Amazing Magazine v/ 01 2021

Page 1

AMAZING MAGAZINE NORDIC BEAUTY CONCEPT HOLISTIC TIPS & BEAUTY SECRETS KNOW YOUR SKIN TYPE - TEST YOURSELF

+ PRODUCT CATALOGUE BEAUTY SLEEPING GUIDE HEALTHY SKIN FROM THE INSIDE OUT

HOLISTISK SPA- OG HUDPLEJEKONCEPT

AMAZING MAGAZINE V/ 01 2021

AMAZING SPACE


HOLISTISK HUDPLEJE Dette magasin handler om holistisk pleje, som for mig er den ultimative nøgle til at bevare et smukt udseende og opnå et optimalt niveau af energi, velvære, afstresning og balance i hverdagen. Magasinets overordnede filosofi er holistisk hudpleje, mens dets fokus er på indre skønhed. Hvordan kan du tilføre din krop essentielle næringsstoffer, og hvad bør du undgå i bestræbelsen på at opnå indre sundhed og ydre skønhed?

AMAZING MAGAZINE / SIDE 2

Samtidig er det de små daglige rutiner, der forskønner dig og plejer dit udseende. De mere omfattende skønhedsritualer, ”Slow Beautyrutiner”, er ikke nødvendigvis nogle, du benytter hver dag, men de kan blive trofaste omdrejningspunkter, hvor dit eneste fokus er dig, dit velbefindende og dit udseende. Hverdagens små åndehuller kan på den måde samtidig blive den mest effektive og langtidsvirkende skønhedsbehandling, du kan give dig selv.


”Det er den daglige pleje og måden,

AMAZING MAGAZINE / SIDE 3

vi lever på, der gør forskellen.


I min verden er det fuldstændig logisk, at hudpleje også skal virke indefra. Vitaminer og mineraler optages af huden og håret fra vores mad og drikke, og næringsfattig eller usund kost afslører sig med det samme ved eksempelvis tør eller fedtet hud - og på længere sigt rynker. Det er den daglige pleje og måden, vi lever på, der gør forskellen. Så hvis vi vil være smukke, må vi også sørge for at være sunde og i balance. Længere er den ikke. Holistisk skønhed er også kendetegnet ved det vidunderlige faktum, at de produkter, man tilfører sin krop, alene bør være udvundet fra naturens eget skatkammer i overensstemmelse med den økologiske og bæredygtige tankegang. Fri for alskens kemikalier, syntetiske stoffer og dårlige fedtstoffer.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 4

Helt overordnet handler det om at opnå den rette balance af indre sundhed og ydre skønhed, hvor både kroppen og sindets mange behov tilgodeses optimalt. Dette gøres med et alsidigt kostprogram, rigeligt med søvn, sunde motionsvaner, mental balance og den rette krops- og ansigtspleje i hverdagen.


INDHOLD

Inner Health & Beauty Kend din hudtype Face Care Skønhedssøvn Precious Skin Bio-Magic Makeup Hand & Foot Care Nordiske skønhedsingredienser Body Care Spa & helsebade Aromatherapy Top 10 aktive ingredienser Baby Space Laura Bonné, baggrundshistorien

AMAZING MAGAZINE / SIDE 5

Mini Retreats


SUNDHED AMAZING MAGAZINE / SIDE 6

INNER HEALTH & BEAUTY

i kroppen. Derfor ses underskud af sund kost så tydeligt på vores udseende.

En væsentlig del af din skønhed og udstråling afhænger af det, du spiser og drikker. Og det behøver ikke at være den store videnskab at finde ud af, hvad der er allerbedst for dig. Uden de helt store anstrengelser er det muligt at tilgodese din krops basale behov for de vitaminer, olier, mineraler og antioxidanter, der får dig til at være og se sund og velplejet ud samt udstråle overskud.

Det vil sige, at selv om vi ikke oplever alvorlige mangelsygdomme, som man så før i tiden, kan vi alligevel opleve resultatet af mangel på sund og varieret kost for eksempel som trist, kedelig, problematisk eller uren hud. Andre tegn er cellulitis, væske i kroppen, spaltet og tyndt hår mørke rander omkring øjnene og flossede negle, m.m. Og for hvem er dette uden betydning?

Når det vi spiser og drikker, er så vitalt for vores udseende, skyldes det, at huden som det sidste af vores organer får lov til at optage de essentielle næringsstoffer som vitaminer, mineraler og fedtsyrer fra den mad, vi spiser. Det er altså din hud, dit hår og dine negle, der står i sidste række, når næringsstofferne skal fordeles rundt

I det følgende vil jeg præsentere dig for forskellige tilgange til, hvordan du kan spise og drikke dig til sundhed og dermed skønhed. Disse indgangsvinkler til din kost håber jeg kan inspirere dig til at indføre nye ritualer, som vil kunne forskønne dit udseende og styrke dit velbefindende.


– vegetabilske olier til mange behov Der findes kilder fra både planter og havet, der kan forsyne os med de gode omega-fedtsyrer. Fedtsyrerne er grundlag for vores fysiske og psykiske balance, fordi de er vigtige for: • • • • •

Nervesystemet Hjernen Knogler og led Hud, hår og negle Udskydelse af ældningsprocesser

Du skal indtage omegafedtsyrer dagligt. Enten kan du indtage dem i flydende form, hvor du tilsætter dem i drikke som cosmofusions, smoothies eller juice, eller du kan indtage

SUNDHED

OMEGA 3, 5, 6, 7 & 9

omegafedtsyrerne som kapsler. Mange er bange for at indtage fedt i sin reneste form, da vi er opdraget til at spare på fedt og leve fedtfattigt. Men i dette tilfælde forholder det sig absolut anderledes, fordi disse gode og sunde fedtsyrer faktisk er med til at nedbryde det dårlige fedt i vores krop. Det er derfor vigtigt at forstå, at det dårlige fedt nedspaltes af det gode fedt. For eksempel modvirker omegafedtsyrerne aflejringerne af ophobet kolesterol i vores blodårer, der ellers vil give risiko for hjertekarsygdomme og blodpropper. Husk, at når du drikker olierne, skal de være godkendte som fødevaremidler og helst økologiske.

”Den indre sundhed og ydre skønhed går ufornægteligt hånd i hånd.”

AMAZING MAGAZINE / SIDE 7


KOSTTILSKUD

SKIN FOOD – MULTI OMEGA Inca Omega, Rosehip, Cannabis & Pommegranate Multi Omega olieblanding til daglig indtagelse. Lavet på 100% naturlige, økologiske og vegetabilske olier, rige på omega 3, 5, 6, 7 og 9 samt antioxidanter, der også er kendte for deres nærende, skønhedsfremmende og afbalancerende egenskaber. Egnet til daglig indtagelse (1-2 teskeer). Fedtsyrerne dækker det daglige essentielle indre behov, og virker samtidig som næringsrig smørelse for din hud indefra. Tilsæt olien i grønne drikke, morgengrøden, salaten eller suppen. Smagen er diskret og behagelig.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 8

SKIN LEMONADE Liquid Hydrating Drink Naturlig og økologisk grøn drik der styrker din huds indre glød og balance. Fremstillet på blomstervand fra lavendel, lakridsrod og aloe vera juice rig på calcium, natrium, jern, kalium, mangan, zink, folinsyre, vitamin A, B, C og E samt aminosyrer. Drikken fugter, nærer og renser huden indefra. Anbefales til alle hudtyper inkl. sensitiv hud. Egnet til daglig indtagelse, men kan også påføres huden som en forfriskende, rensende og beroligende ”ansigtssplash”.


Omegafedtsyrerne er gavnlige og anti-age-plejende og kan smøres direkte på huden enten under dine cremer eller tilsat i cremer for den regenererende, nærende, genopbyggende og cellebeskyttende virkning.

KOSTTILSKUD

OIL INFUSIONS – 3 SLAGS

MILD OIL INFUSION Apricot, Macadamia & Sea Buckthorn Delikat ansigtsolie med ekstrakt fra nærende abrikoskerner der genopbygger og plejer huden både inde- og udefra. Lindrer sensitiv hud, og beskytter under barske klimaforhold. Med omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer og antioxidanter fra inca-omegaolien. Anvend 3 dråber som natkoncentrat eller under din creme. Indtag 3-5 dråber dagligt så huden også næres indefra.

PURE OIL INFUSION Grapeseed, Thistle & Hamp Seed Let og delikat ansigtskoncentrat der har en antibakteriel virkning og derfor afhjælper problemer med kombineret, fedtet og uren hud. Med antioxidanter & omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer. Afbalancerer og plejer huden både inde- og udefra. Anvendes som natkoncentrat. Indtag 3-5 dråber dagligt så huden også næres indefra.

FIRM OIL INFUSION Avocado, Argan & Pomegranate Super nærende anti-age ansigtsolie, der virker både inde- og udefra. Afhjælper tør hud og beskytter under barske klimaforhold. Med nærende og genopbyggende avokadoolie, omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer fra incaomegaolien og vitamin A. AMAZING MAGAZINE / SIDE 9


LIDT OM FEDTSYRERNE Omega 3 (alfa-linolensyre) Alfa-linolensyre giver en smuk hud og forbedrer humøret og hjernefunktionen. Omega 5 (punicic acid) Styrker hud og slimhinder. Virker positivt og lindrende ved inflammation. Omega 6 (linolensyre) Linolensyre nærer huden, genopbygger og styrker nervesystemet indefra. Omega 7 (palmitolsyre) Palmitolsyre virker stærkt opbyggende på hud og slimhinder. Kroppen kan selv danne omega 7, men evnen aftager med alderen.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 10

Omega 9 (oleinsyre) Oleinsyre nærer huden samt genopbygger og styrker nervesystemet indefra. Kroppen kan selv danne omega 9, men evnen aftager med alderen.


KOSTTILSKUD

NUTRI SHAKES Et skønheds- og sundhedsfremmende energipulver i to varianter lavet på urter, alger, vitaminer, mineraler og collagen. De kan tilsættes og indtages dagligt i grøntsags- eller frugtdrikke som en slags flydende rawfood for huden. For eksempel er de optimale som mellemmåltider i løbet af dagen.

SPIRULINA SHAKE Wheatgrass & Nordic Herbs

For opstramning af bindevævet. Den ultimative huddelikatesse, der virker inde- som udefra med hydrolyseret kollagen for anti-age-effekt. Kosttilskud af granatæbleekstrakt, kollagen, kisel og vitamin C, der er kendt for at bidrage til hudens egen dannelse af kollagen. Indtages dagligt i grønne drikke for at genopbygge og styrke hudens bindevæv.

For udrensning af affaldsstoffer og indre afgiftning. Den ultimative huddelikatesse, der virker inde- som udefra med udrensende hvedegræs, alger og urter. Lavet på 100% naturlige ingredienser, der er rige på sunde plantenæringsstoffer og kendte for deres skønhedsfremmende og afbalancerende egenskaber.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 11

COLLAGEN SHAKE Pommegranate, Vitamin C & Silica


OPSKRIFTER

OPSKRIFTER Du kan nemt lave dine egne skønhedsdrikke, hvor du tilsætter pulveret. Det tager kun fem minutter, og alt hvad du behøver, er friske råvarer, vegetabilske olier, knust is og en blender. Drikkene giver god energi med et højt indhold af vitaminer, mineraler, antioxidanter og fedtsyrer. Desuden er skønhedsdrikke en optimal og let måde at få dagens indtag af grønt, da det tager langt længere tid at spise sig igennem de anbefalede og sundhedsfremmende store mængder grønt i kosten. Ydermere virker drikkene som en hurtig energiindsprøjtning.

DETOX-DRIK Med frisk spinat, selleri, druer og ananas Frugtdrik der styrker kroppen og virker udrensende. Blend en håndfuld frisk spinat med 2-3 selleristænger samt ¼ ananas, 6-8 grønne druer, 2 dl. frisk appelsinjuice og knust is. Tilsæt Spriluna Shake powder i denne drik.

ANTI-AGE-DRIK Med avokado, mango og bær Nærende drik med sunde omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, regenererende lipider og antioxidanter. Blend en avokado, ½ mango, 1 dl. kokosmælk, 1 håndfuld blåbær, 3-4 mandler, 1 dl. friskpresset appelsinjuice og knust is.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 12

Tilsæt Collagen Shake powder i denne drik.


AMAZING MAGAZINE / SIDE 13


KOSTTILSKUD

VITAMINER & MINERALER Vil du sikre dig, at du får en jævn og optimal mængde vitaminer og mineraler, er det en god idé med et dagligt vitamin- og mineraltilskud. Vælg de organiske typer for at få den bedste kvalitet og den største optagelse. Mangel på forskellige mikronæringsstoffer være årsag til ubalance og hudproblemer. Her er 3 målrettede kurforløb, der styrker hudens indre balance. Kurene bygger på 1 tablet, der indtages dagligt i 3 måneder.

BIO-CLEANSE Milk Thistle + Stinging Nettle, Niacin (B3) & Vitamin C

BIO-ACTIVE Retinol + Biotin, Red Grape Peel & Vitamin A & B

BIO-BALANCE Gotu Cola + Magnesium, Vitamin B & Probiotika

Kur der virker udrensende indefra med marietidsel. Giver kroppen energi med rosenrod samt antioxidanter fra grøn te. Tabletten består af aktive vitaminer og vegetabilske ekstrakter, der har til formål at vedligeholde huden. Indeholder gurkemeje, mate, rosenrod, artiskok, guarana, grøn te og nordiske urter fra marietidsel, brændenælde og mælkebøtte.

Tabletten består af koncentrerede og organisk bundne mineraler, aktive vitaminer samt vegetabilske ekstrakter, der medvirker til vedligeholdelse af hudens tilstand og bindevæv. Retinol opstrammer de elastiske fibre, biotin fremmer cellevæksten og reservatrol beskytter mod nedbrydning fra frie radikaler.

Tabletten består af organisk bundne mineraler og vitaminer, der bidrager til at vedligeholde huden. Indeholder probiotika samt vegetabilske ekstrakter fra broccolispirer, brændenælde, havtorn og gotu kula, der er kendt fra brug i ayurvedisk medicin. Anbefales generelt ved inflammation og rosacea.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 14

TIPS / 01

/ 02

/ 03

Uren hud bedres med A-vitamin og zink, og forværres ofte af for mange mælkeprodukter, kakaosmør og stærke krydderier.

Calcium, zink, jern og B-vitamin styrker dine negle og din almene sundhedstilstand. Jernmangel kan oftest kureres med rigeligt spinat og andre grønne blade. Calcium findes i havregryn og grøntsager, zink i f.eks. mandler, linser og bønner.

Mere energi og overskud i hverdagen opnås let og banalt med 6-8 timers regelmæssig søvn, fysisk bevægelse samt en daglig vitaminpille.


KOSTTILSKUD

HERBAL INFUSIONS - URTEAFKOG Hot herbal infusions – forkæl din hud både inde- og udefra. Herbal Infusions er små shots, lavet af et stærkt urteafkog. Planterigets kraft er ubegrænset, og jeg vil gerne give dig et indblik i, hvor let det er at udforske området, og hvordan du nemt kan lave din egen, forebyggende, ”helse”-kur. Urterne kan du enten samle i naturen eller købe i helsekostforretninger. Du kan drikke Herbal Infusions som te, bruge dem i din ansigtspleje som dampbad over kogende vand eller afkølet på vatrondeller som en ansigtstonic ved afrensning.

