Page 1

Keraamiset laatat


2017

KERAAMISET LAATAT

Block

1. Seinälaatat Aqua Architecture Black & White Collection

38 110 48

17

Magnet

129

Casablanca

87

Manhattan

128

Concept

94

Qubus

132

Downtown

50

Sound

8

Forest

17

Touch

130

Bits

109

Interno 9

24

10x30 -sarja

135

Calypso Black & White

108

White Collection

133

Carrara Casablanca

Milestone

58

18

Neocim

92

84

Pietra di Lecce

6

Circus

104

Rewind

62

Eden

20

Saga

Fantasy

14

Season

Frame

32

Stone

Grace

34

Stoneway Profido

72

Handmade

82

Vestige

22

Italian Stone

122

126 90 121

Woodlike

114

Lambri

88

Woodplace

Luni

12

6. Nice & Easy -mallistot

76

Domenico

134

Dream

129 127

Masia

60

Muretto

123

Neogeo

80

Easy

Quo

54

Energy

Rewind

62

Feel

Royale

102

Heritage

134

Sparcos

123

Italia

134

Suite

99

Trend

100

Urban

36

Vision

40

2. Mosaiikit

115

3. Lasimosaiikit

118

4. Stone luonnonkivet

120

10 10

Eden

5. Lattialaatat Alp Stone

44

Bisque

17

Bistrot

124

Luni Kannen kuva Eden

2

Pietra di Lecce


PERSOONALLISIA KOTEJA VÄRISILMÄN KERAAMISILLA LAATOILLA Värisilmän laajan tuotevalikoiman avulla onnistuvat niin kodin pieni pintaremontti kuin suuremmatkin muutokset. Keraamisten laattojen valikoimasta löytyy lukuisia vaihtoehtoja kodin kaikkiin tiloihin ja jokaisen sisustajan omaan, yksilölliseen makuun. Valittavana on useita värejä, kuvioita ja kokoja niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihin. Saatavana on myös monia kestäviä malleja sekä julki- että ulkotiloihin. Luonnonläheistä harmoniaa ja elämäniloista värikkyyttä Tämän hetken laatoissa näkyvät niin luonnollisuutta ja maanläheisyyttä korostava trendi kuin iloinen ja energinen värikkyyskin. Hillityn eleganteilla ja yksinkertaisilla laatoilla saa luotua rauhallisen ja hienostuneen ilmeen niin kotiin kuin julkitilaan. Seesteinen tunnelma syntyy luonnonkiveä muistuttavilla laatoilla. Intiimiä herkkyyttä ja koskettavaa kauneutta voi luoda vaaleilla, ihonvärisillä väreillä, kuten maidon- ja kermanvalkealla. Vastapainoa hillitylle luonnollisuudelle tuovat iloiset ja vahvat värit. Esimerkiksi auringon keltainen ja kirkas oranssi ilahduttavat sekä

kesäisinä poutapäivinä että syksyn pimenevinä iltoina. Räväkällä punaisella, syvän sinisellä ja turkoosin vihreällä syntyy kiehtovaa tunnelmaa kodin kaikkiin huoneisiin. Yhdistämällä laajoja väripintoja, muutamia tehostelaattoja tai runsasta värien leikkiä voi luoda villejäkin sekoituksia, joissa erilaisten kulttuurien vaikutukset yhdistyvät persoonalliseksi kokonaisuudeksi. Kuviot tuovat eloa ja pinnat kutsuvat koskettamaan Monipuolisen värimaailman lisäksi Värisilmän laattavalikoimassa on runsasta kuvioiden kirjoa. Keraamisten laattojen pintaan on tullut tapettimaisuutta: ornamentaalisia kukkakuvioita ja hienostuneita köynnöskuoseja. Mukana on myös kolmiulotteisuutta sekä vahvoja geometrisiä linjoja ja kuvioita, kuten aaltoja, ruutuja ja ympyröitä. Omaa trendikästä kiehtovuuttaan keraamisten laattojen maailmaan tuovat tekstiilimäiset kuvioinnit. Monipuolinen pintastruktuurien valikoima tuo tilasuunnitteluun uusia ulottuvuuksia. Kolmiulotteisten laattojen pinta vaikuttaa elävän ja liikkuvan vallattomana seinällä. Me-

tallinhohtoisilla pinnoilla tilaan saa tyylikästä minimalismia ja tekstiilimäisillä pinnoilla lämmintä romantiikkaa. Kiiltävä pinta puolestaan herättää laattojen värit ja kuosit hehkumaan ja matta tuo tilaan hillittyä tyyneyttä. Tämän hetken laattamaailmassa ovat pinnalla myös nostalgiaa ja historiallista aitoutta henkivät, kuluneen näköiset pinnat sekä esimerkiksi nahkamaisuus, puun pinnan mukailu sekä sammaleinen pehmeys. Vaihtelevuutta erikokoisilla laatoilla Yksilöllisyyttä voi rakentaa omaan kotiin värien, kuvioiden ja pintojen lisäksi myös yhdistämällä erikokoisia laattoja toisiinsa. Värisilmän laattavalikoima kattaa lukuisat laattakoot pienistä mosaiikeista suuriin, jopa yli metrin pituisiin laattoihin. Suurilla laatoilla saa näyttävän pinnan sekä lattioihin että seiniin. Omaa kiehtovuuttaan valikoimiin tuovat myös niin perinteiset 10x10-laatat kuin esimerkiksi tehosteina käytettävät, kapeat koristelaatatkin. Lukuisat kokovaihtoehdot takaavat, että Värisilmästä löytyy sopivat laatat kodin kaikkiin huoneisiin ja jokaisen yksilölliseen makuun.

Pidätämme oikeuden suositushintojen muutoksiin. Verkkokaupastamme (www.varisilma.fi/kauppa) voit tarkistaa kulloinkin voimassa olevat hinnat.

3


KERAAMISET LAATAT Keraaminen laatta on savesta valmistettu ja poltettu kestävä ja helppohoitoinen pintamateriaali. Raaka-aineita, seossuhteita ja polttotapaa vaihtelemalla saadaan keraamisille laatoille erilaisia ominaisuuksia. Nykyaikaisilla lasitusmenetelmillä laattaan saadaan värin ja kiiltoasteen lisäksi myös kiehtovia pintakuvioita. Kaakeli on lasitettu sisäseinien verhoukseen tarkoitettu keraaminen laatta. Käyttökohteina ovat kylpyhuone- ja WC-tilat sekä kuivien tilojen seinäpinnat. Kaakelit eivät sovellu ulkokäyttöön eivätkä kohteisiin, joissa pintoihin kohdistuu kova mekaaninen rasitus. Klinkkeri on kaakelilaattaa tiiviimpi, lasitettu tai lasittamaton laatta. Klinkkerilaattaa käytetään kohteissa, joissa vaaditaan hyvää kestävyyttä. Klinkkerit sopivat myös seinäpintojen laatoituksiin.

4

Mosaiikit ovat pieniä, alle 7 x 7 cm kokoisia, arkissa kiinni olevia kaakeli- tai klinkkerilaattoja. Mosaiikkeja käytetään näyttäviin tehostelaatoituksiin tai kokonaisten seinätai lattiapintojen laatoittamiseen. Porcellanato laatat ovat rakenteeltaan erittäin tiiviitä, joten ne eivät juuri ime likaa tai vettä itseensä. Laattoja on saatavana lasitettuna sekä lasittamattomana erilaisilla pintavaihtoehdoilla.

Seinäkaakeli. Soveltuu sisätilojen seinäpintojen laatoittamiseen. Lattiaklinkkeri. Soveltuu sisätilojen seinä- ja lattiapintojen laatoittamiseen. Pakkasenkestävä laatta. Soveltuu teknisesti sisä- ja ulkokäyttöön seinä- ja lattiapinnoilla. Ulkotilojen lattiapinnalle emme suosittele sileäpintaista laattaa.

Laattojen valinta Keraamisten laattojen valikoimasta löytyy lukuisia vaihtoehtoja kodin kaikkiin tiloihin ja jokaisen sisustajan omaan yksilölliseen makuun. Laattojen valinnassa kannattaakin kääntyä ammattitaitoisen Värisilmän puoleen, onhan kyseessä iso projekti ja pitkäikäinen sijoitus. Olemme käyttäneet laattakuvastossa seuraavia symboleja kuvaamaan laatan käyttötarkoitusta:

Ennen laatoitustyön aloittamista tulee varmistaa, että vastaanotettu tuote on oikea ja samaa valmistuserää. Pakkauksessa olevat tuote-, kokoluokka- eli kaliiberitiedot sekä painosnumerot kannattaa myös ottaa muistiin, mikäli tuotetta on myöhemmin tilattava lisää.


Värivaihtelu Keraamisille laatoille on ominaista värivaihtelu eri valmistuserien välillä. Joillekin laatoille on ominaista värivaihtelu ja pinnan kuvion vaihtelu jopa samassa valmistuserässä. Keraamisten laattojen värivaihtelu ilmaistaan V-arvolla. Mitä suurempi V-arvo, sitä suurempi värivaihtelu yksittäisillä laatoilla on. Värivaihtelua ei ole tai se on erittäin vähäistä. Laattavalinta voidaan tehdä saman valmistuserän yhden laatan perusteella Vähäinen värivaihtelu. Laattavalinta kannattaa tehdä muutaman saman valmistuserän kappaleen perusteella.

Kohtalainen värivaihtelu. Laattavalintaa tehdessä on hyvä tarkastella useampaa saman valmistuserän kappaletta. Laatat on lajiteltava ennen asennusta. Erittäin voimakas värivaihtelu. Laatassa esiintyvää värisävyä ei välttämättä ole toisessa laatassa. Laattavalinta on tehtävä useamman kappaleen muodostamasta kokonaisuudesta. Laatat on ehdottomasti lajiteltava ennen asennusta.

Liukastumisenestoluokitus Laatat voidaan jakaa karheudeltaan eri Rluokkiin (yleiset tilat, joissa liikutaan jalkineet jalassa). Luokitukset ilmoittavat lattian kal-

tevuusasteen, jolla ihminen pystyy kävelemään menettämättä tasapainoaan. Normaaliin kotikäyttöön ei tarvita luokitusta.

R-luokitus 6-10° vähän karhea (kotikäyttö, liiketilat) 10-19° karhea (julkiset wc-tilat, kaupat) 19-27° karhea (terassit, ulkoportaat) 27-35° hyvin karhea (vaativat tilat) >35° erittäin karhea (erittäin vaativat tilat)

Kuvaston laattojen värit ovat niin lähellä todellista kuin se painoteknisesti on mahdollista.

