Brochure Zwethof

Page 1

Wonen op uw eigen eiland

Zoeterwoude-DorpWonen op uw eigen eiland Zoeterwoude-Dorp


Zwethof in vogelvlucht

Een weids landschap dat iedereen blij maakt 4

ZWETHOF ZOETERWOUDE


ZWETHOF ZOETERWOUDE

5


Zoeterwoude-Dorp

Locatie Zwethof komt ten zuiden van het karakteristieke en gemoedelijke Zoeterwoude-Dorp, omringd door de polders van het Groene Hart. Heerlijk en rustig wonen is het, aan de rand van het dorp. En toch maar op een steenworp afstand van het historische Leiden met zijn musea, theaters en gezellige binnenstad. Of natuur- en recreatiegebied De Vlietlanden. Bovendien zit u via de N206 in enkele minuten op de A4 richting steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer.

Alles dichtbij De dagelijkse boodschappen doen? De kinderen naar de basisschool? Sportief bezig zijn op een sportvereniging? Zoeterwoude-Dorp is groot genoeg om het allemaal binnen de eigen grenzen te hebben. En wat een genot is het om hier uw vrije tijd door te brengen. Het weidse veenweidelandschap leent zich uitstekend om fietsend, wandelend of hardlopend te verkennen. Een paar minuten onderweg en het is één en al groen om u heen.

Genoeg te beleven Zonnige dagen worden helemaal een feest als u onderweg stopt voor ambachtelijk bereid ijs van IJsboerderij De Jong, gemaakt van de verse melk van hun eigen koeien. Ook een optie: strijk even neer in het restaurant van biologische boerderij ’t Geertje voor een lunch gemaakt van streekproducten. Leuk voor kinderen: ze hebben er geiten, koeien, varkens en kippen. Daarnaast verhuren ze bootjes bij ‘t Geertje. En vergeet vooral ook niet een lekker stuk kaas of verse scharreleieren mee te nemen uit de boerenlandwinkel. De Swetse Speeldernis is een natuurspeeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren en kliederen. Ondertussen hoeft u zichzelf niet te vervelen: op het terrein zit namelijk ook een vestiging van La Place en de winkel Boer En Goed met héérlijke streekproducten.

6

ZWETHOF ZOETERWOUDE


VO OR W

art laa n

Co r

eg

ht

ins tein laa n

ic

eg

Ho f

AT

W

weg

eg

sw

weg

NSCH

E VAA RT

Weip oort se

an ns tra at

BR OEK

ATER ING

Noord

Molenslootpad

NOORD AA

N206

HAZERSWOUDE

Aa

Oo ste ind e

Noord Aa

STOMPWIJK

NIEUWE WETERING

OO ST

VA AR T

IJ KS CH E PW

EW

nd ilra Ste

ST OM

ad

OT LO

Zwetpa d

ZU IDB UU RTS

eg

ie tw Oos

Do cto rK ort m

Ba kke rp ad

rse we g

Veu

ETERING BRANDW

WEIPOORT

dp lan en er Bo

S SE

T AR VA

pad

ad etp Zw

IRK ND JA

E UW NIE

aat weg

T OO

r te wa

T CH TO RT AA

EV

Weipoort

Zuidbuurt

SL

in Du

R AR ST

Boerenlandpad Weipoort

ERING

W OI GO

SE

Veu rse str

Laan van Zwethof

G RIN

T AR VA

VOGELPLAS STARREVAART

Witrikweide

E AT

IRK ND JA

an ipla Kn

OO T

ADE

Loet

WAT UURTSE ZUIDB

s mer Det

A4

BUR M

r ste ee

WESTEINDE Westeinde

an ipla Kn

IJ KS L

BUR MA DE

Sportpark Haasbroek

Zwetkade

em

de rp

Veu rse w

ad

eg

g Bur

G IN

ER

OI GO

ES LO OT

HA AG W

Sm

ZOETERWOUDE-DORP

E UW NIE

VLIETLAND

E

Nieuweweg

W

OT LO

l

tv

EN VO OR D

BU RM AD

ew ds in te es

RS

DU IV

N 447

ADE

HOOG EVEE

eg lde rw

Rie tpo

E KK BA

OO T

Noordbuurtseweg

weg

etm ers

Am

eest er D

nts oe n Bra se mp ad

Ve urs ew eg

BUR M

N206

E TJ ER AT

N JA

T OO

L GS EE

SL

eg

ew urs Ve

ZOETERWOUDE

'T W

A4

l

W

DUIVEN VO OR DE

bac hts here nweg

JACHTHAVEN DE VLIETOPPER

Westeinde

ren laa n

WELVAART Bar repa d

als pla

OO T

VLIETLAND

Bo e

R

PAPEMEER

po

Landgoed Duivenvoorde

d Ou

rE

Vli etz

fe ss o Pro

te en laa n

Buitenplaats Bijdorp

BEGRAAFPLAATS ROSENBURGH

N434

Fra ns H

Ju lia na

Kon ing in ols tra at

Ja nS

OL EN SL

ho

Ora nje ka de

isl aa n

M

Sc

Ge rri tV iss c he

Ra ad hu

Ho fvli et

ad e

uk

M au rits la an Pri ns

rlaan

Pa pe la an

str aa t

n va

g we pa

ard en laa n

eM .G IJs .S ba ch an m pa id d tla an

iss tra at

an La

ro

n laa en

Wijn ga

L

laan

To l

off elh

eg

w se eid

ard Voorschoten

Ba dh u

VOORSCHOTEN

A4

g Vo

a

ijk

dw aa

ad

ijn g

Anni

W

BARRE POLDER

g we

dp lan eren Bo

an la ch Ba

a ss Na

r ste ee

rg Bu

Eu

ew ids Le

el nn

eg

tu lo

Pa pe w

Rijn dijk

t ee

Ba rre pad

Burg em

AT ER IN G DO BB

oz

Hog e

ZOETERWOUDE-RIJNDIJK

pad Knotter

weg ropa Eu

M

bu

Pa pe we g

LEIDEN

N447

EW

we g

N11

T AR VA WE OU

Pa pe

VR

AT ER IN G

Park Hooghkamer

Polderpark Cronesteyn

em

nn el

rpad tte

tu

Europaweg

lo

Kno

bu

A4

N206

Apollolaan

Co r

ZWETHOF ZOETERWOUDE

7


Kroonkruid

Dille

Waterlelie

Edel

DORPZIJDE

9 erfeilanden Buiten kwaakt een eendenfamilie om aandacht. Langzaam maar zeker zakt de zon achter de horizon. En u schenkt nog een keer bij, beschut tegen het zomerse briesje door de veranda boven het terras. Wat een plek om te wonen is dit, op uw eigen eiland aan de groene rand van Zoeterwoude-Dorp. Middenin de weilanden vindt u straks dat ‘eilandenrijk’: Zwethof. Negen eilanden zijn het. Eén voor één verschillend, telt elk eiland zijn eigen kleurenen materiaalgebruik en allemaal hebben ze uitzicht op dat indrukwekkende weidse landschap. Ruime kavels, passende architectuur De woningen in Zwethof hebben een natuurlijke uitstraling en kenmerken zich door smaakvolle architectuur. Door het gebruik van hout, mooi metselwerk en klassieke bouwelementen doen ze denken aan vroeger. De woningen verschillen sterk van elkaar. Sommige zijn voorzien van wit keimwerk, andere hebben een geheel houten gevel, weer andere hebben een houten veranda. In die variatie past ook de keuze voor rieten dakbedekking. De architecten hebben deze fraaie materiaalsoorten en -kleuren verwerkt in de woningen. Hierdoor heeft iedere woning een andere uitstraling en materialisatie. De kavels zijn opvallend ruim, of zelfs ongekend groot. En voor het geval u écht exclusief wilt wonen, het is zelfs mogelijk om als enige op een eiland te wonen! Het water rondom de eilanden is niet verbonden met een open vaarroute, maar is uitermate geschikt om te ontspannen en uw kinderen te laten spelen.

