__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

2e pa asd ag

De Bedden

De Auping SelectStore

ge

op

en

d

• gratis parkeren • gevarieerd aanbod • 32.500 m2 woon & winkelplezier • ruime openingstijden • k eurmerk schoon en veilig (K.V.O. 3e ster) • goed bereikbaar • electrische laadpalen

koop * zondagen 1 apr, 2 apr, 8 apr, 14 apr, 22 apr, 29 apr

Straatinterview

op het Ravelijncenter

Den Helder krijgt Ambiance! WIJ ZIJN OPEN OP

* Kijk naar de koopzondag ladder elders in deze krant welke winkels wanneer geopend zijn of kijk op www.ravelijncenter.nl

www. ravelijncenter.nl

2e PAASDAG ZIJN WIJ OPEN! Grando Den Helder

Ravelijncenter 29, tel.: 0223-668680, grando.nl Donderdag koopavond!

2O5RT% ING!

*

K

TWEEDE PAASDAG! MAANDAG 2 APRIL

www.i-kook.nl

Ravelijncenter 31 | Den Helder | 0223 - 66 16 50

M Like ons: facebook.com/ravelijncenter


02 R av e l i j n k r a n t

Wij zijn open op 2 e PAASD A maandag G 2 april

REMINI

SENSEA

€ 3.495

€ 1.699

SENSEA

PLAN

€ 2.695

€ 1.989

SENSEA

LAZIO

€ 2.995

HALLO, IK BEN UW KEUKENCOACH!

Nick Joor

€ 3.395

Ravelijncenter 31 1785 LX Den Helder 0223 - 66 16 50 denhelder@i-kook.nl

www.i-kook.nl


R av e l i j n k r a n t

03

Straatinterview

op het Ravelijncenter

Ambiance

bij Van Brederode Siegfried Doodeman en John Boltendal zijn de trotse eigenaren van Thuisin Van Brederode in Den Helder. Deze verf- en woonwinkel staat al sinds 1 januari 2007 als een huis op het Ravelijncenter. Inmiddels hebben de ondernemers het concept uitgebreid naar buiten, onder de noemer 'Ambiance Van Brederode’. “Men wil steeds vaker en langer genieten van het buitenleven. Dat kan heel goed door de tuin bij het huis te betrekken. De tuin wordt als het ware een verlengstuk van de woning en dat kunnen we bewerkstelligen met de producten van Ambiance”, legt Siegfried uit.

Helder is aangepast aan het showroomconcept van Ambiance. “Zodra de klant bij ons binnenstapt willen we dat hij/zij de mogelijkheden van onze producten ziet. In onze showroom is alles op ware grootte opgesteld, zodat de klant een reëel beeld krijgt van de werkelijkheid. Daarnaast geven we de klant door de speciale opstelling inspirerende ideeën voor de toepassing die hij/zij zoekt.” Vanwege de vele opties die mogelijk zijn, kan bijna iedere wens worden vervuld bij Thuisin. “We denken graag met de klant over de beste oplossing voor zijn/haar specifieke situatie.”

Kwaliteit en persoonlijk advies Voor binnen- en buitenleven Thuisin Van Brederode biedt zowel de consument als de zakelijke markt alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat. En nu kan men dus ook terecht voor allerlei zonwering, terrasoverkappingen en andere buitenlevenproducten. “We zagen in de buitenzonwering een groeimarkt, want er wordt veel naar gevraagd door onze klanten. Om hier antwoord op te kunnen geven, zijn wij op zoek gegaan naar een vakspecialist in deze branche. Die hebben wij gevonden in Ambiance.”

Totaaladvies Met de uitbreiding naar het buitenleven, reageren Siegfried, John en de medewerkers op de behoefte van de klant. “Een aantal jaren geleden hebben wij ons assortiment al uitgebreid met buitenzonwering en overkappingen, zodat we een totaaladvies kunnen geven op het gebied van sfeer, lichtregulatie en temperatuurbeheersing voor zowel de binnenals buitenruimtes. Omdat wij nu deel uitmaken van een landelijk netwerk en met speciale garanties werken, die uniek zijn in deze branche, kunnen onze klanten genieten van een nog uitgekiender assortiment met de hoogst mogelijke kwaliteit tegen een goede prijs.”

