Prospekt Otium Saltbrygga

Page 1

Otium Saltbrygga Larviks beste bomiljø for godt voksne

Velkommen til Otium Saltbrygga! Et fantastisk bomiljø for godt voksne som verdsetter fellesskap med mennesker i samme livssituasjon, fellesområder du oppsøker når du selv ønsker det og praktiske leiligheter du kan bo i så lenge du vil. 2

La skuldrene senke seg

3

Nyt livet i sjønære omgivelser på Saltbrygga. Den idylliske beliggenheten på Østre Halsen hvor nærhet til naturopplevelsene ligger som perler på en snor. Oterøya og Sukkersletta – grønne lunger hvor roen og sansene synker inn er bare en kort rusletur unna. Ta gjerne med familien eller venner og oppdag vårt nærområde. Kyststien går rett utenfor stuedøren din. Om sommeren bader vi fra brygga, stranda eller på Hvittensand. Det er mange bademuligheter i umiddelbar nærhet – både svaberg og strand langs hele kysten. Er du glad i å fiske er Larviksfjorden to kast unna.

Peisstuen - hjertet i Otium Peisstuen i første etasje er selve hjertet i Otium. Her finner du en koselig stue hvor du kan møte naboene over en kopp kaffe, en runde kortspill eller bare slå av en prat. Et stort og åpent kjøkken legger til rette for felles måltider som kan nytes i den store kafeen. Rett utenfor har vi gode uteplasser hvor du kan ta med måltidene ut på godværsdager.

I tillegg har vi en adskilt spisestue hvor du kan samle en liten gjeng til middag eller bruke som møterom når du måtte ha behov for det. Trenger du litt ekstra pleie er det satt av rom som kan benyttes til frisør, fotpleier, hjemmehjelp eller lignende. På toppen av det hele har vi et eget trimrom hvor det kan trenes, ha yogasamlinger eller andre aktiviteter.

4

I Otium har du egen husvert. Husverten har som oppgave å organisere fellesskapet, ordne arrangementer og turer. Trenger du hjelp til å handle, bli kjørt til lege eller kanskje bestille ferie?

Husverten vil hjelpe deg med alt dette og mye mer. Mulighetene er mange! Husverten vil også organisere felles måltider – kanskje med hjelp av deg, og trenger du litt ekstra plass når familien kommer på besøk kan husverten hjelpe deg å booke overnattingsrom i Sjøhuset.

Et utemiljø av de sjeldne Saltbrygga som ligger på en halvøy på idylliske Østre Halsen, har kyststi rundt hele eiendommen, båthavn og fantastiske turmuligheter. Rusle bort på en av de mange badeplassene og ta en dukkert med barnebarna. En spasertur på 5 minutter og du er på Oterøya – kanskje en av Larviks triveligste turområder. Husvert til din disposisjon 5

Trygge, praktiske og delikate leiligheter

Det er totalt 39 stk. nye, praktiske leiligheter mellom 49 og 90 kvm., 1-2 soverom og gjennomarbeidede planløsninger.

6

Alle boligene i Otium leies ut. Det er vår intensjon at leieforholdet skal være langsiktig og du kan bo her så lenge du ønsker det. Dersom du har oppsparte midler, slipper du å binde de i en bolig, men heller nyte livet. Leieforhold

»

Alle leilighetene har minst ett bad, bod, og et innbydende og praktisk kjøkken. Stuen er lys og trivelig. Leilighetene i første etasje har markterasser og leilighetene i 2. og 3. etasje har balkonger.

Bil når du trenger det 7

Sjøhuset - felleshus for praktiske og sosiale formål

Du trenger ikke bekymre deg for å ha plass til familie og barnebarn. De kan overnatte på Sjøhuset og tusle bort til deg på frokost. I andre etasje finnes fire flotte hotellrom til leie når du trenger ekstra sengeplass. Der ligger også et stort hyggelig selskapslokale til de store anledningene. Kort vei til det meste Østre Halsen er et av Larviks eldste og mest attraktive boligområde i Larvik. Det er uante rekreasjon og turmuligheter rett utenfor døra. Busstopp er kun 200 meter unna, Meny Blinken 800 meter og tar du sykkelen er du på handelsområdet Øya, med bl.a. apotek, sportsbutikk og dagligvare på under 10 minutter.Herkandu samle familie og venner til større bursdager, jubileer og andre festligheter. Første etasje har topp treningsrom, innendørs vaskeplass til bilen, sykkelrom, dekkhotell og et hobbyrom medverkstedbenk.Iparkeringskjelleren står det flere el-biler som kan leies ved behov for kortere turer. For mange er dette en mulighet til å slippe å ha egen bil med høye faste kostnader. Nå kan du selge bilen og leie når du måtte trenge det. Du trenger ikke tenke på service, vedlikehold og skifte av dekk. Bra for deg og bra for miljøet.

3OG2PLAN1PLAN 12 3 7 8

4 5 6 8 1. Resepsjon 2. Kaffebar 3. Peisstue 4. Kafé 5. Spisestue 6. Kjøkken 7. Kontorer / behandling 8. Trimrom 9

Leie » Lei leiligheten med langsiktig leiekontrakt. » 3 mnd. depositum før overtakelse. » Bo så lenge du har lyst. » 3 mnd. skriftlig oppsigelse. » Felleskostnader inkl. i leie: » Vedlikehold utvendig bygg/uteområder » Vedlikehold fellesområder innvendig » Kommunale avgifter » Forsikring bygg » Mulighet for leie av p-plass i kjeller. Leietaker må tegne eget abonnement på strøm, tv og internett. Leilighetene » Vannbåren varme i gang, stue/kjøkken. » Varmekabler på bad. » Leveres med belysning i gang, bad og bod. » 1-stavs lys eikeparkett. » Integrerte hvitevarer. » Balkong på 7 m2 » Heis fra p-kjeller til alle etasjer. Nyttig info Interessert i å bli en del av Larviks beste bomiljø? Otium Saltbrygga er løpende leid ut, men du kan sette deg på venteliste og motta mer informasjon om prosjektet på våre nettsider: saltbrygga.no/otium 10

11

Ta kontakt for visning Kari-Ann Flessum +47 974 61 kari-ann@alfaeiendom.no156

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.