Page 1

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ∆ΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019 / 2020 ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

ELITE

PLATINUM

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

GOLD Junior

APOLLON FC

GOLD Teens

APOLLON FC

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

BLUE

APOLLON FC

LADY

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

GOLD

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

TEENS

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

JUNIOR CLUB


APOLLON FC Official Ticketing App

Με 1 click, στη δυτική

Οι φίλοι της οµάδας µας µπορούν να κατεβάσουν το Apollon FC - Official Ticketing App στο IOS ή Android Smart phone τους και να αγοράζουν εύκολα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της οµάδας. > Αγορά εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της οµάδας µας µέσω κινητού τηλεφώνου. > Αυτόµατη αποθήκευση του εισιτηρίου στην εφαρµογή στο κινητό τηλέφωνο, µε το οποίο µπορείτε να εισέλθετε στο γήπεδο, χωρίς την ανάγκη εκτύπωσης εισιτηρίου. > Αυτόµατη αποθήκευση του εισιτηρίου διαρκείας στην εφαρµογή στο κινητό τηλέφωνο, µε το οποίο µπορείτε να εισέλθετε στο γήπεδο σε περίπτωση που δεν έχετε την κάρτα διαρκείας σας. > Πρόσβαση στο ιστορικό των αγορών σας και στο πρόγραµµα ανταµοιβής. Στην εφαρµογή υπάρχουν επίσης σύνδεσµοι προς την επίσηµη ιστοσελίδα της οµάδας, στο ηλεκτρονικό κατάστηµα (e-shop), στο Apollon WebTV καθώς

επίσης και στα social media του Απόλλωνα (Facebook, Ιnstagram και Τwitter). Μπορείτε να κατεβάσετε το Apollon FC - Official Ticketing App από το iTunes ή App Store (οι κάτοχοι συσκευών µε λειτουργικό IOS) και από το GooglePlay (οι κάτοχοι συσκευών µε λειτουργικό Android). Οι χρήστες της εφαρµογής θα έχουν το δικαίωµα να εισέρχονται στο Τσίρειο Στάδιο από την είσοδο GOLD, η οποία βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο. Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (∆ηµόσια) Λτδ, ευχαριστεί θερµά τη χορηγό εταιρεία Interticket η οποία ανέλαβε τη δηµιουργία της επίσηµης εφαρµογής του Απόλλωνα Λεµεσού. Κατέβασε την επίσημη εφαρμογή αγοράς εισιτηρίων του Απόλλωνα Λεμεσού και γίνε ενεργό μέλος της ομάδας!


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Φίλες και φίλοι του Απόλλωνα, Η νέα αγωνιστική περίοδος πλησιάζει και η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη και δυνατή για να επανέλθει αποφασιστικά στη διεκδίκηση όλων των στόχων μας σε Κύπρο και Ευρώπη. Στόχοι οι οποίοι προσδιορίζονται μέσα από την πορεία που διαγράφει ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια και οι οποίοι ταυτίζονται πλήρως τόσο με τις δικές σας, όσο και με τις δικές μας φιλοδοξίες. Με το βλέμμα στο σήμερα αλλά και στο μέλλον, θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα για την οποία και πάλι θα υπερηφανεύεστε. Το σύνθημα το οποίο συνοδεύει τα φετινά εισιτήρια διαρκείας, πηγάζει μέσα από την δική σας αφοσίωση και ανιδιοτελή αγάπη σας για τον ιστορικό αυτό σύλλογο.

Μια μοναδική και αξεπέραστη αγάπη εξήντα πέντε ετών, η οποία αποτελεί και τη δύναμη του Απόλλωνα Λεμεσού. Εσείς όλοι είστε ο Απόλλωνας. Στηρίξτε και τη φετινή μας προσπάθεια και δώστε συνέχεια και σφυγμό, στο μεγάλο όραμα το οποίο έχουμε για την ομάδα αυτή. Να πρωταγωνιστεί, να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους. Η δική σας συνδρομή καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και την πορεία της ομάδας. Πίστη τώρα… δύναμη για πάντα!

