62 · FAX: 93 387 57 57 fjargudo@jamonesargudo.com · www.jamonesargudo.com


15


CCB CCB

Aquestes Festes de Maig… posa’t la Samarreta del Dimoni de CCB

FOTOS: DOLORS GIMÉNEZ

Tot per una bona causa, ja que una bona part de la recaptació, va anar a parar a la Fundació Badalona contra el Càncer, que presideix Miquel Carreras. L’any passat amb els diners recaptats es va poder acabar de pagar un software d’una màquina que opera els tumors cerebrals d’una manera no invasiva pel pacient.

L’associació del Centre Comerç Badalona va impulsar l’any passat, per primera vegada, una campanya de venda de samarretes de les Festes de Maig. Una experiència molt positiva on s’hi van implicar tots els comer-

ciants del CCB i moltes persones més que d’una manera altruista van voler compartir i ajudar a que les vendes fòssin tot un èxit. De les 5.000 samarretes posades a la venda se’n van vendre 4.200!!!

Una experiència que enguany repetim L’experiència va tenir tant bona acollida a la ciutat que l’Associació CCB ha pensat de repetir-la. A partir de la 1a setmana de Maig podreu trobar les Samarretes del Dimoni de CCB a qualsevol cantonada del centre de Badalona i als establiments associats per només 5 euros.

DISTRIBUIDOR OFICIAL A BADALONA

Francesc Layret, 167 - 08911 BADALONA

www.julininmoblament.com 16


Des de CCB volem que per les Festes de Maig els ciutadans llueixin el mocador i la samarreta, tot un pack indispensable per les festes. L’esport d’èlit de Badalona amb la samarreta solidària de CCB El Club Joventut Badalona i el Futbol Club

Badalona, col·laboren activament amb la promoció de la 2ª samarreta solidària de les festes de Maig, promoguda per Centre Comerç Badalona i de la que una part important dels beneficis són donats a la Fundació Badalona Contra el Càncer. Per aquest motiu Manolo Márquez, entrenador del FC Badalona, i els jugadors de la Penya

Pere Tomás, Josep Franch i David Jelinek s’han brindat a lluir la samarreta d’aquest any. Des de Centre Comerç Badalona, volem expressar el nostre agraïment per sumar-se a aquesta iniciativa i desitjar-los els millors èxits esportius pel que queda de temporada! Els hi hem volgut preguntar com viuen i que opinen de les festes de maig.

Manolo Márquez

Pere Tomàs

(entrenador 1er equip FC Badalona):

(capità DKV Joventut):

Estic encuriosit per a conèixer com es viuen aquestes festes. És la meva primera temporada a Badalona i ja he sentit alguns comentaris. La gent em parla de la cremada, el mocador, el correfoc, la samarreta, el dimoni, les fires... veig que hi ha moltes activitats i tinc ganes de veure-ho. Aquesta iniciativa de la samarreta de les festes, amb connotació solidària, l’he trobada molt encertada. Segur que serà un èxit!

Ara ja fa 8 temporades que estic aquí i m’agrada viure-les, l’ambient i l’aire de tradició que es respira per la ciutat és molt especial. El meu primer any a Badalona em va impressionar molt la cremada del dimoni. També els capgrossos que acompanyen als gegants em porten al record de les festes del meu poble, Llucmajor. Els castellers m’atrauen molt, tinc un amic que està a la colla de Badalona i sé el ritme d’entrenaments que duen, és molt alt! La veritat és que la samarreta d’aquest any és xulíssima!

David Jelinek

Josep Franch

(escorta):

(base):

A Txèquia les nostres celebracions són diferents, per això em va impactar moltíssim veure la cremada del dimoni a la platja. Des de que sóc aquí, ara ja fa 4 anys he pogut observar com la gent viu les festes i participen molt activament de les celebracions i sobretot aquests detalls com el mocador i aquesta samarreta li donen un toc especial.

Jo com a badaloní des de sempre he viscut activament les festes de maig. A casa pengem tots els mocadors, ja estem esperant el d’aquest any! Personalment m’agrada participar, si puc, dels correfocs, recordo que un any la samarreta que duia em va quedar ben cremada... Però hi ha una pila d’activitats per a totes les edats i trobo que això està molt bé. El mocador i la samarreta considero que formen part d’aquests petits detalls que marquen la identitat de Badalona.

FOTOS: DOLORS GIMÉNEZ

Posa-te-la, tu també!

17


PREGONERA FESTES PREGONERA FESTES

“Badalona és el meu espai vital i emocional” La periodista i escriptora badalonina, Pilar Rahola serà la pregronera de les Festes de Maig d’enguany. BADA: Pilar, com saps que et proposaven per a ser pregonera enguany? Pilar R.: Em va trucar l’alcalde per tantejar-me (riu). Em vaig sentir orgullosa i valorada. I des del dia que m’ho va proposar el meu cervell dóna voltes i voltes a com serà i per on anirà el meu pregó. BADA: Com ha de ser un bon pregó? Pilar R.: Un pregó, no oblidem, que és la porta d’entrada a la festa, ha de ser social però poc polític. Intentaré que sigui un pregó de benvinguda a tothom i amb molt comprimís social. També hi haurà alguns homenatges personals. El vull dedicar a Joan Argenté, com a paradigma de l’home culte, de l’home civilitzat i que deixa un llegat.

FOTO: DOLORS GIMÉNEZ

BADA: Què n’opines d’alguns grups de facebook que s’han creat en contra que tu siguis la pregonera? Pilar R.: No em preocupa. No negaré mai la paraula a algú que està en contra meu però li diré parlem-ne. La paraula ha d’estar sempre per sobre, ha de guanyar sempre. Estem en un país que hem substituit les idees per les consignes i crec que hem de ser més agosarats de pensament. BADA: Quan la gent et presenta o et veu com una dona, una persona polèmica… s’equivoquen? Pilar R.: De totes totes. Jo no em considero polèmica, però en un país poruc com en el que vivim quan parles clar, quan ets de verb clar, sembla que arrassis amb tot. Sóc una persona a qui li agrada el debat i el diàleg però en cap moment busco la polèmica per la polèmica.