PURENESS Fenugreek & Licorice

Naturlig og økologisk drik, der styrker din huds indre glød og udsætter ældningstegn. Fremstillet på helsebringende grøn te, genopbyggende urter og et foryngende phytohormon fra ”wild yam”. Drikken nærer og styrker huden indefra. Anbefales til alle hudtyper. Egnet til daglig indtagelse, men kan også påføres huden som en forfriskende, rensende og beroligende ”ansigtssplash”.

Naturlig og økologisk drik, der giver kroppen energi. Fremstillet på rensende urter og væskedrænende bukkehorn. Drikken fugter, nærer og renser huden indefra. Anbefales til alle hudtyper, inkl. sensitiv hud. Egnet til daglig indtagelse, men kan også påføres huden som en forfriskende, rensende og beroligende ”ansigtssplash”.

MINDFULNESS Mint, Rose & Chamomille

MAMAS CHARITY TEA Green Anis, Nettle & Rose

Mild, sød og behagelig urtete der er perfekt, når du ønsker at give dig selv et pusterum, hvor du kan lade duft- og smagssansen overtage for et øjeblik. Sødme fra rosenblade og kamilleblomst samt friskhed fra pebermynte i en skøn forening.

Skøn og velsmagende Mamas Charity Tea der er særligt god til kvinder. Drikken er lavet på 100% økologiske blomster og urter, og styrker den kvindelige kropsbalance - derfor er den særligt anbefalelsesværdig under graviditet og amning.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 15

TIMELESS Green Tea & Red Clover


KEND DIN HUDTYPE – OG FIND DE RIGTIGE PLEJEPRODUKTER

AMAZING MAGAZINE / SIDE 16

For at opnå det perfekte hudbillede med en fin, glat, spændstig og ren hud med en smuk glød er det nødvendigt med daglig og, frem for alt, korrekt pleje. Plejer vi vores hud forkert, kan vi løbe ind i store hudproblemer. Alle har vi forskellig hud, og hvad der virker for din veninde, mor eller mormor, er ikke nødvendigvis godt for dig og omvendt. Selvom din hudtype kan være arvelig, er det bestemt ikke altid genetisk bestemt, hvordan din hudtype falder ud. Bemærk også, at din hud ændrer sig livet igennem blandt andet på grund af hormonale svingninger. Derfor kan du sagtens gå fra at have en fedtet hudtype som ung til at få en tør hudtype som voksen eller omvendt. Her kan du blive klogere på din hudtype og få gode råd til den optimale pleje både inde- og udefra.


KEND DIN HUDTYPE

TØR HUD Hvis din hud ikke danner så meget naturligt fedtstof, også kaldet talg, tilhører du den tørre hudtype. Huden kan også være blevet udtørret på anden vis på grund af ydre faktorer som vind, kulde, frost eller for meget sol. Desuden kan hud blive udtørret og udpint ved fejlbehandling med for grove og hårde hudplejeprodukter. Den tørre hudtype er oftest meget flot og problemfri fra naturens hånd, men ældes til gengæld for tidligt, hvis ikke du plejer den godt. Hvis den tørre følelse i huden skyldes midlertidige ydre påvirkninger, skal du pleje den, som var den tør på grund af den manglende produktion af talg, indtil den er i balance igen. Men derefter skal du igen følge de plejeregler, der gælder for din egentlige hudtype.

Tør hud har brug for cremede og flydende renseprodukter, der ikke vasker den naturlige fugt ud af huden eller ødelægger den beskyttende barrierefilm på hudens overflade – også kaldet syrekappen. Prøv også en renseolie

Erstat skintonic med blomstervand på spray, der fuldender rensningen ved at desinficere og sammentrække porerne. Vælg cremer i rig konsistens og gerne et serum til anti-agepleje. Som et alternativ til serum kan du også bruge dråber af ansigtsolie (avokado eller abrikoskerneolie) under din creme. Husk at indtage store mængder af omega 3, 6, 7 og 9, som nærer huden indefra. Vælg fiskeolie af organisk kvalitet, som er testet fri for tungmetaller, eller vegetabilske olier fra incabær, avokado, abrikoskerner eller kæmpenatlysblomsten. Anvend face scrub 1-2 gange om ugen, der fjerner døde hudceller, da det stimulerer nydannelsen af hudceller og forynger tør hud, der godt kan komme til at se ældet ud allerede i en tidlig alder. Fugtmaske af aloe vera, hyaluronsyre(den fugt vi naturligt har i huden), sød mandel, honning eller shea butter giver et ekstra boost af fugt og næring. Drik minimum 1,5 liter vand, usødet saft eller urtete om dagen.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 17

Kendetegn ved tør hud er fine porer og tendens til små linjer og rynker ved mund og øjne, når du smiler. Overfladen er en lidt tynd, mat og næsten pergamentagtig hud. Smører du ikke en creme på efter badet, vil den øjeblikkelig føles stram.

af for eksempel sød mandelolie, der masseres ind på fugtig hud, og renses af med fugtige vatrondeller.


KEND DIN HUDTYPE

SART HUD Den sarte hudtype ses meget ofte her i Norden, og er kendetegnet ved at være lys og fin, og reagerer ofte voldsomt på ydre påvirkninger ved at rødme og blusse op. Den kan let blive overfølsom, hvilket kan medføre udslæt, knopper og i værste fald eksem. Sart hud er lys og tåler dårligt solen, hvorfor det anbefales, at du undgår den mest muligt. Til gengæld er sart hud oftest den fineste hud af alle, fordi den er lys i tonen – fin som en porcelænsdukkes!

AMAZING MAGAZINE / SIDE 18

Kendetegn ved sart hud er en fin og tynd hud. Blodkar ligger yderligt med tendens til karsprængninger. Huden blusser, rødmer let og bliver hurtigt irriteret af kulde, varme og berøring fra for eksempel uld. Desuden tåler sart hud ikke solen særlig godt. Ved en sart hud er det vigtigt, at du anvender cremede og flydende renseprodukter, der ikke vasker den naturlige fugt ud af huden eller ødelægger den beskyttende barrierefilm på hudens overflade – også kaldet syrekappen. Prøv også en renseolie af sød mandelolie, der masseres ind på fugtig hud og renses af med fugtige vatrondeller.

Anvend aldrig traditionel skintonic, men erstat den med en blomstervand af rose, jasmin eller kamille. Denne form for skintonic, som desinficerer og sammentrækker dine porer, kan du også spraye på i løbet af dagen til at dulme og modvirke opblusning. Vælg cremer i god konsistens, der beskytter mod vind og vejr, og gerne med serum eller med dråber af abrikoskerneolie under cremen for at berolige huden. Husk at indtage store mængder af omega 3, 6, 7 og 9, der nærer huden indefra. Vælg en fiskeolie af organisk kvalitet, som er testet fri for tungmetaller, eller vegetabilske olier fra incabær, avokado, abrikoskerner eller kæmpenatlysblomsten. Anvend kun facescrub uden korn og brug den maksimalt hver 14. dag. Vælg en enzym-peeling eller en facescrub med blødgørende urter der ikke ridser og irriterer huden. Brug fugtmasker efter eksfoliering med regenererende fedtstoffer fra aloe vera, sød mandel, honning eller shea butter, der genopbygger den fine hudoverflade og giver et boost af fugt og pleje. Drik minimum 1,5 liter vand, usødet saft eller urtete om dagen og undgå store mængder af stærke krydderier.


KEND DIN HUDTYPE

KOMBINERET HUD/BLANDET HUD Selvom vi inddeler i hudtyper, har rigtig mange af os en blanding af flere hudtyper. I så høj grad at den kombinerede hud er den mest almindelige hudtype. Den kombinerede hud er den hudtype, hvor enkelte hudområder kan være let fedtede med lidt grovere porer for eksempel på næse, pande og hage, mens huden er tør i resten af ansigtet. En kombineret hud har tendens til tørhed på enkelte hudområder og tendens til blanke og fedtede områder med grove og synlige porer andre steder. En kombineret hud kan være uren i perioder.

Anvend eventuelt serum under cremen for at give ekstra pleje der, hvor huden behøver ekstra næring. Prøv også serum eller flydende

Husk at indtage store mængder af omega 3, 6, 7 og 9, som stimulerer og hjælper huden med at udskille affaldsstoffer. Vælg fiskeolie af organisk kvalitet, som er testet fri for tungmetaller eller vegetabilske olier fra vindruekerne. Vælg endelig økologisk kvalitet, da vindruekerneolie ofte er forurenet. Brug om sommeren vindruekerneolie, der afbalancerer den kombinerede hud, og skift om vinteren og i andre barske klimaer til en abrikoskerneolie der er let men ekstra nærende. Anvend en til to gange om ugen en face scrub, der fjerner døde hudceller, forebygger urenheder og forfiner porerne. Varier mellem masker med fugt og af ler, der renser og mindsker porerne ved at absorbere overskydende talg op fra porerne. Ofte kan både fugt- og rensende lermasker blandes sammen. Drik minimum 1,5 liter vand, usødet saft eller urtete om dagen.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 19

Du renser bedst en kombineret hud med let skummende renseprodukter, der ikke vasker den naturlige fugt ud af huden, men som renser i dybden og hjælper huden af med overskydende fedtstof og affaldsstoffer. Skintonic fuldender rensningen ved at desinficere og sammentrække porerne. Vælg cremer i medium konsistens, der ikke tilstopper porerne, men samtidigt tilgodeser de områder, hvor huden behøver meget fugt.

koncentrater i stedet for natcreme, da huden således kan optage ilt og udskille affaldsstoffer natten over under hvile, hvor den udrenser sig selv og derfor ikke må være lukket inde i creme.


KEND DIN HUDTYPE

FEDTET HUD Hvis huden danner store mængder af talg(hudens naturlige smørelse), betegnes den som fedtet. Fedtet hud er godt rustet og naturligt beskyttet, idet talg virker som beskyttelse imod ydre faktorer som vind og vejr samt som en fugtighedsbevarende hinde, der hindrer, at fugten fordamper via hudens overflade.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 20

Fedtet hud skal renses grundigt morgen og aften, for at talget ikke ligger og udspiler porerne, der ellers kan blive grove og forstørrede. Til gengæld må den heller ikke udtørres, da huden ellers vil kompensere ved at danne endnu mere talg. Er porerne fyldt med talg, er der desuden risiko for, at der kan opstå de såkaldte aknebakterier, der lever af talg, som de nedspalter til enorm irritation for huden. Er aknebakterien først opstået, er den svær at komme af med, og i flere tilfælde er det nødvendigt at søge lægelig behandling, nøjagtig som hvis du havde øjenbetændelse. Fedtet hud er kendetegnet ved synlige og grovere porer. Den føles lidt tyk i strukturen og har en tendens til urenheder og til at blive blank og skinnende. Til fedtet hud skal du anvende let skummende renseprodukter, der ikke vasker den naturlige

fugt ud af huden, men som renser i dybden og hjælper huden af med overskydende fedtstof og affaldsstoffer. Skintonic fuldender rensningen ved at desinficere og sammentrække porerne. Vælg cremer med en let konsistens, der ikke tilstopper porerne og brug i perioder serum under cremen for at give din hud ekstra pleje. Prøv også serum eller flydende koncentrater i stedet for natcreme, da huden således kan optage ilt og udskille affaldsstoffer natten over under hvile, hvor den udrenser sig selv og derfor ikke må være lukket inde i creme. Husk at indtage store mængder af omega 3, 6, 7 og 9, som stimulerer og hjælper huden med at udskille affaldsstoffer. Vælg fiskeolie af organisk kvalitet, som er testet fri for tungmetaller, eller vegetabilske olier fra vindruekerneolie. Vælg endelig økologisk kvalitet, da vindruekerneolie ofte er forurenet. Vindruekerneolie afbalancerer den fedtede hud og virker bakteriehæmmende. Anvend to gange om ugen en face scrub, der fjerner døde hudceller, forebygger urenheder og forfiner porerne. Brug også masker af ler, der renser og mindsker porerne ved at absorbere overskydende talg op fra porerne. Drik minimum 1,5 liter vand, usødet saft eller urtete om dagen.


KEND DIN HUDTYPE

UREN HUD OG AKNE Mange vælger desværre udelukkende at se akne og uren hud som et kosmetisk problem. Men virkeligheden er, at akne er en betændelsestilstand, der påvirker dit immunforsvar og dermed hele kroppen på samme måde, som øjenbetændelse gør det. Derfor bør du tilses af en hudlæge, hvis problemerne varer mere end tre til fire måneder. Uren hud kan skyldes: • • • • •

For høj produktion af fedtstof (se afsnittet ”Fedtet hud”). Fejlbehandling med for ”tunge cremer” med petrokemisk fedtstof (se afsnittet ”Læs din varedeklaration”). En betændelsestilstand, der ligger i det dybere hudvæv, som du ikke kan komme til livs ved bekæmpelse udefra med kosmetik. Hormonelle årsager i form af reaktion på for eksempel prævention eller graviditet. Medicinsk behandling.

Vælg cremer med en lettere konsistens, der ikke tilstopper porerne og brug eventuelt serum

Husk at indtage store mængder af omega 3, 6, 7 og 9, som hjælper huden med at udskille affaldsstoffer. Vælg fiskeolie af organisk kvalitet, som er testet fri for tungmetaller, eller vegetabilske olier fra vindruekerne. Vælg endelig økologisk kvalitet, da olie fra vindruekerne ofte er forurenet. Vindruekerneolie afbalancerer og renser betændt hud, og virker samtidig udrensende og afbalancerende. Anvend en face scrub uden korn eller andre granulater, der kun vil kunne sprede betændelsen yderligere. Eksfolieringen hjælper med at fjerne døde hudceller, så de ikke ligger som tilstoppende, små propper i porerne. Anvend et produkt med enzymer eller B.H.A (salicylsyre) to gange om ugen for at forebygge urenheder, nedsætte risikoen for ar og mindske porerne. Brug masker af ler, der renser og mindsker porerne ved at absorbere overskydende talg op fra porerne. Drik minimum 1,5 liter vand, usødet saft eller urtete om dagen. Prøv at undgå for mange mælkeprodukter, stærke krydderier og kakaosmør.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 21

Når man har uren hud og akne, er det vigtigt at bruge skummende renseprodukter, der ikke vasker den naturlige fugt ud af huden, men som renser i dybden og hjælper huden af med overskydende betændelse og affaldsstoffer. Skintonic fuldender rensningen ved at desinficere og sammentrække porerne.

under cremen for ekstra pleje i perioder. Prøv også serum eller flydende koncentrater i stedet for natcreme, da huden således kan optage ilt og udskille sine affaldsstoffer og betændelse natten over under hvile, hvor huden udrenser sig selv, og derfor ikke må være lukket inde i creme.