Νίκος Κίρζης Πρόεδρος Απόλλωνα Λεμεσού


ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1. Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος της Α’ Φάσης (11 αγώνες). 2. Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος της Β’ Φάσης (5 αγώνες). 3. Όλοι οι εντός έδρας ευρωπαϊκοί αγώνες μέχρι και τη φάση των Play-Off (4 αγώνες). 4. 10% Έκπτωση στο Apollon Official Store. 5. Συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταμοιβής “Blue World”. 6. Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Apollon Official Store Reward Card». 7. Ειδική τιμή στα πακέτα των επίσημων εκδρομών της ομάδας για τους εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες. 8. Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας. 9. Εξασφαλισμένο εισιτήριο για αγορά σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό αγώνα κυπέλλου. 10. Συμμετοχή στο Media Club του Απόλλωνα (ενημέρωση για τα νέα της ομάδας με sms). 11. Ειδικές προνομιακές τιμές για τα μέλη του Σωματείου του Απόλλωνα, με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση βεβαίωσης από τη διεύθυνση του Σωματείου για τακτοποιημένες συνδρομές.


BLUE WORLD

Πρόγραμμα Ανταμοιβής “BLUE WORLD” Το “BLUE WORLD” είναι η μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της ομάδας μας, η οποία τίθεται σε ισχύ από την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 και ενεργοποιείται αυτόματα με την αγορά εισιτηρίου της ομάδας μας. Το πρόγραμμα ανταμοιβής βασίζεται στο διαδικτυακό σύστημα πώλησης εισιτηρίων και στην εφαρμογή κινητού. Κατά την εγγραφή, ο χρήστης θα πρέπει να καταχωρίσει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, πολιτική ταυτότητα και e-mail). Για κάθε αγορά εισιτηρίου διαρκείας ή αγώνα, ο χρήστης θα ανταμείβεται με βαθμούς (1 ευρώ = 1 βαθμός). Με αυτό τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα για ανταμοιβές, ανάλογα με τη θέση του κάθε χρήστη στην κατάταξη βαθμών όπως επιπλέον εκπτώσεις σε αγορές εισιτηρίων διαρκείας στις επόμενες αγωνιστικές περιόδους, δωρεάν εισιτήρια αγώνων όπως π.χ. κυπέλλου, συμμετοχή σε κληρώσεις με μεγάλα δωροκουπόνια, εκπτώσεις και άλλα προνόμια. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν σε μεταγενέστερο στάδιο.


ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

ELITE

ELITE €1500

Δικαιώματα > Όλοι οι εντός και εκτός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος (Α’ και Β’ Φάσης), όλοι οι αγώνες Κυπέλλου για την περίοδο 2019-2020 (πλην του τελικού κυπέλλου) και όλοι οι ευρωπαϊκοί εντός έδρας αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE. > Εξασφαλισμένο εισιτήριο για αγορά σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό αγώνα κυπέλλου. > Εξασφαλισμένη θέση στην κλειστή αίθουσα επισήμων του σταδίου και στην κεντρική άνω κερκίδα του Τσιρείου σταδίου (περιφραγμένος χώρος). > Εξασφαλισμένη θέση στο χώρο στάθμευσης του Τσιρείου σταδίου. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταμοιβής “Blue World”. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Apollon Official Store Reward Card». > Συμμετοχή σε εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Απόλλωνας. > Δώρο η επίσημη φανέλα της ομάδας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. - Είσοδος από το VIP Lounge του Τσιρείου Σταδίου.

