Page 1

BUCUREȘTI • 17 - 23 FEBRUARIE 2017 www.zilesinopti.ro


DIN REVISTĂ

CITY EVENTS

KENNY GARRETT LA SALA RADIO PAGINA 24

TOP 5 evenimente la care să mergi în București - p.12 RECOMANDARE CARTE MO YAN, „FEMEIA CU BUCHETUL DE FLORI” PAGINA 14

Teatru p.28

Recenzie pe bune p.30

Premiere p.35

PLUS: CITY CULT P.28 / ZILE ȘI NOPȚI TE SCOATE ÎN ORAȘ P.31 / RECOMANDĂRI EVENIMENTE P.24

CITYZENII EDIȚIEI

Paul Vinicius P.16

Denis Dinulescu P.18

Maria Balabaș Dicu ZILE ȘI NOPȚI | ORAȘUL XX - XXPaul LUNA 2016 | 05 P.20

P.22


SALUT, BUCUREȘTI Monica Felea Redactor Șef - Zile și Nopți

Cum te facem să fii mai iubit? Venind dintr-o capitală precum Berlinul și aterizând în Bucureștiul încă împărțit între Piața Victoriei și Cotroceni, am căutat în zona tolerantă a minții mele niște soluții. Când vorbim de artă și evenimente alternative, desigur că Bucureștiul stă bine. Se întâmplă lucruri. Multe, diferite, pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele. Dar cum facem să aducem oamenii mai des și în număr mai mare la ele? Cum facem să

scoatem din casă generația 40, 50 plus? Vorbind mai mult cu ei, povestindu-le mai mult despre ce se vedem, unde mergem, ce e nou. Ne-am învățat să vorbim mai mult despre lucruri neplăcute decât de cele de care ne atașăm. Sunațivă rudele, prietenii sau cunoscuții după ce vedeți o piesă de teatru care v-a plăcut. Sau un film, sau un concert, sau o expoziție. Nu așteptați să audă ei cumva. Ajutați-i să aleagă. Recomandați-le. Dați mai departe din ce aveți, ce știți, ce aflați.

RADAR SOCIAL MEDIA

ZILE ȘI NOPȚI - EDIŢIA DE BUCUREȘTI apare săptămânal - gratuit | nr. 6 (366) | 17 - 23 februarie 2017 Publisher: Cătălin Toader (catalin.toader@zilesinopti.ro) | Redactor-șef: Monica Felea (monica.felea@zilesinopti.ro) | Colaboratori: Paul Vinicius, Alex Tocilescu, Maria Balabaș, Paul Dicu | Mica publicitate: Daniel Gheorghe (0731 791 051, daniel.gheorghe@zilesinopti.ro) | Layout & DTP: Claudiu Oană (claudiu@zilesinopti.ro) On-line: Raluca Toma | Distribuţie: Dan Budoi dan.budoi@zilesinopti.ro | Juridic: Cabinet de avocatură Radu Sora (0744 592 595, office@radusora.ro) Mare Publicitate: Regia MGSI Valeria Iliescu (valeria.iliescu@mgsi.ro) | Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment la e-mail: bucuresti@zilesinopti.ro. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior. Zile și Nopţi este membru BRAT și SNA.

Ediţiile Zile și Nopţi în România: 235.000 exemplare lunar. Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara / Arad Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Bacău / Piatra Neamţ / Roman, Galaţi / Brăila, Oradea (Felix, 1 Mai), Piteşti, Bistriţa, Tg. Mureş. Lunare: Iaşi, Baia Mare, Satu Mare, Suceava (Rădăuţi)


Texte de Monica Felea Cătălin Toader Final de iarnă și început firav de primăvară. Fiecare zi cu soare e o nouă victorie. În piețe, oamenii rezistă. La fel și amorezii, abia ieșiți de sub umbrela Sfântului Valentin și amenințați de tradiționalul Dragobete. Bărbați panicați că se apropie 1-8 martie. Zăpada încă nu s-a topit iar speranțele că cineva o va strânge devin tot mai mici. Party-uri pe toate gusturile. Filme de Oscar, că se apropie cu pas grăbit și gala din acest an. Premiere la teatru. Expoziții. Jazz. Avem de unde alege. Ieși în oraș!

O VARĂ DE NEUITAT LANSARE STUDIU CRITIC, MARCA ANDREI GORZO

Filmul „O vară de neuitat”, în regia lui Lucian Pintilie, va fi proiectat în cadrul unui eveniment special care marchează lansarea oficială a studiului critic scris de Andrei Gorzo și editat de Societatea Culturala NexT. Evenimentul este organizat în cadrul programului de educație cinematografică Education a l'image, ajuns la al 9-lea an de activitate. Proiecția va avea loc vineri 17 februarie, de la ora 19:00, la sala Eforie a Cinematecii Române (str. Eforie, nr. 2). Intrarea este liberă.

ESENȚIAL

Jazz, indie, alternative și hard rock – în cluburile din București

ACAPELLA JAZZY MOODS

JAZZ

CONCERT

The Twisters @ Green Hours Nicoleta Gavriliță, Izabela Simion, Marina Arsene, Ana Dubyk & Roxana Ardelean recreează atmosfera primelor decenii ale secolului XX. Vineri, 17 februarie, de la ora 20,00, la Green Hours.

Nitai Hershkovits Trio Pe 20 februarie, de la ora 20,00, Clubul Control va găzdui concertul pianistului Nitai Hershkovits, unul dintre cei mai reprezentativi muzicieni ai generației sale.

The Kryptonite Sparks Un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd. Pe 23 februarie, la Expirat. De la ora 21,00.

08 | CITY LIFE | RECOMANDĂRI


Actori români în filme internaționale. La Berlinale. Monica Felea Să lămurim câteva lucruri de la început: Nu sunt critic de film. Văd multe filme, în special din zona art house. Nu sunt fan blockbustere deși sunt fan Lord of the Rings. Printre regizorii mei favoriți se regăsesc Lars von Trier și Xavier Dolan. De acum vreo 7 ani filmele lor se regăsesc încă în topul personal. Acum, că am stabilit asta și aveți câteva repere despre gusturile mele în materie de cinema, aș vrea să vă povestesc câte ceva despre Berlinale: PREZENȚA ROMÂNEASCĂ: Am stat 5 zile la Berlin, deci nu am văzut Ana, mon amour, filmul românesc care ne reprezintă în competiție. Aștept premiera în cinematografele românești. Alec Secăreanu este actorul român despre care România știe prea puține și despre care în lumea filmului de artă se vorbește tot mai mult. La Berlinale a fost prezent în panorama, cu “God’s Own Country”, unde Alec joacă rolul principal. Pe scurt, filmul este o poveste de dragoste între doi bărbați – pe cât de brută și animalic este unul dintre ei, atât de uman și emoțional este celălalt (Alec). Sensibil și romantic, filmul ar fi unul banal dacă n-ar fi vorba de doi bărbați. Dar ce poți să spui cu siguranță după este că toată audiența îl va iubi pe actorul român. Nu pentru că el este “the good one”, ci pentru că umple ecranul. Transmite tot ce e mai bun și mai frumos, uman vorbind, într-o lume crudă și, de multe ori, seacă. Pe Crina Semciuc am urmărit-o pe covorul roșu la Berlin alături de echipa austriacă a filmului “Wild Mouse”, aplaudat în competiție și foarte popular deja la Berlinale. De altfel, fiind vorba de o comedie, filmul va avea mare succes în Austria-Germania, spectatorii nemți fiind foarte atașați de această zonă de umor pe care noi, restul europenilor, n-o înțelegem întotdeauna. Crina este așa cum o știm de pe scena Teatrului Național, o prezență feminină discretă și puternică în același fel. Pur și simplu n-ai cum să n-o iubești. Nemții o fac deja. 10 | CITY FILM | ACTORI ROMÂNI ÎN FILME INTERNAȚIONALE. LA BERLINALE.

