Brochure Imagine

Page 1Stel je eens voor … Eersteklas wonen. Op een toplocatie. Dynamisch leven. Mensen ontmoeten. Sporten, winkelen, werken, recreëren. Voel die nieuwe energie van Rotterdam-Zuid. Vind er je geluk. En kom er thuis. Je bent er klaar voor. Klaar voor de start.

3


4


Nieuwe wereld Er ging een heel traject van plannen maken, tekenen en ontwikkelen aan vooraf. Het eindresultaat is er één om trots op te zijn. Met Imagine maken we een start met een nieuwe wereld op Zuid. Op naar een nieuwe toekomst!

Vol dynamiek Stel je voor hoe je hier straks woont. In een compleet nieuwe omgeving, waar het allemaal gebeurt en elke dag anders is. Een dynamische omgeving die álles in zich heeft. Waar je kunt wonen en sporten, maar ook uitgaan en recreëren. Het nieuwe Feyenoord City start hier. Wie straks in Imagine woont, staat aan de basis van dit nieuwe Rotterdamse stadsdeel. Jij kunt erbij zijn vanaf het begin, erin meegroeien en het allemaal vanaf de eerste rij beleven.

5


Dirk Peters Barcode Achitects

In gesprek met de architect


Barcode Architects is een internationaal bureau voor architectuur, stedenbouw en hedendaags design. Zij kijken naar de meerwaarde die hun architectuur kan toevoegen aan de omgeving. We hebben hier natuurlijk te maken met een bijzondere locatie; precies op de overgang van Parkstad naar Feyenoord City. Imagine bestaat uit een vrij massieve plint, met daarop twee lichte, bijna dansende torens. Het spanningsveld tussen traditie en toekomst komt hier samen in één gebouw. Dat zie je ook terug in de harde massieve buitenkant en de mooie open binnentuin in het midden. “We zochten naar een soort kunstzinnige diversiteit. Een tweeledigheid. Licht en zwaar met elkaar vervlochten. De combinatie van het emotionele en het harde. Het bakstenen ondergedeelte vormt bijna

een soort basement met die lichte torens erop. Maar tegelijkertijd vervlechten deze twee contrasten in elkaar. Die speelsheid en die verrassing die het met zich meebrengt is denk ik wel echt heel herkenbaar voor dit ontwerp.” – Dirk Peters (Barcode Architects) Imagine ligt in een stedelijke omgeving, waarbij de ligging vlak bij de Nieuwe Maas van grote waarde is. Barcode vond het daarom heel belangrijk om veel groen aan het plan toe te voegen. Die hebben zij gevonden in de heerlijke binnentuin en de ruime balkons. Daarbuiten heeft Imagine een unieke locatie in de bocht van de Nieuwe Maas waar, door middel van de Maaswindow en de architectuur bovenin, alles gericht is op het zicht, het weidse van de stad en de omgeving. Zo vormt Imagine dé start voor een nieuwe wereld op Zuid.

7


8


Toekomst op Zuid Stel je eens voor … Een nieuw stadsdeel. Een nieuwe toekomst. Sportief. Groen. Sfeervol. En dat allemaal op Zuid. Vind er je geluk. En kom er thuis. Je bent er klaar voor. Klaar voor de start.

9


Een groene oase De binnentuin van Imagine wordt een regelrechte eyecatcher, een unieke plek. In deze groene oase in het hart van Imagine kun je straks in alle rust genieten van het groen, de bloemen, de vogels en andere dieren die hier een thuis vinden. Op je gemak een boek lezen of gezellig picknicken. Het is ook een plek voor ontmoeting. Samen met de buren borrelen, terwijl de kinderen spelen op het aangrenzende gazon. Het kan allemaal. In de binnentuin van Imagine komen mens, dier en groen op een natuurlijke manier samen.