Kwaliteit. Daar draait het bij Thuisin om. Dat is terug te zien in de producten, maar ook in de service die het team biedt. “We staan naast de klant, luisteren naar de persoonlijke wensen en vullen deze in met maatwerk. Indien gewenst kunnen we adviseren, ontwerpen maken, inmeten en realiseren (leggen, plaatsen of monteren). Hiermee garanderen we dat de nieuwe aanschaf precies past op de plek en in het interieur van de klant, waardoor hij/ zij hier nog jaren van kan genieten. Als dat lukt, is onze missie geslaagd!”, aldus Siegfried. Benieuwd wat Thuisin Van Brederode voor u kan betekenen voor uw binnen- of buitenruimtes? Loop eens binnen op het Ravelijncenter 1 in Den Helder. U profiteert nog enkele weken van diverse aantrekkelijke Ambiance-acties.

Wat zijn uw namen?

Johan en Helga Lienos

Woonplaats? Den Helder

Naar welke winkels gaat u vandaag? Vandaag naar de Action en de Gamma.

Wat zijn uw favoriete winkels op het Ravelijncenter?

De Bedden (onlangs meubels voor de slaapkamer gekocht),De Schakel en Tapijtshop Gouwenberg.

Wat zijn de voordelen van winkelen in het Ravelijncenter?

Het is lekker dichtbij dus je bent er zo, makkelijk met de fiets maar ook met de auto bereikbaar.

Zijn er verbeterpunten voor winkelen in het Ravelijncenter? Voor ons zijn er eigenlijk geen verbeterpunten, het is super zo.

Is er een winkel / winkelier die u een pluim of advies wilt geven? De Schakel,we zijn keurig geholpen met de bank.

Mooiste plekje in de regio? Het strand en de dijk

Heeft U een levensmotto/slogan/gezegde waar u voor staat? 'Pluk de dag'

Door aan dit mini-interview mee te doen ontvangt geïnterviewde een cadeaubon van € 10,- te besteden bij en beschikbaar gesteld door Rick's Patat. (t.o. de Action)

Meer informatie:

www.ambiance.nl/vanbrederode

Inspirerende showroom De showroom van Thuisin Van Brederode in Den

www. ravelijncenter.nl

Colofon Uitgever: Zeeman Reclamegroep BV Oplage: 54.500 ex., verschijnt 11 keer per jaar Verspreiding: gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen Concept en vormgeving: Zeeman Reclamegroep BV Acquisitie: Zeeman Reclamegroep BV, Sabine van Berkum | 06 - 14 23 84 10 Van de redactie: de Ravelijnkrant is een gezamenlijk initiatief van het bestuur van de ondernemersvereniging, Evize en Zeeman Reclamegroep BV

M Like ons: facebook.com/ravelijncenter


04 R av e l i j n k r a n t

Kom naar de compleet vernieuwde

PAASSHOW 24 MAART T/ M 2 APRIL Met diverse nieuwe collecties en proďŹ teer van de vele paasakties!

Ontvang 10% als waardecheque of 5% korting op de gehele collectie* 10% korting

10%

1

korting

2

10%

3

korting

899,-

2-zits bank

899,-

4

10%

5

korting

10%

6

korting

GRATIS

Boxspring elektrisch

10%

elektrische verstelling

nu 1993,-

8

9

7

korting

25%

korting op interieuraccessoires

10

11

Bij iedere aankoop een chocolade paastraktatie*! Ontvang tijdens de paasshow op de gehele collectie 5% korting of 10% van uw aankoopbedrag als waardecheque.* * Vraag naar de voorwaarden of kijk op de website 1 Woonprogramma Denzel, Lamulux wit met zilver eiken. Alle onderdelen nu 10% korting. 2 Woonprogramma Feliz, stijlvol eiken met metaalaccenten. Alle onderdelen nu 10% korting. 3 Woonprogramma, industrieel massief eiken met metaalaccenten. Alle onderdelen nu 10% korting. 4 Bank Laval van Happy@ Home, 2-zits bank in stof nu voor 899,- 5 Natuzzi banken: Alle uitvoeringen nu 10% korting. Bijv. 3-zits relaxbank in leer van 3509,- voor 3158,- 6 Eetkamertafel Attraction met ingelegd hout en bijpassende eetkamerstoelen, Alle afmetingen en uitvoeringen nu 10% korting. 7 Relaxfauteuil, handmatige verstelling in stof nu van 1001,- voor 899,- 8 Norma elektrisch verstelbare complete boxspring met splittopper. 2-persoons nu voor 1993,- 9 M Line: gratis elektrische verstelling bij een complete Multi Motion of boxspringcombinatie. Maandag 2 april gratis slaapadvies door M Line expert David Haas. 10 20UP linnenkasten. Draai- en schuifdeurkasten per 20 cm breedte en vele uitvoeringen mogelijk. Nu 25% korting op alle 20UP interieuraccessoires. 11 Luxaflex rolgordijnen en Holland Haag gordijnen. Prachtige nieuwe collecties. Nu 10% korting op alle dessins*.

