Sinneshyttå - brosjyre 2021

Page 1

Fra drøm til virkelighet sinneshytta.no

1


r e m m ø r d e t t y H SINNESHYTTA.NO

|

DESIGN, TEKST & 3D-ILL.: AD. MOMENT. FOTO: TOR SIGVE VIK & JOAKIM BJERK

EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL SIDEN 1997

Vi tar forbehold om endringer i tekniske spesifikasjoner og tegninger. 3D-illustrasjonene kan ikke brukes som dokumentasjon av kontraktsmessige forhold. Avvik vil forekomme.


INNHOLD 4

La oss bygge din drømmehytte

6

I ett med naturen

8

Tradisjonsrike håndverksteknikker

10

Velkommen hjem

12

Peiskos, varme & glede

14

Eventyrlig hytteglede

16

Kjøkkenglede

18

Rom for velvære

20

Hyttemodellene

46

Våre tomteområder i Sirdal

54

Opplevelsenes rike – året rundt

3


EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL | SINNESHYTTA.NO

La oss bygge din drømmehytte

Drømmer du om en unik hytte i Sirdal, en hytte som er skreddersydd etter dine ønsker? Da er vi i den unike posisjon at dette er hele vår forretningsidé – eksklusive og kundetilpassede hytter. Som hytteutvikler skiller vi oss ut ved å tilby mange muligheter for kundetilpasning av tegninger og leveranse. Godt håndverk og utstrakt service er en vesentlig del av denne ideen. Sammen med nøye utvalgte og løsningsorienterte underleverandører vet vi hva som skal til for å tilfredsstille selv de mest kvalitetsbevisste kunder. Hyttene som presenteres i denne brosjyren er resultat av mange års erfaring og tett samarbeid med våre kunder. Alle tegningene kan justeres etter ønsker, tomt og terreng, så se på tegningene som et utgangspunkt for å virkeliggjøre dine drømmer. God fornøyelse! Daglig leder i Sinneshyttå, Tor Sigve Vik

4


5

5


EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL | SINNESHYTTA.NO

Inaturen ett med

EN SINNESHYTTE HARMONERER MED OMGIVELSENE

Enten vi former oss etter naturen eller vi former naturen etter oss, så er det kortreist, solid og tradisjonsrikt.

6


Stein er et fantastisk vakkert byggemateriale, uansett i hvilken form den kommer. Her er det Tegl & Betong som sammen med Sinneshyttå og kunde har planlagt og designet uteområdene. Resultatet er direkte imponerende og en fryd for øyet.

77 Demohytten på tomt 32 i Brendeheia.


EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL | SINNESHYTTA.NO

TRADISJONSRIKE HÅNDVERKSTEKNIKKER Byggekonseptet «Sinneshyttå» er utviklet i Sirdal med fokus på den optimale hytteopplevelsen. Lokal byggeskikk og tradisjon holdes høyt i hevd og skal ivaretas i ethvert prosjekt, samtidig som vi tilbyr alle moderne fasiliteter. Det mest synlige er inngangsdøra, som har smale vinduer med tre ruter på hver side. Dette er et trekk vi kjenner igjen fra flere originale, gamle hus i Sirdal. De grove søylene som går igjen i hyttene er inspirert av grindkonstruksjon, som også har lange røtter i Sirdal. Dette er en byggeteknikk som skriver seg helt tilbake til vikingtida, og er eldre enn lafteteknikken. I dag kan den blant annet ses i gamle høyløer. Sinneshytter er kledd med tettvokst furu, som har brukt mer enn 100 år på å vokse. Det er det lokale sagbruket Sirdal Sag som skjærer og leverer alt utvendig trevirke til Sinneshyttå, inkludert terrasserekkverkene med de karakteristiske korsene.

8


En Sinneshytte er aldri bare en hytte i mengden. Den skiller seg klart ut og er et bevisst, inspirert valg som faller utenfor sammenligning. Bildene på disse sidene er fra en kundetilpasset hytte på Brendeheia. Her brukte Sinneshyttå og kunden mye tid på åplanlegge alle fargekombinasjoner og materialvalg, Resultatet er solid, rustikt og meget tiltalende, og vitner om en hytteeier med god smak og instinkt i hva som skaper den riktige hyttefølelsen.

Sinneshyttå er synonymt med høy kvalitet. Det er Birkeland Bruk som leverer innvendige paneler/byggevarer samt precut reisverk. Alt er nøye planlagt og ingenting en tilfeldighet. Vi vet hva du vil ha.

9


EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL | SINNESHYTTA.NO

Velkommen hjem En hytte skal vekke alle de gode følelsene, og det gjør Sinneshyttå. Vi skaper rom for de gode kombinasjonene. Høyt under taket, godt lys, romslighet, og materialer av høy kvalitet.

10


Høy byggteknisk kvalitet på vinduer og dører er nødvendig for en fjellhytte som kan bli utsatt for ekstreme påkjenninger. Sinneshyttås leverandør av vinduer og ytterdører er tradisjonsrike Bykle Vindu.

