Page 1

28 martie - 10 aprilie, nr. 6 (204)

de văzut

INDIFERENT DE CE PLANURI AI PENTRU PERIOADA URMĂTOARE, NU RATA EVENIMENTELE DE MAI JOS

OLD POST PUB Good times, good friends Posta Veche Tel 0742 360 996

BAZAR DE PRIMAVARA Editia a V a Duminica 13 aprilie orele 12.00-18.30 Plan B, str Spiru Haret, nr 2

OLD HOUSE PUB When you’re here, be yourself! Rezervari: 0755 510 244

SIGHISOARA BLUES FESTIVAL 2014 Iubitorii blues-ului din România se vor întâlni din nou la Sighișoara. Evenimentul se va desfășura în sala de spectacole Mihai Eminescu, pe parcursul a 2 seri, în perioada 28, 29 martie 2014, beneficiind de două concerte pe seară a câte 80 de minute. Invitații din acest an sunt muzicieni care provin din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Olanda și Spania.

|3


4 | navigator

TIMPUL TĂU LIBER De văzut

ORAȘUL TĂU p. 3

Unde se întâmplă RESTAURANTE

p. 14

SERVICII p. 22 ESENȚIALE GLOBALE

p. 34

P.22

ANVELOPE

P.13

Old House


8 | nou în oraş RECOMANDARE

Chocolateria Sweet Art

Chocolateria Sweet Art întâmpină primăvara și iubitorii de ciocolată cu multe sortimente noi de trufe și praline cum ar fi: trufe cu ciocolată neagră și piper roșu, trufe ciocolată albă, neagră, lapte și cremă ganaj, praline cu cremă de castane, praline cu lichior de portocale și multe altele. Pentru cei curajoși avem și ciocolată Kama Sutra! Vă așteptăm cu drag! Pietonal Liviu Rebreanu, nr 3 Comenzi: 0744 629 113, 0744 321 570 facebook: Chocolaterie Sweet Art


10 | film: premiere

TARZAN 3D

Un grup de maimuţe curioase îl adoptă pe micul Tarzan, singurul supravieţuitor al unui accident aviatic, în care pieriseră şi părinţii săi. Băieţelul creşte alături de animalele sălbatice, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor. Abia 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând, el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni. Ca să-şi salveze familia şi femeia

iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi. O animaţie distribuită de MediaPro Distribution, Tarzan 3D revine cu o nouă aventură spectaculoasă pe marile ecrane din ţară, începând cu 28 martie. TARZAN 3D Regie: Reinhard Klooss Cu: Kellan Lutz, Robert Capron, Jaime Ray Newman, Spencer Locke, Jo Osmond Gen: Acţiune, animaţie


zile și nopți

| 13

orașul tău 28 martie - 10 aprilie 2013 Old House Pub

unde se întâmplă

When you’re here, be yourself! Str. Dornei nr 25

RESTAURANTE

14

tel.: 0755.510.244

SERVICII

20

ESENȚIALE GLOBALE

34

ACEASTĂ SECȚIUNE ESTE RECOMANDATĂ DE


14 | unde se întâmplă restaurante


unde se întâmplă

| 15

restaurante


16 | unde se întâmplă


18 | unde se întâmplă restaurante


unde se întâmplă

| 19

cafenea/club


22 | unde se întâmplă servicii


24 | unde se întâmplă servicii

P. 1 Old House Pub

Business Bistro&Cafe Pizza pe vatră Paste Salate

P. 12


26 | unde se întâmplă servicii


28 | unde se întâmplă


30 | unde se întâmplă


32 | unde se întâmplă servicii


horoscop

| 33

horoscop E SCRIS ÎN STELE

28 MARTIE - 10 APRILIE 2014 BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

La slujbă vei avea unele controverse cu superiorii ierarhici şi ar fi bine să nu insişti să-ţi impui punctele de vedere. Oricum, iniţiativele tale vor fi apreciate de şefi, atâta doar că nu sunt dispuşi să-ţi dea mână liberă. Dacă ai reuşit să-ţi iei câteva zile libere, cel mai bine ar fi să pleci de acasă şi în felul acesta vei reuşi să te relaxezi.

Popularitatea ta este la limita superioară, aşa că poţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a-ţi lărgi cercul de prieteni. Traversezi o perioadă în care ceea ce demarezi, chiar dacă nu pare foarte important, te va urmări mult în viitor. Un prieten sau chiar una din rudele tale apropiate ţi-ar putea aduce la cunoştinţă o mică realizare.

Pe cât posibil ar fi de dorit să nu te implici în activităţi la limita legalităţii căci există un mare risc de a avea probleme cu autorităţile. De asemenea, fii prudent, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul tău. Din punct de vedere sentimental situaţia va fi fluctuantă. Vei fi cam irascibil, ceea ce te-ar putea pune în situaţia de a avea unele discuţii cu partenerul de viaţă.

Starea psihică nu este nici pe departe dintre cele mai fericite dar, dacă te-ai implica în activităţi practice te-ai simţi ceva mai bine. În plan profesional vei avea parte de o perioadă extrem de agitată, în care lucrurile nu vor ieşi decât cu mare greutate. Nu trebuie să te grăbeşti şi mai ales nu trebuie să încerci vreo afacere de dimensiuni mai mari, căci în scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

LEU

FECIOARĂ

BALANŢĂ

SCORPION

La serviciu vor fi multe de făcut şi va trebui să faci eforturi deosebite pentru a realiza tot ce ţi-ai propus. Colegii nu se vor arăta prea cooperanţi şi va trebui să te descurci de unul singur. Din fericire pentru tine începe o perioadă în care vei fi susţinut de superiorii ierarhici. Răbdarea şi autodisciplina te pot ajuta să finalizezi tot ceea ce ţi-ai propus.