5


PIETRA DI LECCE Yhdistelemällä erikokoisia PIETRA DI LECCE -laattoja lattiapinnasta saa rakennettua persoonallisen kokonaisuuden. Saatavana on neljää eri kokoa: 30x30, 30x50, 50x50 ja 5x5 senttimetriä. Laatat on mitoitettu niin, että niitä voidaan latoa sekä symmetrisesti että sekoitellen. Eläväpintainen kivikuosi yhdistää monia harmaan eri sävyjä. Pyöristetyt kulmat ja kevyesti mutkittelevat reunat antavat laatoille luonnonkivimäistä, patinoitunutta ilmettä.

6


PIETRA DI LECCE

Pietra di Lecce Perla (50 x 50 cm) € 44,00/m2

Pietra di Lecce Perla (30 x 50 cm) € 44,00/m2

Pietra di Lecce Perla (30 x 30 cm) € 44,00/m2

Pietra di Lecce Perla (5 x 5 cm) € 159,00/m2

7


SOUND SOUND-malliston laattoja on saatavana nelj채ss채 luonnollisessa s채vyss채 ja kolmessa eri koossa.

8


SOUND

Sound Off White R52U (45 x 45 cm) € 29,90/m2

Sound Pearl R52W (45 x 45 cm) € 29,90/m2

Sound Cream R52V* (45 x 45 cm) € 29,90/m2

Sound Smoke R52X (45 x 45 cm) € 29,90/m2

Sound Off White R49M (30 x 60 cm) € 35,00/m2

Sound Cream R49N* (30 x 60 cm) € 35,00/m2 Sound Off White R49H (60 x 60 cm) € 38,00/m2

Sound Pearl R49K (60 x 60 cm) € 38,00/m2

Sound Pearl R49P (30 x 60 cm) € 35,00/m2

Sound Cream R49J* (60 x 60 cm) € 38,00/m2

Sound Smoke R49L (60 x 60 cm) € 38,00/m2

Sound Smoke R49Q (30 x 60 cm) € 35,00/m2

* Cream-sävy toimitusmyyntinä

9


FEEL JA ENERGY Mattapintaisten FEEL-laattojen ilme on haettu urbaanista betonista. Kolmiulotteisten Marea 3D -laattojen kuvio tuo mieleen hiekkadyynit, joiden pintaan tuuli on jättänyt aaltomaiset jäljet. Kiiltävää lasitusta kaipaavalle sopivat vaalean helmenharmaat ENERGY-malliston laatat, joita on saatavana sekä sileänä että kolmiulotteisena Marea 3D-mallina. FEEL- ja ENERGY-seinälaatat sopivat ihanteellisesti kylpyhuoneisiin ja keittiöiden välitiloihin.

10


FEEL JA ENERGY

Feel Bianco R01M (25 X 38 cm) € 27,00/m2

Feel Grigio R01N (25 X 38 cm) € 27,00/m2

Feel Bianco Struttura Marea R01U (25 X 38 cm) € 32,00/m2

Energy Perla R00W (25 X 38 cm) € 27,00/m2

Feel Cenere R01P (25 X 38 cm) € 27,00/m2

Feel Blu R01Q (25 X 38 cm) € 27 ,00/m2

Feel Cenere Struttura Marea R01V (25 X 38 cm) € 32,00/m2

Energy Struttura Marea R019 (25 X 38 cm) € 32,00/m2

11


LUNI LUNI-seinälaattojen levollinen kivikuosi on ajaton. Värivaihtoehtoja on kolme: harmaa Grigio, valkea Bianco ja vaalean hiekan sävyinen Avorio. Kaikista sävyistä on saatavana myös uritettuja Rigatolaattoja. Niillä sileiden laattojen rinnalle voi tuoda kolmiulotteista struktuuria samalla kivikuosilla

12


LUNI

Luni Blanco (20 x 60 cm) € 35,00/m2

Luni Bianco Rigato (20 x 60 cm) € 43,00/m2

Luni Grigio (20 x 60 cm) € 35,00/m2

Luni Grigio Rigato (20 x 60 cm) € 43,00/m2

Luni Avorio (20 x 60 cm) € 35,00/m2

Luni Avorio Rigato (20 x 60 cm) € 43,00/m2

13


FANTASY Täysin puhdas valkoinen on väreistä kaikkein rauhoittavin. Se tuo huoneisiin valoa ja ilmavuutta. FANTASY-laatat tekevät taidetta sävyjen puutteesta. Valkoinen pinta herää eloon kolmiulotteisten laattojen geometrisissa kuvioissa, joissa voi nähdä hunajakennoa muistuttavan salmiakkikuvion tai rantaan rullaavat aallot. Malliston kulmakivenä on mattapintainen sileä laatta, jonka koko on 30x60 senttimetriä. Sisustuksessa minimalistiset FANTASY-laatat sopivat täydentämään monia materiaaleja, kuten puuta, marmoria ja kiveä.

14


15


FANTASY

16

Fantasy Bianco Satinato R57U (30 x 60R cm) € 59,00/m2

Fantasy Bianco Sat. Struttura Prisma 3D R57F (30 x 60R cm) € 69,00/m2

Fantasy Bianco Lux R57V (30 x 60R cm) € 59 ,00/m2

Fantasy Bianco Sat. Struttura Drappo 3D R57H (30 x 60R cm) € 69,00/m2


BLOCK Block White MH8Y (15 X 15 cm) € 45,00/m2

Block Greige MH90 (15 X 15 cm) € 45,00/m2

Block Silver MH91 (15 X 15 cm) € 45,00/m2

BISQUE Bisque Piombo MM4N (15 X 15 cm) € 35,00/m2

Bisque Tortora MM4K (15 X 15 cm) € 35,00/m2

Bisque Marron MM4L (15 X 15 cm) € 35,00/m2

FOREST Forest black (14,2 X 16,4 cm) € 39,50/m2

Forest grey (14,2 X 16,4 cm) € 39,50/m2

Forest white (14,2 X 16,4 cm) € 39,50/m2

17


CARRARA Tyylikäs marmorikuvioinen CARRARA-laattasarja kiiltävä- ja mattapintaisena keittiön välitilaan ja kylpyhuoneeseen.

18


CARRARA

Carrara Gloss 23087 (7,5 x 30 cm) € 59,00/m2

Carrara Gloss 23079 (7,5 x 15 cm) € 59,00/m2

Carrara Matt 23088 (7,5 x 30 cm) € 59,00/m2

Carrara Matt 23080 (7,5 x 15 cm) € 59,00/m2

19


EDEN Ajan jättämät jäljet antavat sielun siroille EDEN-laatoille. Sävyjen vaihtelut, kulutetut reunat ja epätasainen pinta tuovat niihin syvyyttä ja vintage-henkeä. Neutraalit sävyt tekevät patinoituneesta lopputuloksesta levollisen. Kooltaan 7x 28 senttimetrin laatoilla seiniin voi toteuttaa vaikkapa kalanruotokuvion tai perinteisen tiiliseinän ladonnan. Kohokuvioidut kuvalaatat ovat saaneet inspiraationsa peltisistä koristelevyistä, joita käytettiin viktoriaanisten teollisuushallien katoissa. Persoonallisen seinäpinnan saa lisäämällä erinäköisiä koristelaattoja sileiden laattojen joukkoon.

20


EDEN

Eden Bianco R06H (7 x 28 cm) € 59,00/m2

Eden Cotone R06J (7 x 28 cm) € 59,00/m2

Eden Fango R06L (7 x 28 cm) € 59,00/m2

Eden Greige R06K (7 x 28 cm) € 59,00/m2

Eden Ottanio R06M (7 x 28 cm) € 59,00/m2

Eden Bia Ang R0NV (7 x 19 x 10,5 cm) € 16,00/kpl

Eden Cot Ang R0NU (7 x 19 x 10,5 cm) € 16,00/kpl

Eden Dec Tin Bi R12C (7 x 28 cm) € 32,00/kpl

Eden Gre Ang R0F9 (7 x 19 x 10,5 cm) € 16,00/kpl

Eden Fan Ang R0NW (7 x 19 x 10,5 cm) € 16,00/kpl

Eden Ott Ang R0PC (7 x 19 x 10,5 cm) € 16,00/kpl

Eden Dec Tin Co R12D (7 x 28 cm) € 32,00/kpl

Osa tuotteista toimitusmyyntinä.

21


VESTIGE VESTIGE - Eri laattakokoja yhdistelemällä yksilöllisiä laatoitusratkaisuja kodin kaikkiin tiloihin.

22


VESTIGE

Vestige Creme (30 X 60 cm) € 41,00/m2

Vestige Creme (30 X 30 cm) € 37,00/m2

Vestige Creme 5 x 5 (30 X 30 cm) € 159,90/m2

Vestige Creme (15 X 15 cm) € 55,00/m2

Vestige Antracite (30 X 60 cm) € 41,00/m2

Vestige Antracite (30 X 30 cm) € 37,00/m2

Vestige Antracite 5 x 5 (30 X 30 cm) € 159,90/m2

Vestige Antracite (15 X 15 cm) € 55,00/m2

Vestige Gris (30 X 60 cm) € 41,00/m2

Vestige Gris (30 X 30 cm) € 37,00/m2

Vestige Gris 5 x 5 (30 X 30 cm) € 159,90/m2

Vestige Antracite (15 X 15 cm) € 55,00/m2

23


INTERNO 9 INTERNO 9 -laattamallistossa pääosaan nousee ruostunut teräs. Korroosion kuluttamat industrial-henkiset kuosit luovat näyttävät puitteet minimalistiselle sisustukselle. Värisävyissä on runsaasti luonnollista vaihtelua ja epäsäännöllisyyttä.

