Sæsonprogram 2024-25

Page 1

Sæson

2024/25 Sæson 2024/25

INDHOLD Velkommen i teatret 3 Vildanden 4 Der Weltuntergang 6 Det magiske Tivoliteater 8 Drøm om efteråret 10 Pippi Langstrømpe 12 Flextrafik og slagtesvin 14 Meter i sekundet 16 Klumpfisken 18 Mio, min Mio 20 Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet 22 Næste år bliver øllet bedre 24 Arendt - at se i mørket 25 Emsemble 26 Camilla Sieling Langdal 28 Larsens Teatersuppe 30 3 stop fra Gug 30 (U)hørt 31 Øvrige aktiviteter 31 Velkommen på Scene11 32 Teaterkalender 33 Aalborg Teaters partnere 34 Årskort 36 Godt at vide 37 Billetpriser 38

Velkommen i teatret

Kære publikum!

For os på Aalborg Teater er det vores fornemste opgave at lave teater, der har relevans for alle, der bor her i Nordjylland Hvad enten det handler om at se verden fra et nordjysk perspektiv eller kaste lys på vores liv i en større – national eller global – sammenhæng Til det har vi brug for både de lokale og nationale stemmer, men også stemmer fra en anden tid og andre steder, der måske kan kaste et nyt eller andet lys på det at være menneske, og de spørgsmål, vi søger svar på .

Sæson 2024/2025 tager os helt ud i solsystemet i den satiriske cabaret, Der Weltuntergang, og helt ind i dybet af det menneskelige sind, når vi, med Ibsen i Vildanden, undersøger om livsløgne er en forudsætning for det gode liv .

I den nobelprisvindende forfatter og dramatiker Jon Fosses Drøm om Efteråret er det de helt store temaer – kærlighed og død – der undersøges i hans særegne poetiske sprog . Et sprog, som, med sine korte sætninger og lange pauser, giver Fosses karakterer et slægtskab med den nordjyske væremåde .

Og hele tre af sæsonens forestillinger udspiller sig i det jyske: Henrik Szklany, dramatikeren bag trilogien om Anita, har skrevet et nyt stykke til Aalborg Teaters Store Scene, Flextrafik og Slagtesvin, som udspiller sig i den jyske provins Musikforestillingen, Meter i sekundet, baseret på Stine Pilgaards succesroman, udspiller sig i Vestjylland, og endelig er Lærke Sanderhoffs teaterstykke, Klumpfisken, som også er filmatiseret, en nordjysk historie, nærmere bestemt fra Hirtshals

Udover, at alle tre fortællinger udspiller sig i Jylland, har de det til fælles, at de griber fat i temaer, som er relevante for mange; også for dem, der ikke bor lige akkurat

her: Fraflytning, tilflytning, kærlighed og i det hele taget det at være menneske i livets forskellige faser

Aalborg Teater er et teater for hele familien, og vi er stolte af at kunne præsentere Det magiske Tivoliteater som årets store familie-juleforestilling . For at sikre den helt rigtige julestemning vender tidligere teaterdirektør Geir Sveaass tilbage til Aalborg Teater, hvor han skal instruere denne magiske forestilling .

I det nye år er det Pippi Langstrømpe, der skal underholde børn og voksne på vores Store Scene . Pippi fylder hele 80 år i 2025 – heldigvis har hun spist krummelurepiller, så hun er lige så ung, fuld af gode ideer og frisk som altid . Udover alle vores nye produktioner vender publikumssucceserne Mio, min Mio og Jeg Anerkender Ikke Længere Jeres Autoritet tilbage i repertoiret .

Gennem disse forestillinger i sæson 2024/2025, som vi præsenterer mere udførligt her i sæsonbrochuren, tilbyder vi scenekunst på højeste niveau, som forholder sig til det at være menneske i verden, Danmark og i Nordjylland i dag . Den samtale ønsker vi også at fortsætte udenfor teatersalen, og vi vil derfor løbende invitere jer indenfor til kunstnersamtaler og introduktioner til vores forestillinger, debatter, foredrag og underholdning – så hold øje med vores hjemmeside .

Velkommen til en ny sæson på Aalborg Teater! Kjersti Hustvedt Teaterdirektør

3
AALBORG TEATER – EFTERÅR 2024 / FORÅR 2025

FORFATTER

Henrik Ibsen

INSTRUKTØR

Camille Sieling Langdal

SCENOGRAF

Peter Schultz

Vildanden

Hvad sker der, når man tager livsløgnen fra et menneske, og er det altid bedst at kende sandheden? Ibsen beskriver selvbedraget med stor humor i denne klassiker.

Gregers kommer hjem til byen efter 16 års fravær . Her møder han sin barndomsven, Hjalmar, som føler sig heldig . Han er fotograf, har en smuk kone og en datter på snart 14 – den næsten blinde Hedvig, som han forguder . Han fantaserer også om at opfinde store ting . Og han har ladet sin gamle far flytte hjem til sig og indrettet en indendørs jagtmark med harer og andet vildt oppe på loftet, så den gamle stadig kan komme på jagt . Der er også en vingeskudt vildand, som Hedvig holder meget af .

Men Gregers har en mistanke, som han går all-in for at afdække . Han vil lufte ud i de løgne, som han mener, at Hjalmars liv er bygget på . I takt med, at livsløgnen skrælles af lag for lag, bliver Hjalmar mere og mere forbitret, og afsløringen får fatale konsekvenser for Hjalmar og Hedvig

Vildanden af Henrik Ibsen bliver ofte opfattet som et selvkritisk drama, hvor den nådesløse sandhedssøger, Gregers Werle, bare spreder ødelæggelse blandt de

MEDVIRKENDE

Lars Topp Thomsen

Kathrine Høj Andersen

Ida Mia Appel

Mogens Rex

Jørgen W Larsen

Marcus Gad Johansen

Camilla Gjelstrup

Marie Knudsen Fogh

m fl

mennesker, han forsøger at oplyse . Ibsen var knivskarp i sin afsløring af menneskets hjælpeløshed i kampen mod de løgne, der kan vokse sig store rundt om ens liv .

Men han beskriver også selvbedraget med stor humor, så vi ikke kun gyser over denne tragedie, men også ler ad Hjalmar og Gregers, mens vi indser, at de ligner os selv . Stykkets mest kendte replik har underboen, Dr . Relling: “Ta’r du livsløgnen fra et gennemsnitsmenneske, så ta’r du lykken fra ham med det samme” .