¡La millor xocolata Belga! Suau, untuós, luxós, serà el seu millor aliat per regalar un moment exquisit. Presentats en una diversa gamma d’estoigs, els nostres bombons artesanals seran la clau del seu èxit. Xokimel - Honey & Chocolate Shop Sant Ignasi de Loiola, 68 (La Plana) - 08912 Badalona - Tel. 93 464 16 09 - www.xokimel.com 18


alguns no ajuden gens a projectar una imatge real de Badalona. Crec que el senyor Garcia Albiol ha ajudat a deteriorar la imatge de la ciutat amb una visió de barris marginals, desestructurats, amb allaus d’immigrants… Badalona és molt més que tot això.

BADA: I d’aquí a res les eleccions municipals. Com ho veus a Badalona? Pilar R.: Mira, en parlo poc de Badalona, com et dic, és el meu espai vital i emocional però intento que no sigui el meu espai polític. Intento que Badalona formi molt poca part de la meva vida professional, però a vegades parlo i opino… i crec que

BADA: Posi nota al govern de Badalona? Pilar R.: Jo li poso un Notable baix o un Bé alt, segons com ho vulguis dir.

BADA: A qui votaràs? Pilar R.:No t’ho diré. Però si que et diré que no votaré a l’Albiol. Crec que el PP de Badalona és el pitjor PP de Catalunya.

Extracte de l'entrevista al programa Ciutat Oberta d'RCB. 

FOTO: DOLORS GIMÉNEZ

BADA: Vius a Badalona… i hi ha molta gent mediàtica com tu que opta per marxar a d’altres ciutats més grans… Pilar R.: Jo vaig triar aquesta ciutat per viure i per tirar endavant els meus fills. El meu paisatge humà és Badalona i a més em fascina la meva ciutat. Vaig considerar que Badalona era aquell espai a mig camí entre ciutat i poble que jo volia com a espai vital. Jo no em plantejo marxar. Estic encantada de tenir badiu i micaquer.

Llicenciada en Filologia Hispànica i Filologia Catalana, l’escriptora i periodista Pilar Rahola és una badalonina implicada en la seva ciutat. Com a periodista, ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, tant en premsa escrita com en ràdio i televisió. Actualment escriu de forma habitual en el diari La Vanguardia i, des del 2007, treballa diàriament en el programa de Televisió de Catalunya Els Matins de TV3, a més de poder-la veure o escoltar també en diversos programes d’altres cadenes de ràdio i televisió.

FOTO: DOLORS GIMÉNEZ

Els 5 principals candidats, camí de l’alcaldia amb les peticions de Centre Comerç Badalona sota el braç Des de CCB volíem transmetre als 5 principals candidats a l’alcaldia de l’Ajuntament de Badalona, les inquietuds que tenim sobre tot allò que afecta al comerç a la nostra ciutat. Ho vam simbolitzar fent-los-hi entrega d’un sobre amb la sol·licitud del seu programa electoral, amb el propòsit de poder-lo estudiar i així, abans de les eleccions del 22 de maig, tenir l’oportunitat de discutir amb cadascun dels candidats totes aquelles mancances, millores, modificacions, etc... que entenem necessàries per a la millora d’una Badalona més atractiva i competitiva. Sobretot pel que fa referència al nostre comerç. Volem agrair la bona voluntat expressada per tots els candidats, tant per mostrar-se disposats a lluir la samarreta, com per la promesa expressada per tots ells d’estudiar al seu torn els nostres requeriments.

19


L’única L ’ú única ffl floristeria loristeria d de e B Badalona adalona on es pot comprar per Internet

Pl. Pep Ventura, 13 - 93 387 17 95 Pg. de llaa Sa Pg Salu lutt, 9 98 8 - 93 3 397 97 8 89 9 01 C/ A Arn Arnús, rnús ús, 30-32 30-3 30 32 - 93 384 384 0 06 6 18 08912 BADALONA sven sv entu tura ra@s @sve vent ntur ura ura. a.co a.co com m www. www ww w.sv w .sv sven entu tura ra.c ra .com com

Aire Acondicionat - Electrodomèstics C/Francesc Layret, 64 - Tel. 93 389 50 35 - 93 389 50 37 - 08911 BADALONA

E l millor del S ol és l’O mbra

VENDA I INSTAL·LACIÓ DE TOT TIPUS DE TENDALS • Tendals Stor • Tendals Extensibles • Capotes Decoratives • Terrasses Planes • Tota mena d’Automatismes

PRESSUPOSTOS GRATUÏTS Baldomero Solá, 63 08912 BADALONA Tel. 93 399 01 00 - Mòbil 665 568 780 www.toldoszaballos.com info@toldoszaballos.com 20


w w w.gruplesseps.com

21


7 de maig 10h, a la Rambla XXIV TROBADA DE PUNTAIRES 12h, a la Rambla, davant del dimoni CERCAVILA PETITA 13h, a la Plaça de la Vila ACTUACIÓ INFANTIL LA TRESCA I LA VERDESCA BADAGEGANS 2011 17h, a la plaça de la Vila XXVIII TROBADA DE GEGANS 17.45h, a la plaça de la Vila MOSTRA DE MÚSIQUES DE GEGANTS 18.30h PASSEJADA 19.15h, a la plaça de la plana XIII MOSTRA DE BALLS DE GEGANTS 19 h, al Parc de l’Escorxador TEATRE I CIRC CIRC PETIT Can Resmés

7 de maig 21h, a la plaça de Pompeu Fabra COMÈDIA MUSICAL THE JASHGAWRONSKY BROTHERS Radio Armeniac

8 de maig

6 de maig 10 h, a la platja PLANTADA DEL DIMONI

2 a 27 de maig EL JOC DE BADALONA

5 de maig 10 h, a la Rambla XVI FESTA EL DIMONI A L'ESCOLA 19 h, a la planta baixa de la Casa de la Vila i a la sala d’exposicions El Refugi. Inauguració de l'exposició FORJADORS DE LA FESTA

22

6 i 7 de maig 21h, al Teatre Zorrilla TEATRE MUSICAL NIT DE SANT JOAN Dagoll Dagom

FOTOS: ANNA MARIA ALEMANY

30 d’abril

PREGÓ DE LES FESTES A càrrec de Pilar Rahola 19 h, a la plaça de la Vila TOC D'INICI PREGÓ I CONVIT A FESTA BALL DE L'ÀLIGA ELS ONZE TRONS DE SANT ANASTASI BALL DE MIQUELETS SEGUICI FESTIU MOCADOR DE FESTES BALL A PLAÇA 20 h, a la plaça de la Vila CONCERT. EMEBÉ SON

