Page 1


vlekkeloos IS ALS JE MAKE-UP!

VOOR EEN DAG DIE NET ZO

Een slimme vrouw sluit nooit compromissen als het aankomt op schoonheid. Daarom bestaat Savvy Minerals by Young Living™ uit enkel de beste ingrediÍnten.

Savvy Minerals cosmetica is gekleurd met natuurlijk verkregen mineralen die voldoen aan de ingredientnormen van Young Living. Dit betekent

geweldige, geconcentreerde kleuren.

Onze poeders zijn

vrij van bismut en talk

Deze goedkope vulstoffen zijn mogelijk schadelijk voor de huid en worden door andere merken wel gebruikt.

De Savvy Minerals by Young Living make-uplijn bestaat uit

Savvy Minerals is net als onze

poeders op basis van mineralen

andere producten ontwikkeld met

die gemaakt zijn van fijnkorrelige

oog voor

mica. Dit zorgt ervoor dat de producten

egaal en vlekkeloos aangebracht kunnen worden.

2

kwaliteit, puurheid en veiligheid.


TIPS en TRUCS Laat je niet intimideren door professionele technieken! Met deze tips en trucs contour je in een mum van tijd je gezicht.

Breng foundation aan zoals

Gebruik de Blush Brush om

je dat altijd doet.

bronzer op de jukbeenderen aan te brengen. Begin op het midden van de wang en veeg in de richting van de bovenkant van het oor.

Breng bronzer aan langs de

Zorg voor contrast met

haarlijn – focus op de slapen

foundation die een tint

– en op de kaaklijn om vorm

lichter is dan je normale

en dimensie te creëren.

kleur. Breng de foundation

Maak je neus sprekender

aan op het midden van het

door de zijkanten en het

voorhoofd, onder de ogen,

topje te contouren.

op het uitstekende deel van de jukbeenderen, de cupidoboog en het midden van de neus en kin.

Gebruik een schone kwast en twee pompjes Misting Spring om de bronzer en foundation voorzichtig te vervagen en scherpe, onnatuurlijke lijnen te verwijderen.

Maak de look af met een dun laagje blush voor een natuurlijke blos.


UW

essentiële BEAUTYTOOLS B RU S H S E T

#21257

4


Deze hoogwaardige kwasten met synthetische vezels zijn speciaal gemaakt om een optimale hoeveelheid product op te nemen. Zo kunnen de producten makkelijk aangebracht worden en is er altijd sprake van een prachtig eindresultaat.

E Y E SH ADO W BRUSH Gebruik voor het aanbrengen van oogschaduw en het vormen van de wenkbrauwen

B LENDING BR USH Gebruik om oogschaduw te vervagen Kan ook worden gebruikt voor contouren

F OU NDATIO N BRUSH Gebruik om foundation aan te brengen Kan ook worden gebruikt voor de bronzer

B LU SH BR U SH Gebruik om blush en bronzer aan te brengen

V E I L BR U SH Gebruik om Diamond Dust Veil finishing poeder aan te brengen

5


Spray

EROP LOS!

MI S T I NG S P R AY Ga voor een vlekkeloze finish met de Savvy Minerals Misting Spray. Savvy Mnerals Misting Spray met huidvriendelijke etherische oliën – Geranium, Lavender en Rose – geeft je vertrouwen een boost en verzorgt, verzacht en verfrist de huid. Spray het product op je Young Living kwasten voordat je poeder aanbrengt voor een meer geconcentreerde

#22522

kleur of gebruik de spray als laatste stap in je Savvy Minerals routine voor een stralende finish.

Gebruiksaanwijzing ••

Breng 2-3 pompjes van de Misting Spray aan op een make-up kwast. Veeg voorzichtig het teveel aan spray weg. Breng de make-up aan op de kwast. Breng vervolgens de make-up aan op je gezicht. Herhaal indien gewenst deze stappen.

••

Een specifieke gebruiksaanwijzing voor Savvy Minerals Foundation is te vinden op pagina 7. Raadpleeg voor een ‘dramatische’ Savvy Minerals Eyeliner pagina 11.

6


VIND je match FOUNDAT I O N Geruik onze veelzijdige Savvy Minerals

100 - Cool No. 1

101 - Cool No. 2

102 - Cool No. 3

#22508

#22509

#22510

200 - Warm No. 1

201 - Warm No. 2

202 - Warm No. 3

#22505

#22506

#22507

Foundation, die lang mooi blijft zitten, als basis voor een oogverblindende look. De foundation is makkelijk aan te brengen in meerdere lagen en je kunt dus kiezen voor een dun laagje of volledige dekking. De foundation past mooi bij elke huidskleur en verhult onvolmaaktheden en vlekjes. 300 - Dark No. 1

301 - Dark No. 2

302 - Dark No. 3

303 - Dark No. 4

#22511

#22512

#22513

#22514

Gebruiksaanwijzing 1. Spray 2-3 keer met de Savvy Minerals Misting Spray op je Foundation Brush. 2. Doe een kleine hoeveelheid Savvy Minerals Foundation in het deksel. 3. Dep de kwast in de foundation. 4. Tik de kwast op de rand van het deksel om overtollige poeder te verwijderen. 5. Breng de poeder met ronddraaiende bewegingen aan op het gezicht. Herhaal stap 1-4 als je een volledige dekking wenst.

7


EEN DROMERIGE gloed B RONZER Krijg een natuurlijke, zongebruinde gloed met deze poeder. Savvy Minerals Bronzer is geschikt voor zowel koele als warme ondertonen en zorgt voor een dramatische contour of een subtiele kleur.

500 - Crowned All Over

501 - Summer Loved

#22495

#22492

Gebruiksaanwijzing 1. Spray twee keer met de Savvy Minerals Misting Spray op je Blush Brush en veeg voorzichtig de overtollige spray af. 2. Doe een kleine hoeveelheid Savvy Minerals Bronzer in het deksel. 3. Dep de Blush Brush in de poeder. Tik de kwast op de rand van het deksel om overtollig poeder te verwijderen. 4. Breng de bronzer aan daar waar de zon de huid zou kleuren of daar waar je graag 8

wat meer kleur wilt. Zie pagina 3 voor meer informatie.


STRAAL MET blush B LUSH Onze blush is makkelijk aan te brengen en geeft je een perfecte blos die de hele dag blijft zitten! Of je nu op zoek bent naar een romantische blos of een jeugdige uitstraling –je huid zal er stralend en gezond uitzien met onze Savvy Minerals Blush.

504 - Smashing

503 - I Do Believe You're Blushin'

502 - Passionate

#22491

#22489

#22490

Gebruiksaanwijzing 1. Doe na het aanbrengen van de foundation de Savvy Minerals Blush in het deksel. 2. Dep de Blush Brush in de poeder. 3. Breng de blush aan op de appeltjes van uw wangen richting de jukbeenderen en slapen.

9


LAAT JE OGEN stralen

E YESH ADOW

Laat je ogen stralen met Savvy Minerals Eyeshadow! Met de diepe en veelzijdige kleuren kun je verschillende looks creeĂŤren; van natuurlijk tot opvallend!

400 - Best Kept Secret

401 - Residual

402 - Wanderlust

403 - Spoiled

Mat #22499

Glans #22500

Glans #22503

Glans #22502

404 - Crushin'

405 - Determined

406 - Diffused

407 - Unscripted

Glans #22498

Glans #22497

Mat #22496

Mat #22556

Gebruiksaanwijzing 1. Dep de Eyeshadow Brush in de Savvy Minerals Eyeshadow. 2. Tik de kwast voorzichtig aan om overtollige oogschaduw te verwijderen. 3. Breng aan op de oogleden. Breng meerdere lagen aan voor een diepere kleur of 10

vervaag de oogschaduw.


DE finishing touch

E YELI NER

Savvy Minerals Eyeliner bevat ingrediĂŤnten op basis van mineralen en is uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Het product blijft lang zitten, bevat veel pigment en is veelzijdig.

Gebruiksaanwijzing KIES VOOR SUBTIEL 1. Breng Savvy Minerals Eyeliner droog aan voor een subtiele, alledaagse look. 2. Doe de gewenste hoeveelheid poeder in het deksel, dip de kwast erin en tik de kwast tegen het deksel om de overtollige oogschaduw te verwijderen.

Eyeliner 408 - Jet Setter #22504

3. Begin in de binnenste ooghoek. Breng de oogschaduw aan op de bovenkant van de wimperlijn en werk naar buiten toe.

SMOKEY EYES 1. Voor een smokey look breng je de eyeliner droog aan. Vervaag de eyeliner met het uiteinde van een sponsapplicator, wattenstaafje of Eyeshadow Brush.

D E D R A M AT I S C H E L O O K 1. Spray Savvy Minerals Misting Spray op een eyelinerkwast of maak de kwast nat met water en knijp het teveel uit zodat de kwast vochtig is. 2. Dep de kwast in de eyelinerpoeder. 3. Begin in de binnenste ooghoek, breng de poeder aan op de wimperlijn en werk naar buiten toe. 4. Je kunt Savvy Minerals Eyeliner ook op de onderste wimperlijn aanbrengen voor een gedurfdere look.

11


MAGISCHE multitasker! EYELINER OOGSCHADUW WENBRAUWVULLER

Multitasker 409 - Dark Brown #22523

MULTI TAS KE R De laatste stap is het accentueren en benadrukken van je ogen. Onze goed gepigmenteerde Savy Minerals Multitasker doet het werk van drie producten: eyeliner, oogschaduw en wenkbrauwvuller!

Gebruiksaanwijzing 1. Doe een kleine hoeveelheid Savvy Minerals Multitasker in het deksel. 2. Dep de kwast in de Multitasker poeder en tik de kwast tegen het deksel om de overtollige poeder te verwijderen. 3. Breng de poeder aan waar nodig. Je kunt meerdere lagen aanbrengen of de kleur vervagen. Eyeliner: breng droog aan op de wimperlijn voor een subtiele look, of nat voor een meer dramatische look. Oogschaduw: breng aan op de oogleden om de ogen te laten spreken. Wenkbrauwvuller: gebruik de kleine kwast om je wenkbrauwen donkerder te kleuren of op te vullen. Volg hierbij de natuurlijke vorm van je wenbrkauwen. 12


EEN vleugje PERFECTIE VEIL Gebruik Savvy Minerals Veil in Diamond Dust voor een onweerstaanbare finish en stralende look. Het product zorgt voor highlight en verhult fijne lijntjes en poriĂŤn. De poeder blijft lang zitten en absorbeert overtollig vet zodat je foundation de hele dag mooi blijft! Veil 505 - Diamond Dust #22524

Gebruiksaanwijzing 1. Doe een kleine hoeveelheid Savvy Minerals Veil in het deksel. 2. Dep je droge Veil Brush in de poeder en tik de kwast om de overtollige poeder te verwijderen. 3. Breng lichtjes aan op het gehele gezicht voor een zachte look.

13


LIPPENSTIFT VOOR ELKE gelegenheid L I P S T IC K Geef kleur aan je lippen! Savvy 602 - Daydream #22519

Minerals Lipstick is makkelijk aan de brengen dankzij de zachte textuur. De lippenstift hydrateert en laat je lippen voller lijken.

604 - Wish #22520

Gebruiksaanwijzing 1. Hydrateer je lippen met Young 605 - Uptown Girl #22521

Living Lip Balm. Lijntjes vervagen en je lippen lijken gladder (optioneel). 2. Breng Savvy Minerals Lipstick aan totdat je tevreden bent met de

603 - On A Whim #22567

14

dekking.


HOUD VAN JE

lip gloss

LI P G LO S S Eenvoudig maar geweldig! Onze natuurlijke Savvy Minerals Lip Gloss geeft kleur en glans in een mum van tijd. Deze lipgloss geeft je lippen een natuurlijke glans of een meer dekkende kleur.

Gebruiksaanwijzing 1. Gebruik deze lipgloss voor een natuurlijke look of breng de lipgloss aan over Savvy Minerals Lipstick voor een meer dramatische look.

601 - Embrace

600 - Abundant

#22515

#22517

15


Ga naar YoungLiving.com voor meer informatie over Savvy Minerals en andere exclusieve etherische oliĂŤn, melanges en producten.

Neem voor meer informatie contact op met dit lid van Young Living:

Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London W4 5YS #24598 NL v.1