Page 1


ACTIVITATS INFANTILS Per a alumnes d'Educació Infantil (de P3 a P5) ✔ Taller de Capgrossos en família: Dimecres, de 16 a 17h ✔ Iniciació al bàsquet : Dilluns i dimecres, de 16h a 17h ✔ EsportArt Dance (P5-4rt): Dilluns i dimecres, 17h a 18h ✔ English Fun with Melani: Dilluns i dimecres, de 18h a 19h ✔ Taller de Teatre (Infantil): Dimecres, de 16:30h a 17:30h ✔ PsicoDansa en família: Divendres, a partir de gener. ✔ Taller de Batucada en família: Dissabte matí, a partir de gener.

Per a alumnes d’Educació Primària (de 1er a 4rt) ✔ Taller de Capgrossos en família: Dimecres, de 16 a 17h ✔ EsportArt Dance: Dilluns i dimecres, de 17h a 18h ✔ Iniciació al bàsquet: Dilluns i dimecres, de 17h a 18h ✔ PrimaSport: Dilluns i dimecres, de 18h a 19h ✔ English Fun with Melani: Dilluns i dimecres, de 18h a 19h ✔ Taller de Teatre (Primària): Dimecres, de 17:30h a 19h ✔ Taller de Batucada en família: Dissabte matí, a partir de gener.

ACTIVITATS PER A ADULTS ✔ Pilates: Grup A: Dilluns i dimecres, de 18.30h a 19.30h Grup B: Dilluns i dimecres de 19.30h a 20.30h.


Taller de Capgrossos en família: Vine a fer-te el teu propi capgròs per emprar-lo a la festa de final de curs. Obert a les famílies, essent obligatori l'acompanyament d'un adult per a alumnes d'Educació Infantil. Impartit per Kiko Murillo. Iniciació al bàsquet: Aquesta és una iniciativa del C.D. Alcázar, per promoure el bàsquet escolar i la competició entre les diferents escoles de Maó. Els monitors seran cedits pel C.D. Alcázar. EsportArt Dance, o Zumba Kids: Sessions de dansa informal, per aprendre a ballar i xalar, treballant el cos d'una manera divertida. Impartit per EsportArt. PrimaSport: Ideal per als petits que no tenen preferència per un esport concret. S'emprarà la metodologia de joc, inspirant-se, com a activitat general, en l'atletisme. English Fun with Melani: Na Melani Subirats, professora bilingüe amb molta experiència amb petits, ofereix unes sessions lúdiques i divertides on el petit aprèn, tot passant-s'ho bé. Taller de Teatre: Els més petits treballaran el joc dramàtic, així com la psicomotricitat, creativitat i expressió oral i corporal. Els més grans faran jocs d'expressió corporal i vocal, improvisacions dramàtiques, exercicis de socialització i relaxació, etc. El taller té una durada de 10 sessions, a càrrec de Noelia Mas. Taller de Batucada en família: Vine a formar part del nostre grup de batucada i prepara't per fer renou al passacarrers de la festa de final de curs. L'activitat es realitza amb l'infant i un pare o mare.


QUOTA MENSUAL: Les activitats de Iniciació al bàsquet, EsportArt Dance, PrimaSport i English Fun with Melani tenen una quota mensual de 20€ per a socis de l'AMPA i de 25€ per a no socis. Els tallers de Batucada i Capgrossos tenen una quota de 15€ mensuals per a socis i de 19€ per a no socis. El taller de Teatre consisteix en un curs de 10 sessions, a un preu global de 35€ per a socis i 40€ per a no socis. Les quotes per a les activitats per a adults són: o 2 dies per setmana: 23€ al mes (socis) ó 25€ (no socis) o 1 dia per setmana: 15€ al mes (socis) ó 18€ (no socis) RESERVA I PAGAMENT: Emplena la butlleta de inscripció i deixa-la a la nostra bústia. El pagament es realitzarà només per domiciliació bancària. El primer dia de l'activitat es facilitarà l'imprès necessari per a autoritzar la domiciliació. DIA DE PROVA GRATUÏT: Les activitats es poden provar durant una sessió, de manera gratuïta. CALENDARI D'INICI: Totes les activitats començaran la setmana del 5 d'octubre. Les inscripcions es poden realitzar fins el dia 25 de setembre. MONITORS: Les activitats seran impartides per monitors especialitzats i amb les titulacions i experiència per dur-les a terme. Per a més informació: ampaceipmarialluisaserra@gmail.com

Extraescolars20152016  

Oferta extraescolars CEIP Ma Lluïsa Serra. Curs 2015/2016. CATALÀ

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you