10


11


Landschapsarchitect Sander Singor over de binnentuin

In gesprek met Buro Sant en Co


Buro Sant en Co is een ontwerpbureau dat al dertig jaar garant staat voor bijzondere ontwerpen in het stedelijk landschap. Zij tekenden ook voor de binnentuin van Imagine. Buro Sant en Co wil de natuur dichter bij de mens brengen, en dat is in Imagine bijzonder goed gelukt. “De binnentuin van Imagine is hét voorbeeld van een plek waar men tot rust kan komen in een groene binnenwereld en even kan ontsnappen aan de drukte van de stad. Met de Kuip in gedachten zien we de appartementen als tribunes van waaruit je het hele jaar kan genieten van een show van de meest uiteenlopende planten. Dankzij de groene diversiteit, zijn er prachtige plekken voor dieren om zich te nestelen en te overwinteren. Imagine wordt een plek waar mens, dier en natuur samengaan.”

Naast de supergroene uitstraling, is de binnentuin bijzonder, omdat deze straks beleefbaar wordt vanaf alle lagen van het gebouw en een diversiteit biedt aan gebruik voor alle bewoners. In de collectieve binnentuin zijn kleine zitplekken gemaakt tussen het groen, waar bewoners in rust kunnen genieten. In het hart van de tuin komt een groot zit- en loungemeubel waar met meer mensen gezeten kan worden, terwijl de kinderen spelen op het aangrenzende gazon. Vanaf het hart van de tuin loop je langs het gazon richting de Maaskamer waar bewoners activiteiten kunnen organiseren met een prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas. “Kortom, de tuin geeft plek voor iedereen en zorgt ervoor dat mensen elkaar gaan ontmoeten: het kloppend hart van Imagine. De binnentuin wordt een plek waar mensen in alle rust kunnen thuiskomen.” – Sander Singor (landschapsontwerper Buro Sant en Co)

13


Nieuwe toekomst Rotterdam-Zuid kent een roemrucht verleden. Staal, schepen en arbeid voerden hier eeuwenlang de boventoon. Nu is het tijd voor een nieuwe impuls: met als insteek sport, groen en sfeer. Hier ontstaat een bijzondere wijk met een gloednieuw stadion. Een groene plek met diverse parken. Sfeervol als vanouds, maar met tal van nieuwe voorzieningen. Stel je eens voor dat je hier woont …

Feyenoord City Een unieke en ingrijpende gebiedsontwikkeling, dat mogen we Feyenoord City gerust noemen. Hier komen de ambities van Feyenoord en de gemeente Rotterdam samen. Met het nieuwe stadion als aanjager, krijgt niet alleen Rotterdam-Zuid, maar de hele stad een enorme boost. Naast het nieuwe stadion verrijzen woningen (maximaal 3.700), maar ook winkels, horecagelegenheden, scholen, zorgvoorzieningen en veel publieke buitenruimtes zoals parken en sportvelden. Zo gaan binnen Feyenoord City wonen, werken, sporten en recreëren straks op een natuurlijke

14

wijze hand in hand. Het resultaat? Een bijzonder aantrekkelijk, veelzijdig en levendig gebied dat het hele jaar door voor iedereen toegankelijk is. De ontwikkeling van het gehele gebied zal in totaal circa vijftien jaar in beslag nemen. Bereikbaarheid en mobiliteit De bereikbaarheid van dit nieuwe stadsdeel is uitstekend. Zo is hartje stad dichtbij; in 10 minuten fietsen sta je midden in het centrum. De tram stopt er voor de deur, treinstation Rotterdam Zuid ligt praktisch om de hoek. En je rijdt ook zo de A16 op. Al denken wij dat je een eigen auto eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Als bewoner van Imagine kun je namelijk gebruikmaken van

de Amber-mobiliteitshub. Zowel in de parkeergarage als op straat staan zestien elektrische deelauto’s voor je klaar. Je hebt daarmee een auto tot je beschikking op de momenten dat je daar behoefte aan hebt. Zonder je zorgen te maken om onderhoud, verzekeringen of andere kosten. Je betaalt alleen voor het gebruik. Parkeren met de deelauto is bovendien altijd gratis. Ben je in het bezit van een eigen auto, dan is er een beperkt aantal parkeerplaatsen te koop in de parkeergarage.


