INSIGHT - ANKER18 magazine - Property Consultants

Page 1

[INSIGHT] EDITIE N°5

WWW.ANKER18.BE


ANKER 18 NV Antwe r p O ffice Na pe ls s tr a a t 73 2000 Antwe r p e n Tel: +32 3 23 2 18 18 Br us s els O ffice Le uve ns e s te e n w e g 369 1930 Br us s el Tel: +32 2 50 2 18 18

INFO @ ANKER18. B E W W W .ANKER18. B E


INHOUD [INSIGHT] ANKER18 Beleidsnota Kantoren 2020: Frédéric Thielemans wikt en weegt.

06

THE RENAISSANCE OF WORK Fosbury & Sons: een nieuwe, kwaliteitsvolle manier van werken.

08

BOARD OF INNOVATION Een bezoekje aan het nieuwe kantoor van consultancybedrijf Board of Innovation.

10

SEMI-INDUSTRIE De zoektocht naar het geschikte semi-industriële pand is soms een hele puzzel. Thierry Lens legt ons uit hoe Anker18 die in elkaar legt.

12

BVI.BE Voor de verkoop van hun KMO-vastgoedprojecten maakt ontwikkelaar BVI.BE regelmatig gebruik van de knowhow van Anker18.

14

INVESTERINGSVASTGOED Op zoek naar een investering met potentieel? De afdeling investeringsvastgoed helpt u graag verder!

16

LEASINVEST Ook dit openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap doet regelmatig een beroep op Anker18. Ze vertellen waarom.

18

VASTGOEDBEHEER De beheerafdeling ontlast eigenaars van de dagdagelijkse beheersbeslommeringen. Dennis Pronk vertelt ons hoe dat in zijn werk gaat.

20

PORTFOLIO Een staalkaart van het gevarieerde aanbod bedrijfsvastgoed van Anker18.

Verantwoordelijke uitgever: ANKER18 NV • Napelsstraat 73 • 2000 Antwerpen • WWW.ANKER18.BE Productie: Eindeloos • www.eindeloos-communicatie.be • Danielle Knops Vormgeving: Gert Muller • Redactie: Filip Leloup • Coverbeeld: Alexandre van Battel

22VOORWOORD Beste lezer, Welkom in Anker18 [Insight] Magazine ‘nieuwe stijl’. In deze editie vindt u een selectie uit onze bedrijfsvastgoedportfolio, netjes verdeeld over de drie segmenten waarin wij actief zijn: de verhuur en verkoop van kantoren, retail en semi-industrie. Verder brengen we u op de hoogte van het reilen en zeilen binnen ons bedrijf, dat het daglicht zag in 2005 en ondertussen 16 medewerkers telt. De afdelingen ‘semiindustrie’, ‘vastgoedinvesteringen’ en ‘beheer’ worden hier verder toegelicht. Wat drijft de medewerkers, wat zijn hun grote uitdagingen en specialiteiten? En hoe onderscheiden we ons van de andere spelers in de sector? Als bedrijf ben je maar zo sterk als de mensen die voor je werken. Maar ook het geloof van de klant in onze capaciteiten is essentieel. Onze klanten variëren van grote tot kleinere spelers, maar allemaal genieten ze van dezelfde topservice, een persoonlijke aanpak en maatwerk. Zo hebben we een jarenlange samenwerking achter de rug met de openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap Leasinvest, die voor bepaalde projecten bewust voor Anker18 koos. Ook Board of Innovation komt aan bod. Anker18 heeft dit jonge Antwerpse consultancybedrijf al een aantal keer bijgestaan in zijn zoektocht naar de juiste (grotere) locatie. We stellen de vraag wat de meerwaarde is van Anker18 voor deze trendgevoelige toekomstgerichte speler. Ook Michel Meers van projectontwikkelaar BVI.BE vertelt ons over zijn ervaringen met ons bedrijf. Verder gingen we langs bij Fosbury & Sons, een trendy Antwerpse coworkingplek die alles te bieden heeft wat u van een moderne werkomgeving verlangt. Rest ons enkel om u veel leesplezier toe te wensen!

5


[INSIGHT] BELEIDSNOTA KANTOREN 2020 De Antwerpse kantorennota: pro’s en contra’s In 2005 werden voor Antwerpen in een beleidsnota zeven strategische locaties voor kantoren vastgelegd. In het bestuursakkoord van 2013 werd dit geactualiseerd en werden er een aantal prioriteiten aan gekoppeld. Daaruit ontstond uiteindelijk de Kantorennota 2020, die vier strategische investeringslocaties afbakende. Het betreft uitgelezen plekken om te investeren of een bedrijf te vestigen. De bedoeling van het hele verhaal is om de internationale positie van Antwerpen op de kantorenmarkt te verstevigen.

Frédéric Thielemans

Frédéric Thielemans van Anker18 wikt en weegt de nota. “Het is alleszins een zeer groot pluspunt dat er communicatie is tussen de publieke sector en de privésector,” stelt hij. “Men heeft zich gerealiseerd dat een beleidsvisie rekening moet houden met wat er leeft ‘op straat’, bij de ontwikkelaars en makelaars die kennis hebben van de markt. En dat werd hoog tijd.” Er is echter een maar.

“HET IS ALLESZINS EEN ZEER GROOT PLUSPUNT DAT ER COMMUNICATIE IS TUSSEN DE PUBLIEKE SECTOR EN DE PRIVÉSECTOR.”

6


DE VIER STRATEGISCHE KANTOORLOCATIES ZIJN:

Nieuw Zuid, een volledig nieuw stadsdeel met een mix van kantoren, woningen en winkels.

Antwerpen Centraal en Diamond District, in de buurt van Antwerpen-Centraal.

Berchem, dat vooral toegespitst is op het station Antwerpen-Berchem en in minder mate op Antwerpen Airport.

Eilandje Noord, tussen het stadscentrum en het havengebied.

Frédéric Thielemans: “Tegelijkertijd vinden we dat er te weinig aandacht wordt besteed aan kantoren in de stad. Er is een gebrek aan kwaliteit en aan hedendaagse, passieve kantoorgebouwen. Het gaat dan niet over de aanwezigheid van airco of een verhoogde vloer, maar vooral over de beleving. Men heeft het al een tijdje over belevingsretail, maar dat concept begint nu ook zijn ingang te vinden in de wereld van de kantoren. Het nieuwe werken, zoals dat bijvoorbeeld in de praktijk gebracht wordt door Fosbury & Sons, die elders in dit magazine aan bod komen, is daar een mooi voorbeeld van. Het is belangrijk dat er nog ruimte blijft voor lokale groeibedrijven, zodat ze hun verwevenheid met de stad niet verliezen.”

7


FOSBURY & SONS WWW.FOSBURYANDSONS.COM

COWORKING EN MEER Prozaïsch verwoord is Fosbury & Sons een coworkingplek in de Antwerpse WATT-toren. Maar ze doen veel meer dan werkruimtes ter beschikking stellen. Zaakvoerder Stijn Geeraets geeft tekst en uitleg. Stijn Geeraets: “We willen meer zijn dan puur een plek om te werken, met tafels en stoelen. We willen echt een plaats zijn waar de mensen elke dag opnieuw met veel goesting naartoe komen. In die zin vergelijken we onszelf liever met een hotel, waar je goed ontvangen wordt in een aangename omgeving, lekker eet … We willen dat de mensen niet langer op zondagavond beginnen huiveren omdat ze de dag erna moeten gaan werken. Die negatieve connotatie van werken willen we ombuigen naar iets positiefs. Dat is onze missie. Concreet werken wij bijvoorbeeld met een inhousechef. Eten brengt mensen bijeen, ook zakelijk. Het is heel belangrijk. We werken ook samen met Café Costume: de kleermaker komt hier tot bij u.”

8


Vrijheid Het traditionele kantoorbeeld heeft alleszins zijn beste tijd gehad. Stijn Geeraets: “Het is een erfenis van de industriële revolutie met zijn kantoorfabriekjes. Toen was je gebonden aan de plek waar je werkte. Je typemachine en later je pc stonden daar. Nu kan je overal en altijd werken. We hebben dankzij de technologie een enorme vrijheid gekregen. Waarom zouden we daar geen gebruik van maken? In het moderne kantoor moet je je omgeving kunnen aanpassen aan je activiteit. Acht uur op een stoel zitten is niet gezond, zelfs als het een ergonomische is. De activity based-werkomgeving is aan een steile opmars bezig, met kantoren die uitgerust zijn voor vier acties: werken, samenwerken, communiceren en rusten. In de toekomst zullen steeds meer kantooromgevingen daarop inspelen. Wij geven daarvan alvast een voorsmaakje.”

“DE ACTIVITY BASEDWERKOMGEVING IS AAN EEN STEILE OPMARS BEZIG.”

9


BOARD OF INNOVATION

INNOVATIEVE KANTOORRUIMTE Board of Innovation is een wereldvermaard consultancybedrijf dat grote bedrijven helpt om even innovatief en dynamisch uit de hoek te komen als een jonge startup. Prestigieuze namen als Adidas, Danone of de Europese Commissie figureren op hun klantenlijst. Voor hun zoektocht naar nieuwe kantoorruimte - die mee evolueert met hun exponentiële groei - doet dit bedrijf steevast een beroep op Anker18. CEO Philippe De Ridder vertelt ons waarom. “Vooral de laatste twee jaar groeien we heel sterk,” weet Philippe De Ridder. “Daardoor moesten we de laatste jaren een paar keer op zoek naar een nieuwe vestiging. We deden telkens een beroep op de knowhow van Anker18. Die slaagden er wonderwel in om panden op de kop te tikken die perfect aansluiten bij onze wensen. Wij zoeken eerder atypische kantoorruimtes. De vibe moet juist zitten. Dat bevordert niet alleen de creativiteit van onze medewerkers, het is ook belangrijk voor onze uitstraling naar de klanten toe. Ook ons huidige kantoor, aan de Antwerpse Karel Oomsstraat, hebben we aan Anker18 te danken. Het is opnieuw een schitterend pand, zowel qua locatie als looks, met de ruwe betonstructuren, het open loftgevoel …”

10


“ANKER18 VOND TELKENS HET PAND DAT PERFECT AANSLUIT BIJ ONZE WENSEN.”

