Norden Olje DK

Page 1

DAGLIG RENGØRING SCANTECH ·

·

AEROSOLER · MARKERINGSMALING · AFFEDTNING · SMØREFEDT SPECIALPRODUKTER · PERSONLIG HYGIEJNE ·

LI T

ET

EM

EN

K VA

T

PRODUKT KATALOG

AG - V I DE N - E NG

·

OLIER AGRO

·

SPRINKLERVÆSKE · WIPES


ISO-CERTIFICERET

Norden Olje er ISO-certificeret 9001 og 14001. Certificeringer, der henholdvis sikrer vores produktmæssige kvalitet, og en stærk miljømæssig profil. ISO 9001 Kvalitet - handler om sund fornuft. Kvalitetsstandard ISO 9001 handler simpelthen om, at alle i virksomheden – ved at bruge deres sunde fornuft – anvender kvalitetsstandarden ISO 9001, som et effektivt styringsværktøj. Det vil sige, at ledere og medarbejdere… – Undersøger om virksomheden ”gør de rigtige ting” og ikke kun om man ”gør tingene rigtigt”. – Sætter kraftigt fokus på forebyggelse af fejl, bl.a. ved leverandørvalg, kundeleverancer og produktudvikling. – Involverer sig i de løbende forbedringer. – Kritisk vurderer effektiviteten af de nuværende rutiner. Dette system er med til at sikre ensartetheden af virksomhedens produkter eller services.

ISO 14001 – Miljø Et Miljøledelsessystem efter ISO 14001 omfatter at virksomheden formulerer en miljøpolitik og at man ud fra den opsætter miljømål samt handleplaner for at nå sine mål. Et vigtigt fundament for dette arbejde er selve miljøkortlægningen af virksomhedens miljøpræstation – der giver et billede af ”hvor skoen trykker” og hvilke forhold der miljømæssigt er vigtige at arbejde med. Et centralt punkt er løbende forbedringer – miljøledelsessystem evalueres løbende og virksomheden kan ikke blot hvile på laurbærrene i forhold til hvad man har opnået miljømæssigt, men skal hele tiden finde nye steder at forbedre miljøindsatsen på. Miljøledelsessystemet hjælper virksomheden med at skabe fokus på de væsentlige miljøforhold og er et redskab til det systematiske miljøarbejde, hvor der skabes løbende

forbedringer. Dette kan eksempelvis være energibesparelser, minimering af affaldsproduktion, og mere effektiv planlægning og udnyttelse af ressourcer i produktionen m.v. Det er typisk i arbejdet med de løbende forbedringer samt via den øgede fokus på god driftsstyring, at virksomheder med miljøledelse kan opnå miljø- og konkurrencemæssige fordele. Der er flere fordele ved et certificeret miljøledelsessystem. Blandt andet opnår virksomheden øget tillid hos kunder og myndigheder samtidig med at et certificeret miljøledelsessystem giver virksomheden en positiv miljø-profil, der i mange tilfælde er en vigtig konkurrenceparameter. Se endvidere vores miljøpolitik på side 67.

kvalitets-

Norden Olje

og


IT M

-

KN

M

ITY

Se mere om os i vores præsentationsfilm på www.nordenolje.dk

Norden Olje

ENT

OW

CO LEDGE -

M

BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

FEDT & OLIER

SCANTECH TÆTNING, LÅSEVÆSKE, LIM OG PAKNINGSMATERIALE

PERSONLIG HYGIEJNE SÆBE, HANDDES OG LOTION

SIDE 6-9 SIDE 10-13 SIDE 13-15 SIDE 15-17 SIDE 18-24 SIDE 25-29

AFFEDTNING & DESINFEKTION

SIDE 30-38

Scantech er vores specialiserede brand af tekniske produkter inden for lim, låsevæsker, tætningsmasse, pakning, tekniske aerosoler m.m. Brandet har mere end 20 års erfaring, hvor vores svenske udviklingsspecialister, sørger for at produkterne altid lever op til den bedste kvalitet og de sværeste krav. Med vores kompetencer kan vi vejlede og give råd til vores kunder om de bedste produkter, løsninger og metoder, samt vejlede i praktisk anvendelse. Derfor består NORDEN OLJEs medarbejderstab af specialuddannede sælgere, som er klar til at løse de krav, som du stiller - og bliv overrasket over, hvor meget vi faktisk kan hjælpe dig med.

Q UAL

Som kunde hos NORDEN OLJE vil du møde engagerede sælgere med fokus på at finde optimerede løsninger, selv på dine mest krævende udfordringer inden for rengøring, hygiejne, reparation og vedligeholdelse. Vi leverer højeffektive kvalitetsprodukter og værdiskabende løsninger, som vi har været kendt for i mere end 20 år. Hos NORDEN OLJE er vi 120 medarbejdere, som hver dag gør en indsats for at skabe en positiv forskel for vores mere end 15.000 kunder i de nordiske lande. Vi anstrenger os hver dag for at det er det personlige forhold som gør forskellen i vores samarbejde med kunderne. Hos os betyder kvalitet ikke kun varens egenskab, men også at kunderne oplever en venlig og professionel behandling fra vores medarbejdere, der ved hvad de taler om. Vores fokus på kvalitet skal også sikre at du som kunde får de varer der bestilles og til tiden.

AEROSOLER

WIPES

SIDE 58-59

NORDEN OLJE

AFLØB & URINALER

AGRO DIVISION

SIDE 60-65

Velkommen til

SIDE 39

AFKALKNING & SANITET

SIDE 40-53

OPVASK & TØJVASK

SIDE 54-57

GULV & UNIVERSALRENGØRING


Internationale værdiløsninger

Vi er ejet af den verdensomspændende amerikanske Fortune 200 koncern, ITW (Illinois Tool Work Inc.). Det betyder at vi har en stærk, global og ikke mindst pengestærk støtte i ryggen, som samtidig åbner interessante udviklingsmuligheder. Gennem ITW har vi adgang til vidensdeling og produktudvikling med internationale søstervirksomheder, der giver en global indsigt hvad der sker på markedet. Vores hovedkontor er placeret i Kolding, hvor vi deler faciliteter med vores storesøster, Novadan. Det giver os et professionelt redskab i form af Kvalitets- og registreringsafdeling, udviklingsafdeling, laboratorium og produktion til fuld udnyttelse i eget hus. Derudover har vi et tæt samarbejde med vores søsterselskab Quimsa, der er placeret i Malaga. Quimsa er en sydeuropæisk udgave af NORDEN OLJE, og vi kan derfor udnytte synergieffekten ved at samarbejde hånd i hånd. Disse samarbejder kommer især vores kunder til gode, da det er medvirkende til at vores sortiment består af gennemtestede produkter af høj og professionel kvalitet.

4

Bestil på tlf +45 96 53 53 53 · info@nordenolje.dk

Norden Olje


Søger du kvalitet, viden og engagement? Vi vil nemlig være andet og mere end blot at være din leverandør af rengøringsmidler. Vi vil være din sparringspartner for bedre kvalitet. Derfor sætter vi dig, som kunde, i centrum.

Norden Olje

Bestil på tlf +45 96 53 53 53 · info@nordenolje.dk

5


GULV & UNIVERSAL

GULV- & UNIVERSALRENGØRING

GULV & UNIVERSALRENGØRING

Kem Kleen Et højkoncentreret effektivt rengøringsmiddel til daglig rengøring. Produktet indeholder plejende og naturlige olier. Har en god fedtopløsende effekt, behagelig duft og gør ikke bonede gulve matte. Anvendes på alle overflader, der tåler vand.

Produktdata

ph-værdi: 9,4

1 LITER 5 LITER RTU 750 ML

Artikel nr. 11014 Artikel nr. 11015 Artikel nr. 110103

Universal Cleaner Flydende alkalisk universalrengøringsmiddel, der anvendes på alle overflader, der tåler vand. Velegnet til rengøring indenfor alle typer industri. Specialområde for Universal Cleaner er fx storkøkkener og bageri.

Produktdata

ph-værdi: 12 1 LITER Artikel nr. 56304 5 LITER Artikel nr. 56305 20 LITER Artikel nr. 56307 200 LITER Artikel nr. 56308 RTU 750 ML Artikel nr. 563003

Naturel Et naturligt rengøringsmiddel til behandlede trægulve, træmøbler, linoleum, porøse stengulve, porøse fliser m.m. Kalkbindere er tilsat for at forhindre kalkudfældning = grå gulve. Naturel fjerner effektivt snavs og efterlader en beskyttende og plejende film på overfladen. Naturel er primært et middel til vekselvask som ikke skal anvendes dagligt men kun når overfladen er mat eller svær at rengøre.

Produktdata

ph-værdi: 11

5

LITER

Artikel nr. 11175

WBO Sport Cleaner Lavtskummende alkalisk rengøringsmiddel til haller og sportsgulve. Produktet fjerner hurtigt og effektivt harpiks, skomærker, hudfedt, polish, sod, olie, nikotin, tyggegummi, m.m. Anvendes til rengøring af gulve/ overflader af træ, sten, gummi og syntetiske materialer. Er specielt effektivt til at fjerne harpiks/lim i sportshaller, gymnastiksale, omklædningsrum, brusekabiner samt på redskaber og udstyr.

6

· info@nordenolje.dk

Produktdata

ph-værdi: 11,5

5 LITER 20 LITER RTU 750 ML.

Artikel nr. 11075 Artikel nr. 11077 Artikel nr.110703

Norden Olje


GULVBEHANDLING Wash & Wax

Kombineret rengørings- og bonemiddel til alle oveflader, der tåler vand. Anvendes til rengøring af alle typer gulve, som sten, vinyl, kork, linoleum, fliser, klinker, gummi, træ o.lign. Anvendes desuden til rengøring af borde og stole på skoler og lignende da den efterlader en voksbelægning som besværliggør tusch, blæk og gummimærker at fæstne.

Produktdata

ph-værdi: 9,6

5

LITER

Artikel nr. 11035

Polish Beskytter og giver ekstrem højglans på hårde gulve. Produktet er hurtigtørrende og giver en skridsikker, blank og transparant overflade. Polish er et flydende metal- og akrylbaseret bonemiddel til alle overflader, der tåler vand.

Produktdata

ph-værdi: 9,2

5

LITER

Artikel nr. 110451

STØVREDUCERING Dust Buster 100 pH neutralt gulvvaskemiddel med støvreducerende effekt. Dust Buster 100 er et flydende vaskemiddel, som IKKE forårsager stop i gulvmaskinernes mundstykker. Dust Buster 100 indeholder et specielt coatingsystem, sammensat af naturolier. I rengøringsprocessen forsynes gulvet med en tynd belægning, som binder og samler støv, og dermed forhindrer dette i at hvirvle op i luften når man kører på gulvet med trucks eller anden trafik. Desuden hæmmes skabelsen af statisk elektricitet.

Norden Olje

· info@nordenolje.dk

Produktdata

ph-værdi: 7

5

LITER

Artikel nr. 11504

7

GULV & UNIVERSAL

GULV- & UNIVERSALRENGØRING


GULV & UNIVERSAL

GULV- & UNIVERSALRENGØRING

GLASRENGØRING

Super Glas Flydende rengøringsmiddel til glasoverflader. Efterlader en antistatisk og smudsafvisende film. Fremstillet til rengøring og højglanspolering af glas, spejle, krom, plast, akryl m.m. Super Glas indeholder ikke salmiak og er særligt velegnet til bilbranchen.

Produktdata

ph-værdi: 11,9

750 ML

Artikel nr. 703063

Shine

Rengøringsmiddel til glasoverflader. Anvendes til rengøring af vinduer, bilruder, glasoverflader og andre blanke overflader. Kan også anvendes på malede overflader. Bør dog ikke anvendes på vandbaserede farver eller lakoverflader. Anvendes koncentreret. Spray på og aftør med en tør klud. Shine fordamper hurtigt og efterlader ikke streger eller film på overfladen. Fjerner fedt, olie , snavs, nikotin m.m. Fungerer ned til -10°C.

Produktdata ph-værdi: 11 5 LITER RTU 750 ML.

Artikel nr. 13604 Artikel nr. 130403

LUGTBEKÆMPNING Bio Fresher Bakterieholdigt lugtbekæmpelsesmiddel som helt fjerner dårligt lugt ved at nedbryde de organiske årsager til lugten. Bakteriestammerne i produktet er helt uskadelige og er ikke under nogen omstændigheder sygdomsfremkaldende. Bio Fresher har et meget bredt anvendelsessområde som bla omfatter tilrøgede lokaler, offentlige toiletter, affaldscontainere og opsamlingsområder til affald. Lugtfjerning efter oversvømmelse og brand, slamafvanding og tørring af slam, transportcontainere til slam, dyrestald m.m.

Produktdata

RTU 750 ML 5 LITER

ph-værdi: 6-7,5 Artikel nr. 17773 Artikel nr. 17775

225 G

Artikel nr. 49804

Odour Absorb Lugtabsorber - fast pastagelé med aktivt kul. Produktet absorberer forureninger og eliminerer lugt i stedet for at kamuflere lugten ved at tilføre parfume. Kan anvendes overalt, hvor dårlig lugt skal fjernes . Effektiv på områder op til 28 m².

HOLDER TIL ODOUR ABSORB 1 stk. Artikel nr. 49814

8

· info@nordenolje.dk

Norden Olje


Deodize Et kombineret rengøringsmiddel og lugtfjerner, som anvendes på alle overflader, der tåler vand. Deodize er velegnet til anvendelse i levnedsmiddelindustrien, men også til dyrlægeklinikker, affaldsrum, containere, skakte og lignende, hvorr dårlig lugt kan opstå. Er fx velegnet på toiletgulve, som lugter af urin.

Produktdata

ph-værdi: 9,2

5 LITER Artikel nr. 11065 RTU 750 ML. Artikel nr. 110603

Fresh Up AER Luftrenser. Bruges til at rense luften. F.eks. på toiletter og i røgfyldte rum. Bruges af sygehuse, hoteller, restauranter, institutioner o.l. 500 ML Artikel nr. 7031512

BRUGSANVISNING:

Gulv- og universalrengøring PRODUKT

ANVENDELSESOMRÅDER

x

5,3

11035

WASH & WAX

9,6

703062

SUPER GLAS

7

X

13604

SHINE

11

x

110451

POLISH

9,2

511641

YETS

11175

NATUREL

1107

WBO Sports Cleaner

11504

DUST BUSTER 100

Norden Olje

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

X

x

x

x

x

x

x

x

x

x

X X

X

x

X

x

11,5 7

X

x

X x

X X

X x

11

X

x

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

x

x

X X

x

X

x

x

x

x

x

x

· info@nordenolje.dk

Støv

x

x

9,4

DEODIZE

x

Harpiks

x

x

KEM KLEEN

X

Luftfrisker

x

1101 11065

Vekselvask

X

X

Vådrum

x

Cement/Beton

x

Gummi

x

Linoleum

x

Terrazzo

x

Træ/Kork/Lak

9,2

Marmor

UNIVERSAL CLEANER

Vinyl

5630

x

Emalje

BIO FRESHER

Fliser/Klinker

1777

Gulvrengøring

Navn

Toilet

Bad/Sanitet

Spegl/Glas

Aluminium

Rustfrit stål

Inventar

pH værdi

Art. nr.

X

x

x

X x x

9

GULV & UNIVERSAL

GULV- & UNIVERSALRENGØRING


OPVASK & TEKSTILVASK

OPVASK & TEKSTILVASK

OPVASK

M.F. Alu Flydende opvaskemiddel til industrimaskiner med automatisk dosering. M.F. Alu er effektiv og har en miljøvenlig profil. Specielt velegnet til vask af aluminium.

Produktdata

ph-værdi: 13

20 LITER

Artikel nr. 11367

M.F. Klor Flydende opvaskemiddel til industrimaskiner med automatisk dosering. Et kraftigt koncentrat uden lugt. Fjerner effektivt misfarvninger og giver en ren og blank overflade.

Produktdata

580 005

ph-værdi: 13

20 LITER

Artikel nr. 11377

Glow Skyllemiddel til alle typer af opvaskemaskiner med injektor eller eget rum/doseringskammer til afspændingsmiddel. Giver en kortere tørretid og eliminerer skjolder og sæbepletter på glas, bestik, stentøj o.lign.

Produktdata

ph-værdi: 4

5 LITER Artikel nr. 11345

Dishwashing Tabs Dishwashing Tabs er velegnet til opvask af service og bestik i små industri- og husholdningsopvaskemaskiner. Dishwashing Tabs fjerner effektivt alle typer af besmudsninger i form af fastbrændte madrester, læbestift, stivelse og aflejringer af garvesyre. Dishwashing Tabs er uden klor & fosfatfri. Dishwashing Tabs indeholder glas inhibitor, som gør, at glas står meget blanke efter vask. Dishwashing Tabs indeholder alu beskyttende ingredienser, som gør, at alu redskaber ikke bliver sorte efter vask.

10

info@nordenolje.dk

Produktdata

ph-værdi: 11,5

70 TABS

Artikel nr. 60567

Norden Olje


OPVASK & TEKSTILVASK

Flydende opvaskemiddel til manuel opvask. Kan også bruges til generel rengøring. som fx rengøring af borde, stole, gulve m.m. Disk Cleaner opløser fedt og snavs, og har en behagelig duft. 526 015

Produktdata ph-værdi: 5,5

1 LITER Artikel nr. 113141

Salttabletter Salttabletter til blødgøring af vand ved opvask. Salttabletter anvendes med fordel i mindre, automatiske blødgøringsanlæg (ionbytteranlæg) med indbygget saltbeholder, idet disse anlæg er særligt følsomme over for urenheder. Salttabletter kan anvendes i alle automatiske blødgørings-anlæg. Bruges blandt andet i tunnelmaskiner, entanksmaskiner hos hoteller, svømmehaller, restauranter, kursuscentre, tankstationer, cafeer, plejehjem og andre steder, hvor der er behov for opvask via opvaskesystem med saltbeholder. Myndighederne har specifikke krav til kalk og renlighed på opvaskestationer.

Produkt

Art. nr pH

Produktdata

ph-værdi: 11,5

10 KG

Artikel nr. NOV41390

M.F. Alu

M.F. Klor

M.P.

Dishwashing Tabs

Disk Cleaner

Glow

11367

11377

11325

60567

113141

11345

13

13

11,5

11,5

5,5

4

Flydende

Flydende

Pulver

Tabs

Flydende

Flydende

Maskin m/manuel påfyldning

nej

nej

ja

ja

nej

Ja

Maskin m/automatisk dosering

ja

ja

nej

nej

nej

Ja

Manuel opvask

nej

nej

nej

nej

ja

nej

Velegnet til vask af aluminium

ja

nej

ja

ja

ja

ja

Form

Dosering blødt vand <10°dH

1,5 ml/L vand 1,5 ml/L vand

2 g/L vand

1 tabs

0,2 ml/L vand

0,2 ml/L vand 0,6 ml/L vand

Middelhårdt vand 10-20 °dH

3 ml/L vand

3 ml/L vand

3 g/L vand

1 tabs

0,3 ml/L vand

Dosering hårdt vand >20 °dH

4,5 ml/L van

4,5 ml/L vand

4 g/L vand

1 tabs

0,4 ml/L vand

nej

nej

nej

ja

ja

Svanemærket

Norden Olje

info@nordenolje.dk

1 ml/L vand ja

11

OPVASK & TEKSTILVASK

Disk Cleaner


OPVASK & TEKSTILVASK

OPVASK & TEKSTILVASK

TEKSTILVASK

Colour & White Wash Flydende vaskemiddel til kulørt- og hvid vask. Indeholder enzymer men ikke LAS (optisk hvid og blegemiddel) hvilket gør at vaskemidlet er specielt skånsomt mod tøjets farver og fibrer. Kan anvendes i alle maskintyper og er effektivt ved vask af arbejdstøj ved 40-95o C.

Produktdata

ph-værdi: 8,8

5 LITER

Artikel nr. 12625

Powder White Wash Et bredspektret, alkalisk vaskepulver til alle typer af hvide og lyse kulørte tekstiler. Kan bruges i alle maskintyper og er effektivt til vask af arbejdstøj. Produktet indeholder blegemiddel, der bleger farvede pletter bort ved 50-95°C.

Produktdata

ph-værdi: 10,5

12,5 KG

Artikel nr. 126551

Powder Des Wash

Et specialudviklet desinficerende vaskepulver. Powder Des Wash anvendes primært til desinficerende vask ved 60°C af alle typer hvide og lyse kulørte tekstiler, undtagen uld og silke. Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid mærkningen og produktoplysningerne før anvendelse.