KEND DIN HUDTYPE AMAZING MAGAZINE / SIDE 22

ÆLDET HUD Ingen af os slipper desværre for at vores hud ældes. Men vi kan alligevel gøre, hvad vi kan for at udsætte de kedelige processer, der får vores ansigt til at ændre karakter på grund af rynker og slap hud. Det er for eksempel de dybe linjer og fuger, der får munden til at trække nedaf, bekymringsrynkerne i panden, slapheden i vævet omkring halsen eller den dybe alvorsfuge imellem øjenbrynene, som vi gerne vil udskyde så længe som muligt. Til gengæld kan lidt smilerynker give karakter, men helst hvis de blot er der, når vi smiler.

grøn te på spray, der fuldender rensningen ved at desinficere og sammentrække porerne. En anden mulighed er en citrusspray, der adstringerer (sammentrækker) hudens overflade.

Det er manglende elasticitet i vævet, der giver os rynker, linjer og furer i huden. Prøv at løfte en hudfold op imellem to fingre og slip igen. Hvis huden ikke udglatter sig igen, er huden ved at tabe elastinet, som er det elastiske protein, vi har i kroppen.

Husk at indtage store mængder af omega 3, 6, 7 og 9, der nærer huden indefra. Især omega 7 er vigtig, fordi den styrker hudens elasticitet, og fordi vores evne til netop at omdanne omega 7 ud fra omega 3, 6 og 9 falder med årene. Vælg fiskeolie af organisk kvalitet, som er testet fri for tungmetaller, eller vegetabilske olier fra incabær, avokado eller kæmpenatlysblomsten.

Ældet hud kendetegnes desuden af en pergamentlignende overflade, der ses som mange små rynker i hudens overflade, så den kommer til at se lidt ”vaflet ud”, samt af ujævnheder i pigmenteringen eller såkaldte ”leverpletter”. Den ældede hud har brug for rensemælk, der ikke vasker den naturlige fugt ud af huden, eller ødelægger den beskyttende barrierefilm på hudens overflade, men som renser hud og porer effektivt. Erstat skintonic med blomstervand eller

Vælg cremer i rig konsistens og gerne en serum med vitamin A. Som alternativ til serum kan du også bruge dråber af ansigtsolie med avokado, der er rig på fedtsyrer og antioxidanter, under cremen. Plej huden særligt godt med gode produkter natten over, hvor den optager og udnytter de gode ekstrakter bedst.

Anvend to til tre gange om ugen en face scrub, der fjerner døde hudceller og forynger huden ved at stimulere dannelsen af nye hudceller. Brug en fugtmaske af hyaluronsyre(hudens naturlige fugt), sød mandel, honning eller shea butter, som giver et ekstra boost af fugt og næring. Drik minimum 1,5 liter vand, usødet saft samt grøn og hvid te om dagen.


KEND DIN HUDTYPE

AMAZING MAGAZINE / SIDE 23


FACE CARE


FACE CARE

Din hud er levende, idet den konstant fornyer sig selv, og derfor er det også så spændende og resultatgivende at pleje den, da det med sikkerhed kommer dig til gode. Ligesom med vores sundhed er det altid optimalt at forebygge frem for at vente, til skaderne er sket! Huden skal næres både indeog udefra. Det behøver hverken at være omfattende eller tidskrævende – det kræver blot, at du ved, hvilken hudtype du har, og hvad der skal til for at kræse for din hud. Lær mere, og find din hudtype på side 16.

”Dine hudplejeprodukter er som mad for din hud – vælg derfor grønt og økologisk.

Amazing Space præsenterer et prisbelønnet holistisk univers af naturlige, økologiske og højaktive produkter. Et sundhedskoncept bestående af plejende produkter til ansigt og krop samt kosttilskud. Anvendelsen er simpelt tilpasset en moderne livsstil, teksturerne delikate og duftene forførende. Serien tilgodeser alle hudtyper, og kan målrettes dit individuelle behov. Naturen er leverandør til Amazing Space, og alle produkter er skabt i 100% synergi mellem biologiske, rene og økologiske planteekstrakter, der forenes i højaktive og nyteknologiske formularer. AMAZING MAGAZINE / SIDE 25


STEP 1. / CLEANSERS & TONERS

CLEANSERS Afrensning af huden er et essentielt ritual, der befrier din hud for forurenende partikler, smuds og snavs. Porerne forfines, og huden genvinder en smuk teint. Find den rette løsning til netop din hudtype og behov. Her findes et optimalt udvalg, der tilgodeser hver hudtypes særlige behov.

SWEET ALMOND CLEANSER For Eyes & Ultra Sensitive Skin Vælg en olie som Sweet Almond Cleanser hvis du har tør, dehydreret eller sart hud. Med en renseolie opløser du ”fedt med fedt”, hvilket er yderst fugtbevarende. Tip! Prøv et japansk skønhedsritual i form af rensning med olie og vand, som giver en smuk teint og harmonisk hud. Massér olien ind i huden for at opløse snavs og smuds. Fjern olien med vat-kompressere opblødt i varmt vand, og stænk efterfølgende med koldt vand, der sammentrækker porerne.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 26

Produktet kan også anvendes af alle hudtyper som en mild men effektiv øjenmakeupfjerner, der fjerner selv vandfast makeup ved blot at bruge en enkel dråbe på fugtet vat. Til gengæld er olie-afrensning ikke nok, hvis huden selv danner olie, og må affedtes for overskydende sebum.

FRESH LEMON SPLASH Purifying Gel Dybderensende og antiseptisk gel til fedtet og/eller problematisk hud. Gelen dybderenser, affedter og astringerer hudoverfladen. Salicylsyre fra piletræ renser og forfiner grove porer. Skummes op og afrenses med vand. OBS: Rensegel affedter huden og kan derfor udtørre. Hvis du ikke har en naturligt høj talgproduktion, bør du derfor vælge et andet produkt.


FACE CARE

PALMAROSA MOUSSE Soothing Facial Cleanser

SOFT BLOSSOM Facial Cleanser

SHEA BUTTER Facial Cleanser

Effektiv men mild rensemousse til alle hudtyper. En effektiv og afrensende formular med lindrende palmarosa- og bomuldsekstrakt. Skøn til alle der elsker at afrense med rigelig vand. Er let at anvende f.eks. i badet.

Fløjlsagtig og let rensemælk til alle hudtyper med fugtbevarende lavendel og rensende grapefrugt. Anvendes ved at emulgere mælken let op med vand og afrense med vat eller et bomuldsklæde. Tilgodeser særligt sart, tør og moden hud med rensende enzymer fra bambus.

Blødgørende rensebalsam, der skånsomt afrenser sart, tør og moden hud. Teksturen er som smør, der opvarmes og smelter, når den masseres ind i huden. Afrenses med et fugtet frotteeller bomuldsklæde. Anvendes også sparsomt på opvædet vat til mild og effektiv afrensning af øjenmakeup.

Rens, tonic, samt øjenmakeupfjerner i ét. Blid og let afrensning af ansigtshuden. Let at transportere i en lille håndtaske, hvorfor man kan bruge den når som helst og hvor som helst. Ideel at have med på rejsen, særligt i fly, hvor normale renseprodukter ikke kan medbringes.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 27

SKIN PREP Soft Cleansing Tissues


TONERS

AMAZING MAGAZINE / SIDE 28

Anvendes som flydende pleje i form af en ”booster”, der toner og sammentrækker porerne efter afrensning. Samtidig tilfører ”boosteren” huden et flydende slør af planteekstrakter, antioxidanter og fugt. Vælg imellem 4 forskellige slags efter hudtype, duft og årstid.

CITRIC BOOST Fresh Fruity Tonic

BLOSSOM BOOST Flower Tea Tonic

GREEN TEA BOOST Liquid Antioxidant Mist

Matterende til kombineret og fedtet hud med neroli og muldebær. Duften er let med forfriskende citrus.

Lindrende til normal, tør og sart hud med jasmin og hibiscus. Indeholder flydende aloe vera, der beskytter og fugter overfladen.

Beskyttende til moden og tør hud med hyaluronsyre og sandeltræ. Beskytter særligt mod oxidativ stress og nedbrydning udefra i forbindelse med forurening og frie iltradikaler.


FACE CARE

STEP 2. / SERUMS & CONCENTRATES

Serummer og koncentrater fungerer som vitaliserende dråber under din cremepleje og som en slags let, men beskyttende og isolerende, silkeundertrøje for din hud. Brug dem dagligt for at forfine, opstramme, udglatte, regenerere og pleje huden på intens vis.

FORMULA B SERUM Deep Skin Relief

ROSEHIP REPAIR Rescue Face Oil

Opstrammende med retinol, hyaluronsyre og hexapeptider. Revitaliserer ældet, grov og mat hud, og har en afbalancerende effekt på urenheder.

Regenererende med nikotinamid B3 vitamin. Lindrer, fugter og plejer alle hydtyper, og har beroligende effekt på sart hud. Fremmer huden med anti-ageeffekt, der aktiverer hudens cellerytmer.

Genopbyggende oliedråber fra hybenkerne der heler og regenerer huden. Olien beroliger sart hud og fedter ikke. Virker som den uldne undertrøje, der både beskytter og styrker huden.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 29

FORMULA A SERUM Wrinkle Reducer


FACE CARE AMAZING MAGAZINE / SIDE 30

OXYGEN ELIXIR O2 Face, Eye & Neck Serum

MOIST EXPLOSION Intense Facial Cure

BIO-LIGHTNING Kojic Acid Serum

Fikserende og udglattende kapsel med energi fra Q10 enzymer, der ilter hudens celler og giver vital glød. Anvendes under dagcreme for sin askepotlignende her-ognu-effekt. God som intens kur i 30 dage, der regenererer hudens barriere.

Ampuller med maksimal fugt og fillereffekt. Består af den reneste hyaluronsyre, der på intens vis fugtoppumper hudens overflade synligt. Påføres under dagcreme som en intens kur i perioder. Anvend 2 ampuller om ugen.

Kojicsyre ensarter hudtonen, og lysner pigmentskjolder, ar og strækmærker. Kojicsyre udvindes som et biprodukt ved fremstilling af japansk risvin, og indeholder naturidentisk hudroquinone.


FACE CARE

STEP 3. / DAY & NIGHT CREAMS

Multiplejende, beskyttende og genopbyggende daglig pleje. Vælg den rette formular efter din hudtype, årstiden og dit individuelle behov. Cremerne er som næringsbomber for huden - rige på plejende ceramider, aminosyrer, enzymer, beskyttende fedtsyrer og meget mere.

KEEP CALM Neutral Care For Young & Sensitive Skin Antiinflammatorisk og beroligende cremepleje til reaktiv og sart hud. Lindrer rødmen og dæmper ultra sart hud eller hud ude af balance. Anvendes morgen og aften.

FORMULA E Healing Face Balm

Anti-age-plejende dag- og natcreme med opstrammende peptider og vitamin C, der sammen fremmer hudens dannelse af elastiske fibre. Nærer, aktiverer og fremmer et spændstigt bindevæv samt beskytter mod ydre frie radikaler og forurening.

Rig, nærende og klimabeskyttende creme til meget tør og/eller moden hud. Fylder huden med rige plantefedtstoffer, og aktiverer bindevævet med opstrammende peptider. Vitamin E og avokadoolie heler og beskytter huden som den optimale barrierecreme i et koldt klima

AMAZING MAGAZINE / SIDE 31

FORMULA C Repair Face Cream


FACE CARE

DELICATE SKIN Soothing Face, Eye & Neck Care

AMAZING MAGAZINE / SIDE 32

Multiplejende og udglattende creme til alle hudtyper året rundt. Fugtoppumper huden, og udvisker linjer og rynker med et komplex af enzymer. Beskytter, lindrer og plejer alle hudtyper. Anvendes på ansigt, øjne og hals både dag og nat.

LIQUID MOIST Oil-Free Hydrator Emulsionen er fjerlet og perfekt som basispleje til alle i varme, tropiske klimaforhold. Oliefri cremepleje til fedtet hud samt akne og rosacea, hvor man helt vil undgå olie. Kan også anvendes som en fed serum under creme til meget tør eller moden hud. Anbefales også til Microcurrent og Thermogenic apparaturer.

BEAUTY BUTTER Cacao-bean & Rose Night Balm Rig natbalsam, der blødgører og genopbygger huden under hvile natten over. Balmen er let, men langsomt optagelig, og skal derfor have 4-6 timer for at kunne penetrere huden. Perfekt og blødgørende som en klassisk rig natcreme til tør og/eller moden hud.

HYDRO-PROTECTOR FACE CREAM High SPF 30 Delikat og solbeskyttende creme med spf30 og plejende havtorn, rig på nærende omega 7. Plejer uden at fedte, og er ideel i hele sommerhalvåret samt i varmere klima. Matcher alle hudtyper.


STEP 4. / SPECIFIC CARE Huden i særlige zoner kræver særlige behov.

EYE REPAIR Eye Cream

ANTISEPTICA Lavender & Rosemary

HEALING MINT BALM Lip Balm

Plejende og udglattende creme med filler-effekt til den fine hud omkring øjnene. Her er huden yderst tynd, og har derfor et ekstraordinært behov for pleje og beskyttelse for ikke at udtørre og danne rynker.

Bakteriehæmmende SOS-stick imod urenheder. Duppes på allerede i opløbet, hvis urenheder ulmer og er på vej under huden. Kan også inhaleres for den antiseptiske effekt ved forkølelse, virus etc.

Huden på læberne danner ikke selv den nødvendige og smørende talg indefra, og udtørrer derfor let. Denne balm heler, blødgører og forebygger fugttab. Anvendes dagligt på læberne med forfriskende effekt og en skøn eftersmag af mynte. Tip! Også perfekt til tørre neglebånd.

Rynkereducerende plastre der langsomt frigiver ekstrakter fra urter og koncentreret vitamin C, der øger celleproduktionen og vitamin A, der styrker spændstigheden i vævet. Plastrene har muskelafslappende egenskaber, og er fremragende til at udglatte spændingsrynker.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 33

WRINKLELESS Retinol Patches


STEP 5. / EXFOLIATORS

Eksfoliering af huden fjerner døde hudceller, fremmer cellefornyelsen, rengør porerne og giver en frisk glød. En face scrub er en form for eksfoliering. Den afrenser huden for døde hudceller på hudens overflade og stimulerer cellefornyelsen i de dybere hudlag, så man holder gang i produktionen af nye hudceller. Anvend eksfoliering 1-2 gange om ugen, og vælg imellem varianter efter hudtype og forskellige behov.

I DYBDEN MED FACE SCRUB!

AMAZING MAGAZINE / SIDE 34

Der findes tre forskellige former for face scrub: 01 / Mekanisk peeling

02 / Biologisk peeling

03 / Kemisk peeling

Face scrub med små forfinede kerner eller korn, der renser den yderste hinde af døde hudceller bort, når du masserer let med fingerspidserne i cirkulerende bevægelser.

Face scrub lavet på enzymer, der blot ved at sidde på huden i få minutter opløser den yderste hinde af døde hudceller. Anbefales til alle hudtyper og som den eneste også til sart hud.

Face scrub lavet på frugtsyre, der ved sin særlige kraft ikke blot fjerner døde celler, men også øger dannelse af bindevæv, således at huden gendanner sig selv og bliver fastere og glattere med færre rynker og mindre porer.

Vælg: - Deep Charcoal

Vælg: - Juicy Mandarin Sorbet - Precious Diamond Scrub

Vælg: - Miracle Mask


FACE CARE

JUICY MANDARIN SORBET Enzyme Exfoliator Eksotisk peeling med papain-enzymer og krystalpudder. Enzymerne opløser døde hudceller, og huden masseres herefter mekanisk med fine, knuste krystaller. Kan anvendes af alle hudtyper.