De 10 a 14 h, al Parc de les Muntanyetes 8è MERCAT DEL TRASTO 10.30 h, al Parc de Can Solei FESTA DEL BADIU 11 h, al Parc de Montigalà XXIX FESTA DE LA BICICLETA 11h, a la plaça de Font i Cussó DIADA TRABUCAIRE 17 i 20h, a la plaça de Pompeu Fabra ELS HERRERITA The Flamingo’s 19h, a la plaça de Pompeu Fabra JUDITH THEMISTANJIOGLUS I ISMAEL DUENAS 18 i 21h, a la plaça de Pompeu Fabra BOTPROJECT


10 de maig

12-13 de maig

NIT DE SANT ANASTASI LA FESTA DE BADALONA 19.30 h, a la plaça de la Vila BALL A PLACA SEGUICI DE LA CIUTAT 21 h, a la Rambla, davant del monument a Roca i Pi TANDA DE LLUIMENT 21.30 h, a la Rambla, davant del monument a Roca i Pi ACTE SACRAMENTAL 21.50 h, a la Rambla, davant del monument a Roca i Pi BALL DE L'ALIGA 22h, a la plaja, davant del monument a Roca i Pi LA CREMADA DEL DIMONI ENCESA DE BENGALES PIROMUSICAL 23.15 h, a la plaça de la Plana BALL DEL MICACO SELVATANA

20.30h, al Parc de Ca l’Arnús LA INDUSTRIAL TEATRERA Vermell

FESTES LA PEGATINA RUMBORRACHERA

11 de maig FESTIVITAT DE SANT COPATRÓ DE BADALONA 8.30h MATINADES 10 h REPIC DE CAMPANES 12 h, a l’església de Santa Maria OFICI SOLEMNE 18h BAIXADA DEL SANT 18.15 h, a la plaça de la Vila JOCS VUITCENTISTES 18.15 h, al carrer de Sant Anastasi BERENAR POPULAR 19 h, a la plaça de la Vila BALLADA DE SARDANES 19.30 h PASSADA DE SANT ANASTASI 21 h, a l’església de Santa Maria CANT DELS GOIGS XIRRIQUITEULA TEATRE D’11 a 20 h, a la Rambla EXPOSICIO 25 ANYS 18 h, a la Rambla, davant del monument a Roca i Pi CONTES DEL CEL 20h, al Parc de l’Escorxador TEATRE DE CARRER SARRUGA PRODUCCIONS 22 h, al Parc de Ca l'Arnús CONCERT MANEL

20h, a la plaça de la Plana MOSTRA DE DANSA 22 h, als jardins del Centre Cívic de Can Cabanyes BANDES BADALONINES DRESS LIKE A WOMAN PEACHY JOKE

20-21 de maig 21h, al Teatre Blas Infante FAEMINO Y CANSADO

21 de maig

14 de maig CERCABESTIA 2011 11.30 h, a la plaça de la Vila ON SON ELS DRAGOLINS? 17.30h, a la Plaça de la Vila XIII CORREFOC INFANTIL 22 h, a la plaça de la Vila XXIX CORREFOC De 20 a 1 h MUSEU DE BADALONA LA NIT DELS MUSEUS 21h, al Parc de Ca l’Anús MARIA RODES THE NEW RAEMON 22h, a la plaça de la Plana BANDA SIMFONICA DE BADALONA

14-15 de maig

28 de maig Dissabte 28 de maig, d’11 a 14 h, a la platja de les Barques BADACEL DEL NENS Diumenge 29 de maig, d’11 a 15 h, a la platja de les Barques 21.30 h, al Teatre Principal MARTI SERRA Tea Time 20h, a la platja FESTA A BAIX A MAR

Tot el dia, a plaça del Centenari BUF! BADALONA URBAN FESTIVAL Del 2 a l'11 de maig FIRA D'ARTESANIA Diumenge 15 XXXI FIRA DE L'ARROP

Dissabte 14, tarda i nit, diumenge 15, tot el dia, a la plaça del Centenari FESTA DE LAS MIGAS Dissabte 14, a les 18.30h a la plaça del Centenari FESTIVAL DE MÚSICA GALLEGA

BADALONA COMUNICACIÓ S’HI SUMA

15 de maig 8 h, pels carrers del barri de Sant Crist MATINADES CASTELLERES 12 h, a la plaça de la Vila XIII DIADA CASTELLERA 10.30 h, a la Rambla XXXII CURSA POPULAR CIUTAT DE BADALONA 11h, durant tot el dia, al carrer de Sant Anastasi XERINOLA 18 h, a la plaça de la Plana XXIX FESTIVAL DE JOTES 19 h, al Teatre Zorrilla MURTRA ENSEMBLE 18 h, a la plaça de Font i Cussó FALDILLES ENLAIRE BALLADA DE GEGANTS 21 h, al Parc de Ca l’Arnús CONCERTS AIAS STANDSTILL

22.30 h, al poliesportiu La Platja BADAROCK 2011 CONCURS DE MÚSICA DE BADALONA

4 de maig

Televisió de Badalona retransmetrà en directe la Cremada del Dimoni.

FOTOS: ANNA MARIA ALEMANY

CONCERT DE 23.15 h, a la plaça del Centenari (turó d’en caritg) DELAFE Y LAS FLORES AZULES

13 de maig

23


NOUS SOCIS NOUS SOCIS

ABADALONA L.M.