Hoogvlieger Board of Innovation is bijzonder tevreden over de samenwerking met Anker18 en haalt daarvoor verschillende redenen aan. Philippe de Ridder: “Dankzij hun marktkennis is Anker18 een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een heel specifiek pand. Daarnaast is ook de service een hoogvlieger. Hun aanpak is heel persoonlijk, er werd echt rekening gehouden met onze wensen. Bovendien was onze contactpersoon, Frédéric, een straffe facilitator. Hij was de perfecte tussenpersoon tussen huurder en verhuurder en slaagde erin om onze eisen op elkaar af te stemmen. Dat gebeurde telkens op een open manier, zodat uiteindelijk iedereen tevreden was. Bovendien dachten ze ook actief mee over de financiële kant van het plaatje, de kapitalisering van het verhaal, wat voor een jong bedrijf toch belangrijk is. Ze zochten op een heel creatieve manier mee naar de juiste huurformule. Concreet vertaalde zich dat in dit geval in een ingroeiformule, waarbij we in eerste instantie nog niet de volledige ruimte huren, enzovoort.”

11


DE JUISTE MATCH De afdeling semi-industrie van Anker18 specialiseert zich in de ontwikkeling en verhuur van semi-industrieel en logistiek bedrijfsvastgoed. We staken ons licht op bij Thierry Lens over de werking van deze afdeling.

Thierry Lens: “Het aanbod in het marktsegment ‘semi-industrieel en logistiek bedrijfsvastgoed’ is divers: magazijnen in combinatie met kantoorruimtes, multifunctionele opslagloodsen, polyvalente units voor KMO’s … De oppervlakte van deze bedrijfspanden bedraagt 200 m² of meer. Het overgrote deel van de semi-industriële operaties van Anker18 bestaat uit aankoop of verkoop. Het profiel van de opdrachtgevers is heel gevarieerd. Het kan de zelfstandige loodgieter zijn die zijn thuisatelier wil inruilen voor een KMO-unit, maar ook de grotere marktspelers doen een beroep op onze gepersonaliseerde begeleiding en bemiddeling.”

“PROBLEEMOPLOSSEND DENKEN, DAAR LIGT DE STERKTE VAN ANKER18.”

Vorig jaar heeft Anker18 o.a. de verhuis van de hoofdzetel van PostNL gerealiseerd. Het gebouw waarin PostNL gevestigd was, werd verkocht en PostNL schakelde Anker18 in om een nieuwe, geoptimaliseerde, intelligente locatie-oplossing te verwezenlijken.

12


AFDELING SEMI-INDUSTRIE

Thierry Lens

Het multidisciplinaire, sympathieke Anker18-team is perfect vertrouwd met diverse lokale markten, opereert vanuit een dynamisch netwerk en combineert jaren ervaring met een doorgedreven dossierkennis én een up-to-date database. Allereerst worden de specifieke behoeften van de klant geïdentificeerd, om daarna actief op zoek te gaan naar flexibele oplossingen en interdisciplinaire kruisbestuivingen. Thierry Lens: “Deze specifieke Anker18-aanpak resulteerde ook in de PostNL-casus in succesvol maatwerk. Dergelijke uitdagingen vereisen maanden intensief makelen en zijn alleen maar mogelijk met een stevige vinger aan pols van de specifieke markt én goede netwerkrelaties.

Deze goede contacten zijn op hun beurt het gevolg van het feit dat Anker18 met een team van professionals werkt die al langer dan tien jaar actief zijn bij Anker18. De eigenaars/opdrachtgevers hebben bij Anker18 dus altijd hetzelfde aanspreekpunt. Dit is een groot voordeel, want zo bouw je een ijzersterke vertrouwensband op. Onze experten kennen dus niet alleen de eigenaar/opdrachtgever door en door, maar zijn ook volledig op de hoogte van het reilen en zeilen van de ontwikkeling en verhuur van semi-industrieel en logistiek vastgoed. Dit betekent dat Anker18 perfect kan inspelen op wat er gebeurt of te gebeuren staat. Je kan het vergelijken met het leggen van een puzzel, waarbij je op zoek gaat naar de juiste match. Probleemoplossend denken, daar ligt de sterkte van Anker18.”

13


BVI.BE

EEN PERSOONLIJKE BAND BVI.BE is een projectontwikkelaar met een specialisatie in KMO-vastgoed. BVI.BE evolueerde tevens naar het op de markt brengen van mixed-use-vastgoed, waarbij o.a. kantoren, labo’s, showrooms en gebouwen met logistieke functies kunnen worden ontwikkeld. Om hun projecten aan de man te brengen, werkt het bedrijf intensief samen met een wijdvertakt netwerk van makelaars, zoals Anker18. Founder/Chairman Michel Meers geeft tekst en uitleg. Michel Meers: “Ons aanbod bestaat vooral uit gebouwen die opgedeeld worden in units op maat van groeiende KMO-bedrijven. Maar die specialisatie is niet het enige dat ons onderscheidt van de doorsnee ontwikkelaar. Onze klemtoon ligt ook op ecologie, duurzaamheid en het verstrekken van bijkomende diensten aan onze klanten. We kunnen de nieuwe eigenaars bijvoorbeeld ontzorgen bij de bouw van hun vastgoed, maar maken eveneens intelligente technieken zoals toegangscontrole, camerabeheer, nachtleveringen … mogelijk. Ook de veiligheid van het park is een aandachtspunt, bijvoorbeeld door het gebruik van intelligente verlichtingssystemen.”

“ALLE MEDEWERKERS BEZITTEN EEN KARRENVRACHT AAN ERVARING.”

Marktkennis Over de samenwerking met Anker18 heeft Michel Meers niets dan lof: “Aan de ene kant biedt Anker18 ons locaties aan. Minstens even belangrijk in onze samenwerking is het selecteren van de juiste klanten voor onze producten. Wij doen een beroep op Anker18 als we vastgoed in de aanbieding hebben, en door hun marktkennis slagen ze er vaak in om de juiste partij te vinden die wil kopen of huren. Momenteel werken we bijvoorbeeld samen rond de verkoop en verhuur van de kantoren in Business Park Gate 7 in Kontich, een unieke ontwikkeling in de regio die state-of-the-art-oplossingen biedt voor de bedrijven van morgen.”

14


Partnerschap Naar redenen waarom BVI.BE zo graag met Anker18 samenwerkt, hoeft Michel Meers niet lang te zoeken. “Eerst en vooral is er de persoonlijke band die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Ik zou onze samenwerking ondertussen trouwens meer als een partnerschap omschrijven. Dat heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat de medewerkers er allemaal al lang actief zijn. En dat brengt ons meteen bij het tweede pluspunt: alle medewerkers bezitten een karrenvracht aan ervaring. In een branche als de onze is dat essentieel. Voeg daar hun lokale marktkennis en hun snelle manier van werken aan toe, en je begrijpt waarom we vaak bij hen aankloppen.�

Michel Meers

15


INVESTERINGSVASTGOED

“WE KUNNEN PRAT GAAN OP EEN ZEER VERANKERDE LOKALE MARKTKENNIS EN EEN GEPERSONALISEERDE KLANTENBENADERING.”

De juiste persoon voor de juiste job. Twee eigenschappen staan centraal voor wie nuttig werk wil verrichten in deze afdeling. Tom Goyvaerts: “Een eerste vereiste is klantgerichtheid. Je moet je klanten kennen. Als je een product in portefeuille hebt, moet je weten welke klanten daarvoor in aanmerking komen. Ook enig analytisch vermogen is een must om je dossiers op de juiste manier te kunnen beheren. Financiële kennis komt dus zeker van pas, zeker omdat het soms complexe dossiers betreft.”

16


MAATWERK De investeringsafdeling van Anker18 staat voor de verkoop van verhuurd vastgoed aan potentiële investeerders. Daarnaast volgt de afdeling de langetermijnsamenwerking met Q8 op. Anker18 is al jaren de exclusieve partner van de oliemaatschappij voor de verkoop van hun niet-strategisch vastgoed in België. We hadden een gesprek met Tom Goyvaerts. “We hebben eigenlijk twee types van klanten,” steekt Tom Goyvaerts van wal. “Institutionele beleggers - investeringsmaatschappijen, vastgoedfondsen e.d. - en privé-investeerders. Bij de behandeling van onze klanten beschikken we over een aantal sterke troeven. We kunnen prat gaan op een zeer verankerde lokale marktkennis en een gepersonaliseerde klantenbenadering. Onze klanten weten ook dat sommige confidentiële elementen in deze dossiers op een correcte manier zullen worden behandeld. In tegenstelling tot sommige van onze concurrenten werken we niet met ellenlange mailinglijsten die we gebruiken om onze klanten automatisch te bestoken met onze dossiers. We gaan net heel gericht en gepersonaliseerd te werk, met als uitgangspunt de specifieke investeringscriteria van onze klant. Deze investeringsdossiers worden hen doelgericht aangeboden. Onze klanten weten dat ze van ons voorstellen krijgen die relevant zijn voor hen.” Uitdaging “De investeringsactiviteiten zijn inherent afhankelijk van de algemene economische en financiële conjunctuur. Zij bepalen o.a. mee het investeringsgedrag van onze klanten & de financieringsbereidheid van de banken. Vanwege het huidige lage renteklimaat zien we dat er vandaag een grote hoeveelheid geld beschikbaar is voor de investeringsmarkt. Vanwege deze grote vraag, ligt de uitdaging voor Anker18 dan ook eerder aan de aanbodzijde. Het is onze ambitie om onze portefeuille uit te breiden met ‘interessante’ investeringsproducten voor onze klanten. Deze algemene economische evolutie van vraag en aanbod heeft de laatste jaren geleid tot een algemene prijsstijging in de meeste vastgoedsectoren. Anker18 adviseert zijn klanten niet alleen over het investeringsproduct, maar ook over de algemene evolutie van het type vastgoedmarkt waartoe het product behoort.”

