Page 1

A COVER

No1 EDITION

A R E NA K A P P E R S boutique salon

~ eindhoven eersel bladel


CONTENT

A

A-MAGAZINE 04 Men’s Style 06 Salon Eindhoven 08 Men’s Style 10

Women’s Style

14

Salon Bladel

16

Fotoshoot Arena

18

Salon Eersel

20 Men’s grooming 22 Arena at work


A REN A K AP P E RS

ARENA KAPPERS

Our vision is clear. A haircut needs to fit your personal style. Every person is unique, and so is our advice. Creating different looks that fit an individual’s unique features, but without shocking effects. That is our goal. A hairstyle needs to be cut in such a way so that it can be easily recreated every day, without much effort and with few products. It needs to be practical. For both man and woman. Bartjan den Boer, Founder Arena Kappers

03

A B O UT A R E N A

Onze uitgangspunten zijn helder. Een kapsel moet aansluiten bij jouw persoonlijke stijl. Omdat ieder mens uniek is, geldt dat ook voor ons advies. Er anders uitzien dan anderen, zonder daarbij te shockeren. Dat vinden we belangrijk. Een kapsel moet eenvoudig in model te brengen zijn. Snel en met weinig hulpmiddelen. Het moet praktisch zijn. Zowel voor mannen als vrouwen.


Strijp-S Eindhoven fotoshoot Arena

M E N ’S ST YLE

Men’s short curls and waves

HOW TO ST Y L E Ben je gezegend met mooie krullen of slag? Laat dat dan ook zien. Vooral bij de korte coupjes van nu met korte zijkanten geven krullen juist een onderscheidende look. Voor ruwe beach look krullen begin je met Fudge Salt Spray op handdoek droog haar. Voor wat meer sophisticated curls is Motion. Lotion van Kevin.Murphy het ideale product. ‘Knijp’ het product in handdoek droog haar en laat het haar opdrogen. Voor styling adviseren we Easy.Rider van Kevin.Murphy - deze zachte wax zit vol met met antioxidanten, vitaminen en mineralen en geeft een boost aan je krullen.

Kevin.Murphy Motion.Lotion

04

Model: Koen Vringer Stylist: Pascalle, Arena Eindhoven


Prospector Co Nourishing shampoo - natuurlijke voedende shampoo met heerlijke cederwood geur.

Model: Guus Mandigers Stylist: Evelien, Arena Eersel

K EY PROD U C TS

Kevin.Murphy Easy.Rider

05

Burroughs Beard Oil - deze heerlijke baardolie van Prospector Co. zorgt ervoor dat je baard lekker ruikt maar vooral dat de huid onder de baard ook verzorgd blijft.

M E N ’S ST YLE

A REN A K AP P E RS


Bergstraat 40 5611 JZ Eindhoven Tel. 040 2460661 eindhoven@arenakappers.nl

EINDHOVEN

SA LO N S

Ma 11.30 – 18.00 uur Di/Wo/Do 09.30 – 18.00 uur Vr 09.00 – 20.00 uur Za 09.00 – 17.00 uur

Salon Eindhoven, Bergstraat 40

BOOK YOUR APPOINTMENT ONLINE WWW.ARENAKAPPERS.NL

06


A REN A K AP P E RS

Chantal, salon manager Arena Kappers Eindhoven

‘Wat ik goed vind aan onze salons is dat we eerst kijken welke stijl het beste bij de klant past, zodat we een persoonlijk advies kunnen geven. Ook kijken we naar de vorm van het gezicht, de haartint en de natuurlijke valling en adviseren dan het kapsel en haarkleur. Plus we werken heel technisch en precies. Mooi om te zien dat klanten weer helemaal gelukkig met mooi gekleurd en geföhnd haar de deur uit gaan’.

07 In de leukste wijk van Eindhoven, de Bergen, is Arena Kappers Eindhoven gevestigd. De salon bevindt zich in een pand dat uit 1900 dateert en heeft een warme en moderne atmosfeer. Deze salon is tevens de plek waar het 20 jaar geleden begon en die uitgegroeid is tot een van de meest toonaangevende salons van Eindhoven. Het deskundige team van topstylisten en kleurspecialisten staat onder leiding van eigenaar Bartjan den Boer en salon manager Chantal van Doremalen.

SA LO N S

PEOPLE


Modellen: Fabian Hemesath en Robin Matulessy Stylist: Amy, Arena Eindhoven

HOW TO ST Y L E

M E N ’S ST Y L E

Voor mannen met lang haar is haarverzorging heel belangrijk - het haar moet gezond zijn, glanzend en zonder gespleten punten. De Stimulate.Me shampoo en conditioner van Kevin. Murphy zijn hier heel geschikt voor. De Thick. Again leave-in treatment geeft het haar een super boost en zorgt voor een mooie glans. Laat je haar daarna gewoon opdrogen en wrijf Fudge Ends in je punten. En dan is zo’n halve knot bij mannen super sexy!

K E Y P ROD U C TS

Go longer: the ‘man bun’ Kevin Murphy, Stimulate-Me.Wash

Kevin Murphy, Thick.Again

Prospector Co Peary & Henson Aftershave


A REN A K AP P E RS

HOW TO ST Y L E

The new short: more length through the sides

Met Fudge Shaper natuurlijk. Deze matte crème voor styling en volume plakt niet en is simpelweg een van de betere crèmes om je haar dagelijks in model te brengen. Bij Arena staat de Shaper al jaren op 1!

M E N ’S ST Y L E

Fudge Shaper

Model: Lars Verbakel Stylist: Bartjan, Arena Eindhoven

09


Strijp-S Eindhoven fotoshoot Arena

HOW TO ST Y L E

Natural looking hair colours

Bij model Vera (en tevens topstyliste bij Arena Eersel) hebben we de plukken rondom haar gezicht lichter gemaakt in verschillende bruine en blonde tinten. Een middenscheiding en zachte krullen geven haar die mooie nonchalante zachte look.

WO M E N ’S ST Y L E

Key products: de Body Builder van Kevin.Murphy, een volume mousse die het haar weer een boost geeft, stevigheid en volume en de Hair. Resort voor die mooie beach look. De zachte Angel.Wash shampoo en conditioner van Kevin.Murphy zijn ideaal voor fijn en gekleurd haar.

Model: Vera Caeyers Stylist: Evelien, Arena Eersel

10


A REN A K AP P E RS

HOW TO ST YLE Wij zijn fan van die lange lok en korte zijkanten! Met dit korte coupje kun je echt alle kanten op, mooi naar voren geföhnd, stijl of met een slag in de lok of met veel wax alles naar achteren gekamd.

Full Healthy Hair

De Powder.Puff is een poeder voor op de aanzet van je haar voor volume en stevigheid - makkelijk en snel aan te brengen om je haar tussentijds weer even in model te brengen. Die moet je gewoon in je handtas hebben!

WO M E N ’S ST Y L E

Key products: Begin met Kevin.Murphy Body.Mass op nat haar, waardoor het haar dikker en voller lijkt, daarna föhnen en eindigen met Undressed, ook van Kevin.Murphy, voor een matte, natuurlijke look.


H OW TO ST YLE

WO M E N ’S ST Y L E

De bob blijft mooi. Super steil, met slag, middenscheiding, zijscheiding, in verschillende lengtes - je kunt er alle kanten mee op. We geven je graag advies welke lengte bij jou past! Probeer de Smooth.Again van Kevin.Murphy eens voor glanzend, zijdezacht haar.

The bob for endless variation

12

K EY PR O DUC TS

In onze salons werken we zoveel mogelijk met natuurlijke en duurzame producten, zoals de producten van het merk LuLu Organics. Hun geheel biologisch haarpoeder is talg-vrij en laat je haar weer fris ruiken alsof het net gewassen is.


A REN A K AP P E RS

K EY PR O DUC TS

Moroccanoil Treatment – Voor mooi, zacht, glanzend haar moet je toch echt de arganolie van Moroccanoil gebruiken. Breng een kleine hoeveelheid gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en zorg daarna voor volume en veerkracht met de Volumizing Mousse ook van Moroccanoil.

Model: Robin Matulessy Stylist: Evelien, Arena Eersel

WO M E N ’S ST Y L E

Beautiful, ‘mooie korte coupe dankzij shinyPascalle’ hair topstyliste


Gindrapassage 13 5531 CP Bladel Tel. 0497 388727 bladel@arenakappers.nl

BLADEL

SA LO N S

Ma 11.30 - 18.00 uur Di/Wo/Do 09.30 – 18.00 uur Vr 09.00 – 20.00 uur Za 09.00 – 17.00 uur

Salon Bladel, Gindrapassage 13

BOOK YOUR APPOINTMENT ONLINE

14

WWW.ARENAKAPPERS.NL


A REN A K AP P E RS

P E OP LE

In het hart van de mooie Kempen is Arena Kappers Bladel al meer dan 12 jaar gevestigd. Deze moderne salon die onder leiding staat van onze Creative Director Judith Timmermans werkt volledig volgens de filosofie van Arena Kappers waar iedereen een persoonlijk advies krijgt wat aansluit bij ieders persoonlijke stijl.

‘Het mooiste kapsel en de mooiste kleur van de wereld zijn het kapsel en de kleur die het beste bij je passen. Je hoeft niet klakkeloos de trends te volgen om er op je best uit te zien! Ik hoop dat ik klanten kan laten zien wat wel met je haar kan en niet te focussen op wat niet kan’.

15

SA LO N S

Judith, salon manager en creative director Arena Kappers Bladel


F OTO S H O OT A R E N A K A PPER S

Modellen: Fabian Hemesath en Robin Matulessy


F OTO S H O OT A R E N A K A PPER S

A REN A K AP P E RS

17


Markt 24 5521 AL Eersel Tel. 0497 516526 eersel@arenakappers.nl

EERSEL

BOOK YOUR APPOINTMENT ONLINE

Ma 11.30 – 18.00 uur Di/Wo/Do 09.30 – 18.00 uur Vr 09.00 – 20.00 uur Za 09.00 – 17.00 uur

SA LO N S

WWW.ARENAKAPPERS.NL

Salon Eersel, Markt 24

18


In de ‘Parel van de Kempen’ op de oude markt van Eersel – midden tussen de restaurants en terrassen – is Arena Kappers Eersel gevestigd in een karakteristiek pand dat dateert uit 1910. Deze salon wordt geleid door Evelien Smolders die haar carrière zo’n 10 jaar geleden begon bij Arena Eindhoven en Bladel. Arena Eersel werkt volledig volgens de filosofie van Arena Kappers waarbij een persoonlijk advies moet aansluiten bij jouw persoonlijke stijl omdat ieder mens uniek is.

P E OP LE ‘Mijn grootste doel is mensen mooier maken. Door veel trainingen te volgen werk ik met de nieuwste trends en technieken, maar vooral op een manier die persoonlijk bij de klant past. Ook werken met de nieuwste producten en natuurlijke producten geeft mij extra inspiratie en plezier in mijn vak. Life isn’t perfect, but your hair can be’

Evelien, salon manager Arena Kappers Eersel

19

SA LO N S

A REN A K AP P E RS


ARE N A K AP P E RS

1 1

WAS JE HAAR OM DE DAG

2

M E N ’S G R O O M I N G

Was je haar om de dag of zelfs een keer in de 2 of 3 dagen zodat de natuurlijke oliën van je hoofdhuid zijn werk kunnen doen. Het ‘overwassen’ van haar zorgt ervoor dat je haar juist droger wordt!

3

5

4

6 Nourishing Shampoo Prospector Co

6 quick grooming tips Model Fabian Hemesath


2

SCRUB CREME Gebruik 2 keer per week een scrub crème om onzuiverheden en huidschilfers te verwijderen - dit zorgt voor een zuivere, mooie en zachte huid die daardoor ook nog eens sneller egaal bruin wordt!

5 4

MET DE HAREN MEE

HET JUISTE SCHEERMES Gebruik een goed en scherp scheermes met 1 mesje. Meerdere mesjes betekent slechte kwaliteit!

Scheer altijd met de haren mee - voorkom ingegroeide baardharen.

6

Gebruik na een shave altijd een aftershave of een verzachtende crème om de huid te verzorgen en kalmeren.

Facial Scrub Prospector Co

3

GEBRUIK EEN SCHEERKWAST Door het inzepen met een scheerkwast wordt de huid gemasseerd. De baardharen gaan rechtop staan en kunnen dieper afgeschoren worden.

Shaving Cream Taylor of Old Bond Street

21

Peary & Henson Aftershave Prospector Co

Aftershave Prospector Co

BUY NOW AT: BOUTIQUESALON.NL

Scheerset, Muhle

M E N ’S G R O O M I N G

AFTERSHAVE


22

A R E N A AT WO R K


23

A RE NA AT WORK

A REN A K AP P E RS

C O LO F O N Voor deze eerste uitgave van A-magazine willen wij speciaal bedanken: ‘Onze’ modellen Guus Mandigers Fabian Hemesath Robin Matulessy Koen Vringer Lars Verbakel Iris van Zeyl Vera Caeyers Fotografen Anouk van der Weerden www.nooksandstuff.tumblr.com Kimm van Wijngaarden www.kimmphotography.com Grafisch Ontwerp Angela Jansen www.angela.nu En natuurlijk het Arena Kappers team! Ben je model, fotograaf of designer? En wil je graag meewerken aan het volgende magazine, foto shoots of fashion shows mail ons dan: info@arenakappers.nl


eindhoven | eers e l | blade l

A R ENA KAPPERS .NL

Profile for Arena Kappers

A magazine by Arena Kappers  

A magazine by Arena Kappers  

Advertisement