ALTERVINOS BADALONA VINS I CAVES

CONCESIONARI OFICIAL SEAT

C/ACER, 10-12 POLÍGON LES GUIXERES TEL. 931136023

ANNA LO CONTE ROBA

C/LLEO, 41 TEL. 934647285

AZAHAR MOBLE COLONIALDECORACIÓ MOBLES

24

C/MAR, 111 TEL. 933840591

C/GUIFRE, 237 TEL. 933837427

CAFETERIA RESTAURANT EL BRUIXOT

CINTA VINS I CAVES

RESTAURANT

VINS I CAVES

C/CONQUESTA, 147-151 TEL. 933843449

C/ARNUS, 42 TEL. 696471011

CRISSU

DESSIN JARDINS

ROBA ÍNTIMA

PAISATGISME

C/MAR, 118 TEL. 931812287

c/GUIFRE, 151 TEL. 934641045


NOUS SOCIS NOUS SOCIS

GRAN- BAR EL TRIANGLE D’OR

IMAGINARIUM JOGUINES

RESTAURANT

C/FRANCESC LAYRET, 205 TEL. 933840682

C/FRANCESC LAYRET, 111 TEL. 933841332

KEBAP HOUSE

LE PETIT DETAIL

RESTAURANT

BIJUTERIA I COMPLEMENTS

C/FRANCESC LAYRET, 175 TEL. 931792812

LICORERIA CORNET VINS I CAVES

C/MAR, 50 TEL. 934647218

MONTSE MARTIN MODA ROBA

C/PEP VENTURA, 5 TEL. 933872242

C/SOLEDAT, 20 TEL. 934641300

RITUALS

XOCOLAT CAFETERIA TETERIA

COSMÈTICAPERFUMERIA

CAFETERIA

C/FRANCESC LAYRET, 81 TEL. 934644909

C/CONQUESTA, 60 TEL. 931794114

25


G

PARKING BAPARK C/ Jaume Borràs, 15 (al costat d’Hisenda) Tel. 93 384 28 55

PROMOCIÓ PER A NOUS ABONATS Un mes gratuït presentant aquest anunci. * * permanència mínima 6 mesos.

26


GUIA COMERCIAL GUIA COMERCIAL ADMINISTRACIONS DE LOTERIES ADMON LOTERIA Nº 23

XARCUTERIA ARGUDO SARAGOSSA , 20  -  Tel. 933875362

S.IGNASI DE LOIOLA , 38  Tel. 933933807

ADMON LOTERIA Nº 9 GUIFRÉ, 319  - Tel. 933882197

ADMON LOTERIA Nº 8

ANIMALS DE COMPANYIA ANIMALETS CONQUESTA, 78  - Tel. 933890104

BASARS

CAIXA ESTALVIS I PENSIONS

LLEO, 14  - Tel. 934643662

MAR, 45  - Tel. 933892903

MINIPRIX

CAIXA ESTALVIS I PENSIONS

RIBAS I PERDIGO, 24  - Tel. 934641230

AUTOSERVEI VILACLARA

ARTICLES SEGONA MÀ

S.IGNASI DE LOIOLA , 36  - 

MERCAMASTER

Tel. 933837814

SARAGOSSA, 20  - Tel. 619761843

CAIXA ESTALVIS I PENSIONS DE BARCELONA CAIXA PENSIONS DE BARCELONA

ASSEGURANCES

Tel. 933878396

CA L’ENRIC

ASSEGURANCES SAGARRA-ADESLAS

ARNUS, 50  - Tel. 933892709

BALDOMER SOLÀ, 16-20  - 

CAN GODIA

Tel. 934643164

MAIGNON, 16  - Tel. 933840855

CONDIS GUIFRÉ

ESPABROK CORRED.SEGUROS

GUIFRÉ, 100-108 - TEL. 934646989

FRANCESC MACIÀ, 47  - 

CONDIS TORNER

Tel. 933899225

TORNER, 5  - Tel. 934610770

ORTHODONTIC CENTERS GUIFRÉ, 133  - Tel. 933899130

COPISTERIES COPI-COPI S.IGNASI DE LOIOLA , 42  -  Tel. 933883943

EQUIP 3

BOSANOVA

CUINES I BANYS

MA!, 101  - Tel. 933845968

CATALONIA CERAMICA

LE PETIT DETAIL

LA PLANA, 10  - Tel. 934640370

C/ MAR, 50 - Tel. 934647218

COCINAS PLAZA

NINA

ROGER DE FLOR , 86  - Tel. 933881158

1886 BAR

MAR, 111  - Tel. 933890937

CONFORT ACQUA

PRIM, 97  - Tel. 933843340

PERTU

FRANCESC MACIÀ, 75  - 

4 PEDRES

GUIFRÉ, 215  - Tel. 933998181

Tel. 933836626

BARS, CAFETERIES I RESTAURANTS

LLEO, 33  - Tel. 933840136

BAR PRIM PRIM, 154  - Tel. 934642762

BAR EL CIRCOL CATOLIC FRANCESC LAYRET, 87  -  Tel. 933890303

PROVIDENCIA , 160  - 

ADVOCAT FOIX CARBÓ

GUIFRÉ, 90  - Tel. 933997257

Tel. 933457000

GÜELL I FERRER, 77  -

BAR-GRANJA LA POMA

EL CIGRONET

Tel. 933872998

FRANCESC MACIÀ , 67  - 

GÜELL I FERRER, 67  - 

ASSESSORIA GUIFRE

Tel. 933993608

Tel. 933873599

GUIFRÉ, 340  - Tel. 933882064

CAFES CARACAS

EL GOURMET DE CAN ARNUS

GESTORÍA PARODI BARIGA

MARTI PUJOL, 84  - Tel. 933893332

GUIFRÉ, 188  - Tel. 933895750

ARNUS, 31  - Tel. 934642861

SERVIGET BARBERA S.L.

CAFETERIA RESTAURANT EL BRUIXOT

FRUITES PADROS

ROGER DE FLOR , 152  - 

C/ CONQUESTA, 147-151 - Tel.