Tom Goyvaerts

17


VOL BEWONDERING GEKEKEN Leasinvest is een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap die belegt in kantoren en retail in België, Luxemburg en Oostenrijk. Leasinvest beheert een portefeuille van om en bij de 1 miljard euro, waarvan ongeveer 40% zich in ons land situeert. Een echte mastodont dus, die echter ook de samenwerking met ‘kleinere’ spelers naar waarde weet te schatten. Zoals Anker18. CEO Michel Van Geyte vertelt ons waarom. Michel Van Geyte: “Als wij panden verhuren doen we een beroep op allerlei makelaars. Voor grote gebouwen zijn dat vooral de grote spelers, maar het valt ons op dat lokale makelaars voor bepaalde deelmarkten heel wat voordelen bieden. Ze kennen bijvoorbeeld beter de lokale privé-beleggers of bedrijven. Ze weten het dikwijls als een bepaald bedrijf op zoek is naar een heel specifieke ruimte in een regio.”

“LOKALE MAKELAARS BIEDEN VOOR BEPAALDE DEELMARKTEN HEEL WAT VOORDELEN.”

Succesverhaal De samenwerking tussen Anker18 en Leasinvest situeerde zich vooral rond een aantal industriële panden in het Antwerpse. Michel Van Geyte ziet twee belangrijke redenen waarom dit een succesverhaal werd: “We merkten dat zij telkens opnieuw met kandidaten op de proppen kwamen die niet bekend zijn bij de grote kantoren. Daarnaast merk je ook dat ze tot op het bot gaan om een goede deal uit de brand te slepen. We hebben af en toe moeilijkere panden in portefeuille, waarbij het helemaal niet zo vanzelfsprekend is om een geschikte huurder te vinden. Je ziet dat grote kantoren daar hun neus een beetje voor ophalen. Voor Anker18 is dat echter gesneden koek.”

18


LEASINVEST

Het persoonlijke aspect Michel Van Geyte wijst nog op een ander belangrijk voordeel van een lokale speler zoals Anker18: “Terwijl je in de grote kantoren dikwijls moet werken met de minder ervaren medewerkers als het over kleinere projecten gaat, is dat bij Anker18 helemaal niet het geval. Daar krijg je te maken met een gepokte en gemazelde makelaar, die de markt door en door kent. Ik heb toch een paar keer vol bewondering staan kijken hoe ze een project tot een goed einde brachten. Ook niet onbelangrijk: je kent iedereen én iedereen is op de hoogte van jouw project. De retentiegraad bij Anker18 is groot. Het zijn al jaren dezelfde mensen en dat schept een band. Je kan ze dan ook bij wijze van spreken dag en nacht bellen, zelfs als ze op vakantie zijn. Dat kan cruciaal zijn, want in onze sector is tijd essentieel.”

Michel Van Geyte

19


“BIJ ONS IS DE

KLANT

GEEN

NUMMER.”

20


VASTGOEDBEHEER

DE PERSOONLIJKE AANPAK Uw bedrijfsvastgoed is bij de beheerafdeling van Anker18 in goede handen. Hun belangrijkste doelstelling: ervoor zorgen dat u zich als eigenaar niet hoeft te bekommeren om de dagdagelijkse beheerbeslommeringen. Afdelingshoofd Dennis Pronk vertelt ons meer over de werking van het departement beheer. Dennis Pronk: “Wij beheren meer dan 200.000 m2 vastgoed. Om dat allemaal in goede banen te leiden, werken we met een handig online systeem. Elke huurder die een klacht heeft over een defect in het gebouw of een ander probleem, kan dat via die weg melden. Daarna kan hij ook opvolgen wat we eraan doen. Ook de financiële afhandeling van de servicekosten kan online gevolgd worden. Transparantie is troef. Ook de eigenaars krijgen dankzij het online systeem een goed zicht op wat er allemaal gebeurt. We zetten verslagen online, melden wanneer we langs geweest zijn, als er keuringen uitgevoerd zijn … Eigenaars zijn doorgaans mensen met een drukke agenda. Het is onze taak om ze zo goed mogelijk op de hoogte te houden en ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt.”

Dennis Pronk

Kruisbestuiving Ondanks de vergevorderde digitalisering primeert de persoonlijke aanpak. Dennis Pronk: “Bij ons is de klant geen nummer. We willen een vertrouwenspersoon zijn voor de eigenaars of verenigingen van eigenaars. Het personeelsverloop binnen ons team is heel beperkt. Dat helpt natuurlijk. Je bouwt een band op. Ook de nauwe samenwerking met de andere afdelingen is een belangrijk pluspunt. Als er leegstand is in een gebouw dat we beheren en er dringend een huurder moet gezocht, schakelen we onze collega’s in om zo snel mogelijk iemand te vinden. Maar ook als een eigenaar zijn gebouw wil verkopen, kunnen we aankloppen bij de andere afdelingen om dat te realiseren. Deze kruisbestuiving biedt heel wat voordelen voor onze klanten.”

21


PORTFOLIO Op zoek naar het geschikte kantoor, retailruimte, magazijn ‌ om te kopen - voor eigen gebruik of als investering - of om te huren? Dan bent u bij Anker18, dat meer dan 750 panden in portefeuille heeft, aan het juiste adres. Het aanbod van Anker18 dekt heel Vlaanderen en door onze doorgedreven marktkennis is de kans groot dat we ook voor u vinden wat u nodig heeft!

KANTOREN

p.

23 - p. 40

RETAIL

p.

41 - p. 44

SEMI-INDUSTRIE

p.

45 - p. 65

22


KANTOREN

p. 23

23

- p. 40


TE HUUR

MECHELEN Stationsstraat 55 - Zuidpoort - Vanaf 273 m²

Fraaie nieuwbouwkantoren nabij het station van Mechelen. Kantoorunits vanaf ± 300 m² die zich in een instapklare toestand bevinden - werkelijk ‘plug and play’. Het kantoorgebouw maakt deel uit van een gemengd project: wonen, werken en winkelen. De site is gelegen tussen de Stationsstraat, Vaartdijk en Leopoldstraat en op wandelafstand van het station.

24


TE HUUR

BERCHEM Grotesteenweg 214 - One Roof - Vanaf 800 m²

Stijlvolle kantoren aan de Singel in Berchem. Professioneel kader met optionele dienstverlening: meeting rooms, bedrijfsresto, koffiebar ... Uitstekende ligging vlakbij de op- en afritten van grote invalswegen zoals de E19, de E34 en de Ring. Ook het openbaar vervoer bevindt zich vlak voor de deur.

25


TE HUUR

BERCHEM Uitbreidingstraat 86 - Rubens - Vanaf 386 m²

Standingvolle kantoren aan de Antwerpse Singel in een geheel van 4 ‘State of the Art’ -kantoorgebouwen, die samen het Rubens-complex vormen. Uitstekende visibiliteit gecombineerd met goede technische systemen en uitgebreide faciliteiten. De aparte licht grijsgroengetinte beglazing van de gevel geeft de gebouwen een exclusief cachet.

26


ANTWERPEN

TE HUUR

Eilandje Antwerpen - Vanaf 250 m²

Nieuw kantoorgebouw in de omgeving van het Willemdok. Vooraan uitzicht op het Eilandje, achteraan een mooi panorama over de stad Antwerpen. Zeer veel lichtinval. Excellent bereikbaar met de wagen en met het openbaar vervoer. Parking onder het gebouw. Dit hedendaagse gebouw met indrukwekkende gevel zal in 2020 worden opgeleverd.

ANTWERPEN

TE HUUR

Noorderlaan 147 - Atlantic House - Vanaf 297 m²

Mooi ‘torenkantoor’-gebouw in het hart van de haven van Antwerpen, op een boogscheut van het stadscentrum. De enorme raampartijen (vloer tot plafond) zorgen voor overvloedige lichtinval. De inkomhal, de gemeenschappelijke hallen per verdieping en de sanitaire units zijn volledig gerenoveerd. Het bedrijfsrestaurant serveert dagverse menu’s. Gemakkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Parking voorzien met directe toegang tot de Antwerpse Ring.

TE HUUR

ANTWERPEN Mechelsesteenweg 180 - C-Hive - Vanaf 489 m²

Stijlvol ondernemen in een uniek ‘state-of-the-art’ -kantoorgebouw in hartje Antwerpen. In dit klassevolle, tijdloze gebouw is alles op de toekomst gericht. De modernste technologieën worden gebruikt en verschillende diensten (carwash, laundry, personal fitness …) kunnen via een app worden geboekt. Het rooftopplateau met spectaculair zicht staat ter beschikking als lunch-, vergader- of ontmoetingsplek. De Singel, de Antwerpse Ring en de uitvalswegen naar Brussel, Gent en Hasselt bevinden zich op enkele minuten.

