Klæbu Panorama

Page 1

Med TOBB kommer trygghet

– Det at TOBB har kommet inn og tatt ansvar for Klæbu Panorama, i tillegg til at vi har et skikkelig oppegående styre, gjør at vi er kjempeglade for at vi flyttet hit, sier Ruth Marie.

Boligbyggelaget TOBB er en av eierne av boligprosjektet. De er stolte av det som har blitt bygget og veldig fornøyde med samarbeidet mellom dem, styret og beboerne.

– TOBB­navnet skal være et kvalitetsstempel og bety trygghet for kjøperne. Ikke fordi vi nødvendigvis bygger annerledes, men fordi vi ivaretar forretningsførsel og er med hele veien, også etter at bygget står ferdig, forteller prosjektleder og eiendomsutvikler Helle Pettersen TOBB.

FRA ENEBOLIG TIL DRØMMELEILIGHET:

Beliggenheten her er utrolig fin!

Med panoramautsikt og nærhet til både marka og sentrum, har ekteparet Arnt Inge og

Ruth Marie Torvik funnet seg godt til rette i sitt nye drømmehjem i Klæbu Panorama.

– Vi hadde aldri bodd i blokk før, men da vi fikk se denne leiligheten tenkte vi at både den og beliggenheten var perfekt for oss, forteller Ruth Marie Torvik.

Hun og ektemannen Arnt Inge kjøpte en av toppleilighetene hos Klæbu Panorama i 2019, da første del av byggingen var unnagjort. slutten av mars 2022 stod det andre og siste byggetrinnet med 20 nye leiligheter ferdig og klar til innflytting.

Ekteparet har mange lovord om sameiet og forteller at de nye

naboene som nå skal flytte inn, vil få mye å glede seg over.

– Beliggenheten her er utrolig fin.

Vi har en fantastisk utsikt, og nærhet til butikker, kulturhus og treningssenter. Skole og barnehage ligger nærme, og rett bak blokka kan man gå direkte opp marka, sier Arnt Inge fornøyd.

En ny og lettvint hverdag

– Vi liker å sitte ved kjøkkenbordet og se utover bygda.

Utsikten betydde veldig mye da vi bestemte oss for å kjøpe her, forteller Ruth Marie og titter ut vinduet.

De store vindusflatene i leiligheten slipper inn mengder med dagslys og lar dem nyte panoramautsikten uansett hvor de oppholder seg.

Overgangen fra enebolig til leilighet har vært behagelig for det aktive ekteparet. Etter hvert som barn og barnebarn vokste seg store, minsket behovet for å ha et stort hus og en stor hage som krevde sitt. Med parkeringskjeller, balkong, kontor, gjesterom og åpen kjøkkenløsning har de nå fått det de ønsket seg i en leilighet.

– Normalt når du kjøper deg inn i et nytt borettslag eller sameie så finner man ut ting der og da, men her har leilighetene fra byggetrinn 1 vært i drift i noen år, så du flytter inn i en blokk hvor det allerede er masse folk og liv og til et allerede godt etablert sameie sier Pettersen.

Leie-før-Eie

Flere av de kommende beboerne i Klæbu Panorama har sikret seg leiligheter uten at de har hatt tilstrekkelig med egenkapital, takket være TOBB­konseptet Leie­før­

Eie. Dette er en løsning som gjør det mulig å komme seg inn på boligmarkedet så lenge du har betalingsevne. Selv om Leie­førEie­leilighetene Klæbu Panorama nå er utsolgt, finnes det fremdeles en rekke TOBB­prosjekter som tilbyr dette i regionen.

– Med Leie­før­Eie får du mulighet til å leie boligen 5 år før du kjøper den. Den prisen du kjøper leiligheten for er fast, og prisøkningen i leieperioden tilfaller deg som leietaker, slik at du kan bruke det som egenkapital når du benytter deg av kjøpsopsjonen, forklarer Pettersen.

På tobb.no ligger det informasjon om Leie­før­Eie. Der kan du se hva leilighetene koster i måneden og finne interesseskjema for å komme i kontakt med TOBB. DNB vil også være involvert i prosessen for å vurdere betalingsevne og tilby økonomisk rådgivning.

– Plutselig kan man være den lykkelige eier – eller leier ­ av en ny leilighet, sier Pettersen med et smil.

Fremdeles noen få leiligheter til salgs

Kristian Dahl­Andersen er eiendomsmegler for Klæbu Panorama og kan fortelle at de nå er siste innspurt av salget. – Vi har faktisk bare 2 leiligheter igjen før prosjektet er helt sluttsolgt. Så er du på jakt etter en ny leilighet sentralt i Klæbu bør du gripe sjansen, sier Dahl­Andersen.

Han trekker frem utsikten og beliggenheten som særegne kvaliteter ved Klæbu Panorama. Det er et rolig og tilbaketrukket område, men likevel nært det man trenger. Her har man vestvendte leiligheter, nærhet til både Klæbu sentrum og turstiene i marka. Fordelene med å flytte inn i en nybygd leilighet medfølger selvfølgelig også.

– Her kan du flytte rett inn i en effektiv 4­roms hjørneleilighet i 5. etasje, eller kan vi friste med en toppleilighet med alt på ett plan? Begge leilighetene har en solrik beliggenhet med panoramautsikt og med turmuligheter rett utenfor døra til alle årstider.

– Det er en moderne prosjektstandard, og alle leilighetene har flotte kjøkken fra HTH, lekre flislagte bad, egne sportsboder og parkeringsplasser i kjeller – også er det heis til alle byggets etasjer. Man har alt man trenger her, forteller megleren.

Nettopp det sier ekteparet Torvik seg helt enig i.

Vil du vite mer om Klæbu Panorama?

Ta kontakt med Kristian Dahl­Andersen på Tlf. 920 23 198 eller på mail kristian.dahl-andersen @dnbeiendom.no

ANNONSØRINNHOLD: KLÆBU PANORAMA ANNONSØRINNHOLD: KLÆBU PANORAMA –
KPANORAMA.NO

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.