Noordereiland

Feijenoord Feijenoord

Erasmusbrug

Kop van Zuid La

Va rke no ord sev

Bloemhof

iad uc

t

elaan

aan Putsel

Beije rland s

Afrikaanderwijk

an op Zu id

Hillesluis

15


16


Eerste rang Met Imagine start feitelijk ook de ontwikkeling van het nieuwe Feyenoord City. In dit dynamische gebied kun je straks wonen, werken, sporten en recreëren. Het plan omvat een nieuw stadion, de renovatie van het oude stadion, ruim 3700 woningen én een prachtig stadspark met vele sport- en recreatiemogelijkheden. Wie gaat wonen in Imagine zit op de eerste rang!

Natuurbeleving Van het Mallegatpark tot het Eiland van Brienenoord wordt één groot getijdenpark aangelegd. Zo ontstaat langs de oevers van de Nieuwe Maas een heel nieuw ecologisch gebied. Deze boulevard vol natuurbeleving is straks een prima plek voor een rondje hardlopen, fietsen of wandelen. Dat kan ook op het Eiland van Brienenoord, een prachtig natuurgebied met bos, grasvlakten, open water, kleine poelen en een heuse getijdengeul. Schotse Hooglanders grazen er de begroeiing kort en er komen allerlei soorten vogels, planten en vlinders voor. Het groene Mallegatpark ligt op loopafstand van

Imagine. Dit groene park is een heerlijke plek om te sporten, recreëren en even tot rust te komen. Avondje uit Ook ’s avonds is er genoeg te doen in Feyenoord City. En het fijne is: het is allemaal om de hoek. Zo loop je vanuit Imagine zo naar het stadion voor een concert, een bijzondere interland of een spannende wedstrijd van thuisclub Feyenoord. Maar vergeet ook niet te genieten van een film in Pathé of een avondje bowlen. Spreek af met vrienden in een van de gezellige restaurants of bars. Het kan allemaal.

17


Rotterdam Zuid is een wereld op zich. Je vindt hier alle voorzieningen die je je maar kan wensen. Lekker sporten, shoppen of uitblazen op een terras met een verkoelend drankje. Genieten van de leukste films in de megabios of shoppen in de XL winkels. Er zijn restaurants in allerlei soorten, voor ieder wat wils. Je werkt er, je woont er, je bent er thuis.

Het nieuwe Zuid De Kop van Zuid en de vernieuwende wijken en lanen hier omheen hebben Zuid een enorme boost gegeven. En deze ontwikkelingen gaan onverminderd door. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwde Hart van Zuid. Hier ondergaan Winkelcentrum Zuidplein, Theater Zuidplein en Ahoy gezamenlijk een grootse metamorfose. De prachtige plannen voor Feyenoord City maken het plaatje compleet. Het is duidelijk: Rotterdam Zuid is de ideale woonstad voor en van de toekomst.

Botanische Tuin, parel van Zuid Een botanische tuin midden in de Afrikaanderwijk? Zelfs veel omwonenden weten niet van het bestaan van deze tuin af. Toch groeien hier meer dan achthonderd verschillende planten. Van bilzekruid en heksenzalf, tot smeerwortel en kamille. Wie meer over het gebruik en de toepassing van deze inheemse kruiden wil weten, kan deelnemen aan workshops. In de tuin zijn veel vrijwilligers actief, waaronder een imker. Vaak bieden zij zelfgemaakte producten aan, en er is regelmatig een plantjesmarkt.

De Afrikaanderwijk Deze oude arbeiderswijk in het stadsdeel Feijenoord is ontstaan rond 1900. Toen de havens op Zuid werden gegraven, ontstond behoefte aan huisvesting voor de havenarbeiders. Die kwamen aanvankelijk voornamelijk van de ZuidHollandse eilanden, Zeeland en Brabant. Later kwamen daar gastarbeiders uit Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen bij. Tegenwoordig kent de Afrikaanderwijk meer dan 150 nationaliteiten. Je vindt hier heel veel leuke plekken, klaar om te ontdekken!


Winkel in de buurt Op de kop van de Laan op Zuid bevindt zich een breed scala aan winkels. De grote supermarkten vind je rond de Vuurplaat. In de buurt van het stadion zijn veel XL winkels aanwezig. En op de Beijerlandselaan kan je heerlijk winkelen. Dit is één van de historische winkelstraten van Rotterdam. En nu we het toch over de highlights van Zuid hebben: neem ook eens een kijkje op de markt op het Afrikaanderplein!