24


25


26


INTERNO 9

Interno 9 Dark (30 x 60R cm) € 64,00/m2

Interno 9 Mud (30 x 60R cm) € 64,00/m2

Interno 9 Rust (30 x 60R cm) € 64,00/m2

Interno 9 Silver (30 x 60R cm) € 64,00/m2

Interno 9 Dark (60 x 60R cm) € 69,00/m2

Interno 9 Mud (60 x 60R cm) € 69,00/m2

Interno 9 Rust (60 x 60R cm) € 69,00/m2

Interno 9 Silver (60 x 60R cm) € 69,00/m2

Interno 9 Pearl (30 x 60R cm) € 64,00/m2

Interno 9 Pearl (60 x 60R cm) € 69,00/m2

27


28


INTERNO 9

29


30


INTERNO 9

Interno 9 Dark (10 x 10 cm) € 79,00/m2

Interno 9 Mud (10 x 10 cm) € 79,00/m2

Interno 9 Pearl (10 x 10 cm) € 79,00/m2

Interno 9 Rust (10 x 10 cm) € 79,00/m2

Interno 9 Silver (10 x 10 cm) € 79,00/m2

Interno 9 Mosaico Quadretti Dark (30 x 30 cm) € 149,00/m2

Interno 9 Mosaico Quadretti Mud (30 x 30 cm) € 149,00/m2

Interno 9 Mosaico Quadretti Pearl (30 x 30 cm) € 149,00/m2

Interno 9 Mosaico Quadretti Rust (30 x 30 cm) € 149,00/m2

Interno 9 Mosaico Quadretti Silver (30 x 30 cm) € 149,00/m2

Interno 9 Mosaico Losanga Dark (30 x 60 cm) € 185,00/m2

Interno 9 Mosaico Losanga Mud (30 x 60 cm) € 185,00/m2

Interno 9 Mosaico Losanga Rust (30 x 60 cm) € 185,00/m2

Interno 9 Mosaico Losanga Silver (30 x 60 cm) € 185,00/m2

Interno 9 Mosaico Losanga Pearl (30 x 60 cm) € 185,00/m2

Mosaiikit toimitusmyyntinä

31


FRAME FRAME-malliston inspiraationa on toiminut ikiaikainen italialainen majolicakeramiikkaperinne, josta on luotu uusi moderni tulkinta. Seinälaattojen värimaailmasta löytyy merellistä turkoosia ja sinistä neutraalin valkoisen rinnalle. Turkoosin-harmaalla marokkolaishenkisellä koristelaatalla luo mosaiikkimaisen seinäpinnan nopeasti. Kohokuvioidut laatat puolestaan muistuttavat meren kuohuvaa aallokkoa.

32


FRAME

Frame Aqua R4YF (25 x 76 cm) € 47,00/m2

Frame Indigo R4YG (25 x 76 cm) € 47,00/m2

Frame Milk R4XZ (25 x 76 cm) € 47,00/m2

Frame Aqua strutturato R4YL (25 x 76 cm) € 56,00/m2

Frame Milk strutturato R4YH (25 x 76 cm) € 56,00/m2

Frame Decoro Milk R4YM (25 x 76 cm) € 71,00/m2

33


GRACE GRACE-mallisto on saanut inspiraationsa Daino Realemarmorista. Huippumuodikas marmorikuvioitu laatta on näyttävä jo sellaisenaan, mutta viimeistelyn kruunaa koristeellinen kuvalaatta.

34


GRACE Grace Bianco R4CT (20 x 50 cm) € 39,00/m2

Grace Dec Bianco R4GC (20 x 50 cm) € 19,00/kpl

Grace Grigio R4CV (20 x 50 cm) € 39,00/m2

Grace Dec Bianco R4GE (20 x 50 cm) € 19,00/kpl

Grace Mosaico Bianco R4DJ (20 x 50 cm) € 45,00/m2

Grace Dec Bianco R4GG (20 x 50 cm) € 19,00/kpl

35


URBAN URBAN-sarjassa on satiinin hohdetta ja elävyyttä neljässä kauniissa sävyssä. Tyylikäs ja aaltomaisesti kohokuvioitu Onda-laatta viimeistelee pinnan.

36


URBAN

Urban Bianco (25 X 40 cm) € 29,00/m2

Urban Onda Bianco (25 X 40 cm) € 39,00/m2

Urban Nero (25 X 40 cm) € 29,00/m2

Urban Onda Nero (25 X 40 cm) € 39,00/m2

Urban Perla (25 X 40 cm) € 29,00/m2

Urban Onda Perla (25 X 40 cm) € 39,00/m2

Urban Piombo (25 X 40 cm) € 29,00/m2

Urabn Onda Piombo (25 X 40 cm) € 39,00/m2

37


AQUA AQUA-malliston hienostunut viimeistely antaa laatoille syvän kiillon ja heleät värit. Malliston väreissä on akvarellimaista läpinäkyvyyttä ja sävyjen vaihtelua, mikä luo mielikuvan siveltimellä maalatusta pinnasta. AQUA-mallistossa on saatavana yksivärisiä ja kuvioituja seinälaattoja sekä mosaiikkilaattoja.

38


Aqua Magnolia Chiaro (20 x 60 cm) € 48,00/m2

Aqua Cipria Medio (20 x 60 cm) € 48,00/m2

Aqua Cenere Chiaro (20 x 60 cm) € 48,00/m2

Aqua Oltremare Scuro (20 x 60 cm) € 48,00/m2

Aqua Mos Magnolia Mix (30 x 30 cm) € 29,00/arkki Aqua Decor Poesia mix 2 Magnolia (40 x 60 cm) € 129,00/srj

Aqua Mos Cenere Mix (30 x 30 cm) € 29,00/arkki Aqua Decor Fantsia Cenere mix 2 (40 x 60 cm) € 129,00/srj

39


VISION VISION-laattamallisto tarjoaa mattapintaisia satin-laattoja ja valoa heijastavia luxlaattoja, joita yhdistämällä seinäpintoihin voi rakentaa matan ja kiillon kontrastilla pelaavia kokonaisuuksia. Malliston värimaailma koostuu harmonisista pastellisävyistä: valkoinen, hiekka, vaaleanpunainen, hopeanharmaa ja savuinen ruskea. VISION-koristelaattojen persoonallisilla kuva-aiheilla kylpyhuoneen seiniin voi lisätä leikkisyyttä ja näyttävyyttä. Koristelaatoissa nähdään muun muassa ornamenttikuvioita, kukkia ja vesileiman kaltaisia etikettitekstejä.

40


VISION LUX

Vision White Lux (20 x 60 cm) € 46,00/m2

Vision Smoke Lux (20 x 60 cm) € 46,00/m2

Vision Decor Desire Lux (40 x 60 cm) € 79,00/srj Vision Antique Pink Lux (20 x 60 cm) € 46,00/m2

Vision Graph White/Sand Lux (20 x 60 cm) € 49,90/m2

Vision Sand Lux (20 x 60 cm) € 46,00/m2

41


VISION SATIN

42


Vision White Satin (20 x 60 cm) € 46,00/m2

Vision Silver Satin (20 x 60 cm) € 46,00/m2

Vision Smoke Satin (20 x 60 cm) € 46,00/m2

Vision Lady Satin (20 x 60 cm) € 46,00/m2

Vision Style Silver Satin (20 x 60 cm) € 49,90/m2

Vision Decor Sweden Sat (40 x 60 cm) € 79,00/srj

Vision Decor Pop Sat (40 x 60 cm) € 79,00/srj

43


ALP STONE Eläväpintaisen ALP STONE -laattasarjan värimaailma on neutraali: vaalea almond, harmaa grey ja musta black. Naturale pintaisia ALP STONE -laattoja on saatavana koossa 30x60 cm ja 60x60 cm sekä 5x5 cm kokoisena mosaiikkina. Sarjaa täydentää 30x60 cm kokoinen puolikiillotettu laatta.

44


45


Alp Stone Almond Naturale (60 x 60 cm) € 53,00/m2

46

Alp Stone Grey Naturale (60 x 60 cm) € 53,00/m2

Alp Stone Black Naturale (60 x 60 cm) € 53,00/m2


ALP STONE

Alp Stone Almond Naturale (30 x 60 cm) € 43,00/m2

Alp Stone Almond Semilevigato (30 x 60R cm) € 59,00/m2

Alp Stone Almond Naturale (5 x 5 cm) € 165,00/m2

Alp Stone Grey Naturale (30 x 60 cm) € 43,00/m2

Alp Stone Grey Semilevigato (30 x 60R cm) € 59,00/m2

Alp Stone Grey Naturale (5 x 5 cm) € 165,00/m2

Alp Stone Black Naturale (30 x 60 cm) € 43,00/m2

Alp Stone Black Semilevigato (30 x 60R cm) € 59,00/m2

Alp Stone Black Naturale (5 x 5 cm) € 165,00/m2

Alp Stone Almond Naturale (10 X 10 cm) € 28,00/m2

Alp Stone Grey Naturale (10 X 10 cm) € 28,00/m2

Alp Stone Black Naturale (10 X 10 cm) € 28,00/m2

47


BLACK & WHITE COLLECTION Musta ja valkoinen luovat selkeät ja ajattomat kehykset sisustukselle. 20x50 cm kokoisen B&W-malliston modernit kohokuvioidut laatat mahdollistavat kekseliäät laatoitusratkaisut kodin seinäpinnoille.

48

Traffic White (20 X 50 cm) € 31,00/m2

Sirio White (20 X 50 cm) € 31,00/m2

Cult White (20 X 50 cm) € 36,00/m2

Cubic White (20 X 50 cm) € 33,00/m2


BLACK & WHITE

Black (20 X 50 cm) € 32,00/m2

Cult Black (20 X 50 cm) € 36,00/m2

Cubic Black (20 X 50 cm) € 33,00/m2

49


DOWNTOWN Ajattoman ja tyylikkään pelkistetyn DOWNTOWN-sarjan vähäeleinen muotokieli luo yksinkertaisen tyylikkään ilmeen niin kodin kuin julkistenkin tilojen seinäja lattiapinnoille. Väreinä lämpöiset blanco ja marron sekä viileä gris ja marengo. Lasittamaton ja rektifioitu DOWNTOWN on saatavana naturale pintaisena koossa 30x60 cm sekä puolikiillotetulla lapato-pinnalla koossa 30x60 cm ja 60x60 cm.

50


DOWNTOWN

Downtown Blanco Naturale (30 x 60R cm) € 59,00/m2

Downtown Blanco Lapato (30 x 60R cm) € 69,00/m2

Downtown Marron Naturale (30 x 60R cm) € 59,00/m2

Downtown Marron Lapato (30 x 60R cm) € 69,00/m2

Downtown Gris Naturale (30 x 60R cm) € 59,00/m2

Downtown Gris Lapato (30 x 60R cm) € 69,00/m2

Downtown Marengo Naturale (30 x 60R cm) € 59,00/m2

Downtown Marengo Lapato (30 x 60R cm) € 69,00/m2

51


52


DOWNTOWN

Downtown Blanco Lapato (60 x 60R cm) € 75,00/m2

Downtown Marron Lapato (60 x 60R cm) € 75,00/m2

Downtown Gris Lapato (60 x 60R cm) € 75,00/m2

Downtown Marengo Lapato (60 x 60R cm) € 75,00/m2

53


QUO QUO-sarjan satiinipintaisten laattojen värimaailma liikkuu neutraaleissa hiekkakiven sävyissä. Sarjaa täydentävät kevyesti kohokuvioidut SOHO-laatat, jotka antavat lisämahdollisuuksia yksilöllisille laatoitusratkaisuille.

