Page 1

WWW.ZILESINOPTI.RO

BUCUREȘTI | 10 - 16 august 2018

INTRĂ ACUM PE WWW.ZILESINOPTI.RO ŞI VEZI PROGRAMUL FILMELOR DIN BUCUREŞTI


LA CIN DIN 10 A

VIZIONEAZ


NEMA AUGUST

ZÃ-L ÎN 3D


SALUT, BUCUREȘTI Smida Jazz Fest 2018 (17-19 august) Apusenii au avut întotdeauna un soi de aură magică pentru cei care Ii s-au aventurat în pântece. Verdele, apele și liniștea, combinate cu dialectul molcom al băștinașilor, s-au combinat într-un creuzet mistic și au produs o zonă în care până și vrăjitoarele ar cere azil politic. În acest areal de poveste a prins viață, în urmă cu 2 ani, o întâmplare nemaipomenită – Festivalul de jazz de la Smida. Pornit la drum gospodărește, cu o ediție pilot în care au fost testate toate variabilele, evenimentul crește organic, astfel că această ediție va plasa, indiscutabil, festivalul pe un meridian superior precedentelor. Meritul decisiv al organizatorilor nu este neapărat alegerea locului și nici programul (fără a diminua cumva importanța acestor aspecte), ci determinarea cu care au decis să transforme un sat izolat din Apuseni într-un epicentru al muzicii de calitate. Sau, mai degrabă, o sumă a tuturor acestor factori. Cu propria rețetă în dinți, s-au aventurat în bucătăria deja ocupată de adulții industriei și s-au așezat la fereastra cu vedere la munte, loc de unde nu par să vrea să se mute prea curând. Afișul acestei ediții păstrează traiectoria de prospețime inițiată odată cu ediția pilot, explorarea diverselor sonorități reunite sub denumirea generică și generoasă a jazzului fiind declarația evidentă de intenție a tinerilor care fac acest festival. Timp de trei zile, poiana de la coada lacului Beliș va deveni locul de pelerinaj al noii secte a Smidienilor, grup pentru care ritualul absolut de trecere este combinația de natură, oameni și muzică bună. Haidați și voi! Detalii pe smidajazz.ro

Cătălin Toader Publisher Zile și Nopți

RADAR SOCIAL MEDIA

ZILE ȘI NOPȚI - EDIȚIA DE BUCUREȘTI apare săptămânal - gratuit | nr. 31 (442) | 10 - 16 august 2018

ISSN 2559-172X

Publisher: Cătălin Toader (catalin.toader@zilesinopti.ro) | Redactor: Ina Miruna Enescu (ina.miruna@gmail.com) | Colaboratori: Paul Vinicius, Alex Tocilescu, Maria Balabaș, Paul Dicu, Denis Dinulescu, Adi Munteanu | Mica publicitate: Daniel Gheorghe (0731 791 051, daniel.gheorghe@zilesinopti.ro) Layout & DTP: Claudiu Oană (claudiu@zilesinopti.ro) | On-line: Ina Miruna Enescu, Diana Popa, Claudia Bodo | Distribuție: Dan Budoi dan.budoi@zilesinopti.ro Juridic: Cabinet de avocatură Radu Sora (0744 592 595, office@radusora.ro) | Mare Publicitate: Regia MGSI Valeria Iliescu (valeria.iliescu@mgsi.ro) Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment la e-mail: bucuresti@zilesinopti.ro. Redacţia nu își asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior. Zile și Nopți este membru BRAT și SNA.

Edițiile Zile și Nopți în România: 235.000 exemplare lunar. Săptămânale: București, Timișoara / Arad Bilunare: Cluj, Brașov (Poiana Brașov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaș), Bacău / Piatra Neamț / Roman, Galați / Brăila, Oradea (Felix, 1 Mai), Pitești, Bistrița, Tg. Mureș. Lunare: Iași, Baia Mare


DIN REVISTĂ

SUMMER WELL FESTIVAL 2018 „Festivalul ca o vacanță” PAGINA 18

Switch Eat - p.24

PREMIERĂ MEG: CONFRUNTARE ÎN ADÂNCURI PAGINA 26

Nou în oraș - p.10

Night Picnic, la Domeniul Știrbey - p.12

Mâncare cinstită de petrecere - p.20

PLUS: FREE IN BUCUREȘTI P.08 / CITY EVENTS P.16

CITYZENII EDIŢIEI

Dan Byron P.14

Trei albume faine din iulie 2018


Texte de Ina Miruna Enescu; Cătălin Toader

Săptămâna aceasta avem o ocazie rară de a face un city break muzical la Domeniul Știrbey, unde se întâmplă unul dintre cele mai importante evenimente ale verii: Summer Welll Festival. De asemenea, HipTrip România Culinară ne oferă încă o alternativă de distracție în aer liber, One Night Gallery ne invită la o experiență artistică inedită, în pas cu minunile tehnologice, iar trupa Kamelot vine cu o demonstrație de metal de calitate.

CONCERT: Kamelot - turneu „The Shadow Theory” Formația americană Kamelot un nume de referință al muzicii progressive/melodic metal - se întoarce în România pe data de 16 august, la Quantic Club, pentru un concert în care va fi prezentat noul material discografic: „The Shadow Theory”. Albumul este o călătorie psihologică prin complexitatea minții umane, cu referire la stimulii artificiali la care suntem supuși prin media,

tehnologie și inteligență artificială. Kamelot 2018 înseamnă: Tommy Karevik (voce), Thomas Youngblood (chitară), Sean Tibbetts (bass), Oliver Palotai, (claviatură), Johan "Jo" Nunez (tobe). În deschidere, pe scenă va urca grupul româno-suedez Crossing Eternity - componență: Berti Barbera (voce, percuție), Manu Savu (chitară), Uffe Tilman (tobe), Johann Hentz (bas).

FESTIVAL

EXPOZIŢIE

FESTIVAL

Brick Lane Jazz Fest 2018 Prima ediție Brick Lane Jazz Fest 2018 va avea loc în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) pe data de 11 august, avându-l cap de afiș pe celebrul saxofonist Steve Coleman. Programul începe la ora 18:30 cu recitalul Cătalin Milea feat. Cool Catz Jazz, urmat de concertul Alexandrei Ușurelu, Steve Coleman & Five Element urcând pe scenă la ora 21:30. Biletele costa 75 de lei.

