Catalogus 2019 – NL

Page 1

CATALOGUS 2019


Wel k o m b i j

YOUNG LIVING! Het is onze missie om ieder huishouden ter wereld te voorzien van pure etherische oliën. Overal ter wereld zijn mensen op zoek naar manieren om hun gezondheid, spirituele welzijn en financiële situatie te verbeteren. Als lid van Young Living kun je niet alleen je eigen leven verbeteren, maar ook het leven van mensen om je heen. Je bent pas echt vrij als je goed in je vel zit en in staat bent om te reizen en mensen in nood te helpen. Met Young Living kun je dat bereiken: een gezond en zinvol leven leiden waarin je je potentieel ontdekt. Ik vind het fantastisch dat mensen over de hele wereld deze kans met beide handen aangrijpen. Dit is een geweldige tijd van groei en vooruitgang. We zijn wereldleider in etherische oliën en bieden producten aan die volgens ons Seed to Seal proces geproduceerd worden: inkoop, wetenschap en standaard. Dit proces kun je met eigen ogen zien tijdens evenementen in de plant- en oogstseizoenen. We nodigen leden uit om

deze unieke processen zelf mee te maken. Waarom? Omdat we onze passie willen delen. Deze catalogus is het resultaat van ruim 20 jaar toewijding en inzet. We vinden het belangrijk om jou te helpen met het vinden van welzijn en overvloed. We doen ons uiterste best om veilige, effectieve producten op basis van etherische oliën te ontwikkelen en produceren. Deze handige catalogus is samengesteld om je te helpen met het vinden van producten en om je kennis te laten maken met nieuwe producten. Onze producten helpen je met het ontdekken van welzijn, zowel fysiek als mentaal. Profiteer van de voordelen van natuurlijke producten. Onze producten zijn samengesteld en ontwikkeld voor elk aspect van het dagelijks leven. Ze ondersteunen je lichaam, creëren rust in je omgeving en geven je gemoedstoestand een oppepper. Lees verder, ontdek nieuwe favorieten en deel je passie voor Young Living!

Mary Young, Mede-oprichter en CEO van Young Living


I n h ou d s o p g av e 03. Ons doel 05. Seed to Seal 07. Boerderijen 21. The D. Gary Young, Young Living Foundation 23. 5x5 25. Wat zijn etherische oliën? 25. Het gebruik van etherische oliën

27.

Etherische olie 29. Singles 39. Plus oliën 43. Melanges 52. Roll-ons 53. Massageolie 54. Collecties 55. Verstuivers 57. Accessoires

59.

Thuis

77.

Gezond & fit 79. NingXia Red 81. Slique 82. Supplementen 86. Gezond koken

87.

Schoonheid 89. Savvy Minerals 95. ART 97. Gezicht

99.

Deel de YL levensstijl 102. Essential Rewards 103. Starterkits 106. Hulpmiddelen 107. Index

61. Thieves 65. KidScents 67. Seedlings 69. Douche en bad 71. Lichaam 73. Haar 74. Provence Collection Ga naar YoungLiving.com voor de meest actuele prijzen en producten.

Facebook.com/YoungLivingEurope Instagram.com/YoungLivingEuropeEO Twitter.com/YLEOEurope


Ons

DOEL

Young Living wordt over de hele wereld bewonderd en gerespecteerd. We inspireren mensen om een leven vol welzijn en overvloed te leiden en etherische oliën, en producten op basis van etherische oliën, te gebruiken. We hebben de moderne beweging in etherische oliën in gang gezet en houden deze beweging gaande.

Fort Nelson, Brits-Columbia, Canada Calgary, Alberta, Canada Naples, Idaho, VS

St. Maries, Idaho, VS

Londen, Verenigd Koninkrijk Simiane-la-Rotonde, Frankrijk

Split, Kroatië

White Swan, Washington, VS Lehi, Utah, VS

Mona, Utah, VS

Brampton, Ontario, Canada

Tokio, Japan

Manolovo, Bulgarije

Tabiona, Utah, VS Masqat, Oman

Mexico City, Mexico Victoria, Mexico Big Island, Hawaii, VS

Hongkong, China

Guangzhou, China

Ciudad Victoria, Tamaulipas, Mexico

Taipei, Taiwan

Bicol Region, Filipijnen Taguig City, Filipijnen

Chongon (Guayaquil), Ecuador Guayaquil, Ecuador

Kuala Lumpur, Maleisië Singapore

Taitung, Taiwan

Manilla, Filipijnen Darwin, Australië

Jakarta, Indonesië

Kununurra, Australië Kaapstad, Zuid-Afrika Tatham, Australië Sydney, Australië

Hoofdkantoren van Young Living

Boerderij of distilleerderij van Young Living

Internationale kantoren van Young Living

Boerderij of distilleerderij van Young Living

ONZE VISIE

Ieder huishouden ter wereld voorzien van etherische oliën.


ONZE MISSIE Mensen inspireren om een leven vol welzijn, overvloed en ambitie te leiden.


Young Living heeft Seed to Seal gecreëerd als symbool van onze belofte om mensen de beste etherische oliën en producten gebaseerd op etherische oliën te leveren. Onze Seed to Seal belofte garandeert dat je met ieder(e) supplement, huidverzorgingsproduct en etherische olie profiteert van de voordelen van onze wereldwijde bronnen, ons leiderschap en tientallen jaren innovatie. Het resultaat? Een eindproduct dat geproduceerd is volgens onze drie pilaren; inkoop, wetenschap en standaard.

5


INKOOP

WETENSCHAP

STANDAARD

We kopen onze producten in bij onze eigen boerderijen, partnerboerderijen en gecertificeerde Seed to Seal leveranciers. Op deze manier kunnen we met een gerust hart en met oog voor kwaliteit, lokale gemeenschappen en ecosystemen inkopen. Het resultaat? Producten die je met een gerust hart kunt gebruiken.

De kwaliteit van onze producten begint in de velden en wordt bewezen in onze laboratoria door ons R&D team met ruim 180 jaar ervaring. Onze producten worden niet alleen in onze eigen laboratoria getest. We werken samen met toonaangevende en onafhankelijke laboratoria waar wetenschappers, gespecialiseerd in het testen van producten, werkzaam zijn. Het team ontwikkelt stelselmatig nieuwe testmethoden om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

We zijn wereldleider in etherische oliën en werken nauw samen met de aarde. Verantwoord ondernemen maakt onderdeel uit van ons rentmeesterschap - van het duurzaam inkopen van planten tot het helpen van lokale gemeenschappen en het voldoen aan milieuwetgeving en andere reguleringen. We kiezen ervoor om samen te werken met leveranciers waarvan we weten dat ze zuivere etherische oliën en ingrediënten op een legale en ethische manier produceren. Zo zetten we de standaard voor duurzaamheid waar je op kunt vertrouwen.

Ga naar SeedtoSeal.com voor meer informatie.

6


BOERDERIJEN De boerderijen van Young Living zijn uniek in de industrie. Ze zetten de standaard voor de distillatie van etherische oliĂŤn. Daarom spelen onze boerderijen een belangrijke rol in ons Seed to Seal proces. We investeren ongekend veel tijd en middelen om er zeker van te zijn dat deze standaarden van het grootste belang zijn bij onze eigen boerderijen, partnerboerderijen en gecertificeerde Seed to Seal leveranciers zodat je het beste van de natuur in handen krijgt.

Simiane-La-Rotonde Lavender FarmDALMATIA AROMATIC FARM Split, Kroatië Het indrukwekkende, eeuwenoude landschap van Dalmatië is ideaal voor de groei van strobloem (helichrysum). Deze boerderij is opgezet om onze populaire Helichrysum olie op een duurzame manier te produceren.

Afkomstig van deze boerderij: Strobloem• Salie • Jeneverbes• Laurier


SIMIANE-LA-ROTONDE LAVENDER FARM Simiane-la-Rotonde, Frankrijk De Simiane-la-Rotonde Lavender Farm ligt in de Provence in Frankrijk. Dit gebied staat bekend om haar schoonheid, geurige velden vol lavendel en festivals die de hele zomer duren. Deze boerderij is een populaire bestemming voor liefhebbers van etherische oliën, kunstenaars en bezoekers die de betoverende sfeer van deze bijzonder locatie willen proeven.

Afkomstig van deze boerderij: Lavendel • Scharlei • Rozemarijn • Lavandin • Eenkoorn

BALKAN BOTANICAL FARM

ST. MARIES LAVENDER FARM

Manolovo, Bulgarije

St. Maries, Idaho, VS

De Balkan Botanical Farm ligt in Bulgarije, één van de belangrijkste lander ter wereld voor het kweken van rozen. De boerderij bouwt voort op de eeuwenoude geschiedenis en de wereldwijde erkenning van kwekerijen in dit gebied. De boerderij is gespecialiseerd in rozen, maar levert als partner van Young Living nu ook kamille en valeriaan.

De plek waar het ooit begon! Gary Young bracht in 1993 lavendelzaad mee vanuit de Provence in Frankrijk. Hij zaaide het op het stuk grond van ruim 80 hectare groot. Vandaag de dag produceert deze boerderij onze beroemde lavendelolie en andere plantensoorten.

A f ko m s t i g va n d e z e b o e r d e r i j :

A f ko m s t i g va n d e z e b o e r d e r i j :

Roomse kamille • Roos • Valeriaan

Lavendel • Melissa • Boerenwormkruid uit Idaho

10


NORTHERN LIGHTS FARM

KONA SANDALWOOD REFORESTATION PROJECT

Fort Nelson, BC, Canada

Big Island, Hawaï, VS

Young Living kocht in 2014 – na een uitgebreide zoektocht naar de perfecte locatie – land in British Columbia, Canada, voor de Northern Lights Farm. De boerderij is een belangrijke leverancier van zwarte spar, een olie die deel uitmaakt van verschillende melanges. De natuur op dit stuk land was voordat het bezit werd van Young Living ongerept en daardoor blijft het vrij van syntetische chemicaliën en kunstmest.

Het partnerschap met het Kona Sandalwood Reforestation Project is een goed voorbeeld van hoe wij en onze partners culturele waarden proberen te behouden. Op deze locatie wordt alleen dood of stervend sandelhout geoogst om de ecologische balans op het eiland in stand te houden en het diepgewortelde geloof in een respectvolle relatie tussen mens en natuur op Hawaii te behouden.

Afkomstig van deze boerderij:

Afkomstig van deze boerderij:

Northern Lights zwarte spar • Moerasrozemarijn• Duizendblad• Witte spar

Hawaiiaans sandelhout

11


FINCA BOTANICA FARM Guayaquil, Ecuador D e bouw va n dez e mo d e r n e d i s t i l l e e rd e r i j w a s e e n p ro j e c t w a a r G a r y Young z i j n z i el en z a l i g h e i d i n l e g d e . H e t t ro p i s c h e k l i m a a t va n G ua ya qui l z orgt er v o o r d a t d e 800 h e c t a re g ro n d v a n v o l d o e n d e voeds el en voed i ngs s t off e n w o rd t v o o r z i e n . D i t b e t e k e n t d a t e r h e t hel e j a a r d o o r g e o o g s t k a n w o rd e n .

Afkomstig van deze boerderij: Ylang ylang • Palo santo • Mastrante • Citroengras• Eucalyptus blue • Dorado azul • Ocotea • Plectranthus oregano • Rosa muerta • Kardemom• Geranium • Hysop • Ishpingo • Rozemarijn• Ruta • Tijm • Vetiver • Chocolade


WHISPERING SPRINGS FARM Mona, Utah, VS Whispering Springs Farm is een iconische lavendelboerderij. Niet alleen voor Young Living, maar ook voor de wereld van etherische oliën en wellness. Deze lavendelboerderij ligt in Mona, Utah, op korte afstand van de Young Living Global Headquarters. Hier vinden verschillende evenementen, waaronder het Lavender Day festival en de Essential Oils and Animals Conference, plaats.

Afkomstig van deze boerderij: Lavendel • Hysop • Scharlei • Pepermunt • Guldenroede • Balsemspar • Melissa • Roomse kamille • Jeneverbes • Blauw duizendblad • Groene munt • Duitse kamille


HIGHLAND FLATS TREE FARM Naples, Idaho, VS Highland Flats Tree Farm is gelegen in Naples, Idaho. Hier groeien groenblijvende bomen die Young Living helpen bij het produceren van etherische oliën geïnspireerd door het buitenleven. Op deze boerderij wordt niet alleen de blauwe spar gekweekt, maar het is tevens de grootste distilleerderij van etherische oliën in de wereld. Hier vindt de jaarlijkse Winter Harvest plaats en leden kunnen het Seed to Seal proces van dichtbij meemaken bij de Spring Planting projecten.

A f ko m s t i g va n d e z e b o e r d e r i j : Blauwe spar uit Idaho • Balsemspar uit Idaho • Dennenboom • Ponderosa dennenboom uit Idaho • Westerse rode cedar

DOWN UNDER SANDALWOOD FARM

OUTBACK BOTANICAL RESERVE

Kununurra, Australië

Darwin, Australië

Deze locatie voert een opmerkelijk beleid als het gaat om de bescherming van de kostbare sandelhoutbomen, die in toenemende mate worden verhandeld op de zwarte markt van India, door zaadjes uit India op de eigen boerderij te cultiveren. Van het zaad worden volgens de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsstandaarden die gelden op

Het binnenland van Northern Territory in Australië vormt het adembenemde decor voor de plantages van de Australische cipressen. De oprichter van de Outback Botanical Reserve kwam in aanraking met de etnobotanische farmacopee van de aboriginals en ontdekte toevallig een nieuwe distilleermethode. Deze methode is

dit gebied, bomen gekweekt op de Australische plantages, met aandacht voor zorgvuldig milieubeheer.

gepatenteerd en maakt de productie van blauwe cipres mogelijk.

A f ko m s t i g va n d e z e b o e r d e r i j :

A f ko m s t i g va n d e z e b o e r d e r i j :

Heilig sandelhout

Blauwe cipres

14


SKYRIDER WILDERNESS RANCH Tabiona, Utah, VS Deze ranch is één van onze meest geliefde locaties en wordt veel bezocht door Young Living leiders. De ranch is gelegen in de bergen van Tabiona, Utah, en was een speciale plek voor Gary Young. Het is de perfecte locatie voor eenkoorngraan en een plek waar veel onderzoek naar distillatiemethoden en nieuwe planten plaatsvindt.

Afkomstig van deze boerderij: Eenkoorn

TAIWAN COOPERATIVE FARM

LABBEEMINT DISTILLERY

Taitung, Taiwan

White Swan, Washington, VS

Deze coöperatieve boerderij bestaat eigenlijk uit kleinere individuele boerenbedrijven die zich elk richten op verschillende oliën. Zoals bij ieder uniek bedrijf heeft elke olie zijn eigen verhaal en achtergrond wat betreft de conservering, ontwikkelingsgeschiedenis en betekenis van de soort, met inbegrip van het vernuft en de innovatie die er voor nodig is geweest.

De Labbeemint distilleerderij is een echt familiebedrijf en produceert sinds de jaren '40 muntoliën van hoge kwaliteit. Het is een eerlijk, transparant bedrijf en de perfecte leverancier van Mentha piperita.

A f ko m s t i g va n d e z e b o e r d e r i j :

A f ko m s t i g va n d e z e b o e r d e r i j :

Jade citroen • Hong Kuai • Xiang Mao • Kamferhout

Pepermunt • Groente munt

15


ARABIAN FRANKINCENSE

DISTILLERY Masqat, Oman

Young L i vi ng i s het eer s t e e n e n i g e b e d r i j f t e r w e re l d d a t t o e s t e m m i n g heef t gekregen om hei l i g e w i e ro o k i n Om a n t e d i s t i l l e re n e n n a a r het Wes t en t e expor t ere n . D e Bo s w e l l i a S a c r a b o m e n i n d e z e re g i o hebben een r i j ke hi s t or i e e n w o rd e n a l r u i m 5000 j a a r g e k w e e k t . D e ha r s va n dez e bom en w o rd t v a n d a a g d e d a g v o l g e n s e e u w e n o u d e m a ni eren geëxt r a h e e rd . D e g e s c h i e d e n i s l e e f t d u s v o o r t .

Afkomstig van deze boerderij: Heilige wierook


AMANZI AMAHLE FARM KAAPSTAD, ZUID-AFRIKA De Amanzi Amahle Farm is gelegen in de W itwatersrand in ZuidAfrika. Lokale boeren produceren enkele van onze meest populaire oliën. Deze samenwerking voorziet ons van waardevolle grondstoffen voor kleinere boerderijen zodat ze oliën van hoge kwaliteit kunnen produceren. Daarnaast houden ze bewust rekening met mensen, het land en grondstoffen.

A f ko m s t i g va n d e z e b o e r d e r i j : Theeboom • Eucalyptus Radiata • Citroen • Sinaasappel • Grapefruit


GIHNDAGUN FARM TATHAM, AUSTRALIĂ‹ Gihndagun - wat "respecteer de aarde" betekent bestaat uit 40 hectare vruchtbare grond die gevoed wordt met natuurlijke biomassa, houtspaanders en natuurlijke meststoffen. De gewassen worden besproeid met irrigatiewater, dat opgevangen en hergebruikt wordt, en water afkomstig uit een natuurlijke kreek en rivier.

Afkomstig van deze boerderij: Theeboom

FINCA VICTORIA FARM

HAPPY PILI TREE FARM

Ciudad Victoria, Mexico

BICOL REGION, FILIPIJNEN

De Finca Victoria boerderij bestaat uit ruim 970 hectare grond en 50 boomgaarden met fruitbomen die met de hand geplukt worden. De schil van verse limoen en grapefruit wordt hier koudgeperst. Het resultaat? Etherische olie van de hoogste kwaliteit. Omdat de boerderij geen afval wilt produceren, worden de resten van het fruit ook gebruikt.

De Happy Pili Tree Farm is gekozen als partnerboerderij vanwege de gewetensvolle oogstmethodes en is de belangrijkste leverancier van Elemi. De boerderij is een expert op het gebied van duurzaamheid en zorgt ervoor dat medewerkers een eerlijk loon ontvangen en de natuur beschermd wordt.

A f ko m s t i g va n d e z e b o e r d e r i j :

A f ko m s t i g va n d e z e b o e r d e r i j :

Grapefruit • Limoen

Elemi

18


Seed to Seal

PARTNERSCHAPPRINCIPES We

doen

er

alles

aan

om

pure

etherische

oliĂŤn

te

produceren.