Berlinale 2017 Voi reveni numărul următor cu detalii despre filmele văzute. Pe scurt, după 4 ani de absență de la Berlinale, am observat că filmele prezentate aici își schimbă direcția. Păstrând zona de cinema de artă, tot mai multe filme, prezentate atât în competiție cât și în afara ei, sunt mai accesibile publicului larg. În primul rând, nu am văzut niciun film mai lung de două ore. Și am văzut în total vreo 15 filme. În al doilea rând, 80% dintre ele au umor. Un umor de calitate, inteligent, bine gândit și așezat în momentele cheie. Scenarii bine scrise, actori foarte buni. Muzică. Timpurile filmelor realist-minimaliste fără muzică au cam apus. Experiment. Regizorii au tot mai mult curaj. Dar despre toate astea, în numărul următor.


TOP

5

EVENIMENTE

la care să mergi în București Cum alegem din multitudinea de evenimente? După gusturi comune și recomandări. Din fericire, locurile din București unde se întâmplă lucruri, au tot mai multă personalitate. Știm că la Control și Expirat ascultăm muzică alternativă și rock, știm că în Hard Rock cafe sunt cele mai populare concerte rock, că la Berăria H se petrece și așa mai departe. Iată ce am ales pentru săptămâna asta:

1

Ferentari Lux. O lună din viața lor #FerentariLux se sfârșește așa: în sectorul 5 al Capitalei, într-o garsonieră de la parterul unui bloc de pe Aleea Livezilor, unde Tudorița și Petre trăiesc împreună cu fetița lor Alina. Aici, pe Livezilor, în Ferentari, la ghetouri, ziua de mâine pare adesea un moft. Mereu mai importantă e ziua de azi, lupta pentru supraviețuire. Cum se vede lumea din marginea asta de lume? Puteți vedea în 47 de minute de video ca un pumn în stomac. Pe 21 februarie, de la ora 18,30, la Centrul Ceh.

2

Spectacolul musical/ multimedia „Circle of Love” Un spectacol multimedia neconvențional în care unele dintre cele mai cunoscute melodii Depeche Mode vor fi interpretate live de către band-ul April, povestea sfârșitului unei povești de dragoste. Producția audio-vizuală Circle of Love te va purta prin etapele vindecării unei suferințe din dragoste și va avea premiera la București joi pe 23 februarie la CinemaPro.

3

Both sides of the river Mircea Tiberian Trio prezintă în premieră la ARCUB - joi, 23 februarie, ora 19:30, Both sides of the river, un proiect ai cărui invitați sunt jazmanii de talie internațională, John Betsch și Joris Teepe.

4

URMA @ BT Live URMA revine pe scena din Control cu prilejul unui concert din seria BT Live, fiind una dintre cele mai valoroase reprezentante ale alternativului românesc. URMA va cânta în premieră noi piese de viitorul material discografic, intitulat ''inima!ism''. Joi, 23 februarie, ora 21,00.

5

Niște Băieți /10 ani de "Adunate Din Popor și Cântate Din Topor" este un eveniment aniversar, la 10 ani de la apariția primului album Niște Băieți. În Fabrica, pe 18 februarie, de la ora 21,00. Special guests: ZOB, Leo (membru TBA - NOFX acoustic set), Laura Brat (Gray Matters), Vlase.

12 | CITY LIFE | TOP 5 EVENIMENTE LA CARE SĂ MERGI ÎN BUCUREȘTI


Recomandare carte

Mo Yan, „Femeia cu buchetul de flori”

Mihail Vakulovski Scriitor, traducător din literatura rusă, fondatorul şi realizatorul revistei Tiuk! (www.tiuk.reea.net) şi al CenaKLUb-ului Tiuk.

14 | CITY CULT | TITLU ARTICOL

„Femeia cu buchetul de flori” este antologia de proză scurtă a romancierului chinez Mo Yan (Premiul Nobel pentru Literatură, 2012), apărută la Humanitas Fiction, în traducerea Luminiţei Bălan. Mo Yan a publicat mai mult de 80 de proze scurte, iar „Femeia…” conţine 10 texte, unele f. scurte, altele la fel de lungi ca romanele, dar toate – originale şi captivante, scrise în acelaşi stil cu care ne-a obişnuit. În proza scurtă, realismul magic halucinant al lui Mo Yan e şi mai spectaculos, şi mai făţiş, aici nefiind loc de descrieri şi de caracterizări prea lungi. Tematica e f. bogată, avem şi istorii de dragoste, şi cîteva proze fantastice, unele-s scrise din perspectiva copiilor (care mănîncă fier, intră în războaie ca maturii sau sînt abuzaţi fără nici o logică) sau a femeilor (ireal de frumoase & ciudate), unele sînt violente, altele poetice, absurde,

hiperrealiste, existenţialiste, filosofice sau satirice. Fiecare text de-al lui Mo Yan e fermecător şi poate fi discutat în contradictoriu, căci majoritatea se termină în coadă de peşte. Personajele sînt f. bizare şi fac sau li se întîmplă chestii la care un european nu prea are cum să se gîndească. Recomand să citiţi cartea fără grabă, cu pauze între proze, va fi o lectură fabuloasă!


Halouri & Holograme (IX)

Paul Vinicius Scriitor și Joker de Treflă în Statele Unite ale Poeziei, Muzicii & Insomniei

O amintire. Momentele cele mai frumoase pe care le-am trăit vreodată s-au petrecut pe malul unui lac al cărui nume îmi scapă, alături de o femeie răpitoare – motiv pentru care numele ei, dacă l-aș fi reținut, n-ar mai avea vreo relevanță. Din senin a apărut un echipaj de miliție care m-a săltat, pe motiv că aș fi călcat pe iarbă. Pe plutonier îl chema Găină, mă privea nervos, ca pe un adevărat dușman al poporului muncitor. Presupun că în afară de greierele care eram nu mai reușise încă să se ouă profesional niciodată. Era extrem de surescitat că mă surprinsese asupra faptului. M-au transportat și m-au vârât într-o pușcărie anostă, care sigur nu putea fi Doftana. Pentru că, dacă ar

16 | CITY ZEN | HALOURI & HOLOGRAME (IX)

fi fost, desigur că aș fi ieșit relaxat după ce aș fi citit pereții, scriși de autori care încă de pe atunci mâncau trandafiri. Pe madam Doftana o mai văzusem la televizor. Părea o damă bună, tatuată cu toate prostiile ilegaliștilor care o călăriseră. Acum. În timp ce unii dintre noi îs prin Piața Victoriei, alții pe la Cotroceni, majoritatea pe Facebook iar minoritatea la muncă, spiritele cu adevărat alese tac și cugetă. Așa și domnul Nicolae Manolescu, care, după remarcabila Istorie Critică A Literaturii Române. 5 Secole De Literatură, pregătește cel de-al doilea volum, ce se va intitula omenos: „Pădurea spânzuraților. Partea a doua.” Îi urăm succes. În unanimitate.


1001 de nopți bucureștene – noapte a cincea

Denis Dinulescu Prin anii 80 ai secolului trecut l-am cunoscut pe Mircea Horia Simionescu. Ne-am împrietenit și, la o fasole bătută la el la Pucioasa, mi-a spus: Scrie, că tu n-o faci degeaba. Așa fac.

