Page 1

2013

kampfolder

WWW.AKCKAMPEN.NL

1


VOORWOORD Dit wordt de mooiste zomer OOIT! Ben jij tussen de 9 en 21 jaar, dan ga jij met de AKC mee! Je gaat op kamp en het wordt fantastisch. Een week lang doe je de grappigste spellen, voer je de meest bijzondere gesprekken en deel je de mooiste momenten met nieuwe vrienden. Hou je van zwemmen of survivallen, of wil je juist leren zeilen of surfen? Het kan allemaal! Tijdens een kampweek bij de AKC ontstaat er een hechte groep waarin niets te gek is en iedereen zichzelf kan zijn. Alle kampen worden geleid door enthousiaste, betrokken en ervaren leidingteams die de meest wilde plannen hebben. EĂŠn ding is zeker: het wordt een week om nooit te vergeten! Blader snel verder in deze folder of kijk eens op www.akckampen.nl, vraag al je vrienden mee en geef je snel op! We zien je deze zomer!

Rick, Sofie, Wieger, Wiebe, Laura, Anouk, Ellen, Sanne en Maaik (bestuur van de AKC)

2


“De AKC blijft voor altijd in je hart.” deelnemer Zeilen, 17 jaar

3


KAMP 1: Het avontuur Waar denk jij aan als je aan een avontuur denkt? Wij kunnen je wel even op weg helpen. Wij denken aan rennen door een Texels bos tijdens een spannend spel. Juichen bij een paardenrace als jouw paard op het punt staat om te winnen. Wat dacht je van schuilen in een zelfgebouwde boomhut, terwijl de waterballonnen om je oren vliegen? Of op zoek naar Cleopatra in een onbekende en al lang vergeten stad? Ben jij een echte avonturier die wel zin heeft in een topweek op Texel? Als jij zorgt dat het avonturiersbloed door je aderen stroomt, zorgen wij voor de rest: te gekke spellen, avontuurlijke ontdekkingsreizen, knallende feestjes, spannende verhalen in de avonduren en onvoorspelbare stunts. Dit is jouw kans om op avontuur te gaan met je nieuwe vrienden en een knotsgek leidingteam! Ben jij klaar voor Het Avontuur?!

4

Datum Leeftijd Maximum Kampprijs Hoofdleider Locatie

27 juli t/m 3 augustus 9 t/m 11 jaar 18 deelnemers â‚Ź 260,Martijn Verkaar Den Burg, Texel


KAMP 2: De ontdekking De veerboot vaart de haven van Holwerd uit en je zwaait nog een laatste keer naar je ouders; nu denk je nog dat je ze gaat missen… Maar zodra we met z’n allen op de boot zitten, barst het kamp los. Thuis ben je zo vergeten! In deze week leer je iedereen razendsnel kennen en maak je nieuwe vrienden. De zon schijnt en we fietsen met z’n allen door de duinen naar het strand. Hier maken we de mooiste bouwwerken en doen we spellen in de zee. Maar ook bij ons kamphuis, dat midden in de duinen van Ameland staat, is heel veel te beleven. Daar ploffen we neer voor even een pauze met een glas limonade. Maar wees op je hoede, want op de meest onverwachte momenten breken er watergevechten los. Je hoeft je geen moment te vervelen! Wanneer je afscheid neemt van je nieuwe vrienden en de tofste leiding weet je één ding zeker;

Datum Leeftijd Maximum Kampprijs Hoofdleider Locatie

3 t/m 10 augustus 9 t/m 11 jaar 24 deelnemers € 260,Laura Hoogcarspel Nes, Ameland

Dit was de mooiste week van mijn leven!

5


KAMP 3: GIETHOORN 1 Is jou ooit wijsgemaakt dat onbewoonde eilanden alleen in de Grote Oceaan liggen? Dat is niet waar. Bruisende golven, een stralende zon en de perfecte vakantielocatie zijn dichterbij dan je denkt: het mooie kamphuis Samen Eén in Giethoorn heeft het allemaal. Tropische temperaturen kunnen we niet garanderen, maar heel veel andere dingen wel. In deze bijzondere kampweek gaan we met punters en optimisten het Bikinieiland veroveren. Heb jij wel eens ‘s nachts vallende sterren gekeken op een steiger? Samen kunnen we de Acht van Giethoorn zeilen of het Kraggehuis overvallen. Het onbewoonde eiland is een week lang onze thuisbasis waarvandaan we zoveel mogelijk gekke activiteiten zullen doen. Natuurlijk zetten we ook een keer voet aan wal in de bewoonde wereld. Midden op het dorpsplein laten we ons kamplied aan alle omliggende huizen horen. Deze zeven dagen zullen voorbij vliegen!

