Page 1

BISTRIȚA www.zilesinopti.ro

13 - 27 DECEMBRIE 2013

str. Dornei, nr. 25 // tel. 0755.510.244


13 - 27 decembrie 2013 (223)

|3

de văzut

INDIFERENT DE CE PLANURI AI PENTRU PERIOADA URMĂTOARE, NU RATA EVENIMENTELE DE MAI JOS

STAND UP IN THE CITY COSTEL

Artitude prezinta in orasul tau pe Coste la doua show-uri de stand up comedy inedit. Unde? PUB CORSO CAFE, Piata Centrala, nr 33 Rezervari: 0363 401 477, 0753 074 959 Cand? Sâmbătă, 14 decembrie de la 20.00 și 22.30 Preț bilet: 25 ron

OLD POST

CENTRUL CULTURAL MUNICIPAL „GEORGE COȘBUC” BISTRIȚA

Va invita la: Festivalul de Datini si Traditii Populare „Radacinile eternitatii” Cand? Decembrie 2013 Unde? Pe Pietonalul Bistritean

Vineri, 20 decembrie, recital incendiar de cover-uri! Sâmbătă, 21 decembrie, pasiunea se dezlănțuie Duminică, 22 decembrie, expoziție foto. Rezervări la tel.: 0753. 920.069

OLD HOUSE PUB&MORE

Avem deschis chiar si de sarbatori pentru a petrece alaturi de noi atat Craciunul cat si Revelionul! Profitati de ofertele pregatite numai pentru sarbatori! Str Dornei, nr 25 Tel.: 0755 510 244


4 | navigator

TIMPUL TĂU LIBER De văzut

ORAȘUL TĂU p. 3

Unde se întâmplă RESTAURANTE

p. 14

SERVICII p. 24 ESENȚIALE GLOBALE

p. 34

P.27

DVD RENT A CAR

OLD HOUSE, when you’re here, be yourself. tel. 0785 243 259


6 | unde se întâmplă

RECOMANDARE

RESTAURANTUL ROSE GARDEN vă urează SĂRBĂTORI FERICITE Anul acesta Restaurantul Rose Garden vă așteaptă pentru a petrece un Revelion de neuitat. O locație exclusiv pentru oaspeții noștri , care se mândrește cu un ambient desăvîrșit și cu o servire promptă. De la rețete simple și gustoase, până la specialități sofisticate , fiecare propunere este un deliciu culinar, deoarece la Restaurant Rose Garden gastronomia este o artă. Locația noastră vă invită să petreceți cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră, oferindu-vă servicii de cea mai înaltă calitate. Vă așteptăm să petreceți noaptea dintre ani într-o atmosferă clasică și rafinată cu preparate culinare alese, băuturi fine și muzică bună. Cu ocazia sărbatorilor de Crăciun și a Anului Nou, Restaurantul Rose Garden, Hotel Ozana, Restaurant Ozana(Beclean) urează colaboratorilor săi Sărbători Fericite alături de cei dragi, să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă, multă sănătate. Crăciun Fericit și Un An Nou numai cu împliniri!


8 | ce se întâmplă

RECOMANDARE

Chocolateria Sweet Art vă urează Sărbători Fericite! ALEXANDRA BUDURLEAN bistrita@zilesinopti.ro

Cholateria Sweet Art este singura locație din Bistrița unde regăsești savoarea și gustul inimitabil al ciocolății. Aceasta oferă o gamă diversificată de ciocolată rafinată printre care se regăsește și minunata ciocolată belgiană. Bomboanele și cadourile dulci sunt cautate în această perioadă, tocmai de aceea aici puteți găsi un candy-bar cu diferite sortimente de ciocolată. Pentru un gustul pe deplin satisfăcut Chocolateria Sweet Art vă oferă pe lângă ciocolata și o gamă de vinuri printre care Vinul de Tokaji și Vinul de Cricova, coniacuri și o gamă rafinată de ceaiuri. Doar pe Pietonalul din Bistrița la Chocolateria Sweet Art puteți găsi aceste produse minunate.