În relaţia cu partenerul vei avea o zi destul de tensionată, în care te vei enerva pentru că nu vei reuşi să ajungi la un acord asupra unor chestiuni de interes comun. Ofertele de distracţii se pare că nu vor lipsi şi vor veni mai ales din partea prietenilor. Activităţile intelectuale te vor avantaja, aşa încât dacă vei avea de dat un examen sau de luat o decizie, nu trebuie să ai nici o emoţie.

Te concentrezi destul de greu, aşa că ceea ce vei avea de făcut îţi va lua mai mult timp ca de obicei. Pe cât posibil evită să dai curs impulsivităţii de moment, deoarece ai putea avea neplăceri în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur. Energia fizică nu îţi lipseşte, dar îţi este greu să ţi-o canalizezi spre un scop concret. Activităţile recreative te vor ajuta să te mai relaxezi.

Dai dovadă de suficientă energie fizică pentru a duce totul la bun sfârşit. Dacă vei da dovadă de ceva mai multă răbdare şi modestie, nu ai cum să dai greş. Partenerul de suflet ar putea avea unele nemulţumiri şi va avea nevoie de sprijinul tău necondiţionat. Din punct de vedere sentimental te veţi simţi mai bine decât până acum, căci veţi reuşi să faci o cucerire care te va entuziasma.

SĂGETĂTOR

CAPRICORN

VĂRSĂTOR

PEŞTI

Fii prudent în a te implica în activităţi de colaborare. De asemenea, partenerul de viaţă ar putea avea unele neplăceri; încearcă să-i fii alături. Chiar dacă nu va avea probleme deosebite, are nevoie mai mult ca oricând să ştie că poate miza pe sprijinul tău. Iniţiativele pe care le ai în vedere se vor dovedi rentabile

În plan sentimental n-ar strica să faci unele reevaluări. Dacă vei reuşi să te autodepăşeşti, să laşi să triumfe înţelepciunea, realizările pe care le aştepţi nu vor întârzia să apară. La slujbă reuşeşti să fii eficient, iar implicarea în activităţi financiare va avea rezultate mulţumitoare.

Nu reuşeşti să depăşeşti starea de agitaţie care te caracterizează în ultimul timp. Astăzi eşti chiar ceva mai pesimist şi n-ar strica să faci ceva care să te relaxeze şi să te ajute să vezi viaţa în culori mai deschise. La slujbă evenimentele nu par să te avantajeze

Va trebui să acorzi ceva mai multă atenţie situaţiei materiale şi mai ales investiţiilor pe termen lung pe care intenţionezi să le faci. La serviciu va fi în fiecare secundă câte ceva de făcut. Ar trebui să îţi faci o listă de priorităţi, altfel te vei risipi în activităţi minore, care nu îţi vor aduce nici o satisfacţie.


34 | esenţiale: globale PREMIILE GOPO #SELFIE, MARCA SERII

MUZICĂ DJ TIESTO

TV AMANDA RIGHETII

A început cu un selfie la panou, făcut de Olimpia Melinte, Crina Semciuc şi Falvia Hojda (protagonistele filmului “Selfie”, din 9 mai pe marile ecrane). A continuat cu câteva selfie-uri pe scenă, mai multe în public şi a culminat cu echipa filmului Poziţia Copilului, marii câştigători, făcându-şi un selfie de grup.

DJ Tiesto a fost spitalizat după ce s-a lovit cu capul de un ecran uriaş, în timp ce urca pe scenă pentru a susţine un concert în San Jose. Muzicianul olandez, în vârstă de 45 de ani, tocmai urca pe scenă, când s-a lovit cu capul de un ecran situat deasupra sa, şi a căzut.

Amanda Righetii (The Mentalist) va face parte din distribuția episoadelor-crossover între Chicago Fire și Chicago P.D. Mai mult, există zvonuri în ceea ce privește un proiect Chicago M.D., care ar urma să spună povestea unui spital din Orașul Vânturilor.

THE CAT EMPIRE

BEAUTY AND THE BEAST

Concertul trupei australiene The Cat Empire, anunţat iniţial pentru prima zi a festivalului B’estfest Summer Camp, se va desfăşura la Arenele Romane, pe data de 31 iulie.

CW a anunțat că ultimele 6 episoade ale Beauty and the Beast vor fi difuzate începând cu data de 2 iunie. Postul a decis ca, începând din 10 martie, să pună serialul pe pauză, păstrând pentru sezonul de vară ultima parte a sezonului 2.

CĂLIN NETZER ŞI POZIŢIA COPILULUI

Marele câştigător al serii a fost şi marele absent. Cu filmul Poziţia copilului, Călin Peter Netzer şi-a adjudecat trei dintre cele mai importante trofee ale serii, pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu (scris împreună cu Răzvan Rădulescu).

EDIŢIA de BISTRIȚA

Director Revistă: Olimpiu Cotrus

apare bilunar - gratuit, nr. 6 (204), 28 martie - 10 aprilie

0742 108 486

bistrita@zilesinopti.ro

Editată de: OLYMP ADVERTISING SRL

DTP: Claudia Bodo

Dacă doriţi să semanalţi un eveniment: e-mail office@zilesinopti.ro. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

Publicitate naţională

Ediţiile Zile și nopţi în România: 330.000 exemplare lunar.

Valentin Puşcaşu,

Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara/Arad.

Senior Sales Manager, 0726 103 294,

Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Ploieşti (Câmpina, Breaza), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Vâlcea.

valentin.puscasu@wonderfulmedia.ro

ZN Bistrita 28 martie  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you