Page 1

www.agrus.hu | info@agrus.hu | +36 70 674 4323

Tisztelt Érdeklődő! A következő oldalakon megismerkedhet az Agrus Media szolgáltatásaival, illetve néhány megvalósult munkájával a teljesség igénye nélkül. Amennyiben rövid bemutatkozónk elnyeri szíves tetszését, cégünk örömmel működik közre a legkülönfélébb grafikai- és webes megrendelések teljeskörű kivitelezésében.

Az Agrus Media főbb szolgáltatásai: • Marketing stratégiák és kampány tevékenységek kidolgozása, lebonyolítása. • Online és offline média termékek tervezése kivitelezése. • Arculatok kialakítása, megjelenés kivitelezése. • Kis-és nagy példányszámú nyomdai munkák teljes körű kivitelezése. • Ajándék és reklámtárgyak egyedi és szériagyártása. • Csomagolástechnikai tervezés és kivitelezés. • Egyéb reklámhordozók elkészítése. • Személyreszabott, egyedi megrendelői igények teljesítése.

Várjuk jelentkezését! Üdvözlettel: az Agrus Media csapata

Copyright © 2011.


amit ránkbízhat..

01

ATL (Above The Line)

BTL (Below The Line)

POS (Point Of Sale)

fotózás

webdesign

formatervezés


arculattervezés

02

A TV2 csatornáján futott “A nagy Ő” című műsorból ismert Molnár Anikó, Noszály Sándor és Véghelyi Vilmos közös vállalkozásukként indították el A Nagy Ők Szolárium Stúdiót, melynek arculati- és design elemei megalkotására az Agrus Media kreatív csapatát kérték fel. Feladatunk az volt, hogy a műsor stílusát és hangulatát a legapróbb részletekben is fel tudjuk eleveníteni a szolárium stúdió tulajdonosainak és vendégeiknek egyaránt. Örömmel tettünk eleget megrendelőink kéréseinek, hiszen egy teljes céges és üzleti arculatot készíthettünk el, melyben központi szerepet kapott a rózsa (mely a műsorban is fontos funkciót töltött be), és az eleganciát növelő színek (fekete, piros, bordó) játéka. A legnagyobb mérföldkő a logó elkészítése volt, hiszen ez később számtalan termék alapjául szolgált (cégtábla, világítótábla, lábtörlő, hímzett törölköző, stb...). Ezt követően kezdődött a nyomdaipari termékek tervezése és gyártása (meghívó, szórólap, borcímke, bérlet, stb...). Utolsó lépésként készült el a szolárium stúdió weboldala, mely színeiben maximálisan megfelelt a cég arculatának, formáját tekintve pedig egy Ergoline szolárium elegáns vonalait hívtuk segítségül. Munkánk gyümölcse megrendelőink maximális elégedettsége és elismerése volt, melyre a mai napig jó szívvel emlékszünk vissza. A következő oldalon megtekintheti Ön is az elkészült munkákról készült képeket és látványterveket. A kivitelezés dátuma: 2005.


arculattervezĂŠs 03


arculattervezés

04 A Nagy Ők Szolárium Stúdió sikeres arculat tervezése után, három év múlva Véghelyi Vilmos egy újabb projekt kivitelezésére kérte fel cégünk csapatát. Mivel korábban már dolgoztunk együtt, így az új stúdió arculatának megtervezése sokkal dinamikusabban haladt. Ez egyáltalán nem okozott meglepetést, hiszen csapatunk már tisztában volt megrendelőnk ízlésével és elvárásaival, Vilmos pedig az Agrus Media kreativitásával és rugalmasságával. Az első és legfontosabb lépés a színek, formák és a stílus meghatározása volt: Jelen esetben nem volt semmilyen követendő példa vagy trend, így teljes szabad kezet kaptunk. Az elvárás mindösszesen annyi volt, hogy modern és elegáns megoldásokat szállítsunk megrendelőinknek, mely bele illik egy bevásárló központ (MAX Center) hangulatába. Első lépésként a stúdió logóját terveztük meg, melyből világító tábla is készült. Az elképzelésünk az volt, hogy modern betűkből álljon, kellőképp elegáns legyen, és utaljon a napra, illetve a napfényre is. Miután a logó elfogadásra került, kiválasztottuk a világítótáblához szükséges alapanyagot is: fekete és napsárga plexit. Ezt követően kezdődhetett a tábla legyártása is, mely felszerelése után rögtön a bevásárlóközpont egyik díszévé is vált. Megrendelőinknek még szükségük volt óriásplakátra és szolárium bérletekre is. Ezek megtervezése már szinte gyerekjáték volt, hiszen az arculat irányvonalait már korábban meghatároztuk. Ebben a projektben sajnos kimaradtak a formavágott és elegánsan fóliázott prospektusok, de ettől mi még büszkék vagyunk “gyermekünkre”. A következő oldalon megtekintheti Ön is az elkészült munkákról készült képeket és látványterveket. A kivitelezés dátuma: 2008.


