Page 1

BISTRIČšA www.zilesinopti.ro

14 - 27 martie 2014


14 - 27 martie 2014 (229)

de văzut

INDIFERENT DE CE PLANURI AI PENTRU PERIOADA URMĂTOARE, NU RATA EVENIMENTELE DE MAI JOS

PRAH

Centrul Cultural Municipal Bistrița vă invită la teatru: PRAH de GYÖRGY SPIRÓ. Traducerea si adaptarea: Zeno Fodor. Regia: Daniel Vulcu. Distribuția: Narcisa Pintea, Catalin Herlo LUNI 17 MARTIE, ORA 18.00. Pret Bilet 10 lei. Biletele se pot procura de la sediul Centrului Cultural Municipal Bistrita, pietonalul Liviu Rebreanu Nr. 23

STAND-UP IN THE CITY CU SORIN & RADU Duminică 16 martie, ora 20.00 intrare: 20 lei Pub Corso Cafe Rezervări: 0753 074 959

Old house pub When you’re here, be yourself! Rezervari: 0755 510 244

Sighisoara Blues Festival 2014 Iubitorii blues-ului din România se vor întâlni din nou la Sighișoara. Evenimentul se va desfășura în sala de spectacole Mihai Eminescu, pe parcursul a 2 seri, în perioada 28, 29 martie 2014, beneficiind de două concerte pe seară a câte 80 de minute. Invitații din acest an sunt muzicieni care provin din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Olanda și Spania.

|3


4 | navigator

TIMPUL TĂU LIBER De văzut

ORAŞUL TĂU p. 3

Unde se întâmplă restaurante

p. 14

servicii p. 24 esenţiale globale

p. 34

P.22

ANVELOPE

OLD HOUSE, when you’re here, be yourself. tel. 0755 510 244


8 | ce se întâmplă

recomandare

Chocolateria Sweet Art

Chocolateria Sweet Art întâmpină primăvara și iubitorii de ciocolată cu multe sortimente noi de trufe și praline cum ar fi: trufe cu ciocolată neagră și piper roșu, trufe ciocolată albă, neagră, lapte și cremă ganaj, praline cu cremă de castane, praline cu lichior de portocale și multe altele. Pentru cei curajoși avem și ciocolată Kama Sutra! Vă așteptăm cu drag! Pietonal Liviu Rebreanu, nr 3 Comenzi: 0744 629 113, 0744 321 570 facebook: Chocolaterie Sweet Art


10

focus pe film

Need for Speed 3D: Începuturi Inspirat din cel mai de succes joc video cu maşini, filmul “Need for Speed: Începuturi 3D” aduce în lumea reală adrenalina şi libertatea curselor virtuale, plusând pe pasiunea pentru întreceri şi maşini cu sute de cai-putere. Aflat într-o permanentă goană pe şoselele americane, protagonistul filmului trece de la răzbunare la izbăvire, ţinând publicul cu sufletul la gură de la început până la final. Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de maşini şi curse ilegale, face tot posibilul să ţină deschisă afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe

cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment, Tobey este trimis la închisoare după ce partenerul său îl trădează. Odată eliberat, el este hotărât să se răzbune, iar singura modalitate de a reuşi este aceea de a-l învinge pe Dino într-o cursă underground cu miză imensă. O acţiune cu cifră octanică mare, “Need for Speed: Începuturi 3D” impresionează prin maşini puternice, curse contracronometru, urmăriri, explozii şi adrenalină, din martie pe marile ecrane.