De kwaliteit van onze producten begint in de velden. We zijn trots op onze eigen boerderijen, Ze

partnerboerderijen

respecteren

onze

Seed

to

en

Seed

Seal

to

Seal

gecertificeerde

partnerschapsprincipes

die

we

leveranciers. samengesteld

hebben om de kwaliteit van onze producten in iedere stap van de toeleveringsketen te garanderen. We nemen de kwaliteit van onze producten zeer serieus. Ontdek meer over onze producten en ons bedrijf.

Gevestigde relaties

Seed to Seal

Bindende overeenkomsten

Strenge testen

Audits

Onze inkoop- en executiveteams zijn zorgvuldig geselecteerde leveranciers van de beste botanische planten en stoffen en we bouwen al tientallen

Alle boerderijen of het nu gaat om partnerboerderijen, Seed to Seal gecertificeerde leveranciers of onze eigen boerderijen ondertekenen een

Deze ondertekende verklaringen worden ondersteund door wettelijk bindende overeenkomsten.

We hebben miljoenen besteed aan het bouwen van een state-of-theart laboratorium met de nieuwste testapparatuur en een team van de beste onderzoekers.

jaren aan onze relatie. We blijven deze relaties onderhouden en uitbreiden.

verklaring waarin staat dat ze zullen voldoen aan onze strenge Seed to Seal eisen.

Young Living bepaalt de kwaliteit van oliĂŤn met uitgebreide testen en audits. Deze audits worden uitgevoerd door derde partijen. Ons wereldwijde netwerk van leveranciers is ontwikkeld om onze leden de beste producten te leveren. We zijn trots op het objectieve auditproces.

Wanneer het product van een leverancier niet voldoet aan onze strenge eisen, bereikt het ons magazijn niet.

Waarom dringen we aan op deze dure, veeleisende stappen? Omdat we het grotere geheel het belangrijkste vinden. We doen er alles aan om de wereld te verbeteren en dat doen we door etherische oliĂŤn van hoge kwaliteit te produceren en delen. Als wij geen hoogwaardige producten produceren, dan kunnen mensen niet profiteren van hun voordelen. Ga naar SeedtoSeal.com voor meer informatie. 19


Kona Sandalwood Reforestation Project 20


Kracht geven. Grenzen verleggen. Potentieel benutten. De D. Gary Young, Young Living Foundation streeft ernaar mensen kracht te geven zodat ze hun potentieel kunnen ontdekken en grenzen kunnen verleggen. Dit gebeurt door middel van projecten in achtergestelde gebieden.

We dromen van een wereld waarin kinderen opgroeien tot zelfverzekerde, zelfstandige leiders die voor zichzelf, hun families en gemeenschap zorgen.

De Foundation is in 2009 opgericht door D. Gary Young en richt zich op het openen van deuren en het creĂŤren van kansen voor mensen die vaak vergeten worden. We gebruiken onze missie en visie als basis voor het bedenken van oplossingen voor de lange termijn.


Onze Projecten

Rebuild Nepal

Young Living Academy Ecuador

Hope for Justice

Sole Hope

African Hearts Community Organisation

Healing Faith Uganda

en

partners

Nepal werd in 2015 getroffen door zware aardbevingen. Ruim 9000 mensen verloren hun leven en meer dan 900.000 huizen werden verwoest. Miljoenen mensen bleven achter zonder een dak boven hun hoofd. Yarsa, een bergstadje, werd volledig verwoest. De Foundation is bezig met het herbouwen van 112 huizen. De basisschool is opnieuw gebouwd en omgetoverd tot onze tweede Young Living Academy!

Chongon, Ecuador, is de thuisbasis van ons Sponsor a Child programma. De Academy is in 2009 opgericht door D. Gary Young en Mary Young. 350 kinderen krijgen hier les. Veel kinderen in Ecuador verlaten school op jonge leeftijd en slechts 20% van de lokale bevolking haalt hun middelbare schooldiploma. Alle kinderen die naar de Academy gaan, behalen hun diploma!

Hope for Justice wil een einde maken aan mensensmokkel en moderne slavernij. De Young Living Foundation financieert de Hope for Justice Shine Career School in Phonm Penh, Cambodja. Meisjes die gered zijn van prostitutie en mensenhandel kunnen naar school gaan en hun dromen verwezenlijken.

Duizenden kinderen en volwassenen in Oeganda hebben last van zandvlooien. De vlo nestelt zich in de voet en kan levensbedreigende infecties veroorzaken. Helaas worden mensen met zandvlooien vaak verbannen door hun eigen familie en gemeenschap. Sole Hope geeft mensen hoop, helpt hen een gezonder leven te leiden en biedt behandelingen aan. Dit doen ze door middel van onderwijs, baankansen en medische zorg. De organisatie wil kinderen en volwassenen bevrijden van zandvlooien en ze helpen vlooivrij te blijven.

African Hearts zet zich in voor kinderen in de Kisenyi sloppenwijk. Het is één van de grootste sloppenwijken in Oeganda en heel Afrika. De Foundation heeft de impact van het African Hearts programma verdubbeld, de frequentie van maaltijden voor kinderen verhoogd van drie naar vijf dagen per week en er is meer plek in opvangcentra zodat er nu 40 kinderen opgevangen kunnen worden. Dat is een groei van 200%.

Healing Faith Uganda behandelt malariapatiënten en geeft voorlichting over malaria. Elke minuut overlijdt er iemand aan de gevolgen van malaria. Het is doodsoorzaak nummer één onder kinderen jonger dan 5 jaar. In het nieuwe D. Gary Young, Young Living Foundation Malaria Center kunnen 80.000 mensen - ongeveer 100 per dag - behandeld worden.

Ga voor meer informatie naar YoungLivingFoundation.org.


Young

Living

FIVE x FIVE Vijf jaar, vijf doelen, één krachtige belofte

Young Living heeft niet alleen de moderne beweging in etherische oliën in gang gezet, maar heeft ook al 25 jaar de leiding in de industrie. Volgend jaar bestaan we 25 jaar en we vieren dit met gedurfde, wereldveranderende doelen. Daarom hebben we de 5x5 belofte opgezet. Dit programma versterkt niet

VIJF JAAR, VIJF DOELEN, ÉÉN KRACHTIGE BELOFTE.

alleen onze positie als leider in de industrie, het helpt ons een positieve impact te maken op de aarde, gemeenschappen en mensen over de hele wereld. Young Living belooft om vanaf 2019 en de komende Young Living belooft om in de komende vijf jaar: vijf jaar de visie van onze oprichter, D. Gary Young, op vijf manieren toe te passen:

HELPEN

5 x zoveel mensen helpen met de D. Gary Young, Young Living Foundation

NIEUWE MARKTEN

ZERO WASTE de hoeveelheid afval terug te brengen naar geen afval

minimaal 5 nieuwe markten per jaar te openen

BEREIKEN BOERDERIJEN minimaal 5 nieuwe partnerboerderijen of eigen boerderijen per jaar te openen

23

5 miljoen meer huishoudens te bereiken


HELPEN

5 X ZOVEEL MENSEN HELPEN MET DE D. GARY Y O U N G , Y O U N G L I V I N G F O U N DAT I O N

De Foundation verandert ieder jaar duizenden levens door mensen te onderwijzen, vrouwen en kinderen te redden van mensensmokkel en gezinnen te voorzien van middelen tegen malaria. We helpen graag mensen. Dat betekent dat we de komende vijf jaar het aantal levens dat de Foundation veranderd willen vervijfvoudigen.

ZERO WASTE

D E H O E V E E L H E I D A F VA L T E R U G T E B R E N G E N NA A R G E E N A F VA L

We nemen onze status als groene leider in de industrie en ons rentmeesterschap van de aarde zeer serieus. In de komende vijf jaar willen we de hoeveelheid afval terugbrengen naar nul en we willen onze ecologische voetafdruk verminderen.

BOERDERIJEN

M I N I M A A L 5 N I E U W E PA R T N E R B O E R D E R I J E N O F EIGEN BOERDERIJEN PER JAAR TE OPENEN

We hebben een passie voor de natuur en zijn toegewijd aan het leveren van de meest zuivere producten. Op onze boerderijen vindt het Seed to Seal proces plaats. De boerderijen stellen ons in staat een stabiele bevoorradingsketen te creëren zodat we de leider in het onderzoek naar etherische olie blijven. Jij, als lid, weet dan ook precies waar de olie vandaan komt. In de komende vijf jaar willen we ieder jaar vijf of meer nieuwe boerderijen openen of samenwerken met partnerboerderijen.

NIEUWE MARKTEN

MINIMAAL 5 NIEUWE MARKTEN PER JAAR TE OPENEN

Met iedere nieuwe markt die geopend wordt, krijgen bestaande en nieuwe leden de kans om welzijn te ontdekken. Het is onze missie om meer mensen dan ooit te voren kennis te laten maken met welzijn. We willen de komende vijf jaar ieder jaar minimaal vijf nieuwe markten openen.

BEREIKEN

5 MILJOEN MEER HUISHOUDENS TE BEREIKEN

Met het openen van nieuwe markten, het bouwen van nieuwe boerderijen en groene initiatieven zullen we meer mensen bereiken. Gary Young had één doel: ieder huishouden ter wereld voorzien van etherische olie. Dat is ook ons doel en daarom willen we 5 miljoen meer huishoudens in 5 jaar bereiken.


Wat zijn

ETHERISCHE OLIËN? Etherische oliën zijn geconcentreerde plantenextracten. Ze worden verkregen door zorgvuldige stoomdistillatie, koudpersen of uit hars. Deze pure etherische oliën zijn veel krachtiger dan de planten waar ze uit geëxtraheerd worden. We bieden honderden oliën (singles en melanges) en producten op basis van etherische olie aan. Elk product bevat natuurlijke bestanddelen en ingrediënten. Of je nu oliën gebruikt voor aromatherapie, persoonlijke verzorging of in het huishouden - ieder onderdeel van het dagelijkse leven heeft baat bij een paar druppels etherische olie!

Het gebruik van etherische oliën

Aromatisch

Inname

Op de huid

Geef je gemoedstoestand een oppepper met etherische oliën.

Veel etherische oliën zijn veilig geschikt voor gebruik op de huid.

• Wrijf 2-3 druppels etherische olie in je handpalmen en haal diep adem.

• Breng 2-3 druppels olie aan op de gewenste plek en masseer. Herhaal indien gewenst. Volg altijd de verdunningsinstructies op het etiket.

• Voeg enkele druppels olie toe aan een kom warm water. Bedek je hoofd en de kom met een handdoek. Haal diep en langzaam adem. • Gebruik je favoriete etherische olie in een verstuiver. LET OP: Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket.

en

LET OP: Etherische oliën zijn zeer krachtig en kunnen de huid irriteren. Breng bij irritatie van de huid Young Living V-6 of een plantaardige

Neem je Plus olie in als voedingssupplement? Probeer dan het volgende: • Vul een gelatinecapsule met een olie naar keuze en neem in met water. • Voeg 1-2 druppels van een Plus olie naar keuze toe aan een glas water, NingXia Red, yoghurt of plantaardige melk.

olie aan om de etherische olie te verdunnen. Oliën en melanges op basis van citrusvruchten kunnen mogelijk tijdelijke lichtgevoeligheid veroorzaken.

• Voeg 1-2 druppels van een Plus olie naar keuze toe aan gerechten.


Etherische oliën & producten op basis van etherische oliën Young Living draait om zuivere etherische oliën. Onze producten zijn verdeeld in vier categorieën:

Etherische oliën

Thuis

Geniet met volle teugen - met lichaam, geest en ziel van een puur en voldaan leven. Ontdek welzijn met onze singles, melanges en op maat gemaakte combinaties.

Bescherm je gezin en houd je huis schoon met onze natuurlijke producten ideaal voor dagelijks gebruik. Onze producten voor in huis bevatten enkel goede ingrediënten.

Zie pagina 27 voor producten.

Zie pagina 59 voor producten.

Gezond & fit

Schoonheid

Voed je lichaam en prikkel je smaakpapillen! Onze producten zijn voedzaam, gezond en geschikt voor het hele gezin. Ontdek onze voedingssupplementen en gezonde snacks.

Ontdek je natuurlijke schoonheid met onze verzorgingsproducten op basis van etherische oliën. Reinig, verzorg en hydrateer met producten vrij van gevaarlijke chemicaliën.

Zie pagina 77 voor producten.

Zie pagina 87 voor producten. 26ETHERISCHE OLIE Pure, zuivere etherische oliĂŤn vormen de basis van Young Living. Blader door de volgende pagina's en ontdek veelzijdige, krachtige oliĂŤn en melanges - geproduceerd volgens ons Seed to Seal proces.


Etherische olie

SINGLES

Young Living heeft ruim 20 jaar ervaring in onderzoek en heeft de Seed to Seal standaard geperfectioneerd om ervoor te zorgen dat alleen de best mogelijke etherische oliĂŤn geleverd worden. Dankzij onze toewijding zijn wij anders dan anderen en is er een merkbaar verschil van kwaliteit.


BASIL

BERGAMOT

Ocimum basilicum

Citrus aurantium bergamia

BLUE TANSY

Piper nigrum

Tanacetum annuum

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

350008

15 ml

350308

15 ml

361108

5 ml

308408

5 ml

Basil heeft een frisse, kruidige geur die als zowel verfrissend als kalmerend ervaren kan worden. Verdun met Young Living V-6 of een andere basisolie als je de olie op de huid wilt gebruiken. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng

Bergamot heeft een licht citrusachtige geur. Verstuif deze olie om een frisse, kalmerende geur te verspreiden. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Black Pepper heeft een heerlijke, kruidige geur. Verstuif deze olie om je gemoedstoestand een oppepper te geven of combineer met pepermunt, wintergroen of kruidnagel.

Blue Tansy kan gebruikt worden om de huid te verzorgen of om vermoeide spieren te kalmeren. Verstuif deze olie voor een frisse, inspirerende geur.

GEBRUIKSAANW IJZING

|

|

| Verstuif, inhaleer of breng

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

aan op de huid met Young Living V-6.

aan op de huid met Young Living V-6.

CARROT SEED

CEDARWOOD

Daucus carota

Cedrus atlantica

CINNAMON BARK

CISTUS

Cinnamomum verum

Cistus ladanifer

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

308108

5 ml

350908

15 ml

351508

5 ml

351808

5 ml

Carrot Seed heeft een zoete geur met kruidige ondertonen. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

BLACK PEPPER

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

Cedarwood heeft een warme geur en zorgt bij verstuiving voor een kalmerende, geruststellende sfeer. Voeg deze olie toe aan je favoriete huidverzorgingsproducten, breng aan op de huid of masseer in op de hoofdhuid voor gezonder uitziend haar.

Cinnamon Bark heeft een warme, kruidige geur. Deze olie is populair vanwege de uitnodigende geur die verspreid wordt bij verstuiving.

Cistus wordt ook wel de Bijbelse roos van Sharon genoemd. De olie heeft een honingachtige geur die kalmerend en verfrissend is.

GEBRUIKSAANW IJZING

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

L ICH TG E VOE LIGHE ID: Vermijd tot 12 uur na aanbrengen van het product direct zonlicht of UV-stralen. O P D E H UID : Breng aan op de huid. Verdun indien nodig. Raadpleeg het etiket voor meer informatie.

V E R DU NNE N: Verdunnen vereist. Raadpleeg het etiket voor meer informatie. A R OM ATISC H: Inhaleer direct uit het flesje of gebruik een verstuiver. INNA M E : Raadpleeg het etiket voor meer informatie.

Raadpleeg altijd het etiket voor gebruiksaanwijzingen. De daadwerkelijke verpakkingen wijken mogelijk af van de afbeeldingen in deze catalogus.

30


CITRONELLA Cymbopogon nardus

CLARY SAGE

CLOVE

COPAIBA

Salvia sclarea

Syzygium aromaticum

Copaifera reticulata

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

532308

5 ml

352108

15 ml

352408

15 ml

343108

15 ml

Citronella heeft een bekende, frisse geur en is uitermate geschikt om te verstuiven.

Clary Sage heeft een kruidige geur en zorgt bij verstuiving voor een kalme, ontspannende omgeving.

Kruidnagel is een belangrijk ingrediënt in Thieves en heeft een warme, uitnodigende geur.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

GE BR UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

aan op de huid met Young Living V-6.

aan op de huid met Young Living V-6.

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

CYPRESS

DILL

DORADO AZUL

ELEMI

Cupressus sempervirens

Anethum graveolens

Hyptis suaveolens

Canarium luzonicum

|

| Verstuif, inhaleer of breng

|

| Verstuif, inhaleer of breng

|

Copaiba ontstaat door Copaibahars uit Brazilië te distilleren. Dit hars staat bekend om de hoge concentratie bètacaryofylleen en zoete geur. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| | Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

353008

15 ml

353608

5 ml

359808

5 ml

354008

15 ml

Cypress heeft een kruidige, frisse geur en stimuleert gevoelens van vrijheid en veiligheid. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

Dill wordt verkregen door de hele plant te distilleren en wordt geprezen om de kalmerende eigenschappen. Combineer deze olie met Roomse kamille voor extra ontspanning.

Dorado Azul is een unieke olie en exclusief verkrijgbaar bij Young Living. De olie is dankzij de frisse geur perfect voor gebruik op de huid of verstuiving.

Elemi behoort tot dezelfde familie als wierook en mirre en wordt gebruikt om de huid er beter uit te laten zien.

GEBRUIKSAANW IJZING

|

|

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

31

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.


EUCALYPTUS BLUE

EUCALYPTUS GLOBULUS

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

Eucalyptus bicostata

Eucalyptus globulus

Eucalyptus radiata

Foeniculum vulgare

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

359708

5 ml

353908

15 ml

353808

15 ml

354208

15 ml

Eucalyptus blue wordt verbouwd en gedistilleerd op de boerderij van Young Living in Ecuador. Deze olie bevat een hoge concentratie eucalyptol, wat een kalmerende en frisse geur verspreidt bij verstuiving.

Eucalyptus globulus heeft een aardse, frisse geur en wordt veel gebruikt in huidverzorgingsproducten omdat het reinigende eigenschappen heeft.