Ridderspoor

POLDERZIJDE Kroonkruid 8

ZWETHOF ZOETERWOUDE

Edelmunt

Guldenroede

Appelm


lmunt

munt

Kroonkruid

Waterlelie

Appelmunt

Dille

Waterlelie

Edelmunt

Kroonkruid

Edelmunt

N Ridderspoor Edelmunt

Edelmunt Guldenroede

Ridderspoor Kroonkruid

Guldenroede

Kamille

Kroonkruid 9


Het plan

N1

1

3

Water en weiland. Veel Hollandser kan het niet, op een locatie in het Groene Hart. Veel exclusiever ook niet. Wat Zwethof ook uniek maakt, is de opzet als villawijk. U vindt er o.a. vrijstaande villa’s en twee-onder-een-kapwoningen in verschillende typen en grootten. Maar Zwethof heeft ook vierkappers en

2

tweekappers die u kunt indelen als levensloopbestendige woningen. Zo kunt u - nu of later - wonen en slapen op de begane grond.

Klaar voor de toekomst Natuurlijk is uw eilandwoning berekend op de eisen die we nu en vooral in de

41

toekomst stellen aan duurzaamheid. Hier woont u gasloos, met alle denkbare comfort door een luxe afwerkingsniveau. De woningen worden uitgevoerd met een Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie. Met dit afgiftesysteem voor warmte en koude heeft u het ’s winters heerlijk warm en in de zomer juist

40

aangenaam koel. De woningen zijn standaard voorzien van een luxe keukeninrichting, sanitair en tegelwerk. Maar natuurlijk kunt u straks uw meerwerkwensen bespreken

39

in de projectshowrooms en met de woonadviseur. 38

Bewonersprotocol Het ontwerp van Zwethof is erop gericht om het karakter van het veenweidelandschap te versterken. Om dit karakter voor nu en later te waarborgen is door AM en betrokken partijen een bewonersprocotol opgesteld. In dit bewonersprotocol worden ontwerp- en beheerprincipes uitgelegd in verschillende thema’s: • Beplanting • Oevers • Verharding • Bouwwerken. Het bewonersprotocol is een aparte bijlage, die u treft bij de verkoopdocumenten op de website en die u tevens ontvangt bij aankoop van een woning in Zwethof.

10

ZWETHOF ZOETERWOUDE

Z3


N2 N3 4

8

N4

9 5 10 7

6

14 15

11

N5

13 16

12

18

17

33

19 20

32

34 35

26 31 22

36 27

25 23

30

24

28

37 29

Z4

21

Z5

Z6

APPELMUNT EDELMUNT DILLE (N2/N4) KAMILLE (Z5) WATERLELIE KROONKRUID RIDDERSPOOR GULDENROEDE EILANDNUMMERS

N

11


Appelmunt Appelmunt op eiland N3 met op de achtergrond Kroonkruid

12

ZWETHOF ZOETERWOUDE


Een heerlijke plek om op te groeien en samen oud te worden!

8 Vier-onder-een-kapwoningen Appelmunt

Als u eenmaal een plek als deze gevonden heeft, is misschien wel uw eerste gedachte: hier wil ik graag oud worden. Een wens waarmee bij de indeling van de vier-onder-eenkapwoning Appelmunt al rekening is gehouden. Want een ‘levensloopbestendige’ indeling is mogelijk zodat u kunt wonen en slapen op de begane grond. Fijne ruime woningen zijn het, type Appelmunt, met de allure van een halfvrijstaande villa. Op de begane grond heeft u de woonkamer met open keuken, samen ruim 50 m2 groot. Uw keuken is al compleet ingericht met luxe apparatuur. Enkele of dubbele openslaande deuren naar het terras met veranda versterken uw idee van exclusief wonen nog eens extra. De begane grond kunt u ook anders indelen, met een extra slaapkamer. De bergruimte wordt dan de badkamer. Zo heeft u een levensloopbestendige woning. De eerste etage telt drie slaapkamers, met ruime gebruiksmogelijkheden voor slapen of werken aan huis en een compleet ingerichte badkamer. Op de zolder verdieping heeft u alle gelegenheid voor de opslag van alles wat u niet dagelijks nodig heeft. Tuinen zijn voor elk van de acht woningen royaal. En met een ligging aan het water voelt uw tuin ook nog eens extra riant aan. Elke woning heeft bergruimte naast de veranda. De tussenwoningen hebben nog een fietsenberging op het erf. Het water rondom de eilanden is niet verbonden met een open vaarroute, maar is uitermate geschikt om te ontspannen en uw kinderen te laten spelen.

Kenmerken

• Woonoppervlakte van 135 m², kaveloppervlakte van circa 175 tot circa 290 m² • Woonkamer en keuken ruim 50 m² • Complete keuken met luxe inbouwapparatuur • Enkele en dubbele openslaande deuren naar het terras met veranda • 3 Slaapkamers en complete badkamer inclusief tweede toilet op de verdieping • Technische ruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger • Zolder verdieping, bereikbaar middels vlizotrap • Tuin aan het water • Parkeren op het binnenhof • Een duurzaam Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie Bij lage temperatuur verzorgt het systeem warmte, bij hoge temperatuur koeling

• Gasloos wonen en koken op een inductiekookplaat • Optioneel: levensloopbestendige indeling op de begane grond • Mogelijkheid van ruimtevergrotende opties en individuele koperswensen

ZWETHOF ZOETERWOUDE

13


Vier-onder-een-kapwoningen Appelmunt GETOOND TUSSENWONINGEN BOUWNUMMERS 11, 35 - GESPIEGELD 10, 34

begane grond 14

begane grond (levensloopbestendig*) * Optioneel


N2

Z3

N3

N4

Z4

Z5

N5

Appelmunt

N1

Z6

De hoekwoningen (bwnrs 9, 12, 33, 36) hebben ramen in de zijgevel. Verder is de indeling gelijk aan de tussenwoningen. Zie impressie op pagina 14.

eerste verdieping

zolderverdieping 15


Optietekeningen Appelmunt Getoond tussenwoning

woonkamer / keuken

verblijfsruimte

verblijfsruimte

< 2245 >

badkamer < 2245 >

badkamer

< 5880 >

< 1530 > < 1160 >

< 1530 >

< 1160 >

toilet

toilet <<1080 2630>>

< 3050 >

binnen berging binnen bij woonkamer berging bij woonkamer

Optie Begane grond vergroten woonkamer 1 : 50 (binnenberging vervalt)

toilet <<1080 2630>>

WM/

< 5185 >

< 5185 >

< 1600 >

< 5805 >

toilet < 1080 >

< 1900 >

< 2630 >

< 3050 >

< 3050 >

slaapkamer slaapkamer en badkamer enbeneden badkamer + extra beneden brede + extra pui brede pui

Optie Slaapen badkamer begane grond achtergevel achtergevel 1 : 50 1 : 50 Optie Extra brede pui achtergevel

< 2380 >

berging

< 1390 >

< 1390 >

< 1900 >

< 1900 >

< 3050 >

entreehal < 1900 >

entreehal

< 2630 >

techniek

WM/

techniek

WM/

techniek

entreehal

< 1390 >

< 1390 >

entreehal

< 1080 >

< 1600 >

< 5805 >

< 1600 >

techniek WM/

< 1600 >

< 5805 >

< 1160 >

< 5805 >

< 1160 >

< 1038 >

< 6900 >

woonkamer / keuken

1500+

2600+

2600+

< 2345 >

slaapkamer 2

slaapkamer 3 verblijfsruimte

verblijfsruimte

< 4230 >

< 2600 >

< 1225 >

< 8460 >

< 3905 >

verblijfsruimte

942x1398

1500+

< 3905 >

< 5245 >

942x1398

overloop

slaapkamer 1 bergruimte

< 2720 >

verblijfsruimte

< 1530 > < 4545 >

< 1160 >

< 3215 >

< 5805 >

badkamer

techniek

< 2630 >

< 2670 >

WM/

verblijfsruimte

< 1900 >

< 1390 >

toilet

< 1080 >

< 3030 >

2600+

werkkamer entreehal

< 3050 >

Optie Begane grond werkkamer

1 : 50

ZWETHOF ZOETERWOUDE

1500+ 942x1398

alternatieve indeling begane grond i.c.m. aanpassing gevel hoekwoning

16

< 2380 >

< 5945 >

woonkamer / keuken

< 5945 >

< 6900 >

< 11200 >

< 11200 >

< 5880 >

1 : 50

< 2380 >

< 2500 >

< 6900 >

< 1038 >

< 7560 >

verblijfsruimte

< 5245 >

woonkamer / keuken

verblijfsruimte

berging

< 1038 >

< 1038 >

< 5245 >

< 5245 >

woonkamer / keuken

< 5920 >

berging

< 6900 >

< 7560 >

< 5245 >

< 2500 >

berging

< 1038 >

< 6900 >

< 2380 >

berging

< 2380 >

< 5920 >

Optie Eerste verdieping gewijzigde indeling dakkapel sk 1 + tuinkamer + gewijzigde indeling 1 : 50 Optie Dakkapel slaapkamer 1


Aangenaam Appelmunt, alle ruimte voor al uw woon- en inrichtingswensen!