6

Datum Leeftijd Maximum Kampprijs Hoofdleider Locatie

3 augustus t/m 10 augustus 11 t/m 12 jaar 30 deelnemers € 270,Wiebe Dijkstra Giethoorn


KAMP 4: DE UITDAGING Kruis aan wat je leuk lijkt: [] Strand [] Zee []Stoere golfchicks en -dudes [] Vette tricks [] Beste vrienden []Coole spellen

[] Golven [] Surfen! []AKC-sfeer

Heb jij één of meer dingen aangekruist? Dan is de Uitdaging hét kamp voor jou! Deze zomer heeft de Uitdaging alles wat je je maar kunt wensen. Elke dag met je surfboard door de branding, wachtend op die perfecte golf: peddelen, staan en surfen maar! Een volleerd instructeur leert alle surfskills aan jou. Vanuit onze chille spot op Texel beleven we samen de vetste week! Zijn we uitgesurft? Dan gaan we relaxen in de duinen en ‘s nachts lekker keten met nieuwe vrienden op de slaapzaal. Of wordt er vanavond een verrassingsfeest gegeven? Het kan niet op!

Datum Leeftijd Maximum Kampprijs Hoofdleider Locatie

27 juli t/m 3 augustus 12 t/m 13 jaar 24 deelnemers € 310,Sofie van Wessel De Koog, Texel

Wil jij een stoer kamp vol afwisseling waar jij je geen moment zult vervelen? Pak die golf en ga deze Uitdaging aan! 7


KAMP 5: GIETHOORN 2 BAM! Eindelijk is het vakantie, maar wat ga je doen? Hier is een idee: Ga naar Giethoorn en stap in één van de vele punterboten die daar voor je klaarliggen. Pak een punterstok en punter over het Wiede naar ons fantastische kamphuis Samen Eén. Zoek een kamer en maak kennis met je eerste kampvrienden en de leiding. Daarna hoef je nog maar één ding te doen: KETEN! Overdag spelen we de meest waanzinnige spellen, leer je zeilen of windsurfen en mag je laten zien dat jij de beste surfdude- of surfbabe bent. Wanneer de avond langzaam voorbij kruipt, kan je je gedachten de ruimte geven om vervolgens je mooiste pasjes te laten zien tijdens de schuimparty. Tot slot, ’s nachts, als alleen de maan en de sterren nog wakker zijn, zul je het allerspannendste nachtspel spelen. Ben jij er al klaar voor? Wij in ieder geval wel. Het wordt geweldig! Of, nee, het wordt cool! Nee, ook niet. Het wordt supercool. Nee, nee, nog beter: het wordt AWESOME! 8

Datum Leeftijd Maximum Kampprijs Hoofdleider Locatie

20 t/m 27 juli 13 t/m 14 jaar 30 deelnemers € 280,Anne Stoker Giethoorn


9


KAMP 6: De Survival Eindelijk is het dan zover… Survivallen bij de AKC is een feit! Ben je sportief, niet bang om een uitdaging aan te gaan en zit je vol energie? Dan is dit kamp echt iets voor jou! Onze thuisbasis is een outdoor-terrein in het oosten van het land. We slapen in tentjes en gaan onder professionele begeleiding gave dingen doen zoals handboogschieten, tokkelen en klimmen. In de grote recreatieplas kunnen we zwemmen, vlotten bouwen en zelfs waterskiën! Wat we overdag (en ’s nachts!) in het nabijgelegen bosgebied van Montferland gaan beleven? Dat merk je vanzelf... ’s Avonds bereiden we met gitaarmuziek op de achtergrond ons eten in de grote kooktent, of we bakken ons brood boven een groot zelfgebouwd vuur! Ben jij een echte waaghals? Bewijs het maar tijdens De Survival 2013!

