Page 1

WWW.ZILESINOPTI.RO

BUCUREȘTI | 14 - 20 SEPTEMBRIE 2018


SALUT, BUCUREȘTI

ORA de jazz Printre multele simptome de prăbușire, România are parte și de mici accese de normalitate. Și chiar dacă cel despre care vă scriu acum se petrece în cealaltă parte a ţării, merită pomenit fiindcă face parte din mănunchiul de acţiuni care ajută poporul ăsta să respire. O parte din echipa care a pus pe harta europeană festivaluri devenite cult (Timișoara și Gărâna) a ales pentru acest demers unul dintre cele mai vii orașe din vestul ţării – Oradea. Ora Jazz este un festival internaţional de jazz care va transforma, pentru trei zile, Sinagoga Neologă Sion într-o scenă dedicată muzicii jazz și reprezentanţilor săi de elită. Astfel, muzicieni din Israel, Germania, Norvegia, Franţa, Finlanda, Cehia, Canada, Olanda, China (Taiwan) și Austria își vor prezenta cele mai noi proiecte ale în spaţiul special amenajat al sinagogii. Programul festivalului, al cărui scop este de a include Oradea pe lista orașelor cu festivaluri de foarte mare calitate, este următorul: - vineri, 14 septembrie Adam Ben Ezra (Israel), Arne Jansen Trio Trio - Nine Firmaments (Germania), Bansal Trio (Norvegia, Cehia) - sâmbătă, 15 septembrie Renaud Garcia-Fons - Double Bass 1001’s voices (Franţa), Grégory Privat Trio (Franţa, Canada), Verneri Pohjola & Mika Kallio Duo - Animal Image (Finlanda) - duminică, 16 septembrie Bugge Wesseltoft Everybody Loves Angels (Norvegia), Omer Klein Trio - Sleepwalkers (Israel), radio.string.quartet - In Between Silence (Austria, China-Taiwan, Germania, Olanda) Biletele și abonamentele se pot achiziţiona online de pe www.bilete.ro, sau Inmedio, Germanos, Poșta Română sau direct la intrare.

Cătălin Toader Publisher Zile și Nopţi

RADAR SOCIAL MEDIA

ZILE ȘI NOPŢI - EDIŢIA DE BUCUREȘTI apare săptămânal - gratuit | nr. 36 (447) | 14 - 20 septembrie 2018

ISSN 2559-172X

Publisher: Cătălin Toader (catalin.toader@zilesinopti.ro) | Redactor: Ina Miruna Enescu (ina.miruna@gmail.com) | Colaboratori: Paul Vinicius, Alex Tocilescu, Maria Balabaș, Paul Dicu, Denis Dinulescu, Adi Munteanu | Mica publicitate: Daniel Gheorghe (0731 791 051, daniel.gheorghe@zilesinopti.ro) Layout & DTP: Claudiu Oană (claudiu@zilesinopti.ro) | On-line: Ina Miruna Enescu, Diana Popa, Claudia Bodo | Distribuţie: Dan Budoi dan.budoi@zilesinopti.ro Juridic: Cabinet de avocatură Radu Sora (0744 592 595, office@radusora.ro) | Mare Publicitate: Regia MGSI Valeria Iliescu (valeria.iliescu@mgsi.ro) Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment la e-mail: bucuresti@zilesinopti.ro. Redacţia nu își asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior. Zile și Nopţi este membru BRAT și SNA.

Ediţiile Zile și Nopţi în România: 235.000 exemplare lunar. Săptămânale: București, Timișoara / Arad Bilunare: Cluj, Brașov (Poiana Brașov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaș), Bacău / Piatra Neamţ / Roman, Galaţi / Brăila, Oradea (Felix, 1 Mai), Pitești, Bistriţa, Tg. Mureș. Lunare: Iași, Baia Mare


DIN REVISTĂ

OUTERNATIONAL DAYS 3 - PAGINA 18

La Mahala - p.24

19-23 septembrie 2018

PREMIERĂ PREDATORUL

Cea A treia ediție a festivalului Outernational Days are loc între 19 și 23 septembrie 2018, în mai multe locuri din București: Control Club, MNAC, Biserica Anglicană și Hermitage Urban Spiritual Hub. Programul complet al acțiunilor din cadrul festivalului poate fi găsit pe www.zilesinopti.ro

PAGINA 26

Hard Rock Café - p.10

Pescărușul - p.12

Despre tandreţe - p.16

PLUS: FREE IN BUCUREȘTI P.08 / RECENZIE PE BUNE P.20

CITYZENII EDIŢIEI

Liviu Cozma P.14

«Cele două personaje sunt prizoniere emoțiilor lor

în aceeași măsură în care emoțiile lor sunt prizoniere dimensiunilor spațiale și temporale în care trăiesc.

»


Texte de Ina Miruna Enescu; Cătălin Toader Perioada următoare oferă toate premisele pentru ca timpul nostru liber să fie punctat de evenimente excepţionale, Outernational Days 3 ne oferă muzica lumii, avem ocazia rară de a vedea pe scena din România una dintre cele mai mari companii de dans contemporan din lume, Martha Graham Company, iar teatrele se întrec în premiere și ne fac grea alegerea spectacolelor la care să mergem. Descoperiţi toate evenimentele pe www.zilesinopti.ro.

Celelalte Cuvinte Sâmbătă, pe 15 septembrie, Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai importante trupe de rock din România, urcă pe scena de la Quantic pentru a cânta integral piesele de pe celebrul album „cu pătrăţele”, adică primul material discografic al trupei, apărut în 1987 și înregistrat de Electrecord. „Albumul cu pătrăţele” și-a primit numele după ce prima variantă a copertei, realizată de Alexandru

Andrieș, a fost respinsă de cenzura comunistă pe motiv că ar fi făcut aluzie la demolarea clădirilor vechi din București sau la cutremur. Prin urmare, Andrieș vine cu o altă idee grafică, mult simplificată, datorită căreia discul este numit și azi „albumul cu pătrăţele”. Celelalte cuvinte înseamnă: Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan și Ovidiu Roșu.

CONCERT

SPECTACOL

CONFERINŢĂ

Golan Symphonic 3.0 Golan Symphonic revine pe scena Arenelor Romane vineri, 14 septembrie, de la ora 18, iar invitaţii speciali sunt Aerobrasil, Kerala Dust, Stavroz. Conceptul „symphonic” a fost creat la întâlnirea dintre acordurile clasice și muzica electronică, adaugând un nou capitol în istoria trupei, ce oferă o experienţa dincolo de cea a unui simplu concert.

Compania de dans Martha Graham Pe 19 septembrie, de la ora 20, în cadrul seriei de întâlniri JTI, pe scena Sălii Mari a Teatrului Naţional urcă cea mai cunoscută companie americană de dans: Compania Martha Graham, ce va prezenta cinci momente coregrafice: „Dark Meadow”, „Ekstasis”, „Lamentation – Variations”, „Errand into the maze” și „Woodland”. Bilete au preţurile: 100 / 200 / 250 de lei.