17


Edelmunt Edelmunt op eiland N4 18

ZWETHOF ZOETERWOUDE


12 Twee-onder-een-kapwoningen Edelmunt

De Edelmunt herkent u ongetwijfeld als de zus van een andere woning in het plan, Appelmunt. Maar dan met de privilege van half vrijstaand wonen, al voelt het eigenlijk als vrijstaand wonen in uw twee-onder-een-kapwoning. Ook binnenin ervaart u die grootte. Wat zou u denken van een woonoppervlakte van maar liefst 135 m2? Dat levert op de twee woonlagen veel ruimte op. Ruim 50 m2 alleen al voor de woonkamer en de open keuken: dat mag u rustig riant noemen. De keuken staat al klaar voor urenlang kokkerellen, uitgevoerd met alle apparatuur die u graag tot uw beschikking heeft. Handig is de extra bergruimte op de begane grond. Wilt u niet alleen nú, maar ook later nog met plezier in Zwethof blijven wonen? Dat kan. De architect heeft al rekening gehouden met aanpassingen voor levensloopbestendig wonen. Op de begane grond komt er dan een slaapkamer bij. De bergruimte promoveert tot badkamer. Boven heeft u drie slaapkamers. Makkelijk als u nog kinderen thuis heeft, praktisch als u ook een werkruimte aan huis wilt. De badkamer heeft zowel een douche als een heerlijk ligbad. De wastafel is dubbel uitgevoerd, een extra toilet ontbreekt niet. Op de zolder verdieping heeft u alle gelegenheid voor de opslag van alles wat u niet dagelijks nodig heeft. Via de dubbele openslaande deuren stapt u het terras op, mét veranda. Met een kavel van deze afmetingen is er altijd plek om van de zon te genieten. En vanaf uw terras de zon te zien schitteren op het water. Het water rondom de eilanden is niet verbonden met een open vaarroute, maar is uitermate geschikt om te ontspannen en uw kinderen te laten spelen.

Kenmerken

• Woonoppervlakte van 135 m², kaveloppervlakte van circa 225 tot circa 290 m² • Woonkamer en keuken ruim 50 m² • Complete keuken met luxe inbouwapparatuur • Enkele en dubbele openslaande deuren naar het terras met veranda • 3 Slaapkamers en complete badkamer inclusief tweede toilet op de verdieping • Technische ruimte, met opstelplaats voor wasmachine en droger • Zolder verdieping bereikbaar middels vlizotrap • Tuin aan het water • Parkeren op het binnenhof of op eigen terrein • Een duurzaam Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie Bij lage temperatuur verzorgt het systeem warmte, bij hoge temperatuur koeling

• Gasloos wonen en koken op een inductiekookplaat • Optioneel: levensloopbestendige indeling op de begane grond • Mogelijkheid van ruimtevergrotende opties en individuele koperswensen

ZWETHOF ZOETERWOUDE

19


Twee-onder-een-kapwoningen Edelmunt GETOOND BOUWNUMMERS 5, 16, 19, 27, 31, 39 - GESPIEGELD 6, 17, 20, 28, 32, 40

begane grond 20

begane grond (levensloopbestendig*) * Optioneel


N2

Z3

N3

N4

Z4

Z5

N5

Edelmunt

N1

Z6

eerste verdieping

zolderverdieping 21


Optietekeningen Edelmunt hwa

< 6900 >

< 2500 >

< 2200 >

< 6900 >

< 6900 >

woonkamer / keuken

woonkamer / keuken verblijfsruimte

< 8460 >

< 5945 >

verblijfsruimte

< 11200 >

< 8460 >

< 5245 >

< 5245 >

verblijfsruimte

woonkamer / keuken

< 8460 >

verblijfsruimte

< 5245 >

woonkamer / keuken

< 6900 >

woonkamer / keuken

verblijfsruimte

< 5245 >

verblijfsruimte

< 2090 >

< 5945 >

woonkamer / keuken

< 7560 >

berging

< 2090 >

< 6900 >

< 5245 >

terras

< 2400 >

< 2200 >

< 2090 >

< 5245 >

berging

berging

< 2500 >

terras

terras

< 2380 >

< 2500 >

< 2500 >

< 2500 >

berging

terras

< 2400 >

< 2200 >

< 2400 >

berging

< 2380 >

< 2500 >

berging

terras

< 2380 >

< 2500 >

< 4710 >

< 2630 >

< 3050 >

hwa

< 2245 >

< 2245 >

< 2345 >

WM/

< 1900 >

toilet

< 1080 >

< 2630 >

< 2630 >

< 3050 >

< 3050 >

< 1080 >

< 2630 >

< 3050 >

hwa

1500+

2600+

2600+

verblijfsruimte

< 3350 >

1500+

slaapkamer 3

slaapkamer 2

verblijfsruimte

verblijfsruimte

< 2600 >

< 4230 >

< 4230 >

< 900 >

< 2400 >

overloop

< 2270 >

overloop

< 1225 >

< 1225 >

< 2200 >

< 3480 >

< 2720 >

overloop

< 2720 >

slaapkamer 1

< 3480 >

afgebeeld als Edelmunt, optie ook mogelijk bij hoekwoning Appelmunt

ZWETHOF ZOETERWOUDE

verblijfsruimte

2600+

1500+

1500+

Optie Gewijzigde indeling

alternatieve indeling verdieping eersteeerste verdieping 1 : 50

badkamer

< 3030 >

2600+

Optie Eerste verdieping dakkapel

dakkapel voorgevel slaapkamer 1

slaapkamer 1

< 3215 >

< 3215 >

< 4360 > < 3215 >

badkamer

1 : 50

badkamer

< 4545 >

verblijfsruimte

afgebeeld als Edelmunt, optie ook mogelijk bij hoekwoning Appelmunt

slaapkamer 1 verblijfsruimte

< 3030 >

2600+

1500+

alternatieve indeling eerste verdieping 1 : 50

afgebeeld als Edelmunt, optie ook mogelijk bij hoekwoning Appelmunt

slaapkamer en badkamer beneden 1 : 50

2600+

< 2600 >

< 880 > kast

1500+

verblijfsruimte

< 3905 >

< 4090 >

slaapkamer 3

begane grond

afgebeeld als Edelmunt, optiebij ook mogelijk bijEdelmunt hoekwoning Appelmunt afgebeeld als Appelmunt, optie ook mogelijk hoekwoning 1 : 50

slaapkamer 2

verblijfsruimte

verblijfsruimte

1 : 50

1500+

slaapkamer 3

slaapkamer 2

slaapkamer en badkamer alternatieve indelingbeneden begane grond icm aanpassing gevel Optie Slaapkamer en badkamer

Edelmunt

1500+

en verplaatsen raam zijgevel

afgebeeld als Edelmunt, optie ook mogelijk bij hoekwoning Appelmunt

< 3905 >

< 2935 >

2600+

1 : 50

< 3905 >

1500+

alternatieve indeling begane grond icm aanpassing gevel Optie Werkkamer begane grond

< 4545 >

woonkamer (binnenberging vervalt) Optie Extra brede pui achtergevel

als Edelmunt, optie ookoptie mogelijk bij hoekwoning Appelmunt als Edelmunt, ook mogelijk bij hoekwoning Appelmunt 1 : 50 1 afgebeeld : 50 afgebeeld

< 3905 >

binnen berging bij woonkamer + extra brede pui alternatieve indeling begane grond icmvergroten aanpassing gevel Optie Begane grond achtergevel

