Page 1

Tél 2011-2012

A szabadság mosolya

Egzotikus tájak Dominikai Köztársaság, Kuba, Jamaika, Barbados, Mexikó, Panama, Kenya, Maldív-szigetek, Thaiföld Budapesti indulásokkal!


4


kitekintő Türkizkék tenger, vidámság, és szívélyesség – a Karib-térségben ez a megszokott. Merüljön el Afrika lenyűgöző sokszínűségében – élje át az izgalmas találkozásokat a vadállatokkal, az egzotikus hagyományokat és a színes kultúrát! Ázsia – fedezze fel a kontinenst jellemző szokásokat és a vallások titkait a mosoly országában! A tökéletesen megszervezett TUI csomaggal szakértőink közel hozzák Önhöz a nyaralás gondtalan pillanatait. De teljesen egyénileg is összeállíthatja az álomnyaralását. Érdemes figyelnie tippjeinket, hogy könnyebb legyen a választás. Felejthetetlen pillanatokat kíván Önnek a World of TUI csapata.

+ változatosság + utazás + szálloda

Ez nálunk természetes. Állítsa össze egyénileg az álomnyaralását vagy válasszon egy tökéletesen megszervezett programot! Van választási lehetőség.

Ön dönti el, hogyan szeretne utazni: légitársaságok nagy választéka, és rugalmas indulási időpontok jellemzik a TUI kínálatát.

Különféle igényeknek megfelelő szálláshelyek, szállodaláncokkal ápolt többéves partnerkapcsolat: a nagy választék különleges szolgáltatáscsomagunk része. Egy tulajdonságban azonban megegyeznek a szállodáink: a megszokott TUI minőséget hozzák.

Válogasson kedvére a TUI teljes kínálatából! 3


álomnyaralás Körös-körül kellemesen! Váltsa valóra ezt az álmát! A TUI kitárja Önnek kedvenc szállodája ajtaját. Figyelje különleges szállodáinkat, a sokszínűséget és a mindenre kiterjedő TUI szervizt.

4


TUI Holly A TUI Holly kitüntetés a legmagasabb elismerés, amit egy TUI szálloda megkaphat. Csak a vendégeink véleménye határozza meg, ki kaphatja meg a vágyott kitüntetést és ki nem. Ezért világszerte csak a 100 legjobb TUI által kínált szállodát tüntetjük ki a TUI Holly díjjal.

A 300 legjobb A TUI szigorú szabályok alapján összeállított egy páratlan szálloda listát. Minden kiválasztott szálloda hosszú távon kemény követelményeknek felel meg: a vendég-elégedettség minimum 90 százalék, a reklamációs hányad alacsony kell, hogy legyen. Ezen kívül a szállodák Németországban csak a TUI-n keresztül foglalhatóak. Szigorú TUI zsűri vigyázza folyamatosan a kritériumok betartását. TUI Környezetbarát Bajnok Világszerte egyre több szálloda alkalmazza aktívan a környezetbarát szállodavezetést. A TUI minden évben kitüntetéssel jutalmazza azokat a szállodákat, amelyek a legtöbbet tettek a környezet megőrzéséért. A kiválasztás alapjául a függetlenül ellenőrzött kritériumok és Vendégeink véleménye szolgál.

Ezt ajánljuk Ezekkel a szállodákkal többnyire sokéves partnerkapcsolat köt össze minket. Itt a legjobb kezekben van. TUI vendégként az alábbi előnyöket élvezheti: W a legjobb elhelyezés a foglalt kategórián belül W vonzó kedvezmények, pl. előfoglalási kedvezmény W több specialitásokat kínáló étterem vagy tematikus vacsorák W az alábbi extra szolgáltatások közül legalább egy: w magasabb kategóriájú szoba (a szabad helyek függvényében) w korai bejelentkezés, késői kijelentkezés (szabad helyek függvényében) w széf a szobában térítés nélkül

TUI képviselet A célterületen német/angol nyelven beszélő képviselő áll utasaink rendelkezésére. A TUI képviselet az alábbiakat jelenti: W vendéglátó, aki szívélyesen üdvözli és biztonságot ad W beavatott, aki szinte mindent tud az adott országról és lakóiról, és Önnek értékes tanácsokat tud adni. W élménymenedzser, aki a nyaralásból kalandot csinál W törődő, aki a személyes kívánságokat valóra váltja W védőangyal, aki éjjel-nappal, 24 órában rendelkezésre áll

TUI – biztonsággal! A TUI krízismenedzsmentjét 2011 áprilisában a PwC gazdasági tanácsadó cég ismételten átvizsgálta és minősítette. Számtalan intézkedést tettünk, hogy Önről akkor is a legjobban gondoskodjunk és támogatni tudjuk, amikor a nyaralás alatt valami váratlan esemény történik. A TUI vendégek véleménye A TUI kérdőívek kiértékelése során megállapított vendég megelégedettség mutatónkat 2010 márciusában a TÜV Saarland tanúsítási tevékenységet végző vállalat vizsgálta.

Figyelemre méltó szállodák Újdonság! Különleges szállodáinkat mostantól új színben jelenítjük meg:

A világ legjobb, 4-5,5 napocskával kitüntetett szállodái közül választhat.

A vidékre jellemző vagy különleges: ezeknek a szállodáknak páratlan a légköre.

Bővebb tájékoztatást a szállodák leírásánál talál.

Sokszínűség

E bekezdés segítségével hamar átlátható, mennyiben felel meg egy szálloda az Ön elvárásainak.

Sokszínűség Strand Ellátás Család Sport és fitness

WWWWW WWWWw WWWww WWWWW

További információk az árlistában.

Az én TUI szállodám A World of TUI konszernhez a világ 30 országában 15 szállodamárka tartozik. Válassza ki álmai szállodáját és élvezze a megbízható minőséget a magas színvonallal ötvözve. Érezze magát otthon a TUI szállodákban.

5


Ballon-Safari

Njemp-M채dchen, Baringo Lake, Kenia

6


a megtakarítás öröme Utazzon egzotikus tájakra és tervezze meg pihenését előre! Előfoglalási kedvezményeinkkel, valamint gyermekek részére kialakított árainkkal például sokat megtakaríthat. Használja ki a TUI kedvezményes ajánlatait!

TUI időjárás garancia Megígérjük: ha 7 nappal az indulás előtt az időjárás előrejelzés szerint az Ön nyaralásának első hete alatt az átlagos nappali hőmérséklet nem éri el a 20 °C-ot, akkor ingyenesen átfoglalhatja nyaralását egy későbbi időpontra vagy egy másik célterületre. A garancia 2011. november és 2012. április közötti időszakra vonatkozik. Tudnivalók és kivételek az árlistában.

XXS Kedvezményes gyermekár* Bizonyos utazásokon a 2 és általában 12 év közötti (az utazás megkezdésekor betöltött életkor az irányadó) kis vendégeink, min. 7 éjszaka foglalása esetén, egy különlegesen alacsony XXS gyermekárat vehetnek igénybe (korlátozott létszám). Pontos foglalási- és utazási időpontok, korhatár és feltételek a szálloda leírásánál és az árlistában. * csak szállás foglalásra nem vonatkozik

Kedvezmény gyermekeknek A gyermekekkel utazók részére vonzó árakat alakítottunk ki. W Kedvezményes gyermekár* W Gyermekkedvezmény W Single gyermekkel (kedvező ajánlat gyermekével egyedül utazó szülők részére)

XXL Bónusz* Sok szállodában min. 7 éjszakás tartózkodás esetén a teljes árat fizetők XXL Bónuszt, extra nagy kedvezményt kaphatnak (korlátozott létszám, szünidőben csak kivételesen alkalmazható). Figyelje az XXL Bónusz jelzést és a feltételeket a szálloda leírásánál és az árlistában.

Kedvezményes időpontok Néhány szállodánál bizonyos indulási időpontokra kedvezményt biztosítunk, pl. 14 napos utazást 10 nap áráért. A feltételekkel kapcsolatos információ az adott szálloda leírásánál és az árlistában található.

* csak szállás foglalásra nem vonatkozik

30 , 45 vagy 60 napos kedvezmény Bizonyos szálláshelyeken vonzó árkedvezményeket biztosítunk, amennyiben legkésőbb 30, 45 vagy 60 nappal az indulás előtt foglal. Figyelje a jelzést a szállodáknál. Előfoglalási kedvezmény Aki időben foglal, nagyobb választékot és kedvezőbb ajánlatokat talál. Az előfoglalási kedvezmény katalógusunkban publikált termékeinkre vonatkozik, csak felnőtt utasainkra érvényes és más kedvezményekkel általában nem kombinálható (kivéve, ha az árlistában erre vonatozóan más információt talál). Figyelje a jelzést a szállodáknál.

A feltételekkel és a korhatárokkal kapcsolatos részletes információ az adott szálloda leírásánál és az árlistában található. * csak szállás foglalásra nem vonatkozik.

Kedvezményes repülések Vonzó kedvezményeket színes háttérrel jelölve, a repülésre vonatkozó táblázatban, az árlistában talál. Best price szoba Egyes szállodáinkban best price elnevezésű szobákat is kínálunk. A különösen kedvező áron foglalható szobák felszereltsége általában a legalacsonyabb szobatípus felszereltségével egyezik meg. Ezek a szobák azonban fekvésükben, méretükben és berendezésükben eltérhetnek a leírásban szereplőktől, és korlátozott számban állnak rendelkezésre. Próbálja ki a best price szobákat – alapáron. Csoportárak Testreszabott utazások 10 teljes árat fizető részvevőtől. További információ az árlistában található.

7


Dominikai Köztársaság > Áttekintés

A Dominikai Köztársaság hosszú, széles, mesés strandokkal, változatos szálláskínálattal és lenyűgöző tájakkal csalogat. Fedezze fel Santo Domingo nagyszerű, gyarmati stílusban készült épületeit és ne hagyja ki a nyüzsgő nagyvárosi életet sem.

Dominikai Köztársaság Turistakártya

Dominikai Köztársaság A csodálatos Dominikai Köztársaság varázsa minden látogatót elvarázsol! A sziget különleges hangulata mindenkit rabul ejt. A végtelen pálmaligetek, az álomszép fehér strandok, valamint a dominikaiak életöröme csak arra vár, hogy felfedezzék. Élvezze a fantasztikus strandokat, játsszon a sziget legszebb golfpályáin vagy merüljön mélyre a tenger alatti világ csodáiban. Váljon minden álma valóra, ha a Dominikai Köztársaságban tölti nyaralását.

Beutazási szabályok Minden fontos információt ezzel a témával kapcsolatban, az árlistában, az „Üdülés a Dominikai Köztársaságban” tájékoztató oldalon talál.

Időjárás a Dominikai Köztársaságban A Dominikai Köztársaságban trópusi éghajlat uralkodik. A legmelegebb időszak májustól októberig tart. Csapadék leginkább rövid és heves esőzések formájában jelentkezik, amelyet általában a napsütés hamar felszárít. A lenti hőmérsékleti adatok több éves átlagot tükröznek. A valós értékek az időjárás függvényében ettől eltérhetnek. Punta Cana

Nov

Dec

Jan

Feb

Márc

Levegő napközben ºC

29

28

28

28

28

Apr 29

Vízhőmérséklet ºC

28

27

27

26

27

28

Napos órák / nap

8

8

8

9

9

9

TUI képviselet Élvezzék a Dominikai Köztársaságban eltöltött időt. A célterületen német/angol nyelven beszélő képviselő áll utasaink rendelkezésére. Bővebb információ az árlista bevezető oldalain található.

8

TUI utazási csomagot foglaló vendégeink részére a részvételi díj tartalmazza a turistakártya díját a Dominikai Köztársaságba. Csak szállást foglaló vendégeink részre a turistakártya díja 15 €.

Fontos információk egy mondatban Nyelv: A Dominikai Köztársaság hivatalos nyelve a spanyol. A szállodákban angolul és részben németül is beszélnek. Időeltolódás: télen a közép európai időhöz képest -5 óra, nyáron -6. Pénznem: A helyi pénznem a dominikai peso (DOP). Részletes tájékoztatás az árlistában található. Punta Cana Punta Cana régióban a paradicsom vár Önre! Szép kókuszpálmaerdők és csodálatos, kilométerhosszú, lassan mélyülő, fehér tengerpartok határozzák meg a Dominikai Köztársaság dél-keleti részének természeti arculatát. Ideális helyszínt biztosít a nyugalmat és a pihenést szem előtt tartó turistáknak, akik mindezt ápolt és stílusos környezetben szeretnék élvezni. Próbálja ki a karibi életörömöt és a hosszú tengerparti sétákat! A helyszínen a TUI telepített képviselete érdekes és változatos kirándulások egész tárházát biztosítja Önnek. Playa Bavaro a legalkalmasabb helyszín arra, hogy a klubszállodák színes sportválasztékát élvezhesse. Töltődjön fel, hogy végül egy igazán jól sikerült nyaralásra tekinthessen vissza. Riu Palace Punta Cana . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Dreams Palm Beach . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Meliá Caribe Tropical . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Grand Bahia Principe Premier . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Riu Bambu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Occidental Grand Punta Cana . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10. 11. 12. 13. 14. 15.


Áttekintés < Dominikai Köztársaság

99


Dominikai Köztársaság > Punta Cana Illusztráció

Az elismert és kedvelt RIU szállodalánc különleges prémium szállodája a „Playa Arena Gorda” álomstrandján, szembetűnő eleganciával és színvonalasan berendezett suitekkel.

Hotel Riu Palace Punta Cana 5 All Incl. TOP

Álomnyaralás

Sokszínűség

Élvezze a tágas RIU Resort egyedülálló változatosságát és hagyja magát a RIU all inclusive szolgáltatásai által éjjel-nappal elkényeztetni és elvarázsolni.

WWWWW Strand WWWWW Ellátás WWWWw Család WWWWW Sport és fitness További információk az árlistában.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza

w ✓ turistakártya 7 éjszaka szállás a junior suite-ben, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1598 €

1 éjszaka szállás a junior suite-ben, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

72 €

Hozzáfoglalható kényelem

w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 115 € w Prémium csomag* pl. lounge használattal, privát transzferrel, személyenként és tartózkodásonként 75 € *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

10

Punta Cana

PUJ 62052 Fekvése: Közvetlenül a finomhomokos Playa Arena Gorda strandnál, a RIU Resort-ban. Transzfer 30 km. A szálloda szolgáltatásai: A négyemeletes épület a RIU Resort területén fekszik. Központi büféétterem, négy, specialitásokat kínáló étterem, továbbá öt bár, egy pool és swim-up bár, egy édesvizű medence jacuzzival és gyermekmedence. Nyugágyak, napernyők és törölközők a medencénél és nyugágyak a strandon térítésmentesen. További szolgáltatások: internet helyiség (térítés ellenében), wifi terület (ingyenes), trafik, ajándéküzlet, fodrász és butik. Ékszerész, diszkó, további üzletek. Hitelkártyák: Visa, MC, Amex. Szobák száma: 612. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: Junior Suite Standard (JSX1), Junior Suite Sea Side (JSX2) a tenger felőli oldalon és Junior Suite Sea View (JSM2) korlátozott kilátással a tengerre, fürdőszoba hidromasszázs káddal, WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, TV, széf, vasaló és vasalódeszka, minibár, kávéfőző, italadagoló alkoholtartalmú italokkal és balkon vagy terasz. A Suite-ben (JSM1) továbbá zuhanyzó, bidé, fürdőköpeny, öltözőhelyiség és nappali rész. Jacuzzi Suite (JSX3) a tenger felőli oldalon, továbbá kültéri jacuzzi, amelyet egy csigalépcsőn lehet megközelíteni. Ellátás: All inclusive TOP: teljes ellátás. Bőséges büféreggeli teljes kiőrlésű termékekkel, friss gyümölcsökkel, pezsgővel, gyümölcslevekkel. Reggeli későn kelőknek. Ebéd és vacsora büférendszerben, látványkonyhával.

Hetente háromszor témaorientált vacsora. Választható vacsora a specialitásokat kínáló éttermek egyikében vagy grill/steakhouse-ban (előfoglalás szüks.). Snack ételek, helyi és nemzetközi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok, valamint szobaszerviz (0-24). Sport és fitness: All inclusive: 4 teniszpálya a RIU Resort-ban, asztalitenisz, torna, fitness, szauna, jacuzzi, kedvcsináló búvároktatás, snorkel, szörf, vitorlázás és kajak. Térítés ellenében (helyi szolg.-tól): biliárd, sporthorgászat, PADI/NAUI búváriskola, golfpálya 4 km-re. Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): a wellness központban masszázs és különböző kezelések. Szórakozás: Animációs programok, show műsorok, élőzene. Kaszinó a RIU Palace Macao-ban (belépés térítésmentesen) és „Pacha” diszkó (a belépés ingyenes, az italok térítés ellenében). Gyermekek: Gyermekklub (4-12 éveseknek), szórakoztató programok, játszótér, medence, rácsos kiságy. Egyéb: Nászutas ajánlatok. A műanyag karszalag viselése kötelező. Kérjük, a vacsorához viseljen alkalomhoz illő öltözéket.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWwwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint).

Többet ér a pénze

XXL Bónusz* min. 7 éjszaka foglalása esetén személyenként és tartózkodásonként, időpontok az árlistában. W Előfoglalási kedvezmény W Gyermekkedvezmény * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Punta Cana < Dominikai Köztársaság Ezt ajánljuk: Dreams Palm Beach Resort & Spa

5

All Incl. TOP

Illusztráció

Sokszínűség WWWWW Strand WWWWW Ellátás WWWWw Sport és fitness WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Punta Cana PUJ 62044 Fekvése: Közvetlenül a pálmafákkal övezett, sekély, homokos strandon, nyugodt környezetben. Transzferidő: kb. 20 perc. A szálloda szolgáltatásai: A szállodában fényűzően berendezett szobák, amelyek a szépen gondozott kertben található háromemeletes épületekben helyezkednek el. Egy büféétterem, hat á la carte étterem olasz, ázsiai és mexikói ételekkel, egy snack bár és egy grillétterem, továbbá öt bár. Három medence, ebből egy pihenő medence a Preferred Club vendégeknek és egy családi medence. Nyugágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen vehetők igénybe. Ezen kívül szobaszerviz 24 órában, mini üzlet gyógyszerekkel, szivar- és ajándéküzlet valamint parkoló és internet csatlakozási lehetőség (térítés ellenében). Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex és Diners. Szobák: 500. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: Deluxe tropical view (ROX1) szobában 1 kingsize vagy 2 különálló ágy, fürdőkád vagy zuhanyzó, WC, hajszárító, fürdőköpeny és szobapapucs, légkondicionálás, mennyezeti ventilátor, síkképernyős TV, CD/DVD lejátszó, telefon, ébresztőóra MP3 csatlakozással, wifi (térítés ellenében), széf, minibár, benne sör, üdítő italok, ásványvíz (naponta fel-

töltik), vízforraló tea és kávé készítéshez, vasaló és vasalódeszka, kertre néző balkon vagy terasz. Deluxe Jacuzzi Tropical View Preferred Club (ROX2) kertre néző és Deluxe Jacuzzi Ocean View Preferred Club (ROM1) tengerre néző szobák foglalása esetén a Preferred Club szolgáltatásai is igénybe vehetők: Preferred Club Lounge Concierge szolgálattal, internet kapcsolat térítés nélkül, snack ételek és bizonyos italok, elkülönített bejelentkezés és kijelentkezés, elkülönített medence és strandterület, minden nap friss törölközők.

Szórakozás: Napközben és este szórakoztató programok, diszkó, show műsorok, mozi a strandon, nyelv- és táncórák, hetente egy alkalommal témaest a medencénél vagy a strandon (időjárásfüggő) valamint Manager’s Coctail Partys. Kaszinó térítés ellenében.

Ellátás: All inclusive TOP: teljes ellátás. Reggeli, ebéd és vacsora büfé formájában, alkalmanként téma estek. A vacsora elfogyasztása egy választott á la carte étteremben is lehetséges. Minden héten vacsora a strandon (időjárásfüggő). Gyümölcsök, snack ételek, helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok 10:00-24:00 óra között, ill. 02:00 óráig a diszkóban, minibár.

Egyéb: Nászutas ajánlatok. A ROM1 szobában min. életkor 18 év. A TUI vendégeknek: VIP check-in, Spa utalványok összesen 100 USD értékben (részletek az árlistában). Üdvözlő koktél.

Sport és fitness: All inclusive: aerobic/ víziaerobic, kerékpár, vitorlázás, asztali tenisz, röplabda, strand foci, darts, sakk, biliárd, fitness terem (klimatizált), két teniszpálya, eurobungee, trambulin a tengerben, hobie cat katamaránok, kedvcsináló búvárkodás a medencében, snorkel, szörf és kajak. Térítés ellenében (a helyszínen, helyi szolgáltatóktól): vízisí, lovaglás, a közvetlen közelben három golfpálya. Wellness: Térítés ellenében (a helyszínen, helyi szolgáltatóktól): Spa szépségszalonnal, szauna, jacuzzi, gőzfürdő, különböző testkezelések, nyitott mas�százskunyhók.

Gyermekek: Felfedezők klubja 3-12 éveseknek 09:00-22:00 között, játszótér, játszószoba és gyermek animáció. „Core Zone” tiniklub 13-17 éveseknek változatos napközbeni és esti programokkal. Térítés ellenében: gyermekfelügyelet.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza w ✓ turistakártya 7 éjszaka szállás a junior suite-ben, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1616 €

1 éjszaka szállás a kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól Hozzáfoglalható kényelem

75 €

TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 115 € *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWww WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWww WWWWWwwwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze W Előfoglalási kedvezmény W Kétágyas szoba egy fő részére felár nélkül, bizonyos időpontokban W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

11


Dominikai Köztársaság > Punta Cana Hotel Meliá Caribe Tropical 2w

All Incl. TOP

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza w ✓ turistakártya 7 éjszaka szállás a junior suite-ben, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1566 €

1 éjszaka szállás junior suite-ben, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

75 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 115 € *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

12

WWWWw Strand WWWWW Ellátás WWWWw Család WWWWw Sport és fitness További információk az árlistában. Punta Cana PUJ 62020 Fekvése: A szálloda közvetlenül a hosszú, lassan mélyülő, finom homokos tengerpart mellett. A pálmákkal szegélyezett strand a környék legszebbjei közé sorolható. Transzfer kb. 20 km. A szálloda szolgáltatásai: A nagy területen fekvő szálloda egyszintes bungalóépületekből áll, amelyek egy álomszép trópusi környezetben állnak. A központi épületben 2 recepció, amelyek egymás tükörképét képzik, két lobby bár, egy színpad, Fun Pub és különböző üzletek. Az összesen 13 büfé- és témaorientált étterem (japán, ázsiai, francia, olasz, dominikai, mexikói, nemzetközi, hal és amerikai grill specialitások), amelyek térítés ellenében és előfoglalással vehetők igénybe, változatos kulináris élvezeteket nyújtanak. Italokkal a szálloda 14 bárja szolgál. A kertben fitness központ és 2 spa részleg, lagúna formájú medencerendszer 10 medencével, különböző swim-up bárok. A nyugágyak, a napernyők és a strandtörölközők a medencénél és a tengerparton egyaránt térítésmentesen vehetők idénybe. 24 órás orvosi szolgálat, business központ, taxi 24 órában (mindezek térítés ellenében). Klubház, színház, sport bár, kaszinó, parkoló és internet kapcsolat térítés ellenében. Közvetlenül a szálloda mögött található a „Cocotal” golfpálya. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 1138. Helyi besorolás: 5 csillag.

Elhelyezés: Minden szobában egy kingsize és egy kanapé ágy, fürdőszoba, WC, hajszárító, légkondicionálás, mennyezeti ventilátor, kábel TV, telefon, bérelhető széf és balkon vagy terasz. Deluxe Junior Suite (JSX1) egy kingsize vagy két különálló ággyal, a kert felőli oldalon. Romance Junior Suite (JSX2) síkképernyős TV-vel, esőztető zuhannyal, jacuzzival és terasszal. Royal Beach Junior Suite (JSX3) inassal vagy szobaszervizzel, internetkapcsolat (térítés ellenében), minibár üdítő italokkal és sörrel. Royal Service Luxury Junior Suite-ben (JSX4) továbbá jacuzzi, CD lejátszó, minibár, internetkapcsolat (térítés ellenében) nappali rész kanapéval. Royal Service One Bedroom Master Suite (SUX1) ezeken kívül további síkképernyős TV, külön zuhanyzó, nagy hűtőszekrény és étkező. Ellátás: All inclusive TOP: teljes ellátás. Snack ételek, helyi és néhány nemzetközi alkoholtartalmú és alkoholmentes ital 24 órán keresztül, minibár alkoholmentes italokkal (töltés igény szerint, kérésre). Étkezések büfé rendszerben a specialitásokat kínáló éttermekben á la carte (előfoglalás szükséges). Sport és fitness: All inclusive: Fitness terem (18 éves kor felett), aerobic, asztalitenisz, 4 kemény- és 4 salakos borítású teniszpálya, szörf, strandröplabda, kajak, vízibicikli, kenu és snorkel felszerelés (előfoglalás szükséges). Golf az 1 km távolságra fekvő „Cocotal Golf & Country Clubban” (csak a Royal Service kategóriájú szobákhoz, korlátlan használat, golfcart bérelhető). Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): golf, golfcart bérlés, teniszpálya világí-

tás, vízisí, PADI búváriskola, nyílttengeri horgászat. Wellness: All inclusive: gőzfürdő, szauna és jacuzzi (18 éves kor felett). Térítés ellenében: a spa központban különböző kezelések. Szórakozás: Szórakoztató- és animációs programok napközben és este, diszkó. Gyermekek: Gyermek klub (10:00-17:00 óra között): bébiklub 4 hónapos – 4 éves gyermekeknek, „Bamm Bamm Club” az 5-8 éves gyermekeknek és „Cool Club” a 9-13 éves gyermekeknek. Térítés ellenében: 5 éves korig gyermekfelügyelet igény esetén. Egyéb: Nászutas ajánlatok. A JSX2 és JSX3 szobában min. életkor 18 év. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező. Golf ajánlatok bizonyos szobatípusban. További információk az árlistában.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWww WWWWWWWWWW WWWWWWWWww WWWWWWWWWw WWWWWWWwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

XXL Bónusz*, 7 éjszaka foglalása esetén személyenként és tartózkodásonként, időpontok az árlistában. W Előfoglalási kedvezmény W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Punta Cana < Dominikai Köztársaság Gran Bahia Principe Premier 2w

All Incl. TOP

Illusztráció

Sokszínűség WWwww Strand WWWWW Ellátás WWWWw Sport és fitness WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Punta Cana PUJ 62058 Fekvése: A gondozott Grand Bahia Principe Premier szálloda a végtelen hosszú Bavaro Beach strandtól csak kb. 800 m távolságra található. Közvetlen közelében számtalan bevásárlási- és szórakozási lehetőség. Transzferidő: kb. 30 perc. A szálloda szolgáltatásai: A nyugodt Gran Bahia Principe Premier szálloda a tágas Gran Bahia Principe Bavaro szálloda területén belül helyezkedik el, és egy jól sikerült nyaralás minden kényelmét biztosítja. A szálloda egy trópusi pálmakert közepén található, tökéletes lehetőséget nyújtva a kikapcsolódáshoz. A kényelmet szolgálja az elegáns, nyitott előcsarnok, recepció és lobby bár ülőalkalmatosságokkal, továbbá fodrász, kis üzlet, ékszerész, butik, mosoda, bevásárló- és szórakoztató központ (Pueblo Principe) internet központtal, orvosi szolgálattal, számtalan üzlettel, karaoke/piano bárral, snack bárral, kaszinóval és diszkóval. Ezen kívül két stílusosan berendezett főétterem, hét á la carte étterem (valamennyi nemdohányzó) és több bár. A szépen kialakított színház esténként kedvelt találkozópont. A tágas, trópusi kertben összesen 4 medence található nagy napozóterasszal, egy swim-up bár, egy privát medencerész jacuzzival, pool snackbár (italszerviz a medencénél). Nyugágyak, napernyők és törölközők a strandon

és a medencénél egyaránt ingyenesen használhatók. A karibi gyarmati stílusban berendezett létesítmény több 2-3 szintes épületből áll, amelyek a gondozott trópusi kertben találhatóak. Rendszeres autóbuszjárat a strandra. Hitelkártyák: Visa, Mastercard. Szobák: 504. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: A kényelmes kialakítású és modern Junior Suite-ekben (JSX1) egy kingsize vagy 2 queensize ágy, fürdőszoba hidromasszázs káddal, WC, hajszárító, légkondicionáló, telefon, műholdas TV, bérelhető széf, minibár (helyi üdítőitalok és sör térítésmentesen), kávéfőző, ébresztőóra, ülősarok, balkon vagy terasz. Egy fő részére is foglalható. Ellátás: All inclusive TOP: teljes ellátás. Bőséges büféreggeli, délben és este büfé hideg és meleg ételekkel. A vacsora igény esetén az á la carte éttermekben is elfogyasztható (max. heti három alkalommal, előzetes helyfoglalás szükséges). Snack ételek és apró falatok napi 24 órában (a szobában nem vehető igénybe). Helyi alkoholos és alkoholmentes italok a nap 24 órájában, a bárok nyitvatartási idejében. Sport és fitness: All inclusive: fitness terem, röplabda, kosárlabda, foci, aerobic, katamarán, darts, búvárórák a medencében (igény esetén), kerékpár kölcsönzés, szörf, 3 teniszpálya, snorkel felszerelés és kajak (1 óra személyenként és naponta, foglalással), asztalitenisz, boogie boards (igény esetén). Térítés ellenében (a helyszínen, helyi szolgáltatóktól): vízisport központ, szörfoktatás, valamint katamarán- és hajókirándulások.

Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): profi spa központ, benne szauna, jacuzzi, gőzfürdő, masszázs, fango, és thalasso-terápia. Szórakozás: Napközben nemzetközi animációs programok, sport, játék és versenyek. Este szórakoztató programok, show műsorok, tánc és folklór, diszkó (italok térítés nélkül). Térítés ellenében: kaszinó a Pueblo Principében.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza w ✓ turistakártya 7 éjszaka szállás a junior suite-ben, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1504 €

Gyermekek: Rácsos kiságy (igény esetén, a készlet erejéig), etetőszék, gyermek büfé, mini diszkó, gyermekmedence.

1 éjszaka szállás a junior suite-ben, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

Egyéb: Üdvözlő koktél. 20% kedvezmény a „Bahia Spa” kezeléseire. Kérjük, a vacsorához viseljen alkalomhoz illő öltözéket (uraknak hosszú nadrág).

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 115 €

52 €

*Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda

WWWWWWWWWW

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában. Megjegyzés: részletes áttekintéshez sajnos nem áll elegendő vendégvélemény rendelkezésre.

Többet ér a pénze W Előfoglalási kedvezmény W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

13


Dominikai Köztársaság > Punta Cana ClubHotel Riu Bambu

4

Club

All Inclusive

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza w ✓ turistakártya 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1503 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

57 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 115 € *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

14

WWWWw Strand WWWWw Ellátás WWWWw Sport és fitness WWWWW Szórakozás További információk az árlistában. Punta Cana

PUJ 62045 Fekvése: A szálloda közvetlenül a hos�szú, finomhomokos „Playa Arena Gorda” tengerparton helyezkedik el. Transzfer kb. 30 km. A szálloda szolgáltatásai: A hagyományos stílusban épített, kedvelt szálloda egy kb. 46.000 m2-es pálmaligetben helyezkedik el, amely egészen a tengerpartig nyúlik. A szállodában recepció, légkondicionált étterem nemdohányzó résszel, szalon bár, strand bár/étterem, két tematikus étterem (olasz és ázsiai) és bár terasszal. Az éttermekben részben szintén á la carte menü. Sport bár (24 órán keresztül), medencetérség (két medence, jacuzzi, gyermekmedence kis víziparkkal és csúszdával, pool bár és aquatic bár). Nyugágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és nyugágyak a tengerparton térítésmentesen vehetők igénybe. Internet-szoba (térítés ellenében), térítésmentes wifi térség, trafik, mosoda és gyermekfelügyelet lekérésre és térítés ellenében. A „Karib utcában” TUI képviselet, fitness terem, biliárd, diszkó, ajándéküzletek, fodrász, butikok, orvos és gyógyszertár. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 560. Helyi besorolás: 5 csillagos szálloda. Elhelyezés: Az amerikai stílusú Double Standard (ROX1) szobákban két ágy (kb.

1,2 m x 2 m), fürdőszoba/WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, műholdas TV, minibár, italadagoló, vasaló és vasalódeszka, széf és balkon vagy terasz. Suite (SUX1) nappali résszel. A tágasabb családi szobák (FZX1) kertre néznek, terasszal és egy további kihúzható ággyal rendelkeznek. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Büféreggeli teljes kiőrlésű termékekkel és látványkonyhával, 10.00 órától kontinentális reggeli. Délben büféebéd, néhány ételt a vendégek előtt készítenek el. Snack ételek a medenceparti étteremben. Vacsora büfé formájában, hetente kétszer témaorientált büfévacsora. Vacsoraidőben továbbá olasz és ázsiai étterem, grill-étterem (mindhárom étteremben előfoglalás szükséges). Snack ételek, helyi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok 24 órán keresztül a Riu Resortban (kivéve a Riu Palace Macao és a Riu Palace Punta Cana és Riu Palace Bavaro szállodákban), minibár, likőradagoló. Reggeli és vacsora a foglalt szálloda éttermében. Sport és fitness: All inclusive: két megvilágítható teniszpálya, torna, naponta egy óra szörf, vitorlázás, kajak, snorkel felszerelés, egy alkalommal kedvcsináló búvároktatás a medencénél, vízilabda, asztalitenisz, röplabda és többfunkciós sportpálya, vízibicikli és body boards. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): sporthorgászat, PADI/NAUI búvárbázis és banán. 18 lyukú golfpálya a szállodától kb. 4 km-re. Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): az „Eternal Spa” a Riu Palace Punta Canában. Szórakozás: Napközben szórakoztató programok, esténként élőzene, show műsorok. Kaszinó a Riu Palace Macao szállodában (belépés térítésmentesen,

italok térítés ellenében) és „Pacha” diszkó (belépés ingyenesen, kivéve rendezvények esetén). Gyermekek: A „RiuLand” miniklubban minden nap gyermekprogramok a 4-7 és a 8-12 éves gyermekeknek, új gyermekmedence csúszdával, játszótér, gyermekszék az étteremben és rácsos kiságy. Egyéb: Nászutas ajánlatok. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező. A szálloda észak-amerikai vendégek körében is nagyon népszerű. Tekintse meg nyaralóhelyét még elutazás előtt. 360º-os körpanoráma: www.tui.com/hotelrundgang

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWww WWWWWWwwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

XXL Bónusz*, min. 7 éjszaka foglalása esetén személyenként és tartózkodásonként, időpontok az árlistában.

XXS Kedvezményes gyermekár* min. 7 éjszaka foglalása esetén (korlátozott számban foglalható) W Előfoglalási kedvezmény W Kedvezményes gyermekár * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Punta Cana < Dominikai Köztársaság Hotel Occidental Grand Punta Cana

4

All Inclusive

Illusztráció

Sokszínűség WWWWW Strand WWWWw Ellátás WWWWw Sport és fitness WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Punta Cana PUJ 62010 Fekvése: A hosszú, fehérhomokos tengerpart mellett, trópusi környezetben helyezkedik el a szálloda. Transzfer kb. 7 km. A szálloda szolgáltatásai: A klubszerű hangulattal bíró szállodában büféétterem, 5 á la carte étterem (olasz, mexikói, ázsiai konyha), pizzéria és grill étterem valamint különböző bárok. A létesítmény központjában nagy édesvizű medencerendszer. Két további medence (az egyik a tengerparton, az aktív pihenést kedvelőknek), beach club, bár, valamint étterem az ebédidőben és snack étkezések alkalmával. A nyugágyak és a napernyők a tengerparton és a medencénél egyaránt térítésmentesen állnak rendelkezésre. A tengerparton a strandtörölközők térítésmentesen. Mosoda, több különböző kis üzlet és pénzváltó valamint parkoló. Diszkó (belépés ingyenes, az italok térítés ellenében fogyaszthatók) és színház. A szálloda különlegessége a Royal Club, egy elkülönített terület a szállodán belül. A Royal Club vendégeknek szobák privát kiszolgálással, saját recepció, késői kijelentkezés (helyek függvényében), prémium reggeli, ebéd és vacsora, á la carte étkezés a nyitott, tengerre néző étteremben. Továbbá napközben snack ételek, kávé és tea, bár szerviz alkoholos italokkal valamint privát strandrész, elkülönített medence, jacuzzi és internet.

Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex és Diners. Szobák: 852. Helyi besorolás: 4 csillag. Elhelyezés: Az amerikai stílusú Deluxe (ROX1) és Deluxe Ocean View (ROM1) szobákban fürdőszoba/WC, légkondicionáló, néhány szobában mennyezeti ventilátor, telefon, műholdas TV, minibár, vasaló és vasalódeszka, bérelhető széf és balkon vagy terasz. Royal Club Standard (ROX2) szobákban továbbá fürdőköpeny, strandtörölköző, széf, minibár (feltöltése ingyenes). Ezen kívül a Royal Club szolgáltatásainak használata. A tágasabb Royal Club Junior Suite (JSX1) hasonló berendezéssel. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben a „Le Buffet” étteremben, válaszható vacsora a pizzériában, illetve hetente 4 alkalommal az á la carte éttermek egyikében (előfoglalás szükséges). Snack ételek, helyi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok 10.00-01.00 óra között (kivéve a diszkóban), bor a bárokban és az éttermekben. Sport és fitness: All inclusive: fitness terem, aerobic, két teniszpálya, asztalitenisz, íjászat, kedvcsináló búvároktatás a medencénél, snorkel felszerelés, strandröplabda, darts, boccia, szörf és kajak. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): búvárkodás, teniszpálya megvilágítás és felszerelés, katamarán, motorizált vízisportok és 18 lyukú golfpálya (kb. 5 km-re). Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): a wellness központban szépségápolási kezelések, szauna, jacuzzi és masszázs.

Szórakozás: Szórakoztató- és animációs programok napközben és este, élőzene, illetve show műsorok.

A választás szabadsága

Gyermekek: Miniklub a 4-12 éves gyermekek részére (09.00-17.00 óra között) programokkal, gyermekmedence, gyermekmenük, játszótér, rácsos kiságy és etetőszékek az étteremben. Térítés ellenében gyermekfelügyelet (lekérésre).

A TUI csomag tartalmazza w ✓ turistakártya 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

Egyéb: Üdvözlő koktél. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező. Kérjük, a vacsorához viseljen alkalomhoz illő öltözéket.

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWwwww WWWWWWWWww WWWWWWwwww WWWWWWwwww WWWWWWwwww

1451 €

43 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 115 € *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

XXL Bónusz*, min. 7 éjszaka foglalása esetén személyenként és tartózkodásonként, időpontok az árlistában. W 30 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 30 nappal az indulás előtt foglal W Kétágyas szoba egy fő részére felár nélkül, bizonyos időpontokban W Gyermekkedvezmény * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

15


Kuba > Áttekintés

Kuba egy lenyűgöző ország – számtalan álomstrand mellett sokoldalú kultúrával és változatos tájjal rendelkezik, amelyet leginkább a kirándulások alatt lehet felfedezni, amelyek csúcspontja kétségtelenül a nagyváros, Havanna megtekintése.

Kuba Kuba

Időjárás Kubában

Kuba és a Karib-tenger – ki gondolna másra, mint türkizkék tengerre, trópusi napsütésre, a „Cuba Libre”-re és a salsára? Fedezze fel Kuba számtalan arcát: a koloniális stílusban épült fővárost, Havannát, az élénk Varaderot, Holguint és a tengerpart mellett sorakozó öblök szikrázóan fehér homokját. Hagyja magát elvarázsolni Kuba kulturális gazdagságától, vendégszeretetétől és ellenállhatatlan ritmusaitól!

A kellemes trópusi időjárás, a 25 ºC-os éves középhőmérséklet miatt Kuba egész évben kedvelt úti cél. A legkellemesebb időszak azonban decembertől áprilisig tart, amikor a hurrikánok és az esős időszak már levonult, a forró nyári hónapok ideje pedig még nem jött el.

Cayo-k A Kuba északi partjainál található „Jardines del Rey”-hez tartoznak az álomstranddal és kristálytiszta vízzel rendelkező Cayo Coco, Cayo Guillermo és Cayo Santa Maria szigetek. Havanna Havanna egyedülálló, és nem csak mint Kuba fővárosa, hanem mint az ország szíve, amelyet 1982-ben az Unesco a Világörökség részévé választott. Holguin Holguin tartományhoz tartozik Playa Esmeralda, Playa Guardalavaca és Playa Pesquero, ahol a szubtrópusi növényzet találkozik a széles, sokszor több kilométer hosszú homokos strandokkal. Varadero Kuba észak-nyugati részén, a Hicacos-félszigeten található Varadero, ahol a gondtalan életöröm világa uralkodik. A nagy szállodakínálat és néhány bevásárlási lehetőség mellett a központban található számtalan étteremben, a különböző éjszakai klubokban és bárokban felcsendülő forró salsa ritmusok ígérnek felejthetetlen nyaralást. A világ egyik legszebb strandján mindenkit a karibi érzés keríti hatalmába. Egy kb. 20 km hosszú, fehér finomhomokos tengerpart, kristálytiszta tengervíz és csodálatos víz alatti világ várja Önt! Mindössze 2 óra autóval Havanna – használja ki az alkalmat, hogy megismerje ezt az egyedülálló várost és legyen részese a látványos Tropicana show-nak! Varadero környékén ideális kirándulások várnak mindenkire. Egy látogatás Cienfuegosba és Trinidadba a jól sikerült kubai nyaralás elengedhetetlen velejárója. Transzferidő kb. 30-40 perc. Sandals Royal Hicacos Resort . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18. Blau Varadero . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19. Tryp Peninsula Varadero . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20. Be Live Turquesa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21.

16

Varadero

Nov

Dec

Jan

Feb

Márc

Levegő napközben ºC

28

26

26

26

28

Apr 29

Vízhőmérséklet ºC

27

27

25

24

24

26

Napos órák / nap

7

6

6

4

4

5

A fenti hőmérsékleti adatok több éves átlagot tükröznek. A valós értékek az időjárás függvényében ettől eltérhetnek.

TUI képviselet Élvezzék a Kubában eltöltött időt! A célterületen német/angol nyelven beszélő képviselő áll utasaink rendelkezésére. Bővebb információ az árlista bevezető oldalain található.

Turistakártya TUI utazási csomagot foglaló vendégeink részére a részvételi díj tartalmazza a turistakártya díját Kubába. Csak szállást foglaló vendégeink részre a turista kártya díja 25 €.

Fontos információk egy mondatban Nyelv: Kuba hivatalos nyelve a spanyol. Az angol és a német nyelvet csak részben értik meg. Időeltolódás: télen a közép európai időhöz képest -5 óra, nyáron -6. Részletes tájékoztatás az árlistában található.


テ》tekintテゥs < Kuba

17


Kuba > V ara­d e­r o ​

Wohn­bei­spiel

Nyugalmas környezetben található, gondozott szálloda kifejezetten párok és nyugalomra vágyók igényeire szabva. A tökéletes légkör pihentető nyaralást ígér.

Sandals Royal Hicacos Resort & Spa 2w 18 Plus

Színhely

Sokszínűség

A tágas szállodában csodálatosan elrendezett színes kis házak, kert és kis patak, a homokdűnén túl pedig már ott is a hosszú, fehérhomokos strand.

WWWWw Strand WWWWW Ellátás WWWWW Család WWWWW Sport és fitness További információk az árlistában.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza w ✓ turistakártya 7 éjszaka szállás junior suite-ben, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1728 €

1 éjszaka szállás junior suite-ben, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

88 €

Hozzáfoglalható kényelem w Prémium csomag*, már *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

18

All Incl. TOP

40 €-tól

Varadero VRA 20072 Fekvése: Közvetlenül Varadero ismert strandján. A szálloda és a hosszú, fehérhomokos strand között egy homokdűne található. A helyiség központja kb. 14 km távolságra. Transzferidő: kb. 40 perc. A szálloda szolgáltatásai: A nagy kertben elhelyezkedő resort szálloda területén hatalmas medencerendszer, amely 3 édesvizű medencéből, 4 jacuzziból és egy swim-up bárból áll. Nyugágyak, napernyők és töröközők térítésmentesen. A központi büféétterem mellett 4 á la carte gourmet étterem (olasz, karibi, halés grillspecialitások, helyfoglalás szükséges) és 5 bár. A „La Calle del Medio” utcácskában cafe bistro, szivar bár, palacsintázó, internet, drogéria és néhány üzlet. Hitelkártyák: Visa, Mastercard. Szobák: 404. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: A kényelmes Gardenview Junior Suiteekben (JSX1) kingsize ágy, fürdőszoba/WC, hajszárító, fürdőköpeny, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, műholdas TV, széf, vasaló és vasalódeszka, hűtőszekrény, kávéfőző és kertre néző balkon vagy terasz. Csak a TUI kínálatában szerepel a Premium Junior Suite (JSX2), amely rendelkezik még minibárral (alkoholos és alkoholmentes italok, napi feltöltés üdítőitalokkal, sörrel és gyümölcslével). Az elegáns Concierge Junior Suite-ben (JSX3) további kényeztetés a naponta teljesen feltöltött minibár, meghívó egy koktélpartira, expressz bejelentkezés (hely függvényében), reggeli a szobában, előny a specialitásokat kínáló éttermek foglalásakor, 15% kedvezmény a spa központban. Ellátás: All inclusive TOP: teljes ellátás. Snack ételek,

helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok 06.30-03.00-ig. Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, témaorientált estek. Választható vacsora a 4 á la carte étterem egyikében (előfoglalás szükséges). Kérjük, a vacsorához viseljenek alkalomhoz illő öltözéket. Sport és fitness: All inclusive: 3 megvilágítható teniszpálya felszereléssel, asztalitenisz, aerobik, vízitorna, squash (ütők ingyenesen), fitness központ, szörf, vitorlázás, kedvcsináló búvároktatás a medencénél (kezdőknek, időjárás függvényében), búvárkodás (vizsgával rendelkezőknek), snorkel (előfoglalás szükséges, felszerelés térítésmentesen, kapacitás függvényében), vízibicikli, kajak, katamarán (kísérő személyzettel). A közelben vízisí és banán (reggelente, a kapacitás és az időjárás függvényében). Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): Búvártanfolyamok. Golf a „Varadero” golfpályán. Wellness: All inclusive: szauna, jacuzzi és gőzfürdő. Térítés ellenében szépségápolási kezelések, masszázs. Szórakozás: Szórakoztató programok napközben és este, show műsorok vagy élőzene, diszkó. Egyéb: Nászutas ajánlatok. A szálloda csak 18 év feletti párokat fogad.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWww WWWWWWWWWw WWWWWWWWww WWWWWWWWww WWWWWWWwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal

További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Varadero < Kuba Blau Varadero Hotel 4

All Inclusive

Illusztráció

Sokszínűség WWWWW Strand WWWWw Ellátás WWWww Család WWWww Sport és fitness További információk az árlistában. Varadero VRA 20065 Fekvése: A fehérhomokos tengerparttól csak egy dús növényzetű szakasz választja el. Nyugodt környezet. Transzfer kb. 36 km. A szálloda szolgáltatásai: A modern kialakítású, többszintes szállodában recepció és lobby bár. A nemdohányzó „Flamboyan” központi étteremben nemzetközi ételek széles büféválasztéka, látványkonyha, hetente egy alkalommal karibi témaorientált vacsora. A „Las Adelfas” (esténként á la carte, karibi konyha) és a „Palma Real” á la carte étterem (hetente egy vacsora térítésmentesen, nemdohányzó, előfoglalás szükséges) teszik teljessé a kínálatot. A „Ranchón Playa” étteremben snack ételeket és italokat (24 órán keresztül) kínálnak fel. A szép kertben kellemes felfrissülést ígér a medence, a nagy méretű napozóterasz és a gyermekmedence. A nyugágyak, a napernyők és a strandtörölközők a medencénél és a tengerparton egyaránt térítésmentesen vehetők igénybe. Térítés ellenében: fodrász, butik, szépségszalon, ajándéküzlet, pénzváltó, internethozzáférés és mosoda, valamint orvosi szolgálat. Hitelkártyák: Visa, Mastercard. Szobák: 395. Helyi besorolás: 4 csillag.

Elhelyezés: Az elegánsan berendezett, kb. 41 m2-es, amerikai típusú Standard szobákban (ROX1) két különálló vagy egy kingsize ágy, fürdőszoba/WC, hajszárító, kozmetikai tükör, légkondicionáló, telefon, műholdas TV, zenecsatorna, minibár (térítésmentesen), széf és balkon vagy terasz. Csak a TUI-nál foglalható: Front Sea View szobák (ROM1) kilátással a tengerre. A kb. 75 m2-es Sea View suite-ek (SUM1) hasonlóan felszereltek, továbbá kingsize ágy, fürdőköpeny és külön nappali rész. A felső szinten találhatóak, csodálatos kilátással a tengerre. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Snack ételek, helyi és nemzetközi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok 24 órán keresztül. Reggeli és vacsora büfé rendszerben a központi étteremben, ahol többek között könnyű ételek széles kínálata kényezteti el a vendégeket. Ebéd a grill étteremben. Kérjük, hogy az á la carte vacsoráknál viseljenek alkalomhoz illő öltözéket (férfiaknak hosszú nadrág). Sport és fitness: All inclusive: 2 teniszpálya, asztalitenisz, foci, kosárlabda, boccia, fitness terem, aerobic és vízitorna, strandröplabda, vitorlázás, szörf, boule, darts, kenu, katamarán (kizárólag kísérő személyzettel), vízibicikli és snorkel felszerelés. Térítés ellenében: teniszpálya megvilágítás, búvárkodás, vízisí, banán (időjárás függvényében, helyi szolgáltatóktól). Wellness: All inclusive: gőzfürdő, jacuzzi és szauna. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól) kezelések és masszázs (többek között hidromasszázs, fango) a szépségszalonban.

Szórakozás: Napközben szórakoztató programok, spanyol- és táncoktatás. Esténként élőzene, témaorientált estek. Gyermekek: Miniklub a 4-12 éves gyermekeknek és játszótér. Gyermekfelügyelet igény esetén (térítés ellenében). Kiságy a készlet erejéig. Egyéb: Nászutas ajánlatok. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza w ✓ turistakártya 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1585 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

61 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 73 € w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 56 €-tól

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWw WWWWWWWWWW WWWWWWWWWw WWWWWWWwww WWWWWWwwww

*Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal W Kedvezményes időpontok W Kétágyas szoba egy fő részére felár nélkül, bizonyos időpontokban W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

19


Kuba > Varadero Hotel Tryp Peninsula Varadero 4

All Incl. TOP

Illusztráció

A Aválasztás választásszabadsága szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza w ✓ turistakártya 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1600 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

67 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 73 € w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 56 €-tól *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

WWWWw Strand WWWWW Ellátás WWWWW Család WWWWw Sport és fitness További információk az árlistában. Varadero VRA 20028 Fekvése: Közvetlenül a kb. 3 km hosszú homokos strand mellett. A település központja kb. 17 km-re. Transzfer kb. 40 km. A szálloda szolgáltatásai: A karibi stílusban épült szálloda a híres spanyol szállodalánc, a Sol Meliá vezetése alatt áll. A szállodát két-, illetve háromszintes épületek alkotják. A szállodában elegáns lobby, recepció, „Palma Real” központi büfé-étterem, 2 á la carte étterem („La Gondola” olasz, „Tocororo” nemzetközi, előfoglalás szükséges), a „La Laguna” strand étteremben grillételek fogyaszthatók. A szállodában 6 különböző bár várja a vendégeket. Hangulatos fekvésű medencerendszer napozóterasszal és pool/swimup bárral. A tengerparton nyugágyak és napernyők, a medencénél nyugágyak állnak térítésmentesen a vendégek rendelkezésére. Butik. Térítés ellenében: internet kapcsolat, szobaszerviz, parkoló. Hitelkártyák: Visa, Mastercard. Szobák: 591. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: A kb. 42 m2 alapterületű amerikai típusú Standard szobákban (ROX1) két különálló vagy egy kingsize ágy, fürdőszoba/WC, hajszárító, légkondicionáló, telefon, műholdas TV, CD-lejátszó, minibár (naponta töltik), kávéfőző, vasaló és vasalódeszka, széf és balkon vagy terasz. Foglalható a tenger felőli oldalon található, strand közeli Standard

20

Ocean Front (ROM1) szoba is (részben korlátozottan tengerre néző). Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Snack ételek, helyi és nemzetközi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok 24 órán keresztül, a minibár (naponta feltöltik). Büféétkezések, á la carte éttermek (hetente két alkalommal, előfoglalás szükséges), vegetáriánus ételek igény szerint. Kérjük, hogy az á la carte vacsoráknál viseljenek alkalomhoz illő öltözéket. Sport és fitness: All inclusive: tenisz (előfoglalás szükséges), asztalitenisz, fitness terem és aerobic, röplabda, kosárlabda, darts, kedvcsináló búvároktatás (hetente egy alkalommal, időjárás függvényében), snorkel felszerelés, kajak, szörf, vitorlázás, vízibicikli, vízisí és banán (hetente háromszor a kapacitás és az időjárás függvényében). Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): búvárkodás. Golfpálya kb. 10 km-re található. Wellness: All inclusive: jacuzzi és szauna. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): a szépségszalonban kezelések és masszázs. Szórakozás: Napközben/esténként sportés szórakoztató animációs programok, élőzene, show műsorok, spanyol nyelvoktatás és táncoktatás. Diszkó (italok térítésmentesen). Gyermekek: A Karib-térségében egyedülálló gyermekrészleg saját medencerendszerrel és nagy játszótérrel rendelkezik, gyermekklub 0-12 éves gyermekek részére (10.00-13.00 és 14.00-17.30 óra között). Csecsemők és kisgyermekek részére felügyelet mellett déli pihenő az „Álomváros”-ban. Gyermekanimáció,

gyermekmenük, kiságy, gyermekszékek az étteremben és bébimedence. 19.00 óra után gyermekfelügyelet igény esetén (kapacitás függvényében és térítés ellenében). Egyéb: Nászutas ajánlatok. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWwww WWWWWWWwww WWWWWWWwww WWWWWWwwww WWWWWWwwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

XXS Kedvezményes gyermekár*, 7 éjszaka foglalása esetén (korlátozott számban foglalható) 60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal

W Best price szoba, korlátozott számban W Kedvezményes gyermekár* W Gyermekkedvezmény * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Varadero < Kuba Hotel Be Live Turquesa e

All Inclusive

Illusztráció

Sokszínűség WWWWw Strand WWWWw Ellátás WWWww Család WWWww Sport és fitness További információk az árlistában. Varadero VRA 20057 Fekvése: A szálloda közvetlenül a kb. 4 km hosszú, homokos tengerpart mellett, Varadero üdülőterületén helyezkedik el. A város központja kb. 10 km-re található. Transzfer kb. 35 km. A szálloda szolgáltatásai: A szálloda 36 egyszintes bungalóépülete egy igényes kialakítású kert közepén fekszik. A központi épületben tágas, nyitott előcsarnok, recepció, lobby bár, butik és ajándéküzlet. A „La Colina” légkondicionált, nemdohányzó, teraszos főétterem valamint egy olasz és egy ázsiai specialitásokat kínáló á la carte étterem (előfoglalás szükséges) várja az ínyenceket. A kertben az épületegyüttesek, az étterem és a 24 órán keresztül nyitva tartó „Siboney” bár által közrefogva található az igényesen kialakított édesvizű medence, a gyermekmedence és a napozóterasz. A tengerparton és a medencénél a nyugágyak és napernyők, a medencénél a törölközők térítésmentesen vehetők igénybe. A kis tengerparti „Taino” bárban frissítőket kínálnak. Térítés ellenében: orvosi szolgálat, gyermekfelügyelet, internet-hozzáférés és parkoló. Hitelkártyák: Visa, Mastercard. Szobák: 268. Helyi besorolás: 4 csillagos szálloda.

