Page 1


El

+ destacat de l’Àrea d’Atenció a la Persona

El

+ destacat de l’Àrea empresarial

El Gat es reinventa!

El restaurant-cafeteria que té l'Associació Alba des de l'any 2005 ha decidit reinventar-se i fer un canvi de rumb amb l'objectiu de poder incrementar la seva clientela i adaptar-se a les noves tendències. Segons Xavi Mancho, responsable del servei, “El Gat ha estat el millor que li ha pogut passar a l'Associació Alba, ja que ha permès acostar l'entitat a la població. Ha fet visibles les capacitats i no les discapacitats de les persones que hi treballen”. Com a novetats el Gat obrirà les nits dels divendres i dissabtes i oferirà una carta de tapes i “platillos” per a sopar. També es realitzaran concerts o altres propostes culturals. Aprofitar l’espai de la terrassa és també un dels reptes que s’han marcat. Actualment el Gat del Rosal dóna ocupació a 6 persones amb discapacitat.

Un “quiosc” del Gat a Cervera Gràcies a un concurs públic que va fer l’Ajuntament de Cervera i al qual ens vam presentar, a partir d’aquest mes de maig l’Associació gestionarà un quiosc/bar situat a la plaça del Sindicat de Cervera. La responsable d’aquest nou servei és la Mireia Trullols i donarà ocupació a 3 persones amb discapacitat i 2 monitors. Per Alba suposa començar crear noves ocupacions a la Segarra, un dels objectius que formen part dels eixos estragtègics de l’entitat.

Inauguració el 27 d’abril! Hi esteu tots convidats!

Recuperem Oxidoc com a client de manipulats. Una vintena de persones dediquen un temps cada dia a omplir les farmacioles de diferents productes de primers auxilis. L’empresa Oxidoc ens encarrega setmanalment aquesta feina de manipulats. Es treballa en cadena i cadascú té una responsabilitat o una altra, per això agrada tant. Aquesta activitat manipulativa forma part de la teràpia ocupacional que es porta a terme entre el grup de persones del Centre Ocupacional de l’Associació Alba.

Manipulats

Alimentària Respirs de cap de setmana i “casalets”

Novetats del Rosal

Quàlia, el servei de projectes educatius de l’Associació organitza quinzenalment pels alumnes de l’Escola Alba els respirs de dissabte. Anar al cinema, visitar la gossera, són algunes de les activitats que ja s’han realitzat. Quàlia també organitza diferents casals oberts a la ciutadania, com el de setmana Santa que s’ha realitzat al Taller Alba o els que ha organitzat per l’escola Maria Mercè Marçal. Com a novetat aquest estiu també gestionaran el casal d’estiu del Talladell. Per més informació i preinscripcions visiteu el web www.aalba.cat

L’obrador de galetes ha començat l’any amb molta empenta. Des de principis d’any s’han aconseguit 8 clients nous!; han anat a participar a la Fira Alimentària on s’han reunit amb empreses estrangeres interessades en exportar les galetes; i també s’ha ocupat el petit despatx del costat de l’obrador per a convertir-lo en una sala freda per a manipular la xocolata. Com a curiositat, un dels nous clients és un hotel de Madrid que ha fet una comanda important de cubanitos de xocolata per als minibars de l’hotel.

El Rosal

Butlletí Express Març 2012  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you