Page 1

Aitoutta perheellesi. Voimaa elämääsi.


THIEVES HISTORIA รถljysekoituksen


Young Livingin oman eteerisen Thievesöljysekoituksen taustalla on legenda neljästä 1400-luvun Ranskassa eläneestä varkaasta, jotka ryöstelynsä ohella kehittivät erityisen aromaattisen tuoksuyhdistelmän mausteneilikasta, rosmariinista ja muista kasveista.

LEGENDAARISEN YHDISTELMÄN HENGESSÄ LUOTU, Young Livingin ainutlaatuinen Thieves-sekoitus on käytössä kaikissa Thieves-tuotteissamme. Thieves-öljysekoituksessa on käytetty tehokkaita eteerisiä Lemon-, Clove-, Cinnamon Bark-, Eucalyptus Radiata- ja Rosemary-öljyjä, ja se levittää käyttöympäristöönsä aromaattisen ja lämpimän tuoksun. Thieves on ehkäpä kaikkein monipuolisin ja suosituin sekoituksemme, ja se on olennainen raaka-aine kodinpuhdistus- ja hygieniatuotteissamme. Sekoitus korvaa voimakkaat kemikaalit puhtailla eteerisillä öljyillä ja muilla luonnollisilla raaka-aineilla.


THIEVES TEHOJEN -รถljysekoituksen

T UOM I N E N KODI N JOK A I S E E N HUONEESEEN


Thieves on ihanteellinen sekoitus eteerisiä Clove-, Lemon-, Cinnamon Bark-, Eucalyptus Radiata- ja Rosemary-öljyjä, ja sen uskomaton raikkaus sopii kodin jokaiseen huoneeseen! Käytä eteeristä Thieves-öljysekoitusta paikallisesti tai aromaattisesti ja nauti sen virkistävästä ja miellyttävästä tuoksusta tai kokeile käyttää sitä johonkin seuraavista uusista ja hauskoista tavoista: • Raikkautta jaloillesi! Hiero Thieves-öljysekoitusta jalkapohjiisi ennen päivän toimiin ryhtymistä. • Haihduta Thieves-öljysekoitusta diffuuserilla luodaksesi lämpimän ja puhtaan ilmapiirin. • Tehosta Thieves Household Cleaner -tuotteen vaikutusta lisäämällä siihen tippa tai kaksi Thieves-sekoitusta. Eteerinen Thieves+ -öljyravintolisä sisältää luontaisia ainesosia limoneeni, eugenoli ja eukalyptoli. Thieves+ täydentää erinomaisesti maustehyllyä, sillä sitä voi nauttia sisäisesti ruokiin ja juomiin lisättynä tai ravintolisänä. • Lisää 1–2 tippaa Thieves+ -ravintolisää kapseliin osana päivittäistä eteeristen öljyjen käyttörutiiniasi. • Lisää myös tippa yrttiteehen ja muihin kuumiin juomiin herkullisen maun varmistamiseksi. • Mausta NingXia Red -juomaa tipalla Thieves+-sekoitusta, niin saat siihen hieman jouluista makua ja tuoksua.

ETEERINEN THIEVESÖLJYSEKOITUS

ETEERINEN THIEVES+ -ÖLJYRAVINTOLISÄ

# 34 23 0 8

#563108


PIDÄ KOTISI PUHTAANA JA R A I K K A A NA T H I E V E S - S E KOI T U K S E L L A

O lipa kyse e ssä si t t en mat t ojen p uh di st ami nen, ky l py hu o n e e n kaake l ie n kuura a m ine n t ai k ei t t i ön r ai k ast ami nen, t e ho kkaat j a t u r v al l is e t Thieves-t uot t eemme ei vät jät ä si n u a pu l aan .