Elhelyezés: A kb. 30 m2 alapterületű, amerikai típusú, színes Standard szobákban (ROX1) két különálló ágy, fürdőszoba/WC, hajszárító, légkondicionáló, telefon, műholdas TV, hűtőszekrény, bérelhető széf és balkon vagy terasz. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Snack ételek a nap 24 órájában, helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok (10.00-01.00 között) a szálloda bárjaiban és éttermeiben. Reggeli, ebéd és vacsora büfé formájában a főétteremben. A vacsora elfogyasztható a két á la carte étteremben is (előzetes helyfoglalás szükséges). Kérjük, hogy a vacsoránál viseljenek alkalomhoz illő öltözéket. Sport és fitness: All inclusive: kemény borítású, megvilágítható teniszpálya, asztalitenisz, röplabda, biliárd, fitness terem, szörf, vízibicikli, kajak, katamarán (kizárólag kísérő személyzettel), snorkel felszerelés és egy alkalommal kedvcsináló búvároktatás a medencében. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): lovaglás, golf: a 18 lyukú Varadero golfpálya kb. 5 km-re. „Baracuda” búváriskola kb. 10 km távolságra. Wellness: Szauna. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): masszázs és kezelések. Szórakozás: Napközben szórakoztató és sportprogramok felnőtteknek, hetente több alkalommal esti szórakoztató programok, show műsorok vagy élőzene.

Gyermekek: Miniklub a 4-12 éves gyermekeknek változatos programokkal, kiságy és etetőszék az étteremben. Egyéb: Nászutas ajánlatok. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás

WWWWWWWwww WWWWWWWWww WWWWWWwwww WWWWWWwwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza w ✓ turistakártya 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1514 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

51 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 73 € w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 56 €-tól *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

Többet ér a pénze

XXS Kedvezményes gyermekár*, min. 7 éjszaka foglalása esetén (korlátozott számban foglalható)

További információ az árlistában.

XXL Bónusz* min. 7 éjszaka foglalása esetén személyenként és tartózkodásonként, időpontok az árlistában. 60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal

W Best price szoba, korlátozott számban W Kétágyas szoba egy fő részére felár nélkül, bizonyos időpontokban W Kedvezményes gyermekár* * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

21


Jamaika > Áttekintés

Reggae, rum és rasztafári! A tájat nagyrészt a Blue Mountains hegyvonulatai és a pompás zöld növényzet határozzák meg. Jamaika különleges vonzereje mégis az embereknek köszönhető – humorosak, lazák és barátságosak.

Jamaika Jamaika

Fontos információk egy mondatban

Fehér strandok, gondozott szállodák és reggae – ez és még ennél is több minden vár az utazóra a Nagy-Antillák harmadik legnagyobb szigetén. Bővelkedik a sziget a látnivalókban: egyrészt sötétzöld, hegyes táj, vízesések és egzotikus állatok, másrészt a nyüzsgő főváros, Kingston, és ott van még a hangulatos kisváros Port Antonio, és maga a Bule Mountains. Ne térjen ki a jamaikai konyha elől sem: az ackee (nemzeti gyümölcs) és a sózott hal, amit általában reggelire fogyasztanak, vagy a jerk, a nagyon erősen fűszerezett hús, amit jellegzetesen hordókban grilleznek, mindenképpen megér egy próbát.

Nyelv: Jamaika hivatalos nyelve az angol. A szállodákban legtöbbször németül is beszélnek. Időeltolódás: télen a közép európai időhöz képest -6 óra, nyáron -7. Részletes tájékoztatás az árlistában található.

Beutazási szabályok Minden fontos információt ezzel a témával kapcsolatban az árlistában, az „Üdülés Jamaikán” tájékoztató oldalon talál.

TUI képviselet Élvezzék a Jamaikán eltöltött időt. A célterületen német/angol nyelven beszélő képviselő áll utasaink rendelkezésére. Bővebb információ az árlista bevezető oldalain található.

Időjárás Jamaikán Trópusi időjárás kis hőmérsékletingadozással. A csapadék mennyisége régiónként változik. A lenti hőmérsékleti adatok több éves átlagot tükröznek. A valós értékek az időjárás függvényében ettől eltérhetnek. Nov Jamaika

22

Dec

Jan

Feb

Márc

Apr

Levegő napközben ºC

29

28

28

28

29

29

Levegő éjszaka ºC

24

23

22

22

23

23 27

Vízhőmérséklet ºC

27

27

26

26

26

Napos órák / nap

7

7

7

8

8

8

Esős napok / hónap

13

11

11

9

7

7

Ocho Rios A turisták Mekkájaként ismert város, Ocho Rios, Jamaika északi részén egy hosszú tengerpart mellett terül el. A lüktető város sokféle szórakozási és kiváló vásárlási lehetőségeket kínál. A településtől nyugatra a Dunn’s River Falls, egy lélegzetelállítóan szép vízesés várja Önt. Riu Ocho Rios . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24. Negril A hosszan elnyúló turisztikai központ, amelyet Jamaika két leghosszabb és legszebb strandja alkot, a sziget nyugati oldalán helyezkedik el. Itt ideális lehetőségeket találunk kiadós tengerparti sétákhoz, vízi sportokhoz és szórakozáshoz. Negril nyugati végében, a szikláknál, ahol sok kis üzlet és étterem is található, megtapasztalhatja a sziget eredeti hangulatát. Itt található a világhírű „Rick’s Cafe”, ahol a csodálatos naplemente mellett a bátor sziklaugrókat is megcsodálhatjuk. Riu Palace Tropical Bay . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25. Riu Negril . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26. Sunset at the Palms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27.


テ》tekintテゥs < Jamaika

23


Jamaika > Ocho Rios ClubHotel Riu Ocho Rios 4

All Incl. TOP

Club

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1805 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

68 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 154 € w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 54 €-tól *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

24

WWWWW Strand WWWWW Ellátás WWWww Család WWWWw Sport és fitness További információk az árlistában. Ocho Rios

MBJ 21050 Fekvése: A szálloda közvetlenül „Mammee Bay” homokos tengerpartján, nyugodt környezetben található. Ocho Rios településtől és az ott található vásárlási lehetőségektől, gépjárművel kb. 10 perc távolságra található. A transzfer kb. 100 km. A szálloda szolgáltatásai: A nagy kiterjedésű szálloda 3 épülete (az épületekben különböző szobatípusok) egy nagyméretű kertben található. A nemzetközi közönség körében kedvelt szállodában lobby bár terasszal, sport bár, internet kávézó (térítés ellenében), wifi ingyenesen és „Bob Marley“ bár. A központi étterem (belül kizárólag nemdohányzó) terasszal, olasz étterem és a 3 specialitásokat kínáló étterem (ázsiai étterem, a „Sir John“ á la carte gourmet étterem és a grill/steakhouse, előfoglalás szükséges) ételkülönlegességekkel várja a vendégeket. A tengerparton grill étterem jamaikai snack különlegességekkel. A japán és a „Sir Richard“ gourmet étteremet kizárólag a suite vendégei vehetik igénybe. A kertben napozóterasz, 2 édesvízű medence jacuzzival, gyermekmedence és pool étterem, 2 swim-up bár. A strandon a nyugágyak, a medencéknél a nyugágyak, a napernyők és a strandtörölközők vehetők térítésmentesen igénybe. A vendégek kényelmét szolgálja még egy

wellness részleg szaunával és jacuzzival, fodrászat, szépségszalon és üzletek. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 856. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: A Standard szobákban (ROX1) fürdőszoba/WC, hajszárító, központi irányítású légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, műholdas TV, rádiós ébresztőóra, minibár, italadagoló, széf és balkon. A Standard Seaside szobák (ROX2) hasonló berendezéssel, oldalról tengerre néző kilátással. Deluxe Seaview szobák (ROM1) közvetlenül tengerre nézőek. A Suitek (JSX1) nagyobb alapterületűek, nappali résszel, fürdőszoba hidromasszázs káddal, WC, légkondicionálás, mennyezeti ventilátor, síkképernyős műholdas TV, telefon, széf, minibár, italadagoló, vasaló és vasalódeszka, balkon korlátozott kilátással a tengerre. A Jacuzzi Suitek (JSX2) hasonló berendezéssel, továbbá egy második balkonon jacuzzi, amely csigalépcsőn közelíthető meg. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Snack ételek, helyi és nemzetközi italok 24 órán át. Reggel RIU büféreggeli látványkonyhával, késői reggeli. Délben és este változatos büfé, hetente két alkalommal témaorientált büfé, valamint az étteremben frissen készített ételek. Választható vacsora felár nélkül a specialitásokat kínáló és a gourmet éttermekben (előfoglalás mindegyikben szükséges). Sport és fitness: All inclusive: asztalitenisz, röplabda, fitness terem, megvilágítható teniszpálya, többfunkciós sportpálya, szörf, vitorlázás, kajak, snorkel felszerelés és kedvcsináló búvároktatás a medencében (a tartózkodás alatt egy alkalommal). Térítés ellenében: biliárd, játékszoba és búvárkodás. Golf, lovaglás és különböző vízisportok helyi szolgáltatóktól.

Wellness: All inclusive: szauna és jacuzzi. Térítés ellenében: különböző kezelések a „Renova Spa”-ban. Szórakozás: Szórakoztató programok napközben felnőtteknek, este show műsorok, élőzene. Ingyenes belépés és italfogyasztás a „Pacha“ diszkóban (hetente hatszor). Gyermekek: A „RiuLand” miniklubban napközben angol nyelvű gyermekprogramok a 4-7 és a 8-12 éves gyermekeknek, játszótér és gyermekmedence. Kiságy. Egyéb: Nászutas ajánlatok. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező. A szálloda észak-amerikai és dél-amerikai vendégek körében is nagyon népszerű.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWWW WWWWWWWWww WWWWWWwwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

XXS Kedvezményes gyermekár*, min. 7 éjszaka foglalása esetén (korlátozott számban foglalható) W Előfoglalási kedvezmény W Gyermekkedvezmény W Kétágyas szoba egy fő részére felár nélkül, bizonyos időpontokban * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Negril > JAMAIKA Illusztráció

Jamaika első RIU Palace szállodája, ahol az elegancia, a kényelem és a kiváló RIU kiszolgálás kéz a kézben jár. Fényűző szálloda változatos all inclusive kínálattal és nemzetközi hangulattal.

Hotel Riu Palace Tropical Bay 5 All Incl. TOP

Sokszínűség WWWWW Strand WWWWW Ellátás WWWWw Pároknak WWWWw Sport és fitness További információk az árlistában. Negril

MBJ 22060 Fekvése: Közvetlenül a tengerparton, az álomszép „Bloody Bay” öbölben. Kb. 8 km távolságra „West End”-ben, szórakozási lehetőségek. Bevásárló központ kb. 6 km-re. A szállodával szemben egy kis repülőtér. Transzfer kb. 80 km. A szálloda szolgáltatásai: Egy egyemeletes főépület és több kétemeletes melléképület. Bárok, központi étterem, éttermek. Á la carte éttermek széles választéka (olasz, japán) - előfoglalás szükséges. A kertben 2 édesvizű medence jacuzzival, swim-up bár, napozóterasz. A standon nyugágyak, a medencénél napernyők, nyugágyak és törölközők térítésmentesen. A lobbyban ingyenes wifi. Térítés ellenében: internetsarok, parkoló. Hitelkártyák: Visa, MC, Amex és Diners. Szobák: 416. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: A Standard szobákban (ROX1) fürdőszoba, WC, hajszárító, központi irányítású légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, TV, kávéfőző, minibár, italadagoló, széf, vasaló, balkon vagy terasz. Szobaszerviz éjjel-nappal (térítésmentesen). A kb. 29-35 m2 alapterületű, modern berendezésű Standard Junior Suite-ek (JSX1)-ben továbbá nappali rész ülősarokkal és balkon vagy terasz. A Junior Suitek (JSX2) korlátozottan tengerre nézőek, a Junior Suite Sea View (JSM1) szobák tengerre nézőek. A 45 m2-es Superior Suitek (JSX3) felszerelése megegyezik a junior suite-ével (JSX1), nappali résszel, továbbá hidromasszázs kád, külön zuhanyzó és nagyobb balkon tartozik hozzá. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Snack ételek, helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok 0-24

órán keresztül. Büféreggeli, -ebéd és -vacsora, heti hat alkalommal délben helyi jerk specialitások a strandon. Választható vacsora az á la carte éttermekben. Kérjük, vacsorához viseljenek alkalomhoz illő öltözéket. Sport és fitness: All inclusive: 2 teniszpálya, asztalitenisz és röplabda, fitness, torna és aerobic, szörf, vitorlázás, kajak, snorkel felszerelés és kedvcsináló búvároktatás. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): búváriskola, jetski, parasailing, banán, üvegfenekű hajó. Wellness: All inclusive: szauna és jacuzzi. Térítés ellenében: különböző kezelések a wellness központban. Szórakozás: Programok angol nyelven, diszkó a ClubHotel Riu Negril-ben (hetente hatszor, belépő és italok térítésmentesen), esténként RIU show műsorok. Gyermekek: Gyermek programok (4-12 éveseknek, angolul), játszótér, gyermekmedence, kiságy. Gyermekfelügyelet igény esetén, térítés ellenében. Egyéb: Nászutas ajánlatok. A műanyag karszalag viselése kötelező. A Riu Negril szálloda valamennyi szolgáltatása (kivéve reggeli és vacsora) igénybe vehető.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWWW WWWWWWWWww WWWWWWWwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

XXL Bónusz* min. 7 éjszaka foglalása esetén személyenként és tartózkodásonként, időpontok az árlistában. W Előfoglalási kedvezmény W Gyermekkedvezmény W Kétágyas szoba egy fő részére felár nélkül, bizonyos időpontokban

Kényeztetés Iktasson be egy kis szünetet és élvezze a pihenés különleges pillanatait. A nagyszerű, karibi hangulatú „Renova Spa” a nyugalom oázisa, ahol széles és vonzó a kínálat.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

2077 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

93 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, odavissza útra 154 € w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 54 €-tól *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

* Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

25


Jamaika > Negril ClubHotel Riu Negril 4

Club

All Incl. TOP

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1773 €

1 éj szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

70 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 154 € w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 54 €-tól *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

26

WWWWW Strand WWWWW Ellátás WWWWw Család WWWWw Sport és fitness További információk az árlistában. Negril

MBJ 22014 Fekvése: A szálloda közvetlenül a természetes állapotában megőrzött „Bloody Bay“ strandnál, Negriltől kb. 9 km-re található, ahol sok kis bár és étterem várja a felfedezésre vágyókat. Kis, belföldi forgalmat bonyolító repülőtér a szálloda közelében. Bevásárlóközpont kb. 7 km-re. Transzfer kb. 80 km. A szálloda szolgáltatásai: A szálloda egy kb. 45.000 m² alapterületű trópusi kertben található, amelybe az egyszintes főépület és a 4 kétszintes melléképület harmonikusan illeszkedik. Az épületben lobby bár, egy szalon bár terasszal, központi étterem és terasz, egy szabadtéri étterem (esténként grill/steakhouse-ként működik, előfoglalás szükséges), „Sir Andrew“ gourmet á la carte étterem (előfoglalás szükséges), valamint egy teraszos olasz étterem kényeztetik a vendégeket. Minden étterem nemdohányzó (a grill/ steakhouse kivételével). A kertben 2 édesvizű medence (az egyikben jacuzzi), gyermekmedence, napozóterasz, pool bár, swim-up bár és strand bár. A medencénél a nyugágyak, napernyők és strandtörölközők használata, a strandon a nyugágyak használata térítésmentes. Internet-szoba, wifi-hozzáférés, trafik, ajándéküzletek, orvosi szolgálat és fodrász. Parkoló. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 420. Helyi besorolás: 5 csillagos szálloda.

Elhelyezés: A Standard szobákban (ROX1) fürdőszoba/WC, hajszárító, központi irányítású légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, műholdas TV, minibár, italadagoló, vasaló és vasalódeszka, széf és balkon vagy terasz. A Sea Side szobák (ROM1) berendezése megegyezik a szobákéval, tengerre nézők (a dús növényzet a kilátást valamennyire akadályozhatja). A tágas Junior Suite-ek (JSX1) ezen kívül rendelkeznek egy kis nappali résszel és ülősarokkal. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Snack ételek 24 órán keresztül. Helyi és nemzetközi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok, minibár és italadagoló. Büféreggeli többek között teljes kiőrlésű termékekkel és látványkonyhával, 11.00-12.00 óra között késői reggeli. Ebéd a szabadtéri étteremben vagy az olasz étteremben. Hetente hatszor jamaikai „jerk grill” a strandon. Esténként büfé, valamint az étteremben frissen készített ételek, témaorientált büfévacsora hetente két alkalommal. Választható vacsora az á la carte gourmet étteremben, a grill-/steakhouseban vagy a „Rodizio“ brazil étteremben (előfoglalás szükséges). A központi étteremben és az olasz étteremben megengedett a lezser öltözék, azonban kérjük az urakat, hogy az á la carte éttermekben a vacsorához viseljenek hosszú nadrágot. Sport és fitness: All inclusive: 2 megvilágítható kemény borítású teniszpálya, asztalitenisz, többfunkciós sportpálya, strandröplabda és fitness terem, snorkel felszerelés, kedvcsináló búvároktatás a medencében (a tartózkodás alatt egyszer), szörf, vitorlázás és kajak. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): búvárkodás, búváriskola és banán a szállodában. A közelben különböző vízisportok pl. jetski, parasailing. Golfpálya és lovaglás egyaránt kb. 10 km-re.

Wellness: All inclusive: szauna és jacuzzi. Térítés ellenében: masszázs és szépségkezelések a „Renova Spa”-ban. Szórakozás: Szórakoztató programok angol nyelven napközben, minden nap esti programok, show műsorok vagy élőzene. Ingyenes belépés és italok a diszkóban (hetente hatszor). Gyermekek: A „RiuLand” miniklubban minden nap programok a 4-7 és a 8-12 éves gyermekeknek. Játszótér és gyermekmedence, kiságy. Gyermekfelügyelet igény esetén (térítés ellenében). Egyéb: Nászutas ajánlatok. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező. A szálloda észak-amerikai vendégek körében is nagyon népszerű.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

min. 7 éjszaka foglalása esetén (korlátozott számban foglalható) XXS Kedvezményes gyermekár*, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal W Előfoglalási kedvezmény W Kedvezményes gyermekár* * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Negril > Jamaika Illusztráció

Elegáns szálloda, Jamaikán egyedülálló módon ázsiai ihlettel. Valódi kis búvóhely a stresszes hétköznapok elől.

Hotel Sunset at the Palms 4 All18 Inclusive Plus

Sokszínűség WWWww Strand WWWWw Ellátás WWWww Párok WWWww Sport és fitness További információk az árlistában. Negril MBJ 22018 Fekvése: A szálloda Negril szállodaövezetének északi részén, egy dús kertben helyezkedik el, a finomhomokos tengerparttól csak egy út választja el. Negril központja a „West End” számtalan étteremmel, ajándékbolttal és egy szupermarkettel kb. 8 km-re. A szálloda közelében egy kis, belföldi forgalmat bonyolító repülőtér található. Transzfer kb. 80 km. A szálloda szolgáltatásai: A nagy kiterjedésű trópusi kertben cölöpökre épített, romantikus fabungalók rejtik a kényelmesen berendezett szobákat. A szálloda pihentető napokat ígér mindazoknak, akik a könnyed és a privát hangulatú nyaralást keresik. A meghitten kialakított és egyedi légkört sugárzó resortban szabadtéri recepció várja a pihenni vágyókat. Internet hozzáférés térítésmentesen. Az út másik oldalán található a „Palm Breeze Bar & Grill“ (10.00-18.00 óra között tart nyitva), ahol snack ételeket és hideg frissítőket kínálnak. Kóstolja meg a büféétteremben a nemzetközi és a helyi konyha remekeit. Választható étkezés este a „Lotus Leaf“ á la carte étteremben (hetente négy alkalommal) vagy napközben a grill/snack bárban. A lobbyban egy karibi stílusú bár és kávézó csábítja a vendégeket, a trópusi kertben medence swim-up bárral és egy nagy jacuzzival, ahol felszabadult pihenés vár mindenkire. A nyugágyak és a strandtörölközők térítésmentesen vehetők igénybe a tengerparton és a medencénél egyaránt. Ajándéküzlet. Különböző társasjátékok kölcsönözhetők. Térítés ellenében: szobaszerviz, internet, parkoló. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex, Diners. Szobák: 79. Helyi besorolás: 4 csillag.

Elhelyezés: A kényelmes, praktikusan berendezett Tree Top Deluxe bungalókban (BUX1) zuhanyzó/WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, műholdas TV, vasaló és vasalódeszka, vízforraló tea- és kávé készítéséhez, széf és trópusi kertre néző balkon. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Snack ételek, helyi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok 10.00-01.00 óra között. Este választható vacsora a büféétteremben vagy az á la carte étteremben (hetente három alkalommal). Hétközben különböző témaorientált estek, a snack ételek legkellemesebben a tengerparti grill/snack bárban fogyaszthatók el. Délutáni tea 17.00-18.00 óra között. Sport és fitness: All inclusive: tenisz, strandröplabda és fitness terem, kajak, sunfish vitorlás és snorkel felszerelés. Térítés ellenében: golf, lovaglás, búvárkodás és parasailing a szálloda közelében helyi szolgáltatóktól. Wellness: Térítés ellenében: kis spa részleg, masszázs és különféle kezelések. Szórakozás: Napközben változatos sport és szórakoztató programok, este szórakoztató programok, élőzene és tánc. Hetente egy alkalommal üdvözlő koktélparti. Egyéb: Szobánként legalább egy főnek min. 18 évesnek kell lennie. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda

WWWWWWWWWW

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában. Megjegyzés: részletes áttekintéshez sajnos nem áll elegendő vendégvélemény rendelkezésre.

Többet ér a pénze

Lombházak A cölöpökre épített romantikus fabungalók harmonikusan olvadnak a természetbe. Lombházakra emlékeztetnek egy tágas, csodálatos környezetben.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás bungalóban, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már TUI egyénileg

2061 €-tól

1 éj szállás bungalóban, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már

125 €-tól Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, odavissza útra 154 € *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

27


Barbados > Áttekintés

Porcukor finomságú homokkal borított strandok, káprázatos korallzátonyok a színes halak sokaságával, őshonos fűszerek és a zene különböző hangjai. Hagyja magát elvarázsolni a karibi álomszigetek egyikén, Barbadoson.

Barbados Barbados

Beutazási szabályok

A Bahamák, a Kis-Antillák és a Nagy-Antillák (melyhez Puerto Rico is hozzá tartozik) együttesen alkotják a Nyugat-Indiai Szigetvilágot. Barbados a Karibtérség egyik legkedveltebb úti célja. Különösen a déli partok hívogatnak végtelen hosszú fehér álomstrandokkal, mint például a „Silver Sands Beach”, a „Dover” vagy a „Rockley”. A vízi sportot kedvelők körében a sziget nyugati partja közkedvelt. De a keleti parton, a vad atlanti hullámzás között is megbújnak csodálatos kis öblök és „porcukor” strandok. A víz felett vagy a víz alatt: Barbados változatos sportolási lehetőségeket kínál. Golf, tenisz, lovaglás, megszámlálhatatlan vízi sport vagy a korábbi brit gyarmatokon széles körben elterjedt krikett A bájos „St. Lawrence Gap” éttermeivel és bárjaival gondoskodik az élénk éjszakai életről. A fővárosban, Bridgetown-ban bevásárlási lehetőségek, kávézók és bárok várják a látogatókat. A helyi piacok egzotikus gyümölcsökkel, ízléses kézműves termékekkel, és a tipikus karibi életvitellel ejtik bűvöletbe a nézelődőket. Hagyja, hogy a tradicionális ütős hangszerek dallamai és a fűszerek aromája magával ragadja!

Minden fontos információt ezzel a témával kapcsolatban, az árlistában, az „Üdülés Barbadoson” tájékoztató oldalon talál.

Természet és környezet A Karib-térség szigeteit eredetileg sűrű esőerdő borította, mára legtöbbjükön az ültetvények kialakítása érdekében kiirtott erdők miatt az őserdő teljesen visszaszorult. A megmaradt esőerdők védelmére 19 nemzeti park jött létre. A Guadeloupe Nemzeti Park a maga 17300 hektárjával az Antillák legnagyobbika. A Pitons Nemzeti Park, mely a Barbados mellett fekvő St. Lucián található, az UNESCO világörökség része (www.unesco.hu). A legnagyobb kihívást a part menti régiók megóvása és a szemételszállítás szabályozása jelenti. Mivel a klímaváltozás következtében emelkedő vízszint a kis szigeteket különösen veszélyezteti, a légkör védelme különös figyelmet igényel. Több sziget összefogásával létrejött egy szövetség (AOSIS, www.sidsnet.org/aosis), amely komoly szerepet játszik a nemzetközi klímatárgyalásokban. 6 strand nyerte el a „Kék zászló” díjat vízének és partjának jó minősége miatt (www.blueflag.org).