10

NIEUW! Datum Leeftijd Maximum Kampprijs Hoofdleider Locatie

3 t/m 10 augustus 14 t/m 16 jaar 28 deelnemers € 310,Dirk Kruijt Braamt


KAMP 7: ZEILZWERF Jawel! Ook in 2013 zal de AKC weer met het skĂťtsje over de Friese meren cruisen. Met ons cruiseschip zullen we onder andere aanmeren op een onbewoond eiland, in een bruisende Friese stad en bij een willekeurige moddersloot, om deze om te toveren tot een kuuroord. De faciliteiten aan boord zijn wellicht wat primitief te noemen, maar ons enthousiaste leidingteam verzorgt gedurende de hele week spetterende activiteiten. Zo zullen we gaan kwallenballen bij de ondergaande zon of een ouderwets potje giekmeppen. Onze reddingssloepen, ook wel valken genoemd, zullen deze week meerdere malen worden ingezet, om jullie de fijne kneepjes van het zeemanschap bij te brengen. Deze droomreis maak je niet alleen, maar samen met zeventien andere deelnemers. Dus leg je bikini of zwembroek maar vast klaar en geef je snel op, want voor je het weet is deze bijzondere reis vol!

Datum Leeftijd Maximum Kampprijs Hoofdleider Locatie

20 juli t/m 27 juli 15 t/m 16 jaar 18 deelnemers â‚Ź 310,Maartje Aalderink Friesland

11


KAMP 8: GIETHOORN NOSTALGIA Er was eens een huis aan het water: Samen Eén. Een ranke, schone zeilboot dobbert er zachtjes op het water, wachtend tot ze wakker wordt gekust. Zeven stoere punters liggen ongeduldig klaar tot de langverwachte punteraar de punterstok ter hand neemt. De surfplanken dromen ervan om zich door iemand te laten betoveren op het ritme van de wind. Het wachten is op dertig avontuurlijke en knettergekke deelnemers om deze sprookjeslocatie tot leven te wekken! Samen met jou maken we van Giethoorn Nostalgia een onvergetelijke week. Vol met de raarste spellen, meest bizarre verkleedpartijen, zachtste knuffels en de meest waanzinnige momenten. Lekker relaxed in de zon met een gitaar of spelletjes, in volle actie over de zeepbaan of even helemaal los op de corveetune, het kan allemaal. We hebben alle tijd, deze week duurt duizend-en-één-nacht. Eén ding is zeker: we leven nog lang en gelukkig. Geloof jij in sprookjes? Wij maken het waar!

12

Datum Leeftijd Maximum Kampprijs Hoofdleider Locatie

27 juli t/m 3 augustus 15 t/m 17 jaar 30 deelnemers € 330,Johan Tempelaar Giethoorn


KAMP 9: ZEILEN Kun jij tegen een stootje wind, een hoos water en een bak vol gezelligheid? Dan ben je bij het zeilkamp aan het juiste adres. Vanaf onze nieuwe kamplocatie gaan we met valkjes het Sneekermeer en de rest van de Friese wateren onveilig maken. De dag begint goed met een sessie op-z’n-kop-ochtendgym. Overdag hijsen we de zeilen en trekken we de fok aan voor de meest bijzondere zeiltochten ooit. ‘s Avonds komen de sterke verhalen, goede gesprekken en foute grappen op tafel. Een mooie avondtune mag natuurlijk niet ontbreken. De leiding zorgt voor een programma vol spellen waarvan je nu nog niet weet dat ze bestaan. Wie weet slapen we zelfs nog een nachtje op de boot... Kortom: het wordt één groot feest en jij kan erbij zijn! Hoe mooi is dat?

Datum Leeftijd Maximum Kampprijs Hoofdleider Locatie

vrijdag 26 juli t/m vrijdag 2 augustus 16 t/m 18 jaar 28 deelnemers € 310,Janneke Priester Sneek

Zeegroet van het zeilteam en we zien je deze zomer!

13


KAMP 10: De Overwinning Denk jij alles al gehad te hebben op AKC-gebied? Dan heb je het mis! Op het gaafste kamp ben jij sowieso nog niet geweest! Vergeet de skût, de klipper en de valken! Jij gaat shinen op een heus luxe zeiljacht. We varen over de Friese meren, het IJsselmeer, de Wadden en doen misschien Amsterdam nog even aan. Overdag lekker zeilen naar wie weet waar de wind ons brengt. ‘s Avonds liggen we voor anker bij de ondergaande zon, of staan midden in een bruisende stad klaar om op stap te gaan. Dit moet je meegemaakt hebben! De Overwinning is de perfecte afsluiter van je zomervakantie. Zorg dat je erbij bent! Deze week zal Ibiza, Salou en Chersonissos in de schaduw laten staan. Dit alles onder leiding van het leukste leidingteam! Bereid je voor, want we gaan voor niets minder dan de Overwinning!