Eucalyptus radiata heeft een frisse, scherpe en fruitige geur en is ideaal voor bij een massage na lichamelijke inspanning. Verstuif deze olie om je omgeving op te frissen.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

GEBRUIKSAANW IJZING

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

aan op de huid met Young Living V-6.

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

FRANKINCENSE

GERANIUM

GERMAN CHAMOMILE

GINGER

Boswellia carterii

Pelargonium graveolens

Matricaria recutita

Zingiber officinale

|

| Verstuif, inhaleer of breng

| Verstuif, inhaleer of breng

Fennel heeft een zoete, kruidige geur.

|

aan op de huid met Young Living V-6.

C O DE

IN HOU D

CODE

I N HO UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

354908

5 ml

354808

15 ml

355408

15 ml

308608

5 ml

355708

5 ml

Verstuif Frankincense tijdens het mediteren of voeg toe aan verzorgingsproducten voor een stralende huid. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan

op de huid.

Geranium wordt verkregen door de geurige bloemen en bladeren van de plant te distilleren met stoom. De olie heeft een bloemige, vredige geur.

German Chamomile heeft een kalmerende geur die je helpt ontspannen en geduld helpt te vinden. Gebruik deze olie op de huid of bij een massage.

Ginger heeft een warme, energieke geur en kan gebruikt worden in combinatie met Ortho Sport Massage Oil.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

|

op de huid.

op de huid.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

32


GRAPEFRUIT

HELICHRYSUM

HINOKI

HONG KUAI

Citrus paradisi

Helichrysum italicum

Chamaecyparis obtusa

Chamaecyparis formosensis

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

356008

15 ml

356308

5 ml

307308

5 ml

465708

5 ml

Grapefruit heeft een heerlijk frisse citrusgeur. Verstuif deze olie in de ochtend om je huis op te frissen.

Verstuif Helichrysum tijdens het studeren of bij het maken van huiswerk. Deze olie heeft een stimulerende geur en mag in

Hinoki is afkomstig van de Japanse cipres en heeft een volle, frisse citrusgeur. Deze olie werd vroeger gebruikt om de geest op

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

geen enkel huis ontbreken.

te frissen.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

op de huid.

aan op de huid met Young Living V-6.

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

IDAHO BALSAM FIR

IDAHO BLUE SPRUCE

JADE LEMON

JASMINE

Abies balsamea

Picea pungens

Citrus limon eureka var. formensensis

Jasminum officinale

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

| Verstuif, inhaleer of breng aan

|

| Verstuif, inhaleer of breng

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

331608

15 ml

309308

5 ml

468508

5 ml

356908

5 ml

Idaho Balsam Fir heeft een houtachtige, verfrissende geur. Verstuif voor een aards, kalmerend aroma. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

|

Hong Kuai heeft een aangename geur die ontspanning stimuleert. De olie wordt ook wel gebruikt als luchtverfrisser of eau de cologne voor mannen.

| Verstuif, inhaleer of breng aan

op de huid.

Idaho Blue Spruce is een exclusieve olie die gedistilleerd wordt op de Highland Flats Tree Farm. Deze bijzondere olie bevat hoge concentraties alfapineen en limoneen en heeft een aangename geur. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

33

Jade Lemon heeft een unieke, citroen-limoenachtige geur. Verstuif deze olie om te genieten van de frisse, pittige ondertonen. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Jasmine†heeft een exotische, romantische geur en is perfect voor gebruik op de huid. Deze olie wordt gebruikt in verschillende verzorgingsproducten van Young Living. De zoete, fleurige geur ontspant de geest en geeft je zelfvertrouwen een boost. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.


JUNIPER Juniperus osteosperma

KUNZEA

LAVENDER

LEDUM

Kunzea ambigua

Lavandula angustifolia

Ledum groenlandicum

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

357208

15 ml

23623

5 ml

357508

15 ml

357908

5 ml

Verstuif Juniper om een vredige atmosfeer te creëren.

Kunzea heeft eigenschappen die vergelijkbaar zijn met theeboomolie, maar heeft een aangenamere geur en is milder

Lavender is een populaire olie die al lange tijd geliefd is om z’n kalmerende, verzachtende geur. Verstuif deze olie om je huis op

voor de huid. Verstuif de olie om een sfeer van kalmte en verfrissing te creëren.

te frissen. Daarnaast is het een goede aanvulling op bad- en doucheproducten.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

LEMON

LEMON MYRTLE

LEMONGRASS

Citrus limon

Backhousia citriodora

Cymbopogon flexuosus

LIME

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

CODE 357808

GEBRUIKSAANW IJ Z IN G

|

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

Citrus aurantifolia

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

15 ml

307908

5 ml

358208

5 ml

358108

15 ml

307408

15 ml

Lemon bevat het natuurlijk aanwezige bestanddeel limoneen en is een hoofdingrediënt in veel populaire producten met etherische olie. De olie wordt wereldwijd gebruikt in schoonmaakproducten en zeep omdat het een frisse geur heeft. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

Ledum werd oorspronkelijk gebruikt om energiestromen te ondersteunen. Het is één van de hoofdingrediënten van Juva Cleanse en GLF.

| Verstuif, inhaleer of

breng aan op de huid met Young Living V-6.

Lemon Myrtle heeft een verkwikkende geur en kan helpen bij het leegmaken van je hoofd. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

Citroengras is één van de belangrijkste ingrediënten in Purification en Ortho Sport Massage Oil. Citroengras kan op de huid gebruikt worden of in combinatie met andere oliën die de zintuigen stimuleren.

Lime heeft een heerlijk lichte en frisse geur. Verstuif deze olie om een positieve sfeer te creëren. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

34


MARJORAM Origanum majorana CODE

IN H O UD

358408

15 ml

MELISSA

MYRRH

MYRTLE

Melissa officinalis

Commiphora myrrha

Myrtus communis

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

358908

5 ml

359308

15 ml

359508

5 ml

Marjoram wordt gebruikt bij onze Raindrop Technique en is ideaal voor gebruik bij massages na lichamelijke inspanning.

Melissa heeft een grasachtige citroengeur en is verkwikkend en stimulerend.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

|

| Verstuif, inhaleer of breng

GE BR UIKS AANWIJ ZING

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

aan op de huid met Young Living V-6.

Mirre wordt al eeuwenlang gebruikt in huidverzorgingsproducten omdat het hydraterende en reinigende eigenschappen bevat. Deze olie stond in bijbelse tijden hoog aangeschreven. De geur stimuleert spiritualiteit.

Myrtle heeft een frisse geur en is perfect om te verstuiven. Breng deze olie aan op de huid om de huid er gezonder uit te laten zien en laten stralen. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE NUTMEG

Myristica fragrans

Picea mariana CODE

IN H O UD

531308

5 ml

Northern Lights Black Spruce is afkomstig van de Northern Lights Farm in Brits-Columbia, Canada. Verstuif deze olie tijdens het mediteren en geniet van de volle, houtachtige geur. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

35

ORANGE

Ocotea quixos

Citrus sinensis

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

359908

15 ml

355608

5 ml

360208

15 ml

Nutmeg heeft een warme, kruidige geur en past goed bij andere oliĂŤn zoals sinaasappel, scharlei, eucalyptus en gember. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

OCOTEA

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Ocotea wordt verkregen uit een Ecuadoriaanse boom en heeft een complexe geur. De olie kan op de huid gebruikt worden en staat bekend om zijn reinigende eigenschappen, GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Orange is de favoriet van velen en uitermate geschikt om te verstuiven en voor gebruik op de huid. Deze olie kan een kalmerend effect hebben en inspirerende gevoelens opwekken. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.


OREGANO

PALO SANTO

PATCHOULI

PEPPERMINT

Origanum vulgare

Bursera graveolens

Pogostemon cablin

Mentha piperita

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

360508

15 ml

360708

5 ml

360808

15 ml

361408

15 ml

Oregano wordt gebruikt bij onze Raindrop Technique en heeft een sterke, kruidige geur. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Palo Santo heeft een inspirerende geur en kan verstoven worden om een frisse, verkwikkende sfeer te creëren. Ook geschikt voor massage na lichamelijke inspanning.

Breng Patchouli aan op droge huid of voeg toe aan je favoriete huidverzorgingsproducten. Verstuif deze olie om een gevoel van kalmte en ontspanning te verspreiden.

Peppermint kan op de huid worden aangebracht om de huid te koelen of worden verstoven voor een geur die aangename gevoelens oproept.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

|

aan op de huid met Young Living V-6.

op de huid.

RAVINTSARA

ROMAN CHAMOMILE

ROSE

Cinnamomum camphora

Chamaemelum nobile

Rosa damascena

|

PINE Pinus sylvestris CODE

IN H O UD

361808

15 ml

| Verstuif, inhaleer of breng

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

5 ml

351208

5 ml

362308

5 ml

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

GE BR UIKS AANWIJ ZING

aan op de huid met Young Living V-6.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

CO D E

Ravintsara heeft een aangename, frisse geur en wordt vaak toegepast bij meditatie en bevat huidreinigende eigenschappen.

| Verstuif, inhaleer of breng

| Verstuif, inhaleer of breng aan

362008

Pine heeft een bekende, verfrissende geur. Verstuif deze olie als je behoefte hebt aan kalmte en rust. |

|

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Roman Chamomile heeft een zoete, kruidige geur. Verstuif deze olie om een rustige sfeer te creëren voor rusteloze en drukke kinderen.

Rose heeft een heerlijke, bloemachtige geur en is zeer populair onder onze leden. Een flesje van 5 ml ontstaat door tien kilo rozenblaadjes te distilleren.

GEBRUIKSAANW IJZING

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan

op de huid.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

36


ROSEMARY

ROYAL HAWAIIAN SANDALWOOD

SACRED FRANKINCENSE

SAGE

Rosmarinus officinalis

Santalum paniculatum

Boswellia sacra

Salvia officinalis

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

362608

15 ml

474610

5 ml

355008

5 ml

363208

15 ml

Rosemary is een bekend kruid en heeft een sterke, houtachtige geur. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

Royal Hawaiian Sandalwood heeft een zoete, houtachtige geur die sensueel en romantisch is.

Sacred Frankincense ontstaat door de distillaatie van de hars van de Boswellia sacra wierookboom. Deze olie is ideaal

GE BR UIKS AANWIJ ZING

voor iedereen die spirituele en meditatie-ervaringen naar een hoger niveau wil brengen.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

Sage heeft een sterke, kruidige, verhelderende en verkwikkende geur. De olie werd oorspronkelijke gebruikt vanwege de zuiverende eigenschappen. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

GEBRUIKSAANW IJZING

| | Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

THYME

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

SPEARMINT

TANGERINE

TEA TREE

Mentha spicata

Citrus reticulata

Melaleuca alternifolia

Thymus vulgaris

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

363808

5 ml

364408

15 ml

358708

15 ml

365008

15 ml

Spearmint is milder dan Peppermint en heeft een bekende, frisse geur. Verstuif deze olie als je behoefte hebt aan rust en kalmte. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

37

Tangerine heeft een heerlijk zoete geur en is zeer geliefd. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Theeboom, oftewel Melaleuca Alternifolia, wordt vaak gebruik in huidverzorgingsproducten omdat de olie reinigende eigenschappen bevat. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

Tijm is één van de ingrediënten in Ortho Ease Massage Oil en is uitermate geschikt voor gebruik na lichamelijke inspanning. Verstuif deze olie om een gevoel van bewustzijn te verspreiden. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.


VALERIAN

VETIVER

WINTERGREEN

XIANG MAO

Valeriana officinalis

Vetiveria zizanoides

Gaultheria procumbens

Cymbopogon citratus

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

364808

5 ml

365108

5 ml

365808

15 ml

465808

5 ml

Valerian wordt verkregen door de plantwortel te distilleren en heeft een unieke, kalmerende geur. Breng aan in de nek of op de zolen van de voeten.

Vetiver heeft een aardse geur. Verstuif deze unieke olie voor een kalmerende, ontspannende geur in het hele huis.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan

op de huid.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

| Verstuif, inhaleer of breng aan

op de huid.

Wintergreen heeft een muntachtige, frisse geur die stimuleert en verfrist. Het is een geweldige toevoeging aan lotions bij massages na lichamelijke inspanning. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Xiang Mao werd oorspronkelijk gebruikt om de lucht in huis op te frissen, de geest te verfrissen en de huid te hydrateren. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

YLANG YLANG Cananga odorata CODE

IN H O UD

365908

15 ml

Ylang Ylang is perfect om te verstuiven en heeft een romantische, zoete, fleurige geur. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

38


PLUS Olie

De oliĂŤn in onze Plus lijn zijn uitermate geschikt voor gebruik in gerechten en als voedingssupplement. Of je de oliĂŤn toevoegt aan je maaltijd voor een heerlijke boost of inneemt in een capsule, er is voor elk wat wils.

L ICH TG E VOE LIGHE ID: Vermijd tot 12 uur na aanbrengen van het product direct zonlicht of UV-stralen. O P D E H UID : Breng aan op de huid Verdun indien nodig. Raadpleeg het etiket voor meer informatie.

V E R DU NNE N: Verdunnen vereist. Raadpleeg het etiket voor meer informatie. A R OM ATISC H: Inhaleer direct uit het flesje of gebruik een verstuiver. INNA M E : Raadpleeg het etiket voor meer informatie.


CARDAMOM +

CINNAMON BARK +

CLOVE +

FENNEL +

Elettaria cardamomum

Cinnamomum verum

Syzygium aromaticum

Foeniculum vulgare

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

563408

5 ml

558508

5 ml

562008

5 ml

563608

5 ml

Cardamom+ wordt met stoom gedistilleerd uit kardemomzaden waardoor de geur en het frisse karakter van de olie tevoorschijn komt. De karakteristieke geur en smaak passen bij zowel hartige als zoete gerechten. Probeer deze olie ook eens in warme dranken.

Cinnamon Bark+ mag niet ontbreken in de keuken! Deze olie bevat 100% kaneelschorsolie. Geef een heerlijke twist aan je maaltijden met deze veelzijdige olie.

Kruidnagel is één van de hoofdingrediënten van Thieves. Clove+ ontstaat door kruidnagels te distilleren. De uitgesproken smaak wordt al duizenden jaren in de keuken gebruikt.

Fennel+ heeft een uitgesproken dropachtige smaak. Gebruik deze olie in plaats van verse venkel in tonics en thee na de maaltijd.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule. Bij inname met een capsule altijd verdunnen.

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

in met een capsule. Bij inname met een capsule altijd verdunnen.

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule. Bij inname met een capsule altijd verdunnen.

GINGER +

LAVENDER +

LEMON +

LEMONGRASS +

Zingiber officinale

Lavandula angustifolia

Citrus limon

Cymbopogon flexuosus

|

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule. Bij inname met een capsule altijd verdunnen.

| Gebruik in gerechten of neem

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

558808

5 ml

559008

5 ml

562508

5 ml

562608

5 ml

Ginger+ wordt gebruikt om gerechten meer smaak te geven. Het is een veelzijdige olie die niet in je collectie mag ontbreken. De olie bevat het natuurlijke bestanddeel bèta-phellandrene. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

|

| Gebruik in gerechten of neem

in met een capsule. Bij inname met een capsule altijd verdunnen.

Lavender+ wordt veel gebruikt in zoete gerechten, maar is ook geschikt voor hartige gerechten. Lavendel wordt soms toegevoegd aan Provençaalse kruiden, samen met marjolein, tijm, oregano en rozemarijn. GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule.

Lemon+ geeft een frisse smaak aan veel gerechten. Deze vrucht is veelzijdig en populair en kan in zowel zoete als hartige recepten gebruikt worden. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule.

Lemongrass+ heeft een subtiele citrussmaak en is geschikt voor veel gerechten, voornamelijk Aziatische recepten. Wil je goed gehydrateerd blijven met een lekker drankje? Voeg dan enkele druppels toe aan glas water of kop thee. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule. Bij inname met een capsule altijd verdunnen.

40


PLUS

Voeg meer smaak toe aan je dag met onze Plus oliën! Van fris en kruidig tot aards en pittig: met deze oliën geef je gerechten en drankjes in een mum van tijd een heerlijke boost in smaak.

Voor alle aspecten van het dagelijks leven

Lavender + limonade Geef zelfgemaakte limonade een frisse boost met 4 druppels Lemon+. Heb je liever een fleurigere smaak? Kies dan voor 1 druppel Lavender+.

Een goed begin van de dag. Of je nu kiest voor proteïneshakes boordevol energie of een klassiek ontbijt, met deze oliën begin je dag pas echt goed!

Toetjes en lekkernijen. Brownies met pepermunt, chocoladecakjes met sinaasappel en fruitige dips met kaneel - stil je zoete trek en maak recepten nog lekkerder met natuurlijke oliën.

Op zoek naar natuurlijke smaakmakers? Geef water en andere dranken een heerlijke smaak met Plus olie.

Etenstijd! Met onze oliën zet je snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel waar het hele gezin van zal smullen.


NUTMEG + Myristica fragrans

OREGANO +

PEPPERMINT +

Citrus sinensis

Origanum vulgare

Mentha piperita

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

563308

5 ml

562708

5 ml

559408

5 ml

562808

5 ml

Nutmeg+ heeft een warme, nostalgische smaak en geur en kan gebruikt worden in bijvoorbeeld cake of thee. Geeft je favorieten recepten een zoete, kruidige smaak. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

ORANGE +

| Gebruik in gerechten of neem

in met een capsule. Bij inname met een capsule altijd verdunnen.

Orange+ heeft een verfrissende smaak en bevat het natuurlijke bestanddeel limoneen. Gebruik de olie in baksels voor een pittig contrast bij zoete desserts en cakes. Orange+ combineert goed met andere fruitige smaken, waardoor het de perfecte toevoeging is aan water, smoothies en NingXia Red.

Oregano+ geeft gerechten een pittige, hartige smaak en zorgt ervoor dat je lichaam kan profiteren van de voordelen van etherische olie. De olie bevat het natuurlijke bestanddeel carvacrol. GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule. Bij inname met een capsule altijd verdunnen.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule.

ROSEMARY +

TANGERINE +

Rosmarinus officinalis

Citrus reticulata

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule.

