Page 1

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 1)

By examining the last digit of 3,455 only, which number is it divisible by? A) 5 B) 4 C) 9 D) 6

1)

2)

6, 9, and 18 are all multiples of which number? A) 2 B) 6 C) 3

2) D)

972

3)

By only examining the last two digits of 6,380, which number is it divisible by? A) 9 B) 4 C) 2 D) 8

3)

4)

Which rule guarantees 927 is divisible by 3? A) The last digit is even and 24 is divisible by 6. B) The last digit is even and the sum of the digits is divisible by 3. C) The last two digits are even. D) The sum of the digits is divisible by 3.

4)

5)

Which basic arithmetic operation is implied when you use the word "factor"? A) Subtraction B) Addition C) Division D) Multiplication

5)

6)

Which rule guarantees 4,150 is divisible by 5? A) At least two of the digits are even. B) There are two consecutive digits that are divisible by 8. C) The last three digits form a number divisible by 5. D) The last digit is a zero.

6)

7)

140 is divisible by which two numbers? A) 5 and 3 B) 2 and 7

7) C)

2 and 9

D)

10 and 8

8)

Identify the list that is a list of multiples of 25. A) 25, 50, 75, 140, 175 B) 25, 75, 125, 155, 175 C) 25, 50, 100, 270, 400 D) 25, 50, 75, 100, 125

8)

9)

3, 6, and 9 are multiples of which number? A) 9 B) 2 C) 3

9)

10)

11)

Which of the following numbers is a composite number? A) 61 B) 34 C) 47 Which is a list of the factors of 21? A) 3, 6, 9, 12, 15, 18 C) 1, 2, 3, 6, 9, 18

D)

6 10)

D)

53 11)

B) 1, D)

3, 7, 21 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18

1

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 12)

1 and 30, 2 and 15, 3 and 10, and 5 and 6 are all factor pairs of which number? A) 3 B) 131,056 C) 60 D) 30

12)

13)

Which of the following is not a factor of 348? A) 34 B) 4 C) 8

13) D)

2

14)

Which list contains all the factor pairs of 36? A) 1(36), 2(18), 4(9) B) 1(36), 6(6) C) 1(36), 2 (18), 3(12) , 4(9), 6(6) D) 1(36), 2 (18), 3(12) , 6(6)

14)

15)

15 is not a prime number because A) its factor pairs are 3 × 5. B) it has 1 as a factor. C) its factor pairs are 1 × 15, 3 × 5. D) 15 is not divisible by any number except 1 and itself.

15)

16)

Which of the following is a prime number? A) 55 B) 29 C) 39

16) D)

42

17)

List the factor pairs of 36 and write all the factors in order from smallest to largest. A) 1 × 36, 6 × 6; 1, 6, 36 B) 1 × 36; 1, 2, 3, 4, 6, 9, 12, 18, 36 C) 1 × 36, 2 × 18, 3 × 12, 4 × 9, 6 × 6; 1, 2, 3, 4, 6, 9, 12, 18, 36 D) 1 × 36, 3 × 12, 6 × 6

17)

18)

Find the prime factorization of 72. A) 1 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 3 ∙ 3 C) 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 3 ∙ 3

18) B) 8 ∙

9 D) 2 ∙ 3 ∙ 3 ∙ 4

19)

Which list contains both even numbers and odd numbers? A) 4, 10, 12, 20, 28 B) 5, 10, 15, 20, 40 C) 6, 30, 40, 50, 60 D) 2, 4, 6, 8, 10

19)

20)

Determine the composite number represented by 22(33)(5). A) 180 B) 108 C) 540

20) D)

Which number is neither prime nor composite? A) 3 B) 2 C) 1

D) 4

21)

22)

Find the prime factorization of 1,260. A) 1 ∙ 4 ∙ 5 ∙ 7 ∙ 9 C) 2 ∙ 2 ∙ 3 ∙ 3 ∙ 5 ∙ 7

30 21)

22) B) 2 ∙

2 ∙ 3 ∙ 3 ∙ 35 D) 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 3 ∙ 5 ∙ 5 2

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 23)

Write the prime factors of 360 in exponential notation. A) 2×2×2×3×3×5 B) 23×32×5 C) 2×2×3×3×3×5

23) D)

22×33×5

24)

Write the prime factorization of 1,800 using exponential notation. A) 2∙2∙2∙3∙3∙5∙5 B) 23∙32∙52 C) 23∙9∙52 D) 18∙100

24)

25)

Write the prime factorization of 120, using exponential notation. A) 23 (3)(5) B) 2 (2)(2)(3)(5) C) 23 (2)(2)(5) D) 24 (3)(5)

25)

26)

Write the prime factorization of 1,800, using exponential notation. A) 23 (32)(52) B) 22 (33)(52) C) 2 (32)(102) D) 2 (2)(2)(3)(3)(5)(5)

26)

27)

Which is the least common multiple of 6 and 9? A) 54 B) 9 C) 18

27)

28)

29)

30)

31)

32)

33)

34)

35)

Which is the least common multiple of 4 and 15? A) 30 B) 60 C) 4

D)

6 28)

D)

15

Find the greatest common factor of 6 and 15. A) 90 B) 3 C) 15

D)

1

Find the greatest common factor of 20 and 28. A) 2 B) 4 C) 1

D)

