Page 1

LEON

ENJOYNEERING


NAUTITTAVAA TEKNOLOGIAA Siirtyminen lähtöpisteestä määränpäähän ei ole meille tärkein asia. Me haluamme, että matkan tekeminen on myös nautinto ja että auto on myös innostuksen lähde. Tätä silmällä pitäen on suunniteltu uusi Leon, jonka mallisto on nyt täydellisempi kuin koskaan. Tarjolla on viisiovinen Leon, kolmiovinen Leon SC sekä suuret tilat tarjoava Leon ST farmari. Nautittavan teknologian on huomannyt myös kansainvälinen lehdistö. Koeajoissa ja vertailutesteissä Leon on ollut huikea menestys. Leon on saavuttanut jo yli 35 testivoittoa. Testituloksia löytyy osoitteesta www.seat.fi.

Skannaa oheinen koodi ja tutustu tarkemmin SEAT Leon ST -malliin.


LEON ST


ENEMMÄN TILAA ENEMMÄN ELÄMÄÄ Koskaan ei voi tietää, millaisia tilanteita joudumme kohtaamaan. Sitä silmällä pitäen on suunniteltu uusi SEAT Leon ST, jonka olemuksessa elää muunneltavuus. Koska kyseessä on Leon-malliston ensimmäinen farmari, tavoitteena oli myös olla johtava omassa luokassa. Sen vuoksi paketoimme kaikkien muiden hienojen ominaisuuksien rinnalle runsaasti tilaa. Leon ST:ssä on vaikuttava 587 litran tavaratila, jonka voi helposti laajentaa 1 470 litraan. Tavaratilassa on lisäksi kaksoispohja, jonka alle voi tarvittaessa kätkeä tavaroita. Tämä on mahdollista monikerroksisen lattiarakenteen ansiosta. Jos haluat muutakin autoltasi kuin tilaa ja monikäyttöisyyttä, kuulostaako kenties houkuttelevalta automaattisesti mukautuva vakionopeuden säädin, joka huolehtii turvallisuudestasi, sekä upeat näkymät ja avaruuden tarjoava lasikatto. Ainakin se merkitsee sitä, että sinun ei tarvitse valita muunneltavuuden tai tyylin väliltä. Leon ST:ssä saat molemmat.


LEON ST


MUOTOILULLA ON TARKOITUS Koko Leon-perhe on täydellisesti uudistunut. Laadukkaan suunnittelun ja teknologian ansiosta uusi Leon tarjoaa jäljittelemättömän ajokokemuksen. Leonin muotoilu on trendejä luovaa. Kulmikkaat linjat ilmentävät urheilullisuutta ja korin virtaviivaiset suhteet tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan auton joka käänteessä. Terävät särmät yhdistyvät saumattomasti sulaviin muotoihin ja luovat näin rohkean ja itsevarman yleisilmeen. Tämä saa uudet Leon-mallit säkenöimään auringonvalossa ja kunnioittamaan juuri sitä hehkua, mitä SEAT:ilta on lupa aina odottaa. Ilman valoa ei ole muotoilua on ajatus, joka on viitoittanut Leonien tietä konseptista lähtien. Uusi Leon on dynaamisempi ja sisältää enemmän uusia ideoita kuin mikään aikaisempi SEAT. Esimerkiksi sopii Easy Connect System -näyttö, jolta hipaisuakin kevyemmin voi hallita auton asetuksia, viihdekeskusta, navigaattoria tai puhelinliikennettä. Lisäksi SEAT Drive Profile antaa kuljettajalle mahdollisuuden valita erilaisia ajoasetuksia oman mielialan mukaan. Kokonaisuuden täydentävät voimakkaan tehokkaat moottorit. Herää ehkä kysymys, miksei kaikkia autoja ole suunniteltu uuden Leonin tapaan niin, että jokaisella yksityiskohdalla on tarkoituksensa. Tämä auto on todellakin tehty nautittavaksi.