14

NIEUW! Datum Leeftijd Maximum Kampprijs Hoofdleider Locatie

vrijdag 2 t/m vrijdag 9 augustus 18 t/m 21 jaar 24 deelnemers € 335,Sander Visser Lemmer


VOOR OUDERS EN VERZORGERS De Algemene Kamp Commissie (AKC) organiseert zomerkampen voor jongeren van 9 t/m 21 jaar. Op de kampen ligt de nadruk op gezelligheid en de vorming van een hechte groep. Dit is wat de AKC al meer dan negentig jaar kenmerkt.

In het begin van de week wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de kennismaking. Deelnemers raken snel vertrouwd met elkaar en er worden al gauw nieuwe vrienden gemaakt. In de loop van de week ontstaat er een steeds hechtere groep waarin iedereen geaccepteerd wordt.

Een kampweek is zeer divers; naast de hoofdactiviteit, bijvoorbeeld zeilen of surfen, wordt door de leiding een veelzijdig programma georganiseerd. Bijvoorbeeld speurtochten, te gekke spellen, een bonte avond met een disco en nog veel meer… De activiteiten gecombineerd met open gesprekken over verrassende, persoonlijke en soms diepgaande onderwerpen, maken de AKC tot een uniek concept, waarbij de deelnemer centraal staat. Bij de AKC vinden wij het heel belangrijk dat elke deelnemer zich op zijn of haar plek voelt tijdens het kamp. ‘Jezelf zijn’ staat bij ons hoog in het vaandel.

15


Elk kamp wordt geleid door een ervaren leidingteam. De AKC hanteert de regel dat er per vier deelnemers minstens één leider meegaat. Hierdoor is er altijd goed overzicht en genoeg aandacht voor iedere deelnemer. De leidingteams bestaan stuk voor stuk uit enthousiaste, verantwoordelijke leiders die maar één ding willen: een zo leuk mogelijke week voor iedereen! De AKC houdt rekening met iedere deelnemer. In principe hoeven medicatie en allergieën geen belemmering te zijn om mee te kunnen op kamp. Het is van belang dat de ouders/verzorgers ons hier volledig over inlichten. De hoofdleider zal in een dergelijk geval voorafgaand aan kamp altijd contact opnemen met de ouders/verzorgers. Een AKC-kamp is voor deelnemers een unieke en fantastische ervaring. Ze komen moe, maar vol enthousiaste verhalen en mooie herinneringen thuis. Velen van hen willen het jaar erop weer mee, om zo het speciale ‘AKC-gevoel’ opnieuw te beleven. Meer informatie is te vinden op www.akckampen.nl

16


OPGAVE EN BETALING Laat dit ook aan je ouders of verzorgers lezen! Inschrijven Ga jij mee deze zomer?! Geef je dan snel op voordat het kamp van jouw keuze vol zit. Wil je gebruik maken van het Vrijplaatsenfonds schrijf je dan eerst in, en neem daarna contact op met Vrijplaatsenfonds (zie ook pagina 20). Opgeven kan sinds dit jaar digitaal op de website van de AKC (www.akckampen.nl). Het is ook nog steeds mogelijk om je opgave via de post te versturen, het opgaveformulier is in deze folder te vinden. Let op: een digitale inschrijving wordt sneller verwerkt dan die per post. Het is belangrijk dat het opgaveformulier volledig, duidelijk en naar waarheid wordt ingevuld. Vooral de informatie over bijzonderheden met betrekking tot gedrag, medicijnen, diëten en ziektes is erg belangrijk. Indien de leiding hier van tevoren goed over wordt ingelicht, kunnen eventuele problemen op kamp worden voorkomen.