Conferinţa de Design 2018 Pe 14 și 15 septembrie va avea loc la Romexpo „Conferinţa de Design 2018 - Smart Industries for a Smart City”. În cele două zile, publicul va afla mai multe despre orașele inteligente și despre câteva iniţiative locale care au demonstrat cum tehnologia poate îmbunătăţi orașele și viaţa locuitorilor săi. Acces gratuit, pe baza unei invitaţii care poate fi obţinută online.

06 | CITY LIFE | RECOMANDĂRI


FREE IN BUCUREȘTI

SPECTACOL

FESTIVAL

CONCERT

Familia Fără Zahăr Lunea aceasta, pe 17 septembrie, de la ora 19, la Replika se joacă „Familia Fără Zahăr", un spectacol de teatru muzical care modelează percepţia asupra înţelegerii familiei. În regia lui Radu Apostol, după un text semnat de Mihaela Michailov, Spectacolul este o coproducţie a Teatrului Mic și a Centrulului de Teatru Educaţional Replika. Intrarea este liberă pe bază de rezervare.

Weekend Armenesc la Fabrica De pe 14 pe 16 septembrie, la Fabrica este „Weekend Armenesc” cu licori bahice, gastronomie, proiecţii de filme premiate internaţional (Ararat, r. Atom Egoyan, 2002; The Color of Pomegranates, r. Serghei Parajanov, 1969), ateliere de caligrafie și o expoziţie de fotografie („Armenia, oameni și locuri” - artiști: Karapet Karo Sahakyan și Andreea Tănase).

Alex and The Fat Penguins Vineri, 14 septembrie, de la ora 19, Urban Sunsets propune un nou „Live Experience” la Qreator cu trupa de rock alternativ Alex & The Fat Penguins, în transmisie live pe site-ul www.urbansunsets.com. Concertul va avea loc în camera de muzică, iar intrarea este liberă (la Qreator by IQOS accesul este permis doar publicului cu vârsta de peste 18 ani).

08 | CITY EVENTS | FREE IN BUCUREȘTI


NOU ÎN ORAȘ MENIU NOU LA HARD ROCK CAFÉ Hard Rock Café București a lansat un nou meniu, disponibil pentru o perioadă de timp limitată (până pe 28 octombrie). Începând din luna septembrie, vă așteaptă cu o serie de produse în premieră, proaspete și aromate. Meniul vă oferă posibilitatea să experimentaţi combinaţii inedite în reţete americane autentice, precum Whisky Bacon Jam Sladers,  Bourbon Glazed Pork Ribs,  Grilled Salmon,  Tequila & Lime Chicken Fajitas, Southern BBQ Sladers sau Crispy Chicken Sladers. Meniul este completat de coc-

10 | CITY LIFE | APERITIVO BAR & LOUNGE

MAI MULT PE ZILESINOPTI.RO/ BUCURESTI

ktailuri gata să satisfacă cele mai selecte gusturi. Fiecare băutură este creată de un mixologist de top, cu cele mai aromate ingrediente și poate fi servită, la cerere, într-un pahar de colecţie. Veţi putea încerca  Bourbon Brownie Sundae - mix de Bulleit bourbon, brownie, îngheţată de vanilie, frișcă și caramel sărat. Dacă sunteţi amatori de combinaţii exotice, puteţi degusta  Rock House Punch - rom alb și negru mixat cu sucuri tropicale și stropit cu infuzie de ghimbir. Hard Rock Café, Șos. Kiseleff 32, tel.: 0212066261, www.hardrock.com/cafes/ bucharest


5 to do

Bucești 14 - 20 septembrie, 2018

Vineri, 14 septembrie, ora 19.30

Două pe față, două pe dos, la TNB O reușită comedie de moravuri, lăudată de „New York Times”, de Theresa Rebeck, montată în premieră în noua stagiune a Naţionalului. Hai să vedem dacă e la fel de amuzantă ca pe Broadway versiunea românească! Vineri 14 septembrie, ora 19.00

Vineri, 14 septembrie, ora 21.00

Hansa Studios: By The Wall 1976 – 90, la Apollo111 Un amestec savant de istorie recentă și istorie a unor trupe uriașe, de la Depeche Mode la U2, care au trecut prin acest studio legendar de înregistrări. Am văzut documentarul, are 90 de minute care te ţintuiesc în fotoliu.

PESCĂRUȘUL, la UNTEATRU N-am să încetez să recomand spectacolele lui Andrei Șerban, mai ales cele de la teatre mici, unde, așa cum singur mărturisește, găsește ceva din vibe-ul magic al teatrului newyorkez La Mama.

Marți, 18 septembrie, ora Sâmbătă, 15 septembrie, ora 22.30

Concert The Mono Jacks, la Hard Rock Cafe Ideală variantă de petrecere a timpului sâmbătă seara. Hard Rock Cafe e un loc mișto, așa cum e trupa lui Doru Trăscău, el însuși un tip special, cu care ai ce discuta.

12 | CITY EVENTS | RECOMANDĂRI EVENIMENTE

Cei bravi, la AXN Noul serial urmărește activitatea unei echipe militare de elită, care călătorește în cele mai periculoase locuri de pe planetă. „Cei bravi” încearcă să salveze vieţi bazându-se pe informaţiile echipei de analiști din Washington.

Recomandări de Horia Ghibutiu Freelance journalist, horiaghibutiu.ro (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la șase săptămâni de la naștere și lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) și reviste lucioase („Viva!”).

BONUS RADIO Ascultă! Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM. Horia Ghibuţiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteţi auzi râzând pe fundal, de luni până vineri.

BONUS web Intră pe pagina de Facebook a jurnalistului @horiaghibutiu.ro, unde Horia realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.


In the mood for love, prin perspectiva nevăzutului - III

Liviu Cozma Medic neurolog și cinefil cu normă întreagă, într-o permanentă încercare de înțelegere a umanului prin artă și știință.