Időjárás Barbadoson A szigetek a trópusi övezetben fekszenek. Csapadék legtöbbször rövid, heves zivatar formájában jelentkezik. Barbados

Nov

Dec

Jan

Feb

Márc

Levegő napközben ºC

29

29

28

28

29

Apr 30

Vízhőmérséklet ºC

28

27

26

25

25

26

Napos órák / nap

8

8

8

9

9

9

Esős napok / hónap

16

14

13

8

8

7

A fenti hőmérsékleti adatok több éves átlagot tükröznek. A valós értékek az időjárás függvényében ettől eltérhetnek.

28

Fontos információk egy mondatban Hivatalos nyelv: angol. Időeltolódás: télen a közép-európai időhöz képest -5 óra, nyáron -6 óra. Pénznem: Barbadosi dollár (BBD) Bérautó a TUI Cars-tól: Foglaljon le nyaralásával együtt egy TUI Cars bérautót. Fedezze fel Barbados legszebb részeit rugalmasan, kötetlenül, egyénileg. Részletes tájékoztatás az árlistában található. Almond Casuarina Beach Resort . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30. Hotel Almond Beach Village . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31. Almond Beach Club & Spa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32. Bougainvillea Beach Resort . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33.


テ》tekintテゥs < Barbados

29


Barbados > Barbados Almond Casuarina Beach Resort 4

All Inclusive

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással -tól TUI egyénileg

2244 €

1 éj szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

123 €

További információ az árlistában.

WWWWW Strand WWWWw Ellátás WWWww Sport és fitness WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Barbados BGI 10032 Fekvése: A szálloda a St. Lawrence öbölben, egy nyugodt trópusi park és az egyik legszebb partszakasszal rendelkező „Dover” között található. Néhány perc sétára üzletek, bárok, éjszakai szórakozóhelyek. Transzfer kb. 10 km. A szálloda szolgáltatásai: A gyönyörű trópusi kert közepén található felújított Resort modern eleganciája és izgalmas atmoszférája minden egyedül, párral vagy családdal utazó számára magas színvonalú, felejthetetlen all inclusive nyaralást nyújt Barbados napos, déli partján. A Resortban három gourmet étterem található. Önre vár az „Enid’s” karibi konyhája, a „The Waves” főétterem, ahol a reggeli büférendszerben történik, és a „Dover Grill” tengeri ételeket kínáló étterem, ahol frissen fogott halakat kóstolhat. A három bár magas színvonalú márkás italokat, üdítőket és finom koktélokat kínál. Ezen kívül szintén a kikapcsolódást szolgálja a beach club, és a három medence napozóterasszal, ahol térítésmentesen igénybe vehetők a nyugágyak és a strandtörölközők. Internethozzáférés (térítés ellenében) a lobbyban, szobaszerviz ebéd- és vacsoraidőben. Hitelkártyák: Visa, Mastercard. Szobák száma: 267. Helyi besorolás: 4 csillag.

Elhelyezés: Minden szobában franciaágy, fürdőkád vagy zuhanyzó/WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, széf, műholdas TV, tea- és kávékfőző, vasaló és vasalódeszka, ezen kívül balkon vagy terasz. A Standard (DZX1) kétágyas szoba a trópusi kertben helyezkedik el. A Deluxe Garden View (DZX2) szoba a kertre vagy a medencére néz. Tágasabb a Superior Deluxe Garden View (DZX3). A Superior Deluxe Ocean View (DZM1) gyönyörű kilátással a Karib-tengerre.

Egyéb: Nászutas ajánlatok. Az „Almond Beach Village” és az „Almond Beach Club & Spa” minden szolgáltatása igénybe vehető (szabad kapacitás függvényében). Ingyenes transzfer a három Almond létesítmény között. Kérjük, vegye figyelembe, hogy 2010. október 1-jén életbe lépett a dohányzás tilalmáról szóló törvény, így nyilvános helyeken tilos a dohányzás. Ebbe beletartozik a hotelszoba, az étterem, a balkon és a terasz is.

Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Reggeli és ebéd bőséges büférendszerben. Vacsora á la carte rendszerben. Ezen kívül tematikus büfé (karibi ételek, barbecue). Helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok (kivéve pezsgő), és snack ételek 10.00 és 23.00 óra között. Sport és fitness: All inclusive: fitness, vitorlázás, tenisz (oktatás), szörf, hobie cat katamarán, jacuzzi. Az „Almond Beach Village”-ban (ingyenes transzfer) kedvcsináló golf, putting green és greenfee. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): búvárkodás. Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): európai wellness központ. Szórakozás: Naponta különböző sportprogramok és kirándulások, esténként műsorok. Gyermekek: kisgyermek-felügyelet (23 hónapos korig), „Mini-Club” (2-4 éveseknek), „Kid’s Club” (4-12 éveseknek), változatos „Teen Center” 13 éves kor feletti tiniknek. Kérésre gyermekfelügyelet térítés ellenében.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda

WWWWWWWWww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában. Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

Többet ér a pénze W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

30

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Barbados < Barbados Hotel Almond Beach Village

1111

All Inclusive

Illusztráció

Sokszínűség WWWWW Strand WWWWw Ellátás WWWWW Sport és fitness WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Barbados BGI 10015 Fekvése: Tágas szállodai létesítmény a sziget északnyugati részén, az egykori cukornádültetvények helyén St. Peterben. Transzferidő kb. 60 perc. A szálloda szolgáltatásai: Nyaralását változatos sokszínűségben töltheti el. A hosszú homokos strand partján, a trópusi kert szívében fekvő „Almond Beach Village” szabadtéri lobbyval, öt étteremmel (az olasz étterem látogatása csak 16 éven felülieknek), több bárral, diszkóval, és árkádos üzletsorral várja vendégeit. Tíz medence, több napozóterasz és két jacuzzi hív kikapcsolódásra. Nyugágyak és strandtörölközők a medencéknél és a parton térítésmentesen. Gyermekes családoknak: elkülönített lakórész gyermekmedencével és családi étteremmel. Hitelkártyák: Visa, Mastercard. Szobák száma: 395. Helyi besorolás: 4 csillag. Elhelyezés: A Standard (DZX1) szobákban kingsize ágy vagy két különálló ágy, fürdőkád vagy zuhanyzó/WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, műholdas TV, telefon, kávéfőző gép, széf, balkon (részben francia balkon) vagy terasz. A Deluxe Pool/Garden View (DZX2) szoba medencére vagy kertre néző kilátással. A Deluxe Ocean View (DZM1) szoba óceánra néző kilátással foglalható. A tágas Superior Deluxe

Beachfront (DZM2) szoba berendezéséhez sarokkanapé tartozik, emellett óceánra néz. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Snack ételek, helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok 10.00 és 23.00 óra között. Reggeli büférendszerben, ebéd és vacsora á la carte rendszerben. (egyes esetekben előfoglalás szükséges) Hetente háromszor tematikus büfé.

Egyéb: Nászutas ajánlatok. Mindkét testvérhotel minden szolgáltatása igénybe vehető (szabad kapacitás függvényében). Ingyenes transzferbusz naponta többször a 3 Almond létesítmény között. Kérjük, vegye figyelembe, hogy 2010. október 1-jén életbe lépett a dohányzás tilalmáról szóló törvény, így nyilvános helyeken tilos a dohányzás. Ebbe beletartozik a hotelszoba, az étterem, a balkon és a terasz is.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

2257 €

1 éj szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

123 €

Sport és fitness: All inclusive: 4 kivilágítható teniszpálya, kilenclyukú golfpálya (gyakorlópálya), kezdő golf és tenisz órák naponta (kis csoportokban), darts, strandröplabda, vízibicikli, asztalitenisz, fitness központ, aerobic. Vízi sportok: kezdő búvárkodás, snorkel, vízisí, szörf, banán, kajak, katamarán (csak kísérővel), tengeri horgászat. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): golf felszerelés bérlése.

További információ az árlistában.

Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól) wellness központ különböző kezelésekkel, spa az „Almond Beach Club & Spa”-ban (kb. 20 perc az ingyenes transzferrel). Szórakozás: Főzőtanfolyam. Esténként jazz és limbo, hétvégénként élő zene az éjszakai klubban, hetente karibi parti, hetente négyszer bevásárló körút Bridgetown-ba. Gyermekek: Különböző korú gyermekeknek szóló klubok változatos programokkal: „Mini-Club” 0-4 éveseknek (9.00-17.00 óráig), „Kid’s Club” 5-12 éveseknek (9.0016.30 óráig és 17.00-22.00 óráig). Gyermekfelügyelet térítés ellenében.

A TUI-vendégek véleménye: Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

Többet ér a pénze W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

31


Barbados > Barbados Almond Beach Club & Spa 4

All Inclusive

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

2245 €

1 éj szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

122 €

További információ az árlistában.

WWWWw Ellátás WWWWW Párok WWWWW Sport és fitness WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Barbados BGI 10040 Fekvése: A hotel St. Jamesben, az ismert „Aranyparton” található. Közvetlenül a hotel előtt keskeny strand található, amely néhány lépés után a sziget egyik legszebb partjában folytatódik. A parton vízisport lehetőségek széles kínálata. Hagyja lelkét megpihenni és gyönyörködni a végtelen tenger látványában. Transzferidő: kb. 30 perc. A szálloda szolgáltatásai: A trópusi kert közepén található Almond Beach Club & Spa egy kis Resort felnőttek részére. A testvérhotelekhez (Almond Beach Village és Almond Casuarina Beach Resort) ingyenes transzferbusz. A barátságos atmoszféra és a figyelmes kiszolgálás a gondtalan nyaralásra biztosítékai. A hotel területén három étterem és négy bár nyújt Önnek frissítő italokat és különleges koktélokat. Ezen kívül három medence jacuzzival és napozóterasszal a hűsítés érdekében. Nyugágyak és strandtörölközők térítésmentesen. Továbbá spa létesítmény és internet hozzáférés. Hitelkártyák: Visa, Mastercard. Szobák száma: 161. Helyi besorolás: 4 csillag.

Elhelyezés: A Standard (DZX1) szobákban kingsize ágy vagy két különálló ágy, fürdőkád vagy zuhanyzó/WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, műholdas TV, telefon, rádiós ébresztőóra, kávéfőző gép, széf. A Deluxe Pool/Garden View (DZX2) szoba balkonnal és medencére vagy kertre néző kilátással. A Deluxe Beach Front (DZM1) szoba kilátással a tengerre, részben francia balkonnal. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Három főétkezés, snack ételek, helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00 és 02:00 óra között). Reggeli büférendszerben, ebéd és vacsora pedig büférendszerben vagy á la carte.

Egyéb: Nászutas ajánlatok. Minimális életkor 16 év. Mindkét testvérhotel minden szolgáltatása igénybe vehető (szabad kapacitás függvényében). Ingyenes transzferbusz naponta többször a három Almond létesítmény között. Kérjük, vegye figyelembe, hogy 2010. október 1-jén életbe lépett a dohányzás tilalmáról szóló törvény, így nyilvános helyeken tilos a dohányzás. Ebbe beletartozik a hotelszoba, az étterem, a balkon és a terasz is.

Sport és fitness: All inclusive: fitness központ, teniszpálya (világítás, labda és ütő kölcsönzés), darts és asztalitenisz. Ezen kívül vízibicikli, kajak, snorkel felszerelés, vízisí, banán, tengeri horgászat. A két „Almond Beach Village” testvérhotelben aerobic, step vagy vízi aerobic és golf (9 lyukú, oktatással). Minden ajánlat szabad kapacitás függvényében. Wellness: All inclusive: szauna és jacuzzi. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): különböző kezelések a spa területén, pl. masszázs, hidroterápia és aromaterápia, valamint arckezelések. Szórakozás: Kirándulások, többek között fél napos kirándulás Bridgetownba. (Információk a helyszínen.) Show műsorok, élőzene, éjszakai klub, diszkó az „Almond Beach Village” testvérhotelben.

A TUI-vendégek véleménye: Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

32

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Barbados < Barbados Bougainvillea Beach Resort 1111

Illusztráció

Sokszínűség WWWWW Strand WWwww Ellátás WWWww Sport és fitness További információk az árlistában. Barbados BGI 10018 Fekvése: Az ízléses hotel közvetlenül a sziget déli oldalának legszebb partszakaszán fekszik. Első osztályú éttermek, üzletek, boltok és élettel teli bárok találhatók a környéken. A főváros, Bridgetown kb. 20 percre. Oistins, amely pénteki halnapjairól ismert, 5 perc alatt elérhető. Transzferidő: kb. 20 perc. A szálloda szolgáltatásai: A „Lanterns by John Hazzard” nevű parti étteremben a kiváló, többször kitüntetett chef, John Hazzard a legkülönbözőbb finomságokkal várja Önt. Továbbá az olasz konyhát kínáló „Water’s Edge Restaurant” és egy á la carte gourmet étterem, valamint a „Water’s Edge Bar” és egy swim-up bár áll továbbá rendelkezésére. A gyönyörű medencetérségben három medence, vízesés és gyermekmedence található, ezen kívül könyvtár, közös TV szoba, wifi a hotel teljes területén, szépségszalon, butik és mosoda (mind térítés ellenében). Hitelkártyák: Visa, Mastercard. Szobák száma: 138. Helyi besorolás: 4 csillag.

Elhelyezés: Elegánsan és kényelmesen berendezett szobák. Légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, nagy fürdőszoba, balkon vagy terasz. Ezenkívül kis konyha (kávé-, tea- és főzési lehetőség), hajszárító, vasaló és vasalódeszka, telefon, széf és kábel TV. A Deluxe Stúdiókban (STX1) emellett queensize vagy kingsize ágy található, és kertre, medencére vagy tengerre néznek. A Deluxe One Bedroom Suite (SUM1) ezen kívül elválasztott nappalival és hálószobával rendelkezik. A One Bedroom Penthouse (SUM2) szoba tágasabb, DVD lejátszó, privát balkon vagy nagy terasz.

Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): Hagyja magát kényeztetni mas�százzsal a spa területén vagy a szobában. Gyermekek: Térítés ellenében: Kids Club. Egyéb: Kérjük, vegye figyelembe, hogy 2010. október 1-jén életbe lépett a dohányzás tilalmáról szóló törvény, így nyilvános helyeken tilos a dohányzás. Ebbe beletartozik a hotelszoba, az étterem, a balkon és a terasz is.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, ellátás nélkül, személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1985 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, ellátás, repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

86 €

További információ az árlistában.

Ellátás: Választható ellátás nélkül, reggeli vagy félpanzió. Angol típusú reggeli. A vacsoránál háromfogásos menü. Sport és fitness: Térítés nélkül: fitness központ, kajak, boogie-board, snorkeling. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): jóga, aerobic, tenisz (7.00-21.00 óráig), Sunfish vitorlás, szörf, snorkeling kirándulások.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda

WWWWWWWwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában. Megjegyzés: részletes minőségi mutatók a vendégek véleménye alapján nem állnak rendelkezésre elegendő számban.

Többet ér a pénze W Kedvezményes időpontok W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

33


Mexikó > Áttekintés

A gyarmatosítás idejéből származó festői szépségű városok, a titokzatos piramisok és a dzsungel mélyén eltűnt városok egy több ezer éves kultúra tanúi. Gyönyörű, pálmákkal szegélyezett tengerpartok, türkizkék víz és nem utolsó sorban életvidám emberek várják Önt. Bienvenido – Isten hozta Mexikóban!

Mexikó Mexikó Mexikó egy ország, amely mindenkit elvarázsol - a napimádókat csakúgy, mint a búvárokat vagy a kultúra iránt rajongókat. Festői kisvárosok, ahol még érezni lehet a régi idők fuvallatát, tarka indián falvak minden színben pompázó piacai, nagyszerű maja és azték hagyatékok a dzsungelek mélyén, amelyek kétségtelenül az elmúlt idők fejlett civilizációjának legizgalmasabb bizonyítékai. Csodálatos strandok, a tenger és a vendégszerető lakosság – mindez együtt teszi igazán sokszínűvé a mexikói nyaralást.

Időjárás Mexikóban A hőmérsékleti adatok több éves átlagot tükröznek. A valós értékek az időjárás függvényében ettől eltérhetnek. Cancún

Nov

Dec

Jan

Feb

Márc

Levegő napközben ºC

29

28

27

28

29

Apr 30

Levegő éjszaka ºC

22

21

20

20

22

23 25

Vízhőmérséklet ºC

26

25

25

24

25

Napos órák / nap

7

7

7

7

8

9

Esős napok / hónap

5

6

5

4

3

2

Beutazási szabályok Minden fontos információt ezzel a témával kapcsolatban az árlistában, az „Üdülés Mexikóban” tájékoztató oldalon talál.

TUI képviselet Élvezzék a Mexikóban eltöltött időt. A célterületen német/angol nyelven beszélő képviselő áll utasaink rendelkezésére. Vendégeink a mexikói TUI képviseletet a TUI Service-Award kitüntetéssel jutalmazták. Bővebb információ az árlista bevezető oldalain található.

Fontos információk egy mondatban Nyelv: Mexikó hivatalos nyelve a spanyol. Időeltolódás: a közép európai időhöz képest -7 óra. Pénznem: A helyi pénznem a mexikói peso (MXN). Részletes tájékoztatás az árlistában található. Riviera Maya A Yucatán-félsziget keleti partján található Riviera Maya festői homokos stranddal, türkizkék vízzel, mélyzöld trópusi őserdővel, természetvédelmi területtel és a maja kultúra maradványaival vonzza a turistákat. A Riviera Mayával párhuzamosan húzódik az északi félteke legnagyobb korallzátonya, a Palncar-zátony. Különböző korallformációk és halfajok éppoly izgalmas merülőhelyet biztosítanak, mint a cenoták és a földalatti folyók a szárazföld belsejében. Változatos háttért nyújt a Riviera Maya a helyi golfpályáknak is, amelyek tökéletesen belesimulnak tájba, és mind népszerűbbek lesznek.

34

Cancún A városnak két része van: a félszigeten elhelyezkedő modern szállodanegyed és a mexikói hangulatú város. A félsziget egy nagy lagúna és a kristálytiszta vizű Karibtenger között húzódik, a szárazfölddel két híd köti össze. Ily módon a Karib-tenger felőli oldalon korallzátonnyal védett fehérhomokos strandokkal, míg a lagúna felől a vízi sportok ideális helyszínével rendelkezik. A szállodák a tenger felőli oldalon találhatóak, a kb. 20 km hosszú, lassan mélyülő, homokos strandnál. A számtalan étterem közül jó néhány a tenger gyümölcseire specializálódott, de találunk itt amerikai jellegű exkluzív üzleteket, valamint szórakozási lehetőségeket, bárokat és diszkókat, amelyek Cancún népszerűségét korábban megalapozták. Transzferidő kb. 30 perc. Riu Cancun . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39. Playa del Carmen/Playacar Cancúntól mindössze 1 órányira találjuk ezt a kisvárost, amely éttermeket, bárokat, néhány diszkót, türkizkék tengert, gyönyörű, hosszú, homokos strandokat és az előttük húzódó korallzátonyt kínálja a látogatóknak. Eljuthatunk innen Cozumel szigetére, de a Yucatán-félsziget legfontosabb régészeti ásatásai is könnyen megközelíthetők. A szállodák nagy része Playacar privát szálloda negyedében találhatók, Playa del Carmentől kb. 3 km-re. Playacar kevésbé forgalmas terület, az utak forgalmát sorompók szabályozzák. A klímaváltozások, a széljárás és az erős hullámzás a strand állapotát és méretét nagymértékben befolyásolhatja. Transzferidő kb. 60-90 perc. Riu Palace Mexico . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36. Riu Yucatan . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37. Riu Tequilas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38.


テ》tekintテゥs < Mexikテウ

35


Mexikó > Playa del Carmen Illusztráció

A RIU Palace Mexico rangjához illően a lenyűgöző előcsarnokban üdvözli vendégeit, ahol aztán este egy karibi koktél mellett tovább élvezhető a hangulat.

Hotel Riu Palace Mexico 5 Golf

A főzés művészete

Sokszínűség

A „Krystal” fúziós étterem különleges kreációkkal várja vendégeit. Jellemző rá a világ eltérő tradíciójú konyhaművészeteinek összeolvasztása, fúziója, a különböző aromák, ízek összeházasítása. Hagyja magát meglepni!

WWWWw Strand WWWWW Ellátás WWWww Párok WWWWW Szórakozás További információk az árlistában.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás junior suite-ben, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1874 €

1 éjszaka szállás junior suite-ben, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

82 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, odavissza útra 95 € w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 62 €-tól *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

36

All Incl. TOP

Playa del Carmen

CUN 43045 Fekvés: Közvetlenül a sekély, homokos tengerparton, Playacar városrészben. Playa del Carmen kb. 3 km. Transzferidő kb. 90 perc. A szálloda szolgáltatásai: Az elegáns szállodában igényesen kialakított lobby fogadja a vendégeket. Központi étterem terasszal, 3 specialitásokat kínáló étterem, 2 tengerparti étterem és 5 bár. Pool bár, swim-up bár, jacuzzi, gyermekmedence. Nyugágyak, napozóernyők és strandtörölközők a medencénél, nyugágyak a tengerparton térítésmentesen. Internet-szoba térítés ellenében, wifi térítésmentesen. Hitelkártyák: Visa, MC, Amex. Szobák száma: 434. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: A junior suite a külső oldalon (JSX1) szobákban fürdőszoba/WC, hajszárító, légkondicionáló, ventilátor, telefon, TV, kávéfőző, minibár, elektromos széf, vasaló, kanapé és balkon az épület külső oldala felől. A junior suite a belső udvarban (JSX2) a szökőkutakkal díszített belső udvarra néznek. A junior suite-ek (JSX3) tágasabbak, valamint ülősarok, bejárható gardróbszekrény és fürdőköpeny. A jacuzzi junior suite a tenger felőli oldalon (JSX4) szobák hasonló berendezéssel, továbbá terasz jacuzzival, amely egy csigalépcsőn közelíthető meg. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Büféreggeli, késői reggeli. Büfévacsora, választható vacsora a specialitásokat kínáló éttermekben (előfoglalás szüks.): brazil, japán, grill/ steakhouse. Helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok, snack ételek. Szobaszerviz 0-24 óráig. Kérjük, vacsorához viseljenek alkalomhoz illő öltözéket (urak hosszú nadrágot). Reggeli és vacsora a foglalt szállodában.

Sport és fitness: All inclusive: 2 teniszpálya, fitness terem, vízitorna, 2 jacuzzi, szauna, gőzfürdő. Szörf, kajak, boogie board, katamarán és snorkel felszerelés, tartózkodásonként egy alkalommal kedvcsináló búvároktatás a medencénél. Strandröplabda, vízilabda és asztalitenisz. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): PADI búváriskola, golf. Golf: A közelben több golfpálya is található. Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): kezelések széles választéka a wellness központban. Szórakozás: Napközben és este animációs programok, show műsorok vagy élőzene, RIU szórakoztató programok. Diszkó a ClubHotel Riu Tequila szállodában (belépő és italok térítésmentesen). Gyermekek: Gyerekmedence, játszótér, etetőszék, kiságy. Egyéb: Csak a TUI kínálatában. Nászutas ajánlatok. A műanyag karszalag viselése kötelező. A többi RIU Resort szálloda berendezése szabadon használható.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWW WWWWWWWWWW WWWWWWWWWW WWWWWWWWWw WWWWWWWWww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint).

Többet ér a pénze

XXL Bónusz* min. 7 éjszaka foglalása esetén személyenként és tartózkodásonként, időpontok az árlistában. W Előfoglalási kedvezmény W Junior suite egy fő részére felár nélkül, bizonyos időpontokban W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Playa del Carmen < Mexikó Hotel Riu Yucatan 1111

Golf

All Inclusive

Illusztráció

Sokszínűség WWWWw Strand WWWWw Ellátás WWWww Család WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Playa del Carmen

CUN 43040 Fekvése: Közvetlenül a fehérhomokos strandnál, Playacar privát szállodai övezetében. A nyüzsgő Playa del Carmen település kb. 3 km-re található. Transzferidő kb. 75 perc. A szálloda szolgáltatásai: A csodálatos fekvésű tengerparti szálloda főépületében, amely egy mexikói hacienda stílusában épült, recepció, butik, lobby bár, internet-szoba (térítés ellenében), wifi hozzáférés (térítésmentesen) és ajándékbolt. Légkondicionált étterem terasszal és nemdohányzó résszel, pool étterem, valamint ázsiai étterem. A medencerendszer két medencéből, külön gyermekmedencéből, két jacuzziból, két „Pavillon” bárból, valamint két swim-up bárból áll. „El Templo“ szalon bár és napozóterasz. A medencénél a nyugágyak, a rögzített napellenzők és a strandtörölközők, a strandon a nyugágyak állnak térítésmentesen a vendégek rendelkezésére. A „mexikói utcában” található többek között a „Renova Spa“ és a fitness terem. Parkoló. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 507. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: Az ízlésesen berendezett Standard szobákban (DZX1) optikailag elválasztott fürdőszoba külön zuhanyzó-

val, WC, hajszárító, központi irányítású légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, TV, minibár, alkoholtartalmú italok az italadagolóban, széf, vasaló és vasalódeszka, valamint balkon. A Suite-ek (SUX1) fényűzőbben berendezettek valamint nappali/hálórésszel rendelkeznek, amelyet egy függöny választ el egymástól. Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Bőséges büféreggeli, 10.30-tól kontinentális reggeli későn kelőknek. Délben különböző ételek büférendszerben a központi és a pool étteremben. Esténként büfévacsora a központi étteremben. Választható vacsora a 3 specialitásokat kínáló étterem egyikében (mexikói, ázsiai és grill/ steakhouse, előfoglalás szükséges). Témaorientált büfé, snack ételek, helyi és nemzetközi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok 24 órán keresztül. Kérjük, a vacsoránál viseljenek alkalomhoz illő öltözéket (férfiaknak hosszú nadrág). Reggeli és vacsora a foglalt szállodában. Sport és fitness: All inclusive: 3 megvilágítható, kemény borítású teniszpálya, strandröplabda, vízilabda, vízi kosárlabda, asztalitenisz, darts és boccia, fitness terem, vízi aerobic és torna. Meghatározott időpontokban szörf, kajak, boogie board, katamarán, snorkel felszerelés, és kedvcsináló búvároktatás a medencében (a tartózkodás alatt egy alkalommal). Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): búvárkodás (professzionális PADIbúváriskola), 18-lyukú golfpálya. Wellness: All inclusive: szauna és jacuzzi. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): a „mexikói utcában” „Renova Spa” különböző kezelésekkel, szépségszalonnal és masszázzsal.