DEEP CHARCOAL Black Facial Scrub

MIRACLE MASK Deep Micro Peel Effect

Mikroexfolierende ansigtspeeling med dybderensende, afgiftende kul og knuste mineralske salte. Ved blid massage af ansigtet peeles hudens overflade ren og fri for “døde” hudceller ved hjælp af sorte ris.

Højaktiv maske med AHA/BHAsyre, der opstrammer og forfiner hudens struktur. Eliminerer døde hudceller ved hjælp af glycolsyre fra rørsukker. Salicylsyre fra piletræ opløser talgpropper og forfiner porerne.

Mild, plejende og eksfolierende ansigtspeeling. I konsistens af blødgørende smør med fugttilførende hyaluronsyre. Ved blid massage af ansigtet peeles hudens overflade ren og fri for døde hudceller. Eksfolieringen sætter gang i hudens cellefornyelse, og giver en flot, ungdommelig teint. Modvirker uren hud, og forfiner porerne.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 35

BUTTER POLISH Apricot Omega Facial Scrub


STEP 6. / MASKS

Anvend masker til kurbehandling hver uge eller før en særlig begivenhed. Brug virketiden til meditativt at slappe af eller nyd en god kop te imens. Tip! I modsætning til, når man påfører almindelige produkter i dosererede mængder, kan huden med masker optage, hvad den mangler og dermed regulere sig selv.

Rensende masker laves af ler, der lægger sig som en stram hinde på huden, hvor den absorberer overskydende fedtstof, snavs, makeup og døde celler ved at suge det op fra huden. Når porerne holdes konstant gennemrensede med lermaske en til to gange om ugen, vil dine porer trække sig sammen, forfines og mindskes. Rødt og hvidt ler er de fineste former, og udtørrer ikke huden.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 36

Med en fugtmaske har huden mulighed for at regulere sig selv og optage al den fugt, den har behov for, i modsætning til den fugtighedscreme, du bruger dagligt, som blot giver din hud en mindre mængde fugt.

Mange har stor glæde af en fugtmaske en gang om ugen, og du kan sagtens sove med den på, så huden bare kan suge løs. Masker med alger indeholder mange slags magiske oligoelementer fra havet, rig på helsebringende effekter, der afbalancerer og dulmer sensitiv og stresset hud. Den brune og hvide alge fra Nordatlanten er leverandøren til de hexapeptider, der aktiverer hudens dannelse af elastiske fibre som en slags magisk vækstfaktor, der reparerer og strammer op. Desuden er maske-enzymer og AHA forfinende og opstrammende ved rynker.

BOTANICAL BEAUTY PADS For Eyes & Lips Huden omkring øjnene er den absolut tyndeste hud i hele dit ansigt. Derfor viser de første linjer sig altid omkring øjnene. Vi kan komme udviklingen i forkøbet med intens pleje af øjenomgivelserne med disse pads rige på fugt og filler-effekt. Troldnød astringerer de små kapillærer, og modvirker mørke rander og hævelser. Anvendes 1-2 gange om ugen.


FACE CARE

COOL CUCUMBER Hydrating Gel

BEAUTY SLEEP MASK Face, Eye & Neck Care

SMOOTH OPERATOR Firming Butter Mask

Afkølende og antiseptisk gel der sammentrækker porerne med lavendel og mentol. Aloe vera og agurk fugter huden. Perfekt efter dybderens, sol, træning og barbering.

Udglattende og fugtgivende natmaske der fuldender skønhedssøvnen, og regenerer huden under nattens hvile. Netop imens vi sover, optager og udnytter huden allerbedst de aktive ingredienser. Påføres 10 min. før sengetid. Til alle hudtyper.

Nærende maske til tør og moden hud med aktiverende Q10enzymer kombineret med 9 rige planteolier og regenererende sheasmør. Påføres 10 min. før sengetid. Også god til ansigtseller gua sha-massage. Tip! Til fedtfattig hud.

Tip! Til fugtfattig hud.

RED CLAY Pore Minimizer & Exfoliator

Et sandt fugtbad for huden tilsat anti-age-plejende plantestamceller fra granatæble med antioxiderende og opstrammende egenskaber. Anvendes som et fugt-omslag, der foldes ud og lægges på huden.

Unik marokkansk rødlermaske der dybderenser, minimerer porerne og forfiner hudens overflade. Agurkeekstrakt køler mildt og lindrer huden. Masken renser dybt ved at absorbere urenheder og “døde” hudceller, samt renser tilstoppede porer. Simpelthen et under for problemhud med urenheder og akne.

CREAM & HONEY Firming Facial Mask Alt-i-én masken der både renser, opstrammer, mindsker porerne samt nærer huden. Blødgørende med mælk og honning samt aromacologisk afspændende med duft fra rosentræ og cedertræ. Hexapeptider er en værdifuld ingrediens, der virker rynkebekæmpende ved at udglatte og stimulere nydannelsen af væv.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 37

BIOCELL FACE WRAP 3 in 1 ”Lighting - Calming Hydrating”


FACE CARE

BEAUTY REMEDIES Opstrammende og afbalancerende apparaturer, der dækker flere behov. Anbefales som små behandlinger, der udføres som et forløb af 5 min. per gang, ca. 2 gange om ugen.

MICROCURRENT Skin Stimulator Stimulerer og opstrammer muskulatur og bindevæv med mikrostrøm, som var det passiv motion for huden.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 38

THERMOGENIC LED Facial Bar LED-lys kombineret med thermo-effekt. Rødt lys aktiverer cellevækst og opheler huden, mens det blå lys virker antiseptisk og lindrer inflammation. Kuldefunktionen sammentrækker og lindrer huden, hvor den opvarmende effekt stimulerer hudens gennemstrømning. Vælg imellem kombinationen af rødt lys og varme eller blåt LED-lys samt kulde.


FACE CARE

ECO-RUBBER BALLS Face Workout

Tip! Efterfølgende kan du med fordel anvende ’Microcurrent Therapy” som effektiv ’elektroterapi’, der med lavfrekvent strøm fremmer muskeltonus og strammer huden op.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 39

Eco-rubber balls stimulerer aktivt ansigt, hals og décolleté med massagebolde lavet af organisk rå-gummi, og fungerer således som den ultimative workout for dine ansigtsmuskler. De er tilpasset i tre forskellige størrelser, der hver især løsner op i særlige områder af de dybereliggende spændinger i ansigtsmuskulaturen. Den store bold er til bryst, hals og tyggemuskler. Den mellemste til kindben, tinding og pande. Den mindste er mest effektiv omkring øjne, bryn og fugen ved den indre næsefløj. Teknikken afspænder mimiske rynker, kan lindre spændingshovedpine og frembringer cirkulation og glød. Boldene bruges jævnligt eller efter behov til at øge vævsgennemstrømningen og afspænde ansigtsmuskulaturen.


SKØNHEDSSØVN Udtrykket skønhedssøvn stammer fra det engelske ”Beauty Sleep”, som betegner søvnen før midnat. Der er en rigtig god grund til, at man kalder det sådan, for det er sikkert og vist, at man både bliver kønnere og mere attraktiv, hvis man får søvn nok. Undersøgelser har vist, at mænd og kvinder, der ikke har sovet nok i længere perioder, er mindre attraktive end veludhvilede personer. Personer i søvnunderskud ser generelt mere trætte, mere usunde og mindre attraktive ud end personer, som har sovet nok. Mens du sover – og det gælder især i timerne før kl. 24 – sørger kroppen og hjernen for, at du kommer dig

AMAZING MAGAZINE / SIDE 40

Så meget skønhed får du ud af at sove: • • • • •

Mørke rander under øjnene forsvinder Dine hudceller fornyes Dit hår vokser Dine negle vokser Dine 97 ansigtsmuskler spænder af og glattes ud, hvorved du forebygger de mimiske rynker og linjer.

oven på dagens udfordringer, så du er frisk den næste dag. Det er nemlig kun, mens du sover, at din krop for alvor restitueres og forynges. Hver nat udskifter du mere end 500 g celler, og det er også i løbet af natten, at din hud vedligeholdes, hår og negle fornyes, dine hormoner normaliseres, tømte energireserver bliver fyldt op, og dit humør forbedres. Dertil kommer, at det, der sker om natten, påvirker alt det, vi foretager os om dagen – for eksempel vores hukommelse og evne til at lære. Det kan altså både ses og mærkes, hvis du har fået en god nats søvn. Selv vægten er nemmere at holde, hvis du går tidligt i seng. Forklaringen ligger i kroppens hormonproduktion. Personer med søvnunderskud udskiller en større mængde appetitstimulerende hormoner. Større appetit vil med stor sandsynlighed resultere i et større energiindtag. Samtidig har de personer, der kun sover få timer i døgnet flere vågne timer til at spise i, og den samlede effekt på energiregnskabet bliver negativ.


for din huds udstråling næste dag. Når nattens timer er så vitale for, hvordan vi ser ud om dagen, kan du booste den gavnlige virkning af din skønhedssøvn ved at prioritere de produkter, du anvender natten over, højt. Vil du gerne ofre noget ekstra på dine cremer, skal du derfor vælge at gøre det på dine natcremer. Din hudpleje om natten er den vigtigste af alt. Det er, når vi hviler, at huden bedst optager de nærende ingredienser, og cellefornyelsen er på sit højeste. Du kan også forkæle dig selv med en regulær natmaske. I min serie, Amazing Space, har jeg udviklet en særlig en af slagsen: Beauty Sleep Mask for både ansigt, øjne og hals. Et unikt plantekompleks af forskellige olier og planteekstrakter, der forfiner og fugter huden som en beauty booster, der virker, mens du sover. ”Godnat og sov godt”-meditationsøvelse: Træk vejret 5-10 gange og lad dine tanker løbe dagens program baglæns igennem. Start altså med det sidste, du har foretaget dig. Giv slip

BEAUTY SLEEP Face, Eye & Neck Care

på negative følelser eller stress ved at lade det flyve bort og ud i universet. Glæd dig til en kommende dag med en ny og frisk begyndelse. Mærk dig selv og send kærlighed til dig selv ned gennem kroppen som en varm bølgestrøm. Mærk et varmt indre brusebad af positiv energi, der strømmer ud fra dit hjerte via kanaler til de indre organer helt ud til finger- og tåspidser. Føl glæde og taknemmelighed for din sundhed og den enestående krop, du lever med. Se den som den enestående maskine, den er … zzzzzzzz Tip! Træthed er en forgiftningstilstand. Din måde at sove på kan påvirke dit udseende. Dryp lidt essentiel olie af lavendel eller rosentræ på din hovedpude, eller massér dine fodsåler med olien før sengetid. Olien påvirker og afspænder nervesystemet. Sørg for rigelig søvn, da det er under hvile, at kroppens celler regenererer.

BEAUTY BUTTER Cacao-bean & Rose Night Balm

Rig natbalsam, der blødgører og genopbygger huden under hvile natten over. Balmen er let, men langsomt optagelig, og skal derfor have 4-6 timer for at kunne penetrere huden. Perfekt og blødgørende som en klassisk rig natcreme til tør og/eller moden hud.

SMOOTH OPERATOR Firming Butter Mask Nærende maske til tør og moden hud med aktiverende Q10enzymer kombineret med 9 rige planteolier og regenererende sheasmør. Påføres 10 min. før sengetid. Også god til ansigtseller gua sha-massage.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 41

Udglattende og fugtgivende natmaske der fuldender skønhedssøvnen, og regenerer huden under nattens hvile. Netop imens vi sover, optager og udnytter huden allerbedst de aktive ingredienser. Påføres 10 min. før sengetid. Til alle hudtyper.

ARTIKEL

”Din hudpleje over natten er afgørende


PRECIOUS SKIN


PRECIOUS SKIN

EKSKLUSIV HUDPLEJE Precious Skin-serien er udviklet til dig, der ønsker at forkæle dig selv og din hud med særligt eksklusiv og luksuriøs pleje. Produkterne er alle tilført et dyrebart element i form af krystal, perle eller ædelsten som et remedie til behandling af både den indre og ydre skønhed. Ædelstenenes skønhed har i århundreder, nærmest på magisk vis, draget mennesker, mens krystaller siges at have indvirkning på både vores fysiske og sjælelige velbefindende.

Forkæl dig selv med luksuriøs pleje i særklasse, og gå på opdagelse i vores univers af produkter der med respekt for naturen og dens enestående kræfter kombinerer eksklusive krystaller, perler og ædelsten med aktive, naturlige ingredienser.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 43

Hver sten har sin særlige, illuminerende og energigivende egenskab, som i kombination med aktive ingredienser anvendes i samtlige produkter i Precious Skin-serien.


”Det er nærmest en magisk velsignelse inden for udvikling af kosmetiske produkter at kunne tilsætte krystaller fulde af vibrerende energi og illuminerende skønhed som indholdsstoffer i eksklusive produktformularer. Resultatet er en serie af plejeprodukter i en ny kategori, som befinder sig mellem hudpleje og makeup – en unik måde at anvende elementer fra naturens skatkammer på. Perler, diamanter, krystaller og ædelsten har i årtusinder været brugt til både smykker og spirituelle ritualer. I denne serie anvendes de med et helt nyt formål for at udnytte de hudplejende egenskaber”.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 44

PRECIOUS PREMIUM PEARL Face, Eye & Neck Cream SPF. 15 Lysreflekterende ansigtscreme med diamantstøv og knust perleekstrakt der beskytter og fikserer hudens overflade smukt. Organisk rose, sød mandel og jojoba nærer huden sammen med polysakkarider og peptider, der udglatter og opstrammer hudens overflade. Anvendes året rundt som dagcreme med spf. 15.


PRECIOUS SKIN

PRECIOUS BRILLIANT NIGHT Aquamarine Face Balm Grøn balsam med intensive hudplejeegenskaber. Genopbyggende og lindrende med nærende ekstrakt fra tamanufrø. Teksturen er beskyttende og nærende. Aquamarinestenen er kendt for sin beroligende virkning, og er derfor særligt anvendelig som en intens natpleje.

PRECIOUS PRO-AGE PROTECTOR SPF 30 Plejende dagcreme der beskytter imod UVA- og UVB-stråler samt digitalt lys ved hjælp af pseudoalteromonasekstrakt fundet dybt i det arktiske hav. Hyaluronsyre og hexapeptide-12 udglatter overfladen og opstrammer huden. Nærer huden med hybenkerne samt arganolie, og illuminerer overfladen smukt med beskyttende diamantstøv.

PRECIOUS KISSABLE LIPS Tourmaline Lip Balm

AMAZING MAGAZINE / SIDE 45

Plejende balm tilsat dyrebar turmalinsten for en smuk og naturtro læbeteint. Fremhæver dine læber på smukkeste vis! Balmen blødgør og beskytter læberne med honning, candelilla, natlysolie samt mangosmør-planten, der er kendt for at beskytte og holde huden ung. Anvendes når som helst dagen igennem på læber og på ru eller udtørret hud.