Katendrecht Rotterdammers én bezoekers van buitenaf komen graag naar Katendrecht. Het wemelt hier dan ook van de leuke restaurants, ijssalons en barretjes. Maar je vindt hier ook theater Walhalla. En niet te vergeten voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, de SS Rotterdam. Vroeger stond Katendrecht bekend als Chinatown, zeemanskwartier en hoerenbuurt, maar tegenwoordig is het ‘home of the hip’. Katendrecht heeft zich in een paar jaar tijd ontpopt tot een van de meest bruisende zones van de stad.

Afrikaanderplein en -park Als er één plein in de loop van de jaren tal van veranderingen heeft ondergaan, dan is het wel het Afrikaanderplein. Zo lag er tussen 1909 en 1917 een voetbalveld. Daar voetbalde het elftal van Wilhelmina, dat in 1912 Feyenoord zou worden. In 1917 verhuisde Feyenoord naar de Kromme Zandweg in Charlois en in 1937 uiteindelijk naar de Kuip. Sinds 1964 wordt op het plein op woensdag en op zaterdag de Afrikaandermarkt gehouden. Deze grote markt – er staan maar liefst tweehonderd kramen - staat bekend om zijn brede aanbod en de veelkleurigheid. Op het plein en in het park worden ook regelmatig (buurt) evenementen georganiseerd.

Rotterdamse Munt In deze geurige stadstuin kun je zelf bloemen en kruiden knippen en plukken. Voor je favoriete kruidenthee, kruidensalade of een kleurig boeket. Van april tot november kun je volop komen oogsten. Met een knip- en plukkaart zijn de stadstuinen namelijk ook een beetje van jou. De tuinen zijn vrij toegankelijk, maak er een wandeling en ontdek meteen de leuke winkel. Daar verkopen ze eigen kruidentheeën, smaakmakers en andere heerlijke lokale producten.

19


Een plek om je thuis te voelen, voor veel verschillende huishoudens en leeftijden. Dat wordt Imagine. We ontwikkelen hier dan ook een heel gevarieerde mix van 295 koop- en huurwoningen. Deze woningen kijken enerzijds uit op de groene binnentuin, anderzijds heb je een stedelijk zicht op de Nieuwe Maas, het nieuwe Feyenoord City of het centrum. The best of both worlds!

Jouw nieuwe thuis? Voor het ontwerp van Imagine tekende het Rotterdamse architectenbureau Barcode. Zij zijn gedreven en vol creativiteit aan de slag gegaan met dit unieke woongebouw. Niet alleen met het oog op de toekomst van Zuid, maar ook op die van de rest van de wereld. Daarom woon je in Imagine ook duurzaam en nagenoeg energieneutraal.

20

Imagine wordt een echte eyecatcher. Hoewel het gebouw zich midden in een stedelijk gebied bevindt, heeft het een grote groene binnentuin. In deze groene oase van rust ontmoet je je buren, geniet je van een zachte zomeravond of rol je je picknickkleed uit. Natuurlijk heeft iedere woning ook een eigen balkon, loggia of terras. De entrees van de binnentuinwoningen bevinden zich bovendien aan deze binnentuin.


Stel je een gebouw voor dat van alle comfort is voorzien. Dat op een duurzame warmtebron is aangesloten, gebouwd met duurzame materialen. Voorzien van zonnepanelen en met een goede ventilatie en een comfortabel verwarmingssysteem. Imagine is zo’n gebouw, helemaal klaar voor de toekomst. De woningen zijn voor de komende jaren onderhoudsarm ontwikkeld en is er gebruikgemaakt van duurzame materialen die lang meegaan.

Er is volop variatie aan woningen. Zowel in de torens, in de laagbouw en aan de binnentuin.

Penthouse XL

Stadswoning

Torenappartement L

Binnenhofappartement

Torenappartement M

Binnentuinappartement

Torenappartement S

Binnenhofappartement/hoek

Torenappartement Laag

Huur

21


■ begane grond t/m verdieping 5 ■ verdieping 6 t/m verdieping 22 ■ huurwoningen

22


Rondom de binnentuin Appartementen De binnentuinappartementen bevinden zich allemaal op de 2e verdieping in de laagbouw, dus direct aan de binnentuin! Deze woningen beschikken over 2 slaapkamers. Een eigen privéterras grenst aan de groene stadstuin. De binnenhofappartementen liggen op de 3e, 4e en 5e verdieping, de entrees van deze woningen zijn gelegen op de galerij aan het binnenhof. Deze appartementen beschikken over een loggia of balkon.