Instruktør Camille Sieling Langdal og scenograf Peter Schultz fortsætter deres gode samarbejde med hinanden og med Aalborg Teater i lige linje efter Høstsonaten, der afsluttede forrige sæson

4
PREMIERE 14. SEPTEMBER 2024 STORE SCENE
“Vil du kende sandheden, selv om den gør ondt?”
Klassisk drama af Henrik Ibsen

FORFATTER

Jura Soyfer

OVERSÆTTELSE

Madame Nielsen

INSTRUKTØR

Tormod Carlsen

SCENOGRAF

Heidi Dalane

Tormod Carlsen

KOMPONIST, MUSIKALSK LEDELSE

Niels Søren Hansen

MEDVIRKENDE

Clara Josephine Manley

Thomas Kristian Bek

Steffen Berenthz Eriksen

Nicolai Duckert Perrild

Østen Borre Simonsen

Patrick A Hansen

Der Weltuntergang

Jordens undergang er nær, men vi har for travlt til at gøre noget ved det. Dét konstaterede Soyfer i 1936.

Den er stadig ved at gå under, og vi har stadig travlt. Har vi intet lært?

Solen og planeterne danser morgendans, men Jorden danser ikke med . Den har for nyligt fået mennesker og er derfor helt ude af trit! Den står ikke til at redde, så Solen og de øvrige planeter overtaler kometen Konrad til at flyve ind i Jorden, så der kan gøres en ende på dens lidelser .

På Jorden ser man Konrad komme, og panikken breder sig: “Verden går under lige om lidt! Køb en plads ombord på den sidste raket til Mars!” Men en videnskabsmand opdager en metode, hvorved Konrads vej mod Jorden kan ændres, og katastrofen afværges .

Det er bare en meget dyr løsning, så han rejser rundt til verdens herskere og diplomater for at skaffe finansiering . Ingen vil give ham penge – de har alle travlt med deres egne interne stridigheder og spekulationer i, hvordan de bedst kan kapitalisere på den kommende undergang .

Lyder det aktuelt? Det stammer faktisk fra en fantastisk og overset cabaret fra Wien i 1936 Undergangen har været undervejs i lang tid Jura Soyfer var jøde fra Khakiv

i Ukraine, og han flygtede med sine forældre fra den russiske revolution til Wien i Østrig . Og her skrev han dette satiriske og stærkt underholdende vrid på den kommende undergang tre år før, anden verdenskrig brød ud .

Mens hans undergang var tæt knyttet til verdenskrigen, har hans tekst fået en ny, skræmmende aktualitet i form af truende krig, kaos og klimakatastrofer . Dog kan man med Soyfer vælge at tage undergangen med galgenhumor og cabaret .

Tormod Carlsen, der i sidste sæson instruerede Bertolt Brechts tiggeropera, Laser og Pjalter, vender tilbage til Aalborg Teater med et stykke, der længe har været hans drømmeprojekt . Skuespillerne vil spille med meget store masker – 24 styks i alt – så det bliver en STOR oplevelse at se undergangen på Lille Scene

6
PREMIERE 7. SEPTEMBER 2024 LILLE SCENE

En satirisk og stærkt underholdende cabaret om verdens kommende undergang.

Enden er nær!

FORFATTER

Efter idé af Atle Knutsen

TV-manus af Kjetil Indregaard

og Mads Løken

DRAMATISERING

Hilde Brinchmann

KOMPONIST

Sindre Hotved

SANGTEKSTER

Kjetil Indregard

OVERSÆTTELSE

Niels Fonseca

INSTRUKTØR

Geir Sveaass

SCENOGRAF

Marianne Nilsson

KOREOGRAF

Rebekka Lund

KAPELMESTER

Lasse Sandkam

MUSIKALSK LEDELSE

Niels Søren Hansen

MUSIKALSK ARRANGEMENT

Niels Søren Hansen / Lasse Sandkam

FORLAG

Monster Film

Det magiske Tivoliteater

Ingen jul uden et juleeventyr på Aalborg Teater!

Glæd dig til årets juleforestilling, Det magiske Tivoliteater, kendt fra DR’s julekalender 2023. Fyldt med varme, spænding og trylleri på scenen.

Omdrejningspunktet er den lille fattige dreng, Luca, som mistede sin mor for nogle år siden, og nu bor alene med sin deprimerede far . Men så opdager han byens gamle varieté-teater, og her finder han en verden fuld af magi, lys, glæde – og en masse børn, der lever et helt andet og meget legelystent liv . Han møder også tryllekunstneren Napoleon, som får Lucas talent for trylleri til at blomstre .

Men ingen julehistorie uden en skurk . Ellen Buttenschøn er byens rigeste kvinde, og hun hader jul! Hun er kommet i pengenød, og da det er hende, der ejer det gamle Tivoliteater, som ligger på en fornem grund i byen, vil hun sælge teatret og grunden for at skaffe penge Teaterfolkene skal være ude senest den 24 december, og så bliver der for alvor brug for trylleri Luca og hans venner udtænker en snedig plan for at redde teatret

MEDVIRKENDE

Nicolas Markovic

Kathrine Høj Andersen

Ida Mia Appel

Kirstine Hedrup

Nanna Buhl

Steffen Berenthz Eriksen

Mogens Rex

Marcus Gad Johansen

Jørgen W Larsen

Lisbeth Gajhede

m fl

Det magiske Tivoliteater bliver en stor forestilling med 20 medvirkende på scenen, ægte magi, julestemning, trylleri, musik og sang .

TV-julekalenderen er dramatiseret til teater af Hilde Brinchmann, som i sidste sæson berigede Aalborg Teater med Mio, min Mio, tidligere teaterdirektør Geir Sveaass instruerer, og Marianne Nilsson står for scenografien . Vi glæder os allerede i denne tid, for til julen i Aalborg hører en rigtig juleforestilling på Aalborg Teater .

8
PREMIERE 16. NOVEMBER 2024 STORE SCENE
En magisk juleforestilling for hele familien. Kendt fra DR’s julekalender 2023

FORFATTER

Jon Fosse

OVERSÆTTELSE

Madame Nielsen

INSTRUKTØR

Nicolei Faber

SCENOGRAF

Katrine Krohn

MEDVIRKENDE

Østen Borre Simonsen

Camilla Gjelstrup

Marie Knudsen Fogh

Martin Ringsmose

Clara Josephine Manley

FORLAG

Columbine Teaterforlag

Drøm om efteråret

Det er et af de fineste eksempler på dramatik, vi her inviterer til. Forfatteren, Jon Fosse modtog i 2023 Nobels Litteraturpris – ikke mindst for sin banebrydende dramatik i Drøm om efteråret.

Vi møder en mand og en kvinde, som forelsker sig i hinanden . De har mødtes før, men ikke sat ord på deres følelser . Nu vælger manden at bryde med både forældre, kone og barn for at udleve denne nye kærlighed . Men kan forelskelsen og begæret vare ved? Eller vil kærligheden dø, når den udsættes for hverdagens gentagelser?