The Art & Tech District: Victor Fota Globalworth Tower găzduiește prima galerie de artă augmentată - The Art & Tech District: Victor Fota, organizată în colaborare cu platforma One Night Gallery. Este prezentat un nou mediu hibrid de expunere, în care lucrările artistului Victor Fota sunt completate de realitatea augmentată și de video mapping animat. - galeria e deschisă până pe 24 august; intrarea liberă.

HipTrip România Culinară Între 10-12 august, în grădina Conacului Vivolis va avea loc HipTrip România Culinară, un eveniment ce iși dorește să pună în valoare obiceiurile bucătăriei tradiționale românești. Vor fi trei zile pline de ateliere culinare, degustări, live cooking, workshop-uri, food-truck-uri cu mâncare românească și internațională, muzică și proiecții de film cu tematică culinară.

06 | CITY LIFE | RECOMANDĂRI


FREE IN BUCUREȘTI

CONCERT

FILM

Iedera și Trupa Zero La Quantic, weekendul începe cu muzică, prieteni și bere rece, pentru că pe scenă vor urca Iedera și Trupa Zero. Formația Iedera debuta pe scena rockului alternativ la începul anilor 2000 cu piese ca „Am tricou cu Superman“ sau „Mai tare ca maneaua“, acum având în pregătire a unui nou material discografic. În deschidere: Berzerk - vineri, 10 august, de la ora 20:00, intrare liberă.

Cinema de vară #PePromenada Până pe 2 septembrie, pe terasa Promenada vor fi proiectate filme pentru toate gusturile, ce includ producții recente, variate ca genuri. Proiecțiile au loc duminica și lunea și încep la ora 21:00, săptămâna aceasta fiind programate filmele „Inamicii Pubici” (2009, r. Michael Mann) pe 12 august și „Jaf la turnul mare” (2011, r. Brett Ratner) pe 13 august. Intrarea este liberă.

08  |  CITY EVENTS  |  FREE IN BUCUREȘTI

CONCERT Taxi Marți, pe 14 august, de la ora 21:30, trupa TAXI revine pe scena de lângă lac a Berăriei H și ne invită la un show total, presărat cu umorul și sarcasmul caracteristice. În 20 de ani de activitate, Taxi are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezență la Eurovision, opt albume, multe clipuri și nenumărate hituri. Accesul este gratuit, rezervarea locurilor este recomandată.


MAI MULT PE ZILESINOPTI.RO/ BUCURESTI

NOU ÎN ORAȘ RESTAURANTUL SAVART Pe 8 iunie 2018 s-a deschis Savart, un restaurant fine dining cu influențe internaționale, situat într-o vilă cu grădină de pe str. George Enescu. Combinațiile de arome sunt surprinzătoare, iar ingredientele sunt culese cu mare atenție, respectându-se sezonalitatea și acordându-li-se întâietate producătorilor locali. Meniu este echilibrat, astfel încât să răspundă atât vegetarienilor, veganilor, pescatarienilor, cât și amatorilor de carne sau deserturi rafinate. De exemplu: „parfait de ficat de iepure, chutney de ceapă cu cabernet, ou posat, panko, beurre noisette și mesclun de salate” este un aperitiv căruia îi poți rezista cu greu, iar un fel principal ca „pieptul

10  |  CITY LIFE  |  NOU ÎN ORAȘ

de rață lăcuit, dauphinois de cartofi dulci și cartofi violet, salată de spanac fraged, portocală și ceapă roșie, vinegretă cu flori de tei și dukkah (mix de semințe și nuci)” devine foarte tentant, ca să nu mai zicem de un desert cu tapioca, lapte de migdale, orez, fructe exotice, ghimbir și piper roșu. Tot ce iese din bucătăria Savart este creat de la zero, din ingrediente 100% naturale, fără adaosuri chimice și fără semipreparate. „Creativitatea este o combinație între disciplină și joacă”, spune Chef Manuela

Paraschivescu (co-proprietar Savart), care își pune în scenă propria viziune culinară cu ajutorul tehnicilor învățate la una dintre faimoasele școli franceze de gastronomie. Rezultatul este un meniu eclectic, cu o notă foarte personală și cu influențe din toată lumea. Str. George Enescu nr. 2-4, tel. 0743 57 57 57, L-D: 12:00-00:00, savart.ro


5 to do București 10 - 16 august 2018

Vineri, 10 august

Night Picnic, la Domeniul Știrbey Summer Well 2018 se deschide cu Orchestra Simfonică București, care interpretează, într-o manieră clasică, cele mai cunoscute piese ale artiștilor de la festival. Tot vineri, în premieră pe țară, ascultăm proiectul muzical Rhye.

Vineri, 10 august, ora 20.15

Copacul vrajbei noastre, la Cinema Muzeul Țăranului Regizorul Hafsteinn Gunnar Sigurðsson ne propune o comedie savuroasă provocată de umbra unui copac. La ce vrajbă se poate ajunge între niște vecini aflați, dacă nu știați până acum, din acest savuros film islandez.

Sâmbătă, 11 august

Summer Well, la Domeniul Știrbey Festivalul ca o vacanță ne aduce un lineup de zile mari. Vor sui pe scena mare Tom Grennan (Anglia), Oscar and the Wolf (Belgia), Cigarettes After Sex (SUA), Kodaline (Irlanda) și Justice (Franța). Bine de tot.

Duminică,12 august

Sâmbătă, 11 august, ora 20.00

Summer Well, la Domeniul Știrbey

Festivalul ca o vacanță se încheie cu nume grele: Isaac Gracie (Anglia), HMLTD (Anglia), Sofi Tukker (SUA), The Kooks (Anglia), Bastille (Anglia). Doar pe ultimii i-am mai văzut, dar abia îi aștept, va fi un regal!

12  |  CITY EVENTS  |  RECOMANDĂRI EVENIMENTE

Trubadurul, Grand Cinema & More De la Metropolitan Opera pe marile noastre ecrane, răscolitoarea operă a lui Giuseppe Verdi, într-o montare contemporană, vă va face să uitați de caniculă.

Recomandări de Horia Ghibutiu Freelance journalist, horiaghibutiu.ro (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) şi reviste lucioase („Viva!”).

BONUS RADIO Ascultă! Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM. Horia Ghibuțiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteți auzi râzând pe fundal, de luni până vineri.

BONUS web Intră pe pagina de Facebook a jurnalistului @horiaghibutiu.ro, unde Horia realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.