Need for Speed 3D Regia: Scott Waugh Distribuţia: Aaron Paul, Dakota Johnson, Dominic Cooper, Michael Keaton, Imogen Poots Acţiune, crimă, dramă


zile şi nopţi

| 13

oraşul tău 14 - 27 martie 2014 Old Post Pub

unde se întâmplă restaurante

14

Good times, good friends Tel: 0742.360.996

SERVICII

20

ESENŢIALE GLOBALE

34

această secţiune este recomandată de


14 | unde se întâmplă restaurante


unde se întâmplă

| 15

restaurante


16 | unde se întâmplă


18 | unde se întâmplă restaurante


unde se întâmplă

| 19

cafenea/club


22 | unde se întâmplă servicii


24 | unde se întâmplă servicii

P. 1 Old House Pub

Business Bistro&Cafe Pizza pe vatră Paste Salate

P. 11


26 | unde se întâmplă servicii


28 | unde se întâmplă non stop


32 | unde se întâmplă servicii


horoscop

| 33

horoscop e scris în stele

14 - 27 martie 2014 BERBEC Unul dintre părinţi ar îţi va face un anunţ de care se va bucura întreaga familie. În ceea ce priveşte proiectele pe care ţi le-ai făcut pentru timpul liber, acestea vor suferi unele modificări, care însă nu te vor deranja într-o prea mare măsură. Prietenii de pe alte meleaguri vor lua legătura cu tine pentru a-ţi face o propunere. Gândeşte-te înainte de a da un răspuns.

LEU Popularitatea ta este în creştere şi, chiar dacă vor mai exista unele controverse cu prietenii, nimeni nu se va supăra şi vei reuşi să străluceşti în societate oriunde te vei duce. Starea ta fizică va fi bună, dar totuşi, n-ar strica să îţi păstrezi măcar o oră pentru odihnă şi relaxare. Vei primi o informaţie pe care nu este cazul să o iei drept bună.

SĂGETĂTOR Vei avea o întrevedere cu prietenii. Veţi discuta despre proiecte de interes comun şi vei fi tentat să îţi impuni punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să te arăţi ceva mai conciliant, mai înţelegător. Nu este cazul să te grăbeşti şi să faci lucrurile de mântuială, deoarece toate acestea se vor întoarce împotriva ta în scurt timp.

TAUR Relaţia cu prietenii va fi bună pe tot parcursul zilei şi vei petrece clipe deosebit de plăcute în compania acestora. Cineva din anturajul apropiat va avea nevoie de sprijinul tău şi nu vei putea să-l refuzi. N-ar fi exclus nici să cheltuieşti pentru distracţii în compania prietenilor, dar cum acest lucru te va ajuta să depăşeşti stresul din ultimul timp, nu are de ce să-ţi pară rău.

FECIOARĂ Din punct de vedere sentimental situaţia nu este chiar cea pe care ţi-ai dori-o dar atâta timp cât relaţia cu persoana iubită este echilibrată nu este cazul să intervii. Din punct de vedere intelectual funcţionezi la limita superioară, dar nu este un moment potrivit pentru a lua decizii în chestiuni importante. Păstrează-ţi ceva mai mult timp pentru activităţile gospodăreşti.

CAPRICORN Situaţia financiară te va interesa în mod special în această perioadă. Dialogul cu partenerul de suflet te-ar putea ajuta să pui lucrurile la punct. N-ar fi exclus să primeşti o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabilă în scurt timp. Vei avea o stare de agitaţie, de nelinişte pe tot parcursul zilei. Este posibil să ai neînţelegeri cu o cunoştinţă mai veche. În gospodărie ai putea finaliza o activitate demarată cu mai mult timp în urmă.

GEMENI Prietenii sau rudele aflate pe alte meleaguri vor lua legătura cu tine, ceea ce îţi va face mare plăcere. Vei avea unele discuţii constructive cu fiinţa iubită referitoare la programul din timpul liber şi până la urmă vei reuşi să îţi impui punctele de vedere. Ţi se va face o propunere de colaborare, dar nu este cazul să dai un răspuns înaite de a-ţi fi clare toate condiţiile.

BALANŢĂ Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, demonstrând astfel că nu ai muncit degeaba. Partenerul de viaţă ar putea avea o mică neînţelegere cu unul dintre părinţi. Cel mai bine ar fi să nu intervii în nici un fel. Ai putea să mai schimbi câte ceva în aspectul tău exterior şi cu siguranţă n-o să-ţi pară rău.