Drøm om efteråret er en kærlighedshistorie, men også meget mere . Det er en fremstilling af mennesker, der sårer hinanden uden at ville det Og et stykke om menneskets mulighed for at tage kontrol over livet, mens det raser mod døden

Jon Fosses dramatik er kendetegnet ved korte replikker, fåmælte karakterer – og ikke mindst – gentagelser Hans fortællinger kommer fra den norske vestkyst, præget af

hav, vind, luft, plads og fjeld, og hans tone og stil minder os om Nordjylland, hvor vi også har vind og plads og foretrækker at udtrykke os lidt kort fremfor i mange lange sætninger .

Til at iscenesætte dette stykke verdenslitteratur vender

Nicolei Faber tilbage til Aalborg Teater . Det var her, han debuterede i 2013 og kort efter fejrede stor succes med Beton og Drengen, der ville være vægtløs .

Faber har et enestående blik for skuespillerens arbejde, og vi glæder os meget til at se hans livtag med Fosse

På scenen har han fire stærke medlemmer af Aalborg Teaters ensemble – plus et tidligere medlem på besøg: Martin Ringsmose vender for en enkelt forestilling tilbage i 2024

10
PREMIERE 16. NOVEMBER 2024 LILLE SCENE

Kan kærligheden overvinde hverdagens gentagelser?

FORFATTER

Astrid Lindgren

SCENEBEARBEJDELSE

Jonna Nordenskiöld

MUSIK

Georg Riedel

Jan Johansson

Joel Sahlin

SANGTEKSTER

Astrid Lindgren

OVERSÆTTELSE

Jens Christian Lauenstein Led

INSTRUKTØR

Tamara Aijamathiesen

SCENOGRAF

Ditte Marie Thygesen

MEDVIRKENDE

Clara Josephine Manley

Ida Mia Appel

Jørgen W Larsen

Steffen Berenthz Eriksen

Østen Borre Simonsen

Patrick A Hansen m fl

FORLAG

Nordiska Teaterforlag

Pippi Langstrømpe

Hun er stærk, hun er sej, hun er sjov, og hun er helt sikkert alt for meget. Vi elsker hende, og nu er hun tilbage i Aalborg Teaters store forestilling for skoler og for hele familien.

Du har helt sikkert hørt om Pippi med de røde fletninger og store lapper på tøjet, som er så stærk, at hun kan løfte en hest . Hun er aldrig bange for noget eller nogen, og har altid en løsning – selv når det ser allermest håbløst ud . Nu er hun tilbage i Aalborg for at sprede latter og beundring i teatret

Fortællingen om 11-årige Pippi, der bor alene i det store hus, Villa Villekulla, med sin abe og sin hest, uden nogen voksne at tage sig af hende, er 80 år gammel, men har aldrig været mere aktuel For hvem siger, at man altid skal passe ind og være som alle de andre? Hvem siger, at man ikke kan alt muligt, bare fordi man er et barn og ikke er voksen? Og hvordan kan man vide, om man er god til at spille klaver, hvis man aldrig har prøvet det?

Pippi er mange børn - og voksnes - store helt . Hun bruger sin fantasi eller en skæv vinkel til at få noget positivt ud af alting . Med sin ukuelige optimisme finder hun altid en løsning . Og for små børn, der drømmer stort og måske ikke er helt ligesom de andre i klassen, bliver hun et stærkt billede på, at det er OK at være anderledes, og at man kan alt, bare man tror på det .

Glæd dig til en sjov og festlig oplevelse på Aalborg Teater med hele det farverige persongalleri: Pippi, Hr Nilsson, Tommy, Annika, Pruselusken, lærerinden, politibetjentene og alle de andre

12
PREMIERE 15. FEBRUAR 2025 STORE SCENE
.

Verdens stærkeste pige!

Hvemsiger,manikke kanaltmuligt,barefordi maneretbarn?

13

FORFATTER

Henrik Szklany

INSTRUKTØR

Martin Nyborg

SCENOGRAF

Laura Rasmussen

MEDVIRKENDE

Lars Topp Thomsen

Mogens Rex

Marie Knudsen Fogh

Marcus Gad Johansen

m fl

Flextrafik og slagtesvin

En ny tankevækkende forestilling fra folkene bag succes-trilogien om Anita. Om mennesker på landet, der kommer i klemme på grund af de store samfundsomvæltninger.

Drømmen om det simple og ukomplicerede liv på landet lever i bedste velgående . Frisk luft, ingen stress, man kommer hinanden ved . Men hvordan får virkelighedens landboer enderne til at nå sammen, når de store jordbrug overtager det hele, skolen og Brugsen lukker, og busruten nedlægges?

Vi er i et lille landbrugssamfund et sted i Jylland, holdt sammen af bare to gårde, som kommer i svære vanskeligheder, da busruten bliver nedlagt . Mike og Anders er det lille samfunds to landmænd på hver sin gård Anders er pensioneret mælkeproducent med tre køer tilbage i stalden Mike er svineproducent i fuld skala Mike har en kone, der læser til lærer, og to døtre, der tit skal transporteres til svømning og ridning Anders har en kæreste inde i byen, men han har fået frakendt kørekortet på grund af alder, og hans Opel Vectra har fået klippet pla-

derne . Uden bus begynder logistikken at stramme til, og Mikes gamle stress titter hurtigt frem . Anders tjener en ekstra skilling ved at leje noget af stuehuset ud til to unge mennesker fra Amager . Johnna arbejder på slagteriet, men bliver fyret, da hun kommer for sent på grund af den manglende bus .

Det er folkene bag succes-trilogien om Anita, der laver denne nye forestilling til os om mennesker, der kommer i klemme på grund af de store samfundsomvæltninger . Dramatiker Henrik Szklany, instruktør Martin Nyborg og scenograf Laura Rasmussen har i fællesskab et skarpt blik for, hvordan humor og alvor, genkendelighed og overraskelse, underholdning og udfordring holdes i balance, så vi både kan grine og græde med karaktererne på scenen Også når det hele foregår langt fra alle bymidter, ude i det gamle landbrugsland, som vi stort set alle kommer fra

14
PREMIERE 31. JANUAR 2025 STORE SCENE
NEDLAGT
Bussen kører ikke længere!

FORFATTER

Stine Pilgaard

DRAMATISERING

Anastasia Nørlund

Jens Christian Lauenstein Led

INSTRUKTØR

Anastasia Nørlund

SCENOGRAF

Katrine Gjerding

KAPELMESTER

Jakob Lindbirk

MEDVIRKENDE

Sara Fanta Traore

Camilla Gjelstrup

Marie Knudsen Fogh

Ida Mia Appel

Marta Holm

Steffen Berenthz Eriksen

Patrick A Hansen m fl

Meter i sekundet

Stine Pilgaards bestseller-roman oversat til Musikteater. I Aalborg Teaters version af Meter i sekundet inviteres publikum på et musikalsk og komprimeret højskoleophold i Velling. Det bliver langtfra kedeligt!

