Page 1

WWW.ZILESINOPTI.RO

PITEȘTI | 18 - 31 MAI 2018


DE VĂZUT SMILEY, RANDI ŞI FELI CÂNTĂ LA ZILELE MUNICIPIULUI PITEŞTI

18 - 20 mai Cu prilejul împlinirii a 630 de la atestarea documentară a Piteștiului, orașul va îmbrăca din nou haine de sărbătoare. În weekend-ul 18-20 mai nu vor lipsi competiţiile sportive, de la înot la cros şi şah, manifestările cultural artistice, simpozioanele pe teme de istorie, lansările de carte, concursurile de poezie, expoziţii de artă plastică sau slujbele religioase dedicate patronilor spirituali ai oraşului, “Sfinţii Constantin şi Elena”. În premieră, va fi organizat şi “Street Food Festival”, un eveniment culinar asezonat cu muzică de cea mai bună calitate. Duminică va fi, ca de obicei, seara concertelor, invitaţii din acest an fiind doi piteşteni celebri, Randi şi Smiley, cărora li se va alătura Feli.

04 | CITY LIFE | DE VĂZUT

ÎN VALEA CU PARFUM DE FLORI ȘI ZUMZET DE ALBINE marți 29 mai ora 19.00 Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești

Horaţiu Mălăele urcă pe scenă din nou alături de fiul său, Bogdan Mălăele. Alături de tată şi fiu, avem plăcerea de a o vedea pe Meda Victor, o tânără actriţă, protagonista lungmetrajului „Nunta mută”. Un cuplu fericit, care trăiește în atemporalul rural, are în sfârșit parte de o surescitare a vieții de zi cu zi. O comedie burlescă, plină de bufonerii à la Stan și Bran, menită să ne descrețească frunțile și să ne destindă inimile.


KELL’S CRAFT BEER VĂ POVESTEȘTE DESPRE…

Istoria berii (I)

Amăruie, spumoasă, rece, blondă sau brună, berea este o băutură care a depășit demult orice granițe prin darul ei de a aduce prietenii împreună. Se pare că prima formă de bere a apărut ca urmare a udării unei bucăți de pâine care a declanșat procesul de fermentare, acum circa 6000 de ani. Există legende conform cărora fabricarea berii reprezintă un pas important în evoluția omenirii. Cea

06 | CITY LIFE | ISTORIA BERII

mai veche scriere a Sumerului, “Epopeea lui Ghilgameș”, îl prezintă pe Enkidu, o arătare sălbatică, ospătându-se cu bucate alese și sorbind din lichidul amărui. ”Mânca până se sătura, bea lapte și cupe de bere…”, intrând astfel în lumea oamenilor. De altfel, faimoasa “lună de miere” își are rădăcinile în obiceiul sumerienilor de a da tinerilor căsătoriți bere îndulcită cu miere cât să le ajungă o lună. Cele mai vechi urme reale de bere Cercetările arheologice efectuate de francezi la începutul sec. al XXlea, în vestul Iranului, au scos la lumină modul în care se consuma berea acum 3500 de ani. În timpul săpăturilor din orașul Suza au fost

descoperite în subsolurile caselor vase mari din lut, de formă sferică. Aceste ulcioare enorme de bere erau acoperite cu plăci din ceramică cu o gaură în mijloc, prin intermediul căreia era extrasă berea. Alternativ, în gaură se introducea un pai special prin care berea era băută nemijlocit. Se presupune ca berea era băută prin pai din cauză că pe fundul vasului se depuneau sedimente în cantități mari. Se pare că berea din acele vremuri era asemănătoare unei grăsimi groase, de culoare întunecată, fără să conțină o cantitate mare de alcool însă foarte hrănitoare. Datorită gustului deosebit, ea ocupa un loc important în dieta oamenilor. Va urma...


Lucruri - doar aparent - inutile din viața noastră

Iată câteva „nimicuri” care, în ciuda inutilității lor aparente, sunt departe de a fi nefolositoare. Al cincilea buzunar la blugi De numai cinci centimetri, acest buzunar care servește cel mai adesea drept refugiu pentru guma de mestecat sau pentru o monedă, nu are o utilitate evidentă. Totuși, funcționalitatea sa originară este mai degrabă subtilă și rafinată.