THIEVES® HOUSEHOLD CLEANER #3 74308 Uud el le en täytö n tu ot enum ero #4 47508 Young Livingin Thieves-sekoituksesta tehonsa saava Thieves Household Cleaner puhdistaa kodin tehokkaasti ilman vaarallisia ainesosia. Miten ikinä tuotetta käytätkin, voit tuntea olosi huolettomaksi, sillä tuote on turvallinen kaikille perheenjäsenille, lemmikit mukaan lukien. Tiivistetty ja monipuolinen koostumus tekee Thieves Household Cleaner -tuotteesta välttämättömän osan kodin puhdistusta.


KÄYTTÖEHDOTUS YLEISPUHDISTUSAINE

TEHOKAS RASVANPOISTO

LASI JA PEILIT

SYVÄPUHDISTAVA HANKAUS

Sekoita korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta 2–3 kupilliseen vettä. Levitä tuotetta runsaasti käyttöpinnalle ja pyyhi sitten pinta puhtaaksi. Lisää korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta 235 millilitraan vettä. Levitä tuotetta kangasliinalla pintaan kerääntyneen rasvan poistamiseksi. Kun pyyhit pinnan puhtaaksi, käytä puhdasta ja kosteaa liinaa. Sekoita korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta, viisi tippaa eteeristä Citrus Fresh -öljysekoitusta ja yksi teelusikallinen valkoviinietikkaa kolmeen kupilliseen vettä. Suihkuta tuotetta ikkunoihin ja lasipintoihin runsaalla kädellä ja pyyhi sitten pinta puhtaaksi nukattomalla liinalla. Sekoita ruokasoodaa ja Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta yhteen paksuksi tahnaksi. Levitä sekoitusta puhtaaseen puhdistusliinaan tai sieneen ja hankaa haluttu pinta huolellisesti. Huuhtele puhtaaksi.

MATTOON TULLEEN TAHRAN PUHDISTUS

Sekoita korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta kuuteen kupilliseen vettä. Suihkuta tuotetta suoraan tahraan ja aseta sitten tahran päälle puhdas liina.

MATON RAIKASTUS

Sekoita korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta yhteen kupilliseen ruokasoodaa. Anna seoksen pysyä paikallaan yön yli, kunnes neste on imeytynyt. Ravistele sen jälkeen mattoa ja imuroi lattia huolellisesti.

”Käytimme Thieves-tuotetta kotitalomme ulkoseinässä olevien puulistojen pesemiseen. Sekoitimme vettä ja 4–5 kupillista Thieves Household Cleaner -tuotetta suuressa suihkepullossa. Lopputulos oli kauniin puhdas , ja näytti aivan siltä, kuin olisimme maalanneet kaikki ulkolistat uudelleen! Mikä parasta: pesun aikana ilmaan ei päässyt vaarallisia kaasuja, pesurätit pysyivät puhtaina ja heitimme veden pois tietäen, että se ei vahingoittaisi nurmikkoa.” —YOUNG LIVING -JÄSEN

Vinkki: Pidä roskasäiliöt puhtaina ja raikkaan tuoksuisina täyttämällä ne vedellä ja 2–3 kupillisella Thieves Household Cleaner -tuotetta. Anna sen vaikuttaa tunnin verran ja huuhtele sen jälkeen huolellisesti.


PUHDISTAMINEN THIEVES -SEKOITUKSEN AVULLA EI OL E KOS KA AN OLLUT NÄIN HE LPPOA Thieves-puhdistustuotteet on valmistettu yksinomaan luontaisista raaka-aineista, joten voit olla levollisin mielin tietäessäsi, että kotisi puhdistuu tehokkaasti ilman voimakkaita kemikaaleja. Laajan tuotevalikoiman ansiosta Thieves-sekoituksen käyttötavat lisääntyvät jatkuvasti!