La un moment dat, cei trei prieteni aflați în goană după condurul Cenușăresei ajunseră în dreptul Teatrului de Artă. Aici se juca Fata din Curcubeu, a Liei Bugnar. Se auzeau cântecele țigănești ale Ilonei Brezianu, actrița din rolul principal. Se gândiră chiar să intre că poate cineva, cel care a luat condurul, e acolo. Dar n-apucară. Din sală ieși alergând ca la cursele de cai un băț de chibrit. Aprins. Fugea și lumina totul în calea lui. Șeherezada se dumiri prima și zise: După el, ne va duce direct la hoțul condurului. Motanul Încălțat spuse, puțin supărat: Parcă ne spuneai niște povești, vreo mie, așa ne-a fost înțelegerea. Nu ai

18 | CITY ZEN | 1001 DE NOPȚI BUCUREȘTENE – NOAPTE A CINCEA

pomenit de Cenușăreasa, de nimic. Poveștile altă dată, acum trebuie s-o încălțăm pe femeie, n-o putem lăsa așa, zise clar Șeherezada. Bățul de chibrit era acum în Militari, a cotit apoi spre Foișor, unde s-a suit să vadă dacă vin turcii și într-un final s-a oprit la Hard Rock Caffe unde cânta Iris. A intrat și a început să danseze cu flacăra aprinsă. Cei trei prieteni au înlemnit. Putea să ia foc totul. Iar apoi a avut loc surpriza: La lumina flăcării bățului, pe scenă s-a suit o mare solistă. Asta n-ar fi fost nimic dacă în picioare n-ar fi avut trei pantofi dintre care unul de aur, cel al Cenușăresei.


Scaunul din metrou (IX)

Maria Balabaș Practică Dimineața crossover la radio și alte câteva proiecte artistice. Îi place să gătească și să facă ordine… Trăiește câteva vieți într-una singură, unele vizibile, altele invizibile…

Fii atent. Tu şi cu mine avem o mulţime de lucruri în comun. Ştii că eu merg cu metroul de când eram în clasa I şi până acum, pe aceeaşi rută, şi atunci şi acum aproape în fiecare zi? Underground-ul a făcut parte din viaţa mea de la început. Practic, am fost unul lângă altul tot timpul ăsta, dar nu ne cunoşteam... Am ceva din tine, pot înţelege natura existenţei tale. Adică, tu şi cu mine putem sta de vorbă, pot să scriu despre tine, tu mă poţi ţine minte. Ca să vezi. Dar ce ciudat mă simt când ajung pe alte magistrale! Am o senzaţie de înstrăinare, parcă nu e locul meu, parcă nu aşa se desfăşoară viaţa. Merg pe-aici de când eram un copil, mi se părea că se uită toţi oamenii la mine, mă

17 FEBRUARIE, ORA 19:00 REZERVARI 0736 414 244 rezervari@godotcafeteatru.ro 20 | CITY ZEN | SCAUNUL DIN METROU (IX)

ascundeam de privirile lor sau îi înfruntam cum citisem în cărţi că se face. Acum câţiva ani m-am trezit într-o dimineaţă, eram deja în metrou, şi am avut revelaţia asta cum că eu merg pe ruta asta de când e viaţa mea. Metroul nu m-a judecat niciodată, m-a dus fără să mă întrebe nimic despre cum îmi e, ce fac, cât câştig, mănţeleg cu oamenii din jur, îmi plac cărţile pe care le citesc, am bani de ele, fac muzică, nu fac, de ce nu faci, te alinţi mănânci ciocolată eşti un om bun nu eşti. Nu ştiu cum ţi-a fost ţie în timpul ăsta, ce-ai văzut tu din lumea din jur. Tu ai rămas pe-aici, prin subteran. Ai fost fidel. „Am fost”.

18 FEBRUARIE, ORA 22:00 STRADA BLANARI www.godotcafeteatru.ro contact@godotcafeteatru.ro


Șansa deșertului

Paul Dicu Când nu face de toate, Paul Dicu face altceva. Pe scurt, este trainer, maestru de arte marțiale, copilot de raliuri, alergător de maratoane, basist amator și autorul blogului pauldicu.ro

(Acum ceva vreme, Liviu Iolu mă întreba dacă văd Marathon des Sables câștigat vreodată de vreun alb.) Familia Ahansal era una extrem de săracă. Frații Lahcen și Mohamed plecau în fiecare dimineață să caute hrană printre resturile de gunoaie. Într-o zi, fratele cel mare, Lahcen, vede niște sportivi cu echipament ciudat, urmați de mașini de teren și elicoptere, alergând printre dune. Curios, se ia după ei și începe să alerge desculț, pe lângă traseu, pe același teren pe care sportivii își distrug încălțările. În a treia etapă, deja termină înaintea câștigătorului din cursă. Patrick Bauer, directorul cursei, îl vede și-l întreabă dacă nu vrea sa participe la MdS. Lahcen nu

19 FEBRUARIE, ORA 20:00 REZERVARI 0736 414 244 rezervari@godotcafeteatru.ro 22 | CITY ZEN | ȘANSA DEȘERTULUI

avea cei 5000 de euro necesari pentru taxă și echipament, așa că Bauer inițiază o campanie în mass media marocane și strânge banii. Rezultatul? Lahcen câștigă cursa, la fel în următorii zece ani. Și poate-ar mai fi câștigat, dacă mama lui nu i-ar fi spus: gata, oprește-te, lasă-l și pe fratele tău. Și Mohamed, fratele lui, câștigă în următorii șase ani. Din nefericire pentru noi, nu mai au alți frați. Nu mă pot abține și-l întreb: cum reușiți, cum puteți să ne umiliți în felul ăsta? Se uită imediat în jos și, cu cea mai intensă modestie, îmi spune: păi, nu aveam altă șansă. Nu, Liviu, prietene, nu cred că Marathon des Sables va fi câștigat de vreun alb. Nu cât vor mai fi în cursă creaturi din acestea.

23 FEBRUARIE, ORA 19:00 STRADA BLANARI www.godotcafeteatru.ro contact@godotcafeteatru.ro


Kenny Garrett la Sala Radio Legendarul saxofonist Kenny Garrett revine pentru al treilea an consecutiv (după două concerte sold-out în 2015 și 2016) în România și ne prezintă, ca o invitație, cel mai recent album al său, Do Your Dance, editat la Mack Avenue Records. Evenimentul este organizat de Jazz Syndicate Live Sessions, care continuă astfel seria concertelor de la Sala Radio din București cu nume de referinţă ale jazz-ului internațional. Considerat de publicaţia Washington City Paper drept cel mai important saxofonist alto al generaţiei sale, iar de către The New York

Times cel mai admirat saxofonist alto de jazz după Charlie Parker, Kenny Garrett a câștigat Premiul Grammy la categoria „American post bop jazz saxophonist and flautist” şi nenumărate alte premii, distincţii, nominalizări, fiind frecvent selectat în topurile unor reputate reviste de specialitate precum Down Beat şi Billboard. La București, Kenny Garrett va fi secondat de un line-up de excepție ce îi include pe pianistul Vernell Brown, pe basistul Corcoran Holt, pe bateristul Marcus Baylor şi pe percuţionistul Rudy Bird.

24 | CITY EVENTS | KENNY GARRETT LA SALA RADIO

„Nu vă așteptați să cânt la fel ca la ultimul meu concert. Mă schimb mereu, urmărind ceea ce spiritul meu simte!” spune Kenny Garrett. Evenimentul va avea loc în data de 23 februarie, de la ora 20.00, iar biletele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV) şi online pe eventim.ro, iabilet.ro și bilete.ro.


TEATRU TEATRU

TEATRU

O dramă satirică, centrată pe ”conflictul dintre generații” și contradicțiile interioare ale tinerilor, care aruncă în aer norme, limite și secrete ale vârstei adolescentine. Tinerii visează la un paradis artificial care se opune universului adulților, se revoltă împotriva ipocriziei și a falselor valori în lipsa unor țeluri mai înalte sau a unui vis spre care să se îndrepte. În regia lui Vlad Cristache, cu muzică originală compusă de Daniel Rocca și interpretare live marca trupei Firma. Luni, 20 februarie și marți, 21 februarie, de la ora 18,30

Bazat pe un scenariu scris de un bosniac, cu un regizor bulgar şi o distribuţie românească, No Man’s Land de la Teatrul Naţional Bucureşti (TNB) este nu numai o parabolă despre război, ci şi despre deşertăciunea vieţii şi a naturii umane. Adaptare scenică după filmul lui Danis Tanović, film ce a fost câștigător al Premiului Oscar pentru Cel Mai Bun Film Străin în 2001, piesa surprinde absurdul războiului dintre Bosnia și Serbia și combină umorul negru cu tragicul și care nu se situează de partea niciuneia dintre taberele beligerante. Inamicii sunt cu toții la fel, numai numele lor diferă.