Trei albume faine din iulie 2018

Dan Byron Cântă de la 6 ani și-i știți vocea și flautul de la byron, Kumm și Urma. Compozitor, aranjor, scriitor de versuri și de blog pe danbyron.ro.

Dirty Projectors - Lamp Lit Prose N-am fost niciodată în State, însă trebuie musai să ajung, să văd ce naiba aer respiră ăștia de scot muzică atât de faină. David Longstreth, creierul și sufletul Dirty Projectors, este un muzician excelent, un absolvent de Yale atât de pasionat de arta sunetelor încât în 2001 și-a întrerupt facultatea ca să-și înregistreze primul album. Lamp Lit Rose e o nebunie art-rock fără reguli aparente, un compozit de ritmuri suprapuse și structuri alambicate, pline de viață. Pe alocuri e mai mult creier decât inimă, iar mie mi-ar plăcea să fie un pic invers. Between the Buried and Me Automata II Metalele nu prea fac parte din preferințele mele actuale, le-am „fumat”

14 | CITY ZEN | TREI ALBUME FAINE DIN IULIE 2018

când eram mai tânăr si mai neliniștit. Asta nu înseamnă că nu cotrobăi lună de lună și în mormanul de grohăieli și distorsuri. Automata II era cât pe ce să fie oprit după primele măsuri de „oboseală,” ceea ce nu vă recomand să faceți. Lăsați-l să meargă, veți fi plăcut surprinși de ce urmează. Ai dracului americani! YCCMD – Don’t mention it You Can Call Me Dragon este proiectul unui piteștean de 30 de ani, Mihnea Crăciunescu, un tip isteț și plin de el care are tupeul să se prezinte pe scenă doar cu o chitară și un looper. Albumul nu e tocmai din iulie, bucăți din el au tot apărut pe Youtube de ceva vreme încoace, dar merită toată atenția. YCCMD va deschide pentru Akua Naru, pe 7 septembrie la Arene.


SPECTACOL:

„A(m) iubi(t) iubirea� CONCERT:

Mr. Jurjak

Vineri, 10 august, ora 20:30 Mr. Jurjak vine la Grădina cu filme pentru un concert electroacustic. Regizorul Č™i muzicianul bucureČ™tean George PetroČ™el, cu numele de scenă Jurjak, a lansat ĂŽn 2016 primul său album, „Lemon Bluesâ€?, un material cu influenČ›e blues, electro, psihedelic Č™i rock, pe care l-a prezentat alături de Daniel Olteanu (tobe), Narcis Axinte (bass) Č™i Dan Minel Stoica (chitară). Bilet: 35 de lei.

Sâmbătă, 11 august, ora 18:00 Muzeul NaČ›ional al Literaturii Române găzduieČ™te spectacolul de poezie „A(m) iubi(t) iubireaâ€?, dedicat Ninei Cassian, poetă, traducătoare Č™i eseistă, personaj aparte ĂŽn literatura română. Coordonatoarea artistică a spectacolului este regizoarea Cătălina Buzoianu Č™i interpreČ›ii vor fi Roxana Guttman, Mihai NiČ›u Č™i Naomi Guttman. Intrarea este liberă, locurile sunt limitate.

Atacă reducerile

un pic ALTFEL Nu ierta nimic! 15 iulie-15 august 2018

16 | CITY EVENTS | RECOMANDÄ‚RI EVENIMENTE

FILM:

Avanpremeră DokStaton Musc Documentary Flm Festval

Joi, 16 august, ora 19:30 La DESCHIS Gastrobar are loc o nouă proiecČ›ie ĂŽn avanpremiera celei de-a treia ediČ›ii DokStation Music Documentary Film Festival, de această dată este vorba de documentarul „Placebo: Alt.Russiaâ€? (2016, regia: Charlie TargettAdams). Prezentat ĂŽn premieră naČ›ională, filmul este o explorare fascinantă a culturii alternative din marile oraČ™e ruseČ™ti. Intrare liberă.


Summer Well Festival 2018

„Festivalul ca o vacanță” Cea de-a opta ediție a festivalului Summer Well are loc în perioada 10-12 august pe Domeniul Știrbey din Buftea și reunește nume mari ale scenei muzicale internaționale, pe scena principală fiind anunțați Bastille – pentru a doua oară în România, Justice, The Kooks, Kodaline, Cigarettes After Sex, Sofi Tukker, Oscar And The Wolf, Tom Grennan, HMLTD și Isaac Gracie, care vor experimenta pentru prima dată vibrația publicului românesc. Festivalul debutează de vineri, la fel ca anul trecut, cu Night Picnic 2018, un eveniment nocturn în care Orchestra Simfonică București va interpreta într-o manieră clasică cele mai cunoscute piese ale artiștilor care vor urca pe scenă în cele două zile de festival și un spectacol oferit în premieră în România de proiectul muzical Rhye. Noutatea acestei ediții va fi scena Red Bull Music pe care vor urca: Lady Leshurr, Tsar B și „Culese din Cartier prezintă TOTSATU’” (Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Frații Grime, Fantome, Basska, Argatu’ și Moș Martin, Celula de Criză și Hanu’ cu Bragă). Sâmbătă, după concerte, nicecream.fm a pregătit un after party cu Logan Fisher (Haules Baules), Bogman și TCFC. Festivalul este completat de The Lantern Company (din Liverpool) care, vor oferi pe 10 și pe 11 august un spectacol fabulos de lumini și culori, marcat de instalații impresionante sub formă de creaturi supradimensionate luminoase. De asemenea, designerii Morag Myerscough și Luke Morgan, parte a Supergroup London, vor dezvolta instalația impunătoare Super Hot, prezentată în cadrul Summer Well 2017. „Festivalul ca o vacanță” a pregătit anul acesta zona de campare în interiorul Domeniului Știrbey, într-un perimetru mărginit de copaci, astfel corturile participanților vor fi mult mai aproape de locul în care se va desfășura toată acțiunea. Camping-ul se va deschide vineri de la ora 12:00 și se va închide luni la ora 12:00. Va exista și o linie specială de transport operată de RATB. 18 | CITY EVENTS | SUMMER WELL FESTIVAL 2018

SUMMER WELL FESTIVAL 2018 Domeniul Știrbey 10 august – acces de la ora 18:00 11 și 12 august – acces de la ora 12:00 Abonamente (11 și 12 august): 315 lei + taxe (online) Bilete de o zi (11 sau 12 august): 195 lei + taxe (online) Night Picnic 2018 (10 august): 75 lei + taxe (online)