140

29)

30)

Find the least common multiple of 12, 24, and 30. A) 6 B) 12 C) 24

D)

120

Find the greatest common factor of 6, 9, and 10. A) 3 B) 1 C) 6

D)

90

Which is the least common multiple of 4 and 12? A) 4 B) 48 C) 12 Find the greatest common factor of 42, 84, and 210. A) 7 B) 14 C) 42 Which is the least common multiple of 2, 7, and 14? A) 14 B) 7 C) 196 D) none of the above

3

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

31)

32)

33) D)

2 34)

D)

21 35)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 36)

37)

38)

39)

40)

Which is the least common multiple of 12, 18, and 30? A) 180 B) 6 C) 6,480

D)

1,620

Find the greatest common factor of 14, 21, and 35. A) 2 B) 210 C) 7

D)

10,290

Which of the following list of fractions is equivalent to

38) D)

1

7 ? 10

39)

A)

14 9 35 49 70 , , , , 20 40 50 70 100

B)

7 7 7 7 7 , , , , 20 40 50 70 100

C)

14 28 35 49 70 , , , , 10 10 10 10 10

D)

14 28 35 49 70 , , , , 20 40 50 70 100

3 Which of the following fractions is equivalent to ? 4 15 3

B)

15 20

C)

15 4

Find the equivalent fraction having the denominator indicated in A)

42)

37)

Find the greatest common factor of 26 and 52. A) 676 B) 26 C) 13

A)

41)

36)

12 27

Reduce A)

16 20

B)

8 27

C)

4 27

40)

D)

2

4 ? = . 9 27 D)

36 27

16 to lowest terms. 20 B)

42)

8 10

C)

4 5

D)

1

43)

If each inch of an English rule is divided into 64 units, what part of an inch would be measured by 3 of the units? 3 1 3 A) inch B) 3 inches C) inch D) inch 64 4 8

44)

Reduce A)

4 6

24 to lowest terms. 36 B)

41)

43)

44)

24 36

C)

12 18

4

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

2 3


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 45)

Simplify A)

3 4

B)

1 4

C)

2 3

D)

1 3

48 . 96

E) none 46)

45)

of the above

Write 11 รท 25 in fraction form. 3 25 A) 2 B) 11 11

46) C)

2

3 25

D)

11 25

SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question. 47)

Use a U.S. customary ruler to measure the line below to the nearest eighth of an inch:

47)

48)

Use a U.S. customary ruler to measure the line below to the nearest fourth of an inch:

48)

49)

Use a U.S. customary ruler to measure the line below to the nearest sixteenth of an inch:

49)

50)

Use a U.S. customary ruler to measure the line below to the nearest half inch:

50)

5

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 51)

Use a U.S. customary ruler to measure the line below to the nearest sixteenth of an inch:

51)

52)

Use a U.S. customary ruler to measure the line below to the nearest fourth of an inch:

52)

53)

Use a U.S. customary ruler to measure the line below to the nearest sixteenth of an inch:

53)

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 54)

Write a fraction to represent the shaded portion of a given figure.

A)

55)

56)

B)

5 12

C)

3 4

Write a fraction to represent 4 out of 5 kittens in a litter. 3 2 1 A) B) C) 5 5 5 Reduce A)

57)

7 12

0.5

Reduce A)

6 25

D)

54)

1 4 55)

4 D) 5

50 to lowest terms. 100 B)

56)

1 2

C)

5 10

D)

10 20

24 to lowest terms. 75 B)

57)

8 25

C)

3 25

6

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

24 50


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 58)

Reduce A)

59)

B)

56 64

B)

18 30

B)

3 28

B)

C)

36 90

D)

2 5

7 and has a denominator of 56? 8

35 56

C)

49 56

59)

D)

15 56

3 and has a denominator of 30? 5

9 30

Which fraction is equivalent to A)

58)

6 15

Which fraction is equivalent to A)

61)

72 180

Which fraction is equivalent to A)

60)

72 to lowest terms. 180

C)

30 50

60)

D)

3 30

4 and has a denominator of 28? 7

16 28

C)

28 49

61)

D)

8 28

62)

If each inch on a U.S. customary rule is divided into 32 parts, what part of an inch would be indicated by the 5th hash mark in a inch? (Illustrate with a drawing.) 5 5 5 1 inch inch inch inch A) B) C) D) 64 32 16 4

62)

63)

If one inch on a U.S. customary rule is divided into 16 parts, what is the length of each part of the inch? 1 1 1 inch inch inch A) B) 16 inches C) D) 17 16 4

63)

ESSAY. Write your answer in the space provided or on a separate sheet of paper. 64)

Describe how you can tell if a fraction has been reduced to lowest terms.

65)

What is the process used to reduce a fraction?