Stadswoningen Begane grond en 1e verdieping Aan de Kruierstraat komen compacte woningen van twee verdiepingen, die ten opzichte van de straat privacy hebben door een verhoogde gemetselde plantenbak. De entree is op de begane grond, aan de buitenzijde van Imagine. Deze 2- of 3-kamerwoningen met een oppervlakte van ongeveer 72 m² beschikken over een loggia.

23


Stadswoning - bouwnummer 6

24


Begane grond en 1e verdieping

25


Binnentuinappartement - bouwnummer 16

26


27

Allemaal op de 2 e verdieping


28

Verdieping 2, 3, 4 en 5


Torenappartement laag - bouwnummer 53

29


30

Verdieping 3, 4 en 5


Binnenhofappartement - bouwnummer 63

31


32


Toren

appartementen Veel variatie. In de toren aan de Rosestraat komen luxe koopappartementen. Deze variëren in grootte van 48-108 m2. De appartementen bevinden zich op de begane grond tot en met de 22e verdieping en zijn bereikbaar via een luxe lobby op straatniveau. Via een monumentale trap vanaf de Laan op Zuid bereik je de binnentuin. Vanuit de torens kijk je uit over het centrum, de Nieuwe Maas of het nieuwe Feyenoord City. Alle appartementen hebben een eigen riante beschutte buitenruimte. Op de bovenste etages bevinden zich de nog flexibel in te delen penthouses XL met grote oppervlakten vanaf circa 225 m2!

33


Torenappartement S - bouwnummer 105

34


Verdieping 6 tot en met 20

S

35


Verdieping 6 tot en met 20

Torenappartement M - bouwnummer 85

36


M

37


38

L


Verdieping 11 tot en met 20

Torenappartement L - bouwnummer 130

39


40

XL


Verdieping 21 en 22

Penthouse XL - bouwnummer 161

41


Laagbouw - begane grond

Laagbouw - eerste verdieping

Laan op Zuid

Laan op Zuid

1

2 3

Rosestraat

4 5

6

6 7

7

8

8 9

10 12 Rosestraat

Laan op Zuid

Laan op Zuid

62

46

63

47

64

48 49

Rosestraat

45

Kruierstraat

Rosestraat

Rosestraat

11

65 66

50 51

61 60

56 59

58

57

55

52 53

68

78 77

76

69 75

74

54

Rosestraat

Laagbouw - vierde verdieping Huur - Laan op Zuid en Rosetraat Binnentuin - Ontmoetingsplek en het kloppend hart van Imagine

42

67

72

70 71

Rosestraat

Laagbouw - vijfde verdieping

Kruierstraat

4 5

Kruierstraat

Rosestraat

3

Kruierstraat

1

2


Laan op Zuid

Laan op Zuid

14

30

15

31

16 17

Rosestraat

29

Kruierstraat

13

32 33

18

34

19

28 27

24 26

25

23

35

44 40

43

20

42

21

41

22

39

Laan op Zuid

Laan op Zuid

89

79 81

37 38

Rosestraat

Rosestraat

84

82

36

Kruierstraat

Rosestraat

Kruierstraat

Rosestraat

83

Kruierstraat

Laagbouw - derde verdieping

Rosestraat

Laagbouw - tweede verdieping

90 85

88

80

86 87

Rosestraat

Rosestraat

Toren - zesde verdieping Torenappartement Laag

Toren - zevende verdieping Stadswoning

Binnenhofappartement/hoek

Binnenhofappartement Torenappartement M

Binnentuinappartement Torenappartement S

43


Laan op Zuid

Laan op Zuid

Rosestraat

Rosestraat

89

Kruierstraat

Toren - negende verdieping

Kruierstraat

Toren - achtste verdieping

90

102

88 87

85

101

86

100

Laan op Zuid

Laan op Zuid

Rosestraat

Rosestraat

118 117 116

123 114

122

115

Rosestraat

Toren - twaalfde verdieping Huur - Laan op Zuid en Rosetraat Binnentuin - Ontmoetingsplek en het kloppend hart van Imagine

