Page 1

de

EVENT cons ultant

Organisatie ONTWERP/DRUKWERK Verhuur

Catering

Thema’s


de Event Consultant‌ wie is dat? Naast mijn werk als freelance strategisch adviseur en belangenbehartiger in de zorg, organiseer ik graag feestjes. Van een complete bruiloft tot een kinderfeestje met uiteenlopend thema, van een zomerse high tea tot een midwinter borrel & barbecue en van een 21 diner voor 30 studenten tot open huis met aandacht voor volwassenen èn kinderen. Ik ben van huis uit Communicatie Adviseur en heb een studie gedaan, die nu Facility Management wordt genoemd. Een prima achtergrond als professioneel Event Consultant.


de Organisatie Een geslaagd feest begint met een prettig gesprek. Wat wil je/willen jullie? Wat kan ik bieden? Samen brainstormen over het doel van het feest, de gewenste sfeer, een eventueel thema is het leukste dat er is! Vervolgens zal ik een begroting maken, waarbij ik onderdelen zelf aanlever en uitvoer, maar ook gebruik kan maken van de expertise van andere bedrijven. Bedrijven waar ik al graag mee samenwerk, maar ook bedrijven waar jij/jullie goede ervaringen mee hebben. En als je/jullie zelf de handen uit de mouwen willen steken, hou ik daar in de begroting natuurlijk rekening mee!


het Ontwerp/Drukwerk Met een mooie uitnodiging, gedrukt en verzonden per post of digitaal en verstuurd per mail, begint het feest eigenlijk al een beetje. Het is net als met een trailer van een film‌ je krijgt er zin in! Vanzelfsprekend past de uitnodiging bij de gewenste sfeer, het eventuele thema en de aanleiding voor het feest. Daarom is geen enkele uitnodiging hetzelfde. En bijpassende menukaarten, wanddecoratie, bedankjes e.d. is allemaal te regelen.


SPECIALIST IN MAATWERK Aankleding op maat

de

EVENT cons ultant Themafeest

Ontwerp & drukwerk op maat

Catering op maat ;-)

Verhuur op maat

Laat je duurzaam verrassen!


de Stretchtent De stretchtent, die ik verhuur, is door de opvallende vorm modern en sfeervol tegelijk. Dankzij de grootte (10 x 10 m) en de flexibiliteit zijn verschillende opstellingen mogelijk.

CAPACITEIT Zittend 40-65 personen Staand 65-95 personen

LOCATIE Het terrein waar de stretchtent geplaatst moet gaan worden, zal vooraf gekeurd worden.

OP- EN AFBOUW De tent wordt in principe op- en afgebouwd voor het huurbedrag (mits vrijstaand en op een stuk grond van ca. 15 x 15 meter zonder obstakels). Het moment van op- en afbouw gaat in overleg en is mede afhankelijk van het weer. Voor specifieke opzetwensen (langs een muur, kleinere oppervlakte, hoogteverschillen, etc) wordt ee n ex t ra ve rg o ed i n g gevraagd afhankelijk van de situatie. Reiskosten voor locaties buiten een straal van 15 km rondom Epe, worden in rekening gebracht Ă â‚Ź 0,49 per kilometer.


de Verhuur Ik verhuur, naast de 10 x 10 meter stretchtent, tevens betaalbaar meubilair voor de aankleding van jouw/jullie feest. Daarnaast werk ik graag samen met Evento uit Oldebroek. Wanneer je zelf goede contacten hebt met een partyverhuurder, kan ik daar natuurlijk afspraken mee maken.

LOUNGEBANK 3,6 meter brede bank van pallets met rugleuning en neutrale zitkussens

BANK 6 houten banken (inklapbaar)

KLAPSTOEL 40 houten klapstoelen

TAFEL 4 houten tafels (inklapbaar)

Binnenkort in verhuur: kleine ronde tafeltjes, bestek, glaswerk & servies.


LAAT JE DUURZAAM VERRASSEN! de

EVENT cons ultant

Duurzaam betekent ondermeer bestendig, blijvend, consistent, degelijk, hecht, solide, stabiel en sterk. Allemaal treffende woorden waar ik als Event Consultant voor sta. Daarnaast sta ik achter de betekenis dat duurzaamheid een ontwikkeling is, die voorziet in de behoefte van de huidige generatie zonder afbreuk te doen aan de mogelijkheden van de toekomstige generaties om in behoefte te voorzien. Daarom maak ik zoveel als mogelijk gebruik van tweedehands en minder milieubelastende materialen.


de Catering Een borrel met hapjes, een zomerse of juist winterse barbecue, een uitgebreid diner voor veel personen, een high tea? Voor de organisatie en planning ervan draai ik mijn hand niet om. Ik heb diverse lokale partners waar ik vaker mee samenwerk, die geheel of gedeelte hun bijdrage leveren aan een succesvol feest. Zelf eet ik puur plantaardig, dus rekening houden met vegetariĂŤrs en vegans is geen probleem.


de Thema’s Een feest organiseren vanuit een thema kan houvast geven en maakt het keuzes maken voor de aankleding en catering gemakkelijker. Een thema betekent niet dat de gasten verkleed moeten komen (kan natuurlijk wel), maar zet meteen de gewenste sfeer neer. Denk eens aan een feest met een Veluws, Apres Ski of strand tintje of in een specifieke kleur.


Saskia Walgemoed Pelzerpark 29 8162 GA Epe (06) 2 848 9 646 welkom@deeventconsultant.nl

Profile for ZinZicht

de Event Consultant  

Advertisement