11


EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL | SINNESHYTTA.NO

Peiskos, varme & glede

Det er lite som kan sammenlignes med peiskosen på hytta. Nå mørket faller på og pulsen senkes, har peisen en magisk tiltrekningskraft som vi elsker. Derfor er peisen(e) alltid i fokus på Sinneshyttå. Den er samlingspunktet for alt det gode, – stemning, fellesskap, smak, og hvile. Vi kan vise til mange lekre løsninger som du kan velge blant, eller skreddersy din helt unike peis. Ingenting varmer mer – gled deg!

12

Bildet over viser peis fra spesialutviklet og kundetilpasset hytte i Slettekvæv.


Bildet over er fra demohytten på Brendeheia hvor Halvor Bakke og Bohus har stått for materialvalg, fargevalg og interiørdesign.

ELDHUS De siste årene har Sinneshyttå, sammen med Tegl & Betong, utviklet et nytt, spennende konsept kalt Eldhus! Dette er et meget forseggjort anneks hvor matlaging står sentralt, gjerne med bakerovn, peis eller grill. Disse eldhusene spesialtegnes etter dine ønsker, og det er bare fantasien som setter grensene. Eldhuset på bildet til venstre, har både bakerovn og peis integrert i den fantastiske muren, som utgjør den ene av eldhusets fire vegger. En av de andre veggene kan dessuten foldes helt opp! Det er også god spiseplass inne, og eldhuset er selvsagt isolert slik at det kan benyttes hele året. 13


EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL | SINNESHYTTA.NO

Eventyrlig hytteglede

Den lekre demohytten på Brendeheia er et praktfullt eksempel på hvor flott en kan innrede en hytte fra Sinneshyttå. Interiørdesign: Halvor Bakke og Bohus. Bakke er blant annet kjent fra TV3-serien “Eventyrlig oppussing”. Bjerks Trevarefabrikk har levert skreddersydd kjøkkeninnredning.

14


Den flotte trappen er designet for å en helhetlig opplevelse av rommet.

15


EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL | SINNESHYTTA.NO

Smak & behag KJØKKENGLEDE

Kjøkkenet er et rom for å trylle frem gode smaker og stort behag. Sjelden samles vi mer og lengre rundt måltidene enn på hytta. Derfor er kjøkkenløsningene våre skreddersydd med lekre og meget funksjonelle løsninger, perfekt for ditt kjøkken. Utvalget av kjøkken fronter, materialer og tilbehør er nærsagt endeløst.

16


Bjerks Trevarefabrikk er det nærmeste man kommer en hoffleverandør av kjøkkeninnredninger til Sinneshyttå. Du kan selv velge mellom et klassisk eller et mer minimalistisk uttrykk.

17


EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL

Rom for velvære

SINNESHYTTA.NO

|

Våre hytter har ofte både 2 bad, WC og badstu, for ingenting setter prikken over i´en som litt luksus og velvære.

Et lunt og godt baderom med moderne fasiliteter er for mange selve definisjonen av komfort i en fjellhytte. På disse bildene ser man hvor fint det er når naturens materialer og fjellets farger brukes inne. 18


Sinneshyttå samarbeider med Modalsli Rør, som utfører alle typer rørleggertjenester, planlegging og arbeid med bad og andre våtrom. Murteknikk håndterer ofte selve flisejobben i både våtrom og tørre rom, og Lie Ventilasjon står for all levering og montering av ventilasjonsteknologi i hele hytten.

19


20

SINNESHYTTA.NO

| EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL

e t t y H modellene VALGFRIHET OG TRADISJON


22 SINNESLIE

24 SOLEIKNUTEN

26 URDALSKNUTEN

28 VIDEKVÆVEN

30 ØYNE

32 ANDESTJØDN

34 BERGEHEI

36 HILLEKNUTEN

38 JENTEFJEDL

40 NORHEIM

42 STOREKNUT

44 BJØRNEFJELD

Det er bygdegutt, gründer og daglig leder i Sinneshyttå, Tor Sigve Vik, som har tegnet de ulike Sinneshyttene. Arkitektkontoret IHT er fast rådgiver og håndterer alt av arbeidstegninger, oppmålinger og mer.

21


VÅR NYESTE MODELL – EN PERFEKT KOMBINASJON | SINNESLIE

SINNESLIE

22

Sinneslie er vår nyeste hyttemodell med 145 m2 BRA, med alt på ett plan. Hytten har gode og romslige løsninger som gir en god fleksibilitet etter behovene. Her får du 4 soverom, hvorav en masterenhet, en ekstra stue, 2 bad, gjeste WC og stort vaskerom/skistall m/biinngang, stor hall og en nydelig stue/kjøkken løsning. Ute får du en diger terrasse hvor du kan nyte de herlige solforholdene. Dermed er de fleste behovene på hytta sikret. Skulle du ha ønske om mer eller andre løsninger, så er vi kjent for å skreddersy løsninger som vil gjøre denne, eller en av de andre modellene våre, til din suverene drømmehytte.