44

98 99

Kruierstraat

Rosestraat

Kruierstraat

Rosestraat

97

121

119 120

Rosestraat

Toren - dertiende verdieping


Laan op Zuid

Laan op Zuid

107

Rosestraat

Rosestraat

108

Kruierstraat

Toren - elfde verdieping

Kruierstraat

Toren - tiende verdieping

113

103

112

104

106

111

105

Laan op Zuid

Laan op Zuid

126

Rosestraat

Rosestraat

128

133

124

132

125

Rosestraat

Toren - veertiende verdieping

110

Kruierstraat

Rosestraat

Kruierstraat

Rosestraat

127

109

131

129 130

Rosestraat

Toren - vijftiende verdieping Penthouse XL

Torenappartement L

Torenappartement M

Torenappartement S

45


Laan op Zuid

Laan op Zuid

Rosestraat

Rosestraat

Kruierstraat

Toren - zeventiende verdieping

Kruierstraat

Toren - zestiende verdieping

138

137

142

134

136

135

141

Laan op Zuid

Laan op Zuid

154 160

156

159

155

Rosestraat

Toren - twintigste verdieping Huur - Laan op Zuid en Rosestraat Binnentuin - Ontmoetingsplek en het kloppend hart van Imagine

46

140

Rosestraat

Rosestraat

158 157

139

Kruierstraat

Rosestraat

Kruierstraat

Rosestraat

143

Rosestraat

Toren - eenentwintigste verdieping


Laan op Zuid

Laan op Zuid

146

Rosestraat

Rosestraat

148 147

Kruierstraat

Toren - negentiende verdieping

Kruierstraat

Toren - achttiende verdieping

153

144

152

145

151

Rosestraat

149 150

Rosestraat

Rosestraat

Kruierstraat

Laan op Zuid

162

161

Rosestraat

Toren - tweeëntwintigste verdieping

Laagbouw- en torenappartementen Penthouse XL

Torenappartement L

Torenappartement M

Torenappartement S

47


Deelmobiliteit Als bewoner van Imagine woon je in een stedelijk gebied, met in de binnentuin een prachtige groene oase. Bezit van een auto in een stedelijk gebied kan soms lastig zijn, denk daarbij aan parkeerproblemen en -kosten. Die zorgen willen we wegnemen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je geen auto hoeft te bezitten, om toch altijd 100% garantie te hebben op vervoer. In Imagine staat er altijd een elektrische auto tot jouw beschikking.

48


Mobiliteit

& bereikbaarheid Groen en duurzaam Imagine. In Imagine woon je groen en duurzaam. Je kunt er ontsnappen aan de drukte van de stad in de groene binnentuin en er zonder zorgen op uit, ook als je geen auto bezit. Als bewoner van Imagine is een eigen auto namelijk helemaal niet nodig; je kunt gebruikmaken van mobiliteitshub Amber.

Zowel in de parkeergarage als op straat staan zestien deelauto’s voor je klaar. Je hebt zo altijd een auto tot je beschikking wanneer jij daar behoefte aan hebt, zonder de vaste lasten en zorgen. Bovendien rijd je met een Amber-auto duurzaam elektrisch en betaal je alleen voor het gebruik. Hubs De mobiliteitshub bevindt zich in Imagine. Hier haal je de Amber-auto op en breng je ‘m ook weer terug. Al hoeft zelfs dat niet. In totaal zijn er namelijk ca. 100 Amber-hubs in Nederland. Dat betekent dat je jouw Amber-auto ook ergens anders in Nederland terug kunt zetten. Neem je bijvoorbeeld een Amber mee bij Imagine en zet je hem weer terug bij de Amber-hub in Zwolle? Geen probleem!

welke auto’s beschikbaar zijn en in jouw buurt staan. Zodra je bij de Amber-auto aankomt, ontgrendel je deze eenvoudig met de app en kun je binnen no-time vertrekken! Ook krijg je bij je eerste rit een telefonische demo waarin wordt uitgelegd hoe alles precies werkt. Mochten er problemen of dringende vragen ontstaan, dan is de Amberservice 24/7 bereikbaar. Kosten Je betaalt alleen voor het gebruik van Amber. De ritprijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals dag, tijd en aantal kilometers. Download de app, plan je rit en de ritkosten verschijnen in de app. Registreren is gratis! Samen, met alle bewoners van Imagine, draag jij bij aan een duurzame toekomst.