1. Vezi Deșteptarea Primăverii, la Teatrul Mic.

28 | CITY CULT | RECOMANDARE CARTE

2. Vezi No Man's Land la Teatrul Național.


Love Sensation Djs Remember Ediția 14

Conceptul de evenimente "Love Sensation Djs Remember" este dedicat nostalgicilor scenei muzicale de la începutul anilor 1998 până în present. Vineri, 17 februarie, are loc ediția cu numărul 14, la Kristal Club. #LoveSensationDjsRemember, are loc o singură dată pe an și încearcă de fiecare dată să aducă pe ringul de dans pe sound-uri #oldschool, atât "veteranii" cât și noua generație de clubberi. La pupitru regăsiți dj-ii reprezentativi ai începutului scenei muzicale electronice din România:

#Pagal, #RosarioInternullo și #Kool, care vă vor încânta cu o selecție muzicală surprinzătoare, cu cele mai apreciate piese ale tuturor timpurilor de la începuturile fenomenului muzical până în prezent , care vă vor plimba în timp cu nostalgie ... vă vor aminti de locații p ​ recum​Space, Karma,

Vodoo, DV8, Uunderground, Discordia, Zerillos, Malibu, Il Divino, Snach, La Mania, Colors, Gossip, Kudos sau Celentano, Studio Martin, Kristal, Kogal. "A fost o vreme" când Pagal era supranumit "regele afterhours-ului", atunci când petrecerile țineau ca în povești 3 zile și 3 nopți, exact ca în piesa lui Rosario Internullo... "eram toți o singură familie"! ​Au trecut de atunci 17 ani... în care 17 generații au scris istoria clubbingului românesc.​ 17 feb 2017 este data la care vom dansa din nou ca în povești alături de cei mai d ragi prieteni încercând să memorăm și să rememorăm fericirea! Pagal // ROSARIO INTERNULLO Dj Kool.ro // Nocturno

ZILE ȘI NOPȚI | BUCUREȘTI, 17 - 23 FEBRUARIE 2017 | 29


Capriccio Italiano

ZILE ȘI NOPȚI A REALIZAT ACEASTĂ RECENZIE SUB ANONIMAT ȘI A ACHITAT NOTA DE PLATĂ.

Best inclusive

Merg aici de aproape 15 ani și sunt în măsură să spun, cu mâna pe inimă, că este unul dintre cele mai bune restaurante cu specific italian din București. Dacă nu chiar cel mai cel. Nu, nu e fițos, nu are mobilier scump și decoruri extravagante. Nu are pretenții de etichetă și nici chelneri scrobiți și exagerat-rigizi. Primești, în schimb, unul dintre cele mai speciale tratamente culinare pe care le-ai putea dibui pe străduțele din centrul Capitalei. Nea’ Nelu, patronul/ bucătar, știe cum e treaba cu mâncarea de la sursă, a gătit multă vreme prin Cizmă, iar acum o face pentru toți cei care vin aici pentru combinația letală de servicii bune, prețuri prietenești și, mai ales, mâncare fabuloasă. Nu-mi amintesc să fi comandat vreodată ceva și să poată fi notat cu mai puțin de excelent. La fel și la ultima vizită! Penne quattro formaggi, cu sos de brânză fără rival, plus șnițel de vițel bătut până la dimensiunile unei foi de carton, crocant și delicios, ajutat de cartofi prăjiți și salată de murături. Șnițelul merge de minune cu cartofii țărănești (fierți, apoi tăvăliți în tigaie cu ou și bacon), dar asta implica mai mult timp decât aveam. Dacă ajungeți aici, nu ignorați specialitățile din vită, pește sau fructe de mare, totul e maxim. Vara, cuptorul produce pizza și focaccia cu roșii și usturoi de-ți vine să nu mai pleci, iar dacă aveți noroc prindeți și ziua in care se face cea mai bună lasagna din lume. Alternativa e la fel de apetisantă – musaca cu carne de gâscă, iar finalul aparține, indiscutabil, tortului casei (cel de ciocolată).   CĂTĂLIN TOADER, PUBLISHER - ZILE ȘI NOPȚI BUCUREȘTI 30 | CITY FOOD | FARMEC DE CARTIER

Capriccio italiano se află pe strada Icoanei nr. 18, la 50 de metri de biserica Icoanei, aproape de intersecția cu strada Schitul Dârvari. Localul e mic, dar foarte primitor, muzică Iitaliană în surdină și o terasă foarte simpatică vara. Dacă mergeți seara, faceți rezervare, de obicei e plin.

MAI MULT PE ZILESINOPTI.RO/ BUCURESTI


RECOMANDAREA DIN CENTRUL VECHI

Il Pecato Franceză 30

Una dintre cârciumioarele cu specific italian din Centrul Vechi ce nu trebuie trecute cu vederea. Parter de casă foarte veche, terasă generoasă, mâncare bună și, mai ales, prețuri foarte decente. Cu o înclinație evidentă spre pește și fructe de mare (ceea ce nu e rău, desigur), restaurantul oferă un meniu variat și specialități care trebuie încercate, precum Rigatoni porcini e tartufo nero (paste cu hribi, cremă de trufe negre, unt și parmezan), Costolette di vitello da latte ala griglia (coaste de vițel de lapte la grătar) sau Tacchino Il Pecato (curcan cu usturoi, măsline verzi, peperoncino și ardei).   CĂTĂLIN TOADER

ZILE ȘI NOPȚI | BUCUREȘTI, 17 - 23 FEBRUARIE 2017 | 31


32 | CITY NIGHT


PREMIERĂ

RINGS

Regia: F. Javier Gutiérrez Cu: Laura Wiggins, Johnny Galecki, Alex Roe, Gen: Horror Durata: 102 minute Distribuit de: Ro Image 2000 Data premierei: 17 februarie 2017

SCANEAZĂ PENTRU TRAILER CINEMAP.RO

34 | CITY FILM | PREMIERE

Avertizarea 3 Samara iese din nou din fântână și din toate ecranele de gadget-uri electronice, pentru a ucide la întâmplare oameni. Ea apare într-un clip (trimis de data aceasta prin e-mail, nu prin intermediul VHS) și la șapte zile după ce s-au uitat la clip oamenii mor. Puși în fața faptului împlinit, Julia (Matilda Anna Ingrid Lutz) și Holt (Alex Roe) cred că dacă vor elucida povestea oribilă a vieții și morții fetiței din clip vor supraviețui. Dar lucrurile sunt foarte complicate. Și nici Samara nu vrea de fapt să fie descoperită. Vrea să omoare oameni în chinuri, pentru că așa a murit și ea. „Avertizarea 3” poate fi considerat fără probleme chiar un remake al originalului asiatic sau al primului film din trilogia americană.


JOHN WICK: CHAPTER 2

Premiera în România: 17 februarie 2017 Regia: Chad Stahelski Cu: Ruby Rose, Keanu Reeves, Ian McShane, Bridget Moynahan Gen film: Acţiune, Thriller Distribuit de: Freeman Entertainment

SCANEAZĂ PENTRU TRAILER CINEMAP.RO

PREMIERĂ

John Wick 2 Acțiunea celei de-a doua părti are loc la doar o săptămână după cea din primul film și ni-l prezintă pe John care călătorește la Roma, unde trebuie să înfrunte unul dintre cei mai primejdioși asasini din lume. Așadar, revine în joc, de data asta de partea unui fost asociat, dornic să preia controlul unei organizații secrete de asasini. Personajul interpretat de Keanu Reeves este forţat să revină în linia întâi pentru a opri manevrele odioase ale acestei grupări. Jurământul de a-şi ajuta colegul de breaslă îl obligă pe John să se confrunte cu cei mai periculoşi criminali din lume.