Szórakozás: Szórakoztató programok napközben felnőtteknek. Esténként show műsor, élőzene vagy Riu szórakoztazó programok. Ingyenes belépő és italok a ClubHotel Riu Tequila szálloda diszkójába (minden este nyitva tart). Gyermekek: Szórakoztató programok naponta és “RiuLand“ miniklub 4-7 és 8-12 éves gyermekeknek, játszótér, gyermekmedence, gyermekszék az étteremben és kiságy. Egyéb: Csak a TUI kínálatában. Nászutas ajánlatok. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező. A többi RIU Resort szálloda (kivéve Palace) berendezése szabadon használható.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWw WWWWWWWWWW WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWww

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1702 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

63 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 95 € w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 40 €-tól *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

XXL Bónusz* min. 7 éjszaka foglalása esetén személyenként és tartózkodásonként, időpontok az árlistában.

XXS Kedvezményes gyermekár* min. 7 éjszaka foglalása esetén (korlátozott számban foglalható) W Előfoglalási kedvezmény W Kedvezményes gyermekár* * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

37


Mexikó > Playa del Carmen ClubHotel Riu Tequila 4

Club

All Inclusive

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1683 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

60 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 95 € w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 40 €-tól *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

WWwww Strand WWWWw Ellátás WWWWw Család WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Playa del Carmen

CUN 43050 Fekvése: Playacar privát szállodai övezetében, a tengerparttól kb. 800 m-re, amelyet a saját úton keresztül lehet elérni. Naponta több alkalommal térítésmentes szállodai golf cartok közlekedneka strandra. A szomszédos település, Playa del Carmen kb. 3 km-re, Transzferidő kb. 90 perc. A szálloda szolgáltatásai: A nyüzsgő szálloda központi épületében recepció, 2 bár (az egyik sport bár), központi étterem terasszal és egy ázsiai specialitásokat kínáló étterem, tengerparti étterem (a Hotel Riu Yucatan partszakaszán) várja a vendégeket. A csodálatos kertben található a két nagyméretű édesvizű medence, a gyermekmedence, a jacuzzi, a swim-up bár és egy étterem a medence mellett. A nyugágyak, a rögzített napozóernyők és a strandtörölközők a medencénél, a nyugágyak a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. Internet-szoba térítés ellenében, wifi térítésmentesen. A tengerpart felőli oldalon fekvő Hotel Riu Yucatan szállodában található a „mexikói utca”, ahol többek között a „Renova Spa” és a fitness terem is helyet kapott. Parkoló.Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 664. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: A Standard szobákban (DZX1) optikailag elválasztott fürdőszoba,

38

külön zuhanyzó, WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, TV, minibár, alkoholtartalmú italok az italadagolóban, vasaló, elektromos széf és balkon. A Junior Suite-ek (JSX1) tágasabbak és fényűzőbben berendezettek, nappali résszel. Két egymás melletti standard szoba foglalható összekötő ajtóval (a helyszínen, szabad helyek függvényében).

változatos esti szórakoztazó programok. Ingyenes belépő és italok a diszkóban (minden este nyitva tart).

Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Bőséges büféreggeli, 10.30-tól kontinentális reggeli későn kelőknek. Délben különböző ételek a pool étteremben vagy a beach club-ban. Esténként büfé a központi étteremben. Választható vacsora a specialitásokat kínáló 3 étterem egyikében (mexikói, ázsiai és grill/steakhouse, előfoglalás szükséges). Témaorientált büfé, snack ételek, helyi és nemzetközi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok 24 órán keresztül. Reggeli és vacsora a foglalt szállodában.

Egyéb: Csak a TUI kínálatában. Nászutas ajánlatok. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező. A szálloda észak-amerikai és dél-amerikai vendégek körében is nagyon népszerű. A többi RIU Resort szálloda (kivéve Palace) berendezése szabadon használható.

Sport és fitness: All inclusive: megvilágítható teniszpálya (a Riu Yucatanban), strandröplabda, vízilabda, vízi kosárlabda, asztalitenisz, darts, fitness terem, vízi aerobic és torna. Meghatározott időpontokban szörf, kajak, boogie board, katamarán, snorkel felszerelés (a Riu Yucatan vízisport központjában), kedvcsináló búvároktatás a medencében (a tartózkodás alatt egy alkalommal). Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): búváriskola, golf. Wellness: All inclusive: szauna és jacuzzi. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): a „mexikói utcában” „Renova Spa” különböző kezelésekkel, szépségszalonnal és masszázzsal. Szórakozás: Minden nap szórakoztató programok napközben felnőtteknek,

Gyermekek: A „RiuLand” miniklubban szórakoztató programok a 4-7 és 8-12 éves gyermekeknek, minidiszkó, gyermekshow, gyermekmedence, játszótér, gyermekszék az étteremben és kiságy.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWW WWWWWWWWWW WWWWWWWWWW WWWWWWWWWw WWWWWWWWww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

XXS Kedvezményes gyermekár* min. 7 éjszaka foglalása esetén (korlátozott számban foglalható)

XXL Bónusz* min. 7 éjszaka foglalása esetén személyenként és tartózkodásonként, időpontok az árlistában. W Előfoglalási kedvezmény W Kedvezményes gyermekár* * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Cancún < Mexikó Hotel Riu Cancun 2w

All Incl. TOP

Illusztráció

Sokszínűség WWWww Strand WWWWW Ellátás WWWww Párok WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Cancún

CUN 40033 Fekvése: Ez a modern Riu szálloda Cancún szállodaövezetének központjában, a finomhomokos, lassan mélyülő strandnál található, az Isla Mujeressel szemben. Éttermek és bevásárlóközpontok a szálloda közvetlen közelében. Cancún nem csak tökéletes vízisport lehetőségeket biztosít a lagúnában és a tengerparton, hanem számtalan bárral és diszkóval csábítja a szórakozni vágyókat. Cancún városközpontja kb. 10 km-re. Transzferidő kb. 30 perc. A szálloda szolgáltatásai: A szállodában recepció, lobby bár, szalon bár, sport bár, központi étterem és 3 specialitásokat kínáló étterem (nemdohányzó résszel). 3 édesvizű medence, egy gyermekmedence, pool étterem és pool bár swim-up bárral. A nyugágyak, napernyők és strandtörölközők használata a medencénél, valamint a szálloda saját nyugágyainak használata a tengerparton ingyenes. A „Renova Spa“ szépségápolási kezelésekkel várja a kényeztetésre vágyó vendégeket. Ajándéküzlet, fodrász, internet-szoba (térítés ellenében), wifi térítésmentesen vehető igénybe. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 569. Helyi besorolás: 5 csillag.

Elhelyezés: A tágas és igényesen berendezett standard szobákban (ROX1) fürdőszoba/WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, műholdas TV, rádiós ébresztőóra, széf, minibár, italadagoló, vasaló és balkon. Tengerre néző szoba (ROM1) is foglalható. A tengerre néző junior suite (JSM1) tágasabb és rendelkeznek egy szalonrésszel, ami 2 lépcsőn közelíthető meg. Két egymás melletti, tengerre néző szoba összekötő ajtóval is foglalható (a helyszínen, szabad helyek függvényében). Ellátás: All inclusive: teljes ellátás. Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, témaorientált büfévacsora hetente két alkalommal, snack ételek, helyi és nemzetközi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok 24 órán keresztül. 10.30-12.00 óra között kontinentális reggeli. Választható vacsora a japán, a mexikói, a „Rodizio“ vagy a grill/steakhouse specialitásokat kínáló éttermek egyikében (előfoglalás szükséges). Kérjük, hogy a vacsoránál viseljenek alkalomhoz illő öltözéket (urak hosszú nadrágot). Sport és fitness: All inclusive: megvilágítható teniszpálya, fitness terem. Szörf-, kenu- és katamarán felszerelés. Kedvcsináló búvároktatás a medencében (a tartózkodás alatt egy alkalommal). Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): motorizált vízisportok, búvárkodás. A 18 lyukú golfpálya kb. 3 km-re található. Wellness: All inclusive: szauna és jacuzzi. Térítés ellenében: a „Renova Spa“ wellness központban különféle masszázs és szépségápolási kezelések.

Szórakozás: Változatos Riu programok napközben, esténként show műsorok, élőzene vagy Riu szórakoztató programok. „Pacha” diszkó (a belépő és italok térítésmentesen). Gyermekek: Változatos programok a miniklubban 4-12 éves gyermekeknek, gyermekmedence, játszótér és gyermekszék az étteremben. Egyéb: Nászutas ajánlatok. Az érkezéskor kapott műanyag karszalag viselése kötelező. A szálloda észak-amerikai és dél-amerikai vendégek körében is nagyon népszerű.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1787 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

70 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 95 € *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda

WWWWWWWWWW

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában. Megjegyzés: részletes áttekintéshez sajnos nem áll elegendő vendégvélemény rendelkezésre.

Többet ér a pénze W Előfoglalási kedvezmény W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

39


Panama > Áttekintés

A Panama-csatorna metropolisza, Panamaváros a gyarmati korból fennmaradt óvárossal és vásárlási lehetőségekkel nyűgözi le látogatóit. Az esőerdő varázslatos világától csak 30 percre fekvő várost áthatja az indián kultúra varázsa, a csendes-óceáni strandok pedig a tökéletes nyaralás biztosítékai.

Panama Panama

Időjárás Panamában

A közép-amerikai földnyelv, Panama minden utazó számára az egyedülálló nyaralás változatos lehetőségeit nyújtja: Látogassa meg a fővárost, Panamavárost, és hagyja, hogy számtalan templomával és gyarmati stílusú épületével magával ragadja a történelmi óváros, mely 2003 óta az UNESCO Világörökségének része. A modern kialakítású városközpont meglátogatása élmény azok számára is, akik az élettel teli utcákon tesznek bevásárló körutat, vagy akik a metropolisz hangulatát szeretnék magukba szívni. A legkedveltebb panamai úti célok közé tartozik a híres Panama-csatorna, amely a Csendes- és az Atlantióceánt köti össze. A környezet és a táj az egész országban kalandtúrákra csábít. Fedezze fel a hagyományos falvakat, a trópusi szigeteket és a színes állat- és növényvilágot. Egy rövid utazás a trópusi esőerdőkhöz pedig minden kalandvágyó számára kihagyhatatlan élmény.

Panamában trópusi éghajlat uralkodik. Az átlagos évi hőmérséklet a part menti régiókban 23 és 32 ºC között van.

Természet és környezet

Fontos információk egy mondatban

A Darien Nemzeti Park dzsungelerdejéről, a La Amistad természetvédelmi területről és a Coiba Nemzeti Parkról valamint a hozzá tartozó védelem alatt álló tengeri területről az UNESCO Világörökség honlapján olvashat www.unesco.hu. Panamában 14 nemzeti park áll védelem alatt, melyek állat- és növényviláguk gazdagságával csábítanak látogatásra. Az energia kitermelését megújuló energiaforrások segítségével végzik, főleg a vízi energia bír fontos szereppel.

Hivatalos nyelv: spanyol. Az angolt főleg a fővárosban használják és a belsőbb területeken csak kevesen értik. Időeltolódás: télen a közép európai időhöz képest -5 óra, nyáron -6 óra. Részletes tájékoztatás az árlistában található.

Beutazási szabályok Minden fontos információt ezzel a témával kapcsolatban az árlistában, az „Üdülés Panamában” tájékoztató oldalon talál.

40

A lenti hőmérsékleti adatok több éves átlagot tükröznek. A valós értékek az időjárás függvényében ettől eltérhetnek. Panama

Nov

Dec

Jan

Feb

Márc

Levegő napközben ºC

30

31

32

32

32

Apr 32

Levegő éjszaka ºC

23

22

22

22

22

23 27

Vízhőmérséklet ºC

27

27

27

27

26

Napos órák / nap

5

7

9

9

8

6

Esős napok / hónap

18

12

4

2

2

6

Riu Plaza Panama . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Intercontinental Playa Bonita Resort & Spa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Playa Blanca Hotel & Resort . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

42. 43. 44. 45.


テ》tekintテゥs < Panama

41


Panama > Panamaváros Riu Plaza Panama 4

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel, személyenként, budapesti indulással már

1854 €-tól

TUI egyénileg 1 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel, repülés és transzfer nélkül személyenként már

57 €-tól

Hozzáfoglalható kényelem w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 50 €-tól *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

Strand Ellátás Párok

WWWWw WWWWw WWWww

További információk az árlistában. Panamaváros PTY 20010 Fekvése: A hotel közvetlenül Panamaváros bank- és üzleti negyedében található. Éttermek, bevásárlóközpont és további szórakozási lehetőségek gyalog néhány perc alatt elérhetőek. Transzferidő: kb. 30 perc. A szálloda szolgáltatásai: A 35 emeletes szálloda látványos kilátást nyújt a városra. Kulináris különlegességekkel és válogatott italokkal 3 étterem, 2 bár és egy sushi étterem hívogat. A szabadban napozóterasz medencével, a nyugágyak térítés nélkül állnak rendelkezésre. A szálloda a teljesen felszerelt business központtal és a 21 konferenciateremmel tökéletes feltételeket nyújt üzleti utazóknak. Executive szobát, suite-et foglaló vendégek, továbbá a Riu Class Gold és a Riu Class Diamond kártyával rendelkezők számára a Riu Class Executive Loungeban ingyenes italok, sütemények és újságok állnak rendelkezésre. Ajándéküzlet, szélessávú internet, 24 órás szobaszerviz, portaszolgálat, parkolási lehetőség, parkoló inas. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Diners Club. Szobák száma: 645. Helyi besorolás: 5 csillag

Elhelyezés: A Standard szobában (ROX1) két ágy vagy egy kingsize ágy, fürdőszoba/WC, kozmetikai tükör, hajszárító, központilag szabályozott légkondicionáló, műholdas TV multimédia csatlakozási lehetőséggel, rádiós ébresztőóra, telefon, wifi, elektronikus széf, mini bár üdítőkkel és sörrel (az első feltöltés ajándék), kávégép, vasaló, vasalódeszka valamint nappali rész kanapéval és dolgozóasztallal. Az Executive szobák (ROX2) hasonló berendezésűek, a felsőbb szinteken találhatóak, tökéletes kilátást nyújtanak a városra. Ezen kívül fürdőköpeny és szobapapucs várja a vendégeket. A Senior Suite (SUX1) berendezése megegyezik az executive szobáéval, emellett kingsize ágy, elkülönített szalon étkezőasztallal és kanapéval, bidé, és vendég WC. Ellátás: Reggeli: változatos büféreggeli (6.30-tól 10.30-ig) többek között teljes kiőrlésű ételek, látványkonyha, omlett. 24 órás szobaszerviz szolgálat. Sport és fitness: Térítésmentesen: fitnessterem. Térítés ellenében: (helyi szolgáltatótól) golf és lovaglás. Wellness: Térítés ellenében: (helyi szolgáltatóktól) wellness központ masszázzsal, egészség- és szépségkezelések, török fürdő, fodrászat.

A TUI-vendégek véleménye: Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

Többet ér a pénze W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

42

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Playa Bonita < Panama Intercontinental Playa Bonita Resort & Spa 2w

All Inclusive

Illusztráció

Sokszínűség Strand Ellátás Párok Szórakozás

WWWWW WWWWw WWWww WWWWw

További információk az árlistában. Playa Bonita PTY50001 Fekvése: A közvetlenül a Playa Bonita szép strandszakaszán, a Csendes-óceán partján található szállodától Panamaváros és a híres Panama-csatorna csak néhány km távolságra található.A közelben lévő Punta Bruja természetvédelmi terület az esőerdők egzotikus világába csalogat. Transzferidő kb. 45 perc. A szálloda szolgáltatásai: Az elegáns Resort Panama gyönyörű, zöld részén fekszik, és elszórtan elhelyezkedő, többemeletes épületekből áll. Hagyja magát kényeztetni a „Plantation” büféétteremben, a „Lighthouse” á la carte étteremben vagy a „Pelican Grillben” frissen fogott tengeri ételekkel és grillezett különlegességekkel. A francia főszakács minden nap különleges ételeket alkot, amelyek megörvendeztetik érzékeit. Az elegáns lobby bárban exkluzív alkoholos talok és zongoramuzsika várja. A nagy medencetérségben összesen öt medence és jacuzzi. A trópusi italok hűsítő hatását a pool bárnál élvezheti. Napernyők, nyugágyak és strandtörölközők térítés nélkül állnak rendelkezésre. A szállodában ezen kívül üzleti központ, szélessávú internet, ajándéküzlet, concierge és komornyik (butler service), mosoda valamint gyermekfelügyelet (minden térítés ellenében). Parkolóhely szintén rendelkezésre áll.

A választás szabadsága

Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex, Diners Club. Szobák száma: 300. Helyi besorolás: 5 csillag.

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

Elhelyezés: Óceánra néző Deluxe Ocean View szobák (DZM1) 2 különálló ággyal, zuhanyzó/WC, hajszárító, fürdőköpeny, központilag szabályozott légkondicionáló, műholdas TV, DVD lejátszó, rádiós ébresztőóra, széf, mini bár (térítés ellenében), tengerre néző balkon. Minden szoba nemdohányzó.

2161 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

97 €

Ellátás: All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora változatos büférendszerben. Egy alkalommal á la carte vacsora a „Plantation” étteremben. (3 napos tartózkodásonként). Napközben snack ételek, koktél-óra, helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok. Térítés ellenében: á la carte étkezés, prémium italok, szobaszerviz és minibár.

Hozzáfoglalható kényelem w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 50 €-tól *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

Sport és fitness: Térítésmentesen: strandröplabda, tenisz, jóga, nem motorizált vízi sportok. Térítés ellenében: különböző motorizált vízi sportok helyi szolgáltatóktól a tengerparton, golf. Wellness: Térítés ellenében: A spa területén (Bonita del Mar SPA) luxus kezelések a testnek és a léleknek. Frissítő masszázs (pl. lávaköves és aromamasszázs), arcés testkezelések, manikűr, pedikűr. A szállodában jacuzzi, szauna és fodrász is rendelkezésre áll. Egyéb: Kérjük, viseljék az érkezéskor kapott műanyag karszalagot, hogy az all inclusive szolgáltatásokat igénybe vehessék.

A TUI-vendégek véleménye: Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

Többet ér a pénze W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

43


Panama > Playa Blanca Playa Blanca Hotel & Resort e

All Inclusive

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1809 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

51 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 108 € w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 50 €-tól *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

WWWWW Strand WWWWw Ellátás WWWww Párok WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Playa Blanca PTY30012 Fekvése: Közvetlenül a Csendes-óceán végeláthatatlan hosszúságú, trópusi esőerdők által szegélyezett, homokos tengerpartján. A főváros kb. 90 percre. Transzferidő: kb. 120 perc. A szálloda szolgáltatásai: A szellősen elrendezett szálloda tökéletesen illeszkedik természetes környezetébe, amely megfelelő légkört teremt a kikapcsolódáshoz és a harmóniához. Ételekről és italokról a „Panama Canal” büféétterem, a 3 á la carte étterem (amelyek mexikói ételeket, sushit valamint grill-és tengeri különlegességeket kínálnak), továbbá a snack bár és öt bár gondoskodik. Szálloda félreeső részén relax medence valamint a két jacuzzi csábít pihenésre. Egy további medence található az aktívabb, strand közeli részen, egy medence pedig a gyermekek rendelkezésére áll. A további kényelmet butik, internetezésre alkalmas terület, ülésterem és business központ biztosítja. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex, Diners Club. Szobák száma: 219. Helyi besorolás: 4 csillag.

Elhelyezés: A tágas szobákban két queensize ágy, fürdőszoba/WC, légkondicionáló, műholdas TV, széf, kávégép, minibár (térítés ellenében), balkon vagy terasz. A Standard Pool View (DZX1), medencére néző standard szobák mellett Standard Ocean View (DZM1) óceánra néző szobák is foglalhatók. A Grand Pool Junior Suite (JSX1) nagyobb méretű és kis konyha tartozik hozzá.

Gyermekek: Minden nap gyermek animáció a Kids Clubban (4-12 éveseknek). Egyéb: Kérjük, viseljék az érkezéskor kapott műanyag karszalagot, hogy az all inclusive szolgáltatásokat igénybe vehessék.

Ellátás: All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora változatos büférendszerben a „Panama Canal” étteremben. A vacsora elfogyasztható az á la carte éttermek egyikében is (előzetes helyfoglalás szükséges). Napközben snack ételek a snack bárban, 10.00 és 24.00 óra között helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok. Sport és fitness: Térítésmentesen: fitness- és sportközpont, tenisz klub 8 pályával, minigolf, aerobic, jóga, vízibicikli, kajak, kispályás futballpálya, tollaslabda, vízi játékok, strandröplabda. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): kerékpárkölcsönzés, vízisí, kite szörf, katamarán. Wellness: Térítés ellenében: (helyi szolgáltatóktól) spa központ és szépség szalon fodrászattal, pedikűr, manikűr, masszázs, aromaterápia és különböző kezelések természetes alapanyagokkal. Szórakozás: Minden nap animációs programok, este show műsorok, szórakoztató központ, diszkó.

A TUI-vendégek véleménye: Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

Többet ér a pénze W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

44

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Playa Blanca < Panama Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas e

All Inclusive

Illusztráció

Sokszínűség WWWWW Strand WWWWw Ellátás WWWww Párok WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Playa Blanca PTY 30011 Fekvése: A hotel közvetlenül a Csendesóceán hosszú, fehér homokos partján fekszik, Panama trópusi tájának közepén, kb. 90 percnyire Panamavárostól. Transzferidő: kb. 120 perc. A szálloda szolgáltatásai: A tágas, gyarmati stílusban épült Resort tökéletesen beleilleszkedik természetes környezetébe. Kulináris különlegességeket 8 á la carte étterem kínál, az „El Canal” friss tengeri ételeket kínáló étterem mellett pl. olasz vagy thai ételek is választhatók. Italokból és snack ételekből 11 bár nyújt nagy választékot. A trópusi kertben fekvő medencetérségben 3 különálló gyermekmedence és 3 jacuzzi szolgálja az utasok kikapcsolódását. Napernyők és nyugágyak térítés nélkül, strandtörölközők letét ellenében. Továbbá: 3 butik, business központ. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex, Diners Club. Szobák száma: 820. Helyi besorolás: 4 csillag.

Elhelyezés: A tengerre néző Standard Ocean View szobákban (DZM1) kingsize ágy, fürdőszoba/WC, hajszárító, légkondicionáló, műholdas TV, telefon, bérelhető széf, balkon vagy terasz. A Standard Beach Front szobák (DZM2) a tenger felőli oldalon találhatóak. A Superior Ocean View szobából (DZM3) kilátás az óceánra.

Gyermekek: Minden nap gyermek animáció, gyermek diszkó, játszótér. Egyéb: Kérjük, viseljék az érkezéskor kapott műanyag karszalagot, hogy az all inclusive szolgáltatásokat igénybe vehessék.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1823 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

Ellátás: All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora változatos büfé formájában, 3 étteremben. Ezen kívül snack ételek, helyi és nemzetközi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok.

55 €

Hozzáfoglalható kényelem w TUI privát transzfer*, járművenként, oda-vissza útra 108 €

Sport és fitness: Térítésmentesen: fitness-terem, strandröplabda, vízitorna, teniszpálya, asztalitenisz, kedvcsináló búvárkodás a medencében, szörf, kajak, snorkel, vitorlázás, lovaglás. Térítés ellenében (a helyi szolgáltatóktól): golf, kerékpárkölcsönzés.

*Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

Wellness: Térítés ellenében: (helyi szolgáltatóktól) szépségkezelések a spa területén, pl. teljes test masszázs, arckezelések, manikűr, pedikűr és fodrász. Szórakozás: Minden nap különböző animációs programok, változatos esti show műsorok, kaszinó és diszkó, valamint táncórák.

A TUI-vendégek véleménye: Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

Többet ér a pénze W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

45


Kenya > Áttekintés

A kenyai program csúcspontja egy éjszaka eltöltése az állatok birodalmában. Amikor az ember a sötétben az elefánt neszezését hallja és a tábortűznél még egyszer újra átéli a nap eseményeit, akkor kezdődik a hamisítatlan szafari élmény.

Kenya Kenya

Időjárás Kenyában

Nincs még egy ország, amely ilyen változatos tájjal, ennyire különböző népcsoportokkal és ilyen bámulatos állatvilággal rendelkezik. Kenya kiváltképp híres a sok nemzeti parkjáról. A Tsavo, Kenya legnagyobb nemzeti parkja a vörös elefántok hazája. Az Indiai-óceántól a felvidéken és a hasadékvölgyön át a tavakig – Kenya a sokféleség és az ellentétek országa. A multikulturális kikötőváros, az erős arab hatás alatt álló Mombasa, a kultúrák olvasztótégelye.

Kenyában a különböző tengerszint feletti magasságok miatt nincs egységes időjárás. A fenti hőmérsékleti adatok több éves átlagot tükröznek. A valós értékek az időjárás függvényében ettől eltérhetnek.

Beutazási szabályok Minden fontos információt ezzel a témával kapcsolatban, az árlistában, az „Üdülés Kenyában” tájékoztató oldalon talál.

Természet és környezet Az UNESCO a Világörökség résznek nyilvánította a Mount Kenya Nemzeti Parkot, a Turkana-tavat és a Sibiloi-szigeteket valamint a South Island Nemzeti Parkot, így azok különleges védelemben részesülnek. Összességében 23 Nemzeti Park található Kenya területén, amelyek a különleges növény- és állatvilágot óvják. Az év néhány hónapjában olyan nagy a szárazság az országban, hogy a víztartalékok szinte kiürülnek. A TUI a Futouris kezdeményezéssel karöltve támogatja az újraerdősítést és a Taita-völgy elefántjainak védelmét (www.futouris.org). Továbbá segíti a nyugat-kenyai Siaya helységben a hatékonyabb energiafelhasználású tűzhelyek használatát.

TUI képviselet Szeretnénk Önt tiszta szívből üdvözölni Kenyában és reméljük, hogy az itt eltöltött időt minél kellemesebbé tudjuk varázsolni Önnek. Igény estén a nap 24 órájában rendelkezésére állunk, így biztosítva, hogy nyaralása során a teljes kikapcsolódás minden tekintetben biztosított legyen. A célterületen német/angol nyelven beszélő képviselő áll utasaink rendelkezésére.

46

Fontos információk egy mondatban Mombasa

Nov

Dec

Jan

Feb

Márc

Levegő napközben ºC

32

33

33

34

34

Apr 32

Levegő éjszaka ºC

22

22

22

22

23

23 28

Vízhőmérséklet ºC

27

27

27

27

28

Napos órák / nap

9

8

9

9

9

8

Esős napok / hónap

8

7

3

1

5

10

Teljes körű tájékoztatás az árlistában, az „Üdülés Kenyában” tájékoztató oldalon található. Kompakt Kenya . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Severin Sea Lodge . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Diani Reef Beach Resort & Spa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Baobab Beach Resort & Spa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

48. 49. 50. 51.


テ》tekintテゥs < Kenya

47


Kenya > Körutazás

Kompakt Kenya Tsavo, Amboseli, Masai Mara – nevek, amitől egy természetbúvár szíve gyorsabban ver. Útra kelni a nagy állatcsordák, a végtelen szavannák hazájában. Élvezni az afrikai kalandozást, élménydús és sokszínű programban részt venni. Karibu! Isten hozta Kenyában!