În secolul al XIX-lea, când au fost inventați jeanșii, al cincilea buzunar era „buzunarul pentru ceas”, un accesoriu la fel de indispensabil în epocă precum un telefon mobil astăzi.

permit identificarea tastelor fără a le vedea, doar prin atingere. Uneori reduse la un singur punct, aceste protuberanțe sunt extrem de utile persoanelor care au probleme cu vederea.

Găurile din converși Vă întrebați poate ce rost au găurelele situate pe fețele laterale ale acestor bascheți de pânză? Motivul principal este de ordin practic, și nu estetic. Pur și simplu pe acolo se face aerisirea încălțămintei și se evită mirosurile dezagreabile în cazul unei folosiri îndelungate. Totodată, orificiile contribuie la confortul acestor pantofi sport.

De ce au fundul concav sticlele de șampanie și vin?

Liniuțele în relief de pe tastele F și J de la tastatura calculatorului Sunt repere discrete, în relief, care

08 | CITY LIFE | LUCRURI - DOAR APARENT - INUTILE DIN VIAȚA NOASTRĂ

Întărirea fundului sticlelor de vin asigură stabilitatea respectivei sticle, pentru a nu se balansa când este pusă în picioare, pe masă. Tehnica a fost pusă la punct de producătorii de vin încă din secolul al IV-lea. Pe atunci era dificil de fabricat un fund de sticlă perfect plat. Pentru a remedia problema, producătorii au decis să stabilizeze sticlele cu un fund concav, mai gros și mai stabil.


Tipurile de iaurt și diferențele dintre ele Iaurtul este folosit fie ca parte dintr-un preparat culinar, ca gustare sau ca o componentă esențială în diverse sosuri și deserturi. Să nu uităm că iaurtul conține bacterii benefice și că funcționează ca un probiotic, așa că îți poate oferi o varietate de beneficii pentru sănătate, dincolo de cele pe care ți le aduce laptele simplu. Sana Sana este o sursă bogată de proteine și o sursă excelentă de probiotice. La fel ca “vărul” ei, laptele bătut, Sana ajută la menținerea unei digestii sănătoase, însă are un conținut mare de grăsimi comparativ cu alte produse lactate lichide tradiționale, unele ajungând și la 3,6% grăsime.

Chefir

Iaurt de capră

Un alt “văr” apropiat al iaurtului, chefirul își are rădăcinile în Europa de Est. Chefirul este o băutură fermentată din familia iaurtului, despre care se știe că este bogată în conținutul de proteine, calciu, minerale și vitamina D. Deoarece chefirul (un delicios iaurt de băut) are un proces lung de fermentare, asta înseamnă că el conține mai multe probiotice, care ajută la susținerea unui sistem digestiv sănătos. Chefirul poate fi făcut din orice tip de lapte (capră, vacă, oaie, soia, orez, etc.) și ceea ce îl face unic este faptul că laptele este amestecat cu “culturi” vii de bacterii. Aceste culturi conțin o varietate de bacterii și de drojdii care sunt benefice pentru intestinul tău.

Un studiu din 2016 a arătat că 93% dintre copiii mici alergici la laptele de vacă au putut să bea lapte de capră fără să aibă nicio reacție alergică. Să nu uităm că iaurtul de capră are o textură mai bogată, mai cremoasă și mai catifelată decât cel de vacă, însă gustul lui (similar cu cel al brânzei de capră) s-ar putea să nu fie pe placul tuturor.

10 | CITY FOOD | TIPURILE DE IAURT ȘI DIFERENȚELE DINTRE ELE

Iaurt de oaie Iaurtul din lapte de oaie este opțiunea pe care o poți alege dacă ești în căutarea unui gust și a unei texturi similare cu cele ale iaurtului de vacă. Iaurtul de oaie este o sursă excelentă în ce privește complexul de vitamine B, calciu și riboflavină (vitamina B2).


Desert cu iaurt grecesc INGREDIENTE - 400 g iaurt bine scurs - 4 linguri miere aromată - 4 linguri miez de nucă - 2 linguri stafide - 2 lingurițe seminţe decojite de floarea soarelui MOD DE PREPARARE: 1. Iaurtul se amestecă foarte bine cu o furculiţă și se repartizează în pahare. 2. Se pun stafidele, câte o lingură de miere, câteva seminţe decojite de floarea soarelui și câte o lingură miez de nucă. Se servește imediat.