22

verblijfsruimte

entreehal

< 1390 >

< 1900 >

verblijfsruimte

< 2670 >

werkkamer < 1900 >

< 1390 >

toilet

slaapkamer 1 techniek

afgebeeld als Appelmunt, optie ook mogelijk bij hoekwoning Edelmunt

< 5185 >

verblijfsruimte

WM/

< 1080 >

< 5805 >

slaapkamer 1

< 5185 >

techniek

WM/

< 5805 > < 1600 >

< 5805 >

< 3050 >

< 2630 >

< 1530 > < 1160 >

entreehal

toilet

< 1080 >

< 3050 >

verblijfsruimte

< 1390 >

toilet < 2630 >

< 2670 >

werkkamer

toilet < 1080 >

< 1530 >

< 1160 >

techniek

< 1900 >

< 1900 >

< 1900 >

< 1390 >

< 1390 >

toilet

verblijfsruimte

< 1390 >

werkkamer

entreehal

< 1080 >

< 1500 >

WM/

techniek

< 2670 >

< 1600 >

techniek

WM/

techniek

< 5805 >

< 1160 >

bergruimte < 1530 >

< 1160 >

< 1600 >

< 1530 > < 1160 >

< 5805 > < 1500 >

< 5805 >

< 1160 >

hal

bergruimte

< 1530 >

badkamer

< 1500 >

hal

bergruimte

WM/

hal

< 2345 >

< 2345 >

badkamer < 5880 >


Niet alleen voor nu, maar ook voor later, een levensloopbestendige woning!

ZWETHOF ZOETERWOUDE

23


Fraaie materialen en kleuren verwerkt in de woningen!

Dille (links), Waterlelie (midden) en Edelmunt (rechts) op eiland N2 24


Edelmunt ZWETHOF ZOETERWOUDE

25


Dille en Kamille Dille op eiland N4 26

ZWETHOF ZOETERWOUDE

Ervaar het luxe gevoel van halfvrijstaand wonen!


6 Twee-onder-een-kapwoningen Dille en Kamille Als u gaat verhuizen, is er één ding dat u niet wilt: bezuinigen op de ruimte. Iedereen een eigen kamer. Een grote woonkamer met aangrenzend een riante woonkeuken. En o ja, een garage voor uw auto. Leg dat wensenlijstje nu eens naast woningtypen Dille en Kamille. Een twee-onder-een-kapwoning met een heerlijke tuin gelegen aan het water. Het water rondom de eilanden is niet verbonden met een open vaarroute. Dille en Kamille zijn tweekappers met de ruimte die normaal gesproken uitsluitend aan vrijstaande woningen is voorbehouden. Beide typen hebben ruim 200 m2 aan woonplezier. Het verschil tussen Dille en Kamile is o.a. zichtbaar in geveldetaillering en gevelsteen soorten, die ook nog eens per eiland verschillen. Samen met uw buur heeft u een unieke woning! Dat past probleemloos op de grote kavels waarop de woningen zijn ingetekend. Stap de woning binnen via de entreehal die door de vide met riant raam heerlijk licht is. En dan de L-vormige woonkamer: wat een ruimte, met circa 65 m2 voor wonen en eten. De keuken is al kant en klaar ingericht, compleet met de essentiële apparatuur. Boven heeft u maar liefst vier slaapkamers tot uw beschikking. Fijn, want misschien heeft u wel het gemak van thuiswerken ontdekt. En als u kinderen heeft, heeft iedereen straks zijn of haar eigen privacy. Filevorming in de badkamer is voortaan verleden tijd. Twee badkamers klinkt misschien luxe, maar het is wel een heel praktische oplossing. De één heeft een bad, de ander een douche. Heeft u nog meer kamers op uw wensenlijstje staan? Neem de trap naar de tweede verdieping en u heeft er nog eens twee. Ook een bergruimte ontbreekt hier niet. Tuinliefhebbers hebben vermoedelijk al hun keus gemaakt met het oog op de ruimte buiten. Een ruimte die extra groot oogt doordat uw achterburen aan de overkant van het water wonen.

Kenmerken

• Woonoppervlakte van 204 m², kaveloppervlakte van circa 358 tot circa 465 m² • Woonkamer en keuken van circa 65 m² • Complete keuken met luxe inbouwapparatuur • Dubbele openslaande deuren naar voor- en achtertuin • 4 slaapkamers op de eerste verdieping • 2 slaapkamers op de tweede verdieping • 2 complete badkamers op de eerste verdieping • Separaat toilet op de verdieping • Technische ruimte, met opstelplaats voor wasmachine en droger • Tuin aan het water • Inpandige garage en parkeerplaats op eigen terrein • Een duurzaam Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie Bij lage temperatuur verzorgt het systeem warmte, bij hoge temperatuur koeling

• Gasloos wonen en koken op een inductiekookplaat • Mogelijkheid van ruimtevergrotende opties en individuele koperswensen

ZWETHOF ZOETERWOUDE

27


Dille en Kamille

De living van deze twee-onder-een-kapwoning leent zich uitstekend voor een ensuite-mogelijkheid!

28

ZWETHOF ZOETERWOUDE


29


Dille en Kamille

begane grond 30

ZWETHOF ZOETERWOUDE


N1

N2

Z3

N3

Z4

N4

Z5

N5

Z6

eerste verdieping

Twee-onder-een-kapwoningen Dille en Kamille GETOOND DILLE BOUWNUMMERS 2, 13 - GESPIEGELD 3, 14 GETOOND KAMILLE BOUWNUMMERS 22 - GESPIEGELD 23

tweede verdieping 31


Kamille

Links Kamille op eiland Z5 met op de achtergrond Guldenroede en rechts Ridderspoor

32

ZWETHOF ZOETERWOUDE


Optietekeningen Dille en Kamille Getoond Dille

hwa

< 5500 >

< 10300 >

woonkamer / keuken

< 2075 >

< 5775 >

garage

< 3190 >

< 2650 >

techniek

< 3260 >

< 12430 >

< 11550 >

verblijfsruimte

< 950 >

entreehal

< 1690 >

< 1400 >

toilet < 955 >

< 2830 >

< 2420 >

< 3600 >

hwa

hwa

< 10890 >

begane grond uitbouw 1,2m grond uitbouw 1,2 meter Optie Begane 1 : 50

< 1990 >

942x1389

< 1990 >

< 3301 >

verblijfsruimte

2600+

2600+

badkamer badkamer

slaapkamer 1 verblijfsruimte

< 3998 >

slaapkamer 4

< 1820 >

< 4211 >

2600+

1500+ 2040+

< 4256 >

< 3185 >

1500+

< 2230 >

< 2130 >

< 3600 >

kast

< 1050 >

< 2485 >

< 1325 >

berging < 1245 >

< 1010 >

overloop

< 2185 >

< 6665 >

< 1045 >

< 1555 >

toilet

slaapkamer 3

slaapkamer 2

2600+

< 3586 >

< 4283 >

verblijfsruimte

< 3586 >

verblijfsruimte

vide

< 2835 >

< 3600 >

2600+

1500+

1500+ 942x1389

942x1389

942x1389

942x1389

Optie Eerste verdieping twee extra dakramen slaapkamer 2 eerste verdieping twee extra dakramen slaapkamer 2 1 : 50

ZWETHOF ZOETERWOUDE

33


Dille en Kamille 34

Twee-onder-een-kapwoningen met een riante leefruimte!


Dille en Kamille ZWETHOF ZOETERWOUDE

35


Waterlelie Waterlelie op eiland N3

36

ZWETHOF ZOETERWOUDE


3 Vrijstaande villa’s Waterlelie

Het is misschien wel het summum van woonplezier. Vrijstaand wonen. Bijna niemand om u heen, in het geval van Zwethof voornamelijk groen en water. En dan denkt u meteen aan een villa die in zo’n ambiance past. Een villa die markant oogt, onderscheidend is vormgegeven en die alle ruimte biedt. Voilà: type Waterlelie. Fraaie vrijstaande woningen zijn het, die met hun verdiepingshoge ramen het daglicht ongehinderd naar binnen laten vallen. Speels detail in de vormgeving is de daklijn die aan de achterzijde van uw villa bijna tot aan de grond doorloopt. Beneden heeft u een forse woonkamer met open woonkeuken tot uw beschikking. De U-vormige ruimte - circa 53 m2 groot - wordt door de inspringende hal op een natuurlijke manier in tweeën gedeeld. Een luxe keuken is trouwens al standaard. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, met één in de categorie ‘masterbedroom’. In één badkamer kunt u in bad, in de andere geniet u van een heerlijke douche. Slaapkamer vier en vijf vindt u tweehoog, met de nodige bergruimte. Aan de voorzijde van uw villa heeft u nog een ruime inpandige garage. Villa Waterlelie staat garant voor veel tuinplezier met uitzicht over wuivend riet naar het water. Aan de zijgevel ervaart u direct het contact met het water vanaf uw steiger. Het water rondom de eilanden is niet verbonden met een open vaarroute, maar is uitermate geschikt om te ontspannen en uw kinderen te laten spelen.

