Page 1

BIBLIOTECA DEL PAPIOL

RACÓ DE MARES I PARES

ELS GERMANS EL NIÑO CELOSO. J. MANUEL ORTIGOSA. ED: PIRÁMIDE, 2007.

L'arribada d'un nou germà provoca l'aparició d'un problema comú a la infància: la gelosia, que es manifesta a través de conductes que alteren la convivència familiar. En aquesta obra s'aborda la qüestió de la gelosia infantil d'una forma rigorosa, clara i amena.

HERMANOS. RICHARD C. WOOLFSON. ED: PARRAMÓN, 2005. En aquest llibre trobareu consells per preparar al vostre fill per l'arribada d'un germanet, exemples de casos reals, anècdotes de pares, assessorament d'especialistes i estudis científics actualitzats. També ofereix les claus i estratègies més eficaces per abordar les dificultats concretes de cada grup d'edat.

CIGRONET. STEPHANIE BLAKE. ED: CORIMBO, 2008. -Quan tornarà a l'hospital, el cigronet? -Però Simó, si és el teu germanet, es quedarà aquí per sempre, ja ho saps! -Per sempre? -Sí, per sempre, conillet meu. En Simó no sembla gaire content.

EL MEU GERMÀ. ANTHONY BROWNE. ED: FCE, 2007. El meu germà és genial! És un escalador formidable, salta genial, és un ballarí esplèndid i un patinador insuperable! Com és el teu germà?

SERÀ UN NADÓ. JOHN BURNINGHAM. ED: INTERMÓN OXFAM, 2011 Un fantàstic àlbum il·lustrat per a primers lectors que introdueix l'arribada a casa d'un germà.


EL NEN NOU. LAUREN CHILD. ED: JOVENTUT, 2015. L'Elmore Green, com molts altres nens, va arribar al món essent fill únic. Tenia una habitació per a ell, i tot el que hi havia era seu. Els seus pares creien que ell era el petit més adorable del món. Però un dia, tot va canviar...

HOLA MENUT. ROBIE H. HARRIS. ED: SERRES, 2000. Un nou nat fa feliç tothom: pares, mares, àvies, avis. Però quan estàs acostumat a ser l'únic menut de la casa, no és tan fàcil. Excitació, decepció, curiositat, enveja, ràbia... Un nou germanet et pot fer sentir tot això i més. No t'hi has d'amoïnar: com et descobreix aquest llibre, fer-se "gran" també és una cosa especial.

LA BERTA I EL SEU GERMÀ. LIANE SCHNEIDER. ED: ESTRELLA POLAR, 2013. La Berta ha observat que la panxa de la mare s'ha inflat. Que potser ha menjat massa? La mare li explica que té un nadó a la panxa i que, aviat, la Berta tindrà un germanet o una germaneta. La Berta està entusiasmada i espera amb impaciència que arribi el nadó!

ES VEN GERMÀ PETIT. MARIAN DE SMET. ED: SÍMBOL, 2007 La Laia està ben tipa del seu germà petit. Quan va néixer era molt bo i mot bonic, però ara s’ha convertit en un monstret. Quan fa dibuixos, ell els hi estripa, quan fa figuretes de fang ell les hi trenca totes,... fins que la Laia pren una decisió: vendrà el seu germà petit.

DINS LA NOSTRA MAMA. JO WITEK. ED: BRÚIXOLA, 2014. El naixement d'un germà és una experiència inoblidable. Viu-la gràcies al que una nena diu al germanet que està esperant!

TINDRÉ UN GERMANET! MARÍA SOLAR. ED: ANIMALLIBRES, 2016 No hi ha cap notícia millor que saber que tindràs un germà! Abans que arribi a casa, però, hi ha molta feina per fer: comprar-li roba, preparar-li l'habitació... i buscarli un nom! Sort que, quan neixi, serà ben divertit jugar amb ell! Els germans són fantàstics!

Racó de mares i pares: els germans  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you