Page 1

Meer informatie over inloggen bij meerdere Gmail-accounts?


Gmail maakte onze virtuele communicatie eenvoudig en eenvoudig. De reden achter zijn populariteit is dat hij altijd zo nu en dan mooie en opwindende functies toevoegt die niet alleen nuttig zijn maar ook handig voor dagelijkse activiteiten. Maar aanmelden bij meerdere accounts tegelijk of overschakelen naar accounts in dezelfde browser is een van de handigste functies die door Gmail worden aangeboden.


Vanwege deze functie kunnen gebruikers in één keer meerdere accounts in dezelfde browser openen. Net zoals wanneer u twee Gmail-accounts gebruikt, is er één persoonlijk en andere is professioneel en wilt u beide tegelijkertijd gebruiken, dan hoeft u niet uit te loggen om e-mails van een ander account te controleren. Als u het inlogproces niet in meerdere accounts tegelijk kent, dan is Gmail Support Nederland daar om u te begeleiden. Voer de volgende stappen uit om meerdere accounts in dezelfde browser in te loggen:


Log in op uw Google Gmail-account: Hoe u uw Gmail-account kunt toevoegen• • • •

Log in op account. Klik op uw profielfoto of ga naar de rechterbovenhoek waar het emailadres zichtbaar is. Klik vanaf daar op Account toevoegen. Voer nu de gebruikersnaam en het wachtwoord van een ander account in en klik op Aanmelden.


Hoe schakel je tussen Gmail-accounts: • •

Klik op uw profielfoto of e-mailadres zichtbaar in de rechterbovenhoek van uw accountpagina. Selecteer het account waartoe u toegang wilt.


Maak verschil tussen meerdere aanmeldingen voor Gmail-accounts • •

Probeer voor elk account verschillende profielfoto's met het andere thema te gebruiken. Meerdere aanmeldingsfuncties werken nergens. In die situaties moet u een andere internetbrowser gebruiken.


Soms, wanneer u uitlogt bij één account, logt u automatisch ook uit bij andere accounts. Om dit te voorkomen, volgt u het onderstaande proces: • • •

Open uw Gmail-accountpagina. Klik op de profielfoto of het e-mailadres dat beschikbaar is in de rechterbovenhoek van het e-mailadres voor aanmelding. Selecteer nu de optie Afmelden.


Nog steeds het probleem vinden? Neem contact op met het Gmailondersteuningsnummer voor hulp Als u nog steeds problemen ondervindt bij het inloggen of afmelden, belt u ons op Telefoonnummer Gmail Helpdesk +31-202254473. Wij zijn er om u te begeleiden en u te helpen met het proces, hetzij via livechat of via een oproep.


Neem contact op met ons op +31-20-22-54473 Dank U Originele Bron: https://bit.ly/2Ht4cGq

Gmail Klantenservice Bellen Nederland: +31-202254473  

Onze Gmail-klantenondersteuningnummers reageren snel op uw oproepen en lossen uw accountgerelateerde problemen op. We zijn hier 24 * 7 besch...

Gmail Klantenservice Bellen Nederland: +31-202254473  

Onze Gmail-klantenondersteuningnummers reageren snel op uw oproepen en lossen uw accountgerelateerde problemen op. We zijn hier 24 * 7 besch...

Advertisement