PREMIERĂ

BELGICA

Regia: Felix van Groeningen Cu: Tom Vermeir, Stef Aerts Gen film: Dramă Durata: 127 minute Premiera în România: 17.02.2017 Distribuit de Transilvania Film

SCANEAZĂ PENTRU TRAILER CINEMAP.RO

Belgica Belgica este numele unul bar de noapte care a reușit să apropie din nou doi frați. Frank şi Jo îl transformă într-unul din cele mai de succes locuri de party din oraș. „Spun povestea a 1001 de antreprenori: cu cât ajungi mai mare, cu atât ești obligat să renunți la idealurile tale. Pentru mine, barul ăsta e o societate în miniatură. Un mix eclectic de euforie, entuziasmul vieții de noapte, nevoia de libertate și revolta anti-sistem, toate presărate cu un pic de tristețe pentru lucrurile care se pierd pe drum.” – regizorul Felix van Groeningen. Filmul Belgica a câștigat premiul pentru regie la Festivalul de Film de la Sundance și premiul pentru cea mai bună muzică la Festivalul de Film de la Oostende, 2016. Și regizorul Felix van Groeningen are în palmares peste 30 de premii și 20 de nominalizări în festivaluri din toată lumea. ZILE ȘI NOPȚI | BUCUREȘTI, 17 - 23 FEBRUARIE 2017 | 35


CINEMA CITY COTROCENI AFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00 www.cinemacity.ro

VIP PROGRAM 17 - 23 FEBRUARIE 2017 DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

SEARA 17:00 - 24:00

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

Rating

Gen

AVANPREMIERĂ T2:TRAINSPOTTING 2 2D/T2:TRAINSPOTTING 2 2D

N-15

DR

N-15

CO

Mi - J

20:20

N-15

MI, TH

V-J

17:20

N-15

DR, HO

V - Ma

20:20, 22:50

AVANPREMIERĂ HAI SĂ NE BATEM 2D/FIST FIGHT 2D PREMIERĂ O TERAPIE PENTRU VIAȚĂ 2D/A CURE FOR WELLNESS 2D PREMIERĂ AVERTIZAREA 3 2D/RINGS 2D

PREMIERĂ JOHN WICK 2 2D/JOHN WICK:CHAPTER 2 2D

CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE 2D/FIFTY SHADES DARKER 2D LEGO BATMAN:FILMUL $ DUBLAT/LEGO BATMAN MOVIE $ DUBBED

N-15

AC, CR

N-15

DR, RO

AG

AN

Mi

19:40

J

22:20

Mi - J

22:30

V, L - Ma

18:00, 20:40

S-D

15:20

Mi

18:00, 20:40 17:10, 22:10

J

17:10

V, L - J

17:00, 19:30, 22:00

S-D

14:30

S-D

14:50

17:00, 19:30, 22:00

PROGRAM 17 - 23 FEBRUARIE 2017 TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

AVANPREMIERĂ COPACUL CU POVEȘTI 2D / A MONSTER CALLS 2D AVANPREMIERĂ T2:TRAINSPOTTING 2 2D/T2:TRAINSPOTTING 2 2D AVANPREMIERĂ HAI SĂ NE BATEM 2D/FIST FIGHT 2D PREMIERĂ AVERTIZAREA 3 2D/RINGS 2D PREMIERĂ O TERAPIE PENTRU VIAȚĂ 2D/A CURE FOR WELLNESS 2D PREMIERĂ JOHN WICK 2 2D/JOHN WICK:CHAPTER 2 2D

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

AP-12

DR, FA

Mi - J

19:30 21:20

DR

Mi - J

N-15

CO

Mi - J

N-15

DR, HO

V-J

N-15

MI, TH

N-15

18:20, 20:30, 22:50

V, L - J

14:00

17:00, 19:50, 22:40

S-D

13:30, 16:20

V, L - J

12:30

14:20, 15:00, 16:50

S-D

11:50, 12:30

14:20, 15:00, 16:50

12:00

14:20, 16:40

AC, CR

AG

AN

V-J

AG

AN

V-J

N-15

DR, RO

RESIDENT EVIL:CAPITOLUL FINAL $/RESIDENT EVIL:THE FINAL CHAPTER $

N-15

AC, SF, HO

S-D

AG

AP-12

AP-12

AN

AV, TH

BIO, DR

14:00, 15:00, 16:30

SPLIT 2D/SPLIT 2D

AG

N-15

AV, CO

HO, TH

18:50

17:30, 19:00, 20:00, 21:30, 22:30 17:30, 19:00, 20:00, 21:30, 22:30

11:20, 12:30

14:00, 15:00, 16:30

V, L - Mi

12:10

14:00, 16:40

S-D

11:30, 12:10

14:20, 16:10

J

12:10

14:00

17:30

16:20

21:40

V-J

19:40, 21:50

V - Mi J

21:40

V - Ma

19:50

Mi

22:30

J

CÂINELE, ADEVARATUL MEU PRIETEN 2D / A DOG'S PURPOSE 2D

19:20, 22:20 17:30, 19:30, 20:10, 22:00, 22:40 17:30, 19:30, 20:10, 22:00, 22:40

21:10

V, L - J

CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE 2D/FIFTY SHADES DARKER 2D

FONDATORUL 2D/THE FOUNDER 2D

20:20 13:30, 15:40

LEGO BATMAN:FILMUL $ /LEGO BATMAN MOVIE $

GOANA DUPĂ AUR 2D/GOLD 2D

SEARA 17:00 - 24:00

Gen

LEGO BATMAN:FILMUL $ DUBLAT/LEGO BATMAN MOVIE $ DUBBED

CU TOȚII LA SURF 2:MANIA VALURILOR 2D DUBLAT/SURF'S UP! 2: WAVEMANIA 2D DUBBED

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

Rating

V-J

16:30 12:50

15:00

17:10

V - Ma

17:50, 20:20, 22:45

Mi - J

17:50, 19:50, 22:30


CINEMA CITY COTROCENI AFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00 www.cinemacity.ro

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

Rating

Gen

TRIPLU X: ÎNTOARCEREA LUI XANDER CAGE $ / XXX: THE RETURN OF XANDER CAGE $

AP-12

AC, AV

SAROO: DRUMUL SPRE CASĂ 2D/LION 2D

AP-12

6, 9 PE SCARA RICHTER/6, 9 PE SCARA RICHTER

AP-12

DR

CO

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

V - Ma 16:50

V, L - J S-D

N-15

AC, DR

JACKIE 2D/JACKIE 2D

AP-12

BIO, DR

ASSASIN'S CREED: CODUL ASASINULUI $/ASSASIN'S CREED $ COLLATERAL BEAUTY: A DOUA ȘANSĂ 2D / COLLATERAL BEAUTY 2D

N-15

AP-12

AC, AV

DR

19:20, 21:50

V, L - Ma

19:30

S-D

19:10

Mi

17:00 16:30

V, L - Mi

22:00

S - D, J

21:30

V-J

17:40

V, L - J

19:10, 21:30

S-D

18:30, 21:00

V, L - Ma

18:30, 20:30, 22:30

S-D

12:10

18:10, 20:20, 22:30

Mi

18:30, 20:30 17:50, 22:00

V, L - Ma AG

AN

S-D

15:20 11:00, 11:10

Mi - J

MARELE ZID $ / THE GREAT WALL $ OZZY: MAREA EVADARE 2D DUBLAT/OZZY 2D DUBBED

DE CE EL?2D/WHY HIM?2D

PASAGERII $/PASSENGERS $

AP-12

AC, MI

AG

AN

N-15

CO

AP-12

AV, SF

13:00, 13:20, 15:20 14:50

V, L - J

17:20

S-D S-D

15:00 12:40

Cinema City își rezervă dreptul de a opera modificări în program.