Kezdőknek

Mombasai indulással / 6 éjszaka

Sokszínűség Kényelem WWWww Nagyvárosok Wwwww Természet WWWWW További információk az árlistában. Szállás: Tsavo West: Amboseli: Naivasha-tó: Masai Mara:

Ngulia Lodge Amboseli Sopa Lodge Sopa Lodge Mara Sopa Lodge

Időpontok: Minden szerdán, mombasai indulással. Pontos időpontok az árlistában találhatók.

MBA 10908 1.nap (sze): Mombasa-Tsavo West Nemzeti Park (kb. 240 km). A körút kezdete, transzfer a repülőtérről vagy a TUI strandszállodából. A mai napon a Tsavo Nemzeti Park nyugati felét fedezik fel, ahol lepusztult hegyláncok, dombos szavanna és sűrű erdő ötvözete jellemzik a változatos tájat. A Mzima forrás, mint egy kis paradicsom ágyazódik be a száraz síkságba. Az első vadles az elefántok birodalmába vezet. Naplementéig élvezhetik a vadon sztárjait és neszeit. (ebéd, vacsora)

vizű tó a madárbarátok Eldorádója. Náddal és papirusznáddal keretezett partján számtalan madárfaj fészkel, többek között pelikán, kormorán, lármás rétisas, jégmadár. A változatos táj miatt az árok legszebb tavaként ismert. Délután fakultatív hajós kirándulásra van lehetőség. (reggeli, ebéd, vacsora) 4.nap (szo): Nakuru-tó (kb. 150 km): Látogatás a közeli Nakuru-tó Nemzeti Parkba, az óriási flamingórajok otthonába. Ebéd előtt rövid vadles következik a tó partján, amely délután tovább folytatódik. A számtalan madárfaj mellett zsiráfok és zebrák is megfigyelhetők és egy kis szerencsével a ritka keskenyszájú vagy fekete orrszarvú is megpillantható. Estefelé visszautazás a Naivasha-tóhoz. (reggeli, ebéd, vacsora)

2.nap (cs): Tsavo West-Amboseli Rezervátum (kb. 200 km). Utazás az Amboseli Rezervátumba, amely Hemingway „A Kilimandzsáró hava” c. művéhez is díszletként szolgált. A 392 km2 területű park a legsűrűbb vadállománnyal rendelkezők közé tartozik. Különösen gyakori a találkozás elefántokkal, amelyek a mélyzöld mocsáros tájon vándorolnak. A vadles során közvetlen közelből tekintik meg a változatos állatvilágot. Ne felejtse el megörökíteni a meseszép tájat: vadállatok a Kilimandzsáró lábánál – lélegzetelállító élmény és kiváló fotótéma. (reggeli, ebéd, vacsora)

7.nap (k): Masai Mara – Mombasa (kb. 300 km): a Nagy Hasadékvölgyön keresztül visszautazás Nairobiba. Ebéd a Carnivore étteremben majd tovább utazás repülővel Mombasába. A körutazás végén transzfer a foglalt szállásra vagy az egyéni program folytatása. (reggeli, ebéd)

5.nap (v): Naivasha-tó – Masai Mara Vadrezervátum (kb. 275 km). Ma Kenya rezervátumainak ékköve van terítéken, az 1700 m magasan elhelyezkedő Masai Mara. Kenyában sehol máshol nem kínálkozik jobb lehetőség arra, hogy oroszlánokat és gepárdokat testközelből megfigyelhessen és kis szerencsével a „Big Five” minden tagjával találkozzon. Legkésőbb ma ráébredhet arra, miért forgatják a legtöbb természetfilmet itt, a hatalmas „Távol Afrikától” szavannában. (reggeli, ebéd, vacsora)

3.nap (p): Amboseli Rezervátum – Naivasha-tó (365 km). Korai indulás Nairobin keresztül a Naivasha-tóhoz, amely a Nagy Hasadékvölgyben található. Az 1890 m magasságon található édes

6.nap (h): Masai Mara Rezervátum: A nap egy egész napos vadlessel kezdődik. Vadászó oroszlánok, lármázó elefántok, csíkos zebrák – a „Mara”, ahogy ismerősei becézik, tökéletes feltételeket nyújt a szafarira. A nap végére az afrikai állatok nagy részét megfigyelhette és felejthetetlen pillanatokat örökíthetett meg. (reggeli, ebéd, vacsora)

� �

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza: w ✓ garantált indulás min. 2 fő részvételével w ✓ angolul beszélő gépkocsi-/ idegenvezető w ✓ 6 éjszaka szállás teljes ellátással a megjelölt szálláshelyeken w ✓ transzfer, repülőút, belépőjegyek és programok a leírás szerint w ✓ garantált ablak melletti ülőhely, max. 7 résztvevő a minibuszban (nem légkondicionált) w ✓ TUI útikönyv utalvány

48

TUI egyénileg 6 éjszaka szafari kétágyas szobában, teljes panziós ellátással, mombasai indulással, személyenként már

1179 €

További információk az árlistában.

Figyelem: A csomagtartó limitált kapacitása miatt max. 15 kg csomag szállítása lehetséges. Kérjük, ne kemény-borítású bőröndöt hozzon. Az ezen felüli csomagot a strandszállodában megőrzik, ill. a hosszabbításként foglalt szállodába szállítják. További információk az árlistában. A résztvevők max. létszáma nincs korlátozva.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Bamburi Beach < Északi part < Kenya Severin Sea Lodge 1111

Illusztráció

Sokszínűség WWWWw Strand WWWWw Ellátás WWWww Család További információk az árlistában. Bamburi Beach MBA 12024 Fekvése: Mombasa északi partján egy pálmakertben, közvetlenül a hos�szú, sekély Bamburi Beach strandján. Mombasa, a lüktető kikötőváros kb. 12 km távolságra. Transzferidő: kb. 35 perc. A szálloda szolgáltatásai: A Kenya északi partjainál található szálloda évek óta közkedvelt úti cél, sok törzsvendéggel rendelkezik. A Severin Sea Lodge hagyományos afrikai építészeti stílusban nagy gonddal épült, a kerek bungalóépületek és a főépület harmonikusan illeszkednek a trópusi tájba. Két étterem áll a vendégek rendelkezésére: egyrész a „Kisima” központi étterem, másrészt az „Imani Dhow” specialitásokat kínáló étterem várja finom falatokkal a vendégeket. Ez utóbbi étteremben egy tradicionális dhow, egy vitorláshajó fedélzetén lehet étkezni. A szállodában több bár áll rendelkezésre. A tágas trópusi kertben sok zöld növény közepette két medence és a napozóterasz található. Nyugágyak és törölközők térítés nélkül vehetők igénybe. Érdemes meglátogatni az új „Kenbali” wellness részleget, a masszázst és egyéb kényeztetést kipróbálni (térítés ellenében). További szolgáltatások: üzletsor, fodrász, internet kávézó és wifi minden szobában.

Hitelkártyák: Visa, Mastercard. Szobák: 193. Helyi besorolás: 4 csillag. Elhelyezés: A Standard szobák a főépületben (DZX1) kb. 22 m2 alapterületűek, zuhanyzó, WC, hajszárító, légkondicionáló, telefon, széf, szúnyogháló, balkon vagy terasz. A Standard Karibu bungalow szobák (DZX2) kb. 23 m2-esek, felszereltségük megegyezik a főépületben lévőkével, továbbá hűtőszekrénnyel rendelkeznek. A Comfort szobák a kerti épületekben (DZX4) kb. 32 m2-esek, lamu stílusban berendezettek, zuhanyzó, WC, légkondicionáló, síkképernyős TV, telefon, hűtőszekrény, vízforraló tea/kávékészítéshez és balkon vagy terasz, kertre néző. A frissen felújított Comfort Bungalow szobák (DZX3) előnyösebb helyen a kerek bungalókban találhatók, felszereltségük megegyezik a kerti comfort szobákéval. Ellátás: Reggeli vagy félpanzió. Büféreggeli. Vasárnaponként pezsgős reggeli. Későn kelőknek 12.00 óráig kontinentális reggeli. Esténként menüválasztásos vagy büfévacsora. Minden élelmiszer friss, jó minőségű, megfelel a bio követelményeknek és szinte kizárólag természetes módon a szálloda saját biofarmján állítják elő. Kímélő és teljes értékű ételek. Kérjük, a vacsorához viseljenek alkalomhoz illő öltözéket (férfiaknak hosszú nadrág).

Sport és fitness: Kenbali fitness terem, asztalitenisz, aerobic, vízitorna, vízilabda, strandfoci, darts, kedvcsináló búvárkodás. Tenisz (megvilágítás térítés ellenében) a szálloda területén kívül. Térítés ellenében (a helyszínen, helyi szolgáltatóktól): biliárd, kerékpárkölcsönzés, szörf, PADI búváriskola, búvár- és szörfoktatás. Nyali golfclub kb. 8 km távolságra.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza w ✓ turistakártya 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel személyenként, budapesti indulással már

1414 €-tól

TUI egyénileg

Wellness: Térítés ellenében: masszázs és egyéb kezelések a Kenbali wellness és fitness központban.

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel, repülés és transzfer nélkül személyenként már

Gyermekek: Gyermekmenü, etetőszék és kiságy valamint gyermekanimáció.

További információ az árlistában.

27 €-tól

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda

WWWWWWWWww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában. Megjegyzés: részletes áttekintéshez sajnos nem áll elegendő vendégvélemény rendelkezésre.

Többet ér a pénze

XXS Kedvezményes gyermekár* min. 7 éjszaka foglalása esetén (korlátozott számban foglalható) W Előfoglalási kedvezmény W Kedvezményes időpontok W Kétágyas szoba egy fő részére felár nélkül, bizonyos időpontokban W Gyermekkedvezmény * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

49


Kenya > Diani Beach Diani Reef Beach Resort & Spa 2w

Wellness

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, félpanzióval személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1500 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, félpanzióval, repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

46 €

További információ az árlistában.

50

WWWWW Strand WWWWw Ellátás WWWWw Párok WWWWw Szórakozás További információk az árlistában. Diani Beach MBA 21070 Fekvése: Mombasa déli tengerpartján, közvetlenül a finomhomokos Diani Beachen. Mombasa 34 km távolságra. Transzferidő a likoni komppal együtt: kb. 90 perc. A szálloda szolgáltatásai: A stílusos környezetben a pihentető nyaralás minden feltétele adott. A kényelmes szálloda egy korallsziklára épült és három-négyszintes épületekből áll. A tágas, gondozott kertben a patakok, tavak és szigetek között számtalan alkalom nyílik a pihenésre. A szállodában központi étterem nemzetközi konyhával és látványkonyhával, valamint specialitásokat kínáló éttermek, „Saké Oriental” ázsiai ételekkel és „Fins Seafood & Grill” tengeri ételekkel és könnyű mediterrán konyhával, továbbá csodálatos környezetben még négy bár gondoskodik a vendégekről. A szép kertben két nagyméretű medence, gyermekmedence, napozóterasz és pázsit. A nyugágyak, napernyők és a törölközők a medencénél és a strandon is térítés nélkül állnak rendelkezésre. A kényelmet szolgálja továbbá a nagyméretű, nyitott lobby recepcióval, fodrász, ajándéküzlet és mozi. A Zebra bárban és a Fins étteremben ingyenes internetkapcsolat (wifi). Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 143. Helyi besorolás: 5 csillag.

Elhelyezés: A Standard Garden Facing szobák (DZX1) kb. 36 m2 alapterületűek, tágasak és jól felszereltek, fürdőszoba, WC, hajszárító, légkondicionáló, műholdas tv, internet, széf, minibár, vízforraló kávé/ teakészítéshez, balkon, a kert felőli oldalon találhatók. A Standard Ocean Facing szobák (DZX2) hasonló felszereléssel, a tenger felőli oldalon. Az Ocean Facing Suite-ek (JSX1) kb. 87 m2-esek, nagyobb méretű fürdőszobával, benne jacuzzi/ WC, továbbá hajszárító, légkondicionáló, műholdas tv, internet, széf, ülősarok egy második tv-vel, amelyet egy félmagas fal választ el a hálórésztől, minibár, vízforraló kávé- és teakészítéshez, balkon a tenger felőli oldalon.

Szórakozás: Animációs program és este szórakoztató programok, élőzene, show műsorok, nightclub. Gyermekek: Gyermekklub és gyermek mozi 5-11 éveseknek 9.00-18.00 között. Egyéb: Nászutas ajánlatok. Érkezéskor gyümölcsök a szobába készítve. 4 fogásos vacsora min. 14 éjszaka, továbbá 60 perces masszázs min. 21 éjszaka tartózkodás esetén.

Ellátás: Félpanzió vagy teljes panzió: Reggeli, ebéd és/vagy vacsora. Bőséges büféreggeli, délben és este büfé, látványkonyhával. A Waves bárban tea és kávé 16.00-17.00 között, térítésmentesen. Sport és fitness: Fitness terem, darts, megvilágítható squash és teniszpályák (ütők, labdák ingyenesen), asztalitenisz. Változatos sportanimáció keretein belül röplabda, biliárd aerobic és víziaerobic. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): kajak, katamarán, szörf, kerékpárkölcsönzés, snorkel felszerelés, kite szörf és szörf, 18-lyukú golfpálya (kb. 500 m távolságra), búvárkodás, üvegfenekű hajó. Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): „Maya” fényűző wellness-spa ayurveda-, thalasso- és aromaterápiákkal, masszázs, gőzfürdő, jacuzzi, jóga és meditáció.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda

WWWWWWWWWW

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában. Megjegyzés: részletes áttekintéshez sajnos nem áll elegendő vendégvélemény rendelkezésre.

Többet ér a pénze

60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal W Kedvezményes időpontok W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Diani Beach < Kenya Ezt ajánljuk: Baobab Beach Resort & Spa 4

All Inclusive

Illusztráció

Sokszínűség WWWWW Strand WWWWw Ellátás WWWWw Sport és fitness WWWWW Szórakozás További információk az árlistában. Diani Beach MBA 21035 Fekvése: Mombasa déli tengerpartján, festői környezetben, a kb. 10 km hosszú, sekély Diani Beach tengerparton egy sziklára építve. Transzferidő a likoni komppal együtt: kb. 90 perc. A szálloda szolgáltatásai: A nagy területű Resort évek óta az egyik legismertebb szálloda a déli partszakaszon. A kötetlen hangulatú, egyénre szabott, kedves szállodában számtalan bár, mint pl. a „Jambo Poolbar“ és a „Sulisuli Bar“ és a kedvelt „Tapa Tapa Bar“, amelyek snack ételekkel és frissítő italokkal szolgálnak. A „Karibu“ és „Maridadi“ éttermekben nemzetközi és afrikai ételeket, továbbá tengeri specialitásokat kínálnak, a 2 specialitásokat kínáló étterem ajánlata szintén ínycsiklandó. A kertben 3 édesvizű medence található, ezek közül az egyik egy 3 szintes vízesés medence. Napernyők (csak a központi teraszon), nyugágyak és törölközők térítés nélkül vehetők igénybe. A szállodához tartozik még színház, 3 lounge, tv szoba, olvasószoba, üzlet, fodrász, pénzváltó, internetkávézó és orvosi ügyelet. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 239. Helyi besorolás: 4 csillag. Elhelyezés: A kb. 19 m2-es Baobab Wing Sea Facing szobák (DZX1) a Baobab főépületben találhatók. A szobák barátságosan berendezettek, két különálló

vagy egy dupla ággyal, zuhanyzó/WC, hajszárító, légkondicionáló, telefon, műholdas TV, széf, hűtőszekrény, kis ülősarok balkon vagy terasz. Lekérésre családi szobaként foglalható 2 db egymás melletti kétágyas szoba, összekötő ajtóval. A Baobab Garden View Bungalók (BUX1) kb. 22 m2-esek, a tágas kertben elhelyezkedő körbungalókban találhatók, berendezésük megegyezik a főépületben lévő szobákéval. A Baobab Superior Sea View Bungalók (BUX2) mérete és felszerelése megegyezik a garden view bungalóval, továbbá fürdőköpeny, vízforraló tea/kávékészítéshez. Ezek a bungalók a tenger felőli oldalon helyezkednek el, a kilátás viszont korlátozott lehet. A Maridadi Superior Wing szobák (DZX2) a 2008-ban épített Maridadi szárnyban találhatók, kb. 47 m2 területűek, berendezésük megegyezik a superior bungalókéval, azoknál tágasabbak. Minden szoba korlátozottan tengerre néző vagy medencére néző. A Maridadi Deluxe Bungalók (BUX3) szintén az új szárnyban, kb. 44 m2-esek, és értékes kókuszfa bútorokkal lettek berendezve. Ellátás: All inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büfé formájában a „Karibu“ és a „Maridadi“ étteremben, Hetente egy alkalommal témaest és gálabüfé. 11.00-17.00 valamint 18.00-19.30 között snack ételek a „Tapa Tapa“, a „Jambo“ és a „Sulisuli“ bárokban. Délután kávé és sütemények. Bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10.00-24.00 között. Esténként kedvezmény az á la carte étterem áraiból. Kérjük, hogy a vacsorához viseljen alkalomhoz illő öltözéket (uraknak hosszú nadrág). Sport és fitness: All Inclusive: Tenisz (felszereléssel), tollaslabda, kosárlabda,

asztalitenisz, íjászat, vízitorna, darts, aerobik, röplabda, boccia és vízilabda. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): fitness terem, teniszoktatás, szörf, szörf- és búváriskola (PADI/SSI), snorkel, üvegfenekű hajó, nyílttengeri horgászat. Wellness: Masszázs és sokoldalú kezelések az első osztályú „Afya Bora Wellness Club & Spa“-ban. Szórakozás: rendszeresen váltakozó show műsorok, musicalek, kabaré, folklór vagy strandparti, nyelvórák, diszkó. Gyermekek: Gyermekemedence, kiságy, etetőszék, gyermekprogramok. Miniklub 3-9 éveseknek.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1615 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, all inclusive ellátással repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

66 €

További információ az árlistában.

Egyéb: Nászutas ajánlatok.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWW WWWWWWWWWW WWWWWWWWWW WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint).

Többet ér a pénze

60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal W Kedvezményes időpontok W Előfoglalási kedvezmény W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

51


Maldív-szigetek > Áttekintés

A nyaralás alatt mindenképpen szakítson időt egy Male kirándulásra. A nyüzsgő város hamar levesz mindenkit a lábáról. A halpiacot látni kell: késő délután a piacot elborítják a frissen fogott tonhalak, kardhalak, bonitók és cápák.

Maldív-szigetek Maldív-szigetek A mintegy 1200 maldív-sziget az Indiai-óceán közepén található. Varázslatos világ: azúrkék tengervíz, türkizkék lagúnák, bizarr formájú korallzátonyok, különböző színekben pompázó trópusi halak és világítóan fehér strandok. Az álmok netovábbja mindazok számára, akik semmi mást nem szeretnének, csak fürödni, búvárkodni, vitorlázni vagy egyszerűen kikapcsolni és pihenni. Lhaviyani Atoll A fővárostól, Male-tól kb. 140 km-re északra helyezkedik el a sziget. Transzferidő: kb. 45 perc hidroplánnal Kuredu. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55.o. Észak-Male Atoll A Maldív-szigetek földrajzi középpontját az Észak-Male Atoll alkotja, melynek fő szigete Male. A világ legkisebb fővárosában Ön is részese lehet a maldív emberek életének. Meeru szigete a szörfözéshez és a pipás búvárkodáshoz ideális fekvést biztosít. Transzferidő kb. 50 perc gyorshajóval. Meeru Island Resort. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56.o. Dél-Male Atoll A csodálatos lakott és lakatlan szigeteket, amelyek az atollt alkotják egy 4 km széles csatorna választja el az Észak-Male atolltól. Transzferidő kb. 30 perc gyorshajóval Biyadhoo Island. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 57.o. Rasdu Atoll Az Ari Atolltól kb. 8 km-re észak-keletre helyezkedik el ez a kisméretű atoll. Kuramathi közvetlenül a külső zátonyon helyezkedik el. Búvárkodáshoz a csatorna bejárata, valamint további, rövid hajóúttal elérhető búvárterületek a legalkalmasabbak. A lagúna felőli oldala ideális a fürdőzéshez. Transzferidő kb. 30 perc hidroplánnal vagy kb. 90 perc gyorshajóval Kuramathi Island Resort . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52.o.

Időjárás a Maldív-szigeteken Könnyű, lezser nyári ruhatár egész évben megfelelő. Sportruházat és fürdőruha teljesen elegendő. Szúnyogriasztót és napvédő termékeket mindenképpen ajánlott a poggyászba csomagolni. A lenti hőmérsékleti adatok több éves átlagot tükröznek. A valós értékek az időjárás függvényében ettől eltérhetnek. Maldív-szigetek

52

Beutazási szabályok Minden fontos információt ezzel a témával kapcsolatban, az árlistában, az „Üdülés a Maldív-szigeteken” tájékoztató oldalon talál.

TUI képviselet Szeretnénk Önt tiszta szívből üdvözölni a Maldív-szigeteken és reméljük, hogy az itt eltöltött időt minél kellemesebbé tudjuk varázsolni Önnek. A célterületen német/angol nyelven beszélő képviselő személyesen, ill. bizonyos szállodák esetében telefonon áll utasaink rendelkezésére. Bővebb információ az árlista bevezető oldalain található.

Hidroplán transzfer Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a hidroplánnal bonyolított transzfer esetében előfordulhat, hogy várakozni kell és megtörténhet, hogy a csomagokat csónakkal szállítják. Ilyenkor a csomag a késő délutáni vagy esti órákban érkezik meg, emiatt javasoljuk, hogy a fürdőruhát a kézipoggyászba csomagolják. Minden TUI vendég, aki hidroplán transzfert foglalt utazásához, a következő légitársaságokkal utazik: Trans Maldivian Airways (TMA): Kuramathi Island Resort, Kuredu.

Nov

Dec

Jan

Feb

Márc

Apr

Fontos információk egy mondatban

Levegő napközben ºC

29

29

29

29

30

31

A levegő páratartalma %

79

79

75

73

73

74 28

Nyelv: Dhiveli, a szálloda szigeteken angolul is beszélnek. Időeltolódás: télen a közép európai időhöz képest +4 óra, nyáron +3. Különböző szigetek ún. „Sziget idő” szerint működnek. Az időeltolódás ezért a fentiektől eltérhet. Részletes tájékoztatás az árlistában található.

Vízhőmérséklet ºC

27

27

27

28

28

Napos órák / nap

6

6

7

7

7

7

Esős napok / hónap

12

12

7

7

7

7


テ》tekintテゥs < Maldテュv-szigetek

53


Maldív-szigetek > Rasdhoo Atoll Kuramathi Island Resort 4

Wellness

Búvárkodás

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, teljes panzióval személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1954 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, teljes panzióval, repülés és transzfer nélkül személyenként már

76 €-tól

Hozzáfoglalható kényelem w Select All inclusive, személyenként és naponta 53 € További információ az árlistában.

54

WWWWW Strand WWWWw Párok WWWWW Sport és fitness További információk az árlistában. Rasdhoo Atoll Fekvése: Az Ari Atoll északi részében helyezkedik el a Rasdhoo Atoll, amelyen a Kuramathi Island Resort várja vendégeit. A sziget külső zátonyánál gazdag hal- és korallvilág várja a búvárkodás és snorkeling szerelmeseit (kb. 20-30 m). A sziget hossza kb. 1,8 km, szélessége kb. 500 m. A külső korallzátony kb. 20-30 m. A transzferidő gyorshajóval kb. 90 perc, hidroplánnal kb. 20 perc (felár ellenében, részletek az árlistában). A szálloda szolgáltatásai: A trópusi Kuramathi sziget, amelyet akár másfél óra alatt kényelmesen körbesétálhatnak, pihentető nyaralások ideális helyszíne. A Resortban többek között bevásárlóutca, különböző üzletek, könyvesbolt és tengerbiológiai központ. A szigeten összesen kilenc étterem, ebből a „Malaafaiy”, a „Haruge” és a „Farivalu” központi étterek biztosítják a kulináris élvezeteket. „Island Coffee-Shop”, „Siam Garden” thai étterem, „The Reef” tenger gyümölcsei étterem, „Tandoor Mahal” indiai étterem, „Island Barbecue” és „Palm Pizzeria & Gelateria” á la carte éttermek. A két medence, a gyermekmedence és a hat bár hűsítő pillanatokat ígér. Nyugágyak és napernyők térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Villák: 290. Elhelyezés: Minden villában fürdőkád vagy zuhanyzó/WC (részben nyitott fürdőszoba), hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, síkképernyős TV, DVD

lejátszó, wifi, minibár, vízforraló kávé/tea készítéséhez, széf és terasz nyugágyakkal. Az épületenként 3-4 Garden Villa (DZX1) a tenger felőli oldalon. A fából készült, önálló Beach Villák (BUX1) a strandtól néhány lépés távolságra. A Deluxe Beach Villák (BUX2) a homokpad közelében vannak. A Jacuzzi Beach Villák (BUX3) a zátony felőli oldalon, egy jacuzzi szolgálja a kényelmet. A Superior Jacuzzi Beach Villák (BUX4) a zátony felőli oldalon a strand közelében. A lagúna felőli oldalon találhatók a tágasabb Deluxe Jacuzzi Beach Villák (BUX5). A Water Villák (BUM1) a lagúna szélén találhatók, tengerre néznek. A Jacuzzi Water Villák (BUM2) a külső korallzátonynál, tengerre néznek. A nagyméretű Honeymoon Pool Villákban (BUX6) nappali rész és medence. A víz alatti áramlatoktól és a tenger vízszíntjének változásától függően a water villa és a jacuzzi water villa teraszáról való fürdőzést biztonsági okokból korlátozhatják. Ellátás: Teljes ellátás. Bőséges büféétkezések reggel, délben és este a központi étteremben (a villa kategóriájának és elhelyezkedésének megfelelően). All inclusive: bizonyos alkoholtartalmú és alkoholmentes italok (sör, bor, koktél és üdítőitalok) 9.00-24.00 között, délután kávé, tea és snack ételek 15.00-17.00 óra között az „Island Coffee-Shopban“. Sport és fitness: Térítésmentesen: megvilágítható teniszpálya, fitness terem és asztalitenisz. All inclusive foglalásakor: snorkel felszerelés és szörf. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): PADI búváriskola, szörf, vízisí, katamarán és snorkel felszerelés. Wellness: Térítésmentesen: szauna és jacuzzi. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): masszázs és szépségápolási kezelések, a testpeeling, virágfürdő.

