Page 1

Sore

„Arta mă inspiră în muzică și viață.“

vară 2014 publicație gratuită a Băneasa Shopping City

WILD FUN

* accesorii de plajă * machiaje hot

+ ce porți în

destinații exotice


* sumar*

vară 2014

26

AGENDA

14 EVENIMENT De 1 iunie, copiii au avut parte de distracție la maximum la Băneasa Shopping City. 16 CINEMA Premiere cinematografice la Grand Cinema & More.

PICTORIALE

24 BOHO CHIC Vara aceasta mizează pe un look boho și nu rata nici un festival de muzică! 32 BLUE JEANS Inspirație, ținute cool, multă muzică și chef de distracție!

FASHION

46 BATHING SUITS Avem cele mai frumoase costume de baie. 54 SPECIAL TRAVEL STYLE Nu contează dacă pleci în vacanță

8  styler

|

vară

|

2014

Fotografii Cosmin Gogu Stilism Rovena Andrei Make-up: Andreea Carapcea / make-up artist Inglot Hair: Simona Ciobotaru / Geta Voinea Asistent foto: Claudiu Crasnajan Retouching: Ana Georgescu / Iconograf Studio Pantaloni din denim Gerard Darel

într-un safari în Africa, pe o plajă de pe Coasta de Azur, sau la shopping în New York: avem sugestiile perfecte pentru bagaj.

BEAUTY

60 BEAUTY SUMMER PRoduse eficiente, trucuri inedite și multă culoare: toate aceste lucruri îți vor definitiva lookul perfect de make-up și hairstyle al acestei veri. 64 BEAUTY TRAVEL Când pleci în vacanță, ai nevoie de câteva lucruri esențiale: noi ți-am făcut o listă utilă 70 PARFUMURILE DE SEZON Cele mai fresh parfumuri ale verii. 74 HIS LOOK Garderoba de vacanță a oricărui bărbat începe cu o vizită în magazinele din Băneasa Shopping City. Și cu trucurile noastre de stil!

84 GROOMING Cele mai bune produse pentru îngrijire masculină: da, chiar și pentru o vacanță la soare. 88 KIDS ZONE Hăinuțe simpatice pentru orice vârstă, dar și jocuri pentru zilele petrecute afară.

LIFESTYLE

98 HOME Decorațiuni perfecte pentru casa ta. 100 AFTER WORK Relaxează-te pe o terasă simpatică! 102 GADGETURI Amintiri din vară.


editorial

Am crescut într-o familie de artiști, deși niciunul dintre membri nu avea profesie creativă. Sufletul fiecăruia, în schimb, era plin de idei și bogat în frumos. Primul tablou văzut a fost și primul pictat, întrucât tata a vrut să vadă dacă fiica lui are valențe artistice și m-a dus într-un atelier de pictură, mi-a pus o pensulă în mână și m-a așezat în fața unui șevalet. Rezultatul a fost o pânză reprezentând două siluete colorate, abstracte. Tabloul este și azi înrămat în casa noastră, fiind de altfel și singurul pictat vreodată de mine. Au urmat muzee vizitate, o istorie a artei amănunțită făcută de tatăl și unchiul meu (devenit colecționar de artă mai târziu) și o pasiune pentru cunoaștere accentuată în facultate. Ca o paranteză fie spus, am terminat facultatea de Regie de Film, așa că am mâncat pe pâine Istoria Artei în toate formele și culorile. Totuși, experiența oferită de Guido Daniele cu ocazia copertei Styler a fost absolut ieșită din comun… pentru că nu m-am gândit vreo clipă că voi ajunge să iau locul pânzei pentru vreo pictură! Personal, am asociat râsul ce mi-a fost pictat pe corp cu un tatuaj… unul care mi-a plăcut foarte mult, fiindcă admir personalitatea, suplețea și agilitatea acestora. Și, cum consider că totul se întâmplă dintr-un motiv și că toate se leagă, animalul ales de Guido reprezintă un alter ego personal, pentru că nu o dată mi s-a întâmplat să mi se spună că am ceva dintr-o felină, ba în privire, ba în gesturi. Mulțumesc Băneasa Shopping City pentru ocazie, cu siguranță a fost una dintre cele mai originale ședinte foto la care am participat!

Rochie Patrizia Pepe Inele BCBG MAXAZRIA și garderoba proprie; hairstyling: Simona Ciobotaru / Geta Voinea

10  styler

|

vară

|

2014


Revista Styler este produsă de Mediafax Group pentru Băneasa DevelopmentS SRL Șos. București–Ploiești nr. 42 D, Sector 1, București. Telefon Băneasa Shopping City: 021.306.55.05 Telefon Grand Cinema & More: 0742.654.321 Telefon Grand Combo: 0758.030.120. Telefon Grand Cosmos: 0756.165.827 Mijloace de transport în comun: 131, 301, 335

Marketing Director Hanny Bratu hanny.bratu@baneasa.ro Brand Manager Silvia Dinu silvia.dinu@baneasa.ro Tel. 0752.010.199 Advertising Specialist Iuliana Benning iuliana.benning@baneasa.ro Tel. 0751.169.817 Advertising & Direct Communication Roxana RăcăneL roxana.racanel@baneasa.ro Tel. 0747.070.237 Adresa redacției office@styler.ro

Director General Orlando Nicoară Publisher Carmen Mihalcea Redactor-șef Diana Colcer Art Director Silviu Vasilescu Editor coordinator Alina Aliman Redactori bianca sterie, Mirela Ujică, Mihăiță Gheorghe Fashion Rovena Andrei, Anca Stăruială Beauty Daniela Nițulescu, Bianca Poptean Fotografi Cosmin Gogu, Mihai Dăscălescu / mediafax foto Prelucrare foto Iulian Popa, Marius Tatu, Lucian Dană Tipografie S.C. Compania de Producție Intertainment S.A. tel: 031.8251028

12  styler

|

vară

|

2014


evenimente

MOOZA Pop Up Store: primul magazin dedicat antreprenorilor creativi în Băneasa Shopping City MOOZA Pop Up Store este o inițiativă unică în România care își propune să susțină tinerii designeri la început de drum. În ultimii ani, micile business-uri creative s-au afirmat tot mai mult în industria designului autohton iar din ce în ce mai mulți români aleg să își personalizeze stilul de viață cu produse unice. Însă chiar și cele mai inovatoare proiecte au nevoie de un imbold! Tocmai de aceea, Băneasa Shopping City le propune o provocare: cele mai „votate“ proiecte din domeniile creative pot avea propriul magazin în mall-ul celor preocupați de cele mai noi trenduri. MOOZA Pop Up Store, un spațiu utilat și complet decorat, va găzdui în fiecare lună produsele câte unui antreprenor din domenii precum design vestimentar, accesorii, design interior sau produse cosmetice. „Există un trend în a-ți «condimenta» stilul cu produse hand made, care au în spate povești personale. De asemenea, designul autohton prinde putere și din ce în ce mai mulți oameni caută să poarte ținute-concept. Băneasa Shopping City este locul de întâlnire și shopping al oamenilor cu stil și personalitate. Ne dorim ca experiența să fie marcată și de bucuria de a descoperi produse originale, unicat, «hand crafted»“, a spus Hanny Bratu, director de marketing al Băneasa Developments. Pentru a putea obține spațiul, antreprenorii trebuie să își înscrie campania de promovare a brandului pe platforma proiectului MOOZA Pop Up Store, pe pagina www.baneasashoppingcity.ro/mooza, și să strângă cel mai mare număr de voturi.

Vara asta, transformă shopping-ul în distracție! Lucrurile bune vin în pereche în Băneasa Shopping City. Pentru ca suntem în sezonul distracției, ți-am pregătit combinații tentante, de vară. Cumpără de peste 150 RON și noi te răsplătim cu ore de distracție la Grand Combo*. Te așteptăm cu mii de ore de distracție! Premiu

Valoare bon cumpărături (RON)

Atracție

Xbox

150-250

Primești o ora

Biliards

251 - 500

Primești o ora, la alegere

Bowling

501 - 2000

Primești o ora

VIP PARTY BOX

peste 2001

Primești o ora, la alegere

Shuffleboard Big TV Kinect

Nascar Simulator F1 Simulator

Orele câștigate pot fi consumate de luni până joi. Pentru cumpărături de peste 4.000 RON, orele pot fi consumate oricând, de luni până duminică. Pentru a intra în posesia premiului, ai nevoie de o rezervare. Vino la Grand Combo sau sună la 0758.030.120. Poți beneficia de un singur voucher pe zi, iar suma considerată reprezintă totalul cumpărăturilor făcute în ziua respectivă. Nu poți cumula bonuri din zile diferite pentru a obține un voucher. Voucherul se poate ridica de la unul dintre infodesk-urile din Băneasa Shopping City. Citește pe www.baneasashoppingcity.ro regulamentul complet al promoției. *Grand Combo este zona de fun din Băneasa Shopping City, etajul 2.

14  styler

|

vară

|

2014


De Ziua Copiilor,

Băneasa Shopping City s-a transformat În universul distracției pentru cei mici! În luna dedicată copiilor, Băneasa Shopping City s-a transformat într-un adevărat univers al distracției pentru cei mici: întâlniri cu vedetele preferate – de la Sore la personaje Disney, un meci de baschet ca în „Space Jam” și cele mai fascinante experiențe educative i-au încântat pe copiii de toate vârstele. Guido Daniele și Sore

disney junior Pe 31 mai, în premieră europeană, 4 dintre cele mai iubite personaje Disney Junior s-au reunit în același loc! În exclusivitate în Băneasa Shopping City, copiii au făcut cunoștință cu Mickey Mouse, Doctorița Plușica, Sofia Întâi și Jake, au luat parte la activități de colorat, au jucat air hockey și au testat noile jocuri Disney pe console și au modelat cu plastelină îndrăgitele personaje Play-Doh.

Guido și Maria, câștigătoarea sesiunii de hand painting

altfel de picturi, realizate de celebrul guido daniele

AVENTURI cu rechini Să nu uităm nici de expoziția Planet Shark, unde vizitatorii sunt invitați să descopere misterioasa lume a rechinilor. Expoziția Planet Shark din Grand Cosmos prezintă evoluția și anatomia acestei specii fascinante, într-o experiență high-tech multisenzorială și va fi deschisă până pe data de 15 septembrie. Printre exponate se vor număra o serie de reproduceri la scară ale unor specimene de rechini, dinți și maxilare reale, dar și o serie dintre obiectele folosite în filmul original Jaws din 1975.

Pe 1 iunie iubitorii de artă de toate vârstele au luat parte la o experiență de neratat: celebrul artist Guido Daniele a pictat unul dintre animalele naționale ale României pe corpul frumoasei Sore! Evenimentul a avut loc la inaugurarea colecției de fotografii „Handimals – Wildlife on the Human Hand“, adusă pentru prima oară în țara noastră, în exclusivitate în Băneasa Shopping City. Colecția, ce cuprinde 24 de fotografii ale unor picturi hiper-realiste înfățișând animale, ce folosesc mâinile oamenilor drept pânză, a fost admirată de sute de vizitatori mai mici și mai mari. Cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul artei, Guido Daniele s-a remarcat ca ilustrator hiper-realist. Artistul a devenit celebru pentru picturile creative: așezându-și modelele în diverse poziții, Guido le folosește corpul drept pânză vie, recreând portrete și peisaje uimitor de realiste. Pe lângă experiența de neuitat a celor două sesiuni de pictură live, cei mici au putut să facă primii pași în lumea artei, inspirați de operele lui Guido Daniele. Rembrandt Art School i-a așteaptat în primele două weekend-uri din iunie cu ateliere de creație în cadrul cărora copiii au învățat să picteze pe mănuși, să creeze figurine de hârtie prin tehnici de Origami și să realizeze modele interesante prin tehnica numită quilling.

2014

|

vară

|

styler  15


premiere\film

*cinema special*

Iunie

How to Train Your Dragon 2 – Cum să îți dresezi dragonul 2 Genul: Acțiune, Animație, Aventuri Regia: Dean DeBlois Distribuția: Jonah Hill, Jay Baruchel, Gerard Butler, Kristen Wiig Au trecut cinci ani de când vikingii și dragonii trăiesc în pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Hiccup și Toothless sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a

mai ajuns până acum. Una din aventurile lor îi poartă într-o peșteră plină de dragoni sălbatici conduși de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Hiccup și Toothless trebuie să lupte acum pentru ceea ce cred, dându-și în același timp seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor și al dragonilor deopotrivă. Premiera la Grand Cinema & More: 20 iunie

Iulie

Transformers: Age of Extinction – Transformers: Exterminarea Genul: Acțiune, Aventuri, SF Regia: Michael Bay Distribuția: Jack Reynor, Mark Wahlberg, Stanley Tucci Vă mai amintiți dezmodământul din Transformers: Dark of the Moon?! Să recapitulăm: după ce Autoboții și Decepticonii au dispărut cu toții de pe fața Pământului, rasa umană încearcă acum să se refacă. Însă un grup de oameni de afaceri și cercetători ingenioși și puternici, convinși că este cazul să învățăm ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forțează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat, în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi și puternice amenințări a Transformerilor. Premiera la Grand Cinema & More: 27 iunie

16  styler

|

Dawn of the Planet of the Apes – Planeta Maimuțelor: Revoluție Genul: Acțiune, Dramă, SF, Thriller Regia: Matt Reeves Distribuția: Keri Russell, Gary Oldman, Judy Greer, Andy Serkis O populație aflată în dezvoltare, maimuțele evoluate genetic conduse de Caesar (Andy Serkis) sunt amenințate de un grup de oameni supraviețuitori ai devastatorului virus ce a făcut ravagii în urmă cu zece ani. Reușesc să încheie temporar pace, însă aceasta se dovedește fragilă și de scurtă durată, căci ambele părți se află pe picior de război, un război ce va hotărî care va fi specia dominantă de pe Pământ. Premiera la Grand Cinema & More: 11 iulie

vară

|

2014


În serile fierbinți ale verii retrage-te în răcoarea sălilor de cinema: pe marile ecrane rulează o mulțime de pelicule de acțiune.

