KAMPPROGRAM LØRDAG D. 18 MARTS 2017

VS KVALIFIKATION TIL VOLLEYLIGAEN HERRER

PRÆMIESPONSOR

REKom Aalborg

AALBORG VOLLEY VS. AMAGER VK Kampen mod Amager VK bliver forhåbentligt ligeså intens og underholdende som kampen i sidste weekend - og med en sejr til os... Efter tre nederlag i træk har vi ryggen mod muren ift. at opnå næste delmål om at kvalificere os til volleyligaen næste år. Vi møder et amagerhold, som var godt kørende i 1. Division denne sæson og med en sejr til hvert hold i grundspillet, så er begge mandskaber nu klar til at ofre sig for en sejr i kvalifikationsturneringen. Sidst vi mødte Amager, blev det til en 3-1 sejr til os, og vi håber på at kunne gentage den succes! Vi har brugt ugen på at justere vores taktik og er forhåbentligt klar til opgaven. Vi håber derudover, at tilskuerne igen vil hjælpe med at skubbe holdet mod sejr i kampen i dag. Aalborg Volley ønsker tilskuere, dagens modstandere og dommere god kamp.

NR. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

NAVN: Poul Anker Christensen Nicolai Aarup Nielsen Kenneth Clausen Kristian Juul Kjær Mads Peter Hilligsøe Thorvald Danielsen Nichlas Wallentin Daugaard Jesper Skovmark Patrick Jørgensen Mikkel Skov Jevgenijs Galaktionovs Ivo Penchev Denislav Hadzhiminev Nicolai Tange Jørgensen Jesper Randorff Madsen Stephen Adjoh Mikkel Vestergaard

ÅRGANG 1990 1992 1991 1989 1990 1986 1992 1997 1986 1989 1994 1995 1993 1995 1975

LAND: Danmark Danmark Danmark Danmark Danmark Færøerne Danmark Danmark Danmark Danmark Letland Bulgarien Bulgarien Danmark Danmark

POSITION Hæver Center Libero Libero Diagonal Hæver Kant Center Kant Kant Diagonal Kant Hæver Center Libero

HØJDE 190 196 170 180 197 190 197 198 195 183 191 182 182 199 193

1991 1976

Danmark Danmark

Head coach Assistant coach

180 200

VOLLEY REGLER Hvert hold har 6 spillere på banen og op til 8 spillere på udskiftningsbænken. Det hold som først vinder tre sæt vinder kampen. Et sæt vindes ved, at et af holdene vinder 25 point og samtidig har et forspring på to point til modstanderholdet (i 5. sæt kræves det 15 point). Et point vindes ved at vinde en boldudveksling. En boldudveksling begynder når dommeren fløjter for serv, og slutter når bolden erklæres død. Det hold, som vinder boldudvekslingen skal serve ved den efterfølgende boldudveksling. En boldudveksling vindes ved at slå bolden ned på modstandernes banehalvdel,eller hvis modstanderne ikke formår at returnere bolden over nettet, uden at bolden rammer udenfor banen. Når et hold vinder serveretten tilbage fra modstanderne, roterer alle spillerne en plads i urets retning. Det skal sikre, at alle spillere får lov at spille alle pladser. Et hold har maksimalt tre berøringer til at returnere bolden over nettet, og samme spiller har ikke lov til at berøre bolden to gange i træk, med mindre der er tale om en blokering som første berøring.

Bold berørt (touch-out)

KONKURRENCER I LØBET AF KAMPEN Gæt pointscoren i andet sæt imellem Aalborg Volley og Amager VK Præmie: Privatfest til Viggo´s Værtshus - Jomfru Ane Gade (Værdi 10.000kr!) Sponsoreret af: ReKom Aalborg (Restaurations Kompagniet) Gæt slutresultatet af kampen imellem Aalborg Volley og Amager VK Præmie: Privatfest til Hr. Nielsen - Jomfru Ane Gade (VÆRDI: 10.000kr!) Sponsoreret af: ReKom Aalborg (Restaurations Kompagniet) Kampens spiller Stem på den Aalborg spiller du syntes spillede bedst i kampen og du har chancen for at vinde en privat fest til Fabrikken - Jomfru Ane Gade (VÆRDI: 10.000kr!) Sponsoreret af: ReKom Aalborg (Restaurations Kompagniet) Vi trækker en vinder blandt dem der har stemt på den spiller med flest stemmer når kampen er slut.

For at deltage i konkurrencerne skal du gå ind på vores facebook begivenhed og skrive dit bud på udfaldet under diverse indlæg under debat fanen. Held og lykke til alle.