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

PLATINUM

PLATINUM €700

*€650 για ανανέωση περσινών κατόχων μέχρι τις 10/07

Δικαιώματα > Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος (Α’ και Β’ Φάσης), όλοι οι εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου για την περίοδο 2019-2020 (πλην του τελικού κυπέλλου) και όλοι οι ευρωπαϊκοί εντός έδρας αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE. > Εξασφαλισμένο εισιτήριο για αγορά σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό αγώνα κυπέλλου. > Δικαίωμα πρόσβασης στην αίθουσα επισήμων του σταδίου και εξασφαλισμένη θέση στην κεντρική άνω κερκίδα του Τσιρείου σταδίου (περιφραγμένος χώρος). > Εξασφαλισμένη θέση στο χώρο στάθμευσης του Τσιρείου σταδίου. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταμοιβής “Blue World”. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Apollon Official Store Reward Card». > Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας. > Δώρο η επίσημη φανέλα της ομάδας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. - Είσοδος από το VIP Lounge του Τσιρείου Σταδίου.


ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ∆ΥΝΑΜΗ ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC APOLLON FC

GOLD GOLD Teens

GOLD /GOLDTEENS €370/€180

*€350/€170 αντίστοιχα για ανανέωση περσινών κατόχων μέχρι τις 10/07

Δικαιώματα > Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος (Α’ και Β’ Φάσης). > Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας κυπέλλου για την περίοδο 2019-2020. > Όλοι οι ευρωπαϊκοί εντός έδρας αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE μέχρι την φάση των Play-off. > Εξασφαλισμένη θέση στην κεντρική άνω κερκίδα του σταδίου (περιφραγμένος χώρος). > Εξασφαλισμένο εισιτήριο για αγορά σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό αγώνα κυπέλλου. > Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταμοιβής “Blue World”. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Apollon Official Store Reward Card». - Είσοδος δίπλα από τα γραφεία του ΓΣΟ. * Η κάρτα Gold Teens ισχύει για μαθητές μέχρι 18 ετών, στρατιώτες και φοιτητές με όριο ηλικίας μέχρι τα 25 (γεννημένοι μέχρι 01/01/1995), των οποίων οι γονείς είναι κάτοχοι εισιτηρίων Elite, Platinum και Gold.

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

GOLD Junior

GOLDJUNIOR €50

Προνόμια > Αυτόματη εγγραφή στο Junior Club του Απόλλωνα. > Είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος (Α’ και Β’ Φάσης) για την περίοδο 2019-2020 και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα. > Όλοι οι ευρωπαϊκοί εντός έδρας αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE μέχρι την φάση των Play-off. > Εξασφαλισμένο εισιτήριο για αγορά σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό αγώνα κυπέλλου. > Εξασφαλισμένη θέση στην κεντρική άνω κερκίδα του σταδίου (περιφραγμένος χώρος). > Συμμετοχή σε οργανωμένες επισκέψεις στο προπονητικό κέντρο, γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, αποκλειστικά δώρα για τα μέλη του Junior Club και αποστολή ευχετήριας κάρτας. > Επίσκεψη των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα στα σχολεία των μελών του Junior Club. > Με αγορά της επίσημης εμφάνισης της ομάδας, προτεραιότητα συμμετοχής στο «Kids Escorts» για συνοδεία ποδοσφαιριστών στους εντός έδρας αγώνες. - Είσοδος δίπλα από τα γραφεία του ΓΣΟ. * Ισχύει για παιδιά μέχρι 12 (ημ. γέν. μετά την 1/1/2008) των οποίων οι γονείς είναι κάτοχοι Elite, Platinum και Gold).


ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

BLUE

BLUE €170

*€160 για ανανέωση περσινών κατόχων μέχρι τις 10/07

Δικαιώματα > Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος (Α’ και Β’ Φάσης) για την περίοδο 2019-2020. > Όλοι οι ευρωπαϊκοί εντός έδρας αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE μέχρι την φάση των Play-off. > Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας. > Εξασφαλισμένο εισιτήριο για αγορά σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό αγώνα κυπέλλου. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταμοιβής “Blue World”. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Apollon Official Store Reward Card». - Είσοδος στις κερκίδες του Τσιρείου σταδίου από τη Θύρα 1, Θύρα 2 και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του ΓΣΟ.