Onderaan het opgaveformulier moet je je handtekening zetten. Als je minderjarig bent moet ook één van je ouders/ verzorgers tekenen. Zodra je ondertekend hebt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de AKC. Deze algemene voorwaarden kun je vinden op onze website (www.akckampen.nl) en ze zijn op papier op te vragen bij de administratie. Wanneer de administratie van de AKC jouw opgaveformulier heeft ontvangen, krijg je altijd, per e-mail of per post, een bewijs van inschrijving toegestuurd. Betalen Als je je digitaal inschrijft moet er direct een aanbetaling worden gedaan via iDeal. Het resterende bedrag kan je vervolgens tot zes weken voor aanvang van het kamp per bankoverboeking worden voldaan, onder vermelding van kampnummer en de naam van de deelnemer. Je kunt er ook voor kiezen om direct het hele bedrag via iDeal over te maken. Als je je per post opgeeft werkt dat niet anders. Zodra je inschrijving is verwerkt zul je de betaalmogelijkheden per 17


e-mail toegestuurd krijgen. Zodra het volledige bedrag door de AKC ontvangen is, wordt je deelname aan het kamp definitief. Trek je je voor 1 april 2013 terug, dan krijg je het betaalde kampgeld, na aftrek van â‚Ź 20,- administratiekosten, teruggestort. Na 1 april 2013 ben je annuleringskosten verschuldigd, deze nemen per maand procentueel toe (zie algemene voorwaarden). Wij adviseren je dan ook ten zeerste om een annuleringsverzekering af te sluiten. Verzekering Alle deelnemers dienen ervoor te zorgen dat ze een WA- en zorgverzekering hebben. De AKC is verzekerd voor ongevallen. Hieronder vallen alleen de extra kosten die niet door de zorgverzekering van de deelnemers worden gedekt. Kosten in verband met ziekte of doktersbezoek komen voor rekening van de ouders/verzorgers. Neem op kamp een kopie van het bewijs van inschrijving van je zorgverzekering mee.

18

Het zoekraken of beschadigen van persoonlijke eigendommen is geheel op eigen risico. We adviseren daarom ook met klem om geen kostbare bezittingen mee te nemen en bovendien een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Afgelasting De AKC behoudt zich het recht voor haar kampen af te gelasten bij te weinig deelnemers of als door omstandigheden het organiseren van het kamp haar inziens niet verantwoord is. De deelnemers worden hierover uiterlijk zes weken voor de vertrekdatum door de AKC geĂŻnformeerd. Er wordt dan samen met de deelnemers naar een ander geschikt AKC-kamp gezocht en indien dit niet lukt worden de verrichte betalingen teruggestort.


Kampkranten In juni 2013 verschijnt er voor ieder kamp een kampkrant. Hierin staat alles wat je nog moet weten over het kamp, zoals de aankomsttijd, wat je mee moet nemen en wie je leiding en mededeelnemers zijn. Wacht daarom deze krant af en bel hierover liever niet direct de administratie. De aankomst- en vertrektijden en -plaatsen zullen uiterlijk één week voor vertrek ook op de website verschijnen. Reuniës Rond oktober 2013 worden de reuniës van de kampen georganiseerd. Houd hier alvast rekening mee. Meer informatie over de data en plaats zal op tijd door de leiding van je kamp worden verstrekt. De algemene voorwaarden van de AKC zijn te vinden op www.akckampen.nl, onder het kopje AKC.

19


HET VRIJPLAATSENFONDS De AKC vindt het belangrijk dat iedereen mee op kamp kan. De prijs mag geen reden zijn om niet mee te kunnen op kamp. Daarom heeft de AKC een Vrijplaatsenfonds.

Belangrijk: schrijf je altijd eerst in voor het kamp van jouw keuze, voordat je een aanvraag bij het Vrijplaatsenfonds doet!

Als je graag mee op kamp wilt maar de kampprijs is een obstakel, dan kunnen jij of je ouders een aanvraag voor financiĂŤle steun doen bij het Vrijplaatsenfonds. Als je per mail of per brief een gemotiveerd verzoek indient, wordt er samen met je gekeken naar wat het Vrijplaatsenfonds voor je kan betekenen, om er voor te zorgen dat je toch op kamp kunt. Ook als je slechts vrijblijvend wil informeren naar de mogelijkheden van het Vrijplaatsenfonds, kun je altijd contact opnemen. Het telefoonnummer en adres van het Vrijplaatsenfonds kun je vinden op www.akckampen.nl, onder het kopje contact. Hiernaast kun je ook per mail contact opnemen met het Vrijplaatsenfonds door een mailtje te sturen naar vrijplaatsenfonds@akckampen.nl.

