409 AsianNL

Page 4

B20 華僑 新 天地

EDITIE225 409 EDITIE

E N T E RTA I N M E N T

2017年1月23日 2006年04月06日

Misdaadserie ‘Van God Los’ zoekt Aziatische figuranten Momenteel zijn de opnames van het vierde seizoen van de BNN/VARA misdaadserie VAN GOD LOS bezig. De serie heeft in het verleden al meerdere Gouden Kalf nominaties in de wacht gesleept en is ook te zien in het buitenland. Elke aflevering is een op zichzelf staand verhaal en wordt geregisseerd door een nieuwe regisseur.

Grijze haren op jonge leeftijd? New year, new hair. Zoals sommigen van jullie konden zien loop ik sinds een week rond met grijs haar. Het duurde bij mij een tijdje voordat ik afstand wilde doen van mijn blonde coupe. Ik raakte gewoon verslaafd aan blonderen. Zelfs mensen die ik niet kende, herkenden me gewoon aan m’n haar van kilometers afstand zonder een stukje van mijn gezicht te hoeven zien. Dat vond ik altijd zo grappig om te horen.

Chemisch proces

Grijze haren worden gezien als een teken van ouderdom, maar ik vond dat het tijd werd om de switch te maken van platinablond naar grijs. Vroeg of laat wordt iedereen grijs. Na 3 jaar heb ik de ‘50 shades of blonde’ wel op m’n hoofd gehad en ik wilde niet geheel back to black gaan, dus ik koos voor een subtiele ombre van zwart naar grijs. Ik heb van nature erg zwart haar en daarom vond ik donkergrijs een geschikte kleur voor mijn lokken. Het liefst wilde ik geen ombre, maar mijn zwarte uitgroei kwam maandelijks tevoorschijn en deze moest heel lang gebleekt worden. Blonderen is gewoon slecht voor je haar en hoofdhuid. Voor de mensen die nog nooit hun haar hebben geblondeerd: je hoofdhuid gaat ervan jeuken, pijn doen en drie kwartier later krijg je pas een licht blonde kleur. Hier gaat vervolgens een silvertoner overheen. Door al dat verven ben ik heel veel geld en haren kwijt. Ik heb nu 60% minder haren op mijn hoofd dan drie jaar geleden. Ook zijn er flink wat stukken afgebroken. Ik raad het dus niemand aan om zo regelmatig vanaf de haarwortel te blonderen.

Voor deze serie worden Aziatische jongeren gezocht die zouden willen meedoen op de set. De draaidag waar het om gaat speelt zich af op een feest, waar de hoofdpersonen een avondje uit zijn. Deze rollen worden vertolkt door Aziatische jongeren en de regisseur zou graag meer van hun ‘Aziatische familieleden en vrienden’ in de scene willen zien. Er wordt gezocht naar jongeren tussen de 14 en 21 jaar die het leuk vinden om op deze manier set-ervaring op te doen. Ook jongeren van niet-Aziatische afkomst zijn heel welkom zich aan te melden, maar er zijn met name nog plekken vrij voor de ‘Aziatische vrienden’.

Zo word je van nature grijs

“Adrenaline, een hormoon die vrijkomt bij stressreacties, is tijdens korte periodes van stress voordelig omdat het je lichaam voorbereid om te vechten of te vluchten. Bij lange periodes van stress kan de adrenaline echter een negatief effect hebben. Schade aan het DNA door teveel adrenaline zou ook impact hebben op de cellen die pigment in het haar produceren (dokterdoker, 2015).” Grijs haar wordt veroorzaakt doordat haarpigmentcellen (melanocyten) geen pigment meer produceren. Het gevolg is dus pigmentloos haar dat er grijs of wit uitziet.

Is grijs ook de kleur van jouw ziel?

Twijfel niet langer en ga naar een goede kapper, als je zelf onervaren bent. Ik ging naar Dalal hairstyling in Nijmegen en zat ongeveer 4 uurtjes in de salon. Houd zeker een hele dag vrij voor zo’n behandeling. De zilvergrijze kleur is altijd semi-permanent en blijft kort in je haar zitten. Na een paar keer wassen is de kleur al vervaagd. Koele kleuren pakken nu eenmaal minder goed. Grijze verf wordt op ontkleurd haar aangebracht wast daardoor snel weer uit. Om de kleur langer vast te houden wordt gebruik van zilvershampoo

Wil je meedoen? Schrijf je dan in via www.inthepicture.com of mail naar gina@pupkin.com. en conditioners voor geverfd haar aanbevolen. Deze behandeling heeft mij meer dan €200 gekost, maar het blijft een goede investering. Ik kan me nu focussen op de belangrijkere dingen in dit nieuwe jaar! Voorlopig geen bezoekjes meer in de salon voor mij. Volg me op Instagram voor inspiratie: official. jessicachu Love, Jessica

AsianNL HIT CHARTS RUFUS RILEY’S FAVORITES Rufus Riley, protegé van DJ Irwan, is nauwelijks nog weg te denken uit de clubscene in Nederland. Hij heeft in een paar jaar tijd op bijna alle toonaangevende feesten gedraaid. Elke editie tipt hij drie liedjes met enorme hitpotentie uit zijn dj-set. Zijn top 3 die hij deze keer graag met jullie wilt delen is:

1 Usher Girls Wanna Have Fun

K-pop

2

Asian Drama

1

Rain

The Best Present

1

Hwarang

KR

2

Ravi

BOMB

2

First Kiss for the Seventh Time

KR

3

SHINHWA

Heaven

3

Solomon's Perjury

KR

4

Uhm Jung Hwa

Dreamer

4

Behind Your Smile

TW

5

SHINHWA

Touch

5

Stay With Me

CH

6

NCT 127

Limitless

6

The Miracle

KR

7

AOA

Bing Bing

7

Hello Mr. Right

CH

8

AOA

Excuse me

8

Love O2O

CH

9

SONAMOO

Talk about U

9

General and I

CH

10

BEATWIN

Rising Sun

10

Fukigen na Kajitsu

JP

Bizzey Doe Je Dans

3 DJ Fresh vs. Diplo Bang Bang

Volg Rufus Riley ook op: Facebook: RufusRileyNL Twitter: RufusRiley13 Instagram: RufusRiley13

Soundcloud: RufusRiley13 Youtube: RufusRiley13


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.