AG

MZ, RO

V - L, Mi

14:00

17:30, 20:00, 22:20

Ma

14:00

20:10, 22:30

J

14:00

20:00, 22:20

V, L - Ma S-D

22:10 12:20

22:10 18:50

S-D

14:40

J

HAI SĂ CÂNTĂM! $ DUBLAT/SING!$ DUBBED ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS $/ROGUE ONE: A STAR WARS STORY $ HAI SĂ CÂNTĂM! 2D DUBLAT/SING!2D DUBBED ALIATUL 2D/ALLIED 2D

VAIANA $ DUBLAT/MOANA $ DUBBED

AN, CO

AP-12

AC, AV

V-J

AG

AN, CO

S-D

N-15

DR, RO

AN

S-D

16:00 11:20

13:40, 16:00 14:50

11:00

V, L - Ma

17:00

S-D

16:40

V, L - J S-D

18:50 19:00

V, L - J

AG

AG

17:20

14:40

V, L - Mi

LA LA LAND 2D/ LA LA LAND 2D

19:10, 22:10 19:20, 21:50

12:10

J

CRĂIASA ZĂPEZII 3: FOC ȘI GHEAȚĂ $ DUBLAT / THE SNOW QUEEN 3 $ DUBBED

SEARA 17:00 - 24:00

17:20, 19:40, 22:00

Mi - J

J

LEGEA NOPȚII 2D/LIVE BY NIGHT 2D

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

16:50 11:30

13:50, 16:10

LEGENDA

AVENTURI  AV ACȚIUNE  AC ANIMAȚIE  AN COMEDIE  CO DRAMĂ  DR FANTASTIC  FA THRILLER  TH HORROR  H CRIMA  CR MISTER  MI SCIENCE FICTION  SF ROMANTIC RO


SALA

CINEMA CITY COTROCENI

AFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00 www.cinemacity.ro

PROGRAM 17 - 23 FEBRUARIE 2017 TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

LEGO BATMAN: FILMUL $ / LEGO BATMAN MOVIE $ RESIDENT EVIL: CAPITOLUL FINAL $/RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER $

Rating

Gen

AG

AN

V-J

N-15

AC, SF, HO

V-J

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

SEARA 17:00 - 24:00

12:30

14:50

17:00, 19:15

21:30

LEGENDA

RESIDENT EVIL: CAPITOLUL FINAL Regia: Paul W.S. Anderson Cu: Ali Larter, Milla Jovovich, Ruby RoseGen film: Acţiune, Horror, SF, Thriller Durata: 105 minute Este ultimul capitol al celei mai de succes francize de film inspirată după un joc video - a adunat peste

un miliard de dolari până în prezent - bazat pe superpopulara serie de jocuri video a celor de la Capcom. Acţiunea se petrece imediat după avenimentele din Resident Evil: Răsplata. Alice (Milla Jovovich) este unica supravieţuitoare a ceea ce trebuia să fie ultima bătălie a umanităţii împotriva celor reîntorşi din morţi. Acum, ea trebuie să se întoarcă acolo unde a început coşmarul - Stupul din Raccoon City, locul unde Corporaţia Umbrella îşi strânge forţele pentru lovitura de graţie împotriva supravieţuitorilor apocalipsei.

Cinema City își rezervă dreptul de a opera modificări în program.

AVENTURI  AV ACȚIUNE  AC ANIMAȚIE  AN COMEDIE  CO DRAMĂ  DR FANTASTIC  FA THRILLER  TH HORROR  H CRIMA  CR MISTER  MI SCIENCE FICTION  SF ROMANTIC RO


Rezervări: 021 407 00 00

www.cinemacity.ro


CINEMA CITY SUN PLAZA Calea Văcărești nr. 391, etaj 2, sector 4, rezervări: 021-386 0600 www.cinemacity.ro

PROGRAM 17 - 23 FEBRUARIE 2017 SPECTACOL TEATRU DUMBO CEL ISTEȚ/SPECTACOL TEATRU DUMBO CEL ISTEȚ AVANPREMIERĂ COPACUL CU POVEȘTI 2D / A MONSTER CALLS 2D AVANPREMIERĂ T2:TRAINSPOTTING 2 2D/T2:TRAINSPOTTING 2 2D AVANPREMIERĂ HAI SĂ NE BATEM 2D/FIST FIGHT 2D

SP

S

DR, FA

Mi - J

19:00

N-15

DR

Mi - J

20:30

N-15

CO

Mi - J

N-15

DR, HO

N-15

MI, TH

PREMIERĂ JOHN WICK 2 2D/JOHN WICK:CHAPTER 2 2D

N-15

CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE 2D/FIFTY SHADES DARKER 2D

N-15

11:00

21:00

V - Ma

14:00, 16:00

18:10, 20:30, 22:50

Mi - J

14:00, 16:00

18:10, 21:10, 22:50

V-J

13:10, 16:10

V, L - J

12:40

14:00, 15:20, 16:40

S-D

11:30, 12:40

14:00, 15:20, 16:40

AC, CR

V, L - J

12:20

13:30, 14:50, 15:50

S-D

11:00, 12:20

13:30, 14:50, 15:50

DR, RO

LEGO BATMAN:FILMUL $ /LEGO BATMAN MOVIE $

AG

AN

LEGO BATMAN:FILMUL $ DUBLAT/LEGO BATMAN MOVIE $ DUBBED

AG

AN

FONDATORUL 2D/THE FOUNDER 2D

AG

AN

AP-12

AV, TH

N-15

AC, SF, HO

AP-12

BIO, DR

AG

AV, CO

V - Ma

21:10

V, L - J

12:00

14:20, 16:30

18:50

S-D

11:00, 12:00

14:20, 16:30

18:50

V, L - Ma

12:10

13:10

17:10

S-D

11:10, 12:10

13:10

17:10

Mi - J

12:10

13:10

17:30, 20:00

V-J

19:20, 21:40

V - Ma

21:30

Mi - J S-D

SPLIT 2D/SPLIT 2D TRIPLU X: ÎNTOARCEREA LUI XANDER CAGE $ / XXX: THE RETURN OF XANDER CAGE $ 6, 9 PE SCARA RICHTER/6, 9 PE SCARA RICHTER

N-15

HO, TH

V-J

AP-12

AC, AV

V-J

AP-12

CO

V-J

SAROO: DRUMUL SPRE CASĂ 2D/LION 2D

AP-12

DR

LEGEA NOPȚII 2D/LIVE BY NIGHT 2D ASSASIN'S CREED: CODUL ASASINULUI $/ASSASIN'S CREED $

N-15

AC, DR

V-J

N-15

AC, AV

V-J

AP-12

DR

AG

AN

AP-12

AC, MI

CRĂIASA ZĂPEZII 3: FOC ȘI GHEAȚĂ $ DUBLAT / THE SNOW QUEEN 3 $ DUBBED MARELE ZID $ / THE GREAT WALL $ DE CE EL?2D/WHY HIM?2D

N-15

CO

PASAGERII $/PASSENGERS $

AP-12

AV, SF

AG AG

LA LA LAND 2D/ LA LA LAND 2D HAI SĂ CÂNTĂM! $ DUBLAT/SING!$ DUBBED ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS $ HAI SĂ CÂNTĂM! 2D DUBLAT/SING!2D DUBBED ALIATUL 2D/ALLIED 2D VAIANA $ DUBLAT/MOANA $ DUBBED

17:00

V-J

16:20 11:00

Mi - J

COLLATERAL BEAUTY: A DOUA ȘANSĂ 2D / COLLATERAL BEAUTY 2D

19:10, 22:10 17:50, 19:20, 20:20, 22:00 17:50, 19:20, 20:20, 22:00 17:20, 18:20, 19:50, 20:50, 22:20 17:20, 18:20, 19:50, 20:50, 22:20 21:00