Uiteraard is het contact met het Vrijplaatsenfonds altijd volledig vertrouwelijk: zelfs de leiding van je kamp weet niet dat jij contact hebt gehad met het Vrijplaatsenfonds. Dus als de kosten van het kamp voor jou een reden zijn om niet mee te gaan, schrijf dan!

20

Als jij of je ouders de kampprijs wel kunt betalen, willen we jullie vragen een vrijwillige financiĂŤle bijdrage te leveren in het Vrijplaatsenfonds. Met een klein bedrag kun je een ander al een heel eind op weg helpen. Als je een gift wilt doen kun je dit op het opgaveformulier vermelden en tegelijk met het kampgeld betalen. Doe dit niet zonder overleg met je ouders. De AKC rekent ook dit jaar weer op jullie bijdrage! Alvast bedankt!


DOOPSGEZINDE GEMEENTE Misschien heb je deze folder in handen gekregen via de doopsgezinde gemeente in jouw woonplaats. Er is veel gaande voor jeugd- en jongeren in doopsgezind Nederland. Elk jaar starten we landelijk met een Startweekend op Samen Eén, de Werkgroep Midden Nederland (WMN) organiseert weekenden in het land en rond Hemelvaartsdag een bijzondere activiteit. De AKC organiseert haar kampen en reünies, de JDVG heeft haar conferenties rondom thema’s van vrede en onvrede.

Voor informatie surf naar: www.doopsgezind.nl. Je kunt ook direct contact opnemen met de landelijke jongerenwerker Joke van Heide. Zij ondersteunt gemeentes in jeugd- en jongerenwerk en begeleidt jongeren met vragen en initiatieven. Bel de Algemene Doopsgezinde Sociëteit (ADS), tel. 020 6230914, of mail haar: joke.vanderheide@ads.nl

Elk najaar is er een jongerencongres in Groningen met een boeiend thema. Daarnaast zijn er ook in diverse gemeentes leuke en interessante activiteiten voor jeugd en jongeren. De doopsgezinde gemeente probeert voor jongeren plaatsen te creëren waar ze veel plezier kunnen hebben en op een open en eigentijdse manier met levensvragen aan het werk kunnen.

21


AKC-BESTUUR Voorzitter: Rick Schutte voorzitter@akckampen.nl Secretaris: Sofie van Wessel secretaris@akckampen.nl

Administratie: Ariadne Noomen Het Spangoor 13 7232 HA Warnsveld Tel: 0575-775831 administratie@akckampen.nl

Penningmeester: Wieger IJntema penningmeester@akckampen.nl

Rekeningnummer: 498812 t.n.v. Administratie Algemene Kampcommissie voor Doopsgezinde kampen.

Leden: Sanne Bootsma Wiebe Dijkstra Laura Hoogcarspel Ellen Sijtsma Anouk Wildervanck Maaik van der Zon

22


OPGAVEFORMULIER Ik geef me op voor kamp nr

. Als dit vol is, dan kamp nr

Naam

m

v

.

Roepnaam 

Adres Postcode 

Plaats 

Telefoonnummer

Geboortedatum 

E-mailadres E-mailadres ouders Leeftijd tijdens het kamp School Woon je thuis? ja

Klas nee

Kun je zwemmen? ja

. Zo ja, met wie/zo nee, waar dan? 

nee

Gebruik je medicijnen? ja

Kun je zeilen? ja

nee

nee

Kun je fietsen? ja

nee

, Zo ja, welke? 

Naam huisarts Telefoonnummer huisarts 

Plaats 

Volg je een speciaal dieet? ja Ben je een vegetariĂŤr? ja

nee

. Zo ja, welke? 

nee

Stuur dit formulier naar: Administratie AKC, Het Spangoor 13, 7232 HA Warnsveld. LET OP: Digitaal opgeven via www.akckampen.nl is sneller. Indien je meer opgaveformulieren nodig hebt; bel, mail of schrijf de administratie.