Hanul Voievozilor Mâncare cinstită de petrecere

Bucureștiul abundă de cârciumi tradiționale care oferă mâncare decentă spre foarte bună, dar multe dintre ele sunt definiția kitsch-ului, cu lipsuri mari în materie de decorațiuni interioare sau în alinierea acestora, dimpreună cu serviciile și textele de comunicare, la specificul bucătăriei. Zilele trecute, cu ajutorul neprecupețit al unor amici (mari amatori de cine bogate în șpriț și muzică lăutărească), am intrat în restaurantul numit Hanul Voievozilor. Joi seară și, surpriză, sala de mese imensă era superaglomerată, doar masa noastră fiind liberă, pe motiv de rezervare. Zumzet specific cârciumilor aglomerate, țambal, vioară, acordeon și contrabas într-un colț, multe borcane cu murături. După cum aveam să constat ulterior, trupa de muzicanți este una cu adevărat redutabilă, condusă de un țambalagiu foarte spectaculos. Muzica live e o noțiune din ce în ce mai puțin cunoscută în restaurantele noastre, astfel că surpriza a fost una foarte plăcută. Trecem la partea culinară a experienței și găsim în fața noastră un platou cald cu cârnați, fripturi, ficăței, mici, cartofi, bulete de cașcaval și un bol cu murături. Toate cinstite, bine gătite, dar fără nimic ieșit din comun. Poate exact genul de mâncare pe care te aștepți s-o găsești întrun astfel de loc, unde oamenii vin mai ales pentru șpriț și muzică. Am încheiat cu felul principal numit coaste de porc cu mămăligă și mujdei. În aceeași notă corectă, dar fără ceva special. Mujdeiul puțin cam diluat pentru gustul meu, dar totul manjabil și sățios.  CĂTĂLIN TOADER 20  |  CITY FOOD  |  MÂNCARE CINSTITĂ DE PETRECERE

ZILE ȘI NOPȚI A REALIZAT ACEASTĂ RECENZIE SUB ANONIMAT ȘI A ACHITAT NOTA DE PLATĂ.

Hanul Voievozilor Panduri de află pe strada Barbu Urleanu nr. 9, foarte aproape de zona Academiei Militare. Loc excelent pentru amatorii de mâncare tradițională pe fundal de muzică lăutărească foarte decentă.

MAI MULT PE ZILESINOPTI.RO/ BUCURESTI


RECOMANDAREA ZILE ȘI NOPȚI

Switch Eat Horei 34 VÎntr-o eră a vitezei, mâncatul în viteză a devenit, și el, un loc comun. Din fericire, din ce în ce mai multe inițiative private de calitate se desprind de noțiunea deja prăfuită și blamată de fast food, oferind alternative mult mai gustoase și mai personale decât ce primești în marile lanțuri de profil. Una dintre acestea este Switch Eat, aflat foarte aproape de Foișorul de foc, excelentă alternativă pentru un prânz gustos la doar câteva minute distanță de năuceala și traficul din centrul orașului. Localul excelent decorat e recunoscut pentru burgerii săi spectaculoși, dar meniul e mult mai variat, în realitate. Aperitive, salate, feluri principale foarte atractive, dar și deserturi apetisante, beri artizanale ori cafea de cea mai bună calitate, toate pot fi găsite aici. Cu servicii bune și prețuri destul de prietenești.   CĂTĂLIN TOADER

24  |  CITY FOOD  |  RECOMANDAREA ZILE ȘI NOPȚI


REVISTĂ.SITE.APLICAŢIE

DESCOPERĂ NOUL

ZILE ªI NOPŢI!

Pentru noi, timpul tău liber contează ZILE ȘI NOPȚI | 10 - 16 AUGUST 2018 | 25


PREMIERĂ

Meg: Confruntare în adâncuri

MEG: CONFRUNTARE ÎN ADÂNCURI

Regia: Jon Turteltaub Cu: Jason Statham, Ruby Rose, Robert Taylor, Rainn Wilson, Jessica McNamee Gen film: Acţiune, Horror, SF Premiera în România: 10 august Distribuitor: Vertical Entertainment

O creatură marină de dimensiuni nemaivăzute atacă pe cei aflați pe un submarin. Creatura în cauză, despre care toată lumea știe că a dispărut în urmă cu foarte multă vreme, este un monstru de care nu te poți ascunde. Jonas Taylor, jucat de Jason Statham în rolul unui scafandru profesionist expert în salvări, este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon. Un alt fapt neașteptat este acela că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare rechin din toată istoria.

Pentru Jason Statham versus Megalodon – cine va câștiga oare?

PREMIERĂ

Minți primejdioase

MINȚI PRIMEJDIOASE

Regia: Jennifer Yuh Cu: Amandla Stenberg, Harris Dickinson, Miya Cech, Skylan Brooks Gen film: SF, Thriller Premiera în Romania: 10.08.2018 Distribuit de: Odeon

26  |  CITY FILM  |  PREMIERE

Cand un grup de adolescenți dezvoltă în mod misterios noi abilități puternice, ei sunt considerați de către Guvern o amenințare și sunt reținuți. Ruby un tânăr de 16 ani, unul dintre cei mai puternici tineri din câți s-au întâlnit, scapă din tabără și se alătură unui grup de tineri fugari în căutarea unui refugiu sigur. În curând noua familie realizează că într-o lume în care adulții i-au trădat, fuga nu este suficientă și trebuie să reziste folosindu-și puterea comună pentru a prelua controlul asupra viitorului lor. Din 10 August în cinematografe.

Pentru tinerii deosebiți care luptă cu toate puterile împotriva nedreptății. Și ce puteri!