August

Guardians of the Galaxy – Gardienii galaxiei Genul: Acțiune, Aventuri, SF Regia: James Gunn Distribuția: Dave Bautista, Zoe Saldana, Enzo Cilenti Studiourile Marvel revin cu o nouă echipă uimitoare! Aceasta lărgește universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezește ținta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un răufăcător ce amenință soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid în formă de copac, și cu ratonul Rocket. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului și posibila amenințare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei, este clar că urmează o luptă pe viață și pe moarte pentru a salva lumea. Premiera la Grand Cinema & More: 1 august

Teenage Mutant Ninja Turtles – Țestoasele Ninja Genul: Acțiune, Aventuri, Comedie, Fantastic Regia: Jonathan Liebesman Distribuția: Megan Fox, Jeremy Howard, Alan Ritchson, William Fichtner Donatello, Rafael, Leonardo și Michelangelo de-abia așteaptă să ne arate pe marele ecran extraordinarele lor abilități de a mânui arme cât mai diverse. Filmul produs de Michael Bay spune celebra poveste chiar de la începuturi: patru țestoase intră în contact cu o substanță radioactivă, ceea ce le conferă inteligență umană, dimensiuni umanoide, dar și puteri extraordinare. Împreună cu prietena lor, April O'Neill, cei patru prieteni vor avea de înfruntat unul dintre cei mai redutabili adversari din universul popularizat de seria de benzi desenate și de serialul animat. Premiera la Grand Cinema & More: 22 august The Expendables 3 – Eroi de sacrificiu 3 Genul: Acțiune, Aventuri, Thriller Regia: Patrick Hughes Distribuția: Sylvester Stallone, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Jason Statham Barney, Christmas și restul echipei ajung față în față cu Conrand Stonebanks, cel care, alături de Barney, a fondat grupul în urmă cu mai mulți ani. Stonebanks a devenit cu timpul un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv. În timp ce Stonebanks a înșelat însă moartea și și-a făcut o misiune din a pune capăt existenței grupului Eroilor de Sacrificiu, Barney decide că e momentul să aducă în echipă membri mai tineri, mai iuți, mai pricepuți în noile tehnologii. Ultima lor misiune devine astfel o confruntare între „școala veche“ și noii experți în tehnologie. Premiera la Grand Cinema & More: 22 august

Sin City: A Dame to Kill For – Sin City: A Dame to Kill For Genul: Acțiune, Crimă, Thriller Regia: Frank Miller, Robert Rodriguez Distribuția: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Jessica Alba, Josh Brolin, Eva Green, Mickey Rourke, Rosario Dawson În întunecatul oraș Sin City, Dwight plănuiește răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat (Ava Lord), în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. A Dame to Kill For este continuarea filmului de succes Sin City, lansat în 2005 și regizat de Robert Rodriguez, alături de Frank Miller, autorul benzilor desenate. Noua peliculă prezintă aventurile lui Dwight McCarty (Josh Brolin) și ale Avei Lord, o femeie din trecutul său, care revine în viața sa, creându-i acestuia nenumărate probleme. Premiera la Grand Cinema & More: 29 august

2014

|

vară

|

styler  17


evenimente exclusive

Agenda culturală a acestei veri

*Muzică și balet într-o simbioză extraordinară* Grand Cinema&More te așteaptă să descoperi „Cavalleria Rusticana“

Elton John

Vara aceasta, Grand Cinema & More și Băneasa Shopping City te invită să vizionezi cele mai frumoase spectacole din întreaga lume. Cavalleria Rusticana, creația de debut a marelui compozitor italian Pietro Mascagni și Pagliacci, operă într-un singur act semnată de Ruggero Leoncavallo vor fi transmise în direct și în premieră de la Festivalul Euro Mediterraneo din Taormina la Grand Cinema & More pe 17 iulie de la ora 22:30. Libretul operei Cavalleria Rusticana, semnat de Giovanni Targioni-Tozzeti și Guido Menasci, se bazează pe o nuvelă de Giovanni Vergam, o scriere care te poartă pe tărâmul unei povești despre iubire, trădare și răzbunare. Scena de deschidere ni-l prezintă pe Turiddu, protagonistul operei, care îi cântă o serenadă Lolei, fosta sa iubită. Aceasta se măritase cu un alt bărbat, Alfio, în timp ce Turiddu era în armată. Deși Turiddu și-a găsit între timp o nouă iubită, Santuzza, pe care promisese să o ia de soție, sentimentele pentru Lola sunt din ce în ce mai puternice iar el decide să revină la prima lui dragoste. Încercând să își dea seama ce se întâmplă cu iubitul ei, Santuzza află că Turiddu dă târcoale casei Lolei, iar când îi cere explicații, acesta reacționează violent. Santuzza este disperată și îi dezvăluie mamei lui Turiddu că îl iubește enorm, dar că acesta a sedus-o și a folosit-o doar pe post de consolare. Acțiunea atinge acum punctul culminant. Copleșită de durere, Santuzza îi spune lui Alfio despre trădarea Lolei și a lui Turiddu. La scurt timp după încheierea sărbătorii de Paște, Alfio îl înfruntă pe Turiddu. Printre actorii care vor da viață personajelor din Cavalleria Rusticana se numără: Daniela Dessì sau Fabio Armilato.

Concert aniversar André Rieu

18  styler

|

vară

|

2014

texte de bianca sterie

Participați la celebrarea celui de-al zecelea concert aniversar al lui André Rieu din suita de concerte estivale tradiționale, pus în scenă în cea mai romantică piață centrală din Olanda: Vrijthof din Maastricht! Inevitabil, emoțiile vă vor copleși, pe măsură ce marele maestru va realiza un spectacol magnific cu ocazia acestei ediții aniversare a concertelor sale atât de apreciate. Fiind unul dintre cele mai cunoscute spectacole live din lume, Regele Valsului își va exersa magia pentru a oferi o seară de neuitat, plină de umor, muzică bună și emoție. Lăsați-vă duși de val, de atmosfera incredibilă, care atrage publicul din toate colțurile lumii, adunat pentru a împărtăși și a trăi muzica superbă, cântecul, râsul, dansul și câteva lacrimi! 60 de piese celebre și un adevărat spectacol de lumini și artificii: iată doar câteva dintre surprizele pe care te lăsăm să le descoperi în cadrul acestui concert romantic în aer liber, în care gazde vor fi André Rieu și celebra sa Orchestra Johann Strauss. Desigur, nu vor lipsi o mulțime de invitați. „Cel de-al zecelea concert aniversar al meu din orașul natal îmi este foarte drag și mi-aș dori ca toată lumea să fie prezentă aici la celebrarea sa. Totuși, daca nu ne puteți fi alături în Maastricht, sper să vă ating inimile prin aducerea acestei seri speciale în fața dumneavoastră, pe marele ecran din cinematograf“, a declarat André Rieu. Transmisiunea prin satelit a concertului este o înregistrare, realizată cu câteva zile înainte de difuzarea în cinema, în timpul concertului de la Maastricht a lui André Rieu, din sezonul de vară 2014. Concertul durează aproximativ două ore și 40 minute, cu o pauză de 15 minute. Săli: Studio 2 și Epika. Pentru transmisiunea ce va avea loc în Studio VIP 2, Grand Cinema & More vă va pregăti un meniu special. Transmisiunea concertului va avea loc sâmbătă, 19 iulie, începând cu ora 21. Audiență: AG.


Benvenutto Cellini

Programul Grand Cinema & More și Teatrul de Animație Țăndărică:

Benvenuto Cellini, un spectacol inedit în regia lui Terry Gilliam Benvenuto Cellini, celebrul spectacol de operă în două acte compusă de Hector Berlioz, va fi pusă în scenă la English National Opera de către vizionarul regizor Terry Gilliam și directorul muzical al English National Opera, Edward Gardner. Spectacolul va fi difuzat de Grand Cinema & More pe 7 august, de la ora 20.00 și va dura de trei ore și zece minute. A doua colaborare dintre Gilliam (regizorul filmelor The Imaginarium of Doctor Parnassus și Twelve Monkeys) și Gardner, Benvenuto Cellini este o nouă șansa pentru ca cei doi să își pună în evidență calitățile de povestitori de primă clasă (după spectacolul The Damnation of Faust din 2011). Prima operă a compozitorului Hector Berlioz se bazează pe lucrarea autobiografică a florentinului Benvenuto Cellini, unul dintre cei mai mari sculptori și bijutieri din perioada Renașterii. Structurată în două acte, povestea se desfășoară în timpul carnavalului Mardi Gras, fiind un spectacol al misterelor, al intrigilor și al măștilor, care se încheie cu triumful răsunător al artei. În prima parte, Papa Clement al VII-lea, cunoscut drept un protector al artei, îi cere lui Benvenuto Cellini să sculpteze statuia lui Perseus, eroul din mitologie care a reușit să o decapiteze pe Medusa, monstrul cu șerpi în păr, a cărei privire putea transforma pe oricine în piatră. Balducci, trezorierul Papei, dorește ca statuia să fie sculptată de alt artist, Fieramosca, cu care intenționează să își căsătorească fiica, pe frumoasa Teresa. Însă inima

Teresei îi aparține lui Cellini, iar cei doi îndrăgostiți plănuiesc să fugă împreună pentru a-și apăra iubirea. Însă planul lor nu are succes, iar lucrurile se complică din ce în ce mai mult. Vor reuși oare cei doi să rămână împreună împotriva tuturor piedicilor și a comploturilor? Al doilea act se concentrează asupra încercării lui Benvenuto Cellini de a finaliza statuia lui Perseus într-un timp foarte scurt. Dacă își va duce la bun sfârșit creația, el va fi iertat de Papa Clement pentru toate păcatele sale și se va putea căsători cu Teresa. În caz contrar, va fi spânzurat. Pe ultima sută de metri, Cellini dă dovadă de inteligență și imaginație și reușește să termine statuia lui Perseus care ține în mână capul Medusei. Povestea se încheie cu victoria artistului și a iubirii dintre el și Teresa. Spectacolul pus în scenă de Terry Gilliam reunește o distribuție fabuloasă. Inconfundabilul tenor Michael Spyres îi va da viață eroului Benvenuto Cellini, în timp ce Corinne Winters, soprana cu o voce de aur, o va interpreta pe Teresa. Din distribuție mai fac parte: Richard Burkhard, Willard White, Pavlo Hulka și mulți alții.

2014

|

vară

|

styler  19


shops

Shopping pe gustul tău

*Noutățile verii*

Întâmpină noul sezonul cu stil! Fă cunoștință cu piesele fabuloase din colecțiile abia lansate, alege itemuri care vor trece testul timpului și produse de beauty care îți vor garanta un look ravisant.

Descoperă acum secretul sprâncenelor perfecte

Noua colecție toamnăiarnă de la Diesel Colecția toamnă-iarnă marchează debutul colecțiilor directorului de creație Nicola Formichetti pentru Diesel și este inspirată din piesele aflate în arhiva brandului. Îmbinând spiritul Diesel cu o atitudine rock‘n’roll, Formichetti creează o garderobă a eroului de zi cu zi, o singură viziune pentru bărbați și femei, pe aceeași lungime de undă cu pasiunea lui Renzo Rosso pentru fiecare piesă de vestimentație și pentru poveștile lor. O nouă eră, a clasicului-modern, în care ținutele rebel-formale au la bază materiale precum pielea de inspirație rock și denimul uzat. În noua colecție Diesel, elemente de inspirație sunt artiștii rock David Bowie, Mick Jagger, Iggy Pop, Blondie, Velvet Underground, orașe ale anilor ‘60-‘70 precum Londra, New York sau Tokyo și „conceptele“ Andy Warhol sau metroul londonez. Estetica acestei colecții prinde și mai multă forță din scenele underground, unde totemuri precum corbul, fonturile gotice și lupul aduc tribut pieselor de artă preferate ale lui Renzo Rosso, fondatorul Diesel. Piesele colecției sunt gândite pentru femei și bărbați care împărtășesc aceeași viziune puternică, iar femeia Diesel este, ca de obicei, sexy, însă de data aceasta mult mai încrezătoare. 20  styler

|

vară

|

2014

Sprâncenele perfecte reprezintă cheia unui chip aromonios. Acestea pot influența foarte mult fizionomia noastră, motiv pentru care trebuie să le acordăm o atenție deosebită. Conturarea lor este acum mult mai accesibilă prin kitul Anastasia Beverly Hills. Compusă din 5 instrumente, trusa este, fără îndoială, un must-have în ritualul tău de înfrumusețare. Penseta, gelul pentru conturarea sprâncenelor, pudra, pensula și șabloanele imaginate pentru fiecare fizionomie fac parte din secretele de frumusețe „Made in Hollywood“. În acest sezon, îți recomandăm Dipbrow Pomade, un fard cremos ce asigură o rezistență a machiajului sprâncenelor la temperaturile înalte. Produsele sunt disponibile în salonul Anastasia Beverly Hills din Băneasa Shopping City, etaj 1, dar și pe www.anastasiasoare.ro.