7

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 66)

Write A)

2

B) 2

37 as a mixed number. 14 9 14 1 7

C)

1

23 14

D)

9

2 14

E) none

67)

Which of A)

68)

4 7

B) 3

2 7

C)

4

2 7

D)

7

2 7

Convert A)

70)

4

Write A)

7

11 4

C)

67)

5 12

D)

4

2 3

90 as a mixed number. 35

E) none

69)

5 2 11 , 2, 4 , is an improper fraction? 12 3 4 B)

2

A)

of the above

2

Write

66)

5 16

68)

of the above

69 to a mixed or whole number. 16 B) 4

69)

5 8

C)

4

7 16

D)

5 16

42 as a whole or mixed number. 5 2 5

B) 7

70)

7 5

C)

8

7 5

8

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

8

2 5


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 71)

Write A)

72)

1

13 as a whole or mixed number. 7 6 13

D)

6 7

The fraction can be written as

Write

4

Write 3

B) 4

3 3

C)

12

73)

D)

1 5

54 as a whole or mixed number in lowest terms. 12 1 2

B) 5

1 2

C)

42

74)

D)

4

6 12

35 as a whole or mixed number in lowest terms. 10 1 2

Change 5

B) 25

10 3

21 8

C)

3

5 10

75)

D)

30

2 to an improper fraction. 3

Convert 3 A)

36 . 15

15 as a whole or mixed number in lowest terms. 3

5

Write

A)

72)

item represented by the fraction is divided into 36 equal parts.

D)

A)

77)

1 7

When written as a fraction the fraction is in lowest terms.

A)

76)

2

C)

A)

75)

C)

The fraction is best described as an improper fraction.

B) The

74)

6 7

A denominator of a fraction is 36 and the numerator is 15. Which of the following best describes the fraction? A)

73)

B) 1

71)

B)

76)

2 3

C)

15 3

D)

17 3

7 to an improper fraction. 8 B)

1 2

77)

31 8

C)

29 8

9

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

24 8


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 78)

Change 2 A)

79)

B)

31 3

49 4

A)

3

1 7

13 8

C)

12 6

D)

11 6

79)

85 3

C)

32 3

D)

85 28

3 to an improper fraction. 4 B)

Change 7

78)

1 to an improper fraction. 3 B)

Change 14 A)

81)

17 6

Change 28 A)

80)

5 to an improper fraction. 6

80)

59 4

C)

21 4

D)

46 4

1 to an improper fraction. 3 B)

81)

3 22

C)

11 3

D)

22 3

82)

Change 0.6 to its fraction or mixed-number equivalent and reduce to lowest terms. 4 60 6 3 A) B) C) D) 5 100 10 5

82)

83)

Change 2.5 to its fractional equivalent and reduce to lowest terms. 25 5 1 1 A) B) 2 C) 2 D) 100 100 2 4

83)

84)

The length of a screw is 2.625 in. Represent this length as a mixed number. 3 7 5 5 in. A) 2 in. B) 2 in. C) 2 in. D) 8 8 8 8

84)

85)

Change A)

9

9 to a decimal. 10

85)

B) 0.09

C)

0.9

10

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

90


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 86)

7 to a repeating decimal. 9

Change A)

0.777

7 9

86)

B) 0.77777777

C)

0.77777778

D)

0.7

87)

Change 0.024 to its fraction equivalent and reduce to lowest terms. 24 6 24 3 A) B) C) D) 100 25 1000 125

87)

88)

The length of a screw is 4.275 in. Represent this length as a mixed number. 3 5 11 7 A) 3 B) 3 C) 4 D) 3 4 8 40 8

88)

89)

Which fraction represents a measure of 0.3475 ft.? 3 3475 139 A) B) C) 16 100 400

89)

90)

Change 1 A)

91)

27 80

7 to a decimal. 8

0.1875

Write

D)

90)

B) 9.75

C)

1.875

D)

0.975

7 as a decimal to the hundredths place with remainder expressed as a 12

91)

fraction. A)

92)

94)

12 100

A plan needs a gap of A)

93)

.58

0.63 in.

B) .58

1 3

C)

.583

1 3

D)

.58

1 25

5 in. What should the gap be in decimal notation? 8 B) 0.625

Which fraction is smallest? 5 3 A) B) 12 4

in.

C)

1.6 in.

D)

92)

0.125 in. 93)

C)

2 3

D)

1 2

E)

6 7

A quality control inspector used calipers to measure the diameters of four rods and found them to be 0.256 mm, 0.264 mm, 0.253 mm, and 0.249 mm. Which measure is largest? A) 0.253 mm B) 0.264 mm C) 0.256 mm D) 0.249 mm

11

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

94)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 95)

Which is the common denominator for A)

8

3 5 and ? 7 8

B) 15

C)

56

95) D)

7

SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question.

3 3 5 6 , , , 4 8 12 7

96)

Arrange these fractions in order beginning with the smallest:

97)

If hot dogs come in packages of ten and buns come in packages of eight, what is the minimum number of packages of hot dogs and buns that need to be purchased so that there is an equal number of hot dogs and buns?

96)

97)

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 98)

Which is the common denominator for A)

99)

103)

B)

C)

1 4 5 , , 3 9 11

C)

15

D)

10

5 4 1 , , 11 9 3

99)

D)

4 1 5 , , 9 3 11

7 7 or ? 8 9

100)

7 9

B)

Which fraction is larger, A)

102)

1 5 4 , , 3 11 9

Which fraction is larger, A)

101)

B) 20

98)

4 1 5 Arrange , , in order, beginning with the smallest. 9 3 11 A)

100)

5

3 7 and ? 5 15

7 8

3 5 or ? 5 6

101)

3 5

B)

5 6

Which of the following expressions has the greatest value? 27 7 A) 0.87 B) C) 32 8

102) D)

4 5

1 5 7 Which is the common denominator for , , and ? 2 18 8 A)

100

B) 2

C)

72

12

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

103) D)

36


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 104)

7 5 5 Which is the common denominator for , , and ? 8 12 6 A)

105)

106)

108)

B) 12

C)

16

Which pair of fractions has the common denominator 48? 3 5 7 5 5 1 and and and A) B) C) 14 12 36 6 8 5 A wrench is marked A)

107)

36

104) D)

24 105)

1 7 and D) 6 16

11 15 at one end and at the other end. Which end is larger? 16 32

15 32

B)

Which decimal is larger, 4.35 or 4.336? A) 4.35

106)

11 16 107)

B) 4.336

A nurse measures and records temperatures of 96.9, 98.5, 95.7, and 97.9. Which temperature is highest? A) 98.5 B) 95.7 C) 97.9 D) 96.9

108)

ESSAY. Write your answer in the space provided or on a separate sheet of paper. 109)

Which board is longer? One that is seventy-two and four fifths inches or one that is seventy-two and seven eighths inches? Explain how you know.

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 110)

1 4 Add: 3 + 2 5 A)

4

110)

7 10

B) 3

5 8

C)

3

1 2

D)

4

3 10

E) none

of the above

13

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

111)

What length of bolt is needed to fasten two pieces of metal each

3 in. thick if a 4

111)

3 1 in. lock washer is used and a in. nut is used? 16 8 A)

112)

1

13 in. 16

B) 1

11 in. 16

The studs of an outside wall are 5 and the outside covering is 2 A)

113)

3 in. 16

3 10

Add:

1 in. 16

D)

13 in. 16

1 5 in. thick. The inside wallboard is in. thick 2 8

B)

A)

17 45

B)

12 39

C)

71 90

D)

23 45

1 in. 16

C)

8

15 in. 16

D)

8

17 21

C)

12 21

D)

1 in. 16 1 2 + = 7 3

2

7 24

113)

2 21

114)

of the above

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: 2 A)

112)

15 in. thick. What is the total thickness of the wall? 16

5 7 + 9 30

E) none

115)

B) 9

1

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: A)

114)

9

C)

B) 1

11 20

C)

3

19 20

14

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

3

3 1 +1 = 4 5

3 10

115)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 116)

Add: 2

11 9 + 14 35

3 10

A)

1

B)

20 49

C)

3

D)

2 7

3 70

E) none

117)

Add

116)

of the above

7 5 + and reduce answers to lowest terms with improper fractions changed 8 8

to whole or mixed numbers. 3 1 A) B) 1 8 2

118)

Add

C)

Add 2

C)

D)

3 4

5 8

D)

1

Joe added the following quarts of oil: 1 did Joe add? 1 A) 7 qt. 2

B) 7

C)

3

2 3

D)

3

C)

7 qt.

15

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

7

119)

1 8

1 1 1 qt. 2 qt. and 3 qt. How much oil 2 4 2

1 qt. 4

118)

3 16

7 1 + 1 and reduce answers to lowest terms with improper fractions 8 4

changed to whole or mixed numbers. 1 1 A) 5 B) 4 8 8

120)

3 4

7 3 + and reduce answers to lowest terms with improper fractions 16 4

changed to whole or mixed numbers. 1 1 A) B) 1 2 4

119)

1

117)

3 qt. 4

120)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 121)

Add 6

5 3 + 6 and reduce answers to lowest terms with improper fractions 8 5

changed to whole or mixed numbers. 8 9 A) 12 B) 12 13 40

122)

A plumber uses a

C)

13

9 40

D)

13

121)

8 13

3 11 inch diameter copper tube wrapped with inch insulation. 4 32

122)

What size hole must be bored for the insulated pipe to pass through? 3 A) 1 32 B) 1

5 16

C)

1

7 16

D)

1

15 32

E) none

123)

5 11 + = 8 16

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: A)

124)

of the above

1

4 5

B) 1

5 16

C)

2 3

D)

55 128 7 5 +4 +4 9 6

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: = A)

15

1 27

B) 8

4 5

C)

9

11 18

D)

2

2 3

SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question. 125)

A plumber uses a

3 9 inch pipe with inch insulation. What size hole 8 32

125)

must be bored for the insulated pipe to pass through? 126)

Find the mistake in the following problem:

3 5 8 4 + = = 4 6 10 5

16

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

123)

126)

124)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 127)

Add

11 7 + and reduce answers to lowest terms with improper fractions 12 8

changed to whole or mixed numbers. 9 9 A) 1 B) 10 10

128)

Add 10 + 4

C)

D)

1

19 24

4 and reduce answers to lowest terms with improper fractions 5

changed to whole or mixed numbers. 4 1 A) 18 B) 5 5 5

129)

19 24

A blueprint calls for a piece of bar stock 7

C)

6

4 5

D)

127)

14

128)

4 5

5 1 in. long. If a tolerance of Âą in. is 8 16

129)

allowed, what is the longest permissible measurement for the bar stock? 9 1 3 11 A) 7 B) 7 C) 7 D) 7 16 4 8 16 ESSAY. Write your answer in the space provided or on a separate sheet of paper. 130)

Why is a least common denominator so important in adding fractions?

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 131)

Subtract: A)

7 30

B)

7 60

C)

11 30

D)

11 60

E) none

5 7 12 30

131)

of the above

17

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

132)

Ted has a wall anchor that measures 1 1

1 in. 4

B)

A)

93

1 inches 4

5

23 24

B) 5

19 24

C)

5

7 12

D)

6

5 12

E) none

1 in. 8

D)

1 in.

3 inches is cut off. The saw blade takes off an 4

B) 93

1 inches 8

C)

94

1 inches 8

D)

94

4

3 4

3 7 -3 8 12

134)

of the above

B) 4

1 4

C)

3

1 4

D)

3

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: A)

1 4

133)

1 inches 4

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: 6 A)

136)

C)

1 inches. How long is the finished board? 8

Subtract: 9 A)

135)

1 in. 16

A fence board is 96 inches long. 2 additional

134)

132)

1 inches. By how much is the anchor longer or shorter than the screw? 4 A)

133)

5 inches. The screw he wishes to use is 16

B)

3 10

C)

11 21

18

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

-

1 5 -2 = 6 12

135)

3 4 2 1 - = 3 7 1 4

136)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question. 137)

Six rods 3 Allow

1 inches long were cut from a piece of iron rod 41 inches long. 16

137)

1 inch waste for each cut. What was the length of the piece left? 8

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 138)

5 7 12 18

Subtract: A)

7 36

B)

1 36

C)

13 24

D)

7 18

E) none

139)

138)

of the above

Mary cut 4

3 1 sq. yd. of cloth from 5 sq. yd. of cloth. How many sq. yd. of cloth 4 2

remain? 3 A) 4

B)

1 4

C)

1 2

D)

1

139)

1 4

SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question. 140)

How long of a bolt is needed to fasten two pieces of metal each thick if a

11 inches 16

140)

7 inch thick nut is used? The nut must be flush with the bolt 64

after tightening. MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 141)

Subtract and reduce when necessary: A)

1 2

B)

5 3 16 16

2 0

C)

141)

1 8

19

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

1 16


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 142)

Subtract and reduce when necessary: A)

143)

B)

3 4

C)

Subtract and reduce when necessary: 6 A)

144)

3 8

11 5 16 8

1

7 8

B) 1

A)

2

2 9

B) 2

1 8

D)

1 16

7 -5 8

1 8

C)

Subtract and reduce when necessary: 3

142)

143)

1

D)

4

1 8

7 5 -1 9 9

1 9

C)

144)

3

2 9

D)

2

2 0

SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question. 145)

A machine part is fabricated to be 3

5 inch long with a tolerance of Âą 8

145)

1 inch. What is the smallest and largest the part can be? 32

146)

A machine part is fabricated to be 8

1 inch long with a tolerance of Âą 4

146)

1 inch. What is the smallest and largest the part can be? 32 147)

Find the mistake in the following problem: 1 2 3 4 1 2 -1 =2 -1 =1 2 3 6 6 6

147)

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 148)

Perform the indicated operation in the expression 2 A)

1

11 20

B) 2

7 24

C)

3

3 1 -1 = 4 5

3 10

20

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

148)

D)

3

19 20


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 149)

Subtract and reduce when necessary: A)

150)

1 6

B)

5 24

8

1 2

C)

B) 9

11

1 2

7 12

150)

1 8

D)

1 12

5 12

D)

1 24

9 15 -3 32 32

-3 16

C)

9

152)

13 16

D)

9

3 16

7 15 - 20 8 16

7 8

A concrete foundation includes 10

D)

151)

C)

B) 10

11 15

7 2 8 3

B) 1

13 16

149)

7 9 8 12

Subtract and reduce when necessary: 31 A)

154)

C)

Subtract and reduce when necessary: 12 A)

153)

7 9

Subtract and reduce when necessary: A)

152)

B)

Subtract and reduce when necessary: A)

151)

1 12

9 2 12 3

C)

11

153)

1 16

D)

10

15 16

1 inches fill. If the foundation is to be 32 3

inches thick, how thick must the concrete layer be? 2 2 1 A) 21 in. B) 22 in. C) 22 in. 3 3 3

21

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

21

1 in. 3

154)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 155)

Multiply: A)

5 8

B)

1 8

C)

3 4

D)

11 12

E) none

156)

of the above

3

3 10

B) 3

19 20

C)

2

7 24

D)

1

3 1 ×1 = 4 5

156)

11 20

If you multiply a proper fraction by a proper fraction, the result is a number that is A)

157)

equal in size to the largest factor.

B) smaller

158)

155)

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: 2 A)

157)

5 3 3 × × 9 10 4

than the larger factor only.

C)

larger than either of the factors.

D)

smaller than either of the factors.