Neputinţa protagoniștilor e simţită nu doar prin naraţiunea directă. In the mood for love este, înainte de toate, o capodoperă vizuală și oferă spectatorului o dimensiune care aparţine pur cinemaului. Fiecare cadru este gândit astfel încât să sublinieze vizual emoţiile personajelor, fie că spectatorul este mai mult sau mai puţin conștient de asta. Majoritatea cadrelor sunt construite în așa fel încât urmărim personajele printr-un cadru mai mic: interiorul unei camere prin cadrul unei uși sau geam, interiorul unui taxi prin cadrul geamului din spate, chiar și când personajele sunt afară îi vedem din interior, între cameră si personaje fiind interpuse gratiile unei ferestre. Această

14 | CITY ZEN | IN THE MOOD FOR LOVE, PRIN PERSPECTIVA NEVĂZUTULUI - III

alegere vizuală dă o notă aproape metafizică imposibilităţii relaţiei lor, servind ca metaforă vizuală pentru închisoarea emoţională în care se află permanent. Limitele sunt prezente de-a lungul întregului filmul, până și în momentele de maximă tandreţe, când cei doi stau rezemaţi de părţile opuse ale aceluiași perete, unul în dreptul celuilalt, fiecare în camera sa, de parcă și-ar sprijini reciproc spatele, iar camera de filmat se plimbă lent între ei. Metaforele vizuale adaugă o dimensiune emoţională suplimentară iubirii celor doi, a căror neputinţă de a-și asuma sentimentele conduce spre sfârșitul tragic, aparent inevitabil, al relaţiei lor. (va urma)


CONCERT:

Female Thrash METAL Attack: Pokerface / Dying Gorgeous Lies TEATRU:

Pluto (Premeră)

Miercuri, 19 septembrie, ora 20:00 La un teatru se joacă un nou spectacol: „Pluto”, de Sam Shepard, în regia lui Cristian Balint. Sam Shepard a scris piesa Pluto la scurt timp după alegerile din 2004, ca o satiră la adresa sistemului de guvernare american, a partidului republican, a mitului ţinutului occidental idilic, a încălcării constante a intimităţii vieţii americanilor și a patriotismului tâmp. Bilet: 40 de lei.

Miercuri, 19 septembrie, ora 19:00 Clubul Quantic are o seară specială dedicată metalului cântat de doamne și domnișoare: Female Thrash METAL Attack. Pe scenă vor urca Pokerface – o trupă din Rusia, înființată în 2013, care a împărțit scena cu formații precum: Megadeth, Kreator, Sodom, Sepultura, Children Of Bodom și Dying Gorgeous Lies – trupă din Germania, înființată în 2009, semnată la Massacre Record.

16 | CITY EVENTS | RECOMANDĂRI EVENIMENTE

TEATRU:

Despre tandrețe (Premeră) Duminică, 16 septembrie, ora 17:00 Teatrul Dramaturgilor Români vine cu o premieră: Despre tandreţe, de Matei Vișniec, în regia lui Felix Alexa. Spectacolul se compune din elemente aparent autonome ale unui mozaic de dialoguri, uneori tandre alteori tăioase. Este un joc subtil al aluziilor ce întruchipează o „horă a iubirilor” adusă la zi, cufundată într-o lume alienată și totuși dispusă la umor. Bilete: 40 de lei.


Outernational Days 3 | 19-23 septembrie 2018 Cea de-a treia ediţie a festivalului Outernational Days are loc între 19 și 23 septembrie 2018, în mai multe locuri din București: Control Club, MNAC, Biserica Anglicană și Hermitage Urban Spiritual Hub. Anul acesta, Outernational Days continuă să celebreze diversitatea și să exploreze teritoriile nuanţate ale muzicii. În contextul contemporan al migraţiilor și schimbărilor geo-politice, cultura și în special muzica sunt influenţate de aceste transformări și mutaţii constante. De la hibrizi electronici din Orientul Mijlociu (Iran, Egipt și Liban) la muzică de transă din Mongolia sau Indonezia și muzică sacră din Zimbabwe, festivalul investighează muzica nu doar prin concerte live și DJ set-uri, ci și prin workshop-uri, prelegeri și proiecţii de film. Programul Outernational Days 3 va include trupe și artiști din Egipt, Iran, Zimbabwe, Rusia, Turcia, Liban, Germania, Austria, Polonia, Australia, Elveţia, Suedia și România. Outernational se referă la genuri de muzică actuală, contemporană, specifice unor subculturi sau periferii din spaţiul cultural ce nu se identifică în mod direct cu normele vestice sau occidentale. Muzica asimilată ca fiind Outernational se regăsește

pe tot parcusul Europei de Est, a Asiei, a Africii, a Orientului Mijlociu, a Indiei și se caracterizează în primul rând prin diversitate muzicală. Outernational nu este un gen muzical în sine, ci mai degrabă o platformă de promovare care funcţionează la nivel global, precum și o condiţie umană care se regăsește în artiștii din această sferă muzicală. Organizatorii acestui festival sunt The Attic și Control Club. The Attic este o platformă multi-media de analiză, studiu, reprezentare, arhivare și diseminare a anumitor produse culturale muzicale cu o puternică expresie contemporană și care sunt specifice unor comunităţi și grupuri sociale marginale sau al unor subculturi din întreaga lume. Pentru reușita deplină a acestei ediţii, Muzeul Naţional de Artă Contemporană își unește forţele cu organizatorii festivalului și va găzdui o serie de conferinţe, discuţii, workshop-uri și proiecţii de film. Pe lângă MNAC, Outernational Days 3 se va desfășura și la Control Club, Biserica Anglicană și Hermitage Urban Spiritual Hub Programul complet al acțiunilor din cadrul festivalului poate fi găsit pe www.zilesinopti.ro iar bilete pot fi cumparate de pe eventbook.ro.

20 | CITY EVENTS | OUTERNATIONAL DAYS 3 | 19-23 SEPTEMBRIE 2018


Zaraza Club & Lounge

ZILE ȘI NOPȚI A REALIZAT ACEASTĂ RECENZIE SUB ANONIMAT ȘI A ACHITAT NOTA DE PLATĂ.

Banal spre decent

Încadrându-se, firesc, în peisajul hipsteristic al majorităţii localurilor din Centrul Vechi, Zaraza e locul în care, dacă mergi în timpul zilei, poţi mânca cinstit și liniștit, dacă nu ești pretenţios, ci doar înfometat. Clubul nu are nicio legătură (în afara decorurilor ușor forţate) cu romantismul perioadei interbelice cu care frumoasa și imaginara Zaraza este, de obicei, asociată. Dimpotrivă, clubul cu acest nume are seri cu fete care dansează pe bar (conform paginii FB) și organizează tot soiul de petreceri. Nimic rău în asta, varietatea de oferte găsește mereu public cu o varietate de gusturi. Dar nu despre dansatoare vreau să vă vorbesc aici, ci despre mâncare. Meniul nu e foarte aglomerat, dar nici nu trebuie să fie așa, într-o zonă bazată pe afaceri de tip eat-drink-and-go, unde patronii speră fie să aibă mușterii care să stea mult și să consume gras, fie unii care să nu piardă vremea la masă cu o bere în faţă. Bruschete cu roșii, busuioc și usturoi, gust foarte OK, dar le-aș sugera pâine mai uscată. Sau măcar o baghetă mai consistentă, nevoia de economie răzbătea prin subţirile felii de toast de supermarket. Meniu cu mici, cartofi prăjiţi și murături – bun și el, dar fără nimic special. Micii prea uscaţi (am comandat bine făcuţi, dar nici chiar așa), cartofii decenţi, iar berea la draft aproape cinstită. Cea mai mare surpiză a fost servirea – un băiat dezgheţat și rapid, gata să ajute și să facă să fie bine (chiar dacă nu m-a anunţat înainte să comand că nu funcţionează POS-ul).