54


55


56


QUO

Quo White (20 X 50 cm) € 32,00/m2

Quo Grey (20 X 50 cm) € 32,00/m2

Quo Pearl (20 X 50 cm) € 32,00/m2

Quo Graphite (20 X 50 cm) € 32,00/m2

Soho White (20 X 50 cm) € 36,00/m2

Soho Grey (20 X 50 cm) € 36,00/m2

Soho Pearl (20 X 50 cm) € 36,00/m2

Soho Graphite (20 X 50 cm) € 36,00/m2

57


MILESTONE Rouheutta ja raakaa pintaa – Ragnon MILESTONE on kekseliäs yhdistelmä perinteisesti puukuosisissa laatoissa käytettyä suorakaiteen muotoa sekä raakaa kivikuosista pintaa. MILESTONE-sarjan laatoissa on selkeästi havaittavissa kiven leikkauksesta jäävät jäljet sekä runsas värivaihtelu.

58


MILESTONE

Milestone R49X Grigio (15 x 90 cm) € 55,00/m2

Milestone R49Y Tabacco (15 x 90 cm) € 55,00/m2

Milestone R49Z Antracite (15 x 90 cm) € 55,00/m2

59


WOODPLACE Puun käyttö sisustuksessa kuuluu suomalaiseen kotiin. WOODPLACE tuo ajan kuluttaman puupinnan taitavasti nykyaikaiseen sisustukseen. Runsaan värivaihtelun ja luonnollisten värisävyjen ansiosta WOODPLACE sopii erinomaisesti yhteen muiden luonnonmateriaalien kanssa.

60


WOODPLACE

Woodplace Bianco Antico R48Z (20 x 120 cm) € 69,90/m2

Woodplace Caramel R497 (20 x 120 cm) € 69,90/m2

Woodplace Cognac R498 (20 x 120 cm) € 69,90/m2

Woodplace Sughero R499 (20 x 120 cm) € 69,90/m2

Woodplace Caffe R49A (20 x 120 cm) € 69,90/m2

61


REWIND REWIND-malliston ajattomissa kuoseissa yhdistyvät perinteisen terrakotta-keramiikan ja rouhean betonin piirteet. Seinälaattoja on saatavana sileinä, hiekkadyynimäisellä aaltokuviolla ja tyylitellyn kulutetulla kukkakuosilla. Sekä seinään että lattiaan sopivia yksivärisiä laattoja on saatavana useassa eri koossa. Mattapintaiset REWINDlaatat luovat hienostuneen neutraalin taustan monenlaisille sisustuksille.

62


63


64


REWIND

Rewind Argilla R4CK (30 x 60R cm) € 67,90/m2

Rewind Peltro R4CH (30 x 60R cm) € 67,90/m2

Rewind Tabacco R4CJ (30 x 60R cm) € 67,90/m2

Rewind Vanilla R4CF (30 x 60R cm) € 67,90/m2

Rewind Argilla R4CD (60 x 60R cm) € 67,90/m2

Rewind Peltro R4CA (60 x 60R cm) € 67,90/m2

Rewind Tabacco R4CC (60 x 60R cm) € 67,90/m2

Rewind Vanilla R4AY (60 x 60R cm) € 67,90/m2

Rewind Polvere R4CG (30 x 60R cm) € 67,90/m2

Rewind Polvere R4AZ (60 x 60R cm) € 67,90/m2

65


66

Rewind Argilla R4WT (25 x 76 cm) € 47,00/m2

Rewind Argilla strutturato R4WY (25 x 76 cm) € 56,00/m2

Rewind Peltro R4WU (25 x 76 cm) € 47,00/m2

Rewind peltro strutturato R4WZ (25 x 76 cm) € 56,00/m2

Rewind Polvere R4WW (25 x 76 cm) € 47,00/m2

Rewind Polvere strutturato R4XC (25 x 76 cm) € 56,00/m2

Rewind Vanilla R4WV (25 x 76 cm) € 47,00/m2

Rewind Vanilla strutturato R4XA (25 x 76 cm) € 56,00/m2

Rewind Decoro Vanilla R4XE (25 x 76 cm) € 71,00/m2


REWIND

Rewind Decor Cementine K34F (10 x 10 cm) € 45,00/m2

Rewind Argilla K34A (10 x 10 cm) € 38,00/m2

Rewind Peltro K349 (10 x 10 cm) € 38,00/m2

Rewind Polvere K348 (10 x 10 cm) € 38,00/m2

Rewind Tabacco K34D (10 x 10 cm) € 38,00/m2

Rewind Vanilla K380 (10 x 10 cm) € 38,00/m2

Rewind Argilla R4LD (7 x 28 cm) € 59,00/m2

Rewind Peltro R4LA (7 x 28 cm) € 59,00/m2

Rewind Polvere R4KZ (7 x 28 cm) € 59,00/m2

Rewind Tabacco R4LC (7 x 28 cm) € 59,00/m2

Rewind Vanilla R4KY (7 x 28 cm) € 59,00/m2

Rewind AN. Argilla R4NK (7 x 19 x 10,5 cm) € 16,00/kpl

Rewind AN. Peltro R4NH (7 x 19 x 10,5 cm) € 16,00/kpl

Rewind AN.Polvere R4NG (7 x 19 x 10,5 cm) € 16,00/kpl

Rewind AN. Tabacco R4NJ (7 x 19 x 10,5 cm) € 16,00/kpl

Rewind AN. Vanilla R4NF (7 x 19 x 10,5 cm) € 16,00/kpl

Osa tuotteista toimitusmyyntinä

67


68


REWIND

69


70


REWIND

Rewind Vanilla R4CM (21 x 18,2 cm) € 69,00/m2

Rewind Tabacco R4CQ (21 x 18,2 cm) € 69,00/m2

Rewind Polvere R4CN (21 x 18,2 cm) € 69,00/m2

Rewind Argilla R4CR (21 x 18,2 cm) € 69,00/m2

Rewind Peltro R4CP (21 x 18,2 cm) € 69,00/m2

Rewind Corda R4CS (21 x 18,2 cm) € 69,00/m2

Rewind Dec. Geo. Vanilla R4DT (21 x 18,2 cm) € 76,00/m2

Rewind Dec. Geo. Gorda R4DU (21 x 18,2 cm) € 76,00/m2

Rewind Dec. Cementine R4DV (21 x 18,2 cm) € 76,00/m2

71


STONEWAY PORFIDO STONEWAY PORFIDO on saanut vaikutteita porfyyri kivilajista. Tätä kivilajia on käytetty antiikin ajoista alkaen sen karheuden, kestävyyden ja ainutlaatuisten värisävyjen ansiosta. Runsas värivaihtelu ja karhea pinta mahdollistavat laatan käytön sekä kodin tiloissa että julkisissa tiloissa.

72


73


74


STONEWAY PORFIDO

Stoneway Porfido Rust R47Q (15 x 15 cm) € 37,00/m2

Stoneway Porfido Grey R47P (15 x 15 cm) € 37,00/m2

Stoneway Porfido Rust R47J (30 x 30 cm) € 39,00/m2

Stoneway Porfido Grey R47H (30 x 30 cm) € 39,00/m2

Stoneway Porfido Rust R47C (30 x 60 cm) € 49,00/m2

Stoneway Porfido Grey R47A (30 x 60 cm) € 49,00/m2

75


MASIA MASIA-sarja on moderni tulkinta perinteiselle käsintehdylle laatalle. Rosoiset reunat ja harmoniset värisävyt tuovat tuulahduksen menneiltä ajoilta tämän päivän sisustamiseen.

76


77


78


MASIA

Masia Blanco (7,5 x 15 cm) € 59,00/m2

Masia Blanco (7,5 x 30 cm) € 59,00/m2

Masia Gris Glaro (7,5 x 15 cm) € 59,00/m2

Masia Gris Glaro (7,5 x 30 cm) € 59,00/m2

Masia Gris Oscuro (7,5 x 15 cm) € 59,00/m2

Masia Gris Oscuro (7,5 x 30 cm) € 59,00/m2

Masia Negro (7,5 x 15 cm) € 59,00/m2

Masia Negro (7,5 x 30 cm) € 59,00/m2

Masia Olive (7,5 x 15 cm) € 59,00/m2

Masia Olive (7,5 x 30 cm) € 59,00/m2

79


NEOGEO Kiiltäväpintaisen NEOGEO-sarjan pikselikuosiset kuvalaatat saavat valon läikehtimään seinillä.

80


NEOGEO

Neogeo White Glossy (25 x 60 cm) € 36,00/m2

Neogeo Black Glossy (25 x 60 cm) € 36,00/m2

Neogeo White Pixel (25 x 60 cm) € 29,00/kpl

Neogeo Black Pixel (25 x 60 cm) € 29,00/kpl

81


HANDMADE HANDMADE-sarjan vaikuttava tyyli on kuin luotu suomalaiseen kotiin. Pastellisävyt ja hienostunut pinta ovat sekoitus perinteitä ja tämän päivän designia. HANDMADElaatoissa välittyy silkinpehmeä ja hienovaraisen tyylikäs tunnelma.

82


HANDMADE

Handmade R3UW Ivory (25 X 76 cm) € 49,90/m2

Handmade R3UY Buff (25 X 76 cm) € 49,90/m2

Handmade R3VD Mosaico Ivory (25 X 76 cm) € 59,90/m2

Handmade R3VL Decoro Buff (25 X 76 cm) € 69,50/m2

83


CASABLANCA CASABLANCA-seinälaatoissa on valittavana kolme erilaista pintavaihtoehtoa: sileä, mosaiikki ja uritettu. Persoonallinen kokonaisuus syntyy eri pintavaihtoehtoja yhdistämällä. Erityisesti kylpyhuoneisiin ja keittiöihin suunnitellun CASABLANCA-malliston harmoninen värimaailma koostuu harmaan ja ruskean eri sävyistä.