27


BERCHEM

TE HUUR

Borsbeeksebrug 32-38 - Post X - Vanaf 937 m²

Tussen de Kennedytunnel en het Sportpaleis heeft De Ring er een nieuwe eyecatcher bij. Dit prestigieuze kantorencomplex combineert duurzame kantoren met een optimale visibiliteit, een verregaande service en heeft één van de grootste troeven op vlak van mobiliteit binnen de bestaande kantorenmarkt. Uitstekende en unieke mobiliteit (trein, tram, bus, fiets, auto), naast NMBS-station Antwerpen - Berchem.

ANTWERPEN

TE HUUR

Scheldekaai - Nieuw Zuid - Vanaf 300 m²

Groots wonen en werken op het ritme van de stroom. Knappe kantoorruimtes in een markant gebouw, vormgegeven door de wereldvermaarde Baumschlager-Eberlé. Project Scheldekaai tilt stadswonen en werken naar een hoger niveau.

TE HUUR

ANTWERPEN Generaal Lemanstraat - m² op maat

Dit nieuwbouwkantorenproject in de Generaal Lemanstraat in Antwerpen kan op maat worden gerealiseerd. Ideaal bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

28


MECHELEN

TE HUUR

Motstraat 30 - The Crescent - Vanaf 574 m²

Deze kantoren bevinden zich te midden van een mooie groene omgeving, vlakbij het station van Mechelen. Op het gelijkvloers vind je een restaurant, gemeenschappelijke vergaderzaal en coworkingruimte ‘De Mot’. De kantoren worden volledig opgefrist. Prima bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

MECHELEN

TE HUUR

Schaliënhoevedreef 20 - Campus - Vanaf 256 m²

Dit prestigieuze kantorenproject werd gerealiseerd in samenwerking met architect Jaspers. De Campus heeft een ruim aanbod van diensten: fitnessclub, droogkuis, restaurant, crèche ... en huisvest tevens een seminariecenter en coworkinglounge ‘Flex’. De kantoren beantwoorden aan de noden van iedere moderne kantoorgebruiker.

TE HUUR

ANTWERPEN De Keyserlei 58 - Century Center - Vanaf 270 m²

Modern kantoorcomplex boven shoppingcentrum ‘Century Center’, pal naast het Centraal Station van Antwerpen. De mooie kantoorvloeren zijn bereikbaar via een nieuwe panoramische lift. Privé-parking aanwezig in het gebouw en talrijke openbare parkeeropties in de buurt. Uitstekend openbaar vervoer.

29


TE KOOP

KONTICH

TE HUUR

Prins Boudewijnlaan 7 - Gate 7- Vanaf 200 m²

Flexibele kantoren en ‘built-to-suit’-units in een gloednieuw bedrijvenpark langsheen de Prins Boudewijnlaan. De kantoorruimtes zijn combineerbaar en bieden een waaier aan mogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoren en/of showrooms, al dan niet gekoppeld aan labo’s en magazijnen. Uniek aanbod van aanvullende faciliteiten zoals gezonde foodcorners, fietsservicepunt, strijkdienst … Met een ligging nabij afrit 7 en de E19, is dit businesscenter vlot bereikbaar.

TE HUUR

ANTWERPEN Noorderplaats 5-7 - Avenue Building - Vanaf 272 m²

Zeer mooi recent kantoorgebouw gelegen op een uitstekende locatie. Prima zichtbaarheid, maar ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Uitzicht over het Eilandje, Park Spoor Noord, Cadixwijk en het Kempisch Dok. Parkeren kan in de ondergrondse parking.

TE HUUR

BERCHEM Berchemstadionstraat 72 - The Ultimate - Vanaf 634 m²

Geheel van 2 kantoorgebouwen met kwalitatief hoogstaande kantoorruimtes. De moderne gebouwen zijn uitgerust met alle nieuwe comforteisen zoals: airconditioning, verlaagd plafond en verhoogde vloer. Door zijn ligging nabij de hoofdsnelwegen en de ring van Antwerpen is de site makkelijk bereikbaar met de wagen. Het station van Berchem ligt op wandelafstand.

30


ANTWERPEN

TE HUUR

Kempisch Dok - Riga Docks - Vanaf 1.100 m²

Commercieel gelijkvloers met zicht op Kempisch Dok. De ruimtes beschikken over hoge plafonds, mogelijkheid tot plaatsen van een mezzanine. Ondergrondse parkeerplaatsen zijn een optie. Oplevering Q2/2019.

TE HUUR

ANTWERPEN Frankrijklei 164/166 - Nationale Bank - Vanaf 500 m²

Vanaf 2019 worden de binnenruimtes van dit statige, monumentale gebouw van de Nationale Bank gerenoveerd aangeboden. De invulling biedt een waaier aan mogelijkheden: kantoorruimte, showroom, ontvangstruimte … Parkeermogelijkheden in de Parkeergarage ‘Nationale Bank’ aan de overzijde.

TE KOOP

ANTWERPEN

Handelszaak

Rijnkaai - Liberty - Vanaf 87 m² Kantoor

Het nieuwbouwproject ‘Liberty’, een prestigieus en bekend gebouw op de hoek Rijnkaai-Montevideostraat-Braziliëstraat ligt vlak tegenover het Red Star Line Museum met een prachtig zicht op de Schelde. Het gebouw werd gebouwd met zeer duurzame natuursteen en gebogen glas als raampartijen. De panden voorzien een maximum aan natuurlijk daglicht door de grote glaspartijen en uitzonderlijke hoge plafondhoogtes. Het project is zeer aantrekkelijk door de gemeenschappelijke groene binnentuin van 250 m². De aangeboden gelijkvloerse units zijn tussen de 87 m² en 213 m² groot en zijn uitermate geschikt als kantoor, showroom of commerciële ruimte.

Praktijkruimte

31


TE HUUR

TE HUUR

ANTWERPEN

ANTWERPEN

Italiëlei 1-3 - Vanaf 350 m²

Italiëlei 2 - Vanaf 1.013 m²

Moderne kantoren gelegen in het centrum van Antwerpen, op de Italiëlei. Vlot bereikbaar met de wagen en prima aansluiting met het openbaar vervoer.

Moderne gerenoveerde kantoorplateaus met uitstekende lichtinval op Antwerpse zichtlocatie. Het gebouw staat op de terreinen van het voormalige ‘Koninklijk Entrepot’, aan de rand van de trendy buurt ‘Het Eilandje’. Prima bereikbaar met wagen en openbaar vervoer. TE HUUR

TE HUUR

WILRIJK

BERCHEM

Uitbreidingstraat 184 - Vanaf 356 m²

Sneeuwbeslaan 14 - Vanaf 260 m²

Kantoorgebouw op zichtlocatie aan de kerk van Berchem en de Grote Steenweg.

Mooie, instapklare kantoren met veel natuurlijke lichtinval! Het stervormige kantoorgebouw ligt te midden van het groen op een goed bereikbare locatie.

TE HUUR

TE HUUR

MECHELEN

BEVEREN-KALLO

Ketenislaan 1 - Vanaf 648 m²

Zandvoortstraat 49 - Vanaf 271 m²

Mooie ‘state-of-the-art’-kantoren in een nieuw gebouwd bedrijvencentrum met allerlei faciliteiten zoals auditorium, foyer, restaurant, cafetaria, fitnessruimte, winkel én kinderdagverblijf. Verdiepingshoge ramen die uitnodigen om naar het havenlandschap en de wijde Schelde te kijken.

Mooie kantoorsite aan de afrit van Mechelen Noord bestaande uit 4 gebouwen met onder en rondom parking. De moderne landschapskantoren kijken uit op het natuurgebied ‘Den Battelaar’ en de Dijle.

32


TE HUUR

TE KOOP

ANTWERPEN

KONTICH

Mechelsesteenweg 203 - Vanaf 461 m²

Drabstraat - Vanaf 180 m²

Kantoren gelegen aan de Mechelsesteenweg aan het Harmoniepark in hartje Antwerpen. Achterin is er een mooi koetshuis beschikbaar voor meetings en events. Goed bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

Nieuw te bouwen kantoorproject op top-zichtlocatie langsheen de Prins Boudewijnlaan. Ideaal gelegen aan op- en afritten aan de E19-Kontich. Oplevering Q4/2019. Afwerking is nog bespreekbaar met de eigenaar!

TE HUUR

TE HUUR

ANTWERPEN

ANTWERPEN

Samberstraat 69 - Vanaf 160 m²

Jordaenskaai 25 - Vanaf 625 m²

Loftkantoren in authentiek gerenoveerd industrieel gebouw met veel lichtinval. Hotspot voor ondernemers! Gemakkelijk bereikbaar via de Noorderlaan of Bisschoppenhoflaan; snelle verbinding met de Antwerpse Ring.

Statig kantoorgebouw op de Scheldekaaien met zicht op ‘Het Steen’ en de Schelde. Unieke locatie voor een kantoorgebruiker die uitstraling en klasse zoekt. Gelijkvloerse kantoorruimte die onderverdeeld kan worden in 2 grote landschapskantoren, 4 aparte kantoren en 2 vergaderzalen.

TE HUUR

TE HUUR

KONTICH

ANTWERPEN

Prins Boudewijnlaan 30 - Vanaf 427 m²

Britselei 23-25 - Vanaf 330 m²

Knap kantoorgebouw op een zichtlocatie langsheen de Prins Boudewijnlaan met zicht op groen! Goede bereikbaarheid met wagen en openbaar vervoer.

Mooi gerenoveerd kantoorgebouw op de Britselei. Het gelijkvloers wordt gebruikt als commerciële ruimte. De vernieuwde plateaus beschikken per niveau over eigen sanitair, serverlokaal, kitchenette en technische ruimte.