PROVIDENCIA , 140  - 

Tel. 933874790

933843449

BAR TAPIA

CAO LILA RESTAURANT

AUTOESCOLA

ALFONS XIII , 24  - Tel. 933870697

Tel. 934603340

FRANCESC LAYRET, 86  - Tel. 933846451

ASSESSORIES

FRUTAS GAMA

ESTACIÓ SERVEI FITO

GUIFRÉ, 170  - 

LA CAIXA

CONGELATS FLOR DE NEU

Tel. 933872021

BENZINERA

CLÍNICA PIJOAN

BOSSES I COMPLEMENTS

TORNER, 15  - Tel. 933992852

BON AREA GUISONA PRINCEP BERGARA , 47  - 

MINI PREU 2

MAR, 40-42  - Tel. 933840553

ARBRES, 37  - Tel. 934063680

GUIFRÉ, 185  - Tel. 933992107

ALIMENTACIÓ

BANCA I CAIXES D’ESTALVI

LLEO, 79  - Tel. 630747489

GUIXERAS , 5-11  - Tel. 933998058

CUINES SALA

CENTRES DE SALUT ARMONI ROGER DE FLOR , 98  -  Tel. 933831488

CENTRE D’AJUDES DIVERSES PRIM, 195  - Tel. 933841989

CENTRE DE BELLESA I SALUT MONTSERRAT ANDURELL GUIFRÉ, 156  - Tel. 933976976

FLOTARIUM STRESS ZERO RIERA MATAMOROS, 109  -  Tel. 934646462

S.IGNASI DE LOIOLA, 64  -  Tel. 933882550

GALERIES DEL BANY FRANCESC LAYRET, 25  -  Tel. 933890540

OBRA DECOR GUIFRÉ, 150  - Tel. 934646339

DECORACIÓ I LLAR BLANCH DECORACIÓ FRANCESC LAYRET, 92  -  Tel. 933893340

CANELA DECORACIÓ

CENTRES D’ESTÈTICA

ARNUS, 33 - Tel. 933843914

CISTELLERIA MOBLES “CASA CANALS”

CORPOLIA

FRANCESC LAYRET, 106  - 

PRIM, 93  - Tel. 934647192

Tel. 933891660

NATALIA TOSCANO ESTÉTICA

CRISTALL

Tel. 93 3840682

MICACO’S

ROGER DE FLOR , 175 - 

Tel. 933871196

JABUGO PANTAGRUEL

SANT ANASTASI, 42 - Tel. 933843759

Tel. 933995204

DAGUERIA UTSET

PIETAT, 10  - Tel. 933879312

REST. CAMBALACHE

SOLMANIA

FRANCESC LAYRET, 39  - 

CONQUESTA , 139  - Tel. 933831907

FRANCESC LAYRET, 52  - 

Tel. 933841607

REST. LA MASIA

Tel. 934647111

DECORACION CRUZ

FRANCESC MACIÀ, 74

FRUTERIAS SAZPE PRINCEP BERGARA , 46-50  -  Tel. 933888661

KARNS FIBLA ARNUS, 26-28  - Tel. 933846654

LA BOTIGA DE LA MONTSERRAT PRESIDENT COMPANYS, 25  -  Tel. 934640145

LA BOTIQUE FORMATGE PROVIDENCIA , 155  -  Tel. 933877494

LA SIRENA ELS CONGELATS FRANCESC LAYRET, 15  - 

CEIC, S.L AUTOESCOLA MARTI PUJOL, 89  - Tel. 933848020

RACC ARTIGAS GUIFRÉ, 228  - Tel. 933877990

AUTOMÒBIL, MOTOS, REPARACIONS, RECANVIS I RENTAT EL MECANIC DEL CENTRE IGNACI IGLESIAS, 19  -  Tel. 933891498

GAVISA MOTORS PONIENTE, 130  - Tel. 933997203

MOTOS J.C.GOMEZ MIQUEL SERVET, 153  - Tel. 933877745

ABADALONA L.M.