Szórakozás: Szórakoztató programok minden este. Gyermekek: Miniklub 3-12 éves gyermekeknek. Gyermekfelügyelet igény esetén (térítés ellenében). Egyéb: Nászutas és házassági-évfordulós ajánlatok. Minden szobatípus érkezéskor a helyszínen egy adott központi étteremhez kap besorolást. All inclusive esetén tartózkodásonként és személyenként egy alkalommal látogatás a szomszédos Rashdoo szigetre és egy hajózás naplementekor. A sziget orvosi központjában dekompressziós kamra és orvosi ellátás (térítés ellenében). A TUI német nyelven beszélő helyi képviselője a nyaralás ideje alatt személyesen áll a vendégek rendelkezésére.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWW WWWWWWWWWW WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze

60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Lhaviyani Atoll < Maldív-szigetek Kuredu 1111

Búvárkodás

All Inclusive

Illusztráció

Sokszínűség WWWWW Strand WWWWw Párok WWWWW Sport és fitness További információk az árlistában. Lhaviyani Atoll MLE 40040 Fekvése: Az egzotikus sziget Malétól kb. 140 km-re északra található. Hosszúság: kb.1585 m, szélesség: kb. 380 m, távolság a korallzátonytól: kb. 50 m, távolság a külső korallzátonytól: kb. 250 m. Transzfer kb. 45 perc hidroplánnal. A szálloda szolgáltatásai: Az európai menedzsment vezetése alatt álló szálloda három Resortból áll. A villák a sziget északi és déli részén találhatók. TV szoba és négy ajándéküzlet. Négy központi étterem (Bonthi, Koamas, Sangu und ‚O’Restaurant), három á la carte étterem (grill, ázsiai és olasz), hét bár, ebből kettő szabadtéri teraszos bár a medencénél és „Sunset“ bár a stégnél. Medence. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Bungalók: 383. Elhelyezés: Minden szobatípusban zuhanyzó, WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, CD lejátszó, telefon, széf, vízforraló kávé/tea készítéshez. A Beach Bungalókban (BUX2) (nagyon egyszerűen és praktikusan berendezve, inkább a 3 csillagos kategóriának felelnek meg) továbbá minibár és terasz két napozóággyal és székkel. Részben a Water Villák mögött, a 2. sorban találhatók. A Garden Bungalók (BUX1) (nagyon egyszerűen és praktikusan berendezve, inkább a 3 csillagos kategóriának felenek meg) trópusi növényzet között, a Beach Villák mögött a 2. sorban találhatók. A Beach Villák (BUX3) rendelkeznek továbbá síkképernyős tv-vel, és napozóteras�-

szal. Mindkét szobatípusban egy felülről részben nyitott fürdőszoba található. A Jacuzzi Beach Villák (BUX4) felszereltsége megegyezik a beach villákéval, rendelkeznek továbbá egy intim belső udvarral és jacuzzival. A cölöpökre épített Sangu Water Villák (BUM1) berendezése megegyezik a Beach Villákéval, közvetlen lejárattal a vízbe. A trópusi kertben elhelyezkedő Sulthan Villák (BUM2) berendezése megegyezik a Beach Villákéval, továbbá nyitott fürdőszoba, esőztető zuhany és jacuzzi, öltözőszoba, nyitott nappali nagy terasszal, privát medence nyugágyakkal és a strandon saját napernyőkkel és nyugágyakkal. A víz alatti áramlatoktól és a tenger vízszintjének változásától függően a Sangru Water Villák teraszáról való fürdőzést biztonsági okokból korlátozhatják. Ellátás: Félpanzió, teljes panzió vagy all inclusive. Bőséges büféétkezések reggel, délben. Hetente többször témaest. All inclusive esetén bizonyos nemzetközi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok pohárban (kivéve pezsgő, koktélok, frissen készített gyümölcslevek, espresso, capuccino és minibár). Sport és fitness: All Inclusive: fitness terem, strandröplabda, asztalitenisz, tollaslabda, szörfdeszka kölcsönzés (csak haladóknak), kenu és darts. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): teniszpálya, kerékpárkölcsönzés, nyílt tengeri horgászat, biliárd, 6-lyukú golfpálya, driving range, golfoktatás, kite szörf, szörf- és vitorlás iskola. „Pro Divers Kuredu” búvárbázis, búvár- és snorkel programokkal. Félpanzió esetén térítés nélkül: Szörfdeszka kölcsönzés (csak haladóknak), fitness terem, strandröplabda, kenu, darts és asztalitenisz.

Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): Spa központ wellness ajánlatokkal. Szórakozás: Hetente többször zenés szórakoztató programok, esti szórakoztató programok. Egyéb: Nászutas ajánlatok. Személyenként és tartózkodásonként egy alkalommal hajókázás naplementekor. 1 üveg (1 liter) ásványvíz naponta és szobánként az all inclusive vendégeknek. Kérjük az all inclusive vendégeket, hogy az érkezéskor kapott műanyag karszalagot viseljék. A TUI német nyelven beszélő helyi képviselője a nyaralás ideje alatt személyesen áll a vendégek rendelkezésére.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás bungalóban, félpanziós ellátással személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1988 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, félpanzióval repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

46 €

További információ az árlistában.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Környezet

WWWWWWWWWW WWWWWWWWWW WWWWWWWWWW WWWWWWWWWW WWWWWWWWww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

55


Maldív-szigetek > Észak-Male Atoll Meeru Island Resort & Spa 4

All Inclusive

Búvárkodás

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, teljes panzióval személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

2050 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, teljes panzióval, repülés és transzfer nélkül személyenként már

80 €-tól

További információ az árlistában.

56

WWWWW Strand WWWWw Párok WWWWw Sport és fitness További információk az árlistában. Észak-Male Atoll MLE 20010 Fekvése: Meeru szállodasziget az ÉszakMale Atollon található, hosszúsága kb. 1,2 km, szélessége kb. 400 m. A szálloda korallzátonya csónakkal kb. 10 percre található. Külső korallzátony kb. 800 m. Transzferidő gyorshajóval kb. 60 perc. A szálloda szolgáltatásai: A nemzetközi vendégkörrel rendelkező sziget a német utasok körében különösen közkedvelt. A szálloda barátságos kiszolgálásáról, kellemes és személyes hangulatáról híres. A viszonylag nagy sziget atolljának belső oldala hosszú, fehérhomokos tengerpartjának köszönhetően fürdőzésre csábít. A zátony külső oldala egy természetes korallstrand (fürdőcipő viselése ajánlott). A Resort két részből áll, a vendégek rendelkezésére 2 recepció áll (az északi részen vagy a központban, az elhelyezéstől függően). Könyvtár, ékszerüzlet, internet szoba (térítés ellenében). Két nyitott központi étterem („Maalan” a sziget északi részén kizárólag felnőttek részére és a „Farival” étterem a sziget középső részén), három specialitásokat kínáló étterem (ázsiai wok, „The Hot Rock” lávakövön készült ételekkel és „The Goma” grillétterem egy jachton). „Hungaanu” kávézó, „Uthuru” bár (kizárólag felnőttek részére). Két medence (az egyik kizárólag felnőttek részére), gyermekmedence és napozóterasz. A medencéknél a napernyők, a nyugágyak és a strandtörölközők térítésmentesen állnak rendelkezésre.

Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Villák: 286. Elhelyezés: A Garden szobákban (DZX1) (inkább 3 csillagos kategóriának felel meg) zuhanyzó, WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, műholdas TV, CD lejátszó, telefon, széf, minibár, kávé- és teakészítési lehetőség, ülősarok és terasz. A modern és tágas, fából készült Beach Villákban (BUX1) kingsize vagy két különálló ágy, felülről félig nyitott fürdőszoba, zuhanyzó/WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, műholdas TV, CD lejátszó, telefon, széf, minibár, kávé/teafőző, ülősarok és terasz. A sziget távolabbi részén a strandon található. A Jacuzzi Beach Villák (BUX2) a beach villáknak megfelelő felszereltséggel, valamivel nagyobbak, továbbá CD/DVD lejátszó, valamint rendelkeznek egy kis intim belső udvarral, itt pezsgőfürdő és napozóterasz található. A víz felett, cölöpökön álló Jacuzzi Water Villák (BUM1) hasonló berendezéssel, zárt fürdőszobával, továbbá síkképernyős tv, DVD/CD lejátszó, kávéfőző gép. Privát napozóterasszal, nyugággyal, és közvetlen lejárattal rendelkeznek a tengerre (a víz alatti áramlatoktól és a tenger vízszíntjének változásától függően a teraszról való fürdőzést biztonsági okokból korlátozhatják). Ellátás: Teljes ellátás. Bőséges büféétkezések reggel, délben és este a központi étteremek valamelyikében (elszállásolásnak megfelelően). All inclusive: Reggel, délben, este büfé a központi éttermek egyikében (az elszállásolásnak megfelelően), délutánonként 15.00-18.00 között tea és kávé. Helyi és bizonyos nemzetközi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok 10.00-24.00 között.

Sport és fitness: Röplabda, futball, asztalitenisz, biliárd, darts. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): Tollaslabda, „Ocean Pro“ búvárbázis, snorkel felszerelés, szörf, katamarán, nyílt tengeri horgászat, fitness terem, két teniszpálya, kerékpárkölcsönzés, 9-lyukú golfpálya, putting green, driving range. Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): a két „Duniye Spa“ masszázzsal és szépségápolási kezelésekkel várja a vendégeket. Szórakozás: Esti szórakoztató programok, mint pl. diszkó, filmvetítés, élőzene és tánc show. Egyéb: Nászutas és házassági-évfordulós ajánlatok. Kérjük az all inclusive vendégeket, hogy az érkezéskor kapott műanyag karszalagot viseljék. A BUX2, BUM1 villákban a min. életkor 18 év. A TUI Male-ban tartózkodó, német nyelven beszélő helyi képviselője a nyaralás ideje alatt telefonon áll a vendégek rendelkezésére

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda

WWWWWWWWWW

Megjegyzés: részletes áttekintéshez sajnos nem áll elegendő vendégvélemény rendelkezésre.

Többet ér a pénze További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Dél-Male Atoll < Maldív-szigetek Ezt ajánljuk: Biyadhoo Island w

Illusztráció

Sokszínűség WWWWw Strand WWWWw Párok WWWWw Sport és fitness További információk az árlistában. Dél-Male Atoll MLE 30020 Fekvése: A dél-keleti atoll belsejében, a Biyadhoo szigetet szinte körbezárja egy széles lagúna, egy gyönyörű strand a nyugati oldalon és buja trópusi növényzet. Hosszúság: kb. 400 m, szélesség: kb. 400 m, távolság a korallzátonytól: kb. 20-50 m, távolság a külső korallzátonytól: kb. 3,5 km. Transzfer kb. 30 perc gyorshajóval. A szálloda szolgáltatásai: Biyadhoo sziget csodálatos búvár és szörfparadicsom, eredeti vonzerejét megtartva ideális helyszíne a nyugodt, pihentető nyaralásnak. Recepció széffel (térítés nélkül), ajándék üzlet, és egy butik. A légkondicionált, kőpadlós étteremben nemzetközi és ázsiai ételek, továbbá egy szabadtéri bár a strandon. Mosodai szolgáltatás (térítés ellenében) teszi kerekké a kínálatot. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 96. Elhelyezés: A célszerűen berendezett Standard szobák (DZX1) hat kétemeletes épületben találhatók, amelyek a víztől kissé távolabb helyezkednek el, a stranddal párhuzamosan, a dús trópusi növényzetbe simulva. Minden szobában zuhanyzó/ WC, hajszárító, légkondicionáló, telefon, minibár (térítés ellenében), vízforraló kávé/teakészítéshez és balkon a tenger felőli oldalon.

A választás szabadsága

Ellátás: Teljes panzió vagy all inclusive. Bőséges büféétkezések reggel, délben és este. Tea, kávé és snack ételek a bárban 16.00-17.00 között (teljes panzió esetén térítés ellenében). All inclusive ellátás esetén az alábbiak szintén térítés nélkül: bizonyos alkoholtartalmú és alkoholmentes italok a „Coconut” bárban 10.00-24.00 óra között (pl. sör, folyóbor, tea, kávé, bizonyos koktélok és üdítő italok).

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, teljes panzióval személyenként, budapesti indulással már -tól TUI egyénileg

1774 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, teljes panzióval, repülés és transzfer nélkül személyenként már

Sport és fitness: Röplabda és futball. All inclusive ellátást foglaló vendégeknek térítés nélkül: szörf és snorkel felszerelés. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): vízisport központ, szörf, katamarán és snorkel felszerelés. Ezen kívül búvárbázis is található a strandon.

59 €-tól

További információ az árlistában.

Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): „Himeyn Spa” különböző wellness és szépségkezelésekkel. Szórakozás: Változatos szórakoztató programok, többek között diszkó és folklórest hetente egy alkalommal. Egyéb: Nászutas és házassági-évforduló ajánlatok. A TUI Male-ban tartózkodó, német nyelven beszélő helyi képviselője a nyaralás ideje alatt telefonon áll a vendégek rendelkezésére.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda

WWWWWWWWWw

Megjegyzés: részletes áttekintéshez sajnos nem áll elegendő vendégvélemény rendelkezésre.

Többet ér a pénze W Kedvezményes időpontok W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

57


Thaiföld > Áttekintés

Sétáljon egyet China Town-ban reggeli előtt. A kifőzdék, piacok, kis üzletek és templomok nyüzsgő negyede reggel a legélénkebb. A séta után a Chao Phraya folyó teraszán elfogyasztott reggeli sokkal ízletesebb.

Thaiföld Thaiföld Sehol a világon nem találkozhat ennyi mosolygós arccal – az ősi kultúrák középpontjában Thaiföld egy elsőrangú egzotikus paradicsommá nőtte ki magát. Egy ország tele csodákkal: hihetetlen romvárosok, Ázsia egyik legsokoldalúbb fővárosa, Bangkok és a Phuket szigetén megtalálható, fényképalbumokba illő homokos tengerpartok. Thaiföld nagyon sokat kínál – tegye azt, amit a helyiek tesznek - Ajándékozzon egy mosolyt az országnak!

Beutazási szabályok Minden fontos információt ezzel a témával kapcsolatban, az árlistában, az „Üdülés Thaiföldön” tájékoztató oldalon talál.

Időjárás Thaiföldön Bangkok és környéke

Phuket

Nov

Dec

Jan

Feb

Márc

Levegő napközben ºC

32

31

32

33

34

Apr 35

Vízhőmérséklet ºC

27

27

26

27

27

28

Napos órák / nap

8

8

9

9

9

9

Esős napok / hónap

5

1

1

2

2

4

Nov

Dec

Jan

Feb

Márc

Apr

Levegő napközben ºC

31

31

32

33

34

33

Vízhőmérséklet ºC

28

27

27

28

28

28

Napos órák / nap

7

8

9

10

9

8

Esős napok / hónap

13

6

3

2

4

9

A fenti hőmérsékleti adatok több éves átlagot tükröznek. A valós értékek az időjárás függvényében ettől eltérhetnek.

TUI képviselet A célterületen német/angol nyelven beszélő képviselő áll utasaink rendelkezésére. Bővebb információ az árlista bevezető oldalain található.

Fontos információk egy mondatban Nyelv: Thaiföld hivatalos nyelve a thai, az üzleti nyelv az angol. A szállodákban, üzletekben, bankokban és a turisztikai központokban angolul beszélnek. Időeltolódás: a közép európai időhöz képest télen +6 óra, nyáron +5 óra. Részletes tájékoztatás az árlistában található. Bangkok Vásárlás, városnézés, pihenés és így tovább… Ázsia ezerarcú, feltörekvő nagyvárosa arra vár, hogy felfedezze. Egy kupacban új és régi, kelet és nyugat, lazaság és hektikus forgalom. Egy város, amelyben egy halom felejthetetlen élmény várja. Egyrészt a templomkertek csöndje, másrészt a piacok és utcák élénk forgataga. Megannyi bevásárlóközpont, nemzetközi szállodaláncok és temérdek kis üzlet, a kifőzdékből áradó különös illatok. Fedezze fel ezt a pezsgő és lenyűgöző világvárost saját szakállára vagy válasszon számtalan kirándulásunk közül.

58

Ramada Plaza Menam Riverside Bangkok . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 60. Siam City Hotel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 60. Pattaya A nyüzsgő város Bangkoktól kb. 130 km-re délkeletre található. A 80-as években Pattayát megrohamozták a látogatók, amely így Délkelet Ázsia legnagyobb és legismertebb fürdőhelyévé nőtte ki magát. Az átfogó városfejlesztésnek köszönhetően nagy zöldterületek keletkeztek, a nemzetközi étteremláncok és neves divatcégek újra felfedezték maguknak Pattayát. Egy csúcstechnológiás szennyvíztisztító telep gondoskodik a tengervíz tisztaságáról, a mediterrán parti sétány pedig csavargásra hív. A számtalan étteremben és kifőzdében minden ízlésnek és minden pénztárcának van megfelelő ajánlat. Este Pattaya színesen csillog. A parti út déli része este utcai árusok, pubok és divatos találkozóhelyek által szegélyezett sétálóutcává változik. A Phra Tamnak domb mögött tálható Cliff Bay-ből csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a partközeli szigetekre. Itt található a Sheraton Pattaya luxus szálloda is. Golfozóknak egy tipp: hat népszerű 18-lyukú golfpálya autóval csak kb. 30 perc távolságra található. Thai Garden Resort . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61. Sheraton Pattaya Resort . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62. Phuket Phuket, Ázsia egyik legkedveltebb úticélja, Bangkoktól kb. 900 km-re található. Minden vendég számára ideális feltételeket biztosít a nyaraláshoz: csodálatos homokos partszakaszok, hangulatos kisebb és nagyobb öblök, dús, trópusi vegetáció, csodás fekvésű golfpályák, kiváló sportolási lehetőségek, jó feltételekkel bíró búvárterületek és nemzetközi kényelmet és luxust nyújtó szállodakínálat. A hosszan elnyúló, viszonylag csendes Karon Beach partszakaszon néhány étterem, bár és üzlet várja a pihenésre vágyó vendégeket. Aki viszont valamivel élénkebb nyaralást keres, a nyüzsgő Patong Beach-en a legjobb helyen jár. Andaman White Beach Resort . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Dusit Thani Laguna Phuket . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Courtyard by Marriott Phuket at Patong Beach . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BanThai Beach Resort & Spa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

63. 64. 65. 66.


テ》tekintテゥs < Thaifテカld

59


Thaiföld > Bangkok Ramada Plaza Menam Riverside Bangkok 2w Sokszínűség WWwww Központ WWwww Család WWWWw Párok Wwwww Sport és fitness További információk az árlistában.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 3 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel személyenként, bécsi indulással már -tól TUI egyénileg

994 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel, repülés és transzfer nélkül személyenként már

46 €-tól

További információ az árlistában.

Wohn­bei­spiel Doppelzimmer Standard mit Meerblick

Bangkok BKK 20017 Fekvése: közvetlenül a Menam Chao Phraya folyó partján. A Taksin hídhoz, a Skytrain megállójához a szálloda állandó hajójáratot üzemeltet, amely térítés nélkül vehető igénybe. Transzferidő: kb. 45 perc. A szálloda szolgáltatásai: A nemzetközi Ramada szállodalánc tagjában az ismert kényelem és a tapintatos, visszafogott kiszolgálás várja a vendégeket. Ezt a thai vendégszeretettel ötvözve adottak a kellemes időtöltés feltételei ebben a nyüzsgő városban. A 16 emeletes szálloda U-alakú épülete a fejedelmi folyó felé nyitott. A kulináris kínálat szerteágazó és változatos. Különböző á la carte éttermek mindenféle finomságokat kínálnak, legyen szó a bőséges vacsoráról vagy könnyű falatokról. A teraszon egy nagy medence, jacuzzi és pool bár található. Nyugágyak, napernyők és törölközők térítés nélkül állnak rendelkezésre. További szolgáltatások: lobby lounge szórakoztató programokkal, fodrász, wifi a szálloda teljes területén (térítés ellenében), mosoda és 24 órás szobaszerviz. Hitelkártyák: Visa, MC, Amex és Diners. Szobák: 525. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: Az elegáns és tágas Deluxe Poolés Riverview szobákban (DZX1) kingsize vagy két különálló ágy. A 34 m2-es szobákban fürdőszoba, külön zuhanyzó, WC, hajszárító, fürdőköpeny, szobapapucs, légkondicionáló,

műholdas TV, telefon, széf, minibár, vízforraló tea/kávékésztéshez valamint kilátás a folyóra és a medencére. Ezek a szobák Club Deluxe szobaként (DZX3) is foglalhatók az alábbi kiegészítő szolgáltatásokkal: privát check-in, választható reggeli az exclusive Executive Lounge-ban, délután „Teatime“ a lounge-ban (kávé, tea, üdítő italok és snack ételek), ingyenes internethasználat a lounge-ban. A 42 m2-es Grand Deluxe szobák (DZX2) hasonló felszereltséggel (extra szolgáltatások nélkül) és oldalról folyóra néző vagy városra néző kilátással. A kényelmes Plaza Suite-k (SUX1) kb. 52 m2 területűek, a városra néznek, berendezésük megegyezik a szobákéval külön nappalival és hálószobával (kingsize ággyal) rendelkeznek. Ellátás: Reggeli: kezdje a napot egy kiadós reggelivel, amelyet az amerikai típusú büféreggeli kínálatából állíthat össze magának. Sport és fitness: Térítés nélkül: jól felszerelt fitness terem, szauna, gőzfürdő. Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): Merítsen energiát és lazuljon el egy jótékony masszázstól a spa-ban.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda Kiszolgálás Berendezés Ellátás Animáció Környezet

WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWWw WWWWWWWWww WWWWWwwwww WWWWWWWwww

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában.

Többet ér a pénze W Előfoglalási kedvezmény W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

Siam City Hotel 5 Sokszínűség WWWww Központ WWWww Párok WWwww Család További információk az árlistában.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 3 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel személyenként, bécsi indulással már -tól TUI egyénileg

969 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel, repülés és transzfer nélkül személyenként már

42 €-tól

További információ az árlistában.

Wohn­bei­spiel Doppelzimmer Standard

60

Bangkok BKK 20007 Fekvése: Nagyon központi helyen a Si Ayuthaya Road-on. A Siam Square számtalan üzlete és Bangkok látványosságai kényelmesen és gyorsan megközelíthető a Skytrainnel, amelynek „Phayathai” megállója gyalogosan néhány perc alatt elérhető. Transzferidő: kb. 30 perc. A szálloda szolgáltatásai: A luxus szállodában szembetűnő az európai design és a tradicionális valamint a modern thaiföldi stílusjegyek jól sikerült kombinációja. Az öt á la carte étteremben a thai, japán, kínai, mediterrán és nemzetközi konyha specialitásai kaphatók. Snack ételek, egzotikus koktélok és frissítők a lobby bárban vagy a kávézóban fogyaszthatók. A 6. emeleten található a medence, egy jacuzzi és pool bár. Nyugágyak, napernyők és törölközők térítésmentesen állnak rendelkezésre. Wifi (térítés ellenében), butikok, fodrász, ékszerész, szabó, tisztító és mosoda, valamint 24 órás szobaszerviz. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex és Diners. Szobák: 501. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: A modern szobák kb. 32 m2 alapterületűek és a Siam toronyban vagy az Ayuthaya szárnyban találhatók. Minden szobában fürdőszoba/WC, külön zuhanyzó, hajszárító, fürdőköpeny, szobapapucs, légkondicionáló, műholdas TV, telefon, internetkapcsolat, széf, minibár, vízforraló

tea/kávékészítéshez. Deluxe (DZX1) vagy Club Floor Room (DZX2) szobák foglalhatók. Az exkluzív club részlegben különleges szolgáltatások: privát be/kijelentkezés, saját lounge részleg, választható reggeli a loungeban. happy hour alkoholtartalmú italokkal és frissítőkkel 17.30-19.00 között, egész nap snack ételek, kávé, tea, üdítők, vasalás (1 ruhadarab/fő/nap), cipőtisztítás, fax vagy VCD/CD lejátszó lekérésre, ingyenes helyi telefonbeszélgetés, internet a club loungeban vagy a szobában ingyenesen, késői kijelentkezés 16.00-ig (helyek függvényében) Ellátás: Reggeli: büfé formájában. Sport és fitness: Térítés nélkül: modern fitness terem, jacuzzi és szauna. Wellness: Térítés ellenében: az elegáns „Lotus Spa of Siam”

A TUI-vendégek véleménye: Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

Többet ér a pénze

XXS Kedvezményes gyermekár* min. 7 éjszaka foglalása esetén (korlátozott számban foglalható)

60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal W Büfé vacsora utalvány min. 3 éjszaka tartózkodás esetén W Gyermekkedvezmény * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Pattaya < Thaiföld Thai Garden Resort

1111

Illusztráció

Sokszínűség Wwwww Strand Wwwww Ellátás WWWww Párok További információk az árlistában. Pattaya BKK 30022 Fekvése: Észak-Pattaya központjához közel. A központi strand kb. 900 m, Jomtien kb. 8 km távolságra. A nyüzsgő városközpont taxival kb. 10 perc. Üzletek, éttermek és bárok valamint egy bevásárló árkád a szálloda közvetlen közelében. Transzferidő: kb. 120 perc. A szálloda szolgáltatásai: A családbarát és sok törzsvendéggel rendelkező szálloda ideális hely azoknak, akik napközben a nyugalmat és a pihenést részesítik előnyben, míg este a színes éjszakai élet közelében szeretnének lenni. A szobák három darab egyemeletes, lapos tetős épületben oszlanak el, a szállodai szobák az 1. emeleten, az apartmanok a földszinten találhatók, utóbbiak közvetlen kertkapcsolattal. A kiváló konyha és a színvonalas szórakoztató programok adják a további magyarázatot arra, miért rendelkezik a szálloda olyan sok törzsvendéggel. A „Lanna” kávézóban thai és nemzetközi ételeket szolgálnak fel, a szálloda saját péksége egész nap friss pékárut és süteményeket kínál. A légkondicionált „Moon River Pub & Restaurant”-ban minden nap élő zene. A pub a nyaralók és a helyi lakosok kedvelt találkozóhelye. Bőséges a kínálat ételekből, koktélokból, borokból és csapot sörökből. A 25.000 m2-es trópusi kertben található a szálloda szíve: nagyméretű medence, gyermekmedence, napozóterasz és a „Lagoon” pool bár. A jacuzzik, a jacuzzi ágyak, az

ellenáramoltató és a talpmasszázs valóságos kis oázist varázsolnak ide. Nyugágyak, napernyők, törölközők térítés nélkül vehetők igénybe. A medencénél italok, snackek és hideg frissítők felszolgálva. Wifi a szálloda egész területén térítésmentesen. Könyvtár, gyermekfelügyelet (igény esetén jelezni), mosoda és tisztítószalon, szobaszerviz (06.30-24.00 között). Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 227. Helyi besorolás: 3,5 csillag. Elhelyezés: A szobák modern thai-burmai stílusban berendezettek, dupla- vagy két különálló ággyal, zuhanyzó vagy fürdőkád, WC, hajszárító, légkondicionálás, síkképernyős műholdas TV, telefon, wifi (ingyenesen), széf, hűtőszekrény és vízforraló kávé/teakészítéshez. A Standard szobák (DZX1) kb. 35 m2-esek, az első emeleten, csak lépcsőn megközelíthető (nincs lift), zuhanyzó/WC. Az új, földszinti Deluxe Hotel szobák (DZX2) kb. 33 m2 alapterületűek, zuhanyzó WC, síkképernyős TV, kis terasz kilátással a szép kertre. A földszinti Holiday bungalók (BUX1) kb. 30 m2-en, kombinált nappali/hálórész, zuhanyzó/WC és kis terasz. A kb. 49 m2-es Deluxe One Bedroom apartmanok (APX1) kombinált nappali/hálórésszel, fürdőszoba/WC, DVD lejátszó és terasz.

transzfert és időpontot rendelni). A strandon különböző vízisportok helyi szolgáltatóktól. A vízisport ajánlat időjárásfüggő. Egyéb: A szobákban és az apartmanokban található hűtőszekrény szabadon használható.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel személyenként, bécsi indulással már -tól TUI egyénileg

1090 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel, repülés és transzfer nélkül személyenként már

30 €-tól

Hozzáfoglalható kényelem w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 32 €-tól További információ az árlistában.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Ellátás: Reggeli. Indítsa a napot egy bőséges reggelivel. A változatos, amerikai büféreggeli mindenféle hideg és meleg reggeli ételt kínál 06.30-11.00 között.