33


TE HUUR

TE HUUR

WILRIJK

ANTWERPEN

Sneeuwbeslaan 20 - Vanaf 120 m²

Londenstraat 60 - Vanaf 271 m²

Uitstekend bereikbaar, opgefrist kantoorgebouw aan de zuidelijke rand van Antwerpen. Mooi aanbod van conferentiefaciliteiten en meetingrooms. Dit gebouw is goed bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer (bushalte voor de deur).

Uniek kwalitatief hoogstaand afgewerkt kantoor-plateau van 271 m² met 4 terrassen beschikbaar op de 18de verdieping. Het geheel omvat drie vergaderzalen, een landschapskantoor en verschillende afgesloten werkplekken. Mooi uitzicht over het Eilandje, Park Spoor Noord, Cadixwijk, Kempisch Dok, Willemdok en het MAS.

TE HUUR

TE HUUR

EDEGEM

ANTWERPEN

Prins Boudewijnlaan 41-43 - Vanaf 100 m²

Schaliënstraat/Gerlachekaai 1 - Vanaf 472 m²

Grondig gerenoveerde, aangename moderne kantoren met frisse look & feel. Feng Shui-tuinen aangelegd door bekende tuinarchitect Wirtz. Ideaal gelegen aan de belangrijke verkeersader ‘Prins Boudewijn’, nabij de E19.

Hoogwaardig afgewerkte kantoorruimtes met Scheldezicht op de zuidelijke kaaien van Antwerpen. Prima bereikbaar met het openbaar vervoer en talloze gratis parkeergelegenheden in de onmiddellijke nabijheid.

TE HUUR

TE HUUR

ANTWERPEN

HERENTALS

Ankerrui 18 - Vanaf 345 m²

Welvaartstraat 14 - Vanaf 538 m²

Mooi gerenoveerd loftkantoor aan de Waaslandtunnel. Karaktervol landschapskantoor/showroom met gewelfde plafonds en mooie open keuken. Uitstekende ligging omwille van de directe verbinding met de autosnelwegen en de onmiddellijke nabijheid van het openbaar vervoer.

Modern staaltje architectuur waarbij veelvuldig gebruik is gemaakt van beton en glas, dat zorgt voor veel natuurlijke lichtinval. Multifunctioneel complex bestaande uit kantoren, brasserie, seminariecentrum en showroom gelegen langsheen de E313 van Antwerpen naar Lummen ter hoogte van afrit 21 Herentals.

34


TE HUUR

TE HUUR

ANTWERPEN

WOMMELGEM

Italiëlei 124 - Vanaf 810 m²

Draaiboomstraat 6 - Vanaf 150 m²

Centraal gelegen, volledig gerenoveerd modern kantoorgebouw, aan de voet van het Theaterplein en in de nabijheid van het Centraal Station. Openbaar vervoer in onmiddellijke omgeving.

Kantoren gelegen aan de Draaiboomstraat te Wommelgem. De bovenste verdieping herbergt een leuke showroom. Gelegen vlakbij het rondpunt van Wommelgem aan de op- en afritten van de E313. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De kantoren grenzen aan Ternesse Golf & Country Club. TE HUUR

TE HUUR

ANTWERPEN

BERCHEM

Uitbreidingsstraat 42-46 - Vanaf 211 m²

Noordersingel 19 - Vanaf 911 m²

Mooie kantoren op een uitstekende ligging vlakbij de aansluiting op de E19. Kantoren worden volledig gerenoveerd en in frisse staat opgeleverd. De parking bevindt zich in het gebouw.

Nieuwbouwkantoren (4 gebouwen) aan de noordkant van de Singel op een zeer strategische ligging voor verbinding met de noordkant van Antwerpen, Kempen en Limburg. Parkeerplaatsen bevinden zich rond en onder de gebouwen.

TE HUUR

TE HUUR

ANTWERPEN

ANTWERPEN

Ankerrui 20 - Vanaf 130 m²

Van Dijckkaai 1 - Vanaf 370 m²

Functioneel kantoorgebouw met zeer veel natuurlijke lichtinval. De kantoren zijn binnenin recent gerenoveerd. Aangename ligging met een mooi uitzicht. Uitstekend gelegen aan de in- en uitrit van de Waaslandtunnel. Openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving.

Zeer representatief gebouw met dubbel gebruik op de Antwerpse kaaien: zowel kantoren als appartementen zijn hierin ondergebracht. De kantoren hebben zeer veel natuurlijke lichtinval en hebben een mooi uitzicht op de Schelde en het Steen. Openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving en talrijke parkingplaatsen in de omliggende openbare parkings. 35


TE HUUR

TE KOOP

ANTWERPEN

TE HUUR

ANTWERPEN

Coebergerstraat 49 - Vanaf 260 m²

Generaal Lemanstraat 58 - Vanaf 110 m²

Trendy loftkantoor in een karaktervol gebouw aan de Zuidkant van Antwerpen. De loft is volledig ‘open-space’. Privatieve keuken, sanitair, patio en vergaderzaal.

Mooi instapklaar kantoorgebouw op één van de belangrijkste invalswegen naar de Stad Antwerpen. De kantoorvloeren op de verdiepingen hebben alle eigen sanitair en genieten van veel natuurlijke lichtinval. Op het gelijkvloers bevindt zich een parkeergarage voor 4 auto’s. TE HUUR

TE KOOP

Lokeren

ANTWERPEN

Tunnelplaats - Vanaf 62 m²

Brandstraat 13 - Vanaf 91 m²

Strakke architectuur, hypercomfortabele appartementen en unieke retail- en kantoorruimtes helemaal afgestemd op het leven van de moderne stadsbewoner. De nieuwbouwresidentie vormt letterlijk het voorportaal van de stad, op een buitengewone locatie aan het Eilandje, één van de meest gewilde buurten van Antwerpen.

Dit bedrijfsgebouw is gelegen in de KMO-zone langs de Brandstraat te Lokeren. Het gebouw is uitstekend bereikbaar via de op- en afritten van de E17 (Antwerpen - Gent).

TE HUUR

TE KOOP

ZAVENTEM

ANTWERPEN

Grote Koraalberg 12-14 - Vanaf 190 m²

Hermesstraat 5 - Vanaf 106 m²

Gelijkvloers open-spacekantoor gelegen aan de Grote Koraalberg, in het oude centrum te Antwerpen. Bij het kantoor hoort een zonnig terras van 40 m². Mogelijkheid om ondergrondse parkeerplaatsen te huren.

Mooie, recente kantoorruimtes met optimale natuurlijke daglicht-inval langsheen de Ring. Prima bereikbaar met de wagen en talrijke openbaarvervoeropties aanwezig. De nationale luchthaven Zaventem is op 10 minuten afstand.

36


TE KOOP

TE HUUR

TE HUUR

GENT

ZAVENTEM

Leuvensesteenweg 369 - Vanaf 265 m²

Toemaattragel - Vanaf 681 m²/Vanaf 623 m²

Mooie kantoren op een zichtlocatie langsheen de Leuvensesteenweg. Aantrekkelijk gebouw met glazen ronde voorgevel in bruisende omgeving. Prima bereikbaar via de E411, E19 en vlakbij de nationale luchthaven van Zaventem.

Dit nieuwbouwproject dat ‘wonen en werken’ combineert is gelegen aan de oevers van de Schelde in het verlengde van de Stropkaai in Gent. Efficiëntie troef zowel op vlak van moduleerbaarheid, flexibiliteit als duurzaamheid qua architectuur en technieken. Ideaal voor kmo’s en start-ups!

TE HUUR

TE HUUR

SINT-NIKLAAS

SINT-NIKLAAS

Eigenlostraat 21 - Vanaf 182 m²

Industriepark Noord 19 - Vanaf 375 m²

Mooi nieuw kantoorgebouw op zichtlocatie langsheen de E17. De kantoren worden Q4/2018 opgeleverd. De site is uitstekend gelegen met aansluiting naar de autosnelwegen Z17/N16.

Recent vernieuwd kantoorgebouw met zeer goede ligging, vlakbij centrum Sint-Niklaas.

TE HUUR

TE HUUR

LOKEREN

ANTWERPEN

Jan Van Beersstraat 51 - Vanaf 60 m²

Voshol 8 - Vanaf 23 m²

Schitterende renovatie van een karakteristiek pand aan de Bolivarplaats met zicht op het nieuwe Vlinderpaleis. Knap gelijkvloers kantoor met mooi ingerichte keuken. In de kelder is er een vergaderzaal en sanitair voor dames en heren.

Dit recent vernieuwde kantoorgebouw is gelegen in het industriepark van Lokeren, vlak aan de op- en afritten van de E17 (Antwerpen-Gent). Deze site is eveneens prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

37


TE HUUR

TE HUUR

TEMSE

ANTWERPEN

Hoogkamerstraat 337 - Vanaf 240 m²

Straatsburgdok - Vanaf 428 m²

Dit open-spacekantoor is gelegen in de Hoogkamerstraat in Temse vlakbij de N16 en slechts op 1 km van de op- en afritten van de E17. Talrijke openbaarvervoeropties in de nabije omgeving.

Dit mooie loftkantoor is gelegen op de 3de verdieping en heeft een schitterend zicht op de skyline van Antwerpen. De indeling is volledig open-space. Aparte - volledig in glas uitgevoerde - vergaderzaal.

TE HUUR

TE HUUR

VILVOORDE

WEMMEL

Leuvensesteenweg 248 - Vanaf 305 m²

Koningin Astridlaan 164 - Vanaf 399 m²

Deze moderne kantoren zijn gelegen langs de Leuvensesteenweg te Vilvoorde aan de rand rond Brussel. De op- en afritten van de E19 bevinden zich op ca. 1,5 km en ook de luchthaven is zeer vlot bereikbaar.