PRECIOUS SKIN

PRECIOUS CRYSTAL WATER 3-in-1 Facial Cleanser Magisk rensevand til både ansigt, hals og øjenomgivelser med plejende hvid geranium og grøn te. Afrenser huden grundigt for smuds, fedt og snavs, og fjerner effektivt både ansigts- og øjenmakeup.

PRECIOUS GERANIUM BOOST Facial Tonic Mist Astringerende og fugtboostende ansigtstonic essens af krystalillumineret vand, lindrende lotus samt pink geranium. Anvendes direkte efter afrensning for at sammentrække hudens porer eller når som helst i løbet af dagen for at forfriske, fugte og tone hudens overflade smukt med et illuminerede ”fugtslør”.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 46

PRECIOUS DIAMOND DROPS Liquid Facial Serum Serum med lysreflekterende diamantpartikler, der fikserer og forskønner hudens overflade mens huden ”bades” i flydende fugtekstrakt. Rig, mælket og letoptagelig tekstur. Anvendes som kostbare, opstrammende dråber under ansigtscreme både dag og nat.


PRECIOUS SKIN

PRECIOUS CRUSHED DIAMONDS Facial Exfoliator Exfolierende gel med fint krystalpudder og milde enzymer der borteksfolierer hudens døde celler, renser porerne i dybden og aktivt fremmer den naturlige cellefornyelse. Lindrer desuden med romersk kamille, jasmin og rosmarin. Anbefales 2 gange om ugen, hvorved huden genvinder en smuk og vital teint.

PRECIOUS SEA-PEARL MASK Firming Facial Mask Maske der nærer, fugter, opstrammer og forfiner hudens struktur og porer. Anvendes 1 gang om ugen i et jævnt lag. Rig og plejende med kæmpenatlysolie, hvid havalge- og lysreflekterende perleekstrakt for en smuk teint.

PRECIOUS HANDS Anti-Aging Rosehip Cream

AMAZING MAGAZINE / SIDE 47

Hånd-, fod- og neglebåndspleje til daglig anvendelse efter håndvask. Rig hybenkerne og vitamin C plejer og nærer huden på aktiv vis. God for ekstra intens effekt påført i et generøst lag før sengetid, evt. under bomuldsstrømper og/eller handsker. Illuminerer huden med lysreflekterende diamantstøv.


PRECIOUS SKIN

GEMCEUTICALS

ILLUMINERING

ABOUT ACTIVE “PRECIOUS” INGREDIENTS

Perle- og diamantpulver er en af de bedst bevarede hemmeligheder i skønhedsverdenen. Brug heraf spænder fra det kongelige skønhedsregime hos Cleopatra til traditionel kinesisk og ayurvedisk medicin. De illuminerende ekstrakter anvendes i kosmetik for antiinflammatoriske, stimulerende og anti-bakterielle egenskaber.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 48

Ædelstenene har deres oprindelse fra mange forskellige bjergrige steder i verden - herunder Brasilien, Sri Lanka, Indien, Afrika, Californien og Canada. Ædelstenene bearbejdes til kosmetisk brug i Frankrig.

Ekstrakt af sten i form af et transparent pudderslør illuminerer hudoverfladen, og frembringer en ensartet teint og fornyet glød ved at genspejle lysets stråler via de ultra fine partikler. Innovative og dyrebare elementer bearbejdet og fremstillet som forstøvende partikler lægger sig som et smukt, illuminerende og cellebeskyttende skjold i epidermis. Effekten genspejler og filtrerer lys, så hudens struktur optisk set forskønnes, mens huden plejes, næres og beskyttes gennem sten og perlers mange egenskaber.


PRECIOUS SKIN

MAGNETISME – SÅDAN FUNGERER DET

PERLE

Krystaller og sten bliver elektrisk ladet gennem aktivering af kropsvarme eller bevægelse. Det giver mulighed for magnetisk at tiltrække eller afvise små genstande som støvpartikler, smuds, snavs eller sebum. På den måde udnyttes mikropartiklernes magnetisme, når de tilsættes som infusion i produkter.

Perlepulver indeholder adskillige aminosyrer og mineraler, som hjælper med at hæmme melaninproduktionen og bidrager til cellereparation og hudbeskyttelse. Perle har også vist sig at have en stærk antioxidativ effekt.

MESTER-ANTIOXIDANTER Krystalformuleringer styrker huden i sit forsvar mod frie radikaler, oxidativ stress og UV-skader på hudcellerne ved hjælp af en høj koncentration af gluthathion – en såkaldt “mester-antioxidant” med celle- og DNA-beskyttende egenskaber. Superoxiddismutase (SOD) og glutathion (enzym) er super antioxidanter der findes tilgængelige i krystal – og perleformuleringer.

DIAMANT

Når stenen knuses, omformes den til funklende brillantstøv og –partikler, som anvendes i seriens plejeprodukter. Nogle typer af diamanter er kendetegnet ved deres spektakulære farver, kaldet for ‘fancy diamond tones”, og kan have nuancer som pink, rød eller blå. Disse er mere sjældne diamanter og hører til de dyreste.

TURMALIN & RUBIN Turmalin og rubin er begge krystaller med intens glød og varme. Stenene mikroniseres til et gyldent, rødligt pulver, som fremmer mikrocirkulationen, og toner hudfarven ved at illuminere med et varmt skær og øge vævets gennemstrømning. Det giver udstråling og en sund hudtone samt smuk vitaliserende effekt på læber og hud. Krystallerne anvendes som krystalpudder i produkter for at give teint og ekstra udstråling som f.eks i læbebalm og cccreme for at tone huden.

AQUAMARINE Krystallerne fra denne sten lindrer rødmende hud, forbedrer tekstur og ensarter hudens tone. Den indeholder mikroniserede krystaller, der hjælper med at ensarte teinten ved at bryde med lyset og give en beroligende energi, der giver en harmonisk og rolig hudoverflade. Navnet akvamarin er et gammelt latinsk navn, der betyder havvand. Farven er som blåt turkist havvand ,og modarbejder kontrastfarven rød. Derfor beroliger og dulmer den blussende og rødmende hud.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 49

For at udnytte diamantens illuminerende virkning i produkter skal den bearbejdes til et meget fint forstøvende pulver, før den tilsættes. Diamanter besidder evnen til at mikroeksfoliere, og derved fremme hudens celledeling. Det gøres med små mikropartikler, der peeler huden på mekanisk vis, når de tilsættes skønhedsprodukter. Eksfolierende og hudrensende egenskaber befrier huden for et trist, gråt slør af dødt væv og øger mikrocirkulationen i hudens kapillærer samt ilter huden.

Perleekstrakt opnås ved en særlig opløsning af raffineret perlepulver i saltvand. Kemisk set består perlen blandt andet af proteinet conchiolin, som består af 17 aminosyrer. Perlepulver kommer enten fra Akoya-østers i saltvand eller fra muslinger i ferskvand. Begge er sjældne i naturen, men muslinger i ferskvand kan dyrkes kontrolleret i farme og er derfor lettere tilgængelige.


PRECIOUS SKIN

OM GUA SHA Gua Sha er en behandlingstradition fra Østen, som er mange hundrede år gammel. Ved hjælp af en sten specielt udformet som massageredskab fremmes cirkulation, så huden opnår en smuk og naturlig glød. Ved Gua Sha-massage elimineres spændinger, ophobet væske samt affaldsstoffer. Resultatet er en smuk glød, løftede ansigtstræk og et sundt bindevæv.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 50

FACIAL GUA SHA

SOFT HEART Rose Quartz

RESHAPED HEART Rose Quartz

GREEN WAVE Jade

Denne sten har en blød form og er god til kombineret dybdemassage og drænage på ansigt, hals og dekolte. Perfekt til dyb bindevævsmassage imod dybe ansigtsspændinger omkring pande, kæbe og mellem øjenbryn.

God ved kæbe-, hals, og hovedbundsspændinger. Perfekt til dyb bindevævsmassage imod dybe ansigtsspændinger omkring pande, kæbe og mellem øjenbryn. Symboliserer kærlighedsenergi.

Grøn jadesten der perfekt kombineres med blid lymfedrænage med positiv effekt på ødemer og hævelse samt dybdemassage af pande, nakke og hovedbund. Symboliserer fred, harmoni og livsstyrke.

CLOUDY SKY Sodalite Til dyb massage af spændinger ved både kæbe, kind, hals og pande. Forløsende og afstressende ved spændinger. Stenen siges at fremme personlig styrke, selvtillid og intuitive egenskaber.


PRECIOUS SKIN

BODY GUA SHA

WHITE SHARQ Moonstone

DEEP BLUE Agate

Massagesten formet som en vinge for den ultimative drænende massage effekt . Brug den i forbindelse med ritualer i den daglige eller ugentlige kropspleje. Symboliserer kærlighedsenergi.

Til lindrende massage der modarbejder de trætte ”nedadgående” linjer. Særlig god til afspænding af ryg, nakke, bryst, ansigt og imellem øjenbrynene. Symboliserer lykke og livsglæde.

Blå Agate er god til dybe strygninger på hele kroppen for den udrensende og afspændende effekt. Den bølgede side benyttes til dybdemassage af spændinger samt ved cellulite. Symboliserer afstresning.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 51

ANGEL WING Pink Crystal


PRECIOUS SKIN

GUA SHA GUIDE

AMAZING MAGAZINE / SIDE 52

ENERGY POINTS

LIFTING DRAINAGE


SÅDAN GØR DU Anvend lange massagestrøg på et balsam- eller oliesmurt hudområde med Gua Sha-stenen. Bevægelserne på ansigt og hals skal være opadgående og udadgående, så lymfebanens retning følges, og overskydende væske og affaldsstoffer samtidig dræneres bort. Du kan også massere på udvalgte myoser og spændingspunkter (se illustration).

AMAZING MAGAZINE / SIDE 53

På hele kroppen kan anvendes strøg i hjertets retning. Den bølgede side dybdemasserer og blødgør anspændte muskler og bindevæv. Den indre bue anvendes med let hånd til drænende strygninger i lymfebanens retningsstrøm imod hjertet.


PRECIOUS SKIN

SKIN ROLLERS

AMAZING MAGAZINE / SIDE 54

Krystaller og sten siges at have indvirkning på både vores fysiske og sjælelige velbefindende, og baserer sig på, at alt i verden dybest set består af energi. Hver sten har sine særlige illuminerende og energigivende egenskab. Skin rollers lindrer sart og rødmende hud, astringerer porerne og hjælper din hud til bedre at optage de aktive ingredienser i dine plejeprodukter.

CRYSTAL CLEAR Skin Roller

AMETHYST Skin Roller

BLACK OBSIDIAN Skin Roller

Klar bjergkrystal der virker på fysisk, psykisk og åndeligt plan. Forstærker desuden andre stens energier. Giver dig mulighed for at udnytte dine talenter og muligheder fuldt ud.

En af de mest meditative sten. Farven giver spirituel energi, og bringer dig i en dyb og meditativ tilstand. Giver åndelig kraft og ægteskabelig lykke. Lærer os at vise ydmyghed, respekt og tillid over for universet.

Symboliserer følelse af glæde, frihed og livsmod. Nedbryder selvdestruktive tanker. Hjælper dig til at være mere tolerant og mindre fordømmende.


PRECIOUS SKIN

Stryg din favoritserum, -creme, -balm eller -olie på huden og anvend din skin roller i udadgående retning på ansigt, dekolte og hals. Rullens mindre stenhoved kan desuden anvendes til at massere de fine smilelinjer ved øjnene for at berolige og lindre evt. hævelse.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 55

SÅDAN GØR DU


MAKEUP


MAKEUP

BIO-MAGIC MAKEUP

Makeup er prikken over i’et. Når først din hud er renset og plejet, er makeup det, du skal bruge for at understrege din sunde glød. Husk at ”less is more”, når det gælder makeup.

FOUNDATION Hvis du bruger makeup, anbefaler jeg en let foundation lavet på naturlige plantepigmenter, som du dupper sparsomt på huden med en let hånd. Naturlig foundation virker beskyttende med SPF 15, og tillader samtidig huden at ånde frit. Looket er friskt, naturligt og med en smuk glød.

FLAWLESS SKIN CC Cream SPF 15

Findes i 3 farvevarianter.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 57

Flawless Skin giver din hud en smuk naturlig glød og korrigerer hudtonen. Duppes den koncentreret med fingeren på udvalgte steder, fungerer den også som ”concealer”.


MAKEUP

PUDDER Pudder af naturlige plantepigmenter og mineraler virker hudforfinende. Pudderen efterlader en satinmat og fin overflade, og beskytter med en ”forsegling”, der forhindrer huden i at optage smuds, fedt, snavs og forurenende partikler fra luften omkring.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 58

PRECIOUS POWDER Mineral Face Powder Dyrebar pudder, der får huden til at stråle og synes perfekt. Teksturen er fin og let, og tillader huden at ånde frit. Lavet på illuminerende ædelsten, naturlige pigmenter og mineraler kombineret med anti-age plejende vitamin A, blødgørende vegetabilsk olie og kokosekstrakt. Findes i 3 farvevarianter.


Anvend blush på kinderne, som du påfører sparsomt netop der, hvor kinderne fra naturens side blusser og rødmer. Lys hud er mest klædelig med rosa eller fersken tone på læber og kinder, hvor en mørkere og mere gylden hud er smukkest med varmere og dybere toner af rød, koral eller gyldne farver.

MAKEUP

BLUSH ansigtstræk. Brede kinder gøres smallere med mat pudder valgt i en tone mørkere end hudens egen lagt på under kindbenene. En høj pande snydes ligeledes optisk lavere ved at påføre den mørke pudder i hårgrænsen. Husk at blende pudderet godt ud så det endelige resultat bliver naturligt. Samme teknik bruges ved hævede og/eller tunge øjenlåg, hvor farven børstes på i globelinjen.

Har du et bredt ansigt eller en høj pande, kan du børste en mat, brun rouge på for at korrigere dine

BIO-MAGIC PEARLS Blush For The Cheeks Magisk pudder i form af illuminerende perler. Naturlig makeup til kinderne baseret på farvede mineraler, risstivelse, sheasmør, bivoks og omega 9 i en ultralet konsistens. Findes i 2 farvevarianter.

Økologisk og naturlig blush til kinderne lavet på farvede mineraler og i silkelet tekstur skaber smuk kulør og fremhæver kindbenene. Findes i 2 farvevarianter.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 59

ECO-BLUSH Color For The Cheeks


MAKEUP

ØJENSKYGGE Skal du i byen eller til fest, kan du supplere med dyb brun eller grå øjenskygge, som du børster kraftigt på i vippekanten og toner ud på øjenlåget, så du opnår de såkaldte smokey eyes.

ECO-SHADOW Organic Eye Shadow Økologisk og naturlig øjenskygge lavet på farvede mineraler i forfinet konsistens. Baseret på sød mandelolie, kornekstrakt og sheasmør. Findes i 4 farvevarianter.

LÆBER

AMAZING MAGAZINE / SIDE 60

Læberne påføres en læbestift eller farvet lipgloss for at fremhæve deres form. Vælg tonerne udfra din hudtone og det look, du ønsker.

FRUITY LIP GLAM Fruity Lip Glam blødgør, beskytter og plejer læberne. Rig men let konsistens baseret på hybenkerneolie, macadamia og sheasmør. Findes i 6 farvevarianter.