•Zaraza Club & Lounge se află pe strada Soarelui nr. 6-8, una dintre străduțele perpendiculare pe populara stradă Covaci. • Mai degrabă loc pentru petreceri decât pentru mâncat bine, dar e o soluție decentă de prânz dacă nu sunteți pretențioși.

MAI MULT PE ZILESINOPTI.RO/ BUCURESTI

ZILE ȘI NOPŢI | 14 - 20 SEPTEMBRIE 2018 | 21


RECOMANDAREA ZILE ȘI NOPŢI

La Mahala Cum se cuvine Una dintre puţinele cârciumi din Centrul Vechi care respectă în detaliu noţiunea de bodegă. Curte primitoare, liniște (gangul de acces separă curtea de vacarmul de pe Covaci), mâncare și băutură ca la bodegă, preţuri foarte bune. Oamenii servesc repede și pot face o recomandare, pasajul e plin de reclame vechi, aerul confortabil. Meniul nu e foarte stufos, dar e exact ce trebuie pentru o bodegă adevărată – ciorbă de fasole cu afumătură și de burtă, borș de cocoș, sarmale de toate felurile, grătare de porc, oaie, pui, vită și berbecutz, aperitive din care-ţi poţi amenaja propriul platou (chifteluţe, zacuscă, fasole bătută, jumări etc). Există, bineînţeles, și mâncare gătită – pomana porcului, iahnie de fasole, musaca, dar și vinuri vărsate ieftine și din podgorii cu renume – Cepari, Segarcea, Budureasca. Înainte de plecare, nu ocoliţi plăcinta cu brânză sau găluștele cu prune.  CĂTĂLIN TOADER

24 | CITY FOOD | LEONIDAS


REVISTĂ.SITE.APLICAŢIE

DESCOPERĂ NOUL

ZILE ªI NOPŢI!

Pentru noi, timpul tău liber contează ZILE ȘI NOPŢI | 7 - 13 SEPTEMBRIE 2018 | 25


PREMIERĂ

Predatorul

PREDATORUL Regia: Shane Black Cu: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Thomas Jane Gen film: acțiune, aventuri, horror, SF, thriller Durata: 101 minute Premiera în România: 14.09.2018 Distribuit de: Odeon

Când un băieţel declanșează accidental revenirea Predatorului, cel mai letal vânător al universului pe Pământ, doar un echipaj de ex-soldaţi și un profesor de știinţă pot împiedica sfârșitul rasei umane. Regizorul Shane Black, talentat scenarist american, e un pionier în domeniul reinvenţiei filmului de acţiune: „Lethal Weapon / Arma mortală” (1987), „The Last Boy Scout / Ultimul samaritean” (1991), etc. A debutat în regie cu „Kiss Kiss Bang Bang / Săruturi și focuri de armă”, care a avut premiera la festivalul de la Cannes în 2005. Ca actor a făcut parte din echipa „Predator” în 1987, deci nu întâmplător acum relansează franciza cu noul „Predator” (2018). Au trecut 31 de ani de la primul „Predator”, 1987, regia John McTiernan, în care Arnold Schwarzenegger și grupul său de comando erau vânaţi în junglă de o creatură misterioasă, iar acum ne așteptăm la un look fresh al monstrului, la o acţiune adusă în zilele noastre, cu tot ce presupune arsenalul thriller.

PREMIERĂ

Luis și miniextratereștrii LUIS & THE ALIENS Regia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack Voci română: Edi Mirică, Doru Cătănescu, Ionuț Grama, Mihai Munteniță, Gabriela Bobeș, Răzvan Popa, Virgil Aioanei, Olimpia Mălai Gen film: animație 3D, familie Premiera în România: 14.09.2018 Distribuit de: RO Image 2000

26 | CITY FILM | PREMIERE

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băieţel de 12 ani care nu a avut o viaţă nici ușoară, nici „normală”. Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudaţi (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în faţa lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. În plus, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenţia și educaţia de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat. De aici, totul degenerează, iar Luis are de făcut alegeri care de care mai grele și mai complicate, are de pus în balanţă binele propriu și pe al prietenilor săi.

De ce să-l vezi

Pentru a-ţi trata dorul de monstrul Predator.

De ce să-l vezi

Pentru simpaticul și naivul Luis și pentru mini-extratereștrii coloraţi.


CINEMA CITY COTROCENI AFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00 www.cinemacity.ro

VIP PROGRAM 14 - 20 SEPTEMRBIE 2018 TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

AVANPREMIERĂ PEPPERMINT: GUSTUL RĂZBUNĂRII 2D / PEPPERMINT AVANPREMIERĂ PLOEY- INIMĂ DE VITEAZ $ DUBLAT / PLOEY- YOU NEVER FLY ALONE PREMIERĂ LUIS ȘI MINI-EXTRATEREȘTRI $ DUBLAT / LUIS & THE ALIENS PREMIERĂ O SIMPLĂ FAVOARE / A SIMPLE FAVOR PREMIERĂ PREDATORUL / THE PREDATOR PREMIERĂ MOMO 2D

CĂLUGĂRIȚA: MISTERUL DE LA MĂNĂSTIRE 2D / THE NUN

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

Rating

Gen

AP-12

AC

Mi - J

AG

AN

S-D

14:20

AG

AN

S-D

15:40

18:10

V, L - J AP-12

17:00, 19:30, 22:00

AC

S-D

N-15

HO, TH

AG

CO, FAM

N-15

SEARA 17:00 - 24:00

HO, TH

14:00, 16:45

19:10, 21:40

V, L - J

17:30, 19:50, 22:20

S-D

17:40, 20:00, 22:10

S-D

16:20

V, L - Ma

18:10, 20:30, 22:40

S-D

18:20, 20:30, 22:40

Mi - J

20:30, 22:40

PROGRAM 14 - 20 SEPTEMRBIE 2018 TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

AVANPREMIERĂ PEPPERMINT: GUSTUL RĂZBUNĂRII 2D / PEPPERMINT AVANPREMIERĂ PLOEY- INIMĂ DE VITEAZ $ DUBLAT / PLOEY- YOU NEVER FLY ALONE AVANPREMIERĂ POVESTEA UNUI PIERDE-VARĂ 2D PREMIERĂ MOMO 2D PREMIERĂ LUIS ȘI MINI-EXTRATEREȘTRI $ DUBLAT / LUIS & THE ALIENS

Gen

AP-12

AC

Mi - J

AG

AN

S-D

AG

CO

AG

AG

PREMIERĂ O SIMPLĂ FAVOARE / A SIMPLE FAVOR

AP-12

PREMIERĂ PREDATORUL / THE PREDATOR

N-15

ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ 2D/ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