Kenmerken

• Woonoppervlakte van 175 m², kaveloppervlakte van circa 428 tot circa 463 m² • Woonkamer en keuken van circa 53 m² • Complete keuken met luxe inbouwapparatuur • Verdiepingshoge ramen, openslaande deuren naar terras/tuin direct aan water • 3 slaapkamers op de eerste verdieping, hoofdslaapkamer met inloopkast • 2 slaapkamers op de tweede verdieping • 2 complete badkamers op de eerste verdieping • Separaat toilet • Technische ruimte, met opstelplaats voor wasmachine en droger • Tuin aan het water • Inpandige garage en minimaal 1 parkeerplaats op eigen terrein • Een duurzaam Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie Bij lage temperatuur verzorgt het systeem warmte, bij hoge temperatuur koeling

• Gasloos wonen en koken op een inductiekookplaat • Mogelijkheid van ruimtevergrotende opties en individuele koperswensen

ZWETHOF ZOETERWOUDE

37


Waterlelie

begane grond 38

ZWETHOF ZOETERWOUDE


N1

N2

N3

N4

N5

Vrijstaande villa’s Waterlelie GETOOND BOUWNUMMERS 4, 8, 15

Z3

Z4

Z5

Z6

eerste verdieping

tweede verdieping 39


Optietekeningen Waterlelie

terras

terras

< 11830 >

< 11830 >

woonkamer / keuken

woonkamer / keuken

verblijfsruimte

< 2965 > < 1465 > < 6200 >

< 3280 >

berging

berging

2600+

2600+

2300+

2300+

1500+

1500+

begane grond garage bij woonkamer 1 : 50

terras

< 11830 >

woonkamer / keuken

< 5600 >

< 2965 >

verblijfsruimte

< 1310 >

< 1560 >

< 9100 >

< 990 >

< 1985 > < 935 >

< 2565 > < 1465 > < 3280 >

techniek

< 1415 >

entreehal

< 3800 >

< 3220 >

< 1890 >

berging

2600+ 2300+

1500+

begane grond garage bij woonkamer 1 : 50

40

Optie Begane grond vergroten woonkamer met berging (garage vervalt)

ZWETHOF ZOETERWOUDE

< 1560 >

< 1890 >

Optie Begane grond uitbouw 2,4 meter (tevens uitbouw 1,2 meter mogelijk)

toilet

< 3800 >

< 6000 >

begane grond uitbouw 2,4m

< 1540 >

< 990 >

< 1985 >

< 3220 >

< 3500 >

< 3220 >

< 3280 >

entreehal

< 9100 >

< 2565 >

< 990 >

< 1985 >

< 1310 >

toilet

< 935 >

< 1310 >

< 1560 >

entreehal

< 1415 >

< 1540 >

< 935 >

< 1465 >

< 2565 >

toilet

techniek

< 1415 >

< 1540 >

1 : 50

< 5600 >

< 5600 >

zie voor afmetingen, indeling en installaties keuken, tekening keukenleverancier

techniek

< 6480 >

< 2965 >

verblijfsruimte


Waterlelie

Een U-vormige scheiding tussen woonkamer en keuken! ZWETHOF ZOETERWOUDE

41


Zwethof in vogelvlucht

42

ZWETHOF ZOETERWOUDE


Elk eiland heeft zijn eigen kleur- en materialengebruik! ZWETHOF ZOETERWOUDE

43


6 Vrijstaande villa’s Kroonkruid

Deze villa’s hebben alle een prachtige ligging in Zwethof, vanzelfsprekend omringd door groen en water. Maar het is zelfs mogelijk om te wonen op een eigen eiland, twee villa’s Kroonkruid hebben die unieke ligging! Het is zo’n villa van het type waar niets te wensen overblijft. Ruim, riant, karakteristiek door de eigentijdse architectuur. Verdeeld over drie woonlagen creëert Kroonkruid een unieke woonbeleving, middenin de natuur van Zwethof. Met ruim 65 m2 voor de woonkamer met open keuken kunt u uw ideeën voor het interieur de vrije loop laten. Met een oppervlakte als deze kunt u trouwens gerust van een ‘woonkeuken’ spreken. De inrichting van uw keuken hoort er al standaard bij. Door het vele glas rondom kijkt u uit over groen en water. De eerste verdieping telt vier slaapkamers, stuk voor stuk ruim van formaat. Praktisch zijn de twee badkamers, waardoor het in de ene mogelijk is om te douchen en de andere de luxe van een bad heeft. Nog een etage hoger heeft u twee extra slaapkamers. Iedereen van het gezin heeft dus een eigen kamer of ruimte voor een aparte werk- of studeerkamer. Tuinplezier heeft type Kroonkruid genoeg te bieden. Een ruimte die u extra ervaart doordat water uw kavel omringt. De garage staat vrijstaand op uw kavel. Het water rondom de eilanden is niet verbonden met een open vaarroute, maar is uitermate geschikt om te ontspannen en uw kinderen te laten spelen.

Kenmerken

• Woonoppervlakte van 203 m², kaveloppervlakte van circa 574 tot circa 714 m² • Woonkamer en woonkeuken van ruim 65 m² • Complete keuken met luxe inbouwapparatuur • Verdiepingshoge ramen en veranda • 4 slaapkamers op de eerste verdieping • 2 slaapkamers op de tweede verdieping • 2 complete badkamers op de eerste verdieping • Separaat toilet op de verdieping • Technische ruimte, ook opstelplaats voor wasmachine en droger • Tuin aan het water • Vrijstaande garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Een duurzaam Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie Bij lage temperatuur verzorgt het systeem warmte, bij hoge temperatuur koeling

• Gasloos wonen en koken op een inductiekookplaat • Mogelijkheid van ruimtevergrotende opties en individuele koperswensen

44

ZWETHOF ZOETERWOUDE


Kroonkruid Kroonkruid op eiland Z6 met op de achtergrond Kamille ZWETHOF ZOETERWOUDE

45


Alle ruimte om uw inrichtingsideeën de vrije loop te laten! 46


Kroonkruid ZWETHOF ZOETERWOUDE

47


Vrijstaande villa’s Kroonkruid GETOOND BOUWNUMMERS 18, 21, 26 - GESPIEGELD 1, 7, 41

begane grond 48

ZWETHOF ZOETERWOUDE


N2

Z3

N3

N4

Z4

Z5

N5

Kroonkruid

N1

Z6

eerste verdieping

tweede verdieping 49


entreehal

< 1860 >

Optietekeningen Kroonkruid

< 4200 >

< 2930 >

< 3860 >

< 1700 >

< 3840 >

< 2060 >

hwa

hwa

< 13080 >

begane grond 3,1m uitbouw keukenzijde 1 : 50

< 4210 >

< 7930 >

< 2605 >

< 5075 >

overloop

< 3060 >

< 5130 > < 1250 > < 9800 >

< 940 >

< 3728 >

< 1350 > < 3860 >

< 2930 >

< 2930 >

badkamer

2600+

2600+ < 1860 >

< 1590 >

< 1350 > < 1350 >

< 4200 >

1500+

< 2010 >

< 3840 >

hwa

hwa

< 3840 >

< 3860 >

1500+ < 1700 >

< 4200 >

< 2930 >

< 2060 >

< 1860 >

< 1700 >

verblijfsruimte

< 12200 >

< 940 >

< 1860 >

entreehal

slaapkamer 1 < 3758 >

verblijfsruimte

< 3860 >

< 1170 >

badkamer

slaapkamer 2

< 1350 >

< 12200 >

< 1050 >

< 3700 >

toilet

< 2605 >

< 1590 >

toilet

< 3758 >

< 940 >

< 6700 >

< 9800 >

< 12200 >

< 4200 >

< 3700 >

< 1280 >

< 1040 >

verblijfsruimte

< 2605 >

< 2550 >

< I.C.M.>

slaapkamer 4

< 2315 >

verblijfsruimte

< 5075 >

< 9800 >

woonkamer / keuken

verblijfsruimte

< 1200 >

< 9800 >

< 3700 >

slaapkamer 3

techniek

2600+

hwa

< 1945 >

< 5075 >

< 9800 >

< 3840 >

< 5328 >

< 3100 >

< 3280 >

hwa

< 13080 >

eerste verdieping 3,1m uitbouw keukenzijde

Optie Begane grond 3,1 meter uitbouw keukenzijde (alleen uitbouw zijde woonkamer ook mogelijk)