THYME + Thymus vulgaris

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

562908

5 ml

563008

5 ml

563108

5 ml

559708

5 ml

Rosemary+ geeft gerechten een heerlijke, kruidige smaak. De olie bevat de natuurlijke bestanddelen eucalyptol en alfa-pineen. G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

THIEVES +

De frisse smaak van pepermunt is geschikt voor zowel warme zomerdagen als koude winteravonden. Pepermunt is handig bij het koken en bakken. Het geeft water een frisse smaak en geeft kruidenthee een heerlijke boost.

| Gebruik in gerechten of neem

in met een capsule. Bij inname met een capsule altijd verdunnen.

Tangerine+ is één van de zoetste Plus oliën. Geef hartige gerechten en desserts een frisse smaak met een vleugje Tangerine+. Deze olie bevat het natuurlijk bestanddeel limoneen.

Thieves+ is een unieke melange die warmte toevoegt aan gerechten en drankjes. Bevat limoneen, eugenol en eucalyptol.

GE BR UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule.

INGREDIËNT EN |

Kruidnagel, kaneelschors, rozemarijn, citroen, eucalyptus radiata |

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule. Bij inname met een capsule altijd verdunnen.

Gebruik Thyme+ als vervanging van gedroogde kruiden. Deze olie bevat thymol, parcymeen en gamma-terpinenecan en is perfect voor het dagelijks leven. GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Gebruik in gerechten of neem in met een capsule. Bij inname met een capsule altijd verdunnen.

42


Etherische olie

MELANGES Etherische oliĂŤn die in harmonie samenwerken, kunnen indrukwekkende veranderingen veroorzaken. We hebben jarenlang testen uitgevoerd en dat heeft geleid tot de creatie van melanges die geschikt zijn voor ieder aspect van het dagelijks leven.

L ICH TG E VOE LIGHE ID: Vermijd tot 12 uur na aanbrengen van het product direct zonlicht of UV-stralen. O P D E H UID : Breng aan op de huid Verdun indien nodig. Raadpleeg het etiket voor meer informatie.

V E R DU NNE N: Verdunnen vereist. Raadpleeg het etiket voor meer informatie. A R OM ATISC H: Inhaleer direct uit het flesje of gebruik een verstuiver. INNA M E : Raadpleeg het etiket voor meer informatie.


3 WISE MEN

ABUNDANCE

ACCEPTANCE

AROMAEASE

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

342608

15 ml

330008

15 ml

330308

5 ml

474908

5 ml

3 Wise Men bevat sandelhout, wierook, mirre en andere etherische oliën en stimuleert spiritueel welzijn. I NG REDI Ë N T E N |

Abundance bevat onder andere sinaasappel en gember, geuren die al eeuwenlang gebruikt worden om voorspoed en geluk af te dwingen.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

Sinaasappel, kruidnagel, kaneelschors, wierook, gember, zwarte spar, patchouli, mirre

Zoete amandelolie, Hawaiiaans sandelhout, jeneverbes, wierook, zwarte spar, mirre |

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

AROMA LIFE

INGR E DIË NTE N |

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

AROMA SIEZ

Acceptance bevat koriander en geranium en is vooral geschikt voor aromatisch gebruik. INGREDIËNT EN |

Zoete amandelolie, wierook, hawaiiaanse sandelhout, geranium, blauw boerenwormkruid, neroli, koriander, bergamot, ylang ylang, citrus hystrix, blauwe cipres, davana, jasmijn, Duitse kamille, roos, grapefruit, mandarijn, groene munt, citroen, ocotea

AromaEase heeft een koele, muntachtige geur. INGREDIËNT EN |

Pepermunt, groene munt, gember, kardemom, venkel GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

AUSTRALIAN KURANYA

AWAKEN

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

330608

15 ml

330908

15 ml

25675

5 ml

331208

15 ml

Aroma Life bevat marjolein en ylang ylang en wordt vooral gebruikt om de omgeving op te frissen.

Aroma Siez combineert de kalmerende en ontspannende eigenschappen van lavendel en pepermunt.

I NG REDI Ë N T E N |

Sesamzaadolie, cipres, strobloem, ylang ylang, marjolein

INGR E DIË NTE N |

Awaken bevat vijf andere melanges. Awaken is zorgzuldig samengesteld om je bewust te laten worden van je potentieel.

Basilicum, lavendel, cipres, marjolein, pepermunt

Voeg Australian Kuranya toe aan je favoriete huidverzorgingsproducten om je huid te laten stralen en vlekken, rimpels en fijne lijntjes te verminderen.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

GE B R UIKS AANWIJ ZING

INGREDIËNT EN |

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

op de huid.

aan op de huid met Young Living V-6.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan

|

| Verstuif, inhaleer of breng

Citroen mirte, kunzea, blauwe cipres, heilig sandelhout, venkel, Australische ericifolia, eucalyptus radiata, theeboom

INGREDIËNT EN |

Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher | | Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

44


BELIEVE

BRAIN POWER

BUILD YOUR DREAM

CHRISTMAS SPIRIT

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

466108

15 ml

331308

5 ml

483408

5 ml

331508

15 ml

Believe bevat blauwe spar uit Idaho, balsemspar uit Idaho, wierook en andere oliën die kracht en vertrouwen opwekken. I NG REDI Ë N T E N |

Brain Power is een melange van oliën die veel sesquiterpenen bevatten zoals Hawaiiaans sandelhout, blauwe cipres en wierook.

Build Your Dream is een combinatie van oliën geselecteerd door D. Gary Young. Deze melange geeft helderheid en helpt je dromen te

Geniet het hele jaar door van de feestdagen met de heerlijke geur van Christmas Spirit, een combinatie van sinaasappel, kaneelschors en zwarte spar.

INGR E DIË NTE N |

verwezenlijken.

INGREDIËNT EN |

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

Hawaiiaans sandelhout, melisse, strobloem, cederhout, blauwe cipres, wierook, lavendel

Blauwe spar uit Idaho, balsemspar uit Idaho, wierook, koriander, bergamot, ylang ylang, geranium |

| Verstuif, inhaleer of breng aan

op de huid.

CITRUS FRESH

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan

INGREDIËNT EN |

Lavendel, heilige wierook, melisse, blauwe cipres, Hong Kuai, blauwe spar uit, ylang ylang, Dream Catcher, Believe, blauwe lotus

op de huid.

GEBRUIKSAANW IJZING

CLARITY

COMMON SENSE

Sinaasappel, kaneelschors, zwarte spar GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| | Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

COOL AZUL

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

331808

15 ml

332108

15 ml

309108

5 ml

539908

15 ml

Citrus Fresh bevat vijf citrusoliën en groene munt en kan gebruikt worden als parfum of om het huis te verfrissen. I NG REDI Ë N T E N |

Sinaasappel, grapefruit, mandarijn, citroen, groene munt G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

Clarity is een combinatie van onder andere basilicum, rozemarijn en pepermunt. De melange is bedoeld om helderheid en alertheid te bevorderen. INGR E DIË NTE N |

Basilicum, Roomse kamille, kardemom, geranium, bergamot, rozemarijn, citroen, ylang ylang, pepermunt, jasmijn, palmarosa, koriander GE B R UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

45

Common Sense is een unieke Young Living melange en geformuleerd om rationele besluitvorming te verbeteren.

Cool Azul heeft een verkoelend effect op de huid en is ideaal voor gebruik na lichamelijke inspanning.

INGREDIËNT EN |

INGREDIËNT EN |

Wierook, ylang ylang, ocotea, guldenroede, Ruta, Dorado Azul, limoen GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Wintergroen, pepermunt, salie, plectranthus oregano, Copaiba, Niaouli, lavendel, blauwe cipres, Elemi, vetiver, karwij, Dorado Azul, oregano GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.


DIGIZE

DRAGON TIME CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

332408

15 ml

332708

15 ml

333008

15 ml

333608

15 ml

DiGize is een unieke melange van dragon, gember, pepermunt, jeneverbes, venkel, citroengras, anijs en patchouli. I NG REDI Ë N T E N |

Dragon, gember, pepermunt, jeneverbes, venkel, citroengras, anijs, patchouli G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Dragon Time is speciaal ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen bij hun maandelijkse cyclus. Deze melange is geschikt voor zowel

Dream Catcher is ontworpen om positiviteit te verspreiden en vast te houden. Verstuif deze melange om je aandacht te vestigen op je dromen en wensen.

jongere als oudere vrouwen.

INGREDIËNT EN |

INGR E DIË NTE N |

Scharlei, lavendel, blauw duizendblad, venkel, marjolein, jasmijn GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

ENDOFLEX

| Verstuif, inhaleer of breng

Hawaiiaans sandelhout, mandarijn, ylang ylang, zwarte peper, bergamot, jeneverbes, anijs, geranium, citrus hystrix, blauwe cipres, davana, jasmijn, Duitse kamille, roos, grapefruit, groene munt, citroen, ocotea

aan op de huid met Young Living V-6.

GEBRUIKSAANW IJZING

EXODUS II

FORGIVENESS

En-R-Gee is een melange van rozemarijn, jeneverbes, citroengras en bedoeld om een verfrissende geur te verspreiden. INGREDIËNT EN |

Rozemarijn, nootmuskaat, zwarte peper jeneverbes, balsemspar uit Idaho, citroengras, kruidnagel GEBRUIKSAANW IJZ IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

GENTLE BABY

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

333308

15 ml

333808

5 ml

333908

5 ml

334508

15 ml

EndoFlex bevat onder andere groene munt, geranium en andere etherische oliën die een kalmerend effect hebben. I NG RED I Ë N T E N |

Groene munt, sesamzaadolie, geranium, Duitse kamille, salie, mirte, nootmuskaat G EB RU IK S A A N W I J Z I N G

|

EN-R-GEE

DREAM CATCHER

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

Exodus II bevat oliën van planten die van oudsher gebruikt worden om welzijn te verbeteren. Deze melange wordt vaak op de onderkant van de voeten aangebracht voor het slapen gaan.

Forgiveness helpt negatieve gevoelens los te laten, een belangrijk onderdeel van persoonlijke groei.

Gentle Baby is een kalmerende melange met een geruststellende geur voor moeders en jonge kinderen.

INGREDIËNT EN |

INGREDIËNT EN |

INGR E DIË NTE N |

Olijfolie, mirre, cassia, kaneelschors, calamus, Northern Lights zwarte spar, hysop, vetiver, wierook

Sesamzaadolie, melisse, engelwortel, bergamot, geranium, lavendel, ylang ylang, wierook, citroen, palmarosa, jasmijn, strobloem, Hawaiiaanse sandelhout, Roomse kamille, roos, koriander

GE BR UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

| | Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

aan op de huid met Young Living V-6.

op de huid.

|

| Verstuif, inhaleer of breng

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan

Koriander, geranium, palmarosa, lavendel, ylang ylang, Roomse kamille, bergamot, citroen, jasmijn, roos GEBRUIKSAANW IJZ IN G

46


GRATITUDE

GLF

GROUNDING

HARMONY

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

334008

15 ml

334608

5 ml

334808

5 ml

335108

15 ml

GLF is een melange van strobloem, groene munt en selderijzaad. I NG REDI Ë N T E N |

Grapefruit, ledum, strobloem, hysop, selderij, groene munt G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Breng aan op de huid met Young Living V-6.

Tel je zegeningen en wees dankbaar. Gratitude heeft een frisse geur die emotionele en spirituele groie stimuleert.

Grounding is een gebalanceerde melange van oliën die helderheid bieden en spiritualiteit stimuleren.

INGR E DIË NTE N |

Balsemspar uit Idaho, wierook, koriander, mirre, ylang ylang, bergamot, Northern Lights zwarte spar, vetiver, geranium

INGREDIËNT EN |

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan

Witte spar, dennenboom, engelwortel, zwarte spar, cederhout, jeneverbes, ylang ylang GEBRUIKSAANW IJZING

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

op de huid.

IMMUPOWER

HIGHEST POTENTIAL

Harmony is een melange van oliën met een frisse geur. INGREDIËNT EN |

Geranium, engelwortel, bergamot, lavendel, zwarte spar, ylang ylang, Hawaiiaans sandelhout, hysop, palmarosa, spaanse salie, roos, wierook, jasmijn, citroen, sinaasappel, Roomse kamille, koriander GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| | Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

JOY

INNER CHILD

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

337308

5 ml

336308

15 ml

336008

5 ml

337208

15 ml

Highest Potential bevat de kracht van blauwe cipres en de geur is een mix van talloze oliën.

ImmuPower is een krachtige melange van oliën die positieve energie bevorderen.

Inner Child is perfect om te verstuiven als je verbinding wilt maken met je ware aard.

I NG REDI Ë N T E N |

INGR E DIË NTE N |

Hysop, bonenkruid, zonneroos, ravintsara, wierook, oregano, kruidnagel, komijn, Dorado Azul

INGREDIËNT EN |

GE BR UIKS AANWIJ ZING

GEBRUIKSAANW IJZING

Blauwe cipres, ylang ylang, jasmijn, cederhout, geranium, lavendel, Northern Lights zwarte spar, wierook, Hawaiiaans sandelhout, witte spar, vetiver, kaneelschors, davana, roos, Duitse kamille, blauw boerenwormkruid, grapefruit, mandarijn, groene munt, citroen, ocotea G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid. 47

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

Sinaasappel, jasmijn, zwarte spar, mandarijn, Hawaiiaans sandelhout, neroli, ylang ylang, citroengras |

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Joy heeft een romantische, warme geur. Gebruik deze melange als parfum om een saamhorigheid te stimuleren. INGREDIËNT EN |

Bergamot, citroen, palmarosa, ylang ylang, roos, geranium, jasmijn, Roomse kamille, koriander, mandarijn GEBRUIKSAANW IJZ IN G

| | Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.


JUVA CLEANSE

JUVAFLEX

LADY SCLAREOL

LIGHT THE FIRE

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

339508

15 ml

337508

15 ml

337608

15 ml

530408

5 ml

Juva Cleanse is een melange van oliën neryl-acetaat, gammacurcumene en alfa-pineen bevatten.

JuvaFlex is een verkwikkende, aangename melange die perfect is om te verstuiven of voor de gevoelige huid.

I NG REDI Ë N T E N |

INGR E DIË NTE N |

Strobloem, ledum,

selderijzaad G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Sesamzaadolie, venkel, geranium, rozemarijn, Roomse kamille, blauw boerenwormkruid, strobloem GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Lady Sclareol is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. INGREDIËNT EN |

Koriander, geranium, vetiver, sinaasappel, muskaatsalie, bergamot, ylang ylang, Hawaiiaans sandelhout, Spaanse salie, jasmijn, blauwe spar uit Idaho, groene munt, hinoki GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid.

LIVE YOUR PASSION

M-GRAIN

LONGEVITY

Verstuif deze melange voor een inspirerende omgeving of voeg toe aan Young Living V-6 voor gebruik op de huid. INGREDIËNT EN |

Mastrante, Northern Lights zwarte spar, nootmuskaat, cassia, ocotea, Canadese erigeron, citroen, zwarte peper, hinoki GEBRUIKSAANW IJ Z IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

MAGNIFY YOUR PURPOSE

CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

576608

5 ml

338808

15 ml

338708

15 ml

337708

5 ml

Deze melange is samengesteld voor de International Grand Convention van 2016 en kan gebruikt worden als parfum of massageolie of om je aandacht te vestigen op je wensen en doelen.

Longevity is een krachtige melange die de huid er gezonder uit kan laten zien.

I NG REDI Ë N T E N |

|

Sinaasappel, Hawaiiaans sandelhout, nootmuskaat, limoen, blauwe spar uit Idaho, Northern Lights zwarte spar, ylang ylang, wierook, pepermunt

INGR E DIË NTE N |

Tijm, kruidnagel,

sinaasappel, wierook GE B R UIKS AANWIJ ZING

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

M-Grain heeft een verkoelend effect op de huid van bijvoorbeeld de nek en schouders.

Magnify Your Purpose stimuleert creativiteit, verlangen, focus en motivatie. INGREDIËNT EN |

Basilicum, lavendel, Roomse kamille, marjolein, pepermunt, strobloem

Hawaiiaans sandelhout, nootmuskaat, gember, patchoeli, salie, kaneelschors, koriander, bergamot, ylang ylang, geranium

GEBRUIKSAANW IJZING

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

INGREDIËNT EN |

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6. 48


MELROSE

MISTER

MOTIVATION

PANAWAY

CODE

IN HO UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

337808

15 ml

338108

15 ml

338408

5 ml

339108

5 ml

339008

15 ml

Melrose is een melange van oliën met krachtige, reinigende eigenschappen die een positieve invloed op de huid hebben.

Mister is speciaal ontwikkeld voor mannen en heeft een verkwikkende geur.

Motivation heeft een krachtige geur. Verstuif deze melange als je op zoek bent naar motivatie.

I NG REDI Ë N T E N |

Sesamzaadolie, salie, lavendel, pepermunt, venkel, mirte, duizendblad

INGREDIËNT EN |

PanAway is perfect voor na lichamelijke inspanning en zorgt voor ontspanning en rust. INGREDIËNT EN | Wintergroen,

GEBRUIKSAANW IJZING

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

|

PURIFICATION

R.C.

Rozemarijn, kruidnagel, theeboom, niaouli

INGR E DIË NTE N |

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

|

PEACE & CALMING

PEACE & CALMING II

C O DE

IN HOU D

339808

5 ml

CODE 339308

| Verstuif, inhaleer of breng aan

op de huid.

I N HO UD

CO D E

15 ml

532708

CODE

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

5 ml

15 ml

340908

5 ml

340508

15 ml

I NG REDI Ë N T E N |

INGR E DIË NTE N |

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

Mandarijn, sinaasappel, ylang ylang, patchouli, Duitse kamille, vetiver, zonneroos, bergamot, cassia, davana, Northern Lights zwarte spar GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

49

| Verdun met Young Living V-6 en breng aan op de huid.

339908

Deze melange heeft een aangename, ontspannende geur. Verdun en breng aan op de huid om de huid te hydrateren en er gezonder uit te laten zien.

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

kruidnagel, strobloem, pepermunt

I NH O U D

Peace & Calming heeft een rustgevende, ontspannende geur en is ideaal voor gebruik in bad, tijdens het mediteren en de yoga. Laat je huid stralen en er gezonder uitzien.

Mandarijn, ylang ylang, blauw boerenwormkruid, sinaasappel, patchouli

Roomse kamille, zwarte spar, ylang ylang, lavendel

Purification heeft een zoete, frisse geur. Deze melange elimineert vervelende geurtjes en neutraliseert de lucht. Breng aan op de huid als je naar buiten gaat.