MAKEUP

AMAZING MAGAZINE / SIDE 61


HAND & FOOT CARE


HÅND- OG FODPLEJE

”Se din hånd som dit personlige og levende visitkort.

Dine kære fødder fortjener også opmærksomhed. De skal bære dig livet igennem, og fortjener derfor en god portion omsorg. Desuden er det at have lækre fødder et stærkt symbol på velvære. Men alt for tit forsømmer vi fødderne, og derfor gemmer vi dem væk.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 63

En stor del af vores kropssprog udtrykkes via bevægelser med vores hænder og arme. For eksempel vil en person med hænderne bundet på ryggen hurtigt komme til at virke udtryksløs, når hun taler. Velplejede hænder og negle er et udtryk for god hygiejne, sundhed samt mentalt overskud.


HÅND- OG FODPLEJE

HÆNDER & FØDDER Vores hænder og fødder er hele tiden i brug, og er derfor særligt vigtige at give opmærksomhed og pleje. Vores Hands & Feet produkter er netop for dig, der forstår dine hænder og fødders vigtige funktion, og ønsker at skabe velvære for disse.

LUXURY LAVENDER BALM Deep Hand & Feet Treat Suveræn fugtpleje til hænder og fødder med nærende og antibakterielle essentielle olier fra rose, geranium og lavendel. Beskytter og anti-age plejer huden, hvor den er absolut mest udsat og ofte forsømt. Indeholder regenererende ekstrakter. På rene hænder og fødder masseres cremen ind. Anvendes også for intensiv virkning natten over – evt. under handsker og sokker i bomuld. Tip! Håndcreme påføres generøst før sengetid, således at den kan virke natten over, mens huden genopbygges.

HÅNDHYGIEJNE & SANITIZER

AMAZING MAGAZINE / SIDE 64

Eftersom vi konstant er i kontakt med mange og meget i en travl hverdag, er det en god ide at tage nogle hygiejniske forholdsregler for at mindske risici for bakterier og virus i hverdagen. Her har vi nogle plejende produkter, som let kan hjælpe dig både i hverdagen og på rejser.

EVER FRESH Hand Sanitizer Denne unikke sanitizer er specielt udviklet til at forene håndpleje og -desinfektion i et. Ever Fresh er desinficerende ved naturlig kraft af den indiske urt, gotu kola og rosmarin, og kan benyttes på farten uden brug af vand eller håndklæder.

HYGIENIC HANDS Jasmin, Sandalwood & Bergamot

HERBAL HAND TOWELS Antiseptic & Hygenic Wipes

Opnå en god hygiejne ved denne naturligt plejende og desinficerende formular til håndafrensning med en antiseptisk rensegel baseret på 70% alkohol.

Hygiejnisk, blid, let og hurtig afrensning af hænderne. Let at transportere i håndtasken, hvorfor man kan bruge dem når som helst.


Undgå flossede negle. Plej dine negle med olie hver dag. Det holder neglepladen smidig og fleksibel, således at neglen ikke knækker. Bland olie fra mandel, kokos og citron.

HÅND- OG FODPLEJE

NEGLE

AMAZING NAIL OIL Plejende, nærende og styrkende olie med duft fra citrontetræ, der forebygger misfarvninger. Negleolie er fantastisk til at holde dine negle sunde og velplejede. Påfør olien dråbevis på hver negl, og brug derefter et minut på at massere den ind i dine neglebånd.

TIPS / 01

/ 02

Tørre neglebånd masseres med en fed natcreme eller olivenolie, og skubbes blidt tilbage med en vatpind.

Misfarvede hænder og negle gnides med frisk citron, der renser effektivt.

TIPS OG TRICKS TIL HÅND- OG FODPLEJE

Ved hævede ankler tilsættes en dråbe enebærolie til fodbadet. Olien virker væskedrænende og stimulerer blodkredsløbet. Massér efterfølgende en dråbe enebærolie under fodsålerne.

Smør dine hænder med din natcreme eller en særligt nærende håndcreme, før du går i seng, da de fortjener ekstra pleje – nøjagtigt som dit ansigt gør. Tænk på, hvor meget du dypper hænderne i, som du aldrig ville dyppe ansigtet i. Prøv gerne en rig fugtmaske som kur til tørre hænder natten over en til to gange om ugen. For ekstra effekt kan du sove med bomuldshandsker eller -sokker på hænderne natten over. På den måde øger du optagelsen af de nærende ingredienser mest muligt.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 65

Smør dagligt neglene med olie af ricinius, der holder neglepladen smidig og fleksibel, så neglen ikke knækker eller flosser. Olieblandingen modvirker desuden neglerødder og blødgør neglebåndet smukt.


NORDISKE SKØNHEDSINGREDIENSER

AMAZING MAGAZINE / SIDE 66

SUNDE BÅDE INDE- OG UDEFRA


HINDBÆR - rig på antioxidanter, der beskytter kroppens celler. Giver friskhed og sødme til salater og alle andre retter. Frugten vokser vildt i naturen og indeholder papain-enzymer, som er gode for fordøjelsen, mens bladene indeholder phytosteroler, der styrker kroppens celler.

NORDISKE SKØNHEDSINGREDIENSER

HAVTORN - smørende med omega 7 der regenererer hud og slimhinder effektivt. Bitter smag og smuk gylden farve, der kan tone juice og lignende. Anvend de friske bær, som kan plukkes i naturen om efteråret. Frys dem ned, og anvend dem i kolde shakes. Olien kan bruges over salat, i marinade eller i smoothie. Nærer og blødgør huden indefra.

RØDKLØVER – indeholder phytosterol, der aktiverer kroppens og hudens cellerytme med såkaldte phyto-hormoner, der holder kroppen ungdommelig. Anbefales især til kvinder i overgangsalderen. GERANIUM – blomst og blade astringerer og giver smuk glød indefra med beskyttende aldersforebyggende antioxidanter. Kan findes i naturen og dyrkes i haven. KORNBLOMST – astringerer kroppen, og fremmer mikrocirkulationen - samtidig dufter den skønt. Den lille smukke blomst er perfekt som smuk blå detalje ved anretninger af grønt, sundt og sødt. Kan findes i naturen eller købes specielt. Anvendes af gourmetkokke i Norden. Findes tørret i Timeless - Herbal Infusion. MORGENFRUE – beroliger sindet med sin blide diskrete duft, og pynter i salaten eller på dessert og kage. Kan dyrkes i haven. HYBENKERNE – vitamin C & A-bombe der booster nydannelsen af hudens basalceller og collagen-produktion indefra samt booster immunforsvaret. Vokser vildt i naturen. Hybenfrugtens kerner kan indtages som tørret pulver, man selv kan lave i ovnen, eller kan købes knust/frysetørret i helsekostbutikker. Findes i Collagen Shake. HAMPEFRØOLIE - blodrensende og nærende olie fra cannabis-plantens frø, der virker sundhedsfremmende indefra med omega 3, der styrker knogler, led, nervesystemet og huden. God og afbalancerende til problematisk hud. Virker blodrensende indefra. ROSENROD - tilfører hudens og kroppens celler energi som en “nordisk ginseng” imod træthed, forbedrer kognitiv funktion (hukommelse, mental hurtighed, fokus), der øger fysisk præstation ved at fremme cellestofskiftet. Findes i Bio-cleansetabletter, og kan købes tørret til at lave afkog på eller spise drysset over maden.

MINERALSKE HAVSALTE FRA NORDATLANTEN – har udrensende og affedtende effekt. Desuden rige på mineralske sporstoffer og jod, der booster kroppens cellestofskifte. (NB. Hold altid igen med for meget salt).

AMAZING MAGAZINE / SIDE 67

MARIETIDSEL – tørret ekstrakt kan både anvendes i salat, knust som pulver i drikke og som afkog til te. Virker udrensende indefra ved at fremme leverens afgiftningsproces. Perfekt under sundhedskur og detox-forløb. Findes koncentreret i Bio-cleanse-tabletter.


BODY CARE


KROPSPLEJE

Huden beklæder vores ydre og er dermed vores største organ! Det er gennem huden, at vi udstråler, hvilken tilstand af balance vi befinder os i. Det kan let ses på kulør og niveauet af den indre glød, om en person er frisk og sund eller svækket og syg.

SÆBER & PH Brug flydende sæbe eller showergel, da fast sæbe traditionelt set er meget basisk og oftest udtørrende ved, at den vasker fugten ud af huden. Vælg gerne en naturlig flydende sæbe tilsat essentielle olier for den rensende, fugtbevarende og antiseptiske effekt.

ORANGE & GINGER SOAP Hand & Body Wash

ARGAN SOAP Milky Body Bar

Opfriskende mandarin, rensende lime og ingefær i en vaskegel er ekstraordinært resultatskabende. Indeholder naturlig AHA-syre fra bl.a. frisk mandarinjuice, der mildt, men effektivt, renser huden for døde celler, samt forfiner og udglatter hudens overflade bemærkelsesværdigt. Sukkerrør med agurk giver kølende fugt. Mere end blot et badeprodukt, der vækker krop og sind med aromaterapeutisk opfriskende duft.

Blødgørende og rensende sød mandelmælk med ekstraordinære resultatskabende virkninger idet den også eksfolierer. Indeholder naturlig mælkesyre, der mildt, men effektivt, renser huden for døde celler, samt forfiner og udglatter hudens overflade.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 69

Orange & Ginger Soap er et luksuriøst, flydende sæbekoncentrat af essentielle olier med plejende og antiseptisk virkning, samt frugtsyrer med anti-age effekt. Vegetabilske enzymer og urteekstrakter med sæbelignende virkning renser mildt og effektivt. Anbefales til et dagligt, nænsomt bad samt håndvask.

MANDARIN SOAP Hand & Body Wash


KROPSPLEJE

PEELING ER HEALING

AMAZING MAGAZINE / SIDE 70

Anvend kropspeeling hver uge i badet. Lav den selv, eller køb din favorit. Eksfoliering hver uge stimulerer mikrocirkulationen i huden, ilter cellerne og hjælper kroppen af med affaldsstoffer.

Tip! Scrub’en kan du selv lave ved at mikse en håndfuld fint havsalt (ikke groft), saften fra en halv citron samt knuste urter som timian, rosmarin, salvie og lavendel.

SEA SALT BODYSCRUB Lime & Eucalyptus

DETOX BODY Exfoliator

BLACK CLARITY Charcoal Body Scrub

Body scrub af havsalt forfinet til let pudder med udrensende essentielle olier. Tørrede urter og limeblade renser med antiseptisk virkning. Anvendes i badet, når du har skyllet kroppen. Tag en lille håndfuld salt i hånden og påfør i blide cirkulerende bevægelser på hele kroppen. Det kan anbefales, at du starter fra fødderne, og derefter bevæger dig opad. Fortsæt med at skrubbe huden på kroppen og tag gerne lidt ekstra fat ved grov hud på hæle og albuer. Efterlader kroppen silkeblød.

Rensende og eksfolierende plantescrub med afgiftende effekt takket være havalger, abrikoskerne- og rispudder samt BHA fra pil. Produktet fjerner effektivt de “døde” hudceller, hvorved huden får en smuk glød, og bliver silkeblød. Virker antiseptisk.

Produktet der dybderenser, eksfolierer og plejer med blødgørende og lindrende mineraler, der ”polerer” de døde hudceller bort, og stimulerer huden ved at fremme cellefornyelsen. Dybderensende kul absorberer urenheder, forfiner porerne og er kendt for sin afgiftende effekt.


Huden har ikke bare brug for de rigtige hudplejeprodukter. Alt for ofte glemmer vi – eller også ved vi ikke – at huden også har et behov for at få tilført særlige vitaminer, mineraler, olier og antioxidanter for at opnå den indre glød og balance, vi stræber efter. Skal det være ekstraordinært og godt, som når du plejer dit ansigt, så prøv en kropsserum under cremen eller en såkaldt body wrap som intens maske.

SILKY BODY CONDITIONER Firming Body Serum

MANGO & BLACK PEPPER Body Sufflé

DELUXE BODY BALM Deep Body, Hand & Feet Treat

Eksklusiv fugtplejende silkeserum til hele kroppen i en let og fin konsistens, der ikke fedter. Ekstra opstrammende virkning, der forfiner og udglatter huden med antioxidanter og proteinekstrakt. Duften er opfriskende fra mandarin og grapefrugt. Bruges ideelt under kropscreme, men mange vælger også at bruge den alene.

Fugtplejende og super blødgørende pleje til hele kroppen med mango, pink grape og black pepper. Anvendes som vitaminrig og opstrammende body sufflé i en super delikat konsistens. Nærende og fugtighedsgivende mangosmør med stærkt indhold af A-vitamin, der forfiner og opstrammer huden. Dette kropsprodukt er udviklet, som var det den skønneste ansigtscreme, da din krops hud ligeledes fortjener optimal pleje.

Delikat kropsbalsam, der øjeblikkeligt smelter ind i hudens øverste lag efter badet. Nærende og fugtighedsgivende mangosmør med stærkt indhold af A-vitamin og nærende essentielle fedtsyrer forfiner og opstrammer huden sammen med jojoba og sød mandel. Duften er sensuel og romantisk fra rose, lavendel, geranium og ylang ylang.

Delikat kropsbalsam der øjeblikkeligt smelter ind i hudens øverste lag efter badet. En nærende og fugtighedsgivende mangosmør med et stærkt indhold af A-vitamin og nærende essentielle fedtsyrer der forfiner og opstrammer huden sammen med lindrende kamilleblomst. Duften er diskret fra rosedamask.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 71

BODYLICIOUS Rose Damask Balm

KROPSPLEJE

FUGT & PLEJE


KROPSPLEJE

MASKE TIL KROPPEN Body Wrap er som en maske til hele kroppen nøjagtig som hvis du plejer dit ansigt med en plejende maske.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 72

AGELESS BODY Firming “Leave On” Mask Super blødgørende og opstrammende maske til hele kroppen med en hydrerende anti-age cocktail af hyaluronsyre, papainenzymer, peptider og blødgørende havtorn. Anvendes 1-2 gange ugentligt eller efter behov som en leave-on maske, der let kan påføres hele kroppen i et jævnt lag efter badet eller lokalt efter behov på hænder, hals, bryst, mave eller ben.

Prøv en variant med alger, der virker udrensende og bedrende ved væskeophobninger i kroppen eller en opstrammende fugtmaske, som du også kan sove med natten over.

SPIRULINA DETOX WRAP Perfect Silhouette Body Gel Udrensende, afgiftende, fugtgivende og plejende antiage algemaske med aloe vera, hexapeptider, brun alge og spirulina. Anvendes som fugtgel jævnt påført efter et bad eller som en kropsmaske i et mere generøst lag. Algemasken hjælper til at eliminere toksiner fra din krop, og reducerer cellulite. Hexapeptider fra brun tang forbedrer hudens elasticitet og regenerering.


Olier virker intenst smørende og er gode til den tørre, fedtfattige hud, der mangler nødvendig næring og fedsyrer. Brug olier på kroppen direkte efter badet, når huden stadig er en smule fugtig. Olien blander sig dermed let med huden fugt og fedter ikke. Olien er drøj i brug til kropspleje. Prøv også et skønt bad med olie, da det blødgører vores ellers kalkrige og let udtørrende badevand.

