{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1


OLKOON PÄIVÄSI YHTÄ

onnistunut KUIN MEIKKISI!

Fiksun naisen ei tule koskaan tinkiä laadusta kauneuden vuoksi. Sen takia Savvy Minerals by Young Living™ -kosmetiikkatuotteet sisältävät vain laadukkaimpia huipputason raaka-aineita.

Savvy Minerals -kosmetiikkatuotteet on pigmentoitu luontaisilla mineraaleilla, jotka täyttävät Young Livingin erittäin tiukat raakaaineiden laatustandardit ja tarjoavat

upeat ja luonnolliset värit. .

Savvy Minerals llby Young Living -mineraalimeikeissä käytetään

ei ole käytetty vismuttia ja talkkia jotka ovat halpoja ja heikkolaatuisia täyteaineita.

Kaikkien muiden tuotteidemme

hienoksi jauhettua mica

tapaan Savvy Minerals on luotu

mineraalia, minkä ansiosta

tavoitteenaan

tuotteen levittäminen käy helposti ja saumattomasti. 2

Mineraalimeikeissämme

laatu, puhtaus ja turvallisuus.


VINKKEJÄ ja VIHJEITÄ Älä anna ammattimaisen tekniikan säikäyttää! Tartu rohkeasti meikkisiveltimeen ja opettele näiden vinkkien avulla luomaan täydellinen contour-meikki.

Levitä kasvoille meikkipohja

Levitä Blush Brush

tavalliseen tapaan tasaiseksi

-poskipunasiveltimellä

meikin pohjaksi.

kevyesti aurinkopuuteria poskiluita myöten posken keskeltä korvan yläosaa kohti.

Luo kasvoille muotoja ja

Lisää varjostusten kontrastia

varjostuksia levittämällä

astetta vaaleammalla

aurinkopuuteria hiusrajaan

meikkipohjalla. Levitä

erityisesti ohimoiden

vaaleampaa sävyä otsaan,

kohdalla ja leukalinjaa

silmien alapuolelle,

myöden. Varjosta nenää

poskipäihin, amorinkaareen,

lisäämällä contouringia sen

leukaan ja nenän päälle sen

sivuille ja nenänpäähän.

vartta pitkin.

Häivytä kaikki

Viimeistele meikki lisäämällä

aurinkopuuterin rajat puhtaalla meikkisiveltimellä ja kahdella suihkautuksella Misting Spray -suihketta niin että lopputulos on luonnollisen näköinen.

luontaista hehkua kevyellä poskipunalla.


Oleelliset

KAUNEUDENHOITOVÄLINEET

B RU S H S E T

#21257

4


Nämä laadukkaat, synteettisistä kuiduista valmistetut siveltimet on tehty varta vasten Savvy Minerals -tuotteita varten, joten niihin voidaan upottaa juuri sopiva määrä meikkituotetta. Näin meikin levitys on helppoa, ja lopputulos on kaunis joka kerralla.

E Y E SH ADO W BRUSH Käytä luomivärin levittämiseen ja kulmien korostamiseen

B LENDING BR USH Käytä luomivärin häivyttämiseen Voidaan käyttää myös varjostukseen

F OU NDATIO N BRUSH Käytä meikkipohjan levittämiseen Voidaan käyttää myös aurinkopuuterin kanssa

B LU SH BR U SH Käytä poskipunan ja aurinkopuuterin levittämiseen

V E I L BR U SH Käytä Diamond Dust Veil -viimeistelypuuterin levittämiseen

5


NOPEA suihkautus! MI S T I NG S P R AY Savvy Minerals Misting Spray -suihkeella saat haluamasi virheettömän lopputuloksen. Savvy Minerals Misting Spray sisältää ihoa helliviä eteerisiä öljyjä, kuten Geranium, Lavender ja Rose. Sen tuoksu luo itsevarmuutta, ja sen koostumus ravitsee, rauhoittaa ja virkistää ihoa. Vahvista väriä suihkauttamalla sitä Young Living -meikkisiveltimiin ennen mineraalimeikkien levittämistä

#22522

tai käytä Savvy Minerals -meikin raikkaaseen ja hohtavaan viimeistelyyn.

Käyttöohje ••

Suihkuta Misting Spray -suihketta 2–3 kertaa meikkisiveltimeen ja pyyhi ylimääräinen kosteus pois. Poimi mineraalimeikkiä siveltimeen. Levitä mineraalimeikkiä kasvoille haluamaasi kohtiin ja levitä tarvittaessa toinen kerros.

••

Katso tarkat Savvy Minerals Foundation -meikkipohjan käyttöohjeet sivulta 7 ja dramaattisen Savvy Minerals Eyeliner -rajausvärin käyttöohjeet sivulta 11.

6


LÖYDÄ se oikea FOUNDAT I O N Käytä monikäyttöistä ja pitkäkestoista Savvy Minerals Foundation -meikkipohjaa virheettömän tyylisi

100 - Cool No. 1

101 - Cool No. 2

102 - Cool No. 3

#22508

#22509

#22510

200 - Warm No. 1

201 - Warm No. 2

202 - Warm No. 3

#22505

#22506

#22507

perustana. Sen pehmeä, kerrostettava koostumus tekee siitä helpon levittää joko kevyttä tai täysin peittävää meikkiä varten. Se sopii hyvin kaikille ihon sävyille ja peittää ihon virheitä ja epätasaisuuksia.

Käyttöohje

300 - Dark No. 1

301 - Dark No. 2

302 - Dark No. 3

303 - Dark No. 4

#22511

#22512

#22513

#22514

1. Suihkuta Savvy Minerals Misting Spray -suihketta 2–3 kertaa Foundation Brush -siveltimeen. 2. Ripottele pieni määrä Savvy Minerals Foundation -meikkipohjaa kanteen. 3. Pyöritä sivellintä meikkipohjassa. 4. Karista ylimääräinen aines pois napauttamalla sivellintä kannen reunaan. 5. Levitä meikkipohjaa kasvoihin pyörivin liikkein, ja kerrosta toistamalla vaiheet 1–4.

7


SAAT hehkun JONKA HALUAT B RONZER Luo kauniisti päivettynyt ja luonnollinen hehku tällä mica mineraalipuuterilla. Savvy Minerals Bronzer -aurinkopuuterin kerrostettava koostumus sekoittuu kauniisti niin lämpimiin kuin viileisiin pohjasävyihin, ja luo näin dramaattisen varjostuksen tai hienovaraisen värin häivähdyksen.

500 - Crowned All Over

501 - Summer Loved

#22495

#22492

Käyttöohje 1. Suihkuta kaksi suihkausta Savvy Minerals Misting Spray -suihketta Blush Brush -siveltimeen, ja pyyhi hellästi liika kosteus pois. 2. Ripottele pieni määrä Savvy Minerals Bronzer -aurinkopuuteria rasian kanteen. 3. Pyöritä Blush Brush -sivellintä puuterissa, ja karista ylimääräinen aines pois napauttamalla sivellintä kannen reunaan. 4. Levitä aurinkopuuteria alueille, joille aurinko tavallisesti osuisi, tai joille haluat luoda sel-keän contour-meikin. Katso tarkat ohjeet si-vulta 3. 8


KIRKASTA ILMETTÄSI

poskipunalla B LUSH

Helposti levitettävä poskipuna antaa iholle täydellisen hehkun, joka kestää koko päivän! Savvy Minerals Blush -poskipunan avulla luot ihollesi romanttisen ruusunpunaisen tai nuorekkaan valoisan, terveen hehkun.

504 - Smashing

503 - I Do Believe You're Blushin'

502 - Passionate

#22491

#22489

#22490

Käyttöohje 1. Meikkipohjan levittämisen jälkeen ripottele Savvy Minerals Blush -poskipunaa rasian kanteen. 2. Pyöritä Blush Brush -sivellintä poskipunassa. 3. Levitä poskipäille ja häivytä ulospäin kohti poskiluuta ja ohimoita.

9


LUO SILMIISI

kimallusta

E YESH ADOW

Lisää korostusta ja dramatiikkaa Savvy Minerals Eyeshadow -luomivärillä! Monipuolisilla sävyillä ja väreillä saat haluamasi lopputuloksen, olipa se sitten luonnollinen tai näyttävä.

400 - Best Kept Secret

401 - Residual

402 - Wanderlust

403 - Spoiled

Matta #22499

Hohtava #22500

Hohtava #22503

Hohtava #22502

404 - Crushin'

405 - Determined

406 - Diffused

407 - Unscripted

Hohtava #22498

Hohtava #22497

Matta #22496

Matta #22556

Käyttöohje 1. Upota Eyeshadow Brush -sivellin Savvy Minerals Eyeshadow -luomiväriin. 2. Poista ylimääräinen aines napauttamalla sivellintä. 3. Levitä silmäluomiin ja kerrosta tai sekoita, kunnes saat haluamasi tuloksen. 10


VIIMEISTELE E YELI NER

vaivatta

Mineraalipohjaisista raaka-aineista valmistettu Savvy Minerals Eyeliner -rajausväri sopii mainiosti herkälle iholle. Siinä on runsaasti pitkäkestoista pigmenttiä, joten se sopii kaikenlaisille tyyleille neutraalista dramaattiseen.

Käyttöohje PEHMEÄ TYYLI 1. Pehmeän arkityylin saat levittämällä Savvy Minerals Eyeliner -rajausvärin kuivana. 2. Kopauta haluttu määrä jauhetta korkkiin, upota sivellin jauheeseen ja karista ylimääräinen jauhe napauttamalla siveltimen vartta kevyesti kannen reunaa vasten.

Eyeliner 408 - Jet Setter #22504

3. Levitä rajausväriä ripsien tyveen aloittaen silmän sisäkulmasta ja edeten kohti ulkonurkkaa.

SMOKY EYES 1. Kun haluat Smoky Eye -silmämeikin, tee ensin rajaus kuivalla rajausvärillä ja häivytä sitä sitten sienipäisellä siveltimellä, pumpulipuikolla tai Eyeshadow Brush -siveltimellä.

D R A M A AT T I N E N T Y Y L I 1. Suihkauta Savvy Minerals Misting Spray -suihketta rajaussiveltimeen tai kostuta sivellin vedessä ja purista ylimääräinen kosteus pois niin että sivellin jää kosteaksi. 2. Upota sivellin hellästi rajausväriin. 3. Levitä rajausvärin ripsien tyveen aloittaen silmän sisäkulmasta ja edeten kohti ulkonurkkaa. 4. Voit levittää Savvy Minerals Eyeliner -rajausväriä myös alaluomeen räväkkää tyyliä varten.

11


MAAGINEN Multitasker! RAJAUSVÄRI LUOMIVÄRI KULMIEN MUOTOILU

Multitasker 409 - Dark Brown

MULTI TAS KE R

#22523

Tyylin kruunaa silmien muotoa ja kauneutta korostava silmämeikki. Syvä ja tumma Savvy Minerals Multitasker - monikäyttötuote sisältää runsaasti pigmenttiä ja voit käyttää sitä rajausvärinä, luomivärinä ja lisäksi kulmien muotoiluun!

Käyttöohje 1. Ripottele pieni määrä Savvy Minerals Multitasker -jauhetta rasian kanteen. 2. Upota sivellin Multitasker-jauheeseen, ja karista ylimääräinen aines pois napauttamalla sivellintä kevyesti kannen reunaa vasten. 3. Levitä kevyesti haluamiisi kohtiin. Kerrosta ja sekoita väriä tarpeen mukaan. Rajausväri: Voit luoda hienostuneen ilmeen levittämällä jauhetta kuivana ripsien tyveen tai tarkan ja dramaattisen rajauksen levittämällä jauhetta kostutettuna. Luomiväri: Levitä luomivakoon tuomaan syvyyttä. Kulmien Muotoilu: Tummenna ja täytä kulmia pienellä siveltimellä kulmien luonnollista muotoa mukaillen. 12


TÄYDELLISYYDEN

kosketus

VEIL Viimeistele virheetön ja valovoimainen tyyli Savvy Minerals Veil Diamond Dust -viimeistelypuuterilla. Veil-puuterin valoa heijastava koostumus levittyy tasaisesti, korostaa kasvoja ja häivyttää pieniä juonteita ja ihohuokosia. Tuloksena on kuulas ja virheetön viimeistely. Tämä pitkäkestoinen puuteri imee ylimääräistä talia, jolloin meikkipohja pysyy paikallaan ja ihosi näyttä säteilevältä koko päivän!

Veil 505 - Diamond Dust #22524

Käyttöohje 1. Ripottele pieni määrä Savvy Minerals Veil -puuteria rasian kanteen. 2. Pyöritä Veil Brush -sivellintä puuterissa, ja karista ylimääräinen aines pois. 3. Puuteroi kasvot kokonaan kevyesti, jotta saat pehmeän lopputuloksen.

13


HUULIPUNA

jokaiseen tyyliin L I P S T IC K Anna huulillesi juuri oikea määrä 602 - Daydream #22519

runsasta väriä, kiiltoa ja täyteläisyyttä! Savvy Minerals Lipstick -huulipuna levittyy huulille tasaisesti, ja sen täyteläinen koostumus korostaa luonnollista kauneuttasi kosteuttamalla huulia ja samalla saa ne näyttämään

604 - Wish #22520

täyteläisemmiltä.

Käyttöohje 1. Kosteuta huuliasi Young Living Lip

605 - Uptown Girl #22521

Balm -huulivoiteella, joka tasoittaa ja pehmentää huulia (valinnainen). 2. Levitä Savvy Minerals Lipstick -huulipunaa huuliin, kunnes saat haluamasi voimakkuuden.

603 - On A Whim #22567

14


HALTIOIDU huulikiillostasi LI P G LO S S Yksinkertainen, mutta upea! Luonnollisista raakaaineista valmistettu Savvy Minerals Lip Gloss -huulikiilto tuo huuliisi väriä ja kiiltoa muutamalla hipaisulla. Se levittyy täydellisesti ja antaa luonnollisen, kevyen tai puolipeittävän värin.

Käyttöohje 1. Käytä tätä upeaa huulikiiltoa sellaisenaan luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi tai luo dramaattisempi tyyli levittämällä sitä Savvy Minerals Lipstick -huulipunan päälle.

601 - Embrace

600 - Abundant

#22515

#22517

15


Lue lisää Savvy Minerals -tuotteista ja muista ainutlaatuisista eteerisistä öljyistä, sekoituksista ja tuotteista osoitteessa YoungLiving.com.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyden tähän Young Living -jäseneen:

Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London W4 5YS #24601 FI v.1

Profile for Young Living Europe

Savvy Minerals Booklet – FI  

Savvy Minerals Booklet – FI  

Profile for yleurope