Bruksareal: 145 m² Bebygd areal: 167,9 m² Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative plan-

1. etasje: Stue/kjøkken, 4 soverom, 2 bad, wc, skistall/vask, hall og gang.

løsninger er tilgjengelige.

23


EN STOR OG ROMSLIG HYTTE PÅ ETT PLAN | SOLEIKNUTEN

SOLEIKNUTEN

24

Soleiknuten er en romslig og langstrakt hytte med alt på ett plan som glir fint inn i landskapet til tross for sin gode størrelse. Dette er en hytte som fungerer godt for storfamilien og når venner kommer på besøk. Hytten har fem soverom hvorav en masterenhet med eget bad. I tilknytning til de andre soverommene er det et bad med badstue. Ellers finer du en egen TV-stue, vaskerom, skistall med biinngang, WC, et teknisk rom/bod, hall og en stor og luftig åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang. Utvendig er det en stor og flott terrasse med blant annet et overbygd området på 15 m2 med peis.


Sov 8,5 m2

Skistall 11,2 m2

Bruksareal: 199,2 m² Bebygd areal: 245,7 m²

Badstu 2,1 m2

Bad 2 5,0 m2

Gang 16,7 m2

Sov 4 8,1 m2

Teknisk 6,1 m2

Sov 3 8,1 m2

Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative plan-

Vask 6,3 m2

TV-stue 15,5 m2

G

Utekran

løsninger er tilgjengelige.

G

G

Hall 15,1 m2 WC 2,2 m2

Bad 1 5,3 m2

Stue/kjøkken 59,0 m2

G

Overbygd uteplass 14,8 m2

Sov 1 12,4 m2 G

Sov 2 8,4 m2

Peis

1. etasje: Stue/kjøkken, 5 soverom, 2 bad, wc, badstu, skistall, vindfang og gang.

25


EN STOR OG ROMSLIG TOPPSTUEMODELL | URDALSKNUTEN

URDALSKNUTEN

26

Hyttemodellen er oppkalt etter Urdalsknuten (1434 moh.), det høyeste fjellet i Agder. Navnet passer godt, da dette er en stor og innholdsrik hytte. Her får du en stor stue med utgang til terrasse, kjøkken med spisestue, fire soverom, to bad, gjestetoalett, romslig gang, bod med vaskerom, sportsbod og en hems med mange muligheter. Det ene badet kan leveres med badstu.


evt. plb.G

Bad 1 3,7 m2 Sov 1 9,1 m2 Bad 2 4,9 m2

Kjøkken 16,1 m2

Isolert feieluke

Gang 6,7 m2

Lettpeis

Hall 13,9 m2 r ve so

m

He

Vask 2,8 m2

Sov 4 7,9 m2

Stue 30,6 m2

Åpning

F him lat ling

Badstu 2,2 m2 Åpning

Sov 3 7,8 m2

Wc 1,7 m2

Terrasse

Flat

Sov 2 8,8 m2

himlin

g

Sport 6,6 m2

1. etasje: Stue/kjøkken, 4 soverom, 2 bad, wc, sportsbod, vindfang og gang.

Bruksareal: 149,9 m² Bebygd areal: 157,9 m² Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative planløsninger er tilgjengelige.

Hems 17,5 m2

2. etasje: Hems.

27


EN LYS, LEKKER OG MODERNE KLASSIKER | VIDEKVÆVEN

VIDEKVÆVEN

28

Videkvæven er en romslig og flott hytte som enkelt tar imot gjester med sine 5 soverom. Hytten består av hall med trapp til loftstue og WC. Til venstre for hallen ligger stuen med stor takhøyde, og videre fra stuen kommer du inn til et stort kjøkken med masse lys fra store vinduer og flott utsikt. Til høyre for hallen finner du 5 soverom, 2 bad, wc, vaskerom og skistall med biinngang. I 2. etasje er det en flott loftstue på ca. 20 kvadratmeter.


Bruksareal: 160,5 m² Bebygd areal: 163,9 m² Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative planløsninger er tilgjengelige.

1. etasje: Stue/kjøkken, 5 soverom, 2 bad, wc, vaskerom, skistall, hall og gang.

2. etasje: Loftstue.

29


EN ROMSLIG OG FLEKSIBEL HYTTEKLASSIKER | ØYNE

ØYNE

30

Øyne er en av våre mindre hyttemodeller med 123 m2 BRA, med alt på ett plan. Hytten har gode og romslige løsninger som gir en god fleksibilitet etter behovene. Her får du 3 soverom med mulighet for et fjerde soverom eller, slik tegningene foreslår, med en ekstra stue. Bad, WC og eget vaskerom sørger for at behovene på hytta er sikret, samt en stor og praktisk skistall med egen biinngang. En flott stue- og kjøkkenløsning med god takhøyde og en stor terrasse utenfor sikrer de gode stundene på fjellet, uansett vær eller årstid.