SOFT OBSESSION Nourishing Body Oil Delikat kropsolie med en silkefin konsistens fra nærende natlysolie. Trænger ind i huden uden at fedte, og er særlig god til tør hud efter bad. Anvendt i badekar forvandles olien til et eksotisk blødgørende aromabad med afspændende, eksotisk duft fra rosen, grapefrugt og lavendel.

DETOX & ANTI CELLULITE OIL Draining & Slimming Effect Udrensende, essentiel oliecocktail med afgiftende effekt. Virker antiseptisk og drænende ved ophobning af affaldsstoffer og væske. Effektiv mod cellulite og som hjælp mod fedtdepoter under slankekur.

KROPSPLEJE

KROPSOLIE

PRETTY & PREGNANT Anti Stretch Marks Concentrate En kropsolie til før og efter fødslen med den fineste arganolie fra det såkaldte “livets træ”, der smidiggør og styrker huden. Forebygger strækmærker under graviditet, og virker ligeledes genopbyggende og styrkende efter fødsel i sammentrækningsfasen.

PERSONLIG PLEJE

Økologisk roll-on deodorant med naturligt derivat af DO-2 krystal der effektivt dæmper svedproduktionen. Virker antiperspirerende helt uden alluminium chlorid. Konsitensen er fin og blødgørende med aloe vera-juice samt en diskret duft af anis. Produktet anvendes dagligt efter bad.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 73

NATURAL-DO2 Crystal Deodorant


KROPSPLEJE

HÅRPLEJE Dit hår udgør en vigtig del af dit udseende, og du skaber en del af din identitet ud fra den hårpragt, du er blevet begavet med, og den frisure du vælger. Det gælder både mænd og kvinder. Et smukt, glansfuldt og velplejet hår udstråler sundhed, og er et klassisk udtryk for skønhed. Men også en særlig frisure eller et særligt look bidrager til en tiltrækkende udstråling. Et sundt hår skal have næring indefra gennem en sund kost. Nyt, stærkt hår skal desuden have masser af blod fra hårsækkene, og her spiller motion en væsentlig rolle for, at håret gror, som det skal, og at hårstråene ikke afstødes hurtigt igen.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 74

Husk, at en daglig vitaminpille med ekstra kompleks af B-vitaminer og silicium styrker hårets vækst. Det vil gøre underværker, da livløst og tørt hår ofte er et resultat af, at du mangler vitaminer, og ikke mindst at du spiser alt for usundt eller ikke varieret nok. Dit hår er et levende bevis for, hvordan du har det. En slags sundhedsbarometer der fortæller dig en hel masse, hvis du har overskud til at lytte efter.

Taber du meget hår, kan det meget vel skyldes stress. Prøv derfor at gennemgå og analysere dit liv hvor du forsøger at fjerne de stress-faktorer, der med tiden også kan ødelægge din livskvalitet på andre planer, inden du går ud og køber dig fattig i dyre hårprodukter. Det er også vigtigt, at du får masser af væske, og undgår eller begrænser de ting, der dehydrerer kroppen, såsom koffein og alkohol, da det medfører tyndt og glansløst hår. Så hold dig fortrinsvis til vand og spis masser af frisk frugt.

GREEN MINT Hair Shampoo

SMOOTH JOJOBA Hair Conditioner

Forfriskende shampoo til alle hårtyper med rensende rosmarin og kølende mynte der stimulerer og plejer hår og hovedbund med genopbyggende risprotein. Masseres ind i vådt hår og hovedbund. Skylles ud med tempereret vand.

Plejende balsam som er rig på nærende sheasmør, blødgørende jojoba, proteiner, vitamin B5 og helende lavendel, der nærer og blødgør håret samt giver smuk glans til alle hårtyper. Duft fra eksotisk patchouli.


KROPSPLEJE

SOL

Vi skal også sørge for at beskytte huden udefra. Både mod snavs og forurening, men også ophold i solen skal doseres i de rigtige mængder. På den ene side skal du sørge for at få den sol, du har brug for. På den anden side skal du undgå den sol, der skader din hud. Sol i kontrollerede mængder er godt, da sol øger vitaminoptagelsen af D-vitamin, som styrker vores knogler. Blot 10-15 minutters dagligt ophold udenfor er rigeligt. Hvis du overbelaster din hud med det stærke uv-lys, ødelægger du hudens elastiske fibre og ælder huden alt for tidligt. Intensiv solbadning bevirker, at huden vil forsøge at klare belastningen ved at fortykke sig selv. På den måde opstår det såkaldte læderlook. Oveni kommer risikoen for at udvikle hudkræft. Derfor skal du altid anvende solcreme i rigelige mængder og undgå direkte sol i tidsrummet mellem kl. 11 og 15.

EXTREME SKINPROTECTOR SPF 50

Økologisk, plejende og beskyttende solcreme til både krop og ansigt med helende juice fra aloe vera samt plejende arganolie og havtornekstrakt med anti-age effekt. Cremen er baseret på et optimalt beskyttende solfaktor system, som hverken ”hvidter” eller tilstopper huden og som er uden nanopartikler.

Økologisk, plejende og beskyttende solcreme til både krop og ansigt med helende juice fra aloe vera og sød mandelolie med antiinflammatorisk egenskab. Cremen er baseret på et optimalt beskyttende solfaktorsystem, som hverken ”hvidter” eller tilstopper huden, og som er uden nanopartikler.

SKIN GLOW Face & Body Tan Økologisk creme med selvbrunende effekt til både ansigt og krop. En super fugtgivende virkning fra aloe vera-juice og med skøn duft af citronmelisse. Påføres efter bad og for ekstra holdbarhed efter eksfoliering. Farven fremkaldes over 4-6 timer og holder i 5-7 dage. Påfør cremen i et jævnt lag og vask grundigt hænder efterfølgende.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 75

SUNLIGHT SUFFLÉ Apricot & Seabuckthorn SPF 30


SPA & HELSEBADE

AMAZING MAGAZINE / SIDE 76

FEM SKØNNE VARME BADE


OPSKRIFTER

OPSKRIFTER Forkæl dig selv, så ofte du har mulighed for det med lækre spaoplevelser. Du behøver ikke at indlogere dig på et spa-hotel, du kan sagtens skabe dem selv. Varme bade gør dig afspændt i krop og sind, øger dit velbefindende og giver dig ekstra energi. Traditioner for særlige bade strækker sig tusinder af år tilbage. Mælkebad var eksempelvis et af Kleopatras foretrukne skønhedsritualer – en af hemmelighederne bag hendes attråværdige ydre. MÆLK & HONNING Anti-age-plejende bad tilsat mælk og honning, der fugter, blødgør og forskønner huden samt fjerner døde hudceller ved hjælp af naturlig mælkesyre (A.H.A). Bland tre liter sødmælk og 6-8 spiseskeer akaciehonning med B-vitamin (blødgørende for huden) og tilsæt blandingen til badevandet.

URTEBAD Urtebad fra middelalderen med helsebringende effekt. Rensende bad med havsalt, citron og krydderurter. Badet virker antiseptisk og rensende. Lindrer ømme muskler, holder forkølelsen for døren og styrker dig, hvis du er virusramt. Opløs 2-3 håndfulde havsalt, tilsæt saften fra en citron og friske eller tørrede urter fra rosmarin, timian eller salvie. Lad salt, citron og urter trække i 5-7 minutter i badevandet, før du lægger dig til rette i karret.

THALASSOBAD Græsk thalassobad med havalger og detox-effekt Bad med havalgen spirulina, der kan købes i helsekostbutikker i knust og pulveriseret form. Det grønne pulver indeholder udrensende og afgiftende sporstoffer fra havet. Effekten er god under en detox- eller slankekur, og giver kroppen en let og ren følelse. Pulveret indeholder vitaminer og proteiner, der plejer huden. Tilsæt 5-6 spiseskeer i badevandet. Nyd efter badet en varm detox-drik lavet på kogende vand hældt over en teske spirulina-pulver.

GRØN TE BAD Japansk spa-oplevelse med grøn te og antioxidanter. Tilsæt 1-2 håndfulde grønne teblade og lad dem trække i 5-7 minutter i badevandet, før du lægger dig til rette i badet. Grøn te er en af de rigeste kilder til antioxidanter, der virker regenererende og styrkende på kroppens celler samt har anti-ageplejende effekt både inde- og udefra. Nyd også en kop grøn te efter badet.

Afspændende bad bestående af aromaterapi og romantiske rosenblade. Aromaterapi betyder behandling med aromatiske essenser, der ved inhalering påvirker dit sind enten i opkvikkende (citrus duftnoter) eller afspændende retning (lavendel og jasmin duftnoter). Hvis du vil opleve en romantisk version, så tilsæt rosentræ og ylang ylang. Anvend ca. 20 dråber aromaterapeutisk olie og drys rigeligt af friske rosenblade i.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 77

AROMATERAPIBAD


AROMATHERAPY


AROMATERAPI

DUFTMAGI Aromaterapi betyder behandling med aromatiske olier, der også kaldes for æteriske eller essentielle olier. De udvindes fra planter, frø, blomster, bark, blade og stilke. Aromaolie er i virkeligheden plantens reneste duftessens, som på kompliceret vis destilleres ud af mikroskopiske sekret-kirtler i plantematerialet ved hjælp af damp. I modsætning til den almindelige vegetabilske planteolie, som man blot på simpel vis presser ud af planten, udvindes den aromatiske olie i ekstremt små mængder. Der kan let gå et hel ton plantemateriale til blot en enkelt liter aromatisk olie. Den aromatiske olie er på gasform, når den udvindes, og derfor har den en enorm duftstyrke, også selvom den i den senere forarbejdning blandes op med en lille mængde olie. At disse dufte kan inhaleres i en stærk og koncentreret form, gør dem i stand til at påvirke vores nervesystem, i forskellig retning alt efter, hvilken plante der er tale om. Når du skal bruge aromatiske olier, er det vigtigt altid at blande dem med en almindelig koldpresset planteolie, da den i sin rene form er så stærk, at den kan virke ætsende på grund af sin høje basiske pHværdi. Essentielle olier har en meget lille molekylestørrelse, og derfor kan aromaolien penetrere og optages dybere i huden, end hvad selv de mest ”moderne” ekstrakter i cremer kan. Det er en af de helt store hemmeligheder bag naturkosmetiks unikke virkning. Ikke underligt, at kosmetikindustrien i årevis har udført enorme mængder af forsøg med at fremstille syntetisk aromaolie. Men endnu er det ikke lykkedes! AMAZING MAGAZINE / SIDE 79

Aromaterapi har en enorm betydning for mig i produktionen af mit hudplejekoncept. Aromaterapien giver mine produkter en ekstra dimension, fordi de påvirker psykisk og fysisk. Duftene påvirker vores limbiske nervesystem og kan for eksempel gå ind og skabe energi, vitalitet, balance eller afspænding.


AROMATERAPI

AROMAOLIER Aromaolier har så mange pragtfulde anvendelsesmuligheder. Du kan ikke alene anvende dem i din ansigts- og kropspleje men også i duftlamper og som massageolie, dryppe dem i stearinlys, i badekar, på hovedpuden, i bilen eller på kontoret. Aromaterapi et fantastisk redskab i hverdagen til at afspænde og afstresse eller opkvikke og motivere.

SUN RISE The Scent Of Energy Naturens reneste parfume. Forfriskende med bitter orange, lime & ginger flower. Særligt essentielt oliekoncentrat med energigivende aromacologisk effekt. Anbefales også for aromaterapeutisk virkning ved inhalering. Stimulerer nervesystemet, og fylder på forfriskende vis kroppen med ny energi. En sand “humør booster” eller “morgen vækker”.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 80

SUN SET The Scent Of Relaxation Naturens reneste parfume. Eksotisk med ylang ylang, lavendel og geranium. De afspændende essentielle olier virker stærkt afstressende, og har en dulmende aromacologisk virkning. Stimulerer nervesystemet, og virker på afspændende vis beroligende på både krop og sjæl. Anbefales også for aromaterapeutisk virkning ved inhalering eller på hovedpuden som “godnatolie”.


Duftlys er en skøn måde at udnytte aromaterapiens mange funktioner og samtidig udsmykke sit hjem. Kun når lyset tændes, vil duften sprede sig i rummet, og derfor kan man med fordel placere sine duftlys strategisk rundt i hjemmet og f.eks. placere et lys med en afslappende og beroligende duft i soveværelset.

ROSE CANDLE De-Stress Your Mind

FICUS CANDLE Boost Your Confidence

Ylang ylang er en yderst populær aromatisk essens, som udtrækkes fra en eksotisk gul blomst. Duften fra ylang ylang mindsker spændinger, og er kendt for at kunne åbne op for romantiske følelser for selv det mest lukkede hjerte.

Rosen er betragtet som en af de smukkeste blomster på jorden. Den aromatiske duft af damascus-rose er beroligende, og frembringer en behagelig og beroligende atmosfære. Damascus-rose er kendt for at fremkalde følelsen af glæde.

Duften af figen kan minde om duften af grønne skove. Duften af figen er kendt for at fremkalde en god selvfølelse og -tillid.

MINT CANDLE Energize Your Body

WHITE TEA CANDLE Focus Your Energy

Duften fra pebermynte har en kølende, frisk og sødlig aroma. Olien er ofte anvendt i aromaterapi for den opløftende og forfriskende indvirkning på sindet. Duften fremkalder spirituel energi og følelsen af håb.

Denne duft er kendt for at fremkalde positive tanker og mental styrke. Inhaler olien for at opløfte dit humør og for at modvirke træthed. Spred duften i dine omgivelser for at øge koncentrationsevnen.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 81

YLANG YLANG CANDLE Open Your Heart

AROMATERAPI

DUFTLYS


AROMATERAPI

DUFTPINDE Duftpindene er meget smukke, og emmer af stilren femininitet. Derfor benytter mange dem alene med et dekorativt formål, men duftpindene besidder, på samme måde som duftlys, også aromaterapeutiske evner. Diffuseren vil kun dufte kraftigt når duftpindene vendes i olien, og duftens intensitet er derfor nem at styre.

YLANG YLANG DIFFUSER Open Your Heart

AMAZING MAGAZINE / SIDE 82

Ylang ylang er en yderst populær aromatisk essens, som udtrækkes fra en eksotisk gul blomst. Duften fra ylang ylang mindsker spændinger, og er kendt for at kunne åbne op for romantiske følelser for selv det mest lukkede hjerte.

ROSE DIFFUSER De-Stress Your Mind

FICUS DIFFUSER Boost Your Confidence

Rosen er betragtet som en af de smukkeste blomster på jorden. Den aromatiske duft af damascus-rose er beroligende, og frembringer en behagelig og beroligende atmosfære. Damascus-rose er kendt for at fremkalde følelsen af glæde.

Duften af figen kan minde om duften af grønne skove. Duften af figen er kendt for at fremkalde en god selvfølelse og -tillid.

MINT DIFFUSER Energize Your Body

WHITE TEA DIFFUSER Focus Your Energy

Duften fra pebermynte har en kølende, frisk og sødlig aroma. Olien er ofte anvendt i aromaterapi for den opløftende og forfriskende indvirkning på sindet. Duften fremkalder spirituel energi og følelsen af håb.

