Afvalzorg locatie Brunssum Maastricht januari 2022

Page 1

Afvalzorg heeft jarenlange ervaring met het verwerken van groenafval. Zo recyclen wij groene reststromen tot groen- en grondproducten en biomassa. Maar wij doen meer dan alleen groenafval recycling. Zo kunt u in Belvédère Maastricht en Brunssum ook terecht met onder andere uw grondstromen, veegvuil en puin. Afvalzorg kan deze voor u op- en overslaan, bewerken of reinigen.

Maastricht - Brunssum

N

ieuwe grondstoffen en producten ontwik­kelen met gebruik van afvalstoffen. Dat doet Afvalzorg onder meer door het verwerken van groene reststromen tot hoogwaardige producten. En door het bewerken van grond of granulaire stromen tot bruikbare bouwstoffen. Wij bieden u hiermee een efficiënte en milieuverantwoorde oplossing tegen een scherp tarief. Mede door onze samenwerking met de Den Ouden Groep kunnen wij u een uitgebreid product­ assortiment bieden met onder andere biomassa, bodemverbeteraars, boomsubstraten en granulaten. Onze producten zijn geschikt voor alle typen groeiplaatsen (zoals in stedelijk gebied) en zorgen voor een gezonde groei van bomen, planten en gewassen.

Inname van puin

Verkoop van o.a. houtsnippers

A-, B- en C-hout

natuurcompost

bouw- en sloopafval

bomenzand 300 BRL

bedrijfsafval/restafval

bomengrond BRL

groenafval gemengd

teelaarde BRL

groen schoffelvuil

boomsubstraat RiWi®

boomstobben

turf

stamhout (>20 cm doorsnede)

straatzand

bermgras/slootmaaisel

vulzand

grond (klasse AW, wonen, industrie, ernstig verontreinigd) schoon en teerhoudend asfalt funderingsmateriaal dakleer gips veegvuil vlakglas autobanden

menggranulaat (0-16 / 0-31,5)


Heeft u afvalstromen?

Afvalzorg biedt de oplossing! Wij bieden scherpe tarieven

Acceptatie vindt plaats op basis van de geldende voorwaarden. Heeft u een grote partij afval­stoffen zoals stammen, takkenhout of groenafval of wilt u graag producten van ons afnemen en heeft u geen transport? Tegen een geringe vergoeding regelen wij dit graag. Daarnaast zijn wij u graag van dienst wanneer er bij u gechipt of verkleind moet worden. Met onze mobiele machines kunnen wij op iedere locatie de optimale waarde uit uw hout halen.

Uitgebreid productaanbod Op onze locaties kunt u een ruim pakket aan hoogwaardige producten afhalen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan bodemverbeteraars, bodembedekkers, biomassa en granulaten. Wilt u een specifieke samen­ stelling? Dit is uiteraard ook geen enkel probleem en wordt graag voor u gemaakt. Voor het maken van deze producten werken Afvalzorg en Den Ouden Groep samen onder de naam Combinatie Afvalzorg & Den Ouden VOF. Gezamenlijk kunnen wij u een totaalpakket bieden, bij zowel de inname van afvalstromen als de levering van grondproducten.

Kwaliteit en ervaring

Onze gespecialiseerde, ervaren medewerkers voeren het verwerkings­ traject voor groenafval uit. We werken volgens strenge richtlijnen om te komen tot compost van hoge kwaliteit. Deze compost en andere grond­ producten voldoen vanzelfsprekend aan de wettelijke eisen. Op onze locaties gebruiken we betrouwbare technieken en methoden en we zijn gecertificeerd volgens de internationale milieunorm ISO 14001. Daarnaast zijn wij in het bezit van de BRL5710, 7511, 9322 en 9335. Hierdoor kunnen we partijen secundaire grondstoffen voorzien van een KOMO productcertificaat, een harde kwaliteitsgarantie. Ook zijn wij lid van de Branche Organisatie Grondbanken (BOG).

Ook uw afvalstromen aanleveren?

Voor meer informatie over voorwaarden en prijzen kunt u contact opnemen met Patrick Smeijsters of Guido Schepers via 088 - 801 07 07. Of via e-mail, p.smeijsters@afvalzorg.nl of g.schepers@afvalzorg.nl.

Openingstijden Brunssum maandag tot en met vrijdag zaterdag

7.00 - 17.00 uur 8.00 - 13.00 uur

Maastricht maandag tot en met vrijdag zaterdag

7.00 - 17.00 uur 7.00 - 14.00 uur

De bovenstaande openingstijden kunnen in overleg en onder bepaalde voorwaarden worden aangepast.

Waarom Afvalzorg? Snelle service, scherpe tarieven en betrouwbare dienstverlening. One stop shopping; uw totaalpakket voor de verwerking van afval(stromen) in uw regio. Heeft u een groot project? Dan denken wij graag met u mee, bijvoorbeeld met afwijkende openingstijden. Wilt u een andere samenstelling van uw grond­product? Wij maken dit natuurlijk graag voor u.

Locatie Belvédère Maastricht Industrieweg 4, 6219 NR Maastricht T 088 - 801 07 70 F 088 - 801 07 71 E agl@afvalzorg.nl

Locatie Brunssum Waubacherweg 11, 6442 PW Brunssum T 088 - 801 07 07 F 088 - 801 07 08 E agl@afvalzorg.nl

Hoofdkantoor Postadres Postbus 2, 1566 ZG Assendelft T 088 - 801 08 01 F 088 - 801 08 08 E info@afvalzorg.nl www.afvalzorg.nl

Volg ons op Twitter: www.twitter.com/afvalzorg

FOL730/012022 CL

COMBINATIE AFVALZORG & DEN OUDEN VOF