Page 1


Het Culemborgs Keukenhuis staat voor haar visie! wij streven naar perfectie; bij het maken van een ontwerp, bij de begeleiding en de uitvoering van de gemaakte plannen tot de ingebruikname van uw keuken. Daarbij werken wij al vele jaren samen met een vast team. Specialisten die alleen maar keukens bouwen van de hoogste kwaliteit en onze producten door en door kennen. Maar ook als u met een eigen aannemer werkt kan de montage en installatie van uw keuken door ons team worden verzorgd. Wij werken samen met veel bekende en vertrouwde aannemersbedrijven.


“Een tevreden klant krijg je niet, die moet je verdienen”! Met onze ervaring in de binnenhuisarchitectuur wordt ook verder gekeken dan naar alleen de ‘beschikbare wanden’ in de keuken.

Wij willen, om te beginnen, een heleboel van u weten. Wie bent u, hoe is uw gezin samengesteld, houd u van koken en, zo ja, wie kookt er? Doet u dat alleen of samen? Nodigt u graag mensen uit om te komen eten en pakt u dan uit? Of is het bereiden van een maaltijd voor u een noodzakelijk kwaad? Allemaal zaken die wij van belang achten als wij een keuken gaan ontwerpen.


H

“ et Culemborgs Keukenhuis is een gerespecteerde naam in de Nederlandse keukenwereld. Al meer dan 19 jaar zijn wij als bedrijf met groot succes actief op het gebied van keukens. Nog altijd hanteren we de traditionele waarden waarmee wij als Het Culemborgs Keukenhuis groot zijn geworden: kwaliteit, betrouwbaarheid, degelijkheid en een perfecte service.”

Consumentenlabel Zo´n oorkonde krijg je niet voor niets... Het bewijs van onze kwaliteit wordt nog eens extra ondersteund door het Consumenten

Label van de Vereniging Comfortabel Wonen. Dit keurmerk wordt jaarlijks door een onafhankelijke stichting toegekend aan de beste keukenleveranciers, ofwel bedrijven die de hoogste punten scoren op alle aspecten van kiezen, kopen, montage en service. Het is geen toeval dat Het Culemborgs Keukenhuis dit certificaat heeft gekregen: het Consumenten Label staat voor kwaliteit en service en dat zijn precies de aspecten waar Het Culemborgs Keukenhuis in uitblinkt! Een betere kwaliteitsgarantie is nauwelijks denkbaar.


Nadat u uw keuken heeft gekocht In overleg met uw adviseur heeft u in goed vertrouwen uw keuken met zorg samengesteld en uitgezocht. Met diezelfde zorgvuldigheid bestellen, leveren en/of plaatsen wij uw keuken. Zodra u uw keuken bij Het Culemborgs Keukenhuis bestelt, spreken wij met u een afleverweek voor de keuken af. Vervolgens maken wij een afspraak met u voor het nameten van de ruimte bij u thuis waar de keuken komt te staan. Als alle maten zijn gecontroleerd gaat de order naar onze afdeling orderverwerking. Op de afdeling orderverwerking wordt de order nogmaals grondig nagekeken en als alles akkoord is bestellen wij uw keuken. Onze afdeling logistiek/distributie bewaakt alle informatie van de verschillende leveranciers m.b.t. de juiste levertijd. Als uw keuken éénmaal in ons magazijn is, controleren wij alle onderdelen nog eens aan de hand van een 3-voudige interne checklist. Voor het bezorgen van uw keuken belt u minimaal één week voor aflevering met onze expeditie-afdeling, die dan de bezorgdatum vastleggen. De dag vòòr aflevering kunt u bellen over het exacte tijdstip. Indien de montage ook door ons wordt verzorgd, is onze regel dat de keuken één werkdag van te voren wordt afgeleverd. Nadat hij uw keuken heeft geplaatst, neemt de monteur samen met u de keuken door (de zgn. ‘oplevering’). Eventuele gebreken worden in het opleverrapport opgenomen en uiteraard zo spoedig mogelijk opgelost. Een aantal weken na de oplevering wordt u bezocht door één van onze medewerkers om te kijken of u volledig tevreden bent over uw keuken en de totale procedure van ons bedrijf.


V

“ oor ons nieuw te bouwen huis zijn wij bij onze oriëntatie in contact gekomen met Het Culemborgs keukenhuis. Tijdens het eerste bezoek werd al snel duidelijk dat de kennis en creativiteit van dit bedrijf onze droomkeuken kon realiseren. In een aangename sfeer zijn onze wensen omgezet in het ontwerp, waarbij een eerlijk en kritisch advies de keuze van de apparatuur heeft bepaald. Achteraf zien we nu pas de kwaliteit van het Keukenhuis, alle zorgen en tijd die we nodig hadden verwacht bij de keuze van de keuken zijn uit handen genomen .Het geeft ons dan ook een goed gevoel om het Keukenhuis bij bezoekers van onze woning aan te prijzen.” Fam. van Heel


Het Culemborgs Keukenhuis Anth. van Diemenstraat 34B 4104 AE Culemborg Tel. 0345-51 73 23 Fax. 0345-53 02 77 info@keukenhuis.nl www.keukenhuis.nl www.facebook.com/keukenhuis

Het Culemborgs Keukenhuis  

Over ons.