LEON


LEON


TOIMINNALLISUUS OHJAA MEITÄ Halusimme uutta Leonia suunnitellessamme toteuttaa yhtä aikaa kauneuden ja käytännöllisyyden vaatimuksia. Tavoittelimme autoa, josta jokainen voi nauttia joka päivä. Tällainen on viisiovinen Leon. Yhdistimme tämän sellaiseen muotoiluun, jossa sisätiloihin on helppo päästä, jossa on mukava matkustaa, mutta jossa ei tarvitse tinkiä kauniista ulkonäöstä. Otimme myös huomioon, että tilaa tarvitaan myös matkatavaroille. Sen vuoksi Leonissa ja Leon SC:ssä on 380 litran tavaratila ja Leon ST:ssä peräti 587-litrainen. Kompromisseja ei todellakaan tarvitse tehdä eikä tinkiä koko perheen viihtyvyydestä.

Skannaa oheinen koodi ja tutustu tarkemmin 5-oviseen SEAT Leoniin.


LEON SC


DYNAAMISTA AJOA DYNAAMISEEN ELÄMÄÄN Urheilullisimmat meistä valitsevat tietenkin Leon Sports Coupén, koska Leon SC tarjoaa kaiken sen, mitä Leon, mutta sen lisäksi enemmän urheilullista ulkomuotoa ja käsiteltävyyttä dynaamisemman luonteensa ansiosta. Paremman käsiteltävyyden vuoksi Leon SC reagoi vieläkin nopeammin kaikkiin muutoksiin. Hyvä ajettavuus on yhdistelmä tasapainoa, koordinaatiota, vauhtia, reagointia, voimaa ja kestävyyttä. Juuri nämä adjektiivit kuvaavat parhaiten Leon SC:n luonnetta. Tämän vuoksi Leon SC on sovitettu hieman lyhempään akselinväliin. Siksi alusta on dynaamisempi ja antaa paremman ajotuntuman. Leonin tapaan uudessa Leon SC:ssä voi nauttia luokassaan poikkeuksellisesta äänimaailmasta SEAT Sound Systemin ja tavaratilassa olevan subwooferin ansiosta. Tarjolla on myös kuljettajan vireystilan ilmaisin, joka kertoo kuljettajan väsymyksestä. Jos haluat vieläkin enemmän, voit valita formulamaisen vaihteiston, jonka valitsimet ovat ohjauspyörässä, aivan sormissasi.


Skannaa oheinen koodi ja tutustu tarkemmin SEAT Leon SC -malliin.

LEON SC


VOIMA OHJAA TUNNETTASI Uusi Leon näyttää paikallaan seistessäänkin tehokkaalta, ja lunastaa kaikki lupauksensa, kun käynnistät moottorin. Tehokkuus ei kuitenkaan tee kompromisseja hyvän ajettavuuden tai kontrollin suhteen. Valittavana on laaja moottorivalikoima tehokkaasta 1,6 TDI:stä tai pienestä, mutta pirteästä 1,2 litraisesta TSI:stä aina kaikkein tehokkaimpiin moottoreihin: 2.0 TDI tai 1.8 TSI. Kaikki moottorit ovat suorituskykyisiä ja mukavia ajettavia. Innovatiivisen polttoainetalouden ansiosta suorituskyky ei kuitenkaan näy käyttökustannuksissa. Uuden sukupolven moottorit ovat aikaisempaa taloudellisempia ja matalapäästöisempiä. Täsmällisemmin tasapainotetun jousituksen ansiosta uusi Leon ei pelkästään tarjoa runsaasti raakaa voimaa, vaan istuu myös paremmin tiessä. Tämä merkitsee urheilullisuutta, mukavuutta ja dynamiikkaa. Tätä voi täydentää myös monipuolisella DSG-automaattivaihteistolla.