arculattervezĂŠs 05


arculattervezés

06

Kinder Party Szerviz 2007. tavaszán kereste meg cégünket a Kinder Party Szerviz azzal a felkéréssel, hogy készítsük el cégük arculatát. Megrendelőink egy családcentrikus házaspár volt, akik családi vállalkozásként hozták létre a Kinder Party Szervizt. Ahogy nevük is mutatja, gyermekrendezvények szervezése a fő profiljuk, így határozott kérésük volt, hogy az arculati elemek is ennek jegyében kerüljenek kialakításra. Mint minden esetben, itt is először a logó megtervezésével kezdődött munkánk, melynek alapját egy, a cég indulása óta meglévő (és megrendelőink által is nagyon kedvelt) óriás báb (Mackó) adta. A rajzos mackófejhez egy stílusában megfelelő betűtípussal kiírva a cég neve került, így megszületett a logó, mellyel megrendelőink maximálisan meg voltak elégedve. Az elkészült logót később autódekorációnak és póló mintájának is felhasználtuk. Régi weboldalukat egy dinamikusan működő, látványos, rajzos flash web– oldalra akarták cserélni, így csapatunk elkészítette az oldal grafikai elemeit is. A rajzos, gyermeki formát természetesen ezen elemek tervezésekor is figyelembe vettük. Hosszú és nagy lélegzetvételű tervezési munkával a hátunk mögött végül átadtuk a megrendelt grafikai elemeket és a weboldalt, melyet még évek múltán is akárhány bölcsöde, óvóda, vagy szülő tekint meg, a dícséret nem marad el. A kivitelezés dátuma: 2007.


arculattervezés

07

BEPELOG Logisztikai Kft. 2011. első negyedévében felkérést kaptunk egy logisztikai cég kis arculatának elkészítésére. Az igényelt szolgáltatás cég embléma, levélpapír, faxpapír és névjegy tervezése volt. A logóval szembeni feltétel az volt, hogy egyszerű, jól megjegyezhető legyen, és utaljon valamilyen módon a logisztikára. Ezen szempontok alapján elkészítettük a cég logóját, melyből cégtábla is készült, illetve a cég kamionjára is felkerült. A logóból kiemeltük a logisztikára utaló “O” betűt és design elemként felhasználtuk a névjegy és a levélpapír díszítéséhez is. A kivitelezés dátuma: 2011.


main customer 08


fot贸z谩s 11


photobook 12


photobook 13


webdesign

14

A Nagy Ők Szolárium Stúdió weboldala A szolárium stúdió arculatát követve került kialakítása a cég weboldalának terve is. A weboldal modern, mégis elegáns megjelenést kapott, visszaidézve a stúdió hangulatát. Az alapot egy ergoline szolárium ívelt formái határozták meg, színei pedig a fehér, bordó, fekete hármasra alapultak, melyeket korábban már használtunk az egyéb termékek tervezéséhez. A megvalósítás Flash környezetben történt, ezzel is emelve a modern elegancia érzetét. A kivitelezés dátuma: 2007.

A Kinder Party Szerviz weboldala A cég arculatához igazodva, a weboldal is a gyermekek és szüleik számára készült. Megjelenését tekintve nem nevezhető sem modernnek, sem elegánsnak, inkább egy óvodai rajztáblára emlékeztet, melyen a gyermekek rajzai találhatóak. A megvalósítás Flash környezetben történt. A kivitelezés dátuma: 2007.


webdesign

15

A Kerteam Bt. weboldala A cég kertrendezéssel és kertépítéssel foglalkozik, ennek megfelelően megrendelőnk egy letisztult, minimal designnal késztült weboldalt szeretett volna kapni. A weboldal modern, mégis elegáns megjelenést kapott, minimális színekkel és díszítőelemekkel. A megvalósítás Joomla környezetben történt, fenntartva a lehetőséget a későbbi bővítésre, melyet megrendelőnk önállóan kívánt megvalósítani. A kivitelezés dátuma: 2008.

A Progép Goldex Kft. weboldala A cég sütőgépek és kemencék forgalmazásával, javításával foglalkozik. Megrendelőnk egyszerű, letisztult megjelenésű weboldalt képzelt el cége számára. A cég vezetőjének elképzelései-, és a kapott anyagok alapján sikerült létrehoznunk a Progép Goldex Kft. céges weboldalát. A megvalósítás Joomla környezetben történt. A kivitelezés dátuma: 2008.


webdesign

16

A Hunorlito Kft. weboldala A Hunorlito Kft. nyomdaipari gépek forgalmazásával foglalkozik. A weboldal egyszerű, letisztult formákat és színvilágot követ. A végső forma több tervből lett kiválasztva. A kivitelezés PHP-ban történt. A kivitelezés dátuma: 2011.