Produktdata

ph-værdi: 9,7

12,5 KG

Artikel nr. 126651

Soft 2G Tekstil-skyllemiddel. Gør strygning lettere og giver vasketøjet en frisk duft, og gør tøjet blødt og lækkert og modvirker statisk elektricitet i syntetiske fibre. Indeholder kationiske tensider, der virker blødgørende.

Produktdata

ph-værdi: 3

1 LITER

Artikel nr. 12644

Static Statisk skyllemiddel til mopper, gulvklude mm. Mopperne bliver statiske og dufter rent. En statisk moppe tiltrækker hår, støv og snavs således at rengøringen lettes betydeligt. Forebygger knuder i moppen.

Produktdata

ph-værdi: 5,5

5 LITER

12

info@nordenolje.dk

Artikel nr. 56315

Norden Olje


AFKALKNING & SANITET

Produkt

Powder White Wash

Powder des Wash

Static

Soft 2G

12625

12655

126651

56315

12644

8,8

10,5

9,7

5,5

3

40-95°

40-95°

60°

-

-

Parfume

ja

nej

nej

ja

ja

Blegemiddel

nej

ja

ja

nej

nej

Optisk hvid

nej

nej

nej

nej

nej

Enzymer

ja

ja

ja

nej

nej

Håndvask

ja

nej

nej

nej

5 ml / 8 liter vand

Dosering blødt vand <10°dH

20 ml/kg

16 ml/kg

2-5 dl / 100 l vand

2-4 ml/kg

Middelhårdt vand 10-20 °dH

25 ml/kg

18 ml/kg

-

-

Dosering hårdt vand >20 °dH

30 ml/kg

20 ml/kg

-

-

Max 5 ml/kg

nej

nej

nej

Art. nr pH Vaske temp. °C

Dosering uld og silke Svanemærket

30 g/kg

nej

AFKALKNING & SANITET

Colour & White Wash

Er mærket

AFKALKNING & SANITET

Cerox

Stærkt, surt afkalknings- og phosphoriseringsmiddel til afkalkning af alle syrefaste flader som porcelæn, beton, metal, fliser emaljer o.l., for rust og andre belægningstyper. Er en effektiv kalkfjerner basert på fosforsyre.

Produktdata

ph-værdi: 0,2

1 LITER 5 LITER RTU 1 LITER

Artikel nr. 11214 Artikel nr. 11215 Artikel nr. 112102

Cerox Plus Surt skumrengøringsmiddel. Cerox Plus er et stærkt surt skumrengøringsmiddel, som bruges til periodisk afkalkning af alle overflader, der tåler sure midler. Produktet indeholder en stor mængde fosforsyre og er derfor effektiv overfor tykke kalkbelægninger. Cerox Plus danner et tæt og stabilt skumlag

Produktdata

ph-værdi: 2

5 LITER

Norden Olje

info@nordenolje.dk

Artikel nr. 11275

13


AFKALKNING & SANITET

ACT Toilet Cleaner

AFKALKNING & SANITET

Afkalknings- og sanitetsrengøringsmiddel til daglig rengøring af alle sanitære områder. Produktet har en god duft og vedhæftningsevne og efterlader en blank overflade som afviser snavs, hudfedt og sæberester.

Produktdata

pH-værdi: 1

750 ML

Artikel nr. 703022

Sanitary Cleaner Tyktflydende sanitetsrengøringsmiddel til daglig rengøring af sanitære områder. Anvendes på klinker, emalje og rustfrit stål. Har en kalkafvisende effekt.

Produktdata

pH-værdi: 11

1 LITER

Artikel nr. 11204

Super Cleaner Klorholdigt rengøringsmiddel til fliser og fuger. Anvendes til rengøring af mørtel- og siliconefuger, fliser, klinker, murværk, emalje, sten, rustfrit stål, glasfiber, plast m.m. Typiske anvendelsesområder er vådrum, brusekabiner, saunaer, spabade, omklædningsrum, motionsklubber, skoler, hoteller, skadeservice.

Produktdata

pH-værdi: 13

1 LITER

Artikel nr. 11144

Dex Flydende surt rengøringsmiddel som indeholder 20 % saltsyre med korrosionsinhibitor. Anvendes til rengøring af jern, stål, kobber og messing. Kan også anvendes til rengøring og syrevask af betongulve, brandmure, facader, vådrum, toiletter m.m.

Produktdata

pH-værdi: <1

750 ML 5 LITER 20 LITER

14

info@nordenolje.dk

Artikel nr. 11222 Artikel nr. 11225 Artikel nr. 11227

Norden Olje


AFLØB & URINALER

NO-Kalk P Anvendes til afkalkning af opvaske-, vaske- og kaffemaskiner, kogekedler, gryder m.m.

Bliv inspireret af vores demovideo på vores website: www.nordenolje.dk Eller abonnér gratis på vores youtube kanal for altid at blive informeret om vores nyeste demovideoer.

5 KG

Artikel nr. 11464

BRUGSANVISNING:

PRODUKT Art. nr.

Navn

11222

DEX

11215

CEROX

11275

Cerox Plus

11464

NO-Kalk P

11144

SUPER CLEANER

11204

SANITARY CLEANER

703022

ACT TOILET CLEANER

AFLØB & SANITET

Afkalkning & Sanitet ANVENDELSESOMRÅDER Inventar

X

Rustfrit stål

Aluminium

X

X

X

X

X X

Spegle/Glas

Bad/Sanitet

Toilett

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

Fliser/Klinker

Emalje

Vinyl

Linoleum Cement/beton Vådrum X

X

Opvask-/ vaskemask.

Kaffemask./ gryder/kedler

X

X

X

X

X X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

AFLØB & URINALER

Produktdata

Drain Flydende alkalisk afløbsmiddel, som opløser fedt, hår og sæbeaflejringer. Forebygger dårlig lugt i afløbet.

Norden Olje

info@nordenolje.dk

pH-værdi: 14

1 LITER

Artikel nr. 13084

15


AFLØB & URINALER

Quick Open Hurtig virkende og meget effektivt afløbsmiddel i pulverform. Åbner hurtigt og effektivt tilstoppede afløb og vandlåse. Opløser hurtigt og effektivt fedt, hår, sæbeaflejringer m.m. Forebygger dårlig lugt i kloaker, vandlåse og afløb.

Produktdata

pH-værdi: 14

1 KG

Artikel nr. 135341

Super Drain AFLØB & SANITET

Højkoncentreret syrebaseret flydende afløbsrens. KUN TIL PROFESSIONELT/INDUSTRIELT BRUG. Anvendes til svært tilstoppede afløb. Et ætsende og meget kraftigvirkende produkt - overhold derfor altid gældende sikkerhedsforanstaltninger.

Produktdata

pH-værdi: 0

1 LITER

Artikel nr. 11294

1 KG

Artikel nr. 51304

Enzyme Urinal Fresher Urinaltabletter med mikroorganismer til urinaler. Mikroorganismerne skaber aktive enzymer, som nedbryder de organiske emner og den dårlige lugt i afløbet. Enzym Urinal Fresher holder samtidig afløbet rent og friskt.

Enzyme Bakteriologisk afløbsmiddel, som indeholder bakterier og enzymer, der rengør og nedbryder lugt, fedt og alle typer af organisk affald. Fjerner også pletter på tekstiler, fx olie, blod, kaffe, te og rødvin.

Produktdata

pH-værdi: 7-9

1 LITER Artikel nr. 13184 5 LITER Artikel nr. 13185 20 LITER Artikel nr. 13187

Aqua-Lock Spærrevæske til kloakker og vandfrie urinaler. Specielt velegnet i vandfrie urinaler og afløb med lav vand-gennemstrømning, hvor der er risiko for at vandlåsen tørrer ud. Produktet er lettere end vand og lægger sig derfor som en hinde på overfladen og hindrer dårligt lugt fra afløbet.

1 LITER 5 LITER

16

info@nordenolje.dk

Artikel nr. 13074 Artikel nr. 13075

Norden Olje


AFLØB & URINALER

Grease Stopper Flydende bakterieholdigt afløbsprodukt primært til fedtudskillere. Anvendes til forebyggende vedligeholdelse af afløb, afløbssystem, vandlåse og fedtudskillere. Ved regelmæssig brug reduceres mængden af aflejret fedt og modvirker derved tilstopning. Reducerer lugtgener ved kilden ved at sænke den biologiske produktion af lugtende komponenter, såsom svovlbrinte og harske, ildelugtende flygtige fedtsyrer, der normalt dannes i afløbenes iltfattige omgivelser.

Produktdata

ph-værdi: 8-9

5 LITER

Artikel nr. 17785

Enzym - DrainWatch – Power AFLØB & SANITET

Enzym doseringsanlæg til dosering af Enzym/Grease Stopper. Findes både med batteridrift og eldrift.

1 ST. MOOD (ELDRIFT) 1 ST. BODD (BATTERIDRIFT)

Artikel nr. 590641 Artikel nr. 59074

BRUGSANVISNING:

Afløb og Urinaler PRODUKT Navn

Afløb i bad

13084

DRAIN

11294

SUPER DRAIN

1318

ENZYME

Art. nr.

Afløb i toiletter

Afløb i håndvask

Vandlås

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

60294

BIOSOCKS

13534

QUICK OPEN

X

X

X

X

Fedt udskillere

Spildevandsbrønde

Rengøring

Lugtfjerning i afløb

X

X

X

1307

AQUA-LOCK

X

X

X

X

17785

GREASE STOPPER

X

X

X

X

51304

ENZYME URINAL FRESHER

60324

BIO SOLUPACK

X

X

X

X

Norden Olje

Vandfrie urinaler

X

X X

X

info@nordenolje.dk

X

17


AEROSOLER

AEROSOLER

AEROSOLER

AEROSOLER FUGTAFVISENDE & DIELEKTRISK

INDUSTRI SLIPMIDLER OG BLEGEMIDLER

OVERFLADEBEHANDLING

SMØREMIDLER OG SKÆREVÆSKER

18

MALING

· info@nordenolje.dk

Norden Olje


AEROSOLER

INDUSTRI Xpert Multi Spray Universal produkt af høj kvalitet. Løsner rust og fastrustede dele, rengør, beskytter og hindrer korrosion. Laver en transparent beskyttende hinde. Høj kapillæreffekt. Fjerner fedt, kalk, blæk og aflejringer. Omrystes inden brug. Påføres på overfladen, der skal behandles, vent et par minutter og den behandlede del kan nu afmonteres. 500 ML

Artikel nr. 7052343

500 ML

Artikel nr. 7201550

400 ML

Artikel nr. 8909542

500 ML

Artikel nr. 7201570

Produkt med to applikationer: Kølespray: Vend dåsen med toppen ned. Påfør produktet direkte på genstanden i 5 til 30 sekunder. Køletemperatur: -35°C. Bruges til at fjerne tyggegummi og fejlsøgning på el-komponenter. Udmærket til køling/krympning af metaldele, demontering af lager og termisk kontrol. Trykluft: Fjerner støv og ubundne partikler af præcisionsinstrumenter. Anvendes kun lodret. Kan bruges som trykluftsspray i oprejst position. RYST IKKE inden brug for at undgå udslip af flydende gas.

Xpert Leak Foam Omrystes godt før brug. Spray direkte på området, der skal kontrolleres. Luftbobler indikerer en lækage. Kan også anvendes ved lave temperaturer (-25˚C). Kan bruges ved lækagesøgning på køleanlæg, køleaggregater, AC på biler, lastbiler og busser. Kan endda også bruges til test af dæk.

Xpert Vaseline Spray Anvendes ideelt til applikationer, hvor smøremidlet ikke må afgive farve eller efterlade pletter. Beskytter batteripoler, stik, osv. mod oxidation. Tåler temperaturer mellem -40ºC og 55ºC. Rystes godt før brug. Komponenter i produktet opfylder kravene til NSF H1 (Smøremidler i tilfældig kontakt med madvarer).

Xpert Rapid Cleaner Bremserens og affedtningsmiddel. Til rensning og affedtning af bremser og koblingsdele, pakningsflader, gear, motordele, håndværktøj m.m. Ved normal brug skader produktet ikke metaller, glas, beton/murværk, gummi og de fleste plasttyper. Rengør og affedter hurtigt og effektivt. Fjerner snavs, fedt, voks, diesel, bremsestøv m.m. Hurtig fordampning. Produktet er ikke elektrisk ledende. Penetrerer effektivt og har en svag lugt.

Norden Olje

· info@nordenolje.dk

500 ML

Artikel nr. 7201460

19

AEROSOLER

Xpert Cool Spray


AEROSOLER

Xpert Asphalt Cleaner Affedtningsmiddel i aerosoldåse. Affedtningsmiddel på spray til brug på biler, motorer, maskiner, værktøj m.m. Omrystes før brug. Påfør produktet, lad virke 2-5 minutter og skyl af med vand.

500 ML

Artikel nr. 7052342

500 ML

Artikel nr. 7201470

500 ML

Artikel nr. 7100890

500 ML

Artikel nr. 7201480

Xpert Spot Cleaner

AEROSOLER

Fjerner svære pletter og limrester fra linoleum, vinyl, fliser, malede overflader m.m. Fjerner farvepletter, lak, skosværte, læbestift, blæk, gummi, harpiks m.m. Et effektivt og lugtfrit produkt. Påfør produktet, vent nogle sekunder og rengør.

Xpert Aero Cleaner Effektivt affedtningsmiddel til fjernelse af olie, fedt, pletter, forbrændingsrester m.m. Rengør hurtigt og effektivt metal, chrom, lakerede flader, plast, m.m. Påfør produktet og vent 1-3 minutter, afskyl grundigt med vand.

Xpert Multi Oil Produktet beskytter mod rust og smører maskiner, døre, vinduer, hængsler, låse cykler, værktøj, m.m. Indeholder additiver som beskytter mod rust og som sikrer en hurtig og effektiv penetration. Produktet har en høj vedhæftningsevne for at sikre en god langtidsbeskyttelse og smøring. Skader ikke gummipakninger m.m. Efterlader en beskyttende film.

Xpert Q-Rust Meget effektiv rustløsner til hurtig og sikker demontering af fastrustede dele som skruer, møtrikker, rigler, beslag etc. Q-Rust har ekstrem lav overflade-spænding og trænger via kapillærvirkning ind i gevindene på bolte, møtrikker m.m. Q-Rust arbejder hurtigt og effektivt, allerede efter 30-60 sekunder er det muligt at løsne delene. Q-Rust efterlader en smørende film, som beskytter mod fortsat korrosion. 500 ML Artikel nr. 890442

Xpert Allround Cleaner Affedtnings- og rengøringsmiddel til hurtig og sikker rengøring af elektroniske apparater, instrumenter, motorer m.m. Produktet er velegnet til rengøring før limning. Produktet fordamper hurtigt, fortrænger fugt og efterlader ingen hinde. Allround Cleaner angriber ikke konstruktionsmaterialer, farver, stoffer, etc. Omrystes før brug. 100 ML 500 ML

20

· info@nordenolje.dk

Artikel nr. 890243 Artikel nr. 7201360

Norden Olje


AEROSOLER

Molyslip LQG

Molyslip LQG er et smøremiddel, der giver en langstidsvirkende smørefilm, der reducerer friktion og slid uden at tørre ud. Molyslip LQG er let at påføre og kryber ind i svært tilgængelige steder uden at dryppe eller løbe som konventionelle smøremidler. Molyslip LQG er en stor bestandighed over for atmosfærisk påvirkning. Arbejdstemperatur -35°C til +90°C.

400 ML

Artikel nr. 840564

400 ML

Artikel nr. 840574

500 ML

Artikel nr. 7201560

500 ML

Artikel nr. 7100910

500 ML

Artikel nr. 7100900

Molyslip SCS Syntetisk kæde-wireolie. Tåler høje temperaturer. Velegnet til transport- og ovnkæder som udsættes for høje temperaturer. Giver ikke skader på gummi og plast. Molyslip SCS er velegnet til anvendelse, hvor almindelige smøremidler giver sod/forkulning. Fremragende til anvendelse i rene miljøer, hvor der er krav om smøring ved høje temperaturer. Efterlader ingen rester. Termperaturområde op til +220°C.

AEROSOLER

FUGTAFVISENDE Xpert Electro Spray Fjerner hurtigt fedt, sod, olie og snavs uden, at skade plast, gummi, og lak. Produktet er især velegnet til affedtning af kredsløb mv. Er ikke elektrisk ledende. Sluk for udstyret, inden produktet appliceres.

SLIPMIDLER OG BLEGEMIDLER Xpert Silicone Spray Slip-, smøremiddel og finishspray (plastik, vinyl, rustfrit stål, læder og gummi). Forhindrer vedhæftning, reducerer friktion og efterlader en vandtæt overflade. Effektiv ved temperaturer fra -50°C til 260°C. Komponenter i produktet opfylder kravene til NSF H1 (Smøremidler i tilfældig kontakt med madvarer).

OVERFLADEBEHANDLING Xpert Glass Cleaner Antistatisk glasrens i aerosoldåse. Anvendes på monitorer, billedskærme af glas, spejle, glasborde, glasdiske etc. Egner sig i særdeleshed til rensning af glasborde i den grafiske branche. Kan også anvendes til at fjerne statisk elektricitet på tekstiler og tæpper m.m. Omrystes før brug. Påfør produktet og tør af med en tør klud.

Norden Olje

· info@nordenolje.dk

21


AEROSOLER

SMØREMIDLER OG SKÆREVÆSKER Coolant Cut One AER. Skæreolie velegnet til gevindskæring og boring. Velegnet til alle metaller. Påføres i 5 sekunder. Ryst godt før brug. Beskytter mod korrosion. Indeholder EP-additiv.

500 ML

Artikel nr. 7201500

500 ML

Artikel nr. 7201450

500 ML

Artikel nr. 7201510

500 ML

Artikel nr. 7201520

100 ML 500 ML

Artikel nr. 540041 Artikel nr. 7201440

500 ML

Artikel nr. 7201380

Lube Grease Spray

AEROSOLER

Høj kvalitets universalfedt til smøring af kæder, bøsninger, hængsler, mv. Til svære applikationer, både til industri og transport. Fedt er klistrende med driftstemperatur mellem -35ºC og 160ºC. Dryp punkt> 250ºC. Rystes godt før brug. Efter brug vendes dåsen på hovedet og spray.

Lube Gear & Chain Bevarer afbrydere, kæder og kabler smidige. Høj vedhæftningsevne, fortrænger fugt, smører og forebygger rust. Temperaturområde: -30ºC/200ºC. Rystes godt før brug. Spray i korte.

Lube Food TF Smøremiddel med PTFE. Til brug i fødevareindustrien og overalt hvor et transparent smøremiddel er ønsket. Bruges på alle åbne smøresteder såsom kabler, lejer, kæder, ruller, gear, tandhjul, og sæler nylon mv. Ryst godt før brug. Spray direkte på overfladen, der skal behandles i 5 til 30 sekunder. Tåler temperaturer mellem -40ºC og 180ºC. Dryp punkt>230ºC. Komponenter i produktet opfylder kravene til NSF H1 (Smøremidler i tilfældig kontakt med madvarer).

Lube PTFE Spray Wet PTFE-smøremiddel. Ekstremt slidbestandigt smøremiddel på alle bevægelige dele. Skader ikke gummi eller andre konstruktionsmaterialer. Omrystes før brug. Modstandsdygtig overfor fugt og korrosion. Tåler temperaturer mellem -50ºC og 250ºC.

Lube HP Smøremiddel i aerosoldåse. Velegnet til smøring af dele som er udsat for højt tryk, slag og vibrationer, herunder tandhjul, kæder, wirer, dørbeslag m.m. Tåler temperaturer fra -25°C til 250°C. Har en langtidseffekt og god penetreringsevne. Meget god udendørs ydeevne, tåler vand, saltholdige miljøer og beskytter mod korrosion.

22

· info@nordenolje.dk

Norden Olje


AEROSOLER

Lock Oil PTFE-baseret låseolie. Låseolie som smører effektivt og samtidig forebygger udtørring og fastfrysning af alle typer låse, hængsler m.m. Tåler temperaturer fra -25°C til 250°C. 41 ML

Artikel nr. 54414

500 ML

Artikel nr. 7201400

500 ML

Artikel nr. 7201410

500 ML

Artikel nr. 72015390

500 ML

Artikel nr. 7300530

Lube PTFE Spray Dry

Glide- og smøremiddel baseret på PTFE. Produktet anvendes som et slipmiddel på metal, gummi, plast, maling, papir, træ osv. Forebygger belægninger i tanke, på valser, maskiner, specielt i træindustrien. Det anvendes som smøremiddel på transportbånd, savklinger, høvle, skærende værktøjer, støbeforme osv. PTFE tåler temperaturer fra -200oC til 260oC. Omrystes før brug. Overfladen skal være ren. Påfør et tyndt lag og lad tørre. Vedligehold overfladen med regelmæssige mellemrum. Indeholder ikke silikone.