Hun er først i 30’erne og lever livet i byen . Sød kæreste, dejlig lejlighed, nyfødt baby; det hele spiller . Men det bliver vendt på hovedet, da kæresten fortæller, at han har fået job som lærer på en højskole i Velling! En lille flække ved den jyske vestkyst, hvor græsset står vandret i blæsten, og hvor sætningerne er få og korte . Hvordan skal hun, med sin store kærlighed til ord fungere i dét samfund? For hvad tænker vestjyder egentlig på i pauserne mellem deres sætninger? Og hvordan undgår hun at udfylde alle pauser med rablende, intim tale?

For at få afløb for sin ordkraft begynder hun at skrive nye tekster til kendte sange fra Højskolesangbogen, og hun bliver bestyrer af lokalavisens brevkasse . Hun begynder også at tage kørekort, da man ikke rigtig kan bo i Vestjylland uden bil Der kommer hun til kort, og når at slide tre kørelærere ned, inden det er i hus

Både Stine Pilgaards roman og den efterfølgende filmatisering blev en kæmpe succes . I Aalborg Teaters version af Meter i sekundet inviteres publikum på et musikalsk og komprimeret højskoleophold i Velling . Der bliver sunget både for og sammen med publikum, som skal møde Pilgaards mange Velling-boer – fra den vilde hotelejer Krisser, over den tålmodige kørelærer, parkerings-Peter, til hendes søde kæreste, digteren Rasmus .

Instruktør Anastasia Nørlund har fejret stor succes med bl .a . Jytte fra Marketing er gået for i dag . Til foråret gælder det Pilgaards historie om den lille by med det selvtillidsfulde slogan: Vi vil i Velling Til hovedrollen får vi besøg af Sara Fanta Traore, som er et af de helt store, nye stjerneskud i dansk teater

16
PREMIERE 10. MAJ 2025 STORE SCENE

FORFATTER

Lærke Sanderhoff

INSTRUKTØR

Anne Zacho Søgaard

SCENOGRAF

Siggi Óli Pálmason

MEDVIRKENDE

Lars Topp Thomsen

Kathrine Høj Andersen

Østen Borre Simonsen

Mogens Rex

Klumpfisken

En klassisk kærlighedshistorie om modsætninger, der mødes og forelsker sig. Med udgangspunkt i Nordjylland, fiskeri, kvoter og københavnske akademikere.

Kesse er fisker i Hirtshals som alle i hans familie før ham . Hver dag er en kamp mellem kvoter og hav for at holde kutteren oven vande og kreditorerne fra døren . Han har mest lyst at give op og starte på en frisk med noget helt andet, men hvordan gør man det, når det eneste, man kender til, er at fiske?

Oveni det hele ansætter Nordsøen Oceanium en ny havbiolog fra DTU, som skal lave “reguleringsrelevant forskning” Det er skidt nyt for Kesse, der modvilligt er begyndt at gøre som de andre fiskere, nemlig at “fiske sort”, det vil sige fange flere fisk, end kvoten tillader Men så ser han den nye havbiolog: Gerd, en smuk kvinde fra København Snart er hele hans selvforståelse vendt på hove-

det, for hvad sker der, når han og havbiologen, trods deres åbenlyse forskelle, forelsker sig hovedkulds i hinanden? Går det an? Og hvordan kan de to nogensinde få en meningsfuld fremtid sammen?

Klumpfisken er en kærlighedshistorie, der udspiller sig i brydningsfeltet mellem et gammel, primært erhverv og en moderne samtids virkelighed Teksten fik urpremiere i 2008 på Vendsyssel Teater og blev filmatiseret i 2014 Men fortællingen har ikke mistet sin aktualitet og sin kraft, og vi laver en helt ny iscenesættelse af den I filmen havde Lars Topp Thomsen rollen som en ung, rodløs fisker, men nu får han hovedrollen som Kesse, mens

Kathrine Høj Andersen spiller havbiologen fra København

18
PREMIERE 2. MAJ 2025 LILLE SCENE

Skal man opgive alt for kærligheden?

FORFATTER

Astrid Lindgren

ISCENESÆTTELSE

Hilde Brinchmann

KOMPONIST OG LYDDESIGN

Eirik Myhr

LYSDESIGN

Jonas Fuglseth

KOREOGRAF

Kristoffer Jørgensen

SCENOGRAF

Paul Sebastian Garbers

KOSTUMER

Helena Andersson

OVERSÆTTELSE

Jens Christian Lauenstein Led

FORLAG

Nordiska Teaterforlag

MEDVIRKENDE

Østen Borre Simonsen m fl

Mio, min Mio

Mio, min Mio er en både storslået, barsk, men også smuk fortælling, der taler direkte til børnene og barnet i os alle. Historien handler om venskab, mod og håb af den slags, der giver styrke til at overvinde forhindringerne.

Med Mio, min Mio, inviterer vi børn og voksne til en fælles teateroplevelse, der både viser os Astrid Lindgrens fantastiske børneunivers og giver anledning til at kaste lys på nogle af livets store spørgsmål . Med kun 90 tilskuerpladser på Lille Scene er der mulighed for en nærværende oplevelse – et minde for livet .

Forestillingen har også været sat op i Norge og spillede med stor succes og for fulde huse . Den blev også dengang dramatiseret og instrueret af Hilde Brinchmann og tildelt Hedda-Prisen for Bedste Børneforestilling i Norge i 2019

På Aalborg Teater havde forestillingen premiere i begyndelsen af sidste sæson . Der var overvældende stor interesse for forestillingen, og derfor spiller vi den nu igen, så endnu flere børn og voksne får denne helt unikke mulighed for en både rørende og spændende teateroplevelse på teatrets Lille Scene .

Mio, min Mio er udviklet som en co-produktion mellem Teatret Vårt og Nordland Teater i Norge

20
SPILLER FRA 10. OKTOBER 2024 LILLE SCENE
21 NORDJYSKE JYLLANDS-POSTEN CPH-CULTURE MIGOGAALBORG KULTUREN.NU Mio, min Mio

FORFATTER

Glenn Bech

ISCENESÆTTELSE OG DRAMATISERING

Niels Erling

SCENOGRAF

Lise Birch

MEDVIRKENDE

Kathrine Høj Andersen

Thomas Kristian Bek

Nicolai Duckert Perrild

m fl

Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet

Oplev et brølende oprør, der runger så stærkt, at det vil give genlyd i dig længe efter.

Glenn Bechs manifest Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet udkom i 2022, og det vakte øjeblikkeligt stor opmærksomhed med sin bidende og radikale behandling af køn og klasse i dagens Danmark

Allerede året efter, i november 2023, var der på Aalborg Teaters Lille Scene premiere på instruktør Niels Erlings

teaterudgave af Bechs manifest, og det blev en både voldsom, voldsomt rørende og voldsomt velbesøgt forestilling .