A PokerEvent.Hu weboldala A PokerEvent cégek és magánszemélyek részére szervez élmény póker rendezvényeket az ország teljes területén, illetve póker kellékeket ad bérbe. Megrendelőnk igénye az volt, hogy egyszerű, jól áttekinthető, felhasználóbarát weboldalt hozzunk létre, melynek fejlécében szerepeljen a PokerEvent logója, utaljon a póker játékra és a póker két fő kellékére: az asztalra és a zsetonokra. A megvalósítás wordpress környezetben történt. A kivitelezés dátuma: 2011.


formatervezés

17

A formatervezés, ipari formatervezés vagy dizájn az iparművészeten belül mindazon tevékenység, amely az iparilag előállított tárgyi világ formaiesztétikai kialakításával foglalkozik. A formatervezés fogalma kapcsolódik az építészethez, az iparművészet más ágaihoz (bútorok, ékszerek, dísztárgyak, csomagolások stb.), ipari alkotások (autók, járművek, technikai eszközök, gépi berendezések) tervezéséhez. Ezek alapján tehát, ha Ön igazán egyedi cégtáblára, kínálópultra vagy akár csak egy névjegyre vágyik, vegye igénybe cégünk ezen szolgáltatását is! A tervezés folyamatába megrendelőnket már az első perctől fogva folyamatosan bevonjuk, hiszen Ön megálmodja, mi megvalósítjuk elképzeléseit. A tervezés első lépéseként szabadkézi rajzok alapján 2D formában felvázoljuk terveit. Ez után a 2D terveket 3D program segítségével egy három dimenziós, csaknem élethű képi megjelenítésbe ültetjük át. Ekkor Ön már teljes mértékben képes lesz vizualizálni, hogy a legyártott kész termék hogyan is fog kinézni a valóságban. A tervezés folyamata alatt természetesen bármelyik lépésnél van lehetősége elképzeléseit módosítani, finomítani, hogy a gyártás során a legtökéletesebb terv születhessen meg. A formatervezett termékek anyaga felhasználásuk szerint változó lehet. Készülhet hullámkartonból, papírból, plexiből, fából vagy akár fémből is. Néhány példa, ahol a formatervezés kimondottan előnyös lehet: - Kínáló pultok, - Világító táblák, - Csomagolás tervek, - Belső dekoráció, - 3D Logó tervezés, - stb...


utószó

18

Senki idejét nem szeretnénk rabolni, így rövid bemutatkozó anyagunk végéhez érkeztünk. Bízunk benne, hogy bemutatkozásunk elnyerte szíves tetszését és hamarosan személyes konzultáció alkalmával beszélgethetünk első, közös projektünk részleteiről. Ha bármilyen további kérdése merülne fel, mielőtt döntene, ne habozzon, kérdezzen! Cégünk munkatársai készséggel állnak rendelkezésére bármilyen szakmai, illetve egyéb kérdésben. Engedje meg, hogy megemlítsünk még pár információt, mely jellemző az Agrus Media ügyfél centrikus cégpolitikájára: - Azon megrendelőinknek, akikkel még nem volt alkalmunk együtt dolgozni, jelentős árkedvezményeket biztosítunk. - Ha egy megrendelőnk folyamatosan igénybeveszi szolgáltatásainkat (min. havi 1 megrendelés), szintén további kedvezményekben része– sítjük. - Háztól-házig szolgáltatásunk keretében munkatársunk felkeresi Önt cége székhelyén, így időt takarítunk meg Önnek, ezen kívül a legyártott késztermékeket Budapest területén ingyenesen ki is szállítjuk. - Kérdéseivel, megrendelésével kapcsolatban a nap 24 órjában felkeres– het minket, bármilyen SOS munkáról van szó, ránk számíthat a nap bármely órájában. - Igény esetén bérelhet grafikust is, ha valamilyen oknál fogva szeretne személyesen jelen lenni a tervezés teljes folyamata alatt. Ha bármilyen szolgáltatást hiányolna kínálatunkból, kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailen keresztül és ha nincsenek technikai akadályai, mi máris elérhetővé tesszük azt, amire Önnek szüksége van. Köszönjük megtisztelő figyelmét! A hosszútávú és sikeres üzleti kapcsolat reményében üdvözöljük Önt: az Agrus Media - kreatív csapata www.agrus.hu | info@agrus.hu | +36 70 674 4323

AgrusMedia - referencia  

AgrusMedia - referencia

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you