AEROSOLER

Lube FRS Fugtfortrænger, rustopløser og smøremiddel i aerosoldåse. Penetrerende kombinationsprodukt til elektrisk- og mekanisk udstyr. Tåler temperaturer fra -25°C til 170°C. Omrystes før brug.

Lube Anti-Seize CU Anti-Seize CU er et specialfedt, der tåler høje temperaturer. Det giver en optimal og holdbar beskyttelse mod korrosion, oxidation og sammensvejsninger af flader, der udsættes for kraftigt tryk og høj varme. Brug af Anti-Seize CU sparer tid. Bolte, skruer og andre dele drejes ikke i stykker. Anti-Seize CU anbefales til alle flanger, boltsamlinger, ventiler, topstykssbolte, kæder m.m. Anti-Seize CU er bestandig over for syre, vand, damp og varme.

MALING Chroma Zink Spray Forhindrer korrosion på metaloverflader. Påføres kun på rene metaloverflader. Spray fra 20-25cm. Ryst godt før brug. Efter brug vendes dåsen på hovedet og spray. Indeholder Zn (renhed 99,5%).

Norden Olje

· info@nordenolje.dk

23


AEROSOLER

BRUGSANVISNING:

Aerosoler PRODUKT

AEROSOLER

Art. nr.

Navn

Smøremiddel

Pletfjerning

Rustløser

7201570

XPERT VASELINE SPRAY, 500 ML

X

7201380

LUBE HP, 500 ML

X

7201410

LUBE FRS, 500 ML

X

X

54414

LOCK OIL, 100 ML

X

X

Slipmiddel

Kolggalv.

Glasrens

Anvendes i levnedsmiddelindustrien

Affedtning

Køle-/ skærevæske

Rengøring

X

7201470

XPERT SPOT CLEANER, 500 ML

7300530

CHROMA ZINK SPRAY, 500 ML

7201400

LUBE PTFE SPRAY DRY, 500 ML

X

X

7100910

XPERT SILICONESPRAY, 500 ML

X

X

7201500

COOLANT CUT ONE, 500 ML

7201560

XPERT ELECTRO SPRAY, 500 ML

X

X

7201460

XPERT RAPID CLEANER, 500 ML

X

X

7201520

LUBE FOOD TF, 500 ML

7201550

XPERT COOL SPRAY, 500 ML

7100900

XPERT GLASS CLEANER, 500 ML

7201510

LUBE GEAR & CHAIN, 500 ML

890442

XPERT Q-RUST, 500 ML

7052343

XPERT MULTI SPRAY, 500 ML

890243 7201360

XPERT ALLROUND CLEANER, 100 / 500 ML

8909542

XPERT LEAK FOAM, 400 ML

540041 7201440

XPERT PTFE SPRAY WET, 100 ML/500 ML

7100890

XPERT AERO CLEANER, 500 ML

7201450

LUBE GREASE SPRAY, 500 ML

7052342

XPERT ASPHALT CLEANER, 500 ML

840564

MOLYSLIP LQG, 400 ML

X

840574

MOLYSLIP SCS, 400 ML

X

7201480

XPERT MULTI OIL, 500 ML

X

72015390

LUBE ANTI-SEIZE CU

X

24

Lækagesøger

X X

X

X

X X X

X

X X X

X

X X

X X

X

X X

X

X

X

X

X

X X

· info@nordenolje.dk

Norden Olje

Luftfrisker


AFFEDTNING & DESINFEKTION

1 STK

Artikel nr. 58392

CARKIT • Perfekt • Praktisk • Professionelt

Norden Olje

· info@nordenolje.dk

AFFEDTNING & DESINFEKTION

Et samlet sæt, indeholdende højeffektive produkter, til hurtig og effektiv rengøring af køretøjet.

25


AFFEDTNING & DESINFEKTION

AFFEDTNING & DESINFEKTION

Truck Cleaner Flydende let-alkalisk vaske- og affedtningsmiddel til grovrengøring og affedtning af lastvogne, maskindele og værkstedsgulve, presenninger m.m. Anvendes også til motorvask. Opløser effektivt fedt, olie, tjære, græsstænk og fastbrændt fedt på alle overflader.

Produktdata

pH-værdi: 12,5

20 LITER Artikel nr. 13157 200 LITER Artikel nr. 13158 RTU 1 LITER Artikel nr. 131502

Autoshampoo/Wax AFFEDTNING & DESINFEKTION

Flydende vaskemiddel med voks til vask af biler, lastvogne, presenninger og lignende. Opløser fedt og snavs, og efterlader en ren og blank overflade med en beskyttende voks. Produktdata

ph-værdi: 7,5

5 LITER 20 LITER

Artikel nr. 13095 Artikel nr. 13097

Max Affedtningsmiddel/asfaltfjerner, som hurtigt fjerner asfalt, olie, tjære, vejsalt og øvrig snavs på lastvogne af forskellig slags, containere, værktøj og diverse udstyr. Produktet anvendes ufortyndet i lavtrykssprøjte eller lignende. Max er et meget effektivt middel som også fungerer ved lave temperaturer.

5 LITER Artikel nr. 13505 20 LITER Artikel nr. 13507 RTU 1 LITER Artikel nr. 135002

Powder P Lavt-skummende affedtningsmiddel i pulverform til rengøring af motordele m.m. Er velegnet til rengøring før lakering, fornikling og lignende. Anvendes også til affedtning af bildele og vask af arbejdstøj, mopper m.m.

Produktdata

pH-værdi: 12,6

5 KG

26

· info@nordenolje.dk

Artikel nr. 13035

Norden Olje


AFFEDTNING & DESINFEKTION

Buster Flydende alkalisk vaske- og affedtningsmiddel til grovrengøring og affedtning af lastvogne, maskindele og værkstedsgulve, presenninger m.m. Anvendes også på klinker, emalje og rustfrit stål i storkøkkener. Opløser effektivt fedt, olie, tjære, græsstænk og fastbrændt fedt på alle overflader.

Produktdata 5 LITER 20 LITER 200 LITER

pH-værdi: 11,2 Artikel nr. 13195 Artikel nr. 13197 Artikel nr. 13198

Sprint Koncentreret sprintlervæske og afisningsmiddel til bilruder. Fjerner effektivt is og sne. Indeholder glycerin, som smører og vedligeholder viskebladene. Glycerin giver bløde og smidige viskeblade hvilket er afgørende for en effektiv rengøring og forlænger levetiden på viskebladene.

Produktdata 5 LITER 20 LITER 200 LITER

ph-værdi: 10 Artikel nr. 11285 Artikel nr. 11287 Artikel nr. 11288

Sprintlervæske til bilruder - Klar til brug. Indeholder glycerin som smører og vedligeholder viskerbladene. Glycerin giver bløde og smidige viskeblade hvilket er afgørende for en effektiv rengøring og forlænger levetiden på viskebladene. Fjerner effektivt snavs, insekter m.m. Skader ikke gummi. Frostsikker ned til -21°C. De første iskrystaller forekommer ved ca. -13°C.

Produktdata 20 LITER

ph-værdi: 9,5 Artikel nr. 112871

Vinyl Spray Vinyl-makeup. Vinyl Spray opfrisker og langtidsbeskytter vinyl, plastik og imiteret læder. Klar til brug. Påføres direkte med forstøver eller smøres på med en fnugfri klud. Aftør altid efter brug. Undgå behandling af rat, stof og glas.

Produktdata 750 ML

ph-værdi: 5 Artikel nr. 111103

Insect Cleaner Insektfjerner - Klar til brug. Bruges til at fjerne fedt, snavs og insekter fra kølehjelm og forruder. Produktet sprøjtes på før vask for at blødgøre fastgroet snavs og skidt. Produktet fjerner effektivt fedt, sod, snavs, voks, insekter m.m.

Produktdata

ph-værdi: 10

1 LITER

Artikel nr. 131902

20 LITER 200 LITER RTU 750 ML

Artikel nr. 13107 Artikel nr. 13108

OVNE & INDUSTRIMASKINER Faktor Selvseparerende lavaromatisk affedtningsmiddel. Bruges i alle typer delevaskere samt til at fjerne asfalt, olie og snavs på biler, anlægsmaskiner o.l. Benyttes også som motorvask og til nedvaskning af elektrisk udstyr som elektromotorer, generatorer, tavler o.l. da den ikke er elektrisk ledende indtil 25000 volt. Benyttes også til rengøring af valser, duge og plader i trykkerimaskiner.

Norden Olje

· info@nordenolje.dk

Artikel nr. 131003

27

AFFEDTNING & DESINFEKTION

Sprint Easy Nordic


AFFEDTNING & DESINFEKTION

Power Flydende stærkt alkalisk rengøringsmiddel. Produktet har en kraftig renseeffekt, og er samtidig lugtfri. Anvendes til rengøring i fødevareindustrien på grund af sin gode fedtopløsende effekt.

Produktdata

ph-værdi: 13

5 LITER RTU 750 ML

Artikel nr. 13025 Artikel nr. 130203

Alka Cip Stærkt alkalisk lavtskummende rengørings- og affedtningsmiddel. Til generel rengøring og affedtning hvor der stilles store krav til effektiv sod- og fedtfjerning. For eksempel levnedsmiddelindustri, storkøkken, svømmehaller, kølerum m.m. Produktet er lugtfri, lavtskummende og har en kraftig renseeffekt.

Produktdata

ph-værdi: 14

5 LITER 20 LITER 200 LITER

Artikel nr. 13065 Artikel nr. 13067 Artikel nr. 13068

Alka Foam AFFEDTNING & DESINFEKTION

Stærk alkalisk flydende skumrengøringsmiddel. Specielt fremstillet til rengøring, hvor der stilles store krav til effektivt at kunne fjerne fedt, sod, madrester m.m. Egner sig særdeles godt til rengøring i levnedsmiddelindustrien. Bruges i bagerier, røgerier, storkøkkener, restauranter og af slagtere, fiskehandlere o.l. Bruges f.eks. på røganlæg, røgovne, konvektionsovne, ovne, grillriste og til iblødsætning af service.

Produktdata

ph-værdi: 14

5 LITER 20 LITER 200 LITER RTU 1 LITER

Artikel nr. 15205 Artikel nr. 15207 Artikel nr. 15208

5 LITER 20 LITER RTU 750 ML

Artikel nr. 13165 Artikel nr. 13167

Artikel nr. 152003

DESINFEKTION Power Des Flydende stærkt alkalisk skummende og klorholdigt rengørings- og desinfektionsmiddel. Bruges i levnedsmiddelindustrien, fiskeindustrien, storkøkkener m.m. Bruges til daglig og grundig rengøring/desinfektion af gulve, vægge, maskiner, udstyr, inventar m.v.

Artikel nr. 131603

Baktol Flydende rengørings- og desinfektionsmiddel til alle vandfaste flader. Kan anvendes alle steder, hvor der ønskes et bakteriefrit miljø. Anvendes til rengøring og desinfektion indenfor fødevareindustrien. Velegnet til storkøkkener, slagtere, bagerier, fiskehandlere, stalde, kølerum, svømmehaller m.m. Anvendes til rengøring af beskyttelsesudstyr, f.eks. genanvendelige masker.

28

· info@nordenolje.dk

Produktdata

ph-værdi: 11,4

5 LITER 20 LITER

Artikel nr. 11055 Artikel nr. 11057

Norden Olje


AFFEDTNING & DESINFEKTION

Baktol Plus Flydende bakteriedræbende rengøringsmiddel til alle vandfaste flader. Kan anvendes alle steder, hvor der ønskes et bakteriefrit miljø. Anvendes til rengøring og desinfektion indenfor levnedsmiddelindustrien. Velegnet til rengøring i stalde, svømmehaller, storkøkkeener, kølerum m.m. Kan anvendes til rengøring af beskyttelsesudstyr, feks. genanvendelige masker.

Produktdata

ph-værdi: 11,2

5 LITER 20 LITER RTU 750 ML

Artikel nr. 11105 Artikel nr. 11107 Artikel nr. 111003

PAA 5 Flydende surt desinfektionsmiddel på baseret på pereddikesyre PAA 5 anvendes til desinfektion af overflader og udstyr indenfor fødevareindustri, landbruget samt transportsektoren. Desinfektionsmiddel godkendt af Fødevarestyrelsen under j.nr.: FA4800-318/01 til desinfektion i fødevareindustrien. Kun til erhvervsmæssig brug.

Produktdata

ph-værdi: 1

20 LITER

Artikel nr. 13147

AFFEDTNING & DESINFEKTION

Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid mærkningen og produktoplysningerne før anvendelse.

BRUGSANVISNING:

Affedtning PRODUKT

ANVENDELSESOMRÅDER Anvendes i levnedsmiddel-industrien

Bilvask

BUSTER

X

X

13165 / 13167

POWER DES

X

13157 / 13158

TRUCK CLEANER

13065 / 13067 / 13068

ALKA CIP

15205 / 15207 / 15208

ALKA FOAM

13505 / 13507

MAX

13025

POWER

13095 / 13097

AUTOSHAMPOO/ WAX

13107 / 13108

FAKTOR

13035

POWDER P.

13147

PAA 5

X

11055 / 11057

BAKTOL

X

X

X

11105 / 11107

BAKTOL PLUS

X

X

X

Art. nr.

Navn

13195 / 13197 / 13198

Norden Olje

Asfaltfjerner

X

Rengøringsmiddel

X

X

X

X

X

X

Ovne

Elektriske motorer

X

X

X

X

X

X

X

X

X X

X

X X

Desinfektion

X

X

X

Affedtning

X

X

X

X

X

X

· info@nordenolje.dk

29


BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

FACADEBEHANDLING

Amigo BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Rengøringsmiddel og lugtfjerner. Bruges på alle overflader som tåler vand. Containere, affaldsrum, toiletter, toiletsæder, brusekabiner, køleskabe, kattebakker, swimmingpools, facader, træværk, murværk, tag m.m.

Produktdata

ph-værdi: 7

1 LITER 5 LITER 20 LITER

Artikel nr. 11024 Artikel nr. 11025 Artikel nr. 11027

Roof Fix Plus Glasfiberarmeret asfaltmasse. Til tætning af tage, tagpap, tagplader, tagvinduer, tagrender, taginddækninger, skotrender, ventilationsrør, rørgennemføringer, sprækker i vægge og grundmure m.m. Tørrer og hærder til en hårdfør og fleksibel forsegling som ikke sprækker, men følger underlagets bevægelser. Hæfter selv på fugtigt underlag. Temperaturområde -40°C til 90°C. Tørretid ved 15°C: 1 mm pr. 24 timer. Ønskes en tyndere konsistens kan fortyndes med ca 10% mineralsk terpentin.

30

info@nordenolje.dk

1 KG

Artikel nr. 572052

Norden Olje


BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

MARKØRFARVER & UDSTYR

SPOT Marker, 500 ml Fortløbende tests og forsøg af Spot Marker har gentagne gange vist overbevisende resultater selv under de sværeste arbejdsforhold. Den brugervenlige triggerfunktion sikrer en ren markering og undgår utilsigtet brug. På grund af triggeren kan du nemt aktivere og deaktivere dåsen med kun én hånd. Vi garanterer at dåsen kan tømmes fuldstændig, ligesom at det indbyggede rensningssystem sikrer at dåsen ikke kræver efterbehandling efter brug.

2 5 0-300 m

1

2

SPOT MARKER FLOU, 500 ml 2 5 0-300 m

3

4

5

6

7

SPOT MARKER leveres i de grundlæggende farver hvid og rød, men findes også i en fluorscerende udgave. Spot Marker Fluor besidder en flot selvlysende effekt i farven, hvilket gør den specielt velegnet til brug i skumringstimerne eller aften-/ nattetimerne. Eller også ved brug, hvor der ønskes en speciel kraftig og gennemtrængende farve.

Vores Line Marker er i sit rette element når farven skal forblive synlig længst mulig og hvor slidstyrken er essentiel. Der er mange mulige anvendelsesmuligheder, som fx alt fra parkeringshuse -/pladser, lagerbygninger, åbne pladser og industrielle faciliteter til legepladser og sportsanlæg. Den høj-pigmenteret special farve skiller sig ud på grund af sin høje grad modstandsdygtighed overfor lys og vand. Det unikke ventil- og spraysystem sikrer en ren, præcis og lige mærkning med minimal sprøjtestøv. 9

8

FOREST MARKER, 500 ml Forest Marker er som navnet siger, specielt velegnet til mærkning i skove og på træer. Den permanente hvide farve er utrolig markant i farven og den er specielt udviklet til at holde sig synlig i meget lang tid. Dækkeevnen er optimal ligesom den også er anvendelig i alt slags vejr - den vedhæfter godt både ved fugtigt underlag eller i direkte sollys. Forest Marker er altså den optimale markør i fantastisk kvalitet til alle der arbejder i skov- og træindustrien. 10

12

13 11

1: Spot Marker, Red - Artikel nr. 52414 | 2: Spot Marker, White - Artikel nr. 52404 | 3: Spot Marker Fluo, Fluo Blue - Artikel nr. 52304 | 4: Spot Marker Fluo, Flou Orange - Artikel nr. 52314 | 5: Spot Marker Fluo, Flou Pink - Artikel nr. 52324 | 6: Spot Marker Fluo, Fluo Yellow - Artikel nr. 52334 | 7: Spot Marker Fluo, Flou Green - Artikel nr. 52344 | 8: Line Marker, White - Artikel nr. 52004 | 9: Line Marker, Yellow - Artikel nr. 52014 | 10: Forrest Marker, Permanent White - Artikel nr. 52104 | 11: Forrest Marker Neon, Neon Orange - Artikel nr. 52204

5

2

1

4

3

1: Skabelon-Handicap - Artikel nr. 54334 | 2: Skabelon - Cifre- Artikel nr. 54374 | 3: Skabelon – Bogstaver A-Z - Artikel nr. 54384 | 4: One Wheel applicator - Artikel nr. 52504 | 5: Tracer Wagon (Hard wheels) - Artikel nr. 52524

Norden Olje

info@nordenolje.dk

31

BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

LINE MARKER, 500 ml


BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

UDENDØRS BEHANDLING

Asphalt Asfalt reparationsmasse. Reparation af huller og revner i asfalt og beton. Bruges til reparation af veje, kørebaner, cykelstier, parkeringspladser, gulve, broer, opkørsler, omkring kloakdæksler m.m. Klar til brug. Tåler temperaturer fra -40 °C til +60 °C efter pålægning. 25 KG

Artikel nr. 57327

10 KG

Artikel nr. 57416

25 KG

Artikel nr. 57377

25 LITER

Artikel nr. 17317

20 LITER

Artikel nr. 17307

Concrete Rapido 2-komponent hurtighærdende cementbaseret reparationsmørtel. Inden og udendørs reparation af beton, puds og cementmørtel. Bruges på f.eks. gulve, murværk, trapper, skorstene, malkerum, foderborde, omkring foderkasser, spaltegulve m.v. Ideel til mindre områder og hvor der kræves hurtig adgang.

BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Concrete Rep Plus Hurtig reparationsmørtel med integreret korrosionsinhibitor. Concrete Rep + er en 1-komponent, kunststofforbedret reparationsmørtel med integreret korrosionsinhibitor der opfylder kravene til klasse-R3 i EN 1504-3. Mørtel til reparation af beton-, sten-, og mørtelunderlag i området indenfor renovering af bolig- og kontorbyggerier.

Seal Extra Upigmenteret, acrylbaseret betonforsegler. Anvendes til overfladebehandling/imprægnering af både ny og gammel beton. Bruges i stalde, på læsseramper, garager, ind- og udkørselsramper, gange, lager- og industrigulve, o.l. Anbefales på gulve og overflader, som udsættes for ekstreme kemiske og mekaniske belastninger.

Seal Betonforsegler. Anvendes til overfladebehandling af beton. Bruges på læsseramper, garager, ind- og udkørselsramper, gange, stalde, lager- og industrigulve, o.l.