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

LADY

LADY €130

*€120 για ανανέωση περσινών κατόχων μέχρι τις 10/07

Δικαιώματα > Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος (Α’ και Β’ Φάσης) για την περίοδο 2019-2020. > Όλοι οι ευρωπαϊκοί εντός έδρας αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE μέχρι την φάση των Play-off. > Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας. > Εξασφαλισμένο εισιτήριο για αγορά σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό αγώνα κυπέλλου. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταμοιβής “Blue World”. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Apollon Official Store Reward Card». - Είσοδος στις κερκίδες του Τσιρείου σταδίου από τη Θύρα 1, Θύρα 2 και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του ΓΣΟ.


ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

TEENS

TEENS €100

*€90 για ανανέωση περσινών κατόχων μέχρι τις 10/07

Δικαιώματα > Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος (Α’ και Β’ Φάσης) για την περίοδο 2019-2020. > Όλοι οι ευρωπαϊκοί εντός έδρας αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE μέχρι την φάση των Play-off. > Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας. > Εξασφαλισμένο εισιτήριο για αγορά σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό αγώνα κυπέλλου. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταμοιβής “Blue World”. > Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Apollon Official Store Reward Card». - Είσοδος στις κερκίδες του Τσιρείου σταδίου από τη Θύρα 1, Θύρα 2 και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του ΓΣΟ. * Η κάρτα Teens ισχύει για μαθητές μέχρι 18 ετών, στρατιώτες και φοιτητές με όριο ηλικίας μέχρι τα 25 (γεννημένοι μέχρι 01/01/1995).

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

JUNIOR CLUB

JUNIORCLUB €20

Προνόμια > Αυτόματη εγγραφή στο Junior Club του Απόλλωνα. > Δωρεάν είσοδος στους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Α’ και Β’ φάσης για την περίοδο 20192020 με απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα. > Όλοι οι ευρωπαϊκοί εντός έδρας αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE μέχρι την φάση των Play-off. > Εξασφαλισμένο εισιτήριο για αγορά σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό αγώνα κυπέλλου. > Συμμετοχή σε οργανωμένες επισκέψεις στο προπονητικό κέντρο, γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, αποκλειστικά δώρα για τα μέλη του Junior Club και αποστολή ευχετήριας κάρτας. > Επίσκεψη των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα στα σχολεία των μελών του Junior Club. > Με αγορά της επίσημης εμφάνισης της ομάδας, προτεραιότητα συμμετοχής στο «Kids Escorts» για συνοδεία ποδοσφαιριστών στους εντός έδρας αγώνες. - Είσοδος στις κερκίδες του Τσιρείου σταδίου από τη Θύρα 1, Θύρα 2 και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του ΓΣΟ. * Ισχύει για παιδιά μέχρι 12 ετών (ημ. γέν. μετά την 1/1/2008) με απαραίτητη τη συνοδεία κηδεμόνα