12 | CITY FOOD | DESERT CU IAURT GRECESC

Știați că... iaurtul grecesc este bogat în proteine, de aceea rezultă mai repede şi senzaţia de saţietate. O porţie tipică de 170 g de iaurt grecesc conţine de la 15 până la 20 grame proteine, adică cantitatea echivalentă cu proteinele din 57 până la 85 grame de carne slabă. Este deci o variantă bună pentru vegetarienii care au nevoie de o sursă de proteine. În acelaşi timp, o porţie similară de iaurt clasic oferă doar 9 grame de proteine, ceea ce înseamnă că vei simţi senzaţia de foame mult mai repede decât în cazul iaurtului grecesc.


14 | CITY LIFE | 


Beauty

La ce riscuri te expui când porți gene false

Folosirea genelor false pe perioade scurte, cum ar fi o ocazie specială, precum și pe perioade îndelungate, în cazul genelor false purtate zilnic, poate cauza o serie de afecțiuni oculare. Există mai multe tipuri de gene false, însă cele la modă acum sunt genele semipermanente, cunoscute și sub denumirea de gene fir cu fir sau extensii de gene. Acestea sunt făcute din materiale sintetice, precum și din păr natural de nurcă.

Bineînțeles, cele din păr de nurcă sunt mai scumpe decât genele false sintetice. Pe de altă parte, există și genele false de unică folosință, care se aplică odată cu machiajul și sunt înlăturate în timpul demachierii. Riscurile pentru sănătate la care te expui folosind gene false Alergii – poți dezvolta o reacție alergică la lipiciul folosit, la soluția folosită pentru îndepărtarea genelor, precum și la materialul din care sunt confecționate acestea. Blefarita alergică este una dintre afecțiunile care apar în urma purtării genelor false. Aceasta este o reacție alergică care se manifestă prin inflamarea severă a pleoapei ochiului. Persoanele alergice au șanse mai mari să se confrunte cu asemenea probleme, însă alergiile

16 | CITY BEAUTY | LA CE RISCURI TE EXPUI CÂND PORȚI GENE FALSE

pot apărea și la persoanele care nu prezintă un fond alergic. Infecții oculare – bacteriile și murdăria pot fi prinse în genele false, cauzând infecții virale sau fungice ale ochiului. Keratina bacteriană a fost, de asemenea, asociată și cu purtarea de gene false semi-permanente, nu numai cu purtarea lentilelor de contact. Căderea propriilor gene – greutatea genelor false pune presiune pe foliculii genelor tale naturale, ceea ce înseamnă că, treptat, genele tale pot cădea – acest fenomen poartă denumirea de alopecie de tracțiune. În concluzie, specialiștii în oftalmologie ne recomandă să evităm purtarea genelor false, pentru a reduce riscurile la care ne expunem cu bună știință.


Beauty

Bancuri

se uită foarte atent în gura Îngrijitorul crocodilului.

- Ce are? întreabă un vizitator... - Încă nu știu. Medicul veterinar n-a mai ieșit de acolo, de vreo jumătate de oră... veterinar și un medic. Un - Vi s-a întâmplat să aveți vreun caz de

malpraxis?, întreabă medicul. - Am dat un medicament greșit unui cal, odată, și a trebuit să îl împușc... - Atunci eu am noroc: pacientul pe care l-am tratat greșit a murit de la sine! țăran , disperat că vaca sa slăbește pe zi ce Un trece, cheamă veterinarul.

- Dom‘ doctor, nu știu ce are, slăbește tot mai tare, deși îi dau de mâncare și lucernă și fân și de toate... - Bade, ar mai fi ceva ce se spune că i-ar face bine, da‘ cred c-o să-ți vină cam greu. - Orice ar fi, îi dau să mănânce orice, numai să-i treacă. - Ți-ai scoate un ochi să i-l dai? - Păi ce, se face bine cu asta? - Se zice că „ochiul stăpânului îngrașă vita” ! blond și o brunetă erau căsătoriți și fericiti. Un Ea rămâne gravidă. Într-una din zile, o apucă

durerile iar el o duce la spital. După un travaliu lung, dă naștere la doi băieți. Înfuriat, soțul o întreabă: - Auzi, cine e al doilea tată?