32

info@nordenolje.dk

Norden Olje


BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Epoxy Primer Opløsningsmiddelfri 2-komponent klar epoxy-primer. Bruges til belægninger på betongulve samt reparation af revner, huller o.l. i betongulve, murværk, puds m.m. Anbefales i landbruget til spaltegulve, stier, omkring foderbord, under drikkeventiler, siloer, malkerum, gangarealer mm. 4 KG

Artikel nr. 51905

Epoxy Paint To-komponent vandbaseret epoxymaling. Primært beregnet til maling af betongulve og -vægge men kan også anvendes på trægulve og fiberplader. Velegnet til gulve som udsættes for lettere trafik samt til gulve i boliger.

4 KG, GREY

Artikel nr. 51805

15 KG

Artikel nr. 51965

25 KG

Artikel nr. 51977

Flow Filler

BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Filler til epoxy primer. Til fremtilling af en selvudjævnende epoxymasse blandes først epoxy primer Komponent A og B. Denne selvudjævnende epoxymasse benyttes til udlægning på betongulv m.m.

Grip Grov sand til at strø i epoxy primer. En skridsikker overflade opnås ved at drysse GRIP i den våde epoxy primer.

Ice Melt Sne- og issmeltemiddel. Egner sig til optøning af frosne tagrender og afløbsrør samt til at fjerne is på trapper, kørebaner, på fortov, ramper o.l. Bruges af politi, brandvæsen, transportselskaber, vagtmestre, detail, skoler, plejehjem, institutioner, klinikker etc. Produktdata

ph-værdi: 8,5

5

LITER

Artikel nr. 12536

10

LITER

Artikkel nr. 12535

30 LITER 1250 LITER, BIG BAG ICE MELT SPREDER

Norden Olje

info@nordenolje.dk

Artikel nr. 125371 Artikel nr. 125391 Artikel nr. 58754

33


BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Ice Melt Liquid Plus

Flydende is- og snesmeltemiddel. Fjerner is, sne og rimfrost. Kan også anvendes forebyggende. Anvendes på kørebaner, stier, parkeringspladser, fortov, trapper, ramper o.l. Effektivt ned til ca. -19°C. Forebygger glatføre i op til 60 timer. Klæber til overfladen og holder effekten i længere tid – dermed større spredeintervaller. 20 LITER

Artikel nr. 125571

TRÆBEHANDLING

Wood Oil Træolie. Alt udendørs træværk; havemøbler, stakit, både, terrasser, m.m. Tidligere behandlede træmøbler afrenses med egnet afrensningsmiddel, feks Wood Cleaner.

5 LITER NATURE Artikel nr. 17805

BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Wood Cleaner Stærkt alkalisk rengøringsmiddel til træ. Specielt fremstillet til rengøring af træ feks. havemøbler, terrasser, stakit. Fjerner effektivt snavs, fedt og sod. Gør træværket lyst igen. Produktet er lavtskummende og har en kraftig renseeffekt.

Produktdata

ph-værdi: 14

1 LITER Artikel nr. 17744

METALBEHANDLING

Protector Korrosionsbeskyttende middel. Korrosionsbeskyttelse af: Landbrugsmaskiner, nybearbejdede metaldele o.l., maskiner og udstyr som skal opbevares og transporteres. 20 LITER

34

info@nordenolje.dk

Artikel nr. 566461

Norden Olje


BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Multi Oil Smøremiddel, rustbeskytter og rustløsner. Et produkt med mange anvendelsesmuligheder: Smører, beskytter mod rust, løsner rust, fortrænger fugt, hindrer krybestrøm. Rustbeskyttelse og lettere smøring af maskiner, maskindele, nybearbejdede metalemner, dør- og vindueshængsler, låse, plæneklippere, cykler, værktøj m.m.

500 ML. AEROSOL 5 LITER 20 LITER

Artikel nr. 7201480 Artikel nr. 708365 Artikel nr. 708367

Alu Clean Surt rengøringsmiddel til aluminium. Anvendes til rengøring og genopfriskning af aluminium, f.eks. porte, fælge, facader, skridsikre gulve, trapper og dørkplader på lastbiler. Kan også anvendes til fosfatering af metalemner.

Produktdata

ph-værdi: 0

5 LITER RTU 1 LITER

Artikel nr. 13485 Artikel nr. 134802

Epoxy Brunox Epoxy Brunox neutraliserer og omdanner rusten med en kemisk reaktion til en sort beskyttende belægning, der beskytter mod fremtidige rustangreb. Epoxy Brunox har en høj bestandighed og er velegnet til anvendelse som grunder.

Artikel nr. 844114 Artikel nr. 844104

BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

1 LITER 5 LITER

ABSORBERING

P.J.U.K Absorberingsmiddel til alle typer væsker - meget velegnet til opkast. Bruges i taxa’er, på diskoteker, hoteller, kroer, restauranter, selskabslokaler m.m. Absorberer også olie, fedt, benzin, parafffin, vand, syrer, baser, maling m.m.

1,5 LITER Artikel nr. 17385

Absorb Absorberingsmiddel til alle typer væsker. Bruges på værksteder, benzinstationer, lagre, brandstationer, servicebiler, vaskepladser, affaldsrum m.m. til absorbering af uønskede væsker efter spild og lækager. Absorberer olie, fedt, benzin, parafffin, vand, syrer, baser, maling m.m.

Norden Olje

info@nordenolje.dk

30 LITER Artikel nr. 17367

35


BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

TAPE PRODUKTER

Rally Tape, 50 mm x 50 m En universaltape af de sjældne, kært barn har mange navne. Kaldes også i alm. tale: gaffatape, sølvtape, våbentape, rallytape osv. Brugsområderne spænder sig fra generel pakning, eksport pakning og forstærkning af kartoner, til reparation af teltdug, sammenføjning af stof/lærred eller folie/presenning. Vandtætning mellem fortelt og campingvogn, bundtning, midlertidige reparationer af alt fra rallybiler til våben. Rally Tape bruges også til at holde frontruder på plads, mens rudelimen hærdner, samt til midlertidig ophængning.

SORT SØLVGRÅ

Artikel nr. 711849 Artikel nr. 711850

RØD/HVID

Artikel nr. 712354

TAPERULLE

Artikel nr. 711857

TAPERULLE

Artikel nr. 711861

TAPERULLE

Artikel nr. 57384

Spærrebånd, 75 mm x 500 m BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Visuel spærring giver øjeblikkelig advarsel om potentielle farer på stedet. Dette ikke-klæbende bånd er beregnet til midlertidig udendørs eller permanent indendørs brug. Spærrebåndet kan bindes fast eller hæftes til stolper, gitre og lignende. Leveres tofarvet gul/sort eller rød/ hvid.

PVC Elektrotape, 19 mm x 20 m SEMKO godkendt PVC Elektrotape. En af verdens bedste elektrotape. Bruges til alle typer isolation, ved reparation af kabler, både højspænding og lavspænding. Brandhæmmende kvalitet, blød og smidig at bruge ned til -24°C. (Arbejdstemperatur). Meget strækfast. Tåler at være primærisolation og tåler op til 600 Volt.

Sandblæsertape, 50 mm x 30 m Sandblæser Tape, en blød, føjelig og fleksibel PVC-film, 0,50 mm tyk, specielt beregnet som maskeringstape til sandblæsning. Giver skarpe, fine kanter uden skyggevirkning under og efter sandblæsning og er desuden let at fjerne. Efterlader ingen limrester. Sandblæser Tape flosser ikke i kanten ved brug sammen med almindeligt sandblæsningsudstyr.

2 Grip tape, 19 mm x 10 m P2 Grip Tape er en PE-skumbaseret, dobbeltklæbende tape. Med sin unikke klæbe-/limeffekt er den derfor velegnet til permanent montering af skilte, emblemer, dekorlister, profiler, spejle o.l. Tapen benyttes i stor udstrækning inden for bilbranchen. E-skummet er enkelt at skære/ klippe og giver tapen god alder- og temperaturbestandighed.

36

info@nordenolje.dk

Norden Olje


BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Universal tape, 25 mm x 10 m VULC Tape Selvvulkaniserende polyisobutylen tape. Anvendes til højspændingsledninger, kabler samt forstærkning og reparation af slanger, rør, vandrør m.m. Giver permanent beskyttelse mod fugt, vand, rust, syre og skadelige UV-stråler. Er let at bruge, klæber ikke. Strækker ved brug, og skadelige UV-stråler.

TAPERULLE

Artikel nr. 57354

Skridsikkertape, sort, 50 mm x 18 m PVC baseret tape med kraftigt klæbestof og graderet kornstørrelse 60. Fås i 2 forskellige udgaver afhængig af brugsområde: Skridsikre overflader/sort, skridsikre overflader og varselsmærkning/gul/sort. Til brug, hvor skridsikre overflader er påkrævet. Tåler stor slitage, olie, vand, vaskemidler, syrer og alkalier.

TAPERULLE

Artikel nr. 711858

TAPERULLE

Artikel nr. 711859

Skridsikkertape, gul/sort, 50 mm x 5 m

PVC baseret tape med kraftigt klæbestof og graderet kornstørrelse 60. Fås i 2 forskellige udgaver afhængig af brugsområde: Skridsikre overflader/sort, skridsikre overflader og varselsmærkning/gul/sort. Til brug, hvor skridsikre overflader er påkrævet. Tåler stor slitage, olie, vand, vaskemidler, syrer og alkalier. UV-resistent. Skridsikringstape - Gul/sort. Anvendes, hvor både skridsikre overflader og varselsmærkning er påkrævet. Tåler stor slitage, olie, vand, vaskemidler, syrer og alkalier. UV-resistent.

BRUGSANVISNING:

Efterbehandlinger PRODUKT Navn

1102

AMIGO

Træbehandling

17805

WOOD OIL NATURE

X

17744

WOOD CLEANER

X

Trærengøring

Facadevask

X

X

BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Art. nr.

ANVENDELSESOMRÅDER

X

BRUGSANVISNING:

Ejendomsvedligeholdelse ANVENDELSESOMRÅDER

PRODUKT Art. nr.

Navn

Tætning

Forsegling

Maling

Reparation

1253

ICE MELT

1254

ICE MELT LIQUID

17307

SEAL

X

X

X

X

17317

SEAL EXTRA

57327

ASPHALT

51795

EPOXY PAINT

51905

EPOXY PRIMER

51955

FLOW FILLER

51977

GRIP

57416

CONCRETE RAPIDO

572051

ROOF FIX PLUS

Norden Olje

Blandes med primer

Issmeltningsmiddel X X

X X X X X X X

info@nordenolje.dk

X

37


BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Metalbehandling ANVENDELSESOMRÅDER

PRODUKT Art. nr.

Navn

Rustbeskyttelse

8441

BRUNOX EPOXY

X

56646

PROTECTOR

X

7083

MULTI OIL

X

13485

ALU CLEAN

Smørelse

Bil - vedligeholdelse

Rengøring af aluminium

X

X

X

Absorbering PRODUKT

ANVENDELSESOMRÅDER

Navn

Vand

Spray

Olie

Benzin

Blod

Opløsningsmiddel

Syre

Farve

17367

ABSORB

X

X

X

X

X

X

X

X

17385

P.J.U.K.

X

X

X

X

X

X

X

X

BYGNINGS- & OVERFLADEBEHANDLING

Art. nr.

38

info@nordenolje.dk

Norden Olje


FEDT & OLIER

FEDT & OLIER

Universal Grease Mineraloliebaseret EP universal fedt. Anvendes på glide-, kugle- og rullelejer, kardan, chassis og alle øvrige fedtsmurte dele på transport- og arbejdsmaskiner. Anvendes til vandpumper, propelaksler, kæder o.l. Egner sig særdeles godt til smøring af lejer, som udsættes for høje temperaturer. Højtryksfedt med ekstrem god vedhæftningsevne som samtidig er kraftigt 400 G vandafvisende og kemikaliebestandig. 16 KG Opfylder ekstreme krav til effektiv smøring. 50 KG

Artikel nr. 55014 Artikel nr. 55017 Artikel nr. 55018

Chain Saw Oil Kædesavsolie med gode smøre- og vedhæftningsegenskaber. Anbefales til brug året rundt til fælde- og skæresave i fældningsmaskiner samt til motorsave. Mineraloliebaseret kædesavsolie med god vedhæftning, filmstyrke, krybeevne og slitagebeskyttende virkning. Dette giver et lavt olieforbrug samt effektiv smøring af kæde og sværd. 5 LITER

Artikel nr. 16165

Farma ISO 10

5 LITER Artikel nr. 15625 200 LITER Artikel nr. 15628

FEDT & OLIER

Raffineret hvidolie af medicinsk kvalitet i ISO-VG 10. FDA 21 CFR 172.878, 178.3570 og 178.3620(a), USDA H1 godkendt. Flere godkendelser kan rekvireres ved forespørgsel. Indeholder ingen reaktive komponenter eller kemiske tilsætningsstoffer. Kan anvendes til fremstilling af kosmetik og medicinske produkter, både som procesolie og som smøremiddel til maskiner. Produktet er også velegnet til andre formål, hvor der kræves en olie af medicinsk renhed, f.eks. som smøremiddel i levnedsmiddelindustrien.

Diesel Additiv 2G Additiv til dieselolie. Anvendes til alle typer dieseldrevne køretøjer. Anvendes til alle dieselmotorer, herunder commonrail- og pumpedysemotorer. Kan anvendes til alle dieseltyper også biodiesel (op til B10). Kan også anvendes i fyringsolie. Renser indsprøjtnings- og forbrændingssystemet. Reducerer udstødningsog partikelemissionen. Forebygger og fjerner sod- og partikelaflejringer i dyser, ventiler og ventilsæder. Gendanner dysernes sprøjtemønster mm. 1 LITER

Artikel nr. 131241

BRUGSANVISNING: Smørefedt og Olie PRODUKT Art. nr. 5501

Navn UNIVERSAL GREASE

131241

DIESEL ADDITIV, 1 LITER

16165

CHAIN SAW OIL, 5 LTR.

1562

FARMA ISO 10

Norden Olje

ANVENDELSESOMRÅDER Smøring

Tilsætningsstoffer

Levnedsmiddelindustrien

X X

Maskiner

Kan tåle højere temperaturer

Gliddelar

Kullager

Rullager

Kardan

Chassi

X

Kortare tid +230˚C

X

X

X

X

X

X X

X

X

X

X

info@nordenolje.dk

39


SCANTECH

TÆTNING, LÅSEVÆSKER, LIM & PAKNINGSMATERIALE

Cyanoakrylat

Silikone

Anaerob lim, låsevæsker og tætning

Polyuretaner

Komponent lim, der polymeriserer (hærder) ved kontakt med alkaliske overflader. Fugten på den klæbende overflade og normal fugtighed er nok til at limen hærder. Cyanoacrylater har god ældningsbestandighed og limer stort set alle materialer. Limen kan håndtere meget høj trækstyrke og forskydningslaster. Anvendes hovedsagelig til limning af små dele af metal, plast og gummi. Komponent lim, der hærder i fravær af oxygen og ved kontakt med aktive metalioner. Anaerobe klæbemidler har fremragende forskydningsstyrke og kan modstå høje temperaturer. Disse lime bruges primært til at sikre skruer og lime cylindriske dele. Scantech flange og gevind fugemasser er designet af den samme teknologi, og har meget god modstandsdygtighed over for kemiske væsker og gasser.

Modificeret akrylatlim

Disse to-komponent lime hærder når lim og aktivator er kombineret eller blandet. Modificeret akrylat har en meget god kemisk resistens. Klæbemidlet har en høj forskydning, trækstyrke og slagstyrke. Modificeret acrylat limer næsten ethvert materiale og bruges primært til limning af plast og metal.

Epoxylim

To-komponent epoxy lim hærder når komponenterne blandes sammen, og med ubetydelig krympning. Epoxy lim anvendes primært til limning.

Disse selvklæbende tætningsmidler hærder ved reaktion med fugt. Afhængigt af hvad kernen er baseret på udskilles et biprodukt, der kan være surt, basisk eller neutralt, når det er spaltet. Hærdning foregår relativt langsomt og er begrænset til 10-15 mm. Silikoner har fremragende termisk stabilitet, har høj forlængelse og er fleksibel. Anvendes til limning, tætning og indkapsling. Denne lim hærder efter samme princip som silikoner, dog uden udskillelse af noget biprodukt. Polyurethaner har en høj fleksibilitet og kemisk resistens. Polyurethaner findes fra gummi-elastisk til hårdt. Polyurethaner anvendes til limning, tætning og reparationsmateriale til gummi og metal samt ren støbning.

MS Polymer

Er udviklet til at være et alternativ til silikone, som kan have problemer med overmalingsintervaller og PUR klæbemidler, som kan være følsomme over for UV-lys. MS polymer er baseret på en hærdningskemi, som ikke indeholder isocyanater. Hærder ved stuetemperatur og er ideel ved høje krav til fleksibilitet og høj slagfasthed. Kan males over og er UV-bestandig.

Tape

Industrielle tape kan betragtes som klæbemidler i fast form, som langsomt deformerer til overfladen. Industrial tape bruges til fordel for skiftende belastninger, hvor kravene om fleksibilitet er høj.

TÆTNING

SCANTECH

OPLØSNINGSMIDDEL-FRI PRODUKTER, DER GIVER HURTIGE OG TÆTTE FORSEGLINGER

SCANTECH 4000 T

En anaerob tætningsmasse fri for opløsningsmidler, beregnet til flange- og gevindtætning. Produktet er tixotrop og kan derfor appliceres på vertikale flader. Scantech 4000 T er efter hærdning, demonterbar og er bestandig mod olie, kølevæsker og opløsningsmidler. Temperaturområde -50 °C til 150 °C. Hærdetid 5-15 minutter.

TEKNISKE DATA

PRODUKT

40

Art. nr.

Navn

Indeholder

825034

SCANTECH 4000 T

250 g

825054

SCANTECH 4000 T

100 g

825104

SCANTECH 4000 T

50 g

Spalteudfyldning

Temperaturområde

Max gevinddimension

Viskositet

Hærdetid

0,50 mm

-50°C til 150°C

M80,2

37000 mPas

5-15 minutter.

info@nordenolje.dk

Norden Olje


SCANTECH

SCANTECH 2000 T SCANTECH 2000 T er en anaerob tætningsmasse beregnet til flange- og gevindtætning. SCANTECH 2000 T er et tætningsmiddel fri for opløsningsmidler og giver en hurtig og lækagesikker tætning, der erstatter garn, pakketape og andre konventionelle pakninger. SCANTECH 2000 T er tixotrop og kan derfor appliceres på vertikale flader. SCANTECH 2000 T kan med fordel bruges på gevind, rør, propper og flanger. SCANTECH 2000 T er efter hærdning demonterbar. SCANTECH 2000 T er bestandig mod olie, kølevæsker og opløsningsmidler.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

825044

SCANTECH 2000 T

Indeholder

Spalteudfyldning

Temperaturområde

Max gevinddimension

Viskositet

Hærdningstid

100 g

0,30 mm

-50°C til 150°C

M24

16000 mPas

5-15 minutter

SCANTECH SGS 676 Tixotrop (løber ikke), opløsningsmiddelfri, til sikker tætning af gevind mod gas, vand, kemikalier m.m. SCANTECH SGS 676 forbliver elastisk og tåler store belastninger, såvel vibrationer som temperaturudsving. Produktet er let at demontere. Bruges med fordel til at tætne samlinger i gasarmaturer, gasapparater og i forbindelse med gasinstallationer.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Indeholder

Spalteudfyldning

835004

100 g

0,60 mm

Farve Blå

Viskositet

Temperaturområde

Forskydningsstyrke

Låsemoment

Hærdningstid (håndterbar)

Fuld hærdet

20000 – 60000 mPas

-55°C til 180°C

4 - 6 N/mm²

8 - 12 Nm

10 - 20 minutter

1-3 timer

SCANTECH 675 Til hurtig og pålidelig tætning af uslebne rørgevind op til M80 og 3“. Tætner straks mod lavt tryk. Erstatter hør og Teflon tape. SCANTECH 675 er let at bruge og modstandsdygtige over for vand, olie, kølevæske, og de fleste opløsningsmidler.

PRODUKT

TEKNISKE DATA

Art. nr.

Indeholder

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Forskydningsstyrke

Trykstyrke

Max gevinddimensionen

Hærdningstid (håndterbar)

Fuld hærdet

825014

50 ml

0,50 mm

Gul

24000-70000 mPas

-50°C til 150°C

6-13 N/mm2

350 bar

M80 / 3”

15 – 30 minutter

3-6 timer

LÅSEVÆSKER

SCANTECH

TILPASSEDE LÅSEVÆSKER TIL GEVINDLÅS OG CYLINDRISK FASTHOLDELSE

SCANTECH 541 SCANTECH 541 er en middelstærk låsevæske til hurtig låsning og fastsætning af bolte/møltrikker, pindeskruer, pindebolte, lejer, bøsninger m.m. SCANTECH 541 tætner, låser og forhindrer korrosion. Den hærder hurtigt og sikkert selv på fedtede flader.

