La Vall Bull

Page 1

Tmeuiuyzwz w yu B v oxmy mupvz m awy Reciclatge w y Benvinguts

a la nova publicació periòdica d’informació d’interès municipal.

Informació d’interès municipal de la Vall d’en Bas Nº 1

·

P r i m a v e r a 2 016

·

Exemplar gratuït

Amb ·La Vall bull· encetem una nova manera de comunicar-nos amb tots vosaltres i de participar conjuntament en el desenvolupament de la nostra Vall.

Monogràfic

La Vall d’en Bas serà el primer municipi de la Garrotxa que iniciarà el nou sistema de millora de recollida de residus domèstics. En què consistirà aquesta millora? A partir de l’abril, veurem com desapareixen alguns punts de contenidors dels pobles i com n’apareixen d’altres, que agruparan tota la tipologia de contenidors existents. És a dir, que en les properes setmanes trobarem tots els contenidors (rebuig, orgànica, vidre, paper i envasos) agrupats en un mateix espai. Això ens permetrà fer més fàcil la recollida selectiva, perquè podrem separar la brossa domèstica a casa i portar-la en un sol viatge a un mateix punt.

Fins ara, com que hi havia molt pocs contenidors agrupats, ens podíem trobar, per exemple, que havíem d’anar a un carrer a tirar el paper, a un altre lloc a tirar el vidre. I, com que era empipador i cansat, alguns de nosaltres optàvem per tirar tot el que generàvem directament al contenidor de rebuig, fet que comporta una penalització molt important a nivell econòmic per a l’Ajuntament i un impacte mediambiental negatiu. D’ara en endavant els contenidors de rebuig ja no estaran sols i aïllats i ja no serviran per tirar-hi qualsevol tipus de residu com pots de pintura, andròmines, animals morts... Cal fer aquest canvi en el sistema de recollida? Sí, perquè el reciclatge és el futur dels residus i com més reciclem menys pagarem de quota d’escombraries i també la terra ens ho agrairà. A més, tant la llei catalana com la europea estableixen que, abans del 2020, el 50% de les deixalles s’han de reciclar; contràriament, hi haurà sancions econòmiques pels municipis. Al 2014, a la Vall d’en Bas vam reciclar només un 30% dels residus. En els propers 3 anys hem de passar a reciclar aquest 20% que falta, com a mínim.


Si tens dubtes d’on va cada residu (clips, plats trencats, bombetes, joguines malmeses, bolígrafs gastats, una escombra trencada, un test trencat, un CD, una maquineta d’afeitar, una mànega...) pots consultar el web www.residuonvas.cat

restes de menjar residus d’escombrar

bosses de plàstic

triadures de fruita i verdura

brics plegats

diaris i revistes

bossa d’aspiradora

marro de cafè

sobres d’infusions ampolles i garrafes xafades ampolles sense taps ni xapes

pal de fregar taps de suro

caixes plegades

burilles fulls

closques d’ou

llaunes paper de cuina

compreses

sobres envasos de iogurts envasos de vidre i altres pots

Vidre

safates de porexpan

cartró d’ous

Paper i cartró

rams marcits i restes vegetals

bolquers

Envasos de plàstic i metall

Resta

Orgànica

Recorda que tens a la teva disposició la deixalleria mòbil: El Mallol

Sant Esteve

Els Hostalets

Joanetes

La Pinya

Sant Privat

4i 29 2i 4i 5i 27

14 10 12 14 8i 10

25 21 30 25 26 21

4i 7i 2i 4i 29 1i

18 21 16 18 13 22

11 14 9i 11 6i 15

Urb. Verge Olletes 5 de gener febrer i 1 març 3 de maig 5 de juliol 6 de setembre i 28 d’octubre

Zona Ca l’Estevot i 15 de gener i 11 de març i 13 de maig i 15 de juliol 9 de setembre i 11 novembre

Local social i i i i i i

26 22 31 26 27 22

de gener de març de maig de juliol setembre novembre

Local social 5 de febrer 8 d’abril 3 de juny 5 d’agost i 30 setembre 2 desembre

Zona Can Gaburra i i i i i i

19 22 17 19 14 23

de febrer d’abril de juny d’agost d’octubre desembre

Pollancreda/depuradora i 12 de febrer i 15 d’abril 10 de juny i 12 d’agost 7 d’octubre i 16 desembre

Possiblement durant el mes de juny s’organitzarà una visita a la planta de compostatge i a l’abocador comarcal per tal de conèixer les dues infraestructures i com funcionen. S'avisarà oportunament. Aquesta sortida serà organitzada pel Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa SIGMA.