TWEEDE PAASDAG GEOPEND VAN 11.00 - 17.00 UUR

Ravelijncenter 4 | Den Helder | T 0223-612363 | E verkoop@deschakelwonen.nl

WWW.DESCHAKELWONEN.NL/PAASSHOW


R av e l i j n k r a n t

05

Compleet vernieuwde Paasshow

bij de Schakel wonen en slapen Vanaf zaterdag 24 maart is er Paasshow bij de Schakel wonen en slapen op het Ravelijncenter in Den Helder. In de compleet vernieuwde showroom zijn er tal van nieuwe woonprogramma’s, zitmeubelen, eethoeken, boxsprings, linnenkasten en bedtextiel.

Tijdens de Paasshow zijn er vele aantrekkelijke paasakties en wordt iedereen verwend met heerlijke Paastraktaties en koffie- en thee specialiteiten. Tijdens de gehele Paasshow wordt er op de gehele collectie 5% Paaskorting gegeven of kan met 10% van het aankoopbedrag ontvangen als waardecheque voor een volgende aankoop*. Zowel op meubel- als op slaapgebied is er veel nieuws. Zo is er bijvoorbeeld het meubelprogramma Denzel, in praktisch Lamulux, in de kleur wit met zilver eiken, woonprogramma Costa in massief geborsteld eiken, met industriële me-

taalaccenten. Vele nieuwe eetkamerstoelen met stoere eetkamertafels en diverse nieuwe modellen relaxfauteuils die in diverse maatvoeringen leverbaar zijn. Zo is er voor ieder een fauteuil met de juiste zithoogte en –diepte. Op de slaapafdeling wordt het 25-jarig bestaan van Altijd Goed Slapen gevierd (opgericht in 1993) met een zeer luxe uitgevoerde compleet elektrische verstelbare boxspring. In alle 2-persoons maten, nu voor de aanbiedingsprijs van € 1993,-. Ook is er een comfortabele jubileummatras waar u de 2 matras gratis van ontvangt! Met de linnenkast New York maakt u uw slaapkamer compleet. Mooie metallic grijze deuren of juist hoogglans wit? U bepaalt het helemaal zelf! Maar ook M Line pakt uit met een zeer aantrekkelijke aanbieding: bij iedere complete slaapopstelling ontvangt u nu een elektrische verstelling helemaal gratis*! Speciaal op 2e paasdag is M Line expert David Haas aanwezig voor deskundig

slaapadvies, onder andere met de M Line You matras. Een matras die door middel van een meetsysteem geheel volgens specificaties aangepast wordt aan de persoon die er op ligt. Tevens wordt de nieuwe voorjaarscollectie dekbedovertrekken van onder andere Beddinghouse gepresenteerd op de ruime slaapafdeling met mooie frisse en vrolijke kleuren. Met de vernieuwde woningtextielpresentatie is het aanbod helemaal

compleet. Voor alle vloeren, gordijnen en zonwering kunt u nu ook prima bij de Schakel terecht. Speciaal tijdens de paasshow ontvangt u nu 10% korting op alle Luxaflex rolgordijnen*. De paasshow duurt t/m 2e paasdag en bij iedere aankoop ontvangt de klant een lekkere paastraktatie*. * vraag naar de voorwaarden of kijk op de website: www.deschakelwonen.nl

TWEEDE PAASDAG GEOPEND VAN 12.00 TOT 17.00 UUR Eindeloze mogelijkheden met Sunway® Duette® Color on Demand Shades. Deze unieke collectie biedt u eindeloze mogelijkheden! Voor ieder interieur is er een passende kleur, van fraaie naturellen tot frisse felle kleuren voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Met de kleurenwaaier kunt u eenvoudig uit meer dan 800 kleuren kiezen en de Duette® Shade afstemmen op uw muurkleur, de kleur van uw bank of van de kussens en andere accessoires. Kies voor een lichtdoorlatende stof voor uw woonkamer en een verduisterende stofkwaliteit voor de slaapkamer. De achterzijde van de Duette® Shade is wit, voor een uniform beeld vanaf de buitenzijde.