PRODUKT

TEKNISKE DATA

Art. nr.

Navn

Indeholder

830014

SCANTECH 541

50 ml

Norden Olje

Spalteudfyldning

Farve

0,10 mm

Blå

Viskositet

Temperaturområde

Trækstyrke DIN 54452

Låsemoment

Hærdetid

Fuldhærdet

150 mPas

-55°C til +150°C

8 - 12 N/mm2

10 - 15 Nm

10 – 20 minutter

1-3 timer

info@nordenolje.dk

41


SCANTECH

SCANTECH 610 SCANTECH 610 er en meget stærk og penetrerende låsevæske til hurtig låsning og sikker fastsætning af bolte og møtrikker, pindeskruer, pindebolte, lejer, bøsninger m.m. SCANTECH 610 tætner, låser og forhindrer korrosion. Dele, der er samlet med SCANTECH 610, kan have en styrke, der er højere end selv den bedste prespasning. Den hærder hurtigt og sikkert selv på fedtede flader.

PRODUKT

TEKNISKE DATA

Art. nr.

Navn

Indeholder

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Trækstyrke DIN 54452

Låsemoment

830024

SCANTECH 610

50 ml

0,10 mm

Grøn

100 mPas

-55°C til +150°C

17 - 22 N/mm²

25 - 30 Nm

Hærdetid

Fuldhærdet

5 – 10 minutter

1-3 timer

SCANTECH 690 SCANTECH 690 er en meget stærk låsevæske til hurtig låsning og sikker fastsætning af bolte/møltrikker, pindeskruer, pindebolte, lejer, bøsninger m.m. SCANTECH 690 tætner, låser og forhindrer korrosion og har meget god resistens over for de fleste kemikalier. SCANTECH 690 låser selv ved store tolerancer og tåler store mekaniske påvirkninger. Hærder hurtigt og sikkert, selv på fedtede flader.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Indeholder

830044

20 ml

830054

50 ml

8300514

250 ml

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Trækstyrke DIN 54452

Restmoment

Låsemoment

Hærdetid

Hærdetid

0,25 mm

Grøn

1800 - 2500 mPas

-55°C til 150°C

25 - 30 N/mm²

55 - 70 Nm

35 - 45 Nm

ca 2 - 5 minutter

1-3 timer

SCANTECH 650 SCANTECH 650 er en speciel låsevæske til rustfrie, forzinkede og kadmiumbehandlede dele. SCANTECH 650 kan bruges med fordel, der hvor man vil opnå en sikker og højtlåsende tætning af gevindsamlinger og andre cylindriske detaljer. Tåler meget store mekaniske belastninger og høje temperaturer. Hærder også på olierede overflader.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Indeholder

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Trækstyrke DIN 54452

Låsemoment

Hærdetid (håndterbar)

Fuldhærdet (fuldhærdet)

830004

50 ml

0,15 mm

Grøn

400-600 mPas

-55°C til 175°C

25 – 35 N/mm²

30 - 35 Nm

2 – 5 minutter

1-3 timer

SCANTECH

Art. nr.

ACCELERATOR

- TIL SCANTECHS ANAEROB SORTIMENT Scantech Aktivator A2000

A-2000 er en aktivator, som fremskynder hærdningen af Scantech låsevæsker, flange og gevind forseglinger på passive / inaktive materialer (se tabellen), som rustfrit stål, krom og galvaniserede metaller, og i kombination med plast. Rengør delene fra snavs og fedt. Spray en fin tåge på en af overfladerne, og lad produktet arbejde i et par sekunder. Påfør produktet og saml delene. Hærdning begynder efter 20-120 sekunder efter delene er samlet. Accelererer hærdningen af Scantechs låsevæsker, flange og gevind forseglinger på passive / inaktive materialer.

PRODUKT

TEKNISKE DATA

Art. nr.

Indeholder

Passive materialer, der giver langsom hærdning

870034

150 ml

Aluminium (med lavt indhold af kobber), Anodiske belægninger, glas, Kadmium, Keramik, Chrom, Nikkel, Oxider, Plast, Rustfrit stål, Sølv, Tin, Zink

42

info@nordenolje.dk

Norden Olje


SCANTECH

LIM

- HØJTEKNOLOGISK CYANOAKRYLATLIM FOR ENKEL HÅNDTERING OG FUNKTION

SCANTECH Cyanofirm er en tyktflydende enkomponent cyanoakrylatlim med lang fikseringstid, hvilket giver mulighed for perfekt præcision. Produktet giver stærke sammenføjninger af plastic, gummi, metal samt porøse materialer. Cyanofirm er bestandig over for vand, opløsningsmidler, kemikalier m.m. Temperaturområde -60 °C til 80 °C. Hærdetid 30-60 sekunder.m.m.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

Indeholder

860514

SCANTECH CYANOFIRM

28 g

860524

SCANTECH CYANOFIRM

500 g

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Trækstyrke

Hærdetid

0,38 mm

Transparent

1600 - 1700 mPas

-60°C til 80°C

3100 N/cm2 (stål)

30-60 sekunder

SCANTECH Cyano XL En elastisk cyanoakrylatlim til limning af gummi og plastik i kombination med hinanden og med metal. Produktet er velegnet til at lime o-ringe og andre elastiske materialer med, fordi limen er meget fleksibel og kan bøjes op til 180 °C. Cyano XL er bestandig mod vand, olie, drivmidler, opløsningsmidler m.m. Hærdetid 8 - 15 sekunder. Temperaturområde -60 °C til 80 °C.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Navn

860404

SCANTECH CYANO XL

Indeholder

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Hærdningstid

28 g

0,05 mm

Transparent

40-70 mPas

-60°C til 80°C

8-15 sekunder

SCANTECH

Art. nr.

Spalteudfyldning

SCANTECH Cyanobond Cyanobond er et Tyndtflydende, hurtigthærdende, enkomponent cyanoakrylatlim. Velegnet til limning af ”fine samlinger”. Limer plastik, gummi og metal. Limen er modstandsdygtig mod vand, olie, kemikalier m.m.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

Indeholder

860304

SCANTECH CYANOBOND

4g

860504

SCANTECH CYANOBOND

28 g

860554

SCANTECH CYANOBOND

500 g

Norden Olje

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Trækstyrke

Hærdningstid

0,05 mm

Transparent

40 - 70 mPas

-60°C til 80°C

2000 N/cm2

3-5 sekunder

info@nordenolje.dk

43


SCANTECH

SCANTECH Cyanoplus Enkomponent cyanoakrylatlim med ekstrem høj viskositet. Har en styrke som er op til 10 gange så stor som konventionelle cyanoakrylatlime. Er derfor særlig velegnet til at lime materialer med forskellige udvidelseskoefficienter, f. eks. kombinationer af plastic, stål, kobber, messing, aluminium m. m.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

860194

SCANTECH CYANOPLUS

Indeholder

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Hærdetid

20 g

0,40 mm

Transparent

5000 mPas

-60°C til 140°C

1-2 minutter

SCANTECH Cyanomax Cyanoakrylatlim, specielt fremstillet til anvendelse på sarte materialer, f.eks. klar plastic, urglas, spejlglas m.m. hvor man vil undgå, at materialet bliver farvet hvidt, „blooming“. Limen har en svag lugt og er bestandig over for vand, drivmidler m.m.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr. 8605334

Navn SCANTECH CYANOMAX

Indeholder

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Hærdetid

20 g

0,10 mm

Transparent

500-100 mPas

-60°C til 80°C

10-30 sekunder

SCANTECH Cyanoblixt Tyndtflydende og hurtigthærdende cyanoakrylatlim med meget gode egenskaber til at lime plastic, gummi og porøse materialer. Limen er kapillærvirkende. Giver hurtige og sikre limsammenføjninger som er bestandige mod vand, drivmidler, olie og opløsningsmidler m.m.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

860884

SCANTECH CYANOBLIXT

Indeholder

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Hærdetid

20 g

0,03 mm

Transparent

2-5 mPas

-60°C til 80°C

1-3 sekunder

SCANTECH

SCANTECH Cyanotech Sort enkomponent cyanoakrylatlim. Velegnet til limning af de fleste materialer, og er specielt udviklet til gnistbearbejdningselektroder. Bestandig over for vand, drivmidler, olie, kemikalier m.m.

PRODUKT

44

Art. nr.

Navn

860654

SCANTECH CYANOTECH

TEKNISKE DATA Indeholder

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Trækstyrke

Hærdetid

20 g

0,05 mm

Sort

30-60 mPas

-60°C til 80°C

2500 N/cm2

30 – 60 sekunder

info@nordenolje.dk

Norden Olje


SCANTECH

SCANTECH Cyanoclear Hurtigthærdende, enkomponent cyanoakrylatlim i gélform. Limer alle porøse materialer, f.eks. træ, læder, keramik samt plastic, gummi og metal. Er velegnet til limning af store spalter. Kan påføres vertikalt, selv nedefra – uden at limen løber.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

8605841

SCANTECH CYANOCLEAR

Indeholder

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Håndteringstid

Hærdningtid

3g

0,5 mm

Transparent

Tixotrop gel

-55°C til +80°C (hærdet)

5 – ca 60 sekunder

Ca. 24 timer

SCANTECH Cyanoblack Sort hurtigthærdende, enkomponent cyanoakrylatlim i gélform. Limer alle porøse materialer, f.eks. træ, læder, keramik samt plastic, gummi og metal. Er velegnet til limning af store spalter. Kan påføres vertikalt, selv nedefra – uden at limen løber.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

8605941

SCANTECH CYANOBLACK

Indeholder

Spalteudfyldning

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Håndteringstid

Fuld hærdnet

20 g

0,25 mm

Sort

10000 – 20000 mPas, tixotrop gel

-55°C til 80°C (hærdet)

5 – ca 60 sekunder

Ca. 24 timer

SCANTECH Cyanofree Limløsner der hurtigt opløser cyanoakrylatlim. Giver mulighed for at demontere en fejlagtig limet limfuge. Fjerner spild og rester fra f. eks. displays, paneler, værktøj, arbejdsborde m.m.

PRODUKT Art. nr.

Navn

880014

SCANTECH CYANOFREE

TEKNISKE DATA Indeholder

Opløsningsevne

Densitet

Farve

Viskositet

20 g

Cyanoakrylatlim

1,13 g/cm³

Transparent

0,69 mPas

SCANTECH CyanoAktiv

PRODUKT Art. nr.

Navn

870014

SCANTECH CYANOAKTIV

Norden Olje

SCANTECH

Hurtigvirkende hærder til cyanoakrylatlim. Fremskynder hærdningsprocessen, øger spalteudfyldning, forhindrer absorption i porøse materialer og forhindrer at limen flyder ud samt gør det muligt at hærde cyanoakrylat på åbne overflader. Kan med fordel anvendes når man ønsker at „bygge“ med cyanoakrylatlime.

TEKNISKE DATA

Indeholder

Opløselighed i vand

Densitet

Farve

15 ml

Ubetydelig

0,80 g/cm³

Klar væske

info@nordenolje.dk

45


SCANTECH

SCANTECH Superaktiv 2G SUPERAKTIV 2G er en hurtighærder til cyanoakrylatlime, som accelerer hærdningen, øger spaltefylde og muliggør hærdning på åbne overflader, forhindrer absorption i porøse materialer samt minimerer spredning af lim. Kan med fordel anvendes når man vil ”bygge” med cyanoakrylatlim.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

870045

SCANTECH SUPERAKTIV 2G

Indeholder

Opbevares

Farve

50 ml

Frostfrit op til 3 år

Transparent

SCANTECH PP Primer Primer til anvendelse på plasttyper som er svære at lime på, så som polyethylen, polypropylen, nylon og teflon.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

8750441

SCANTECH PP PRIMER

Indeholder

Viskositet

Farve

50 ml

0,6-0,7 mPas

Transparent

2-KOMPONENT LIM

SCANTECH

- FOR MAXIMAL VEDHÆFTNING OG HOLDBARHED

SCANTECH Match M Tokomponentlim i dobbeltpatron som giver en limfuge med stor elasticitet og høj styrke. MATCH M giver hurtige og sikre limninger på de fleste metaller, plastic og træ. Produktet er nemt at anvende, og der kræves ingen manuel blanding af produktet, hvilket giver mulighed for perfekt præcision. MATCH M har stor kemisk resistens over for vand, drivmidler, opløsningsmidler, kemikalier m.m.

PRODUKT

TEKNISKE DATA Indeholder

Art. nr.

Navn

8502141

SCANTECH MATCH M

10 ml

8502041

SCANTECH MATCH M

50 ml

826244

EASY MIX PISTOL

826164

MIXERØR TIL 50 ML

8502144

MIXERØR TIL 10 ML

46

Spalteudfyldning

Farve (uhærdet)

Farve (hærdet)

Viskositet

Temperaturområde

Hærdetid (håndterbar)

Trækstyrke

0,40 mm

Rød og grøn

Lysgrå

2000-4000 mPas

-40°C til +130°C

20 minutter

Aluminium 225 kg/cm² Stål 280 kg/cm² Rustfrit 205 kg/cm²

info@nordenolje.dk

Norden Olje


SCANTECH

SCANTECH Pac 2G Hurtigthærdende, 2-komponentlim, med ekstrem høj vedhæftning over for metal, glas, plast, keramik og træ. Limen har en høj trækstyrke og er bestandig over for en lang række kemikalier.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

860644

SCANTECH PAC 2G

826164

MIXERØR TIL PAC 2G

Indeholder

Spalteudfyldning

Temperaturområde

Hårdhed

Trækstyrke

Fixeringstid

50 ml

3-4 mm

-50°C til 120°C

78 Shore D

Stål-stål 27 N/mm2

12 - 15 minutter

SCANTECH Metal Mix Reparationsmateriale med stor styrke til metal, keramik, sten m.m. Velegnet til reparation af skadede metaldele, udbedring af ridser, fejlboringer etc. Kan også bruges på aluminium, keramik, beton m.m. Metal Mix giver en limning med meget høj styrke. Metal Mix kan efter hærdning bearbejdes, bores, slibes, gevindskæres samt overmales. Metal Mix er bestandig over for olie, benzin, opløsningsmidler m.m.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

Indeholder

Farve

Temperaturområde

Tid til applikering

Trækstyrke

Hærdetid (håndterbar)

Fuldhærdet (fuldhærdet)

845144

SCANTECH METAL MIX

50 ml

Grå

0°C til 120°C

5-8 minutter

20 N/mm²

30 minutter

8 timer

82615B4

MIXERØR TIL METAL MIX

SCANTECH Rubber Mix 2g Polyurethanbaseret, tokomponent reparationsmasse, der fæstner på de fleste typer plast. Hærder meget hurtigt og forbliver elastisk efter hærdningen (strækkoefficient 190%). Velegnet til fleksible, bløde plasttyper og til gummireparation af f.eks. transportbånd. Kan med fordel anvendes ved fastgørelse i letbeton, beton, hulsten, gips m.m..

TEKNISKE DATA

PRODUKT Navn

Indeholder

Farve

Temperaturområde

Trækstyrke (2800 PSI)

Modstand

Hårdhed

Hærdetid ved 20º C

Hærdetid (håndterbar)

Fuldhærdet (fuldhærdet)

870504

SCANTECH RUBBER MIX

50 ml

Sort

-40°C til 90°C

8 N/mm2

1,2 x 1013 Ω x cm

85 Shore A

1 min.

5 minutter

4 timer

82615B4

MIXERØR TIL RUBBER MIX

SCANTECH

Art. nr.

SCANTECH Quick Mix Tokomponent reparationsmasse/lim som fæstner på de fleste typer plast. Hærder på 5-10 minutter. Er velegnet til reparation af plast. Fungerer selv til overfladereparationer på f.eks. transportbånd. Kan med fordel anvendes til at lave hurtige murforankringer i f.eks. letbeton, beton, hulsten og gips m.m. Ved hærdning bliver massen varm – op mod +50°C.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

Indhold

Farve

Temperaturområde

Temperaturudvikling ved hærdning

Hårdhed

Trækstyrke

Trækstyrke

Hærdetid støvtør

Hærdetid (håndterbar)

Strækevne

Fuldhærdet (fuldhærdet)

870514

SCANTECH QUICK MIX

50 ml

Sort

+100°C

+50ºC

80 Shore D

7-14 N/ mm2

22 N/mm2

ca. 5 minutter

15 minutter

15%

8 timer

82615B4

MIXERØR TIL QUICK MIX

Norden Olje

info@nordenolje.dk

47


SCANTECH

SCANTECH Quick Mix Rapid Tokomponent reparationsmasse/lim som fæstner på de fleste typer plast. Hærder på 1-2 minutter. Velegnet til reparation af plast. Fungerer selv til overfladereparationer på f.eks. transportbånd. Kan med fordel anvendes til at lave hurtige murforankringer i f.eks. letbeton, beton, hulsten og gips m.m. Ved hærdning bliver massen varm – op mod +80°C.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

Indeholder

870524

SCANTECH QUICK MIX RAPID

50 ml

82615B4

Farve

Max temperatur

Hårdhed

Trækstyrke

Strækevne

Transparent

+100°C

60 Shore D

20 N/mm2

30%

Temperaturområde

Temperaturudvikling ved hærdning

Hærdetid (håndterbar)

Fuldhærdet (fuldhærdet)

0°C til 100°C

80°C

3 minutter

ca. 3 timer

MIXERØR TILL QUICK MIX RAPID

SCANTECH PowerBond PP/PE 2-komponent konstruktions lim baseret på methyl akrylat. Det er specielt velegnet til strukturel limning ved høj styrke på blød plast som fx PE, PP og TPE. Ingen forbehandling er nødvendig før brug.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

Indhold

Farve

Temperaturområde

Hårdhed

Åben tid “pot life”

Optimal Spalteudfyldning

Hærdetid (håndterbar)

Hærdetid (mekanisk)

Fuldhærdet (fuldhærdet)

875024

SCANTECH POWERBOND PP/PE

38 ml

Sort

-50ºC-+80ºC

55 Shore D

2-3 min.

0,2-0,3 mm., max 1,0mm.

3 timer

8 timer

24 timer

875034

MIXERØR TILL POWERBOND

-

Orange

826254

STEMPEL 90/10

-

Sort

SCANTECH Fastfix Clear 2K En 2-komponents tixotrop lim i et dobbelt hylster, der muliggør en drypfri applikation både i horisontal, som vertical, position. Fastfix Clear 2K er mekanisk justerbar og sikrer en klar limning af PMMA. Produktet besidder en ekstrem slagkraftsmodstand og har en god kemisk bestandighed overfor vand, brændstof, opløsningsmidler, kemikalier m.m.

TEKNISKE DATA

PRODUKT SCANTECH

Art. nr.

Navn

Indeholder

870064

FASTFIX CLEAR 2K

10 g

870084

MIXERØR FASTFIX

-

Spalteudfyldning 6 mm

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Strækstyrke

Fuldhærdet

Hvid

25°C mPa ∙ s (1,5 rpm) 195.000

-20°C til 80°C på kortvarigt op til 120°C

PMMA 10,2 Nm

24 timer

Orange

SCANTECH Fastfix Metal 2K En 2-komponents tixotrop lim i et dobbelt hylster, der muliggør en drypfri applikation både i horisontal, som vertical, position. Fastfix Metal 2K er mekanisk justerbar og besidder en ekstrem slagkraftsmodstand og har en god kemisk bestandighed overfor vand, brændstof, opløsningsmidler, kemikalier m.m.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

48

Navn

Indeholder

870074

FASTFIX METAL 2K

10 g

870084

MIXRÖR FASTFIX

-

Spalteudfyldning 6 mm

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Strækstyrke

Fuldhærdet

Grå

25°C mPa ∙ s (1,5 rpm) 198.000

-20°C til 80°C kortvarigt op til 120°C

PMMA 20,1 Nm

24 timer

Orange

info@nordenolje.dk

Norden Olje


SCANTECH

TÆTNINGSMATERIALE - ELASTISK TÆTNINGSMATERIALE

SCANTECH Power Silicon Silikonetætning som hærder (vulkaniserer) ved rumtemperatur til silikonegummi. Højtemperaturbestandig. Power Silicon har meget gode varme- og kuldeegenskaber samt lang levetid. Produktet er elektrisk isolerende og kan bruges som pakning og tætning. Power Silicon er bestandig mod olier, opløsningsmidler og de fleste andre kemikalier. Power Silicon er støvtør efter 10-15 minutter.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

819504

SCANTECH POWER SILICON RED

Max temperatur + 300°C

Temperatur

819514

SCANTECH POWER SILICON BLACK

Max temperatur + 240°C

819524

SCANTECH POWER SILICON TRANSP.