CORPORATE / ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ CORPORATE: Το εισιτήριο διαρκείας Corporate συνδυάζεται με τους τύπους καρτών που αναφέρονται στον πίνακα της επόμενης σελίδας και ισχύει για αγορές από εταιρείες με όριο τα 5 εισιτήρια και άνω. Προσφέρεται σε ειδικές τιμές με όλα τα δικαιώματα της αντίστοιχης κάρτας, με επιπρόσθετη την παρουσία οικονομικών τρόπων και συνδυασμών για ταυτόχρονη χορηγία και μαζική αγορά εισιτηρίων. Για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας Corporate, θα υπάρχει έκπτωση 10% στα χορηγικά πακέτα του Απόλλωνα Λεμεσού για την περίοδο 2019-20. Τα εισιτήρια θα εκδίδονται στο όνομα της εταιρείας και η ίδια η εταιρεία θα έχει την ευθύνη να παρέχει τις απαραίτητες λεπτομέρειες των χρηστών της κάρτας στην ομάδα, είτε μέσω e-mail στο marketing@apollon.com.cy ή στον αριθμό φαξ 25746808, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση η οποία θα βρίσκεται online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.apollon.com.cy. Τονίζεται ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση στοιχείων της εταιρείας (Αριθμός Μητρώου και Αρ. Εγγραφής ΦΠΑ) για έκδοση τιμολογίου προς την εταιρεία.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 2019-2020 ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Τιµή εισιτηρίου για τους εντός έδρας αγώνες της Α’ Φάσης και Β’ Φάσης Πρωταθλήµατος στο Τσίρειο στάδιο (16 αγώνες).

€12

€8

€1

Τιµή εισιτηρίου για τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου (εκτός του τελικού).

€12

€8

€1

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

* Σημειώνεται ότι οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν κατόπιν απόφασης και σχετικής ανακοίνωσης της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ.


ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020 Κατηγορία Εισιτηρίου Διαρκείας

Τιμές Εισιτηρίων Διαρκείας 2019-2020

Τιμές για ανανέωση έως 10/07/19

Τιμές Corporate

Τιμές για Μέλη Σωματείου

ELITE

€1500

€1500

€1400

€1400

PLATINUM

€700

€650

€630

€670

GOLD

€370

€350

€350

€350

GOLD TEENS

€180

€170

€50

€50

BLUE

€170

€160

€160

€170

GOLD JUNIOR LADY

€130

€120

€120

€120

TEENS

€100

€90

€90

JUNIOR CLUB

€20

€20

-

€160

-

*Διευκρινίζεται ότι σε κάθε περίπτωση θα ισχύει αυστηρά μόνο μία έκπτωση.

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

ELITE

APOLLON FC

GOLD Junior

APOLLON FC

PLATINUM

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

GOLD Teens

APOLLON FC

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

BLUE

APOLLON FC

LADY

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

GOLD

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

TEENS

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ∆ΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019 / 2020

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ, ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

APOLLON FC

JUNIOR CLUB


ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ: Μέχρι και την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, οι φίλαθλοι θα έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους. Οι εκπτώσεις στους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι θα ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους, ισχύουν μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουλίου. Οι ανανεώσεις θέσεων για τους κατόχους Elite, Platinum, Gold και Gold Teens (περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας) θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουλίου.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: Ηλεκτρονική Αγορά Εισιτηρίων

Η αγορά εισιτηρίων ηλεκτρονικά, γίνεται μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.apollon.com.cy χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από την JCC.

Apollon Official Store Διεύθυνση: Οδός Γλάδστωνος 69, Akropolis Center Κατάστημα 8 & 9, 3040, Λεμεσός Τηλ. Επικοινωνίας: 2535 1954 Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9:00 - 13:00 και 15:00 - 19:00 Τετάρτη και Σάββατο: 9:00 - 14:30

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Με μετρητά Μέσω πιστωτικής κάρτας Μέσω τραπεζικών δόσεων

Οι αγοραστές καρτών εισιτηρίου διαρκείας θα μπορούν να εξοφλήσουν το ποσό σε δόσεις μέσω τραπεζικής κάρτας ανάλογα με το πρόγραμμα και τις δόσεις της JCC.

Με δόσεις στην Εταιρεία του Απόλλωνα

Όσοι αγοραστές καρτών εισιτηρίου διαρκείας δεν διαθέτουν τραπεζική κάρτα ή δεν επιθυμούν να εξοφλήσουν το ποσό σε δόσεις με αυτό τον τρόπο, θα μπορούν να πληρώσουν το ποσό σε δύο ισόποσες, νοουμένου ότι η πρώτη δόση θα καταβληθεί με την παραγγελία της κάρτας και η κάρτα θα εκδίδεται και θα δίνεται στον φίλαθλο με την εξόφληση του ποσού.