R.C. en Young Living V-6 vormen samen een perfecte massageolie. Deze melange kan ook gebruikt worden bij de Raindrop Technique, als vervanging van Aroma Siez. INGREDIËNT EN |

Citroengras, rozemarijn, theeboom, mirte, citronella, lavandin

Eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalyptus citriodora, mirte, zwarte spar, pepermunt, dennenboom, lavendel, marjolein, cipres

GEBRUIKSAANW IJZING

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

INGREDIËNT EN |

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan

op de huid.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.


RELEASE

RAVEN

RELIEVE IT

RUTAVALA

C ODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

340208

15 ml

340808

15 ml

341108

15 ml

341908

5 ml

Raven is een reinigende melange van ravintsara, pepermunt, eucalyptus radiata en andere etherische oliën. Heeft een verkoelend effect bij gebruik op de borst en hals. I NG REDI Ë N T E N |

Ravintsara, pepermunt, eucalyptus radiata, wintergroen, citroen G EB RU IK S A A N W I J Z I N G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

341408

Relieve It is de perfecte combinatie van zwarte spar, zwarte peper en andere etherische oliën met verzachtende eigenschappen.

RutaVaLa is een kalmerende melange van ruta, valeriaan en lavendel.

INGR E DIË NTE N |

INGREDIËNT EN |

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

Ylang ylang, olijfolie, lavandin, geranium, Hawaiiaans sandelhout, blauw boerenwormkruid, citrus hystrix, blauwe cipres, davana, jasmijn, Duitse kamille, roos, grapefruit, mandarijn, groene munt, citroen, ocotea

Zwarte spar, zwarte peper, hysop, pepermunt GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Lavendel,

valeriaan, ruta |

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

SCLARESSENCE

SENSATION

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

15 ml

341708

5 ml

341808

15 ml

342008

5 ml

Sacred Mountain is een melange van ylang ylang en conifeeroliën die doet denken aan de natuur. Verstuif deze melange om krachtige gevoelens op te wekken.

SARA bevat geranium, ylang ylang, roos, blauw boerenwormkruid en andere oliën. De melange heeft een rustgevende geur die uitermate geschikt is voor moeilijke of emotionele momenten.

SclarEssence bevat muskaatsalie en venkel en ondersteunt het algehele welzijn van lichaam en geest.

I NG REDI Ë N T E N |

INGR E DIË NTE N |

GEBRUIKSAANW IJZING

Ylang ylang, zwarte spar, balsemspar uit Idaho, cederhout G EB RU IK S A A N W I J Z I N G

|

INGREDIËNT EN |

GE BR UIKS AANWIJ ZING

SARA

SACRED MOUNTAIN C ODE

Release heeft een rustgevende geur die kan helpen met het loslaten van woede en frustratie. verstuif deze melange om harmonie en belans te verspreiden.

| Verstuif, inhaleer of breng

aan op de huid met Young Living V-6.

Zoete amandelolie, ylang ylang, geranium, lavendel, sinaasappel, citrus hystrix, blauwe cipres, davana, jasmijn, Duitse kamille, roos, grapefruit, mandarijn, groene munt, citroen, ocotea, blauw boerenwormkruid, cederhout, witte lotus

INGREDIËNT EN |

Muskaatsalie, venkel, Spaanse salie, pepermunt |

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Sensation is een combinatie van onder andere ylang ylang en koriander. Verstuif deze melange om een liefdevolle omgeving te creëren. INGREDIËNT EN |

Ylang ylang, jasmijn, geranium, bergamot, koriander GEBRUIKSAANW IJ Z IN G

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

GE B R UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6. 50


STRESS AWAY

SHUTRAN CODE

IN H O UD

CO D E

I NH O U D

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

483508

15 ml

463008

15 ml

650008

5 ml

342308

15 ml

Shutran is een melange voor mannen met een sterke geur die gevoelens van vertrouwen oproept. Perfect als parfum voor zowel mannen als vrouwen. I NG RED I Ë N T E N |

blauwe spar uit Idaho, ocotea, ylang ylang, hinoki, koriander, davana, lavendel, cederhout, citroen, Northern Lights zwarte spar G EB RU IK S A A N W I J Z I N G

|

THIEVES

THE GIFT

| Breng aan op de hals en polsen.

Stress Away is een unieke combinatie van limoen en vanille. De melange ruikt naar tropische vruchten en citrusvruchten en heeft een ontspannende, geruststellende werking. INGR E DIË NTE N |

Copaiba, limoen, cederhout, vanille, ocotea, lavendel GE BR UIKS AANWIJ ZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

TRAUMA LIFE

CODE

IN H O UD

306008

15 ml

Transformation bevat blauwe spar uit Idaho, palo santo en ocotea. Deze krachtige oliën vervangen negatieve gedachten met positieve gedachten. I NG REDI Ë N T E N |

CO D E 635008

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

VALOR

WHITE ANGELICA

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

CODE

I NH O U D

CODE

IN HOUD

5 ml

5 ml

342808

5 ml

343208

15 ml

GE BR UIKS AANWIJ ZING

51

|

I NH O U D

Trauma Life is een natuurlijke melange van sandelhout, strobloem en andere oliën en vooral geschikt voor moeilijke, emotionele momenten.

Wierook, davana, citrus hystrix, Hawaiiaans sandelhout, zwarte spar, roos, valeriaan, geranium, lavendel, strobloem |

Kruidnagel, kaneelschors, rozemarijn, citroen, eucalyptus radiata

CODE

G EB RU I K S A A N W I J Z I N G

aan op de huid met Young Living V-6.

INGREDIËNT EN |

343008

INGR E DIË NTE N |

| Verstuif, inhaleer of breng

balsemspar uit Idaho, heilige wierook, jasmijn, Northern Lights zwarte spar, mirre, vetiver, cistus

Thieves is gebaseerd op de legende van Franse dieven uit de 15e eeuw. Ze ontwikkelden een melange van kruidnagel, rozemarijn en andere planten om zich te beschermen tijdens hun rooftochten. Thieves is een krachtige melange die limoneen, eugenol en eucalyptol bevat.

I NH O U D

Citroen, heilige wierook, Hawaiiaans sandelhout, pepermunt, kardemom, muskaatsalie, blauwe spar uit Idaho, palo santo, ocotea |

INGREDIËNT EN |

GEBRUIKSAANW IJZING

2-4 druppels 2 keer per dag of wanneer gewenst.

TRANSFORMATION

The Gift is een melange van zeven etherische oliën die al eeuwenlang gewild zijn om hun kalmerende eigenschappen. Deze melange is gebaseerd op het fictieve karakter Shutran in The One Gift, een roman geschreven door D. Gary Young.

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid met Young Living V-6.

Valor is één van onze meest populaire producten en een favoriet van D. Gary Young. Breng aan op de polsen, borst, hals en onderkant van de voeten of voeg toe aan Young Living Bath & Shower Gel Base voor een krachtige, verkwikkend oppepper.

White Angelica bevat melisse, bergamot en andere oliën die negatieve energie kunnen helpen elimineren.

INGREDIËNT EN |

GEBRUIKSAANW IJZ IN G

Kokosolie, zwarte spar, blauw boerenwormkruid, wierook, kamferhout, geranium GEBRUIKSAANW IJZING

|

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.

INGREDIËNT EN |

Zoete amandelolie, bergamot, melisse, geranium, ylang ylang, roos, mirre, Hawaiiaans sandelhout, hysop, koriander, zwarte spar |

| Verstuif, inhaleer of breng aan op de huid.


ROLL-ONS

Met deze roll-ons heb je je favoriete oliën en melanges altijd bij de hand. De roll-ons zien er modern uit en zijn handig in gebruik. Volg ons en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en uitbreiding van deze productlijn.

Breathe Again Roll-On bevat vier verschillende soorten eucalyptusolie die worden verbouwd en gedistilleerd op de Young Living boerderij in Ecuador.

BREATHE AGAIN ROLL-ON

INGR E DIË NTE N |

CODE

Kokosolie, eucalyptus staigeriana, eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalyptus blue, laurus nobilis, pepermunt, copaiba, mirte, blauwe cipres,

3528525

I N HOU D 10 ml

CODE

10 ml

GEBRUIKSAANW IJZING |

Breng aan op de borst en

hals.

CODE I NHOU D 10 ml

CODE 24396

I NHOU D 10 ml

Young Living’s RutaVaLa Roll-On bevat ruta, valeriaan en lavendel en heeft een kalmerende, ontspannende geur. INGR E DIË NTE N |

Kokosolie, ruta, valeriaan,

lavendel GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Breng aan op de polsen, slapen, nek of waar gewenst.

Thieves Roll-On is verdund en klaar voor gebruik! Geniet van de heerlijke, kalmerende geur. INGR E DIË NTE N |

Kokosolie, kruidnagel, citroen, kaneel, eucalyptus radiata, rozemarijn GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Breng aan op de

polsen of nek.

VALOR ROLL-ON CODE 3529525

I NHOU D 10 ml

Breng aan op de polsen,

slapen, nek of waar gewenst.

STRESS AWAY ROLL-ON CODE 4472525

I NH O U D 10 ml

THIEVES ROLL-ON

Pepermunt, kokosolie, balsemspar uit Idaho, kruidnagel, vetiver, wintergroen, citroen, strobloem, copaiba, Dorado

I NH O U D

Azul

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

4471500

INGREDIËNT EN |

3534525

rozenbottel

RUTAVALA ROLL-ON

Deep Relief Roll-On bevat pepermunt en heeft een verkoelend effect op de huid. Deze melange heeft een frisse, ontspannende geur en is perfect voor tijdens het sporten.

DEEP RELIEF ROLL-ON

TRANQUIL ROLL-ON CODE 3533525

I NH O U D 10 ml

Stress Away Roll-On is een unieke melange van onder andere vanille, limoen en copaiba en heeft een ontspannende geur. INGREDIËNT EN |

Copaiba, limoen, cederhout, vanille, ocotea, lavendel GEBRUIKSAANW IJZING |

Breng aan op de polsen, slapen, nek of waar gewenst.

Geniet altijd en overal van de zachte geur van lavendel, cederhout en Roomse kamille met Tranquil Roll-On. INGREDIËNT EN |

Kokosolie, lavendel, cederhout, Roomse kamille GEBRUIKSAANW IJZING |

Breng aan op de

polsen of nek.

Deze roll-on is geschikt voor ieder moment, vooral als je een beetje motivatie kunt gebruiken voor een belangrijke presentatie, workout of als je een goede indruk wilt maken. INGR E DIË NTE N |

Kokosolie, zwarte spar, blauw boerenwormkruid, wierook, kamferhout, geranium GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Breng aan op de

polsen of nek.

52


MASSAGEOLIE

Maak massages nog beter en krachtiger met onze massageoliën. Onze massageoliën bevatten unieke melanges die zorgen voor een geheel nieuwe beleving.

CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL CODE 303508

INGREDIËNTEN | Kokosolie, druivenpitolie,

I NHOU D

grapefruit, cederhout, muskaatsalie, cipres, jeneverbes, tarwekiemolie, zoete amandelolie, olijfolie GEBRUIKSAANWIJZING | Masseer de huid zoals gewenst. Goed schudden voor gebruik.

236 ml

ORTHO EASE MASSAGE OIL

Ortho Ease Massage Oil is een kalmerende melange van onder andere wintergroen, pepermunt, jeneverbes en marjolein.INGREDIËNTEN | Kokosolie,

wintergroen, druivenpitolie, pepermunt, jeneverbes, eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, tijm, citroengras, marjolein, vetiver, tarwekiemolie, zoete amandelolie, olijfolie GEBRUIKSAANWIJZING | Masseer de huid zoals gewenst. Goed schudden voor gebruik.

CODE 303308

I NHOU D 236 ml

RELAXATION MASSAGE OIL

Relaxation Massage Oil bevat een combinatie van lavendel, mandarijn, koriander en groene munt voor maximale ontspanning. INGREDIËNTEN | Kokosolie, druivenpitolie,

CODE

mandarijn, lavendel, groene munt, ylang ylang, pepermunt, koriander, bergamot, tarwekiemolie, zoete amandelolie, olijfolie, geranium GEBRUIKSAANWIJZING | Masseer de huid zoals gewenst. Goed schudden voor gebruik.

3037521

I N HOU D 236 ml

YOUNG LIVING V-6 C O DE

CODE

303108

3030500

I NH O UD

IN HOU D

236 ml

944 ml

53

Cel-Lite Magic Massage Oil egaliseert en verzorgt de huid met etherische olie, plantaardige olie en vitamine E. Grapefruit helpt de textuur van de huid te verbeteren en jeneverbes reinigt de huid.

Gebruik Young Living V-6 om zelf massageolie te maken of om etherische oliën te verdunnen. INGREDIËNTEN | Kokosolie, sesamzaadolie,

druivenpitolie, zoete amandelolie, tarwekiemolie, zonnebloempitolie, olijfolie GEBRUIKSAANWIJZING | Verdun 1 druppel etherische olie met 1-8 theelepels Young Living V-6. Verdun 15-30 druppels etherische olie met 30/60 ml Young Living V-6. Krachtige oliën zoals kaneelschors, kruidnagel of oregano dienen meer verdund te worden dan andere, zachtere oliën. Goed schudden voor gebruik.

DRAGON TIME MASSAGE OIL CODE 3034521

I NH O U D 236 ml

ORTHO SPORT MASSAGE OIL CODE 303208

I NH O U D 236 ml

SENSATION MASSAGE OIL CODE 3036521

I NH O U D 236 ml

Dragon Time Massage Oil is speciaal samengesteld voor vrouwen en bevat onder andere lavendel, ylang ylang en jasmijn. INGREDIËNTEN | Kokosolie, druivenpitolie,

lavendel, salie, blauw duizendblad, venkel, muskaatsalie, ylang ylang, tarwekiemolie, zoete amandelolie, olijfolie, jasmijn GEBRUIKSAANWIJZING | Gebruik bij een lichte massage van de onderbuik en onderrug. Goed schudden voor gebruik.

Ortho Sport Massage Oil bevat een combinatie van wintergroen, pepermunt, tijm en oregano. INGREDIËNTEN | Kokosolie, druivenpitolie,

wintergroen, pepermunt, oregano, eucalyptus globulus, elemi, tarwekiemolie, vetiver, citroengras, zoete amandelolie, tijm, olijfolie GEBRUIKSAANWIJZING | Gebruik bij een stevige massage na lichamelijke inspanning.

Sensation Massage Oil bevat ylang ylang, jasmijn en geranium en ruikt heerlijk zacht en romantisch. Deze melange maakt de huid soepel en zacht. INGREDIËNTEN | Kokosolie, druivenpitolie, ylang

ylang, jasmijn, koriander, geranium, bergamot, tarwekiemolie, zoete amandelolie, olijfolie GEBRUIKSAANWIJZING | Masseer de huid zoals gewenst. Goed schudden voor gebruik.


COLLECTIES

Vind welzijn en geluk met deze zorgvuldig samengestelde collecties. Deze collecties bevatten oliën en melanges die geschikt zijn voor allerlei behoeften en voorkeuren.

30 OIL COLLECTION CODE 464108

De 30 Oil Collection bevat 15 oliën en 15 melanges en is uitermate geschikt voor beginners of voor mensen die hun collectie willen aanvullen of uitbreiden. Deze collectie bevat een aantal klassiekers en enkele van onze meest populaire melanges.

OILS OF ANCIENT SCRIPTURE CODE 19343

*Afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid. Young Living behoudt zich het recht voor om oliën te vervangen door oliën van dezelfde of hogere waarde.

De Feelings collectie bestaat uit zes melanges die verfrissen en emotioneel welzijn bevorderen.

FEELINGS CODE 312508

INHOUD |

6 flesjes (5 ml): Harmony, Forgiveness, Inner Child, Present Time, Release, Valor

The Raindrop Technique is een combinatie van Young Living oliën en massage. Inclusief instructies.

RAINDROP TECHNIQUE CODE 313708

I N HOUD |

9 flesjes (5 ml): Aroma Siez, Basil, Cypress, Marjoram, Oregano, Peppermint, Thyme, Valor II, Wintergreen. Twee flessen (236ml): Ortho Ease, Young Living V-6 en instructies

De Oils of Ancient Scripture collectie bestaat uit 10 bijbelse oliën, van cipres (Isaja 44:14) tot "De roos van Saron" (Hooglied 2:1). Deze collectie bevat Myrtle, Cedarwood, Frankincense en Myrrh en is samengesteld om je te laten genieten van deze heerlijke kostbare oliën. INHOUD |

10 flesjes (5 ml): Aloes (Royal Hawaiian Sandalwood), Cassia, Cedarwood, Cypress, Frankincense, Hyssop, Myrrh, Myrtle, Onycha, Rose of Sharon (Cistus)

De Everyday Oils collectie is het perfecte starterspakket en bevat 10 van onze meest veelzijdige oliën.

EVERYDAY OILS CODE 369508

INHOUD | 10 flesjes (5 ml): Frankincense, Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, PanAway, Purification, Thieves, Stress Away, Joy

ACTIVE & FIT KIT CODE 21918

Geef je workout een boost! Deze kit is samengesteld door een team van Young Living merkambassadeurs. INHOUD |

Draagtas van nylon, Cool Azul Sports Gel (100 ml), Copaiba (5 ml), Deep Relief (5 ml), Peppermint (5 ml), Thieves (5 ml), Eucalyptus Radiata (5 ml), 3 x AromaGlide Roller Fitments

54


VERSTUIVERS Maak van je huis of kantoor een ware oase. Met onze verstuivers vul je iedere ruimte met heerlijk ruikende etherische oliĂŤn, waar je ook bent.

55


C O DE (EU )

De Aria Diffuser heeft een afstandsbediening, muziek, kalmerende geluiden en LED-verlichting. Een kleine ultrasone plaat trilt ruim een miljoen keer per seconde waardoor het water verdampt en etherische olie verspreid wordt.