SEAT LEON -MALLISTON PERHEKUVA

LEON SC

LEON

Ikonin luonnetta

Antaa muotoilulle tarkoituksen


LEON ST Farmari, johon on helppo rakastua


SISÄLTÄ LÖYTYY KAIKKI Halusimme, että uusi Leon on enemmän kuin vain pelkkä auto, sen pitää olla myös elämys. Sen vuoksi jokainen yksityiskohta ja ominaisuus on tehty juuri tätä silmällä pitäen. Uudessa Leonissa kaikki henkivät hyvää laatua ergonomisista istuimista ja näyttävästi muotoillusta kojelaudasta kromisiin ovenkahvoihin sekä nahkaverhoiltuun ohjauspyörään. Vaikka Leon SC:n akselinväli on lyhempi, edes takatilasta ei ole tingitty. Tarjolla on suuri valikoima erilaisia verhoiluja alcantarasta nahkaan. Ylimääräisen, hienostuneen lisän antaa LED Interior Illumination -paketti, johon kuuluvat sisävalot eteen ja taakse, jalkatilan valaistus sekä meikkausvalo – kaikki ovat kirkasta LED-tekniikkaa. Autossa on myös hienostunut viihde- ja informaatiokeskus, joka viihdyttää ja pitää ajan tasalla kaikesta. Uudessa Leon SC:ssä on lisäksi vakiona urheilulliset etuistuimet monin säätömahdollisuuksin. Täydellisyydentavoittelu näkyy kaikessa jo ennen kuin on ehtinyt edes käynnistää moottoria.


MITÄÄN EI TARVITSE JÄTTÄÄ Uudessa Leon ST:ssä on kaikki tehty suuren, 587-litraisen tavaratilan hyödyntämistä silmälläpitäen. Tilaratkaisuun kuuluukin myös tavaratilan kaksoispohja. Takaselkänojien keskustassa olevan suksiluukun avaamalla pitkät esineet on helppo kuljettaa ja jos tilaa tarvitsee vieläkin enemmän, toinen tai molemmat takapenkit kaatuvat yhdellä napin painalluksella. Tilaa on silloin parhaimmillaan käytössä peräti 1 470 litran verran. VERKKO JAKAA KOKO TAVARATILAN OHJAAMOSTA.

On todella vaikea löytää sellaisia tavaroita, joiden kuljettamiseen Leon ST ei muunnu.

LISÄVARUSTEENA SAA MYÖS ETUMATKUSTAJAN ISTUIMEN ALASKÄÄNTÖMAHDOLLISUUDEN.


TILAVUUS JOPA 1 470 LITRAA.


AJOMUKAVUUS SYNTYY NAUTITTAVISTA YKSITYISKOHDISTA Leonin veistoksellisia etu- ja takavaloja katsoessa voi nähdä tulevaisuuteen: SEAT Full Led -ajovalot. Täydelliset LED-valot ovat harvinainen yksityiskohta. Ne tuovat päivänvalon pimeässä ajamiseen. LED-valot ovat älykkäämmät ja tehokkaammat kuin perinteiset halogeenivalot. Ne antavat puhdasta, valkeaa päivänvaloa eteesi, toimivat nopeammin ja sen lisäksi takavalot antavat myös takana tuleville enemmän aikaa reagoida siihen, että jarrutat. Valot eivät pelkästään auta sinua näkemään paremmin, vaan keräävät myös ihailevia katseita.


MEDIA LIIKKEESSÄ Yhteys entistä helpommin

SEAT Sound System, navigaattori, Bluetooth® sekä paljon muuta. Kaikkea voi hallita SEATin poikkeuksellisella EASYCONNECT-järjestelmällä. Tämä mahdollistaa Leonin laajan INFOTAINMENT-tarjonnan hallitsemisen vain yhden, kojelautaan integroidun näytön kautta. Huomattava viiden tuuman näyttö tulee vakiona, mutta valittavana on myös suurempi näyttö, monipuolisempi audiojärjestelmä sekä navigointijärjestelmä. Kosketusnäppäimet, veitsenterävä kuva ja looginen liittymä pitävät sinut jatkuvasti yhdistettynä sekä sisäiseen että ulkoiseen maailmaan. SEAT Drive Profile antaa mahdollisuuden valita neljästä eri ajo-ohjelmasta: Normal, Sport, Individual ja ECO. Kaikki ohjelmat luovat oman sovelluksen Leonin suorituskyvystä. Ohjelmat vaikuttavat moottorin tehoon, ohjaukseen, sisävalaistukseen ja jopa moottorin äänimaailmaan. Et pelkästään näe muutosta, voit myös kuulla ja aistia eri ajo-ohjelmat joka tasolla.