Rating

CO

AN

AC

HO, TH

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

SEARA 17:00 - 24:00

20:50 11:10

17:20

Mi - J

20:10

V, L - J

15:10

17:10, 19:10, 21:20 17:10, 19:10, 21:20

S-D

11:10

13:10, 15:10

V, L - J

12:20

14:30, 16:30

18:40

S-D

11:00, 12:20

14:30, 16:30

18:40

V, L - J S-D

12:00

V, L - J

12:50

S-D

14:10, 16:40

19:10, 21:40

14:30

17:00, 19:30, 22:00

15:10

17:30, 19:40, 21:50

13:00, 15:10

18:10, 19:40, 21:50

AG

DOC

S-D

SUPRAVIEȚUIND PE MARE / ADRIFT 2D

AP-12

DR, AC

V-J

22:00

OMUL FURNICĂ ȘI VIESPEA AG / ANT-MAN AND THE WASP

AP-12

AC

V-J

22:10

AG

AN, CO

HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ / HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ DUBLAT / HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION MAMMA MIA!O LUĂM DE LA CAPĂT / MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

V-J V, L - J

AG

AG

12:00

19:50 12:50

14:00, 16:10

17:20 17:20

AN, CO

S-D

11:20

13:00, 13:50, 15:10, 16:10

V, L - J

12:00

14:30

S-D

12:00

14:30, 16:50

MUZ


CINEMA CITY COTROCENI AFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00 www.cinemacity.ro

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

EQUALIZER 2 2D / THE EQUALIZER

INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $ DUBLAT MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ / MISSION: IMPOSSIBLEFALLOUT $ CHRISTOPHER ROBIN ȘI WINNIE DE PLUȘ / CHRISTOPHER ROBIN MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $ / THE MEG

Rating

Gen

N-15

AC

AG

AN, CO

AP-12

AC

AG

FAM, AV

AP-12

HO, SF

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

V, L - Ma

20:00, 22:30

S-D

19:00, 21:40

Mi - J

22:30

V, L - J

17:00

S-D

11:30

V, L - J

14:20

17:00

15:20

18:20, 20:50, 21:20 19:00, 20:50, 21:50

S-D

12:50

16:00

S-D

11:50

14:10

V - Ma

18:30, 19:30, 20:40, 21:50

Mi - J

18:30, 19:30, 21:50

V, L - J

MINȚI PRIMEJDIOASE / THE DARKEST MINDS

AP-12

17:40, 22:00

DR, AC

S-D V, L - J

HAIDEȚI, TINERI TITANI, LA FILM 2D / TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES

AG

SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII 2D / THE SPY WHO DUMPED ME

N-15

ALPHA $ / ALPHA $

AP-12

16:30 12:40

S-D

17:20

V, L - J

13:20, 15:20

17:20

15:00

17:30, 20:00, 22:30

15:00

17:30, 20:00, 22:30

15:00

17:10, 19:20, 21:30

15:00

19:20, 21:30

CO, AC

S-D

12:30

DR, AV

S-D

12:40

V, L - J

LEGENDA LUI SLENDER MAN 2D / SLENDER MAN 2D

N-15

HO, SF

JAFURI, MAȘINI ȘI FIDELITATE FĂRĂ LIMITE / LE FIDÈLE

AP-12

AC

AG

AN, CO

18:30, 20:40, 22:40

Cinema City își rezervă dreptul de a opera modificări în program.

S-D

TREI SURORI ADORABILE 2D / DEMI SOEURS

14:10

V-J

CO, AV

14:40, 16:50

S-D

11:20, 12:20

V-J

12:30

V, L - J

CĂLUGĂRIȚA: MISTERUL DE LA MĂNĂSTIRE 2D / THE NUN

N-15

14:40, 16:50 15:10

17:20, 19:40, 21:50

14:00, 16:10

18:15, 19:00, 20:20, 21:10, 22:30

13:50, 16:00

17:30, 19:00, 20:20, 21:10, 22:30

HO, TH

S-D

UN PRINȚ ȘI JUMĂTATE 2D

AP-12

DOC

AURORA BOREALIS: LUMINILE NORDULUI 2D / AURORA BOREALIS

N-15

DR

18:30, 20:40, 22:40 19:20

V, L - J

AP-12

22:00

AN, CO

V, L - J

NORM DE LA POLUL NORD 2. CHEIA ORAȘULUI 2D DUBLAT / NORM OF THE NORTH 2 2D DUBLAT

SEARA 17:00 - 24:00

11:30

V-J

19:30

V, L - J

17:00

S-D

16:20

LEGENDA

AVENTURI AV ACȚIUNE AC ANIMAȚIE AN COMEDIE CO DRAMĂ DR FANTASTIC FA THRILLER TH HORROR H CRIMA CR MISTER MI SCIENCE FICTION SF ROMANTIC RO


SALA

CINEMA CITY COTROCENI

AFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00 www.cinemacity.ro

PROGRAM 14 - 20 SEPTEMRBIE 2018 TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

Rating

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

Gen

PREMIERĂ PREDATORUL $ IMAX/ THE PREDATOR

N-15

ALPHA $ IMAX

AP-12

DR,AV

V-J

CĂLUGĂRIȚA: MISTERUL DE LA MĂNĂSTIRE 2D IMAX / THE NUN

N-15

HO,CR

V-J

V-J

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

SEARA 17:00 - 24:00

14:00, 16:10

20:30, 22:40

12:00 18:20

LEGENDA

Predatorul Când un băiețel declanșează accidental revenirea Predatorului, cel mai letal vânător al universului pe Pământ, doar un echipaj de ex-soldați și un profesor de știință pot împiedica sfârșitul rasei umane. Regizorul Shane Black, talentat scenarist american, e un pionier în domeniul reinvenției filmului de acțiune: „Lethal Weapon / Arma mortală” (1987), „The Last Boy Scout / Ultimul samaritean” (1991), etc. A debutat în regie cu „Kiss

Kiss Bang Bang / Săruturi și focuri de armă”, care a avut premiera la festivalul de la Cannes în 2005. Ca actor a făcut parte din echipa „Predator” în 1987, deci nu întâmplător acum relansează franciza cu noul „Predator” (2018). Au trecut 31 de ani de la primul „Predator”, 1987, regia John McTiernan, în care Arnold Schwarzenegger și grupul său de comando erau vânați în junglă de o creatură misterioasă, iar acum ne așteptăm la un look

fresh al monstrului, la o acțiune adusă în zilele noastre, cu tot ce presupune arsenalul thriller.

PREDATORUL Regia: Shane Black Cu: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Thomas Jane Gen film: acțiune, aventuri, SF, thriller Durata: 101 minute Premiera în România: 14.09.2018 Distribuit de: Odeon

Cinema City își rezervă dreptul de a opera modificări în program.