Mooi hedendaags kantoorgebouw gelegen in de Noordelijke Brusselse Periferie aan de op- en afrit van Wemmel. Het gebouw beschikt over ondergrondse en openluchtparkeerplaatsen.

TE HUUR

TE KOOP

SCHELLE

MECHELEN

Wayenborgstraat 24 - Vanaf 380 m²

Brandekensweg 2 - Vanaf 425 m²

Dit kantoorgebouw met magazijn is gelegen langs de Wayenborgstraat te Mechelen Noord. Rondom het gebouw is er voldoende parking aanwezig.

Deze moderne kantoren zijn nog opdeelbaar in kleinere ruimtes of combineerbaar tot een groter geheel. Nieuwe gemeenschappelijke vergader-, ontmoetings- en lunchopties op het gelijkvloers. Prima gelegen in Schelle, vlakbij de A12 tussen Antwerpen en Brussel.

38


TE KOOP

TE KOOP

AARTSELAAR

AARTSELAAR

Mastboomstraat 4-8 - Vanaf 480 m²

Boomsesteenweg 77 - Vanaf 1.450 m²

Landelijke groene site met 3 gelijkaardige ‘stand alone’-kantoorgebouwen en ruime private parkingfaciliteiten rondom. Gunstige, aangename ligging vlakbij de A12 en toch rustig.

Instapklare kantoorgebouwen gelegen langsheen de A12. Parkeren kan rondom de gebouwen op de aangelegde buitenstaanplaatsen.

TE HUUR

TE KOOP

ANTWERPEN

ANTWERPEN

Houtdok 12 - Vanaf 510 m²

Esmoreitlaan 3 - Vanaf 115 m²

Deze kantoorruimtes zijn landscape ingedeeld en hebben een industrïële look. De kantoren liggen aan het Eilandje en bieden zicht op het Houtdok en de aan de andere zijde liggende Cadixwijk.

Deze kantoorunit op de 13de verdieping is mooi ingericht met vergaderzalen, aparte kantoren en een landschapskantoor. In bepaalde delen ligt er parket op de vloer. Zeer ruime en natuurlijke lichtinval. Schitterend uitzicht over de stad Antwerpen en de haven. TE HUUR

TE HUUR

BERCHEM

SCHOTEN

Bredabaan 1201 - Vanaf 400 m²

Posthofbrug - Vanaf 893 m²

Kantoorgebouw op een goed bereikbare locatie in het noorden van Antwerpen. Het gebouw ligt langs de Bredabaan vlakbij op- en afritten van de E19. Parkingmogelijkheden voor het gebouw.

Nieuwbouwkantoren op een zichtlocatie langsheen de Ring. De kantorensite omvat 2 gebouwen en ligt in een groene omgeving. Goede verbinding met het openbaar vervoer (Berchem Station) en met de wagen via de Singel en de Ring.

39


TE HUUR

TE KOOP

WILRIJK

WILRIJK

Groenenborgerlaan 84 - Vanaf 235 m²

Spoorweglaan 25-35 - Vanaf 448 m²

Dit kantoorgebouw is gelegen in de Groenenborgerlaan vlakbij de E19 en het openbaar vervoer met lijnen 21 en 33.

Deze kantoren zijn gelegen in de Spoorweglaan te Wilrijk. Uitstekende ligging en een zeer goede bereikbaarheid vlakbij de op- en afritten van de E19. Het openbaar vervoer bevindt zich in de onmiddellijke omgeving.

TE HUUR

TE HUUR

ANTWERPEN

MECHELEN

Italiëlei 17-19 - Vanaf 601 m²

Stationsstraat 100-120 - Vanaf 420 m²

Prachtig gerenoveerd gelijkvloers in een pand dat uiterst goed gelegen is aan de nieuwe ontwikkelingen van Park Spoor Noord, vlakbij de Artesis Hogeschool en het Eilandje.

Mooie moderne kantoren met zeer veel lichtinval op prima locatie aan het Station van Mechelen. Het gebouw is eveneens goed bereikbaarbaar met de wagen. Het stadscentrum ligt op wandelafstand.

TE HUUR

TE HUUR

WILRIJK

WILRIJK

Prins Boudewijnlaan 119 - Vanaf 90 m²

Fotografielaan 14 - Vanaf 450 m²

Deze prachtige kantoren zijn gelegen op de Prins Boudewijnlaan in Wilrijk. De kantoren worden volledig naar de wensen van de nieuwe huurder afgewerkt. De strategische ligging biedt een uitstekende verbinding met de E19 en de E34. De kantoren beschikken over één outdoor parkeerplaats. Verschillende openbaarvervoeropties in de onmiddellijke nabijheid.

Mooie instapklare kantoren gelegen op de 2de verdieping. De kantoren genieten van een eigen privatieve inkom.

40


RETAIL

p. 41

41

- p. 44


SCHELLE

TE KOOP

Boomsesteenweg 91 - Totaal 1.700 m²

Uniek gelegen bouwgronden/ontwikkelingsgronden met handelspand gelegen aan de Boomsesteenweg (A12) te Schelle - voorheen sauna ‘Mirage’. De terreinen grenzen aan de Eglantierlaan 19 te Aartselaar. Het gebouw omvat een ontvangstruimte met binnen- en buitensauna’s, kleedkamers, doucheruimtes, buiten- en binnenzwembad en andere polyvalente ruimtes op de 1ste verdieping. Via de N16 is de E17 (Antwerpen - Gent) zeer vlot bereikbaar. Gelegen in de nabije omgeving van shopping A12, San Marco Village, AVA, Aveve, Wima Bowling, Château d’Ax ...

RUMST

TE HUUR

Antwerpsestraat 16-18 - Totaal 1.090 m²

Dit voormalige gebouw van Opel/GMAN bevindt zich langs de Antwerpsestraat te Rumst. Onderaan beschikt dit commercieel gebouw over een winkel/showroom, inclusief sanitair en technische ruimte. Op de eerste verdieping bevinden er zich kantoren, alsook een refter, sanitair en technische ruimtes. Aan de voorzijde van het gebouw is er plaats voor 20 parkeerplaatsen. Het gebouw ligt vlak naast de A12, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid en visibiliteit. Het pand is gelegen in de nabijheid van de Shopping A12, Maxi Zoo Gamma, Fun, Casa, AVA , Wima bowling en San Marco Village. TE HUUR

SINT-PAUWELS Potterstraat 121 - Totaal 790 m²

Gunstig gelegen grote commerciële ruimte met een oppervlakte van 790 m² te huur op de verbindingsweg N403 tussen Sint-Niklaas en Sint-Gillis-Waas. Gelegen in de onmiddellijke nabijheid van Deaplus Keukens en badkamers, Foliez Kleding, Van Eyck sport. Op het terrein is er parkeergelegenheid voor 16 wagens.

42


ANTWERPEN

TE HUUR

Kattendijk - Oostkaai - Vanaf 244 m²

Project Cadiz is gelegen op het bruisende Eilandje, aan het Kattendijkdok. Het handelspand wordt casco aangeboden met gas-, water- en elektriciteitsvoorzieningen. Aan de voorzijde van het project is er een gezellig plein aangelegd, wat voor extra passage zorgt. Verschillende handelszaken in de nabije omgeving: Delhaize, La Pipe d’Anvers, Bar Paniek, ZNA Ziekenhuis ... Perfecte verbinding met het openbaar vervoer.

ANTWERPEN

TE KOOP

TE HUUR

Lange Lobroekstraat 41-45 - Totaal 1.233 m²

Dit pand aan de Slachthuissite is 5 jaar geleden volledig gerenoveerd en heeft daardoor een mooie industriële ‘vintage look’ met veel lichtinval. Met een gevelbreedte van 15 meter kan het geheel voor verschillende bestemmingen worden aangewend: kantoren, showroom, logistiek, horeca, kleine supermarkt, fitnesscentrum … Dit pand is gelegen tussen verschillende (uitstekende) horecagelegenheden en is er voldoende ruimte om te parkeren.

RANST

TE KOOP

Liersesteenweg 176 - Totaal 672 m²

Dit commercieel bedrijfsgebouw en residentieel gebouw zijn gelegen langs de Liersesteenweg 176 te Emblem-Ranst, vlakbij de N14 (Mechelen-Lier-Hoogstraten) en de R16 (Ring rond Lier). Beide panden bieden enorm veel mogelijkheden en genieten een uitstekende ligging. Het eerste gebouw bestaat uit 3 verdiepingen (zowel trap als lift beschikbaar) en bestaat uit een showroom met toilet en keukentje, een opslagruimte in de kelder en een extra magazijn. In het tweede gebouw zijn er ook 3 verblijfsruimtes en 1 ruim appartement dat momenteel verhuurd worden. Privéparking beschikbaar.

43


KAPELLEN

TE KOOP

Dorpsstraat 21 - Totaal 195 m²

Commerciële nieuwbouwruimtes op het gelijkvloers die kunnen worden samengevoegd. Casco oplevering. Prima ligging in centrum Kapellen, zeer makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Verschillende retailers in de nabije omgeving: Miss & Mister, Parfumerie Aura, Tui, Brasserie De Kluis …

BRASSCHAAT

TE HUUR

Bredabaan 315 - Totaal 135 m²

Dit handelsgelijkvloers met een gevelbreedte van 5 meter is gelegen op het premiumgedeelte van de Bredabaan te Brasschaat. Zeer goede visibiliteit en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de wagen. Verschillende retailers in de nabije omgeving: Rituals, Hema, ICI PARIS XL, Hunkemöller, Kruidvat, Base, Veritas, Les Tartes de Françoise, Scotch & Soda ...