Optie Eerste verdieping 3,1 meter uitbouw keukenzijde (alleen uitbouw zijde woonkamer ook mogelijk) < 1700 >

< 4200 >

begane grond 3,1m uitbouw keukenzijde 1 : 50

< 3100 >

< 3370 >

terras < 4210 >

hwa

< 3280 >

1500+

< 3840 >

1 : 50

begane grond 3,1m uitbouw keukenzijde en woonkamer

< 3840 >

< 2060 >

1 : 50

begane grond 3,1m uitbouw keukenzijde en zijde woonkamer 1 : 50

1500+

< 3280 >

< 3840 >

2600+

2600+

0+

< 5328 >

< 2930 >

badkamer

< 1250 >

< 3758 > < 2930 >

< 3728 >

1500+

< 2930 >

< 3840 >

2600+

< 3758 >

< 940 >

< 2010 > < 3860 >

< 1170 >

2600+

< 1590 >

2600+

eerste verdieping 3,1m uitbouw keukenzijde < 1700 >

< 4200 >

1 : 50

< 2060 >

1500+

< 3840 >

< 4200 >

< 1350 >

< 2010 >

< 3840 >

1500+

1 : 50

eerste verdieping 3,1m uitbouw keukenzijde en zijde woonkamer

Optie 1 : 50Eerste verdieping 3,1 meter uitbouw keukenzijde en zijde woonkamer

Optie uitbouw(en) begane grond (3 varianten) kan alleen worden gekozen in combinatie met de optie uitbouw (dezelfde variant) op de eerste verdieping. < 4200 >

< 5328 >

< 5328 >

< 1040 >

< 1280 >

< 1945 >

< 2315 >

ZWETHOF ZOETERWOUDE

< 1200 >

< 3060 >

< 5130 > < 1250 > >

50

1500+

2600+

< 2678 >

2600+

< 3840 >

< 4200 >

< 1350 >

eerste verdieping 3,1m uitbouw keukenzijde woonkamer 1 : 50

begane grond 3,1m uitbouw keukenzijde en zijde Optie Begane grond 3,1 meter uitbouw keukenzijde en zijde woonkamer woonkamer

1500+

1500+

2600+

< 1860 >

0+

0+

< 1040 > < 1200 >

< 5130 >

< 1050 >

< 12200 >

< 3728 >

< 3060 >

< 3758 >

< 3728 >

< 3758 >

< 1250

verblijfsruimte

2600+

< 3758 >

< I.C.M.>

slaapkamer 1

< 1350 > < 1350 >

< 5130 >

< 3758 >

badkamer

< 4200 >

< 3060 >

< 1200 >

< 9800 >

< 1050 >

< 1170 >

< 2605 >

< 3700 >

< 9800 >

toilet

< 2315 >

< 2315 >

< 1250 >

1500+

< 5328 >

< 1280 >

overloop

< 1280 >

< 1200 >

< 1945 >

< 5130 >

verblijfsruimte

< 1945 >

verblijfsruimte

< 5075 >

slaapkamer 2

2600+

< 2678 >

2600+

slaapkamer 4

< 2315 >

< 3060 >

1500+

< 1040 >

techniek

< 3840 >

< 5328 >

< 2550 >

< 5328 >

verblijfsruimte

< 1040 >

< 1280 >

< 1945 >

slaapkamer 3

< 4200 >

hwa < 5328 >

< 3100 >

1500+

0+

< 4200 >

< 2678 >

< 4210 >

1500+


Op het erf is genoeg ruimte voor parkeerplaatsen!

Getoond type Kroonkruid op eiland Z3

ZWETHOF ZOETERWOUDE

51


3 Vrijstaande rietvilla’s Ridderspoor

Zacht wiegend riet, op het ritme van de wind, herkenbaar beeld in Zwethof. Daardoor geeft een rieten dak een villa nog meer uitstraling, meer authenticiteit. In Zwethof staat zo’n karakteristieke rietgedekte villa: Ridderspoor. Met Ridderspoor kiest u overigens niet alleen maar voor historische architectuur. In de vormgeving gaan klassieke en moderne elementen harmonieus met elkaar samen. Het resultaat is een vrijstaande villa die het plan extra cachet geeft. Een villa ook met ongekend grote binnenmaten en het gemak van maar liefst zes slaapkamers en een vrijstaande garage. Verbaas u allereerst over de vloeroppervlakte beneden, circa 78 m2 groot. Die is verdeeld over een grote woonkamer en een riante woonkeuken. Uw keuken in villa Ridderspoor is al ingericht met alle luxe apparatuur. Met verdiepingshoge ramen ervaart u ook het plezier van extra veel daglicht binnen. Op de eerste verdieping vindt u de eerste vier slaapkamers. Twee badkamers zijn standaard. Eén met de mogelijkheid om uitgebreid in bad te gaan, de ander voor een snelle douche. Nog eens twee slaapkamers vindt u op de hoogste verdieping. Een verademing is de ruimte om uw villa heen. Via de dubbele openslaande deuren betreedt u het terras, mét veranda. Om u heen groen. Aan de rand van de tuin begint het water. Denk u eens in… Naast uw villa staat een royale vrijstaande garage. Het water rondom de eilanden is niet verbonden met een open vaarroute, maar is uitermate geschikt om te ontspannen en uw kinderen te laten spelen.

Kenmerken

• Woonoppervlakte van 227 m , kaveloppervlakte van circa 559 tot circa 758 m² • Woonkamer en woonkeuken van circa 78 m² • Complete keuken met luxe inbouwapparatuur • Verdiepingshoge ramen, openslaande deuren naar terras met veranda • 4 slaapkamers op de eerste verdieping • 2 slaapkamers op de tweede verdieping • 2 complete badkamers op de eerste verdieping • Separaat toilet op de verdieping • Technische ruimte, ook opstelplaats voor wasmachine en droger • Tuin aan het water • Vrijstaande garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Een duurzaam Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie 2

Bij lage temperatuur verzorgt het systeem warmte, bij hoge temperatuur koeling

• Gasloos wonen en koken op een inductiekookplaat • Mogelijkheid van ruimtevergrotende opties en individuele koperswensen

52

ZWETHOF ZOETERWOUDE


Ridderspoor Ridderspoor op eiland Z4 ZWETHOF ZOETERWOUDE

53


Ridderspoor

begane grond 54

ZWETHOF ZOETERWOUDE


N1

N2

N3

N4

N5

Vrijstaande rietvilla’s Ridderspoor GETOOND BOUWNUMMERS 37 - GESPIEGELD 25, 30

Z3

Z4

Z5

Z6

eerste verdieping

tweede verdieping 55


Ridderspoor

Rechts Ridderspoor op eiland Z5 met op de achtergrond Guldenroede en links Kamille

56

ZWETHOF ZOETERWOUDE


Optietekeningen Ridderspoor

< 4200 >

< 3840 >

< 3100 >

< 8298 >

1500+

terras

2600+

< 5350 >

hwa

< 5165 >

< 9800 >

< 3700 >

woonkamer / keuken < 2607 >

verblijfsruimte

< 3780 >

toilet

< 940 >

< 9800 >

< 4034 >

< 1350 >

< 1590 > < 2930 >

< 3860 >

entreehal < 1860 >

2600+

1500+

< 2060 >

< 3840 >

< 1700 >

< 4200 >

>

begane grond uitbouw 3,1m

Optie Begane grond 3,1 meter uitbouw

1 : 50

I.C.M.