AVENTURI AV ACȚIUNE AC ANIMAȚIE AN COMEDIE CO DRAMĂ DR FANTASTIC FA THRILLER TH HORROR H CRIMA CR MISTER MI SCIENCE FICTION SF ROMANTIC RO


CINEMA CITY SUN PLAZA Calea Văcărești nr. 391, etaj 2, sector 4, rezervări: 021-386 0600 www.cinemacity.ro

PROGRAM 14 - 20 SEPTEMRBIE 2018 AVANPREMIERĂ PEPPERMINT: GUSTUL RĂZBUNĂRII 2D/ PEPPERMINT AVANPREMIERĂ PLOEY- INIMĂ DE VITEAZ $ DUBLAT/ PLOEY- YOU NEVER FLY ALONE AVANPREMIERĂ POVESTEA UNUI PIERDE-VARĂ 2D PREMIERĂ LUIS ȘI MINI-EXTRATEREȘTRI $ DUBLAT/ LUIS & THE ALIENS

Gen

AP-12

AC

Mi - J

AG

AN,CO

S-D

AG

CO

AG

AN,CO

PREMIERĂ O SIMPLĂ FAVOARE/ A SIMPLE FAVOR

AP-12

AC

PREMIERĂ PREDATORUL/ THE PREDATOR

N-15

HO,TH

PREMIERĂ MOMO 2D OPERAȚIUNEA HAM HAM 2D DUBLAT / SHOW DOGS 2D OCEAN'S 8: JAF CU CLASĂ 2D / OCEAN'S 8 2D OMUL FURNICĂ ȘI VIESPEA AG/ ANT-MAN AND THE WASP

AG

CO

AG

CO

AP-12

AC

AG

AC

HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ DUBLAT/ HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION

AG

MAMMA MIA!O LUĂM DE LA CAPĂT/ MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

AG

MUZ

N-15

AV,CR

EQUALIZER 2 2D/ THE EQUALIZER INCREDIBILII 2/ INCREDIBLES 2 $ DUBLAT INCREDIBILII 2 2D DUB/ INCREDIBLES MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ (INDISPONIBIL)/ MISSION: IMPOSSIBLE- FALLOUT 3 D CHRISTOPHER ROBIN ȘI WINNIE DE PLUȘ/ CHRISTOPHER ROBIN

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

Rating

AN,CO

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

SEARA 17:00 - 24:00

20:00 11:10

17:20

Mi - J

19:50

V, L - J

12:00

13:00, 15:00

S-D

11:00, 12:00

13:00, 15:00

17:00, 19:00

V-J

12:00

14:30

17:00, 19:30, 22:00

13:40, 15:50

18:00, 20:10, 21:10, 22:20

11:30

13:40, 15:50

18:00, 20:10, 21:10, 22:20

13:10, 15:10

17:10, 19:10, 21:10

13:10, 15:10

17:10, 19:10, 21:10

V, L - J S-D V, L - J S-D

11:10

V, L - J S-D

17:00, 19:00

13:20 11:10

13:20

V-J

20:10

V - Ma

19:40, 22:10

Mi - J

22:10

V, L - J S-D

13:30, 15:40 11:20

13:30, 15:40

V-J

17:50 17:50 19:40

V, L - J

15:40

S-D

15:30

18:10

14:40

17:10

14:10

17:20, 20:20

AG

AN,CO

V-J

12:00 11:40

AG

AN,CO

S-D

AP-12

AC

V-J

AG

FAM

V-J

18:10

12:10

V - Ma

20:00, 22:30

MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $/ THE MEG

AP-12

HO,AC

MINȚI PRIMEJDIOASE/ THE DARKEST MINDS

AP-12

DR,AC

V-J

12:00

14:40

AG

CO,AN

V-J

12:20

14:20, 16:20

18:20

14:30

17:00, 19:30, 22:00

HAIDEȚI, TINERI TITANI, LA FILM 2D/ TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII 2D / THE SPY WHO DUMPED ME ALPHA $ LEGENDA LUI SLENDER MAN 2D/ SLENDER MAN 2D NORM DE LA POLUL NORD 2. CHEIA ORAȘULUI 2D DUBLAT/ NORM OF THE NORTH 2 2D DUBLAT

N-15

AP-12

N-15

AG

AC,CO

Mi - J

19:50, 22:30

V - Ma Mi - J

14:30

17:00, 20:40, 22:00

V, L - J

13:00, 15:10

17:20, 19:30, 21:40

S-D

13:00, 15:10

19:30, 21:40

14:20, 16:40

18:50, 21:00, 22:30

DR,AV

HO,TH

V-J V, L - J

12:10

13:30, 15:30

S-D

11:30

13:30, 15:30

AN,CO

V - Ma

TREI SURORI ADORABILE 2D/ DEMI SOEURS

CĂLUGĂRIȚA: MISTERUL DE LA MĂNĂSTIRE 2D/ THE NUN

AG

N-15

22:00

17:10, 20:50

CO

Mi - J

17:10

V - Ma

12:30

14:30, 16:30

17:30, 18:30, 19:40, 20:40, 21:50, 22:50

Mi - J

12:30

14:30, 16:30

17:30, 18:30, 19:40, 20:40, 22:00, 22:50

HO,TH

Cinema City își rezervă dreptul de a opera modificări în program.

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL


CINEMA CITY MEGA MALL Pierre de Coubertin nr. 3-5, lângă Arena Națională Rezervări: 0372 839 066, www.cinemacity.ro

N-15

HO,TH

V-J

TITLU FILM

Gen

Mi - J

21:30, 22:30

13:00, 15:00

17:10, 19:10, 21:10

11:00

AN,CO

AG

CO

OPERAȚIUNEA HAM HAM 2D DUBLAT/ SHOW DOGS 2D

CO

Mi - J

20:00

11:00

17:00

19:50

MINȚI PRIMEJDIOASE / THE DARKEST MINDS

HAIDEȚI, TINERI TITANI, LA FILM 2D / TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII 2D / THE SPY WHO DUMPED ME

HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ DUBLAT / HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION

AG

INFERNUL DIN ZGÂRIE -NORI $ / SKYSCRAPER $

AP-12

AC

V-J

AG

MUZICAL

ALPHA $

V-J

V, L - J

17:30

AN,CO

13:10, 15:20

S-D

11:10

13:10, 15:20

17:30

19:40

12:25

15:00

LEGENDA LUI SLENDER MAN 2D / SLENDER MAN 2D NORM DE LA POLUL NORD 2. CHEIA ORAȘULUI 2D DUBLAT / NORM OF THE NORTH 2 2D DUBLAT CĂLUGĂRIȚA: MISTERUL DE LA MĂNĂSTIRE 2D / THE NUN