CINEMA CITY COTROCENI AFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00 www.cinemacity.ro

VIP PROGRAM 10 - 16 august 2018 TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

Rating

Gen

AVANPREMIERĂ SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII 2D / THE SPY WHO DUMPED ME

N-15

CO,AV

PREMIERĂ MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $ / THE MEG

N-15

AC, HO,SF

PREMIERĂ MINȚI PRIMEJDIOASE / THE DARKEST MINDS

N-15

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

Mi - J

21:40

V, L - J

17:50, 20:10, 22:30

S-D

17:40, 20:00, 22:30

V, L - J

17:00, 19:20

AC, AV, SF

S-D

14:20, 16:50

V, L - Ma

MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ / MISSION: IMPOSSIBLE- FALLOUT $

N-15

AC

AG

AN,CO

19:20

17:30, 20:30, 21:40

S-D

14:00

Mi - J

CHRISTOPHER ROBIN ȘI WINNIE DE PLUȘ / CHRISTOPHER ROBIN

SEARA 17:00 - 24:00

17:20, 20:20, 21:40

17:30, 20:30

S-D

15:10

PROGRAM 10 - 16 august 2018 TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

SEARA 17:00 - 24:00

Rating

Gen

AG

AN,CO, SF

L-J

AVANPREMIERĂ SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII 2D / THE SPY WHO DUMPED ME

N-15

CO,AV

Mi - J

19:20

AVANPREMIERĂ UTOYA- 22 IULIE 2D / U- 22 IULIE D

n-15

DR, AC

J

19:40

PREMIERE MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $ / THE MEG

N-15

AC, HO,SF

V-J

12:30

14:50

17:10, 19:30, 21:50

PREMIERE MINȚI PRIMEJDIOASE / THE DARKEST MINDS

N-15

AC, AV, SF

V-J

12:20

14:40, 16:50

19:00, 21:20

V - Mi

11:40

14:00, 16:20

18:40, 21:00

J

12:50

15:10

17:20, 19:50, 22:10

S-D

11:00 12:10

AVANPREMIERĂ HAIDEȚI, TINERI TITANI, LA FILM! 2D DUBLAT / TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES

PREMIERE O VIAȚĂ VIOLENTĂ 2D / UNE VIE VIOLENTE

DR

PRINȚUL FERMECĂTOR $ DUBBED / CHARMING $ DUBBED

AG

ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ 2D / ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ

AG

DOC

S-D

AMNEZIE CU SURPRIZE 2D / OVERBOARD

AG

CO,DR

V - Ma

N-15

AC, CR, DR

V-J

IUBINDU-L PE PABLO, URÂNDU-L PE ESCOBAR 2D / LOVING PABLO

12:20

CO

16:30 21:30


CINEMA CITY COTROCENI AFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00 www.cinemacity.ro

TITLu FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

Rating

Gen

N-15

AC,CR

OPERAȚIUNEA HAM HAM 2D DUBLAT / SHOW DOGS 2D

AG

CO,AV

JIM BUTTON ȘI LUKAS, MECANICUL DE LOCOMOTIVĂ 2D / JIM BUTTON AND LUKE THE ENGINE DRIVER 2D

AG

FA,AV

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

DuPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

V, L - J

DEADPOOL 2 2D / DEADPOOL 2 2D

AC,AV, DR

SUPRAVIEȚUIND PE MARE / ADRIFT 2D JURASSIC WORLD: UN REGAT ÎN RUINĂ $ / JURASSIC WORLD:FALLEN KINGDOM

AP-12

AC,FA

MOȘTENIRE DIABOLICĂ 2D / HEREDITARY

IM-18

DR,HO

OCEAN'S 8: JAF CU CLASĂ 2D / OCEAN'S 8 2D

AG-15

17:10

s-D

14:30

V-J

14:20

V-J

17:50, 20:00, 22:10 11:20

s-D

OMUL FURNICĂ ȘI VIESPEA AG / ANT-MAN AND THE WASP TAG: DĂ-O MAI DEPARTE 2D / TAG 2D HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ / HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ DUBLAT / HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION

V - Mi

22:20 19:00

AC,CR

16:30

V - Mi

19:40

J

21:40

AC,DR

AG

AC, AV, sF

N-15

CO

AG

CO

V-J

18:50, 21:20

V - Mi

17:30, 19:40, 22:00

J

19:40, 22:00

V-J

AG

CO

V-J

AC,AV,

V-J

AG

CO

L - Ma

N-15

AC, AV,

V-J

INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $

AG

AC, AN, AV

V-J

INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $ DUBLAT

AG

AC, AN, AV

V-D

MAMMA MIA!O LUĂM DE LA CAPĂT / MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

20:00, 22:10 11:10, 12:00

Cinema City își rezervă dreptul de a opera modificări în program.

INCREDIBILII 2 2D DUB / INCREDIBLES MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ (INDISPONIBIL)/ MISSION: IMPOSSIBLE- FALLOUT 3 D CHRISTOPHER ROBIN ȘI WINNIE DE PLUȘ / CHRISTOPHER ROBIN

13:20, 14:30, 15:40, 16:40

17:50 18:20, 20:30, 22:40

11:40

Mi - J

EQUALIZER 2 2D / THE EQUALIZER

17:50, 20:00, 22:10

V - Ma

N-15

INFERNUL DIN ZGÂRIE -NORI $ / SKYSCRAPER $

13:30, 15:40 13:10, 15:40

Mi - J

SICARIO 2: SOLDADO 2D / SICARIO:DAY OF THE SOLDADO

17:10

12:00

V, L - J s-D

sEARA 17:00 - 24:00

11:40

14:20

17:00, 19:20, 21:40

14:20

17:00, 19:20, 21:40

14:20

17:00, 18:50, 22:00

14:10, 16:50

19:40, 22:10 20:40, 21:50

V, L - J

11:30

14:00, 16:40

17:40, 19:10

s-D

11:30, 12:20

14:00, 15:00, 16:40

17:40, 19:10

AG

CO, AN

s-D

11:50

14:30

N-15

AC

V-J

11:10, 12:30

14:10, 15:30

17:20, 18:30, 20:20, 21:30

AG

AN,CO

V-J

12:00

14:40

17:00, 19:30, 22:00

LEGENDA

AVENTuRI AV ACȚIuNE AC ANIMAȚIE AN COMEDIE CO DRAMĂ DR FANTAsTIC FA THRILLER TH HORROR H CRIMA CR MIsTER MI sCIENCE FICTION sF ROMANTIC RO


sALA

CINEMA CITY COTROCENI

AFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00 www.cinemacity.ro

PROGRAM 10 - 16 AuGusT 2018 TITLu FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

Rating

Gen

PREMIERĂ MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $ IMAX / THE MEG

N-15

AC, HO,sF

V-J

MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ IMAX / MISSION: IMPOSSIBLE- FALLOUT $

N-15

AC

V-J

DuPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

sEARA 17:00 - 24:00

17:20

12:40

15:00

20:20, 22:40

LEGENDA

Meg: Confruntare în adâncuri O creatură marină de dimensiuni nemaivăzute atacă pe cei aflați pe un submarin. Creatura în cauză, despre care toată lumea știe că a dispărut în urmă cu foarte multă vreme, este un monstru de care nu te poți ascunde. Jonas Taylor, jucat de Jason Statham în rolul unui scafandru profesionist expert în salvări,

este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon. Un alt fapt neașteptat este acela că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare rechin din toată istoria.