VĂRSĂTOR Vei avea de făcut o mulţime de drumuri care te vor mai debarasa într-o oarecare măsură de starea de agitaţie de care dispui în ultimul timp. Te vei întâlni cu prietenii, care îţi vor face propuneri interesante. N-ar fi exclus nici să fii tentat să faci o investiţie în cămin. Nu lua însă nici o decizie până nu te vei consulta cu rudele apropiate.

RAC Activităţile sociale îţi vor face mare plăcere, mai ales că îţi vor da posibilitatea de a te întâlni cu prietenii, de a te relaxa. N-ar fi exclus să cunoşti o persoană care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. În cazul în care doreşti să pleci într-o călătorie, şansa va fi de partea ta, chiar dacă vei avea parte de mai multe cheltuieli decât ţi-ai propus.

SCORPION Obstacolele care-ţi vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu prietenii evoluează ceva mai bine, aşa că poţi spera la sprijinul acestora în tot ce doreşti să întreprinzi. Colaborările ar trebui evitate.

PEŞTI În cămin s-ar putea deteriora câte ceva, dar cum remedierile se vor face cu uşurinţă, nu este cazul să te enervezi. Este foarte posibil să fie nevoie să faci o mulţime de drumuri pentru a te vedea cu rudele, dar şi cu partenerii de distracţie. Persoanele mai tinere din familie se pare că îţi vor face o surpriză plăcută, care te va ajuta să închei ziua foarte optimist.


34 | esenţiale globale

Muzică

Cinema

TV

Dream Theater

Will Smith

Halle Berry

Dream Theater, una dintre cele mai bune trupe de progressive rock, revine în România, după 12 ani, pentru a susţine un concert pe 28 iulie, la complexul Romexpo din Capitală. Show-ul face parte dintr-un turneu mai amplu, intitulat „An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour 2014”. Conceptul spectacolului constă în introducerea fanilor în lumea Dream Theater, într-o incursiune muzicală care va include toate hiturile trupei.

Actorul american Will Smith va produce pentru compania Sony Pictures adaptarea cinematografică a romanului grafic „Harlem Hellfighters”, de Max Brooks. Cartea este bazată pe povestea adevărată a unui regiment de infanterie afro-american, care a luptat în ambele războaie mondiale.

Halle Berry îşi deschide propria companie de producţie de televiziune, care se va numi 606 Films, după legea anti-paparazzi adoptată anul trecut în SUA, pe care actriţa americană a promovat-o.

U2

Trupa irlandeză U2 a luat decizia de a amâna lansarea noului ei album şi a turneului mondial de promovare a acestuia pentru anul 2015 din cauza unor reprogramări ale sesiunilor de înregistrări pentru noul material discografic. Potrivit Billboard.com, noul album al formaţiei irlandeze se află în lucru de multe luni.

Bindi Irwin Renee Zellweger

Actriţa Renee Zellweger, deţinătoare a unui premiu Oscar, se întoarce la actorie după o pauză de patru ani, în filmul „The Whole Truth”, în care joacă alături de Daniel Craig.

EDIŢIA de BISTRIŢA apare bilunar - gratuit, nr. 4 (228), 14 - 27 martie 2014

Bindi Irwin, fiica realizatorului australian Steve Irwin, cunoscutul autor de documentare inspirate din universul animalelor, a generat un val de critici în presa internaţională, după ce a anunţat, joi, că a acceptat să devină imaginea unei campanii de promovare a parcurilor acvatice SeaWorld. Suplimente lunare Zile şi Nopţi:

Editată de: SC OLYMP ADVERTISING SRL Director Executiv: Marian Gîlea Director Reţea: Marius Vâlsănescu Director Revistă: Olimpiu Cotruş 0742 108 486, bistrita@zilesinopti.ro Dacă doriţi să semanalţi un eveniment: e-mail bistrita@zilesinopti.ro. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

Publicitate naţională

Ediţiile Zile şi nopţi în România: 330.000 exemplare lunar.

Valentin Puşcaşu,

Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara/Arad.

Senior Sales Manager

Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Ploieşti (Câmpina, Breaza), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Vâlcea.

valentin.puscasu@wonderfulmedia.ro


Zn Bistrita 14 martie  
Zn Bistrita 14 martie  
Advertisement