REWARD CARD

APOLLON REWARD CARD

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ! Ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας του Απόλλωνα Λεμεσού, χρησιμοποιώντας την κάρτα διαρκείας του όταν αγοράζει προϊόντα από το Apollon Official Store, θα κερδίζει βαθμούς που θα μπορεί να μετατρέπει σε δωροεπιταγές οι οποίες θα μπορούν να εξαργυρωθούν με άλλα προϊόντα του καταστήματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ: Βαθμοί

100

200

300

400

500

800

1000

Αξία Δωροεπιταγής

€5

€10

€15

€20

€25

€50

€70

> Οι βαθμοί θα μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο με αγορές προϊόντων από το Apollon Official Store και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε περίοδο προσφορών. > Με κάθε αγορά από το Apollon Official Store, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας περιόδου 2019-2020, κατά τη διάρκεια της συναλλαγής. > Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, σημειώνεται ότι οι βαθμοί του κάθε κατόχου θα μεταφέρονται, με απαραίτητη προϋπόθεση την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε περίπτωση όπου ο κάτοχος δεν ανανεώσει την κάρτα διαρκείας του, θα πρέπει να εξαργυρώσει τους βαθμούς του μέχρι τη λήξη της περιόδου (Μάιος 2020). > Με κάθε εξαργύρωση βαθμών, σημειώνεται ότι οι πόντοι μηδενίζονται.


ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ • Ο περιφραγμένος χώρος στο κεντρικό άνω

διάζωμα στο Τσίρειο Στάδιο θα χρησιμοποιείται ΑΥΣΤΗΡΑ μόνο από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας Elite, Platinum, Gold, Gold Teens και Gold Junior. Στο Vip Lounge θα εισέρχονται αυστηρά μόνοι οι κάτοχοι Elite και Platinum. • Η κάρτα Teens ισχύει μόνο για μαθητές μέχρι 18 ετών, στρατιώτες και φοιτητές με όριο ηλικίας μέχρι τα 25 (γεννημένοι μέχρι 01/01/1995), με την προσκόμιση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών. • Η κάρτα Gold Teens ισχύει για μαθητές μέχρι 18 ετών, στρατιώτες και φοιτητές με όριο ηλικίας μέχρι τα 25 (γεννημένοι μέχρι 01/01/1995), των οποίων οι γονείς είναι κάτοχοι εισιτηρίων Elite, Platinum και Gold. • Η κάρτα Gold Junior ισχύει για παιδιά μέχρι 12 ετών (ημερομηνία γέννησης μετά την 1/1/2008) των οποίων οι γονείς τους είναι κάτοχοι εισιτηρίων Elite, Platinum και Gold). • Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που αναφέρονται είναι τελικές και δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή/μείωση τιμής μετά τη διεξαγωγή αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στην κάρτα διαρκείας. Για αυτό και παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι όπως αγοράσουν έγκαιρα την κάρτα διαρκείας τους. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών ανά πασά στιγμή σύμφωνα με την κρίση της. • Το εισιτήριο Corporate ισχύει για εταιρείες μόνο με την αγορά από 5 εισιτήρια και άνω. Διευκρινίζεται ότι δεν θα ισχύει οποιαδήποτε άλλη έκπτωση. Τα εισιτήρια θα εκδίδονται στο όνομα της Εταιρείας και η ίδια η Εταιρεία θα έχει την ευθύνη να παρέχει τις απαραίτητες λεπτομέρειες των χρηστών της κάρτας στην ομάδα είτε μέσω email στο support@apollon.com.cy ή στον αριθμό φαξ: 25746808. Τονίζεται ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση στοιχείων της εταιρείας (Αριθμός Μητρώου και Αρ. Εγγραφής ΦΠΑ) για έκδοση τιμολογίου προς την εταιρεία. • Οι τιμές των ειδικών κατηγοριών εισιτηρίων διαρκείας (Μέλη Σωματείου και Corporate) είναι τελικές και δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε άλλη έκπτωση. • Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας θα πρέπει να ειδοποιείται άμεσα η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ και μόνο μετά την