Participă acum la concursul Centrofarm

și poți câștiga unul dintre cele trei seturi de îngrijire a pielii de la Caudalíe! Pentru femeile aflate în căutarea unor produse pentru îngrijirea pielii, care să fie foarte eficiente și tolerante în același timp, Caudalíe a creat un regim extrem de puternic, care luptă împotriva oxidării și a ridurilor. Acesta conține trei tratamente-expert, ce revitalizează pielea în profunzime. Astfel, tenul tău va fi mult mai luminos, tonifiat și tânăr. Spune-ne care este gama ta preferată de la Caudalie și ce îți place cel mai mult la ea și poți câștiga unul dintre cele 3 seturi Caudalie Polyphenol C15 în valoare de 419 lei, care cuprinde: serul de apărare anti-rid, fluidul de protecție împotriva ridurilor SPF 20 cu spectru larg și crema anti-rid pentru ochi și buze. Așteptăm răspunsurile voastre pe adresa marketing@centrofarm.ro până la data de 31 august 2014. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook Centrofarm.


Dacă vrei să lași loc imaginației să zboare, e simplu: vara aceasta avem trendul perfect pentru tine.

fashion women

Retro star: Cine putea să fie mai senzuală și mai toridă într-un outfit transparent ca Sophia Loren? Italianca n-a ascuns... prea multe lucruri. În imagine, în 1964, pe setul filmului Matrimonio all’italiana (regia Vittorio de Sica). Ne întrebăm câte din divele moderne ar avea nonșalanța de a purta un astfel de neglijé având acele forme?

christopher Kane

Stella McCartney

Erdem

J.W. Anderson

Saint Laurent

JOCUL CU UMBRELE Un umăr aproape acoperit, o fustă care lasă loc de presupuneri sau o cămașă prin care se întrezărește culoarea pielii sunt tot atâtea opțiuni pentru cineva care vrea să se joace cu imaginația privitorilor. Vara aceasta, transparențele sunt la putere, fie că vin sub formă de texturi dantelate ca la Burberry Prorsum sau Stella McCartney, sub aspectul unor jocuri de suprapuneri de formă și materiale ca la Saint Laurent sau J.W.Anderson sau asociate unor piese prețioase, cu aplicații migăloase, ca la Erdem. Perfectă pentru o întâlnire romantică este rochia Christopher Kane: își va dori să te privească din mai multe... unghiuri. 22  styler

|

vară

|

2014

Text de Alina Aliman / foto: Yannis Vl amos, Guliver /Getty Images

Burberry Prorsum


fotog r afi i d e cos m i n gog u

BOHO CHIC sti lis m d e rovena an d r ei

Te așteaptă o lungă vară fierbinte, plină de evenimente și festivaluri de muzică. Poartă ținute relaxate, piese din denim, imprimeuri etnice sau florale, pălării și accesorii surprinzătoare.


Emanuel poartă: maieu Peek & Cloppenburg, 89,95 lei; pantaloni scurți Adidas, Sport/Couture, 396 lei; cămașă din denim Scotch & Soda, Peek & Cloppenburg, 389 lei; pălărie Aldo, 79 lei; brățări Aldo, 49 lei; teniși din pânză Vans, Sport/Couture, 340 lei. Marta poartă: rochie Mango, 169 lei; colier purtat ca bentiță Accesorize, 117,50 lei; geantă Motivi, 145,90 lei; inel Mango, 89 lei; ochelari de soare Aldo, 29 lei.

2014

|

vară

|

styler  25


Salopetă BCBG MAXAZRIA, 1.784,30 lei; pălărie Accesorize, 93 lei; brățară Promod, 59,95 lei.

26  styler

|

vară

|

2014


Emanuel poartă: tricou Jack & Jones, Peek & Cloppenburg, 64,95 lei; pantaloni scurți Scotch & Soda, Peek & Cloppenburg, 349 lei; teniși din pânză Guess, 330 lei; brățări Aldo, 49 lei; șapcă Pimkie, 44,90 lei. Marta poartă: tricou Maison Scotch, Collective, 289,99 lei; fustă Motivi, 215,90 lei; ghete Motivi, 249,90 lei; bentiță Promod, 44,95 lei; brățară Parfois, 39,90 lei.

2014

|

vară

|

styler  27


Bluză, Koton, Marta 119,99 lei; poartă: fustăbroderie plisată, top Zara, 129 229 lei; lei; Zara, colier,Pepe Promod, fustă Jeans, 59,95 lei; balerini Collective, Massimo 379,99 lei;Dutti, colier 399 lei. Zara, 149 lei; brățări Accessorize, 62 lei; pantofi sport Adidas by Jeremy Scott, Sport/Couture, 549 lei. Emanuel poartă: tricou Just Cavalli, Sport/Couture, 549 lei; pantaloni Zara, 229 lei; teniși Guess, 330 lei.

28  styler

|

vară

|

2014


Rochie Mango, 299 lei; geantă Parfois, 119,90 lei; espadrile Guess, 415 lei; brățară cu lanț auriu și perle Parfois, 54,90 lei; accesoriu pentru păr BCBG MAXAZRIA, 76,30 lei.


Salopetă Just Cavalli, Sport/ Couture, 2.549 lei; sandale Aldo, 379 lei; bentiță Parfois, 14,90 lei; colier Accessorize, 74 lei; brățară Promod, 39,90 lei.

Model: Andreea Cohuț /MRA Models Make-up: Claudia Gelepu Hair: Adi Mnatacanian Asistent foto: Claudiu Crasnojan Retouching: Ana Georgescu/ Iconograf Studio


Marta poartă: top Motivi, 105,90 lei; pantaloni scurți din denim Zara, 99 lei; pălărie Aldo, 79 lei; ghete Motivi, 249,90 lei; rucsac Parfois, 169,90 lei; brățări Pimkie, 34,90 lei; brățară Pimkie, 26,90 lei. Emanuel poartă: maieu Jack & Jones, Peek & Cloppenburg, 55,95 lei; vestă din denim Guess, 645 lei; pantaloni Guess, 495 lei; teniși Vans, Sport Couture, 340 lei; ochelari de soare Ray Ban, Optiplaza, 699 lei.

Make-up & hair: Alina Cherciu. Modele: Marta si Emanuel/ MRA Models. Asistent foto: Claudiu Crasnojan. Retouching: Ana Georgescu/ Iconograf Studio.

2014

|

vară

|

styler  31


foto g r afi i d e M i hai Dă sc ăle sc u s ti li sm d e rovena an d r ei

Blue Jeans Vara aceasta se poartă denimul cu atitudine, la Grand Combo Băneasa Shopping City.

Have fun!


Iza poartă: rochie cămașă din denim Reserved, 139,90 lei; colier Accessorize, 62 lei; brățară Accessorize, 93 lei; pantofi sport Nike, 400 lei. Mihai poartă: cămașă din denim Scotch & Soda, Peek & Cloppenburg, 389 lei; pantaloni scurți din denim Peek & Cloppenburg, 139 lei; pantofi sport, Nike, 230 lei. Valentina poartă: tricou Pimkie, 64,90 lei; pantaloni scurți din denim Tommy Hilfiger, 629 lei; teniși Aldo, 199 lei. George poartă: tricou Tommy Hilfiger, 229 lei; cămașă Tommy Hilfiger, 539 lei; pantaloni din denim Gant, 700 lei. Fotografiile au fost realizate la Grand Combo, Băneasa Shopping City, etajul 2.

2014

|

vară

|

styler  33


Iza poartă: cămașă în carouri Reserved, 84,90 lei; pantaloni din denim Armani Jeans, Collective, 584,99 lei; sandale Replay, 467 lei. George poartă: tricou dungi Scotch & Soda, Peek & Cloppenburg, 129,95 lei; pantaloni scurți din denim Reserved, 104,90 lei; cămașă din denim Scotch & Soda, Peek & Cloppenburg, 349 lei; teniși Pepe Jeans, Collective, 349,99 lei.

34  styler

|

vară

|

2014


Sonic Chair, Grand Combo, Băneasa Shopping City, etajul 2

Valentina poartă: pantaloni din denim Tommy Hilfiger, 779 lei; tricou Motivi, 151,90 lei; jachetă din denim New Look, 159,90 lei; brățări Accessorize, 105 lei; espadrile Corso Como, 159,99 lei; cercei Accessorize, 49,50 lei.

2014

|

vară

|

styler  35


George poartă: Bluză, Koton, cămașă din denim 119,99 lei; Replay, 436 lei; fustă plisată, pantaloni Zara, 229din lei; denim colier, Diesel, Promod, 490 lei; curea 59,95 lei; balerini Replay, 418 lei. Massimo Dutti, Iza 399poartă: lei. cămașă din denim cu buline Pimkie, 119,90 lei; pataloni din denim evazați Armani Jeans, Collective, 899,99 lei; cercei Accessorize, 86,50 lei. (VIP Party Box, Grand Combo, Băneasa Shopping City, etajul 2)

36  styler

|

vară

|

2014


Iza poartă: rochie cămașă din denim Reserved, 139,90 lei; colier Accessorize, 62 lei; brățară Accessorize, 93 lei; pantofi sport Nike, 400 lei.


Iza poartă: vestă din denim Diesel, 734 lei; pantaloni scurți din denim Review, Peek & Cloppenburg, 129,95 lei; cercei Accessorize, 74 lei; teniși Aldo, 199 lei. Mihai poartă: tricou Franklin Marshall, Collective, 249,99 lei; jachetă din denim Gant, 1.080 lei; pantaloni scurți Reserved, 105 lei; teniși Aldo, 279 lei.

2014

|

vară

|

styler  39


Valentina poartă: cămașă din denim Motivi, 145,90 lei; pantaloni scurți, Gant, 820 lei; pantofi Aldo, 399 lei. (VIP Party Box, Grand Combo, Băneasa Shopping City, etajul 2) Make-up: Andreea Carapcea și Maria Badea, make-up artists Inglot. Hair: Simona Ciobotaru și Sorin Craciun/Geta Voinea. Modele: Iza Andrei/ Geta Voinea; Valentina Ion/ Geta Voinea; George Farmache/ Nordsee; Mihai Scutaru/ Yellow Store.

40  styler

|

vară

|

2014


Valentina poartă: rochie Pimkie, 109,90 lei; jachetă din denim Tommy Hilfiger, 739 lei; cercei Accessorize, 49,50 lei; pantofi sport Nike, 400 lei. Mihai poartă: tricouri Reserved, 49,90 lei/ bucata; pantaloni din denim Replay, 836 lei; pălărie din paie Aldo, 79 lei; teniși Replay, 277 lei.

(Green Hill, Grand Combo, Băneasa Shopping City, etajul 2)

2014

|

vară

|

styler  41


brand story

TIMEX dă startul campaniei Wear it Well

TIMEX, unul dintre cele mai cunoscute și mai iubite branduri de ceasuri din întreaga lume, celebrează împlinirea a 160 de ani de existență prin lansarea unei noi campanii, denumită: “Wear It Well” Așa cum istoria a demonstrat-o deja, ceasurile TIMEX sunt clasice, atemporale și mereu la modă.

42  styler

|

vară

|

2014

este relevant și influent în continuare, ceea ce ne-a făcut atât de puternici în ultimii 160 de ani este faptul că Timex nu are vârstă și că ceasurile Timex sunt clasice și nu se demodează vreodată. Campania Wear it Well transmite exact acest mesaj.“ Creată de Toth+Co, o agenție de marketing multipremiată din Massachusetts, campania este concepută în jurul unei serii de fotografii alb-negru care înfățișează diferite ipostaze ale oamenilor care poartă ceasurile Timex. Reclamele vor apărea pe diferite suporturi media în întreaga lume. „Pentru că începem un nou capitol al poveștii Timex, sloganul Wear it Well va fi în centrul a tot ceea ce facem“, a continuat Marai. „Brandul Timex va continua să evolueze în industria ceasurilor. Noi știm că un ceas este mai mult decât un instrument care îți spune ora, este expresia caracterului și a personalității fiecărui om.“

Text de bianca sterie / Foto: timex

Din 1950, Timex este cunoscut drept unul dintre cele mai puternice și apreciate branduri de ceasuri din întreaga lume. În prezent însă, Timex se pregătește să lanseze una dintre cele mai ample inițiative de marketing și rebranding. Noua campanie Wear it Well se bazează pe ideea că bărbații și femeile nu mai poartă un ceas doar pentru a ști de fiecare dată ce oră este – ei aleg să poarte un ceas care să transmită un mesaj despre propria persoană. Mesajul pe care îl transmit cei care poartă un ceas Timex este acela că sunt oameni cu un caracter puternic, încrezători în forțele proprii, optimiști și modești în același timp. „Obiectivul nostru în dezvoltarea noii poziționări și a lansării acestei campanii de publicitate este să ajutăm generația actuală să redescopere brandul Timex“, a declarat Paolo Marai, președintele Timex Business Unit. „Vrem să le comunicăm oamenilor că brandul nostru


T2P380, 749,99 lei

Noile colectii de ceasuri Timex, primăvară-vară 2014 aduc în prim plan stilul sofisticat și elegant, presărat însă cu accente moderne. Modelele bărbătești, dotate cu tehnologia Timex Intelligent Quartz reflectă combinația perfectă între clasic și contemporan, iar colecția de damă Timex Originals Mosaic scoate la iveală cele mai plăcute și încântătoare nuanțe de pastel.