Doctore, e adevărat că dacă o AVOCATUL: persoană moare în somn, el nu-și va

da seama de treaba asta până a doua zi dimineață? MARTORUL: E adevărat că dumneata chiar ai trecut examenul de barou? Doctore, câte din autopsiile pe AVOCATUL: care le-ai făcut au fost pe oameni morți?

MARTORUL: Toate. Cei încă vii… se zbat prea mult! AVOCATUL: Vă amintiți la ce oră ați examinat trupul? MARTORUL: Autopsia a început la ora 8.30 p.m. AVOCATUL: Și dl. Denton era mort în acel moment? MARTORUL: Dacă nu, în mod sigur a fost până am terminat autopsia! 18 | CITY BEAUTY | BANCURI


Beauty

La ce vârstă este bine să îi luăm copilului o periuţă dentară electrică

Problemele dentare se numără printre cele mai frecvente probleme de sănătate în rândul copiilor iar printre factorii responsabili pentru acest fapt se numără alimentaţia bogată în zaharuri şi igiena orală defectuoasă. La vârste fragede, stă în responsabilitatea părinţilor să îi înveţe pe cei mici ce înseamnă şi

cum se efectuează o igienă dentară corectă. Utilizarea periuţei electrice în defavoarea celei clasice manuale este recomandată de câteva avantaje care îi conferă acesteia o recomandare foarte bună la toate grupele de vârstă. Avantaje reale enumerăm: - timpul de folosire, care este mult redus datorită eficienţei acesteia, care pentru a peria ambele arcade dentare are nevoie de numai 2 minute. - prin mişcările capătului activ de translaţie şi oscilaţie, cât şi datorită faptului că acesta este de dimensiuni reduse şi poate pătrunde cu usurinţă în locuri greu accesibile cu o periuţă normală, eficienţa periuţei electrice este mult mărită. În special

22 | CITY BEAUTY | PERIUŢĂ DENTARĂ ELECTRICĂ

în cazul copiilor, când eficienţa periajului manual poate fi mult redusă, aceasta ajută foarte mult. - pentru o atracţie mai mare a copilului faţă de periuţele de dinţi electrice, acestea pot fi viu colorate, cu personaje din desene animate sau uneori pot chiar reda unele melodii în timpul folosirii acestora, pentru a nu face periajul plictisitor. - vârsta la care copiii ar trebui învăţaţi să se spele singuri pe dinţi cu periuţa electrică este în concordanţă cu vârsta la care aceştia îşi pot asuma singuri responsabilitatea periajului dentar. În general, în jurul vârstei de 2-3 ani, când copilul poate singur să scuipe şi să clătească, se poate folosi periuţa electrică împreună cu o cantitate de pastă de dinţi cât un bob de mazăre.


Job

Învaţă o meserie! Curs Operare Maşini CNC

Dacă vrei să înveţi o meserie! Dacă îți dorești de ceva vreme să înveți să operezi cu mașinile-unelte şi nu ai știut cui să te adresezi, şansa ta se află la doi pași de tine. Vino la Profesional New Consult și învață o meserie pentru a-ți revitaliza cariera! Sistemele complexe de operare computerizată, cum sunt FANUC ori SIEMENS nu vor mai fi un secret. Vei învăța modalitatea cea mai eficientă de a aborda documentația de execuție și să pre-

24 | CITY JOB | 

lucrezi lotul de piese. Intră pe site-ul www.profesionalnewconsult.ro sau vino la sediul firmei din parcarea complexului Fortuna pentru mai multe detalii! Grăbește-te! Locurile sunt limitate. Ce motive ai să alegi Profesional New Consult? Săli moderne, dotate cu ultimele mijloace de prezentare eficientă a unui curs, experienţă în domeniul formării profesionale de 10 ani de zile, traineri specialişti şi cea mai bună echipă ce vă stă la dispoziţie pentru orice probleme şi nelămuriri, toate acestea şi multe altele sunt garanţia asigurării unui nivel ridicat de pregătire. Cursul este disponibil în cadrul centrelor firmei din Piteşti, Bucureşti, Braşov, Târgovişte, Buzău, Slatina, Craiova, Rm. Vâlcea, Focşani şi poate fi parcurs de toţi cei care au

absolvit 10 clase şi care doresc să activeze în acest domeniu, extrem de atractiv şi solicitat pe piaţa muncii, firma organizatoare, având solicitări de angajare din partea societăţilor comerciale, ce duc lipsă de forţă muncă specializată în domeniu. Pentru mai multe detalii vă puteţi adresa centrelor Profesional New Consult folosind următoarele coordonate: tel.: 0784.045.025, 0725.420.330, 0758.490.490, 0740.250.290 email: office@profesionalnewconsult.ro; www.profesionalnewconsult.ro. Birou şi săli cursuri: Piteşti, bdul I.C. Brătianu, Bl. D6 (în parcarea din spatele complexului Fortuna).