Bruksareal: 123 m² Bebygd areal: 142,6 m²

1. etasje: Stue/Kjøkken, 3(4) soverom, TV-stue, bad, WC, vaskerom, skistall/bod, entré

Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative planløsninger er tilgjengelige.

31


POPULÆR OG ROMSLIG HYTTE MED ALT PÅ ETT PLAN | ANDESTJØDN

ANDESTJØDN

32

En hytte som tar utgangspunkt i en populær og romslig planløsning med stue/kjøkken på den ene siden og tre soverom på motsatt side. Det spesielle her er at du får et utbygg med skistall, badstu og vaskerom i tillegg. Her kan du også få anneks, – perfekt for deg som mer enn gjerne ønsker overnattingsgjester velkommen, eller vil kunne trekke deg litt tilbake når storfamilien dukker opp.


Bruksareal: 97 m² Bebygd areal: 124,2 m² Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative planløsninger er tilgjengelige. Bad 2,8 m²

Allrom 11,4 m² Sov 1 8,5 m² Sov 2 6,7 m²

Terrasse

2,2

m

Gang 8,4 m²

Bod 1,3 m²

m so ve r–

Vindfang 7,2 m²

He

G Skohylle

Terrasse

Peis

et as je

hø y

de

Stue/kjøkken 34,4 m²

WC 1,4 m²

Sov 3 5,1 m²

Bad 4,2 m²

Badstu 2,2 m² Vask 2,9 m² F. Va. Skistall 10,2 m²

1. etasje: Stue/kjøkken, vindfang, gang, 3 soverom, bad, badstu, vaskerom og skistall. Anneks: Allrom og bad.

33


EN FUNKSJONELL HYTTE MED MANGE MULIGHETER | BERGEHEI

BERGEHEI

34

Bergehei er blant våre minste og mest funksjonelle modeller, men den har samtidig det umiskjennelige kvalitetspreget av å være en Sinneshytte. Bergehei er dessuten tilrettelagt for utbygging ved inngangspartiet dersom behovet for mer plass skulle melde seg. Alle soverommene og badet er samlet i samme avdeling, og herfra er det også trapp opp til den praktiske hemsen som fort blir en yndet avdeling for barn og unge. Denne hytta har også en skistall/redskapsbod som er bygd inn i hyttekroppen, noe som er svært praktisk i det daglige.


Skistall/ Hobby/ redskap 7,4 m2 Vindfang 3,2 m2 m/glass

Stue/kjøkken 29,1 m2

Sov 3 6,2 m2

WC 1,3 m2

Bad 4,3 m2

Gang/ trapp 9,0 m2

Sov 2 8,2 m2

Kott 1,9 m2

G G

Sov 1 6,6 m2

1. etasje: Stue/kjøkken, 3 soverom bad, wc, skistall/redskapsbod, vindfang og gang. Bruksareal: 99 m² Bebygd areal: 104,7 m² Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative planløsninger er tilgjengelige.

Hems 11,5 m2 WC/ dusj 4,0 m2 Kott 1,9 m2

2

Hems 15.5 m2

2. etasje: Hems, wc/dusj og kott.

35


EN STOR HYTTE MED MANGE PRAKTISKE KVALITETER | HILLEKNUTEN

HILLEKNUTEN

36

En stor hytte med oppstue og mange familievennlige og praktiske kvaliteter. Med fire til fem soverom, to stuer og to bad kan du ønske hele storfamilien velkommen til gards året rundt. To av soverommene, et bad og loftsue utgjør en egen avdeling i 2. etasje. Praktisk som ungdomsavdeling eller når gjester kommer. Med både skistall og sportsbod får du god lagringsplass til friluftsutstyret, som det fort kan bli mye av.


Evt. utepeis

Sport 5,3 m²

Skistall 6,6 m²

Bad 5,0 m²

WC 1,7 m²

Hall/trapp 11,6 m²

Gang 3,7 m² G

Sov 1 10,0 m²

F. Va.

Vask 4,7 m²

Badstu 2,2 m²

Stue 25,4 m²

Sov 2 6,0 m² Kjøkken 19,3 m²

G

Terrasse

Bruksareal: 150 m² Bebygd areal: 124 m² 1. etasje: Stue, kjøkken, hall/trapp, gang, 2 soverom, bad, badstu, vaskerom med biinngang, skistall og sportsbod.

Sov 4 7,4 m²

Bad 3,6 m²

Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative planløsninger er tilgjengelige.

Sov 3 6,6 m² Gang 1,9 m²

Loftstue 17,0 m²

2. etasje: Loftstue, 2(3) soverom og bad.

37


EN ELEGANT HYTTE MED MYE PÅ ETT PLAN | JENTEFJEDL

JENTEFJED

38

En særdeles elegant hytte hvor du får utrolig mye på ett plan. Den lange og lave hyttekroppen ligger beskjedent i terrenget sett i forhold til alt hytten rommer. Her får du blant annet fire soverom, bad og TV-stue i en egen avdeling, som er godt adskilt fra kjøkkenet, den store stuen og terrassen.