Max temperatur + 200°C

SCANTECH AP999 2G SCANTECH AP999 2G (silikonepakning) giver hurtigt en bestandig pakning, som kan erstatte pakninger i kork, filt, gummi, papir, asbest eller andre fabriksspecificerede pakninger. Velegnet til motorer udstyret med lambdasonde. Giver en fleksibel og holdbart pakning. Fæstner på metal, plast, vinyl, beton og glas. Isolerer og tætner elektriske systemer. Er bestandig mod vand og giver ikke anledning til korrosion. Anvendes med fordel til: Ventilhuspakning, udstødnings- og indsugningsmanifold, vandpumpe, gearkasser, flanger, elektriske og marine applikationer mm. Kemisk resistent over for: Olie, gearolie, diesel, benzin, fedt, glykoler, vand og dampe. Anvendes med fordel til: Ventilhuspakning, udstødnings- og indsugningsmanifold, vandpumpe, gearkasser, flanger, elektriske og marine applikationer mm. Kemisk resistent over for: Olie, gearolie, diesel, benzin, fedt, glykoler, vand og dampe.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Indeholder 200 ML PATRON

Farve

Specifik vægt

Temperaturområde

Trækstyrke

Udvidelseskoefficient

Hårdhed

Grå

1,26 g/ml

Konstant -60°C til +260°C

275 N/mm²

335%

Shore A 33

Hærdetid (indskrumpet)

Hærdesystem

Elektrisk gennemslagskraft

Temperaturområde

Kemisk resistens

< 30 min

oxim

500 V/mm

Kortvarig -60°C til + 315°C

Olie, gearolje, diesel, bensin, fedt, glykol, vand og damp

SCANTECH

Art. nr. 819614

Udstyr 868654

FUGEPISTOL

HYLOMAR Advanced formulation HYLOMAR Advanced formulation er en geléagtig, ikke-hærdende tætningspasta der giver 100% tætning af mange forskellige slags samlinger, f. eks. flanger, dæksler, gearkasser m. m. Kan også bruges til topstykker. Eftersom produktet ikke brænder fast, forenkles demontering af delene. Holder sig elastisk og er bestandig imod stort set alle væsker og er ikke brændbar.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

810154

HYLOMAR ADVANCED PATRON

Indeholder

Farve

Viskositet

Temperaturområde

Lagringstid

350 g

Blå

Gel

-55°C til 250°C

3 år

Udrustning 868654

FUGEPISTOL

Norden Olje

info@nordenolje.dk

49


SCANTECH

SCANTECH Hylomar M Geléagtig, ikke-hærdende tætningspasta der giver 100% tætning af mange forskellige slags samlinger, f. eks. flanger, dæksler, gearkasser m. m. Kan også bruges til topstykker. Eftersom produktet ikke brænder fast, forenkles demontering af delene.

PRODUKT Art. nr.

Indeholder

810054

300 ML PATRON

810074

200 ML DURAPRESS

810024

80 ML TUB

810104

40 ML BLISTERCARD

Farve

Viskositet

Belægningstykkelse

Rækkeevne

Temperaturområde

Lagringstid

Blå

Gel

0,03 mm

1,7 m2/100 ml

-50°C til 250°C

2 år

Udstyr 868654

FUGEPISTOL

SPRAYLIM & LIM/TÆTNING SCANTECH Aerobond Fleksibel spraylim/kontaktlim som giver en høj styrke på de fleste materialer. Anvendelsesområder er fx: Bygge- og bilbranchen, bådindustri, procesindustri m.m. Limer materialer som plast, vinyl, gummi, læder, tekstil, træ, kork, sten og beton. Ved anvendelse på porøs materiale anbefales det at udføre en materialetest på et ikke synligt sted for at kontrollere, at underlaget ikke misfarves eller ødelægges.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Indeholder

Farve

500 ml

Gul

+5°C til +40°C

SCANTECH AEROBOND

SCANTECH

8609042

Navn

Appliceringstemperatur

Temperaturområde

Tørretid (berørings tør)

Tørretid (fuldhærdet)

-20°C til +60°C

2-3 minutter

Ca. 24 timer

SCANTECH MSP 3001 Opløsningsmiddelfri MS Polymer. Anvendes til limning, tætning og fugning og har ekstrem høj viskositet, hvilket giver mulighed for øjeblikkelig fiksering. God vedhæftningsevne på alle metaller, sten, keramik, fliser, beton, træ, malede overflader og de fleste plasttyper. Indeholder ikke isocyanater. Resistent over for de fleste kemikalier og vand. Kan overmales efter hærdning. Er UV bestandig og forbliver elastisk.

PRODUKT Art. nr.

Navn

819754

SCANTECH MSP 3001

TEKNISKE DATA Indeholder

Farve

Temperaturområde

Hårdhed (DIN 53505)

Trækstyrke (DIN 53504)

Udvidelseskoefficient (NFT 85507)

Støvtør

Hærdetid

290 ml

Vit

-40° til 100°C

58 Shore A

2,18 MPa

300%

15 min

2-4mm/dygn

Udstyr 868654

50

FUGEPISTOL

info@nordenolje.dk

Norden Olje


SCANTECH

VEDLIGEHOLDELSE

- HØJKVALITETS PRODUKTER TIL VEDLIGEHOLDELSE OG DEMONTERING

Molyslip Graphite Anti Seize Monteringspasta, som letter på- og demontering af metalsamlinger. Er specielt velegnet til at beskytte mod fastbrænding, selv under ekstreme tryk- og temperaturforhold. Indeholder fine grafitpartikler, som under tryk danner en jævn matrix, der udfylder ujævnheder og revner og forhindrer lækage. Giver en optimal og bestandig beskyttelse mod korrosion. Anvendes med fordel til flanger, bolte/møtrikker, ventiler, kæder, bøsninger m.m. i bremsesystemer, pumper inden for bilindustrien, skibsværfter, offshore, kemisk- og maskinindustri m.m. Uundværlig til dele som behøver demontering.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Indeholder

840484

500 G

Farve

Base

Temperaturområde

Sort

Bentonit

-40°C til 1000°C

Molyslip Copaslip

Copaslip er et højtemperaturbestandigt specialfedt, som giver en optimal og bestandig beskyttelse mod korrosion, erosion, oxidation og sammensvejsning af overflader, som udsættes for høje tryk og høje temperaturer. At anvende Copaslip medfører tidsbesparelser, ingen bolte eller skruer der ikke kan afmonteres, ingen skadede detaljer. Copaslip anbefales til alle former for samlinger med skruer/bolte/ møtrikker o.l. Copaslip kan også anvendes til ventiler, indstillingsskruer, flanger, topstykkebolte, kæder m.m. Copaslip er resistent over for syre, vand, dampe og varme. En monteringspasta som smører og beskytter mod korrosion, slitage og fastbrænding.

8404524

Indeholder 500 G

Farve

Fedtbase

Temperaturområde

Kobberfarvet

Bentone

-40°C til 1100°C

SCANTECH

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

SCANTECH Alzico Anti Seize En monteringspasta som smører og beskytter mod korrosion, slitage og fastbrænding. Produktet anvendes til højtbelastede statiske og langsomme emner, samt på stål, jern og støbejern. Alzico beskytter mod oxidation og koldsvejsning og er resistent mod vand (koldt, varmt, saltvand). Alzico kan håndteres enkelt og nemt med en hånd.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

819664

SCANTECH ALZICO ANTI SEIZE

Norden Olje

Indeholder

Temperaturområde

200 ml

-180° til +1200°C

info@nordenolje.dk

51


SCANTECH

REPARATIONSMASSE

- TIL HURTIGE OG PERMANENTE REPARATIONER

Universalstick

Epoxybaseret reparationsmasse. Effektivt produkt til udførelse af reparationer på metaller, træ, glasfiber, beton og keramik. Anvendes til reparation af huller og revner i vandtanke, akvarium, benzin- og dieseltanke (kun ikke-permanente reparationer), containere, beton o.l.

TEKNISKE DATA TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

57444

UNIVERSALSTICK

Hærdetid (Fuldhærdet 24 t.)

Elektriskt modstand

Dielektrisk styrke

18 mdr. ved 5-20°C

Shore D 65

30.000 megaohm

11,8 kilovolt/mm

Trækstyrke på stål

Trækstyrke på glasfiber

Max kontinuerlig temperatur

Max periodisk temperatur

Trykstyrke

6,2 N/mm2

3,4 N/mm2

120°C

150°C

75 N/mm2

Indeholder

Brugstid/potlife

Lagringsstabilitet

120 g

15 min. v/20°C

Krympning under 1%

SCANTECH Metalstick SCANTECH Metalstick er et hurtighærdende reparationsmateriale som giver stærke og hurtige reparationer på metal, beton, plastic og træ. SCANTECH Metalstick hærder også under vand og på fugtige flader. Efter hærdning kan produktet bearbejdes, bores, gevindskæres, slibes m. m.

PRODUKT Art. nr.

Indeholder

845004

120 G

TEKNISKE DATA Farve

Temperaturområde

Hårdhed

Hærdetid

Trækstyrke

Trykstyrke

Grå

+150°C

80 shore D

15-30 minutter

5,6 MN/m²

70 MN /m²

SCANTECH Woodstick

SCANTECH

Ikke-krympende reparationsmateriale til træ. Produktet forener sig med materialet og er muligt at bearbejde efter hærdning. SCANTECH Woodstick kan slibes, files, bores samt overmales. SCANTECH Woodstick er meget velegnet til reparation af skader og revner i alle slags træ, erstatter råddent og vandskadet træ m. m. samt hærder også på fugtige flader.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Indeholder

845024

120 G

Farve

Temperaturområde

Hårdhed

Hærdetid

Trykstyrke

Træ

+150°C

65 shore D

45-60 minutter

75 MN/m²

SCANTECH Diamond Grip Anvendes til demontering af ødelagte og slidte skruehoveder, overspændte bolthoveder og møtrikker, unbraco-skruer m.m. Anvendes på skruetrækker, nøgler, tænger m.m. Hjælper også højhastighedsværktøj med at sidde fast i borespindeltilslutningsgevindet/borepatron o.l. Indeholder industridiamanter og borkarbid.

TEKNISKE DATA

PRODUKT

52

Art. nr.

Navn

840604

SCANTECH DIAMOND GRIP

Indeholder

Farve

Industridiamanter og borkarbid

Sølvgrå

info@nordenolje.dk

Norden Olje


SCANTECH

SCANTECH Dry Seal Vandbaseret tætningsvæske med PTFE. Anvendes til forbehandling af gevinddele som f.eks. bolte og gevindjern. Giver effektiv vibrationssikring og tætning over for brændstoffer, smøremidler, kølemidler og gasser. Gør det nemt at opnå det ønskede fastspændingsmoment og giver en let demonterbar vibrationssikring. Vandbaseret tætningsvæske med PTFE. Anvendes til forbehandling af gevinddele som f.eks. bolte og gevindjern. Giver effektiv vibrationssikring og tætning overfor brændstoffer, smøremidler, kølemidler og gasser. Gør det nemt at opnå det ønskede fastspændingsmoment og giver en let demonterbar vibrationssikring.

PRODUKT

TEKNISKE DATA

Art. nr.

Navn

Farve

Temperaturområde

Tørretid i 65°C

Tørretid, rumtemperatur

Støvtør, rumtemperatur

Viskositet

810164

Scantech Dry Seal

Lysblå

-50°C til +180°C

30 min.

24 timer

Ca. 1 time

2300 cps

SCANTECH TAPE SCANTECH Multi Grip Dobbelthæftende, akrylbaseret transparent tape, der kan erstatte punktsvejsninger og popnitter. MULTI GRIP har en god bestandighed over for UV-lys, tåler høje temperaturer og giver en ekstremt stærk sammenlimning, som ikke hærder, sprækker eller på anden måde ældes. Tapen er smidig, let at sætte på alle former for overflader og giver en øjeblikkelig vedhæftning.

PRODUKT Art. nr.

TEKNISKE DATA

Dimensioner

850044

0,6mm x 12mm x 33m

850054

1,2mm x 19mm x 10m

Farve

Temperaturområde

Temperaturområde

Densitet

Styrke (træk)

Styrke (træk)

Styrke (Dynamisk)

Transparent

-40°C til +150°C

(Kortvarigt) 200°C

1850 kg/m3

ASTMD 3330 2,1-4,9 kg/cm

ASTMD 897 7,0 kg/cm

ASTMD 1002 4,9 kg/cm

SCANTCH Easy Grip Dobbelthæftende, gullig, transparent, fleksibel tape. Easy Grip er en højtfæstende tape, der giver en stærk sammenføjning, som ikke hærder. Tapen er meget let at påføre og giver en øjeblikkelig vedhæftning. Anvendes med fordel på træ, aluminium, tekstiler, PE, polystyren, fiberglas m.m. Er ikke velegnet til anvendelse på blødgjort PVC. Er ikke velegnet til anvendelse hvor tapen udsættes for direkte sol.

TEKNISKE DATA

PRODUKT Art. nr.

Navn

850094

SCANTCH EASY GRIP

Dimensioner

Farve

Temperaturområde

Trækstyrke

0,4mm x 12mm x 30m

Transparent – gul

-10°C til 40°C

2,5 kg/cm2

SCANTECH

UDSTYR 2

10 1

8

3

4

5 6

9 7

1: Easy Mix Pistol - Artikel nr. 826244 | 2: Mixerør til 2 Mix system - Artikel nr. 82615b4 | 3: Mixerør - Artikel nr. 826164 | 4: Mixerør Orange Artikel nr. 875034 | 5: Mixerør til match M 10 ml - Artikel nr. 8502144 | 6: Mixerør Fastfix - Artikel nr. 870084 | 7: Doseringsstempel 90/10 - Artikel nr. 826254 | 8: Pumpebørste til Molyslip Copaslip, Graphite Anti-Seize - Artikel nr. 826134 | 9: Børste med hat til artikel nr 826134 - Artikel nr. 826174 | 10: Fugepistol til patroner - Artikel nr. 868654

Norden Olje

info@nordenolje.dk

53


PERSONLIG HYGIEJNE

PERSONLIG HYGIEJNE

Sensitive Body & Hair Sensitive Body & Hair er en flydende cremesæbe med parfume. Velegnet til brug på institutioner, tandlæge- og lægeklinikker, i næringsmiddelindustrien, svømmehaller, storkøkkener, landbrug o.l. Sæben er særligt velegnet til krop og hår. Sæben giver et let, cremet skum med en varm og behagelig duft. Udtørrer ikke huden.

Produktdata

ph-værdi: 5,5

500 ML 5 LITER

Artikel nr. 12712 Artikel nr. 12715

Sensitive Naturel Mild og kremet såpe uten parfyme, egnet for vask av hender, kropp og hår.

Produktdata

ph-værdi: 5 LITER

Artikel nr. 12725

PERSONLIG HYGIEJNE

5

54

· info@nordenolje.dk

Norden Olje


PERSONLIG HYGIEJNE

Aloe Vera Bodyshampoo Mild shampoo med 70% Aloe Vera. Bruges til alle typer kropshygiejne. Velegnet til brug på institutioner, tandlægeog lægeklinikker, i næringsmiddelindustrien, svømmehaller, storkøkkener, landbrug o.l. Fremstillet af milde vaskeaktive stoffer. Skånsom kropsvask som efterlader kroppen med en langtidsholdbar behagelig duft.

Produktdata

ph-værdi: 5

500 ML 0,8 L MSD POUCH 1 LITER DISP. PACK 5 LITER

Artikel nr. 123021 Artikel nr. 123031 Artikel nr. 12304 Artikel nr. 12305

Antibac Soap Mild, flydende sæbe. Anvendes i Auto Dispenser Aluminium og Auto Dispenser White. Indeholder bl.a. det fugtighedsgivende komponent GLYCERETH COCATE, som genfedter og styrker hudens eget fedtlag. Sæben er pH hudneutral, uden parfume og uden farvestof. Bag-in-box’n indeholder en pose med doseringsventil, som hindrer, at luft og bakterier trænger ind og forurener produktet.

Produktdata

ph-værdi: 5-6

700 ML Artikel nr. 50224 AUTO DISPENSER HVID Artikel nr. 50204 ALUMINIUM Artikel nr. 50214

Hand Des Desinfektionsmiddel med Aloe Vera til brug på rene hænder. Fremstillet til brug på sygehuse, hos læger, tandlæger, levnedsmiddelindustrien og andre steder, hvor der stilles krav til et effektivt hånddesinfektionsmiddel. Bredspektret og højaktivt hånddesinfektionsmiddel. Indeholder 80% v/v ethanol ( = sprit ). Indeholder Aloe Vera som virker plejende og lindrende på huden. Hudvenlig pH.

Produktdata

ph-værdi: 6

500 ML

Artikel nr. 12352

1 LITER DISP. PACK

Artikel nr. 12354

700 ML

Artikel nr. 50234

Hånddesinfektion med 85% alkohol. Bag-in-box til berøringsfri dispenser. Anvendes i Auto Dispenser Aluminium og Auto Dispenser White. Recepten er i hovedtræk baseret på ethanol. Reduceret mængde isopropanol gør produktet meget hudvenlig, samtidig med at det fjerner alle bakterier, virus og svampe. I tillæg til glycerin er tilsat et unikt blødgørende og bakteriedræbende middel, som holder hænderne ekstra bløde og fine. Antibac Hånddesinfektion giver ikke allergiske reaktioner eller nogen form for irritation. Tilfredsstiller EN 1500 kravene. Bag-in-box’n indeholder en pose med doseringsventil, som hindrer, at luft og bakterier trænger ind og forurener produktet.

Norden Olje

· info@nordenolje.dk

AUTO DISPENSER HVID Artikel nr. 50204 ALUMINIUM Artikel nr. 50214

55

PERSONLIG HYGIEJNE

Antibac Hånddesinfektion


PERSONLIG HYGIEJNE

B4 Skin Lotion Hudcreme uden parfume. Tilfører effektivt huden fugtighed efter bad, solbad o.l. Indeholder ikke solfaktor. Trænger ind i huden, gør den blød og smidig og modvirker udtørring og revnedannelser. Fedter ikke på tekstiler, papir o. lign. Ideel til fødevareindustrien. Fås også i en ikke parfumeret variant.

Produktdata

ph-værdi: 6

250 ML 250 ML Perf. free

Artikel nr. 123321 Artikel nr. 123421

Aloe Vera Lotion Bodylotion med Aloe Vera og E-vitamin. Velegnet til daglig brug på institutioner, tandlæge- og lægeklinikker, i næringsmiddelindustrien, svømmehaller, storkøkkener, landbrug o.l. Ideel til brug efter solbadning, solskoldning, brandsår, insektstik o.l. Tilfører effektivt huden fugtighed efter bad, solbad o.l. Indeholder ikke solfaktor.

Produktdata

ph-værdi: 6

100 ML 250 ML

Artikel nr. 122211 Artikel nr. 123221

Aloe Vera Gel Gel med 95% Aloe Vera. Uparfumeret. Bruges ved lettere forbrænding, mindre sår, rifter, hudafskrabninger, frostskader, solskoldning mm. Bruges af landmænd, håndværkere, arbejdsmænd, på institutioner, sygehuse, plejehjem. Er også velegnet til brug på dyr f.eks. beskadigede yvere. Særdeles gode hudplejende egenskaber. Hjælper med at genopbygge huden og bevarer hudens fugtighed.

Produktdata

ph-værdi: Ca. 6

100 ML

Artikel nr. 122521

X-Ren Håndrens i pastaform med Aloe Vera og vulkansten. Anbefales til bl.a. håndværkere, landmænd, reparatører, pedeller, maskinarbejdere og mekanikere. Mild håndrens baseret på vegetabilsk olie. Indeholder ikke opløsningsmidler. Fjerner effektivt men skånsomt olie, fedt, snavs og sod uden brug af opløsningsmidler. Den tilsatte Aloe Vera virker plejende og lindrende på huden. Indeholder lanolin der modvirker udtørring.