CINEMA CITY PITEŞTI Calea Bucureşti, nr. 36, tel. rezervări 0248 607 070 www.cinemacity.ro

PROGRAM 18 - 24 MAI 2018 TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL

AVANPREMIERĂ SOLO: O POVESTE STAR WARS $/SOLO: A STAR WARS STORY $ AVANPREMIERĂ CLUBUL FEMEILOR DEZLĂNŢUITE 2D/BOOK CLUB 2D

Rating

Gen

AP-12

SF, AC

AP-12

AVANPREMIERĂ OPERAŢIUNEA HAM-HAM 2D/ SHOW DOGS 2D

Zile

Dimineaţa 10:0013:00

După-amiază 13:00 - 17:00

Seara 17:00 - 24:00

J

19:00, 21:50

Mi

20:30

J

19:10

CO

AG

CO FA AV

AVANPREMIERĂ SOLO: O POVESTE STAR WARS $ DUBLAT/SOLO: A STAR WARS STORY $ DUBBED

AP-12

SF, AC

J

19:30

AVANPREMIERĂ, EVENIMENT PENTRU DOAMNE SI DOMNISOARE LADIES NIGHT: CLUBUL FEMEILOR DEZLĂNŢUITE 2D/LADIES NIGHT: BOOK CLUB 2D

AP-12

CO

Ma

19:30

PREMIERĂ DEADPOOL 2 2D/DEADPOOL 2 2D

CO, AC

V, L - J

N-15

S-D

S-D

12:10

15:00

17:30, 20:00, 22:30

12:30

15:00

17:30, 20:00, 22:30

14:50

17:20, 19:40, 22:10

12:20

14:50

17:20, 19:40, 22:10

V, L, Mi

AMNEZIE CU SURPRIZE 2D / OVERBOARD 2D

AG

HAI, CĂ SUNT BELEA ! 2D/ I FEEL PRETTY 2D

AP-12

ADEVĂR SAU PROVOCARE 2D/ TRUTH OR DARE 2D

N-15

S-D

CO, RO, DR

Ma

14:40

17:00, 19:10, 22:10

J

14:40

17:00, 19:40, 22:10

V - Ma, J

15:40

18:00, 20:20, 22:40

Mi

15:40

18:00, 19:10, 22:40

CO,

V-L

RĂZBUNĂTORII: RĂZBOIUL INFINITULUI $/ AVENGERS: INFINITY WAR $

RAȚĂ, RAȚĂ ȘI GÂSCAN 2D DUBLAT/DUCK, DUCK, GOOSE 2D DUBBED INTERZIS LA...SEX 2D/BLOCKERS 2D ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ 2D

AP-12

HO, MI

19:20, 21:30

Ma - Mi

16:40

21:30

J

17:20

V - Mi

13:00, 16:00

18:10, 19:00, 21:10, 22:00

J

13:00, 14:10, 16:00

21:20, 22:20

V, L - Mi

13:50

AC, AV,

AG

AN, FA, AV,

S-D J

15:20

N-15

CO

V-L

16:50

V - Mi

14:30

AG

11:50

13:50

DOC

J

RAMPAGE: SCĂPAȚI DE SUB CONTROL $/ RAMPAGE $ ALBINUȚA MAYA 2 $ DUBLAT/MAYA THE BEE: THE HONEY GAMES $ DUBBED PETER IEPURAȘUL 2D DUBLAT/ PETER RABBIT 2D DUBBED