Bruksareal: 142,2 m² Bebygd areal: 173,4 m² Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative planløsninger er tilgjengelige.

Sov 3 7,6 m² G

Sov 1 9,9 m² G

TV-stue 14,6 m²

Kjøkken 10,1 m²

Bad 5,6 m²

Terrasse

G

G Gang 3,2 m²

Bad/vask 5,9 m²

Skistall 3,3 m²

Sov 2 7,2 m²

Bod 3,1 m²

Hall 12,7 m²

Stue 48,0 m²

WC 1,6 m²

Sov 4 6,2 m²

1. etasje: Stue, kjøkken, hall, bad, WC, bod, 4 soverom, TV-stue, bad/vaskerom og skistall.

39


EN NYDELIG HYTTE SOM PASSER PERFEKT INN I SIRDALSNATUREN | NORHEIM

NORHEIM

40

En nydelig hytte som passer perfekt inn i sirdalsnaturen. Innvendig finner du en romslig og praktisk hall som skaper et klart og praktisk skille mellom to fløyer; en med stue/kjøkken, den andre med til sammen fire soverom og to bad. Den store masterenheten er unik hytteopplevelse i seg selv. Det er også en ekstra stue tilknyttet soverommene i 2. etasje, som blir en rolig sone fint skjermet fra oppholdsrommene i 1. etasje.


Sov 1 16,2 m² G Stue/kjøkken 39,2 m²

G

Hall 14,9 m²

Gang/trapp 7,3 m²

Bad 7,2 m²

Vask 3,2 m²

Bod 2,3 m² Glassvegg m/dør

Va.

Skistall 7,0 m²

Badstu 3,1 m²

1. etasje: Stue/kjøkken, hall, WC, gang/trapp, soverom, bad, badstu, bod, vaskerom og skistall.

Sov 4 7,7 m² Loftstue 11,0 m²

Plb.G Sov 3 10,0 m²

Gang 2,6 m²

Bad 4,9 m²

Bruksareal: 149,5 m² Bebygd areal: 132,6 m² Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative planløsninger er tilgjengelige.

Sov 2 9,2 m²

2. etasje: Loftstue, 3 soverom og bad.

41


EN HYTTE MED ET MEKTIG OG IMPONERENDE UTTRYKK | STOREKNUT

STOREKNUT

42

En hytte med et mektig, staselig og imponerende uttrykk. Med totalt seks soverom har du et fenomenalt utgangspunkt for å samle familie, slekt og venner til herlige dager i Sirdal. Stuen og kjøkkenet er hyttens romslige samlingssted. Med både soverom og bad i hver ende av 1. etasje er det en praktisk og klar inndeling mellom private og sosiale soner. Loftet består av to soverom og egen stue, noe som gjør det enkelt for besøkende å trekke seg tilbake etter en lang dag ute i fjellet.


Bod 3,0 m2 Skistall/ bod 6,0 m2

G Sov 1 8,3 m2

Hall 11,3 m2

Bad 6,8 m2

Teknisk 3,0 m2

Kjøkken 17,3 m2

Gang 10,3 m2

Sov 2 5,1 m2

Badstu 2,5 m2

G

G Bad 4,7 m2 Sov 3 8,3 m2

G

Stue 32,0 m2

G

Sov 4 10,3 m2

Bruksareal: 157,8 m² Bebygd areal: 193,7 m² Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative plan-

1. etasje: Stue, kjøkken, 4 soverom, 2 bad, badstu, wc, hall, skistall, bod, teknisk rom og gang.

Sov 5 7,3 m2

G

løsninger er tilgjengelige.

Sov 6 7,3 m2

G

Bod 3,5 m2

Åp en tn ed

Loftstue 11,4 m2

2. etasje: 2 soverom, loftstue og bod. 43


ET STORT OG MEKTIG HYTTEPARADIS MED ALT | BJØRNEFJEDL

BJØRNEFJEDL

44

Hyttemodellen Bjørnefjedl, en innholdsrik og stor familiehytte med mange kvaliteter. Her kan hele storfamilien kose seg sammen året rundt. Med både skistall og sportsbod får du god lagringsplass til alt av friluftsutstyr.


Bruksareal: 283 m² Bebygd areal: 167 m² 1. etasje: Stue/kjøkken, 5 soverom, 2 bad, wc, gang.

Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. Alternative planløsninger er tilgjengelige.

U. etasje: Skistall, bad, vaskerom, kjellerstue, garasje og teknisk rom.

45


46

SINNESHYTTA.NO

| SIRDALS BESTE TOMTER


r e t Tom VÅRE TOMTEOMRÅDER I SIRDAL

Vi har ledige tomter på Sinneslia, Brendeheia, Heimre Kvednhusbakken, Øyne, Djupedalen og Rubetødnane. På sinneshytta.no finner du tomteområdene med egen tomtevelger hvor du kan se bilder fra tomten og finne et forslag til hyttemodell. Vil du ha en annen modell, så løser vi det.