GRAN BAR EL TRIANGLE D’OR FRANCESC LAYRET, 205  - 

MARTI PUJOL, 100  - 

SAGUNT , 112  - Tel. 933836556

RESTAURANT PALMIRA

ROGER DE FLOR , 140  - 

Tel. 933892612

KM 3 – CANYET - Tel. 933951262

CLÍNIQUES DENTALS

RESTAURANT PAZO RIBEIRO

AMIX-IMPLANT

Tel. 934640011

MERCÈ 2 - Tel. 934642507

TERMES ROMANES , 5  - 

REGALS OLIVE

RESTAURANT TARIQ

Tel. 933890550

PEP VENTURA , 9  - 

BALDOMER SOLÀ, 3 - Tel. 933998693

CENTRE MÈDIC DIGEST

Tel. 933876094

KEBAP HOUSE

MARTI PUJOL, 28  - 

CTRA. DE BADALONA A MONTCADA

DETALLS FRANCESC LAYRET, 104  - 

DIETÈTICA

C/ FRANCESC LAYRET, 175 -

Tel. 933843808

Tel. 934644914

Concesionari oficial seat

Tel. 931792812

EL RACÓ DE LA TERRA

SALAONS LLUIS

POLÍGON LES GUIXERES

XOCOLAT CAFETERIA TETERIA

CLÍNICA ODONT. BADALONA

MAIGNON, 11  - Tel. 933890364

ACER, 10-12  - Tel. 931136023

C/ CONQUESTA, 60 - Tel. 931794114

ALFONS XII, 105  - Tel. 933990602

Tel. 934644116

ARBRES, 9  - 

27


GUIA COMERCIAL GUIA COMERCIAL EL RECÓ

FARMÀCIA GOTZENS

FORN BERTRAN, PA I PASTES

TOP GAMES

COMERCIAL BOLSERA

ALFONS XII, 28  - 

MARTI PUJOL, 230-246 - L-3

CANONGE BARANERA, 46  - 

S.IGNASI DE LOIOLA , 16  - 

MARTI PUJOL, 18-20  - 

Tel. 934644364

Tel. 933844754

Tel. 933840352

Tel. 934640490

Tel. 933844255

HERBORISTERIA GINESTELL

FARMACIA MARTORI

FORN PA CUIT

SOLEDAT, 9  - Tel. 933893336

FRANCESC MACIÀ, 94  - Tel. 933870647

GUIFRÉ, 289  - Tel. 933875724

VIS NATURA

FARMACIA PRAT

FORN VILARDELL

CONQUESTA, 155  - Tel. 934643173

PEP VENTURA , 3  - Tel. 933872193

IGNACI IGLESIAS, 24  - 

FARMASALUT

Tel. 933893572

DROGUERIES

GUIFRÉ, 153  - Tel. 933841264

DROGUERIA BOTER MAR, 71  - Tel. 933845464

ROGER DE FLOR , 154  - 

FANTASY STORE DISNEY

Tel. 933879845

FRANCESC LAYRET, 38  - 

PAPERERIA ARAJOL

Tel. 934641763

FRANCESC LAYRET, 99  - 

PANADERIA SALGUEIRO

IMAGINARIUM

Tel. 933844700

FARMACIA VALERO

GUIFRÉ, 383  - Tel. 933873140

C/ FRANCESC LAYRET, 111 -

GUIFRÉ, 184  - Tel. 933830657

FORN CATAFAL

Tel. 933841332

FARMACIA BERNAT

GUIFRÉ, 157  - Tel. 933896114

DUPLICATS CLAUS

CONQUESTA, 53  - Tel. 933835807

PASTISSERIA GUIFRE

DUPLICATS DE CLAUS

FARMÀCIA MONTSERRAT COVES

GUIFRÉ, 259  - Tel. 933875093

CREU, 89  - Tel. 933895264

SAGUNT , 104  - Tel. 933975110

ELECTRODOMÈSTICS ELECTRODOMESTICOS JARA GUIFRÉ, 107  - Tel. 933880447

PASTISSERÍA COMAS GUIFRÉ, 174  - Tel. 933872499

AURUM QU4TRO

Tel. 933845398

FOTOGRAFIA D.CENDROS FOTOGRAF

PARE CLARET, 5  - Tel. 933894912

FERRETERIA BRICOINSA

DOLORS GIMENEZ

FRANCESC LAYRET, 58  - 

PRIM, 111  - Tel. 933846056

Tel. 933895035/37

PRIM, 113-117  - Tel. 933844151

ELECTRÒNICA EUROANTENA

FINQUES

BALDOMER SOLÀ, 206  - 

FINQUES BLANCH ROIG

Tel. 933889551

CONQUESTA , 105  - Tel. 933883058

SEVILLA RADIO

OFICSEGUR

ALFONS XIII, 18-20  - Tel. 933876554

PRINCEP BERGARA , 49  - Tel. 934600696

ESCOLA COL.LEGI BADALONÈS GUIFRÉ, 216  - Tel. 933977200

COL.LEGI SALESIÀ S.DOMÈNEC SAVIO ALFONS XII, 111  - Tel. 933877254

PARELLADA IMMOBILIARIA

JOIERIA GLORIA PARDO PROVIDENCIA , 161  - Tel. 933872099

JOIERIA LA PLANA GUIFRÉ, 82  - Tel. 933977156

GIL LA MERCERIA

Tel. 933844111

LLEO, 36-38  - Tel. 934642418

FRANCESC LAYRET, 98  - 

JOIERIA RELLOTGERIA ASTELL

MERCERIA CARLOS

MAR, 115  - Tel. 934642893

Tel. 933880257

GIMNASOS

JOIERS FABRE

MERCERIA MONTSERRAT

AQUA GO

MAIGNON, 17  - Tel. 933841852

PRIM, 127  - Tel. 934643357

FRANCESC LAYRET 19-23

JOYERIA TOUS

MOHAIR LLANAS

Tel. 93 384 48 00

MAR, 69  - Tel. 933842705

Mª CRISTINA , 11  - 

Tel. 933890634

ROGER DE FLOR , 167  - Tel. 933998731 AUSIAS MARCH, 79  - Tel. 933991952

ROGER DE FLOR, 115-117  - 

ARNUS, 30-32  - Tel. 933840618

Tel. 934606253

FLORISTERÍA VENTURA PEP VENTURA , 13  - Tel. 933871795

ESTANC

FLORS CASSI

EXP. Nº 14 BADALONA

LLEO, 73  - Tel. 934642361

FRANCESC MACIÀ, 10  - 

GREEN PARADIS

Tel. 934604845

COTIJO, 3  - Tel. 934643152

AZAHAR MOBLE COLONIAL-DECORACIÓ

GUIFRÉ, 97-99  - Tel. 933841631

GUIFRÉ, 237  - Tel. 933837427

LLAR D’INFANTS SNOOPY

JULI NIN MOBLAMENT

FRANCESC MACIÀ , 11  - 

FRANCESC LAYRET, 167  - 

ARTESANIA SUÑOL

Tel. 933837010

Tel. 933894862

GUIFRÉ, 217 - Tel. 933978067

LLAR INF.EL TARONGER VAILET KIBUK- GARCIA MAZO

IMPREMTA PETIT

ALFONS XII, 29  - Tel. 934641546

IMPREMTA I DETALLS

Tel. 933872564

INFORMÀTICA

LLAMINADURES LA BRUIXA PIRULA MAR, 91  - Tel. 934640665

JARDINERIA VENTURA SANT PAU, 14  - Tel. 933894421

FRANCESC LAYRET, 177  - 

Tel. 934646834

FRANCESC LAYRET, 169  - 

Tel. 933893243

LOCAL NETWORK MEDIA

ARBRES, 10  - Tel. 933894458

MOBLES ZAMORA

PAïSOS CATALANS, 100  - 

TRIA: B

SANTA MARIA, 32  - Tel. 933892967

MOBLES

LLAR D’INFANTS RIALLES

BOFILL&ESCRIBÀ INFORMATICA-UPI

LA FLORISTERIA

SAGUNT , 128  - 

Tel. 933832657

PROVIDENCIA , 118  - Tel. 933946082

FLORISTERIA VENTURA

Tel. 933996407