T2P276, 999,99 lei

T2N751_249.99 lei

T2P324, 299,99 lei,

Ceasurile Timex sunt dipsonibile în magazinele Splend’or, Be in time și B&B Collection):

2014

|

vară

|

styler  43


Brățări Pimkie, 26,90 lei

Costum de baie întreg Golden Point, 255 lei

Black&white

Ochelari Moa, 79,90 lei

Lanț Parfois, 69,90 lei

Pălărie Aldo, 79 lei

suit

UP!

vine vara, bine ne pare, costumele de baie ,sunt gata de mare! iar ca lookul tău de plajă să fie complet, mizează pe accsorii stylish, pentru o apariție hot! 46  styler

|

vară

|

2014

Sandale Aldo, 299 lei

Sutien Oysho, 99 lei

sti lis m : am i r do boș ș i an ca stăru ial ă


shopping

Sutien Accesorize, 93 lei

pretty prints

Sutien Oysho, 79 lei

Colier Accesorize, 62 lei

Sandale Aldo, 279 lei

Brățară Accessorize, 62 lei

Slip Accessorize, 86,50 lei

Geantă Oysho, 69 lei

48  styler

|

vară

|

2014


shopping

pastel Stripes Sutien Penti, 79,20

Brățară Parfois, 99,90 lei

Plic Parfois, 99,90 lei Espadrile Oysho, 149 lei

Pălărie Accessorize, 117,50 lei

Slip Penti, 52,80 lei

Sutien Oysho, 79 lei

50  styler

|

vară

|

2014


shopping Sutien Golden Point, 163 lei

Brățară Parfois, 89,90 lei Espadrile Parfois, 79,90 lei

Colier Accessorize, 179 lei

Ochelari Pimkie, 49 lei

Costum de baie Pimkie, 109,90 lei

steel metallics 52  styler

|

vară

|

2014


shopping

Around the world!

DA! Știm că îți pare bine că a venit vara și, odată cu acest sezon minunat, hainele vaporoase și colorate își bifează prezența în garderoba ta! Și, dacă tot ne bucurăm de soare, căldură și vacanțe, pentru acest număr ți-am pregătit patru destinații distincte, la fel de fashionable ca tine. Tu pregătește-ți valiza, pentru că noi ți-am pregătit garderoba potrivită! Poncho BSB, 255 lei Sutien I.D. Sarrieri, 1.750 lei

Cercei Alfieri, Kultho, 4.799,99 lei

Ceas Versace, Kultho, 4.339,99 lei

Slip I.D. Sarrieri, 670 lei

Just Cavalli

Top Diesel, 780 lei

Geantă Folli Follie, 749 lei Etro

de anca stăruial ă / foto: Yannis Vl amos

Bentiță Stradivarius, 29 lei

Balerini Il Passo, 749 lei

Samba de Janeiro Sandale Guban 507 lei

Inel Oliver Weber, magazin Oliver Weber, Splend'Or 369,99 lei

Este destinația perfectă unde ritmurile de samba, cocktailurile delicioase și bronzul sunt din partea casei. Așa că optează pentru haine colorate, printuri florale și materiale ușoare. Dar nu uita de cel mai imporant item: costumul de baie, care se cere a fi cât mai glam, pentru a fi în ton cu spiritul brazilian.

Pantaloni BSB, 270 lei 54  styler

|

vară

|

2014


Eșarfă Moa, 25 lei

Ceas Balmain, magazin Be In Time, 1.829,99 lei

Maiou BSB, 203 lei

Lanț Artlinea, magazin Be in Time, Splend'Or, B&B Collection, 219,99 lei

Costum de baie Oysho, 159 lei

Bluză Zara, 99 lei

Fustă Stradivarius, 59 lei

Ghete Reserved, 199,99 lei

Tommy Hilfiger Marc by Marc Jacobs

New York, We Love You! Dacă ai fost fană a serialului Sex and the

Geantă Pull&Bear, 59 lei

city, cu siguranță știi că fashionistele tratează străzile acestui oraș precum un catwalk. Rețeta succesului?! O doză de sex-appeal, o garderobă bogată și un stil personal desăvârșit. Mizează pe haine cât mai cool, și accesorii stylish.

Jeanși Diesel, 897 lei Ochelari Bershka, 69 lei

2014

|

vară

|

styler  55


shopping Ceas Misaki, B&B Collection, Splend'Or și Be in time, 1.169,99 lei

Pălărie H&M, 59,90 lei

Cămașă Stradivarius, 89,90 lei

Rochie Nissa, 379,50 lei

Cercei Gialloventuno, Kultho, preț la cerere

Clutch Zara, 219 lei

Sacou Max Mara, 1.399 lei

Diane Von Furstenberg

Balerini Il Passo, 449 lei

Balenciaga

Sandale Guban, 465 lei

Ochelari Burberry, magazin Sport/Couture, 809 lei

Pardon my (Riviera) French

Sutien I.D. Sarrieri, 820 lei

Look like a girl, act like a lady! Și de ce nu, Riviera French alias Coasta de Azur este locul perfect unde stilul tău vestimentar poate experimenta orizonturi noi. Optează pentru un stil elegant: haine cu croieli feminine ce îți subliniează feminitatea, și aceesorii rafinate (perle și accente argintii).

Fustă Guy Laroche, 429 lei

56  styler

|

vară

|

2014

Slip I.D. Sarrieri, 710 lei


Cercei Folli Follie, 599 lei

Colier H&M, 99 lei

Eșarfă Mango, 119 lei

Salopetă BSB, 537 lei

Ham BCBG Max Azria, 390 lei

Bluză Mango, 169 lei

Jachetă Diesel, 2.850 lei

Brățară FREYWILLE, preț la cerere

Fustă Gerard Darel, preț la cerere

Michael Kors

Salvatore Ferragamo

Ochelari Bershka, 69 lei Rucsac Meli Melo, 129,99 lei

Sandale Pepper, 215 lei

Safari Chic Style

Costum de baie Diesel, sutien 260 lei, slip 160 lei

Live like a wild child sau, dacă esti genul activ, căreia îi plac aventurile, atunci Africa asteaptă să fie explorată. Dar nu oricum! Evident, garderoba ta trebuie să fie una pe măsura călătoriilor în sălbăticie, așa că îți recomandăm nuanțe de bej, kaki sau maro, animal print și un ghiozdan cât mai încăpător.

Pălărie Mel Melo, 59,99 lei

2014

|

vară

|

styler  57


marc jacobs

Cushnie & ochs

Kenzo

beauty w0man

Machiaje în trend, produse de îngrijire a tenului și părului, dar și cele mai noi parfumuri: acestea sunt tentațiile pe care le găsești în următoarele pagini.

Manichiură

prețioasă

Forfecuță pentru unghii Douglas 36 lei

Top coat Illusion Melkior 29 lei Monogram Manicure Nails inc, Sephora, 112,80 lei

Pilă de unghii Melkior 6,90 lei

Știați că... În Egiptul Antic, atât femeile, cât și bărbații purtau unghii pictate cu henna. Săracii le aveau scurte, vopsite în alb. Bogații purtau unghiile lungi, în culori vii. Faraonii le porun­ceau slujitorilor să combine tot felul de nuanțe pentru a obține o culoare unică, perso­ nalizată. Culoarea Cleopatrei era un ruginiu obținut amestecând de henna și praf de aur. 58  styler

|

vară

|

2014

text de bianca poptean / Foto: yannis vlamos

De la banalele cristale aplicate, care creau efecte magice de party, în ultimii ani brandurile de beauty au continuat să decline acest trend al „aplicațiilor“ pentru unghii în zeci de variante. Astfel, s-a ajuns în vara lui 2014, la stickere animal print sau imprimate cu diverse imprimeuri în tendințe, cu textură de piele sau cu literele alfabetului. Și lucrurile nu s-au oprit aici. Pentru un look prețios poți opta pentru scoici pisate, pene sau catifea care să-ți împodobească unghiile.

Nail Patch Ma Minaudiere zebre, Sephora, 39 lei

Sfaturi pentru aplicare: 1 se curăță suprafața unghiei, se degresează și se uniformizează cu ajutorul unui buffer; 2 se aplică o bază transparentă pentru o mai bună aderență; 3 se aplică stickerul și se uniformizează cu ajutorul unui bețișor de bambus; 4 se taie surplusul de pe margini cu ajutorul unei forfecuțe.


beauty

Summer Looks Poți lăsa în seama noastră machiajul și coafura estivală. Ți-am adunat cele mai inspirate exemple ale podiumurilor și îți spunem cum să le pui în practică. anna sui

tom ford

COAFURI

Ondulator conic cu înveliș de catifea ProCare HP8619, Philips, 210 lei, Domo

Balsam Keratine Forte, Biocyte Cosmetic, 99,90 lei, Plafar

Balsam Lait Cristal, Kérastase, 129 lei, Profi Hair Shop

Un coc relaxat

Această coafură este elegantă, cu toate că regulile realizării ei sunt permisive. Tocmai de aceea ni se pare excelentă pentru vară: este practică, cochetă și versatilă. Tot ce trebuie să faci este să usuci părul cu un strop de spumă modelatoare, să tapezi ușor calota, să pulverizezi șampon uscat, după care să dai tot părul spre spate. La final răsucești șuvițele, fixează cu ace de păr și gata!

|

vară

|

2014

Perie paddle din lemn de fag, 45,90 lei, Melkior

Onduleuri hippie

Pentru toate serile petrecute pe malul mării (și nu numai) poți să apelezi la seducătoarele onduleuri prezentate pe podiumul Anna Sui. Aplică pe părul umed un produs texturizant pentru bucle, usucă bine, pune la lucru un ondulator pe toată suprafața părului (e bine să îl ții paralel cu solul pentru a obține această formă), la final piaptănă cu o perie plată și pulverizează puțin lac fixativ.

Text de Daniel a Nițulescu / Foto Yannis Vl amos

Spumă pentru rădăcina părului Flat Ban, Londa Professional, 49,90 lei, Profi Hair Shop

Perie pentru taparea părului, 19,90 lei, Melkior

60  styler

Gel iluminator Magic Shade, Collistar, 74 lei, Douglas, Sephora

Pudră pentru păr Texture Magic Powder, Subtil Design, 64,30 lei, Melkior


Spray împotriva electrizării părului Frizz Control, Moroccanoil, 149 lei, Salon Geta Voinea

albrta ferretti

Dolce & gabbana

COAFURI Spray pentru păr cu protecție solară SP Sun, Wella Professionals, 69 lei, Saloanele Evidence din Băneasa Shopping City și Galeria Carrefour

Unt nutritiv pentru părul vopsit Rainforest Radiance, 56 lei, The Body Shop

Cremă pentru bucle Subtil Design, 64,30 lei, Melkior

Bentiță, 69 lei, Zara

Ulei Repair, 27 lei, Yves Rocher

O viziune boemă

Una dintre marile noastre slăbiciuni de sezonul acesta este această coafură Dolce & Gabbana. Este fresh, seducătoare și extrem de feminină. În acest caz este important să ai un păr cu aspect sănătos, să îl usuci cu difuzorul sau să îl ondulezi puțin, apoi să îl răsucești neglijent la ceafă. Nu uita de produsele cu efect antistatic, care te vor ajuta să îmblânzești firele rebele. Desigur, accesoriul floral este și el un must.

Șampon Repairing, 98 lei, L’Occitane

Serum pentru păr Sublime Drops, Collistar, 118 lei, Sephora, Douglas

Cosițe de poveste

Împletiturile reprezintă opțiunea ideală atunci când vine vorba despre un look de vacanță. Apoi, așa cum am văzut în showul Alberta Ferretti, nu trebuie să te cramponezi în detalii sau să îți faci griji că nu te pricepi să răsucești șuvițele. Cu cât îm pletitura este mai ușoară și mai puțin finisată, cu atât mai bine. De această dată, recomandarea noastră este simplă: asigură-te că părul tău are un aspect sănătos și luminos.

2014

|

vară

|

styler  61


beauty dolce & gabbana

antonio ber ardi

machiajE Rouge Coco Shine, Chanel, 167 lei, Douglas, Marionnaud, Sephora

Mascara Power Volume, BeYu, 49 lei, Douglas

Ruj lichid Dior Addict Fluid Stick, Dior, 156 lei, Douglas, Marionnaud, Sephora

Mascara pentru sprâncene Brow Set, 81 lei, M.A.C.

Fard de pleoape Alluring Aquatic, 103 lei, M.A.C.

Balsam de buze Lip Duo, 49 lei, Inglot

Fond de ten AMC, 125 lei, Inglot

Lipstick 103, 47 lei, Inglot

Asocieri istețe

Dacă vorbim despre machiajul estival, numitorul comun trebuie să fie prospețimea. Uită de încărcarea excesivă a tenului și lasă-l să radieze, așa cum se întâmplă și în acest exemplu marca Antonio Berardi. Desigur, nu înseamnă că trebuie să uiți de culoare; ba din contră! Un ten impecabil arată senzațional asociat unui ruj în nuanță curajoasă. Pentru ca întregul look să fie echilibrat, conturează sprâncenele și aplică un strat dublu de mascara pe genele pleoapelor superioare.

62  styler

|

vară

|

2014

Blush & Bronzer, Collistar, 138 lei, Sephora, Douglas

Sexy lady

Îmbujorare irezistibilă, trăsături sculpturale, sprâncene conturate atent, ochi de felină și buze într-o nuanță gurmandă – rețeta unei apariții estivale memorabile. Și în acest caz, cei de la Dolce & Gabbana au reușit să ne taie răsuflarea. Vorbim despre un machiaj ușor de pus în practică, care mizează pe o naturalețe aparent nestudiată și pe o atitudine pe măsură.

Text de Daniel a Nițulescu / Foto guliver

Creion de ochi waterproof Dessin Du Regard, Yves Saint Laurent, 102 lei, Sephora, Marionnaud, Douglas


badgle y mishk a

just cavalli

machiajE Ruj Candy, 39,90 lei, Melkior

Lac de unghii Le Vernis Collection Reflets D'été, Chanel, 124 lei, după 15 iunie în Marionnaud, Douglas, Sephora

Rouge Interdit Shine, Givenchy, 133 lei, Sephora

Fard de pleoape Chubby Stick, Clinique, 89 lei, Douglas, Marionnaud, Sephora

Pudră iluminatoare mozaic, 59,90 lei, Melkior

Fard de pleoape cremă Make-Up Studio, 81 lei, Marionnaud

Fond de ten Extra Comfort, Clarins, 230 lei, Sephora, Douglas, Marionnaud

Iluminator Radiant Highlighter, 59 lei, The Body Shop

O abordare nonconformistă

Dacă vrei să ieși din zona „cuminte“, poți să pui în practică și un machiaj smoky eyes ca cel din prezentarea Just Cavalli. Conturul intens este punctul cheie, iar aspectul nefinisat al acestuia este cel care susține cel mai bine ideea relaxării estivale. Atenție însă, restul machiajului trebuie să fie discret, în tușe minimale, pentru a evita un rezultat gotic. Apoi, este important să contrabalansezi cu ceva culoare pentru manichiură – va da o căldură aparte imaginii tale.

