Page 1

SLUT og her er afslutningen p책 deres historie

3 stadig skrevet af Katrine Krog Russo


SLUT Dagen er dækket af regn. Det var ikke planen. Hun havde håbet på strålende solskin og syngende fugle. Der er ingen vej tilbage, og de går stille mod hinanden modstår trangen til at løbe, de når hinanden midt på pladsen. Her er ingen beskyttelse, og deres fingre finder hinanden på ryggen, hvor de vikler sig ind og ud af hinanden. En negl i håndfladen sender bølger igennem kroppen, og en hånd løseligt placeret på lænden skaber kontakt og ro. De går pludrende rundt som i en boble og taler om fremtiden og tilstanden. Her er frit, og tankerne får lov til at løbe. De sætter sig på bænken. Samlet, i hak med hinanden, støvregnen falder rundt om dem, mens de kigger og kysser.

Han siger: "Jeg elsker den måde dine øjne kigger på mig, jeg elsker de små dun på din overlæbe og på din kind, jeg elsker den måde du fugter dine læber langsomt med tungen, bider dig selv i læben i tvivl - jeg elsker dit smil og dine bløde bløde læber...". "Og jeg ... elsker ... dig ..." siger hun bestemt og stille, og hendes blik viger ikke en tomme. Stilheden falder - blytung mellem dem. Alt forsvinder, minutter og dage bliver ligegyldige og øjeblikket breder


sig ordløst ud over dem. Rislende ind over og igennem dem - det er kærligheden, der ruller gennem deres kroppe. Giver kuldegysninger og får smilet til at trække op uden at kunne komme ned igen. Lykkefølelsen er total, og hele verden forsvinder dér, da de knuger sig desperat til hinanden. Og så samler trådene sig, de ser hinanden, og følelserne ramler sammen på præcist samme tidspunkt, og de føres op og ud i en flydende bevægelse, som for altid vil holdes fast af mindet. Der er ingen vej tilbage, og de går fra hinanden med faste skridt.

Profile for Katrine Krog Russo

SLUT  

Dette er 3. og sidste del af historien. Slutningen. Hel kort smuk? trist? Skrevet af Katrine Krog Russo

SLUT  

Dette er 3. og sidste del af historien. Slutningen. Hel kort smuk? trist? Skrevet af Katrine Krog Russo

Profile for zina