Mi - J

V, L - Ma

CÂINELE, ADEVARATUL MEU PRIETEN 2D / A DOG'S PURPOSE 2D

SEARA 17:00 - 24:00

AP-12

PREMIERĂ O TERAPIE PENTRU VIAȚĂ 2D/A CURE FOR WELLNESS 2D

GOANA DUPĂ AUR 2D/GOLD 2D RESIDENT EVIL:CAPITOLUL FINAL $/RESIDENT EVIL:THE FINAL CHAPTER $

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

Gen

PREMIERĂ AVERTIZAREA 3 2D/RINGS 2D

CU TOȚII LA SURF 2:MANIA VALURILOR 2D DUBLAT/SURF'S UP! 2: WAVEMANIA 2D DUBBED

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

Rating

14:40, 16:50

19:10

14:40, 16:50

19:10

14:40, 16:50 17:40, 20:10, 22:40 17:00, 22:00 15:00

V - Ma

19:00

Mi - J

18:50 22:30 14:30

18:30

15:00

21:30

S

13:10, 15:00

21:30

V, L - J

13:50

V, D - J

S-D

12:50

11:50

13:50

V-J

19:40

V - Ma

16:30

Mi - J

18:50

V - Ma

12:00

Mi - J

12:00

MZ, RO

V-J

12:00

AN, CO

V-J

AP-12

AC, AV

V-J

AG

AN, CO

V-J

N-15

DR, RO

AG

AN

21:20 21:20 13:20, 14:20 15:40

12:40

V-J

15:10

V, L - J S-D

18:50

16:50 11:30

AVENTURI  AV ACȚIUNE  AC ANIMAȚIE  AN COMEDIE  CO DRAMĂ  DR FANTASTIC  FA THRILLER  TH HORROR  H CRIMA  CR MISTER  MI SCIENCE FICTION  SF ROMANTIC RO

16:50

Cinema City își rezervă dreptul de a opera modificări în program.

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL


CINEMA CITY MEGA MALL Pierre de Coubertin nr. 3-5, lângă Arena Națională Rezervări: 0372 839 066, www.cinemacity.ro

V, L - J

12:00

14:30, 16:20

S-D

11:10, 12:00

14:30, 16:20

17:00, 18:50, 19:30, 21:20, 22:10 17:00, 18:50, 19:30, 21:20, 22:10

V - Ma

21:00

Mi - J

21:40 12:30

14:00, 15:00, 16:30

S-D

11:30, 12:30

14:00, 15:00, 16:30

V-J

12:10

14:20, 16:40

V - Ma

18:50

19:50, 22:20

Mi - J

Mi - J

12:50

V, L - J

12:10

21:40

11:00, 12:10

Rating

Gen

BIO, DR

AP-12 N-15

HO, TH AV, CO

AG AP-12

AC, AV CO

AP-12

DR

AP-12

S-D

11:00

DE CE EL?2D/WHY HIM?2D LA LA LAND 2D/ LA LA LAND 2D ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS $/ROGUE ONE: A STAR WARS STORY $ HAI SĂ CÂNTĂM! $ DUBLAT/SING!$ DUBBED

VAIANA $ DUBLAT/ MOANA $ DUBBED

17:10, 19:20

13:10

17:10, 19:20 21:10

Mi - J

21:00

V - L, Mi - J

21:30 17:10

V-L

13:50

Ma - J

13:50

V-J

S-D

15:40 11:20

15:40

V - Ma

19:40 16:20

V, L - J S-D

17:10

18:40

17:40 12:20

17:40 16:00

21:00

Ma

21:50

Mi - J

20:50

V-J

15:30

V-J

14:30

V-J

13:20

V, L

HAI SĂ CÂNTĂM! 2D DUBLAT/SING!2D DUBBED

13:10

V - Ma

Mi - J

15:20 15:20

19:30, 20:50

V-L

AG

12:50

Ma V, L - J

V, L - J

19:30, 22:20

V - Ma

S-D

17:30, 19:00, 20:00, 21:30, 22:30 17:30, 19:00, 20:00, 21:30, 22:30

MARELE ZID $ / THE GREAT WALL $

N-15

18:20, 20:30, 22:40

AC, AV

18:40, 21:50

14:00, 16:10

AG

13:00, 15:50

V-J

AN

Mi - J

DR

20:20, 21:30

AP-12

13:50, 16:30

AP-12

Ma

ASSASIN'S CREED: CODUL ASASINULUI $/ASSASIN'S CREED $ CRĂIASA ZĂPEZII 3: FOC ȘI GHEAȚĂ $ DUBLAT / THE SNOW QUEEN 3 $ DUBBED COLLATERAL BEAUTY: A DOUA ȘANSĂ 2D / COLLATERAL BEAUTY 2D

AC, MI

18:40, 21:40

18:20, 20:50

Ma

CO

13:00, 15:50

N-15

V-L

17:10

V - L, Mi - J

AG

19:50

SAROO: DRUMUL SPRE CASĂ 2D/ LION 2D

18:10

MUZ

Mi - J

6, 9 PE SCARA RICHTER/6, 9 PE SCARA RICHTER

SEARA 17:00 - 24:00

Mi - J

AP-12

18:30

V - Ma

AC, AV

Mi - J

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

AG

21:10

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

AN, CO

Mi - J

SEARA 17:00 - 24:00

CÂINELE, ADEVARATUL MEU PRIETEN 2D / A DOG'S PURPOSE 2D TRIPLU X: ÎNTOARCEREA LUI XANDER CAGE $ / XXX: THE RETURN OF XANDER CAGE $

AN, CO

Gen

CO

SPLIT 2D/SPLIT 2D

13:10

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

FONDATORUL 2D/THE FOUNDER 2D

AG

Gen

N-15

DR, RO

17:50, 20:20, 22:50

TITLU FILM

AN

Rating

N-15

AN

AG AP-12

DR, FA DR

N-15 N-15 N-15 N-15 AG

MI, TH

Rating

CU TOȚII LA SURF 2: MANIA VALURILOR 2D DUBLAT/SURF'S UP! 2: WAVEMANIA 2D DUBBED

DR, HO

N-15

GOANA DUPĂ AUR 2D/ GOLD 2D

15:20

13:10 11:00

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

V, L - J

AG

LEGO BATMAN:FILMUL $ DUBLAT/LEGO BATMAN MOVIE $ DUBBED RESIDENT EVIL: CAPITOLUL FINAL $/ RESIDENT EVIL:THE FINAL CHAPTER $

SEARA 17:00 - 24:00

AN

CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE 2D/ FIFTY SHADES DARKER 2D

N-15

LEGO BATMAN: FILMUL $ /LEGO BATMAN MOVIE $

V, L-J

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

AC, SF, HO

PREMIERĂ JOHN WICK 2 2D/ JOHN WICK:CHAPTER 2 2D

AP-12

PREMIERĂ AVERTIZAREA 3 2D/ RINGS 2D

AG

PREMIERĂ O TERAPIE PENTRU VIAȚĂ 2D/A CURE FOR WELLNESS 2D

AC, CR

AVANPREMIERĂ HAI SĂ NE BATEM 2D/ FIST FIGHT 2D

AN

TITLU FILM

AVANPREMIERĂ COPACUL CU POVEȘTI 2D / A MONSTER CALLS 2D AVANPREMIERĂ T2: TRAINSPOTTING 2 2D

V-J

S-D

AV, TH

PREMIERĂ JOHN WICK 2 2D / JOHN WICK: CHAPTER 2 2D LEGO BATMAN: FILMUL $ DUBLAT/ LEGO BATMAN MOVIE $ DUBBED

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

AN

TITLU FILM

AC, CR

PROGRAM 17 - 23 FEBRUARIE 2017

S-D

13:40 11:20

Ma

13:40 14:10

Mi - J

14:00

V, L - J

13:50, 16:15

S-D

11:30

13:50, 16:15

LEGENDA

AVENTURI  AV ACȚIUNE  AC ANIMAȚIE  AN COMEDIE  CO DRAMĂ  DR FANTASTIC FA THRILLER  TH HORROR  H CRIMA CR MISTER MI SCIENCE FICTION  SF ROMANTIC RO