84


85


CASABLANCA

86

Casablanca R3TM Beige (25 X 38 cm) € 29,00/m2

Casablanca R3TP Marrone (25 X 38 cm) € 29,00/m2

Casablanca R3TQ Grigio (25 X 38 cm) € 29,00/m2

Casablanca R3TR Antracite (25 X 38 cm) € 29,00/m2

Casablanca R3VM Mosaico BG (25 X 38 cm) € 43,00/m2

Casablanca R3VP Mosaico MA (25 X 38 cm) € 43,00/m2

Casablanca R3VQ Mosaico GR (25 X 38 cm) € 43,00/m2

Casablanca R3VR Mosaico AN (25 X 38 cm) € 43,00/m2

Casablanca R3WV Riga BG (25 X 38 cm) € 48,00/m2

Casablanca R3WX Riga MA (25 X 38 cm) € 48,00/m2

Casablanca R3WZ Riga GR (25 X 38 cm) € 48,00/m2

Casablanca R3WY Riga AN (25 X 38 cm) € 48,00/m2

Casablanca K0HL Nero (10 X 10 cm) € 36,00/m2

Casablanca K0HH Marrone (10 X 10 cm) € 36,00/m2

Casablanca K0HJ Grigio (10 X 10 cm) € 36,00/m2

Casablanca K0HK Antracite (10 X 10 cm) € 36,00/m2


CASABLANCA

Casablanca R3LC Marrone (45 x 45 cm) € 35,00/m2

Casablanca R3LD Grigio (45 x 45 cm) € 35,00/m2

Casablanca R3LE Antracite (45 x 45 cm) € 35,00/m2

Casablanca R3LF Nero (45 x 45 cm) € 35,00/m2

87


LAMBRI Yksinkertaisella laatoilla koti saa tyylipuhtaan ilmeen, joka huokuu harmoniaa. LAMBRIlaattamallisto on kolmen laatan valikoima rauhallisen sävyisiä laattoja, joissa on kekseliäs ”keinuva” pinta. Hillitty turkoosi ja upea ruskea ovat väripari, jota on vaikea vastustaa ja joita malliston valkoinen laatta täydentää helpolla tavalla.

88


Option White Glossy (30 x 60R cm) € 36,00/m2

Lambri White (30 x 60R cm) € 39,00/m2

Option White Matt (30 x 60R cm) € 36,00/m2

Lambri Brown (30 x 60R cm) € 49,00/m2

Lambri Turquoise (30 x 60R cm) € 49,00/m2

89


SEASON SEASON huokuu kiven luonnollista lämpöä. Malliston luonnolliset sävyt tekevät huoneesta lämpimän kutsuvan tilan. Laatoissa yhdistyy kiven ajaton ilme moderniin tyyliin.

90


Season R4AG White (10 x10 cm) € 42,00/m2

Season R4AJ Taupe (10 x 10 cm) € 42,00/m2

Season R4AK Grey (10 x 10 cm) € 42,00/m2

Season R3RT White (30 x 60R cm) € 39,90/m2

Season R3RV Taupe (30 x 60R cm) € 39,90/m2

Season R3RW Grey (30 x 60R cm) € 39,90/m2

Season R3RX Antracite (30 x 60R cm) € 39,90/m2

Season R3RN White (60 x 60R cm) € 39,90/m2

Season R3RQ Taupe (60 x 60R cm) € 39,90/m2

SEASON

Season R4AL Antracite (10 x 10 cm) € 42,00/m2

Season R3SH Grey outdoor (33,3 x 33,3 cm) € 31,00/m2

Season R3RR Grey (60 x 60R cm) € 39,90/m2

Season R3RS Antracite (60 x 60R cm) € 39,90/m2

Season R3SJ Anthracite outdoor (33,3 x 33,3 cm) € 31,00/m2

91


NEOCIM NEOCIM – viktoriaanisen ajan tyyliä modernilla teknologialla. Neocim-malliston keraamiset laatat ovat saaneet inspiraationsa viktoriaanisen ajan koristeellisista lattialaatoista. Malliston art nouveau -henkisiä kuviolaattoja voi yhdistellä joko symmetrisesti jatkuviksi kuvioiksi tai rohkeasti eri kuvioita keskenään sekoittaen.

92


Neocim Classic Noir B Canto (20 x 20 cm) € 10,00kpl

Neocim Classic Noir B Faixa (20 x 20 cm) € 89,00/m2

Neocim Classic Noir B Decor (20 x 20 cm) € 89,00/m2

Neocim Blanc Pur (20 x 20 cm) € 79,00/m2

Neocim Lave (20 x 20 cm) € 89,00/m2

Neocim Optique Mer Decor (20 x 20 cm) € 89,00/m2

Neocim Classic Noir C Decor (20 x 20 cm) € 89,00/m2

93


CONCEPT CONCEPT-laatat tuovat trendikkään sementtisen ilmeen lattia- ja seinäpinnoille. Hienovarainen graafinen varjostus laatoissa muistuttaa kuluneita teollisia pintoja. CONCEPT-malliston värimaailma liikkuu neutraaleissa sävyissä, vaaleasta beigestä mustanharmaaseen. Tyylikkäänä uutuusvärinä on beigen ja harmaan sekoitus greige. Läpikuultava viimeistely kruunaa laattojen vahvan persoonallisen ilmeen. Tyylikkäät CONCEPT-laatat sopivat moderniin sisustukseen ja urbaaniin minimalismiin.

94


95


CONCEPT

96

Concept R2XW Greige (45 x 45 cm) € 38,00/m2

Concept R2XX Grigio (45 x 45 cm) € 38,00/m2

Concept R2WP Nero (45 x 45 cm) € 38,00/m2

Concep R2XU Bianco (45 x 45 cm) € 38,00/m2

Concept R2WN Fango (45 x 45 cm) € 38,00/m2


Concept R285 Beige (60 x 60 cm) € 62,00/m2

Concept R288 Grigio (60 x 60 cm) € 62,00/m2

Concept R37G Beige (10 x 10 cm) € 38,00/m2

Concept R37H Greige (10 x 10 cm) € 38,00/m2

Concept R37L Grigio (10 x 10 cm) € 38,00/m2

Concept R37J Fango (10 x 10 cm) € 38,00/m2

Concept R37K Nero (10 x 10 cm) € 38,00/m2

Concept R37F Bianco (10 x 10 cm) € 38,00/m2

Concept R287 Greige (60 x 60 cm) € 62,00/m2

Concept R284 Bianco (60 x 60 cm) € 62,00/m2

Concept R28E Beige (30 x 60 cm) € 59,90/m2

Concept R28F Greige (30 x 60 cm) € 59,90/m2

Concept R28G Grigio (30 x 60 cm) € 59,90/m2

Concept R28J Nero (30 x 60 cm) € 59,90/m2

Concept R28D Bianco (30 x 60 cm) € 59,90/m2

Concept R28K Bianco (15 x 60 cm) € 79,00/m2

97


CONCEPT

98


SUITE Suite Bricks BL (30 X 90,2R cm) € 67,00/m2

Suite Sublime BL Mate (30 X 90,2R cm) € 67,00/m2

99


TREND TREND-laattamalliston ilme on minimalistisen tyylikäs. Laattojen laivastonsininen väri tuo virkistävän tunnelman kylpyhuoneeseen muiden heleän neutraalien sävyjen rinnalla. Metallinhohtoinen kukkakuvasarja puolestaan piristää herkän harmonista tunnelmaa. Vaakaraidalla pintakuvioidulla Strutturato-laatalla voi sisustaa kokonaisia seinäpintoja tai pienempiä alueita katseen vangitsijaksi. TREND-malliston laatat luovat modernin spa-tunnelman niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

100


TREND Trend R2SR Bianco (25 X 76 cm) € 51,50/m2

Trend R2SS Grigio (25 X 76 cm) € 51,50/m2

Trend R2WA Bianco strutturato (25 X 76 cm) € 61,90/m2

Trend R2ST Blu (25 X 76 cm) € 51,50/m2

Trend R2WC Grigio strutturato (25 X 76 cm) € 61,90/m2

Trend R2ZW I. C3 Bianco (75 X 76 cm) € 113,90/srj

101


ROYALE Kiiltävä marmori on pintamateriaalien aatelia. ROYALE-sarjan ilme on uskollinen inspiraationsa lähteelle. ROAYLE sovittaa yhteen kaksi eri tyyliä: Venato-marmorin rikkaan klassisen kuvioinnin ja Marfil-marmorin pehmeän hienovaraisen ilmeen. Mallistossa on suuria kuvioituja laattoja runsaasta tyylistä pitäville sekä mosaiikkimaisia ja graafisia laattoja hillitympään tyyliin. Marmorin ylväs ilme sopii niin pieniin kuin suurempiinkin pintoihin. Laatan uusi, mielenkiintoinen koko 25 x 76 cm mahdollistaa muodoilla leikittelyn – laatat voidaan latoa pystyyn tai vaakaan.

102


ROYALE

Royale R2TZ Marfil (25 X 76 cm) € 51,50/m2

Royale R2UD Venato (25 X 76 cm) € 51,50/m2

Royale R2YZ I. Marfil (25 X 76 cm) € 61,60/kpl

Royale R2ZE L. Marfil (10 X 25 cm) € 19,90/kpl

Royale R2ZF L. Venato (10 X 25 cm) € 19,90/kpl

103


CIRCUS Kiiltäväpintainen laattasarja reippaan värikkääseen sisustamiseen.

104


105


Circus R27W Bianco (25 X 38 cm) € 34,50/m2

106

Circus R27X Beige (25 X 38 cm) € 34,50/m2

Circus R27Y Rosso (25 X 38 cm) € 37,50/m2

Circus R27Z Blu (25 X 38 cm) € 37,50/m2

Circus R283 Marrone (25 X 38 cm) € 34,50/m2


Circus R29E Mosaico Bianco (25 X 38 cm) € 43,00/m2

Circus R29F Mosaico Beige (25 X 38 cm) € 43,00/m2

Circus R29G Mosaico Rosso (25 X 38 cm) € 47,00/m2

Circus R2EH I. Blu Beige Marrone (25 X 38 cm) € 34,00/kpl

Circus R2ES I. Marrone Bianco (25 X 38 cm) € 34,00/kpl

Circus R2FC I. Rosso Beige Marrone (25 X 38 cm) € 25,20/kpl

Circus R29H Mosaico Blu (25 X 38 cm) € 47,00/m2

Circus R29K Mosaico Marrone (25 X 38 cm) € 43,00/m2

Circus R29J Mosaico Verde (25 X 38 cm) € 43,00/m2

107


CALYPSO BLACK & WHITE CALYPSO BLACK & WHITE -seinälaattasarja puhuttelee yksinkertaisella tyylikkyydellään – musta ja valkoinen luovat trendikkäitä kontrasteja. Aaltomaisesti kohokuvioidut Suite Waves -laatat luovat tilaan persoonallista ilmettä.

Suite Bevel Blanco (7,5 x 15 cm) € 47,00/m2

Suite Bevel Negro (7,5 x 15 cm) € 47,00/m2

Calypso BL Blanco (25 x 70 cm) € 51,00/m2

108

Calpyso NG Negro (25 x 70 cm) € 57,00/m2

Calypso Suite Wave BL Blanco (25 x 70 cm) € 54,00/m2

KER AAMISET L AATAT

Calypso Suite Wave NG Negro (25 x 70 cm) € 59,00/m2


BITS

Bits CW17 MR-Latina Gris (25 x 38 cm) € 45,80/m2

Bits CW18 MR-Latina Beige (25 x 38 cm) € 45,80/m2

Bits CW12 MC-Vetri Pearl (25 x 38 cm) € 45,80/m2

Bits CW15 MC-Vetri Grey (25 x 38 cm) € 45,80/m2

109


ARCHITECTURE 15 x 15 Sisäkäyttöön tarkoitetut seinälaatat kiiltävä- ja mattalasitteisina.