eerste ver extra dakr 1 : 50

>

< 4200 >

< 3840 > < 8298 >

1500+

1500+

780x1398 780x1398

< 3100 >

< 4200 >

terras

2600+

< 3840 >

2600+

slaapkamer 3 verblijfsruimte

< 4034 >

woonkamer / keuken

overloop

< 2607 >

verblijfsruimte

techniek

slaapkamer 4 verblijfsruimte

< 1200 >

< 9800 >

< 3700 >

< 9800 >

< 2405 >

< 1280 >

< 2035 >

< 1040 >

< 5165 >

< 5350 >

hwa

< 5350 >

hwa

< 5050 >

< 3920 >

< 3090 >

< 3735 >

< 2930 >

< 2930 >

verblijfsruimte

badkamer

< 3860 >

entreehal

slaapkamer 1

verblijfsruimte

< 3780 >

< 1350 >

< 1590 >

badkamer

slaapkamer 2

< 940 >

toilet

toilet

2600+

< 1860 >

2600+

< 3780 >

< 1090 >

< 1050 >

< 1250 >

< 3840 >

begane grond uitbouw 3,1m 1 : 50

< 2060 >

1500+ < 1700 >

< 3840 >

< 2010 >

< 1350 >

< 4200 >

1500+

< 4200 >

eerste verdieping uitbouw 3,1m + dakkapel sk 1 + twee extra dakramen sk 3 1 : 50

Optie Eerste verdieping 3,1 meter uitbouw Optie Dakkapel slaapkamer 1 Optie Twee extra dakramen slaapkamer 3

Optie uitbouw begane grond kan alleen worden gekozen in combinatie met de optie uitbouw op de eerste verdieping

ZWETHOF ZOETERWOUDE

57


Ridderspoor

58

ZWETHOF ZOETERWOUDE


Ridderspoor

Bijna tachtig vierkante meter living én met verdiepingshoge ramen!

ZWETHOF ZOETERWOUDE

59


3 Vrijstaande rietvilla’s Guldenroede

Maak kennis met de meest exclusieve en grootste villa in Zwethof. Een villa met een uitstraling alsof die exclusief voor een plek als deze is ontworpen.Met het XL-formaat en het rieten dak herinnert Guldenroede aan de boerderijen dievroeger her en der verspreid in het groene hart stonden. De rietgedekte kap is het charmante detail dat uw woning een geheel eigen identiteit meegeeft. Zeker op een locatie als deze, met groen en water - en dus riet - rondom. De woonoppervlakte is ongeëvenaard, op elk van de drie woonlagen. Een woonkamer met open keuken van ruim 70 m2, veel verdiepingshoog glas met veel lichtinval, openslaande deuren, een royaal entree met garderobe en verdiepingshoge vide: de eerste indruk is die van exclusiviteit. Zes slaapkamers telt type Guldenroede, waarvan u er vier op de eerste etage treft. De dubbele badkamer ervaart u al snel als onmisbaar. De overige twee slaapkamers zijn onder het schuine dak gesitueerd. Met zo’n aantal is het eenvoudig om een aparte ruimte te reserveren voor bijvoorbeeld uw privé-fitnessruimte of thuiskantoor. De allure van Guldenroede - woonoppervlakte: 258 m2 - krijgt nog een extra accent door de riante tuin en de ligging aan het water met uitzicht over het landschap. Op eigen terrein kunt u twee auto’s buiten parkeren, een derde in de garage. Het water rondom de eilanden is niet verbonden met een open vaarroute, maar is uitermate geschikt om te ontspannen en uw kinderen te laten spelen.

Kenmerken

• Woonoppervlakte van 258 m², kaveloppervlakte van circa 674 tot circa 700 m² • Woonkamer en woonkeuken ruim 70 m² • Complete keuken met luxe inbouwapparatuur • Verdiepingshoge ramen, openslaande deuren naar terras met veranda • 4 slaapkamers op de eerste verdieping • 2 slaapkamers op de tweede verdieping • 2 badkamers op de eerste verdieping • Separaat toilet op de verdieping • Technische ruimte, ook opstelplaats voor wasmachine en droger • Extra bergruimte/inloopkasten • Tuin aan het water • Inpandige garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein • Een duurzaam Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie Bij lage temperatuur verzorgt het systeem warmte, bij hoge temperatuur koeling

• Gasloos wonen en koken op een inductiekookplaat • Mogelijkheid van ruimtevergrotende opties en individuele koperswensen

60

ZWETHOF ZOETERWOUDE


Guldenroede Guldenroede op eiland Z3

ZWETHOF ZOETERWOUDE

61


Guldenroede

begane grond 62

ZWETHOF ZOETERWOUDE


N1

N2

N3

N4

N5

Vrijstaande rietvilla’s Guldenroede GETOOND BOUWNUMMERS 24, 29, 38

Z3

Z4

Z5

Z6

eerste verdieping

tweede verdieping 63


Wonen xl, zowel in afmeting als in exclusiviteit! 64


Guldenroede ZWETHOF ZOETERWOUDE

65


Guldenroede 66

ZWETHOF ZOETERWOUDE

De meest exclusieve en grootste villa in Zwethof!


Optietekeningen Guldenroede

< 3899 > < 4299 >

< 3899 >

< 4299 > < 3820 >

slaapkamer 1

slaapkamer 4

verblijfsruimte

berging

< 4250 >

< 3125 >

slaapkamer 4

verblijfsruimte

< 3125 >

verblijfsruimte

< 3125 >

verblijfsruimte

techniek

< 3245 >

< 3125 >

< 1600 >

kast

kast < 2715 >

< 9070 >

overloop

overloop

< 3250 > < 2909 >

2005+

2005+

< 1730 >

< 1730 >

slaapkamer 3

< 3899 >

verblijfsruimte

< 3899 >

eerste verdieping eerste uitbouw verdieping 1,4m uitbouw 1,4m Optie Eerste verdieping 1,4 meter uitbouw 1 : 50

1 : 50

< 5240 >

slaapkamer 3

verblijfsruimte

Optie Dakkapel slaapkamer 3

1500+

verblijfsruimte

1500+

< 4299 >

slaapkamer 2

< 2915 >

< 4210 >

verblijfsruimte

2600+

2600+

1500+

2600+

1500+

inclusief extra openslaande deuren achtergevel

< 4299 >

< 2915 >

slaapkamer 2

< 8540 >

begane grondbegane uitbouw grond 1,4muitbouw + extra 1,4m openslaande + extra openslaande deuren deuren Optie Begane grond 1,4 meter uitbouw achtergevel achtergevel

woonkamer / keuken

< 1100 >

< 4210 >

< 1100 >

< 6040 >

< 6040 >

< 5240 >

< 5240 >

verblijfsruimte

verblijfsruimte

1 : 50

< 3550 >

woonkamer / keuken

< I.C.M.>

< 8540 >

< 3550 >

badkamer

< 2225 >

< 2225 >

badkamer

< 930 >

badkamer

< 3099 >

badkamer

verblijfsruimte

< 2530 > < 5220 >

< 3099 >

woonkamer / keuken

< 3250 >

< 2909 >

< 2530 >

< 5220 >

< 930 >

< 5220 >

1 : 50

entreehal

2600+

< 3250 >

bergruimte < 2715 >

bergruimte

< 2395 >

< 2395 >

vide

< 950 >

< 9070 >

vide

entreehal

< 3050 > < 1600 >

< 950 >

entreehal

terras

< 2395 >

< 550 >

< 1955 >

< 1350 > kast

< <550 1899 > >

< 3929 >

< 3050 >

< 3050 >

< 1899 >

< 3929 >

< 1350 > kast < 1600 >

toilet

< 1100 >

< 3050 >

< 3050 >

< 3050 >

< 3050 >

< 3050 >

< 1100 >

< 1600 >

< 930 >

toilet < 1600 >

toilet < 1600 >

toilet < 1600 >

toilet

< 3245 >

< 1955 >

< 5100 >

< 930 >

< 1600 >

< 5100 >

< 930 >

< 6040 >

3000>> <<3125

techniek

< 3000 >

garage

< 4250 >

slaapkamer 1 garage

< 8540 >

woonkamer vergroten icm losstaande garage + extra woonkamer met berging raamOptie zijgevelVergroten + extra openslaande deuren achtergevel 1 : 50

inclusief extra raam zijgevel en 3x extra openslaande deuren achtergevel

Optie uitbouw begane grond kan alleen worden gekozen in combinatie met de optie uitbouw op de eerste verdieping. Losse garage (ca. 18 m2) mogelijk.