THIEVES™ LAUNDRY SOAP #534908 Thieves Laundry Soap -pyykinpesuaine puhdistaa pyykkisi hellävaraisesti ja tehokkaasti yhdistelmällä, joka sisältää Young Livingin eteerisiä öljyjä ja luonnollisia puhdistusentsyymejä jättäen vaatteet, vuodevaatteet ja liinavaatteet raikkaan ja puhtaan tuoksuisiksi.


Vinkki: Tee omat tuoksuvat kuivauslakanasi lisäämällä 4–6 tippaa suosimaasi eteeristä öljyä – esimerkiksi Thieves-sekoitusta – pesuliinaan ja kuivaamalla sen vaatteidesi kanssa.

THIEVES™ WASHING-UP LIQUID

THIEVES® SPRAY

#53500 8

Y k s i t tä i n e n #326508 3 p k # 3 2 6 608

Thieves-sekoituksen ja eteeristen Jade Lemon- ja Bergamotöljyjen tehoilla höystetty Thieves Washing-Up Liquid jättää astiat hohtavan kirkkaiksi kasvipohjaisella koostumuksella, joka ei tingi tehokkuudesta.

Tämä kannettava puhdistussuihke on ihanteellinen pienille pinnoille, kuten ovennuppeihin ja kädensijoihin. Pitämällä pullollisen Thieves-sekoitusta käden ulottuvilla kodin useimmin puhdistetuissa huoneissa voit varmistua siitä, että Thieves on aina rinnallasi.


PUHTAAT KÄDET, PU HDA S

OM AT UNTO

Puhtaus ei ole koskaan ollut näin helppoa! Eteerisellä Thieves-öljysekoituksella höystetyt saippuamme ja käsien puhdistusaineemme ovat käteviä ja tehokkaita ja jättävät käsiisi virkistävän ja puhtaan tuoksun – ilman kemikaaleja, voimakkaita puhdistusaineita tai keinotekoisia tuoksuja.

THIEVES® WATERLESS HAND PURIFIER

THIEVES® CLEANSING BAR SOAP

Y k si t t äi nen #3 62 1 0 8 3 pk # 36 22 08 225 m l # 51 42 08

# 3 6 7 908

Thieves Waterless Hand Purifier -tuotetta on täydennetty eteerisellä Peppermint-öljyllä käsienpesua varten. Tuote sopii täydellisesti käsien puhdistamiseen ja raikastamiseen tien päällä ollessasi, sillä tuotteen vedetön koostumus jättää kädet puhtaan tuntuisiksi ja hyväntuoksuisiksi.

Thieves Cleansing Bar Soap yhdistää palmu-, kookospähkinäja oliiviöljyjen ravitsevat ja hoitavat ominaisuudet omaan Thieves-sekoitukseemme ja tarjoaa sinulle näin eteeristen öljyjen tehoilla höystetyn tuotteen käsiesi jokapäiväiseen pesuun.


Thieves Foaming Hand Soap -tuotteella voidaan myös irrottaa tehokkaasti tekstiilien tahroja!

THIEVES® FOAMING HAND SOAP Y ksit t äi nen #3 67 4 0 8 | 3 p k # 3 6 4 3 0 8 Eteerisiä Thieves-, Lemon- ja Orange-öljyjä sekä muita luontaisia raaka-aineita sisältävä Thieves Foaming Hand Soap on hellävarainen ja tehokas vaihtoehto kaupallisille saippuoille.


THIEVES -HAMMASHOITOTUOTTEET SA AVAT HYMYN HUULILLESI Thieves-suunhoitotuotteissa käytetään eteerisiä öljyjämme ja luontaisia raaka-aineita, jotka saavat huulillesi raikkaan ja puhtaan hymyn. Thieves-sekoituksen tehot takaavat sen, että saat tavallisten tuotteiden tehokkuuden ilman ylimääräisiä väri- ja säilöntäaineita.