Hueso € 23,10/m2 (15 x 15 cm)

110

Marfil € 23,10/m2 Marfil Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Arena € 23,10/m2 (15 x 15 cm)

KER AAMISET L AATAT

Blanco € 19,80/m2 Blanco Mate € 24,90/m2 (15 x 15 cm)

Gris 221 € 23,10/m2 (15 x 15 cm)

Gris € 23,10/m2 Gris Mate € 27,80/m2 (15 x 15 cm)


Crema € 23,10/m2 (15 x 15 cm)

Canela € 23,10/m2 (15 x 15 cm)

Carmin € 23,10/m2 (15 x 15 cm)

Musgo € 23,10/m2 Musgo Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Verde Alga € 23,10/m2 (15 x 15 cm)

Verde € 23,10/m2 Verde Mate € 27,80/m2 (15 x 15 cm)

Salmon € 23,10/m2 (15 x 15 cm)

Rosa € 23,10/m2 (15 x 15 cm)

Rosa Palo € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Verde Mar € 23,10/m2 Verde Mar Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Azul € 23,10/m2 Azul Mate € 27,80/m2 (15 x 15 cm)

Lila € 23,10/m2 Lila Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Amarillo € 23,10/m2 Amarillo Mate € 27,80/m2 (15 x 15 cm)

Amarillo Yema € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Amarillo Limon € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Pistacho € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Verde Botella € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Azul Turquesa € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Naranja € 29,50/m2 Naranja Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Siena € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Coral € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Morado € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Azul Marino € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Azul Cobalto € 29,50/m2 Azul Cobalto Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Rojo € 46,20/m2 (15 x 15 cm)

Rojo Burdeos € 46,20/m2 (15 x 15 cm)

Chocolate € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Pizzara € 23,10/m2 Pizzara Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Azul Noche € 29,50/m2 (15 x 15 cm)

Negro € 29,50/m2 Negro Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Bahama Mate € 27,80/m2 (15 x 15 cm)

Cameo Mate € 27,80/m2 (15 x 15 cm)

Wenge Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Alga Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Oliva Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Moka Mate € 33,30/m2 (15 x 15 cm)

Varastotuote Kuvaston laattojen värit ovat niin lähellä todellista kuin se painoteknisesti on mahdollista.

111


ARCHITECTURE 20 x 20 Sisäkäyttöön tarkoitetut seinälaatat kiiltävä- ja mattalasitteisina.

112

Hueso € 23,10/m2 (20 x 20 cm)

Marfil € 23,10/m2

Salmon € 23,10/m2 (20 x 20 cm)

Lila € 23,10/m2 (20 x 20 cm)

Arena € 23,10/m2 (20 x 20 cm)

Blanco € 19,80/m2 Blanco Mate € 24,90/m2 (20 x 20 cm)

Gris 221 € 23,10/m2 (20 x 20 cm)

Gris € 23,10/m2 Gris Mate € 27,80/m2 (20 x 20 cm)

Rosa € 23,10/m2 (20 x 20 cm)

Rosa Palo € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Verde € 23,10/m2 Verde Mate € 27,80/m2 (20 x 20 cm)

Verde Mar € 23,10/m2 (20 x 20 cm)

Azul € 23,10/m2 Azul Mate € 27,80/m2 (20 x 20 cm)

Amarillo € 23,10/m2 Amarillo Mate € 27,80/m2 (20 x 20 cm)

Amarillo Yema € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Amarillo Limon € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Pistacho € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Verde Botella € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Marfil Mate € 33,30/m2 (20 x 20 cm)

KER AAMISET L AATAT


Azul Turquesa € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Naranja € 29,50/m2 Naranja Mate € 33,30/m2 (20 x 20 cm)

Siena € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Coral € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Morado € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Azul Marino € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Azul Cobalto € 29,50/m2 Azul Cobalto Mate € 33,30/m2 (20 x 20 cm)

Rojo € 46,20/m2 (20 x 20 cm)

Rojo Burdeos € 46,20/m2 (20 x 20 cm)

Chocolate € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Pizzara € 23,10/m2 Pizzara Mate € 33,30/m2 (20 x 20 cm)

Azul Noche € 29,50/m2 (20 x 20 cm)

Negro € 29,50/m2 Negro Mate € 33,30/m2 (20 x 20 cm)

Bahama Mate € 27,80/m2 (20 x 20 cm)

Cameo Mate € 27,80/m2 (20 x 20 cm)

Alga Mate € 33,30/m2 (20 x 20 cm)

Oliva Mate € 33,30/m2 (20 x 20 cm)

Musgo Mate € 33,30/m2 (20 x 20 cm)

Moka Mate € 33,30/m2 (20 x 20 cm)

Wenge Mate € 33,30/m2 (20 x 20 cm)

Varastotuote

113


WOODLIKE WOODLIKE-mallistossa yhdistyvät luonnollisen materiaalin kauneus ja ajan kuluttama pinta. 15x90 cm kokoisia laattoja on saatavana neljässä lämpimässä sävyssä, gold, beige, walnut ja grey.

Woodlike Gold R4WC (15x90 cm) € 68,00/m2

Woodlike Walnut R4WE (15x90 cm) € 68,00/m2

Woodlike Beige R4WD (15x90 cm) € 68,00/m2

Woodlike Grey R4WF (15x90 cm) € 68,00/m2

Toimitusmyyntimallisto

114

KER AAMISET L AATAT


MOSAIIKIT Monikäyttöiset mosaiikkilaatat soveltuvat paitsi kokonaisten seinien ja lattioiden päällysteeksi myös yksittäisiin tehosteseiniin, koristelistoihin ja muodoltaan vaativampiin kohteisiin.

115


MOSAIIKIT

Fusion 18 Nut/Nut (18 x 18 mm) 31,6 x 31,6 cm € 166,40/m2

Fusion 70 Black/Blue (18 x 18 mm) 31,6 x 31,6 cm € 176,50/m2

Texture 20 Brown (38 x 38 mm) 31,6 x 31,6 cm € 176,50/m2

Stony 99 Black (38 x 38 mm) 31,6 x 31,6 cm € 181,50/m2

Luxor 35 Amber (18 x 18 mm) 31,6 x 31,6 cm € 200,60/m2

Luxor 68 Turquoise (18 x 18 mm) 31,6 x 31,6 cm € 200,60/m2

Luxor 99 Onyx (18 x 18 mm) 31,6 x 31,6 cm € 200,60/m2

116

KER AAMISET L AATAT


Dakar LG38 Black (48 x 48 mm) 30 x 30 cm € 69,00/m2

Helsinki LG3B White (48 x 48 mm) 30 x 30 cm € 54,00/m2

Londra LG39 Grey (48 x 48 mm) 30 x 30 cm € 69,00/m2

117


LASIMOSAIIKIT

Stoneglass 2000125 Opalo Negro (25 x 25 mm) 33,3 x 33,3 cm € 129,00/m2

118

Stoneglass 2002248 Opalo Gris (25 x 25 mm) 33,3 x 33,3 cm € 129,00/m2

Stoneglass 2000124 Opalo Blanco (25 x 25 mm) 33,3 x 33,3 cm € 129,00/m2

KER AAMISET L AATAT

Black Scandinavian (25 x 25 mm) 31,6 x 46,7 cm € 49,00/m2

Earth Glass Basalt (25 x 25 mm) 33,3 x 33,3 cm € 93,00/m2

Earth Glass Slate (25 x 25 mm) 33,3 x 33,3 cm € 93,00/m2


Marbelous Black (25 x 50 mm) 26,2 x 31,8 cm € 19,50/arkki

Marbelous White (25 x 50 mm) 26,2 x 31,8 cm € 19,50/arkki

Crystone CS010 (15 x 15 mm) 30 x 30 cm € 37,00/arkki

Crystone CS002 (15 x 15 mm) 30 x 30 cm € 34,00/arkki

Fussing Stone Line Dark Grey 30 x 30 cm € 27,00/arkki

Fussing Stone Line 002 30 x 30 cm € 29,00/arkki

Fussing Stone CS003 (15 x 15 mm) 30 x 30 cm € 24,00/arkki

Essence Carrara Mix Grey (25 x 25 mm) 33,3 x 33,3 cm € 25,00/arkki

Kubica Black 30 x 30 cm € 32,00/arkki

Kubica Brown 30 x 30 cm € 32,00/arkki

Brick Black C 30 x 30 cm € 28,00/arkki

Brick Brown A 30 x 30 cm € 28,00/arkki

Brick Grey B 30 x 30 cm € 28,00/arkki

Moments Graphite 30 x 30 cm € 28,00/arkki

Moments Grey 30 x 30 cm € 28,00/arkki

Moments White 30 x 30 cm € 28,00/arkki

Travel Grey 30 x 30 cm € 32,00/arkki

Travel Sunset 30 x 30 cm € 32,00/arkki

119


STONE Luonnonkivimallistossa on moni-ilmeisiä kivimosaiikkeja seiniin ja lattioihin keittiöstä kylpyhuoneeseen.

Marble Grey Interlock (verkon koko 30 x 30 cm) € 79,50/m2

120

Marble White Interlock (verkon koko 30 x 30 cm) € 79,50/m2

Pebble Black (verkon koko 30 x 30 cm) € 91,90/m2

KER AAMISET L AATAT

Pebble White (verkon koko 30 x 30 cm) € 82,50/m2

Square Grey (3 x 3 cm) (verkon koko 28,5 x 28,5 cm) € 102,50/m2

Stick Grey (verkon koko 30 x 30 cm) € 103,50/m2


STONE Näyttävää kivikuosipintaa laavakiveä muistuttavalla eläväpintaisella laatalla.

Whitestone R1UL (10 x 10 cm) € 45,90/m2 Whitestone R1UN (30 x 30 cm) € 39,90/m2

Whitestone R1UK (30 x 60 cm) € 46,00/m2

Blackstone R1UM (10 x 10 cm) € 45,90/m2 Blackstone R1UP (30 x 30 cm) € 39,90/m2

Blackstone RT08 (30 x 60 cm) € 46,00/m2

121


ITALIAN STONE

122

Italian Stone Gemona (33,3 x 66,6 cm) € 35,00/m2

Italian Stone Roma (33,3 x 66,6 cm) € 35,00/m2

Italian Stone Palermo (33,3 x 66,6 cm) € 35,00/m2

Italian Stone Torino (33,3 x 66,6 cm) € 35,00/m2

KER AAMISET L AATAT


MURETTO Verhoilukiven oloinen laattasarja mahdollistaa mm. näyttävät tehosteseinät.