ακύρωση της πρώτης θα μπορεί να επανεκδοθεί δεύτερη κάρτα. • Ο κάτοχος εισιτήριου διαρκείας υποχρεούται να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις και υποδείξεις της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, του προσωπικού ασφαλείας, της Αστυνομίας και των αρχών που διοργανώνουν τον αγώνα. • Η χρήση της κάρτας εισιτηρίου διαρκείας προϋποθέτει κόσμια και φίλαθλη συμπεριφορά στο γήπεδο. Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ διατηρεί το δικαίωμα κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, να τους υποβάλει σε σωματική έρευνα για λόγους ασφαλείας σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. • Απαγορεύεται η καθ’ οποιαδήποτε τρόπο εμπορική ή διαφημιστική εκμετάλλευση (συμπεριλαμβανομένων και των κληρώσεων) του εισιτηρίου διαρκείας, καθώς επίσης και η λήψη video και η ραδιοφωνική αναμετάδοση του αγώνα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. • Σε κάθε περίπτωση παράβασης νόμου ή αποδεδειγμένης ανάρμοστης συμπεριφοράς του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας, η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ θα προβαίνει κατά τη κρίση της σε απαγόρευση της εισόδου του υπαίτιου φιλάθλου στο γήπεδο ακόμα και οριστικά, στην αποκατάσταση κάθε θετικής ή αποθετικής της ζημιάς, καθώς και στη διαβίβαση της σχετικής παραβατικής συμπεριφοράς στον αρμόδιο φορέα προς άσκηση ποινικής δίωξης. • Το εισιτήριο διαρκείας είναι ονομαστικό. Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ είναι δυνατόν να ζητήσει κατά την είσοδο στο γήπεδο να ελέγξει την ταυτότητα του φέροντος το εισιτήριο. Ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας έχει το δικαίωμα δανεισμού του σε τρίτο (χωρίς προειδοποίηση), αλλά θεωρείται συνυπεύθυνος για όλες τις πράξεις εκείνες που είτε αντιτίθεται στον κανονισμό λειτουργίας του σταδίου κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας μας, είτε σε εκείνες που είναι ποινικά κολάσιμες και ίσως γίνουν από άτομο που εισέρχεται στο γήπεδο με το εισιτήριό του. • Σε περίπτωση χρησιμοποίησης της κάρτας πάνω από μια φορά για την είσοδο στο χώρο του γηπέδου παράνομα από άλλο άτομο, η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ έχει το δικαίωμα να κρατήσει και να ακυρώσει το εισιτήριο χωρίς οποιαδήποτε υποχρέωση προς τον κάτοχό του.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ ∆ΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ Μεσολογγίου 1, 3032 Λεμεσός. Τηλέφωνο: +357 25 746 805, Fax: +357 25 746 808 Email: support@apollon.com.cy και marketing@apollon.com.cy Για online αγορά: apollon.interticket.com

www.apollon.com.cy


Profile for Apollon Limassol FC

Apollon Limassol FC - Season tickets 2019-2020  

Εισιτήρια Διαρκείας Απόλλωνα Λεμεσού 2019-20 Πίστη τώρα, δύναμη για πάντα! Ενημερωτικό έντυπο www.apollon.com.cy

Apollon Limassol FC - Season tickets 2019-2020  

Εισιτήρια Διαρκείας Απόλλωνα Λεμεσού 2019-20 Πίστη τώρα, δύναμη για πάντα! Ενημερωτικό έντυπο www.apollon.com.cy