Multiply: A)

10 27

B)

3 8

C)

3 10

D)

1 5

E) none

8 3 3 × × 9 4 10

158)

of the above

22

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 159)

A)

160)

8

1 3

B) 8

1 9

B) 3

2

B) 5

Multiply: 1 A)

3

B) 4

C)

2 21

D)

10 21

C)

7

8 21

D)

1 27

C)

1

10 27

D)

5 6

C)

11 21

12

2

5 2 ×4 = 7 3

3

14 15

D)

5

1 3

2 3 1 4 × = 12 9

161)

20 21 5 = 6

162)

70 12

2 1 ×3 3 5

163)

of the above

Multiply and reduce answers to lowest terms: 7 4

D)

160)

1 2

C)

A)

5 42

159)

11 15

E) none

164)

14 23

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: 7 × A)

163)

B)

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: 3 A)

162)

17 21

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: 2 A)

161)

2 1 × = 3 7

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms:

B)

7 8

C)

1 7 × 4 16 7 64

23

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

164)

D)

7 16


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 165)

Multiply and reduce answers to lowest terms: A)

166)

B)

105 256

C)

105 4

165)

D)

11 16

Multiply, reduce answers to lowest terms and convert improper fractions to 4 whole or mixed numbers: 9 × 3 5 A)

167)

105 32

7 15 × 8 32

27

4 5

B) 34

1 5

C)

34

36 45

D)

27

166)

36 5

Multiply, reduce answers to lowest terms and convert improper fractions to 3 5 whole or mixed numbers: 5 × 3 8 6 A)

15

5 16

B) 15

7 24

C)

20

29 24

D)

20

167)

29 48

SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question. 168)

Standard typing paper is 8

1 inches wide by 11 inches long. If the margin 2

168)

all around the edge of the paper is a uniform one inch, what is the area of the paper that can be printed on? (Note: Area = Length × Width) 169)

A plumber needs 6 pieces of pipe each 16

5 1 inches long. If inch waste is 8 8

169)

allowed for each cut, what length pipe must the plumber have? 170)

3 1 A metal bar is cut into six pieces each 3 inches long. Each cut wastes 8 16

170)

inch. Determine the length of the original bar. MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.

171)

The staircase in a house has 15 risers, each one 7 rise of the steps? 3 A) 119 inches 8

B) 105

5 inches 8

C)

5 inches high. What is the total 8

10

5 inches 8

24

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

114

3 inches 8

171)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 172)

Multiple and reduce answers to lowest terms: A)

173)

3 16

B)

3 8

C)

A fuel tank that holds 90 liters (L) of fuel is

7 3 8 14 3 4

172)

D)

21 112

2 full. How many liters of fuel are in 3

173)

the tank? A)

60 L

C)

90

B) 135

2 L 3

D)

L

none of the above

ESSAY. Write your answer in the space provided or on a separate sheet of paper. 174)

An alloy weighing 42 pounds is

2 1 2 copper, silver, and other material. How many 5 5 5

pounds of silver are in the alloy? Explain the process you used to find the answer. 175)

A mixture of dirt, sand, etc. that weighs 350 pounds is 3 parts dirt, 1 part sand, 2 parts top soil, and 2 parts peat. How many pounds of dirt are in the mixture? Explain the process you used to find the answer.

SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question. 176)

Raise to the indicated power:

22 3

176)

177)

Raise to the indicated power:

32 8

177)

178)

Raise to the indicated power:

13 4

178)

179)

Raise to the indicated power:

23 5

179)

180)

Raise to the indicated power: 1

12 3

180)

25

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 181)

Raise to the indicated power: 2

12 5

181)

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 182)

Raise to the indicated power: A)

183)

C)

6 25

5 7

B)

C)

25 14

9 10

B)

6 27

B)

6 125

B)

C)

2 3

D)

16 81

3 5

D)

1

1 2

52 = 7

184)

9 5

10 49

6 25

D)

9 25

23 3

186)

6 9

C)

8 27

D)

2 3

23 5

187)

8 125

B) 2

D)

183)

185)

C)

Raise to the indicated power: 1 A)

25 49

32 = 5

32 5

6 10

Raise to the indicated power: A)

188)

B)

Raise to the indicated power: A)

187)

9 25

Raise to the indicated power: A)

186)

8 18

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: A)

185)

B)

182)

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: A)

184)

8 9

42 9

C)

9 15

D)

6 15

12 2

188)

1 2

C)

2

1 4

26

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

1

1 4


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 189)

Divide: A)

15 24

B)

5 12

C)

24 35

D)

5 6

8 10 รท 7 6

E) none

190)

Divide: 1 A)

15 13

B)

17 14

C)

14 17

D)

13 15

E) none

191)

189)

of the above 3 1 รท2 4 8

190)

of the above

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: 2 A)

4 3

B)

16 3

C)

3 4

D)

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms:

A)

5

1 10

B)

10 51

C)

5

2 27

27

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

191)

3 16

5 192)

2 1 รท = 3 2

5 6

2 3

1 1 9

=

192)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 193)

If you divide a large fraction by another smaller fraction, the result is a number that is: A)

193)

halfway between the two fractions.

B) larger

than either of the fractions.

C)

smaller than either of the fractions.

D)

equal to only one of the fractions.

194)

You have a board that is 42 inches wide and would like to position 6 smaller boards each 5 inches wide across the big board so that there is no "margin" on either side, but they are equally spaced across the board. How much space should be allowed between each of the small boards? 2 A) 2 inches B) 2 inches C) 3 inches D) 7 inches 5

194)

195)

What is the reciprocal of 4.3? 4 34 A) B) 3 10

195)

196)

C)

10 43

D)

3 4

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: A)

4

2 3

B)

11 21

C)

17 21

D)

2 1 รท = 3 7

2 21

SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question.

