Page 1

Alieke de Bruin


De opdracht was om foto`s te maken van de mensen waar ik mee om ga. Hiernaast heb ik een foto afgebeeld van mijn vriend, in mijn tuin. Dit is een omgeving waar wij vaak komen. Ik vind het spannende beelden die kracht uitstraalen. Niet iets wat je dagelijks tegen komt. Hier naast ziet u een foto van mijn zus. Deze heb ik gemaakt op een festival. Ik vind het een spannend maar toch ook wel modieus beeld. Ik vond dit een erg leuke opdacht om te doen. Je was erg vrij en moest je eigen style laten zien.

Wij zijn 18

FOTOGRAFIE


Alieke de Bruin


Hiernaast ziet u een flyer van een opdacht van concept die we hebben moeten maken. Het is een toneelstuk over liefdes. We moesten een van de vele personages kiezen. Ik heb een vrouw gekozen die verlieft is op een man maar van haar vader moet trouwen met de andere man. Mijn concept hierbij is, Ze weet waar ze heen moet, maar dit kan niet. Ze moet een weg vinden. Ik heb dit uitgebeeld door middel van de twee lichten die duidelijk aanwezig zijn. Waardoor de handen ook goed uitkomen. De een pakt haar en de andere moet haar loslaten.

Dream A

CONCEPT www.hzt.nl

Those your own way

18, 19 en 20 Januari Vrijdag, zaterdag en zondag. Een strijd tussen man en vrouw, A Midsummer Night’s Dream (Een midzomernachtsdroom). Een romantische komedie van William Shakespeare. Een viertal minnaars bij wie de verliefdheden helaas niet netjes twee aan twee verdeeld zijn, verdwaalt in een bos. Een vrouw genaamd Hermia. Ze is verliefd op een man genaamd, Lysander.

Hermia moet van haar vader Egeus trouwen met zijn favoriete kandidaat Demetrius. Ze moet haar weg kiezen. Bekijk het verhaal van Hermia en de andere, ervaar het avontuur in Het Zuidelijk Toneel. Kijk voor meer informatie op de website www.hzt.nl.


www.hzt.nl

18, 19 en 20 Januari Those your Vrijdag, zaterdag en zondag.

own way


Dit is een klein boekje om en kleine blik te geven van het grote kookboek. Het moest 8 paginas hebben met een duidelijk geheel.

De opdracht was om eten te fotogaferen en hier dan een klein kookboekje op te stellen. Ik heb hierbij gekozen voor een pudding en een brownie. En heb gekozen voor een chocolade kookboek. Hierin staan de recepten en foto`s van de gemaakte producten. De foto`s zijn gemaakt in een fotostudio met licht dat het extra lekker maakt. Proef de heerlijkheid van chocolade.

Pudding

KOOKBOEK


Dit zijn logo`s en letters die ik heb ontworpen voor ons eigen groepje op school. Ons groepje heet flock. Wat kudde betekend. We willen een samen uitstralen. Ons groepje is goed in samenwerking dit willen we dus uitstralen.

De Uiteindelijke poster en identiteit.

Flock

LOGO`S

FLOCK

FLOCK FLOCK


Flock FLOCK FLOCK

Flock


We mochten een promotie campagne maken voor de groene broeken van Levi`s. Ik wou het op een bijzondere manier doen. Dus niet via fotografie maar door middel van illusteren. Zowel Annaloog als digitaal. Ik heb verschillende lagen met kalkpapier overalkaar neergelegd zodat er diepte ontstaat. Levi`s krijgt ook meer diepte doordat ze groenen broeken gaan produceren. Het katoen plantje en de het recycle plaatje komen overal terug dit beeld uit dat het een groen merk is. Ik heb als promotie aitems een opdruk van een tas een poster en een flyer gemaakt met een kortingsbon van 10% korting bij aankoop van een Levi`s

Levi`s

POSTER s`iveL

tahw wonk uoy fI thgir si od uoy

Tas opdruk

ww woonnkkuuooyyffII ttaahhw tthhggiirrssiioodduuooyy

If you know what you do is right

Flyer, Ik had hierbij verschillende lagen die over elkaar vielen. Zo kwam je steeds meer door de lagen heen.


Dit is een opdruk voor op een tas. De opdracht was om voor de bakker een lekker en smakelijke foto te maken. En een slogan te bedenken die bij je foto past. Ik wou een soort van stilleven fotograferen met alleen maar mooie producten. En dan hoe het voor is en hoe het na is. Vandaar de slogan. Met zorg gemaakt, Met smaak gegeten. Dit is het patroon dat op de zijkant zit van de tas. Het zijn allemaal brood sneedjes. Het was de opdracht om een patroon te maken van iets dat met de bakker te maken heeft dus ik dacht gelijk aan brood. Dit heb ik dus uitgewerk, tot een geheel.

Lekker

BROOD TAS


Met zorg gemaakt, Met smaak gegeten.

portfoliov1  

dit is mijn portfolio

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you