THIEVES® AROMABRIGHT TOOTHPASTE

THIEVES® DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE

THIEVES® FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH

#3039521

#3744521

#368308

Dentarome Ultra- ja Dentarome

Puhdista hampaasi

Kun olet käyttänyt eteerisillä

Plus -tuotteiden parhaat puolet

hellävaraisesti raikkaalla

öljyillä vahvistettua

yhdistävä Thieves AromaBright

Thieves Dentarome Ultra

hammastahnaamme ja

Toothpasten koostumus tuntuu

Toothpaste -hammastahnalla.

hammaslankaamme,

hampaita pestäessä miellyttävältä

Puhtaista ja turvallisista

viimeistele lopputulos

miellyttävän koostumuksen ja

raaka-aineista valmistettu

Thieves Fresh Essence Plus

raikastaa hengityksen koko

hammastahna puhdistaa

Mouthwash -suuvedellä!

päiväksi. Jätä pois ne raaka-aineet,

pinttymät ja saa hampaasi

Pidä Thieves-suuvesi käden

joita et halua, ja säilytä silti kaikki

näyttämään aiempaa

ulottuvilla, jotta koko perheen

ne tulokset, jotka haluat: tehokkaan

valkoisemmilta. Siinä on

suut puhdistuvat tehokkaasti.

puhdistuksen, hohtavat hampaat ja

myös raikas mintun tuoksu,

raikkaan hengityksen!

joka auttaa raikastamaan hengitystä.

THIEVES® DENTAL FLOSS Yksittäinen #4463560 3 pk #4464560 Thieves Dental Floss on upotettu kahdesti Thievessekoitukseen ja eteeriseen Peppermint-öljyyn kaksinkertaisen raikastusvoiman takaamiseksi! Tämä hammaslanka on myös valmistettu vahvoista kuiduista, jotka eivät rispaannu eivätkä katkea ja jotka liukuvat helposti hankalissakin hampaankoloissa.

THIEVES® MINTS #5138550 Thieves Mints sisältää Thieves-sekoituksen ja eteerisen Peppermint-öljyn tehot ja tarjoaa sokerittoman vaihtoehdon hengityksen raikastamiseksi.

Vinkki: Laita tippa Thieves+ -tuotetta hammasharjaasi joko ennen hampaiden pesua tai sen jälkeen.


Y K S I L EG E N DA A R I N E N KO O ST U M U S ,

NIIN MONTA KÄYTTÖTARKOITUSTA

Monipuolinen Thieves puhdistaa tehokkaasti niin kodin pinnat kuin vaatteet, astiat, kädet ja hampaatkin. Lukuisten tuotteidemme (joista kullakin on lukemattomia käyttötapoja) johdosta olemme ylpeitä voidessamme tehdä osuutemme maailman muuttamiseksi hieman puhtaammaksi paikaksi yksi Thieves-tuote kerrallaan.


Saat kuukausittain automaattisesti Thieves-suosikkisi ja muut Young Living -tuotteet sekä

ESSENTIAL REWARDS -palkintoja!

Tämä

mukautettavissa

oleva

kuukausittainen

asiakkuusohjelma takaa sen, että Young Living -suosikkituotteesi ovat

aina

ulottuvillasi,

tarjoaa

mahtavia

toimitus-

ja

tuotealennuksia sekä antaa sinulle mahdollisuuden kerätä pisteitä, joita voi käyttää ilmaistuotteiden lunastamiseen.

Aloita jäsenyytesi käymällä osoitteessa YoungLiving.com.


Lue lisää Thieves-öljysekoituksesta ja muista ainutlaatuisista eteerisistä öljyistä, sekoituksista ja tuotteista osoitteessa YoungLiving.com.

Meistä on tärkeää varjella planeettaamme. Ensiluokkainen tuotantoprosessimme valmistaa maailman puhtaimmat öljyt.

Kutsumme prosessia nimellä ®

Se ei ole vain iskulause – se on kutsumuksemme.

Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London W4 5YS • YoungLiving.com #349040 FI v.1

Thieves Booklet – FI  
Thieves Booklet – FI