47


LEDIGE TOMTER FORSBERGLØYPA

HYTTER UNDER OPPFØRING FOR SALG

SIRDALS BESTE TOMTER

HYTTER

RUBETØDNANE AUST

ÅLSHEIA

SLETTEKVÆV SKI INN - SKI UT Under arbeid

SLETTEKVÆV Under arbeid

12 CHALÉT

|

SKIFORENINGSTOMTA Under arbeid

35

LEITET BOLIGFELT Under arbeid

FJELLSTOVA

SINNES

BAKKEN GÅRD Under arbeid

SINNESHYTTA.NO

34

BFF1

29

32

33

BFF2

31

30

BFF3

BFF6

BFF4 BFF10 BFF5 BFF7

BFF9

BFF8

HEIMRE KVEDNHUSBAKKEN Nytt felt – 10 tomter

SVARTEVASSÅSEN Annleggstart 2022

SINNESVATN

MYRALEITE

SINNESLIA

GP DAGLIGVARE 32

BF 66 BF 67

BF 68

2 BF 1 BF 2

EH 2

BF 69

BF 64

BF 5

34

BF 70

EH 3

5 1

BF 33

BF 71

BF 4

BF 6

BF 65

BF 72

4

BF 7

BF 8

BF 26

BF 32

3

EH 18

BF 34

6

EH 4

29

EH 1 BF 3

BF 63

31

BFf 2

30 B

30 A

BFf 1

BF 11

BF 25 BF 31

BF 13

BF 9

BF 36

EH 17

BF 12

BF 10

BF 35

BF 75

BF 15

BF 16

BF 74

BF 73

BF 24 BF 17

BF 30

BF 23 BF 38

BF 77

BF 76

BF 20

BF 37

BF 18 BF 21

BF 29

BF 19

BF 22

FURUÅSEN LØYPA

BF 28 BF 78

8

EH 16

SVARTEVATN BF 41

BF 42

18 7

17

BF 27

EH 13 EH 6

15

19 28

BF 40

20

BF 43

EH 7 EH 14

BF 44

BF 58

27

BF 45

EH 15

BF 46

14

BF 49

BF 60

BF 54

BF 62

BF 55

EH 8

22

26

EH 9

EH 12

BF 59 BF 61

_

.

21

BF 57

BF 48

BF 53

BF 47

BF 50

25 23

BF 56

_

EH 11

BF 52 BF 51

13

24 12

48

.