JÄRJESTELMÄ ENNAKOI PUOLESTASI PYSÄKÖINTITUTKAT ETEEN JA TAAKSE Nämä älykkäät sensorit opastavat pysäköimään ilman kolhuja ilmoittamalla, jos olet liian lähellä toista autoa.

MULTI COLLISION BRAKE SYSTEM -MONITÖRMÄYSJARRUTUS Jos turvatyynyt laukaiseva törmäys tapahtuu, auton oma järjestelmä suojelee matkustajia jarruttamalla ja pyrkii estämään näin lisävahinkojen syntymisen.


KAUKOVALOAVUSTIN Leonin oma kaukovaloavustin vaihtaa kaukovalot automaattisesti lähivaloihin täsmälleen oikeaan aikaan ja mahdollistaa näin kuljettajan täyden keskittymisen ajamiseen.

VÄSYMYSTILAN TUNNISTIN Väsymystilan tunnistin analysoi jatkuvasti kuljettajan ajosuoritusta ja kehottaa pitämään tauon jos se havaitsee keskittymisen herpaantumista. Varoitus tapahtuu sekä äänisignaalina että kojetaulussa näkyvänä kahvikupin kuvana.

Tiredness detected

Take a break


TEKNOLOGIA TUO MIELENRAUHAA

km/h

km/h

Tärkeintä uudessa Leonissa ovat sinä ja matkustajat. Siksi suunnittelimme auton yhdeksi kaikkein turvallisimmista paikoista maantiellä. Alkajaisiksi rakensimme XDS:n. Se on järjestelmä, joka parantaa auton pitoa, kun kiihdyttää ulos kaarteesta. Mäkilähdössä apuna on puolestaan Hill Hold Control, joka pitää autoa paikoillaan, kun siirrät jalan jarrulta.

km/h

km/h

Kaistanpitoavustin palauttaa auton oikealle linjalle, jos olet ajautumassa vahingossa väärälle kaistalle. Adaptiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa edessä olevan sensorin avulla vauhdin edellä ajavan auton nopeuteen, pitää jarrutusmatkan turvallisena ja myös jarruttaa tarvittaessa. Uhkaavasta vaarasta auto varoittaa varoitusvalolla ja hälytysäänellä. Turvallisuudesta huolehtii seitsemän turvatyynyä, polvityyny mukaan lukien. Niiden ja muun turvallisuuden ansiosta Leon on saanut täydet viisi tähteä Euro NCAP:n testissä. Istuitpa siis missä tahansa Leonissa, matkustat aina turvallisesti. Myös ympäristö nauttii Leonin matkanteosta. Vähäpäästöisiä ja taloudellisia moottoreita tehostaa entisestään Start/Stop-toiminto, joka minimoi tyhjäkäynnin sammuttamalla moottorin ruuhkajonoissa. Esimerkiksi 1.6 TDI CR 110 HP (81 kW) kuluttaa ainoastaan 3,3 l / 100 km ja sen CO2-päästö on vain 87 g/km.

ADAPTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN Auton keulassa olevan sensorin ansiosta auto mukauttaa vauhdin edessä ajavan auton nopeuteen, pitää jarrustusmatkan turvallisena ja myös jarruttaa tarvittaessa. Uhkaavasta vaarasta auto varoittaa hälytysäänellä.


BRAKE & STOP

NEUTRAL

BRAKE & STOP

NEUTRAL

OFF

OFF

CLUTCH ACTIVATED

CLUTCH ACTIVATED

FIRST GEAR

FIRST GEAR

ON

ON START/STOP-TOIMINTO. Start/Stop-toiminto minimoi tyhjäkäynnin sammuttamalla moottorin ruuhkajonoissa. Se myös säästää polttoainetta ja pienentää CO2-päästöjä.