TE HUUR

ANTWERPEN Leopoldstraat 9 - Totaal 135 m²

Dit winkelpand van 135 m² bevindt zich op een AAA-locatie in Antwerpen. Mooi centraal gelegen met veel bestemmingsmogelijkheden - uitgezonderd horeca. Dit pand ligt recht tegenover Van Bommel, Rue Blanche, LN Knits, Rimowa en naast Maliparmi en Scapa.

44


SEMIINDUSTRIE p. 45 - p. 65

45


TE KOOP

HOVE Mechelsesteenweg 1 - Totaal 1.790 m²

Dit bedrijfsgebouw gelegen langs de Mechelsesteenweg in Hove omvat een grote showroom met kantoren en magazijn. De Mechelsesteenweg is een drukke verkeersas tussen Antwerpen en Mechelen. Via Kontich zijn ook de op- en afritten van de E19 (Antwerpen-Brussel) zeer vlot bereikbaar.

46


TE KOOP

RUMST Mechelsesteenweg 9 - Totaal 6.355 m²

Dit bedrijfsgebouwencomplex omvat kantoren met showroom, magazijn en commerciële ruimte. Bepaalde delen van dit complex zijn reeds verhuurd. Het geheel is gelegen langs de Mechelsesteenweg in Rumst, dé verbindingsweg tussen Antwerpen en Mechelen. De op- en afritten van de E19 bevinden zich op circa 400 meter.

47


TE KOOP

MEERLE Strijbeekseweg 13 - Totaal 2.205 m²

Dit bedrijfsgebouw, gelegen in de Noorderkempen aan de Strijbeekseweg in Meerle omvat een kantoor, magazijnen én luxe-woning. Totale grondoppervlakte is 7.240 m². Prima gesitueerd, vlakbij de E19.

48


TE HUUR

ANTWERPEN Scheldelaan 8 - kaai 371-37 - Totaal 7.260 m²

Perfect geïnstalleerd magazijn met kantoor gelegen aan de Scheldelaan 8 te Antwerpen. Ideaal voor havengebonden activiteiten.

49


TE KOOP

TE HUUR

KALMTHOUT Helleven 8 - Entrepôt 2920 - unit I - Vanaf 200 m²

Project Entrepôt bestaat uit 19 multifunctionele bedrijfsunits met een individuele oppervlakte van 200 m² tot 534 m². Opslag, magazijn, productie en groothandel behoren alle tot de mogelijkheden. Het is een vrijstaand pand met een totale bouwhoogte van 7 m met parking aan weerszijden van het gebouw. Perfect voor ambachtelijke bedrijven en KMO’s.

50


TE KOOP

SINT-NIKLAAS Nobels-Peelmanstraat 15 - Units van +/- 350 m²

Dit nieuw te bouwen KMO-park omvat 6 units en situeert zich in de Nobels-Peelmanstraat in centrum Sint-Niklaas. Oplevering voorzien Q2/2019. Al 20% verkocht!

51


TE HUUR

TEMSE Krimperslaan 1 1.082 m² magazijn + 300 m² kantoren + 300 m² loft

Dit magazijn met kantoren en loft is gelegen in de Krimperslaan te Temse op een totale terreinoppervlakte van 2.950 m². De site is gelegen op een toplocatie met een prachtig zicht op de Schelde. Het magazijn, het appartement en de kantoren bevinden zich in perfecte staat. De Loft kan ook omgevormd worden tot extra kantoorruimte. Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

52


TE KOOP

MECHELEN Oude Baan 1 Magazijn + kantoren vanaf 215 m²

Deze nieuwbouw KMO-units zijn gelegen in het Old Road Business Park langs de Oude Baan te Mechelen. Zeer goed te bereiken met de wagen; vlakbij de op- en afritten van de E19.

53


TE KOOP

WILRIJK Fotografielaan 18 - Totaal 2.229 m²

Dit prachtige bedrijfsgebouw is gelegen langs de Fotografielaan te Wilrijk in de industriezone ‘Terbekehof’. Het bedrijfsgebouw omvat kantoren/showroom met magazijn. Het geheel geniet van een uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad. De op- en afritten van de A12 (Antwerpen - Brussel) bevinden zich op circa 1 km. Via de A12 is de Ring rondom Antwerpen zeer vlot bereikbaar.

54


HERENTALS

TE KOOP

Vennen 5 - Totaal 943 m²

Dit bedrijfsgebouw is gelegen langs de Vennen in Herentals en omvat kantoren met magazijn en een prachtige studio. Voor het gebouw is er een grote verharde ruimte voor zowel parking als buitenopslag. Het gebouw bevindt zich op circa 50 meter van de Aarschotsesteenweg. De op- en afritten van de E313 (Antwerpen-Hasselt) bevinden zich op circa 2 km.

TE KOOP

MECHELEN Wayenborgstraat 1 - Totaal 1.941 m²

Dit bedrijfsgebouw met kantoren en magazijn/atelier is gelegen langs de Wayenborgstraat te Mechelen-Noord. De op- en afritten van de E19 (Antwerpen-Brussel) bevinden zich op circa 1,5 km. Via de N16 is de A12 (Antwerpen-Brussel) zeer vlot bereikbaar. De internationale luchthaven van Zaventem bevindt zich op circa 15 min.

TE KOOP

KONTICH Koningin Astridlaan 6 - Totaal terreinopp. 4.650 m²

Deze projectgrond heeft een fantastische commerciële ligging langs de Koningin Astridlaan in Kontich. Momenteel staat er nog een magazijn met woning op het terrein. Dit eigendom is uitermate geschikt voor een nieuwbouwproject, circa 2.600 m² bebouwbaar. De op- en afritten van de E19 (Antwerpen-Brussel) zijn heel vlot bereikbaar.

55


OPGLABBEEK

TE KOOP

Nijverheidslaan/Industrieweg Noord - Totaal 4.918 m²

Deze twee bedrijfsgebouwen zijn gelegen langs de Nijverheidslaan en de Industrieweg Noord in Opglabbeek en worden als 1 geheel aangeboden. De eigendommen omvatten een magazijn met kantoren en/of showroom. Mogelijkheid om beide gebouwen fysiek met elkaar te verbinden. Nuttige oppervlakte van +/- 4.918 m² op +/- 8.756 m².

TE KOOP

TE HUUR

ANTWERPEN Bisschoppenhoflaan 53-65 - Totaal perceel 2.500 m²

Dit bedrijfspand is gelegen aan de Bisschoppenhoflaan te Antwerpen en het bestaat uit een magazijn/atelier, showroom, kantoor en een appartement met zeer ruim dakterras. Het geheel is in 1990 gebouwd met zeer kwalitatieve materialen waardoor het zich vandaag in onberispelijke toestand bevindt. Zeer commerciële zichtlocatie, vlakbij de op- en afritten van de E19.

TE KOOP

TE HUUR

BOORTMEERBEEK Leuvensesteenweg 238 - Totaal perceel 10.700 m²

Bedrijfsgebouw met kantoren, magazijn en buitenruimte gelegen aan de Leuvensesteenweg te Boortmeerbeek.

56


VERREBROEK

TE HUUR

Havinkbeekstraat 14 - Magazijn vanaf 710 m²

Dit nieuwe bedrijfsgebouw is gelegen in de nieuwe industriezone van Verrebroek vlak naast ‘Aven Ackers’ en omvat 2 magazijnen en een buitenterrein van 3.500 m²; alles in perfecte staat. Extra kantoren op maat kunnen nog worden bijgebouwd. Beide magazijnen kunnen samen of afzonderlijk worden gehuurd. De op- en afritten van de N49 (Antwerpen - Knokke) bevinden zich op circa 1 km. Het gebouw heeft een goede commerciële ligging. Prima locatie voor havengebonden bedrijven

TE HUUR

ANTWERPEN Blancefloerlaan 179B 981 m² magazijn + 280 m² kantoren

Dit bedrijfsgebouw omvat een magazijn met kantoren/ showroom en is gelegen langs de Blancefloerlaan te Antwerpen (Linkeroever). De op- en afritten van de Ring rondom Antwerpen bevinden zich op circa 700 meter; hierdoor is de E17 - E34 (Antwerpen - Gent) zeer vlot bereikbaar.

TE KOOP

TEMSE Haverheidelaan 13 1.282 m² magazijn + 150 m² kantoren

Dit nieuwbouw bedrijfspand bestaande uit een magazijn en kantoor ligt in de industriezone TTS in Temse. Dit bedrijfspand is prima bereikbaar via de op- en afritten van de E17 en de N16.

57

TE HUUR


BORNEM

TE HUUR

Lodderstraat 14A 96 m² kantoren + 50 m²-350 m² magazijn

Kantoor met magazijn te huur gelegen aan de Lodderstraat te Bornem. Het bedrijfspand is prima bereikbaar via de N16 (Puurs).

TE HUUR

SINT-GILLIS-WAAS Kluizenmeersen 21 Magazijn vanaf 170 m²

Prachtige nieuwbouwproject met 12 opslagunits gelegen op een toplocatie in Sint-Gillis-Waas. Deze units zijn gelegen vlakbij de E34 (Antwerpen - Knokke) en zijn goed bereikbaar vanuit Antwerpen of Gent en vanuit het ganse Waasland.

TE KOOP

MECHELEN Egide Walschaertstraat 22 Unit 10 + 11 560 m² magazijn + 380 m² kantoren

Perfect en hoogwaardig afgewerkt bedrijfsgebouw met kantoren en magazijn gelegen in de Egide Walschaertstraat te Mechelen-Zuid. Perfecte verbinding met de op- en afritten van de E19 (Antwerpen - Brussel). Ook talrijke openbaarvervoeropties in de nabije omgeving.