EH 5

EH 10

BFf 3

10 11

9


ANDESTJØNN

1 2 4

3 BFF 38

5

DJUPEDALEN

BFF 17

BFF 18

BFF 19

BFF 29

BFF 30

BFF 16

BFF 28

BFF 14

BFF 27

BFF 26 BFF 11

BFF 21

BFF 13

BFF 34 BFF 22 BFF 32

BFF 10

BFF 24

BFF 23

BFF 6

BFF 33

BFF 35

|

BFF 37

BFF 9

|

BF2

HAUGEN

SIRA

BFF 36

BF40 BF1

BF41

13

BF7

SINNESHYTTÅ

BF8

BF3

BF43

BF9

BF54

BF45

4

5

|

11

3

15

DAGSPARKERING

|

2

4

|

16

BF11

BF10

|

12

17

19

BFF 1

BF55

1

14

||

18

BFF 2

BF42

BF6

BF5 BF4

BF64

BF46 BF53

BF38

BF44

BF12

BF47

BF39

SPP

8

7

BF 65

10

BF48

BF49

BF56 BF30

BF19

BF15

22 6

BF52

BF13

BF14

BF29

BF60

20

23

21

9 25

BF 66 BF17 BF18

BF37 BF16

BF50 BF20

BF61

32

BF58

LYSLØYPE

26

29

BF62

BF59

28

BF36 BF63

BF31

33 41

37

BF23

BAA

BF34

BF25

BF26

BF27

40

BF28

39 34

BF35

36

38

35

BF24

43

44

BREKKEBUA

ØYNE

HØNEDALEN

42

45

46

41

9 10

47

11

48

12

18

17

T

19

49 53 62

13

20

21

14

54

22

15 61

23

50

55

26

27

16 56

60

24 29 8A 30

36

34

33

52

59

28

32

51

57

35

25

8B

37 31

58

RAUNELI

7A

38

39 40

5A

7B

5B

6A 6B

MÅL SESILÅMI

4A

4B

3A

SLOTTET

3B

1A 2A

1B 3

BF71

BF25

BF26 BF72

2B

BF23

BF84

BF21 BF22

BF70

BF27

BF93 BF99

BF83

BF73

BF92

BF69

BF24

BF29

BF82

BF16

BF68

BF95

BF97

BF75

BF14

BF96

BF5

BF7

BF31 BF90

BF4

BF13

BF86 BF39 BF40

BF89

BF80 BF87

BF79

BF78

BF33

BF42

BF54

BF9

BF11

BF88 Vei

BF3

BF37 BF35

BF41

BRENDEHEIA

BF12

BF36 BF38

HØNA

BF8

BF81

BF76

BF77

BF20

HØNEDALEN BF6

BF32

BF67

BF66

BF15

BF85

BF17

Vei

BF30

BF91

BF19

BF18

BF28

BF94 BF98

BF74

BF2 BF10

BF43

BF34

BF1

BF44

BF55 BF56

BF48 BF47

BF53

BF59

BF46

BF50

|

|

BF65

|

|

BF45

BF52

– BF57

BF22

42

30 31

27

BF32

BF21

BF57

BF 67 BF51

BF33

24

BF49

BF51 BF64

BF61

BF58 BF62

BF63

HAUGEFJEDL AUST

HAUGEFJEDL

NESEDALEN

49


32 2

EH 2

EH 4

29

EH 1 34

6

BFf 2

30 B

30 A

BFf 1

31

EH 3

5 1

3

EH 18

4

SIRDALS BESTE TOMTER

EH 17

8

EH 16

18 7

17 EH 13

EH 6

15

19

EH 5

28

20

SINNESHYTTA.NO

|

.

EH 7 EH 14

_

.

21 27 EH 15 14

EH 8

22

26

EH 9

EH 12 25 23

_

EH 11 13

24 12

SINNESLIA Sinneslia er et veletablert hyttefelt sentralt på Sinnes. Her har vi 3 ledige tomter: tomt 13, 28a og 28b. Det går en familievennlig skiløype gjennom feltet som gjør det lett å komme seg ut på ski for både små og store. Skiløypa slynger seg mellom hyttene og er koblet via Neset brua til alt som er av løyper. Sykkelstier binder også feltet sammen med de mest sentrale turløypene på Sinnes. Fra Sinneslia får du gåavstand til Fjellstua og fantastisk utsikt mot Ålsheia, Hilleknuten og Sinnesvatnet.

50

EH 10

BFf 3

10 11

9


|

| |

12

|

||

1

14

18

7

13

17

19

35 5

11

3

15

4

|

2

4

|

34 16

22

8

7

6

BFF1

10

29 20

33

23

21

32

31

BFF2

9 25

30

BFF3

BFF6

BFF4

24 32

42

BFF10

26

BFF5

30 31

BFF7

29 27

BFF9

28

BFF8

33 41

37

40

39 34 36

38

35

43

44

42

45

46

41

9 10

47

11

48

ØYNE

12

18

17

T

19

HEIMRE KVEDNHUSBAKKEN 49

Hyttefeltet Øyne ligger midt i den mektige elva Sira og er et fantastisk sted for hytteliv og naturopplevelser året rundt.

53

21 22

15

61

50

55

26

16

56 57

58

23 27

28 29

32

51

Veien ned til GP´en på Sinnes er kort om du skulle ha glemt noe. Skiløyper og sykkelstier finner du også i umiddelbar nærhet. For deg som vil bygge drømmehytta, så er dette de mest sentrale tomtene som er mulig og få tak i på Sinnes. Du får flott utsikt over Sinnesvatnet, Ålsheia og horisonten. Feltet er ferdig regulert og tomtene vil være byggeklare sommeren 2022. 52

59

BF 68

20

14

54

60

Rundt hele øya finner du fine kulper for både bading og fisking, og den jevne elvesusen skaper en helt spesiell stemning. Øyne er dessuten sentralt plassert i forhold til langrennsløyper og skitrekk. Fra hytteveggen til oppkjørte løyper i Hønedalen og Forsbergløypa tar det bare noen minutter. Nærmeste skitrekk er Ålsheia.

13

Her har vi svært sentrale og solrike utsiktstomter med umiddelbar nærhet til Ålsheia skisenter og Fjellstua.

62

33

34

30

36

35

38

37

39 40

BF 1 BF 2

BF 69

51

4

BF 5 BF 63

BF 6

BF 3

BF 4

BF 70

BF 71

BF 72


BF71

BF25

BF26 BF72

BF23

BF84

BF21 BF22

BF70

BF27

BF93 BF99

BF83

BF73

BF92

BF69

BF24

BF29

BF16

BF98 BF74

BF82

BF68

BF97

BF6

BF14

BF7

BF31 BF90

BF96

BF5

BF4

BF13 BF32

BF67

BF8

BF81

BF76

BF86 BF39

BF66

BF15

BF85 BF75

BF87

BF33

BF42

BF9

BF11

BF88 BF41

BF3

BF37

BF38

BF35

Vei

BF79

BF78

BF40

BF89

BF80

BF77

BF12

BF36

BF2 BF10

BF43

BF54

BF34 BF44

BF1

BF55 BF56

BF48 BF47

BF53

BF59

BF46

BF49

BF64

BF61

BF58 BF62

BF63

BRENDEHEIA Brendeheia ligger i Hønedalen, et av stedene der snøen legger seg først og tjukkest vinterstid. Her har vi flere fantastiske tomter hvor vi kan bygge din nye hytte. Brendeheia er en perle – til og med i sirdalssammenheng! Her ligger tomtene med svært gode sol- og utsiktsforhold, og i umiddelbar nærhet til langrennsløyper, akebakker og turstier som tar deg innover fjellviddene. Brendeheia er dessuten en del av fellesskapet Hønedalen Hyttegrend, og er særlig populært blant aktive familier som både vil kombinere gode naturopplevelser med en sosial tilværelse. Ikke rart mange kaller dette for ”Det beste av Sirdal”!