AP-12

AV,AC

AG

AN, FA, AV,

AG

AN, FA, AV,

17:10

V - Mi S-D

15:50 11:00

V, L - J S-D

13:30 11:20

13:30

LEGENDA AVENTURI AV

ACȚIUNE AC

ANIMAȚIE AN

COMEDIE CO

DRAMĂ DR

FANTASTIC FA

THRILLER TH

HORROR H


PREMIERĂ

Operațiunea ham-ham

SHOW DOGS

Regia: Raja Gosnell Cu: Stanley Tucci, Natasha Lyonne, Alan Cumming, Will Arnett, Gabriel Iglesias Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie Premiera în România: 25.05.2018 Distribuitor: InterComFilm Distribution

30 | CITY FILM | PREMIERĂ

Un omagiu adus cățeilor, așa cum spune Will Arnett despre film, acesta este făcut după un scenariu scris de Max Botkin şi Mark Hyman. Povestea este cu iz de comedie polițistă: după ce a eşuat în recuperarea unui pui de Panda răpit, agentul canin Max, care e un Rottweiler singuratic, trebuie, să facă echipă cu un agent uman de la FBI, pe nume Frank, deși nu își dorește, totul pentru a se infiltra în rândul traficanţilor care vor să-şi valorifice prada la renumita expoziție „Canini Invitational Dog Show” din Las Vegas. Cei doi agenţi se trezesc într-o lume necunoscută, acolo unde câinii îşi fac pedichiura şi au parte de tratamente de înfrumusețare cu botox. Dacă mai speră să recupereze puiul de Panda şi să rezolve cazul, ei trebuie să renunţe la atitudinea superioară şi să se ajute reciproc.

De ce să-l vezi

Un omagiu adus cățeilor nu poate fi decât o experiență cinematografică plăcută.


32 | CITY LIFE |


Beauty

34 | CITY BEAUTY | 


PREMIERĂ

Solo: O Poveste Star Wars SOLO: A STAR WARS STORY (ÎN FORMAT 3D ŞI

IMAX 3D) Regia: Ron Howard Cu: Emilia Clarke, Donald Glover, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany Gen film: Acţiune, SF Durata: 135 min. Premiera în România: 25.05.2018 Distribuitor: Forum Film România

Un film pentru cei care nu se mai satură de universul fascinant Star Wars, dar și pentru cei care, împinși de curiozitate, vor să intre în lumea lui Han Solo. Noul film ne poartă într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, acolo unde tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot, adorabila ființă Chewbacca, și unde îl întâlnește și pe jucătorul rebel Lando Calrissian. Totul într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cei mai populari ai universului Star Wars, o poveste intrigantă despre începuturile personajelor atât de îndrăgite, cu interpretarea unor actori pe care vrei să-i vezi în unele dintre cele mai importante roluri din cinematografie: Emilia Clarke, Donald Glover, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany.

L RĂ NOUI! E P O C S DE NOPŢ

ZILE ªI

IE PLICAŢ A . E T I S Ă. REVIST EDIȚIA de PITEŞTI apare bilunar - gratuit, nr.10 (366) 18 - 31 MAI 2018

Editată de: S.C. MARKER & SENZZO MEDIA S.R.L Contact: e-mail: pitesti@zilesinopti.ro website: http://pitesti.zilesinopti.ro/ fb: www.facebook.com/zilesinoptiPitesti

De ce să-l vezi

It’s a goddamn Star Wars story, cum să nu-l vezi?

noi, Pentru tău liber timpul ză contea

Director Marketing: Alina Balmuş tel. 0746.025.075 Publicitate: Daniela POPESCU tel. 0755.020.572; pitesti@zilesinopti.ro Director Reţea: Marius Vâlsănescu marius.valsanescu@zilesinopti.ro Contabilitate: Adriana Bărbat adriana.barbat@zilesinopti.ro Financiar: Mihaela Anuţoiu mihaela.anutoiu@zilesinopti.ro Distribuţie: tel. 0753.706.735

Dacă doriţi să semanalţi un eveniment: e-mail office@zilesinopti.ro. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

PUBLICITATE NAȚIONALĂ REGIA MGSI Valeria Iliescu valeria.iliescu@mgsi.ro

Ediţiile Zile şi nopţi în România: 235.000 exemplare lunar. Săptămânale: București, Timișoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Cluj, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Piteşti, Bistriţa, Tg. Mureș. Lunare: Iași, Baia Mare


Zile și Nopți Pitești 18 mai 2018  
Zile și Nopți Pitești 18 mai 2018  
Advertisement