MEG: CONFRUNTARE ÎN ADÂNCURI Regia: Jon Turteltaub Cu: Jason Statham, Ruby Rose, Robert Taylor, Rainn Wilson, Jessica McNamee Gen film: Acțiune, Horror, SF Premiera: 10 august Distribuitor: Vertical Entertainment

Cinema City își rezervă dreptul de a opera modificări în program.

AVENTuRI AV ACȚIuNE AC ANIMAȚIE AN COMEDIE CO DRAMĂ DR FANTAsTIC FA THRILLER TH HORROR H CRIMA CR MIsTER MI sCIENCE FICTION sF ROMANTIC RO


CINEMA CITY SUN PLAZA Calea Văcărești nr. 391, etaj 2, sector 4, rezervări: 021-386 0600 www.cinemacity.ro

PROGRAM 10 - 16 august 2018 DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

SEARA 17:00 - 24:00

V-J

12:50

15:00

17:20, 19:30, 21:50

AN. CO, SF

L-J

11:00

N-15

CO. AV

Mi - J

N-15

AC, HO. SF

V-J

12:50

PRINȚUL FERMECĂTOR $ DUBBED / CHARMING $ DUBBED

AG

CO

V-J

11:00

ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ 2D / ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ

AG

DOC

V-J

12:10

AMNEZIE CU SURPRIZE 2D / OVERBOARD

AG

CO. DR

V-J

IUBINDU-L PE PABLO, URÂNDU-L PE ESCOBAR 2D / LOVING PABLO

N-15

AC. CR

V-J

21:20

DEADPOOL 2 2D / DEADPOOL 2 2D

N-15

AC. CR

V-J

17:10

OPERAȚIUNEA HAM HAM 2D DUBLAT / SHOW DOGS 2D

AG

CO. AV

V-J

12:50

15:00

JIM BUTTON ȘI LUKAS, MECANICUL DE LOCOMOTIVĂ 2D / JIM BUTTON AND LUKE THE ENGINE DRIVER 2D

AG

Rating

Gen

N-15

AC, AV, SF

AG

AVANPREMIERĂ SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII 2D / THE SPY WHO DUMPED ME PREMIERĂ MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $ / THE MEG

AVANPREMIERĂ MINȚI PRIMEJDIOASE / THE DARKEST MINDS AVANPREMIERĂ HAIDEȚI, TINERI TITANI, LA FILM! 2D DUBLAT / TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES

SUPRAVIEȚUIND PE MARE / ADRIFT 2D

21:00

15:20

17:40, 20:00, 22:20

14:10

FA. AV

V-J

11:10

13:30

AC. AV, DR

V-J

12:00

14:00, 16:00

18:10, 20:20, 22:30

JURASSIC WORLD: UN REGAT ÎN RUINĂ $ / JURASSIC WORLD:FALLEN KINGDOM

AP-12

AC. FA

V-J

20:40

MOȘTENIRE DIABOLICĂ 2D / HEREDITARY

IM-18

DR. HO

V - Ma

22:10

OCEAN'S 8: JAF CU CLASĂ 2D / OCEAN'S 8 2D

AG-15

AC. CR

V-J

SICARIO 2: SOLDADO 2D / SICARIO:DAY OF THE SOLDADO

AC. DR

V-J

19:40

OMUL FURNICĂ ȘI VIESPEA AG / ANT-MAN AND THE WASP

AG

AC, AV, SF

V-J

21:00

N-15

CO

V-J

CO

V - Ma

11:10, 12:00

13:10, 14:10, 15:20, 16:20

17:20, 19:40

Mi - J

11:10, 12:00

13:10, 14:10, 15:20, 16:20

17:20, 19:30

TAG: DĂ-O MAI DEPARTE 2D / TAG 2D HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ DUBLAT / HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION

INFERNUL DIN ZGÂRIE -NORI $ / SKYSCRAPER $ MAMMA MIA!O LUĂM DE LA CAPĂT / MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN EQUALIZER 2 2D / THE EQUALIZER

16:30

19:20, 21:30

AG

N-15

AG

18:50

V - Ma

18:50, 21:50

Mi - J

18:50, 21:40

AC. AV,

CO

V-J

14:40

17:10, 19:50, 22:10

V - Ma

12:10

15:50

18:20, 21:00

Mi - J

15:50

18:20, 22:10

N-15

AC, AV,

AG

AC, AN, AV

V-J

INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $ DUBLAT

AG

AC. AN. AV

V-J

11:40, 12:30

14:10, 15:10, 16:40

INCREDIBILII 2 2D DUB / INCREDIBLES

AG

CO, AN

V-J

11:20

13:50, 16:30

N-15

AC

V-J

11:30

13:00, 14:30, 16:00

17:30, 19:00, 20:30, 22:00

AG

AN. CO

V-J

11:30

13:50, 16:10

18:30, 20:50

INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $

MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ (INDISPONIBIL)/ MISSION: IMPOSSIBLE- FALLOUT 3 D CHRISTOPHER ROBIN ȘI WINNIE DE PLUȘ / CHRISTOPHER ROBIN

19:10, 21:50 18:00

Cinema City își rezervă dreptul de a opera modificări în program.

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL


CINEMA CITY MEGA MALL Pierre de Coubertin nr. 3-5, lângă Arena Națională Rezervări: 0372 839 066, www.cinemacity.ro

14:50

17:10, 19:30, 21:50

V-D

12:30

14:40, 16:50

19:00, 21:20

L-J

12:50

14:40, 16:50

19:00, 21:20

V-J

11:20

V-J

MAMMA MIA!O LUĂM DE LA CAPĂT / MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN EQUALIZER 2 2D / THE EQUALIZER INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $

14:30

19:30

19:15

11:50

Rating

Gen

AG

FA,AV AC,AV, DR

IM-18

DR,HO

AG-15

AC,CR AC,DR CO CO

INFERNUL DIN ZGÂRIE -NORI $ / SKYSCRAPER $

V-J

V-J

V-J

14:20

INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $ DUBLAT MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ / MISSION: IMPOSSIBLEFALLOUT $ CHRISTOPHER ROBIN ȘI WINNIE DE PLUȘ / CHRISTOPHER ROBIN