52

|

|

| SINNESHYTTA.NO

BF50 BF51

|

|

BF65

BF45

BF52

– BF57

SIRDALS BESTE TOMTER

BF95

BF20

BF17

Vei

BF30

BF91

BF19

BF18

BF28

BF94


BF41

BF5

BF6

BF4

BF7

BFF 2

BF42 BF8

BF3

BF43

BF9

BF54

BF45 BF11

BF10

BFF 1

BF55

BF64

BF46 BF53

BF38

BF44

BF12

BF52

BF13

BF49

SPP

BF 65

BF48

BF56 BF30

BF19

BF15

BF14

BF29

BF47

BF39

BF60

BF 66 BF17 BF18

BF37 BF16

BF50 BF20

BF21

BF61

BF58

BF51 BF33

BF57

BF 67

BF32

BF62

BF59

BF36 BF63

BF31 BF22

BF23

BAA

BF34

BF25

BF26

BF27

BF28

BF35 BF24

RUBETØDNANE Vi er svært stolte over tomteområdet Rubetødnane, som er et sted vi virkelig kan anbefale for alle som drømmer om det gode hytteliv i Sirdal! Rubetødnane ligger midt i løypenettet og nær alt Sirdal byr på. Sving av ved Ankerhaugen og følg veien oppover, så vil du se hvorfor vi mener dette er et av de aller beste stedene hvor du kan realisere hyttedrømmen. Tomtene her har svært gode sol- og utsiktsforhold, og er store nok til at du kan bygge nøyaktig den hytten du vil ha. Vi har bygget flere av de eksisterende hyttene i Rubetødnane så ta turen oppom og bli inspirert!

53


Trolsk stemning

l a d r Si

SINNESHYTTA.NO

|

EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL

og høst i Hønedalen.

54

OPPLEVELSENES RIKE – ÅRET RUNDT


Sirdal er et eldorado for deg som sysler med jakt og fiske. På nettsiden inatur.no kan du enkelt finne ledige jaktterreng tilrettelagt av Statskog. Det er mange steder å velge i, enten du går etter småvilt eller storvilt. Er det fiske som står øverst på agendaen, så er det gode muligheter for fangst både i elvene Sira og Høna. Skal du ta kiloørreten anbefales en tur oppi Njardarheim. Prøv favorittsluken i Håhellervatnet, Rosskreppfjorden, Flatstølåni, Storevatn eller ...Svartevatn, – og nyt turen innover heia!

55


56

SINNESHYTTA.NO

| EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL

Sommer i Sirdal


Sommer som vinter er Sirdal et paradis for deg som trives på tur i naturen. Sirdal er et sykkelparadis, særlig for deg som trives med litt terreng. Men Bade kan man gjøre året rundt i svømmebassengene i Sirdal, men det er jo mest spennende ute i naturen, – og Sirdal har mange muligheter. Om du ikke har prøvd det, så anbefaler vi en badetur til Nessetfossen hvor du kan hoppe fra fjellhyllene, utforske småfossene og jettegrytene. Mulighetene for kanoleie er også mange, for ikke å snakke om alle fiskevannene. Attraksjoner som klatreparken Høyt og Lavt, mini-golf og andre kjekke ting kan du finne lenker til på sinneshytta.no

57


58

SINNESHYTTA.NO

| EKSKLUSIVE OG KUNDETILPASSEDE HYTTER I SIRDAL

Winter wonderland EN MAGISK IDYLL


Med kvalitetshytter fra Sinneshyttå som tilpasses skrå tomter får du det beste utgangspunktet for å oppleve vinterfjellet, LA DEG IMPONERE AV DEN VAKRE SIRDALSNATUREN enten turen går til en av de uttallige fjelltoppene eller langs de 220 kilometerne Nye turmål og naturopplevelser blir fort en del av hyttehverdagen i Sirdal. Såkalte merkede langrennsløypene Sirdal byr på. «SoMe-moments» som bare må deles opplever du året rundt i Sirdal. For de som ikke har opplevd det magiske vinterlandskapet til fjells, anbefales dette. Her kan du nyte oppkjørte flotte skiløyper eller ta turen til en av de mange alpinsentrene. Selv om himmelen selvfølgelig ikke alltid er like blå og klar som her, så er turløypene og store naturopplevelser alltid like i nærheten av alle Sinneshytter – alle årstider.

59


Sinneshyttå AS Sinnes, 4443 Tjørhom Tlf. 38 37 74 20 Ta kontakt med Tor Sigve Vik tlf. 977 29 183 eller tor.sigve@sinneshytta.no for avtale om privatvisning og en presentasjon av våre flotte hytter og tomter.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.