Muretto Natural (18,5 x 56 cm) € 41,00/m2

Muretto Beige (18,5 x 56 cm) € 41,00/m2

Muretto Marfil (18,5 x 56 cm) € 41,00/m2

Muretto Terra (18,5 x 56 cm) € 41,00/m2

Muretto Perla (18,5 x 56 cm) € 41,00/m2

Muretto Antracita (18,5 x 56 cm) € 41,00/m2

SPARCOS Sparcos beige (31,6 x 63,5 cm) € 54,00/m2

Sparcos Negro (31,6 x 63,5 cm) € 54,00/m2

Näyttävyyttä niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihin.

123


BISTROT Marmori on pintamateriaalien aatelia. BISTROT-sarjan kiiltävä- ja mattapintaisilla Calacatta Michelangelo- ja Infinity-laatoilla näyttävää pintaa kodin kaikkiin tiloihin.

124

KER AAMISET L AATAT


BISTROT

Bistrot Calacatta Michelangelo Soft R4MK (60 x 60R cm) € 69,00/m2

Bistrot Infinity Soft R4RU (60 x 60R cm) € 69,00/m2

Bistrot Calacatta Michelangelo Glossy R4ML (58 x 58R cm) € 109,00/m2

Bistrot Infinity Glossy R4RT (58 x 58R cm) € 109,00/m2

125


Saga Anthracite (10 x 10 cm) € 36,50/m2

Saga Anthracite Mix Decor (10 x 10 cm) € 49,00/m2

Saga Grey (10 x 10 cm) € 36,50/m2

Saga Grey Mix Decor (10 x 10 cm) € 49,00/m2

Saga Taupe (10 x 10 cm) € 36,50/m2

Saga Taupe Mix Decor (10 x 10 cm) € 49,00/m2

SAGA Saga Silver Mix Decor (10 x 10 cm) € 49,00/m2

126

KER AAMISET L AATAT


EASY Easy Anthracite (20 x 40 cm) € 21,00/m2

Easy Black (10 x 10 cm) € 23,00/m2

Easy Decor Anthracite (20 x 40 cm) € 13,90/kpl

Easy Grey (20 x 40 cm) € 21,00/m2

Easy Decor Grey (20 x 40 cm) € 13,90/kpl

Easy Taupe (20 x 40 cm) € 21,00/m2

Easy Decor Taupe (20 x 40 cm) € 13,90/kpl

Easy Silver (20 x 40 cm) € 21,00/m2

Easy white glossy (20 x 40 cm) € 21,00/m2

Easy white matt (20 x 40 cm) € 21,00/m2

Easy Grey (10 x 10 cm) € 23,00/m2

Easy Silver (10 x 10 cm) € 23,00/m2

Easy Taupe (10 x 10 cm) € 23,00/m2

EASY-sarjan mattapintaiset laatat luovat harmonisen tunnelman kylpyhuoneeseen.

127


MANHATTAN Manhattan AN (44,5 x 44,5 cm) € 29,90/m2

128

KER AAMISET L AATAT

Manhattan GR (44,5 x 44,5 cm) € 29,90/m2

Manhattan MR (44,5 x 44,5 cm) € 29,90/m2


MAGNET

Magnet BG beige (25 X 40 cm) € 24,00/m2

Magnet BL blanco (25 X 40 cm) € 24,00/m2

Magnet GR gris (25 X 40 cm) € 24,00/m2

Magnet MN marron (25 X 40 cm) € 24,00/m2

Mosaico Magnet GR (25 X 40 cm) € 25,00/m2

Mosaico Magnet MN (25 X 40 cm) € 25,00/m2

Magnet MR marengo (25 X 40 cm) € 24,00/m2

DREAM

Dream Misty dark grey (10 x 10 cm) € 23,00/m2

Dream Night anthracite (10 x 10 cm) € 23,00/m2

Dream Wind light grey (10 x 10 cm) € 23,00/m2

Dream Fire dark brown (10 x 10 cm) € 23,00/m2

129


TOUCH

130

KER AAMISET L AATAT


Touch R2HV White (25 x 38 cm) € 23,30/m2

Touch R2HW Ivory (25 x 38 cm) € 23,30/m2

Touch R2JN Mosaico White (25 x 38 cm) € 29,90/m2

Touch R2JM Mosaico Ivory (25 x 38 cm) € 29,90/m2

Touch R2GX White (10 x 30 cm) € 32,50/m2

Touch R2GY Ivory (10 x 30 cm) € 32,50/m2

Touch R2GZ Silver (10 x 30 cm) € 32,50/m2

Touch R2HA Brown (10 x 30 cm) € 32,50/m2

Touch R2HC Smoke (10 x 30 cm) € 32,50/m2

Touch R2HX White strutturato (10 x 30 cm) € 36,90/m2

Touch R2HY Ivory strutturato (10 x 30 cm) € 36,90/m2

Touch R2HZ Silver strutturato (10 x 30 cm) € 36,90/m2

Touch R2JA Brown strutturato (10 x 30 cm) € 36,90/m2

Touch R2JC Smoke strutturato (10 x 30 cm) € 36,90/m2

131


QUBUS

Qubus Antracite (31 x 62 cm) € 28,00/m2

Qubus Antracyt (33,3 X 33,3 cm) € 19,00/m2

132

Qubus Dark Grey (33,3 X 33,3 cm) € 19,00/m2

KER AAMISET L AATAT

Qubus Grey (33,3 X 33,3 cm) € 19,00/m2

Qubus Dark Grey (31 x 62 cm) € 28,00/m2

Qubus Grey (31 x 62 cm) € 28,00/m2

Qubus Soft Grey (33,3 X 33,3 cm) € 19,00/m2

Qubus Soft Grey (31 x 62 cm) € 28,00/m2


White Satin matta (20 x 20 cm) € 15,50/m2

White Glossy kiiltävä (20 x 20 cm) € 15,50/m2

WHITE COLLECTION Vaalea seinälaattasarja mattapintaisena ja kiiltävänä.

White Satin matta (20 x 40 cm) € 16,60/m2

White Glossy kiiltävä (20 x 40 cm) € 16,60/m2

White Satin matta (25 x 40 cm) € 16,00/m2

White Glossy kiiltävä (25 x 40 cm) € 16,00/m2

White Satin - matta (30 x 60 cm) € 26,00/m2

White Glossy - kiiltävä (30 x 60 cm) € 26,00/m2

133


HERITAGE

Heritage white (20 X 40 cm) € 21,00/m2

Heritage grey (20 X 40 cm) € 21,00/m2

Heritage black (20 X 40 cm) € 21,00/m2

Italia white (20 x 50 cm) € 24,50/m2

Italia grey (20 x 50 cm) € 24,50/m2

Italia graphite (20 x 50 cm) € 24,50/m2

Domenico white (20 x 50 cm) € 24,70/m2

Domenico grey (20 x 50 cm) € 24,70/m2

Domenico graphite (20 x 50 cm) € 24,70/m2

ITALIA

DOMENICO

134

KER AAMISET L AATAT


10 x 30 -SARJA

Valkoinen kiiltävä (10 x 30 cm) € 29,90/m2

Musta kiiltävä (10 x 30 cm) € 32,50/m2

Harmaa kiiltävä (10 x 30 cm) € 32,50/m2

Ruskea kiiltävä (10 x 30 cm) € 32,50/m2

Valkoinen matta (10 x 30 cm) € 29,90/m2

Musta matta (10 x 30 cm) € 32,50/m2

Harmaa matta (10 x 30 cm) € 32,50/m2

Ruskea matta (10 x 30 cm) € 32,50/m2

135


ACO Tuo

ACO Showerdrain -suihkukourut

AC

Tyylikäs kylpyhuone

ACO Suihkukoururatkaisuilla ACO Suihkukoururatkaisut inspiroivat kylpyhuoneen suunnittelussa. Mikä tärkeintä, ne sopivat kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin.

ACO kolm teräk ehdo Suih ritilä irrote sekä

Tuo suih

7 8 9 10

AC

Tutustu valikoimaan: suihkukouru.fi

ACO Showerdrain F -suihkukourupaketit ACO Suihkukourujen tuotevalikoima tarjoaa F rakentajille ja suunnittelijoille tasokkaan ja yhtenäisen kylpyhuonetuotevalikoiman. ACO Showerdrain -suihkukourupaketit

ACO Su Tuoteli

Tuotelinjan vaikutteet tulevat idän perinteisestä kylpyläkulttuurista ja tämän päivän ylellisistä kylpylöistä.

ACO Suihkukourujen tuotevalikoima tarjoaa rakentajille ja suunnittelijoille tasokkaan ja yhtenäisen kylpyhuonetuotevalikoiman. Tuotelinjan vaikutteet tulevat idän perinteisestä kylpyläkulttuurista ja tämän päivän ylellisistä kylpylöistä.

ACO ACO Showerdrain F -suihkukourupaketit

Tyylikäs kylpyhuone

ACOShowerdrain Suihkukourupaketti on saatavana ACO F -suihkukourupaketit

lla a

kolmella tyylikkäällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ritilävaihto­ ehdolla (Wave, Square Slot). ACO Suihkukourupaketti on ja saatavana Suihkukourupaketti pitää sisällään kolmella tyylikkäällä ruostumattomasta ritilän,valmistetulla suihkukourun, kaivon teräksestä ritilä vaihto­ irrotettavalla vesilukolla, ehdolla (Wave, Square ja Slot).asennustuet sekä asennusohjeet. Suihkukourupaketti pitää sisällään

ACO Suihkukoururatkaisuilla

ritilän, suihkukourun, kaivon irrotettavalla vesilukolla, asennustuet sekä asennusohjeet. ACO Suihkukoururatkaisut

inspiroivat kylpyhuoneen suunnittelussa. Mikä tärkeintä, ne sopivat kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin. Tuotetiedot – suihkukourupaketit

Kourun Tuotetiedot Pituus– suihkukourupaketitkorkeus [mm] H [mm] 700 (685) Pituus

Kourun 9

900 (885) 1000 (985) 700 (685) 800 (785) 900 (885) 1000 (985)

9 9

Wave Tuotenro 414934

9 9 9 9

414936 Tuotenro 414937 414934 414935 414936 414937

KER AAMISET L AATAT

Square Tuotenro Ritilävaihtoehdot 414938 Square 414939 414940 Tuotenro 414941 414938 414939 414940 414941

Tuotet suihku

Pit [m

Ritilävaihtoehdot

Wave 800 (785) korkeus 9 414935 [mm] Tutustu valikoimaan: suihkukouru.fi H [mm]

136

ACO Sui kolmella teräkses ehdolla ( Suihkuko ritilän, s irrotetta sekä ase

Slot Tuotenro 414922 Slot 414923 414924 Tuotenro 414925 414922 414923 414924 414925

700 ( 800 ( 900 ( 1000


CE 40 Aquastatic Vesitiivis ja likaa hylkivä saumauslaasti. 32 uutta värisävyä, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnon neljästä elementistä. Etsi inspiraatiota 4 elementin väreistä!