12 | focus pe film

BURLACI ÎNTÂRZIAŢI Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) şi Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârşit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâţi să se distreze şi să îşi amintească de vremurile trecute. Ajunşi la destinaţie însă, cei patru îşi dau seama că viaţa i-a schimbat mai mult decât se aşteptau în tinereţe şi sunt nevoiţi să îşi regândească priorităţile. O comedie despre „un cvartet de pensionari trăsniți invitaţi să participe la petrecerea burlacilor din Vegas, unde afemeiatul lor prieten se însoară în sfârşit cu o femeie ce are pe jumătate vârsta lui”. LAST VEGAS Regia: Jon Turteltaub Adam Brooks, Dan Fogelman Cu: Robert de Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline, Mary Steenburgen Comedie. Durata: 105 minute Lansare în România: 20.12.2013


zile și nopți

| 13

orașul tău Old House Pub & More

13 - 27 decembrie 2013 unde se întâmplă RESTAURANTE

14

When you’re here, be yourself Tel: 0755 510 244

SERVICII

24

ESENȚIALE GLOBALE

34

ACEASTĂ SECȚIUNE ESTE RECOMANDATĂ DE


14 | unde se întâmplă restaurante


unde se întâmplă

| 15

restaurante


18 | unde se întâmplă restaurante


unde se întâmplă

| 19

cafenea/club


24 | unde se întâmplă servicii

P. 1 Old House Pub

Business Bistro&Cafe Pizza pe vatră Paste Salate

P. 11


26 | unde se întâmplă servicii


unde se întâmplă

| 27


28 | unde se întâmplă non stop


unde se întâmplă

| 29

servicii


30 | unde se întâmplă servicii


32 | ce se întâmplă


horoscop

| 33

horoscop E SCRIS ÎN STELE

13 - 27 DECEMBRIE 2013 BERBEC Nu prea te poți aștepta la armonie și consens. Iar asta este valabil nu doar pentru decembrie 2013, ci pentru câteva luni de aici înainte. Te poți aștepta, însă, la pasiune, cuceriri, emoții tari, provocări și actiune. Dar și la divergențe, certuri, agresiuni sau chiar rupturi. În cazul în care cuplul este foarte bine sudat, te poți aștepta la multă agitație pentru un scop comun

LEU Peisajul relațional al Leului arată mai bine în decembrie 2013 decât în lunile trecute. Inconveniențele domestice par să se fi rezolvat, în cămin este pace și, chiar dacă mai sunt lucruri de rezolvat, acestea pot fi rezolvate pe îndelete, cu răbdare și calm. În decembrie 2013 este de așteptat să apară o reușită, un motiv de împlinire sufletească, fiindcă Saturn, stăpânul casei cuplului Leului, primește un trigon binefăcător de la Jupiter.

SĂGETĂTOR Astfel, mulți Săgetatori au avut parte de dezamăgiri, trădări ori atacuri sub centură sau au trebuit să facă față unor constrângeri, bariere sau altor complicații legate de cuplu sau de perechea de cuplu. Chiar dacă nu te numeri printre ei, ar fi mare minune ca din octombrie încoace să nu fi trăit măcar un sentiment de neîmplinire sau însingurare.

TAUR Cariera și relațiile Taurului se împletesc, fie că este vorba de asocieri, efort de echipă, studii sau cercetări comune, de influența sentimentelor asupra alegerilor profesionale sau de un anume tip de susținere din partea omului care-ți este alături în viața particulară. Ești legat(ă) de alți oameni printr-un mănunchi de legături care uneori îți restrîng libertatea de mișcare, alteori te irită, dar fără de care nu poți înainta.