4 197)

Perform the indicated operations and reduce:

9 1 -3 16 8

1 3 2 +1 4 16

28

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

=

197)

196)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 198)

Divide: 2 A)

15 17

B)

13 15

C)

27 34

D)

37 50

E) none

7 2 รท3 10 5

198)

of the above

SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question.

5 199)

Perform the indicated operations and reduce:

1 1 -3 4 2

1 1 4 -2 4 2

=

199)

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 200)

Divide: A)

5 8

B)

2 5

C)

2 3

D)

1 3

8 4 รท 9 3

E) none

201)

200)

of the above

Which description best describes

5 12 7 11

?

201)

Mixed-decimal fraction C) Decimal fraction

B) Proper

fraction D) Complex fraction

A)

29

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 202)

Give the reciprocal of A)

203)

204)

C)

7 9

D)

9 7 203)

C)

9 1

D)

-9

2

9 20

B) 1

4 5

C)

20 49

D)

1 20

B) 20

C)

1

4 5

D)

B) 9

C)

1 9

D)

3

1 3

B) 4

4 5

C)

5 24

30

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

206)

1 4

Divide and reduce answer to lowest terms. Convert improper fractions to whole or mixed numbers: 5 4รท 6 A)

205)

5 9

Divide and reduce answer to lowest terms. Convert improper fractions to whole or mixed numbers: 2 6รท 3 4

204)

5 9

Divide and reduce answer to lowest terms converting improper fractions to whole or mixed numbers: 1 6รท3 3

A)

207)

7 9

Divide and reduce answers to lowest terms, converting improper fractions to whole or mixed numbers: 6 10 รท 7 21

A)

206)

B) -

1

202)

Give the reciprocal of 9. 1 1 A) B) 9 9

A)

205)

7 . 9

5

207)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 208)

Divide and reduce answer to lowest terms. Convert improper fraction to whole or mixed number: 3 8

208)

5 7 A)

209)

10 49

B)

2 5

C)

4

9 10

D)

21 40

Divide and reduce answer to lowest terms. Convert improper fractions to whole or mixed number: 3 8

209)

6 A)

1 16

B) 16

C)

4

D)

1 4

SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question. 210)

Five boards 3 long. Allow

3 inches long are cut from a piece of board that is 41 inches 4

210)

1 inch waste for each cut. What was the length of the piece 8

left? MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.

211)

Each shelf in a floor-to-ceiling bookshelf needs a strip of molding 32 cut from a length of molding measuring 225

3 inches 16

211)

5 inches long. If the length of the 16

shelf includes the saw cut, how many shelves are in this bookshelf? A) 9 B) 6 C) 7 D) 8 212)

An I-beam measures 14 ft long. How many whole 2 this length? A) 8

B) 6

C)

1 ft pieces can be cut from 16

7

31

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

5

212)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 213)

3 Give the reciprocal of 5 . 5 A)

214)

-5

3 5

D)

5 28

1 . 8 B)

23 4

B)

1 12

214)

-1 8

C)

-8

D)

8

215)

23 -4

B)

C)

1 3

Three-fourths of a mile is divided into in the

218)

C)

-4 23

D)

4 23

Divide and reduce answer to lowest terms, converting improper fractions to 1 1 whole or mixed numbers: รท 6 2 A)

217)

1

28 5

3 Give the reciprocal of 5 . 4 A)

216)

B)

Give the reciprocal of A)

215)

-5 28

213)

2 segments

C)

3

D)

3

3 mile segments. How many sections are 8

B) 6

5 segments 9

How many 2 9

12

217)

3 mile? 4

A)

A)

C)

216)

D)

segments

1 segment 2

1 foot lengths can be cut from a board 18 feet long? 4 B) 8

C)

1 9

32

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

218)

D)

1 8


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 219)

How many pieces of fabric that are each 1

2 yards can be cut from a bolt that has 3

219)

10 yards of fabric? A)

220)

4 pieces

B) 16

2 pieces 3

A stack of books measures 22

C)

1 8

C)

13 books

D)

B)

3 25

C)

3 40

D)

222)

4 5

A)

1

1 84

B) 1

C)

3

4 5

D)

1 4

none of the above

223)

2 5 -1 3 6 A)

221)

1 2

Use a calculator to perform the calculations: 5 3 3 +1 8 4 7

220)

22 books

Use a calculator to perform the calculations: 3 1 3 +1 4 2 5-

223)

5 pieces

Use a calculator to divide and reduce answers to lowest terms, converting 1 12 2 improper fractions to whole or mixed numbers: 100 A)

222)

D)

1 5 inches high and each book is inch thick. How 2 8

many books are in the stack? A) 36 books B) 14 books 221)

6 pieces

3 5

B)

129 140

C)

87 184

33

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

129 148


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 224)

Perform the indicated operation, leaving the answer in lowest terms: A)

225)

44 225

B)

2 5

C)

2 15

D)

4 22 = 5 3

224)

16 45

1 11 5 Three books measuring 1 , , and are placed into one stack and shrink 2 15 6

225)

wrapped. Use a calculator to find the total thickness of the packaged stack. 17 1 1 13 A) 1 B) 2 C) 3 D) 1 23 15 15 30

226)

Use a calculator to add 6

3 1 7 +2 + . Write answer in lowest terms with 4 3 12

improper fractions changed to whole or mixed numbers. 11 2 2 A) 8 B) 9 C) 9 19 3 9