LEON SC


VARUSTELUTASOT REFERENCE / 7 turvatyynyä (kuljettajalla ja matkustajalla,

/ Kauko-ohjattu keskuslukitus, 2 taittuvaa

2 sivuturvatyynyä edessä, turvaverhot edessä

avainta, takaluukun avausmahdollisuus

ja takana), polviturvatyyny kuljettajalla,

kaukosäätöavaimessa

matkustajan turvatyynyn poiskytkentä / iSOFiX / Top Tether -lastenistuimien kiinnityspisteet takaistuimella (2 istuimella)

/ Ajotietokone (sisältäen ulkolämpötilan näytön) / Vaihtosuositusnäyttö / 3.5” mittariston monitoiminäyttö

/ Lukkiutumattomat ABS-jarrut

/ Sisustus ja verhoilu Black

/ ASR-luistonestojärjestelmä

/ Kuljettajan istuimen korkeussäätö

/ ESC elektroninen ajonvakautusjärjestelmä

/ Kahdessa osassa kaadettava takaistuin

/ Rengaspainevaroitin

/ Kuljettajan ja etumatkustajan häikäisysuojassa

/ URBAN 15” 30/1 teräsvanteet ja koristekapselit

peili, kuljettajan häikäisysuojassa korttipidike

/ Comfort-jousitus

/ Mukiteline edessä

/ Kaksoisajovalot (halogeeni) ja päiväajovalot

/ Kuormansidontalenkit tavaratilassa

/ Coming home -saattovalotoiminto ajovaloissa

/ Etuistuinten lämmitys

(manuaalinen)

/ Ajovalonpesimet

/ Manuaalinen ilmastointi

/ Tavaratilan rullaverho¹

/ Tavaratilassa 12 V virran ulosotto + avoimet

/ Mustat kattokaiteet¹

säilytyslokerot vasemmalla ja oikealla

/ Tavaratilan kaksoispohja¹

+1 joustava nauha (oikealla)

/ Lukuvalot takana¹

1

/ Lukuvalot edessä / Sähkösäätöiset ja lämmitteiset ulkopeilit / Tavaratilan valaistus / Media System Touch -audiojärjestelmä

¹ Vain Leon ST.


STYLE REFERENCE-VARUSTELUN LISÄKSI / ERONA / Tasku kuljettajan ja etumatkustajan istuimen selkänojassa / Lokero kuljettajan istuimen alla / Sisustuspaketti (sisustus, verhoilu, 3D mittaristonäyttö, kromipaketti) / Käsijarrukahvan nahkaverhoilu / Keskikyynärnoja edessä / Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä / Nahkaverhoiltu vaihdekepin nuppi / Vakionopeussäädin / DESIGN 16” 30/2 kevytmetallivanteet / Lukuvalot edessä ja takana / 3.5” mittariston monitoiminäyttö Med / Media System Colour -audiojärjestelmä, 5” kosketusvärinäyttö, MP3/WMA/CD, yhdistettävyys USB, SD, aux-in, SD-muistikorttipaikka, 6 kaiutinta / Bluetooth-handsfree ja -audio (A2DP) / Sisustus ja verhoilu Style Black / Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen korkeussäätö / Kuljettajan istuimen ristiselän tuen säätö / Valaistu kannellinen peili kuljettajan ja etumatkustajan häikäisysuojissa / Korotettu keskikonsoli (etukyynärnoja), jossa integroitu säilytyslokero ja mukiteline / Lämmitys-/ ilmastointilaitteen suuttimet takaistuimella / Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin, automaattisesti himmenevä taustapeili / Sumuvalot kulmavalotoiminnolla (täys-LED-ajovalojen (lisävaruste) yhteydessä kulmavalotoiminto integroitu ajovaloon) / Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana (Leon SC:ssä ei takana) / XDS elektroninen tasauspyörästön lukitustoiminto / Hill hold -mäkilähtöavustin / Keskikyynärnoja takana mukitelinein¹ / Takaistuimen selkänojassa läpilastausmahdollisuus (suksiluukku)1 / Takaistuimien selkänojien kaatomahdollisuus tavaratilasta käsin (Easy Back Seat Release)¹ / Krominvärinen lastausaukon suojus¹ / Kattokaiteet (hopeanväriset)¹ ¹ Vain Leon ST.