23


BELANGRIJK! Gegevens over eventuele ziekte, handicap of andere bijzonderheden die belangrijk zijn voor ons om te weten:  Indien deze gegevens nadere toelichting behoeven adviseren wij je een brief mee te zenden. Voor de statistiek: Bij welk kerkgenootschap zijn je ouders (of ben je zelf) aangesloten?  Hoe kreeg je deze folder in je bezit? AKC / kerk / Anders, namelijk:  Mijn gift aan het Vrijplaatsenfonds is â‚Ź Opmerking ouders/verzorgers:   Wil je de digitale AKC-nieuwsbrief ontvangen? ja

nee

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van de AKC.

Handtekening (ouder/verzorger): 

24


OPGAVEFORMULIER Ik geef me op voor kamp nr

. Als dit vol is, dan kamp nr

Naam

m

v

.

Roepnaam 

Adres Postcode 

Plaats 

Telefoonnummer

Geboortedatum 

E-mailadres E-mailadres ouders Leeftijd tijdens het kamp School Woon je thuis? ja

Klas nee

Kun je zwemmen? ja

. Zo ja, met wie/zo nee, waar dan? 

nee

Gebruik je medicijnen? ja

Kun je zeilen? ja

nee

nee

Kun je fietsen? ja

nee

, Zo ja, welke? 

Naam huisarts Telefoonnummer huisarts 

Plaats 

Volg je een speciaal dieet? ja Ben je een vegetariĂŤr? ja

nee

. Zo ja, welke? 

nee

Stuur dit formulier naar: Administratie AKC, Het Spangoor 13, 7232 HA Warnsveld. LET OP: Digitaal opgeven via www.akckampen.nl is sneller. Indien je meer opgaveformulieren nodig hebt; bel, mail of schrijf de administratie.

25


BELANGRIJK! Gegevens over eventuele ziekte, handicap of andere bijzonderheden die belangrijk zijn voor ons om te weten:  Indien deze gegevens nadere toelichting behoeven adviseren wij je een brief mee te zenden. Voor de statistiek: Bij welk kerkgenootschap zijn je ouders (of ben je zelf) aangesloten?  Hoe kreeg je deze folder in je bezit? AKC / kerk / Anders, namelijk:  Mijn gift aan het Vrijplaatsenfonds is â‚Ź Opmerking ouders/verzorgers:   Wil je de digitale AKC-nieuwsbrief ontvangen? ja

nee

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van de AKC.

Handtekening (ouder/verzorger): 

26


COLOFON De AKC, Algemene Kamp Commissie voor Doopsgezinde kampen, is sinds 1983 een zelfstandige stichting die tot doel heeft om jeugdkampen te organiseren voor jongeren in de leeftijd van 9 tot en met 21 jaar. Meer exemplaren van de folder, poster, wervingskaart en/of opgaveformulieren zijn te verkrijgen via de administratie van de AKC. KvK-nummer: 41203163 Redactie: Roelke Aalderink ,Wieger IJntema , Anouk Wildervanck Opmaak: Sjouke Visser Oplage: 2.500 exemplaren Druk: www.flyeralarm.nl

27


OVERZICHT KAMPEN 2013 Week 1 20 t/m 27 juli

Week 2 27 juli t/m 3 augustus

Week 3 3 t/m 10 augustus

Kamp Leeftijd Deelnemers Hoofdleider

Giethoorn 2 13 – 14 30 Anne Stoker

Het Avontuur 9 – 11 18 Martijn Verkaar

De Ontdekking 9 – 11 24 Laura Hoogcarspel

Kamp Leeftijd Deelnemers Hoofdleider

Zeilzwerf 15 – 16 18 Maartje Aalderink

De Uitdaging 12 – 13 24 Sofie van Wessel

Giethoorn 1 11 – 12 30 Wiebe Dijkstra

Kamp Leeftijd Deelnemers Hoofdleider

Giethoorn Nostalgia 15 – 17 30 Johan Tempelaar

De Survival 14 – 16 28 Dirk Kruijt

Kamp Leeftijd Deelnemers Hoofdleider

Zeilen * 16 – 18 28 Janneke Priester

De Overwinning ** 18 – 21 24 Sander Visser

*LET OP: Zeilen is van vrijdag 26 juli t/m vrijdag 2 augustus. **LET OP: De Overwinning is van vrijdag 2 augustus t/m vrijdag 9 augustus. WWW.AKCKAMPEN.NL ALGEMENE KAMP COMMISSIE

AKC Folder 2013  

De nieuwe AKC kamp folder 2013, helemaal in de nieuwe stijl.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you