FECIOARĂ Parcurgi o etapă specială. Stăpânul casei cuplului Fecioarei, Jupiter, se află într-o poziție privilegiată până în iulie 2014, poziție ce promite Fecioarelor relații împlinite, în care romantismul fuzionează cu afecțiunea și complicitatea. Pe de altă parte, Venus, planeta iubirii, a intrat luna trecută în casa dragostei și a senzualității Fecioarei, unde va petrece mult mai mult timp decât de obicei: până pe 5 martie 2014.

CAPRICORN Sub surasul seducător al lui Venus, în decembrie 2013 viața sentimentală a Capricornului devine mai romantică, mai veselă, mai plăcută. Dragostea plutește în aer, iar idilele se pot naște din orice: dintr-o privire galeșă, dintr-o aluzie cu două înțelesuri, dintr-un vis, dintr-o părere. În casa cuplului Capricornului domnește Jupiter, Marele Benefic, care amplifică nevoia de afecțiune și îți creează ocazii favorabile sentimental.

GEMENI Soarele se află în casa relațiilor Gemenilor încă din ultima decadă a lunii trecute, iar pe data de 5 decembrie 2013 i se alătură și Mercur, stăpînul Gemenilor. Sunt tranzite puternice, care îți concentrează atenția și forțele spre sfera cuplului și a altor interacțiuni sociale, mai ales pînă în ajunul Crăciunului. Pot să apară vești, noutăți sau unele schimbări

BALANŢĂ Totul ar fi grozav dacă Marte ar fi bine susținut de celelalte planete. Dar Marte este în opoziție cu explozivul și imprevizibilul Uranus, aflat chiar în casa cuplului Balantei, și poate fi atins de lipsa de măsură a careului cu Jupiter și de spiritul distructiv al careului cu Pluto. Atenție, deci! Șansele de a trăi în lunile următoare o uimitoare poveste de dragoste sunt egale cu cele de a avea o relație plină de năbădăi.

VĂRSĂTOR Cu Venus în restrictiva casă a douăsprezecea, în decembrie 2013 entuziasmul amoros al Vărsătorilor este temperat, ba în unele cazuri poate fi chiar inexistent. Aflată în această poziție, Venus tinde să scoată în evidență partea tristă a vieții sentimentale: deziluziile, trădările, părăsirea, singurătatea, iubirile imposibile. Pentru anumiți Vărsători, Venus în casa a douăsprezecea ar putea prevesti povești de dragoste secrete.

RAC Cu Venus situat pe termen lung în casa relațiilor Racului, interesele sentimentale sunt, firește, la ordinea zilei. Ai o mare sete de afecțiune, tendințele romantice înnăscute îți sunt reactivate, simți nevoia să împarți, să împărtășești, să te unești. Dacă mai punem la socoteală energia plină de elan și tendințele aventuroase pe care ți le insuflă Jupiter, aflat în Rac, este simplu de dedus că dragostea poate izbucni oricând în viața ta în decembrie 2013.

SCORPION Ca la tango: un pas înainte, doi înapoi. Cam așa se mișcă relațiile Scorpionilor în decembrie 2013. Se poate ca în prima parte a lunii să nu apară prea multe probleme. Asta, la suprafață. Dar uită-te dacă sub poleiala de normalitate n-au început cumva să se adune mici detalii perturbatoare, vizavi de care adopți politica struțului. Dacă nu sunt lămurite și rezolvate la timp, aceste detalii suspecte tind să genereze frustrări.

PEŞTI Este o mare ușurare, după ce timp de două luni Mercur s-a aflat în zodia încordată a Scorpionului și mai mereu în preajma lui Saturn, ba, în plus, a mai fost un timp și retrograd. Tranzitul lui Mercur în Scorpion pare să fi generat destule frustrări și să le fi adus multor Pești complicații în relația cu omul de alături sau legate de el. Acum, însă, atmosfera se relaxează, devine optimistă și înfloritoare.