Ceresit CE 40 Aquastaticin saumauslaastien 4 elementtiä antavat sinulle mahdollisuuden tuottaa 32 loistavan värisävyn avulla tilaan haluamasi tunnelman.

137


POHJUSTA SUIHKUTILAT JA KYLPYHUONEET

Ceresit R766

-tuotteilla kestävä lopputulos ERISTÄ

vedeneristeellä Kaikki Ceresit- vedeneristysjärjestelmät on luokiteltu vähäpäästöisimpään M1-luokkaan

Ceresit CL 50 Ceresit CL 51

VAHVISTA

tiivistyslaipalla/ -nauhalla Ceresit CL 252 Ceresit CL 89 Ceresit CL 525

KIINNITÄ & LAATOITA kiinnityslaastilla

Ceresit CM 29 Ceresit CM 90 Ceresit CM 17

SAUMAA & TIIVISTÄ saumalaastilla ja saniteettisilikonilla Ceresit CE 40 Ceresit CS 25

138


JÄRJESTELMÄN TYÖOHJE ALUSTAN ESIKÄSITTELY Alustan on oltava puhdas, luja kiinteä, kuiva ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista. Poista vanhat päällysteet, liima- ja tasoitejäämät. Puhdista alustat huolellisesti ja pohjusta imukykyiset alustat pohjusteella.

VEDENERISTYS Levitä Ceresit-vedeneristettä telalla, pensselillä tai lastalla, vahvista nurkat, kulmat ja levysaumat vahvistus-nauhalla. Aseta nauha ensimmäiseen märkään vedeneristekerrokseen. Leikkaa tiivistyslaipasta hanakulmia, rasioita ja viemäriputkenjuuria varten sopivat kappaleet. Tiivistä ne vedeneristettä käyttäen. Lattiakaivon liitos tehdään ehjällä tiivistyslaipalla. Toinen vedeneristekerros voidaan levittää aikaisintaan puolen tunnin (CL 50) tai 2 tunnin kuluttua (CL 51). Kuivan vedeneristekalvon paksuus tulee olla vähintään 0,5 mm.

LAATOITUS Toisen Ceresit vedeneristekerroksen tulee kuivua kaksi (CL 50) tai neljä tuntia (CL 51) ennen laatoituksen aloittamista. Käytä laatoituksessa Ceresit-kiinnityslaastia.

SAUMAUS JA TIIVISTYS • Seinä Saumaa laattojen saumat saumauslaastilla. Nurkka- ja kulmaliitokset sekä saniteettikalusteiden ja irto-osien kiinnitykset tulee tiivistää saniteettisilikonilla. • Lattia Saumaa laattojen saumat saumauslaastilla. Nurkka- ja kulmaliitokset sekä saniteettikalusteiden ja irto-osien kiinnitykset tulee tiivistää saniteettisilikonilla.

139


AKAA Toijalan Värikauppa Oy Hämeentie 90 ESPOO Värisilmä Espoo * Lautamiehentie 1 Värisilmä Color Cafe showroom * Kuitinmäentie 26 Espoon Väri Ay Kuusiniementie 2 EURA Veikon Väri Veikko Lainio Oy Ratakaari 1 HAAPAJÄRVI Värisilmä Haapajärvi * Kauppakatu 5 HAAPAVESI Kaunis Koti Wilhelmiina Ky Vanhatie 54 HAMINA Värisilmä Hamina * Rimamöljänkatu 4 HAUKIPUDAS Haukiputaan Värisilmä * Revontie 15 HEINOLA Heinolan Väri ja Tapetti Ky Kauppakatu 11 HELSINKI Värisilmä Color Cafe showroom * Pohjoisesplanadi 39 Helsingin Mattotyö ja Myynti Oy Kyttäläntie 6 Pintaväri Oy Läkkisepäntie 22 HOLLOLA Inni Oy Soramäentie 31 HUITTINEN Latama Ky Risto Rytin katu 23 HÄMEENLINNA Värisilmä Hämeenlinna * Vanajantie 9 IKAALINEN Ikastore Oy Soutajantie 2 IMATRA Värisilmä Imatra / Imatran Sisustusja Väri Oy * Johtokatu 2 IVALO Maali-Konekota Oy Ivalontie 8 JOENSUU Värisilmä Joensuu * Kuurnankatu 38 JÄMSÄ Värisilmä Jämsä / Kauko Oy Äikäs * Teollisuuskatu 1 D KAJAANI Värisisustajat Oy Kasarminkatu 12 KALAJOKI Kalajoen Väri Ky Leipurintie 1 KANKAANPÄÄ Sisustus Lumo Oy Keskuskatu 55

KARJAA Axel Lindström Ky Kauppiaankatu 19 KARKKILA Värisilmä Karkkila * Yrittäjäntie 56 KAUHAJOKI Luksel Oy Topeeka 62 KAUSALA Kausalan Tapetti ja Väri Oy Hallitie 3 KEMI Värisilmä Kemi * Karjalahdenkatu 22 KEMIJÄRVI Värisilmä Kemijärvi * Luusuantie 8 KIRKKONUMMI Värisilmä Kirkkonummi * Luostarinportti 2 KOKKOLA Värisilmä Sandkvist & Co Oy Kansakoulukatu 1 KOLARI Kolarin Sinikulma Ky Paloasemantie 2 KONTIOLAHTI PR-Aitta Oy Pyytivaarantie 62 KOTKA Värisilmä Kotka / Matto-Kotka M. Mankinen Ky * Rautatienkatu 2 KOUVOLA Värisilmä Väriuitto Kouvola * Katajaharjuntie 3 KUHMO Kuhmon Väri Ky Kainuuntie 79 KUOPIO Kuopion Tapetti ja Väri Oy Tehdaskatu 22 KUUSAMO Värisilmä Kuusamo * Kitkantie 1 LAITILA Sisustusvinkki Vihtorinkatu 9 LAPPEENRANTA Värisilmä Lappeenranta / LP-Väriyhtymä Oy * Ratakatu 32 LIEKSA PR-Aitta Oy Työpajankatu 4 LOHJA Säästötalo Latvala Suurlohjankatu 4-8 LOIMAA Värisilmä Color Cafe shop * Loimaan Väri Oy Lamminkatu 19 LOVIISA Värisilmä Loviisa / Ab Lovisa Färghandel Loviisan Värikauppa Oy * Porvoonkatu 1

MAARIANHAMINA Ålands Färg & Tapet Ab Skarpansvägen 28 MIKKELI Värisilmä Mikkeli * Setrikatu 6 MÄNTSÄLÄ Mäntsälän Väri Oy Lahdentie 50 NOKIA Nokian Väri Oy Yrittäjäkatu 2 NUMMELA Värisilmä Nummela * Tuusantie 3 NURMIJÄRVI Värisilmä Nurmijärvi * Pekontie 1 NÄRPIÖ Värisilmä Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy * Tegelbruksvägen 6 ORIMATTILA Värisilmä Orimattila * Kärrytie 3 ORIVESI Oriveden Väri Oy Keskustie 37 OULAINEN Oulaisten Sisustuspiste Kehäkatu 2 OULU Värisilmä Color Cafe shop Värisilmä Oulu * Taka-Lyötyn katu 4 PARIKKALA Värisilmä Parikkala * Parikkalantie 17 PELLO Pellon Väri ja Matto Kunnantie 5 A 1 PERNIÖ Perniön Väri ja Tapetti Ky Haarlantie 8 PIEKSÄMÄKI Pieksämäen Sisustus-Piste Oy Keskuskatu 38 PIETARSAARI Oy Väricity Bomiljö Ab Kauppiaankatu 16 PORI Värisilmä Väri-Pori Oy * Presidentinpuistokatu 12 RAAHE Värisilmä Raahe / Raahen Väri- ja Tapettiliike Ky * Rakentajankatu 11 RAUMA Värirauma Oy Papinhaankatu 1 ROVANIEMI Värisilmä Color Cafe shop Rovaniemen Väri ja Matto Oy * Aittatie 11 Väri Laitinen Oy Maakuntakatu 23 SAARIJÄRVI Matto ja Maali Koskinen Oy Ilolantie 20

* Värisilmä-ketjuliikkeet, joista saat Tunnetila, Maalitohtori, Sävylä ja VärisilmäPro -palvelutuotteet.

www.varisilma.fi

SASTAMALA Vammalan Väriaitta Ky Itsenäisyydentie 10 SAVITAIPALE Savitaipaleen Sisustuspiste Ky Torikatu 6 SAVONLINNA Värisilmä Värilinja Oy * Olavinkatu 60 SEINÄJOKI Seinäjoen Sisustus Oy Viilutie 4 SODANKYLÄ Sodankylän Väri ja Urheilu Simonen Oy Jäämerentie 19 SOTKAMO Fin Group Oy Kainuuntie 6 SUONENJOKI Sisustuspiste Martinsén Ky Yrittäjänkatu 1 TAIVALKOSKI Taivalkosken Huonekalu ja Väri Oy Kirkkotie 3 TAMMISAARI Perniön Väri ja Tapetti Tornikatu 3 TAMPERE Maalikauppa Väritupa Oy Keskuojankatu 12 C TOHOLAMPI LA-Sisustus Kaartotie 2 TORNIO Värisilmä Tornio * Varikonkatu 2 TURKU Aninkaisten Tapetti ja Väri Oy Satakunnantie 164 Turun Tapetti ja Matto Oy Orikedonkatu 2 UUSIKAUPUNKI Väriuki Oy Kurjenpolku 3 VAASA Vaasan Väri Oy - Vasa Färg Ab Sepänkyläntie 17 VANTAA Pintaväri Oy Niittytie 25 VIITASAARI Värisilmä Viitasaaren Väri ja Tarvike Oy * Rantatie 2 YLIVIESKA Vieskan Sisustajat Oy Ruutihaantie 15 ÄÄNEKOSKI Suomen Keittiö ja Talokeskus/ Rakentajan Pysäkki Oy Koukkuniemenkatu 6

Värisilmä laattakuvasto 1 2017  

Persoonallisia koteja Värisilmän keraamisilla laatoilla, vuoden 2017 laattauutuudet.

Värisilmä laattakuvasto 1 2017  

Persoonallisia koteja Värisilmän keraamisilla laatoilla, vuoden 2017 laattauutuudet.