58


NIEUWKERKEN-WAAS

TE HUUR

Anthonis de Jonghestraat 36 Unit 7 - 281 m² opslagplaats - TE HUUR

Onmiddellijk beschikbaar; nieuwbouw KMO-unit/ opslagplaats in Nieuwkerken-Waas

BORNEM

TE KOOP

Woestijnstraat 45 660 m² magazijn + 50 m² kantoren 370 m² woonst

Dit magazijn met woonst, showroom en kantoren is gelegen in de Woestijnstraat te Bornem op een totale terreinoppervlakte van 2.241 m². Het terrein is volledig omheind en voorzien van een toegangspoort. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn twee garageboxen met automatische poorten. Het magazijn is goed bereikbaar via de N16 en het openbaar vervoer bevindt zich in de nabije omgeving.

TE KOOP

DENDERMONDE Wissenstraat 17 853 m² magazijn + 505 m² kantoren

Deze kantoren met magazijn zijn gelegen in industriepark ‘Hoogveld’ op een terrein van 3.820 m² aan de Wissenstraat te Dendermonde. Ideaal gelegen, vlakbij de N17.

59


TEMSE

TE HUUR

Kapelanielaan 18 530 m² magazijn + 100 m² kantoren

Dit bedrijfspand bestaande uit een magazijn met kantoor is gelegen in de industriezone TTS aan de Kapelanielaan in Temse. Vlot bereikbaar via de op- en afritten van de E17 en N16.

TE HUUR

TE KOOP

PUURS Nijverheidsstraat 5 3.680 m² terrein

Volledig omheind terrein met poort gelegen aan de Nijverheidsstraat te Puurs vlak aan de Rupel. Op het terrein is er een maximale belasting van 5 ton/m² toegelaten. De site ligt vlak aan de N177 en boven de A12 Antwerpen-Brussel en in de buurt van Boom en Willebroek.

TE HUUR

SINT-NIKLAAS Oostjachtpark 3 500 m² magazijn + 180 m² kantoren

Dit bedrijfsgebouw omvat een magazijn met kantoor en is gelegen in de industriezone Oostjachtpark in Sint-Niklaas. Het eigendom is goed bereikbaar via de op- en afritten van de E17.

60


TEMSE

TE HUUR

Hoogkamerstraat 345 1.440 m² magazijn + 32 m² kantoren

Magazijn met kantoor gelegen aan de Hoogkamerstraat te Temse. Het pand is goed bereikbaar via de N16 en de E17. Het terrein is voorzien van een asfaltverharding met voldoende parking.

TE KOOP

BEVEREN Doornpark 23 1.140 m² magazijn + 325 m² kantoren + woonst

Dit bedrijfsgebouw in het Doornpark omvat een magazijn met kantoren en een bedrijfswoonst. Prima bereikbaar via de N70 (Antwerpen - Gent).

TE HUUR

TEMSE Eurolaan 2 - Industriezone TTS 671 m² magazijn + 107 m² kantoren

Magazijn met kantoor gelegen in de industriezone TTS te Temse. Het gebouw is zeer goed bereikbaar via de N16 en via de op- en afritten van de E17 (Antwerpen - Gent).

61


TE KOOP

MECHELEN

TE HUUR

Maanstraat 5 654 m² magazijn + 292 m² kantoren

Dit bedrijfsgebouw omvat een magazijn met kantoren. Dit pand is gelegen op de verbindingsweg tussen Putte en Mechelen met een goede verbinding naar de E19 via de Ring rond Mechelen of de R6. In de omgeving zijn verschillende KMO’s gevestigd.

TE HUUR

KALMTHOUT Helleven 8 - Entrepôt 2920 - unit H 197 m² magazijn

Deze multi-functionele bedrijfsunit in Project Entrepôt biedt verschillende mogelijkheden: magazijn, productie, groothandel ... Perfect voor ambachtelijke bedrijven en KMO’s.

TE HUUR

ANTWERPEN Noorderlaan 177

3.400 m² magazijn + 350 m² kantoren + 5.940 m² terrein

Multi-functioneel bedrijfsgebouw gelegen langs de Noorderlaan in Antwerpen op een totale terreinoppervlakte van 5.940 m². Prima bereikbaar vanuit de haven en de op- en afritten van de A12. Talloze openbaarvervoeropties in de nabije omgeving.

62


ANTWERPEN

TE KOOP

Oostkaai 26-29 - Asiadok 632 m² kantoren op concessie

Hoogwaardig afgewerkt kantoor gelegen aan het Asiadok-Oostkaai (Noorderlaan) in Antwerpen, vlak aan de op- en afritten van de E19. Parkeermogelijkheid voor het gebouw.

TE HUUR

ESSEN Rijkmakerslaan 9 1.960 m² kantoren + 1.100 m² opslagplaats + 1.000 m² buitenopslag

Industrieel bedrijfsgebouw gelegen aan de Rijkmakerslaan in Essen, vlakbij de Nederlandse grens (Roosendaal). Dit multi-functionele pand bestaat uit een magazijn met kantoren en een buitenterrein van 1.000 m². Grotere en kleinere oppervlaktes zijn bespreekbaar.

TE HUUR

BOOM Scheldeweg 6 789 m² kantoren + 3.738 m² buitenterrein

Dit bedrijfsgebouw bevindt zich in de industriezone ‘Krekelenberg’ te Boom in de onmiddellijke omgeving van de A12 (Antwerpen - Boom - Brussel). Deze centrale ligging biedt een uitstekende verbinding met de Ring rondom Antwerpen en het internationale autowegennet. Circa 20 minuten van Zaventem (nationale luchthaven) en op ongeveer 10 minuten van de Antwerpse haven. Op het terrein van 3.738 m² is een uitbreiding mogelijk van 2.992 m² gebouw

63


SCHELLE

TE HUUR

Molenberglei 3 340 m² kantoor + 1.742 m² magazijnen

Dit bedrijfsgebouw omvat twee magazijnen en een kantoor en is gelegen langs de Molenberglei te Schelle. De Molenberglei bevindt zich op circa 250 meter van de A12 (Antwerpen - Brussel) en is ook via de N16 en de E17 (Antwerpen - Gent) zeer vlot bereikbaar.

TE HUUR

SCHELLE Molenberglei 10 - unit 2 kantoren + magazijnen vanaf 203 m² tot 1.303 m²

Deze semi-industriële site is gelegen langs de Molenberglei te Schelle langsheen de A12. Op circa 20 minuten van Brussel Nationaal (luchthaven) en op circa 10 minuten van de haven. Volledig aangelegde parking: iedere unit beschikt over individuele parkings.

TE HUUR

KONTICH Prins Boudewijnlaan 9-17 kantoren + magazijnen van 244 m² tot 1.388 m²

Dit semi-industriële complex bevindt zich langs de Prins Boudewijnlaan te Kontich. Deze moderne bedrijfsruimtes bestaan uit kantoren en opslaghallen (apart verhuurbaar - mogelijkheid om units samen te voegen). Het complex is gelegen op 1,5 km van de op- en afritten van de E19 Antwerpen - Brussel, hierdoor is de Ring rondom Antwerpen heel vlot bereikbaar.

64


WILRIJK

TE KOOP

Oudebaan 65 - unit 14 148 m² kantoor + 840 m² magazijn

Deze bedrijfsunit omvat een magazijn en kantoor en is gelegen langs de Oudebaan te Wilrijk. De Oudebaan bevindt zich op circa 100 meter van de Boomsesteenweg ( A12 - Antwerpen Brussel).

TE HUUR

WOMMELGEM Uilenbaan 200 4.290 m² magazijn

Dit bedrijfsgebouw omvat een magazijn van 4.290 m² en is gelegen op een uitstekende zichtlocatie langs de Uilenbaan te Wommelgem. De Uilenbaan is een parallelweg met de autosnelweg (E313). Via het rondpunt van Wommelgem is de Ring rondom Antwerpen zeer vlot bereikbaar.

TE HUUR

BOOM Industrieweg 16 Flexibele magazijnunits vanaf 6.533 m²

Dit magazijn is gelegen in de Industrieweg te Boom met een strategische locatie op de belangrijke logistieke as Antwerpen - Brussel met snelle toegang tot het wegennetwerk (N16 & A12). Prima gelegen op 10 km van de Antwerpse haven en op 4 km van de inlandterminal van Willebroek.

65


WIST JE DAT ...

ANKER18 REALISEERT:

2 DEALS per week

BEHEERT:

180.000 M² semi-industrieel vastgoed

50.000 M² kantoorruimte HEEFT:

16 > 600 > 50 > 500

4.000 parkings

medewerkers

panden te huur

panden te koop

opdrachtgevers

BESTAAT SINDS

2005

GROEIT JAARLIJKS MET

>10%


DISCLAIMER: Ondanks de zorg die Anker18 besteedt aan de samenstelling van [INSIGHT] magazine, bestaat de kans dat bepaalde verwerkte gegevens onvolledig, onjuist of niet meer relevant zijn. Anker18 is hiervoor niet verantwoordelijk.


JA A RLIJKSE UITGAVE VAN AN K E R18 N V E DI TIE 5 A n t w er p O ffice Nap els s tr a a t 73 2 0 0 0 Antwe r pe n Tel: +32 3 232 18 18 B ru sse ls O ffice Leu v ens e s te e nweg 3 69 1 9 3 0 Br us s el Tel: +32 2 502 18 18 I NF O@ANKER 18.BE WWW.ANKER18.BE


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.