STYLE

STYLE


FR STYLE-VARUSTELUN LISÄKSI / ERONA / Alumiiniset FR-kynnyslistat etuovissa / Tummennetut takasivulasit ja takaikkuna / SEAT Drive Profile (ohjaustuntuma, kaasupolkimen tuntuma, DSG-vaihteiston ohjelma, ympäristövalaistus ovipaneeleissa, sound actor (sound actor vain 1.8 TSI ja 2.0 TDi 184 hv) / Ulkoiset ja sisäiset FR-yksityiskohdat / Nahkaverhoiltu FR-monitoimiohjauspyörä / Automaattinen Climatronic-kaksialueilmastointi / Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen ristiselän tuen säätö / DYNAMIC 17” 30/2 kevytmetallivanteet / Kromattu kaksoispakoputki / Urheilullinen FR-jousitus

FR

/ LED-takavalot / Ulkopeilien sähköinen pysäköintiasento / 8 kaiutinta / Urheilulliset etuistuimet kangas-/ keinonahkaverhoilulla / Sisustus ja verhoilu FR black

FR


SEAT HUOLENPITOSOPIMUS Huollot ja korjaukset alkaen 38 € kuukaudessa.

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi

aikana käytät. Kaikissa autoosi suoritettavissa huolto- tai

kuukausimaksuja vastaan saat huollattaa ja korjauttaa autoasi

korjaustöissä käytetään luonnollisesti vain laadukkaita

SEAT-merkkihuollossa Suomessa koko sopimuksen

alkuperäisiä SEAT-varaosia. Mikäli sopimuskauden päättyessä

voimassaoloajan. Sopimus tehdään autoon uutena, autokaupan

maksamasi kuukausimaksut ovat suuremmat kuin toteutuneet

yhteydessä tai ensimmäisten viikkojen aikana. Sopimuskausi on

sopimuskulut, erotus maksetaan sinulle takaisin.

kolme vuotta, jonka jälkeen sitä voi jatkaa aina vuoden kerrallaan. Esimerkiksi uuteen SEAT Leon 1.2 TSI -malliin kolmen vuoden ja 45 000 km huolenpitosopimus vain 38€ kuukaudessa. HUOLENPITOSOPIMUKSELLA HALLITSET AINA AUTOSI YLLÄPITOKUSTANNUKSET

VAIVATON • Kaikki huoltopalvelut yhdellä kuukausierällä • Kaikki tärkeimmät palvelut yhdessä paketissa • Sopimus on voimassa kaikissa Suomen SEAT-huolloissa

Huolenpitosopimus takaa sen, että sinulla on aina tarkka tieto

KATTAVA

autosi vuotuisista huoltokustannuksista, jopa kolme vuotta

• Määräaikaishuollot

etukäteen. Sopimus kattaa lähes kaiken. Veroluonteiset maksut,

• Korjaukset

polttoaineet, vakuutukset sekä renkaat jäävät erikseen hoidettaviksi.