Hoe werkt het? Na registratie kun je via de Amber-app één van de beschikbare deelauto’s reserveren. In de app zie je precies

49


HOMESTUDIOS

Alle appartementen worden voorzien van Bruynzeel keukens. In de penthouses komt een Siematic keuken.

Een volledig nieuw en eigen thuis

Je komt thuis bij Homestudios. Persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-opnaamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van jouw appartement krijgt overhandigd, is het belangrijk dat je nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Daarvoor kun je – na het tekenen van het koopcontract – terecht bij Homestudios.

Wanneer je straks een handtekening hebt gezet onder het koopcontract, neemt de Homestudios woonadviseur contact met je op om een afspraak te maken voor je bezoek aan het Homestudios experience center. Daar helpen de woonadviseur en andere Homestudios specialisten (zoals bijvoorbeeld een keukenspecialist) je uiteraard met het maken van persoonlijke keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden. Er is een Kennisstudio vol informatie om je te helpen bij het maken van keuzes, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig ingerichte inspiratiewoningen, een

Kookstudio met keukenapparatuur om uit te proberen en de Creatiestudio waar je jouw keuzes tot leven kunt laten komen. De ideale badkamer? Die is voor iedereen anders. Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Daarom krijg je in het Homestudios experience center persoonlijk advies om een badkamer naar jouw wensen en stijl samen te stellen. Onze adviseurs vertellen je graag alle mogelijkheden op sanitairgebied. Oriënteer en ervaar tot jouw badkamer helemaal bij je past.

Uniek is de mogelijkheid om bij Homestudios belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar te laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook binnendeuren en volledig afgewerkte wanden en vloeren behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij je persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: klaar op het moment dat je de sleutel van het nieuwe huis krijgt overhandigd! Met een bezoek aan het experience center ben je weer een stap dichter bij je nieuwe thuis.


Badkamers van Duravit. Kranen en douches van Hansgrohe.

51


Het Rotterdam van morgen op Zuid

52

Als bewoner van Imagine bevind je je midden in de ontwikkeling van Feyenoord City. Jij bent er vanaf de start bij en beleeft de ontwikkeling mee vanaf de eerste rij. Het bruisende Feyenoord City wordt dé ontmoetingsplek aan de Nieuwe Maas, voor zowel Rotterdammers als bezoekers. Een levendig en dynamisch gebied, waar jij als toekomstige bewoner van Imagine onderdeel van uitmaakt.


53


Klaar voor de stap. Stel je eens voor. Eersteklas wonen. Op een toplocatie. Dynamisch leven. Mensen ontmoeten. Sporten, winkelen, werken, recreëren. Voel die nieuwe energie van Rotterdam-Zuid. Vind er je geluk. En kom er thuis. Je bent er klaar voor. Klaar voor de start.

54


55


Meer weten? Schrijf je in op de website imagine-rotterdam.nl, dan houden we je op de hoogte. Contact opnemen met de makelaar kan natuurlijk ook:

TW3 Strategie, Marketing, Makelaardij Veerhaven 4 3016 CJ Rotterdam T : 010-3007117 E: info@tw3.nl W: tw3.nl

Ooms makelaars Maaskade 113 3071 NJ Rotterdam T : 010-4248888 E: rotterdam@ooms.com W: ooms.com

56

Deze brochure is met grote zorg samengesteld. Genoemde maten zijn bij benadering. De weergegeven afbeeldingen, kleuren en inrichting van plattegronden zijn uitsluitend bedoeld om een impressie van het project te geven. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Deze brochure is geen contractstuk. Bij aankoop van een woning ontvangt u van de makelaar een map met alle contractstukken behorende bij de koop- en aannemingsovereenkomst.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.