Derfor spiller vi nu forestillingen igen – både herhjemme i Aalborg og som gæstespil på Aveny-T i København

22
SPILLER FRA 15. JANUAR 2025 LILLE SCENE
23 JEG
IKKE LÆNGERE JERES AUTORITET JYLLANDS-POSTEN NORDJYSKE.DK ISCENE.DK KRISTELIGT DAGBLAD CPHCULTURE SCENEBLOG.DK
ANERKENDER

FORFATTER

Erling Jepsen

INSTRUKTØR

Joy-Maria Frederiksen

SCENOGRAF

Marianne Nilsson

MEDVIRKENDE

Jesper Asholt

Thomas Mørk

Næste år bliver

øllet bedre

Om hjemmebryg og sammenhold

Der sidder to mænd i en mandehule og smager på øl… Det kunne være indledningen på en vittighed, men i Erling Jepsens Næste år bliver øllet bedre er det skam ramme alvor for de to midaldrende mænd, Orla og Jørgen, spillet af Jesper Asholt og Thomas Mørk .

De to venner har i årevis arbejdet på at raffinere både vin- og ølbrygning i håb om at vinde den lokale konkurrence i hjemmebryg Den lidenskabelige interesse for hjemmebrygning drukner hverdagens sorger og livets bekymringer om børnene, der tager afstand fra deres fædre, konerne, der er utro, og cheferne, der er tyranniserende . I deres iver efter at få øllet til at blive bedre end sidste år, prøvesmager de på livet løs, og snart ligner det mere en afhængighed end en hobby I et bedugget øjeblik sender de hinanden på en fantasirejse til Sydfrankrig, hvor vinglasset aldrig er tomt, og kvinderne altid er varme Virkeligheden er dog langt køligere, for det viser sig, at Orla og Jørgens øl-eventyr har ført til, at de er havnet på en afvænningsklinik

Erling Jepsens dramatik er, ligesom hans romaner, ofte præget af en underfundig og underspillet humor, selv når temaerne er alvorlige De mennesker, vi møder gennem Jepsens spidsfindige blik, gør ikke stort væsen af sig, men de gør indtryk Det gælder også Jørgen og Orla, der muligvis befinder sig i en mandlig midtlivskrise, men holder sammen i håbet om, at ’næste år bliver øllet bedre’

Erling Jepsen indledte sin forfatterkarriere som prisbelønnet dramatiker og er tillige en særdeles kendt og anerkendt forfatter af romaner som Frygtelig lykkelig, Den sønderjyske farm, Erna i krig og Vindueskiggeren blot for at nævne nogle få af Erling Jepsens mange prisvindende romaner, hvoraf flere er filmatiseret . Erling Jepsen fik sit folkelige gennembrud med den delvist selvbiografiske roman Kunsten at græde i kor, som blev filmatiseret i 2007 med netop Jesper Asholt i hovedrollen .

Jesper Asholt fejrer med Næste år bliver øllet bedre sit 40-års skuespillerjubilæum

Årskort kan ikke anvendes til denne forestilling

24
SPILLER FRA 11. OKTOBER 2024 STORE SCENE GÆSTESPIL

SPILLER FRA 21. OKTOBER 2024

STORE SCENE GÆSTESPIL

FORFATTER

Rhea Leman

INSTRUKTØR

Anne Zacho Søgaard

SCENOGRAF

Lisbeth Burian

KOREOGRAF

Alma Toaspern

MEDVIRKENDE

Ina-Miriam Rosenbaum

Benjamin Kitter

Klaus T Søndergaard

MUSIK OG LYDDESIGN

August Rosenbaum

LYDDESIGN

Ise Klysner Kjems

LYSDESIGN

Andreas Buhl

Arendt - at se i mørke

Et medrivende drama, baseret på filosoffen Hannah Arendts liv og tænkning, der stiller spørgsmål til vores personlige ansvar i en verden fuld af krig og kaos.

Ina-Miriam Rosenbaum indtager scenen som den aldrende filosof . I et intenst scenisk ridt udfolder hun, sammen med Benjamin Kitter som hendes mand Heinrich Blücher og Klaus T Søndergaard som top-nazisten Adolf Eichman, Arendts liv og de personlige oplevelser, der skabte grobund for Han-

TURNÉPRODUKTION Mic Productions

TURNÉPRODUKTIONSLEDELSE Imagolux

Forestillingen er en coproduktion mellem Off Off/ Produktion og Odense Teater

nah Arendts filosofiske tænkning om krig, statsløshed, ondskab og håb .

Ina-Miriam Rosenbaum modtog ’Teaterpokalen 2023’ for sin præstation .

Årskort kan ikke anvendes til denne forestilling

25

KATHRINE HØJ ANDERSEN

Medvirker i Vildanden, Det magiske Tivoliteater, Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet, Klumpfisken

MARIE KNUDSEN FOGH

Medvirker i Vildanden, Drøm om efteråret, Flextrafik og slagtesvin, Meter i sekundet

MARTA HOLM

Medvirker i Meter i sekundet

IDA MIA APPEL

Medvirker i Vildanden, Det magiske Tivoliteater, Pippi Langstrømpe, Meter i sekundet

CAMILLA GJELSTRUP

Medvirker i Vildanden, Drøm om efteråret, Meter i sekundet

MARCUS GAD JOHANSEN

Medvirker i Vildanden, Det magiske Tivoliteater, Flextrafik og slagtesvin

STEFFEN BERENTHZ ERIKSEN

Medvirker i Der Weltuntergang, Det magiske Tivoliteater, Pippi Langstrømpe, Meter i sekundet

PATRICK A. HANSEN

Medvirker i Der Weltuntergang, Pippi Langstrømpe, Meter i sekundet

26

Aalborg Teater har 13 faste skuespillere i ensemblet, som hver aften yder deres ypperste for at give publikum de absolut bedste teateroplevelser

At have et fast ensemble på et teater er af stor betydning i forbindelse med den kunstneriske arbejdsproces med de enkelte forestillinger

Skuespillerne kender hinanden indgående gennem de forskellige konstellationer, de mødes i kunstnerisk og kan dermed trække på hinandens kompetencer i det kunstneriske arbejde

I løbet af sæsonen byder vi også flere gæsteskuespillere velkommen

JØRGEN W. LARSEN

Medvirker i Vildanden, Det magiske Tivoliteater, Pippi Langstrømpe

ØSTEN BORRE SIMONSEN

Medvirker i Der Weltuntergang, Drøm om efteråret, Pippi Langstrømpe, Mio, min Mio, Klumpfisken

CLARA JOSEPHINE MANLEY

Medvirker i Der Weltuntergang, Drøm om efteråret, Pippi Langstrømpe

LARS TOPP THOMSEN

Medvirker i Vildanden, Flextrafik og slagtesvin, Klumpfisken

MOGENS REX

Medvirker i Vildanden, Det magiske Tivoliteater, Flextrafik og slagtesvin, Klumpfisken

27
Ensemble

Indtil videre kan jeg godt finde mig selv i Ibsen

Camille Sieling Langdal er i fuld gang med at instruere Ingmar Bergmans Høstsonaten, og det bliver hendes debut på Store Scene på Aalborg Teater. Og hun fortsætter nærmest i lige linje på det næste store, som er sæsonens åbning på Store Scene, nemlig Henrik Ibsens Vildanden, også på Store Scene. Midt mellem Bergman-prøver og Ibsen-forberedelse mødtes Camille med chefdramaturg Jens Christian Lauenstein Led til en snak om livets store løgne – og sandheder.

Vildanden plejer vi at sige handler om livsløgne på grund af figuren Dr Rellings berømte replik: ”Tager du livsløgnen fra et gennemsnitsmenneske, tager du lykke fra ham med det samme” Er livsløgnen også din indgang til arbejdet med teksten?

Jeg har tænkt meget over, hvad der ligger i det med livsløgnen, og jeg leder efter nogle andre ord,

mine egne ord for det – bobler, illusioner eller livsforståelser Jeg tror vi alle må have vores illusioner eller bobler at leve i . Ellers bliver vi vanvittige . En gang imellem skal de nok bryde sammen og fornyes, for at man ikke sidder fast i fortiden, i fanatismen, eller i fastlåste magtstrukturer . Men det må gøres nænsomt og med kærlighed, ikke som voldshandling . Det, Ibsens tekst gør så stærkt, er,

28

at den viser begge ekstremer: En fanatisk Gregers Werle, der vil gøre op med sin løgnagtige far og briste alle bobler – mest for alle andre omkring ham, ikke så meget mht hans egne bobler Og på den anden side et helt ungt menneske, Hedvig, som netop er ved at opbygge sin verdensanskuelse (sin livsløgn om man vil), som teenager, og hun har meget brug for væggene eller boblerne, for at blive et menneske Teksten siger både: hold øje med sandheden, men også: sandhed er så mange ting, og tro aldrig, du ved hvad sandhed er for andre I vores egen samtid minder det om, når vi ender med et ret selvoptaget identitetsprojekt, når man skal rydde op hos andre Der er tit noget forlorent ved det . Fordi så kan man jo selv være den, der får en stjerne Gregers brager ind i en lille familie og eksperimenterer med sin sandheds-sult, men den familie har det faktisk fint med den illusion, de lever i; og i hvert fald bedre, end den sandhed, de tvinges ud i af ham . Det er komplekst . Og det er godt teater

Teater har historisk set længe være A Man’s World De fleste klassikere er skrevet af mænd, og længe var også dit eget fag, iscenesættelse, domineret af mandlige kolleger Hvordan ser det ud i din generation – er det OK at arbejde med alle disse mandlige klassikere, eller vil I hellere arbejde med tekster skrevet af kvinder?

Det er mere end OK Jeg synes ikke, det gør noget, det er skrevet af mænd . Så rusker jeg i teksten, og den rusker tilbage Jeg er taknemmelig over at arbejde med så stærke tekster og få lov at lege på den store scene! Gode tekster er godt for teatret lige meget hvem, der har skrevet dem Teatret har en masse spøgelser, afdøde vi stadig taler med; og indtil videre er Ibsen et venligt spøgelse Jeg tror det er bedst at blive venner med spøgelserne – og så bede dem pisse af en gang imellem, hvis de f eks forstyrrer ens nattesøvn

Så er der heldigvis også mange, der dykker ned i fortiden og finder en masse gode tekster skrevet af andre end hvide mænd . Men meget af det, vi har, er jo skrevet af mænd, og så må man jo gøre op med sig selv, om man vil røre ved det eller ej .

Og der synes jeg, at der er nogle tematikker i de klassiske tekster – som netop livsløgnen i Vildanden – som rammer mig som menneske . Og i forhold til det kønslige, så var det jo den historie, den fælles fortid, vi nu engang fik . Den havde et bestemt kønsrollemønster, og det kan man jo også i teater blæse op og forstørre, så vi også kan se det absurde i det . Man skal ikke kaste sin historie væk, men gå tilbage og lære af den Men jeg er da glad for, at jeg lever nu og ikke dengang, kvinder var så undertrykte Og i samtiden har vi et kæmpe opbud af kvindelige forfattere og dramatikere, som vi kommer til at spille mere fremover . Og der kan man jo gå hen, og det kommer jeg nok også til Men indtil videre kan jeg godt finde mig selv i Ibsen . Vi skal også passe på med at tro, at vi slet ikke har de gamle værdier i os fortsat – på godt og ondt

Det lyder måske som noget, Relling kunne være enig i?

Ja, det smitter af på hinanden, når man arbejder med en tekst og dens figurer . Men hvad er det, livet handler om? Er det den der sandhed? Er det at kunne sige ”Jeg havde ret! Du var sådan!”? Eller er det at finde ud af, hvad vi kan lave sammen, der er hyggeligt nok for alle Det er jo ikke, fordi jeg vil tilbage til et eller andet, hvor vi aldrig kan sætte ord på en følelse, men i nogle kredse kan det måske tage overhånd med alt det der følelsessnak . Vi tror let, at vi ved alt muligt om os selv, men det gør vi slet ikke Bare fordi du kan sige ”Jeg er enormt vred”, så er du det måske slet ikke . Måske er du ked af det og skuffet Man kan godt gå fejl af sig selv og hinanden, hvis man tror, man kan blotlægge sit eget følelsesliv Det er der meget få mennesker, der kan, tror jeg (ler)

29

Larsens Teatersuppe

SAMVÆR, SUPPE OG SANG

Larsens Teatersuppe går nu ind i sin ottende sæson! Og er stadig fyldt med gode historier, masser af musik, samt spændende og inspirerende gæster

Verden omkring os, også den nære, er fyldt med opdagelser, dilemmaer, passioner, livsglæde og sorger

3. stop

fra Gug

3 Stop fra Gug er navnet på Aalborg Teaters helt egen improgruppe, der består af den store gruppe af talentfulde skuespillere, som til dagligt kan opleves i mere disciplinerede rammer på teatrets scener . Efter tæppefald smider de maskerne og huserer på teatret med deres helt vidunderlige og ikke mindst utroligt morsomme improteater .

Teatersuppen tager udgangspunkt i oplevelser, vi ikke vidste, vi var nysgerrige på Værten er stadigvæk skuespiller Jørgen W Larsen, som sammen med teatrets café, Scene11, sørger for førsteklasses suppe og førsteklasses hygge og samvær Så kom indenfor til et par uformelle og uhøjtidelige timer i godt selskab og i fællesskabets og samværets ånd

Publikum giver stikordene, og skuespillerne skaber karakterer, historier og magi ud af ingenting på scenen . De reagerer i og på nuet, lytter til hinanden og skaber en helt unik oplevelse .

30

(U)hørt

DOKUTEATER OG FOREDRAG

Kom og oplev den dokumentariske teaterform

Verbatim, når interviews med mennesker fra det virkelige liv sættes på scenen

Her kan mennesker - der ellers ikke ville være at finde på en scene - komme til orde, når en skuespiller fremfører deres ord direkte gennem en øresnegl Det er ufiltreret, uformelt og ude fra virkeligheden Det er (u)hørt

Øvrige aktiviteter

I tillæg til de mange forestillinger, vi i sæsonen præsenterer på vores scener, åbner vi også huset for arrangementer, der både giver indsigt og udsyn i forhold til de tematikker, vi behandler og bringer op i vores forestillinger . Der vil blandt andet være forestillingsnære arrangementer, der understøtter vores produktioner, som blandt andet kunstnersamtaler, aftertalks og introduktioner . Desuden byder vi på arrangementer, der tager udgangspunkt i de enkelte forestillingers tematikker og belyser disse med inddragelse af andre faggrupper blandt andet samtaler, foredrag og debatter med forskere, politikere og andre interessegrupper . Vi glæder os til at invitere indenfor til en sæson fyldt med spændende og tankevækkende oplevelser Men også en sæson, der giver publikum mulighed for ny viden, nye tilgange, ny indsigt og udsyn på de problematikker, der omgiver os i hverdagen og samfundet og livets store spørgsmål Følg med på aalborgteater dk eller abonnér på teatrets nyhedsbrev, så er du sikker på at få information om alle vores aktiviteter

Disse aktiviteter støttes af Spar Nord Fonden, Region Nordjyllands Kulturudviklingspulje og Torben Vejs Fond

31

Velkommen på Scene11

Fuldend jeres teateroplevelse med spisning, hyggelig stemning og dejlig betjening på Scene11.

Gør din teateraften endnu bedre med et besøg på vores fantastiske Scene11, og start din aften med en udsøgt kulinarisk optakt i hyggelige omgivelser .

Du kan i ro og mag læne dig tilbage, hygge dig med familie og venner, og ikke mindst god mad, inden forestillingen begynder, og du skal ikke lede efter parkeringsplads lige op til teatertid Serveringerne er naturligvis tilpasset forestillingens start

SCENE11 BYDER PÅ

- Teaterhygge med oste, charcuteri og surdejsbrød

- Verdens Vin – vine fra anerkendte huse til fair priser

- A la carte retter og social dining menu

- Surdejspizza

- Kaffe og lækre kager

- Bestilling af drikkevarer og snacks til pausen

EKSTRA HYGGE

Skal der hygges lidt ekstra i weekenden, kan du bestille vores Teater Brunch på étagere . Du kan også fejre livets store øjeblikke på Scene11 Henvendelse info@scene11.dk

32

Teaterkalender

33
Der Weltuntergang Lille Scene 07 09 - 30 09 24 Vildanden Store Scene 14 09 - 30 09 24 OKTOBER Der Weltuntergang Lille Scene 01 .10 . - 05 .10 .24 Vildanden Store Scene 01 .10 . - 09 .10 .24 Mio, min Mio Lille Scene 10 .10 . - 19 .10 .24 Næste år bliver øllet bedre Store Scene 11 .10 . - 12 .10 .24 Arendt – at se i mørke Store Scene 21 .10 . - 23 .10 .24 NOVEMBER Det magiske Tivoliteater Store Scene 16 .11 . - 30 .11 .24 Drøm om efteråret Lille Scene 16 .11 . - 30 .11 .24 DECEMBER Det magiske Tivoliteater Store Scene 02 12 - 23 12 24 Drøm om efteråret Lille Scene 02 12 - 19 12 24
Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet Lille Scene 15 01 - 18 01 25 Flextrafik og slagtesvin Store Scene 31 01 - 31 01 25 FEBRUAR Flextrafik og slagtesvin Store Scene 01 02 - 28 02 25 Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet Lille Scene 14 02 - 22 02 25 Pippi Langstrømpe Store Scene 15 02 - 28 02 25
Flextrafik og slagtesvin Store Scene 01 03 - 08 03 25 Pippi Langstrømpe Store Scene 01 03 - 29 03 25 MAJ Klumpfisken Lille Scene 02 05 - 31 05 25 Meter i sekundet Store Scene 10 05 - 31 05 25 JUNI Meter i sekundet Store Scene 02 .06 . - 14 .06 .25 Klumpfisken Lille Scene 02 .06 . - 07 .06 .25
SEPTEMBER
JANUAR
MARTS

Aalborg Teaters

loyale samarbejdsrelationer

Vores besøgende og stærke relationer skal opleve, at det, vi arbejder med, er aktuelt

Teatrets forestillinger og arrangementer skal gerne kaste lys på både livets og tidens store spørgsmål og samtidig have en klar relation til vores daglige liv . Vi ønsker at påvirke beslutningstagere og det samfund, vi indgår i For at dette skal lykkedes, kræver det, at vi kontinuerligt arbejder med relationen til vores samarbejdspartnere og de mange erhvervsdrivende i Nordjylland . I fremtiden ønsker vi hos disse relationer at øge nysgerrigheden for teatrets mange aktuelle arrangementer, hvilket gerne skulle resultere i en merværdi for både dem og Aalborg Teater i fremtiden

Vi ønsker derfor at sige stor tak til teatrets trofaste samarbejdspartnere og fonde . Vi sætter kæmpestor pris på vores relationer og netværk . Ønsker du at høre mere om vores erhvervsnetværk og samarbejdsaftaler, så kontakt direktør Claus Poulsen (cnp@aalborgteater .dk) eller erhvervs- og partnerchef Tine Wammen (tw@aalborgteater dk), og få en god snak om mulighederne

Claus Poulsen Direktør

34

LOYALITETSPARTNERE

ERHVERVSPARTNERE

35
PR. APRIL 2024 ELITEPARTNERE,
ØVRIGE BIDRAGSYDERE
FONDE OG

Årskort - ét kort til en verden af oplevelser for kun kr. 995

Er du vild med teater, er et årskort til Aalborg Teater den nemmeste, og ikke mindst billigste, vej til et helt års unikke teateroplevelser – oplevelser der bevæger og giver dig stof til eftertanke .