20:10, 22:00

Mi - J

18:40, 22:00

AC

17:10, 19:10, 21:10

AP-12

13:00, 15:00

AG

V, L - J

FAM

17:40, 20:10, 22:10

V - Ma

S-D

11:50

V - Ma

19:00, 21:40

Mi - J

21:40

V - Ma

19:40, 22:00

Mi - J

19:30, 22:00

HO,SF

13:20, 15:30

AP-12

Mi - J

AP-12

13:20, 15:30

MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $ / THE MEG

13:30, 16:10

DR,AC

V - Ma

17:40, 19:50, 22:10

V, L - J AG

17:20, 19:40, 22:10

14:00, 16:30

13:00, 15:00

17:30

13:00, 15:00

17:30

V - Ma

14:40

17:10, 19:50, 22:10

Mi - J

14:40

17:10, 19:00, 22:10

AN,CO

14:30

S-D

N-15

12:00

11:20

11:10

CO,AC

V-J

S-D

14:00, 16:30

V, L - J

12:40

14:50

17:00, 19:20, 21:30

S-D

12:40

14:50

19:20, 21:30

DR,AV

18:00

AP-12

14:10, 16:00

N-15

11:20, 12:10

17:10, 19:10, 21:10

V-J 13:10, 15:10, 16:50

V, L - J AG

S-D

SEARA 17:00 - 24:00

18:50, 21:30

AN,CO

18:00

N-15

14:10, 16:00

MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ / MISSION: IMPOSSIBLEFALLOUT $ CHRISTOPHER ROBIN ȘI WINNIE DE PLUȘ / CHRISTOPHER ROBIN

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

V - Ma

Mi - J

HO,TH

12:10

Mi - J

AG

22:40

V, L - J

AVANPREMIERĂ POVESTEA UNUI PIERDE-VARĂ 2D

AN,CO

INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $ DUBLAT

SEARA 17:00 - 24:00

Gen

AN,CO AC

AP-12 N-15

HO,TH

12:00

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

S-D

AG

18:20, 20:30

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

S-D

MAMMA MIA!O LUĂM DE LA CAPĂT / MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

14:00, 16:10

EQUALIZER 2 2D / THE EQUALIZER

V, L Ma

AG

AVANPREMIERĂ PEPPERMINT: GUSTUL RĂZBUNĂRII 2D / PEPPERMINT AVANPREMIERĂ PLOEY- INIMĂ DE VITEAZ $ DUBLAT / PLOEY- YOU NEVER FLY ALONE

SEARA 17:00 - 24:00

CO

PREMIERĂ MOMO 2D

AG

PREMIERĂ PREDATORUL / THE PREDATOR

AC

PREMIERĂ LUIS ȘI MINIEXTRATEREȘTRI $ DUBLAT / LUIS & THE ALIENS PREMIERĂ O SIMPLĂ FAVOARE / A SIMPLE FAVOR

AP-12

ALPHA $ 4DX

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

AC

Gen

DR,SF

CĂLUGĂRIȚA: MISTERUL DE LA MĂNĂSTIRE 2D 4DX / THE NUN

PREMIERĂ PREDATORUL $ 4DX / THE PREDATOR

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

N-15

Rating N-15

HO,TH,SF

AP-12

V-J

TITLU FILM

AG

V-J

Rating

TITLU FILM

Rating

PROGRAM 14 - 20 SEPTEMRBIE 2018

S-D

11:10

13:10, 15:10, 16:50

V-J

12:50

15:10, 16:30

LEGENDA

AVENTURI AV ACȚIUNE AC ANIMAȚIE AN COMEDIE CO DRAMĂ DR FANTASTIC FA THRILLER TH HORROR H CRIMA CR MISTER MI SCIENCE FICTION SF ROMANTIC RO

17:20, 18:40, 19:30, 20:50, 21:50


CINEMA CITY PARKLAKE

Str. Liviu Rebreanu, nr. 4, ParkLake Plaza, București Rezervări: 0314 032 700, www.cinemacity.ro

Ma

17:00, 19:10, 21:30

Mi - J

17:00, 21:20

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

Mi - J

SEARA 17:00 - 24:00

SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII 2D / THE SPY WHO DUMPED ME

12:40

14:40, 16:40

18:50

S-D

11:20, 12:40

14:40, 16:40

18:50

Mi - J

12:40

14:40, 16:40

18:40

14:00, 16:50

19:20, 21:50

14:00, 16:50

19:20, 21:50

V-J

13:20, 15:30

17:40, 19:50, 22:00

V-J

13:40

NORM DE LA POLUL NORD 2. CHEIA ORAȘULUI 2D DUBLAT / NORM OF THE NORTH 2 2D DUBLAT

S-D

11:30

Gen

AN, CO

AG AG N-15

17:40

V - Ma

21:10

Mi - J

22:50

V, L - J

12:00

14:40, 16:20

S-D

11:50

14:30, 16:20

V - Ma

19:00, 20:50, 22:00

Mi - J

19:00, 22:10

V - Ma

19:50, 22:20

Mi - J

20:00, 22:20

V-J

17:30 13:10, 15:20

S-D

11:00

13:10, 15:20

V - Ma

12:00

14:50

Mi - J

12:00

14:50

17:40, 21:10, 22:30

13:10, 15:30

17:40, 20:00, 22:10

S-D

11:10

17:40, 20:10, 22:30

13:20, 15:40

17:50, 20:00, 22:10

13:00, 15:20

17:40, 19:50, 22:00

V - Ma

19:50, 22:10

Mi - J

20:00, 22:10

V-J

12:30

V, L Ma

CĂLUGĂRIȚA: MISTERUL DE LA MĂNĂSTIRE 2D / THE NUN

13:20, 15:30

AC AN, CO

N-15

V, L Ma

17:40

18:40

Mi - J

LEGENDA LUI SLENDER MAN 2D / SLENDER MAN 2D

13:20, 15:30

AC

AG AP-12

DR, AV

12:00

20:10

SEARA 17:00 - 24:00

V-J

V, L Ma

20:30

V, L - J

11:10

V, L - J

HO, TH

AG

AN CO

AG AG

Mi - J

AP-12

17:00, 19:10, 21:20

AP-12

V-L

HO, SF

17:30, 22:30

AP-12

Ma

DR, AV

18:15, 20:30, 22:45

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

CO

V - L, Mi - J

AG

17:10, 19:40, 22:10

AG

Gen

Ma

N-15

17:20, 19:50, 22:20

CO, AC

14:30

MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ / MISSION: IMPOSSIBLEFALLOUT $ MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $ / THE MEG MINȚI PRIMEJDIOASE / THE DARKEST MINDS HAIDEȚI, TINERI TITANI, LA FILM 2D / TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES

AN, CO

AP-12

AC HO, TH

N-15 N-15

Gen

HO, TH

Rating

AP-12

AC, AV

17:20, 19:50, 22:20

INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $ DUBLAT

N-15

AG

AN, CO

16:00

S-D

S-D

S-D

15:20

S-D

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

V, L - J

HO, TH

PREMIERĂ PREDATORUL / THE PREDATOR OMUL FURNICĂ ȘI VIESPEA AG / ANTMAN AND THE WASP

AC

Rating

PREMIERĂ O SIMPLĂ FAVOARE / A SIMPLE FAVOR

S-D

MAMMA MIA!O LUĂM DE LA CAPĂT / MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