Szálloda

WWWWWWWWWW

Sport és fitness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): Tradicionális thai és talpmasszázs, kívánsága szerint akár a szobában is. A közelben minigolf és több golfpálya (a recepción szívesen segítenek

Többet ér a pénze

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában. Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

W Kedvezményes időpontok W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

61


Thaiföld > Pattaya Sheraton Pattaya Resort

5

Wellness

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel személyenként, bécsi indulással már -tól TUI egyénileg

1246 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel, repülés és transzfer nélkül személyenként már

58 €-tól

Hozzáfoglalható kényelem w TUI Cars bérautó naponta (7 napos bérlet esetén) 32 €-tól További információ az árlistában.

62

Strand Ellátás Párok

WWWWW Wwwww WWWWw

További információk az árlistában. Cliff Bay BKK 31025 Fekvése: A Cliff Bay földnyelven, közvetlenül a strandon, Pattaya és Jomtien között egy kis magánstrandon. A Sziámiöbölre mindenhonnan csodás kilátás tárul. Naplementekor gyönyörű a látvány a közeli Koh Larn szigete. Transzferidő: kb. 90 perc. A szálloda szolgáltatásai: A luxus szállodában a legmagasabb szintű kiszolgálás és thai vendégszeretet várja a vendégeket. A szálloda berendezését a tradicionális thai és a modern stílusjegyek harmonikus ötvözete, a nemes fabútorok és az igényes anyagok jellemzik. Kulináris élvezeteket nyújt a kitűnő á la carte étterem és az elegáns coctail lounge. Finomságok a világ minden tájáról! A „Latitude Lounge”-ban thai és nemzetközi snack ételek várják. Este pedig élvezze az egyedülálló hangulatot a teraszon egy hideg ital és a kellemes műsor (többek között élő jazz zene) mellett, miközben a lélegzetelállító látványban gyönyörködik. Az „Element“-ben magas szintű kísérleti konyha nyújt kulináris élvezeteket, míg a medence közelében lévő „Infiniti“ a mediterrán konyha finomságaival és grill ételekkel csábít. A „Papaya“ étteremben tradicionális thai ínyencségeket kínálnak, gyönyörű környezetben. A trópusi növények között három szép medence és kiterjedt napozóterasz, nyugágyak, napernyők és törölközők a strandon

és a medencénél térítés nélkül állnak rendelkezésre. További szolgáltatások: könyvtár, kis butik, business központ és Link@Sheraton valamint szükség esetén orvosi ellátás. Cipőtisztító, mosoda és szobaszerviz napi 24 órában, igény esetén gyermekfelügyelet. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex és Diners. Szobák: 153. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: Elegáns és tágas szobákban (kb. 45 m2) fürdőszoba, külön zuhanyzó, WC, hajszárító, fürdőköpeny, szobapapucs, légkondicionálás, műholdas TV, DVD lejátszó, telefon, széf, minibár, vízforraló kávé/teakészítéshez, vasaló és vasalódeszka, balkon vagy terasz. Foglalható kertre néző Garden View (DZX1) vagy tengerre néző Oceanview (DZM1) kivitelben. Az ízléses deluxe pavilonok (kb. 65 m2) rendelkeznek továbbá egy 42“-os síkképernyős TV-vel, szélessávú internet hozzáféréssel és extra nagy balkonnal. Foglalható trópusi kertre néző (DZX2) és tengerre néző (DZM2) változatban. Ellátás: Reggeli. Büféreggeli, bőséges kínálattal. Sport és fitness: Térítés nélkül: fitness terem. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): vízisport lehetőségek, mint pl. snorkel, búvárkodás, kajak és szörf Pattaya központi strandján vagy a Jomtien strandon (az időjárás függvényében). Több golfpálya autóval kevesebb, mint 30 perc alatt elérhető. (A recepció transzfer és időpont foglalásban szívesen segít.) Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): Az elegáns „Amburaya Spa”-ban számtalan szépítő- és testkezelés.

Egyéb: Nászutas ajánlatok. Elhelyezkedése miatt a szálloda több része, többek között a feltöltött strand és onnan tovább a tenger, csak lépcsőkön közelíthető meg. A Resort mozgáskorlátozott utasoknak nem ajánlott.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda

WWWWWWWWWW

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban (2011. márciusi állapot szerint). További információk az árlistában. Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

Többet ér a pénze

60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal W Upgrade magasabb kategóriás szobába W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Phuket < Thaiföld Újdonság a TUI-nál: Andaman White Beach Resort 2w

Illusztráció

Sokszínűség Strand Ellátás Család Párok

WWWWW Wwwww WWWww WWWWw

További információk az árlistában. Nai Thon Beach HKT 37016 Fekvése: Elzárt, privát öböl, mögötte sötétzöld dombok - akár egy oázis. A Nai Thon standtól délre, közvetlenül az álomszép, fehér és finomhomokos öbölben található szálloda szép kilátással az Andamán-tengerre. A hegyoldalba épített hotelt fentről lehet megközelíteni, az épületek egészen a tengerig húzódnak. Phuket város és Patong Beach autóval kb. egy óra. Transzferidő: kb. 20 perc A szálloda szolgáltatásai: Harmóniában a természettel – az állítás itt igaz. Az épületek elbújnak a dús növényzet között, a Resort majdnem minden részéről festői kilátás nyílik a türkizkék Andamán-tengerre. A kisméretű szálloda nyugalmat, meghittséget, thai vendégszeretetet és visszafogott kiszolgálást biztosít. Egy á la carte étterem thai ételeket és frissen fogott halakat, egy másik pedig nemzetközi és ínycsiklandó olasz ételeket kínál. A „Coconut” bár és a” The Beach Bar & Pizzeria” frissítő koktélokkal és snack ételekkel kényeztet. Napozásra hív a tágas medence, a gyermekmedencében kis vendégek mulathatnak. Nyugágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon térítés nélkül vehetők igénybe. A kényelmet szolgálja még: üzleti szolgáltatások (fax, fénymásoló), wifi és internet kávézó három számítógéppel (térítés nélkül), ajándéküzlet, gyermekfelügyelet

és mosodai szolgáltatások. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex. Szobák: 50. Helyi besorolás: 4 csillag. Elhelyezés: Minden szoba ízlésesen és igényesen berendezett. A trópusi fa meleg színei és a csodálatos panoráma határozzák meg a látványt. A szobákban egy nagyméretű vagy két különálló ágy, fürdőszoba/zuhanyzó/WC, hajszárító, fürdőköpeny, szobapapucs, légkondicionálás, síkképernyős TV, CD/DVD lejátszó, széf, vízforraló kávé/tea készítéshez valamint vasalódeszka (lekérésre) és strandtáska. Minden Sea View Deluxe (DZM1) szobában nyitott zuhanyzó és tengerre néző balkon. A kényelmes Sea View Deluxe outdoor Jacuzzi (DZM2) szobákban balkon vagy terasz, továbbá privát kültéri jacuzzi. A pineafenyők és kókuszpálmák alatt megbújó modern Beach Front Pool Villák (BUX1) tipikus dél-thaiföldi kézműves kiegészítőkkel lettek ízlésesen dekorálva. Itt teljes az intimitás: a privát medencéből varázslatos kilátás nyílik az öbölre. Fogyasztás a minibárból (csak a BUX1 szobában) térítés nélkül, naponta 4 üveg vízzel, 6 üveg üdítőitallal, 4 üveg sörrel és 2 kis csomag snack-kel feltöltve. Ellátás: Reggeli. Bőséges amerikai típusú büféreggeli. Sport és fitness: Térítés nélkül: modern, jól felszerelt fitness terem, kenu, snorkel felszerelés. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): búvárkodás (igény esetén, kérjük jelezni). Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a vízisport ajánlat időjárásfüggő. Phuket legjobb golfpályái közül több is autóval kb. 20 perc távolságra.

Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): A „Dala Spa” szépen ápolt környezetben kellemes masszázzsal, és különféle szépségkezeléssel várja vendégeit.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel személyenként, bécsi indulással már -tól TUI egyénileg

1321 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel, repülés és transzfer nélkül személyenként már

54 €-tól

További információ az árlistában.

A TUI-vendégek véleménye: Jelenleg nem áll rendelkezésre vendégvélemény, mivel a szálloda újdonságként szerepel kínálatunkban.

Többet ér a pénze

XXS Kedvezményes gyermekár* min. 7 éjszaka foglalása esetén (korlátozott számban foglalható)

60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal W Kedvezményes időpontok W Gyermekkedvezmény * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

63


Thaiföld > Phuket Illusztráció

A szálloda fekvése álomszép! Az egyik oldalon a tengerpart, a másik oldalon egy védett stranddal rendelkező laguna. Ehhez jön még a kellemes hangulat és a kitűnő kiszolgálás. Legjobb feltételek, hogy pihentető legyen a trópusi nyaralás.

Dusit Thani Laguna Phuket 5 Golf

Jó közérzet

Sokszínűség

A teljes kikapcsolódáról az "Angsana Spa" gondoskodik. A lótuszvirág alakzatban elrendezett nyolc különálló thai pavilonban masszázs, aromaterápia és szépségápolási kezelések kényeztetik a vendégeket.

WWWWw Strand WWwww Ellátás WWWWw Párok WWWww Sport és fitness További információk az árlistában.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel személyenként, bécsi indulással már TUI egyénileg

1350 €-tól

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel, repülés és transzfer nélkül személyenként már

58 €-tól Hozzáfoglalható kényelem w Prémium csomag*, pl. lounge használattal, privát transzferrel, személyenként és tartózkodásonként 45 € *Csak szállás foglalás esetén nem érvényes

További információ az árlistában.

64

Bang Tao Beach HKT 49038 Fekvése: A szálloda a 3,2 km hosszú Bang Tao strandon található. Hajó vagy autóbusz járat a többi lagúnahotelhez vagy a bevásárlóközponthoz térítés nélkül. A Patong Beach-re vagy Phuket strandra közlekedő autóbusz járat (kb. 45 perc) térítés ellenében. Transzferidő: kb. 30 perc. A szálloda szolgáltatásai: „Ruen” thai étterem. „Laguna Café”, „Casuarina Beach Restaurant & Pub” tengeri ételekkel, „La Trattoria” kitűnő olasz konyhával és „Horizon Lounge” koktélokkal és egzotikus italokkal. Nagyméretű medencetérségben napozóterasz, gyermekmedence, és bár. Nyugágyak, napernyők és törölközők a strandon és a medencénél ingyenesen használhatók. Lobby, könyvtár, játékszoba, szabadtéri sakk, virágüzlet, drogéria, butik, ajándéküzlet, fodrász és szépségszalon. Gyermekklub, játszótér és gyermekfelügyelet (térítés ellenében). Mosoda és 24 órás szobaszerviz. Hitelkártyák: Visa, MC, Amex és Diners. Szobák: 226. Helyi besorolás: 5 csillag. Elhelyezés: A Deluxe Lagoon View (DZX1) szobák, kb. 32 m2, értékes alapanyagokkal berendezve, bennük fürdőszoba, WC, hajszárító, fürdőköpeny, légkondicionálás, műholdas TV, telefon, széf, minibár, vízforraló és balkon vagy terasz. A Deluxe Sea View (DZX2) szobák, kb. 32 m2 hasonló berendezéssel a tenger felőli oldalon. A tengerre néző kitátást a növényzet korlátozhatja. A strandhoz legközelebb a kb. 32 m2-es Ocean Front Deluxe (DZX3) szobák találhatók. A Dusit Club (DZX4) szobák, kb. 36 m2, berendezése megegyezik a Deluxe Sea View szobával, továbbá CD lejátszó és ingyenes internet. A „Club” vendégek részére további kiegészítő szolgáltatások (pl. privát bejelentkezés és expressz kijelentkezés, naponta friss gyümölcsök, üdítőitalok a

minibárban, ingyenes internet, reggeli lehetőség a ”La Trattoria” étteremben, délutánonként tea, vacsora előtt italok a Horizon Lounge-ban. Exkluzív elhelyezést ígér a kétszintes Laguna Pool Villa (VIX1), kb. 290 m2, külön nappali és hálószoba, étkező, terasz a földszinten, balkon a felső szinten, privát medence, napozóterasz és kültéri zuhanyzó, privát napozóhely a strandon. A „Club” szolgáltatásain felül érkezéskor egy üveg vörösbor és csokoládé, kedvezmények a spa kezelésekre, késői kijelentkezés (16.00 óráig) a szabad helyek függvényében. Ellátás: Reggeli vagy félpanzió. Büféreggeli. Este választható menü vagy büfé az éttermekben. Sport és fitness: Térítés nélkül: 2 teniszpálya, fitness terem, aerobik, asztalitenisz, röplabda, vízi kosárlabda, jogging ösvény. Térítés ellenében (helyi szolg.-tól): mountain bike, szörf, kajak, búvárkodás. A közelben egy lovarda. A Laguna Phuket 18-lyukú golfpálya a közelben. Wellness: Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): az „Angsana Spa”-ban szépség és egészség kezelések. Szórakozás: Szörf-, vitorlás- és teniszoktatás. Batikolás, ernyőfestés. Thai gyümölcs faragás. Thai boksz.. Egyéb: Nászutas ajánlatok.

A TUI-vendégek véleménye:

0% 20% 40% 60% 80% 100%

Szálloda

WWWWWWWWWw

* Nagyon elégedett és elégedett vendégek aránya %-ban.

Többet ér a pénze

XXL Bónusz* min. 7 éjszaka foglalása esetén személyenként és tartózkodásonként, időpontok az árlistában. 30 napos kedvezmény, amen�nyiben legkésőbb 30 nappal az indulás előtt foglal 60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal W Kedvezményes időpontok W Kétágyas szoba egy fő részére felár nélkül, bizonyos időpontokban W Gyermekkedvezmény

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


Phuket < Thaiföld Courtyard by Marriott Phuket at Patong Beach 1111

Illusztráció

Sokszínűség WWWww Strand WWwww Ellátás WWwww Párok WWwww Sport és fitness További információk az árlistában. Patong Beach HKT 40029 Fekvése: A szálloda központi fekvésű, mégis nyugodt környezetben, egy mellékutcában, a Patong-öböl déli végében várja a pihenésre vágyókat. A nyilvános strand kb. 100 m-re található, a „Hard Rock Patong” a szállodával közös épületben, míg Patong nyüzsgő központja számtalan üzlettel, étteremmel, bárral, utcai árussal és színes forgatagával néhány perc kényelmes sétával érhető el. Transzferidő kb. 50 perc. A szálloda szolgáltatásai: A Courtyard by Marriott szállodalánc hétszintes és központi fekvésű tagja ideális nyaralóhelyszín. Az előzékeny személyzet és a lezser hangulat mindenki számára pihentető nyaralást ígér. Aki nem szeret strandolni, a szállodán belül talál magának szórakozást, aki szereti a strand nyüzsgését, egy rövid sétával eléri. Éjszakai szórakozásra vágyók pár lépés után már elmerülhetnek a forgatagban. A szálloda 4 konferenciaterme egyúttal az üzleti utazóknak is kedvez. A hotel a kulináris élvezetekről is gondoskodik. A „MoMo Café” reggelit, ebédet és vacsorát biztosít, a szálloda borospincéjében pedig minőségi borok széles választéka várja a vendégeket. A „MoMo 2Go” kávézó egész nap nyitva tart, ahol süteményt és ízletes szendvicseket szolgálnak fel. Internet-sarok. A naplemente a tetőteraszról nézve igazi élmény, innen, a 7.

emeletről csodálatos a kilátás a Patong-öbölre. A szálloda központi részét a teraszos formában kialakított medence képezi, amelyet két, egymással vízeséssel összekötött medencerész alkot. A napozóteraszon a nyugágyak, napernyők és strandtörölközők térítésmentesen állnak rendelkezésre. Business központ, mosoda és szobaszerviz. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex, Diners Club. Szobák: 390. Helyi besorolás: 4 csillag. Elhelyezés: A modern szobákban egy nagyméretű vagy két különálló ágy, zuhanyzó/WC, hajszárító, fürdőköpeny, szobapapucs, légkondicionáló, telefon, síkképernyős műholdas TV DVD lejátszóval, internet-hozzáférés (vezetékes és wifi egyaránt), széf, vízforraló tea/ kávé készítéséhez, vasaló és vasalódeszka. Foglalható balkon nélküli Standard (DZX1) szoba, továbbá a valamivel kényelmesebb Deluxe (DZX2) szoba. A Premier (DZX3) szobák kb. 40 m2-esek, hasonló felszereléssel valamint balkonnal rendelkeznek. Ellátás: Ellátás nélkül, reggeli vagy félpanzió. Bőséges büféreggeli a szálloda központi éttermében. Félpanzió esetén vacsora a „MoMo Café”-ban, választható menü (előétel, főétel és desszert) felszolgálással. A vacsorához üdítő italok térítésmentesen fogyaszthatók. Sport és fitness: Térítésmentesen: fitness központ. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): bowling, gokart, búvárkodás és snorkel. A tengerparton számtalan vízisport lehetőség áll a vendégek rendelkezésére (időjárás függvényében). A sziget három 18 lyukú golfpályája autóval

kevesebb, mint 30 percen belül érhető el. A recepció transzfer és időpont foglalásban szívesen áll rendelkezésre. Gyermekek: „Kids World” gyermek- és tiniklub. A playstation, a biliárd, az internet és a filmek csak egy része a színes palettának. Egyéb: Nászutas ajánlatok. Szolgáltatás a nyugodt alvás érdekében: A matracot, a takarót és a párnákat a vendég kívánságának megfelelően bocsájtják rendelkezésre a tartózkodás teljes időtartamára.

A választás szabadsága A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, ellátás nélkül, személyenként, bécsi indulással már

1145 €-tól

TUI egyénileg 1 éjszaka szállás kétágyas szobában, ellátás, repülés és transzfer nélkül személyenként már -tól

23 €

További információ az árlistában.

A TUI-vendégek véleménye: Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

Többet ér a pénze

60 napos kedvezmény, amennyiben legkésőbb 60 nappal az indulás előtt foglal W Best price szoba, korlátozott számban W Gyermekkedvezmény További információk az árlistában.

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

65


Thaiföld > Phuket BanThai Beach Resort & Spa 4

Illusztráció

A választás szabadsága

Sokszínűség

A TUI csomag tartalmazza 7 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel, személyenként, bécsi indulással már -tól TUI egyénileg

1138 €

1 éjszaka szállás kétágyas szobában, reggelivel, repülés és transzfer nélkül személyenként már

30 €-tól

További információ az árlistában.

Strand Ellátás Párok Sport és fitness Szórakozás

WWwww Wwwww WWwww Wwwww WWwww

További információk az árlistában. Patong Beach HKT 40018 Fekvése: A szálloda Patong szívében, mégis nyugodt környezetben, a sziget nyugati részében található. A fehérhomokos Patong-öböl tengerpartjától csak a tengerparti sétány választja el. A szállodán belül nyugalom és pihenés uralkodik, míg néhány perc sétára Patong nyüzsgő központja számtalan üzlettel, étteremmel, bárral és utcai árussal várja a vendégeket. Minden nap szállodai busz térítésmentesen Phuket városba (kb. 20 km). Transzferidő kb. 45 perc. A szálloda szolgáltatásai: A törzsvendégek körében kedvelt Resort három U-alakú, négyszintes épületrészből áll, amelyek az építészetileg igényes, átlátszó lobbyban találkoznak. Az épületekben liftek üzemelnek, így kényelmesen elérhetők a szobák. A szálloda gasztronómiai kínálata változatos és sokszínű. A pool bárokban 10.00-18.30 óra között könnyű snack ételek és frissítők kényeztetik a vendégeket. A szabadtéri „Port & Starboard Bar” délelőttől egészen késő estig ízletes koktélokat kínál. Élvezze a tengerparti „The Port” nemzetközi és ázsiai étterem remekeit este, élőzene társaságában. A szálloda különálló épületeiben bevásárló árkád, további á la carte éttermek és bárok találhatók: Häagen Dazs, Starbucks Coffee, McDonalds, The Pizza Company, valamint

66

egy mexikói étterem és egy ír pub. Ez csak ízelítő az itt található nemzetközi láncok kínálatából. Három medence (kettő közülük 56 m hosszú) számos jacuzzival és három swim-up bár. Nyugágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél térítésmentesen vehetők igénybe. Különböző üzletek, fodrász, szabó és ajándéküzlet. Gyermekfelügyelet (igény esetén), számítógépek internet kapcsolattal a szálloda lobbyjában (térítés ellenében). Mosoda és szobaszerviz 24 órán keresztül. Hitelkártyák: Visa, Mastercard, Amex, Diners Club. Szobák: 290. Helyi besorolás: 4 csillag. Elhelyezés: A kb. 35 m2-es, ízlésesen berendezett Superior (DZX1) szobákban egy nagyméretű vagy két különálló ágy, fürdőszoba/WC, hajszárító, fürdőköpeny, szobapapucs, légkondicionáló, telefon, műholdas TV, széf és minibár. Minden szobához nagyméretű, medencére néző balkon tartozik. A Deluxe (DZX2) szobák a földszinten találhatók, néhány méter távolságra a medencétől. Berendezésük megegyezik a Superior szobákéval, továbbá ingyenes wifi és egy szép terasz tartozik hozzájuk. Ellátás: Reggeli. Bőséges amerikai büféreggeli a szálloda központi éttermében. Sport és fitness: Térítésmentesen: modern és jól felszerelt fitness központ. Térítés ellenében (helyi szolgáltatóktól): vízisportok, pl. szörf, búvárkodás és snorkel. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a vízisport kínálat időjárásfüggő.

Wellness: Térítés ellenében: a „Spanakarn Spa” wellness központban a test-, a reflex- és az aromamasszázsok alatt csodálatosan kikapcsolódhatnak, a szépségápolási kezelések alatt pedig a vendégek teljes mértékben feltöltődhetnek.

A TUI-vendégek véleménye: Még nem áll rendelkezésre megfelelő számú vendégvélemény ahhoz, hogy a szállodát megbízhatóan értékeljük.

Többet ér a pénze

XXL Bónusz* min. 7 éjszaka foglalása esetén személyenként és tartózkodásonként, időpontok az árlistában.

30 napos kedvezmény, amen�nyiben legkésőbb 30 nappal az indulás előtt foglal W Best price szoba, korlátozott számban W Minibár térítés nélkül W Kedvezményes időpontok W Gyermekkedvezmény * Csak szállás foglalása esetén nem érvényes. További információk az árlistában.

+++ Áraink tartalmazzák a repülőtéri illetéket! +++


TARTALOMJEGYZÉK Dominikai Köztársaság All inclusive TOP Ezt ajánljuk: Dreams Palm Beach 5 All inclusive TOP Gran Bahia Principe Premier 2w All inclusive TOP Melia Caribe Tropical 2w All inclusive Occidental Grand Punta Cana 4 All inclusive Riu Bambu 4 Prémium All inclusive TOP Riu Palace Punta Cana 5 Kuba All inclusive Be Live Turquesa e All inclusive Blau Varadero 4 Prémium All inclusive TOP • 18 Plus Sandals Royal Hicacos 2w All inclusive TOP Tryp Peninsula Varadero 4 Jamaika All inclusive TOP • Club Riu Negril 4 All inclusive TOP • Club Riu Ocho Rios 4 Prémium All inclusive TOP Riu Palace Tropical Bay 5 Flair All inclusive Sunset at the Palms 4 Barbados 28 All inclusive Almond Beach Club & Spa 4 All inclusive Almond Beach Village 4 All inclusive Almond Casuarina Beach Resort 4 Bougainvillea Beach Resort 4 Mexikó All inclusive TOP Riu Cancun 2w Prémium A 300 legjobb TUI Holly: Riu Palace Mexico 5 A 300 legjobb • Club • All inclusive Riu Tequila 4 All inclusive Riu Yucatan 4 Panama All inclusive Intercontinental Playa Bonita 2w All inclusive Playa Blanca Hotel & Resort e Riu Plaza Panama 4 All inclusive Royal Decameron e Kenya All inclusive Ezt ajánljuk: Baobab Beach 3 Diani Reef Beach 3 Wellness Kompakt Kenya 6 éjszaka Környezetbarát Bajnok Severin Sea Lodge 3 Maldív-szigetek Ezt ajánljuk: Biyadhoo Island w A 300 legjobb • Búvárkodás • Wellness Kuramathi Island Resort 4 All inclusive • Búvárkodás Kuredu 4 All inclusive • Búvárkodás Meeru 4 Thaiföld Bangkok A 300 legjobb Ramada Plaza Menam Riverside 2w Siam City Hotel 5 Pattaya Wellness Sheraton Pattaya 5 Thai Garden Resort 4 Phuket Újdonság a TUI-nál: Andaman White Beach Resort 2w BanThai Beach Resort & Spa 4 Courtyard by Marriott Phuket at Patong Beach 4 Prémium A 300 legjobb • Golf Dusit Thani Laguna Phuket 5

+++ Keresse a TUI további katalógusait az utazási irodákban! +++

8 11 13 12 15 14 10 16 21 19 18 20 22 26 24 25 27

32 31 30 33 34 39 36 38 37 40 43 44 42 45 46 51 50 48 49 52 57 54 55 56 58 60 60 62 61 63 66 65 64


Miért vinné magával az összes készpénzét nyaraláskor?

Egy gondtalan üdülés a tengerparton: felbecsülhetetlen Amit a legkevésbé szeretne magával vinni a nyaralásra, az a stressz. Miért hurcolná hát magával a bankjegyek és aprópénzek tömkelegét? MasterCard® kártyával mindig lehet magánál annyi, amennyire éppen szüksége van, és még készpénzének elvesztése vagy ellopása sem fenyegeti. Vigye magával MasterCard kártyáját bármerre is jár, és utazzon gond nélkül!

Van, amit nem lehet pénzért megvenni. Nyaraláskor is ott a MasterCard®. A bankkártya használat költségeiro˝l minden esetben tájékozódjon bankjánál. Amennyiben kártyáját ellopják vagy elveszíti, haladéktalanul tiltsa le bankjánál.

TUI utazási katalógus 2011-12  
TUI utazási katalógus 2011-12  

A TUI képes utazási katalógusa 2011-12 téli szezonra