VLOEREN•GORDIJNEN•ZONWERING Ravelijncenter 25, Den Helder

SUNWAY® Duette® Color on Demand Shades

NIEUW

Leverbaar in ruim 800 kleuren.

Tel. 0223-660601 � Fax 0223-660611 www.gouwenbergwonen.nl

Uw SUNWAY® dealer:

Ga voor meer informatie naar www.sunway.nl/duettecod

Like ons op facebook


06 R av e l i j n k r a n t

De BeDDen, De Auping Select Store vAn Den HelDer

2e pa asda g geop e n d van 12.00 tot 1 7.00 u ur

jAAr

2e pAASDAg geopenD vAn 12 tot 17 uur

Auping eSSentiAl

10%

comBinAtie voorDeel

Auping AuronDe

10% comBinAtie voorDeel

Auping BoXSpring

€400,= SetvoorDeel

nu met

Auping mAtrASSen 1Ko5% rting

www.wilms.nl

0223 62 40 93 | Industrieweg 4b | 1785 AG Den Helder | Waterbed verhuisservice

KijK ooK op onze weBSHop www.DeBeDDen.nl Dealer van:

INSTALLATIETECHNIEK | STORING & ONDERHOUD | KEUKENS & BADKAMERS

21% KORTING BTW

*

* m.u.v. reeds lopende orders en aanbiedingen, kijk voor de openingstijden op www.metmega.nl

ALLEE N OP 2e PAASD AG

tegels • badkamers • keukens en meer metmega.nl


R av e l i j n k r a n t

07

De Bedden,

De Auping SelectStore van Den Helder De Bedden bestaat dit jaar 45 jaar en heeft ook al 45 jaar Auping in de showroom staan. Auping kenmerkt zich door altijd vernieuwend innovatief op de beddenmarkt bezig te zijn. Auping heeft een zeer uitgebreide collectie. Een collectie die gaat van Kussens, dekbedden , dekbedovertrekken tot natuurlijk de matrassen , boxsprings en hun bekende bed modellen als Essential, Match en natuurlijk De Auronde. Leuk detail is dat De Auping Auronde ontworpen is in 1973 , dus net als De Bedden 45 jaar bestaat. De Auping gedachte is dat men al meer als 125 jaar hun slaapcomfort vanuit hun spiraal laten werken, gecombineerd met de juiste matras. De spiraal is een zeer degelijke goed ventilerende matras drager die er voor zorgt dat de ligging in combinatie met de Auping matrassen niet alleen comfortabel is maar ook erg goed ondersteund.

Auping heeft in de ontwikkeling van zijn matrassen aan diverse belangrijke punten gedacht , zoals ventilatie en ondersteuning , comfort en ligcomfort , temperatuur en klimaat , hygiëne en wasbaarheid en allergieën en irritaties. Ook kunt u ieder model matras in 4 hardheden kiezen , dus bij ieder gewicht en smaak de juiste hardheid. Mocht men achteraf toch net de verkeerde keuze in hardheid hebben gedaan, biedt Auping u 90 dagen omruil garantie. Binnen die 90 dagen ruilt Auping kosteloos de kern van de matras om voor een andere hardheid die wel bij u past. Zo is de miskoop van een Auping matras uitgesloten. Bent u nu geïnteresseerd in een Auping matras dan heeft u nu geluk want Auping geeft een mooie korting van 15% korting op de aanschafprijs . De Bedden Auping Selectstore kunt u vinden op het Ravelijncenter Industrieweg 4b Den Helder www.debedden.nl De Bedden is 2e Paasdag geopend van 12 tot 17 uur.

Lekker Lang tafeLen

2e paasdag geopend van 12:00 tot 17:00 Industrieweg 7 Den Helder | 0223-634910

www.fameuswonen.nl

www.ambiance.nl/vanbrederode

 Persoonlijk advies op maat

Het grote genieten begint bij de grootste zonweringspecialist van Nederland

 Beste prijskwaliteitverhouding  Vakkundig inmeten en monteren  Inspirerende showroom  Altijd maatwerk ZONWERING ROLLUIKEN RAAMDECORATIE TERRASOVERKAPPINGEN

Ravelijncenter 1, 1785 LX Den Helder - T 0223 660013 - vanbrederode@ambiance.nl

HORREN


08 R av e l i j n k r a n t

G ZONDA AL A I C E P S D N E P O E G 11-17 uur van

UNIEK IN DEN HELDER! EXECUTIE VERKOOP UIT:

DUITS

FAILLISSEMENT

ALLES BOXVOO IN VELE SPRIN R D E MATEN ELEKT EN UIT GBEDD R V MET R ODE S TIP

HET BETREFT DE COMPLETE SHOWROOM EN HANDELSVOORRAAD VAN DIT GERENOMEERDE DUITSE WOONWARENHUIS UIT BOCHUM

AANGEBODEN WORDEN ONDERMEER: . 2-3 ZITS BANKSTELLEN HOEK EN LOUNGEBANKEN DESIGN, MODERNE EN KLASSIEKE BANKEN IN VELE UITVOERINGEN VERKRIJGBAAR IN STOF EN LEER

DIVERSE MEUBELEN

O.A. COMPLETE EETHOEKEN, STOELEN, SALONTAFELS KASTEN, DRESSOIRS EN KLEINMEUBELEN EN VERLICHTING

LUXE BOXSPRINGBEDDEN TOPKWALITEIT IN VELE MATEN EN UITVOERINGEN OOK ELEKTRISCH VERSTELBARE BOXSPRINGS

KWALITEITS MATRASSEN POLYETHER, BINNENVERING, LATEX, NASA. TOPDEKMATRASSEN, ALLE MATEN EN SOORTEN.

HELFT HELFT

ISCH V OERING EN E KWAL RSTELBARE BOXESNPOROINKGS ITEIT POLYE THER, BINNEN S MAT 1 EN 2 VE RASSE PERSO ONS IN RING, LATEX N , NASA VELE M M ATEN E LATTEV N SOO ATRASSEN RTEN. NBA IN VELE ON DEM M D E EN ELE ATEN VLAKK S E KTRISC H VERS , HANDMATIG TELBA RE LAT BEDTE TENBO DEMS X ZEER G T I E L ROTE C C HOESL O O L L L E LECTIE CT AKENS - DEKB IE IN VELE M ATEN EDDEN -H

HONDERDEN MATRASSEN

IN ALLE SOORTEN EN MATEN NU

HALF GELD! NU met GRATIS topdekmatras! ELEKTRISCH Alle maten leverbaar VERSTELBARE BOXSPRING van 1990,- nu FAILLISSEMENTS PRIJS

99O,-

LUXE BEDTEXTIEL

GROTE COLLECTIE IN VELE MATEN HOESLAKENS - DEKBEDDEN - KUSSENS

GROOT AANBOD RELAXFAUTEUILS GROOT ASSORTIMENT RELAXFAUTEUILS IN VELE UITVOERINGEN IN STOF EN LEER

OOFDK VOOR USENS BEE ETC. NORM LD: BANKS TEL AAL 1 800,VOOR 9 NU 45 00,0,-

NU met GRATIS topdekmatras! BOXSPRINGBED Alle maten leverbaar van 1190,- nu FAILLISSEMENTS PRIJS

498,-

KOM GERUST WAT VAKER LANGS, ELKE WEEK NIEUWE AANVOER HONDERDEN SHOWMODELLEN

FAILLISSEMENTSWINKEL OUTLET DEN HELDER RAVELIJNCENTRUM 11, DEN HELDER

OPENINGSTIJDEN: Maandag van 13-18 uur. Dinsdag t/m Vrijdag 10-18 uu.r Donderdag koopavond 10-21 uur. Zaterdag 10-17 uur. Zondag 11-17 uur


r e k e o z d r o o W

R av e l i j n k r a n t

Puzzel mee met het Ravelijncenter en maak kans op de onderstaande prijzen !

Set Salontafels beschikbaar gesteld door RJ's Vogelhuisje beschikbaar gesteld door Faunaland € 20,- aan buitenplanten beschikbaar gesteld door Praxis Boerderijspeelkleed beschikbaar gesteld door Carpetright Twee bonnen van € 25,- beschikbaar gesteld door Van Brederode Paashaas en doos bonbons beschikbaar gesteld door De Schakel