CINEMA CITY PARKLAKE

Str. Liviu Rebreanu, nr. 4, ParkLake Plaza, București Rezervări: 0314 032 700, www.cinemacity.ro

PROGRAM 17 - 23 FEBRUARIE 2017

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

SEARA 17:00 - 24:00

11:00

Mi - J

18:50

Mi - J

20:40

Mi - J

19:10

V - Ma

13:40, 16:00

Mi - J

13:40, 16:00

V-J

18:10, 20:40, 22:50 18:10, 20:20, 22:50

12:40

15:40

18:40, 21:30

V-J

12:00

13:40, 14:30, 16:10

17:10, 18:50, 19:50, 21:30, 22:30

V, L - J

12:00

13:30, 14:30, 16:00

S-D

11:00, 12:00

13:30, 14:30, 16:00

17:00, 18:30, 19:40, 21:00, 22:15 17:00, 18:30, 19:40, 21:00, 22:15

TRIPLU X: ÎNTOARCEREA LUI XANDER CAGE $ / XXX: THE RETURN OF XANDER CAGE $ SAROO: DRUMUL SPRE CASĂ 2D / LION 2D CRĂIASA ZĂPEZII 3: FOC ȘI GHEAȚĂ $ DUBLAT / THE SNOW QUEEN 3 $ DUBBED ASSASIN'S CREED: CODUL ASASINULUI $/ASSASIN'S CREED $ COLLATERAL BEAUTY: A DOUA ȘANSĂ 2D / COLLATERAL BEAUTY 2D DE CE EL?2D / WHY HIM?2D LA LA LAND 2D / LA LA LAND 2D HAI SĂ CÂNTĂM! $ DUBLAT / SING!$ DUBBED ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS $/ROGUE ONE: A STAR WARS STORY $ VAIANA $ DUBLAT / MOANA $ DUBBED

Rating

Gen

AN

AG AG

AN AV, TH

AP-12 AG

18:20

V - Ma

20:20

Mi - J

20:50

V - S, L-J

12:10

14:20

D

12:30

14:20

AN AC, SF, HO

N-15 AP-12

HO, TH BIO, DR

N-15 AG

AV, CO

CÂINELE, ADEVARATUL MEU PRIETEN 2D / A DOG'S PURPOSE 2D

AP-12

N-15 AG

DR, RO Gen

AV, CO

14:00, 16:10

D

AG

Rating

S-D

DR, FA

AP-12

15:10 16:50

CO

N-15

S-D V, L Ma

DR

N-15

V, L - J

17:40, 20:10, 22:40 17:40, 20:10, 22:40

AC, AV

FONDATORUL 2D / THE FOUNDER 2D

DR

14:20

AP-12

S-D

16:00

V-J

22:00

V - Ma

21:10

Mi - J

16:40

V - Ma

21:00

Mi - J

22:30

V, L Ma S-D

14:10, 16:20 11:20

14:10, 16:20

Mi - J

14:20, 16:30

V - Ma

16:40

Mi - J

18:30

Mi - J S-D

V-J

V-J

19:00 21:40

V - Ma

AG

22:30

12:10

AN

Mi - J

18:20

Mi - J

N-15

21:20

13:50, 16:00

AC, AV

21:50

S-D

18:20

11:30

DR

17:10, 20:00

V, L Ma

AP-12

19:00, 21:40

CO

16:30

N-15

S-D Mi - J

CU TOȚII LA SURF 2: MANIA VALURILOR 2D DUBLAT / SURF'S UP! 2: WAVEMANIA 2D DUBBED RESIDENT EVIL: CAPITOLUL FINAL $/ RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER $

AG

17:00, 19:30, 22:00

MZ, RO

V, L Ma

13:50, 16:00

S-D

13:20 11:40

17:20

16:20

V - Ma

18:40

Mi - J

18:30

V - Ma

21:00

Mi - J

21:10

AG

17:00

V, L Ma

AN, CO

Mi - J

GOANA DUPĂ AUR 2D / GOLD 2D

SEARA 17:00 - 24:00

19:40

V-J

12:40

AP-12

Gen

DR

N-15 N-15

CO MI, TH

N-15 N-15

AC, CR DR, HO

N-15 AG

AN

18:20

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

V-J

AC, AV

CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE 2D / FIFTY SHADES DARKER 2D

S-D

LEGO BATMAN: FILMUL $ DUBLAT / LEGO BATMAN MOVIE $ DUBBED

S-D

11:30

V-J

12:00

AG

PREMIERĂ O TERAPIE PENTRU VIAȚĂ 2D / A CURE FOR WELLNESS 2D PREMIERĂ JOHN WICK 2 2D / JOHN WICK: CHAPTER 2 2D

19:00

LEGO BATMAN: FILMUL $ /LEGO BATMAN MOVIE $

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

AN

PREMIERĂ AVERTIZAREA 3 2D / RINGS 2D

N-15

SPECTACOL TEATRU MOTANUL INCALȚAT / SPECTACOL TEATRU MOTANUL INCALȚAT AVANPREMIERĂ COPACUL CU POVEȘTI 2D / A MONSTER CALLS 2D AVANPREMIERĂ HAI SĂ NE BATEM 2D / FIST FIGHT 2D AVANPREMIERĂ T2: TRAINSPOTTING 2 2D

V, L Ma

TITLU FILM

SPLIT 2D / SPLIT 2D

DR, HO

TITLU FILM

19:50

N-15

LEGO BATMAN: FILMUL $ DUBLAT / LEGO BATMAN MOVIE $ DUBBED CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE 2D / FIFTY SHADES DARKER 2D CÂINELE, ADEVARATUL MEU PRIETEN 2D / A DOG'S PURPOSE 2D

SEARA 17:00 - 24:00

Mi - J

MI, TH

PREMIERĂ AVERTIZAREA 3 2D / RINGS 2D

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

21:50

N-15

PREMIERĂ JOHN WICK 2 2D / JOHN WICK: CHAPTER 2 2D

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

Mi - J

AC, CR

PREMIERĂ O TERAPIE PENTRU VIAȚĂ 2D / A CURE FOR WELLNESS 2D

N-15

AVANPREMIERĂ T2: TRAINSPOTTING 2 2D AVANPREMIERĂ HAI SĂ NE BATEM 2D / FIST FIGHT 2D

DR, RO

TITLU FILM

Rating

ZONA VIP

LEGENDA

AVENTURI  AV ACȚIUNE  AC ANIMAȚIE  AN COMEDIE  CO DRAMĂ  DR FANTASTIC FA THRILLER  TH HORROR  H CRIMA  CR MISTER  MI SCIENCE FICTION  SF ROMANTIC RO

15:00

14:20


PREMIERĂ

A CURE FOR WELLNESS

Regia: Gore Verbinski Cu: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth Gen film: Mister, Thriller Durata: 146 minute Premiera în România: 17 februarie 2017 Distribuit de Odeon Cineplex

SCANEAZĂ PENTRU TRAILER CINEMAP.RO

50 | CITY FILM | PREMIERE

O terapie pentru viaţă Thriller psihologic regizat de Gore Verbinski

Ai putea crede că nimic rău nu se poate întâmpla într-un SPA de lux din Alpii Elvețieni. Lockhart (Dane DeHaan) ajunge în locul în care cei mai mulți visează să se relaxeze, dar descoperă că lucruri bizare și inexplicabile se întâmplă cu pacienții tratați la centru. Mașinăriile din hotel și mai ales apele minerale par a fi concepute pentru scopuri sumbre. Misterioasa Hannah (Mia Goth), și ea pacientă în tratament, l-a avertizat că nimeni nu pleacă din sanatoriu! Lockhart începe să simtă că se întâmplă lucruri misterioase în clădirile castelului cu SPA-ul de lux și să suspecteze că de fapt a devenit prizonier și cobai al unor medici cel puțin suspicioși.


Zile și Nopți București 17 februarie 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you