Fard de pleoape Baked Eye Trios, 35,90 lei, Just Cosmetics

Colour Power

În această vară te provocăm să încerci și cele mai vii culori pentru pleoape. Cei de la Badgley Mishka sunt numai un exemplu dintre brandurile care au lansat provocarea cu pasteluri irezistibile, iar noi spunem să o accepți. Încearcă nuanțe cremoase sau pudrate, mate sau lucioase, important este să uniformizezi tenul impecabil atunci când le porți, iar buzelor să le rezervi doar un trandafiriu discret.

2014

|

vară

|

styler  63


beauty travel

Gata de vacanță! Abia așteptam acest moment și iată-l – este timpul pentru zile însorite, plimbări alene, soare, răsfăț și relaxare. Oricare ți-ar fi destinația, în această vară vrem să ne asigurăm că neseserul tău este pregătit corespunzător. Ai să fii mai frumoasă ca oricând! Emulsie matifiantă cu protecție solară Capital Soleil SFP 50, Vichy, 69 lei, Sensiblu, Centrofarm, HelpNet

Dacă pleci la mare... Mascara rezistentă la apă Cils d’Enfer Maxi Lash Mascara Waterproof, Guerlain, 163 lei, Marionnaud, Sephora, Douglas

alessandr a Ambrosio

Lapte hidratant pentru protecție solară SPF 25, Ivatherm, 64,45 lei, HelpNet, Centrofarm, Sensiblu

|

vară

|

2014

Loțiune hidratantă matifiantă Oil-Control Mattifier SPF 15, Murad, 203 lei, Sephora

Portfard în ediție limitată Diva Carioca, 46 lei, Sephora Capsule anticelulitice Caffeine + Escin Shock Treatment, Collistar, 165 lei, Douglas, Sephora

Cremă pentru cuticule La Source Nail & Cuticle Therapy, 56 lei, Crabtree & Evelyn

Spray cu protecție solară pentru păr SP Sun UV Spray, Wella Professional, 69 lei, Saloanele Evidence din Băneasa Shopping City și Galeria Carrefour

Text de Daniel a Nițulescu / Foto guliver

... este musai să treci în fruntea listei de cumpărături protecția solară. Ai nevoie de un produs special pentru ten, unul pentru corp și, nu în ultimul rând, unul pentru păr. Alege formula potrivită și nu uita să o aplici regulat. Pentru orice eventualitate, ține aproape și un produs emolient cu efect calmant. Dacă ești îngrijorată pentru excesul de sebum specific temperaturilor ridicate, inves­tește și într-o loțiune hidratantă cu pro­prietăți matifiante. La plajă evită machiajul, dar dacă ții musai să îl folosești, nu uita de mascara rezistentă la apă – te va scoate cu fața curată din multe situații. În cazul în care îți este încă teamă de proba costumului de baie, ia cu tine și un produs anticelulitic, cu efect intensiv. 64  styler

Balsam emolient calmant Exomega, A-Derma, 85 lei, Sensiblu, HelpNet, Centrofarm


beauty travel

Dacă pleci la munte... Parfum spumant pentru baie Coco Mademoiselle, Chanel, 507 lei, Sephora, Marionnaud, Douglas

Kit de călătorie cu loțiune de corp, cremă de mâini și cremă pentru picioare, 72 lei, Sabon

r achel zoe

Ulei tonifiant Tonic Body Treatment Oil, Clarins, 197 lei, Marionnaud, Douglas, Sephora

... ai ghicit – și aici ai nevoie de protecție solară. Este un mit tare periculos cel conform căruia la munte nu te poți confrunta cu arsurile solare, așa că ia măsuri de siguranță. Apoi, dacă tot vei avea timp pentru drumeții și mișcare în aer liber, ce ar fi ca la întoarcere în cameră să îți transformi baia într-o oază de relaxare? O vei merita pe deplin! Ia-ți produse emoliente, care să îți curețe și să îți hrănească pielea în profunzime și miresme alese, care să îți încânte simțurile și formule tonice, care să contribuie la fermitatea pielii. Te vei întoarce mai radioasă ca oricând!

Balsam demachiant hrănitor Diptique, 233 lei, Beautik Haute Parfumerie

Fluid pentru protecție solară Anthelios XL UltraLight SPF50+, La Roche-Posay, 69 lei, HelpNet, Centrofarm, Sensiblu

Stick protector pentru zonele sensibile Sun Control Stick SPF30, Clarins, 93 lei, Douglas, Marionnaud, Sephora

Exfoliant corporal Patchouli Lavender Vanilla, 72 lei, Sabon

66  styler

|

vară

|

2014

Ulei uscat pentru corp, ten și păr Mango Beautifying Oil, 69 lei, The Body Shop Serum Vitamin E Overnight Serum In Oil, 79 lei, The Body Shop


beauty travel

Dacă vizitezi metropole... Loțiune care intensifică bronzul picioarelor Jambes de Gazelle, Guerlain, 264 lei, Marionnaud, Douglas, Sephora

Cremă de mâini Hand Therapy La Source, 28 lei, Crabtree & Evelyn

Rosie huntington-whitely

Apă de toaletă Aqua Vitae, Maison Francis Kurkdjian, 550 lei, Beautik Haute Parfumerie

Pudră luminoasă irizată Summer Bronze, 59,90 lei, Melkior

... ai să vrei să arăți impecabil încă din prima zi, așa că aici intervine falsificarea bronzului. Ținutele tale colorate și diafane vor arăta impecabil în contrast cu pielea caramel (obținută într-o manieră sănătoasă). Desigur, ține cont că plimbările prin soarele dogoritor vor fi o provocare pentru ten – așa că e musai să îl cureți ca la carte, să îl hidratezi corect și să îl protejezi de ultraviolete. Vrei ca amintirea vacanței să fie mai dulce? Atunci este momentul perfect să îți cumperi un nou parfum care să te însoțească pretutindeni și pe care să îl asociezi cu fabuloasele zile libere.

Gel de duș Atoderm, Bioderma, 15 lei, Sensiblu, HelpNet, Centrofarm Tonic facial, 69 lei, Inglot

Have fun! Pudră bronzantă Diorskin Nude Tan Matte, Dior, 249 lei, Douglas, Sephora, Marionnaud

Cremă de corp Ultra Soft Cream, 90 lei, L’Occitane

Cremă facială cu protecție solară pentru tenul mixt și gras Suncare SPF30, Apivita, 79,99 lei, Sensiblu

68  styler

|

vară

|

2014


parfumuri

Buchet de FLORI Închipuiește-ți că ești într-o grădină cu multe flori și îți poți crea propriul buchet.

Atât de tentant Vei descoperi o aromă gurmandă, floralfructată, ce îți va aminti de niște macarons delicioase cu topping de gem de zmeură, stropite cu lămâie și aromă de trandafir. Notele citrice, bergamota, zmeura, migdalele și trandafirul bulgăresc îți oferă un mix de neuitat. Apă de toaletă La Temptation de Nina, 253 lei, Sephora, Douglas, Marionnaud

Alchimie senzuală Chance este o constelație de arome în mișcare, un echilibru imprevizibil încălzit de vanilie, în care, totuși, iasomia și irisul sunt mult mai pronunțate, o alchimie misterioasă, învăluitoare, subliniată de intensitatea moscului alb. Apă de parfum Chance, Chanel, 457 lei, Marionnaud, Sephora, Douglas

Prospețime florală Cu un buchet luminos de flori proaspăt culese, ediția Daisy Delight este o expresie a semnăturii olfactive Daisy. Explozia de flori de gutui și iris este înviorată de aroma mărului proaspăt și completată de notele lemnoase și de mosc. Apă de toaletă, Daisy Delight, Marc Jacobs, 295 lei, Sephora, Douglas, Marionnaud

70  styler

|

vară

|

2014

Delicatețe rafinată Geranium Odorata ne duce cu gândul la buchetele colorate de flori de mușcată. Un parfum delicat, radiant și proaspăt, o combinație între notele de mușcată și cele de bergamotă, mușcată, piper, cedru și vetiver. Apă de toaletă Eaux Florales, Dyptique, 390 lei, exclusiv în Beautik Haute Parfumerie

Miresme proaspete Ca un buchet de trandafiri sălbatici și flori de câmp proaspăt culese, acest parfum e plin de culoare, fiind potrivit pentru zilele de vară. Extractele de trandafir săbatic din Provence și elementele esențiale din flori de camp te poartă în locul unde cele patru fiice ale Contelui de Forcalquier se duceau adesea să se plimbe. Apă de toaletă Roses de champs, L’Occitane, 149 lei

de bianca poptean

Adiere romantică Rolul principal al parfumului este jucat de trandafir, acest simbol etern al iubirii. Mixul romantic, și totuși modern, se deschide cu note suculente de mandarină și mere asezonate cu o aromă feminină de frezie. În inima parfumului se află trandafirul regal și camelia roz, iar la bază notele de mosc, lapte și ambră care completează perfect aroma. Apă de parfum Flower Rose, Tommy Hilfiger, 259 lei, exclusiv Douglas


NOTE FRESH Briza mării, nisip fin, scoici și o pălărie cu boruri largi. Și un parfum care te poartă instant pe tărâmuri cu ape limpezi. Încearcă cele mai noi lansări de vară cu acorduri acvatice, fresh.

Energizant &acvatic O experiență mediteraneană. Vei remarca menta, zahărul brun, lămâia italiană și amestecul de iasomie, bujor și piper. Apă de toaletă Aqua di Gioia, Giorgio Armani, 314 lei, Douglas, Marionnaud, Sephora

Love the ocean Te vei simți sedusă instant. La fiecare sticlă cumpărată se protejează 10.000 metri pătrați de ocean. Apă de toaletă Cool Water, Davidoff, 390 lei, Marionnaud, Sephora, Douglas

Iz mediteranean „Cele mai frumoase materii prime din Sud m-au inspirat pentru a evoca spiritul verii pe malul Mediteranei. Mandarina de Sicilia, bergamota de Calabre, fructele mângâiate de soare mi-au permis crearea unei arome explozive care să se alăture florilor de citrice”, Francis Kurkdjian, creatorul parfumului. Apă de toaletă, Colecția de vară, Yves Rocher, 135 lei

Prospețime metropolitană În zilele toride ai nevoie de o oază de răcoare în mijlocul orașului. Încearcă amestecul fresh, floral, răcoritor. Apă de toaletă Moment de Bonheur L'Eau, 155 lei, Yves Rocher

Amestec răcoritor Fructul dragonului stă în mijlocul acestui mix energizant și răcoritor. La malul mării sau într-o zi toridă, acest amestec fructat îți va oferi acea prospețime de care ai atâta nevoie. Apă de toaletă Pour l’été, L’Eau D’Issey, 287 lei, Douglas, Marionnaud, Sephora

3 parfumuri, 3 perso­ nalități diferite

Alege-ți aroma în funcție de ce crezi că te caracterizează. Ești exotică sofisticată sau delicată?

Prezență delicată Apă de toaletă Caribbean Island Wild Flowers, Crabtree&Evelyn, 219 lei

Apariție exotică Apă de toaletă Exotica, Roberto Cavalli, 375 lei, în Marionnaud, Sephora, Douglas

Femeia sofisticată Apă de toaletă Classique, Jean Paul Gaultier, 287 lei, în Marionnaud, Douglas, Sephora

2014

|

vară

|

styler  71


fashion men

3.1 Phillip Lim

Comode, practice și colorate: bermudele vor fi nelipsite din bagajul fiecărui bărbat în această vară. Mai ales dacă destinația este una cu mare și soare.

Mark McNairy

Dries van Noten

Issey Miyake

Trussardi

SHORT STORY Pot merge cu succes pe o plajă aglomerată, pot rezista cu brio unei escapade urbane la 40 de grade Celsius și pot fi, în ultimă instanță, și parte a unui outfit într-un bar de hipsteri, seara, la malul mării. Cu ce asortezi bermudele? Este simplu: cam cu orice ai la îndemână! Poți căuta un clasic tricou cu dungi, așa cum am văzut în prezentarea Lanvin sau o cămașă cu imprimeuri florale, ca la Dolce&Gabbana. Sau poți plusa cu o vestă din piele peste T-shirtul alb, după cum îți exemplifică 3.1 Philip Lim. Oricum ar fi, nu ezita să pui peste bermude un pulover tricotat, ca în showurile Burberry Prorsum sau Trussardi. 72  styler

|

vară

|

2014

Text de Alina Aliman / foto: Yannis Vlamos

Dolce&Gabbana


shopping

Visul unei nopți de vară Pălărie Pull&Bear, 59 lei

Ca în fiecare vară... toată lumea de-abia așteaptă să fie liberă la mare, la soare și la distracție. Însă, pentru nopțile hot, în care vrei să îți impresionezi perechea cu lookul tău fără cusur, iată câteva sugestii.

