Aptean EAM Datasheet: Avoid Downtime and Improve Productivity (NL)

Page 1

Aptean EAM

Vermijd stilstand en verbeter de productiviteit

Een goed geolied onderhoudsprogramma is essentieel om te zorgen dat uw productieactiviteiten in topvorm blijven. Is het er niet, dan kan onverwachte uitvaltijd door storingen aan apparatuur tot dure reparaties en gemiste verkoopmogelijkheden leiden. Door in een EAM-oplossing te investeren, kunt u de controle over uw onderhoud terugkrijgen, beschikken over de gegevens die nodig zijn om strategische beslissingen te nemen en de effectiviteit van uw onderhoudsteam verbeteren. Zo zorgt u ervoor dat uw apparaten in goede staat zijn en optimaal presteren. Aptean EAM is speciaal ontworpen voor onderhoudsprofessionals in productieomgevingen en biedt de functies die u nodig hebt om de klus zonder vertragingen te klaren. Of u nu een CMMSof een EAM-oplossing nodig hebt, met Aptean EAM kunt u actie ondernemen voordat systemen uitvallen. Bovendien krijgt u realtime inzicht in uw onderhoudsactiviteiten. Stel probleemgebieden vast, zodat u problemen kunt oplossen voordat ze erger worden en extra kosten met zich meebrengen. Onze oplossing is mobiel, gebruiksvriendelijk en configureerbaar, waardoor de acceptatie sneller verloopt en er geen dure aanpassingen nodig zijn.

Gegevensblad | Aptean EAM

Voordelen

» Verbeter de winstgevendheid

van uw productielijnen door ongeplande uitval te voorkomen en uw onderhoudsprogramma efficiënt te beheren

» Krijg inzicht in

onderhoudsgegevens, zodat u slimmere en snellere beslissingen kunt nemen

» Groeit mee met uw bedrijf, zodat u over de tools beschikt die u nu en in de toekomst nodig hebt

» Overal toegang tot alles wat u

nodig hebt - van handleidingen voor apparatuur op de werkvloer tot KPI-rapporten vanuit huis.

1


Verbeter de prestaties van bedrijfseigendommen met slimme dashboards en een gestroomlijnde gebruikerservaring die bij u past. Aptean EAM biedt uitgebreide functionaliteit voor het beheer van bedrijfseigendommen om aan de behoeften van fabrikanten te voldoen -en dat allemaal in een moderne, gebruiksvriendelijke oplossing. Dankzij krachtige analyses in combinatie met configureerbare dashboards en standaardrapporten hebt u in realtime inzicht in de gezondheid van uw bedrijfseigendommen en in uw onderhoudsprestaties. Daardoor kunt u snel en vol vertrouwen cruciale beslissingen nemen.

› Breng uw gegevens tot leven – Neem sneller zelfverzekerde, datagestuurde beslissingen dankzij toegang tot belangrijke operationele informatie, waar en wanneer u die nodig heeft.

› Gestroomlijnde ervaring — Een nieuwe, moderne interface met intuïtieve workflows die helpen de

efficiëntie te verhogen en de introductietijd te verkorten. Met kant-en-klare configuraties en eenvoudig te gebruiken sjablonen voor snellere implementaties.

› Inzicht en controle — Bied realtime inzicht in onderhoudswerkzaamheden en beheer tegelijkertijd de

toegang tot gegevens en werkprocessen voor het personeel op elke locatie, zodat alleen geautoriseerde gebruikers updates uitvoeren.

› Blijf voorop lopen - Cloudsoftware, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste functies en beproefde methoden.

› Wereldwijde toegankelijkheid — De oplossing ondersteunt meerdere talen, meerdere regio's en op

meerdere vestigingen. Gebruikers kunnen informatie uit meerdere talen vertalen om de zichtbaarheid op al uw locaties te behouden.

Gegevensblad | Aptean EAM

2


Belangrijkste functies

› Veelzijdigheid om aan uw behoeften te voldoen – Of u nu een CMMS of een EAM-oplossing nodig hebt: ons platform is schaalbaar en biedt flexibiliteit met een scala aan functies die meegroeien met uw onderhoudswerkzaamheden.

› Vereenvoudig processen – Inzicht in het beheer en de uitvoering voor één locatie of voor meerdere locaties en magazijnen, door informatie te bundelen voor analyse en rapportage.

› Maak preventief onderhoud mogelijk – Verminder de uitvaltijd door machines optimaal en betrouwbaar te laten werken.

› Verbeterd voorraadbeheer — Optimaliseert uw MRO-voorraad door ervoor te zorgen dat de juiste onderdelen beschikbaar zijn en op het juiste moment op de juiste plaats terechtkomen, zodat uw overheadkosten worden verlaagd.

› Herstelbare onderdelen traceren – Herstelbare reserveonderdelen kunnen worden beheerd via

zowel interne werkorders als externe reparaties, voor inzicht en de status van de reparatieopdracht.

› MRO-inkoop - Beheer inkoop van inkoop tot betaling - vraag offertes (RFQ) aan, automatiseer inkoopaanvragen (PR) en genereer inkooporders (PO) en algemene PO's.

› Verhoog de efficiëntie van technici - Maak mobiele werkopdrachten, automatische

e-mailwaarschuwingen en beoordeling/goedkeuring van aanvragen via smartphones of tablets mogelijk.

› Audit en naleving van regelgeving – Stroomlijn audits van wet- en regelgeving en van audits door

al uw gegevens over bedrijfseigendommen en de geschiedenis van werkopdrachten één gemakkelijk toegankelijke plaats te bewaren. Voer regelmatig inspecties uit om gegevens vast te leggen, bedrijfseigendommen te onderhouden en de levensduur van de machine te verlengen.

› Efficiënt bronnenbeheer – Houd gegevens van werknemers en aannemers bij om de juiste

werktaken op het juiste moment aan de juiste mensen toe te wijzen, zodat ongeplande downtime tot een minimum wordt beperkt en de efficiëntie wordt verbeterd.

› Altijd en overal beslissingen – Stuur automatische e-mailwaarschuwingen wanneer beoordeling of

goedkeuring nodig is om zaken in beweging te houden. Aanvragen voor onderhoudswerkzaamheden kunnen in realtime worden verzonden via een tablet of smartphone.

› Documentcompatibiliteit - Er kunnen meerdere documenttypen zoals PDF, Word, Excel en andere worden gekoppeld aan en afgedrukt met uw werkbonnen.

Gegevensblad | Aptean EAM

3


Wilt u meer informatie? Wilt u meer weten over Aptean EAM? Neem contact met ons op via info@aptean.com of ga naar www.aptean.com.

Over Aptean

Aptean is een internationaal toonaangevende leverancier van speciaal ontwikkelde, branchespecifieke software om fabrikanten en distributeurs te helpen hun bedrijf te runnen en te laten groeien. Met zowel cloudoplossingen als opties voor implementatie op locatie helpen de producten, diensten en ongeëvenaarde expertise van Aptean bedrijven van elke omvang Ready for What's Next, Now® te zijn. Aptean heeft haar hoofdkantoor in Alpharetta, Georgia, VS, en heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en AziëPacific.

Copyright © Aptean 2024. Alle rechten voorbehouden.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.