Produktdata

ph-værdi: 10

500 ML Artikel nr. 122621 5 LITER Artikel nr. 12265 2,7 LITER KOMPLET KÆDEOPHÆNG TIL BOMBE Artikel nr. 12578

PERSONLIG HYGIEJNE

Hand Cleaner Plus Effektiv Heavy-Duty håndrens med vulkansten. Anvendes til ekstremt snavsede hænder, hvor der ønskes en effektiv håndrens, som ikke virker udtørrende på huden. Fjerner olie, fedt, farvestoffer og sod. Indeholder plastkugler, som ikke virker skadelige på huden, samt præparater der modvirker udtørring. Tåler frost.

56

Produktdata

ph-værdi: 6

500 ML Artikel nr. 12572 5 LITER Artikel nr. 12575 5,7 LITER KOMPLET KÆDEOPHÆNG TIL BOMBE Artikel nr. 12578

· info@nordenolje.dk

Norden Olje


PERSONLIG HYGIEJNE

BRUGSANVISNING:

Personlig hygiejne ANVENDELSESOMRÅDER

PRODUKT Art. nr.

Navn

1226

X-REN

Hudpleje

Sårpleje

1257

HAND CLEANER PLUS

1235

HAND DES

50224

ANTIBAC SOAP

50234

ANTIBAC Handdesinfektion

12322

ALOE VERA LOTION

X

X

12332

B4 SKIN LOTION

X

12342

B4 SKIN LOTION PARFYMFRI

1230

ALOE VERA BODYSHAMPOO

X

X

X

12712

SENSITIVE BODY AND HAIR

X

X

X

1272

SENSITIVE NATUREL

X

122521

Håndvask

Håndrengøring

Krop

Hår

Desinfektion

X X

X X

X X

X

ALOE VERA GEL

X

X

FØRSTEHJÆLP 2

1

4

6 5

1: Plaster - Artikel nr. 51204 | 2: Plaster, blå - Artikel nr. 51214 | 3: Plaster dispenser, D-56 - Artikel nr. 51234 | 4: Beskyttelsesbriller - Artikel nr. 58064 | 5: Øjenskyl, 250 ml - Artikel nr. 58074 | 6: Beslag til øjenskyl - Artikel nr. 58076

Norden Olje

· info@nordenolje.dk

57

PERSONLIG HYGIEJNE

3


WIPES

WIPES

Handy Wipes Servietter til industriel rengøring. Egner sig specielt til brug ”ude i marken”, da den gør hænderne effektivt rene uden brug af vand og sæbe. Et udmærket alternativ til servicebiler, entreprenører, landmænd, chauffører m.fl. Bruges også til rengøring af udstyr, værktøj m.m.

50 STK. 150 STK.

Artikel nr. 12123 Artikel nr. 14004

HOLDERE Wallmount F 50/72 Wallmount 150

Artikel nr. 58524 Artikel nr. 58544

72 STK.

Artikel nr. 14034

Wallmount F 50/72

Artikel nr. 58524

50 STK.

Artikel nr. 12282

Wallmount F 50/72

Artikel nr. 58524

50 STK. 100 STk.

Artikel nr. 12272 Artikel nr. 12273

Wallmount F 50/72

Artikel nr. 58524

Handy Wipes Rough S Ekstra grove servietter til industriel håndrengøring. Egner sig specielt til brug ”ude i marken”, da den gør hænderne effektivt rene uden brug af vand og sæbe. Et udmærket alternativ til servicebiler, entreprenører, håndværkere, landmænd, chauffører m.fl.

Handy Wipes Des Effektive desinfektionsservietter til fjernelse af uønskede mikroorganismer på rene hænder. Anvendes hvor der stilles store krav til hygiejnen f.eks. levnedsmiddelindustri, hospitals- og plejesektoren, landbrug, læger og tandlæger. Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid mærkningen og produktoplysningerne før anvendelse.

Des Wipes

WIPES

Effektive desinfektionsservietter til fjernelse af bakterier på overflader og udstyr m.m. Anvendes hvor der stilles store krav til hygiejnen f.eks. levnedsmiddelindustri, hospitals- og plejesektoren, landbrug, læger og tandlæger.

Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid mærkningen og produktoplysningerne før anvendelse.

58

info@nordenolje.dk

Norden Olje


WIPES

Steel Wipes Vådserviet til stålpleje. Anvendes til alle rustfri ståloverflader f.eks. bordplader, emhætter, ovne, køleskabe, termokander, opvaskemaskiner m.m. Anvendes også til at opfriske plast, gummi, terrazzo, skifer, linoleumsborde, porcelænsvaske og -kummer, forkromede armaturer m.m.

50 ST.

Artikel nr. 704122

HOLDERE Wallmount F 50/72

Artikel nr. 58524

Graffiti Wipes Vådserviet grafitti-fjerner. Typiske anvendelsesområder: busser, tog, lastbiler, toiletter, elevatorer, kirker, skilte, busstoppesteder, vægge, gulve, stakit, skoler, institutioner, kontorer. Anvendes typisk på mindre områder både ude- og indendørs. Skader ikke metal, træ, glas eller beton.

Produktdata

ph-værdi: 8

50 ST.

Artikel nr. 704112

HOLDERE Wallmount F 50/72

Artikel nr. 58524

BRUGSANVISNING:

Wipes Produktnavn:

Handy Wipes

Handy Wipes Rough S

Des Wipes

Steel Wipes

Grafitti Wipes

Handy Wipes Des

Art. nr.

12123/14004

14034

12272/12273

704122

704112

12282

-

8

INVENTAR RENGØRING

X

RUSTFRIT STÅL

X

X

X

ALUMINIUM

X

X

X

BAD/SANITET

X

X

X

TOILETTER

X

X

X

KAKLER/KLINKER

X

X

X

X

X

X

SPEGLE/GLAS

X

EMALJE VINYL

X

MARMOR

X

TRÆ/KORK

X

TERRAZZO

X

X

LINOLEUM

X

X

GUMMI

X

X

CEMENT/BETON

X

AFFALDSRUM

X

X

SÆBE PLETFJERNER

X

DESINFEKTION

X

PERSONLIG HYGIEJNE

X

X

HÅNDSÆBE

X

X

X X

WIPES

ANVENDELSESOMRÅDER

PH-VÆRDI

Norden Olje

info@nordenolje.dk

59


AGRO DIVISION

AGRO DIVISION

Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid mærkningen og produktoplysningerne før anvendelse.

AGRO DIVISION

Farm Cleaner Stærk alkalisk iblødsætning og rengøring af stalde. Anvendes i ko - svinefarme, kenneler, hønsehuset og i vid udstrækning på minkfarme. Anvendes til alle former for staldrengøring og alle områder, hvor der stilles store krav til staldhygiejne, og hvor vand- og tidsbesparelse er en vigtig faktor.

Produktdata

ph-værdi: 14

20 LITER

Artikel nr. 13057

PAA 5 Flydende surt desinfektionsmiddel på pereddikesyrebasis. PAA 5 anvendes til desinfektion af overflader og udstyr inden for fødevareindustri, landbruget samt transportsektoren. Rengøring: En effektiv desinfektion forudsætter grundig forudgående rengøring, dvs. at al synlig snavs skal fjernes før desinfektion. Til rengøring anbefales f.eks. FARM CLEANER. Efter rengøring skylles eller højtryksrenses med rent vand.

Produktdata

ph-værdi: 1

20 LITER

Artikel nr. 13147

Udder Des 1:4 Jod Koncentreret desinficerende jod-baseret pattedyppemiddel/spray. Er aktivt mod bakterier, svampe og vira. Hurtigt virkende og med god langsigtet effekt. Blødgørende hudplejemiddel tilsat i form af glycerin. Fortyndes altid med rent vand før brug. Godkendt af Fødevarestyrelsen i Danmark under journal nr. 2003-20.5409-00194. Bør anvendes umiddelbart efter malkningen.

60

info@nordenolje.dk

Produktdata

ph-værdi: 3

20 LITER 200 LITER

Artikel nr. 16637 Artikel nr. 16638

Norden Olje


AGRO DIVISION

Hoof Care GL Effektiv klovplejemiddel til anvendelse i kvægbesætninger. Bruges forebyggende eller i forbindelse med udbrud af mundsår og klovspaltsinflammation. Indeholder allantoin, som har hudplejeeffekt.

Produktdata 20 LITER

ph-værdi: 4 Artikel nr. 12597

Amigo Rengøringsmiddel og lugtfjerner. Bruges på alle overflader som tåler vand. Containere, affaldsrum, toiletter, toiletsæder, brusekabiner, køleskabe, kattebakker, swimmingpools, facader, træværk, murværk, tag m.m. Fjerner statisk elektricitet fra tæpper, gulv, bilsæder m.m. Hurtigvirkende, skummende og lugtsvag.

Produktdata 5 LITER 20 LITER

ph-værdi: 7 Artikel nr. 11025 Artikel nr. 11027

RTU 1 LITER Artikel nr.110203

Baktol Flydende rengørings- og desinfektionsmiddel til alle vandfaste flader. Kan anvendes alle steder, hvor der ønskes et bakteriefrit miljø. Anvendes til rengøring og desinfektion inden for fødevareindustrien. Velegnet til storkøkkener, slagtere, bagerier, fiskehandlere, stalde, kølerum, svømmehaller m.m.

Produktdata

Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid mærkningen og produktoplysningerne før anvendelse.

5 LITER 20 LITER

ph-værdi: 11,4 Artikel nr. 11055 Artikel nr. 11057

Baktol Plus Kan anvendes alle steder, hvor der ønskes et bakteriefrit miljø. Anvendes til rengøring og desinfektion indenfor levnedsmiddelindustrien. Velegnet til rengøring i stalde, svømmehaller, storkøkkener, kølerum m.m. Kan anvendes til rengøring af beskyttelsesudstyr, feks. genanvendelige masker. Det anbefales at skifte hver tredje gang mellem Baktol Plus og Baktol.

Produktdata 5 LITER 20 LITER RTU 750 ML

ph-værdi: 11,2 Artikel nr. 11105 Artikel nr. 11107 Artikel nr. 111003

Dex Et flydende surt rengøringsmiddel, som indeholder 20 % saltsyre med korrosionsinhibitor. Anvendes til rengøring af jern, stål, kobber og messing. Kan også anvendes til rengøring og syrevaskning af betongulve, brandmure, facader, vådrum, toiletter, m.m. Velegnet til brug i kedel/ kondensatoranlæg, når disse er i brug.

Produktdata 750 ML 5 LITER 20 LITER

ph-værdi: 0 Artikel nr. 11222 Artikel nr. 11225 Artikel nr. 11227

Alka Foam

Norden Olje

info@nordenolje.dk

Produktdata

ph-værdi: 14

5 LITER 20 LITER 200 LITER

Artikel nr. 15205 Artikel nr. 15207 Artikel nr. 15208

RTU 1 LITER

Artikel nr. 152003

61

AGRO DIVISION

Stærk alkalisk flydende skumrengøringsmiddel. Specielt fremstillet til rengøring, hvor der stilles store krav til effektivt at kunne fjerne fedt, sod, madrester m.m. Egner sig særdeles godt til rengøring i levnedsmiddelindustrien. Bruges i bagerier, røgerier, storkøkkener, restauranter og af slagtere, fiskehandlere o.l. Bruges f.eks. på røganlæg, røgovne, konvektionsovne, ovne, grillriste og til iblødsætning af service.


AGRO DIVISION

Truck Cleaner Flydende let alkalisk rengørings- og affedtningsmiddel. Anvendes til grovrengøring og affedtning af lastbiler, busser, trailere, traktorer, anlægsmaskiner, maskindele, containere, værkstedsgulve, presenninger o.l. Kan også anvendes til motorvask. Opløser effektivt fedt, olie, tjære, græssaft, fastbrændt snavs fra alle overflader.

Produktdata

ph-værdi: 12,5

20 LITER 200 LITER

Artikel nr. 13157 Artikel nr. 13158

RTU 500 LITER

Artikel nr. 131502

MC Alka CIP Stærkt alkalisk klorfrit rengøringsmiddel. Varm vask/rengøring af malkeanlæg og køletanke. Anvendes til alle anlæg, også AMS.

Produktdata

ph-værdi: 14

25 KG 254 KG

Artikel nr. 11427 Artikel nr. 11428

MC Acid Stærkt surt skyllemiddel. Surt skyl af malkeanlæg og køletanke. Anvendes til de fleste typer anlæg, dog ikke AMSanlæg.

Produktdata

ph-værdi: 0

26 KG 260 KG

Artikel nr. 11447 Artikel nr. 11448

25 KG

Artikel nr. 60364

HiDry Comfort

AGRO DIVISION

Hygiejnepulver. Anvendes til alle husdyr og besætningstyper, herunder kvæg, svin, heste og fjerkræ. Høj absorptionsevne, der holder overflader tørre. Et tørt stabilt miljø er vigtigt for bl.a. klov- og yverhygiejne og hjælper med at holde de bakterielle niveauer nede og reducere udklækningsområderne for fluer og andre insekter. Reducerer lugten af ammoniak. Neutral PH værdi - ikke aggressiv overfor inventar og udstyr. Fugtabsorberende op til 180% af sin vægt.

62

info@nordenolje.dk

Norden Olje


AGRO DIVISION

AGRO DIVISION - YVERBEHANDLING

Concrete Rapido 2-komponent hurtighærdende cementbaseret reparationsmørtel. Inden og udendørs reparation af beton, puds og cementmørtel. Bruges på f.eks. gulve, murværk, trapper, skorstene, malkerum, foderborde, omkring foderkasser, spaltegulve m.v. Ideel til mindre områder og hvor der kræves hurtig adgang.

10 KG

Artikel nr. 57416

15 KG

Artikel nr. 51965

25 KG

Artikel nr. 51977

Flow Filler Til fremtilling af en selvudjævnende epoxymasse. Denne selvudjævnende epoxymasse benyttes til udlægning på betongulv m.m.

Grip Grov sand til at strø i Epoxy Primer.

Seal Betonforsegler. Anvendes til overfladebehandling af beton. Bruges på læsseramper, garager, ind- og udkørselsramper, gange, stalde, lager- og industrigulve, o.l.

Norden Olje

info@nordenolje.dk

Artikel nr. 17307

63

AGRO DIVISION

20 LITER


AGRO DIVISION

Seal Extra Upigmenteret, acrylbaseret betonforsegler. Anvendes til overfladebehandling/imprægnering af både ny og gammel beton. Bruges i stalde, på læsseramper, garager, ind- og udkørselsramper, gange, lager- og industrigulve, o.l. Anbefales på gulve og overflader, som udsættes for ekstreme kemiske og mekaniske belastninger.

25 LITER

Artikel nr. 17317

4 KG

Artikel nr. 51905

Epoxy Primer Opløsningsmiddelfri 2-komponent klar Epoxy-Primer. Bruges til belægninger på betongulve samt reparation af revner, huller o.l. i betongulve, murværk, puds m.m. Anbefales i landbruget til spaltegulve, stier, omkring foderbord, under drikkeventiler, siloer, malkerum, gangarealer mm.

Epoxy Paint To-komponent vandbaseret epoxymaling. Primært beregnet til maling af betongulve og -vægge men kan også anvendes på trægulve og fiberplader. Velegnet til gulve som udsættes for lettere trafik samt til gulve i boliger. Den tørre maling er gennemtrængelig for vanddamp, dvs underlaget kan ånde. Derfor også særdeles velegnet til gulve der er lagt direkte på jorden. 4 KG, GREY

Artikel nr. 51805

BRUGSANVISNING:

Agro Division ANVENDELSESOMRÅDE

AGRO DIVISION

PRODUKT Art. nr.

Navn

Desinfektion

13147

PAA5

X

1663

UDDER DES 1:4 JOD

1142

MC ALKA CIP

X

1144

MC ACID

X

12597

HOOF CARE GL

1105

BAKTOL

X X

BAKTOL PLUS DEX

13057

FARM CLEANER

1315

TRUCK CLEANER

1520

ALKA FOAM

60364

HIDRY COMFORT

64

Metalrengøring

Rengøring af mælkeanlæg

Yverdyp

Overfladebehandling

X

AMIGO

1110

Klovmiddel

Staldrengøring

X

1102

1122

Skumadditiv

X

X

X X

X

X X

info@nordenolje.dk

Norden Olje


AGRO DIVISION

BRUGSANVISNING:

Agro Division - Overfladebehandling ANVENDELSESOMRÅDER

PRODUKT Art. nr.

Navn

17307

SEAL

X

X

17317

SEAL EKSTRA

X

X

51795

EPOXY PAINT

51905

EPOXY PRIMER

51965

FLOW FILLER

51977

GRIP

57416

CONCRETE RAPIDO

Forsegling

Målning

Reparationsmasse

Epoxy Primer

X X X X X

info@nordenolje.dk

65

AGRO DIVISION

Norden Olje

Tætning


UDSTYR OG VÆRKTØJ

VÆRKTØJ & PUMPESYSTEMER

2

1

3 4

5

6

7 8

10

9 11 14

12 13 15

17 18

16

1: Worldchem 959 gbd Hydronova - Artikel nr. 59724 | 2: Accudoose II 39301gb - Artikel nr. 59744 | 4: Hydromaster 206gb, 22 ltr/min - Artikel nr. 59754 | 4: Sprayhåndtag - Artikel nr. 58374 | 5: Sprayhåndtag m/viton - Artikel nr. 58375 | 6: Epoca 2000 - Artikel nr. 58384 | 7: Hand sprayer - Artikel nr. 58504 | 8: Wallmount 50/72 - Artikel nr. 58524 | 9: 5 liters doseringspumpe - Artikel nr. 58854 | 14: Enzym/Grease Stopper Doseringssystem - Artikel nr. 59074 | 11: Tappkran til 25 liter - Artikel nr. 58014 | 12: CLEANMATIC 1,25E - Artikel nr. 59314 | 21: Clean Ergo Sprayhåndtag - Artikel nr. 59164 | 22: Foam nozzle til 1,25 series - Artikel nr. 59324 | 23: Rondomatic 5e 5l. 3 bar - Artikel nr. 59374 | 24: Spraymatic 5s 5 l. 4 bar - Artikel nr. 59404 | 25: MCProper Plus vert./horz. spray - Artikel nr. 59464 | 26: Variomatic 1p, foam gun 1 ltr - Artikel nr. 59514 | 27: Hobby star sprayer, 5 l. - Artikel nr. 59504 | 28: 5 liters stativ - Artikel nr. 58304

66

info@nordenolje.dk

Norden Olje


KVALITETS- OG MILJØPOLITIK

LEDELSESMÅL 2018

Kvalitet, miljø og sikkerhed Kemikalieaffald

MILJØ

Vandbesparelse

max 2kg /ton

Leveringsper formance

Vandbesparelse

2%

KVALITET

MOH lister

max 2

min 95%

måneder

Pakkefejl

Slow Moving Stock

max 0,5 %

Runderinger

Mål Novadan 5% Mål Norden 15%

SIKKERHED NOVADAN KOLDING

Beredskabsplan

10

Arbejdsulykker

Usikre arbejdssituationer Fokus

min. 10 regristreringer pr md.

0!

10

Øvelser i beredskabsplanen

Politik gældende fra d.03.04.2018

sikkerhedsrunderinger

Innovators in Cleaning

Norden Olje

info@nordenolje.dk

67


INDHOLDFORTEGNELSE NAVN: 2 GRIP TAPE, 19MM 5 LITERS DOSERINGSPUMPE 5 LITERS STATIV ABSORB MÅTTE, 53 X 320 MM ACCUDOOSE II 39301GB ACT TOILET CLEANER, 750 ML ALKA CIP, 20 L. ALKA CIP, 210 L. ALKA CIP, 5 L. ALKA FOAM, 20 L. ALKA FOAM, 200 L. ALKA FOAM, 5 L. ALKA FOAM, 1 L. ALOE VERA BODYSHAMPO MSD POUCH ALOE VERA BODYSHAMPOO, 5 L ALOE VERA BODYSHAMPOO, 500 ML ALOE VERA BODYSHAMPOO, DISP.P. ALOE VERA GEL TUBE 100 ML ALOE VERA LOTION, 250/100 ML ALU CLEAN, 1 L. ALU CLEAN, 5 L. AMIGO, 1 L. RTU AMIGO, 20 L. AMIGO, 5 L. ANTIBAC Handdes. 85 %, BIB, 700 ML ANTIBAC SOAP, BIB, 700 ML AQUA LOCK, 5 L. AQUA-LOCK, 1 L. ASPHALT, 25 KG AUTOSHAMPOO/WAX, 20 L. AUTOSHAMPOO/WAX, 5 L. B4 SKIN LOTION PER FREE, 250 ML B4 SKIN LOTION, 250 ML BAKTOL PLUS, 20 L. BAKTOL PLUS, 5 L. BAKTOL PLUS, 750 ML. BAKTOL, 20 L. BAKTOL, 5 L. BIO FRESHER 750 ML. SPRAY BIO FRESHER, 5 L. BUSTER, 20 L. BUSTER, 200 L. BUSTER, 5 L. BØRSTE MED HAT TIL ARTIKEL NR. 826134 CEROX PLUS, 5L. CEROX, 1 L. CEROX, 5 L. CEROX, 1 L. RTU CHAIN SAW OIL, 5 L. CHROMA ZINK SPRAY CLEANMATIC 1,25E COLOUR & WHITE WASH 2G, 5 L. CONCRETE RAPIDO, 10 KG CONCRETE REP PLUS, 25 KG DEODIZE, 5 L. DEODIZE, 750 ML. RTU DES WIPES 100 DES WIPES 50 DEX, 20 L. DEX, 5 L. DEX, 750 ML DIESEL ADDITIV 2G, 1 L.