ALPHA $

AN, CO

PREMIERĂ LUIS ȘI MINIEXTRATEREȘTRI $ DUBLAT / LUIS & THE ALIENS

19:10

HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ DUBLAT / HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION

AC

AVANPREMIERĂ PEPPERMINT: GUSTUL RĂZBUNĂRII 2D / PEPPERMINT AVANPREMIERĂ PLOEY- INIMĂ DE VITEAZ $ DUBLAT / PLOEY- YOU NEVER FLY ALONE AVANPREMIERĂ POVESTEA UNUI PIERDE-VARĂ 2D

AP-12

TITLU FILM

SEARA 17:00 - 24:00

AC

CĂLUGĂRIȚA: MISTERUL DE LA MĂNĂSTIRE 2D / THE NUN

Mi - J

V, L, Mi - J

N-15

PREMIERE PREDATORUL / THE PREDATOR

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

AC

PREMIERE O SIMPLĂ FAVOARE / A SIMPLE FAVOR

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

EQUALIZER 2 2D / THE EQUALIZER

AG

AVANPREMIERĂ PLOEY- INIMĂ DE VITEAZ $ DUBLAT / PLOEY- YOU NEVER FLY ALONE PREMIERE LUIS ȘI MINIEXTRATEREȘTRI $ DUBLAT / LUIS & THE ALIENS

CO

AVANPREMIERĂ PEPPERMINT: GUSTUL RĂZBUNĂRII 2D / PEPPERMINT

AG

TITLU FILM

AP-12

TITLU FILM

MUSICAL

ZONA VIP

Rating

PROGRAM 14 - 20 SEPTEMRBIE 2018

S-D

Mi - J

LEGENDA

AVENTURI AV ACȚIUNE AC ANIMAȚIE AN COMEDIE CO DRAMĂ DR FANTASTIC FA THRILLER TH HORROR H CRIMA CR MISTER MI SCIENCE FICTION SF ROMANTIC RO

11:20

14:30, 16:40

14:00, 16:10

17:20, 18:20, 19:30, 20:30, 21:40, 22:40

14:00, 16:10

17:10, 18:20, 19:30, 20:30, 21:40, 22:40

14:00, 16:10

17:20, 18:20, 19:30, 20:40, 21:40, 22:40


14 - 20 septembrie HOLLYWOOD MULTIPLEX

BUCUREŞTI MALL Calea Vitan 55-59

AVANPREMIERĂ

AVANPREMIERĂ

Ploey - You Never Fly Alone - dublat - A.G.

Peppermint - N-15

Ploey - Inima de viteaz

Peppermint: Gustul răzbunării

Sâmbătă, Duminică 12:00

Miercuri, Joi 20:15 22:30

PREMIERĂ

PREMIERĂ O simplă favoare

Luis și mini-extratereștrii

Vineri, Luni-Joi 14:30 17:00 19:45 22:15

Vineri, Luni-Joi 13:15 15:15 17:30

Sâmbătă, Duminică 11:45 14:30 17:00 19:45 22:15

Sâmbătă, Duminică 11:15 13:15 15:15 17:30

2D

Călugărița: Misterul de la mănăstire Vineri, Sâmbătă, Miercuri 13:30 15:45 18:15 20:30 22:45 23:30

PREMIERĂ The Predator - N-15 Predatorul Vineri, Sâmbătă, Miercuri 14:00 16:15 18:30 19:30 21:00 22:00 23:15

Duminica-Marți, Joi 13:30 15:45 18:15 20:30 22:45 The Spy Who Dumped Me - N-15

Duminică, Luni, Joi 14:00 16:15 18:30 19:30 21:00 22:00

2D

Spionul care mi-a dat papucii

Marți 14:00 16:15 18:30 21:00 22:00 Mission: Impossible. Fallout - A.P.-12

Vineri-Marți 15:00 17:30 20:00 22:30

Misiune: Imposibilă. Declinul

Miercuri, Joi 15:00 17:30 22:15

Vineri-Joi 18:45 21:45

2D

Demi soeurs - A.P.-12

2D

A Simple Favor - N-15

Luis and the Aliens - dublat - A.G.

The Nun - N-15

2D

The Meg - A.P.-12

Trei surori adorabile

MEG: Confruntare în adâncuri

Vineri-Marți 13:00 17:45 20:15

Vineri, Sâmbătă, Miercuri 14:00 16:30 21:15 23:45

Miercuri, Joi 13:00 17:45

Duminica-Marți, Joi 14:00 16:30 21:15

Miercuri, cu Orange Film ai 2 bilete la preţ de 1

Din motive obiective, Hollywood Multiplex își *În cazul în care din motive obiective un specatol se anulează, oferim posibilitat *Persoanele care prezintă certificate de încadrare în grad de handicap grav și grav intervalul 10:00 - 16:59, de luni până joi cu excepția avanpremierelor (pentru el și p această categorie. Accesul la film se face pe baza certificatului de încadrare în gra în limita


Rezervări - Telefon: 021.327.70.20; 021.327.70.21; 021.327.70.22; www.hmultiplex.ro aplicația WhatsApp: 0744.22.00.55

AVANPREMIERĂ

2D

Slender Man - N-15

Povestea unui pierde-vară - A.P.-12

Legenda lui Slender Man

Miercuri, Joi 20:00

Vineri-Marți 15:30 22:30 Miercuri, Joi 15:30

PREMIERĂ

2D

Momo - A.G.

Un prinț și jumătate - A.P.-12

Vineri-Duminică, Miercuri 12:45 17:15 19:15 21:30

Vineri-Joi 14:45

2D

Luni, Marți, Joi 17:15 19:15 21:30 Teen Titans Go! To the Movies - dublat - A.G. Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation - dublat - A.G.

Haideți, Tineri Titani, la film!

Hotel Transylvania 3: Monștrii în vacanță

Sâmbătă, Duminică 11:30

Sâmbătă, Duminică 11:45

Norm of the North 2: Keys to the Kingdom - dublat - A.G.

2D

Norm de la Polul Nord 2: Cheia orașului Vineri, Miercuri 12:45 Sâmbătă, Duminică 11:00 12:45

Alpha - A.P.-12 Vineri, Luni-Joi 14:15 16:30 19:00 Sâmbătă, Duminică 12:00 14:15 16:30 19:00

rezervă dreptul de a opera modificări în programul filmelor. tea returnării banilor sau a vizionării la o altă oră a aceluiași film sau a unui alt film la alegere. accentuat beneficiază de două bilete gratuite pentru fiecare film care rulează în cinematograf în pentru însoțitor); un film poate fi văzut o singură dată în aceste condiții, de către o persoană din ad de handicap emis de unitatea administrativ teritorială de domiciliu, cât și a cărții de identitate, a locurilor disponibile.

2D


Zile și Nopți București 14 septembrie 2018  
Zile și Nopți București 14 septembrie 2018  
Advertisement