Med Aalborg Teaters årskort har du direkte adgang til et væld af forskellige og spændende teateroplevelser – lige fra de store klassikere, over familieforestillinger, ny dansk dramatik og storslåede musikforestillinger Herudover giver årskortet adgang til Larsens Teatersuppe og 3 Stop fra Gug * Alt sammen for kun kr . 995 .

LETTERE KAN DET IKKE BLIVE

Med dit årskort i hånden vælger du selv hvilken aften, du ønsker at gå i teatret, og hvor du ønsker at sidde i salen

Du skal bare gå ind på aalborgteater .dk og booke din årskortbillet til lige netop den aften, du vil se forestillingen – lettere bliver det ikke Årskortet er personligt og gælder fra købsdatoen og et år frem . Årskortet fornyes automatisk . Du kan læse mere om automatisk fornyelse på aalborgteater dk/aarskort

TO PÅ ÉT KORT – ÅRSKORT + GÆST

Ønsker du at invitere en gæst med i teatret, som du kan dele teateroplevelsen med, kan du købe et årskort + gæst, der giver dig adgang til 2 årskortbilletter . Prisen for dette er kun kr. 1990. Et årskort er den perfekte løsning for jer med fælles mailadresse, hvis du går i teatret med en person uden egen mailadresse, eller hvis du blot ønsker at invitere et familiemedlem, en kollega, en god ven eller nabo med til en teateroplevelse

PRISER FOR ÅRSKORT

Et helt års teateroplevelser for kun kr. 995.

Unge under 25 år kun kr. 495. Studerende kun kr. 595. To på ét kort kun kr. 1990.

* Årskortet kan ikke anvendes til gæstespillene

Arendt – at se i mørke og Næste år bliver øllet bedre .

SCAN MIG OG VIND EN TEATERAFTEN for to personer med spisning på Scene11 og forestilling efter eget valg

36

Godt at vide

TEATERKLUB

Er du glad for at gå i teatret, men ved, at der ikke bliver tid til mere end tre teaterbesøg i løbet af en sæson, og vil du samtidig gerne planlægge dine teaterbesøg i god tid, så er Teaterklub lige noget for dig

Du kan nemlig opnå en rabat på kr . 50 pr . billet, når du køber billetter til tre forestillinger på én gang . Du køber dine billetter på aalborgteater dk og vælger prisen ”Teaterklub”

Bemærk, du kan ikke opnå teaterklub-rabat til forestillingerne Pippi Langstrømpe, Mio, min Mio, Larsens

Teatersuppe og 3 Stop fra Gug

Der kan heller ikke opnås teaterklub-rabat på børne-, unge- og forpremierebilletter

Familiebilletter til årets juleforestilling Det magiske Tivoliteater

At samle børn og voksne om teateroplevelser i julen er en tilbagevendende tradition, og i denne sæson kan I købe en familiepakke til vores fantastiske juleforestilling Det magiske Tivoliteater – bestående af 2 børnebilletter (børn under 15 år) samt 2 voksenbilletter for kun kr 700 (prisgr A) og kr 600 (prisgr B)

Læs meget mere om forestillingen på side 8 .

PREMIERE

En teateraften er altid en speciel aften

At gå i teatret er altid en dejlig oplevelse – en oplevelse, man deler med de andre publikummer i salen og med skuespillerne på scenen og teknikerne bag scenen .

Men på premiereaftenen er stemningen både foran og bag scenen altid lidt ekstra særlig og spændt Har du lyst til at være med til at mærke denne helt ekstra særlige stemning og efterfølgende hylde skuespillerne og det øvrige kunstneriske personale ved en lille uformel reception, sætter vi nu en del af vores premierebilletter i salg Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet

TAG KOLLEGER, VENNER ELLER NABOER MED

I TEATRET

Har du lyst til at arrangere en teateroplevelse for dine venner, naboer, kolleger eller andre, og er I mindst 10 personer, så arrangerer vi gerne en unik teateraften for jer I får en fast pris pr person og skal bare finde en dato, hvor I alle kan, så sørger vi for resten .

Som Nordjyllands største egenproducerende teater skaber vi scenekunst helt fra bunden, og det vil vi gerne vise jer Kom med på en rundvisning bag kulisserne, og mærk magien i det gamle teaterhus, nyd en lækker middag på Scene11, og oplev en forestilling efter eget valg .

BILLETSERVICE

Har du spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med køb af teaterbilletter, sidder vores billetservice klar til at hjælpe dig mandag til fredag fra kl 11 00 til 15 00 Se www aalborgteater dk for åbningstider

HUSK AT

• du kan altid købe dine teaterbilletter på www .aalborgteater .dk

• at du altid kan ombytte din løssalgsbillet til et årskort og få billettens værdi i rabat på årskortet Ombytningen skal foretages i teatrets billetkontor senest fem hverdage efter dit teaterbesøg . Bemærk billetter til gæstespil kan ikke ombyttes til årskort

BEMÆRK

Aflyses en forestilling, hvor mere end halvdelen af forestillingen er spillet, refunderes billetterne ikke

37

Billetpriser

LØSSALGSPRISER

Forpremiere

Der afholdes forpremiere to dage før premieren

Prisen varierer fra kr 120 til kr 210 alt efter scene og forestilling

Bemærk alle priser er inkl billetgebyr på kr 15 pr billet

Design: IDna Group

Foto: Rumle Skafte

Øvrige fotos: Allan Toft, Emilie Staugaard, Emilia Therese, Gudmund Thai, Daniel Brandt

Grafisk tilrettelæggelse: Pernille Christensen

Redaktion: Jens Christian Lauenstein Led, Helle Vagner

Tryk: Basis-Tryk & Skilte ApS

Forbehold for trykfejl, programændringer, prisstigninger og force majeur

38
Store Scene Vildanden 175/225/275/325 Det magiske
175/225/275/325 Flextrafik
175/225/275/325 Meter i sekundet 245/295/345/395 Pippi Langstrømpe 200 Lille Scene Der Weltuntergang 245 Drøm om efteråret 245 Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet 245 Klumpfisken 245 Mio, min Mio 200 Gæstespil Næste
bedre 245/295/345/395 Arendt
at se i
245/295/345/395 Øvrige arrangementer Larsens Teatersuppe 160 3 Stop fra Gug 130 Unge under 25 år 80 Studerende 90 Unge- og børnepriser Børn under 15 år 100 Unge under 25 år 120 Studerende 140 ÅRSKORT Årskort 995 To på
kort (årskort
gæst) 1990 Unge under 25 år 495 Studerende 595
Tivoliteater
og slagtesvin
år bliver øllet
mørke
ét
+
SVANEMÆRKET Tryksa 5041 0847
aalborgteater.dk

AALBORGTEATER.DK

JERNBANEGADE 9-11 · 9000 AALBORG

BILLETSERVICE 96 31 60 20 · ADMINISTRATION 96 31 60 10

FIND AALBORG TEATER PÅ

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.