Ochelari Police, 639 lei

Cămașă Diesel, 690 lei

Saint Laurent

Vestă Zara, 379 lei

Tricou H&M, 59,90 lei Pantaloni Zara, 199 lei Lanț Swarovski, 710 lei

Brățară Diesel, magazin B&B Collection, 535,99 lei

Geantă EGO Men's Fashion Concept, 3.000 lei

Like a Rock star

Teniși Diesel, 709 lei

Jachetele din piele și atitudinea ta rebelă cuceresc orice femeie, iar rockerul din tine știe deja asta! Mizează pe aceste repere, dar... uimește-o cu romantismul tău. Îți recomandăm croieli asimetrice, nuanțe închise, iar în privința accesoriilor alege brățări, lanțuri și ochelari. 74  styler

|

vară

|

2014

stilism: anca stăruial ă / foto: yannis vl amos

Pantaloni Jack&Jones, 325 lei


shopping

Sacou EGO Men's Fashion Concept, 2.095 lei

Pălărie Barbisio, magazin EGO Men's Fashion Concept, 795 lei

Papion Massimo Dutti, 179 lei

Geantă Zara, 169 lei

Ceas Atlantic, magazin Splend'Or 799,99 lei

Pantaloni Marks&Spencer, 169 lei

Cămașă Eton, magazin Trends by Adina Buzatu, 795 lei

Robert Geller

Pantaloni H&M, 129 lei

Butoni Tateossian, magazin EGO Men's Fashion Concept, 2.095 lei Cămașă, magazin EGO Men's Fashion Concept, 695 lei

Sicilian nights

Pantofi Il Passo, 649 lei

Stilul italian are o anumită îndrăzneală, finețe și atitudine. Iar dacă apari la întâlnire într-o ținută de inspirație siciliană... o vei lăsa fără cuvinte, fiindcă hainele formează vocabularul perfect.! Optează pentru cămași colorate, sacouri cadrilate și pantaloni în nuanțe îndrăznețe.. 76  styler

|

vară

|

2014


Ochelari Reserved, 44,90 lei

Bască Reserved, 44,90 lei

Tricouri PULL Love, 119,90 lei fiecare

Curea Massimo Dutti, 179 lei

Vestă Lee Cooper, 169,99 lei

Cămașă La Martina, 523 lei

Brățară Fossil, magazin Splend'Or, 439,99 lei

Pantaloni La Martina, 838 lei Pantaloni Gant, 750 lei

Ceas Nautica, magazin Be In Time, 955,99 lei

Giorgio Armani

Sosete Jack&Jones, 55 lei

Pantofi Clarks, 549 lei

the IT guy

Dacă ești adeptul unui stil curat și nu îți place să ieși în evidență, atunci trebuie să știi că fetelor le place și un pic de originalitate. Așadar, îți recomandăm să mizezi pe accesorii, precum o bască, o pereche de ochelari geek și șosete colorate, care îți vor condimenta ținuta smart.. 2014

|

vară

|

styler  77


shopping

Ochelari Polaroid, magazin Optiplaza, 275 lei

Pălărie Marks&Spencer, 109 lei

Eșarfă Sand, magazin TRENDS by Adina Buzatu, 390 lei

Jachetă Diesel, 1,564 lei Cămașă La Martina, 523 lei

Tricou Jeremy Scott for Adidas, magazin Sport/ Couture, 364 lei

Junya Watanabe

Rucsac Bershka, 149 lei

Brățară Swarovski, 710 lei

Teniși Just Cavalli, magazin Sport/Couture, 829 lei

Ceas Seiko, magazin B&B Collection, 4.558,99 lei

Pantalon H&M, 99 lei

hippie shake

Ai plecat la Vama Veche ca să îți găsești pereche? Nopțile romantice petrecute pe plajă pot fi și fashionable! Menține spiritul hippie alegând item-uri colorate și lejere: o cămașă cu print floral, jeanși prespălați, o pălărie din paie și o pereche de ochelari. P.S. Nu uita să iei chitara! 78  styler

|

vară

|

2014


shopping

men

power! Pălărie Aldo, 79 lei

Pantofi Bigotti, 490 lei

Șosete London Tailors, 39 lei

Cămașă Bigotti, 290 lei; Papion London Tailors, 189 lei

monaco feeling

Peci în vacanță? Fie că alegi o destinație sofisticată și plină de rafinament, sau te grăbești direct la distracție, iată ce e musai să pui în bagaje. Pantaloni US Polo Assn, 349 lei

Curea Bigotti, 290 lei

Butoni, London Tailors, 199 lei

Ochelari Aldo, 49 lei

Papuci Bikkembergs, magazin Sport/ Couture, 229 lei sti lis m : am i r do boș

80  styler

|

vară

|

2014


shopping

Sandale Aldo, 299 lei

Cămașă Bigotti, 380 lei

Bretele London Tailors, 299 lei

Husă telefon Just Cavalli, magazin Sport/ Couture, 99 lei Pantaloni US Polo Assn, 349 lei

Husă Ipad Bigotti, 250 lei

copacabana mood

Ochelari Vans, magazin Sport/ Couture, 59 lei

Teneși Bikkembergs, magazin Sport/Couture, 229 lei Butoni London Tailors, 199 lei

82  styler

|

vară

Breloc Bigotti, 90 lei

|

2014


grooming n e m Cerutti

Alege dintre cele mai noi produse de îngrijire masculină.

paul Smith

valentino

De pe podium Inspiră-te din propunerile designerilor pentru acest sezon: un chip ușor bronzat oferă purtătorului o doză de sex-appeal.

Doza de bronz

84  styler

|

vară

|

2014

Ulei hrănitor O formulă unică ce asigură efectul hrănitor asupra pielii fără însă a-i lăsa un aspect uleios după aplicare. Ulei autobronzant Dior Bronze, 100 ml, 186 lei, Douglas, Marionnaud

Fără miros Folosind tehnologia pHenO2, acest produs oferă un aspect bronzat de lungă durată, fără a încărca pielea. Și nu are miros! Spumă autobronzantă Vita Liberata, 179 lei, Sephora

Hidratare în profunzime Formulă cu vitamina E, îmbogățită cu DHC asigură un bronz uniform și natural și menține pielea hidratată timp de 8 ore. Capital Soleil, Vichy, 55 lei, Sensiblu

text de bianca poptean / Foto: yannis vl amos

Nu doar femeile trebuie să fie sexy pe plajă. Și bărbații își doresc să fie, la fel de des, în centrul atenției. Dar dacă nu vrei să stai prea mult în raza de acțiune a ultravioletelor, încearcă produsele autobronzate. Acționează chiar mai repede decât bronzul natural.


Lapte Photoderm după plajă, Bioderma, 56 lei, Sensiblu

Spray bifazic cu aloe vera, Collistar, 110 lei, Sephora

După plajă

Nu-ți lăsa pielea să sufere după întâlnirea cu soarele. Profită de produsele care hidratează în profunzime și… rămâi pe val.

Dior Bronz After Sun, 150 ml, 157 lei, Sephora

Gel răcoritor SOS după plajă, Protectyl Vegetal, Yves Rocher, 150 ml, 36 lei

Summer Set: Loțiune de corp cu FPS 30 100 ml + loțiune după expunea la soare 100 ml, 45 lei, Douglas

Lapte gel după plajă, Capital Soleil, Vichy, 300 ml, 50 de lei, Sensiblu

2014

|

vară

|

styler  85


MEn grooming Atingeri de gheață

Aventură pe mare

Parfumul este ca o senzație revigorantă de stropi reci de apă, cu un acord de mentă înghețată și cu suc efervescent de lămâie, colorat de notele de grepfrut zemos. Cocktailul conține și lavandă și boabe de ienupăr. Notele prețioase de paciuli echilibrează compoziția, oferindu-i o masculinitate reconfortantă, susținută de lemnul de ambră și de mosc. Apă de toaletă Moschino Forever Sailing, 50 ml, 248 lei, Sephora

Notele acidulate de citrice se adaugă mirodeniilor glasate, care se conturează în note lemnoase puternice, iar aromele lămâiei, salviei și boabelor de tonka fuzionează pentru a sublinia cu delicatețe o aromă revitalizantă de mentă piperată, ce adaugă intensității parfumului o explozie de prospețime. Armani Code Ice, 50 ml, 275 lei, Sephora

Doza ta de energie

Amestecul revitalizant de citrice, esențe lemnoase și ierburi aromatice declanșează o explozie care stimulează simțurile. Un parfum citric-oriental care incită cu note de ghimbir, ananas și mandarină și care seduce cu acorduri de mușcată, lavandă și chiparos și cucerește definitiv cu aromele de lemn de santal și ambră.   Apă de toaletă Man Sport, Tommy Hilfiger, 50 ml, 199 lei, Douglas

Evadare în America de Sud

Aceste parfumuri te invită la o călătorie olfactivă printre note proaspete de mosc, grepfrut, bergamotă și ghimbir, note verzi și acvatice de frunze de coriandru, licheni și iederă, note lemnoase și ceai, acompaniate de acordul amețitor al cocktailului sudamerican cu mandarină argentiniană, fructe de pădure braziliene și vetiver brazilian. Apă de toaletă, Chrome, Azzaro, ediție limitată, 100 ml, 260 lei, Douglas

Fresh și sofisticat

Simplu, natural, pur și rafinat, așa poate fi descris parfumul care mixează notele de citrice cu esențele florale și acordurile de mosc. Formula câștigătoare rezultă dintr-o ecuație în care bergamota din Calabria, florile de grepfrut italian și moscul senzual emană un miros delicat și curat. Dior Homme Cologne, 75 ml, 333 lei, Sephora

Valuri de

arome

Briza revigorantă a mării a fost mixată în formule olfactive magice pentru a reda un parfum proaspăt, masculin. 86  styler

|

vară

|

2014

Drumul spre libertate

Esența care identifică un spirit dornic de a explora noi orizonturi cuprinde note efervescente de lămâie, grepfrut și bergamotă, acorduri solare, acorduri de briză marină și note fresh de măr verde, temperate senzual de aromele de paciuli, lemn alb și vanilie. Apă de toaletă A Way For Him, Trussardi, 50 ml, 239 lei, Sephora


Cavalerul nopții

Spiritul de cuceritor a fost ilustrat olfactiv de către parfumieri în creații puternice, cu esențe tari, L’Aigle de la Victorie, de la Rancé, aduce un tribut împăratului Napoleon printr-un mix în care bergamota contrastează cu intensitatea laurilor și cimbrului. Un alt spirit puternic e suprins în Intense He Wood de la Dsquared2, o simbioză a celor trei elemente – aer, apă și lemn. Puterea de seducție este redată și în Ambre Noir, o alianță între intensitatea esențelor de paciuli și vetiver cu senzualitatea bobului de tonka. Ambré Lumière, din colecția unisex Molinard, îmbină masculinitatea cu feminitatea pentru a reda forța. Iar Chanel Allure Homme Sport energizează prin notele de prospețime și senzualitate. Apă de toaletă, Gap Man Inspire, 100 ml, 186 lei, Sephora

Apă de parfum, Ambré Lumière, Molinard, 90 ml, 690 lei, Beautik Haute Parfumerie

note intense

Apă de toaletă, Intense He Wood, Dsquared2, 50 ml, 305 lei, Sephora

Aromele puternice de mosc, cedru, vetiver alăturate esențelor lemnoase dau naștere unor parfumuri pentru bărbați cu personalitate. Apă de toaletă, Ambre Noir, Yves Rocher, 100 ml, 290 lei

Apă de parfum, L’Aigle de la Victoire, Rance, 50 ml, 410 lei, Beautik Haute Parfumerie Apă de toaletă, Allure Homme Sport, Chanel, 3x20 ml, 414 lei, Sephora

Apă de toaletă Azzaro Pour Homme, ediție limitată, 100 ml, 260 lei, Marrionaud

Apă de parfum Amyris Homme, Maison Francis Kurkdjian, 70 ml, 590 lei, Beautik Haute Parfumerie

Apă de toaletă Euphoria Man, Calvin Klein, 20 ml, 75 lei, Douglas

Tentații exotice

Evadează într-un univers incitant și vibrant cu ajutorul aromelor fructate, dulci, lemnoase. Azzaro pour Homme în ediție limitată te invită în America Latină printre esențe de ulei esențial de portocală braziliană, lemn de gaiac din Paraguay, boabe de tonka din Venezuela și cardamon din Guatemala păstrate într-o sticlă ilustrată cu vegetația luxuriantă a zonei. Cu mintea în Jamaica și cu inima în Florența, Amyris se dezvăluie între razele soarelui și vibrațiile pământului, unde parfumul dulce pudrat de Amyris și aroma delicată a rizomului de iris florentin se îmbină cu notele de rozmarin din Maroc, mandarină și boabele de tonka, într-un festival al aromelor. Gap Inspire vibrează printre note proaspete ascunse într-un recipient în nuanța crudă a ierbii, iar Euphoria Men by Calvin Klein te învăluie în arome de ghimbir, piper, busuioc negru, cedru și lemn roșu Brazilian.

2014

|

vară

|

styler  87


Chiar și vedetele dau, uneori, în mintea copiilor. Însă au grijă ca, atunci când ies la plimbare cu cei mici, să țină cont și de... modă!