68

VARENR.:

SIDE:

57384 58854 58304 DD426 597214 703022 13067 13068 13065 15207 15208 15205 152003 123031 12305 12302 12304 122521 12322 134802 13485 110202 11027 11025 50234 50224 13075 13074 57327 13097 13095 123421 123321 11107 11105 111003 11057 11055 17773 17775 13197 13198 13195 826174 11275 11214 11215

36 66 66 36 66 14 28 28 28 28+61 28+61 28+61 28+61 55 55 55 55 56 56 35 35 30+61 30+61 30+61 55 55 16 16 32 26 26 55 55 29+61 29+61 28+61 28+61 28+61 8 8 27 27 27 53 13 13 13 13 39 23 66 12 32+63 32 9 9 58 58 14+61 14+61 14+61 39

112102

16165 7300530 59314 12625 57416 57377 11065 110603 12273 12272 11227 11225 11222 131241

VARENR:

SIDE:

DISHWASHING TABS DISK CLEANER, 1 LITER DISPENSER DRAIN, 1 L. DUST BUSTER 100 EASY MIX PISTOL ENZYME URINAL FRESHER ENZYME, 1 L. ENZYME, 20 L. ENZYME, 5 L. ENZYME/GREASE STOPPER DOSERINGSSYSTEM EPOCA 2000 EPOXY BRUNOX, 1 L. EPOXY BRUNOX, 5 L. EPOXY PAINT, GREY, 4 KG EPOXY PRIMER, 4 KG FAKTOR, 20 L. FAKTOR, 210 L. FAKTOR, 750 ML. RTU FARM CLEANER, 20 L. FARMA ISO 10, 200 L. FARMA ISO 10, 5 L. FLOW FILLER, 15 KG FOAM NOZZLE 1,25 FUGEPISTOL TIL PATRONER GLOW, 5 L. GRAFITTI BARRIER COATING, 6 KG. GRAFITTI WIPES, 50 GREASE STOPPER, 5 L. GRIP, 25 KG

NAVN:

60567 113141 826064 13084 11504 826244 51304 13184 13187 13185 59074

10 11 56 15 7 53 16 16 16 16 66

58384 844114 844104 51805 51905 13107 13108 131003 13057 15628 15625 51965 59324 868654 11345 572051 704112 17785 51977

66 35 35 33+64 33+64 27 27 27 60 39 39 33+63 66 53 10 30 59 17 33+63

HAND CLEANER PLUS, 2,7 L. HAND CLEANER PLUS, 5 L. HAND CLEANER PLUS, 500 ML HAND DES, 500 ML HAND DES, DISP.P. HANDY WIPES 150 HANDY WIPES 50 HANDY WIPES DES 50 HANDY WIPES ROUGH S 72 HIDRY COMFORT, 25 KG HOBBY STAR SPRAYER 5L. HOOF CARE GL, 20 L HYDROMASTER 206GB HYDROPUMPE 616GB HÅNDSPRAYER ICE MELT LIQUID PLUS, 20 KG ICE MELT SPRIDARE ICE MELT, 10 KG ICE MELT, 30 L. ICE MELT, 5 L. ICE MELT, BIG BAG 1250 L. INSECT SPRAY, 1 L. KEM KLEEN, 1 L. KEM KLEEN, 5 L. KEM KLEEN, 750 ML. RTU DOSERINGSSTEMPEL 90/10 KOMPLET KÆDEOPHÆNG TIL BOMBE LUBE ANTI-SEIZE CU, 500 ML LUBE FOOD GREASE, 500 ML LUBE FRS, 500ML LUBE GEAR & CHAIN, 500 ML LUBE GRASE SPRAY, 500 ML

12578 12575 12572 12352 12354 14004 12123 12282 14034 60364 59504 12597 59754 59734 58504 125571 58754 12535 125371 12536 125391 131902 11014 11015 110103 826254 710534 72015390 7201520 7201410 7201520 7201450

56 56 56 55 55 58 58 58 58 62 66 61 66 66 66 34 33 33 33 33 33 27 6 6 6 41 56 23 22 23 22 22

Bestil på tlf.: +45 96 53 53 53 · info@nordenolje.dk

Norden Olje


INDHOLDSFORTEGNELSE NAVN: LUBE HP, 500 ML LOCK OIL, 41 ML. LUBE PTFE SPRAY DRY LUBE PTFE SPRAY WET, 100 ML LUBE PTFE SPRAY WET, 500 ML M.F. ALU, 20 L. M.F. KLOR, 20 L. MAX, 1 L. RTU MAX, 20 L. MAX, 5 L. MC ACID, 26 KG MC ACID, 260 KG MC ALKA CIP, 25 KG MC ALKA CIP, 254 KG MCPROPER PLUS VERT./HORZ. SPRAY MIXERØR MIXERØR FASTFIX MIXERØR ORANGE MIXERØR TIL 2 MIX SYSTEM MIXERØR TIL MATCH M 10 ML. MOT FOUR WHEEL APPLICATOR MOT ONE WHEEL APPLICATOR MULTI OIL, 20 L. MULTI OIL, 5 L. NATUREL, 5 L. NO-Kalk P, 5 kg. ODOUR ABSORB P.J.U.K., 1,5 L. PLASTER POLISH, 5 L POWDER DES WASH, 12,5 KG POWDER P., 5 KG POWDER WHITE WASH, 12,5 KG POWDER WHITE WASH, 5 L. POWER DES, 20 L. POWER DES, 5 L. POWER DES, 750 ML. RTU POWER, 5 L POWER, 750 ML. RTU PROTECTOR, 20 L. PUMPEBØRSTE TIL MOLYSLIP COPASLIP, GRAPHITE ANTI-SEIZE PVC ELEKTROTAPE PAA 5, 20 L. QUICK OPEN, 1 KG RALLY TAPE - SILVER RALLY TAPE - SVART RONDOMATIC 5E 5 L. 3 BAR ROOF FIX PLUS, 1 KG SALTTABLETTER, 10 KG. SANDBLÆSTRINGSTAPE, 50 MM X 30 METER SANITARY CLEANER, 1 LITER SCANTECH 2000T, 100 G. SCANTECH 4000 T, 100 ML SCANTECH 4000 T, 250 ML SCANTECH 4000 T, 50 ML SCANTECH 541, 60 ML. SCANTECH 610, 50 ML. SCANTECH 650, 50 ML. SCANTECH 675, 50 ML. SCANTECH 690, 20 ML

Norden Olje

VARENR.:

SIDE:

7201380 54414 7201400 540041 7201440 11367 11377 135002 13507 13505 11447 11448 11427 11428 59464 826164 870084 875034 82615b4 8502144 52524 52504 708367 708365 11175 11464 49804 17385 51204 110451 126651 13035 126551 12625 13167 13165 131603 13025 130203 566461 826134

22 23 23 22 22 10 10 26 26 26 62 62 62 62 66 53 53 53 53 53 31 31 35 35 6 15 8 35 57 7 12 26 0 13 28 28 28 28 28 34 53

711857 13147 135341 711850 711849 59374 572052 NOV41390 711861

36 29+60 16 36 35 66 30 11 36

11204 825044 825054 825034 825104 830014 830024 830004 825014 830044

14 41 40 40 40 41 42 42 41 42

NAVN: SCANTECH 690, 250 ML SCANTECH 690, 50 ML. SCANTECH AEROBOND 500 ML. SCANTECH AKTIVATOR A2000, 150 ML. SCANTECH ALZICO ANTI SEIZE, 200 ML. SCANTECH AP999 2 G. SCANTECH COPASLIP, 500 G. SCANTECH CYANO XL SCANTECH CYANOAKTIV, 15 ML. SCANTECH CYANOBLACK, 20 G. SCANTECH CYANOBLIXT, 20 G. SCANTECH CYANOBOND, 28 G. SCANTECH CYANOBOND, 4 G. SCANTECH CYANOBOND, 500 G. SCANTECH CYANOCLEAR, 3 G. SCANTECH CYANOFIRM, 28 GR SCANTECH CYANOFIRM, 500 GR SCANTECH CYANOFREE SCANTECH CYANOMAX, 20 G. SCANTECH CYANOPLUS, 20 G. SCANTECH CYANOTECH, 20 G. SCANTECH DIAMOND GRIP SCANTECH DRY STICK, LYSBLÅ SCANTECH EASY GRIP SCANTECH FASTFIX CLEAR 2K, 10 G. SCANTECH FASTFIX METAL 2K, 10 G. SCANTECH GRASPHITE ANTI SEIZE 500 G. SCANTECH HYLOMAR ADVANCED, 350 G. SCANTECH HYLOMAR M, 200 ML. SCANTECH HYLOMAR M, 300 ML. SCANTECH HYLOMAR M, 40 ML. SCANTECH HYLOMAR M, 80 ML. SCANTECH METAL MIX, 50 ML. SCANTECH METALSTICK, 120 G. GRÅ SCANTECH MSP 3001 SCANTECH MULTI GRIP TRANSPARENT SCANTECH PAC 2G, 50 ML. SCANTECH POWER SILICON BLACK SCANTECH POWER SILICON RED SCANTECH POWER SILICON TRANSPARENT. SCANTECH POWERBOND PP/PE, 38 ML. SCANTECH PRIMER PP SCANTECH QUICK MIX RAPID, 50 ML. SCANTECH QUICK MIX, 50 ML. SCANTECH RUBBER MIX 2G, 50 ML. SCANTECH SGS 676, 100 G. SCANTECH SUPERAKTIV SCANTECH Woodstick, 120 G. Træ SEAL EXTRA, 25 L. SEAL, 20 L. SENSITIVE BODY & HAIR, 500 ML SENSITIVE NATUREL, 5 L. SHINE, 5 L. SHINE, 750 ML. RTU SKABELON - BOGSTAVER A-Z SKABELON - HANDICAP SKABELON- CIFRE 0-9 SKRIDSIKKER TAPE GUL/SORT 50 MM X 5 SKRIDSIKKER TAPE SORT SOFT 2G, 1 L. SPOT FOREST MARKER NEON (ORANGE) SPOT FOREST MARKER WHITE

Bestil på tlf.: +45 96 53 53 53 · info@nordenolje.dk

VARENR:

SIDE:

8300514 830054 8609042 870034 819664 819614 8404524 860404 870014 8605941 860884 860504 860304 860554 8605841 860514 860524 880014 8605334 860194 860654 840604 810164 850094 870064 870074 840484 810154 810074 810054 810104 810024 845144 845004 819754 850044 860644 819514 819504 819524

42 42 50 42 51 49 51 43 45 45 44 42 42 42 45 43 43 45 44 44 44 51 52 52 48 48 51 49 50 50 50 50 47 51 50 52 47 49 49 49

875024 8750441 870524 870514 870504 835004 870045 845024 17317 17307 12714 12725 13604 130403 54384 54334 54374 711859 711858 12644 52204 52104

48 46 48 47 47 41 46 51 32+64 32+64 54 54 8 8 31 31 31 37 37 12 19 19

69


INDHOLDFORTEGNELSE NAVN: SPRAYHÅNDTAG SPRAYMATIC 5S 5 L. 4 BAR SPRINT EASY NORDIC, 20 L. SPRINT, 20 L. SPRINT, 200 L. SPRINT, 5 L. SPÆRREBÅND, HVID/RØD STATIC, 5 L. STEEL WIPES, 50 STK. SUPER CLEANER, 1 L. M/SPRAYHANDTAG SUPER GLAS QUICKDRAIN, 1 L. TAPKRAN TIL 25 L. TRUCK CLEANER, 1 L. RTU TRUCK CLEANER, 20 L. TRUCK CLEANER, 200 L. UDDER DES 1:4 JOD, 20 L. UDDER DES 1:4 JOD, 200 L. UNIVERSAL CLEANER, 1 L. UNIVERSAL CLEANER, 20 L. UNIVERSAL CLEANER, 5 L. UNIVERSAL CLEANER, 750 ML. RTU UNIVERSAL GREASE, 16 KG UNIVERSAL GREASE, 400 G. UNIVERSAL GREASE, 50 KG. UNIVERSAL TAPE UNIVERSALSTICK VARIOMATIC 1P FOAMGUN 1 L. VINYL SPRAY, 500 ML. VÆGBESLAG, HVID WASH & WAX, 5 L. WBO - SPORT CLEANER, 25 L. WBO - SPORT CLEANER, 750 ML. RTU WBO - SPORTS CLEANER, 5 L. WIPES WALLMOUNT, 150 ST WIPES WALLMOUNT, F50/72 WOOD CLEANER, 1 L. WOOD OIL NATURE, 5 L. WORLDCHEM 959 GBD HYDRONOVA XPERT AERO CLEANER XPERT ALLROUND CLEANER, 500 ML XPERT ALLROUND CLEANER, 100 ML XPERT ASPHALT CLEANER, 500 ML XPERT COOL SPRAY, 500 ML XPERT CUT ONE, 500 ML XPERT ELECTRO SPRAY, 500 ML XPERT GLASS CLEANER, 500 ML XPERT LEAK FOAM XPERT MULTI OIL, 500 ML XPERT MULTI SPAY XPERT Q-RUST XPERT RAPID CLEANER, 500 ML. XPERT SILICONESPRAY, 500 ML XPERT SPOT CLEANER, 500 ML. XPERT VASELINE SPRAY X-REN 5,0 L. X-REN, ½ L. X-REN, 2,7 L.

70

VARENR.:

SIDE:

58375 59404 112871 11287 11288 11285 712354 56315 704122 11144 703062 11294 58014 131502 13157 13158 16637 16638 56304 56307 56305 563003 55017 55014 55018 57354 57444 59514 111102 49814 11035 11077 110703 11075 58544 58524 17744 17805 59724 7100890 7201360 890243 7052342 7201550 7201500 7201560 7100900

66 66 27 27 27 27 36 12 59 14 8 16 66 26+62 26+62 26+62 60 60 6 6 6 6 39 39 39 37 52 66 27 8 7 6 6 6 58 58 34 34 66 20 20 20 20 19 22 21 21 19 22+35 19 20 19 21 20 19 56 56 56

7201480 7052343 890442 7201460 7100910 7201470 7201570 12265 122621 12268

NAVN:

Bestil på tlf.: 96 53 53 53 · info@nordenolje.dk

VARENR:

Norden Olje

SIDE:


BEGREBSFORKLARING BEGREB

PIKTOGRAMFORKLARING

BEGREBSFORKLARING

Piktogram

Brugsområde

Betydning

Gulv

Rengøringsmiddel til hårdt gulv

Gulv

Rengøringsmiddel til trægulv

Gulv

Rengøringsmiddel til måtter

CYANOACRYLAT:

KEMISK INGREDIENS SOM ER HOVEDBESTANDDEL I HURTIGTHÆRDENDE LIM.

ANAEROB: (UDEN ILT)

EN FÆLLES BETEGNELSE FOR TYPEN AF LÅSNINGS- OG FORSEGLNINGS PRODUKTER SOM HÆRDER UDEN TILSÆTNING AF OXYGEN.

TIXOTROP:

EN VÆSKE, DER ER TYK / GELÉAGTIG UNDER NORMALE FORHOLD, MEN VED FYSISK PÅVIRKNING (FX VED OMRØRING) BLIVER TYNDERE.

Gulv

Rengøringsmiddel til tæpper

Overfladebehandling

Rengøringsmiddel til toiletter

EPOXY:

KEMISK STOF, DER BLA ER KARAKTERISERET VED MEGET HØJ REAKTIVITET.

Overfladebehandling

Rengøringsmiddel til sanitære rum

Overfladebehandling

Rengøringsmiddel til håndvaske

Overfladebehandling

Rengøringsmiddel til overflader og møbelbehandling

Overfladebehandling

Universalrengøringsmiddel til køkkener

Overfladebehandling

Rengøringsmiddel til rustfrit materiale

Overfladebehandling

Rengøringsmiddel til ovne

Overfladebehandling

Afløbsrengøring

Overfladebehandling

Afkalkningsmiddel

Overfladebehandling

Desinfektionsmedel af gulv og overflader

Overfladebehandling

Rengøringsmiddel Universal

Overfladebehandling

Rengøringsmiddel til iblødlægning

Manuel

Rengøringsmiddel Universal

Manuel

Rengøringsmiddel til manuel rengøring

Manuel

Rengøringsmiddel til gulvbehandling

Manuel

Rengøringsmiddel til rengøring af glas, spejle og vinduer

Manuel

Håndopvaskemiddel

Maskinel

Rengøringsmiddel til gulv og boning af gulve

Maskinel

Rengøringsmiddel til ekstra udstyr

Maskinel

Rengøringsmiddel til anvendelse i laveller højtryksspuling

Maskinel

Rengøringsmiddel til automatiske gulvvaskemaskiner

Maskinel

Maskinopvask

Maskinel

Maskinopvask

Maskinel

Vaskemiddel til tøjvask

Demovideo

Se vores demovideo på Youtube.com

BORKARBID: EKSTREM HÅRD KEMISK BINDING BESTÅENDE AF GRUNDELE MENTERNE BOR OG KUL. NÆSTEN LIGE SÅ HÅRDT SOM DIAMANT.

Følg

vores kanal på ... Så du altid er opdateret omkring vores demovideoer! På vores Youtube-kanal har vi uploadet alle vores demovideoer, hvor du hurtigt og visuelt kan lære at anvende vores højteknologiske limprodukter, eller professionelle rengøringsprodukter.

Norden Olje

Som abonnent, har du altid en hurtig adgang til videoerne, og vil blive gjort opmærksom på nye uploads når du er på Youtube! Er du til praktiske tips, gode råd, og samtidig har nemmest ved illustreret læring? - Abonnér på youtube!

Bestil på tlf.: +45 96 53 53 53 · info@nordenolje.dk

71


DAGLIG RENGØRING SCANTECH ·

·

AEROSOLER · MARKERINGSMALING · AFFEDTNING · SMØREFEDT SPECIALPRODUKTER · PERSONLIG HYGIEJNE ·

·

OLIER AGRO

·

SPRINKLERVÆSKE · WIPES

Norden olje AS

Berghagan 7, NO-1405 Langhus Tel: +47 66 81 39 70 Fax: +47 66 80 79 80 E-mail: info@nordenolje.no www.nordenolje.no

Norden Olje ApS

RA TIFNIEGR A D E

ECM E

MA ILGJ Ö

APK

Billdalsvägen 2 SE-436 55 Hovås Tel: +46 (0)31 700 17 80 Fax: +46 (0) 31 700 98 70 E-mail: info@nordenolje.se www.nordenolje.se

ENTS KLIV T EAT L+ IKTU

Norden Olje AB

KVA

Platinvej 21 DK-6000 Kolding Tel: +45 96 53 53 53 Fax: +45 96 53 53 54 E-mail: info@nordenolje.dk www.nordenolje.dk

G +U EN EGN= NSGK A GAEP M A· N

Søger du kvalitet, viden og engagement? Godt, for det er de ord, vi lever efter. Vi ønsker nemlig at være andet og mere end en leverandør af service- og vedligeholdelsesprodukter. Vi vil være din samarbejdspartner for bedre kvalitet. Det er derfor, vi sætter dig, som kunde, i centrum. Og på denne måde mener vi, at vi skiller os ud fra mange af vore konkurrenter. Vi har specialiseret os i højteknologiske service- og vedligeholdelses produkter til transportindustrien, fremstillingsindustrien og fødevareindustrien, samt til storkøkkener og landbrug.

Besøg vores hjemmeside, hvis du vil vide mere om os.

www.nordenolje.dk

Vores hovedkontor ligger i Kolding, og vi har datterselskaber i de øvrige nordiske lande. Vores målsætning er at være den førende leverandør indenfor vores felt, hvad angår produktkvalitet, service, uddannelse og miljøhensyn.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.