G O M E A I N E D R J E E N P J A A A T S O H E A S A E S O N E BLOEMEN BROODJES BRUNCH BUITEN CHOCOLA EIEREN GEEL

O N E M E O L B T A V N L G N B

K I N D E R E N R N S T E N T R

I P N D N N L E G D E B B E B U

D A E E S E D S N Z E K E S I N

P A S L E P P A S A A N I S J C

E S S G J P L P E I R E R U T H

GROEN KINDEREN KIPPEN KROKUSSEN KUIKENTJE LAMMETJES LENTEKRIEBELS

R V I S T I A M O J D K K K K N

A U C W E K K L E T T A E O K E

M U R S M J E A O C S E T R J T

E R A E M N D P T C E R N K I I

MANDJE NARCISSEN ONTBIJT PAASBEST PAASEILAND PAASHAAS PAASTAK

N A N R A N E O E S O N E N L U

P E A E L N W O O H A H L V O B

O N A L B E I T R R L A C I R Z

P L T D I N N E F G B B P N V N

PAASVUUR PALMPASEN SINAASAPPELSAP VERSTOPPEN VROLIJK ZONNETJE

De overige letters vormen een zin. De zin is: U kunt de oplossing mailen naar : ......................................................................................................... .........................................................................................................

info@ravelijncenter.nl

Uiterste inleverdatum 8 april 2017

......................................................................................................... .........................................................................................................

Prijswinnaars puzzel Ravelijnkrant Deze maand twee prijsuitreikingen, op de foto de prijswinnaar van februari Mario Nugter uit Julianadorp. De gelukkige winnaar van de maart editie is Marianne Kellner, zij was echter niet in de gelegenheid om op de foto te gaan. Wij wensen de prijswinnaars heel veel plezier met de waardebon !

09

Paasvoordeel bij Grando Keukens & Bad Den Helder! Grando Keukens & Bad in Den Helder levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Samen bespreken we uw wensen en is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en vanaf 19 maart profiteert u van een aantrekkelijke actie: 25% korting. Bij aankoop van een nieuwe keuken en/of badkamer profiteert u nu namelijk van 25% korting! Dat betekent keuken- en badkamerdesign voor een zeer scherpe prijs.

Bezoek de showroom en ontvang extra voordeel op uw keuken en/of badkamer. Grando Keukens & Bad in Den Helder biedt u een totaalconcept. Laat u inspireren! In onze showroom in Den Helder doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Het begint met een persoonlijk ontwerp, verwerkt in een 3D tekening. Wij nemen u het werk van A tot Z uit handen: van demonteren en afvoeren tot een perfect gemonteerde keuken/badkamer.

Perfecte service en ontzorgen bij Grando Keukens & Bad Den Helder: Voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Den Helder aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk voor u verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/ badkamer, leidingen verleggen, stucadoren, verbouwings werkzaamheden, tegel-, loodgieter-, electra- en schilderwerk.Uw aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze eigen vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt u uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.

Koopzondag: Grando Keukens & Bad in Den Helder is op 2e Paasdag geopend U bent van harte welkom: Laat u inspireren! Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando. nl, boordevol stijltips en trends. Kom snel naar de showroom van Grando Keukens & Bad Den Helder. Ook voor een afspraak bij u thuis kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie en openingstijden verwijzen wij u graag naar onze website www.grando.nl/denhelder. Hier kunt u ook direct een afspraak maken, zodat we alle tijd hebben om u te adviseren. Wij ontmoeten u graag in onze inspirerende showroom voor een advies op maat.


10 R av e l i j n k r a n t

Extra Paasactie:

Gratis KitchenAid of Gratis Montage bij I-KOOK keukens De komende actiemaand zal in het teken staan van luxe KitchenAid apparatuur of Gratis Montage. Bij aankoop van een complete keuken ontvangt u voor € 400,- aan KitchenAid apparatuur of Gratis montage van uw nieuwe keuken. Het leveren van de mooiste keuken, voor de beste prijs. Dat is de missie waar I-KOOK zich al tien jaar dagelijks volop voor inzet. Het jonge, snel groeiende familiebedrijf telt inmiddels twintig vestigingen door heel Nederland. Bij I-KOOK Den Helder kun je terecht met al jouw keukenvragen en -verwachtingen. Eén adres, voor elk budget, met altijd een ruime garantie. Eén aanspreekpunt, voor al jouw keukenzaken. Van offerte en levering tot storing of beschadiging. Dát is I-KOOK, altijd persoonlijk. Bij I-KOOK hoef je je  geen zorgen te maken dat je te veel betaalt en weet je ook altijd wáár je voor betaalt. De prijs is de prijs, op de website en in de showroom. Doordat I-KOOK scherp en slim inkoopt, vindt je altijd de mooiste keuken voor de beste prijs. En dat geldt ook voor alle denkbare keukenapparaten. Naast een kwaliteitsproduct, koop je bij I-KOOK zekerheid. De zekerheid van een lang en plezierig keukenleven. Het vinden van jouw droomkeuken was nog nooit zo leuk en eenvoudig!