ZWETHOF ZOETERWOUDE

67


Guldenroede

Interieurimpressies

68

Alle ruimte voor uw optionele woonwensen!


De hier afgebeelde interieursuggesties betreffen een mogelijke indeling van de eerste verdieping waarbij de badkamer en de hoofdslaapkamer zijn samengevoegd.

ZWETHOF ZOETERWOUDE

69


Sfeervolle keukens

Gezellig, warm en vol bruisende acitiviteit De keuken is voor veel mensen het kloppend hart van de woning en dat is meer dan alleen de plek waar je kookt en eet. Het is de ruimte waar na het werk een glas wijn of een kopje thee wordt gedronken, waar ongedwongen kan worden gepraat. Een ontmoetingspunt om te koesteren dus. En een ruimte om functioneel en met stijl en zorg in te delen. Wij hebben samen met onze projectleverancier per woningtype een keukenopstelling ontworpen passend bij de luxe uitstraling van uw woning. Maar vanzelfsprekend kunt u de keuken naar eigen wens indelen. De adviseurs gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken zodat u geheel zelf kunt bepalen hoe uw keuken eruit moet komen te zien en welke apparatuur u wenst. Aan u de keus!

Heerlijk ontspannen de dag beginnen en eindigen

70

ZWETHOF ZOETERWOUDE


Comfortabele badkamers

Uw badkamer is uw privé domein Een badkamer moet een ruimte zijn waar u snel even een verfrissende douche kunt nemen, maar waar u ook, als u daar zin in heeft, net zo uitgebreid moet kunnen genieten van een weldadig, ontspannend bad. Wij laten u, met de door ons samengestelde en complete badkamer(s) nog meer genieten. Een badkamer die voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. Immers, in Zwethof zijn - m.u.v. Appelmunt en Edelmunt de woningen standaard voorzien van twee badkamers. Hoe mooi uw sanitair ook kan zijn, zonder een goede samenhang met de afwerking van de wanden en vloeren kan een badkamer of toilet niet volledig tot zijn recht komen. Ook hier hebben we een basis samengesteld. Maar uiteraard staat het u vrij om geheel naar eigen wens in materialisatie en design uw ideale persoonlijke (optionele)afwerking te kiezen.

ZWETHOF ZOETERWOUDE

71


Inspiring Space De passie van AM Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. AM legt de lat hoog als het gaat om gebiedsontwikkeling en geeft invulling aan haar missie aan de hand van vijf kernthema’s: Gedurfde duurzaamheid, Stad- en gebiedmaker, Gelukkig leven, Healthy Urban Living & Working en Inclusieve stad.

AM doet er alles aan om onze leefomgeving te verduurzamen

Met het project Zwethof beantwoordt AM aan meerdere van haar kernthema’s:

ONTSPAN Gelukkig leven Ons (woon)geluk wordt, zeker nu, niet alleen bepaald door onze woning. Maar vooral ook door aspecten zoals de omgeving en de mate waarin we ons daarmee verbonden voelen. Daarnaast zijn voorzieningen die het leven verrijken en verduurzamen belangrijk. Net als het gevoel dat je zelf de regie hebt en keuzes kunt maken. Zwethof creëert ruimte voor wonen, werken en ontspannen. De huizen bieden comfortabele ruimte om als gezin samen te zijn en gezellig te kokkerellen en tafelen met vrienden, maar zijn ook toegerust om thuis te werken of te studeren. Door de ligging van Zwethof aan de rand van Zoeterwoude en omringd door natuur en water wordt een gezonde woonomgeving gecreëerd met ruimte voor rust en ontspanning. De eilandenstructuur zorgt voor gezamenlijk buurtschap. Grote(re) steden als Leiden, Zoetermeer, Den Haag en Amsterdam liggen op steenworp afstand om te winkelen, uit te gaan of te werken.

72

ZWETHOF ZOETERWOUDE


Meer weten over de kernthema’s van AM? Bezoek www.am.nl voor meer informatie.

BELEEF

Ontwikkelen is meer dan stenen stapelen De ontwikkeling van een gebied, groot of klein, staat nooit op zich. Maar vindt altijd plaats in een bestaande omgeving. En moet daar verbinding mee maken. Daar waarde aan toevoegen. Dit staat centraal in al onze ontwikkelingen. Waarbij we vanuit ons thema ‘Stad- en gebiedmaker’ samen met betrokkenen en belanghebbenden betekenisvolle plekken creëren. Aantrekkelijk om te wonen, werken, winkelen, verblijven en recreëren. Plekken om te beleven.

Bij de ontwikkeling van Zwethof is in samenspraak met gemeente veel aandacht besteed aan de omgeving, de geschiedenis en het karakter van de locatie. Dit heeft geleid tot een eilandenstructuur die aansluit op het huidige slagenlandschap. De eilanden worden als erven ingericht zodat er kleine erfeilanden ontstaan. Deze vormen gezamenlijk een buurtschap dat ook is terug te vinden op andere plekken in Zoeterwoude-Dorp.

Gedurfde duurzaamheid Gedurfde duurzaamheid is niet zomaar een thema. Het is de strategie waarbij we in gebiedsontwikkelingen met partners

DURF

innovatieve oplossingen zoeken om tot een duurzame, bereikbare en klimaatbestendige ontwikkeling te komen. Het centrale doel is om de negatieve impact op het klimaat van onze woon- en werkgebieden tot een minimum te reduceren én deze toekomstbestendig te maken.

Door het gebruik van duurzame warmte- en koudesystemen en het opwekken van hernieuwbare energie zijn de woningen van Zwethof toekomstbestendig!

ZWETHOF ZOETERWOUDE

73


Colofon

Verkoop en informatie

Disclaimer Alle in deze sfeerbrochure opgenomen impressies (zoals vogelvluchten, exterieur- en interieurimpressies) als ook de ingetekende plattegronden geven een indruk hoe mooi Zwethof wordt. Het zijn met recht impressies waarin de illustrator zich soms artistieke vrijheden gunt. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schoutenhoek 40 2722 EJ Zoetermeer

Het betreft o.a.:

079 - 323 88 38

- De mogelijke terreininrichting van de erven en rondom de woningen;

info@demakelaars.nu

- De indicatieve afwerking van de beschoeiing rondom de eilanden; - De indicatieve plaatsing van steigers aan het water;

Opdrachtgever

- De indelingsmogelijkheden die afwijken van de standaard indeling; - De indicatieve inrichting en maatvoering op de plattegronden; - De optietekeningen, die alleen zijn bedoeld als indicatie voor de mogelijke ruimte vergrotende opties; - Het indicatieve kleur- en materiaalgebruik op de impressies. Uitvoering is conform

AM Zuidwest

de kleur- en materialenstaat;

Utrecht

- De indicatieve plaatsing van de pv-panelen op de daken.

www.am.nl Het water rondom de eilanden van Zwethof is ondiep. De ingetekende vaartuigen in de

Aannemer

impressies zijn derhalve indicatief. De wateren zijn niet aangesloten op open vaarroutes. Voor de terreininrichting, woningindeling en -afwerking alsmede de toegestane plaatsen van steigers verwijzen wij u naar het ‘bewonersprotocol’ alsmede de verkoopstukken

Boer Nieuwerbrug bv

onderdeel uitmakend van de contractstukken en benoemd in de koop- en aannemings-

Nieuwerbrug

overeenkomsten.

Architect

Deze sfeerbrochure is derhalve geen contractstuk en aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Lisserbroek Concept en productie Leitmotiv Den Haag

www.woneninzwethof.nl 74

ZWETHOF ZOETERWOUDEwww.woneninzwethof.nl Wonen op uw eigen eiland

Zoeterwoude-Dorp


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.