FRANCESC LAYRET, 112  -

LLAR D’INFANTS L’ESTEL

ESCOLA LÓPEZ TORREJÓN

S.IGNASI DE LOIOLA , 52  - 

GELATERIA SOLER

LLAR D’INFANTS

ARNUS, 29  - Tel. 933844059

MATALASSERIA OLIVA

MERCERIA

ACADEMIA LINGUA

Tel. 933881447

MATALASSOS

JOIERIA RABAT

IDIOMES

FLORISTERIA CONCEPCIO

ALFONS XII, 69  - Tel. 933830389

PEP VENTURA , 11  - Tel. 933875094

R&B FINQUES

SARAGOSSA , 18-19  - 

EVIDENT

JOIERIA DOMENECH

Tel. 933842960

FLORISTERIES

MARTI PUJOL, 109  - 

GELATERIA

FRANCESC LAYRET, 20  - 

ESCOLA LAIETÀNIA

EVENTS SOCIALS

GUIFRÉ, 222  - Tel. 933831105

Tel. 933891164

FERRETERIA PRIM

MARCS GALERIA D’ART

ARNUS, 17  - Tel. 934642192

FERRETERIA

FRANCESC LAYRET, 64  - 

MARCS ADSERA ALFONS XII , 69  - Tel. 933831954

FARMACIA SERENTILL MAR, 23  - Tel. 933841233

MARCS I QUADRES

JOIERIES I BIJUTERIES

ESTABLIMENTS MIRÓ MILAR DAVID

ROGER DE FLOR , 136  -  Tel. 933872892

DISMAC MOBILIARI I DECORACIÓ BALDOMER SOLÀ, 184-200 Tel. 933870997

PROJECTE MOBILIARI I DECORACIÓ

Tel. 934601158

LLIBRERIES I PAPERERIES

MICRO PLANET

ABACUS

SANT JOAQUIM, 52  - Tel. 934642786

FRANCESC MACIÀ, 60-64  - 

MODA HOME I DONA

JAUME BORRAS, 18  - 

AV. MARTI PUJOL, 230-246 Tel. 933846636

FARMACIA JOFRESA-PORTILLO

FORNS I PASTISSERIES

PRIM, 156  - Tel. 933840455

BOMBONERIA XOKIMEL

MITS INFORMÁTICA

Tel. 933841919

ANNA LO CONTE

FARMACIA GAY SIVILLA

S.IGNASI DE LOIOLA , 68  - 

CONQUESTA, 69  - 

AL VENT LLIBRES

C/ MAR, 111 -

MARTI PUJOL 6 - Tel. 933895303

Tel. 934641609

Tel. 933830807

SANT JOAQUIM, 19  - Tel. 933840365

Tel. 933840591

FARMÀCIA

28

PAPERERIA ARAJOL

JOGUETERIES


GUIA COMERCIAL GUIA COMERCIAL ART-BO

TEIXITS NINA

ARBRES, 35-37  - Tel. 933891613

ROGER DE FLOR , 89  -

BOUTIQUE ENRIC REBOLLO

Tel. 933991360

LLEO, 29  - Tel. 933844225

CELIO BADALONA

MODA NENS I NENES

MAR, 12 - Tel. 933017690

LA CANALLA

PERFUMERIES BLAU PERFUMERIES ARBRES, 16  - Tel. 933813474

PERFUMERIAS FACIAL

SUSANA NUÑEZ PERRUQUERIA

CLARKS

SOLEDAT, 2  - Tel. 933894310

EL SABATER

LLEO, 2  - Tel. 933894861 SAGUNT, 109  -

ARBRES, 13  - Tel. 934644409

PILATES

Tel. 616460570

PERFUMERIES GALA

PILATES BADALONA

SABATES SERRA

GUIFRÉ, 143  - Tel. 934643151

GÜELL I FERRER, 94  - 

CONFECCIONES SERRA

MARQUES DE MONTROIG, 7  - 

MAR, 25-27  - Tel. 933845752

ALFONS XII , 74  - Tel. 933884804

Tel. 934603861

RITUALS

EXIT

MARTA BOUTIQUE

C/FRANCESC LAYRET, 81

ARBRES, 31  - Tel. 933890886

PUBLICITAT

GUIFRÉ, 221  - Tel. 933876448

Tel. 934644909

TELETRANSFER

TELEFONIA MÒBIL

FIORDA SL. ROBA SRA. “CENT 14”

PRELUDI

WET COLORS

MªAUXILIADORA , 52  - 

PHONE 98

CADIS,4  - Tel. 934642677

CONQUESTA, 82  - Tel. 933896079

Tel. 934603809

ALFONS XII, 64  - Tel. 934605797

PEIXATERIA

PUERICULTURA

TINTORERIES

CANONGE BARANERA, 4  -

PEIXATERIA PUIG - PATAU

MI BABY OUTLET

TINTORERIA REBOLLO

Tel. 933895321

ARNUS, 31  - Tel. 934642979

MARTI PUJOL, 230 L-2 -

LLEO, 35  - Tel. 933891757

PEIXATERIES RESU

Tel. 934640692

FRANCESC LAYRET, 114  -  Tel. 933893721

FRANK-TRAJES SR.

JACK JONES MAR, 22  - Tel. 933840751

Tel. 933870749

JUNIORS CANONGE BARANERA, 11 -  Tel. 933840751

MODA ÍNTIMA CRISSU

GUIFRÉ, 325  - Tel. 933885743

C/ MAR, 118- Tel. 931812287

PEIXATERIES RESU

GOLDEN POINT

IGNACI IGLESIAS, 24  - 

MAR, 81  - Tel. 619077270

VIATGES OVER GIRAMON

Tel. 933885743

REFORMES DE LLAR

INTIMISSIMI

LA BOUTIQUE DEL PEIX

INSTAL·LACIONS LAHOZ

OVER GIRAMON

IGNACI IGLESIAS, 22  - 

MAR, 88  - Tel. 933895028

CANONGE BARANERA, 42 -

GUIFRÉ, 279  - Tel. 933986025

PIETAT, 29  - Tel. 934640008

Tel. 933890759

Tel. 933891048

LA TIENDA DE LOLIN

LLENCERIA CORSETERIA MAGDA

PIETAT, 16 - Tel. 938611946

PIETAT, 17  - Tel. 933846023

PERRUQUERIES

LIDYA

MONTSE MODA INTIMA

ROGER DE FLOR , 99  - 

KARLOVA GUIFRÉ, 169  - Tel. 933996118

LA CASA DE LAS BATAS

FRANCESC MACIÀ, 71  -  Tel. 933839411

OVER GIRAMON

RÈTOLS I TENDALS

PRIM, 119  - Tel. 933842327

RETOLS ROUTER

VIAJES ECUADOR

ACADEMIA BADALONA

ALFONS XII, 43  - 

GUIFRÉ, 189  - Tel. 934645000

PRIM, 121  - Tel. 934640732

FRANCESC MACIÀ , 30  - 

Tel. 830502252

VIATGES AEROCLUB

Tel. 933991212

ROBA INTERIOR LALY

Tel. 933885201

TOLDOS ZABALLOS

CONQUESTA , 135  - 

MARTA EN BRAZIL

LLEO, 30  - 

CASANOVA & CASABEL

BALDOMER SOLÀ, 63  - 

Tel. 933986661

ARBRES, 15

Tel. 934640108

ARNUS, 6  - Tel. 933841313

Tel. 933990100

VIATGES BETULO

MILANO GUIFRÉ, 204  -  Tel. 933877846

MARTI PUJOL, 14  - 

CEBADO

ÒPTICA

ARBRES, 16  - Tel. 933892512

ROBA D’ESPORTS

Tel. 934642232

VIATGES RIBNO / AUTOCARS PALLARES

MULTIOPTICAS PRINCIPAL

DIEGO’S PERRUQUERS

ESPORTS. JORDI ROIG

MONTSE MARTIN MODA

GÜELL I FERRER, 81  - 

GUIFRÉ, 319  - Tel. 933876389

GUIFRÉ, 219  - Tel. 934646411

C/ SOLEDAT, 20 -

Tel. 933999190

INTERSPORT MARESMA

ÓPTICA HISPANO

ESTRASS PERRUQUERIA SRAS.