34 | esențiale globale

CINEMA

MUZICĂ

TV

MILEY CYRUS - ARTISTUL ANULUI 2013 TOM CRUISE

Actorul american Tom Cruise îşi va relua rolul din filmul „Jack Reacher: Un glonţ la ţintă/ Jack Reacher” într-o continuare a acestui lungmetraj care va fi produsă de Paramount Pictures şi Skydance Productions.

Cântăreaţa pop americană Miley Cyrus, care a fost în atenţia presei internaţionale în ultima vreme mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa, a fost declarată de MTV artistul anului 2013.

CALIFORNICATION

Serialul de televiziune „Californication”, care îl prezintă în rolul principal pe actorul american David Duchovny, se va încheia în 2014, după difuzarea celui de-al şaptelea sezon.

REALITATE STRUCTURATĂ OSCARURI CANINE

Câinele care poate fi auzit în timp ce latră în filmul SF „Gravity” (Naanak, o căţeluşă din rasa husky), regizat de Alfonso Cuaron, este marele câştigător de la Fido Awards 2013, o gală considerată echivalentul canin al premiilor Oscar, care celebrează realizările deosebite ale acestor animale pe marele ecran.

EDIȚIA de BISTRIŢA

apare bilunar - gratuit nr. 25 (223), 13 - 27 decembrie 2013

Editată de: OLYMP ADVERTISING SRL Francizat ZNB Media, deţinător al mărcii înregistrate Zile şi Nopţi®

Director Revistă Olimpiu Cotruş 0742108486 bistrita@zilesinopti.ro

Director Reţea Marius Vâlsănescu marius.valsanescu@zilesinopti.ro

BRITNEY SPEARS

Cântăreaţa Britney Spears, mamă a doi copii, Sean Preston (8 ani) şi Jayden James (7 ani), a afirmat, în timpul unui interviu, că îşi doreşte să aibă mai mulţi copii şi nu dezminte zvonurile privind retragerea sa din viaţa artistică după show-ul din Las Vegas.

Două seriale aparţinând unui nou concept TV, „realitate structurată”, un hibrid între reality-show şi documentar, fac furori în Marea Britanie, unde au obţinut cote de audienţă uluitoare şi multe premii, fiind însă şi criticate, sub motivul că încalcă graniţa dintre realitate şi ficţiune.

Coordonator Distribuţie Reţea

Publicitate naţională:

Denes Brok denes.brok@zilesinopti.ro

Marian Gilea Director general marian.gilea@zilesinopti.ro

întregime Zile și Nopţi Bistrița. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului este ilegală fără acordul prealabil al Zile și nopţi Bistrița.

Layout & DTP

Dacă vreţi să ne semnalaţi un eveniment sau un parteneriat, contactaţi-ne la: Tel: 0742108486 e-mail: bistrita@zilesinopti.ro www.zilesinopti.ro

Ediţiile Zile și nopţi în România: 720.000 exemplare lunar

Claudia Bodo claudia@zilesinopti.ro Contabilitate Raluca Brok raluca@zilesinopti.ro Mihaela Bordeian mihaela@zilesinopti.ro

Financiar Mihaela Anuţoiu mihaela.anutoiu@zilesinopti.ro

Redacţia nu își asumă responsabilitatea pentru modificările de program survenite ulterior intrării în tipar. Responsabilitatea pentru exactitatea informaţiilor revine exclusiv instituţiilor care le furnizează. Zile și Nopţi Bistriţa nu își asumă responsabilitatea pentru conţinutul machetelor publicitare și eventualele greșeli de tipar. Conţinutul revistei aparţine în

Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara/Arad

Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Constanţa (Litoral), Sibiu (Mediaş), Tg. Mureş (Sighişoara, Reghin, Sovata), Bacău, Piatra Neamţ, Baia Mare/Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Ploieşti (Câmpina, Breaza), Piteşti, Deva, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi)


Zn Bistrita 13 dec.  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you