4524502

I NCLUS IE F |

ARIA ULTRASONIC DIFFUSER C O DE (VK ) 452408

Lemon (5 ml); Peppermint (5 ml)

AROMALUX ATOMIZING DIFFUSER CODE (VK) 469508

CODE (EU) 4695502

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

Vul met water (kamertemperatuur) en voeg 15-20 druppels olie toe. Zie bijgevoegde gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

DEWDROP DIFFUSER C O DE (VK ) 533008

C O DE (EU ) 5330502

De Dewdrop Diffuser is een verstuiver, bevochtiger en vernevelaar en makkelijk in gebruik. Deze verstuiver kan tot 4 uur lang gebruikt worden, gaat vanzelf uit en geeft op een aangename manier licht. I N CLUS IE F |

Lavender (5 ml); Citrus Fresh (5 ml)

INCL USIEF |

Bevestig een flesje olie (5 of 15 ml) en kies de gewenste instelling. Zie bijgevoegde gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

C O DE (VK ) 533108

C ODE (EU ) 5331502

CAR VENT DIFFUSER

I N CLUS IE F |

Tangerine (5 ml); Thieves (5 ml)

G EBR UIKS AANWIJ ZING | Vul met water (kamertemperatuur) en voeg 8-10 druppels olie toe. Zie bijgevoegde gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

Breng sfeer in huis met de Lantern Diffuser. Transformeer je huis met de geur van je favoriete etherische olie en deze prachtige lantaarn van metaal en glas.

LANTERN DIFFUSER CODE (VK) 23702

INCL USIEF |

CODE (EU)

Lavender (5 ml); Citrus Fresh (5 ml)

23701

GEBRUIKSAANW IJZING |

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor meer informatie over veiligheid.

Vul met water (kamertemperatuur) en voeg 8-12 druppels olie toe. Zie bijgevoegde gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

De Rainstone Diffuser bevat de allernieuwste ultrasone technologie en traditioneel Chinees vakmanschap. De verstuiver heeft een looptijd van wel 8 uur, is voorzien van sfeerverlichting, een ionisator en afstandsbediening.

Thieves (15 ml)

GEBRUIKSAANW IJZING |

G EBR UIKS AANWIJ ZING |

RAINSTONE ULTRASONIC DIFFUSER

De AromaLux is een verstuiver, luchtzuiveraar en vernevelaar. Deze verstuiver is ontworpen door G. Gary Young en exclusief verkrijgbaar bij Young Living. De verstuiver heeft een gepatenteerd ontwerp en gepatenteerde technologie en functies.

Geniet altijd en overal van je favoriete oliën met Young Living's USB Diffuser. Gebruik de verstuiver met de laptop, in de auto, op kantoor of op reis. De verstuiver is compact, stil en heeft verschillende intervalstanden (10, 30 en 60 seconden).

USB DIFFUSER CODE 5224501

C O D E ( C A RT R I D G E ) 5228500

GEBRUIKSAANW IJZING |

Vul de cartridge met olie en plug de verstuiver in een USB-poort. Zie bijgevoegde gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

( G RI J S)

Geniet van een heerlijk ruikende auto met de Car Vent Diffuser! Deze eenvoudige, stijlvolle verstuiver is verkrijgbaar in roségoud en grijs en bevat absorberende pads die een heerlijke geur verspreiden.

25201

GEBRUIKSAANW IJZING |

( RO SÉ G O UD ) 25193

Voeg 6-8 druppels olie toe aan een pad. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

56


ACCESSOIRES Heb je onze handige accessoires al ontdekt? Van stevige koffer tot gekleurde labels; we hebben aan alles gedacht. Met deze accessoires berg je je etherische oliën nog makkelijker op.

30 OIL CASE CODE 4936500

AROMAGLIDE ROLLER FITMENTS C ODE 4578

ESSENTIAL OIL SAMPLE BOTTLES CODE 319408

OIL BOTTLE CAP LABELS

Er is plek voor 30 oliën in deze stijlvolle koffer. De koffer is gemaakt van stevig EV-schuim, heeft een robuust handvat en inzetstukken van schuim die de flesjes beschermen.

Tover je favoriete olie om in een handige roll-on met AromaGlide. Het opzetstuk past op alle flesjes (5 ml en 15 ml) die voorzien zijn van 'Sb' op de onderkant. Inclusief 10 AromaGlide opzetstukken en dopjes.

Met deze flesjes kun je op een handige manier monsters uitdelen aan familie, vrienden, klanten en potentiële leden. Vul ze met een olie naar keuze. Alle flesjes (25 stuks) hebben een dop en druppelregelaar.

Met deze gekleurde labels vind je snel en gemakkelijk de juiste olie. De labels passen perfect op flesjes van 5 en 15 ml.

AROMA CAROUSEL CODE 4832521

CLEAR VEGETABLE CAPSULES CODE 3193

GLASS OIL DROPPERS (X6) CODE

Neem je dagelijkse portie Plus olie in met deze plantaardige, doorzichtige capsules. Deze NPcaps zijn ideaal voor vegetariërs, mensen met diabetes of andere dieetbehoeften. De capsules zijn gemaakt van pullulan, een veilig in water oplosbaar polysacharide.

Young Living Glass Oil Droppers zijn handig als je een bepaalde hoeveelheid olie wilt gebruiken. Daarnaast zijn ze handig om overtollige olie te verwijderen uit een verstuiver.

3810

VITASSAGE WITH STORAGE CASE

C ODE

CODE

3939

4625

57

Met de Aroma Carousel kun je je 10 favoriete oliën op een handige manier tentoonstellen. De carrousel is handig voor informele bijeenkomsten en workshops. Inclusief Easy-Fill Pipettes en sampleflesjes van 2 ml.

Gebruik Vitassage, ontwikkeld door D. Gary Young, om etherische oliën toe te voegen aan je massage. Drie verschillende oliën worden verstoven terwijl drie roestvrijstalen ballen pijnlijke en vermoeide spieren masseren.


Maak van je huis een

OASE

De Lantern Diffuser is uniek en modern en is de perfecte aanvulling op iedere kamer in huis.

Citrus Dream melange 3 druppels

3 druppels

3 druppels

1 druppel

LAVENDER BERGAMOT GRAPEFRUIT YLANG YLANG


THUIS Je huis is je toevluchtsoord en een plek waar je herinneringen maakt met familie en vrienden. Deze krachtige producten op basis van etherische oliĂŤn zijn veilige alternatieven. Van schoonmaakproducten tot tandpasta - welzijn begint thuis.THIEVES

Thieves is gebaseerd op de legende van Franse dieven uit de 15e eeuw. Ze ontwikkelden een melange van kruidnagel, rozemarijn en andere planten om zich te beschermen tijdens hun rooftochten. Onze Thieves lijn bestaat uit veilige alternatieven voor schadelijke producten.


Thieves is gebaseerd op de legende van Franse dieven uit de 15e eeuw. Ze ontwikkelden een melange van kruidnagel, rozemarijn en andere planten om zich te beschermen tijdens hun rooftochten. Thieves is een krachtige melange die limoneen, eugenol en eucalyptol bevat.

THIEVES CODE 342308

I NHOU D 15 ml

Thieves AromaBright Toothpaste bevat de kracht van Thieves en reinigt de tanden en het tandvlees. Thieves Aromabright Toothpaste bevat geen fluoride of conserveringsmiddelen en is een uitstekende keuze voor het hele gezin. Bevat munt, dat voor een langdurig frisse adem zorgt.

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE CODE 3039521

I NH O U D 118 g

I NGR E DIË NTE N |

GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Kruidnagel, kaneelschors, rozemarijn, citroen, eucalyptus radiata

THIEVES CLEANSING SOAP

Thieves Cleansing Soap is ultrareinigend en

I NHOU D

bevat de kracht van etherische oliën. Deze zeep is ideaal voor het reinigen van de huid.

99,25 g

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

CODE 367908

Zeep handen in. Was

Gebruik in de ochtend en avond en bij voorkeur na elke maaltijd.

THIEVES DENTAL FLOSS CODE

CODE

4463560

4464560

I NH O U D

I NH O U D

x 1 (1 stuk)

x 3 (3 stuks)

handen. Spoel af.

Thieves Dental Floss is gemaakt met sterke vezels die bestand zijn tegen rafelen en breken en die makkelijk tussen de tanden glijden om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Deze slijtvaste floss is tweemaal doordrenkt met etherische oliën en biedt zo dubbele bescherming om je adem op te frissen. GEBRUIKSAANW IJZING |

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE CODE 20197

I NHOU D

Thieves Dentarome Ultra Toothpaste bevat Thieves voor extra reiniging en Peppermint voor een frisse adem. Thieves Dentarome Ultra bevat natuurlijke ingrediënten en verwijdert vlekken op de tanden. Wat overblijft? Een stralende glimlach.

THIEVES DISH SOAP CODE 535008

I NH O U D 355 ml

Voeg een kleine hoeveelheid toe aan warm water. Voeg, indien nodig, meer zeep toe.

Poets twee keer per dag (ochtend en avond) de tanden en het tandvlees .

THIEVES FOAMING HAND SOAP C O DE

CODE

367408

364308

I NH O UD

IN HOU D

x 1 (1 stuk)

x 3 (3 stuks)

Was je handen met Thieves Foaming Hand Soap. De zeep bevat Thieves, citroen, sinaasappel en andere natuurlijke ingrediënten. Het reinigt je handen op een zachte manier en is een veilig alternatief voor andere zeep. Inclusief pomp. GE BR UIKS AANWIJZING |

De natuurlijke ingrediënten van Thieves Dish Soap maken fantastisch schoon en bevatten geen chemicaliën of kleurstoffen. Thieves, Jade Lemon, Bergamot en andere plantaardige ingrediënten zorgen ervoor dat de afwas stralend schoon wordt. GEBRUIKSAANW IJZIN G |

GE BR UIKS AANWIJ ZING |

113,4 g

Gebruik dagelijks naar wens.

Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash bevat Thieves en maakt je tanden en tandvlees grondig schoon. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten, is veilig en effectief en bevat geen alcohol of synthetische geur- en kleurstoffen.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH CODE 368308

I NH O U D

GEBRUIKSAANWIJZ IN G |

Spoel gedurende 30-60 seconden (of langer, indien nodig) de mond met 1 eetlepel of

236 ml

Pomp schuim in de handen, wrijf samen en spoel schoon. dopje mondwater.

Raadpleeg altijd het etiket voor gebruiksaanwijzingen. De daadwerkelijke verpakkingen wijken mogelijk af van de afbeeldingen in deze catalogus.

62


THIEVES HOUSEHOLD CLEANER C O DE

CODE

374308

447508

I NH O UD

IN HOU D

428 ml

1,8 l

THIEVES MINTS CODE 5138550

I N HOU D x 30

Thieves Household Cleaner bevat natuurlijke, plantaardige ingrediënten en is zeer krachtig. Dit veelzijdige product kan overal in huis of kantoor gebruikt worden. Het is veilig voor iedereen, zelfs kinderen en huisdieren.

CODE 563108

I NHOU D 5 ml

Geniet van een frisse adem met Thieves Mints. Deze mints bevatten natuurlijke, suikervrije ingrediënten, Thieves en pepermunt. Een gezond alternatief voor een frisse adem.

CODE I N HOU D 225 ml

63

947 ml

Thieves Laundry Soap maakt je kleding op een zachte, natuurlijke wijze schoon. De formule wordt versterkt door natuurlijke enzymen en krachtige etherische oliën. Je kleding heeft na het wassen een lichte citrusgeur. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Raadpleeg het etiket voor meer informatie.

THIEVES SPRAY CODE

CODE

326508

326608

I NH O U D

I NH O U D

x 1 (1 stuk)

x 3 (3 stuks)

Thieves Spray is handig en ideaal voor het reinigen van kleine oppervlaktes. Gebruik deze spray voor onder andere deurklinken, handvatten en toiletbrillen. GEBRUIKSAANW IJZIN G |

Spray op het

te reinigen oppervlak.

Op de tong laten smelten.

Thieves+ is een unieke melange die warmte toevoegt aan gerechten en drankjes. Bevat limoneen, eugenol en eucalyptol. INGR E DIË NTE N |

Kruidnagel, kaneelschors, rozemarijn, citroen, eucalyptus radiata GE B R UIKS AANWIJ ZING |

514208

I NH O U D

Gebruik zoals gewenst. Verdun met water of gebruik onverdund voor diepere reiniging. Raadpleeg het etiket voor verdunningsinstructies.

|

Gebruik in gerechten of neem in met een capsule.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER

CODE 534908

GE BR UIKS AANWIJ ZING |

G EB R UIKS AANWIJ ZING |

THIEVES +

THIEVES LAUNDRY SOAP

Thieves Waterless Hand Purifier is een handige handreiniger die naar pepermunt ruikt. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Gebruik dagelijks naar wens.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER CODE

CODE

362108

362208

I NH O U D

I NH O U D

x 1 (1 stuk)

x 3 (3 stuks)

Thieves Waterless Hand Purifier is een handige handreiniger die naar pepermunt ruikt. GEBRUIKSAANW IJZIN G |

dagelijks naar wens.

Gebruik


Een schoon huis begint met

THIEVES! Allesreiniger

Scrub

Ontvetter

Thieves is één van onze meest populaire melanges. We hebben producten ontwikkeld die deze melange en natuurlijke, effectieve ingrediënten bevatten.

Meng 1 dop Thieves Household Cleaner en 470700 ml water in een glazen of roestvrijstalen sprayfles. Spray en veeg schoon.

Maak een dikke pasta van baking soda en Thieves Household Cleaner. Breng de pasta aan op een schone doek of spons en veeg het oppervlak grondig schoon. Spoel af met water.

Meng 1 dop Thieves Household Cleaner met 235 ml water. Breng aan met een doek en veeg totdat het vet verdwijnt. Veeg vervolgens het oppervlak schoon met een schone, vochtige doek.

TIP

Voeg 4-5 druppels Thieves of Peppermint toe aan een vochtige washand of wollen drogerbal om kleding in de droger op te frissen.KIDSCENTS

Onze KidScents lijn bestaat uit producten op basis van etherische olie speciaal ontwikkeld voor kinderen. De producten zijn veilige alternatieven voor vergelijkbare producten die in de winkels verkrijgbaar zijn. We weten zeker dat deze producten een grote hit zullen zijn bij jou en je kinderen!

KIDSCENTS GENEYUS CODE 531008

I N HOU D 5 ml

GeneYus helpt kinderen concentreren op hun huiswerk.

KIDSCENTS OWIE

INGR E DIË NTE N |

Kokosolie, heilige wierook, blauwe cipres, cederhout, blauwe spar uit Idaho, palo santo, melisse, Northern Lights zwarte spar, amandelolie, bergamot, mirre, vetiver, geranium, Hawaiiaans sandelhout, ylang ylang, hysop, koriander, roos

CODE 530808

I NH O U D 5 ml

GE B R UIKS AANWIJ ZING | | Aanbevolen voor gebruik bij kinderen van 2-12 jaar.

Aanbrengen onder toeziend oog van een volwassene of door een volwassene. Op de huid: gebruik 2-4 druppels. Verdunning niet vereist, alleen als er sprake is van een gevoelige huid. Gebruik naar wens. Aromatisch: verstuif 3 keer per dag, tot 1 uur per keer.

KIDSCENTS SHAMPOO CODE 3686

I N HOU D 214 ml

KidScents Shampoo bevat geen synthetische kleur- en geurstoffen of schadelijke ingrediënten. De natuurlijke ingrediënten van deze shampoo - aloë, MSM, kamille, mandarijn en citroen - reinigen het haar op een effectieve, milde manier. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op het haar. Spoel het haar uit.

KIDSCENTS TUMMYGIZE CODE 530508

I N HOU D 5 ml

TummyGize is een ontspannede, rustgevende melange die aangebracht kan worden op de kinderbuik.

CODE 4574

I NH O U D 114 g

INGREDIËNT EN |

Kokosolie, balsemspar uit Idaho, theeboom (melaleuca alternifolia), strobloem, elemi, cistus, hinoki, kruidnagel GEBRUIKSAANW IJZI N G |

|

Aanbevolen voor gebruik bij kinderen van 2-12 jaar. Aanbrengen onder toeziend oog van een volwassene of door een volwassene. Op de huid: gebruik 2-4 druppels. Verdunning niet vereist, alleen als er sprake is van een gevoelige huid. Gebruik naar wens. Aromatisch: verstuif 3 keer per dag, tot 1 uur per keer.

KidScents Slique Toothpaste bevat Thieves en Slique Essence en maakt de tanden op een milde manier schoon. Deze tandpasta beschermt de tanden en het tandvlees. Bevat geen fluoride, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. GEBRUIKSAANW IJZIN G |

Gebruik in de ochtend, avond en na het eten van een maaltijd.

L IC HTGE V OE L IGHE ID: Vermijd tot 12 uur na aanbrengen van het product direct zonlicht of UV-stralen.

INGR E DIË NTE N |

Kokosolie, groene munt, pepermunt, mandarijn, venkel, anijs, gember, kardemom GE BR UIKS AANWIJ ZING |

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE

Owie helpt de kinderhuid er beter uit te zien.

|

Aanbevolen voor gebruik bij kinderen van 2-12 jaar. Aanbrengen onder toeziend oog van een volwassene of door een volwassene. Op de huid: gebruik 2-4 druppels. Verdunning niet vereist, alleen als er sprake is van een gevoelige huid. Gebruik naar wens. Aromatisch: verstuif 3 keer per dag, tot 1 uur per keer.

OP DE HU ID: Breng aan op de huid. Verdunnen is mogelijk vereist. Raadpleeg het etiket voor meer informatie. V E R DU NNE N: Verdunnen vereist. Raadpleeg het etiket voor meer informatie. A R OM ATISC H: Inhaleer direct uit het flesje of gebruik een verstuiver. INNA M E : Raadpleeg het etiket voor meer informatie.

66


SEEDLINGS

67


SEEDLINGS BABY LOTION CODE 20443

I NHOU D 113 g

SEEDLINGS BABY WASH & SHAMPOO CODE 20408

I NHOU D 236 ml

SEEDLINGS DIAPER CREAM CODE 20403

I N HOU D 57 g

Verzorg de gevoelige babyhuid met Seedlings Baby Lotion, een plantaardige formule met een kalmerende geur. Deze milde lotion trekt snel in en zorgt ervoor dat de huid van je baby zacht en gehydrateerd is. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Breng een kleine hoeveelheid aan in je handpalm. Wrijf je handen samen om de lotion op te warmen. Masseer zachtjes in.