11:00, 12:00

13:10, 14:10, 15:20, 16:20

N-15 AG

21:00

21:40

18:30

20:40, 22:50

15:10

17:30, 19:50, 22:10

L-J

15:10

17:30, 19:50, 22:10

16:30

19:10, 22:00

V-D AG

HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ DUBLAT / HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION

17:00

12:40

N-15

21:30

V-J

V - Ma

21:50

AC, AV,

HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ / HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION

12:50

12:20

V-J

21:50

V-J

AG

TAG: DĂ-O MAI DEPARTE 2D / TAG 2D

18:00, 20:10, 22:20

AC, AN, AV

sEARA 17:00 - 24:00

13:50, 15:50

V-J

AG

DuPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

Mi - J

V-J

V-J

SICARIO 2: SOLDADO 2D / SICARIO:DAY OF THE SOLDADO

12:20

11:50

sEARA 17:00 - 24:00

AC,AN,AV

L-J

V-J

CO

OCEAN'S 8: JAF CU CLASĂ 2D / OCEAN'S 8 2D

V-J

AG

MOȘTENIRE DIABOLICĂ 2D / HEREDITARY

V-J

N-15

SUPRAVIEȚUIND PE MARE / ADRIFT 2D

12:10

DuPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

CO

20:20, 22:40

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

V-J

11:10

13:45, 16:20

17:40, 19:00

V - Ma

12:30

13:20, 15:30, 16:20

18:30, 19:20, 21:30, 22:20

Mi - J

12:30

13:20, 15:30, 16:20

18:30, 19:20, 21:40, 22:20

V-J

11:30

13:50, 16:10

18:30

20:30

AC

Gen

AN,AC,CO

15:00

V-J

N-15

AG

AN,CO, sF CO,AV

N-15 N-15 N-15 AG

JIM BUTTON ȘI LUKAS, MECANICUL DE LOCOMOTIVĂ 2D / JIM BUTTON AND LUKE THE ENGINE DRIVER 2D

AG

Gen

OPERAȚIUNEA HAM HAM 2D DUBLAT / SHOW DOGS 2D

AC, HO,sF

AG

IUBINDU-L PE PABLO, URÂNDU-L PE ESCOBAR 2D / LOVING PABLO

AC,AV,sF

Rating

AMNEZIE CU SURPRIZE 2D / OVERBOARD

AG

PRINȚUL FERMECĂTOR $ DUBBED / CHARMING $ DUBBED

sEARA 17:00 - 24:00

17:20

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

N-15

PREMIERĂ MINȚI PRIMEJDIOASE / THE DARKEST MINDS

V-J

AC,CR

PREMIERĂ MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $ / THE MEG

DuPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

V-J

AG

AVANPREMIERĂ SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII 2D / THE SPY WHO DUMPED ME

V-J

CO,AV

AVANPREMIERĂ HAIDEȚI, TINERI TITANI, LA FILM! 2D DUBLAT / TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES

CO

TITLu FILM

CO,DR

INCREDIBILII 2 $ 4DX DUBLAT / INCREDIBLES

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

AN,CO

Rating N-15

AC,HO,sF

MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ 4DX / MISSION: IMPOSSIBLEFALLOUT

TITLu FILM

AC

PREMIERĂ MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $ 4DX / THE MEG

N-15

TITLu FILM

AC,AV,

PROGRAM 10 - 16 AuGusT 2018

LEGENDA

AVENTuRI AV ACȚIuNE AC ANIMAȚIE AN COMEDIE CO DRAMĂ DR FANTAsTIC FA THRILLER TH HORROR H CRIMA CR MIsTER MI sCIENCE FICTION sF ROMANTIC RO


CINEMA CITY PARKLAKE

Str. Liviu Rebreanu, nr. 4, ParkLake Plaza, București Rezervări: 0314 032 700, www.cinemacity.ro

PROGRAM 10 - 16 august 2018

12:30

14:40, 16:50

19:10, 21:30

V-J

12:50

15:10

17:40, 20:00, 22:20

V-J

12:00

11:30

14:20, 16:40

13:10, 14:30, 16:00

19:20

17:30, 19:00, 20:30, 22:00

JIM BUTTON ȘI LUKAS, MECANICUL DE LOCOMOTIVĂ 2D / JIM BUTTON AND LUKE THE ENGINE DRIVER 2D OPERAȚIUNEA HAM HAM 2D DUBLAT / SHOW DOGS 2D IUBINDU-L PE PABLO, URÂNDU-L PE ESCOBAR 2D / LOVING PABLO PRINȚUL FERMECĂTOR $ DUBBED / CHARMING $ DUBBED

Rating

Gen

AG

CO, AN

AG

AC. AN

AG

AC, AN

N-15

AC, AV, CO

AG N-15

AC. AV,

V - Ma

V-J

V-J

V-J

V-J

V-J

V-J

V-J

V-J

AG

AN. CO

SUPRAVIEȚUIND PE MARE / ADRIFT 2D

11:00

V-J

V-J

JURASSIC WORLD: UN REGAT ÎN RUINĂ $ / JURASSIC WORLD:FALLEN KINGDOM

CO

20:10

OMUL FURNICĂ ȘI VIESPEA AG / ANTMAN AND THE WASP

AG

SEARA 17:00 - 24:00

V-J

N-15

Gen

L-J

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

17:10, 19:30, 21:50

22:40

CO. AV

Rating

N-15

CO. AV

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

TAG: DĂ-O MAI DEPARTE 2D / TAG 2D

14:40

Mi - J

N-15

14:50

HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ / HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION

11:00, 12:20

21:50

AC. AV

S-D

HOTEL TRANSILVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ $ DUBLAT / HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION

11:50

V - Ma

N-15

CO

AG

AC. AN. AV

15:30

AG

AG

17:50, 21:00

S-D

Mi - J

20:00

V-J

AC. AV

14:00, 16:50

17:00, 19:40, 21:40

N-15

S-D

V-J

AC. AV

17:00, 20:00

INFERNUL DIN ZGÂRIE -NORI $ / SKYSCRAPER $

17:30, 18:40

20:20

FA. AV

V, L Ma

MAMMA MIA!O LUĂM DE LA CAPĂT / MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