Jouw persoonlijke keukencoach Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken wordt je bijgestaan door een keukencoach. Je wordt op persoonlijke en transparante wijze gecoacht bij het vinden van een betaalbare keuken, die geheel voldoet aan al jouw wensen. Jouw persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt. Elke keukencoach wordt ondersteund door een zeer solide organisatie waardoor afspraken altijd worden nagekomen, zónder verrassingen achteraf. Kwaliteit is jouw zekerheid. Voordat je een bezoek brengt aan de moderne, ruime showroom kun je op de website www.i-kook.nl al een hoop inspiratie opdoen. Je krijgt niet alleen een duidelijk overzicht van het assortiment en de mogelijkheden, maar je kunt jouw droomkeuken direct vormgeven in 2D en 3D. In enkele simpele stappen wordt jouw complete keukendroom tot leven gewekt. Ontwerp zelf de keuken, voeg relevante elementen als ramen en deuren toe en vind de ideale indeling voor alle keukenapparaten en -accessoires, die niet mogen ontbreken.

Daarom kies je voor I-KOOK • Professioneel antwoord door een vakman op al jouw vragen • Altijd een showroom bij jou in de buurt • Geen onverwachte kosten door transparante prijzen • Gegarandeerd topkwaliteit voor de beste prijs door slimme inkoop • Geen installatiezorgen dankzij onze eigen montagedienst

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem de maten van je keuken mee en bezoek snel de showroom van I-KOOK Den Helder of maak een afspraak via de internet site.

Koopzondag: I-KOOK in Den Helder is op 2e Paasdag geopend Je bent van harte welkom. Ons adres is: Ravelijncenter 31 (tussen Beter Bed en Grando) Kijk ook op www.i-kook.nl voor alle koopzondagen of andere informatie en de laatste acties. Tot ziens bij I-KOOK in Den Helder.

WIE iS opEN

OP KOOPZONDAG?

ag asdag Eerste pa Tweede paasd

Koopzondag Fameus Wonen Praxis Carpet Right De Schakel wonen en slapen Kwantum Leenbakker Van Brederode Gamma Gouwenberg Grando Keukens & Bad i-kook Beter Bed Jysk BCC Wilms Action De Bedden Megategel Tiptop vloeren Faunaland XL De Koningsvis RJ’s Meubeldiscount Lutterman Tegels Sanisale Keukensale Ketelsale Faillissementsverkoop DH

1 apr

2 apr

8 apr

15 apr 22 apr 29 apr


R av e l i j n k r a n t

11

GRO O T S I N W O N E N E N S L A P E N

www.praxis.nl

grando.nl/denhelder

www.deschakelwonen.nl

www.leenbakker.nl

www.i-kook.nl Wordt dit uw nieuwe Wordt dit uw ® nieuwe

TIS GRA TIS GN uRBAED Dl e d o o kEi n N B d

www.glasbedrijfhetcentrum.nl

www.beterbed.nl

www.fameuswonen.nl

TEMPUR TEMPUR® Bed? Bed?

er er loo loo k k

u

ook in le

www.debedden.nl ® Indrukwekkend Ubica Ubica Voordeel Feestvoordeel

www.bcc.nl Tweede Impression * matras

gratis

180x 200 vlak van € 3445,= voor € 2995,= Showroommodel voor € 2499,=

www.sanisale.com

www.jysk.nl

ruimt

alle courante maten. Meer informatie in de winkel.

* Vraag naar de voorwaarden bij uw TEMPUR adviseur.

Uw TEMPUR adviseur ®

Uw TEMPUR® adviseur

1 betalen!*

en Krijg 15% Korting 100731 UBI [297x210mm impr-dealer].indd 1

www.carpetright.nl

De wakkere keuze in slapen Nederlands merk sinds 1926

Gratis ubica quadrant parkeren

Koop een deKbed met oVertreK

www.wilms.nl

krijgt u de bedombouw met hoofdbord cadeau! *Aanbod geldigbedbodems bij aankoop van twee Impression Pocketverenmatrassen, Bij aankoop van 2 TEMPUR matrassen en 2 elektrisch verstelbare afdekking Latex of Sensus® naar keuze, doorstikt met 400 g/m² vochtkrijgt u de bedombouw met hoofdbord cadeau! regulerende Climawatt®, comfortkeuze Medium en Firm. Verkrijgbaar in * Vraag naar de voorwaarden bij uw TEMPUR adviseur.

www.van-brederode.nl www.action.nl Nu 2 Impression matrassen nieuw in de showroom