Deze shampoo reinigt het haar en de huid van je baby op zachte wijze. Bevat geen sulfaten, droogt de huid en het haar niet uit en is niet gevaarlijk voor de ogen. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Maak het haar en de huid nat met warm water. Breng een kleine hoeveelheid aan op een vochtig washandje of je handen en breng aan op het haar en de hoofdhuid.

SEEDLINGS BABY OIL CODE 20378

I NH O U D 75 ml

SEEDLINGS BABY WIPES CODE 20437

I NH O U D 72 ct

Deze babyolie verzorgt, verzacht en voedt de tedere babyhuid. Bevat plantaardige ingrediënten en etherische oliën. Gebruik gedurende de dag of als onderdeel van de avondroutine om een goede nachtrust te stimuleren. GEBRUIKSAANW IJZING |

Breng een kleine hoeveelheid aan in je handpalm. Wrijf je handen samen om de lotion op te warmen. Masseer zachtjes in.

Seedlings Baby Wipes maken schoon op milde wijze en hebben een kalmerende geur. Ze zijn gemaakt van sterk, doch zacht materiaal. De doekjes maken grondig schoon en laten een frisse, gladde huid achter. GEBRUIKSAANW IJZING |

Sluit de verpakking goed om uitdroging te voorkomen. Niet doorspoelen. Bewaren bij kamertemperatuur.

Young Living’s Seedlings Diaper Cream is gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten en etherische oliën. Deze dikke crème, die naar lavendel ruikt, verzacht en beschermt de gevoelige babyhuid en vormt een beschermlaag. GE BR UIKS AANWIJ ZING | Maak de huid schoon en laat drogen. Breng de crème aan bij iedere nieuwe luier, vooral voor het slapen gaan of als er meer kans is op natte luiers.

68


DOUCHE EN

BAD

Geef jouw huid de verzorging die het verdient! Ontdek ons uitgebreide aanbod douche- en badproducten. Met deze producten worden de ochtenden net dat beetje fijner.


BATH & SHOWER GEL BASE CODE 3751500

I NHOU D 236 ml

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL CODE 3742500

I N HOU D

Young Living's Bath & Shower Gel Base verzorgt en reinigt je huid op milde wijze. Voeg enkele druppels van je favoriete olie of melange toe voor een persoonlijk tintje. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Voeg indien gewenst 5-15 druppels olie toe aan een volle fles (236 ml).

Evening Peace Bath & Shower Gel verfrist de huid en kalmeert de geest. Koriander, bergamot, ylang ylang en geranium zorgen voor rust en ontspanning. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Inzepen en afspoelen.

236 ml

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL CODE 3739500

I NH O U D

Een combinatie van onze Bath & Shower Gel Base en geranium, mandarijn, salie en muskaatsalie. Deze douchegel heeft een kalmerend, verzachtend effect. GEBRUIKSAANWIJZ IN G |

Inzepen en afspoelen.

236 ml

LAVENDER BATH & SHOWER GEL CODE 5202500

I NH O U D 236 ml

Lavender Bath & Shower Gel bevat Lavender etherische olie en reinigt, kalmeert en ontspant de huid. De douchegel bevat geen synthetische conserveringsmiddelen. Bevat kokosolie en steranijs. GEBRUIKSAANWIJZ IN G |

Inzepen en afspoelen.

MORNING START BATH & SHOWER GEL CODE 3745500

I N HOU D 236 ml

Met Morning Start Bath & Shower Gel begin je de dag goed. Pepermunt, citroengras en rozemarijn verkwikken en geven energie en jeneverbes reinigt de huid. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Inzepen en afspoelen.

SENSATION BATH & SHOWER GEL CODE 3748500

I NH O U D

Sensation Bath & Shower Gel bevat onder andere ylang ylang en jasmijn. Ideaal als je toe bent aan een ontspannend(e) bad of douche. GEBRUIKSAANWIJZ IN G |

Inzepen en afspoelen.

236 ml

70


Lavender Foaming Hand Soap reinigt en verzorgt je handen zonder ze uit te drogen of de huid te irriteren. Deze zeep met lavendel, vitamine E en aloë is effectief en zacht - zelfs voor de meest gevoelige huid. Inclusief pomp. GE B R UIKS AANWIJZING |

LAVENDER FOAMING HAND SOAP C ODE

CODE

443008

443108

I NH O UD

IN HOU D

x 1 (1 stuk)

x 3 (3 stuks)

THIEVES FOAMING HAND SOAP CODE

CODE

367408

364308

I NH O U D

I NH O U D

x 1 (1 stuk)

x 3 (3 stuks)

Pomp schuim in de handen, wrijf samen en spoel schoon.

I NHOU D

Thieves Cleansing Soap is ultrareinigend en bevat de kracht van etherische oliën. Dit stuk zeep bevat de kracht van Thieves en is ideaal voor het reinigen van de huid.

99,25 g

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

THIEVES CLEANSING SOAP CODE 367908

Was je handen met Thieves Foaming Hand Soap. De zeep bevat Thieves, citroen, sinaasappel en andere natuurlijke ingrediënten. Het reinigt je handen op een zachte manier en is een veilig alternatief voor andere zeep. Inclusief pomp. GEBRUIKSAANWIJZ IN G |

Pomp schuim in de handen, wrijf samen en spoel schoon.

Gebruik in het bad of de

douche.

LICHAAM

Verzorg je lichaam met producten op basis van plantaardige ingrediënten en etherische oliën. Onze zorgvuldig geformuleerde lotions, shampoos, conditioners en huidverzorgingsproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ze laten je stralen!

AROMAGUARD MEADOW MIST DEOD0RANT CODE 375208

I N HOU D 42 g

71

Onze natuurlijke deodorants bevatten geen aluminium en zijn een veilig alternatief voor andere commerciële deodorants. AromaGuard Meadow Mist bevat kokosolie, bijenwas, vitamine E, citroen en lavendel. GE B R UIKS AANWIJZING |

Gebruik dagelijks.

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEODORANT CODE

AromaGuardMountain Mint bevat onder andere kokosolie, bijenwas, vitamine E, citroen en rozemarijn en is een perfect alternatief voor een deodorant met aluminium.

375308

GEBRUIKSAAN WIJZ IN G |

I NH O U D

Gebruik dagelijks.

42 g


BON VOYAGE KIT CODE 469908

De Bon Voyage Kit bestaat uit 10 producten in een mooie, handige draagtas. De producten zijn in reisformaat, zodat je jouw favoriete producten op een nog handigere manier kunt delen. G E BR UIKS AANWIJ ZING |

Raadpleeg het etiket voor

COOL AZUL SPORTS GEL CODE 543608

I NH O U D 100 ml

meer informatie.

GENESIS HAND & BODY LOTION CODE 3706500

I N HOU D 245 g

LAVENDER HAND & BODY LOTION CODE 5201500

Genesis Hand & Body Lotion is een ultrahydraterende crème op basis van kokosolie en andere plantaardige ingrediënten. Ontworpen om droge huid te verzachten en verzorgen. Bevat onder andere geranium en palmarosa. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Breng aan over het hele lichaam. Gebruik dagelijks.

Lavender Hand & Body Lotion hydrateert de huid en biedt langdurige bescherming. Bevat lavendel. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Gebruik naar wens.

LAVADERM COOLING MIST CODE 324908

PROGESSENCE PHYTO PLUS CODE 458108

I NH O U D 15 ml

514808

Goed schudden voor gebruik. Breng aan op de huid en masseer/wrijf in. Handen wassen na gebruik.

LavaDerm bevat zachte ingrediënten zoals lavendel en aloë. Verfrist en hydrateert de huid. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Spray op de huid. Herhaal, indien nodig, iedere 10-15 minuten.

59 ml

226 ml

CODE

GEBRUIKSAANW IJZING |

I NH O U D

I N HOU D

SANDALWOOD MOISTURE CREAM

Elke tube Cool Azul Sports Gel van 100 ml bestaat voor tien procent uit etherische oliën. De gel hydrateert de huid en pepermunt, plectrantuhus oregano, Dorado Azul, menthol en kamfer hebben een verkoelend effect.

Progessence Phyto Plus, speciaal ontwikkeld voor vrouwen, bevat wilde yamextract en vitamine E die de huid er gezonder uit laten zien. Wierook helpt fijne lijntjes te verminderen. GEBRUIKSAANW IJZ IN G | Breng

twee keer per dag 2–4 druppels aan op de hals. Breng voor een nog beter resultaat 1-2 druppels aan op de onderarmen (2 keer per dag).

Sandalwood Moisture Cream is een vochtinbrengende crème op basis van etherische oliën. GE BR UIKS AAN W IJZING

I NHOU D

| Breng aan op het gezicht of waar gewenst. Gebruik dagelijks

113 g

na het reinigen van het gezicht.

72


HAAR

MIRAH LUSTROUS HAIR OIL

Zorg goed voor je haar! Onze shampoos en conditioners bevatten plantaardige en milieuvriendelijke ingrediënten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schadelijke stoffen en ingrediënten. Geef je haar en ochtendroutine een heerlijke, frisse boost met deze producten.

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING SHAMPOO

Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo voedt en hydrateert droog of beschadigd haar. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Gebruik dagelijks.

CODE 24468

I NH O U D 53 ml

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING CONDITIONER

Mirah Lustrous Hair Oil is een veelzijdige multitasker die gebruikt kan worden bij het in model brengen van het haar of als verzorgingsproduct. De olie is geschikt voor ieder haartype en laat punten glanzen. Bevat argan-, Monoi- en Abessijnse olie. GEBRUIKSAANW IJ Z IN G |

Breng een kleine hoeveelheid aan op droof of vochtig haar. Begin halverwege het haar en eindig bij de punten.

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner is een hydraterende conditioner voor droog of beschadigd haar. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Gebruik dagelijks. CODE

CODE

5194550

5195550

I NHOU D

I NH O U D

295 ml

295 ml

LAVENDER MINT DAILY SHAMPOO CODE

Lavender Mint Daily Shampoo reinigt en versterkt het haar. Geschikt voor ieder haartype. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Gebruik dagelijks.

LAVENDER MINT DAILY CONDITIONER CODE

5191550

5192550

I N HOU D

I NH O U D

295 ml

295 ml

LAVENDER VOLUME SHAMPOO CODE 5100500

I NHOU D 236 ml

73

Lavender Volume Shampoo reinigt en verzorgt fijn haar op milde wijze. De toegevoegde plantenextracten, vitamines en etherische oliën verwijderen vuil en geven het haar volume. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Gebruik dagelijks.

LAVENDER VOLUME CONDITIONER CODE 5102500

I NH O U D 236 ml

Lavender Mint Daily Conditioner is een versterkende conditioner en geschikt voor ieder haartype. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Gebruik dagelijks.

Lavender Volume Conditioner voedt fijn haar op milde wijze en is de perfecte aanvulling op de Lavender Volume Shampoo. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Gebruik dagelijks.


PROVENCE COLLECTION

De Young Living Provence Collection is exclusief verkrijgbaar in Europa. De producten in deze collectie bevatten ingrediĂŤnten die op onze boerderij in Simiane-la-Rotonde, Frankrijk, geproduceerd worden volgens ons Seed to Seal proces. Houd er rekening mee dat deze producten seizoensgebonden zijn. De beschikbaarheid is afhankelijk van het weer, de staat van de grond en andere factoren. Als een product uitverkocht is, kan het zijn dat het product niet beschikbaar is tot de volgende oogst.

74


CLARY SAGE FLORAL WATER C ODE

CODE

503606

503706

INHOUD 120 ml

Clary Sage Floral Water is afkomstig van onze boerderij in Simiane-la-Rotonde. Gebruik dit water om de huid te reinigen of als geurboost gedurende de dag.

LAVENDER FLORAL WATER CODE

CODE

502806

502906

INHOUD (NAVULLING)

I NH O U D

INHOUD (NAVULLING)

250 ml

120 ml

250 ml

ROSEMARY FLORAL WATER

Dit verfrissende water ruikt heerlijk en is zeer effectief bij gebruik op het haar.

LAVENDER ESSENTIAL WATER

C ODE

CODE

CODE

503406

503506

503106

I NH O UD

INHOUD (NAVULLING)

I NH O U D (NAVULLING)

120 ml

250 ml

250 ml

LAVENDER HONEY CODE 22170

I NHOU D 500 g

LAVENDER DRY FLOWERS C O DE

CODE

504006

504406

I NHOUD

IN HOU D

100 g

250 g

C O DE 504506

I NHOUD 500 g

75

Haal de Provence in huis met onze Young Living Lavender Honey! De romige textuur en lichte bloemensmaak zijn een heerlijke toevoeging aan een kop warme thee, bakwaren of hartige gerechten. Voeg een lepel toe aan saladedressing of combineer met feta en blauwe kaas.

Deze gedroogde lavendelbloemen van onze boerderij in de Franse Provence zijn perfect voor potpourri, het maken van geurzakjes of voor bruiloften als vervanging van rijst.

NICOLAS DIFFUSER CODE 504206

PAPIEREN FILTERS (5 STUKS)

LAVENDER EINKORN PILLOW CODE

CODE

504606

504806

NE K K U S S E N

RECHTHOEKIG

Lavender Floral Water is uitermate geschikt voor de vette, problematische huid.

Lavender Essential Water bevat alle aromatische moleculen van lavendelolie en bloemwater. Als deze twee gecombineerd worden, ontstaat er een unieke geur.

Deze verstuiver gebruikt geen elektriciteit! De Nicolas Diffuser is goedkoop en milieuvriendelijk. Gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en makkelijk mee te nemen.

Dit handige kussen bevat eenkoornschil en is gevuld met lavendel. Geniet tijdens het reizen van de subtiele, ontspannende geur van lavendel.


G a ry ’s Tr u e G r i t

EINKORN GRANOLA Deze granola, met Dried Ningxia Wolfberries, is perfect voor onderweg!

76


GEZOND & FIT Welzijn begint van binnen. Onze Gezond & fit lijn bestaat uit producten op basis van etherische olie die welzijn ondersteunen. Bereik meer met goede voeding en geniet van supplementen die je smaakpapillen prikkelen!NINGXIA RED Het noordwesten van China, ook bekend als Ningxia, staat al ruim 700 jaar bekend voor de productie van wolfsbessen. Wolfsbessen, ook wel gojibessen genoemd, zijn rijk aan voedingsstoffen. NingXia Red is ontworpen om lichaam en geest te revitaliseren Deze heerlijke drank bevat etherische oliĂŤn, Ningxia wolfsbespuree, pruimen-, aronia-, kersen-, bosbessen- en granaatappelsap en -extracten.


NINGXIA DRIED WOLFBERRIES CODE 636008

Ningxia Dried Wolfberries zijn heerlijk als snack, in een smoothie of met yoghurt en cornflakes. Ze voegen smaak en textuur toe en ondersteunen je gezondheid.

NINGXIA NITRO CODE 306408

I NH O U D 14 x 20 ml

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

GEBRUIKSAANW IJZING |

Eet naar wens 4 eetlepels. Voeg toe aan bakwaren, ontbijtgranen, salades, snacks.

C ODE

CODE

3045560

3046560

Onze NingXia Red fruitdrank bevat Ningxia wolfsbessenpuree, bosbessen-, aronia-, kersen-, granaatappel- en pruimensap, stevia-extract, druivenpitextract, vanilleextract, sinaasappel, yuzu, citroen en mandarijn.

I NHOUD

IN HOU D

GE B R UIKS AANWIJ Z ING |

6 x 750 ml

8 x 750 ml

NINGXIA RED C ODE

CODE

3042560

3044560

I NHOUD

IN HOU D

2 x 750 ml

4 x 750 ml

CODE

Drink 2 keer per dag 60 ml.

CODE CODE

3526560

I NH O UD

IN HOU D

30 x 60 ml

60 x 60 ml

3523560

I NH O UD

Twee flessen NingXia Red (750 ml) en 30 singles.

4710560

NINGXIA ZYNG

C ODE

C ODE

Drink direct uit de tube of mix met 60-120 ml NingXia Red of 120 ml water.

NINGXIA RED COMBO PACK

NINGXIA RED SINGLES 3525560

NingXia Nitro bevat een unieke melange van etherische oliën en plantaardige ingrediënten en is ontworpen om fitness en alertheid te ondersteunen. Bevat een mix van natuurlijke cafeïne en D-Ribose.

3071521

I NH O U D x 12

Deze singles zijn handig voor onderweg en zijn net zo krachtig als NingXia Red. Stop er eentje in je handtas, rugzak of sporttas. Verkrijgbaar in dozen van 30, 60 of 90 stuks.

Behoefte aan energie? Drink dan NingXia Zyng! Deze koolzuurhoudende drank geeft je een energieboost en bevat zwarte peper, limoen, wolfsbessenpuree en witte theeextract. Niacin zorgt ervoor dat je je minder moe voelt. GEBRUIKSAANW IJZING |

Drink naar wens een blikje.

Gekoeld serveren.

90 x 60 ml

Raadpleeg altijd het etiket voor gebruiksaanwijzingen. De daadwerkelijke verpakkingen wijken mogelijk af van de afbeeldingen in deze catalogus.

80


SLIQUE

Met Slique - boordevol exotische ingrediënten en krachtige etherische oliën - geniet je op een makkelijke manier van een gezonder, gelukkiger leven! Slique producten kunnen, in combinatie met het juiste dieet en lichamelijke inspanning, je helpen een gezond gewicht te behouden.

SLIQUE BARS CODE 5024521

I NHOU D x6

SLIQUE TEA CODE 4572523

I NHOU D x 25

81

Slique Bars bevatten exotisch fruit en noten en zijn een perfecte, vullende snack. G E BR UIKS AANWIJ ZING |

Neem voor of tussen maaltijden door een Slique bar en drink 340 ml water om je honger te stillen.

Slique Tea is een exotische drank met wierookpoeder en andere natuurlijke ingrediënten die een gezond gewicht ondersteunen. GE BR UIKS AANWIJZING |

Kook water. Voeg een theezakje toe aan 230 ml water. Laat minimaal 3 minuten trekken.