Entitats

Els Ginjols El perfil

Els nostres gegants

Dolors Canal Vilarrasa Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, que es va celebrar el passat 8 de març, la Vall d’en Bas vol retre homenatge i recordar la figura de Dolors Canal Vilarrasa, la Lola de Farrerons, nascuda el 2 d’octubre de 1933 a Sant Privat, i traspassada el 5 de novembre de 2015 a Barcelona, a l’edat de 82 anys.

Vint anys arrelant il·lusions! Sí, vint anys arrelant il·lusions! Tal com diu el títol de la carrossa d’enguany. Dues dècades endarrere, l’Associació de Mares i Pares del parvulari de Sant Esteve d’en Bas, entre sopar i sopar, varen crear El Ratolí. Aquest, era un esplai on molts nens i nenes de la Vall hi vàrem disfrutar tantes tardes de dissabte: cançons, jocs, excursions, colònies… Paral·lelament, va néixer la colla carnavalesca Els Gínjols d’en Bas. Un dels objectius de la colla, entre altres, era augmentar els ingressos de l’AMPA per poder ajudar econòmicament la guarderia del poble (d’aquí el nom del grup). Va ser impossible! Però, el bon ambient de les famílies i les ganes de passar-s’ho bé van fer que alguns lletissons i lletissones, ara, faci vint anys que desfilem en les rues de carnaval. Hem participat al carnaval de Platja d’Aro, de Palamós, Olot, Sant Joan les Fonts i els últims tres anys també al de Lloret de Mar. Moltes hores de feina i alguna petita discussió... però molta música, alegria, companyonia i algun premi (que sempre s’agraeix!) han fet que continuem caminant cap endavant, amb noves idees per al carnaval 2017. L’Associació organitza diverses activitats. Col·laborem amb la Festa Major d’en Bas. El dissabte el matí organitzem una exposició de dibuixos infantils a la Plaça Major i a la tarda la Baixada de Karts sense motor, per alguns carrers del poble. Aprofitem ja per engrescar-vos, ara que encara falta temps, per tal que comenceu a enginyar el vostre kart; pensem que és una activitat divertida, tant per els petits com per els més grans, i volem que continuï formant part de la festa del poble. També, per Nadal, fem la cagada del tió a la Plaça de la Parcel·laria i durant molts anys hem dissenyat i elaborat amb pètals de flors, gespa... la catifa de Corpus a la Plaça. Així mateix, la col·laboració amb el grup de teatre Véns i Bas (La Jovenalla) ha sigut constant. Volem agrair la participació de totes aquelles persones que al llarg d’aquests vint anys han posat el seu granet de sorra perquè Els Gínjols hagin arribat fins el dia d’avui amb ganes de continuar arrelant activitats amb tothom que ens vulgui acompanyar. Moltes gràcies a tothom!

De ben jove, després d’estar uns anys de mestra a l’escola Cor de Maria d’Olot, la Dolors va traslladar-se a Barcelona. Lleial a les seves inquietuds religioses, va deixar Sant Privat per emprendre un nou camí: formar part del grup religiós de la institució xaveriana. Durant 50 anys va ser professora i directora de l’Escola Tècnica Professional Xavier de Barcelona; va ser membre del consell assessor de formació professional de la Fundació Escola Cristina de Catalunya i membre de la junta directiva de l’Associació Professional de Serveis Educatius de Catalunya. Dins del món educatiu, la figura de la Dolors va destacar per treballar per la promoció professional de la dona, fins i tot en èpoques poc propenses a aquest tipus de formació, tot esdevenint una de les capdavanteres en aquesta acció. Ella mateixa explicava que va iniciar la carrera professional a l’Escola Tècnica Professional Xavier en un moment en què calia donar resposta a les necessitats de formació que tenien les noies després de la guerra. Els oferien classes de cultura, de mecanografia, de planxa, de cuina... amb l’objectiu de capacitar-les pel món laboral. La repercussió social de la seva tasca humil i noble, inspirada en l’humanisme cristià, la va fer mereixedora, el 20 d’abril de 2012, de la creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

COL·LABORACIÓ CIUTADANA A LA VALL

Vols col·laborar amb nosaltres? ··· Amb una campanya informativa a la Vall per fomentar la recollida selectiva... ··· Si t’agrada escriure i tens vocació periodística, escrivint notícies o articles de les publicacions municipals com aquesta que tens entre les mans… Si vols col·laborar amb alguna d’aquestes accions o d’altres que aniran sorgint, apunta’t a la borsa de col·laboració! Pots fer-ho presencialment a les oficines de l’Ajuntament d’en Bas o per internet al web www.vallbas.cat.


Breus

Pla d’ocupació d’arranjament de camins ··· Durant 6 mesos una persona subvencionada per la Generalitat de Catalunya està desbrossant camins ja existents de la Vall. De moment, entre altres, s’ha netejat el camí d’en Bas fins a Els Hostalets per la Cau i el camí ral del bac d’El Mallol.

Turisme i cultura La Vall d’en Bas es converteix en un dels sis Campus d’Arqueologia i Paleontologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ··· Aquest març, l’Ajuntament va signar un conveni amb el Campus d’Arqueologia de la UAB per tal de posar en valor els jaciments de la Dou i de l’Aubert. La signatura del conveni també farà que l’equipament de l’Ecomuseu es converteixi en la plataforma per a desenvolupar actes de difusió, xerrades i millorar la visibilitat d’aquesta universitat a La Garrotxa.

La Vall d’en Bas i Les Preses, a punt per rebre el Segell de Turisme Familiar ··· Al febrer, els alcaldes dels dos municipis i representants de l’Agència Catalana de Turisme i la Cambra de Comerç de Girona i Barcelona es van reunir i el Segell de Turisme Familiar La Vall d’en Bas - Les Preses serà una realitat ben aviat.

Obres i serveis

Monument a la família pagesa d’Hostalets ··· Aquest hivern

Bicicarril ··· El Consorci de vies verdes ha arranjat el tram de bicicarril just abans del serpentí a l’alçada del trencant de Can Mestre Humà d’en Bas per poder circular-hi sense perill. S’han fet altres arranjaments, com el tram del Barri Verntallat i el tram des del final del serpentí fins a La Casilla. Es van fent serveis de manteniment.

s’ha adequat la zona del monument, arranjant tota la part de jardinera i retirant algun element estructural en mal estat.

Nota informativa: obres particulars ··· A partir del mes de

Carretera de La Pinya ··· La Diputació de Girona ha ampliat l’amplada de la carretera amb una cuneta americana, des del trencant de La Garganta fins al creuament amb la carretera de Riudaura. Enllumenat LED ··· La tardor passada es van canviar les faroles de Joanetes i s’hi ha posat enllumenat led, més econòmic i ecològic. El proper mes de juny, es posarà aquesta tipologia d’enllumenat a Les Olletes, amb la col·laboració econòmica de la Diputació de Girona.

març totes les obres que es realitzin en el terme municipal de la Vall d’en Bas hauran de disposar del cartell que es veu en la fotografia, penjat en un lloc visible. Aquest cartell es facilitarà des de l’Ajuntament a totes aquelles obres que disposin del permís del consistori.

Centre de serveis per la gent gran ··· Aquest març s’han reiniciat les obres al centre de serveis per la gent gran. Es preveu que a mitjans del 2017 estigui en funcionament, amb la residència de 40 places i el centre de dia de flexibilitat horària. Durant aquest any es realitzarà una reunió oberta a tots els veïns i veïnes per tal d’explicar el funcionament del centre i resoldre possibles dubtes.

Destaquem··· La llar d’infants municipal “Els Gínjols”: redefinim el concepte A la llar d’infants aquest curs 2015-2016 s’ha iniciat un nou projecte educatiu. Es tracta del treball en grups heterogenis d’edat, la qual cosa permet que dins la llar en cadascun dels diferents espais hi pugui haver infants de totes les edats des de l’any fins als 3 anys. Només els més petitons tenen el seu propi espai fins que gategen. Tot i això, tenen contacte directe amb la resta d’infants. Aquest tipus d’agrupament permet l’aprenentatge cooperatiu i transmetre valors. A part del treball en grups heterogenis, l’equip educatiu de la llar dóna molta importància al benestar dels petits. L’objectiu bàsic és que el nen sigui feliç i per aconseguir-ho s’intenta facilitar un entorn ric on pugui desenvolupar la seva creativitat i autonomia, es respecte el ritme individual i es potencia l’autoestima, seguint les directrius de Gino Ferri, reconegut mestre italià i actualment formador de mestres a Catalunya a través de l’Associació Rosa Sensat.

Realitzades gairebé 500 enquestes a la gent gran Des del passat mes de novembre de 2015, l’Ajuntament de la Vall compta amb un pla d’ocupació de 6 mesos format per dues noies que fan enquestes a totes les persones del municipi majors de 65 anys. En total, 586 persones, de les quals ja n’han enquestat 490. Les preguntes que s’inclouen al formulari van encaminades a conèixer les necessitats vitals, de mobilitat, culturals, socials, formatives, d’oci... de la gent gran. D’aquesta manera ens podrem fer una idea molt acurada de les potencialitats i mancances del col·lectiu i preveure uns serveis determinats tant dins del Centre de serveis per la gent gran com en els mateixos pobles.

···


···

Locals socials

Economia

Els locals ja tenen taules i cadires fixes ··· Des de finals de gener, els locals socials dels pobles disposen de taules i cadires per a 50 persones que es quedaran fixes a cada espai per agilitzar les activitats i no haver d’estar pendent de portar material. Els locals també tenen nous cartells identificatius a les façanes.

Normativa d’usos dels locals socials ··· Amb la col·laboració de les associacions de veïns, s’ha redactat i aprovat la normativa que regula els usos dels espais, per entitats i particulars. Podeu trobar el resum de la normativa als plafons informatius dels locals socials, i la normativa complerta al web de l’Ajuntament. Les obres dels locals continuen ··· Al local de La Pinya s’estan posant els paviments i les connexions de la segona planta, i d’aquí poc es començarà la instal·lació de l’ascensor. Si no hi ha res de nou, per la festa major es podrà inaugurar.

Tancament del pressupost 2015 ··· L’exercici pressupostari de 2015 s’ha tancat amb un romanent de tresoreria positiu de 127.376,30 euros havent-se executat un 89’65% del pressupost de despeses. La ràtio del deute a llarg termini és del 44’50%, inferior al 75% que marca la llei. S’ha tancat l’exercici pressupostari complint amb els requisits de la llei d’estabilitat pressupostària. Aprovació del pressupost 2016 ··· Es va aprovar el pressupost de la Corporació per valor de 3.446.936,92 euros. La previsió d’inversions és de 988.407,53 euros adreçades a: acabament de locals socials, tancaments zones contenidors (nova distribució), enllumenat públic, millora de zones verdes, arranjament de trams de camins i trams de la parcel·lària o la millora de senyalització, entre altres inversions.

Comunicació

Al local del veïnat Cirera també estan continuant les obres. A la planta baixa hi haurà una sala de reunions per les entitats i un magatzem i a la primera planta una sala polivalent. Les obres del local del Verntallat han començat fa molt poc. Aquest local serà un porxo exterior que es podrà utilitzar com a equipament social. També hi haurà uns lavabos i una sala de reunions per les entitats.

Seu electrònica al web municipal ··· Al web municipal s’està implantant l’administració electrònica. De moment, l’aplicatiu permet fer instàncies genèriques, sol·licitar volants d’empadronaments, llicències d’obres, etc., però mica a mica disposarà de molta informació d’interès ciutadà.

Rebre les últimes novetats al correu electrònic ··· Al web també us podeu donar d’alta per rebre les últimes novetats de la Vall al vostre correu electrònic. Així tindreu a mà les notícies de la Vall i sabreu, per exemple, quins dies hi ha previst el tancament de túnels de Bracons.

Bas Ràdio 107.9 ··· Des del mes de novembre, Bas Ràdio està adherida a La Xarxa Comunicació Local de mitjans audiovisuals de Catalunya. L’adhesió ha permès que els continguts de la ràdio siguin més diversos i que es puguin escoltar programes d’animals, l’hora del conte en anglès, notícies del territori local català, etc. Trobareu més informació al facebook de la ràdio. L’aplicatiu “La Vall en un clic” registra 107 preguntes en gairebé mig any de funcionament ··· Des que es va posar en marxa l’octubre passat, l’aplicatiu compta amb 107 demandes o suggeriments. D’aquestes, 67 estan resoltes i la resta està en vies d’execució. La categoria d’enllumenat, que té 26 preguntes (24% del total), és la més freqüent, seguida del manteniment del municipi, amb 20 preguntes (18% del total).

El Ple aprova··· ··· Per unanimitat, l’adhesió a l’Acord comú de condicions per als empleats públics dels ens locals de Catalunya de menys de 20.000 habitants (2015-2017). Aquest acord permet que tot el personal de l’Ajuntament d’en Bas pugui exercir els seus drets i deures laborals amb igualtat de condicions.

··· Per 6 vots a favor i 5 abstencions, la moció de rebuig a l’acord comercial “d’associació transatlàntica per al comerç i la inversió” entre la Unió Europea i els Estats Units. Més conegut com a TTIP, l’acord comercial que s’està gestant entre la Unió Europea i els EUA vol permetre l’entrada de productes americans a Europa sense passar controls de qualitat, seguretat i salut. L’aprovació d’aquest acord suposaria l’arribada de moltes llavors transgèniques, de carn i derivats tractats amb hormones i de medicaments amb efectes dubtosos sobre la salut. Des de l’equip de govern ens oposem a aquest acord comercial perquè creiem que pot perjudicar la qualitat de vida dels ciutadans en general i la producció dels nostres agricultors i ramaders en particular.

Recorda que···

Pots seguir els plens en directe des de l’Ajuntament o a través de Bas Radio 107.9. Se celebren l’últim dimarts de cada mes a les 20h a la Sala de Plens.


m w

y y w

El racó del ciutadà

Si voleu que surti publicat en aquest espai una poesia que teniu guardada al calaix des de fa temps; rodolins, rondalles, llegendes; un article d’opinió; la recepta de les galetes de l’àvia; la foto que vau tirar un dia anant d’excursió per la Vall o el que us vingui de gust, envieu les vostres propostes a ajuntament@vallbas.cat

x u

Koldo González La Vall d’en Bas

Infusions, xarops i altres glops... va, digues-hi la teva! Per començar, una proposta que fan les àvies remeieres en el seu llibre Guarir amb plantes remeieres (Associació Pedra Tosca, gener 2016), una beguda pel mes d’abril:

licor de farigola

Ingredients: ··· flors de farigola ··· alcohol de 90º (ús de boca) ··· sucre ··· aigua

Elaboració: ··· A la primavera, quan la farigola floreix, recolliu totes les flors que pugueu i poseu-les en una ampolla de manera que les flors omplin ¾ parts d’aquesta. ··· Afegiu tan alcohol com pugueu i deixeu-ho macerar durant uns 2 o 3 mesos. ··· Passat aquest temps, filtreu l’alcohol i prepareu un almívar amb 400 g de sucre i mig litre d’aigua i barregeu-ho amb l’alcohol (dos parts d’almívar per una d’alcohol. ··· Ompliu les ampolles que ja teniu el licor fet!


Agenda · · · · · · ················ · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ···

··················································

Dissabte 2 d’abril

Dissabte 16 d’abril

Presentació del llibre Ànimes negres, de Manel Fortis, amb la presència de l’autor 12h · Can Tista

Cuina saludable: berenars equilibrats! Més info: Can Tista 16h · Local social de Joanetes.

Dissabte 2 d’abril

Diumenge 17 d’abril

Jornada de portes obertes Llar d’infants d’en Bas

8ª trobada de Gegants i Faràndula Cercavila a les 11h Sant Esteve d’en Bas

Diumenge 3 d’abril Exhibició castellera per part dels Xerrics d’Olot 13h · Parc de l’Estació

Dilluns 4 d’abril Xerrada dels mossos “Consells per la vostra seguretat al domicili / Com evitar robatoris” 20h · Local social de Joanetes

Diumenge 17 d’abril Jornada d’Agroecologia i Consum responsable Mercat de 10h a 14h. Seguidament, dinar popular. Organitza: La Trepadella i la Rauta Parc de l’Estació

Diumenge 17 d’abril Excursió familiar amb autocar a l’Empordà (visita celler + aiguamolls) Més info: www.santprivat.org

Dimarts 5 d’abril

Divendres 22 d’abril

Xerrada dels mossos “Consells per la vostra seguretat al domicili / Com evitar robatoris” 19.30h · Local social d’Hostalets

Conta contes de Sant Jordi 18h · Can Tista

Dissabte 2 d’abril

Del dilluns 25 d’abril al dijous 5 de maig

Club de Lectura 19h · Can Tista

Període inscripció casals d’estiu pels nens de la Vall De les 9h a les 14h

Dijous 7 d’abril

Dilluns 25 d’abril

Ens coneixem? Trobada de joves 18h · Can Tista

Xerrada dels mossos “Consells per la vostra seguretat al domicili / Com evitar robatoris” 19.30h · Can Tista / Telecentre d’en Bas

Diumenge 10 d’abril

Dijous 28 d’abril

XII Caminada dels Hostalets

Xerrada- col·loqui “Educació emocional” 20h · Can Tista

Dimarts 12 d’abril

Dijous 28 d’abril

Xerrada dels mossos “Consells per la vostra seguretat al domicili / Com evitar robatoris” 20h · Local social de Les Olletes

Xerrada dels mossos “Consells per la vostra seguretat al domicili / Com evitar robatoris” 20h · Local social de La Pinya

Dijous 14 d’abril

Divendres 29 d’abril

Xerrada dels mossos “Consells per la vostra seguretat al domicili / Com evitar robatoris” 19.30h · Local social de Sant Privat

Excursió jove “Sant Hilari Aventura!!” Més info: Can Tista

Divendres 15 d’abril

Dissabte 30 d’abril

Fòrum jove 19h · Can Tista

Aprèn a jugar al bitllar 17h · Can Tista

Dissabte 16 d’abril

Dissabte 30 d’abril

Curs d’iniciació als escacs (fins a l’últim dissabte de juny). Més info: Anna 629 95 06 93 i Lluís 676 968 737. De les 16.30h a les 18h · Local social dels Hostalets

Supercopa benjamí de futbol 7 de la Garrotxa Més info: facebook del Club de Futbol Vall d’en Bas Camp de Futbol dels Hostalets


· · · · · · · ·············· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ···

Maig

··················································

Del dilluns 25 d’abril al dijous 5 de maig

Divendres 13 de maig

Període inscripció casals d’estiu pels nens de la Vall De 9h a 14h

Jocs de taula de rol 19h · Can Tista

Diumenge 1 de maig

Dissabte 21 de maig

XXXVII Lletissonada Més info: www.geca.cat

Excursió a La Pedrera de Barcelona amb els majors de 65 anys Més info: ajuntament o casals d’avis

Dissabte 21 de maig

Del dilluns 2 al divendres 13 de maig Període inscripció llar infants

Jornada de jocs de lleure tradicionals Hi haurà berenar per tothom! A partir 16h · Camp de futbol de Sant Privat

Dimarts 3 de maig

Diumenge 22 de maig

Club de lectura 19h Can Tista

Passejada naturalista per conèixer els arbres de Sant Privat. Més info: www.santprivat.org

Dilluns 9 i dimarts 10 de maig

Diumenge 29 de maig

Període inscripció casals d’estiu pels nens de fora de la Vall

2ª Cames de ferro / Cursa solidària Més info: www.geca.cat

Diumenge 8 de maig XIX Terra de Remences Més info: www.terraderemences.com

· · · · · · · ·············· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ···

Juny

··················································

Dissabte 4 de juny

Dissabte 18 de juny

Excursió jove a Portaventura Més info: Can Tista

Festa de l’Escola Verntallat

Diumenge 5 de juny

Diumenge 19 de juny

2n torneig femení de primavera. Categories cadetjuvenil i aleví-infantil. Modalitat de futbol 7. Més info: facebook del Club de Futbol Vall d’en Bas

Festa de la llar d’infants i del parvulari Sant Esteve d’en Bas

Diumenge 5 de juny

Diumenge 19 de juny

Dia de la Dalla Hostalets d’en Bas

Aplec a St. Joan dels Balbs La Pinya

Dimarts 7 de juny

Dissabte 25 de juny

Club de lectura Can Tista

Empaitada d’ànecs. Jornada per estrenar la temporada d’estiu Piscina municipal de la Vall d’en Bas (St. Esteve)

Edició: Ajuntament de la Vall d'en Bas Impressió: Impremta Delta L'Ajuntament vol agrair especialment la col·laboració desinteressada de totes les persones que han fet possible aquest butlletí.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.