Kids zone Ben Affleck , cu fiicele Violet și Seraphina

Sarah Jessica Parker cu gemenele Marion și Tabitha

Jennifer Garner și fiul său, Samuel

Naomi Watts și fiul ei, Samuel

Heidi Klum și fiica sa, Lou Sulola

TOATĂ LUMEA... LA JOACĂ! Când paparazzi sunt zilnic pe urmele tale, să fii impecabilă pare o misiune imposibilă pentru un om normal. Însă, cumva, starurile reușesc să se descurce. Așa că fashionista Sarah Jessica Parker e asortată cromatic cu cele două gemene, micuța lui Heidi Klum pare potrivită pentru o reclamă, în timp ce Naomi Watts îi dă lecții de mers pe bicicletă micului Samuel. În pas cu moda sunt și băiețelul lui Jennifer Garner, supercool, dar și fetițele Haven și Honor ale actriței Jessica Alba. Și să nu uităm: și tăticii știu să se distreze, așa cum ne-o demonstrează, atât de nonșalant, actorul Ben Affleck. 88  styler

|

vară

|

2014

Text de Alina Aliman / foto Guliver/Getty Images

Jessica Alba cu Haven și Honor


shopping

Vara pe uliță Clame Reserved, 20 lei

Tricou Prenatal, 74 lei

Colier Z, 29,90 lei

4-6 ani

Rochie, Marks&Spencer, 139 lei

Pantaloni turcoaz Next, 79,90 lei

Rochie, Tommy Hilfiger Kids, 299 lei Costum de baie Next, 89,90 lei Oil & Water

Fustă Reserved, 65 lei

Rochie Prenatal, 98 lei

90  styler

|

vară

|

2014

stilism de anca stăruial ă / foto: guliver

Pantofi Naturino, 425 lei

Rochie cu print Next, 79,90 lei


Cui nu-i plac zilele lungi și însorite, în care poți să te bucuri de cât mai mult timp petrecut... afară? Vara îi energizează și îi îndeamnă la joacă, iar pe tine – la relaxare. Așa că, pentru dupăamiezele petrecute în parc sau prin oraș împreună cu micuții tăi, alege-le hăinuțe și accesorii colorate și lejere, cu care să facă față razelor de soare și jocurilor în aer liber. Ochelari H&M, 19,90 lei

Cămașă Tommy Hilfiger Kids, 409 lei

Tricou 49,90 lei; cămașă 83,90 lei, eșarfă 45,90 lei; curea 38,90 lei; toate din magazinul Z.

H&M

Tricou Dsquared, magazin Petit’s, 739 lei

Pantaloni Il Gufo, magazin Ilinca, 750 lei

Pantofi sport Primigi, 212 lei

Șort Marks&Spencer, 99 lei

Șapcă Reserved, 40 lei

Tricou Grant Garcons, magazin Ilinca, 290 lei

Curea Petit Bateau, 168 lei

2014

|

vară

|

styler  91


shopping

7-11

Pălărie Zara, 49 lei

ani

Tricou imprimat Tommy Hilfiger Kids, 299 lei

Ochelari Next, 49,90 lei

Cămașă Reserved, 64,90 lei

H&m

Pantaloni Z, 112,90 lei

Șort Adidas, 141 lei Brățări H&M, 12,90 lei

Mocasini Primigi, 318 lei

Cămașă H&M, 39,90 lei

92  styler

|

vară

|

2014


Colier Meli Melo, 19,90 lei

Rochie Miss Blumarine, magazin Petit’s, 739 lei

Pălărie Miss Grant, magazin Ilinca, 190 lei

Set rochie și geantă Aletta, magazin Petit’s, 1.429 lei

Pantaloni Prenatal, 74 lei

Sandale Primgi, 268 lei Stride ride Fusta Sonia Rykiel, magazin Petit’s, 459 lei

Tricou Reserved, 25 lei

Geantă H&M, 39,90 lei

Costum de baie Reserved, 49,99 lei

Tricou Primigi, 89 lei

2014

|

vară

|

styler  93


shopping

Fusta Okaidi, 169 lei

Jachetă Prenatal, 196 lei

Inel H&M, 16,90 lei

Costum de baie Reserved, 49,90 lei

Cercei Meli Melo, 29,99 lei

Tricou Prenatal, 74 lei

O d

Fustă Zara, 109 lei

4

12-14

Rochie Miss Blumarine, magazin Petit’s, 1.099 lei

ani

Jeanși Tommy Hilfiger Kids, 399 lei

Pale Cloud

Rucsac Reserved, 35 lei

Bluză Roberto Cavalli, magazin Ilinca, 1.130 lei

94  styler

|

vară

|

2014

Pantofi Primigi, 268 lei


Cravată Miss Grant, magazin Ilinca, 150 lei

Jachetă Adidas by Jeremy Scott, magazin Sport/ Couture, 646 lei

Pălărie H&M, 24,90 lei

H&M

Tricou Zara, 49 lei

Ochelari de soare Next, 49,90 lei Cămașă Tommy Hilfiger Kids, 409 lei

Șort Reserved, 59,90 lei

Cămașă Next, 109 lei Tricou Adidas, 91 lei

Curea Reserved, 34,90 lei

Pantofi sport Jeremy Scott for Adidas, magazin Sport/Couture, 381 lei Eșarfă Zara, 39 lei

2014

|

vară

|

styler  95


home

Veselie și mișcare!

Asigură-te că cei mici își consumă energia într-un mod cât se poate de plăcut. Este vară, așa că distracția trebuie să aibă loc în aer liber!

Bicicletă BMXIE, 369 lei, Salingers

Viteză Nicio alee sau străduță nu va rămâne neexplorată atunci când copilul are în picioare aceste role. Însă e musai să-i explici că trebuie să aibă grijă la mașini! Role Inline Monster High, 199,99 lei, Noriel

La plimbare Probabil că și ție îți place să te plimbi cu bicicleta. Așa că acum a venit timpul să-l iei și pe cel mic cu tine.

Împreună Petrece clipe de neuitat cu piticii tăi jucându-vă cu un frisbee. Zâmbetele largi vor fi garantate! 96  styler

|

vară

|

2014

Frisbee Vilac, 25 Lei, Salingers

Utilă Dacă o depozitezi în portbagaj, această trotinetă va fi mereu la îndemnână atunci când vrei să faci o mică plimbare cu copilașul tău. Trotinetă Baby Scooter, 199 lei, Imaginarium

Nr.1 ATP ... ai de unde să știi că nu va ajunge acolo?! În plus, aceste palete redau efecte sonore excelente de fiecare dată când lovesc mingea. Palete Boom Bats, 52 lei, ELC


Universal Indiferent de vârsta copilului tău, el va adora să se joace cu o minge viu colorată. Nu rămâne decât să intri și tu în joc! Minge Pop, diverse culori, 34,90 lei, Noriel

Începuturi Chiar dacă nu a început să meargă corect, prichindelul tău se poate bucura de o plimbare pe cinste în parc. Tricicletă Happytrike, 599,99 lei, Toyplex

Joc de Croquet din lemn, 99 lei, Imaginarium

Joc de elită Lasă-ți copilul să-și testeze abilitățile cu acest joc. Eventual, organizați chiar un campionat!

Hopa, hopa Cu siguranță atunci când o să-l vezi pe cel mic că sare pe această minge ai să vrei și tu să încerci senzațiile.

Text de MihăiȚă Gheorghe

Minge, 69 lei, ELC

Gooool! Cel mai cunoscut sport de la noi din țară trebuie să fie accesibil și celor mici, dar mai ales să fie sigur, fără riscuri mari de a se răni. Poartă de fotbal gonflabilă, 129 lei, Imaginarium

2014

|

vară

|

styler  97


Cum decorezi, ce gadgeturi la modă trebuie să-ți cumperi și unde mănânci cel mai bine? Află acum!

lifestyle zone

Un picnic colorat

Olivieră Guzzini, 233 lei, Sarra blu'

98  styler

|

vară

|

2014

text de mihăiță gheorghe

Caserolă compartimentată cu dispozitiv de răcire, 46 lei, Kitchen Shop

Pătură, 299 lei, Zara Home

Petrece-ți timpul cu cei dragi în aer liber și bucurați-vă de o masă pe cinste. Alege accesorii colorate pentru a nu „bruia“ frumosul naturii cu tacâmuri, pahare sau farfurii cu un aspect prea... fad. Chiar dacă mâncarea o servești stând pe o pătură, nu trebuie să-ți lipsească nimic, așa că nu te sfii să umpli portbagajul mașinii atunci când pleci în aer liber. Regula de bază pe care toată lumea o respectă: nu lăsăm mizerie în urmă! Da?!


Grătar din oțel cu vas, 89 lei, Top Shop

Deschizător dopuri Alessi, 215 lei, Simona

Set tacâmuri, 50 lei, Bam Boo

Cană termos pentru călătorie, 150 lei, Simona' Cookshop

Set bol salată și spatule de servit Guzzini, 150 lei, Sarra blu'

Carafă cu pahare, 38 lei, Bam Boo

Set șervețele hârtie, 18 lei, Zara Home

Coș picnic pentru 4 persoane, KitchenCraft, 443 lei, Kitchen Shop

2014

|

vară

|

styler  99


restaurante

*6 locuri inedite*

Starbucks Vara aceasta, lasă-te cucerită de aroma unică a cafelei Starbucks, preparată cu măiestrie din ingrediente de cea mai bună calitate. După o sesiune intensă de shopping sau o întâlnire de afaceri vă puteți bucura de faimoasa „experiență Starbucks“ savurând o cafea de cea mai bună calitate într-un mediu plăcut. Învinge temperaturile fierbinți cu produsele răcoritoare Starbucks, care te vor energiza instantaneu. Alege un delicios Frappuccino, o băutură din cafea, ciocolată și gheață, un Iced Caramel Macchiato sau un Iced Americano. Iar dacă vrei să te îndulcești cu un desert ispititor, încearcă delicioasele brioșe Starbucks cu afine, ciocolată și măr cu scorțișoară. Telefon: 0752.281.204

100  styler

|

vară

|

2014

Chocolat Chocolat este un adevărat răsfăț al simțurilor, o poveste dulce cu gust de ciocolată. Indiferent de sezon, Chocolat te invită să descoperi plăcerea desăvârșită. Garantăm că aici te vei bucura de cele mai bune produse, o frenezie de culoare, gust și texturi. De la preparatele perfecte pentru o cină savuroasă, la cocktailurile fresh și prăjiturile delicioase, Chocolat este alegerea ideală chiar și pentru cei mai exigenți clienți. Promitem că nu vei rezista tentației de a încerca tarta cu ciocolată și vin roșu sau deliciosul Red Cheesecake. Telefon: 0730.608.888

Text de Bianca Sterie / Foto Victor Cipuliga

Bourbon Coffee&Cocktails Îți dorești să începi ziua în forță, cu o cafea savuroasă într-un loc select și elegant? Noi am descoperit locul perfect: cafeneaua Bourbon Coffee&Cocktails te așteaptă să îi calci pragul și să te bucuri de câteva momente de relaxare într-un decor boem și sofisticat. Mai mult, Bourbon Coffee&Cocktails îți pune la dispoziție un meniu variat de produse pe bază de cafea și de cocktailuri răcoritoare, numai bune de savurat în această vară toridă. Nu trebuie să ratezi Torroncino cu migdale, cacao și miere sau Renoir cu ciocolată albă și alune de pădure, două specialități de care este imposibil să nu te îndrăgostești. Telefon: 021.361.17.95


Vara aceasta, răsfățul trebuie să fie cuvântul de ordine. Începe-ți ziua cu o cafea aromată care să te umple de energie de dimineață. Plusează cu un cupcake sau o delicioasă înghețată cu fructe de pădure. Avem 6 propuneri de terase care promit să te îndulcească.

Coffee Republic Coffee Republic vă așteaptă cu un meniu nou, conceput și implementat împreună cu Funky Chefs (finaliști la Masterchef România). Mâncarea este gătită direct în bucătăria terasei (non pre-cooked), utilizând doar ingrediente proaspete. La prepararea rețetelor se folosește doar carne recunoscută pentru calitatea premium și prospețime. Porțiile sunt menite să ofere o experiență casual dining, atât prin generozitate, cât și prin ingredientele premium și twistul gourmet. Finaliștii Masterchef România, Chef Bogdan Alexandrescu (Dexter) și Chef Alex Petricean (D'Artagnan) și-au propus să încânte papilele gustative celor care vin la Coffee Republic. Telefon: 0746.280.000

Neuhaus Pentru dependenții de ciocolată, am găsit soluția ideală. Neuhaus, unul dintre cele mai îndrăgite branduri belgiene de ciocolată, te așteaptă în Băneasa Shopping City pentru o sesiune dulce de răsfăț. Neuhaus este un loc simpatic, ideal pentru întâlnirile între prieteni, în care iubitorii ciocolatei se pot bucura de o experiență unică într-o atmosferă rafinată și relaxată. Micuța ciocolaterie din Băneasa Shopping City reflectă pe deplin spiritul Neuhaus și oferă o largă selecție de produse „icon“. Telefon: 0755.077.000

Café NESCAFÉ Sunteți adepții locurilor în care diversitatea este la ea acasă? În acest caz, Café NESCAFÉ este alegerea ideală pentru voi. Brandul NESCAFÉ a luat naștere în 1938 și se produce din 100% cafea pură, pentru o aromă intensă și inconfundabilă. Cafe NESCAFÉ îți oferă o varietate de produse de unde poți alege 19 feluri de cafea caldă, 13 feluri de frappé, 5 feluri de milkshake, tiramisu, profiterol, tort de ciocolată, baclavale, muffins, sandwich-uri, băuturi răcoritoare, ceaiuri, bere și cocktailuri. Sună tentant, nu-i așa? Telefon: 021.361.17.19

2014

|

vară

|

styler  101


home

Însă, dacă nu vrei să renunți la gadgeturile tale, alege o husă rezistentă la apă.

Amintiri memorabile

Vacanțele de vară sunt de vis! Soare, plaja, nisip, piscina și cocktailuri! Dar de ce să le dai uitării? Iată cum poți să le păstrezi cât se poate de bine în doar 3 pași:

Husă de protecție Waterproof trust, 39,90 lei, Domo

Pasul 1

Realizează fotografii de vis Este vară, așa că vacanțele se desfășoară, inevitabil, în apa mării sau la piscină. Creează instantanee de vis cu aceste aparate foto waterproof! Oare cum ies fotografiile sub apă? Încearcă-le împreună cu prietenii și sigur vă veți amuza!