TURVALLINEN • Aina sama tasaerä,ei yllättäviä kustannuksia

SEAT HUOLENPITOSOPIMUS ANTAA RAHALLESI PARHAAN VASTINEEN

• Ei riskiä korjauskuluista

Huolenpitosopimusasiakkaana maksat sopimuskauden aikana

• Huolenpitosopimuksen hinta =

vain niistä huoltokuluista ja palveluista, joita sopimuskauden

• Mahdollisuus jälkihyvitykseen korjauskustannusten katto


VERHOILUT

KANGASVERHOILU ONA (SISÄTILA MUSTA) 4 AH

St

ALCANTARA*²  AH PL3

St

KANGASVERHOILU FALSET III¹ / 4  WPS / AH

R

NAHKAVERHOILU MUSTA/HARMAA**²  BJ PL2 / AG PL2

NAHKAVERHOILU BEIGE**5 / 6  LJ PL5

NAHKAVERHOILU MUSTA**²  AH PL1 / CP PL1

St

St

KANGASVERHOILU ONA (SISÄTILAT HARMAA/MUSTA)4 BJ PLE / AG PLE

St

St FR³

ALCANTARA*³  CP PL3

FR

KANGASVERHOILU TECHNY B*³ CP

FR

Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ Vakio  Lisävaruste  * Osa materiaaleista nahkajäljitelmää ** Ompeleet sivuilla. ¹ 5-ovisessa Leon-mallissa vain Reference-varustelutason ja Sport-istuimien yhteydessä. ²5-ovisen ja Leon SC:n Sport-istuimien yhteydessä. ³ 5-ovisen ja Leon SC:n Sport-istuimien yhteydessä punaisilla ompeleilla. 4 Leon SC -mallissa vain Sport-istuimien yhteydessä. 5 5-ovisessa Leon-mallissa Sport-istuimien yhteydessä. 6 Ei saatavana Leon SC -malliin. 7 Driving Assistance Pack:in yhteydessä.


ULKOVÄRIT

WHITE B4B4  PERUSVÄRI

R

ALOR BLUE  E4E4  ERIKOISVÄRI

EMOCION RED  9M9M  PERUSVÄRI

St FR

R

R

I

St FR

St FR

I

NEVADA WHITE  2Y2Y METALLIVÄRI

APOLO BLUE  I4I4  METALLIVÄRI

MONTSANT RED  V0V0  METALLIVÄRI

Haluatko tietää mikä tekee tästä autosta ainutlaatuisen? Skannaa tämä QR-koodi ja voit rakentaa itsesi näköisen SEAT Leonin.

R

R

St FR

St FR

R

I

I

St FR

ESTRELLA SILVER  P5P5 METALLIVÄRI

R

St FR

TOSSA BLUE  R1R1  METALLIVÄRI

TECHNIC GREY  T4T4 METALLIVÄRI

Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ I-TECH /I/

R

St FR

I

BALEA BEIGE  L7L7  METALLIVÄRI

I

PIRINEOS GREY  0C0C  METALLIVÄRI

I

UNIVERSO BLACK  L8L8  METALLIVÄRI

LIMA GREEN¹  I3I3  METALLIVÄRI

R

R

R

St FR

St FR

St FR

R

I

St FR

I


VANTEET URBAN

15" 30/1 

DYNAMIC

17" 30/2  FR

DYNAMIC

DYNAMIC

17" 30/1  St

PERFORMANCE

R

17" 30/3  St

18" 30/1  FR

URBAN

DESIGN

16" 30/1  R

16" 30/2 TITANIUM 

PERFORMANCE

DESIGN

I

18" 30/2 MACHINED  FR

DESIGN

16" 30/1  R

16" 30/2  St


SEAT SEATrecommends suosittelee

SEAT on sitoutunut jatkuvan tuotekehityksen politiikkaan. Sen vuoksi me pidätämme oikeuden tehdä muutoksia väreihin, versioihin ja hintoihin. Siksi tämän esitteen tiedot ovat lähinnä suuntaa-antavia. Samalla, kun SEAT panostaa jatkuvasti varmistaakseen sen, että versiot ovat yhteneviä tämän julkaisun (1.1.2014) kanssa, sinun on hyvä varmistaa viimeisin tieto valtuutetulta SEAT-myyjältäsi. Painotekniikasta johtuen esimerkiksi värit voivat hienoisesti poiketa esitteen väreistä samoin materiaalien ulkonäkö. Olemme suunnitelleet tämän auton kaikkine alkuperäisine osineen ja varaosineen siten että se täyttää kaikki laissa annetut asetukset sekä ympäristövaikutusten minimiehdot kierrätettyjen ja kierrätettäviä materiaalien käyttämisestä. Nämä määrät ovat sellaisia, että saavutetaan ympäristön kannalta suositeltava kierrättämisen ja kuluttamisen tasapaino sekä ympäristöystävällinen laatu.

seat.fi facebook.com/seatfinland

SEAT Leon -esite  

SEAT Leon -esite

SEAT Leon -esite  

SEAT Leon -esite