VlOEREN • GORDIJNEN • ZONWERING DEN HELDER  T 0223 660 601

eleK

nieuwe collectie deKbedoVertreKKen

halen,

www.gouwenbergwonen.nl

tem

GRATIS bedombouw + hoofdbord uit = prijsvoordeel tot wel € 819,GRATIS bedombouw + hoofdbord uit de Prestige Bedcollectie t.w.v. w 1298,-* (2 matrassen 90 x 220 cm) de Prestige Bedcollectie t.w.v. w 1298,-* Bij aankoop van 2 TEMPUR matrassen en 2 elektrisch verstelbare bedbodems

auping dublin maximus

www.gamma.com

showr

26-01-2011 10:48:29

V o o r d e e l s e t Va n a f € 2 7 4 9 , =

bo de op

www.keukensale.com 0223 62 40 93 | Industrieweg 4b | 1785 AG Den Helder | Waterbed verhuisservice

Wie zijn wij en waar vindt u ons?

www.debedden.nl

ieweg

r

Indust

www.faunalanddenhelder.nl

33

23

6

voorheen Helderse Bedden- en Boxspringcentrale

www.megategel.nl

at eestra z n e d Wad 1 Fameus Wonen 2 Praxis 3 Carpetright 4 De Schakel Wonen en Slapen 5 Faillissementsverkoop DH (Van Hunnik Meubelen) 1e etage slaapafdeling 6 Kwantum 7 Leen Bakker

Gratis parkeren

18

er

Faillissementsverkoop Den Helder

4

jncent

OPENINGSTIJDEN: woensdag 10.00 - 18.00 uur donderdag 10.00 - 21.00 uur vrijdag 10.00 - 18.00 uur zaterdag 10.00 - 17.00 uur koopzondag 12.00 - 17.00 uur

Raveli

ADRES: Ravelijncenter Industrieweg 4a 1785 AG Den Helder T. 0223 66 88 78 M. 06 215 34 495

g tenwe Schoo

www.kwantum.nl

3

5

8

7

32

26

g riewe Indust

OPENINGSACTIE

Bij aanschaf van 40 m2 laminaat of meer uit onze voorraad vloeren leggen wij 5 m2 GRATIS en krijgt u 5 m2 laminaat ondervloer en plinten GRATIS! HEROPENING DONDERDAG 1 DECEMBER Bij aanschaf van een houten vloer krijgt u een GRATIS rubber ondervloer met plinten

17 16 g riewe Indust

Marmoleum

g

Hout

g riewe t s u d n I 20 19 22 21

2

PVC www.tiptopvloeren.nl Kurk

27

25

31

24

g riewe t s u d n I g riewe Indust

Vinyl

Traprenovatie

Laminaat

riewe

28

Indust

www.rataplan.nl

32

lsweg Hande

g riewe Indust

ieweg Energ

1

29

11 12 10 9 er jncent Raveli 30

15 14

13

r cente n j i l e v Ra

jnweg

Raveli

8 Gamma 9 Gouwenberg 10 Grando Keukens & BAD 11 i-kook 12 Beter Bed 13 JYSK 14 BCC 15 Wilms 16 Het Centrum Glas en Verf

17 18 19 20 21 22 23 24 25

BMN Action Mega Tegels & Badkamers De Bedden TipTop Vloeren Faunaland XL Van Brederode verf en wand Egner Kantoorspecialist Zeeman Reclame Groep

26 27 28 29 30 31 32 33

Lutterman Tegels Sanisale Westland Telecom Snackcorner Volendammer Vishandel Keukensale Unishore Bedrijfskleding Rataplan Den Helder

Dealer van:


Pasen. 2e Paasdag zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 uur!

“Wij zorgen dat u vanaf het begin geniet.”

€ 14.913,-, nú voor

E 11.185,-

25%

Rene Tesselaar, Ondernemer Grando Den Helder

r e e t Profi ! nú

KORTING

* € 20.466,-, nú voor

€ 7.320,-, nú voor

E 15.350,-

E 5.490,-

Grando. Koken. Baden. Genieten. Grando Den Helder

* Vraag naar de voorwaarden.

Ravelijncenter 29, tel.: 0223-668680, grando.nl/denhelder Donderdag koopavond! 2e Paasdag geopend!

Profile for Zeeman Reclamegroep

Ravelijnkrant 2018 uitgave 03  

Ravelijnkrant 2018 uitgave 03  

Profile for zrgbv
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded