Ghid de produse 2019 – RO

Page 1

GHID DE PRODUSE 2019


B ine ai v enit în

YO U N G L I V I N G ! Misiunea noastră este de a aduce uleiuri esențiale pure, autentice în fiecare cămin din lume. Oamenii din toată lumea caută soluții pentru a-și îmbunătăți starea de bine- în mod fizic, spiritual, emoțional, mental și financiar. Mă bucur mult că te avem pe tine ca membru Young Living, nu numai pentru că vei descoperi puterea misiunii noastre pentru tine, dar și pentru că ne ajuți să o împărtășim cu cei din jurul tău. Oamenii pot fi liberi în momentul în care sunt bine și au abilitatea de a călători, preda și de a dărui celor în nevoie. Young Living oferă oricui, oriunde, oportunitatea de a face exact asta: de a fi bine, de a descoperi adevăratul lor potențial și de a trăi o viață cu un scop. Mă bucur așa de mult să văd familii, și părinți și copii, uninduse pentru a profita de această oportunitate de a descoperi beneficiile incredibile ale acestor produse pentru ei înșiși. Acesta este un timp minunat pentru dezvoltare. În calitate de lider mondial în domeniul uleiurilor esențiale, oferim uleiuri esențiale pure și produse naturale prin programul nostru brevetat Seed to Seal și prin cei trei piloni ai săi: Aprovizionare, Știință și Standarde. Poți fi parte a acestui proces vizitând fermele deținute de noi și cele partenere din toată lumea. Invitând

membrii ca tine să participe în standardele noastre unice, oferim o privire de aproape la ceea ce este pasiunea noastră pentru calitate; ne bucurăm că putem împărtăși cu tine ceea ce iubim. Acest Ghid de produse reprezintă mai mult de 20 de ani de dedicare în a te ajuta pe tine să găsești libertatea unei vieți plină de bunăstare, exact așa cum ți-ai imaginat-o. Noi toți cei de la Young Living am muncit din greu pentru a-ți oferi produse pe bază de uleiuri esențiale, sigure și eficiente, pentru ca tu să poți înlocui chimicalele dure găsite în majoritatea căminelor și birourilor. Acest ghid convenabil, cuprinzător este conceput pentru a te ajuta să găsești rapid ceea ce cauți și pentru a găsi produse noi pe care încă nu le-ai încercat. Produsele noastre sunt aici pentru a te ajuta să îți găsești calea spre libertate și spre bunăstare. Este timpul ca să experimentezi beneficiile esențelor pure din natură. Aceste produse sunt concepute pentru fiecare parte a vieții tale, pentru a-ți susține organismul, pentru a calma spațiile aglomerate din jurul tău și pentru a-ți înălța sufletul. Citește în continuare, descoperă noi favorite și transmite și altora pasiunea ta pentru Young Living.

M A RY Y O U N G ,

Co-fondator și Director Executiv Young Living


CUPRINS 03. Scopul nostru 05. Seed to Seal 07. Fermele noastre 21. Fundatia Young Living „D. Gary Young” 23. 5x5

77. MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII ȘI A SILUETEI

25. Ce sunt uleiurile esențiale?

79. NingXia Red

25. Cum se folosesc uleiurile esenţiale

81. Slique 82. Nutriție de bază

27. P RO D U S E P E B A Z Ă DE ULEIURI ESENȚIALE

86. Gătit sănătos

87. F RU M U S E Ț E

29. Uleiuri esenţiale simple

89. Savvy Minerals

39. Suplimente alimentare cu uleiuri esențiale Plus

97. Îngrijirea tenului

95. ART

43. Amestecuri de uleiuri esențiale 52. Roll-on-uri cu uleiuri esențiale 53. Uleiuri pentru masaj 54. Colecții de uleiuri esențiale 55. Aromatizatoare pentru uleiuri esențiale 57. Accesorii pentru uleiuri esențiale

99. P R O M O VA R E A STILULUI DE VIAȚĂ YL 102. Essential Rewards

59. TU ȘI CĂMINUL TĂU

103. Seturi Starter 106. Educație 107. Indice

61. Thieves 65. KidScents 67. Seedlings 69. Săpunuri și geluri de baie 71. Îngrijire corporală 73. Îngrijirea părului 74. Colecția Provence

Pentru cele mai actualizate informații despre prețuri și privind disponibilitatea produselor, consultă Secțiunea Produse de pe YoungLiving.com.

Facebook.com/YoungLivingEurope Instagram.com/YoungLivingEuropeEO Twitter.com/YLEOEurope


SCOPUL

NOSTRU

Young Living este o marcă de produse de uz casnic cu renume mondial, venerată și respectată pentru nenumăratele beneficii pe care le aduce umanității. Oferind cele mai pure uleiuri esențiale și produse pe bază de uleiuri din lume, alături de angajamentul nostru entuziast de a ajuta tot mai mulți oameni să obțină starea de bine în toate aspectele vieții lor, suntem protagoniștii mișcării moderne pentru promovarea uleiurilor esențiale. Se pregătește o revoluție globală a stării de bine, orientată spre rezultate, iar Young Living este în fruntea tuturor.

Fort Nelson, British Columbia, Canada Londra, Regatul Unit

Calgary, Alberta, Canada Naples, Idaho, SUA

St. Maries, Idaho, SUA

Simiane-la-Rotonde, Franța

Split, Croația

White Swan, Washington, SUA Lehi, Utah, SUA

Mona, Utah, SUA

Brampton, Ontario, Canada

Tokyo, Japan

Manolovo, Bulgaria

Tabiona, Utah, SUA Muscat, Oman

Mexico City, Mexic Victoria, Mexic Big Island, Hawaii, USA

Hong Kong, China

Guangzhou, China

Ciudad Victoria, Tamaulipas, Mexic

Taipei City, Taiwan

Regiunea Bicol, Filipine Taguig, Insulele Filipine

Chongon (Guayaquil), Ecuador Guayaquil, Ecuador

Kuala Lumpur, Malaezia Singapore

Taitung, Taiwan

Manila, Filipine Darwin, Australia

Jakarta, Indonesia

Kununurra, Australia Cape Town, Africa de Sud Tatham, Australia Sydney, Australia

Sediul central Young Living

Fermă sau distilerie Young Living

Birourile internaționale ale firmei Young Living

Fermă sau distilerie parteneră a Young Living

VIZIUNEA NOASTRĂ

Este aceea de a aduce uleiurile esențiale Young Living în fiecare cămin din fiecare colț al lumii.


MISIUNEA NOASTRĂ Young Living Essential Oils își îndeplinește cu grijă și responsabilitate menirea de a duce mai departe energia supremă a naturii vii -uleiurile esențiale- prin promovarea unei comunități tămăduitoare și descoperire continuă, devenind inspirația individuală a oamenilor pentru stare de bine, ideal și prosperitate.


Young Living a adus lumii procesul Seed to Seal, ca simbol al angajamentului nostru de a oferi familiei tale cele mai bune uleiuri esențiale și produse pe bază de uleiuri esențiale din lume. Promisiunea noastră Seed to Seal îți oferă certitudinea că prin fiecare supliment specific, fiecare soluție de îngrijire a pielii și fiecare ulei esențial pur pe care îl folosești, beneficiezi de resursele noastre globale, de faptul că suntem lideri în domeniu și că avem în spate decenii de inovare. Rezultatul? Un produs final pur care știi că a fost creat cu materii prime din surse controlate, în baza unor cercetări științifice și a unor standarde riguroase.

5


APROVIZIONARE

ȘTIINTĂ,

STANDARDE

Obținem materia primă necesară de la fermele proprii ale companiei, precum și de la fermele partenere și furnizorii certificați Seed to Seal care respectă principiile noastre de parteneriat. Acest lucru ne permite să facem o selecție riguroasă a materiilor prime, dând prioritate calității, atenției la impactul asupra comunității și grijii față de ecosisteme. Într-un final, acest lucru îți permite ție să folosești produsele noastre cu cea mai mare încredere.

Calitatea produselor noastre începe pe câmp și este dovedită în laborator, prin munca echipei noastre de cercetare și dezvoltare cu 180 de ani de experiență cumulată. De asemenea, în funcție de necesități, testăm eșantioane ale produselor noastre apelând la două laboratoare independente respectate și acreditate. Creăm formule pure și eficace pentru a oferi familiei tale produse care conțin cele mai curate și mai inovatoare ingrediente disponibile.

În calitate de lideri ai mișcării moderne privind uleiurile esențiale și de prieteni devotați ai planetei, răspunderea noastră față de mediu implică realizarea operațiunilor comerciale în mod responsabil – de la obținerea în mod responsabil a unor plante rare, la îmbunătățirea condițiilor de trai ale comunităților locale, depunând toate eforturile necesare pentru a respecta regulamentele locale privind protecția mediului înconjurător. Ne alegem partenerii furnizori de materii prime din rândul celor care știm că produc uleiuri esențiale pure și ingrediente în conformitate cu legea și cu normele etice, stabilind un standard superior de durabilitate în care poți avea încredere.

Pentru informații detaliate privind principiile fundamentale ale procesului nostru Seed to Seal, vizitează SeedtoSeal.com.

6


FERME LA NIVEL

GLOBAL Fermele Young Living se remarcă în industria uleiurilor esențiale și stabilesc standardul în materie de distilare a uleiurilor esențiale. De aceea, fermele noastre de uleiuri esențiale joacă un rol integrant în cadrul promisiunii noastre Seed to Seal. Am investit timp și resurse fără precedent, pentru a ne asigura de faptul că aceste standarde sunt prioritare la fiecare dintre fermele noastre de la nivel global, la fermele partenere și la furnizorii certificați Seed to Seal, astfel încât locuința și familia ta să aibă parte de tot ceea ce este mai bun din natură.

F E R M A D E L AVA N D Ă D I N S I M I A N E - L A - R O T O N D EFERMA DALMATIA AROMATIC S P L I T, C R O A Ţ I A Peisajul Dalmației reflectă adâncile sale rădăcini culturale și reprezintă căminul ideal pentru imortele. Iată motivul pentru care această fermă a fost întemeiată cu scopul de a deveni o sursă durabilă de ulei de imortele, atât de căutat, însă, de atunci a continuat să se dezvolte, cultivând și alte specii de plante.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ: Imortele • Salvie • Ienupăr • Dafin


FERMA DE LAVANDĂ SIMIANE-LA-ROTONDE S I M I A N E - L A - RO T O N D E , F R A N C E

Ferma de lavandă din Simiane-la-Rotonde deținută de Young Living este situată în fermecătoarea Provence, o regiune a Franței cunoscută pentru frumusețea sa, câmpurile înmiresmate de lavandă și festivalurile care țin toată vara. Gazda evenimentului nostru anual Lavender Harvest, această fermă a devenit o destinație preferată de iubitorii de uleiuri esențiale, de artiștii și de vizitatorii care doresc să respire spiritul captivant al acestui loc special.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Lavandă • Salvie tămâioasă • Rozmarin • Lavandin • Alac

FERMA BALKAN BOTANICAL M A N O L OVO, B U L G A R I A

Ferma Balkan Botanical, situată în frumoasa țară Bulgaria, se alătură celorlaltor ferme partenere atent selecționate ale Young Living, ca loc pitoresc, bogat în istorie, ideal pentru cultivarea de plante de cea mai bună calitate. Localizată întruna dintre cele mai apreciate regiuni cultivatoare de trandafiri din lume, ferma Balkan Botanical este specializată în cultivarea de trandafiri superiori. Recent, ferma și-a extins oferta de plante pentru uleiuri esențiale, incluzând mușețelul roman și valeriana, pentru a sprijini Young Living la realizarea câtorva

FERMA DE LAVANDĂ ST. MARIES S T. M A R I E S , I D A H O , U S A

Ferma St. Maries este locul de unde a pornit totul! Cu zeci de ani în urmă, Gary Young a adus semințe de lavandă și roiniță pure și autentice din Franța și le-a plantat pe cei 200 de acri de pământ care sunt punctul de plecare pentru această minunată fermă din prezent. Astăzi, peste 120 de acri din cadrul fermei sunt plantați cu roiniță cultivată prin metode organice, fiind cel mai mare producător de ulei esențial de roiniță din lume.

dintre cele mai îndrăgite produse ale sale.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Mușețel roman • Trandafir • Valeriană

Lavandă • Roiniță • Vetrice de Idaho

10


FERMA NORTHERN LIGHTS F O RT N E L S O N , B C , C A N A D A

După explorări și cercetări amănunțite efectuate în 2014, Young Living a cumpărat pământ în British Columbia, Canada, pentru ferma Northern Lights, care urma să fie o sursă principală de ulei esențial de molid negru, un ulei important în numeroase amestecuri mult-apreciate. Acest teren virgin este neîntinat de substanțe chimice și fertilizanți sintetici.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Molid negru Norther n Lights • Rozmarin sălbatic • Coada șoricelului • Molid argintiu

11

KONA SANDALWOOD REFORESTATION PROJECT B I G I S L A N D, H AWA I I , U S A

Parteneriatul dintre Young Living și Kona Sandalwood Reforestation Project constituie un exemplu perfect al modului în care, prin parteneriatele noastre, depunem eforturi pentru păstrarea valorilor culturale. Aici se recoltează doar lemn provenind de la arborii de santal uscați sau în curs de uscare, pentru a păstra echilibrul ecologic de pe insulă și pentru a respecta profunda credință havaiană în relația respectuoasă dintre oameni și pământ.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Royal Hawaiian Sandalwood


FERMA FINCA BOTANICA CHONGON (GUAYAQUIL), ECUADOR Cons t r ui rea a ces t ei f er m e ș i a d i s t i l e r i e i s a l e c u t e h n o l o g i e d e ul t i m ă gener a ț i e a î ncep u t c a u n p ro i e c t d e s u f l e t a l l u i G a r y Yo u n g . În prez ent , cl i ma t ropi ca l ă d i n G u a y a q u i l c o n t r i b u i e l a c u l t i v a re a c e l o r 2 0 0 0 de a cr i de s ol boga t a i Yo u n g L i v i n g , l a re c o l t e l e d e p e p a rc u r s u l î nt regul ui a n, p re c u m ș i l a v e g e t a ț i a l u x u r i a n t ă .

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Ylang ylang • Lemn sfânt • Mastrante • Lămâiță • Eucalipt albastru • Dorado Azul • Ocotea • Plectranthus Oregano • Rosa Muerta • Cardamom • Mușcată • Isop • Rozmarin • Ruta • Cimbru • Vetiver • Ciocolată


FERMA WHISPERING SPRINGS M O N A , U TA H , U S A Young Living Whispering Springs este o fermă emblematică de lavandă, nu numai pentru Young Living, ci și pentru mișcarea de susținere a uleiurilor esențiale și pentru comunitatea dedicată stării de bine. Această fermă de lavandă este situată la scurtă distanță cu mașina de sediul central Young Living și găzduiește evenimente precum festivalul Lavender Day, Essential Oils and Animals Conference și Fall Festival Draft Horse Show and Rodeo.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Lavandă • Isop • Salvie tămâioasă • Mentă • Sânziene • Brad de balsam • Roiniță • Mușețel roman • Ienupăr • Coada șoricelului • Mentă verde • Mușețel ger man


FERMA HIGHLAND FLATS TREE N A P L E S , I DA H O, S UA

Ferma Highland Flats Tree este locul unde se cultivă minunate conifere din care se extrag uleiuri esențiale naturale. Aici au loc evenimentul anual Young Living Winter Harvest și proiectele de Spring Planting, care permit membrilor să participe în mod direct la procesul Seed to Seal, într-un cadru rural liniștit și să trăiască experiența incitantă de a lucra la prima distilerie de uleiuri esențiale complet automată și cu tehnologii de ultimă generație din lume.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Molid albastru de Idaho • Brad balsamic de Idaho • Pin • Pin galben de Idaho • Cedru roșu occidental

FERMA DOWN UNDER SANDALWOOD KUNUNURRA, AUSTRALIA

Această fermă folosește o metodă remarcabilă prin care protejează prețioșii arbori de santal de piața neagră tot mai dezvoltată din India, aducând semințe din India pentru a le cultiva în cadrul fermei. După ce sunt plantați în siguranță în noul lor cămin, acești arbori sunt cultivați la cele mai înalte standarde de calitate, durabilitate și responsabilitate față de mediu existente în industrie.

OUTBACK BOTANICAL RESERVE DA RW I N , A U S T R A L I A

Regiunea îndepărtată din Teritoriul Nordic al Australiei reprezintă fundalul plantațiilor de chiparoși australieni cultivați aici. Pornind de la utilizarea plantelor etnobotanice din practicile farmaceutice ale băștinașilor, fondatorul Outback Botanical Reserve a descoperit o nouă metodă de distilare, acum brevetată, prin care s-a obținut uleiul esențial Blue Cypress.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

lemn de santal sfânt

chiparos albastru

14


SKYRIDER WILDERNESS RANCH TA B I O N A , U TA H , S UA

Această fermă este una din cele mai îndrăgite locații, unde mulți lideri globali Young Living au participat deja la evenimente și tabere. Amplasat pe dealurile regiunii Tabiona din Utaj, această fermă i-a fost foarte dragă lui Gary. Este o locație unde varietatea noastră unica de alac prosperă și este, de asemenea un loc unde se fac cercetări privind metodele de distilare și plantele noi.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Alac

FERMA COOPERATIVĂ DIN TAIWAN TA I T U N G, TA I WA N

DISTILERIA PARTENERĂ LABBEEMINT W H I T E S WA N, WA S H I N G TO N, S UA

Această fermă în cooperativă este alcătuită de fapt din ferme individuale de dimensiuni mai mici, fiecare dintre acestea axându-se pe diferite uleiuri. La fel ca fiecare întreprindere în parte, fiecare ulei are propria poveste și propriul istoric, aceasta incluzând modul de păstrare, succesiunea de generații și semnificația familială, precum și ingeniozitatea și inovația necesare pentru crearea sa.

Distileria parteneră Labbeemint a produs uleiuri de mentă de calitate superioară în facilitatea sa condusă de o familie încă din anii 1940. Nivelul de neegalat de onestitate și transparență al fermei Labbeemint în ceea ce privește lanțul de distribuție face din aceasta furnizorul principal ideal de Mentha piperita pentru Young Living.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Lămâie verde • Hong Kuai • Xiang Mao • Lemn de camfor

Mentă • Mentă verde

15


DISTILERIA ARABIAN FRANKINCENSE M U S C A T, O M A N Young L i vi ng es t e pr i ma ș i s i n g u r a c o m p a n i e d i n l u m e c a re a o b ț i n u t per m i s i unea î n vederea d i s t i l ă r i i ș i e x p o r t ă r i i u l e i u l u i e s e n ț i a l S a c re d Fr a nki ncens e d i n O ma n , a d u c â n d u - l p e p i a ț a d i n o c c i d e n t . Ar b o r i i B os wel l i a s a cr a d i n a cea s t ă re g i u n e a u o i s t o r i e b o g a t ă , f i i n d c u l t i v a ț i de 5 ,0 0 0 de a ni . În prez e n t , r ă ș i n a l o r s e re c o l t e a z ă f o l o s i n d a c e e a ș i m et odă ș i res pect â nd p ro g r a m u l f o l o s i t d i n v e c h i m e , c o n t i n u â n d poves t e a a c e a s t a m u l t i s e c u l a r ă .

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

tămâie sacră


FERMA AMANZI AMAHLE CAPE TOWN, AFRICA DE SUD Cu sediul central pe dealurile Witwatersrand din Africa de Sud, ferma și distileria Amanzi Amahle lucrează cu fermieri locali din toată regiunea pentru a produce unele dintre cele mai populare uleiuri ale noastre. Acest parteneriat oferă resursele și instruirea valoroasă necesară fermelor mai mici pentru a produce uleiuri esențiale de înaltă calitate, în timp ce se dedică în a trata oamenii, pământul și resursele cu respect și conștiinciozitate.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Arbore de ceai • Eucalipt Radiata • Lămâie • Portocală • Grepfrut


FERMA GIHNDAGUN TATHAM, AUSTRALIA În calitate de cel mai nou producător de ulei esențial Tea Tree al Young Living, Gihndagun- care înseamnă ”respectă pământul”- are peste 100 de acri de sol bogat care este cultivat cu biomasă forestieră naturală, așchii de lemn și fertilizator natural. Recoltele sunt hrănite cu apă pentru irigații, care este capturată și refolosită, și cu apă luată în mod autorizat dintr-un pârâu și dintr-un râu natural.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Arbore de ceai

FERMA FINCA VICTORIA

FERMA HAPPY PILI TREE

Ciudad Victoria, Mexic

REGIUNEA BICOL, FILIPINE

Ferma Finca Victoria constă în 2400 de acri de pământ mănos, cu 50 de livezi de copaci fructiferi îngrijiți manual. Cojile proaspete de limetă și grapefruit sunt presate la rece la fața locului pentru a produce uleiuri esențiale de înaltă calitate. Datorită faptului că această fermă este o facilitate fără deșeuri, fiecare parte a fructului rămas este utilizată.

Aleasă ca fermă parteneră datorită metodelor sale conștiincioase de recoltate, ferma Happy Pili Tree este principalul furnizor de ulei esențial Elemi al firmei Young Living. Cu expertiză în ceea ce privește aprovizionarea sustenabilă și legală a acestei plante prețioase, ferma oferă salarii echitabile lucrătorilor și protejează resursele naturale.

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

DE LA ACEASTĂ FERMĂ:

Grepfrut • Limetă

Elemi

18


P R I N C I P I I L E PA RT E N E R I AT U LU I

SEED TO SEAL Dedicăm resurse semnificative pentru a furniza cele mai pure uleiuri posibil. Puritatea începe la fermă, iar noi obținem uleiurile esențiale de la ferme ale companiei, ferme partenere și furnizori certificați Seed to Seal. Aceștia respectă Principiile parteneriatului Seed to Seal, pentru a asigura puritatea produselor noastre în fiecare punct al lanțului de aprovizionare. Young Living crede că autenticitatea contează. Ca parte a călătoriei noastre dedicată stării de bine, te invităm să descoperi modul în care uleiurile esențiale pure, autentice, sunt esența companiei noastre.

Relații de durată

Specificații Seed to Seal

Contracte cu caracter obligatoriu

Testări riguroase

Echipele noastre executive și de aprovizionare se ocupă personal de selecția furnizorilor recunoscuți de plante, alături de care construiesc relații pentru zeci de ani. Continuăm să susținem și să extindem aceste relații.

Toate fermele – fie că este vorba despre fermele partenere, furnizorii certificați Seed to Seal sau fermele proprietate exclusivă ale companiei – semnează declarații conform cărora vor respecta specificațiile noastre stricte Seed to Seal.

Aceste declarații semnate Seed to Seal sunt sprijinite de contracte cu caracter obligatoriu, care le impun partenerilor noștri respectarea declarațiilor respective.

Am investit milioane de dolari întrun laborator de ultimă generație, cu instrumente de testare performante și o echipă de cercetători de talie mondială. Dacă această echipă stabilește că produsul unui furnizor nu îndeplinește standardele noastre stricte, produsul respectiv nu va ajunge niciodată în depozitul nostru.

Audituri constante Pe lângă testările efectuate, Young Living inspectează calitatea uleiurilor noastre prin auditări realizate de terți privind lanțurile noastre de aprovizionare. Rețeaua noastră globală de aprovizionare este concepută astfel încât să le ofere membrilor noștri produse superioare și ne mândrim cu faptul că am pus în aplicare un proces de audit obiectiv.

De ce insistăm asupra acestor practici stricte și costisitoare? Deoarece, pentr u Young Living, imaginea de ansamblu nu are le gătură prea mare cu situația financiară a companiei. Motivația noastră este să transfor măm lumea într-un loc mai bun, făcând cunoscute beneficiile uleiurilor esențiale pure. Dacă nu oferim familiilor calitate autentică, nu le oferim beneficii autentice. Află mai multe despre aceste beneficii pe SeedtoSeal.com. 19


P RO I E C T U L D E R E Î M P Ă D U R I R E KO N A S A N DA L W O O D 20


Dăm oamenilor puterea de a reuși. Sfidăm limitele. Maximizăm potențialul. Fundația

Gary

Ne închipuim o lume în care copiii au

De când D. Gary Young a înființat

Young” și-a luat angajamentul de a

Young

Living

„D.

la dispoziție resursele și oportunitățile

această

oferi oamenilor puterea de a-și atinge

necesare

concentrat pe crearea de posibilități,

potențialul și de a-și depăși limitele,

încrezători

prin oferirea de oportunități legate

pot avea grijă de propria sănătate,

necesare la dispoziția celor ale căror

de starea de bine și educație pentru

pot asigura un trai familiilor lor și

nevoi

pot

atenție. Misiunea și viziunea noastră

comunitățile defavorizate.

pentru și

genera

a

deveni

independenți,

schimbări

lideri care

pozitive

comunitățile lor.

în

punând

fundație

în

instrumentele primesc

mult

2009, și

ne-am

resursele

prea

puțină

ne ghidează precum o busolă pentru a oferi soluții pe termen lung.


P RO I E C T E L E

R E B U I L D N E PA L

YO U N G L I V I N G A C A D E M Y E C UA D O R

HOPE FOR JUSTICE

SOLE HOPE

și

PA RT E N E R I I N O Ș T R I

În 2015, marile cutremure din Nepal au luat aproape 9 000 de vieți și au distrus peste 900 000 de locuințe, lăsând milioane de oameni fără un acoperiș deasupra capului. În Yarsa, un sat de munte distrus complet de cutremure, Fundația reconstruiește 112 case. Am reconstruit deja școala primară, pe care o transformăm acum în a doua Young Living Academy!

Proiectul principal al Fundației din Chongon, Ecuador, găzduiește programul Sponsor a Child. Construită în 2009 de fondatorul Young Living D. Gary Young, alături de Co-fondatoarea/ Directorul Executiv Mary Young, Academia asigură în prezent educația a 350 de elevi, de la grădiniță până la liceu, obținând rezultate deosebite. Practic, în timp ce majoritatea copiilor din Ecuador renunță la școală până în clasa a opta și numai 20 de procente dintre elevii locali reușesc să absolve liceul, Academia menține o rată de frecvență de 97 de procente și, în fiecare an, absolut toți elevii din ultimul an de liceu sunt absolvenți!

Misiunea Hope for Justice este să pună capăt traficului de persoane și sclaviei din epoca modernă care marchează generația noastră. Fundația Young Living se alătură eforturilor prin finanțarea Hope for Justice Shine Career School din Phnom Penh, Cambogia, unde fetele salvate din sclavia traficului sexual pot merge la școală și își pot urma visele de carieră în aproape orice domeniu!

Mii de copii și adulți din Uganda sunt victime ale unor insecte parazite numite purici de nisip. Femela de purice de nisip sapă leziuni în carnea piciorului, ducând la infecții care pun în pericol viața oamenilor. Și mai grav este că persoanele infestate cu purici de nisip sunt deseori ostracizate de propriile familii și comunități. Sole Hope oferă speranță, o viață mai sănătoasă și eliberarea de bolile picioarelor, prin educație, locuri de muncă și asistență medicală. Unul dintre principalele obiective ale organizației este să ajute copiii și adulții să se elibereze și să se protejeze pe viitor de infestațiile cu purici de nisip.

O R G A N I Z A Ț I A A F R I C A N H E A RT S C O M M U NITY

African Hearts este un program de salvare destinat copiilor care trăiesc în cartierul sărac Kisenyi, considerat cel mai mare cartier sărac din Uganda și unul dintre cele mai mari de pe întregul continent african. Fundația a dublat impactul programului de salvare African Hearts destinat cartierelor sărace, crescând frecvența meselor oferite copiilor înfometați de la trei la cinci zile pe săptămână și extinzând spațiul din locuințele provizorii, pentru a putea găzdui 40 de copii– o creștere cu 200 de procente.

H E A L I N G FA I T H U G A N DA

Healing Faith Uganda oferă educație despre malarie, metode de prevenire și tratament în așezările rurale. În Africa, malaria ucide o persoană la fiecare 60 de secunde și este principala cauză de deces pe continent pentru copiii sub 5 ani. Prin noul Malaria Center al Fundației Young Living „D. Gary Young”, organizația va putea oferi unui număr de 80 000 de persoane – aproape 100 pe zi – acces la tratament împotriva malariei.

Află cum te poți implica, vizitând YoungLivingFoundation.org.


Young

Living

x FIVE FIVE

Cinci ani, cinci țeluri principale, un angajament puternic Nu numai că Young Living a deschis drumurile mișcării moderne a uleiurilor esențiale- am condus această industrie timp de 25 de ani; și nu am terminat. Pe măsură ce ne apropiem de aniversarea unui sfert de secol, continuăm să conducem prin menținerea atenției noastre pe țeluri îndrăznețe, care schimbă lumea. În acest spirit de pionierat, fă cunoștință cu Angajamentul 5x5. Nu numai că angajamentul 5x5

CINCI ANI, CINCI ȚELURI PRINCIPALE, UN ANGAJAMENT PUTERNIC.

va redefini rolul nostru ca lideri în industrie, ci va și eleva impactul pozitiv al Young Living pe pământ, în comunitățile și familiile din toată lumea. Începând în 2019 și pentru următorii cinci ani, Young Living se angajează să extindă viziunea fondatorului nostru D. Gary Young în aceste feluri interconectate: În următorii cinci ani, Young Living promite să:

ÎMPUTERNICEASCĂ de cinci ori mai mulți oameni prin Fundația Young Living, D. Gary Young

DESCHIDĂ

ATINGĂ

cel puțin cinci piețe noi în fiecare an

nivelul de zero deșeuri, în calitate de administratori ai pământului

AJUNGĂ DEZVOLTE

cel puțin cinci ferme partenere sau deținute de noi, în fiecare an

23

în cinci milioane de gospodării adiționale în cinci ani


ÎMPUTERNICEASCĂ

D E C I N C I O R I M A I M U L Ț I OA M E N I P R I N F U N DA Ț I A YO U N G L I V I N G, D. G A RY YO U N G

Fundația schimbă momentan mii de vieți în fiecare an prin împuternicirea celor insuficient deserviți, inclusiv prin salvarea copiilor și a femeilor de traficul uman și furnizând familiilor, mijloace pentru a preveni malaria. Credem în înnobilarea oamenilor, de aceea în următorii cinci ani, ne angajăm să creștem de cinci ori numărul de vieți schimbat de Fundația noastră.

ATINGĂ

N I V E LU L D E Z E RO D E Ș E U R I , Î N C A L I TAT E D E A D M I N I S T R ATO R I A I P Ă M Â N T U LU I

Suntem onorați de responsabilitatea și vizibilitatea noastră în calitate de lider ecologic în îndustrie, și ne luăm în serios rolul de a proteja planeta. În următorii cinci ani, vom aduce operațiunile noastre globale la statutul de zero deșeuri, și ne vom strădui să contrabalansăm amprenta noastră de carbon prin rețeaua noastră vastă de ferme partenere și corporative.

DEZVOLTE

C E L P U Ț I N C I N C I F E R M E PA RT E N E R E S AU D E Ț I N U T E DE NOI, ÎN FIECARE AN

Suntem pasionați de colaborarea noastră cu natura prin care îți putem furniza cele mai pure produse din lume. Fermele noastre sunt centrul angajamentului nostru Seed to Seal și vor fi pentru totdeauna parte a ADN-ului nostru. Ele ne ajută să creăm un lanț de aprovizionare mai stabil și mai controlat, ne va permite să stăm în fruntea cercetărilor cu privire la uleiurile esențiale și să vă împuternicim pe voi, membrii noștri, cu informații cu privire la proveniența uleiurilor. În fiecare an pentru următorii cinci ani, vom dezvolta cinci sau mai multe din aceste frumoase ferme partenere sau corporative.

DESCHIDĂ

CEL PUȚIN CINCI PIEȚE NOI ÎN FIECARE AN

Cu fiecare piață nouă de desfacere deschisă de Young Living, deschidem uși de bunăstare și împuternicire pentru noii membri din acea piață și pentru noii angajați talentați care sunt pasionați de impactul pozitiv care îl vor face. Pentru că misiunea noastră este de a permite la cât mai mulți oameni să experimenteze o stare de bine deplină, devenind o parte a familiei Young Living, vom deschide cel puțin cinci piețe noi de desfacere în fiecare an, pentru următorii cinci ani.

AJUNGĂ

Î N C I N C I M I L I OA N E D E G O S P O D Ă R I I A D I Ț I O NA L E Î N C I N C I A N I

Pe măsură ce continuăm să ne creștem impactul pozitiv prin filantropie, inițiative ecologice, ferme și piețe de desfacere noi, raza noastră se va extinde de asemenea. Gary Young și-a dedicat viața în aducerea uleiurilor esențiale în fiecare cămin din lume. Datorită faptului că noi suntem dedicați în a promova în mod simțitor acea viziune, promitem că vom ajunge la 5 milioane de gospodării adiționale în cinci ani.


CE SUNT

ULEIURILE ESENŢIALE? Obținute cu drag din plante, ierburi și copaci cultivați în ferme și crescuți în sălbăticie, uleiurile esențiale sunt extracte de plante concentrate obținute prin distilarea atentă cu aburi, presarea la rece sau extragerea rășinilor. Aceste uleiuri esențiale pure sunt mai puternice decât plantele din care sunt extrase. Oferim sute de uleiuri esențiale simple, amestecuri de uleiuri esențiale și produse pe bază de uleiuri esențiale, fiecare conținând niveluri optime de componente naturale, pentru a maximiza puterea acestora. Indiferent dacă utilizezi uleiurile pentru aromaterapie, îngrijire personală sau soluții de uz casnic, acestea își dovedesc eficacitatea în fiecare aspect al vieții de zi cu zi!

Cum se folosesc uleiurile esenţiale

A RO M AT E R A P I E

UZ LOCAL

UZ INTERN

Folosește uleiurile esențiale în aromaterapie pentru un efect reconfortant.

Multe uleiuri esențiale sunt sigure și benefice pentru aplicarea direct pe piele.

Când administrezi intern suplimentele noastre alimentare cu uleiuri esențiale Plus, încearcă sfaturile de mai jos:

• Pune 2-3 picături de ulei esențial direct pe zona dorită și masează. Repetă ori de câte ori dorești. Respectă întotdeauna instrucțiunile de diluare specificate pe etichetă.

• Pune câteva picături din uleiul/uleiurile Plus ales(e) într-o capsulă gelatinoasă (vezi pagina 53) și înghite capsula cu apă.

• Freacă 2-3 picături de ulei esențial în palme și inhalează. • Adaugă câteva picături de ulei esențial într-un bol cu apă caldă spre fierbinte. Acoperă-ți capul și vasul cu un prosop de jur împrejur. Respiră adânc și rar. • Folosește uleiurile esențiale favorite în difuzoarele noastre. • NOTĂ: Consultă întotdeauna eticheta fiecărui produs pentru instrucțiunile de utilizare.

AV E R T I S M E N T:

Uleiurile esenţiale sunt

foarte puternice şi ar putea irita pielea. Dacă apare o iritație, aplică V-6 Vegetable Oil Complex de la Young Living sau orice ulei vegetal pur pe zona respectivă pentru diluare. Uleiurile și amestecurile de uleiuri esențiale

pe

bază

de

citrice

fotosensibilitate temporară.

pot

cauza

• Adaugă 1-2 picături din uleiul/uleiurile Plus ales(e) într-un pahar cu apă, NingXia Red, suc, iaurt, îndulcitorul preferat sau lapte vegetal și bea. • Adaugă 1-2 picături din uleiul/uleiurile Plus ales(e) (după gust) în mâncare atunci când gătești.


ULEIURI ESENȚIALE Ș I P RO D U S E P E B A Z Ă DE ULEIURI ESENȚIALE Uleiurile esențiale autentice, pure, reprezintă fundația întregii activități a Young Living. Oferim produse în patru categorii destinate îmbogățirii și simplificării vieții tale în fiecare zi:

ULEIURI ESENȚIALE

TU ȘI CĂMINUL TĂU

Lasă-ți corpul, mintea și spiritul învăluite în aroma uleiurilor esențiale pentru a descoperi stilul de viață stabil și pur la care ai visat dintotdeauna. Uleiurile esențiale simple, amestecurile sau infuziile personalizate îți conferă o nouă stare de bine.

Asigură familiei și căminului tău produsele de curățenie și protecție derivate din surse naturale care sunt perfecte pentru utilizarea zilnică. Produsele noastre pentru curățenia casei includ ingredientele pe care le dorești, i însă le exclud pe cele pe care vrei să le eviți.

Uleiuri esențiale: consultă pagina 27.

Tu și căminul tău: consultă pagina 59.

MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII ȘI A SILUETEI

F RU M U S E Ţ E

Satisface-ți nevoile nutriționale ale organismului menținându-ți fericite papilele gustative. Această gamă de suplimente nutritive și gustări sănătoase și delicioase este plină de opțiuni de care întreaga ta familie va fi încântată.

Descoperă-ți strălucirea naturală cu gama noastră de produse de îngrijire personală pe bază de uleiuri esențiale. Produsele de curățare, îngrijire, hidratare și multe altele sunt disponibile în formule lipsite de substanțe chimice nocive și agresive.

Menținerea sănătății și a siluetei: consultă pagina 77.

Frumusețe: consultă pagina 87.P RO D U S E P E B A Z Ă

DE ULEIURI ESENŢIALE Uleiurile esențiale sunt sufletul companiei Young Living și reprezintă baza gamei noastre de produse. Trece în revistă produsele noastre pentru a descoperi uleiurile esențiale versatile și amestecurile puternice care au la bază promisiunea Seed to Seal și găsește uleiurile esențiale potrivite pentru tine.


ULEIURI ESENŢIALE

SIMPLE

Prin peste 20 de ani de cercetare și experiență, Young Living și-a perfecționat standardul brevetat Seed to Seal, pentru a se asigura că propriile uleiuri esențiale sunt de cea mai bună calitate disponibilă. Această dedicare pentru excelență este ceea ce evidențiază uleiurile noastre esențiale față de restul și cea care face diferența la capitolul calitate, într-o manieră pe care o vei observa cu certitudine în fiecare sticluță utilizată.


BASIL

BLUE TANSY

BLACK PEPPER

BERGAMOT

Ocimum basilicum

Tanacetum annuum

Piper nigrum

Citrus aurantium bergamia

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

350008

15 ml

350308

15 ml

361108

5 ml

308408

5 ml

Uleiul esențial Basil are o aromă proaspătă de ierburi, care poate avea un efect calmant și revigorant. Diluează-l cu Young Living V-6 sau un alt ulei de bază atunci când îl aplici direct pe zona dorită. MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct

Black Pepper are o minunată aromă intensă când este utilizat în aromaterapie. Inhalează-l direct pentru un efect energizant sau combină-l cu alte uleiuri esențiale precum Peppermint, Wintergreen sau Clove.

Uleiul esențial Bergamot are un parfum ușor de citrice care binedispune și relaxează atunci când este difuzat. MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

CARROT SEED

CEDARWOOD

Daucus carota

Cedrus atlantica

Blue Tansy poate fi aplicat pentru hidratarea pielii sau pentru a conferi o stare de bine corpului obosit atunci când este aplicat prin masaj. Utilizat în aromaterapie, stimulează buna dispoziție și inspirația și înmiresmează orice încăpere cu o aromă fructată înviorătoare. MOD DE UT IL IZAR E |

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

CINNAMON BARK

CISTUS

Cinnamomum verum

Cistus ladanifer

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

308108

5 ml

350908

15 ml

351508

5 ml

351808

5 ml

Produs prin distilarea semințelor plantei de morcov sălbatic, uleiul esențial Carrot Seed are o aromă ușor dulce, cu note de pământ și ierburi. MOD DE UTILIZARE |

Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

|

Cu o aromă caldă balsamică, uleiul esențial Cedarwood poate crea o atmosferă calmă și reconfortantă când este difuzat. Adaugă ulei esențial Cedarwood la produsele preferate pentru îngrijirea pielii și aplică-l local sau masează-l pe scalp pentru un păr cu aspect sănătos. MOD DE UTILIZAR E |

Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

|

Cinnamon Bark are o aromă caldă și picantă despre care se spune că trezește senzația de belșug. Este mult utilizat în aromaterapie, datorită notelor calde și îmbietoare. MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Se crede că Cistus este trandafirul biblic al lui Sharon, iar aroma sa de miere liniștește și binedispune. MOD DE UT IL IZAR E |

Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

|

F OTOSE N SIBILITATE : Evită expunerea directă la soare sau raze UV pentru până la 12 ore de la aplicarea pe piele.

DIL U A R E : Este necesară diluarea în cazul aplicării locale. Consultă eticheta pentru utilizare.

U Z LOCAL: Aplică direct pe piele. Poate necesita diluare. Consultă eticheta pentru utilizare.

U Z INTE R N: Consultă eticheta pentru utilizare.

U Z A R OM ATIC : Inhalează direct sau utilizează un aromatizator Young Living.

Consultă întotdeauna eticheta fiecărui produs pentru instrucțiunile de utilizare. Ambalajul produselor poate să difere de imaginile prezentate în acest Ghid al produselor.

30


CLARY SAGE

CITRONELLA

CLOVE

Salvia sclarea

Cymbopogon nardus

COPAIBA

Syzygium aromaticum

Copaifera reticulata

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

532308

5 ml

352108

15 ml

352408

15 ml

343108

15 ml

Uleiul esențial Citronella este ideal pentru difuzarea în încăperi pentru reîmprospătarea aerului.

Clary Sage are o aromă de ierburi despre care se spune că ar crea o atmosferă calmă și relaxantă.

MOD DE UTILIZARE |

MOD DE UTILIZAR E |

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

CYPRESS

DILL

| Difuzează, inhalează direct

Cupressus sempervirens

Anethum graveolens

Clove este un ingredient important al amestecului de uleiuri esențiale Thieves de la Young Living și are un parfum foarte cald și îmbietor. MOD DE UT IL IZARE |

Rășina de cauciuc extrasă din arborele copaiba din Brazilia este distilată cu aburi pentru a produce uleiul esențial Copaiba, cunoscut pentru nivelurile ridicate de betacariofilenă și aroma dulce.

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

MOD DE UT IL IZAR E |

DORADO AZUL

ELEMI

Hyptis suaveolens

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

Canarium luzonicum

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

353008

15 ml

353608

5 ml

359808

5 ml

354008

15 ml

Cypress are o aromă proaspătă de ierburi care poate induce senzația de siguranță și stabilitate. MOD DE UTILIZARE |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

Uleiul esențial Dill este produs prin distilarea întregii plante și este cunoscut pentru efectul calmant atunci când este utilizat în aromaterapie. Acest ulei esențial poate fi amestecat cu Roman Chamomile, pentru a intensifica experiența aromaterapeutică de relaxare. MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local. 31

Un ulei esențial unic din Ecuador, Dorado Azul este un produs exclusiv al Young Living. Parfumul său proaspăt este perfect pentru utilizarea în aromaterapie sau pentru aplicarea locală. MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.

Făcând parte din aceeași familie cu tămâia și smirna, Elemi a fost utilizat în mod tradițional pentru îngrijirea aspectului pielii. MOD DE UT IL IZAR E |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.


EUCALYPTUS BLUE

EUCALYPTUS GLOBULUS

Eucalyptus bicostata

EUCALYPTUS RADIATA

Eucalyptus globulus

FENNEL

Eucalyptus radiata

Foeniculum vulgare

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

359708

5 ml

353908

15 ml

353808

15 ml

354208

15 ml

Eucalyptus Blue este cultivat și distilat la ferma Young Living din Ecuador. Acest ulei esențial este bogat în eucaliptol, care are un efect calmant și revigorant când este difuzat.

Eucalyptus Globulus are o aromă proaspătă de pământ și este utilizat în multe produse pentru îngrijirea pielii, datorită proprietăților de curățare.

MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

FRANKINCENSE

MOD DE UTILIZAR E |

GERANIUM

Boswellia carterii

Uleiul esențial Eucalyptus Radiata este îndrăgit pentru aroma proaspătă, înțepătoare și fructată, care îl face ideal pentru masaj după activitatea fizică. Difuzează Eucalyptus Radiata pentru a crea un mediu stimulant și revigorant. MOD DE UT IL IZARE |

MOD DE UT IL IZAR E |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

GINGER

GERMAN CHAMOMILE

Pelargonium graveolens

Fennel are o aromă dulce picantă, cu o lungă tradiție pentru inducerea sentimentului de stabilitate.

Zingiber officinale

Matricaria recutita

C OD

CAN TITATE

COD

CA N TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

354908

5 ml

354808

15 ml

355408

15 ml

308608

5 ml

355708

5 ml

Difuzează ulei esențial Frankincense în timpul meditației pentru a induce senzația de stabilitate și concentrare și adaugă-l la produsele de îngrijire personală preferate pentru a te bucura de un ten radios.

Uleiul esențial Geranium este produs prin distilarea cu aburi a florilor și frunzelor parfumate de mușcată și are o aromă care induce sentimente de pace și spiritualitate.

German Chamomile are o aromă calmantă care induce pace și răbdare. Acest ulei poate fi aplicat în mod simplu sau prin masarea pe zonele dorite.

Ginger are o aromă caldă energizantă și poate fi adăugat la uleiul de masaj Ortho Sport după activitatea fizică.

MOD DE UTILIZARE |

MOD DE UTILIZAR E |

MOD DE UT IL IZARE |

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

|

|

MOD DE UT IL IZAR E |

32


GRAPEFRUIT

HELICHRYSUM

Citrus paradisi

HINOKI

Helichrysum italicum

HONG KUAI

Chamaecyparis obtusa

Chamaecyparis formosensis

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

356008

15 ml

356308

5 ml

307308

5 ml

465708

5 ml

Grapefruit are o aromă minunată de citrice care binedispune. Iluminează-ți ziua, difuzând de dimineață ulei esențial Grapefruit.

Un ulei esențial excelent pentru difuzat atunci când studiezi sau faci temele, Helichrysum are o aromă stimulantă care nu ar

Hinoki este extras din chiparosul japonez și are o aromă bogată și revigorantă de citrice, care stimulează conștiința spirituală.

MOD DE UTILIZARE |

trebui să lipsească din nici o casă.

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

De-a lungul istoriei, uleiul esențial Hinoki a fost utilizat pentru revigorarea spiritului.

| Difuzează, inhalează direct

MOD DE UTILIZAR E |

|

MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

IDAHO BALSAM FIR

JADE LEMON

IDAHO BLUE SPRUCE

Abies balsamea

Citrus limon eureka var. formensensis

Picea pungens

Hong Kuai are un parfum plăcut care te ajută să atingi un nivel profund de relaxare. Este, de asemenea, utilizat ca odorizant ambiental sau ca apă de colonie pentru bărbați. MOD DE UT IL IZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

JASMINE

Jasminum officinale

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

331608

15 ml

309308

5 ml

468508

5 ml

356908

5 ml

Idaho Balsam Fir are un parfum lemnos și revigorant. Difuzează-l pentru o aromă care induce calm și stabilitate. MOD DE UTILIZARE |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

Idaho Blue Spruce este un ulei esențial exclusiv distilat la Highland Flats ferma de copaci deținută de Young Living. Acest ulei esențial remarcabil conține niveluri ridicate de alfapinen și limonen și are o aromă plăcută și relaxantă de conifere. MOD DE UTILIZAR E |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

Jade Lemon are un parfum unic de lămâie și limetă, care conferă o senzație de confort și bunădispoziție. Difuzează-l pentru un minunat parfum de citrice pur și îmbietor. MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Considerat exotic și romantic, Jasmine† menține frumusețea pielii și este utilizat la realizarea câtorva produse de îngrijire personală Young Living. Aroma florală dulce a uleiului Jasmine relaxează mintea și stimulează încrederea în sine. MOD DE UT IL IZAR E |

Jasmine este un ulei absolut sau o esență, mai degrabă decât un ulei esențial. †

33

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.


JUNIPER

LEDUM

LAVENDER

KUNZEA

Juniperus osteosperma

Ledum groenlandicum

Lavandula angustifolia

Kunzea ambigua

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

357208

15 ml

23623

5 ml

357508

15 ml

357908

5 ml

Aroma lemnoasă de pământ a uleiului Juniper creează o atmosferă de pace atunci când este difuzat. MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Kunzea are proprietăți și utilizări similare cu cele ale uleiului de arbore de ceai, dar oferă o aromă mai plăcută și o senzație mai ușoară când este aplicat local. Când este difuzat, ajută la crearea unei atmosfere relaxante și a unei experiențe respiratorie revigorantă. MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct

LEMON

COD 357808

CAN TI TATE 15 ml

Conținând ingredientul natural limonen, Lemon este o componentă importantă a numeroase produse îndrăgite pe bază de uleiuri esențiale. Lemon este utilizat în întreaga lume la fabricarea produselor de curățat și a săpunurilor, datorită parfumului revigorant. MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

răspândește un parfum de curățenie și prospețime în orice încăpere. Adăugat la produsele pentru îngrijirea corpului și în apa de baie, are un efect de relaxare. MOD DE UT IL IZARE |

|

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

LEMON MYRTLE

LEMONGRASS

Backhousia citriodora

Citrus limon

Lavender este un ulei esențial foarte îndrăgit pentru parfumul său calmant și liniștitor. Atunci când este difuzat, Lavender

Ledum a fost utilizat în mod tradițional pentru susținerea fluxului energetic. Este unul dintre ingredientele principale ale amestecurilor de uleiuri esențiale Juva Cleanse și GLF. MOD DE UT IL IZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

LIME

Cymbopogon flexuosus

Citrus aurantifolia

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

307908

5 ml

358208

5 ml

358108

15 ml

307408

15 ml

Aroma proaspătă din Lemon Myrtle binedispune și revigorează, contribuind la menținerea limpezimii minții. MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Lemongrass este un ingredient important al amestecului Purification și al uleiului de masaj Ortho Sport. Uleiul esențial Lemongrass poate fi aplicat pe piele individual sau în combinație cu alte uleiuri complementare, având un efect de trezire a simțurilor.

Lime are un parfum aromat foarte ușor, care binedispune. Difuzează-l pentru a induce sentimente de pozitivitate. MOD DE UT IL IZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local. 34


MARJORAM

MYRRH

MELISSA

Origanum majorana

MYRTLE

Commiphora myrrha

Melissa officinalis

Myrtus communis

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

358408

15 ml

358908

5 ml

359308

15 ml

359508

5 ml

Marjoram este un ulei esențial important utilizat în cadrul Raindrop Technique și poate fi utilizat la masaj după activitatea fizică. MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Melissa are un plăcut parfum de lămâie și ierburi care binedispune și încurajează. MOD DE UTILIZAR E |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE NUTMEG

Myristica fragrans

Picea mariana

Myrrh este utilizat din cele mai vechi timpuri pentru îngrijirea pielii, datorită proprietăților hidratante care îl fac ideal pentru curățarea pielii uscate. Se bucura de o mare apreciere în vremurile biblice și are o aromă care intensifică simțul spiritualității.

Myrtle are un parfum revigorant care este plăcut atunci când este difuzat. Are, de asemenea, proprietăți care pot contribui la înfrumusețarea și îmbunătățirea aspectului sănătos al pielii atunci când este aplicat local.

MOD DE UT IL IZARE |

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

OCOTEA

ORANGE

|

Ocotea quixos

MOD DE UT IL IZAR E |

Citrus sinensis

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

531308

5 ml

359908

15 ml

355608

5 ml

360208

15 ml

Uleiul esențial Northern Lights Black Spruce provine de la ferma Northern Lights deținută de Young Living în Columbia Britanică, Canada. Difuzează acest parfum bogat, lemnos și revigorant în timpul meditației pentru a crea o atmosferă proaspătă și aromată. MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local. 35

Nutmeg are un parfum cald și picant care este energizant și binedispune. Nutmeg se îmbină perfect cu alte uleiuri esențiale, precum Orange, Clary Sage, oricare Eucalyptus și Ginger.

Produs prin distilare dintr-un arbore ecuadorian, Ocotea are o aromă complexă și este cunoscut pentru proprietățile sale de curățare de pielii.

Orange este unul dintre cele mai îndrăgite uleiuri esențiale pentru difuzat și aromaterapie. Poate avea un efect calmant și stimulează inspirația.

MOD DE UTILIZAR E |

MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct, diluează

MOD DE UT IL IZAR E |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.


OREGANO

PALO SANTO

Origanum vulgare

PATCHOULI

Bursera graveolens

PEPPERMINT

Pogostemon cablin

Mentha piperita

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

360508

15 ml

360708

5 ml

360808

15 ml

361408

15 ml

Uleiul esențial Oregano este un ulei important în cadrul Raindrop Technique și are un parfum puternic de ierburi. MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Palo Santo are un parfum care inspiră și poate fi difuzat pentru a crea o atmosferă revigorantă de curățenie. De asemenea, poate fi utilizat la masaj după activitatea fizică. MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

RAVINTSARA

PINE

MOD DE UT IL IZARE |

|

Peppermint poate fi utilizat local pentru a răcori pielea sau difuzat pentru un parfum care inspiră sentimente de pace. MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.

Difuzează-l, inhalează-l direct și aplică-l local.

ROMAN CHAMOMILE

Cinnamomum camphora

Pinus sylvestris

Uleiul esențial Patchouli poate fi utilizat local pentru a îmbunătăți aspectul pielii uscate și este perfect pentru adăugarea la produsele tale preferate de îngrijire a pielii. Difuzează-l pentru a crea o atmosferă calmă, relaxantă, de pace.

ROSE

Chamaemelum nobile

Rosa damascena

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

361808

15 ml

362008

5 ml

351208

5 ml

362308

5 ml

Uleiul esențial Pine are o aromă revigorantă care crește încrederea în sine. Când este difuzat, are un parfum cu efect calmant.

Ravintsara are un parfum pur și plăcut, este utilizat în mod obișnuit pentru meditație și are proprietăți de curățare a pielii.

MOD DE UTILIZARE |

MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Roman Chamomile are o aromă dulce de ierburi și poate fi utilizat pentru a crea o atmosferă calmă, utilă în special în cazul copiilor agitați. MOD DE UT IL IZARE |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

Rose are o aromă minunată care inspiră sentimente de auto-reflecție pozitivă. Douăzeci și două de livre de petale de trandafir sunt distilate pentru fiecare sticluță de 5 ml de ulei produsă. MOD DE UT IL IZARE |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

36


ROSEMARY

ROYAL HAWAIIAN SANDALWOOD

Rosmarinus officinalis

Santalum paniculatum

SAGE

SACRED FRANKINCENSE

Salvia officinalis

Boswellia sacra

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

362608

15 ml

474610

5 ml

355008

5 ml

363208

15 ml

Rozmarinul este o plantă aromatică bine cunoscută cu parfum intens lemnos care stimulează claritatea minții.

Royal Hawaiian Sandalwood are un parfum bogat, dulce, cald și lemnos, care inspiră senzualitate și romantism.

MOD DE UTILIZARE |

MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

Uleiul esențial Sacred Frankincense este obținut prin distilarea rășinii arborelui de tămâie Boswellia sacra. Acest ulei este ideal pentru cei care doresc să ajungă la un nivel superior în călătoria lor spirituală și experiența meditației. MOD DE UT IL IZARE |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

SPEARMINT

TANGERINE

Mentha spicata

TEA TREE

Citrus reticulata

Când este difuzat, Sage propagă o aromă puternică, picantă și revigorantă care binedispune. Tradițional, a fost utilizat pentru proprietățile benefice pentru claritatea minții. MOD DE UT IL IZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

THYME

Melaleuca alternifolia

Thymus vulgaris

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

363808

5 ml

364408

15 ml

358708

15 ml

365008

15 ml

Spearmint are o aromă mai delicată decât Peppermint și este caracterizat printr-un parfum revigorant care binedispune și calmează. MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

37

Uleiul esențial Tangerine este îndrăgit pentru aroma încântătoare de citrice dulci. MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Uleiul de Tea Tree, cunoscut și cu numele de Melaleuca Alternifolia, este deseori utilizat pentru îngrijirea tenului, datorită proprietăților de curățare. MOD DE UT IL IZARE |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

Thyme este un ingredient important al uleiului de masaj Ortho Ease și este excelent pentru utilizarea după activitatea fizică. Când este utilizat în aromaterapie, se spune că inspiră un sentiment al importanței propriei vieți. MOD DE UT IL IZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.


VETIVER

VALERIAN

WINTERGREEN

Vetiveria zizanoides

Valeriana officinalis

XIANG MAO

Gaultheria procumbens

Cymbopogon citratus

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

364808

5 ml

365108

5 ml

365808

15 ml

465808

5 ml

Uleiul esențial Valerian este produs prin distilarea rădăcinii plantei de valeriană și are un parfum unic care calmează și dă o stare de stabilitate. Utilizează-l prin aplicare locală pe ceafă și tălpi. MOD DE UTILIZARE |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

Vetiver are o aromă de pământ care dă o stare de stabilitate. Difuzează acest ulei esențial unic pentru a umple casa cu un parfum care inspiră calm și relaxare. MOD DE UTILIZAR E |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

Aroma revigorantă mentolată a uleiului esențial Wintergreen stimulează și revigorează. Acesta este ideal dacă este adăugat la loțiunile aplicate după activitatea fizică.

Xiang Mao a fost utilizat în mod tradițional pentru reîmprospătarea aerului din casă, iluminarea minții și hidratarea pielii.

MOD DE UT IL IZARE |

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

MOD DE UT IL IZAR E |

|

YLANG YLANG

Cananga odorata COD

CAN TI TATE

365908

15 ml

Uleiul esențial Ylang Ylang este perfect pentru difuzare, răspândind o aromă florală dulce, romantică și relaxantă. MOD DE UTILIZARE |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

38


PLUS

S U P L I M E N T E A L I M E N TA R E CU ULEIURI ESENȚIALE

Uleiurile din gama noastră de suplimente alimentare pe bază de uleiuri esențiale, Plus, sunt perfecte pentru uz culinar. Fie că le adaugi în mâncăruri pentru un impuls delicios de savoare intensă sau că le pui în capsule, nu uita să treci în revistă produsele preferate vechi și noi din această secțiune.

F OTOSE N SIBILITATE : Evită expunerea directă la soare sau raze UV pentru până la 12 ore de la aplicarea pe piele.

DIL U A R E : Este necesară diluarea în cazul aplicării locale. Consultă eticheta pentru utilizare.

U Z LOCAL: Aplică direct pe piele. Poate necesita diluare. Consultă eticheta pentru utilizare.

U Z INTE R N: Consultă eticheta pentru utilizare.

A R OM ATIC : Inhalează direct sau utilizează un aromatizator Young Living.


CARDAMOM +

CLOVE +

CINNAMON BARK +

Elettaria cardamomum

FENNEL +

Syzygium aromaticum

Cinnamomum verum

Foeniculum vulgare

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

563408

5 ml

558508

5 ml

562008

5 ml

563608

5 ml

Obținut prin distilare cu aburi din semințe de cardamom, Cardamom+ captează perfect caracterul proaspăt și aromatic al acestui bine-cunoscut condiment. Aroma sa distinctivă este utilizată atât la prepararea deserturilor, cât și la mâncăruri gustoase, fiind totodată un condiment perfect pentru aromatizarea băuturilor calde.

Cinnamon Bark+ este arma ta secretă în bucătărie! Fiind compus din 100 % ulei esențial Cinnamon Bark, câteva picături sunt suficiente pentru a da un plus de savoare rețetelor tale. MOD DE UTILIZAR E |

| Se

utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

MOD DE UT IL IZARE |

LAVENDER +

LEMON +

MOD DE UTILIZARE |

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

GINGER +

Lavandula angustifolia

Zingiber officinale

Clove este un ingredient important al amestecului de uleiuri esențiale Thieves de la Young Living. Clove+ este distilatul concentrat al acelorași cuișoare distincte, condimentate, care sunt folosite în bucătării de mii de ani. | Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

Fennel+ este cunoscut pentru aroma sa distinctivă de lemn dulce. Îl poți folosi în loc de feniculul proaspăt sau în tonice sau ceaiuri după mese. MOD DE UT IL IZAR E |

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

LEMONGRASS +

Citrus limon

Cymbopogon flexuosus

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

558808

5 ml

559008

5 ml

562508

5 ml

562608

Folosit atât ca mirodenie în bucătărie, cât și ca supliment alimentar, Ginger+ este un ulei distinct și versatil, pe care este bine să îl ai la îndemână. Beneficiile sunt date de zingiberen și beta-felandren, care sunt prezente în mod natural în compoziția sa.

Deși se folosește cu precădere în rețetele mai dulci, uleiul Lavender+ are beneficii care înnobilează în egală măsură și rețetele sărate. De fapt, lavanda este inclusă uneori în celebrul amestec de Ierburi de Provence, alături de condimente precum măghiran, cimbru, oregano și rozmarin.

MOD DE UTILIZARE |

MOD DE UTILIZAR E |

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

5 ml

Lemon+ este uleiul perfect pentru a adăuga o aromă intensă, dinamică, multor feluri de mâncare. Versatilitatea sa în rețete dulci și sărate face ca acest fruct să fie un produs foarte popular în bucătăriile din întreaga lume.

Aroma delicată de citrice din Lemongrass+ este ideală pentru multe rețete – în special cele asiatice. Pentru a te hidrata, poți adăuga câteva picături într-un pahar cu apă sau o ceașcă de ceai cald, pentru un strop de savoare.

MOD DE UT IL IZARE |

MOD DE UT IL IZAR E |

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

40


PLUS

Adaugă un strop de aromă în viața ta cu gama Plus de la Young Living! De la arome de citrice și ierburi aromatice, la arome de pământ și condimente, gama Plus îți permite să dai un plus de savoare rețetelor tale de mâncăruri și băuturi, cu doar o picătură de ulei esențial pur.

O mulțime de posibilități pentru fiecare zi

Limonadă Lavender + Adaugă un plus de aromă proaspătă la rețeta ta preferată de limonadă făcută în casă, cu 4 picături de Lemon + și 1 picătură de Lavender +, pentru a obține un amestec aromatic sofisticat.

Pentru a începe ziua într-un mod excelent. Fie că preferi shake-urile de proteine pline cu energie sau delicioasele ceaiuri pentru micul dejun, nu există niciun mod mai simplu de a face diminețile mai plăcute decât aroma suplimentelor Plus!

Delicatese irezistibile și deserturi savuroase. Prăjitură brownie cu mentă, cești de ciocolată cu portocală, fructe cu sirop de scorțișoară – există o mulțime de modalități de a te răsfăța și a-ți satisface pofta de dulce într-un mod mai sănătos.

Îți plac aromele naturale? Susține-ți starea de bine în mod simplu cu un plus de aromă, adăugând suplimentele Plus în apă sau băuturile preferate.

Cina e servită! Seara asta, simplifică gătitul unei cine sănătoase – și petrece mai mult timp cu familia – înlocuind condimentele și ierburile aromatice cu produsele Plus simplu de utilizat.


NUTMEG +

ORANGE +

Myristica fragrans

OREGANO +

Citrus sinensis

PEPPERMINT +

Origanum vulgare

Mentha piperita

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

563308

5 ml

562708

5 ml

559408

5 ml

562808

5 ml

Fie că e copt într-o prăjitură condimentată sau amestecat în ceai, uleiul Nutmeg+ oferă un gust și o aromă caldă, nostalgică. Utilizează-l pentru a oferi rețetelor tale favorite o tentă de aromă dulce și condimentată. MOD DE UTILIZARE |

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

ROSEMARY +

Rosmarinus officinalis

Orange+ are o aromă proaspătă și revigorantă, datorită conținutului natural de limonen. Utilizează-l la copt pentru a obține un contrast delicios cu gustul dulce al deserturilor și prăjiturilor. De asemenea, se combină foarte bine cu alte arome fructate, ceea ce îl face ideal pentru adăugarea în apă, smoothie și NingXia Red.

Gătind cu Oregano+, ai o modalitate minunată de a da o aromă picantă, savuroasă în rețetele tale favorite în timp ce adaugi beneficiile uleiului esențial pur în dieta ta. De asemenea, acesta conține constituentul natural carvacrol.

​M OD DE UTILIZAR E |

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

TANGERINE +

THIEVES +

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

Citrus reticulata

MOD DE UT IL IZARE |

Aroma proaspătă a mentei este binevenită în cele mai călduroase zile de vară și în cele mai reci nopți de iarnă. Pe lângă faptul că este un adaos de prospețime în apă în timpul antrenamentelor sau în ceaiul de plante după o zi minunată petrecută în aer liber, ar trebui să ai tot timpul la îndemână Peppermint+ când coci sau gătești. MOD DE UT IL IZAR E |

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

THYME +

Thymus vulgaris

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

562908

5 ml

563008

5 ml

563108

5 ml

559708

5 ml

Rosemary+ conferă un gust unic erbaceu în fiecare meniu în care apare. Ca supliment alimentar, Rosemary+ este iubit pentru constituenții săi naturali eucaliptol și alfa-pinene. MOD DE UTILIZARE |

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

Tangerine+ este una dintre cele mai dulci arome dintre toate uleiuri noastre esențiale din gama Plus. Conferind note citrice complexe mâncărurilor savuroase și deserturilor, Tangerine+ este o adiție inspirată în orice bucătărie și conține limonen natural. MOD DE UTILIZAR E |

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

Thieves+ este un amestec brevetat care adaugă o aromă intensă în mâncare și în băuturi. De asemenea, acest amestec conține constituenții naturali limonene, eugenol și eucaliptol. MOD DE UT IL IZARE |

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază. INGREDIENT E | cuişoare, coajă de scorțișoară, rozmarin, lămâie, eucalyptus radiata

Thyme+ poate fi utilizat în mâncărurile tale preferate în locul condimentului uscat și este întotdeauna ușor de păstrat la îndemână. Acesta conține constituenți prezenți în mod natural precum timol, paracimen și gamma-terpinenecan, ceea ce îl face ideal pentru a fi inclus ca supliment alimentar în stilul tău de viață de zi cu zi. MOD DE UT IL IZAR E |

| Se utilizează la gătit sau se administrează intern. Pentru uzul intern, se diluează întotdeauna cu un ulei de bază.

42


AMESTECURI DE ULEIURI ESENȚIALE

Atunci când uleiurile esențiale se îmbină în mod armonios, efectul combinat al acestora poate fi uluitor. Amestecurile noastre reprezintă rezultatul a mai mulți ani de testare riguroasă combinată cu experiența extinsă din domeniul cultivării plantelor și aplicațiile practice, lucru ce generează amestecuri de uleiuri complementare ce pot fi utilizate în diferite aspecte ale vieții.

F OTOSE N SIBILITATE : Evită expunerea directă la soare sau raze UV pentru până la 12 ore de la aplicarea pe piele.

DIL U A R E : Este necesară diluarea în cazul aplicării locale. Consultă eticheta pentru utilizare.

U Z LOCAL: Aplică direct pe piele. Poate necesita diluare. Consultă eticheta pentru utilizare.

U Z INTE R N: Consultă eticheta pentru utilizare.

A R OM ATIC : Inhalează direct sau utilizează un aromatizator Young Living.


3 WISE MEN

ABUNDANCE

ACCEPTANCE

AROMAEASE

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

342608

15 ml

330008

15 ml

330308

5 ml

474908

5 ml

Amestecul 3 Wise Men conține santal, tămâie, smirnă și alte uleiuri esențiale și este conceput pentru a stimula sentimente de reverență și conștiință spirituală.

Abundance combină uleiuri precum cele de portocală și ghimbir, utilizate de culturile străvechi pentru a atrage prosperitate și a intensifica bucuria și pacea.

Deoarece conține uleiuri esențiale de coriandru și mușcată, Acceptance încurajează sentimente de încredere atunci când este utilizat în aromaterapie.

I NG REDI E N T E |

Ulei de migdale dulci, lemn de santal Royal Hawaiian, ienupăr, tămâie, molid negru, smirnă

INGR E DIE NTE |

INGREDIENT E |

MOD DE UTILIZARE |

MOD DE UTILIZAR E |

|

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

Portocală, cuişoare, coajă de scorțișoară, tămâie, ghimbir, molid negru, paciuli, smirnă | Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local în zona dorită, după necesități.

Ulei de migdale dulci, tămâie, lemn de santal Royal Hawaiian, mușcată, mușețel albastru marocan, neroli, coriandru, bergamotă, ylang ylang, limetă kafru, chiparos albastru, davana, iasomie, mușețel german, trandafir, grepfrut, mandarină, mentă verde, lămâie, ocotea MOD DE UT IL IZARE |

AromaEase are un gust mentolat răcoritor și conține uleiuri esențiale puternice care se îmbină pentru a crea o aromă cu efect calmant. INGREDIENT E |

Mentă, mentă verde, ghimbir, cardamom, fenicul MOD DE UT IL IZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

AROMA LIFE

AROMA SIEZ

AUSTRALIAN KURANYA

AWAKEN

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

330608

15 ml

330908

15 ml

25675

5 ml

331208

15 ml

Aroma Life utilizează uleiuri esențiale de măghiran și ylang ylang pentru a energiza spiritul și a crea un sentiment de conexiune.

Un amestec Young Living important, Aroma Siez combină proprietățile calmante și relaxante ale lavandei și mentei.

I NG REDI E N T E |

Ulei din semințe de susan, chiparos, imortele, ylang ylang, măghiran

INGR E DIE NTE |

MOD DE UTILIZARE |

Pentru aplicare locală, se diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex.

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

Busuioc, lavandă, chiparos, măghiran, mentă MOD DE UTILIZAR E |

|

Adaugă Australian Kuranya în rutina ta de îngrijire a pielii pentru a îmbunătăți strălucirea și aspectul sănătos al pielii și pentru a reduce apariția liniilor fine, a umflăturilor și a petelor. INGREDIENT E |

Mirt lămâios, Kunzea, chiparos albastru, lemn sacru de santal, fenicul, Australian Ericifolia, eucalipt radiata, arbore de ceai MOD DE UT IL IZARE |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

|

Awaken este un amestec de cinci alte amestecuri. Formulat de experți pentru a te ajuta să îți conștientizezi potențialul nelimitat atunci când este utilizat în aromaterapie, Awaken este primul pas către întreprinderea unor schimbări pozitive în propria viață. INGREDIENT E |

Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher MOD DE UT IL IZAR E |

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

44

|


BELIEVE

BRAIN POWER

BUILD YOUR DREAM

CHRISTMAS SPIRIT

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

466108

15 ml

331308

5 ml

483408

5 ml

331508

15 ml

Believe conține molid albastru de Idaho, brad balsamic de Idaho, tămâie și alte uleiuri esențiale, pentru a stimula sentimente de putere și încredere atunci când este utilizat în aromaterapie. I NG REDI E N T E |

Molid albastru de Idaho, brad balsamic de Idaho, tămâie, coriandru, bergamotă, ylang ylang, mușcată MOD DE UTILIZARE |

|

Difuzează-l, inhalează-l direct sau aplică-l local.

CITRUS FRESH

Brain Power este un amestec de uleiuri esențiale bogat în sesquiterpene – printre care, lemn de santal Royal Hawaiian, chiparos albastru și tămâie – pentru a stimula un sentiment de claritate a minții și concentrare atunci când este utilizat în aromaterapie.

Combinând uleiurile esențiale alese de D. Gary Young pentru legăturile acestora cu istoria noastră, Build Your Dream, folosit în aromaterapie, fortifică și limpezește mintea pentru a te ajuta să găsești calea către îndeplinirea visurilor tale.

Trăiește energia pozitivă a sărbătorilor pe tot parcursul anului, cu aromele uleiurilor esențiale de portocală, coajă de scorțișoară și molid negru din Christmas Spirit.

INGR E DIE NTE |

INGREDIENT E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

lemn de santal Royal Hawaiian, roiniță, imortele, lemn de cedru, chiparos albastru, tămâie, lavandă MOD DE UTILIZAR E |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

|

CLARITY

Lavandă, tămâie sacră, roiniță, chiparos albastru, hong kuai, molid albastru de Idaho, ylang ylang, Dream Catcher, Believe, lotus albastru

INGREDIENT E |

Portocală, coajă de scorțișoară, molid negru MOD DE UT IL IZARE |

MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

COMMON SENSE

COOL AZUL

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

331808

15 ml

332108

15 ml

309108

5 ml

539908

15 ml

Conținând aromele proaspete și intense a cinci uleiuri esențiale citrice, la care se adaugă menta, Citrus Fresh este perfect pentru utilizarea ca parfum personal sau pentru difuzare și împrospătarea aerului din orice încăpere. I NG REDI E N T E |

Portocală, grepfrut, mandarină, lămâie, mentă verde MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.

45

Clarity îmbină busuioc, rozmarin, mentă și alte uleiuri esențiale, pentru o aromă care induce un sentiment de limpezime a minții și vigilență. INGR E DIE NTE |

Busuioc, mușețel roman, cardamom, mușcată, bergamotă, rozmarin, lămâie, ylang ylang, mentă, iasomie, palmarosa, coriandru MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Uleiul esențial Common Sense este un amestec brevetat de uleiuri esențiale Young Living, care a fost conceput pentru a dezvolta capacitatea rațională de luare a deciziilor, intensificând starea de bine, sentimentul importanței și al plinătății. INGREDIENT E |

Tămâie, ylang ylang, ocotea, sânziene, ruta, Dorado Azul, limetă MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Aplică Cool Azul local pentru o experiență aromatică răcoritoare sau utilizează-l după activitatea fizică, pentru o senzație răcoritoare proaspătă. INGREDIENT E |

Salcie himalayană, mentă, salvie, plectranthus oregano, copaiba, niaouli, lavandă, chiparos albastru, elemi, vetiver, fructe de chimen, Dorado Azul, oregano MOD DE UT IL IZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.


DIGIZE

DRAGON TIME

EN-R-GEE

DREAM CATCHER

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

332408

15 ml

332708

15 ml

333008

15 ml

333608

15 ml

Ca amestec de uleiuri esențiale unic și brevetat Young Living, DiGize combină uleiuri esențiale de tarhon, ghimbir, mentă, ienupăr, fenicul, lămâiță, anason și paciuli. I NG REDI E N T E |

Tarhon, ghimbir, mentă, ienupăr, fenicul, lămâiță, anason, paciuli MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Aroma emanată de Dragon Time este concepută pentru a stimula emoții pozitive la femei, în special în timpul ciclului menstrual. Acest amestec este recomandat atât pentru femei tinere, cât și mature.

Dream Catcher este conceput pentru a valorifica modul în care visele pozitive vă ajută să vă îndepliniți dorințele și vă mențin pe calea spre împlinire atunci când este utilizat în scop aromatic.

INGR E DIE NTE |

INGREDIENT E |

Salvie tămâioasă, lavandă, coada șoricelului, fenicul, măghiran, iasomie MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Lemn de santal Royal Hawaiian, mandarină, ylang ylang, piper negru, bergamotă, ienupăr, anason, mușcată, limetă kafru, chiparos albastru, davana, iasomie, mușețel german, trandafir, grepfrut, mentă verde, lămâie, ocotea

En-R-Gee este un amestec revitalizant de uleiuri esențiale pure de rozmarin, ienupăr, lămâiță și alte, având o aromă energizantă care binedispune. INGREDIENT E |

Rozmarin, nucșoară, piper negru, ienupăr, brad de balsam de Idaho, lămâiță, cuişoare MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

ENDOFLEX

EXODUS II

FORGIVENESS

GENTLE BABY

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

333308

15 ml

333808

5 ml

333908

5 ml

334508

15 ml

EndoFlex este un amestec de mentă verde, mușcată și alte uleiuri esențiale, care creează un mediu calmant și echilibrat atunci când este difuzat. I NG RED I E N T E |

Mentă verde, ulei din semințe de susan, mușcată, mușețel german, salvie, mirt, nucșoară M O D DE U T I L I Z A R E |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Exodus II conține uleiuri esențiale din plante utilizate în timpuri străvechi pentru diferite practici dedicate stării de bine. Această aromă de inspirație antică este utilizată în mod obișnuit pentru aplicarea pe picioare înainte de culcare. INGR E DIE NTE |

Ulei de măsline, smirnă, casia, coajă de scorțișoară, obligeană, molid negru Northern Lights, isop, vetiver, tămâie MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.

Forgiveness conține o aromă care sprijină abilitatea de a te ierta pe tine și pe alții, de a te elibera de emoțiile negative – o parte importantă a creșterii personale. INGREDIENT E |

Ulei din semințe de susan, roiniță, angelică, bergamotă, mușcată, lavandă, ylang ylang, tămâie, lămâie, palmarosa, iasomie, imortele, lemn de santal Royal Hawaiian, mușețel roman, trandafir, coriandru MOD DE UT IL IZARE |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

|

Gentle Baby este un amestec calmant de uleiuri esențiale, cu o aromă care induce o stare de liniște mamelor și copiilor. INGREDIENT E |

Coriandru, mușcată, palmarosa, lavandă, ylang ylang, mușețel roman, bergamotă, lămâie, iasomie, trandafir MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.

46


GRATITUDE

GLF

GROUNDING

HARMONY

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

334008

15 ml

334608

5 ml

334808

5 ml

335108

15 ml

GLF este un amestec de uleiuri esențiale care include imortele, mentă verde și semințe de țelină. I NG REDI E N T E |

Grepfrut, rozmarin sălbatic, imortele, isop, țelină, mentă verde MOD DE UTILIZARE |

| Diluează cu V-6 Vegetable Oil

Complex și aplică local.

Păstrează o atitudine de recunoștință și îmbrățișează binecuvântările din viața ta. Aroma înălțătoare a amestecului Gratitude induce un sentiment de creștere emoțională și spirituală. INGR E DIE NTE |

Brad de balsam de Idaho, tămâie, coriandru, smirnă, ylang ylang, bergamotă, molid negru Northern Lights, vetiver, mușcată MOD DE UTILIZAR E |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

|

IMMUPOWER

HIGHEST POTENTIAL

Grounding este un amestec echilibrat de arome utilizat pentru stimularea clarității gândirii sau a spiritualității.

Harmony este un amestec de uleiuri esențiale pure al cărui parfum induce o experiență aromatică ce binedispune.

INGREDIENT E |

INGREDIENT E |

Brad argintiu, pin, angelică, molid negru, lemn de cedru, ienupăr, ylang ylang MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.

Mușcată, angelică, bergamotă, lavandă, molid negru, ylang ylang, lemn de santal Royal Hawaiian, isop, palmarosa, salvie spaniolă, trandafir, tămâie, iasomie, lămâie, portocală, mușețel roman, coriandru MOD DE UT IL IZAR E |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

JOY

INNER CHILD

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

337308

5 ml

336308

15 ml

336008

5 ml

337208

15 ml

Highest Potential înglobează puterea de a binedispune și a inspira a chiparosului albastru cu alte parfumuri de uleiuri esențiale pure.

ImmuPower este un amestec puternic de uleiuri esențiale cu o aromă care stimulează energia pozitivă.

Parfumul dulce al Inner Child poate fi utilizat în aromaterapie pentru a te încuraja să te conectezi cu sinele tău autentic.

I NG REDI E N T E |

INGR E DIE NTE |

Isop, cimbru peren de iarnă, cistus, ravensara, tămâie, oregano, cuişoare, chimion, Dorado Azul

INGREDIENT E |

MOD DE UTILIZAR E |

MOD DE UT IL IZARE |

Chiparos albastru, ylang ylang, iasomie, lemn de cedru, mușcată, lavandă, molid negru Northern Lights, tămâie, lemn de santal Royal Hawaiian, brad argintiu, vetiver, coajă de scorțișoară, davana, trandafir, mușețel german, mușețel albastru marocan, grepfrut, mandarină, mentă verde, lămâie, ocotea MOD DE UTILIZARE |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local. 47

|

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

|

Portocală, iasomie, molid negru, mandarină, lemn de santal Royal Hawaiian, neroli, ylang ylang, lămâiță | Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.

Utilizat prin difuzare, Joy emană o aromă care induce o senzație de dragoste, fericire și căldură. Când este purtat ca parfum, inspiră dorința de apropiere de persoana iubită. INGREDIENT E |

Bergamotă, lămâie, palmarosa, ylang ylang, trandafir, mușcată, iasomie, mușețel roman, coriandru, mandarină MOD DE UT IL IZAR E |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

|


JUVAFLEX

JUVA CLEANSE

LADY SCLAREOL

LIGHT THE FIRE

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

339508

15 ml

337508

15 ml

337608

15 ml

530408

5 ml

Juva Cleanse este un amestec premium de uleiuri esențiale pure care include ingrediente naturale precum neryl acetate, gammacurcumin și alfa-pinen. I NG REDI E N T E |

Imortele, rozmarin sălbatic, semințe de țelină MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Combinând uleiuri esențiale de fenicul, mușcată, rozmarin, mușețel roman, mușețel albastru marocan și imortele, JuvaFlex este un amestec care binedispune și induce o stare de pace, fiind perfect pentru difuzare sau aplicare locală pentru îmbunătățirea aspectului tenului sensibil. INGR E DIE NTE |

Ulei din semințe de susan, fenicul, mușcată, rozmarin, mușețel roman, mușețel albastru marocan, imortele

Difuzează acest amestec pentru un parfum care să te inspire în orice mediu sau combină-l cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.

INGREDIENT E |

INGREDIENT E |

Coriandru, mușcată, vetiver, portocală, salvie tămâioasă, bergamotă, ylang ylang, lemn de santal Royal Hawaiian, salvie spaniolă, iasomie, molid albastru de Idaho, mentă verde, hinoki MOD DE UT IL IZARE |

|

MOD DE UTILIZAR E |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local unde dorești.

LONGEVITY

M-GRAIN

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

LIVE YOUR PASSION

Lady Sclareol este un amestec de uleiuri esențiale creat special pentru femei, pentru a accentua natura feminină și a oferi o experiență de relaxare atunci când este difuzat.

Mastrante, molid negru Northern Lights, nucșoară, casia, ocotea, erigeron canadian, lămâie, piper negru, hinoki MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.

MAGNIFY YOUR PURPOSE

COD

CAN TITATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

576608

5 ml

338808

15 ml

338708

15 ml

337708

5 ml

Creat pentru Marea Convenție Internațională din 2016, acest amestec de uleiuri esențiale poate fi purtat ca parfum captivant, utilizat în asociere cu un ulei de masaj sau difuzat pentru a te ajuta să te reconcentrezi pe viața pe care dorești s-o trăiești!

Longevity conține un amestec puternic de uleiuri esențiale care contribuie la menținerea aspectului tânăr al pielii.

I NG REDI E N T E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Portocală, lemn de santal Royal Hawaiian, nucșoară, limetă, molid albastru de Idaho, molid negru Northern Lights, ylang ylang, tămâie, mentă MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.

INGR E DIE NTE |

portocală, tămâie

Cimbru, cuişoare,

MOD DE UTILIZAR E |

M-Grain are un efect răcoritor atunci când este aplicat pe gât și umeri.

Aroma amestecului de uleiuri esențiale Magnify Your Purpose stimulează creativitatea, dorința, concentrarea și motivația, încurajându-te să iei inițiativa când este utilizat în aromaterapie.

INGREDIENT E |

Busuioc, lavandă, mușețel roman, măghiran, mentă, imortele MOD DE UT IL IZARE |

|

Difuzează, inhalează direct, diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

INGREDIENT E |

Lemn de santal Royal Hawaiian, nucșoară, ghimbir, paciuli, salvie, coajă de scorțișoară, coriandru, bergamotă, ylang ylang, mușcată MOD DE UT IL IZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local. 48


MELROSE

MISTER

MOTIVATION

PANAWAY

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

337808

15 ml

338108

15 ml

338408

5 ml

339108

5 ml

339008

15 ml

Melrose este un amestec de uleiuri esențiale cu proprietăți de curățare puternice, care mențin aspectul frumos al pielii. I NG REDI E N T E |

Rozmarin, cuişoare, arbore de ceai, niaouli MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Creat pentru bărbați, amestecul de uleiuri esențiale Mister binedispune atunci când este difuzat. INGR E DIE NTE |

Ulei din semințe de susan, salvie, lavandă, mentă, fenicul, mirt, coada șoricelului MOD DE UTILIZAR E |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

|

PEACE & CALMING II

PEACE & CALMING

Parfumul puternic al amestecului Motivation poate încuraja la acțiune și realizare atunci când este difuzat.

Aplică PanAway după activitatea fizică sau în orice moment pe gât și spate, pentru o experiență aromatică stimulentă.

INGREDIENT E |

Mușețel roman, molid negru, ylang ylang, lavandă

INGREDIENT E |

MOD DE UT IL IZARE |

MOD DE UT IL IZAR E |

| Difuzează, inhalează direct

Salcie himalayană, cuişoare, imortele, mentă |

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală la locul dorit sau utilizează-l la masaj.

PURIFICATION

R.C.

C OD

CAN TITATE

COD

CA N TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

339808

5 ml

339308

15 ml

532708

5 ml

339908

15 ml

340908

5 ml

340508

15 ml

Peace & Calming creează o atmosferă liniștită și relaxată când este difuzat, adăugat în apa de baie sau folosit în timpul meditației sau sesiunilor de yoga. Când este aplicat local, Peace & Calming poate îmbunătăți aspectul pielii, contribuind la obținerea unui aspect strălucitor sănătos. I NG REDI E N T E |

Mandarină, ylang ylang, mușețel albastru marocan, portocală, paciuli MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

49

Acest amestec brevetat creează un parfum relaxant și plăcut atunci când este inhalat sau difuzat. Diluează și aplică local pentru a hidrata și înfrumuseța aspectul pielii.

Parfumul dulce și revigorant al Purification dezodorizează și neutralizează instantaneu aerul. Aplică local pentru a te bucura de ieșirile în aer liber fără să fi deranjat de insecte.

R.C. se combină perfect cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru a crea o atmosferă de SPA în timpul masajului. De asemenea, poate înlocui Aroma Siez în Raindrop Technique.

INGR E DIE NTE |

INGREDIENT E |

INGREDIENT E |

Mandarină, portocală, ylang ylang, paciuli, mușețel german, vetiver, cistus, bergamotă, casia, davana, molid negru Northern Lights MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Lămâiță, rozmarin, arbore de ceai, mirt, citronelă, lavandin MOD DE UT IL IZARE |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

|

Eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalyptus citriodora, mirt, molid negru, mentă, pin, lavandă, măghiran, chiparos MOD DE UT IL IZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex pentru aplicare locală.


RELEASE

RAVEN COD 340208

I NG REDI E N T E |

Ravensara, mentă, eucalyptus radiata, salcie himalayană, lămâie MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

SACRED MOUNTAIN 341408

CAN TI TATE

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

15 ml

341108

15 ml

341908

5 ml

Release este un amestec cu aromă relaxantă care facilitează capacitatea de a te elibera de furie și frustrare. De asemenea, invită la armonie când este difuzat. INGR E DIE NTE |

Ylang ylang, ulei de măsline, lavandin, mușcată, lemn de santal Royal Hawaiian, mușețel albastru marocan, limetă kafru, chiparos albastru, davana, iasomie, mușețel german, trandafir, grepfrut, mandarină, mentă verde, lămâie, ocotea MOD DE UTILIZAR E |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

15 ml

I NG RED I E N T E |

Ylang ylang, molid negru, brad de balsam de Idaho, lemn de cedru | Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

CO D 341708

RUTAVALA

CA NT I TAT E

|

SARA

Sacred Mountain este un amestec de uleiuri esențiale de ylang ylang și conifere, care evocă simțul sanctității regăsite în natură și favorizează sentimente de putere, încredere în sine, stabilitate și protecție când este difuzat.

M O D DE U T I L I Z A R E |

340808

15 ml

Raven este un amestec cu efect de curățare compus din uleiuri esențiale de ravensara, mentă, Eucalyptus Radiata și altele. Raven creează o senzație răcoritoare când este aplicat local pe piept și gât.

COD

CO D

CAN TI TATE

RELIEVE IT

Relieve It este un amestec echilibrat perfect de uleiuri esențiale de molid negru, piper negru și altele, care combină proprietățile lor calmante într-un amestec util pentru aplicare locală.

RutaVaLa este un amestec calmant de ruta, valeriană și lavandă, care favorizează relaxarea când este difuzat.

INGREDIENT E |

MOD DE UT IL IZAR E |

Molid negru, piper negru, isop, mentă

INGREDIENT E |

valeriană, ruta

Lavandă,

MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

SCLARESSENCE

SENSATION

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

5 ml

341808

15 ml

342008

5 ml

SARA este un amestec de uleiuri esențiale de mușcată, ylang ylang, trandafir, mușețel albastru marocan și altele, fiind conceput ca parfum calmant pentru utilizarea în momente dificile sau încărcate emoțional. INGR E DIE NTE |

Ulei de migdale dulci, ylang ylang, mușcată, lavandă, portocală, limetă kafru, chiparos albastru, davana, iasomie, mușețel german, trandafir, grepfrut, mandarină, mentă verde, lămâie, ocotea, mușețel albastru marocan, lemn de cedru, lotus alb

SclarEssence sprijină starea generală de bine, datorită proprietăților uleiurilor esențiale pure, printre care cele de salvie tămâioasă și fenicul.

Sensation combină uleiuri esențiale de ylang ylang, coriandru și altele, pentru a încuraja sentimentele de iubire și afecțiune atunci când este difuzat.

INGREDIENT E |

INGREDIENT E |

Salvie tămâioasă, fenicul, salvie spaniolă, mentă MOD DE UT IL IZARE |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Ylang ylang, iasomie, mușcată, bergamotă, coriandru MOD DE UT IL IZAR E |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

50

|


STRESS AWAY

SHUTRAN

THIEVES

THE GIFT

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

483508

15 ml

463008

15 ml

650008

5 ml

342308

15 ml

Un amestec de uleiuri esențiale care stimulează încrederea în sime, conceput special pentru bărbați pentru intensificarea masculinității și sporirea încrederii, Shutran este perfect pentru a fi folosit ca apă de colonie, atrăgătoare atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Stress Away este primul produs care conține o combinație unică de uleiuri esențiale pure de limetă și vanilie. Având o aromă care reprezintă amestecul perfect de note tropicale și citrice, Stress Away relaxează și liniștește într-un mod unic.

I NG RED I E N T E |

INGR E DIE NTE |

Molid albastru de Idaho, ocotea, ylang ylang, hinoki, coriandru, davana, lavandă, lemn de cedru, lămâie, molid negru Northern Lights M O D DE U T I L I Z A R E |

|

Aplică 2-4 picături pe gât sau încheieturi, de 2 ori pe zi sau la nevoie.

TRANSFORMATION

Copaibă, limetă, lemn de cedru, vanilie, ocotea, lavandă MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

TRAUMA LIFE

The Gift este un amestec de șapte uleiuri antice care au fost căutate de-a lungul secolelor pentru proprietățile lor calmante. Acest amestec a fost inspirat de personajul fictiv Shutran din The One Gift, un roman scris de fondatorul Young Living, D. Gary Young.

Amestecul de uleiuri esențiale Thieves a fost inspirat de legenda a patru hoți francezi din secolul al XV-lea, care au creat o combinație aromatică specială compusă din cuișoare, rozmarin și alte plante. Thieves este un amestec puternic care conține ingredientele naturale limonen, eugenol și eucaliptol.

INGREDIENT E |

INGREDIENT E |

MOD DE UT IL IZARE |

MOD DE UT IL IZAR E |

Brad de balsam de Idaho, tămâie sacră, iasomie, molid negru Northern Lights, smirnă, vetiver, cistus

Cuişoare, coajă de scorțișoară, rozmarin, lămâie, eucalyptus radiata

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

VALOR

WHITE ANGELICA

| Difuzează, inhalează direct

COD

CAN TI TATE

CO D

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

C A NT I TAT E

COD

CAN T ITAT E

306008

15 ml

635008

5 ml

343008

5 ml

342808

5 ml

343208

15 ml

Transformation include molid albastru de Idaho, lemn sfânt și ocotea. Aceste uleiuri esențiale puternice îți dau forța să înlocuiești convingerile negative cu gânduri pozitive atunci când sunt difuzate. I NG REDI E N T E |

Lămâie, tămâie sacră, lemn de santal Royal Hawaiian, mentă, cardamom, salvie tămâioasă, molid albastru de Idaho, lemn sfânt, ocotea MOD DE UTILIZARE |

| Difuzează, inhalează direct

sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

51

Trauma Life este un amestec natural de uleiuri esențiale pure de santal, imortele, trandafir și altele, concepute pentru a oferi sprijin pe parcursul explorărilor emoționale dificile. INGR E DIE NTE |

Tămâie, davana, limetă kafru, lemn de santal Royal Hawaiian, molid negru, trandafir, valeriană, mușcată, lavandă, imortele MOD DE UTILIZAR E |

| Difuzează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

Amestecul de uleiuri esențiale Valor conduce topul celor mai vândute produse ale noastre și unul dintre amestecurile preferate ale fondatorului Young Living, D. Gary Young. Aplică-l pe încheieturi, piept, la baza gâtului și tălpi sau adaugă-l la Young Living Bath & Shower Gel Base pentru a te simți revigorat(ă) și plin(ă) de încredere.

White Angelica conține uleiuri esențiale pure de roiniță și bergamotă, induce senzația de protecție și siguranță atunci când este difuzat și poate fi utilizat pentru a te proteja de energiile negative. INGREDIENT E |

INGREDIENT E |

Ulei de migdale dulci, bergamotă, roiniță, mușcată, ylang ylang, trandafir, smirnă, lemn de santal Royal Hawaiian, isop, coriandru, molid negru

MOD DE UT IL IZARE |

Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

Ulei de cocos, molid negru, mușețel albastru marocan, tămâie, lemn de camfor, mușcată Difuzează, inhalează direct sau aplică local.

|

MOD DE UT IL IZAR E |

|


ROLL-ON-URI CU ULEIURI ESENŢIALE Fiind prevăzute cu etichete frumoase și moderne, aceste aplicatoare roll-on reprezintă o modalitate excelentă de utilizare a amestecurilor de uleiuri esențiale preferate atunci când te afli în deplasare. Rămâi la curent, deoarece continuăm să ne extindem ambalajele și etichetele pentru uleiurile și produsele preferate care conțin uleiuri.

BREATHE AGAIN ROLL-ON COD 3528525

C AN TITATE 10 ml

Breathe Again Roll-On prezintă patru tipuri de uleiuri esențiale Eucalyptus, inclusiv eucaliptul albastru, care este cultivat și distilat la ferma Young Living din Ecuador. INGR E DIE NTE |

Ulei de cocos, eucalyptus staigeriana, eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalipt albastru, dafin, mentă, copaibă, mirt, chiparos albastru, măceșe M OD DE UTILIZAR E |

DEEP RELIEF ROLL-ON COD 3534525

C A NT I TAT E 10 ml

Aplică generos după plac pe

piept și pe gât.

RUTAVALA ROLL-ON COD 4471500

C AN TITATE 10 ml

Aplică generos pe tâmple, pe ceafă sau oriunde este nevoie.

Aplicatorul RutaVaLa Roll-On de la Young Living este un amestec brevetat de obținut din rută, valeriană și ulei esențial de lavandă care are o aromă calmantă și relaxantă. INGR E DIE NTE |

Ulei de cocos, rută,

valeriană, lavandă

Aplică generos pe încheieturi, tâmple, gât sau oricare zonă dorită după caz.

COD 24396

C ANTITATE 10 ml

VALOR ROLL-ON COD 3529525

C ANTITATE 10 ml

INGREDIENT E | Mentă, ulei de cocos, brad de balsam de Idaho, cuişoare, vetiver, salcie himalayană, lămâie, imortele, copaibă, Dorado Azul MOD DE UT IL IZARE |

MOD DE UTILIZAR E |

THIEVES ROLL-ON

Amestecat cu uleiul esențial de mentă, aplicatorul Deep Relief Roll-On creează o senzație răcoritoare atunci când se aplică la nivel topic. Având o aromă proaspătă, revigorantă și relaxantă, acest amestec este perfect pentru a-l purta în geanta pentru sală și a-l folosi în timpul antrenamentului.

Fiind prediluat și gata pentru aplicare, te poți da cu puțin Thieves și vei fi gata de plecare! Te vei îndrăgosti de aroma sa confortabilă și comodă. INGR E DIE NTE |

Ulei de cocos, cuișoare, lămâie, scorțișoară, eucalipt radiata, rozmarin MOD DE UTILIZAR E |

Aplică generos pe încheieturi sau pe ceafă, după caz.

STRESS AWAY ROLL-ON COD 4472525

C A NT I TAT E 10 ml

TRANQUIL ROLL-ON COD 3533525

C A NT I TAT E 10 ml

Aplicatorul Stress Away Roll-On este un amestec unic și ușor de vanilie, limetă, copaibă și alte uleiuri esențiale cu un parfum relaxant. INGREDIENT E |

Copaibă, limetă, lemn de cedru vanilie, ocotea, lavandă MOD DE UT IL IZARE |

Aplică generos pe încheieturi, tâmple, gât sau oricare zonă dorită după caz.

Aplică aromele reconfortante ale lavandei, lemnului de cedru și ale mușețelului roman oriunde te-ai afla, simplu cu ajutorul aplicatorului Tranquil Roll-On. INGREDIENT E |

Ulei de cocos, lavandă, lemn de cedru, muşeţel roman MOD DE UT IL IZARE | Aplică generos pe încheieturi sau pe ceafă, după caz.

Utilizează amestecul revitalizant, lemnos al roll-on-ului Valor oriunde și oricând ai nevoie de un impuls aromatic de curaj înainte de o prezentare importantă, un antrenament sau o primă impresie. INGR E DIE NTE |

Ulei de cocos, molid negru, mușețel albastru marocan, tămâie, lemn de camfor, mușcată M OD DE UTILIZAR E |

Aplică generos pe încheieturi sau

pe ceafă, după caz.

52


ULEIURI PENTRU MASAJ

Atinge un nivel cu totul nou al puterii masajului cu gama noastră de uleiuri pentru masaj. Amestecurile unice de uleiuri esențiale din uleiurile noastre pentru masaj au puterea de a atinge cele mai noi și înalte standarde în ceea ce privește experiența ta de masaj.

CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL COD 303508

Uleiul de masaj Cel-Lite Magic tonifică și hrănește pielea prin uleiuri vegetale, vitamina E și uleiuri esențiale autentice. Uleiul de grepfrut ajută la îmbunătățirea aspectului texturii pielii, iar uleiul de ienupăr ajută la curățarea acesteia. INGR E DIE NTE |

Ulei de cocos, ulei din semințe de struguri, grepfrut, lemn de cedru, salvie tămâioasă, chiparos, ienupăr, ulei din germeni de grâu, ulei de migdale dulci, ulei de măsline M OD DE UTILIZAR E | Masează în locurile în care se dorește un efect de tonifiere și fermitate a pielii. A se agita bine înainte de utilizare.

C AN TITATE 236 ml

ORTHO EASE MASSAGE OIL

Uleiul de masaj Ortho Ease este un amestec de uleiuri vegetale și uleiuri esențiale, care includ salcie himalayană, mentă, ienupăr și măghiran. INGR E DIE NTE |

Ulei de cocos, salcie himalayană, ulei din semințe de struguri, mentă, ienupăr, eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, cimbru, lămâiţă, măghiran, vetiver, ulei din germeni de grâu, ulei de migdale dulci, ulei de măsline M OD DE UTILIZAR E | Masează ușor pe zonele dorite ale corpului. A se agita bine înainte de utilizare.

COD 303308

C AN TITATE 236 ml

RELAXATION MASSAGE OIL COD

Uleiul de masaj Relaxation combină uleiuri vegetale selectate în mod specific cu aromele delicate ale uleiurilor esențiale de lavandă, mandarină, coriandru și mentă verde, pentru o relaxare completă. INGR E DIE NTE |

Ulei de cocos, ulei din semințe de struguri, mandarină, lavandă, mentă verde, ylang ylang, mentă, coriandru, bergamotă, ulei din germeni de grâu, ulei de migdale dulci, ulei de măsline, mușcată

3037521

C AN TITATE 236 ml

COD 3034521

C A NT I TAT E 236 ml

C OD

COD 3030500

C ANT I TAT E

CAN TITATE

236 ml

944 ml

53

Ulei de cocos, ulei din semințe de struguri, lavandă, salvie, coada șoricelului, fenicul, salvie tămâioasă, ylang ylang, ulei din germeni de grâu, ulei de migdale dulci, ulei de măsline, iasomie MOD DE UT IL IZARE | Masează ușor pe partea inferioară a abdomenului și a zonei lombare. A se agita bine înainte de utilizare. Uleiul de masaj Ortho Sport combină uleiuri vegetale pure cu uleiuri esențiale, precum salcia himalayană, menta, cimbru și oregano. INGREDIENT E |

Ulei de cocos, ulei din semințe de struguri, salcie himalayană, mentă, oregano, eucalyptus globulus, elemi, ulei din germeni de grâu, vetiver, lămâiţă, ulei de migdale dulci, cimbru, ulei

COD 303208

C A NT I TAT E 236 ml

de măsline MOD DE UT IL IZARE |

Masează bine uleiul în zonele suprasolicitate ale corpului după exercițiile fizice.

SENSATION MASSAGE OIL COD 3036521

C A NT I TAT E 236 ml

Masează ușor pe piele după caz. A se agita bine înainte de utilizare.

303108

INGREDIENT E |

ORTHO SPORT MASSAGE OIL

M OD DE UTILIZAR E |

YOUNG LIVING V-6

Recomandat pentru tinere și pentru femei mature, uleiul de masaj Dragon Time este un amestec specific de arome calmante și relaxante de lavandă, ylang ylang, iasomie și alte uleiuri esențiale revigorante.

DRAGON TIME MASSAGE OIL

Uleiul de masaj Sensation inspiră și încurajează sentimentele romantismului și tinereții, prin parfumurile superb combinate de ylang ylang, iasomie, mușcată și alte uleiuri esențiale. Acest amestec special conferă pielii o senzație fină și netedă. INGREDIENT E | Ulei de cocos, ulei din semințe de struguri, ylang ylang, iasomie, coriandru, mușcată, bergamotă, ulei din germeni de grâu, ulei de migdale dulci, ulei de măsline MOD DE UT IL IZARE |

Masează până pătrunde în piele după preferințe. A se agita bine înainte de utilizare. Complexul de uleiuri vegetale V-6 poate fi folosit pentru a crea uleiuri de masaj personalizate sau pentru a dilua uleiurile esențiale pentru piele sensibilă. INGR E DIE NTE |

Ulei de cocos, ulei din semințe de susan, ulei din semințe de struguri, ulei de migdale dulci, ulei din germeni de grâu, ulei din semințe de floarea-soarelui, ulei de măsline

MOD DE UT IL IZARE | Pentru aplicare directă, amestecă 1 picătură de ulei esențial în 1-8 lingurițe de Young Living V-6. Pentru aplicare la nivel topic, aplică 15-30 de picături de uleiuri esențiale într-o cană de 1/8–1/4 de V-6. Uleiurile mai puternice (de exemplu, Cinnamon Bark, Clove, Oregano) trebuie diluate mai mult în comparație cu uleiurile mai slabe. A se agita bine înainte de utilizare.


COLECŢII DE ULEIURI ESENŢIALE

Permite colecțiilor selectate de experții noștri să te îndrume spre armonie și stare de bine. Această selecție de amestecuri și uleiuri esențiale îți permit să alegi mai ușor cele mai bune produse Young Living pentru nevoile tale unice.

30 OIL COLLECTION COD 464108

Cu 15 uleiuri esențiale individuale și 15 amestecuri, 30 Oil Collection este un mod extraordinar de a-ți începe sau a-ți reînnoi colecția de uleiuri esențiale. Incluzând uleiuri esențiale individuale clasice și câteva dintre cele mai îndrăgite amestecuri brevetate de uleiuri esențiale ale noastre, această colecție reunește 30 de produse preferate YL într-un singur set practic!

OILS OF ANCIENT SCRIPTURE COD 19343

*Uleiurile variază în funcție de sezon și disponibilitate. Young Living își rezervă dreptul de a înlocui uleiurile cu uleiuri de valoare egală sau mai mare.

Colecția Feelings conține șase amestecuri de uleiuri esențiale care inspiră și încurajează sentimentele unei stări de bine emoționante atunci când sunt difuzate.

FEELINGS COD 312508

CONȚ INUT |

Zece sticluțe de 5 ml: Aloes (Royal Hawaiian Sandalwood), Cassia, Cedarwood, Cypress, Frankincense, Hyssop, Myrrh, Myrtle, Onycha, Rose of Sharon (Cistus)

COD 369508

CONȚ INUT | Zece sticluțe de 5 ml: Frankincense, Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, PanAway, Purification, Thieves, Stress Away, Joy

Șase sticluțe de 5 ml: Harmony, Forgiveness, Inner Child, Present Time, Release, Valor

COD 313708

Tehnica Raindrop Technique combină autenticitatea uleiurilor esențiale Young Living cu principiile masajului. Este inclusă și o broșură cu instrucțiuni. C ONȚINUT |

Nouă sticluțe de 5 ml: Aroma Siez, Basil, Cypress, Marjoram, Oregano, Peppermint, Thyme, Valor II, Wintergreen. Două sticle pentru masaj de 236 ml: Ortho Ease, V-6 Vegetable Oil Complex și broșura cu instrucțiuni

Colecția Everyday Oils reprezintă setul perfect pentru începători, incluzând zece dintre cele mai versatile uleiuri esențiale.

EVERYDAY OILS

C ONȚINUT |

RAINDROP TECHNIQUE

Setul Oils of Ancient Scripture conține 10 uleiuri bazate pe cele mai importante plante, substanțe vegetale, materiale și rășini din Biblie—de la chiparos (Isaia 44:14) la „trandafirul lui Sharon” (Cântarea lui Solomon 2:1). Cu aromele revigorante ale Myrtle și Cedarwood și parfumul bogat de Frankincense și Myrrh, acest set are scopul de a te ajuta să te bucuri de aromele superbe și istoricul interesant al acestor uleiuri esențiale pure și prețioase.

ACTIVE & FIT KIT COD 21918

Accelerează-ți antrenamentele! Comitetul de ambasatori ai brandului Young Living și atleți s-au unit pentru a concepe un set fitness, primul de acest fel. CONȚ INUT |

Cutie de transport din nylon, Cool Azul Sports Gel 100 ml, Copaiba 5 ml, Deep Relief 5 ml, Peppermint 5 ml, Thieves 5 ml, Eucalyptus Radiata 5 ml, 3 x AromaGlide Roller Fitments

54


A RO M AT I Z AT OA R E D E U L E I U R I

ESENŢIALE

Transformă-ți casa, biroul sau spațiul personal în propria oază de aromaterapie! Aromatizatoarele noastre cu un model elegant îți vor permite să răspândești uleiuri esențiale prin infuzie în orice colț al spațiului tău și să creezi o experiență ca la spa oriunde te-ai afla.

55


ARIA ULTRASONIC DIFFUSER C O D (U K ) 452408

C O D (EU ) 4524502

Aromatizatorul Aria combină cea mai recentă tehnologie cu ultrasunete cu funcții utile, precum o telecomandă, funcții de redare muzică, sunete liniștitoare încorporate și lumini LED. În interiorul aromatizatorului Aria se găsește o plăcuță cu ultrasunete care vibrează în jur de un milion de ori pe secundă, transformând apa și uleiul în vapori pentru a-i pulveriza în aer. C ONȚINUT |

AROMALUX ATOMIZING DIFFUSER COD (UK) 469508

COD (EU) 4695502

CONȚ INUT |

Lemon 5 ml; Peppermint 5 ml

Pune o sticluță de 5 ml sau 15 ml de ulei esențial în partea superioară a aromatizatorului și selectează setarea dorită. Pentru detalii complete privind utilizarea, consultă broșura cu instrucțiuni.

Umple rezervorul cu apă și adaugă 15–20 de picături din uleiul/uleiurile ales(e). Pentru detalii complete privind utilizarea, consultă broșura cu instrucțiuni.

C O D (U K ) 533008

C O D (EU ) 5330502

Aromatizatorul Dewdrop Diffuser de la Young Living are rol de umidificator, atomizor şi pulverizator de aromă într-un singur produs simplu de utilizat. Proiectat cu o funcție de difuzare continuă de până la patru ore, oprire automată și controlul luminii ambientale, aromatizatorul Dewdrop Diffuser de la Young Living poate aduce atmosfera de spa în orice spațiu. C ONȚINUT |

LANTERN DIFFUSER CODE (UK) 23702

CODE (EU) 23701

Lavender 5 ml; Citrus Fresh 5 ml

Umple rezervorul cu apă la temperatura camerei (se recomandă apă de la robinet sau de izvor), adaugă 8-12 picături din uleiul/uleiurile esențial(e) ales(e) și apoi pornește aromatizatorul. Pentru detalii complete privind utilizarea, consultă broșura cu instrucțiuni.

RAINSTONE ULTRASONIC DIFFUSER C O D (U K ) 533108

C O D (EU ) 5331502

C ONȚINUT |

Pentru informații de utilizare, siguranță și îngrijire, consultă manualul de utilizare pentru aromatizatorul Lantern.

USB DIFFUSER COD 5224501

C O D ( C A RT U Ș E R E ZE R VĂ ) 5228500

25193

( G RE Y ) 25201

Oriunde mergi, difuzează uleiurile esențiale preferate cu aromatizatorul USB Diffuser de la Young Living. Folosește-l la laptop, în mașină, la birou sau ia-l cu tine în călătorie. Este mobil, compact și silențios, având setări de difuzare la intervale de 10, 30 sau 60 de secunde. MOD DE UT IL IZARE |

Umple sticluța de ulei esențial, introdu-o în aromatizatorul USB Diffuser, apoi conectează aromatizatorul la un port USB. Pentru detalii complete privind utilizarea, consultă broșura cu instrucțiuni.

Tangerine 5 ml; Thieves 5 ml

Umple rezervorul cu apă la temperatura camerei de la robinet sau apă minerală plată, adaugă 8-10 picături de ulei esențial și apoi pornește aromatizatorul. Pentru detalii complete privind utilizarea, consultă broșura cu instrucțiuni.

(R O SE G O L D )

Lavender 5 ml; Citrus Fresh 5 ml

MOD DE UT IL IZARE |

M OD DE UTILIZAR E |

CAR VENT DIFFUSER

Complementează-ți decorul și creează o atmosferă placută cu aromatizatorul Lantern. O invitație caldă și primitoare pentru oaspeți, această lanternă superbă făcută cu detalii deosebite de metal și sticlă, transformă orice încăpere prin umplerea aerului cu aroma uleiurilor tale esențiale favorite. CONȚ INUT |

M OD DE UTILIZAR E |

Aromatizatorul Rainstone Diffuser de la Young Living combină tehnologie cu ultrasunete de ultimă generație și meșteșug tradițional chinezesc împreună cu funcții robuste, incluzând până la 8 ore de pulverizare, setări de lumină ambientală, ionizator negativ și o telecomandă.

Thieves 15 ml

MOD DE UT IL IZARE |

M OD DE UTILIZAR E |

DEWDROP DIFFUSER

Un atomizator, purificator de aer și pulverizator integrat, AromaLux este cel mai puternic mod de a crea un mediu benefic cu uleiuri esențiale. Proiectat de D. Gary Young și disponibil exclusiv prin Young Living, AromaLux integrează principiile de proiectare, tehnologia și funcțiile patentate pentru a simplifica și a intensifica experiența aromatică.

Infuzează-ți mașina cu miresmele dulci ale uleiurilor esențiale ale Young Living cu aromatizatorul Car Vent! Acest aromatizator simplu și stilatdisponibil în nuanțele roz auriu și gri- folosește pernițe de vată care absorb uleiurile și aerul condiționat sau căldura din ventilatoarele tale pentru a-ți umple mașina cu beneficiile aromatice ale uleiurilor esențiale. MOD DE UT IL IZARE |

Adaugă 6-8 picături de ulei esențial pe una din pernițele de bumbac oferite. Vezi broșura cu instrucțiuni pentru detalii complete de utilizare.


ACCESORII PENTRU ULEIURI ESENŢIALE Obține un echilibru perfect al experienței cu uleiurile esențiale. Accesoriile noastre, care includ de la genți de transport rezistente la etichete pentru sticluțe sortate pe coduri de culori, îți facilitează păstrarea uleiurilor tale esențiale prețioase într-un mod organizat.

30 OIL CASE COD 4936500

AROMAGLIDE ROLLER FITMENTS COD 4578

ESSENTIAL OIL SAMPLE BOTTLES COD 319408

OIL BOTTLE CAP LABELS COD 3939

57

Această geantă de transport stilată pentru uleiuri esențiale îți permite să transporți până la 30 de uleiuri esențiale sau amestecuri. Confecționată din spumă rezistentă cauciucată din EAV (etilenacetat de vinil), această geantă este prevăzută cu un mâner rezistent și o inserție din spumă pentru a proteja și a menține fixată fiecare sticluță atunci când te afli în deplasare.

Transformă uleiurile esențiale Young Living preferate într-o sticluță prevăzută cu aplicator cu roll-on ușor de utilizat, prin intermediul tehnologiei avansate și brevetate a accesoriului cu bilă AromaGlide. Fiecare accesoriu este realizat pentru a se potrivi cu sticluțele de 5 ml sau 15 ml cu un marcaj „Sb” în partea inferioară a sticluței. Include 10 accesorii AromaGlide și capsule. Flacoanele cu mostre de uleiuri esențiale reprezintă o modalitate comodă și simplă de transmitere a mostrelor de uleiuri esențiale prietenilor, familiei și potențialilor clienți și membri. Ia cu tine aceste flacoane goale de 2 ml pentru a le putea umple cu uleiurile esențiale preferate. Toate cele 25 de flacoane sunt prevăzute cu capace și reductoare de picături. Aceste etichete sortate pe coduri de culori se potrivesc perfect pe orice capac al sticlelor de ulei esențial de 5 ml sau 15 ml pentru a le menține organizate și a găsi rapid și ușor sticluța corespunzătoare.

AROMA CAROUSEL COD 4832521

Aroma Carousel reprezintă un mod unic de prezentare a mostrelor de ulei esențial, care îți permite să prezinți în mod convenabil zece dintre uleiurile tale esențiale Young Living preferate. Această prezentare este un instrument excelent pentru întâlnirile informale și atelierele de lucru desfășurate acasă și simplifică prezentarea uleiurilor esențiale și altor persoane. Pipetele cu umplere ușoară incluse îți permit să transferi cu ușurință uleiurile în sticluțele de 2 ml goale incluse în pachet.

CLEAR VEGETABLE CAPSULES COD 3193

GLASS OIL DROPPERS COD 3810

VITASSAGE WITH STORAGE CASE COD 4625

Capsulele transparente din plante reprezintă o cale excelentă de a obține doza zilnică de uleiuri Plus. Aceste capsule NPcaps sunt ideale pentru persoane cu cerințe vegetariene, cu diabet sau alte cerințe restrictive sau de regim. Acestea sunt realizate din pullulan, o polizaharidă sigură solubilă în apă.

Pipetele de sticlă pentru uleiuri de la Young Living reprezintă o modalitate comodă de a obține cantitatea potrivită de ulei esențial de care ai nevoie. Acestea sunt totodată potrivite și pentru a elimina excesul de ulei din cuva pulverizatorului.

Creat de D. Gary Young, Vitassage integrează uleiurile esențiale de la Young Living în experiența masajului prin difuzarea a maxim trei uleiuri diferite în mod simultan, în timp ce cele trei bile din inox masează musculatura dureroasă și obosită.


Fă din căminul tău o

OAZĂ! Cu un design unic și un aspect contemporan, aromatizatorul Lantern e o adiție deosebită în orice încăpere a căminului tău.

Amestec pentru aromatizator Citrus Dream 3 picături de ulei

3 picături de ulei

3 picături de ulei

1 picătură de ulei

LAVENDER BERGAMOT GRAPEFRUIT YLANG YLANG


TU ȘI CĂMINUL TĂU Căminul tău este sanctuarul în care trăiești—un loc în care se creează amintirile prețioase ale vieții alături de familie și de prieteni. Aceste produse intense cu uleiuri esențiale în compoziție îți oferă soluții sigure care acționează în mod natural. De la produsele de curățat pe care le utilizezi până la pasta de dinți din dulap, casa ta trebuie să fie locul în care se instalează starea de bine absolută.THIEVES

Amestecul unic Thieves de la Young Living este conceput cu măiestrie conform tradiției a patru hoți francezi din secolul al XV-lea care au creat o combinație specială de arome de cuișoare, rozmarin și alte substanțe extrase din plante. Gama noastră de produse Thieves vine cu alternative sigure pentru casa ta, pentru a putea înlocui ingredientele agresive cu formule derivate în mod natural care au o acțiune puternică și un miros minunat.


Amestecul de uleiuri esențiale Thieves a fost inspirat din legenda celor patru hoți francezi din secolul al XV-lea care au creat o combinație aromatică de cuișoare, rozmarin și alte substanțe extrase din plante utilizată atunci când jefuiau persoanele decedate sau care erau pe moarte. Thieves este un amestec puternic care conține constituenți derivați în mod natural: limonen, eugenol și eucaliptol.

THIEVES COD 342308

C AN TITATE 15 ml

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE COD 3039521

C A NT I TAT E 118 g

I NGR E DIE NTE | Cuişoare, coaja de scorţişoară, rozmarin,

lămâie, eucalyptus radiata

MOD DE UT IL IZARE |

Periază dinţii dimineaţa şi seara, și de preferat după fiecare masă.

M OD DE UTILIZAR E |

Pulverizează, inhalează direct sau diluează cu V-6 Vegetable Oil Complex și aplică local.

THIEVES CLEANSING SOAP COD 367908

C AN TITATE 99.25 g

Săpunul Thieves Cleansing Soap oferă beneficiile unei curățări ultra puternice plus puterea uleiurilor esențiale pure. Conținând legendarul amestec de uleiuri Thieves, acest săpun este ideal pentru purificarea pielii. M OD DE UTILIZAR E |

Spală. Clătește.

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE COD 20197

C AN TITATE 113.4 g

gingiile dimineața și seara.

THIEVES FOAMING HAND SOAP C OD

COD

367408

364308

C ANT I TAT E

CAN TITATE

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

THIEVES DENTAL FLOSS COD

COD

4463560

4464560

C A NT I TAT E

C A NT I TAT E

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Masează cu spumă.

Ața dentară Thieves Dental Floss este confecționată din fibre puternice care rezistă la uzură și rupere și care alunecă ușor între dinți în locurile cel mai greu accesibile. Dublu saturată, această ață rezistentă la uzură este prevăzută cu două straturi de uleiuri esențiale, oferind o dublă protecție pentru o respirație proaspătă. MOD DE UT IL IZARE |

Pasta de dinți Thieves Dentarome Ultra Toothpaste conține puterea amestecului de ulei esențial Thieves pentru un plus de putere de curățare suplimentară, în timp ce aroma proaspătă a uleiului esențial Peppermint conferă o respirație ultra proaspătă. Obținută din ingrediente naturale, pasta de dinți Thieves Dentarome Ultra este excelentă pentru îndepărtarea petelor, pentru un zâmbet mai strălucitor, mai radiant și mai proaspăt! M OD DE UTILIZAR E |

Folosind puterea amestecului de uleiuri esențiale Thieves, pasta de dinți Thieves AromaBright Toothpaste ajută la igienizarea dinților și a gingiilor. Fără fluor, coloranți artificiali și conservanți, pasta de dinți Thieves AromaBright Toothpaste este o alegere optimă pentru întreaga familie pentru o aromă proaspătă de mentă și o respirație proaspătă de lungă durată.

THIEVES DISH SOAP COD 535008

C A NT I TAT E 355 ml

Pentru uz zilnic, după caz.

Realizat cu ingrediente obținute natural, detergentul de vase Thieves Dish Soap curăță eficient vasele, fără chimicale, coloranți sau ingrediente sintetice. Uleiurile esențiale pure de la Young Living—precum Thieves, Jade Lemon și Bergamot—acționează împreună cu alte ingrediente pe bază de plante pentru a lăsa vasele strălucitor de curate. MOD DE UT IL IZARE | Aplică o cantitate mică de detergent, cu jet de apă caldă. Adaugă detergent ori de câte ori este cazul.

Periază bine dinții și

Curăță-ți pielea cu săpunul spumant pentru mâini Thieves. Amestecând uleiurile esențiale Thieves, Lemon și Orange cu alte ingrediente naturale, este o alternativă delicată și eficientă la alte săpunuri. Pompița este inclusă. MOD DE UTILIZARE |

Aplică spuma în mâini, masează pentru a crea mai multă spumă, iar apoi clătește bine.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH COD 368308

C A NT I TAT E 236 ml

Apa de gură Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash se bazează pe amestecul de ulei esențial Thieves pentru o igienă orală extraordinară. Combinată cu ingrediente naturale, apa de gură de la Young Living este sigură și eficientă și nu conține alcool, coloranți artificiali sau arome artificiale. MOD DE UT IL IZA RE |

Clătește gura cu o lingură sau un capac de apă de gură Fresh Essence Plus timp de 30-60 de secunde sau cât este nevoie.

Consultă întotdeauna eticheta fiecărui produs pentru instrucțiunile de utilizare. Ambalajul produselor poate să difere de imaginile prezentate în acest Ghid al produselor.

62


THIEVES HOUSEHOLD CLEANER C OD

COD

374308

447508

C ANT I TAT E

CAN TITATE

428 ml

1.8 L

Combinând ingrediente obținute natural pe bază de plante, detergentul de uz casnic Thieves Household Cleaner oferă o curățare și o putere de purificare excepționale pentru casă. Această soluție cu întrebuințări multiple poate fi folosită practic pentru orice suprafață din casă sau birou și se poate folosi în siguranță în apropierea oricărui membru al familiei, inclusiv copii și animale de companie.

THIEVES LAUNDRY SOAP COD 534908

C A NT I TAT E 947 ml

Datorită formulei pe bază de plante, detergentul de rufe Thieves Laundry Soap spală hainele într-un mod delicat și natural. Enzimele naturale și uleiurile esențiale puternice se alătură formulei puternice, lăsând hainele proaspete și curate, cu un miros ușor de citrice. MOD DE UT IL IZARE |

Pentru instrucțiuni de utilizare, a se consulta eticheta produsului.

M OD DE UTILIZAR E |

Se utilizează pentru curățarea locuinței, după caz. Se diluează sau se utilizează direct pentru o acțiune mai puternică. Proporțiile de diluare sunt indicate pe etichetă.

THIEVES MINTS COD 5138550

C AN TITATE x 30

Savurează gustul răcoritor și revigorant al drajeurilor mentolate Thieves Mints. Ingredientele naturale, fără zahăr, integrează intensitatea uleiurilor esențiale Thieves și Peppermint, oferindu-ți o alternativă sănătoasă pentru o respirație proaspătă. M OD DE UTILIZAR E |

THIEVES SPRAY COD

COD

326508

326608

C A NT I TAT E

C A NT I TAT E

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Pulverizatorul Thieves Spray este un pulverizator de curățare portabil, ideal pentru purificarea suprafețelor mici. Thieves Spray poate fi folosit pe mânere sferice, mânere, pe capacul de la toaletă și multe altele. MOD DE UT IL IZARE |

Pulverizează pe suprafețe pentru curățare după caz.

Se dizolvă 1 drajeu mentolat

în gură, la nevoie.

THIEVES + COD 563108

C AN TITATE 5 ml

Thieves+ este un amestec brevetat care adaugă o aromă intensă în mâncare și în băuturi. De asemenea, acest amestec conține constituenții naturali limonene, eugenol și eucaliptol. INGR E DIE NTE |

Cuişoare, coaja de scorţişoară, rozmarin, lămâie, eucalyptus radiata M OD DE UTILIZAR E |

se administrează intern.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER COD 514208

C AN TITATE 225 ml

63

| Se utilizează la gătit sau

Convenabil, portabil și de lungă durată, gelul de curățare fără apă pentru mâini Thieves conține ulei natural de mentă pentru purificarea mâinilor. MOD DE UTILIZAR E |

A se utiliza zilnic ori de câte ori este necesar pentru curățarea mâinilor.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER COD

COD

362108

362208

C A NT I TAT E

C A NT I TAT E

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Convenabil, portabil și de lungă durată, gelul de curățare fără apă pentru mâini Thieves conține ulei natural de mentă pentru purificarea mâinilor. MOD DE UT IL IZARE |

A se utiliza zilnic ori de câte ori este necesar pentru curățarea mâinilor.


O casă curată începe cu amestecul de uleiuri esențiale

THIEVES! Detergent

multifuncțional

Amestec pentru curățare în profunzime

Produs degresant dens

Având în compoziție unul din cele mai populare amestecuri ale noastre, gama Thieves de la Young Living include produse de curățare care folosesc ingrediente eficiente obținute natural pentru o curățare profundă și o formulă pentru nevoile familiei.

Combină 1 capac de detergent de uz casnic Thieves Household Cleaner și 2–3 căni de apă într-un recipient de sticlă sau într-o sticlă de inox prevăzută cu pulverizator. Pulverizează pe toată suprafața și apoi șterge cu o lavetă uscată.

Combină bicarbonat de sodiu și detergent de uz casnic Thieves Household Cleaner pentru a obține o pastă consistentă. Aplică amestecul cu lavetă curată sau un burete și curăță bine. Clătește.

Amestecă 1 capac de detergent de uz casnic Thieves Household Cleaner cu 1 cană de apă. Aplică soluția cu lavetă pentru a îndepărta depunerile de grăsime. După îndepărtarea grăsimii, șterge suprafața cu o lavetă umedă și curată.

RECOMANDARE

Adaugă 4-5 picături de fiecare ulei Thieves și Peppermint pe un ghem de lână pentru uscător sau pe o lavetă umedă și pune-o într-un uscător pentru a le conferi rufelor un miros proaspăt.KIDSCENTS

Gama noastră de produse KidScents este o colecție pe bază de uleiuri esențiale care se adresează celor mai comune preocupări din perioada copilăriei. Aceste amestecuri brevetate reprezintă soluții alternative sigure în comparație cu produsele care se găsesc pe rafturile multor magazine. Ție și micuților tăi vă vor plăcea amestecurile noastre de uleiuri esențiale pentru copii!

KIDSCENTS GENEYUS COD 531008

C AN TITATE 5 ml

KIDSCENTS SHAMPOO COD 3686

C AN TITATE 214 ml

GeneYus este un amestec excelent pentru a fi difuzat pentru persoanele care se concentrează asupra proiectelor. INGR E DIE NTE |

Ulei de cocos, tămâie sacră, chiparos albastru, lemn de cedru molid albastru de Idaho, lemn sfânt, roiniţă, molid negru Northern Lights, ulei de migdale, bergamotă, smirnă, vetiver, mușcată, lemn de santal Royal Hawaiian, ylang ylang, isop, coriandru, trandafir M OD DE UTILIZAR E | | Produsul este recomandat pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Produsul trebuie aplicat doar de către un adult de încredere sau sub supravegherea unui adult. Local: Aplică 2-4 picături direct pe zona dorită. Diluarea nu este necesară, cu excepţia cazului în care ai pielea sensibilă. Se folosește la nevoie. Aromatic: Difuzează până la o oră de trei ori pe zi. Șamponul KidScents Shampoo nu conține arome, coloranți sau ingrediente artificiale controversate științific. Ingredientele naturale din acest șampon— aloe, metilsulfonilmetan (MSM), mușețel și uleiurile esențiale de mandarină și lămâie—curăță delicat și eficient fără a cauza iritații. MOD DE UTILIZAR E |

Aplică o cantitate mică de șampon pe păr. Masează părul până obții spumă, iar apoi clătește.

KIDSCENTS TUMMYGIZE COD 530508

C AN TITATE 5 ml

TummyGize este un amestec relaxant, cu efecte calmante, care poate fi aplicat pe burtica celor mici. INGR E DIE NTE |

Ulei de cocos, mentă verde, mentă, mandarină, fenicul, anason, ghimbir, cardamom MOD DE UTILIZAR E |

|

Produsul este recomandat pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Produsul trebuie aplicat doar de către un adult de încredere sau sub supravegherea unui adult. Local: Aplică 2-4 picături direct pe zona dorită. Diluarea nu este necesară, cu excepţia cazului în care ai pielea sensibilă. Se folosește la nevoie. Aromatic: Difuzează până la o oră de trei ori pe zi.

KIDSCENTS OWIE COD 530808

C A NT I TAT E 5 ml

Aplică Owie la nivel topic pentru a îmbunătăți aspectul pielii copilului tău. INGREDIENT E |

Ulei de cocos, brad de balsam de Idaho, arbore de ceai (Melaleuca Alternifolia), imortele, elemi, cistus, hinoki, cuişoare MOD DE UT IL IZARE |

|

Produsul este recomandat pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Produsul trebuie aplicat doar de către un adult de încredere sau sub supravegherea unui adult. Local: Aplicaţi 2-4 picături direct pe zona dorită. Diluarea nu este necesară, cu excepţia cazului în care ai pielea sensibilă. Se folosește la nevoie. Aromatic: Difuzează până la o oră de trei ori pe zi.

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE COD 4574

C A NT I TAT E 114 g

Pasta de dinți KidScents Slique utilizează amestecurile de uleiuri esențiale Thieves și Slique Essence pentru a curăța și a-ți proteja dinții într-un mod delicat. Curățarea dinților cu acest amestec sigur și eficient poate ajuta la menținerea sănătății dinților, fără a conține fluorură, culori sintetice, arome sau conservanți artificiali. MOD DE UT IL IZARE |

Utilizează dimineața, seara și după fiecare masă pentru a beneficia de un zâmbet sănătos și strălucitor.

FOTOSE NSIB IL ITATE : Evită expunerea directă la soare sau raze UV pentru până la 12 ore de la aplicarea pe piele. U Z L OC A L : Aplică direct pe piele. Poate necesita diluare. Consultă eticheta pentru utilizare. DIL U A R E : Este necesară diluarea în cazul aplicării locale. Consultă eticheta pentru utilizare. A R OM ATIC : Inhalează direct sau utilizează un aromatizator Young Living. U Z INTE R N: Consultă eticheta pentru utilizare.

66


SEEDLINGS

67


SEEDLINGS BABY LOTION COD 20443

C AN TITATE 113 g

SEEDLINGS BABY WASH & SHAMPOO COD 20408

C AN TITATE 236 ml

Hidratează pielea delicată a bebelușului cu loțiunea pentru bebeluși Seedlings, o formulă pe bază de plante care este ușor parfumată cu aroma calmantă a uleiurilor esențiale pure. Această loțiune blândă se absoarbe rapid în pielea bebelușului tău, lăsând-o hidratată, moale și catifelată.

COD C ANTITATE 57 g

C A NT I TAT E 75 ml

Pune-ți o cantitate mică în mâini. Freacă-ți mâinile una de alta pentru a încălzi loțiunea și apoi maseaz-o cu delicatețe pe pielea bebelușului.

MOD DE UT IL IZARE |

Șamponul pentru bebeluși Seedlings Baby Wash & Shampoo curăță în mod delicat pielea și părul bebelușului tău, lăsându-le curate, delicate și ușor parfumate cu aroma uleiurilor esențiale pure. Formula sa fără sulfați, care nu usucă, este de asemenea neiritantă și e gata pentru a fi folosită ca parte a timpului distractiv de baie.

Șervețelele umede pentru bebeluși Seedlings folosesc o formulă blândă și uleiuri esențiale pure pentru o curățare delicată și un miros calmant. Făcute dintr-un material puternic și totuși moale, aceste șervețele curăță în profunzime, în timp ce lasă pielea proaspătă și fină.

Udă pielea și părul cu apă caldă. Aplică o cantitate mică într-un prosop umed sau în mâini și aplică-l cu blândețe pe toată suprafața corpului și pe pielea capului.

20403

COD 20378

M OD DE UTILIZAR E |

M OD DE UTILIZAR E |

SEEDLINGS DIAPER CREAM

SEEDLINGS BABY OIL

Formulat special pentru bebeluși, uleiul pentru bebeluși Seedlings hidratează, calmează și hrănește pielea delicată cu ingrediente pe bază de plante și cu uleiuri esențiale. Folosește-l în timpul întregii zile sau ca parte a unei rutini de seară pentru a promova un somn odihnitor cu mirosul său pașnic, relaxant.

Aplică o cantitate mică în mâinile tale. Freacă-ți mâinile una de alta pentru a încălzi uleiul și apoi masează-l cu blândețe pe pielea bebelușului.

SEEDLINGS BABY WIPES COD 20437

C A NT I TAT E 72 ct

MOD DE UT IL IZARE |

Închide capacul cu fermitate după fiecare utilizare pentru a păstra șervețelele umede. Nu le arunca în toaletă. Păstrează-le la temperatura camerei.

Crema pentru schimbatul scutecului Seedlings a Young Living este făcută cu ingrediente 100% naturale, inclusiv cu uleiuri esențiale 100% pure. Crema densă, cu miros de lavandă calmează și protejează pielea delicată a bebelușului tău și acționează ca o barieră fizică împotriva umezelii. M OD DE UTILIZAR E |

Curăță zona scutecului și las-o să se usuce. Aplică crema în mod liber la fiecare schimbare de scutec, în special înainte de somn sau oricând e posibil ca expunerea la scutece ude să fie prelungită.

68


SĂPUNURI ŞI

GELURI DE DUȘ Oferă-i pielii tale răsfățul și îngrijirea de care are nevoie! Descoperă gama noastră variată de produse pentru baie și îngrijire corporală, perfecte pentru îngrijirea pielii. Având în compoziție uleiuri esențiale Young Living, această gamă de produse te va ajuta să te revigorezi în fiecare dimineață.


BATH & SHOWER GEL BASE COD 3751500

C AN TITATE 236 ml

Bath & Shower Gel Base de la Young Living este modalitatea perfectă de hrănire și curățare a pielii. Adaugă la acest gel câteva picături dintr-un pliculeț cu ulei esențial sau din amestecul preferat pentru a profita de experiența personalizată a unei băi sau a unui duș de lux.

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL COD 3739500

C A NT I TAT E 236 ml

Uleiurile esențiale de mușcată, mandarină, salvie și salvie tămâioasă sunt combinate cu gelul Bath & Shower Gel Base de la Young Living pentru a-ți oferi un duș calmant și relaxant. MOD DE UT IL IZA RE |

Obține

spumă, spală și clătește.

MOD DE UTILIZAR E |

Adaugă 5–15 picături din unul sau mai multe uleiuri esențiale la 230 ml de gel.

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL COD 3742500

C ANTITATE 236 ml

Gelul de duș Evening Peace Bath & Shower Gel împrospătează pielea și ajută la relaxarea minții. Uleiurile esențiale de coriandru, bergamotă, ylang ylang și mușcată produc o stare de liniște și relaxare pentru a combate stresul și stările tensionate. MOD DE UTILIZAR E |

LAVENDER BATH & SHOWER GEL COD 5202500

C A NT I TAT E 236 ml

Infuzat cu uleiul pur de lavandă, gelul de duș Lavender curăță, calmează și relaxează pielea. Nu conține conservanți sintetici și conține ingrediente pe bază de plante cum ar fi uleiul de cocos și anason stelat. MOD DE UT IL IZA RE |

Obține

spumă, spală și clătește.

Obține

spumă, spală și clătește.

MORNING START BATH & SHOWER GEL COD 3745500

C ANTITATE 236 ml

Gelul Morning Start Bath & Shower Gel te ajută să te simți revitalizat în fiecare zi datorită puterii uleiurilor esențiale pure. Uleiurile de mentă, lămâiță și rozmarin stimulează și oferă energie, în timp ce uleiul de ienupăr curăță pielea. MOD DE UTILIZAR E |

Obține

SENSATION BATH & SHOWER GEL COD 3748500

C A NT I TAT E 236 ml

Gelul Sensation Bath & Shower Gel conține mai multe uleiuri esențiale pure, printre care ylang ylang și iasomie pentru a beneficia de o experiență calmantă și relaxantă. MOD DE UT IL IZA RE |

Obține

spumă, spală și clătește.

spumă, spală și clătește.

70


LAVENDER FOAMING HAND SOAP COD

COD

443008

443108

C ANT I TAT E

CAN TITATE

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Săpunul de mâini sub formă de spumă Lavender Foaming Hand Soap curăță și îngrijește mâinile fără a le usca sau irita. Având în compoziția sa ulei esențial lavandă, vitamina E și aloe, acest săpun este eficient și suficient de delicat pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Pompa este inclusă.

Curăță-ți pielea cu săpunul spumant pentru mâini Thieves. Amestecând uleiurile esențiale Thieves, Lemon și Orange cu alte ingrediente naturale, este o alternativă delicată și eficientă la alte săpunuri. Pompița este inclusă.

THIEVES FOAMING HAND SOAP COD

COD

367408

364308

C A NT I TAT E

C A NT I TAT E

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

M OD DE UTILIZAR E |

MOD DE UT IL IZ A RE |

Aplică spuma în mâini, masează pentru a crea mai multă spumă, iar apoi clătește bine.

Aplică spuma în mâini, masează pentru a crea mai multă spumă, iar apoi clătește bine.

THIEVES CLEANSING SOAP COD 367908

C AN TITATE 99.25 g

Săpunul Thieves Cleansing Soap oferă beneficiile unei curățări puternice plus puterea uleiurilor esențiale pure. Conținând legendarul amestec de uleiuri Thieves, acest săpun este ideal pentru purificarea pielii. M OD DE UTILIZAR E |

Aplică cu generozitate pe tot corpul atunci când faci baie sau duș.

ÎNGRIJIRE CORPORALĂ

Radiază folosind produsele obținute din ingrediente care conțin uleiuri esențiale pe bază de plante și de care pielea și părul au nevoie — fără acele ingrediente de care acestea nu au nevoie. Gama noastră de produse pentru îngrijire corporală oferă loțiuni, produse pentru îngrijirea părului, produse pentru îngrijirea anumitor tipuri de piele, care sunt obținute cu grijă, și multe altele, pentru a-ți oferi o senzație de prospețime și a te simți frumoasă/ frumos din cap până în picioare, fără a avea în compoziția lor substanțe chimice agresive.

AROMAGUARD MEADOW MIST DEOD0RANT COD 375208

C ANTITATE 42 g

Deodorantele naturale de la Young Living reprezintă o alternativă fără aluminiu la produsele comerciale. Deodorantul AromaGuard Meadow Mist conține ulei de cocos, ceară de albine, vitamina E și uleiuri esențiale pure, precum lămâie și lavandă. M OD DE UTILIZAR E |

A se aplica zilnic.

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEODORANT COD 375308

C A NT I TAT E 42 g

Deodorantul AromaGuard Mountain Mint de la Young Living are proprietățile naturale de calmare a pielii oferite de uleiul de cocos, ceara de albine și vitamina E. Având un adaos de uleiuri esențiale de lămâie, rozmarin și alte uleiuri esențiale pure, Mountain Mint este o alternativă ideală la produsele pe bază de aluminiu. MOD DE UT IL IZARE |

71

A se aplica zilnic.


BON VOYAGE KIT COD 469908

Setul Bon Voyage oferă 10 produse de îngrijire personală de la Young Living într-un port atractiv cu un design personalizat. Toate produsele au dimensiuni pentru călătorie, sunt convenabile și perfecte pentru a putea oferi și altor persoane produsele preferate. M OD DE UTILIZAR E |

COOL AZUL SPORTS GEL COD 543608

C A NT I TAT E 100 ml

MOD DE UT IL IZARE |

Consultă produsele

A se agita bine înainte de utilizare. A se freca și masa cu generozitate, până la pătrunderea în piele. A se spăla mâinile după utilizare.

individuale.

GENESIS HAND & BODY LOTION COD 3706500

C AN TITATE 245 g

Loțiunea Genesis Hand & Body Lotion este o cremă ultrahidratantă care conține ulei de cocos și alte substanțe vegetale naturale pentru a calma și a hrăni pielea uscată și deshidratată. Uleiurile de mușcată, palmarosa, bergamotă, dar și alte uleiuri esențiale pure sunt incluse pentru a promova o piele fină și sănătoasă.

LAVADERM COOLING MIST COD 324908

C A NT I TAT E 59 ml

MOD DE UTILIZAR E |

Aplică pe tot corpul pentru a obține o piele hidratată. Se folosește zilnic.

LAVENDER HAND & BODY LOTION COD 5201500

C AN TITATE 226 ml

Având în compoziție ulei esențial de lavandă și alte ingrediente din plante, loțiunea Lavender Hand & Body Lotion hidratează și protejează pielea de expunerea excesivă la diferiți factori, asigurând o hidratare de durată. MOD DE UTILIZAR E |

Utilizează după caz pentru a hidrata pielea deshidratată.

COD 514808

113 g

PROGESSENCE PHYTO PLUS COD 458108

C A NT I TAT E 15 ml

Obținut din ingrediente delicate— care includ ulei esențial lavandă și aloe—spray-ul LavaDerm utilizează o formulă delicată care împrospătează și hidratează ușor pentru a beneficia de o piele sănătoasă. MOD DE UT IL IZARE |

Pulverizează la nivel topic pe zona dorită. Repetă la fiecare 10-15 minute, după cum este necesar.

Conceput în mod special pentru femei, Progessence Phyto Plus este obținut din ingrediente combinate cu grijă, și anume extract de ignamă sălbatică și vitamina E pentru a beneficia de o piele cu aspect sănătos, în timp ce uleiul esențial de tămâie ajută la reducerea apariției liniilor fine. MOD DE UT IL IZARE |

Aplică 2-4 picături de 2 ori pe zi în zona gâtului. Pentru un efect sporit, se aplică 1-2 picături pe încheieturi de 2 ori de zi.

Crema hidratantă Sandalwood Moisture Cream are un efect de ultra-hidratare, având în compoziție uleiuri esențiale pure de la Young Living.

SANDALWOOD MOISTURE CREAM C AN TITATE

Gelul pentru sport Cool Azul Sports Gel este obținut din 10% uleiuri esențiale în fiecare tub de 100 ml. Pe lângă faptul că hidratează pielea, gelul pentru sport conține un amestec răcoritor aplicat la nivel topic de uleiuri esențiale de mentă, Plectranthus Oregano și Dorado Azul cu mentol și camfor.

M OD DE UTILIZAR E |

Se masează ușor pe față, pe gât și pe alte zone dorite. Se aplică zilnic după curățarea și tonifierea tenului.

72


ÎNGRIJIREA PĂRULUI Oferă-i părului tău îngrijirea de care are nevoie! Produsele noastre pentru îngrijirea părului sunt create din ingrediente sigure, pe bază de plante și ecologice, astfel, nu va mai trebui să îți faci griji că vei introduce toxine nedorite în păr. Având în compoziție uleiuri esențiale puternice, gama noastră de produse pentru îngrijirea părului te va ajuta să te revigorezi în fiecare dimineață.

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING SHAMPOO COD 5194550

C AN TITATE

Șamponul hidratant cu vanilie și copaibă Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo este un produs de curățare intens hidratant pentru păr uscat sau deteriorat. MOD DE UTILIZAR E |

Utilizează-l zilnic pentru păr uscat sau deteriorat.

295 ml

LAVENDER MINT DAILY SHAMPOO COD 5191550

C AN TITATE 295 ml

LAVENDER VOLUME SHAMPOO COD 5100500

C AN TITATE 236 ml

COD 24468

C A NT I TAT E 53 ml

MOD DE UT IL IZARE | Aplică o cantitate mică pe părul uscat sau umed, de la jumătatea lungimii lui până la vârfuri.

COPAIBA VANILLA MOISTURISING CONDITIONER COD 5195550

C A NT I TAT E

Balsamul hidratant cu vanilie și copaiba Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner este un balsam intens hidratant pentru păr uscat sau deteriorat. MOD DE UT IL IZARE |

Utilizează-l zilnic pentru păr uscat sau deteriorat.

295 ml

Șamponul de uz zilnic cu mentă și lavandă Lavender Mint Daily Shampoo reprezintă un amestec de curățare revigorant, care este adecvat pentru toate tipurile de păr. MOD DE UTILIZAR E |

Utilizează-l zilnic pentru curățarea și hrănirea părului.

Șamponul pentru volum cu lavandă Lavender Volume Shampoo curăță și hrănește delicat părul subțire. Adaosul de extracte de plante, vitamine și uleiuri esențiale îndepărtează depunerile și intensifică nivelul de acționare al organismului. MOD DE UTILIZAR E |

Utilizează-l zilnic pentru curățarea și fortificarea părului.

73

MIRAH LUSTROUS HAIR OIL

Uleiul luxuriant pentru păr Mirah este versatil și multifuncțional și poate fi folosit ca tratament pentru păr sau ca ajutor pentru stilarea părului. Formulat pentru toate tipurile de păr, este perfect pentru a netezirea vârfurilor și pentru un aspect strălucitor. Conține argan hidratant și uleiuri abisiniene și tip Monoi.

LAVENDER MINT DAILY CONDITIONER COD 5192550

C A NT I TAT E 295 ml

LAVENDER VOLUME CONDITIONER COD 5102500

C A NT I TAT E 236 ml

Balsamul de uz zilnic cu mentă și lavandă Lavender Mint Daily Conditioner reprezintă un amestec de hidratare revigorant, care este adecvat pentru toate tipurile de păr. MOD DE UT IL IZARE |

Utilizează-l zilnic pentru curățarea și hrănirea părului.

Balsamul Lavender Volume Conditioner îngrijește delicat părul subțire și completează șamponul Lavender Volume Shampoo. MOD DE UT IL IZARE |

Utilizează-l zilnic pentru curățarea și fortificarea părului.


PROVENCE COLLECTION

Avem plăcerea de a vă oferi colecția exclusivă în Europa Provence Collection de la Young Living—o varietate unică de plante, cultivate și recoltate la ferma noastră din Simiane-laRotonde, Franța în conformitate cu principiile parteneriatului Seed to Seal. Rețineți faptul că aceste produse sunt de sezon, iar disponibilitatea acestora depinde foarte mult de condițiile solului și ale vremii, printre alți factori. După ce s-a epuizat un stoc de produse, este posibil să nu mai primim alte stocuri până la următoarea recoltă.

74


CLARY SAGE FLORAL WATER COD

COD

503606

503706

CANTITATE

CANTITATE (REZERVĂ)

120 ml

Această apă florală aromatică Clary Sage Floral Water de la ferma noastră din Simianela-Rotonde este o modalitate excelentă de curățare a pielii și conferă un parfum intens reconfortant atunci când este pulverizată în timpul zilei.

LAVENDER FLORAL WATER COD

COD

502806

502906

C A NT I TAT E

CANTITATE (REZERVĂ)

120 ml

250 ml

ROSEMARY FLORAL WATER COD

COD

503406

503506

C ANT I TAT E

CANTITATE (REZERVĂ)

120 ml

250 ml

Această apă florală revigorantă are un parfum vibrant—perfect pentru activarea simțurilor la nivel mental și în special fiind eficientă pentru a fi utilizată ca loțiune tonică de împrospătare a scalpului.

LAVENDER ESSENTIAL WATER COD 503106

CANTITATE (REZERVĂ) 250 ml

250 ml

LAVENDER HONEY COD 22170

C ANTITATE 500 g

LAVENDER DRY FLOWERS C OD

COD

504006

504406

C ANT I TAT E

CAN TITATE

100 g

250 g

C OD 504506

C ANT I TAT E 500 g

75

Apa Lavender Floral Water ajută la calmare și împrospătare și este benefică în special pentru persoanele cu ten gras sau care prezintă probleme.

Adu atmosfera provensală de la ferma noastră de lavandă din Simiane-la-Rotonde la masa ta, cu Young Living Lavender Honey! Textura cremoasă și aroma florală ușoară și delicată o fac delicioasă atât într-un ceai cald, cât și în prăjituri și mâncăruri savuroase. Încearcă să adaugi o lingură la sosul de miere și muștar pentru salată sau să o servești cu brânză feta sau brânzeturi cu mucegai, pentru o aromă dulce subtilă și autentică.

Florile uscate de lavandă provenite de la ferma noastră din Provence, Franța sunt perfecte pentru amestecuri de flori uscate, ceea ce îți permit să îți creezi propriile pliculețe aromate și pot fi, de asemenea, utilizate la nunți în loc de orez.

NICOLAS DIFFUSER COD 504206

LAVENDER EINKORN PILLOW COD

COD

504606

504806

NE C K P I LLOW

R E C TA NG U LA R

Această apă Lavender Essential Water conține toate moleculele aromate din uleiul esențial, precum și apa florală. În combinație, acestea recreează parfumul original al plantei și emană un miros plăcut, de durată, care îți împrospătează casa.

Acest aromatizator cu aspect plăcut nu necesită electricitate pentru dispersarea uleiurilor esențiale preferate. Folosind evaporarea naturală la temperatura camerei, aromatizatorul Nicolas Diffuser este economic şi ecologic. Este realizat 100% din materiale reciclabile şi este uşor de transportat.

Aceste perne utile sunt confecționate din pleavă de alac și umplute cu flori de lavandă din ferma noastră din Simiane-la-Rotonde. Ușor de transportat, parfumul delicat și relaxant de lavandă face din aceasta o companie excelentă în călătorii.


G a ry ’s Tr u e G r i t

EINKORN GRANOLA Cu bucățele crocante amestecate cu Ningxia Wolfberries uscate, aceste cereale sunt perfecte pentru a fi împachetate ca să le poți lua cu tine oriunde!

76


MENŢINEREA SĂNĂTĂŢII ȘI A SILUETEI Adevărata stare de bine vine din interior, iar gama noastră de menținere a sănătății și a siluetei oferă nutriția optimă cu un aport de uleiuri esențiale pentru a-ți începe călătoria cu avânt. Parcurge distanța cu alimente și suplimente care îți sporesc vitalitatea, îți satisfac cerințele nutriționale și îți stimulează papilele gustative!NINGXIA RED

Timp de peste 700 de ani, regiunea din nord-vestul Chinei denumită Ningxia și-a câștigat reputația producând și cultivând goji de calitate superioară. Cunoscute și sub numele de fructe goji, acestea au un profil nutrițional bogat. NingXia Red este băutura noastră puternică creeată pentru a ajuta la energizarea, fortificarea și revitalizarea organismului și a minții. Acest amestec delicios brevetat cuprinde uleiuri esențiale pure, piure de goji Ningxia și alte fructe extraordinare pentru a asigura fitonutrienții vitali pentru organism.


NINGXIA DRIED WOLFBERRIES COD 636008

Excelente pentru o gustare, adăugate în smoothie, în iaurt sau în cereale, fructele de goji deshidratate Ningxia Dried Wolfberries adaugă savoare și textură și sunt benefice pentru sănătate în multe dintre mâncărurile sau rețetele tale preferate.

NINGXIA NITRO COD 306408

C A NT I TAT E 14 x 20 ml

MOD DE UT IL IZARE |

Consumă NingXia Nitro direct din sticlă sau combină cu 60-120 ml de NingXia Red sau 120 ml de apă.

M OD DE UTILIZAR E |

Consumă ¼ de cană (aproximativ 4 linguri) după caz. Le poți adăuga în fursecuri, cereale, salată, amestec de fructe confiate etc.

NINGXIA RED COD

COD

3042560

3044560

C ANT I TAT E

CAN TITATE

2 x 750 ml

4 x 750 ml

COD

COD

3045560

3046560

C ANT I TAT E

CAN TITATE

6 x 750 ml

8 x 750 ml

Băutura noastră de fructe NingXia Red conține un piure de fructe goji NingXia. un amestec de sucuri de afine, aronia, cireșe, rodii și prune; extract de ștevie; extract de semințe de struguri; extract pur de vanilie; și uleiuri esențiale de portocală, lămâie, mandarină și yuzu. MOD DE UTILIZAR E |

COD

C ANT I TAT E

CAN TITATE

30 x 60 ml

60 x 60 ml

3523560

C ANT I TAT E 90 x 60 ml

MO D DE

UTILIZ A RE |

A se consuma 1 doză de 60 ml de 2 ori pe zi.

A se

COD

3526560

C OD

COD 4710560

NINGXIA ZYNG

C OD

Include două sticluțe de 750 ml de NingXia Red și 30 de pachete cu pliculețe individuale.

NINGXIA RED COMBO PACK

consuma 1 doză de 60 ml de 2 ori pe zi.

NINGXIA RED SINGLES 3525560

Un amestec unic de uleiuri esențiale, extracte botanice și alte ingrediente selecte, NingXia Nitro susține vigilența congnitivă și nivelul optim de fitness. Un susținător minunat pentru organism și pentru minte, conține un mix de cafeină naturală și riboză tip D.

3071521

C A NT I TAT E x 12

Aceste pachete pe care le poți lua oriunde oferă aceleași beneficii puternice ale NingXia Red sub formă de pliculețe de 60 ml, care încap perfect în poșetă, rucsac sau geantă. Fiecare cutie vine cu 30, 60 sau 90 de pachete cu pliculețe individuale. M OD DE UTILIZAR E |

Nu prea mai ai energie? Ia un NingXia Zyng! Această băutură răcoritoare ușor acidulată oferă o senzație de energie hidratantă alimentată de amestecul său brevetat din uleiuri esențiale de piper negru și limete, piure de fructe goji și extract de ceai alb. De asemenea, conține Niacin pentru a ajuta la reducerea senzațiilor de oboseală și amețeală. MOD DE UT IL IZARE |

A se consuma o conservă, după caz. A se servi, de preferință, rece.

A se consuma 1 pachet (de

60 ml) de 2 ori pe zi.

Consultă întotdeauna eticheta fiecărui produs pentru instrucțiunile de utilizare. Ambalajul produselor poate să difere de imaginile prezentate în acest Ghid al produselor.

80


SLIQUE

Dacă adopți combinația unică a produsului Slique care conține ingrediente exotice și uleiuri esențiale intense, poți fi pe calea cea bună - calea spre o viață mai sănătoasă și mai fericită! În combinație cu o dietă și efort fizic adecvat, produsele Slique pot susține un program de controlare a greutății, producând senzația de sațietate și oferind un sprijin nutrițional.

SLIQUE BARS COD 5024521

C AN TITATE x6

SLIQUE TEA COD 4572523

C AN TITATE x 25

81

Abordarea duală a senzației de sațietate și al amestecului de fructe exotice, nuci și știință al batoanelor Slique Bars, creează o gustare funcțională și nutritivă perfectă. M OD DE UTILIZAR E |

A se consuma înainte sau între mese cu 340 ml de apă pentru a controla senzația de foame.

Slique Tea este o băutură exotică obținută din pudră de tămâie și alte ingrediente naturale pentru a susține atingerea obiectivelor în ceea ce privește propria greutate. MOD DE UTILIZARE |

Se fierb 230 ml de apă. Adaugă un pliculeț într-o cană și toarnă apă. Lasă la infuzat cel puțin 3 minute.

SLIQUE ESSENCE COD 458608

C A NT I TAT E 15 ml

Slique Essence combină uleiuri esențiale puternice cu extract de ștevie într-un amestec unic care poate fi folosit împreună cu alte produse Slique. INGREDIENT E |

Grepfrut, mandarină, lămâie, mentă verde, și ocotea cu extract de ștevie


NUTRIŢIE DE BAZĂ

Vitaminele și mineralele reprezintă doi dintre pilonii de rezistență ai unui stil de viață sănătos. Totuși, dieta în sine nu poate aporta întotdeauna o cantitate suficientă din aceste nutrimente importante. Soluțiile convenabile de suplimente pe bază de multivitamine pe care le oferim prezintă vitamine și minerale biodisponibile din alimente, care conțin o infuzie de uleiuri esențiale puternice pentru a-ți oferi ajutorul de care ai nevoie.


5-DAY NUTRITIVE CLEANSE COD 489008

Setul 5-Day Nutritive Cleanse contribuie la o purificare blândă și eficientă a organismului pentru o sănătate mai bună și sporirea stării de bine. Această colecție include NingXia Red, Balance Complete și Digest & Cleanse. M OD DE UTILIZAR E |

BALANCE COMPLETE COD 329208

C A NT I TAT E 750 g

MOD DE UT IL IZARE |

Adaugă 2 linguri în 230 ml de apă sau lapte rece și amestecă până se dizolvă. Pentru un plus de aromă, adaugă fructe sau uleiuri Plus.

Consultă produsele

individuale.

BLM COD 323408

C ANTITATE x 90

DETOXZYME COD 320308

C ANTITATE x 180

BLM combină bradul balsamic de Idaho și cuișoarele cu un amestec brevetat de MSM, glucozamină și colagen care se absorb ușor. MOD DE UTILIZAR E |

Dacă ai o greutate mai mică de 55 kg, ia 1 capsulă de 3 ori pe zi. Pentru o greutate de 55-90 kg, a se lua 1 capsulă de 4 ori pe zi. Pentru o greutate de 90 kg sau mai mare, a se lua 1 capsulă de 5 ori pe zi.

Capsulele Detoxzyme conțin enzime puternice din plante care ajută procesul de digestie, detoxifică și susține purificarea. Detoxzyme acționează împreună cu organismul pentru a susține funcționarea normală a sistemului digestiv.

COMFORTONE COD 320408

C A NT I TAT E x 150

COD 327208

C AN TITATE x 90

MOD DE UTILIZAR E |

Pentru rezultate optime, a se lua 1–3 comprimate cu o oră înainte de fiecare masă.

ajută la sănătatea colonului și capacitatea naturală a acestuia de a funcționa optim.

A se lua 1 capsulă de 3 ori pe zi. Pentru rezultate optime, a se consuma cel puțin 1,8 litri e apă.

DIGEST & CLEANSE COD 329308

C A NT I TAT E x 30

Digest & Cleanse este formulat cu uleiuri esențiale de mentă și chimen pentru a susține o digestie normală și cu ghimbir, fenicul și anason care ajută la îmbunătățirea digestiei. Capsule moi cu livrare precisă se eliberează în intestine pentru o absorbție optimă. MOD DE UT IL IZARE |

A se lua 2 capsule de 3 ori pe zi între mese sau atunci când este necesar. Acest produs poate fi utilizat în asociere cu un program de detoxifiere sau de purificare a organismului.

ESSENTIALZYME

ComforTone este o combinație eficientă de plante și uleiuri esențiale de mentă și ghimbir care ajută la sănătatea aparatului digestiv. ComforTone

MOD DE UT IL IZARE |

M OD DE UTILIZAR E |

Essentialzyme este un comprimat filmat bistratificat cu un complex de multienzime și conține uleiuri esențiale de anason, fenicul, mentă, tarhon și cuișoare.

Balance Complete este un produs ce poate înlocui o masă bazată pe superalimente. Creat pentru a oferi energie și purificare, acesta conține amestec brevetat V-Fiber Young Living, oferind o cantitate impresionantă de 11 grame de fibre pentru fiecare porție.

A se lua 1 capsulă moale de 1–3 ori pe zi cu apă 30–60 de minute înainte de fiecare masă.

ESSENTIALZYMES-4 COD 464508

C A NT I TAT E x 120

Essentialzymes-4 este un complex de enzime cu spectru larg și cu tehnologie de eliberare dublu-direcționată. Aceasta eliberează enzimele pe bază de produse animale și de plante în momente diferite în tractul digestiv, ceea ce permite o absorbție optimă. MOD DE UT IL IZARE |

A se lua 2 capsule (1 blister în doză dublă) de 2 ori pe zi împreună cu mesele mai consistente (4 capsule în total).

83


ICP COD 320808

C AN TITATE 227 g

JUVAPOWER COD 327608

C AN TITATE 226 g

ICP conține lipază, protează și fitază și este îmbogățit cu uleiuri esențiale de fenicul, anason, tarhon, ghimbir, lămâiță și rozmarin. MOD DE UTILIZAR E |

Amestecă 2 lingurițe cu 230 ml de suc sau apă și se consumă în fiecare zi. Dacă urmezi o cură de detoxifiere sau o dietă bogată în proteine, utilizează de 3 ori pe zi. Pentru un gust excelent, combină cu suc de morcovi, mere sau cu un smoothie sănătos.

JuvaPower este un complex de pudră vegetală și este una din cele mai bogate surse care leagă acizii în mâncare. Conține uleiurile esențiale de anason și fenicul pentru o susținere optimă.

INNER DEFENSE COD 329508

C A NT I TAT E x 30

JUVASPICE COD 3279500

C A NT I TAT E 113 g

MOD DE UTILIZAR E |

Ca supliment pentru o dietă, adaugă 1 lingură peste mâncare (de exemplu, cartofi copți, salată, orez, ouă) sau adaugă în 120-230 ml de apă purificată, lapte de orez sau de migdale. Acest produs nu înlocuiește mesele echilibrate. Pentru beneficii maxime, a se utiliza de 3 ori pe zi.

LIFE 9 COD 18361

C AN TITATE x 30

Life 9 este o combinație brevetată din 9 tulpini de bacterii benefice care sunt esențiale pentru susținerea unui sistem sănătos. Acest supliment include 17 miliarde de culturi vii ce reprezintă 9 tulpini diferite de bacterii. MOD DE UTILIZAR E |

A se lua 1 capsulă în fiecare seară după masă sau atunci când este necesar.

Cu mult calciu pentru a menține sănătatea oaselor și magneziu pentru a contribui la funcționarea normală a sistemului nervos, MegaCal include ulei esențial de lămâie, mangan și vitamina C.

MEGACAL COD 328008

C AN TITATE 450 g

M OD DE UTILIZAR E |

A se lua o linguriță zilnic împreună cu o cană de apă sau suc după o oră de la mese (sau medicație) sau înainte de culcare.

Inner Defense conține amestecul de uleiuri esențiale Thieves al Young Living, care este bogat în timol, carvacrol și eugenol. MOD DE UT IL IZ A RE |

A se consuma 1 capsulă moale în fiecare zi, dimineața sau 1 capsulă moale de 3–5 ori pe zi în situații de stres. Pentru cele mai bune rezultate, utilizează produsul Life 9 după 8 ore.

JuvaSpice este un amestec delicios de tărâțe din semințe de orez, spanac, fulgi de roșii, pudră de sfeclă roșie și semințe de in care adaugă un impuls de savoare multor mâncăruri. De asemenea, este intensificat cu uleiurile esențiale de fenicul și anason. MOD DE UT IL IZARE | Ca supliment, utilizează 1 gram (1/3–1/2 lingurițe) o dată pe zi sau când este necesar.

LONGEVITY SOFTGELS COD 328908

C A NT I TAT E x 30

Capsulele moi Longevity conțin un amestec de uleiuri esențiale care include uleiurile de portocală, cimbru, cuișoare și tămâie care ajută la menținerea unui stil de viață sănătos. Dezvoltat într-o capsulă vegetariană cu eliberare țintită pentru o absorbție ideală pentru un gust rezidual minim. MOD DE UT IL IZARE |

A se lua 1 capsulă moale o dată pe zi împreună cu mâncare sau atunci când este necesar.

MULTIGREENS COD 324808

C A NT I TAT E x 120

MultiGreens conține un amestec de verdețuri, polen de albine și uleiuri esențiale. Dat fiind faptul că este o sursă de colină, poate contribui la un metabolism normal de homocistine și lipide, și la menținerea funcțiunii normale a ficatului. MOD DE UT IL IZA RE |

A se lua 3

capsule de 2 ori pe zi.

84


OMEGAGIZE 3 COD 309708

C ANTITATE x 120

OmegaGize3 are mulți acizi grași omega-3, cu vitaminele E și D-iar aceasta din urmă contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. EPA și DHA (omega-3) susțin de asemenea funcțiunea normală a inimii.

Sulfurzyme oferă sulf organismului și este o sursă naturală extraordinară de MSMun complex care se află în mod natural în roșii, lapte și în sfecla mangold. Este de asemenea formulat cu fructe goji Ningxia.

SULFURZYME COD 3243521

C A NT I TAT E x 120

MOD DE UT IL IZA RE |

A se lua 2 capsule de 2 ori pe zi cu o oră înainte sau după mese.

MOD DE UTILIZAR E |

A se lua 2 capsule de 2 ori pe zi sau atunci când este necesar.

SUPER C COD 324208

C ANTITATE x 120

Super C furnizează vitamina C organismului pentru a ajuta la menținerea funcțiunii normale a sistemului imunitar în timpul și după exerciții fizice intense, și pentru a ajuta la reducerea senzațiilor de oboseală și amețeală. MOD DE UTILIZAR E |

Super Cal include calciu, pentru menținerea oaselor și a dinților, și magneziu pentru a contribui la un metabolism normal, producător de energie și un sistem nervos normal. Zincul este, de asemenea, inclus pentru a susține funcționarea normală a sistemului imunitar.

SUPER CAL COD 3244500

C A NT I TAT E x 120

Ia o

MOD DE UT IL IZARE |

A se lua 2 capsule înainte de fiecare masă sau atunci când este necesar.

tabletă zilnică de întreținere.

ACCESORII DE NUTRIŢIE BLENDER BOTTLE C O D (GR EEN ) 4609

C O D ( PU R PL E) 4622

Agită un shake bogat în nutrienți în această cană portabilă pentru shake-uri. Gramaj 400 ml.

HYDROGIZE WATER BOTTLE C O D ( I VO R Y ) 577708

C O D ( P U R P LE ) 577508

85

Hidratarea este un element esențial al unei diete sănătoase și este extrem de importantă pentru un sistem osos, organe și dantură sănătoase. Optimizează-ți cantitatea recomandată de opt pahare zilnice de apă cu HydroGize, flaconul nostru cu apă cu hidrogen. Deoarece HydroGize folosește o metodă de electroliză, asigură un rezultat optim pe bază de hidrogen a fiecărui flacon. Gramaj 400 ml.


GĂTIT SĂNĂTOS

Suntem dedicați pentru a-ți oferi opțiuni optime în orice aspect al traiectoriei tale, chiar și în bucătărie! Prin produse precum cele din gama Einkorn, dorim să te ajutăm să profiți la maximum de alimente și să te bucuri de acestea în mod natural.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLAKES COD 24360

C ANTITATE 369 g

Cu un gust dulce, subtil și ca de tărâțe și o textură crocantă care se menține chiar și în lapte, Gary`s True Grit Einkorn Flakes are o dulceață naturală și proaspătă care va fi pe placul întregii familii. MOD DE UTILIZARE |

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLOUR COD 5043500

Făina Einkorn Flour conține grăunțe de alac nehibridizate măcinate și împachetate pentru a le folosi la rețetele preferate. MOD DE UT IL IZA RE |

Rețeta în

pachet.

C A NT I TAT E 907 g

Toarnă o porție de cereale într-un bol și adaugă laptele tău favorit.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN GRANOLA COD 5751500

C AN TITATE 340 g

Fie că abia îți începi ziua, vrei o gustare după-amiaza sau cauți o opțiune mai sănătoasă pentru când ești în deplasare, toată familia ta se va bucura de gustul minunat și de nutriția produsului Einkorn Granola! M OD DE UTILIZAR E |

Bucură-te de acesta ca cereală pentru un mic dejun rece sau cald, ca o gustare uscată sau ca glazură pentru iaurturi sau alte mâncăruri.

WOLFBERRY CRISP BARS COD 631508

C ANTITATE x6

GARY’S TRUE GRIT EINKORN ROTINI PASTA COD 5750500

C A NT I TAT E 250 g

Pastele spiralate din alac Gary’s True Grit Einkorn Rotini reprezintă o modalitate delicioasă și plăcută prin care te poți bucura de calitățile alacului. Realizate din făină din alac integral și nehibridizat, aceste paste reprezintă baza dumneavoastră pentru preparate delicioase, din cereale integrale, ușor de pregătit. Pastele spiralate din alac Einkorn Rotini reprezintă încă o modalitate prin care Young Living aduce savoarea de pe câmpurile noastre direct în mijlocul familiei tale.

Batoanele Wolfberry Crisp sunt îndulcite în mod natural și au un conținut ridicat de proteine, mai exact 16 grame de proteine din migdale, soia, fructe goji și semințe de dovleac.

86FRUMUSEŢE De la machiajele Savvy Minerals la gama noastră de îngrijire a pielii pe bază de plante ART, produsele de frumusețe infuzate cu uleiuri esențiale ale Young Living vor curăța, hidrata și înfrumuseța pielea ta pentru o strălucire naturală cu un aspect sănătos. Răsfață-ți pielea cu puterea uleiurilor esențiale!


S AV V Y

MINERALS

Simte-te încrezătoare și fără compromisuri cu produsele Savvy Minerals by Young Living. Această gamă de produse de machiaj pe bază de minerale combină formule premium cu ingrediente pure, pentru a te bucura de frumusețea ta naturală fără a-ți sacrifica standardele. Din varietatea de nuanțe și culori, îți poți găsi produsele perfecte care să te ajute să ieși în evidență.


Passionate

I Do Believe You’re Blushin’

Smashing

Crowned All Over

Summer Loved

BLUSH

BRONZER

Conferă un aspect natural obrajilor cu fardul de obraz Savvy Minerals Blush. Obține lookul perfect—de la natural la dramatic—cu trei nuanțe extraordinare și culori ce se pot crea.

Folosește pudra bronzantă Savvy Minerals pentru o piele cu un aspect bronzat. Această pudră pe bază de minerale se combină ușor și îți înviorează tenul, conferind o piele radiantă și o strălucire cu aspect natural și sănătos.

I DO BELIEVE YOU’RE BLUSHIN’ – 503

CROWNED ALL OVER – 500

PASSIONATE – 502

SUMMER LOVED – 501

COD

CO D

COD

C OD

22526

22490

22495

22492

SMASHING – 504 COD 22525

Cool No. 1

Cool No. 2

Cool No. 3

Warm No. 1

Dark No. 1

Dark No. 2

Dark No. 3

Dark No. 4

Warm No. 2

Warm No. 3

FOUNDATION POWDER Obține un ten ireproșabil și folosește zilnic fondul de ten Savvy Minerals Foundation. Textura sa ușoară și formula ce se poate combina pătrunde în piele, conferind un ten radiant și natural.

COOL NO. 1 – 100

COOL NO. 2 – 101

COOL NO. 3 – 102

WARM NO. 1 – 200

WARM NO. 2 – 201

COD

CO D

COD

COD

C OD

22508

22509

22510

22505

22506

WARM NO. 3 – 202

DARK NO. 1 – 300

DARK NO. 2 – 301

DARK NO. 3 – 302

DARK NO. 4 – 303

COD

CO D

COD

COD

C OD

22507

22511

22512

22513

22514

Consultă întotdeauna eticheta fiecărui produs pentru instrucțiunile de utilizare. Ambalajul produselor poate să difere de imaginile prezentate în acest Ghid al produselor.

90


Diamond Dust

VEIL – DIAMOND DUST – 505

Jet Setter

EYELINER – JET SETTER – 408

Multitasker

MULTITASKER – 409

COD

COD

COD

22524

22504

22523

Pudra Savvy Minerals Veil netezește și uniformizează tenul, absoarbe grăsimea și conferă un aspect finisat strălucitor cu doar câteva mișcări ritmice. Aplică

Folosește dermatograful Savvy Minerals Eyeliner pentru un aspect subtil sau de mare impact al ochilor. Stăpânește fiecare stil—de

Poți folosi în atâtea feluri pudra Savvy Minerals MultiTasker, iar întrebuințările multiple ale acesteia o transformă în creion

această pudră translucidă ca atare sau deasupra fondului de ten pentru fixarea lookului.

la niște smokey eyes senzuali, la ochi de pisică atrăgători—prin formula sa de pudră și posibilitatea de a crea culori.

pentru sprâncene, fard de pleoape și creion dermatograf. Rezistă întreaga zi și face o tranziție pentru o finisare uniformă oriunde este folosit.

Best Kept Secret

Residual

Determined

Wanderlust

Spoiled

Crushin’

Diffused

Unscripted

EYESHADOW Cu o culoare bogată și foarte pigmentată și o paletă de culori, fardul de pleoape Savvy Minerals Eyeshadow facilitează crearea oricărui look. Formula sa de combinare și rezistentă durează întreaga zi, și astfel te poți simți încrezătoare de dimineața până seara.

BEST KEPT SECRET – 400 COD

CO D

22499

22500

DETERMINED – 405

WANDERLUST – 402

COD

CO D

22497

22503

SPOILED – 403

CRUSHIN’ – 404

BRUSH SET

COD

CO D

COD

22502

22498

21257

DIFFUSED – 406

91

RESIDUAL – 401

UNSCRIPTED – 407 COD

CO D

22496

22556

Setul de pensule Savvy Minerals Brush Set include cinci pensule de înaltă calitate, special concepute pentru a menține cantitatea optimă de produs și pentru a oferi o aplicare simplă a masajului. Fiecare perie moale este confecționată din fibre sintetice de înaltă calitate, și pe lângă asta, setul se prezintă într-o geantă stilată pentru depozitare și transportare convenabile.


R E C O M A N D Ă R I Ș I T RU C U R I P E N T RU U N C O N T U R P E R F E C T

Nu te lăsa intimidată de această tehnică profesionistă! Ieși în evidență cu câteva recomandări și trucuri pentru a-ți crea un contur perfect.

Aplică fond de ten ca și cum ai crea în mod normal o bază uniformă.

Aplică pudră bronzantă de-a lungul liniei părului— accentuând tâmplele—și de-a lungul bărbiei pentru a conferi formă și dimensiune. Conferă un aspect mai definit al nasului, conturându-l de-a lungul părților, dar și vârful acestuia.

Cu o pensulă curată, îmbină ușor pudra bronzantă și liniile evidențiate pentru a elimina orice linii nenaturale sau stridente.

Utilizând un contur sau o pensulă pentru fard de obraz, aplică ușor pudră bronzantă de-a lungul pomeților din partea de mijloc a obrazului până în partea superioară a urechii.

Creează contrast cu o nuanță mai deschisă de fond de ten decât culoarea obișnuită sau cu un iluminator. Aplică în partea centrală a frunții, în zonele de sub ochi, în partea superioară a pomeților, a arcului lui Cupidon, din partea centrală a nasului și bărbiei în jos.

Pentru finalizarea lookului, aplică o pudră lucioasă pe obraji pentru un aspect natural.


Abundant

Embrace

Daydream

On a Whim

Wish

Uptown Girl

LIP GLOSS

LIPSTICK

Luciul de buze Savvy Minerals Lip Gloss netezește și catifelează buzele, conferindu-le strălucire și culoare fără coloranți artificiali. Fiind obținut natural, culoarea inclusă îți permite o controlare perfectă a nuanței, pentru o culoare de la pur la mediu.

Confecționat fără coloranți artificiali, rujul Savvy Minerals Lipstick conferă o culoare evidențiată prin formula ușoară, culoarea inclusă și aplicarea ușoară pentru un ruj care nu necesită agitare, fiind perfect pentru uz zilnic.

ABUNDANT – 600

EMBRACE – 601

COD

CO D

22517

22515

ON A WHIM – 603

COD

COD

22519

22567

WISH – 604

UPTOWN GIRL – 605 COD

COD

22520

22521

MASCARA

MISTING SPRAY – 506 CO D

CA N TI TATE

22522

59 ml

Controlează pigmentul și particulele cu spray-ul pulverizator Savvy Minerals Misting Spray. Accesoriul perfect pentru un machiaj pe bază de minerale, acest spray natural se folosește pentru intensificarea culorii pe pensule înainte de aplicarea pudrei.

93

DAYDREAM – 602

COD 24331

Alege un rimel natural care nu încarcă genele și ține toată ziua cu rimelul Savvy Minerals. Conceput pentru a transforma genele cu formula sa construibilă, acest rimel infuzat cu lavandă este formulat fără parabeni, ftalați, petrochimicale, bismut, talk, coloranți sau parfumuri sintetice, pentru ca tu să îl poți folosi cu încredere și siguranță chiar și în apropierea ochilor sensibili.


Controlează-ti, acoperirea SAVVY MINERALS MISTING SPRAY #22522 Pulverizatorul Savvy Minerals by Young Living Misting Spray îți oferă o aplicare amănunțită, nivelată și fină a machiajului nostru pe bază de minerale. Infuzat cu uleiuri esențiale pure-inclusiv cele de lavandă, lemn de cedru, trandafiri și mușcatăși formulat fără parabeni și ftalați, oferă pielii tale un aspect strălucitor și vibrant și îi menține aspectul pe durata întregii zile.

CUM ÎL FOLOSESC?

Aplică 2–3 pulverizări de Misting Spray pe o pensulă pentru machiaj și îndepărtează ușor orice exces de lichid, înainte de a alege un produs. Fondul de ten va avea un finisaj satinat, iar dermatograful va avea un aspect lichid, în timp ce alte produse ca fardul de ochi și fardul de obraj vor avea un finisaj mai îndrăzneț. S F A T : După ce ai pulverizat pensula și ai îndepărtat excesul de lichid, este recomandat să iei pudră din interiorul capacului produsului.

94


ART

Setul de îngrijire ART Skin Care System creat special, curăță, tonifică și hidratează fața în mod sigur și eficient pentru a beneficia de o frumusețe naturală!

GHID DE ÎNGRIJIRE A TENULUI Nu ești sigură de unde să începi atunci când folosești uleiurile esențiale ca parte a rutinei tale zilnice pentru frumusețe? Deși există tipuri de ten diferite și acestea pot reacționa diferit în momentul aplicării directe a uleiului pe piele, acest scurt ghid evidențiază cele mai folosite aplicații.

ULEI ESENŢIAL

BENEFICII

ADECVAT

Frankincense

hidratează și catifelează

Pentru toate tipurile de ten

Lavender

hrănește și calmează

Pentru toate tipurile de ten

Royal Hawaiian hidratează și calmează Sandalwood

Pentru toate tipurile de ten

Rose

calmează, catifelează, hrănește și hidratează

Pentru toate tipurile de ten

Tea Tree

curăță și purifică

Ten gras

Geranium

curăță

Ten gras

Myrrh

hidratează în profunzime

Ten uscat

Patchouli

hidratează și netezește

Ten uscat


ART CREME MASQUE COD 5173

C ANTITATE 30 ml

Mască ART Creme Masque este concepută pentru a hidrata în profunzime pielea cu ajutorul unui amestec exclusiv de acid hialuronic și uleiuri esențiale pure. Au fost adăugate și alte extracte din plante cu proprietăți de îngrijire pentru a întinde pielea, precum și pentru a-i reda aspectul tânăr. Adecvată pentru toate tipurile de ten.

ART GENTLE CLEANSER COD 5361550

C A NT I TAT E 100 ml

M OD DE UTILIZAR E |

MOD DE UT IL IZARE | Aplică în mâinile umede și masează cu mișcări circulare fața și gâtul.

Se spală și se usucă fața. Se aplică uniform pe față. Se lasă 20 de minute. Se îndepărtează cantitatea în exces cu un prosop umed.

ART LIGHT MOISTURISER COD 5362550

C ANTITATE 30 ml

ART RENEWAL SERUM COD 5175

C ANTITATE 20 ml

Crema hidratantă cu textură ușoară ART Light Moisturiser favorizează și menține hidratarea adecvată a pielii. Cu uleiurile esențiale de la Young Living și alte ingrediente premium, pielea ta va arăta fină ca mătasea. MOD DE UTILIZAR E |

După curățarea și tonifierea tenului, aplică ușor crema pe față și pe gât. Se utilizează dimineața sau ori de câte ori este necesar.

Serul regenerator ART Renewal Serum este un amestec sofisticat de orhidee exotică și uleiuri esențiale care ajută la protejarea celor mai delicate zone ale feței. Aceste ingrediente superioare sunt concepute pentru a hrăni și hidrata pielea în profunzime și a-i menține aspectul tânăr. MOD DE UTILIZAR E |

Se spală fața. Se aplică serul regenerator ART Renewal Serum pe zonele delicate ale feței de 2 ori pe zi și se lasă să se absoarbă în piele. Pentru cele mai bune rezultate, continuă cu una dintre cremele hidratante de la Young Living, la alegere.

Produsul de curățare ART Gentle Cleanser întreține aspectul sănătos și radiant al pielii, îndepărtând impuritățile prin spuma moale și delicată. Cu infuzia de uleiuri esențiale speciale pentru piele, tenul va fi curat și revigorat și va căpăta un aspect proaspăt și radiant.

ART REFRESHING TONER COD 5360550

C A NT I TAT E 120 ml

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM COD 4833500

C A NT I TAT E 30 ml

Loțiunea tonică răcoritoare ART Refreshing Toner îndepărtează delicat impuritățile fără a usca pielea. Amestecul perfect de uleiuri esențiale echilibrează pH-ul pielii, lăsându-ți tenul curat, tonifiat și revigorat. MOD DE UT IL IZARE |

După curățare, aplică ușor pe față și gât cu o dischetă demachiantă din bumbac. A se folosi dimineața și seara, după cum este necesar.

O formulă avansată intensificată de amestecul brevetat sofisticat de extracte din plante alpine și uleiuri esențiale pure, Sheerlumé va ilumina și va echilibra în mod vizibil tonul pielii. MOD DE UT IL IZARE |

Se aplică un strat subțire de Sheerlumé pe pielea curată. Pentru cele mai bune rezultate, se aplică dimineața și seara, simplu sau sub crema hidratantă preferată de la Young Living.

Setul de îngrijire ART Skin Care System de la Young Living curăță, tonifică și hidratează fața în mod sigur și eficient pentru a evidenția frumusețea naturală. Tocmai în aceasta constă magia produselor ART!

ART SKIN CARE SYSTEM COD 5363550

M OD DE UTILIZAR E |

Pentru utilizare, consultă

produsele individuale.

96


ÎNGRIJIRE FACIALĂ Produsele de îngrijire a pielii de la Young Living unesc plante de calitate superioară cu ingredientele uleiurilor esențiale pentru a întreține aspectul pielii. Această gamă oferă soluții de îngrijire a pielii cu uleiuri esențiale pentru orice tip de piele, cu produse care sunt formulate în mod expert pentru a menține un aspect sănătos și proaspăt al pielii.

Crema antirid Boswellia Wrinkle Cream conține uleiuri esențiale pure precum tămâia și lemnul de santal care hidratează pielea și totodată reduc intensitatea luciului și

BOSWELLIA WRINKLE CREAM COD 5141500

C ANTITATE 57 g

GRAPEFRUIT LIP BALM COD 517808

C ANTITATE 4.2 g

MIRAH LUMINOUS CLEANSING OIL COD 24465

C A N TITATE 113 ml

apariția liniilor fine.

COD 515008

C A NT I TAT E 4.2 g

M OD DE UTILIZAR E |

După curățarea și tonifierea tenului, aplică ușor crema pe față și pe gât.

Având în compoziție ulei esențial de grepfrut, ulei din semințe de goji și antioxidanți, acest balsam de buze revigorant și hidratant previne deshidratarea acestora, conferindule un aspect neted. MOD DE UTILIZAR E |

Aplică pe buze,

atât cât este necesar.

Refuză să folosești demachiante dure pe fața ta! Formulat cu 10 uleiuri esențiale- inclusiv cel de trandafiri și Ylang Ylang- și 10 uleiuri hidratante de bază cum ar fi cel de jojoba și argan, demachiantul pe bază de ulei Mirah Luminous îndepărtează impuritățile fără a înlătura uleiurile naturale necesare pielii tale. MOD DE UTILIZAR E |

Aplică 2-3 pompițe pe mâinile uscate și maseazăți fața pentru a curăța și a îndepărta machiajul. Clătește cu apă caldă.

97

CINNAMINT LIP BALM

Hidratează-ți și protejează-ți buzele cu balsamul nostru de buze complet natural. Conținând uleiuri esențiale pure de coajă de scorțișoară și mentă, balsamul de buze Cinnamint Lip Balm ajută la prevenirea deshidratării pielii, conferind niște buze fine și catifelate. MOD DE UT IL IZARE |

Aplică pe buze,

atât cât este necesar.

LAVENDER LIP BALM COD 520308

C A NT I TAT E 4.2 g

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH COD 5136500

C A NT I TAT E 118 ml

Balsamul de buze Lavender Lip Balm calmează buzele uscate, valorificând puterea uleiului esențial de lavandă și beneficiile hidratante ale uleiului de jojoba și ale vitaminei E. MOD DE UT IL IZARE |

Aplică pe buze,

atât cât este necesar.

Acest gel delicat de curățare pentru ten, fără săpun, curăță pielea fără a-i elimina uleiurile naturale. Acesta conține MSM pentru catifelare și ulei esențial de lavandă pentru o piele fină. MOD DE UT IL IZARE |

Se aplică ușor sub formă de spumă pe față și pe gât cu apă caldă; se clătește bine. Se folosește zilnic.


Crema hidratantă Sandalwood Moisture Cream are un efect de ultrahidratare, având în compoziție uleiuri esențiale pure de la Young Living.

SANDALWOOD MOISTURE CREAM COD 514808

C ANTITATE 113 g

SATIN FACIAL SCRUB, MINT COD 3735500

C ANTITATE 57 g

SHUTRAN SHAVE CREAM COD 515708

C AN TITATE 70 g

WOLFBERRY EYE CREAM COD 5145

CAN TITATE 14.1 g

M OD DE UTILIZAR E |

Se masează ușor pe față, pe gât și pe alte zone dorite. Se aplică zilnic după curățarea și tonifierea tenului.

Satin Facial Scrub, Mint este un gel exfoliant pentru ten pe bază de apă. Acesta conține ulei de jojoba, unt de mango, MSM, aloe și ulei esențial Peppermint pentru a reduce porozitatea și a reîntineri pielea ternă. MOD DE UTILIZAR E |

Se masează ușor pe față și pe gât cu apă caldă; se clătește bine. Se folosește la nevoie.

Îmbinând uleiuri hidratante de palmier, semințe de struguri și măsline, complexul natural de vitamina E și mango și untul de cacao, această cremă de ras bogată asigură o alunecare lină, pentru a preveni iritațiile și tăieturile provocate de lamă. M OD DE UTILIZAR E |

Umezește zona cu apă caldă. Aplicați un strat subțire, uniform. Rade și clătește lama după fiecare trecere a lamei. Clătește zona cu apă.

Crema pentru ochi Wolfberry este o cremă hidratantă naturală pe bază de apă. Conținând proprietățile de hrănire ale pielii ale uleiului de semințe de fructe goji, această cremă calmează ochii obosiți și reduce la minimum apariția liniilor fine. MOD DE UTILIZAR E |

După curățare și tonifiere, se masează ușor pe pielea moale de sub ochi. Se aplică seara.

98


PROMOVAREA STILULUI DE VIAȚĂ YL

Cu peste 20 de ani dedicați dezvoltării de produse pentru curățarea locuinței, hrănirea corpului, înfrumusețarea pielii și a părului, precum și relaxarea minții, vă punem la dispoziție opțiuni care susțin cu adevărat o stare de bine sub toate aspectele. Fără a ezita vreodată în angajamentul nostru fără compromisuri Seed to Seal, obiectivul nostru este acela de a îți oferi mai multe modalități de integrare a stării de bine în tabieturile tale și în casa ta. Dobândirea independenței financiare prin distribuirea produselor Young Living celor din jurul tău este șansa de a invita în viața ta o altă dimensiune a stării de bine.DE CE SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI YO U N G L I V I N G ? În momentul în care te alături echipei Young Living, te alături unui grup de persoane la nivel global, care oferă sprijin și care sunt pasionate de găsirea unor soluții autentice și naturale pentru propria lor persoană și pentru familiile acestora. A fi membru la Young Living reprezintă mai mult decât accesul la uleiuri esențiale și la produse pe bază de uleiuri esențiale, iar acest lucru mai oferă: •

O reducere de 24 la sută din prețul de vânzare cu amănuntul pentru produsele Young Living: Această reducere semnificativă îți permite să descoperi mai multe produse preferate și să oferi produsele noastre revoluționare și altor persoane.

Oportunitatea de a participa la planul nostru de bonusare: Fiind unul dintre cele mai generoase din industrie, planul nostru oferă o bonusare peste medie prin comisioane, bonusuri apreciabile și vânzări cu amănuntul, doar pentru distribuirea de uleiuri esențiale!

Caracterul practic al programului nostru Essential Rewards: Pe lângă faptul că produsele tale preferate ajung simplu la tine acasă lunar, mai poți acumula totodată puncte pentru a primi produse gratuite pentru simplul fapt că plasezi o comandă regulată în fiecare lună! În plus, programul Essential Rewards oferă reduceri la livrare, cadouri pentru loialitate, acordă drepturi de primire a anumitor bonusuri și acces la promoții exclusiv pentru acest program!

Recunoașterea aptitudinilor și a eforturilor depuse: În fiecare an, găzduim mai multe tabere în diverse locații minunate din lume pentru a-i recompensa și a-i instrui pe cei care au dat dovadă de o dedicare excepțională în dezvoltarea afacerii lor. În plus, anual, asigurăm recunoașterea publică pentru avansarea la alt nivel a membrilor noștri în cadrul Marii Convenții Internaționale.

101


ESSENTIAL REWARDS Primești comanda în mod automat în fiecare lună, prin înscrierea în programul Essential Rewards! Beneficiind de atâtea beneficii și bonusuri, acesta este momentul potrivit să te înscrii! Accesează YoungLiving.com pentru mai multe detalii.

B E N E F I C I I L E M E M B R I L O R E S S E N T I A L R E WA R D S

Expedieri prioritare a produselor tale preferate Young Living

Tarife reduse la livrare

Posibilitatea de a schimba sau anula comanda în orice moment

Prețuri reduse pentru seturile exclusive de produse

Acces la bonusuri exclusive, care includ bonusul Rising Star Team Bonus

Cadouri de loialitate pentru 3, 6, 9 și 12 luni de participare consecutivă

NINGXIA RED ESSENTIAL REWARDS KIT COD

NingXia Red x 4 (750 ml)

489308

NingXia Red Singles (60 ml), 30 pk

Rambursare de până la 25 la sută sub formă de puncte bonus la fiecare comandă, puncte pe care le poți utiliza pentru comenzi bonus. •

1–3 luni: Rambursare în valoare de 10 de procente sub formă de puncte din PV-ul comenzii ER

4–24 luni: Rambursare în valoare de 20 de procente sub formă de puncte din PV-ul comenzii ER

Peste 25 de luni: Rambursare în valoare de 25 de procente sub formă de puncte din PV-ul comenzii ER

THIEVES ESSENTIAL REWARDS KIT COD

Thieves 15 ml

369708

Thieves AromaBright Toothpaste

Thieves Mouthwash

Thieves Foaming Hand Soap x 2 (236,5 ml)

Thieves Spray x 2

Thieves Household Cleaner x 2 (426 ml)

Thieves Waterless Hand Purifier x 2 (29,35 g)

102


Pregătește-te să te bucuri de reușite cu

SETUL STARTER YL! Seturile noastre promoționale au fost concepute pentru a include materiale revoluționare care contribuie la dezvoltarea afacerii și mai multe mostre de produse ca niciodată. Acestea reprezintă modalitatea perfectă de a-i prezenta cuiva șansa și stilul de viață Young Living. Înregistrează-te cu unul dintre seturile Starter și bucură-te de o mulțime de beneficii exclusive, incluzând: •

o reducere de 24% pentru achizițiile cu ridicata

posibilitatea de obținere a unor comisioane și bonusuri

eligibilitatea de a participa la programul Essential Rewards și de a câștiga produse gratuite, reduceri la livrare și multe altele

o șansă de a-i ajuta pe ceilalți să descopere o mai mare libertate și stare de bine

Î N C E P E C H I A R A C U M P E Yo u n g L i v i n g . c o m !

SET STARTER PREMIUM CU AROMATIZATOR ARIA C OD (R O) 546558

1x Colecție premium de uleiuri esențiale 1 x Aromatizator Aria 1 x Ghid de produse

103

Set Starter Basic:

1 x Orange+ 5 ml

Materiale de promovare comercială

10 x Sticluțe mostre pentru uleiuri

1 x Stress Away 5 ml

2 x Pliculețe de NingXia Red (60 ml)

1 x Aplicator tip rolă AromaGlide

10 x Mostre de cărți de vizită


SET STARTER PREMIUM CU AROMATIZATOR DEWDROP C O D (R O) 546358

1 x Colecție premium de uleiuri esențiale

Set Starter Basic:

1 x Orange+ 5 ml

Materiale de promovare comercială

10 x Sticluțe mostre pentru uleiuri

1 x Stress Away 5 ml

2 x Pliculețe de NingXia Red (60 ml)

1 x Aplicator tip rolă AromaGlide

10 x Mostre de cărți de vizită

NingXia Red – 2 x 750 ml

Set Starter Basic:

1 x Orange+ 5 ml

30 x Pliculețe de NingXia Red (60 ml)

Materiale de promovare comercială

10 x Sticluțe mostre pentru uleiuri

NingXia Nitro

1 x Stress Away 5 ml

2 x Pliculețe de NingXia Red (60 ml)

1 x Ghid de produse

1 x Aplicator tip rolă AromaGlide

10 x Mostre de cărți de vizită

1 x Aromatizator DewDrop 1 x Ghid de produse

SET STARTER PREMIUM CU NINGXIA COD 546758

104


SET STARTER PREMIUM CU THIEVES COD 546658

SETUL STARTER BASIC COD 546058

105

1 x Thieves 15 ml

1 x Thieves Waterless Hand Purifier

1 x Stress Away 5 ml

1 x Thieves AromaBright Toothpaste

1 x Thieves Laundry Soap

1 x Aplicator tip rolă AromaGlide

1 x Thieves Mouthwash

1 x Thieves Washing Up Liquid

1 x Orange+ 5 ml

1 x Thieves Household Cleaner

1 x Ghid de produse

10 x Sticluțe mostre pentru uleiuri

1 x Thieves Foaming Hand Soap

Set Starter Basic:

2 x Pliculețe NingXia Red (60 ml)

1 x Thieves Spray

Materiale de promovare comercială

10 x Mostre de cărți de vizită

Materiale de promovare comercială

1 x Orange+

1 x Stress Away 5ml

10 x Sticluțe mostre pentru uleiuri

1 x Aplicator tip rolă AromaGlide

2 x Pliculețe NingXia Red (60ml)

10 x Mostre de cărți de vizită


EDUCAŢIE Niciodată nu a fost mai simplu să afli mai multe informații despre Young Living și angajamentul nostru față de calitate! Cuprinzând orice, de la ghiduri ale produselor la pliante, de la broșuri la materiale despre planul de compensare, resursele noastre de învățare sunt complexe, sugestive și esențiale pentru a deveni un expert Young Living. Pliantul privind planul de bonusare oferă o prezentare generală a planului de bonusare generos și a oportunităților de a primi bonusuri în cadrul Young Living.

PLANUL DE BONUSARE COD 472058

C ANTITATE x 25

Everyday Essentials prezintă cele mai populare uleiuri esențiale ale noastre și evidențiază modalitățile de a le include în programul tău zilnic. De asemenea, utilizatorii începători și avansați vor găsi informații prețioase privind utilizarea acestora, inclusiv un tabel de aplicare convenabil pentru uleiurile esențiale simple și pentru amestecurile de uleiuri esențiale.

BROȘURA EVERYDAY ESSENTIALS COD 492158

C A NT I TAT E x 25

n Xia Red

®

BROȘURA NINGXIA RED

Ningxia Wolfsbeere als eine der hte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und n gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der

rte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia atürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem int: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk t Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

COD A: NingXia

495258

Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

C ANTITATE Code 495210

x 25

BROȘURA SAVVY MINERALS COD 24593

C AN TITATE x 25

DESCOPERĂ-ŢI STILUL DE VIAŢĂ YL COD 24692

C AN TITATE x 25

Broșura despre NingXia Red este o prezentare excelentă a puterii produselor NingXia Red. Fiind o băutură excelentă pentru întâlniri și prieteni, cu siguranță va stârni interesul în ceea ce privește beneficiile fructelor goji Ningxia.

Broșura Savvy Minerals include sugestii pentru o aplicare ușoară și beneficiile ingredientelor noastre naturale, iubite de piele. De asemenea este un ghid minunat de nuanțe pentru fondul nostru de ten Savvy Minerals și pentru produsele cosmetice cu culoare!

De la produsele noastre de renume mondial până la principiile noastre brevetate de parteneriat, Seed to Seal, și programul Essential Rewards, această broșură de 32 de pagini este modalitatea perfectă pentru a introduce Young Living unei persoane noi.

De la idei despre cum să folosești îndrăgitul nostru detergent de uz casnic Thieves Household Cleaner la îngrijire dentară și produse pentru haine, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a te ajuta să aduci puterea lui Thieves în căminul tău!

BROȘURA THIEVES COD 349058

C A NT I TAT E x 25

BROȘURA ART COD 24576

C A NT I TAT E x 25

GHID DE PRODUSE COD

COD

384958

385058

C A NT I TAT E

C A NT I TAT E

x1

x 10

Acest ghid te învață pas cu pas cum poți să introduci cu ușurință Young Living în rutina ta zilnică de frumusețe și include explicații detaliate cu privire la beneficiile produselor, idei de utilizare și multe altele!

Ghidul de produse reprezintă un index de la A - Z cu toate produsele Young Living. Conținând informații, recomandări privind instrucțiunile de utilizare și descrieri detaliate, ghidul de produse îți permite să afli mai multe informații și să oferi produsele Young Living.

106


INDICE

C

Eucalyptus Globulus

32

Car Vent Diffuser

56

Eucalyptus Radiata

32

Cardamom+

40

Evening Peace Bath & Shower Gel

70

Carrot Seed

30

Everyday Oils

54

Cedarwood

30

Exodus II

46

Cel-Lite Magic Massage Oil

53

3 Wise Men

44

Christmas Spirit

45

F

5-Day Nutritive Cleanse

83

Cinnamint Lip Balm

97

Feelings

54

30 Oil Case

57

Cinnamon Bark

30

Fennel

32

30 Oil Collection

54

Cinnamon Bark+

40

Fennel+

40

Cistus

30

Forgiveness

46

Frankincense

32

A

Citronella

31

Abundance

44

Citrus Fresh

45

Acceptance

44

Clarity

45

G

Active & Fit Kit

54

Clary Sage

31

Gary’s True Grit Einkorn Flakes

86

Aria Ultrasonic Diffuser

56

Clary Sage Floral Water

75

Gary’s True Grit Einkorn Flour

86

Aroma Carousel

57

Clear Vegetable Capsules

57

Gary’s True Grit Einkorn Granola

86

AromaEase

44

Clove

31

Gary’s True Grit Einkorn Rotini Pasta

86

AromaGlide Roller Fitments

57

Clove+

40

Genesis Hand & Body Lotion

72

AromaGuard Meadow Mist Deodorant

71

ComforTone

83

Gentle Baby

46

AromaGuard Mountain Mint Deodorant

71

Common Sense

45

Geranium

32

Aroma Life

44

Cool Azul

45

German Chamomile

32

AromaLux Atomizing Diffuser

56

Cool Azul Sports Gel

72

Ginger

32

Aroma Siez

44

Copaiba

31

Ginger+

40

ART Creme Masque

96

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner

73

Glass Oil Droppers

57

ART Gentle Cleanser

96

Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo

73

GLF

47

ART Light Moisturiser

96

Cypress

31

Grapefruit

33

ART Refreshing Toner

96

Grapefruit Lip Balm

97

ART Renewal Serum

96

D

Gratitude

47

ART Sheerlumé Brightening Cream

96

Deep Relief Roll-On

52

Grounding

47

ART Skin Care System

96

Detoxzyme

83

Australian Kuranya

44

Dewdrop Diffuser

56

H

Awaken

44

Digest & Cleanse

83

Harmony

47

DiGize

46

Helichrysum

33

Dill

31

Highest Potential

47

B Balance Complete

83

Dorado Azul

31

Hinoki

33

Basil

30

Dragon Time

46

Hong Kuai

33

Bath & Shower Gel Base

70

Dragon Time Bath & Shower Gel

70

HydroGize Water Bottle

85

Believe

45

Dragon Time Massage Oil

53

Bergamot

30

Dream Catcher

46

Black Pepper

30

Blender Bottle

85

E

BLM

83

Educaţie

Blue Tansy

30

Elemi

Bon Voyage Kit

72

En-R-Gee

Boswellia Wrinkle Cream

97

Brain Power

I ICP

84

Idaho Balsam Fir

33

Idaho Blue Spruce

33

31

ImmuPower

47

46

Inner Child

47

EndoFlex

46

Inner Defense

84

45

Essential Oil Sample Bottles

57

Breathe Again Roll-On

52

Essentialzyme

83

J

Build Your Dream

45

Essentialzymes-4

83

Jade Lemon

33

Eucalyptus Blue

32

Jasmine

33

107

106


Joy

47

MegaCal

84

R

Juniper

34

Melissa

35

R.C.

49

Juva Cleanse

48

Melrose

49

Raindrop Technique

54

JuvaFlex

48

Mirah Luminous Cleansing Oil

97

Rainstone Diffuser

56

JuvaPower

84

Mirah Lustrous Hair Oil

73

Raven

50

JuvaSpice

84

Mister

49

Ravintsara

36

Morning Start Bath & Shower Gel

70

Relaxation Massage Oil

53

K

Motivation

49

Release

50

KidScents GeneYus

66

MultiGreens

84

Relieve It

50

KidScents Owie

66

Myrrh

35

Roman Chamomile

36

KidScents Shampoo

66

Myrtle

35

Rose

36

KidScents Slique Toothpaste

66

Rosemary

37

KidScents TummyGize

66

N

Rosemary+

42

Kunzea

34

Nicolas Diffuser

75

Rosemary Floral Water

75

NingXia Dried Wolfberries

80

Royal Hawaiian Sandalwood

37

L

NingXia Nitro

80

RutaVaLa

50

Lady Sclareol

48

NingXia Red

80

RutaVaLa Roll-On

52

Lantern Diffuser

56

NingXia Red Combo Pack

80

LavaDerm Cooling Mist

72

NingXia Red Singles

80

S

Lavender

34

NingXia Zyng

80

Sacred Frankincense

37

Lavender+

40

Northern Lights Black Spruce

35

Sacred Mountain

50

Lavender Bath & Shower Gel

70

Nutmeg

35

Sage

Lavender Dry Flowers

75

Nutmeg+

42

Sandalwood Moisture Cream

Lavender Einkorn Pillow

75

Lavender Essential Water

75

O

Lavender Floral Water

75

Ocotea

Lavender Foaming Hand Soap

71

Oil Bottle Cap Labels

Lavender Hand & Body Lotion

72

Lavender Honey

75

Lavender Lip Balm

37 72, 98

SARA

50

Satin Facial Scrub, Mint

98

35

Savvy Minerals - Blush

90

57

Savvy Minerals - Bronzer

90

Oils of Ancient Scripture

54

Savvy Minerals - Brush Set

91

OmegaGize3

85

Savvy Minerals - Eyeliner- Jet Setter

91

97

Orange

35

Savvy Minerals - Eyeshadow

91

Lavender Mint Daily Conditioner

73

Orange Blossom Facial Wash

97

Savvy Minerals - Foundation Powder

90

Lavender Mint Daily Shampoo

73

Orange+

42

Savvy Minerals - Lip Gloss

93

Lavender Volume Shampoo

73

Oregano

36

Savvy Minerals - Lipstick

93

Lavender Volume Conditioner

73

Oregano+

42

Savvy Minerals - Misting Spray

93

Ledum

34

Ortho Ease Massage Oil

53

Savvy Minerals - Mascara

93

Lemon

34

Ortho Sport Massage Oil

53

Savvy Minerals - Multitasker

91

Lemon Myrtle

34

Savvy Minerals - Veil - Diamond Dust

91

Lemongrass

34

P

SclarEssence

50

Lemongrass+

40

Palo Santo

36

Seedlings Baby Lotion

68

Lemon+

40

PanAway

49

Seedlings Baby Oil

68

Life 9

84

Patchouli

36

Seedlings Baby Wash & Shampoo

68

Light the Fire

48

Peace & Calming

49

Seedlings Baby Wipes

68

Lime

34

Peace & Calming II

49

Seedlings Diaper Cream

68

Live Your Passion

48

Peppermint

36

Sensation

50

Longevity

48

Peppermint+

42

Sensation Bath & Shower Gel

70

Longevity Softgels

84

Pine

36

Sensation Massage Oil

53

Set Starter Premium cu aromatizator Aria 103 M M-Grain

48

Magnify Your Purpose

48

Marjoram

35

Progessence Phyto Plus

72

Set Starter Premium cu aromatizator Dewdrop 104

Purification

49

Set Starter Premium cu NingXia

104

Set Starter Premium cu Thieves

105

Setul Starter Basic

105

108


Shutran

51

Thieves Dental Floss

62

V

Shutran Shave Cream

98

Thieves Dentarome Ultra Toothpaste

62

Valerian

38

Slique Bars

81

Thieves Dish Soap

62

Valor

51

Slique Essence

81

Thieves Foaming Hand Soap

Valor Roll-On

52

Slique Tea

81

Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash

62

Vetiver

38

Spearmint

37

Thieves Household Cleaner

63

Vitassage with Storage Case

57

Stress Away

51

Thieves Laundry Soap

63

Stress Away Roll-On

52

Thieves Mints

63

W

Sulfurzyme

85

Thieves Roll-On

52

White Angelica

51

Super C

85

Thieves Spray

63

Wintergreen

38

Super Cal

85

Thieves+

Wolfberry Crisp Bars

86

Wolfberry Eye Cream

98

T

62, 71

42, 63

Thieves Waterless Hand Purifier

63

Thyme

37

Tangerine

37

Thyme+

42

X

Tangerine+

42

Tranquil Roll-On

52

Xiang Mao

Tea Tree

37

Transformation

51

The Gift

51

Trauma Life

51

Thieves

51, 62

Thieves AromaBright Toothpaste

62

Thieves Cleansing Soap

62, 71

U USB Diffuser

Dill

Bergamot

Dorado Azul

Black Pepper

Elemi

Blue Tansy

Eucalyptus Blue

Carrot Seed

Eucalyptus Globulus

Cedarwood

Eucalyptus Radiata

Cinnamon Bark Cistus Citronella Clary Sage Clove Copaiba Cypress

109

Frankincense Geranium German Chamomile Ginger Grapefruit Helichrysum

Ylang Ylang

38

Young Living V-6

53

Lime

Roman Chamomile

Marjoram

Rose

Melissa

Rosemary

Hinoki

Myrrh

Royal Hawaiian Sandalwood

Hong Kuai

Myrtle

Sacred Frankincense

Idaho Balsam Fir

Northern Lights Black Spruce

Nutmeg

Spearmint

Ocotea

Tangerine

Orange

Tea Tree

Oregano

Thyme

Palo Santo

Ledum

Valerian

Patchouli

Vetiver

Lemon

Peppermint

Wintergreen

Lemon Myrtle

Pine

Xiang Mao

Lemongrass

Ravintsara

Ylang Ylang

Idaho Blue Spruce Jade Lemon Jasmine

Fennel

Y

56

GHID BOTANIC Basil

38

Juniper Lavender

Sage


GATA SĂ TE ALĂTURI? Aderarea la Young Living este simplă și are o mulțime de beneficii! Iată cum se procedează: 1.

Accesează YoungLiving.com.

2.

Fă clic pe `Deveniți un membru` și urmează mesajele pentru înscriere, inclusiv opțiunea de alegere dintre Distribuitor și Client: a.

embrii distribuitori beneficiază de o reducere de 24 la sută la produse, plus M oportunitatea de a beneficia de programul Essential Rewards și de planul nostru generos de bonusare.

b.

Membrii clienți plătesc prețul întreg pentru produsele Young Living, nefiind nevoie de comenzi minime pentru a rămâne activi. Membrii clienți nu pot beneficia de programul Essential Rewards sau de planul de bonusare.

3.

Dacă dorești, selectează setul Starter și pe cel Essential Rewards.

4.

Adaugă orice produse suplimentare la comandă.

5.

Mergi la casă și finalizează-ți înscrierea.

6.

Bucură-te de produse pe bază de uleiuri esențiale de cea mai bună calitate din lume!


384958 R O v. 1


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.