Sony Xperia Acro S, 1.844,90 lei, Quick Mobile

Nikon Coolpix AW120, 1.799 lei, Yellow Store

Olympus TG-320 Blue, 699 lei, Domo

Sony DSC-TF1, 599,90 lei, Media Galaxy

102  styler

|

vară

|

2014

Samsung Galaxy S5, preț variabil în funcție de abonament, disponibil în magazinele Cosmote, Orage, Vodafone

În plus, dacă vrei să rămâi și conectat la realitatea actuală (cu toate că în vacanță nu prea e indicat) încearcă aceste telefoane. Și ele sunt waterproof! Așa că acum selfie-urile subacvatice sunt la modă!


Pasul 2:

Sortează-le

Te-ai întors din vacanță cu sute de poze, poate chiar mii. Nu te speria! Ai nevoie doar de o tabletă și de câteva aplicații care te vor ajuta să le pui în ordine.

iPad Air Wi-Fi + Cellular, 16Gb, 2.923 lei, iStyle

Photo Manager QuickPic Pro este un este o aplicație cu o organizator de interfață extrem de fotografii extrem de ușoară care te va intuitiv. Poate parola ajuta să navighezi fotografiile, poți prin poze. Poți să realiza slide-show, editezi fotografiile, transfera să le decupezi, să le instantanee către rotești sau, dacă nu computer sau alte ai ieșit bine, dintr-o mișcare să le ștergi. dispozitive și partaja imagini prin e-mail Aplicația îți permite sau rețele sociale. În ușor să creezi plus, această foldere în funcție de aplicație universală evenimentele pe îți permite chiar să care le-ai petrecut transferi fișiere cu în vacanță și chiar să le securizezi cu o alte aplicații de pe iDevice-ul tău. parolă pe unele 2,99 $ în AppStore dintre ele, pentru a le ține departe de ochii indiscreți. Gratuit în Google Play

Pasul 3:

Photoful îți oferă extrem de mult control atunci când vine vorba de fotografiile tale. Cu un simplu slide scapi de cele nedorite, iar pe cele rămase le poți aranja în funcție de data în care au fost făcute. Vrei și câteva efecte? Nicio problemă, această aplicație total necomplicată te ajută să-ți rezolvi toate dorințele artistice. Gratuit în AppStore

Fă-ți o mini expoziție!

Un slideshow cu cele mai frumoase cadre din vacanță va da încăperii un aer relaxant. Așa că încearcă o ramă foto digitală unde au loc absolut toate fotografiile pe care ți le dorești „la vedere“.

Text de MihăiȚă Gheorghe

Ramă foto digitală Premium Hama 90921, 15 inch, 749,90 lei, Media Galaxy

Dacă ești amator al fotografiilor clasice, această imprimantă foto te va ajuta să ți le realizezi la tine acasă. Cu tehnologie wireless le vei printa direct de pe tabletă, fără niciun extra cablu! Imprimantă foto Canon Selphy CP900, Wi-Fi, 299,99 lei, Media Galaxy

... sau pur și simplu depozitează-le într-un loc simplu. Cu siguranță te vei mai uita, din când în !când, la ele.

HDD Extern Toshiba Stor.E Canvio, 1TB, 379 lei, Domo

2014

|

vară

|

styler  103


magazine

Băneasa Shopping City FASHION

just cavalli

Balizza 021 3611678/ 0735 011 883; Bershka 0314 253174; BCBGMAXAZRIA 021 361 14 38; Bigotti 0731 038920 BSB 0728 111376; Cacharel 021 3611622/ 021 3611613; Celio 031 438 2080 Collective 0740 251761; Damat Tween 021 3611601; Desigual 0729 900995; Diesel 021 3611585; D’s Damat TWN 021 3611651; Eden Park 021 361 1434 Ego Men’s Fashion Concept 0748 295295; Gant 031 4252936; Gerard Darel 021 3611362/ 0741 142316; Guess 0725 607110; Guy Laroche 021 3611610; H&M 031 4370811/ 031 4370810; H&M Men 031 4382422; Harmont & Blaine 021 361 1395 Icon 0728 202822/ 021 361 16 96; Irina Schrotter 031 42530 50/ 0772 206809; Jack & Jones 021 3611774; Karen Millen 0731 260030; Koton 031 4252656; La Femme 021 3162576/ 0752 242017; Lacoste 031 4252938; La Martina 021 3611476; Lee Cooper 0725 300 015; London Tailors 0752 020 020; LouLou 0735 221392; Luisa Spagnoli 0730 896 760; Ma Dame 021 3611727; Mango 021 3611408/ 0731 260039; Marina Rinaldi 0731 260033; Marks & Spencer 021 3611582; Massimo Dutti 031 4253182; MaxMara 0731 260033; Motivi 021 3611380; Napapijri 031 425 4743; Next 021 3611452; New Look 021 3611474; Nissa 0734 456336; Patrizia Pepe 0749 263517; Peek&Cloppenburg 021 3611510; Piazza Italia 031 4052617 Pimkie 021 3611390 Promod 021 3611407 / 0729 900996; Pull & Bear 0314 253176; Replay 021 3611608;

104  styler

|

vară

|

2014

Reserved 0757 020179; Sport Couture 021 3611427/ 0768 647964; Steilmann 021 3611587; Stradivarius 031 4253178; Time Out 0725 409 994 Tommy Hilfiger 021 3611724; Trends by Adina Buzatu 0720 660662; US Polo Assn. 021 3611701; Zara 031 4259726/ 031 4253171; Ziggo 021 3611458.

Kultho 021 3611575/ 0731 600879; Micri Gold 021 3611566; Miluna 0725 214134; Mont Blanc în curând; Oxette 0731 376473; Oliver Weber 0727.227.628; Splend’Or 0733 884711; Swarovski 021 3611384; Teilor 0720 028 217.

FOOTWEAR & ACCESSORIES

Opticris 021 361 16 50; Optiplaza 0372 711 013; Help Net 021 3611567.

Aldo 0756 021781; Bagatt 021 3611480; Clarks 0747 251894; Corso Como 0730 986657/ 021 3611444; Ecco 0730 654721; Enzo Bertini 0729 165555; Fiorangelo 021 3611477; Geox 021 3611772 Guban 021 3611466 Hispanitas 0757 017414; Humanic 021 3611377; Hush Puppies 0754 464364; Il Passo 0728 082218; Musette 0372 713395; Office Shoes 0770 287 838/ 0747 270 010; Why Denis 021 3611433; Pepper 0785 211106; Shoe Art 021 3164200.

SPORTSWEAR & EQUIPMENTS Adidas 021 3611355; Nike 0740 251756< U-Man 031 4251985.

LINGERIE

Calzedonia 021 3611398; I.D. Sarrieri 021 3611698/ 0741 090098; Intimissimi 021 3611425 Oysho 031 4253172/ 031 4253173; Penti 0725 563311; Triumph 0730 650490; Vilebrequin 021 4033600 Wolford 021 361 1468.

ACCESSORIES

Accessorize 021 3611389/ 0753 038166; Carpisa - 0736 373 123; Parfois 0731 250997; Piquadro 021 3611775/ 0753 333010; Samsonite 0753.333.027.

JEWELERY & WATCHES

Adorri 021 3611718/ 0757 081201; Altinbas 021 3611723; Be in Time0727 227696; Cellini 021 3611385; Cellini Boutique 0735 306259 Folli Follie 0740 251300; FREYWILLE 031 4326944;

OPTICAL & PHARMA

COSMETICS & PERFUMES

Beautik 031 4252957; Crabtree & Evelyn 021 3611405 Douglas 021 3611450; Inglot 0724 464568; MAC 021 3611372; Sabon 0755 122603; Sephora 031 4252905; The Body Shop 021 3611611; Profihairshop 031 4378189.

KIDS & MATERNITY Adidas Kids 021 3611397; Ilinca 021 3611353; Imaginarium 021 3611666; Kidaventura 031 4052646; Naturino 021 3611599; Okaïdi 031 4257156; Petit Bateau 021 3611529; Petit’s 021 3611715/ 0757 037268; Picioru’ Gras 031 4327320; Primigi 021 3611779; Tommy Kids 021 3611436 /021 361 1491.

RESTAURANTS & CAFES Argentine 0721 100400; Bourbon Cocktail&Coffee 021 3611795 / 0748 266244; Bubbles – Saveur 021 3611757/ 0726 773618; Buongiorno 0731 496659; Café Nescafe 021 3611719; Chocolat 0730 608888 Confituria 0722 237127; Chopstix 021 3611751/ 0788 096358; Cinnabon 0757 037290; Coffee Republic 021 3611528/ 0746 280000; Chillbox Frozen Yougurt romania@chillbox.eu Eye-Fi Café Bar 0742 654321; Gloria Jean’s Coffees 021 3611602; Greek Taverna 0723 524524; Haagen-Dazs 0747 527533;


SERVICES

4U Travel 031 4253872; AEC Exchange 0747 121427; Anastasia Beverly Hills 0741 151152; Baby’s Boutique — pet shop 021 3611797; BRD 021 3611461/ 021 3611462; Cărturești 0734 554445; Deluxe 021 3611476; Raiffesen Bank 021 2094333/ 34/ 35/ 36/ 37/ 38; Comtesse du Barry 021 3611625; Davidoff 0728 1717777 Diverta 0733 734074; DHL - 021 2221777; Livada cu ceai 021 3611373/ 0762 454414; El Unico 0741 021445; Evidence Beauty Salon 0746 109427; German Dentist 0726 666999; Geta Voinea Hair & Beauty Salon 0757 829980; Nomasvello 0721.755.214, 031.405.21.77; Octagon 0733 000853; Perfect Nails 021 3611423; Prăvălia cu Retușuri 0753 770534; TUI Travel Center 031 4386981; Top Clean 021 3611742.

COMPUTERS & ACCESSORIES

Arsis 0731 496648; Cosmote 021 3611641; DOMO 0726 147704; HD ZONE 031 4379226/ 0726 744911; iStyle 0314 380602; Nikon - Yellow Store

021 361 15 58; Orange 021 2033030/ 0744 411411;

HOME DECORATIONS Simona 021 3611668/ 0733 054245; Zara Home 0314 253182.

Galeria Carrefour FASHION

Kenvelo 0723 101533; Massini 0731 555597; Nissa 0734 456336.

FOOTWEAR & ACCESSORIES

Bata 0723 637472/ 021 3106904 (fax); Benvenuti 021 3195252/ 0729 165622; Call it Spring 0731 040324; CCC 031 4328402; Ecco 0730 654716; Otter 0728 808817; Il Passo 0728 082210.

SPORTSWEAR & EQUIPMENTS Intersport 021 3194240.

KIDS & MATERNITY

Anne Bebe 0723 163143; Coccodrillo 0726 363662; ELC 021 3611479; Imaginarium 021.3611666; Mothercare 021 3150150; Noriel 0732 665 574; Prenatal/Primigi 021 3611779/ 021 3198533; Salingers 021 3194268; Toy Plex 021 3140144; Z 021 3195226.

LINGERIE

GNC Live Well 0785 245099; Optiblu 031 4253211/ 0727 500329; Plafar 0730 110134/ 021 3192937 (fax); Sensiblu 021 3194257/ 0720 022972.

COSMETICS & PERFUMES

Flormar 0766 942 621; Just Cosmetics 0767 417 271; L’Occitane0720 022981; Marionnaud 021 314 70 56; Melkior 021 311 21 05; Sabon 0755 122602; Sephora 021 3190622; Yves Rocher 021 3105358.

COMPUTERS & ACCESSORIES Arsis 0729 106448; Germanos 0766 383 340; Media Galaxy 021 3117941/ 37; Samsung 0765 232490; Say 0755 057712.

HOME DECORATIONS

Bam Boo 0746 249835; Sara Blu’ 021 3106915/ 0752 244968; Kitchen Shop 031 4257198; Kon Art 021 3195277; Simona' Cookshop 021 3611668 Top Shop 0735 735830; Unique Art 021 3194284 / 0762 241258.

RESTAURANTS & CAFES

La Mama 021 3194246/ 0729 526262; Toan's 0762 894889; Zvon Café 021 3128272 / 0721 330006.

Golden Point 021 3195263; Jolidon 021 3106955; Women’Secret 031 4252078.

DELICACIES

ACCESSORIES

SERVICES

Meli Melo 0751 516500; MOA 021 3124246; Samsonite 021 3196228/ 0753 333027.

JEWELERY & WATCHES B&B Collection 0729 038016; Cellini 021 3195239; Police 0372 714400.

OPTICAL & PHARMA Centrofarm 0733 109486;

Wine&Company 0728 556948.

Aqua 0733 689655/ 0721 319528; BRD 021 3195055; Evidence Beauty 021 3195270/ 0729 036623; Gall Print 021 3195284/ 0756 092639; Garanti Bank 021 2679210; In Medio 021 3106912/ 0735 169587; Pet land 021 3195272; Salingers 021 3194268.

just cavalli

KFC 021 3611578/ 0751 190433; La Safi 021 3611563/ 0761 021286; Lemoni 031 405 4000; Mandarin Asian Barbeque 0735 100400; Mc Donald’s 021 3611366/ 0372 712260; Neuhaus 0755 077000; Nexusgell 0722 107999; Nordsee 021 3611914; Paul 021 3611799/ 0754 081756; Pizza Hut 021 3611708/ 0754 081723; Risaka 0784 289604/ 0784 289601; Sanoberry 0722 363959/ 0748 295441; Scandia Sibiu 0743 177287; Semiramis 021 3611473; 654716; Sheherezade 021 3611714/ 0753 900400; Starbucks 0752 281204; Sushi Ko 0758 038005; Taksim Doner&Kebab 021 3611621 Teppanyaki 0721.100.400 Waffle & Bobo Tea 0748 266 244.

2014

|

vară

|

styler  105


Styler summer issue 2014 small  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you