227)

Use a calculator to multiply and reduce answers to lowest terms: A)

228)

7 96

C)

7 48

1 84

B) 5

1 7

C)

11 12

9 7 12 16 D)

216 1,680

8

3 9 5 16 D)

7

1 4

B) 3

1 20

C)

3

17 40

D)

35

1 2

B) 44

1 12

C)

36

1 2

34

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

227)

8 21

228)

9 70

7

229)

41 40

Use a calculator to multiply, reduce answer to lowest terms and convert 3 2 improper fractions to whole or mixed numbers: 5 7 4 3 A)

2 9

126 1,728

Use a calculator to multiply, reduce answer to lowest terms and convert 2 5 improper fractions to whole or mixed numbers: 7 5 8 A)

230)

B)

Use a calculator to multiply and reduce answers to lowest terms: A)

229)

126

D)

226)

43

7 12

230)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank 231)

Use a calculator to divide and reduce answer to lowest terms, converting 7 5 improper fractions to whole or mixed numbers: รท 8 32 A)

232)

3 5

B)

35 265

C)

7

11 35

D)

8

3 4

Use a calculator to divide and reduce answer to lowest terms, converting 6 improper fraction to whole or mixed number: 1 2 2 A)

233)

5

231)

1

1 2

B)

2 3

C)

2

2 5

D)

15

Use a calculator with a fraction key to perform the indication operation: 12 A)

90

23 48

B) 84

5 24

C)

90

23 24

35

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

D)

232)

84

5 48

5 1 7 8 6

233)


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

Answer Key Testname: UNTITLED2

1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) 20) 21) 22) 23) 24) 25) 26) 27) 28) 29) 30) 31) 32) 33) 34) 35) 36) 37) 38) 39) 40) 41) 42) 43) 44) 45) 46)

A C B D D D B D C B B D A C C B C C B C C C B B A A C B B B D B C C A A C B D B A C A D E D

2 in. 1 48) 1 in. 4 47)

36

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

Answer Key Testname: UNTITLED2

5 in. 16

49)

3

50)

1 in. 2

51)

1

3 in. 16

52)

3

3 in. 4

53)

1

7 in. 16

54) 55) 56) 57) 58) 59) 60) 61) 62) 63)

B D B B D C A B B C

Answers will vary. 65) Answers will vary. 64) 66) 67) 68) 69) 70) 71) 72) 73) 74) 75) 76) 77) 78) 79) 80) 81) 82) 83) 84) 85) 86) 87) 88) 89)

A B A A D B B A A A D B A B B D D C C C D D C C 37

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

Answer Key Testname: UNTITLED2

90) 91) 92) 93) 94) 95)

C B B A B C

96)

3 5 3 6 , , , 8 12 4 7

97) 98) 99) 100) 101) 102) 103) 104) 105) 106) 107) 108)

4 pkgs hotdogs, 5 pkgs buns

109) 110) 111) 112) 113) 114) 115) 116) 117) 118) 119) 120) 121) 122) 123) 124)

Answers will vary.

125) 126)

C B B B C C D D B A A D A B B C C C B D B B C C B C

15 in. 16 To add, you need a common denominator. 3 5 9 10 19 7 + = + = or 1 4 6 12 12 12 12

127) D 128) D 129) D 130) Answers 131) D 132) B

will vary.

38

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

Answer Key Testname: UNTITLED2

133) 134) 135) 136)

B B D C

137)

21

7 8

138) B 139) A

31 64

140)

1

141) 142) 143) 144)

C D A A

145)

Smallest: 3

19 21 , Largest: 3 32 32

146)

Smallest: 8

7 9 , Largest: 8 32 32

147)

Borrowing is required. 1 2 3 4 9 4 5 2 -1 =2 -1 =1 -1 = 2 3 6 6 6 6 6

148) 149) 150) 151) 152) 153) 154) 155) 156) 157) 158) 159) 160) 161) 162) 163) 164) 165) 166) 167)

A A C A A D A B A D D C D C B D C B B D

168)

58

169)

100

1 2 in 2 3 in. 8 39

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

Answer Key Testname: UNTITLED2

170)

20

9 in. 16

171) D 172) A 173) A

Answers will vary. 175) Answers will vary. 4 176) 9 174)

177)

9 64

178)

1 64

179)

8 125

180)

1

7 9

181)

4

21 25

182) 183) 184) 185) 186) 187) 188) 189) 190) 191) 192) 193) 194) 195) 196)

D A C D C B C C C B A B A C A

197)

23 55

198) C 199) 200) 201) 202) 203) 204) 205)

1 C D D B B C 40

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

Answer Key Testname: UNTITLED2

206) 207) 208) 209)

B B D A

210)

21

211) 212) 213) 214) 215) 216) 217) 218) 219) 220) 221) 222) 223) 224) 225) 226) 227) 228) 229) 230) 231) 232) 233)

C B D D D B A B C A A B B D C B B D B B A C A

5 in. left 8

41

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

College Mathematics 9th Edition Cleaves Test Bank  

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

College Mathematics 9th Edition Cleaves Test Bank  

Full file at https://testbankuniv.eu/College-Mathematics-9th-Edition-Cleaves-Test-Bank

Advertisement