13:30, 16:10

V-J

AG

18:10, 20:30, 22:45

EQUALIZER 2 2D / THE EQUALIZER

SEARA 17:00 - 24:00

V-J

CO. AV

Gen

V-J

INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

V-J

N-15

Rating

N-15

CO. AV AC. AV. SF

N-15 N-15

AC. AV AC

N-15

17:10, 19:20

INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $ DUBLAT

AC, CR, DR

CHRISTOPHER ROBIN ȘI WINNIE DE PLUȘ / CHRISTOPHER ROBIN MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ / MISSION: IMPOSSIBLEFALLOUT 3 D

Mi - J

INCREDIBILII 2 2D DUB / INCREDIBLES

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

CO

MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $ / THE MEG

17:20, 19:30, 21:50

AN. CO, SF

AVANPREMIERĂ SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII 2D / THE SPY WHO DUMPED ME AVANPREMIERĂ HAIDEȚI, TINERI TITANI, LA FILM! 2D DUBLAT / TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES PREMIERE MINȚI PRIMEJDIOASE / THE DARKEST MINDS

S-D

Mi - J

AC. AV. SF

TITLU FILM

17:30, 19:40, 21:50

N-15

INCREDIBILII 2 / INCREDIBLES 2 $ DUBLAT MAMMA MIA!O LUĂM DE LA CAPĂT / MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

V, L Ma

AC. AV

MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL $ / MISSION: IMPOSSIBLEFALLOUT 3 D

SEARA 17:00 - 24:00

21:40

AG

PREMIERE MEG: CONFRUNTAREA ÎN ADÂNCURI $ / THE MEG

DUPĂ-AMIAZĂ 13:00 - 17:00

Mi - J

AN. CO

PREMIERE MINȚI PRIMEJDIOASE / THE DARKEST MINDS

DIMINEAŢA 10:00 - 13:00

AC

AVANPREMIERĂ SPIONUL CARE MI-A DAT PAPUCII 2D / THE SPY WHO DUMPED ME

N-15

TITLU FILM

TITLU FILM

AG

ZONA VIP

LEGENDA

AVENTURI  AV ACȚIUNE  AC ANIMAȚIE  AN COMEDIE  CO DRAMĂ  DR FANTASTIC FA THRILLER  TH HORROR  H CRIMA  CR MISTER  MI SCIENCE FICTION  SF ROMANTIC RO

11:10

11:20

12:20

13:20, 15:30

14:40

14:50

16:40

13:50

11:10

17:50

19:50

22:10

21:20

18:50, 20:50


10 - 16 august

HOLLYWOOD MULTIPLEX

BUCUREŞTI MALL Calea Vitan 55-59

PREMIERĂ

AVANPREMIERĂ

The Meg - A.P.-12

Teen Titans Go! To the Movies - dublat - A.G.

2D

Haideți, Tineri Titani, la film!

MEG: Confruntare în adâncuri Vineri, Sâmbătă, Miercuri 13:15 15:45 18:30 19:30 21:00 22:00 23:30 Duminică-Marți, Joi 13:15 15:45 18:30 19:30 21:00 22:00

Luni, Miercuri, Joi 13:00 16:15 Marți 12:45 16:15 AVANPREMIERĂ

2D

The Spy Who Dumped Me - N-15

2D

PREMIERĂ

Spionul care mi-a dat papucii Miercuri, Joi 20:00 21:30

Une vie violente - A.P.-12 O viață violentă

Mission: Impossible. Fallout - A.P.-12

Vineri-Joi 15:45 20:15 22:45

Misiune: Imposibilă. Declinul Vineri-Joi 12:45 16:00 18:00 19:15 21:15 22:30

Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation - dublat - A.G. Hotel Transylvania 3: Monștrii în vacanță

Adrift - A.P.-12

Vineri, Luni-Joi 12:45 15:00 17:15

Supraviețuind pe mare Vineri-Duminică 13:00 17:45 22:30

Sâmbătă, Duminică 11:00 12:45 15:00 17:15

Luni, Miercuri,Joi 17:45 22:30

2D

The Equalizer 2 - N-15

2D

Marți 17:15 22:00

Equalizer 2

Ocean’s 8 - A.P.-12

Vineri-Marți 16:15 18:45 21:30 22:45

Ocean’s 8: Jaf cu clasă

Miercuri, Joi 16:15 18:45 22:45

Vineri-Joi 13:15

Miercuri, cu Orange Film ai 2 bilete la preţ de 1

2D

Din motive obiective, Hollywood Multiplex își *În cazul în care din motive obiective un specatol se anulează, oferim posibilitat *Persoanele care prezintă certificate de încadrare în grad de handicap grav și grav intervalul 10:00 - 16:59, de luni până joi cu excepția avanpremierelor (pentru el și p această categorie. Accesul la film se face pe baza certificatului de încadrare în gra în limita


Rezervări - Telefon: 021.327.70.20; 021.327.70.21; 021.327.70.22; www.hmultiplex.ro aplicația WhatsApp: 0744.22.00.55

PREMIERĂ

2D

Incredibles 2 - dublat - A.G.

The Darkest Minds - A.P.-12

Incredibilii 2

Minți primejdioase

Vineri-Joi 11:30 12:30 14:15

Vineri 13:30 16:00 18:15 20:30 Incredibles 2 - A.G.

Sâmbătă, Duminică 11:15 13:30 16:00 18:15 20:30

Incredibilii 2

Luni-Joi 11:45 14:00 18:15 20:30

Vineri-Joi 15:15 17:00 Skyscraper - A.P.-12

Christopher Robin - A.G.

Infernul din zgârie nori

Christopher Robin și Winnie de Plus

Vineri-Joi 19:45 22:15

Tag - N-15

Vineri, Luni-Joi 18:00

2D

Sâmbătă, Duminică 11:00 18:00

Tag: Dă-o mai departe Vineri, Luni-Joi 14:00 Sâmbătă, Duminică 11:45 14:00

Mamma Mia! Here We Go Again - A.G.

2D

Mamma Mia! O luăm de la capăt Vineri-Luni 15:15 20:00 Marți 14:45 Miercuri, Joi 15:15

rezervă dreptul de a opera modificări în programul filmelor. tea returnării banilor sau a vizionării la o altă oră a aceluiași film sau a unui alt film la alegere. accentuat beneficiază de două bilete gratuite pentru fiecare film care rulează în cinematograf în pentru însoțitor); un film poate fi văzut o singură dată în aceste condiții, de către o persoană din ad de handicap emis de unitatea administrativ teritorială de domiciliu, cât și a cărții de identitate, a locurilor disponibile.

2D


Zile și Nopți București 10 august 2018  
Zile și Nopți București 10 august 2018  
Advertisement