Denne duft er kendt for at fremkalde positive tanker og mental styrke. Inhaler olien for at opløfte dit humør og for at modvirke træthed. Spred duften i dine omgivelser for at øge koncentrationsevnen.


Duften siges at være en af de vigtigste faktorer i vores valg af partner. Det fantastiske er, at en parfume vil dufte forskelligt på alle, og hvorvidt noget dufter godt eller skidt, er ligeledes en subjektiv vurdering. Derfor finder du hos os en række forskellige dufte, så du kan finde din favorit og i kombination med din hud skabe din egen unikke duft.

YLANG YLANG PERFUME Open Your Heart Ylang ylang er en yderst populær aromatisk essens, som udtrækkes fra en eksotisk gul blomst. Duften fra ylang ylang mindsker spændinger, og er kendt for at kunne åbne op for romantiske følelser for selv det mest lukkede hjerte.

ROSE PERFUME De-Stress Your Mind

FICUS PERFUME Boost Your Confidence

Rosen er betragtet som en af de smukkeste blomster på jorden. Den aromatiske duft af damascus-rose er beroligende, og frembringer en behagelig og beroligende atmosfære. Damascus-rose er kendt for at fremkalde følelsen af glæde.

Duften af figen kan minde om duften af grønne skove. Duften af figen er kendt for at fremkalde en god selvfølelse og tillid.

WHITE TEA PERFUME Focus Your Energy

Duften fra pebermynte har en kølende, frisk og sødlig aroma. Olien er ofte anvendt i aromaterapi for den opløftende og forfriskende indvirkning på sindet. Duften fremkalder spirituel energi og følelsen af håb.

Denne duft er kendt for at fremkalde positive tanker og mental styrke. Inhaler olien for at opløfte dit humør og for at modvirke træthed. Spred duften i dine omgivelser for at øge koncentrationsevnen.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 83

MINT PERFUME Energize Your Body

AROMATERAPI

PARFUMER


AMAZING MAGAZINE / SIDE 84

TOP 10

AKTIVE INGREDIENSER

TOP 10 - AKTIVE INGREDIENSER


PEPTIDER - Bindinger af aminosyrer, der fikserer hudens overflade. Stammer fra brun havalge. • •

En naturlig vækstfaktor, der f.eks. kan fremme sårheling Hæmmer statiske muskelsammenstrækninger, der giver rynker i overfladen – har botox-lignende effekt Udglatter ved at fremme hudens egen evne til at danne kollagen

HYALURONSYRE - Naturidentisk sukkermolekyle der binder vandmolekyler op til 1000 gange sin egen tørvægt.

• • •

Findes bl.a. i Formula A serum, Precious Diamond Drops serum og Precious Premium Pearl cream.

Genopretter tabt fugt Filler-effekt med øjeblikkeligt resultat Anti-age-molekyle der udvisker linjer

Findes i den reneste form i Moist Explosion samt i serummer og alle cremer fra Amazing Space. Indtag gerne jordskokker i større mængder for at booste den naturlige produktion af stoffet indefra.

VITAMIN C - Ascorbinsyre er den kemiske betegnelse for vitamin C, som er en af naturens kraftigste og vigtigste antioxidanter. •

VITAMIN A (RETINOL) - Skønhedsfremmende vitamin med multi-egenskaber

• •

Opstrammer ved at fremme dannelsen af bindevæv Opheler ar og vævsskader Afhjælper uren hud, og mindsker høj talgproduktion

Amazing Space anvender effektiv retinol i Formula A serum og Botanical Beauty Pads. Fås via kosten i f.eks. mango, gulerødder, rødbede og peberfrugter. B3 (NIACIN) - Vitamin B3 bidrager til vedligeholdelse af hud og slimhinder samt modvirker træthed i kroppen • Antioxiderende og cellebeskyttende • Antiinflammatorisk – er klinisk bevist imod kløe, rødmen, sart hud og rosacea (og sart akne) • Hæmmer transporten af melanin i cellerne, og giver ensartet glød ved at modvirke hyperpigment

Findes koncentreret i Formula B serum fra Amazing Space.

Booster dannelsen af fibroplastceller i dermis og fremmer dermed kollagensyntesen C-vitaminer styrker skrøbelige kapillærer/forebygger blå mærker, der begge kan udvikle sig til permanente blodsprængninger Regulerer sekretionen fra talgkirtlerne, så huden ikke tørrer ud Forebygger hyperpigmment/cloasma

Findes bl.a. i Formula C Repair Cream og Silky Body Conditioner. Findes koncentreret i frugter og planter, f.eks. hybenkerne, citrusfrugter og bær. Q-10 - Co-enzym, Q10, er en antioxidant (co-enzyme) af højeste kvalitet, der transporterer ilt til kroppens celler. Enzymet, også kaldet Ubiquinon, forekommer i naturen. Q10 er hverken et vitamin eller mineral, men et hjælpestof (co-enzym) som indgår i cellernes energi-fabrikker, de såkaldte mitokondrier, og er derfor vigtigt for en normal energiproduktion i kroppen. Mennesker kan selv danne Q10, men får det meste tilført med kosten. • • •

Giver en frisk teint/glød ved at binde ilt, og fremme iltoptagelsen i hudens celler Antioxidant, der modvirker cellenedbrydning af frie radikaler Tilfører energi ved koncentreret indtagelse

Findes i små mængder naturligt i fødevarerne: Spinat, broccoli, aubergine, sesam, soya, peanuts, bælgfrugter, laks, makrel, sardiner, lever og oksekød. Findes i Oxygen Elixir-kapsler og Smooth Operator Mask.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 85

Findes i proteinholdige fødevarer som græskarkerner, broccoli, spinat, mandler, søde kartofler, bønner samt kød, æg og mælk.

TOP 10 - AKTIVE INGREDIENSER

I produkternes formularer benytter vi ingredienserne på nyteknologisk vis i form af højkoncentration af aktive molekyler, aminosyrer, mikroelementer og stamceller.


TOP 10 - AKTIVE INGREDIENSER

PAPAIN ENZYMES - Det røde planteenzym, der findes i udvalgt frugt og grønt – særligt papaya.

AHA – APLHA HYDROXY SYRER •

• • •

Mikroeksfolierer på biologisk vis Udvisker pergament og tørhedslinjer Virker sårhelende

Findes naturligt i frugter og planter som papaya og ananas. Findes i Juicy Mandarin Sorbet. WILD YAM - Asiatisk rodplante rig på phytohormoner, som er østrogenlignende plantekomponenter, der kan hjælpe til at holde huden ung ved at accelerere kroppens cellestofskifte. • • •

Holder kroppens celler i gang Aktiverer cellestofskiftet, og giver kroppen energi Modvirker kroppens forfald ved overgangsalderen

Kan indtages som te af tørret rodfrugt. Findes i Beauty Sleep Mask. CHARCHOAL - Kul virker som et mineralrigt udrensningsmiddel. Stammer fra Nordeuropas rødgran, egetræ og nøddeskaller, der fordamper til kul i en håndbygget ovn ved over 1000 grader. • • •

Udrenser hudens overflade for talg og bakterier Forfiner og sammentrækker porerne Afgifter kroppen for toxiner/kemikalier indefra

Findes i Deep Charcoal Facial Exfoliator og Black Clarity Scrub.

Vandopløseligt virkestof der mikroeksfolierer og aktivt stimulerer huden i forskellig grad Fremmer opheling ved at booste produktionen af bindevævet i dermis, og indvirker dermed alle vævsskader som ar, skader, grove porer, linjer samt rynker Fugtoppumper hudens overflade, og fremmer dermed naturlig dannelse af hyaluronsyre med en her-og-nu-effekt! Mikroeksfolierer hudens overflade ved at eliminere døde celler og give en frisk teint

De 5 mest interessante varianter: Forekommer oftest syntetiske, men Amazing Space benytter naturens originale version. GLYCOLOC ACID (AHA) Til moden og skadet hud. Mindste molekyle af AHA fra rørsukker. LACTIC ACID (AHA) Til alle hudtyper. Udglatter og optimerer fugtoptagelse. Større molekyle fra mælk. SALICYLIC ACID (BHA) Til fedtet hud og acne. Opløser comedoner og talg. CITRIC ACID (AHA) Til alle hudtyper. Overfladisk mikroeksfolierende. KOJIC ACID (AHA) Imod hyperpigmentering. Indeholder enzymforbindelse, der hæmmer melaninprodduktion. For de effektive og aktive resultater skal minimum anvendes 8% i en let formel/tekstur og med PH over 3. Alle syrer kan som bivirkning fremme hudrødmen og fremme midlertidig irritation.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 86

Findes i Miracle Mask samt Bio-lightning ampuller.


TOP 10 - AKTIVE INGREDIENSER

AMAZING MAGAZINE / SIDE 87


BABY SPACE


BABY SPACE

PRODUKTSERIE TIL SART BABY HUD Neutral, mild og plejende produktserie til sart babyhud baseret på økologisk inca omega olie, rig på omega 3, 6, 7 og 9 samt morgenfrue, abrikos, aloe vera, kokosolie, sheasmør og vitamin E.

Produkterne er ikke testet på dyr.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 89

Specielt formuleret til ultra følsom hud sammensat med et højt indhold af økologiske ingredienser. Fri for unødvendige syntetiske kemikalier som parabener, petroleum, mineral olie, syntetisk alkohol, farvestoffer, parfume og ptalater.


BABY SPACE AMAZING MAGAZINE / SIDE 90

ECO-BABY SHAMPOO For Hair & Body

ECO-BABY OIL For Dry Skin

BABY SUN-PROTECTOR SPF. 50

Mild og neutral aloe vera sæbe for ultra sart hud og mild hårvask. Anvend en lille mængde ved bad efter behov.

Nærende olie med sød mandel og abrikos til tør hud. Anvendes i et tyndt lag efter bad og efter behov på ansigt og krop. Også perfekt til babymassage.

Solcreme med høj beskyttelse mod solens UVA- og UVBstråler. Formularen er lavet på lindrende, naturlige og økologiske ekstrakter, som er letoptagelige, og efterlader huden perfekt og blød. Forebygger udtørring.


BABY SPACE

LAVENDER BABY BEAR Aromatique Relaxing Effect Magisk blød og duftende bamse der indeholder naturlige lavendelblomster. Duften af lavendel har beroligende egenskaber på nervesystemet, og afspænder både krop og sind ved inhalering. Perfekt på hovedpuden ved sengetid.

ECO-BABY BALM For Moisturizing Effect

S.O.S. balm til rød og sart babynumse. Anvendes efter bleskift på ren og helt tør hud efter behov.

Delikat balm for sensitiv og tør hud med plejende og beskyttende egenskaber. Anvendes i et tyndt lag dagligt efter vask eller efter behov.

ECO-BABY WET TOWELS For Face & Body Våde servietter i 100% bomuld til blødgørende og hygiejnisk vask og pleje når man er på farten, eller er ude at rejse, og ikke har vand tilgængeligt.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 91

ECO-BABY S.O.S Buttom Care


MINI RETREATS


BABY SPACE

REJSESTØRRELSER Naturlige og økologiske hudplejeprodukter fra Amazing Space. Perfekte i størrelse til rejse, fitness eller som en introduktionspakke.

HAIR & BODY Mini Retreats

Sættet indeholder: Skin Prep (10 stk.), Green Tea Boost (20 ml.), Soft Blossom (10 ml.), Formula B (10 ml.), Delicate Skin (10 ml.), Beauty Butter (10 ml.), Deep Charcoal (10 ml.), Beauty Sleep Mask (10 ml.)

Sættet indeholder: Skin Prep (10 stk.), Argan Soap (30 g.), Mandarin Soap (40 ml.), Green Mint (40 ml.), Smooth Jojoba (40 ml.), Mango & Black Pepper (40 ml.)

AMAZING MAGAZINE / SIDE 93

FACE Mini Retreats


BAGGRUNDSHISTORIEN AMAZING SPACE BY LAURA BONNÉ Det har nok været sådan altid!

AMAZING MAGAZINE / SIDE 94

Min fascination af huden og min lyst til at forskønne, behandle og skabe velvære for andre har altid været der. Så længe jeg kan huske. Og måske er det slet ikke så underligt endda. Som barn var jeg massivt allergisk, og døjede konstant med alverdens eksem og allergier overfor fødevarer, medicin, farvestoffer, syntetiske parfumestoffer, konserveringsmidler og skønhedsprodukter. Derfor var jeg sådan en, der kun måtte smage på de hvide vingummier. Al den kløen og eksem gjorde, at jeg fra en meget tidlig alder måtte begynde at læse varedeklarationer og forstå forskellen på god og dårlig kvalitet, både når det gjaldt mad og kosmetik. I dag er det det bedste, der er sket i mit liv, og jeg kan i virkeligheden takke allergien, fordi den fik mig til at gå derhen, hvor jeg er i dag. Jeg takker også min private hudlæge for at have bidraget til at skubbe mig i denne retning, hvor jeg har kunnet realisere drømmen om at skabe en organisk og intelligent hudplejeserie, der aktivt plejer og nærer huden både udefra, med de rigtige hudplejeprodukter, og indefra, med de olier, vitaminer, mineraler og urter, som hud og hår har særligt brug for.


BAGGRUNDSHISTORIEN

NATUREN SOM LEVERANDØR Det var faktisk mere simpelt at gå i gang, end det umiddelbart lyder. Set i det store perspektiv skulle jeg ”bare” ud og bruge naturens egne herlige kræfter i alle dens bedste afskygninger. Først og fremmest skulle jeg finde produktseriens base, bæreolien. Langt de fleste kosmetikproducenter bruger helst billige baser såsom glycerin, syntetisk fedtstof, mineralsk olie eller vaseline. Jeg ville gå stik modsat. Jeg ville finde den ultimativt bedste oliebase, der fandtes, og det skete faktisk ved en ren tilfældighed. På en hylde i Spanien stod en inca inchi-olie blandt alle mulige andre madolier. Den havde jeg aldrig hørt om, så stor var min overraskelse, da jeg på varedeklarationen læste, at den indeholdt det højeste indhold af omegafedtsyrer, en af hudens livsnødvendigheder, som jeg nogensinde var stødt på. Derudover var den fyldt med herlige A- og E-vitaminer. Da jeg fik den studeret nærmere, viste det sig også, at den havde den helt rigtige molekylesammensætning til at blive optaget optimalt af huden, at den kunne fås både biodynamisk og økologisk og endelig, at den kunne bruges både ind- og udvortes. I dag indgår inca inchi-olien, der udvindes som et fairtrade-projekt i Peru som nøgleingrediensen i alle Amazing Space-produkter. Da jeg først havde fundet min både virksomme og kraftfulde base, valgte jeg at tilføre aktive ingredienser, der både oprinder og høstes rundt omkring over hele kloden. Min hudplejeserie virker og plejer både inde- og udefra med både te, olier og kosttilskud som supplement til de gode cremer. Det nordiske planterige har en vigtig plads hos mig, da det oprinder fra den verden, jeg kender og lever i, og som kan benyttes i hverdagen på mange måder.

AMAZING MAGAZINE / SIDE 95


ØKOLOGISK & NYTEKNOLOGISK

HOLISTISK SPA- OG HUDPLEJEKONCEPT

AMAZING SPACE

AMAZING-SPACE.DK


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.