MARTI PUJOL, 21  - Tel. 933841306

LLEO, 39  - Tel. 934647555

Tel. 934646078

OPTICA MULTIVISION PRIM

PERRUQUERIA DUATISS

INTERSPORT MARESMA

VINS I CAVES

PRIM, 170  - Tel. 933846084

GUIFRÉ, 233  - Tel. 933987960

MARTI PUJOL, 145  - 

ALTERVINOS BADALONA

OPTICA SANT JORDI

PELUQUERIA ANTONIO

Tel. 934642955

C/ LLEO, 41 - Tel. 934647285

GUIFRÉ, 172  - Tel. 933890554

ROGER DE FLOR , 128  - 

SPORTIUS ROIG

CINTA VINS I CAVES

Tel. 933839851

GUIFRÉ, 83-85  - 

C/ ARNUS, 42 - Tel. 696471011

PELUQUERIA ESTETICA RIZZO

Tel. 933833207

LICORERIA CORNET

ALFONS XII, 84  - Tel. 933830426

ROBA DE LLAR

Tel. 933872242

TRAMASMÁS

VINS BETULO

GUIFRÉ, 105  - 

S.IGNASI DE LOIOLA , 12 BX

Tel. 934641300

OKEY MAR, 68  - Tel. 933840751

OZONO CANONGE BARANERA, 37  -  Tel. 934643719

MARISA ALFONS XII , 80  - Tel. 933833801

ROBA ANA MARIA ALFONS XII, 83  -  Tel. 933875244

CARELI SAGUNT , 126  -  Tel. 934602364

ÓPTICA TIMONER GUIFRÉ, 247  -  Tel. 933836804

OPTINOVA FRANCESC LAYRET, 6  -  Tel. 933892771

PERRUQUERÍA ALFONS VIÑAS GUIFRÉ, 95  - Tel. 933837507

PERRUQUERIA ELENA

FRANCESC LAYRET, 66  - 

Tel. 934640821

Tel. 933844943

VINS J. CARRERAS

PAISATGISME

PARE CLARET, 4  - 

DESSIN JARDINS

Tel. 933833028

Tel. 934641221

c/ GUIFRE, 151- Tel. 934641045

PERRUQUERIA MONTSE SOLER

CALÇATS RODRIGUEZ

FRANCESC LAYRET, 68  - 

CALÇATS VILALTA

SALSAS MODA BANY

Tel. 933888090

C/ PEP VENTURA, 5 -

SABINA

ROGER DE FLOR, 74  - 

PEP VENTURA , 15  - 

SABATERIES

FRANCESC MACIÀ, 66-68 Tel. 933871696

PIETAT, 9-13  - Tel. 933846953

FRANCESC LAYRET, 34  - 

PÀRQUING

Tel. 933841001

APARCAMENTS SABA

Tel. 933844215

FRANCESC LAYRET, 24  - 

SELECTA VIDAL

LA PLANA,  - Tel. 934640548

PERRUQUERIA PASQUI

Tel. 933894861

MAR, 65  - Tel. 933840751

BAPARK

GUIFRÉ, 197  - Tel. 933991756

CALZADOS SIL-CRIS

SEÑOR

JAUME BORRAS, 15  - 

RAKEL ESTILISTES

COLON, 68  - 

MAR, 58  - Tel. 933899053

Tel. 933842855

SARAGOSSA, 25  - Tel. 934611581

Tel. 933843950

29


Per arribar al

Centre de Badalona APARCAMENTS I TRANSPORTS PÚBLICS LíNIES D’AUTOBUS TUSGSAL

Canyet

0

B-2

El Mas Ram

El Puigfred Bonavista La Pau Lloreda

Sant Joan de Llefià

Sant Antoni de Llefià

La Salut

Sant Mori de Llefià Artigues

El Congrés

Sant Roc

El Remei

Sistrells

Pomar de Dalt

Montigalà

Bufalà

Nova Lloreda

Pomar Morera

Sant Crist de C-31 (A-19) Can Cabanyes Can El Raval Coll i Pujol Claris Dalt la Vila

EMPRESA CASAS Mataró (Centre)Barcelona (La Pau)

Les Guixeres Casagemes

El Gorg

El Progrés

Canyadó Manresà

Centre

1. Montigalà-Mas Ram 3. Llefià-Pomaar 4. La Salut-Pomar B19. Can Ruti- Vall d’Hebron B23. Montigalà-Bon Pastor B22. Canyadó-Hospital de St. Pau B24. Can Ruti-Rda. St. Pere B25. Pomar-Rda. St. Pere B26. Can Ruti-El Remei B27. Can Ruti-Oliveres B29. Montigalà-Tiana B30. Sta Coloma (Ramón Berenguer)-Montgat (camí d’Alella).

La Mora

METRO

4

Línia L2: Paral·lel - Pep Ventura Badalona/Pompeu Fabra

7 2

6

TREN

1 5

3

Estació de Badalona. Rodalies Renfe. Direccions: Maçanet/ Blanes/ Mataró i L’hospitalet/Aeroport PÀRQUINGS 1.Bapark: Jaume Borràs, 15 2.VIVER: President Companys 3.Pàrquing Marina: Marina 27 B 4.Pl. Manuel Valls i Gorina 5.Pl. La Plana 6.L’illa Central 7.Països Catalans

30


31


VIVA

Gaudeix de les FESTES DE MAIG!!! Aparca fàcilment

BADA 5 - La revista del Centre Comerç Badalona  

Posa-te-la!

BADA 5 - La revista del Centre Comerç Badalona  

Posa-te-la!

Advertisement