SLIQUE ESSENCE CODE 458608

I NH O U D 15 ml

Slique Essence bestaat uit krachtige etherische oliën en stevia-extract. Kan gebruikt worden in combinatie met andere Slique producten. INGREDIËNT EN |

Grapefruit, mandarijn, citroen, groene munt, ocotea, stevia-extract


SUPPLEMENTEN Vitamines en mineralen zijn een belangrijk onderdeel van een gezond dieet. Voedsel bevat helaas niet altijd voldoende vitamines en mineralen. Onze supplementen bevatten vitamines en mineralen en krachtige etherische oliĂŤn, ontwikkeld om je gezondheid te ondersteunen.


De 5-Day Nutritive Cleanse reinigt het lichaam op milde, effectieve wijze en verbetert de algehele gezondheid. Deze set bevat NingXia Red, Balance Complete en

5-DAY NUTRITIVE CLEANSE CODE 489008

BALANCE COMPLETE CODE 329208

I NH O U D 750 g

GEBRUIKSAAN WIJZ IN G |

Voeg 2 lepels toe aan 230 ml koud water of melk. Goed mengen. Voeg fruit of Plus olie toe voor extra smaak.

Digest & Cleanse. G E B R UIKS AANWIJ ZING |

Balance Complete is een maaltijdvervanger op basis van superfoods. V-Fiber geeft energie, reinigt het lichaam en bevat maar liefst 11 gram vezels per portie.

Raadpleeg het etiket voor

meer informatie.

BLM bevat balsemden uit Idaho en kruidnagel, MSN en glucosamine en collageen.

BLM CODE 323408

I NHOU D x 90

GE B R UIKS AANWIJ Z ING |

Bij een gewicht van 54 kilo of minder: 3 keer per dag 1 softgel. 55 tot 90 kilo: 4 keer per dag 1 softgel. Meer dan 90 kilo: 5 keer per dag 1 softgel.

COMFORTONE CODE 320408

I NH O U D x 150

ComforTone bevat een unieke combinatie van kruiden en oliën zoals pepermunt en gember. Ontworpen om een gezonde spijsvertering te stimuleren. ComforTone ondersteunt de darmgezondheid en het natuurlijke vermogen om optimaal te functioneren. GEBRUIKSAANW IJZING |

Neem 3 keer per dag 1 softgel. Drink minimaal 1,8 liter water voor het beste resultaat.

DETOXZYME CODE 320308

I NHOU D x 180

Detoxzyme bevat plantaardige enzymen die de spijsvertering, ontgiftiging en reiniging van het lichaam ondersteunen. Detoxzyme helpt een normale werking van de spijsvertering te behouden. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

DIGEST & CLEANSE CODE 329308

I NH O U D x 30

GEBRUIKSAANW IJZ IN G | Neem 1-3 keer per dag, 30-60 minuten voor het eten 1 softgel met water.

Neem

3 keer per dag tussen maaltijden door 2 softgels of zoals gewenst. Dit product kan gebruikt worden in combinatie met cleansing- of detoxprogramma's.

ESSENTIALZYME CODE 327208

I N HOU D x 90

83

Essentialzyme bevat anijs, venkel, pepermunt, dragon en kruidnagel. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Neem één uur voor de maaltijd 1-3 softgels.

Digest & Cleanse bevat pepermunt, karwij, gember, venkel en anijs. Ontworpen om de spijsvertering te stimuleren en ondersteunen. De softgels bevatten een optimale hoeveelheid.

ESSENTIALZYMES-4 CODE 464508

I NH O U D x 120

Essentialzymes-4 is een enzymecomplex. Bevat dierlijke en plantaardige enzymen. GEBRUIKSAAN WIJZ IN G

| Neem 2 keer per dag, bij de

maaltijd, 2 softgels.


ICP CODE 320808

I NHOU D 227 g

JUVAPOWER CODE 327608

I N HOU D 226 g

LIFE 9 CODE 18361

I N HOU D x 30

ICP bevat lipase, protease en fytase en is verrijkt met venkel, anijs, dragon, gember, citroengras en rozemarijn. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Neem dagelijks 2 theelepels met 230 ml water of sap. Neem 3 keer per dag als aanvulling op een cleansing of proteïnerijk dieet. Voeg toe aan wortelsap, appelsap of een smoothie.

JuvaPower is een groentecomplex. Bevat anijs en venkel voor optimale ondersteuning. GE B R UIKS AANWIJ Z ING |

Strooi 1 eetlepel over de maaltijd (gebakken aardappels, salade, rijst of eieren) of voeg toe aan 120-230 ml water, rijstmelk of amandelmelk. Niet bedoeld als vervanging van maaltijden. Gebruik 3 keer per dag voor een optimaal resultaat.

Life 9 bevat 9 goedaardige bacteriestammen die van groot belang zijn voor een gezond lichaam. Dit supplement bevat 17 miljard levende culturen in 9 verschillende bacteriestammen. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Neem dagelijks na het avondeten, of wanneer gewenst, 1 capsule.

MEGACAL CODE 328008

I N HOU D 450 g

Met calcium om gezonde botten te ondersteunen en magnesium om het zenuwstelsel een handje te helpen. Bevat citroen, mangaan en vitamine C.

INNER DEFENSE CODE 329508

I NH O U D x 30

JUVASPICE CODE 3279500

I NH O U D 113 g

Inner Defense bevat onze unieke Thieves melange. Deze melange is rijk aan thymol, carvacrol en eugenol. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Neem iedere ochtend 1 softgel of 3-5 keer per dag bij stress. Gebruik voor het beste resultaat acht uur na het innemen van een softgel.

JuvaSpice is een heerlijke mix van rijstzaadzemelen, spinazie, tomatenvlokken, rode bietenpeoder en lijnzaad. Voeg toe aan gerechten voor een heerlijke smaak. Bevat venkel en anijs. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Neem 1 keer per dag, of naar wens, 1 theelepel.

LONGEVITY SOFTGELS CODE 328908

I NH O U D x 30

MULTIGREENS CODE 324808

I NH O U D x 120

Longevity Softgels bevatten sinaasappel, tijm, kruidnael en wierook. Ideaal om een gezonde levensstijl te ondersteunen. Geschikt voor vegetariërs. GEBRUIKSAANWIJZ IN G | Neem één keer per dag 1 softgel bij de maaltijd of zoals gewenst.

MultiGreens bestaat uit een mix van groentes, bijenpollen en etherische oliën. Ondersteunt de gezonde werking van de lever. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

2 keer per dag 3 softgels.

G E B R UIKS AANWIJ ZING |

Gebruik dagelijks. Voeg 1 theelepel toe aan 250 ml water en neem één uur voor de maaltijd of het slapen gaan in.

84

Neem


OMEGAGIZE 3 CODE 309708

I NHOU D x 120

OmegaGize3 is rijk aan omega-3 en vitamine E. Vitamine D draagt bij aan de goede werking van het immuunsysteem. EPA en DHA (omega-3) ondersteunen het hart.

SULFURZYME CODE 3243521

I NH O U D x 120

GE B R UIKS AANWIJ ZING |

GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Neem 2 keer per dag 2 softgels of naar wens.

SUPER C CODE 324208

I N HOU D x 120

Super C voorziet het lichaam van vitamine C om het immuunsysteem te ondersteunen tijdens en na intensieve lichamelijke inspanning en om vermoeidheid tegen te gaan.

Sulfurzyme voedt het lichaam met zwavel en is een natuurlijke bron van MSM, een bestanddeel dat van nature voorkomt in tomaten, melk en snijbiet. Bevat Ningxia wolfsbessen.

Neem 2 keer per dag, één uur voor de maaltijd, 2 softgels.

SUPER CAL CODE 3244500

I NH O U D x 120

Super Cal bevat calcium voor gezonde botten en tanden en magnesium om je energie op peil te houden en het zenuwstelsel te ondersteunen. Zink helpt het immuunsysteem.

GE BR UIKS AANWIJ Z ING |

GEBRUIKSAAN WIJZ IN G |

Neem dagelijks 1 tablet.

Neem voor de maaltijd 2 softgels of naar wens.

ACCESSOIRES BLENDER BOTTLE C O DE (GR OEN ) 4609

C ODE (PAAR S) 4622

Neem je shakes overal mee naar toe in deze handige beker. Inhoud: 400 ml.

HYDROGIZE WATER BOTTLE C O D E ( I VO O R ) 577708

C O D E ( PA A R S ) 577508

85

Het is belangrijk om veel water te drinken. Water is noodzakelijk voor gezonde botten, tanden en organen. Blijf altijd en overal gehydrateerd met de Hydrogize Water Bottle. De fles maakt gebruik van elektrolyse waardoor het water meer waterstof bevat. Inhoud: 400 ml.


GEZONDE VOEDING

We bieden gezondere opties voor elk aspect van het leven, dus ook op het gebied van voeding. Met onze eenkoornproducten kun je genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft.

Gary's True Grit Einkorn Flakes hebben een natuurlijke zoete smaak en blijven krokant, ook in melk.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLAKES

GE B R UIKS AANWIJZING |

CODE

Doe de ontbijtgranen in een kom en voeg melk toe.

24360

I NHOU D 369 g

Wil je de dag goed beginnen of ben je op zoek naar een gezond tussendoortje? Neem dan Einkorn Granola, geschikt voor het hele gezin!

CODE 5751500

GE B R UIKS AANWIJZING

I NHOU D

| Eet als tussendoortje of voeg toe

340 g

aan een warm of koud ontbijt. Ook heerlijk bij yoghurt.

Volg het recept op de verpakking.

5043500

I NH O U D

GARY’S TRUE GRIT EINKORN ROTINI PASTA CODE 5750500

I NH O U D

Gary's True Grit Einkorn Rotini Pasta is een heerlijke pasta die de goede eigenschappen van eenkoorn bevat. Met deze pasta zet je in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel. Met Einkorn Rotini profiteert je gezin op een smakelijke manier van de voordelen van eenkoorn.

250 g

Wolfberry Crisp Bars zijn natuurlijk gezoete repen met een hoog proteïnegehalte. Ze bevatten amandelen, soja, wolfsbessen en pompoenzaad.

WOLFBERRY CRISP BARS CODE 631508

x6

CODE

GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

907 g

GARY’S TRUE GRIT EINKORN GRANOLA

I NHOU D

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLOUR

Gary's True Grit Einkorn Flour is gemalen eenkoorngraan en is klaar voor gebruik.

G E BR UIKS AANWIJ ZING |

Neem een reep voor een

proteïneboost.

86SCHOONHEID Onze schoonheidsproducten verzorgen, hydrateren en verzachten de huid. Verwen je huid met de kracht van etherische oliĂŤn!


Savvy

MINERALS Met Savvy Minerals by Young Living voel je je goed zonder consessies te hoeven doen. Met deze producten, op basis van mineralen en natuurlijke ingrediĂŤnten, hoef je geen afstand te nemen van je principes. Er zijn vele teints en kleuren beschikbaar, er is dus altijd wel een product dat bij je past.


Passionate

I Do Believe You’re Blushin’

Smashing

Crowned All Over

Summer Loved

BLUSH

BRONZER

Ga voor een natuurlijke blos met Savvy Minerals Blush. Van natuurlijk tot dramatisch; met deze drie flatterende teints creeër je elke gewenst look.

Gebruik Savvy Minerals Bronzer voor een zongebruinde huid. Deze poeder op basis van mineralen geeft de huid een gezonde, natuurlijke glans.

I DO BELIEVE YOU’RE BLUSHIN’ – 503

CROWNED ALL OVER – 500

PASSIONATE – 502

SUMMER LOVED – 501

CODE

CO D E

CODE

C ODE

22526

22490

22495

22492

SMASHING – 504 CODE 22525

Cool No. 1

Cool No. 2

Cool No. 3

Warm No. 1

Dark No. 1

Dark No. 2

Dark No. 3

Dark No. 4

Warm No. 2

Warm No. 3

FOUNDATION POWDER Ga voor een prachtige huid die de hele dag straalt met Savvy Minerals Foundation. De lichtgewicht textuur en opbouwende formule geven de huid een natuurlijke, stralende finish.

COOL NO. 1 – 100

COOL NO. 2 – 101

COOL NO. 3 – 102

WARM NO. 1 – 200

WARM NO. 2 – 201

CODE

CO D E

CODE

CODE

C O DE

22508

22509

22510

22505

22506

WARM NO. 3 – 202

DARK NO. 1 – 300

DARK NO. 2 – 301

DARK NO. 3 – 302

DARK NO. 4 – 303

CODE

CO D E

CODE

CODE

C O DE

22507

22511

22512

22513

22514

Raadpleeg altijd het etiket voor gebruiksaanwijzingen. De daadwerkelijke verpakkingen wijken mogelijk af van de afbeeldingen in deze catalogus.

90


Diamond Dust

VEIL – DIAMOND DUST – 505

Jet Setter

EYELINER – JET SETTER – 408

Multitasker

MULTITASKER – 409

CODE

CODE

CODE

22524

22504

22523

Savvy Minerals Veil Powder maakt de huid zacht en egaal, absorbeert olie en geeft een schitterende finish. Gebruik alleen de poeder of combineer met een foundation.

Leg de nadruk op je ogen met Savvy Minerals Eyeliner. Subtiel of dramatisch, de keuze is aan jou. Van een zwoele smokey eye tot een strakke lijn; alles is mogelijk dankzij de handige formule en opbouwende kleur.

Best Kept Secret

Residual

Determined

Wanderlust

Spoiled

Crushin’

Diffused

Unscripted

Savvy Minerals MultiTasker kan gebruikt worden als wenkbrauwvuller, oogschaduw of eyeliner. Het product blijft de hele dag goed zitten.

EYESHADOW Savvy Minerals Eyeshadow is verkrijgbaar in verschillende veelzijdig en zeer gepigmenteerde kleuren. De oogschaduw blijft de hele dag goed zitten, zodat je je de hele dag op je mooist voelt.

BEST KEPT SECRET – 400 CODE

CO DE

22499

22500

DETERMINED – 405

WANDERLUST – 402

CODE

CO DE

22497

22503

SPOILED – 403

CRUSHIN’ – 404

BRUSH SET

CODE

CO DE

CODE

22502

22498

21257

DIFFUSED – 406

91

RESIDUAL – 401

UNSCRIPTED – 407

CODE

CO DE

22496

22556

De Savvy Minerals Brush Set bestaat uit vijf kwasten van hoge kwaliteit die ontworpen zijn om een optimale hoeveelheid product vast te houden en om make-up op een eenvoudige manier aan te brengen. Deze zachte kwasten zijn gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels en verpakt in een handige opbergetui.


Tips en trucs voor het contouren van het gezicht Altijd al willen weten hoe professionele visagisten make-up aanbrengen? Met deze tips en tips weet je in een mum van tijd hoe je je gezicht contourt.

Breng foundation aan.

Gebruik een contour- of blushkwast om bronzer op je jukbeenderen aan te brengen. Begin op het midden van de wang en veeg in de richting van de bovenkant van het oor.

Breng bronzer aan langs de haarlijn - focus op de slapen - en op de kaaklijn om vorm en dimensie te creeĂŤren. Maak je neus sprekender door de zijkanten en het topje te contouren.

Zorg voor contrast met foundation die een tint lichter is dan je normale kleur of met een highlighter. Breng aan op het midden van het voorhoofd, onder de ogen, op het uitstekende deel van de jukbeenderen, de cupidoboog en het midden van de neus en kin.

Gebruik een schone kwast om de bronzer en foundation voorzichtig te vervagen en scherpe, onnatuurlijke lijnen te verwijderen.

Maak de look af met een dun laagje blush voor een natuurlijke blos.


Abundant

Embrace

Daydream

On a Whim

Wish

Uptown Girl

LIP GLOSS

LIPSTICK

Savvy Minerals Lip Gloss verzorgt en verzacht de lippen en voegt glans en kleur toe. Bevat geen synthetische kleurstoffen, alleen natuurlijke ingrediënten.

Savvy Minerals Lipstick bevat geen synthetische kleurstoffen, is verkrijgbaar in enkele mooie, diepe kleuren en is makkelijk aan te brengen. De perfecte lippenstift voor iedere dag!

ABUNDANT – 600

DAYDREAM – 602

EMBRACE – 601

ON A WHIM – 603

CODE

CO D E

CODE

CODE

22517

22515

22519

22567

WISH – 604

22522

I N HO UD 59 ml

Laat je make-up stralen en werk oneffenheden weg met Savvy Minerals Misting Spray. Deze spray, met natuurlijke ingrediënten, is de perfecte toevoeging op deze make-uplijn. Gebruik deze spray op kwasten om kleuren nog beter tot hun recht te laten komen.

93

CODE

CODE

22520

22521

MASCARA

MISTING SPRAY – 506 CO D E

UPTOWN GIRL – 605

CODE 24331

Kies voor een natuurlijke mascara die niet klontert en de hele dag mooi blijft. Deze mascara bevat lavendelolie en is vrij van parabenen, ftalaten, petrochemicaliën, bismut, talk, kleurstoffen en synthetische kleur- en geurstoffen. Je kunt deze mascara dus met een gerust hart gebruiken.


Optimale controle SAVVY MINERALS MISTING SPRAY #22522

Met Savvy Minerals by Young Living Misting Spray breng je make-up mooi aan. Deze spray bevat lavendel, cederhout, roos en geranium, maar geen parabenen of ftalaten. Blijft de hele dag mooi zitten en laat je huid stralen.

HOE GEBRUIK IK D E Z E S P R AY ?

Spray 2-3 keer op de kwast voordat je het product aanbrengt. Je foundation ziet er nog mooier uit, eyeliner blijft langer goed zitten en je oogschaduw en blush komen echt tot leven. T I P : gebruik het product dat in het deksel overblijft op je kwast.

94


ART

Ons ART Skin Care System is zorgvuldig samengesteld en reinigt, egaliseert en hydrateert je huid op een veilige en effectieve manier.

HUIDVERZORGING

ETHERISCHE OLIE VOORDELEN

GESCHIKT VOOR

Frankincense

Hydrateert en verzacht

Ieder huidtype

Lavender

Verzacht en verzorgt

Ieder huidtype

Wil je etherische olie gebruiken in

Royal Hawaiian Verzacht en hydrateert Sandalwood

Ieder huidtype

Rose Verzacht, verzorgt en hydrateert

Ieder huidtype

op talloze manieren reageren op

Tea Tree

Reinigt en zuivert

Vette huid

etherische olie, daarom hebben we de

Geranium

Reinigt

Vette huid

meest gebruikelijke toepassingen op

Myrrh

Hydrateert diep

Droge huid

Patchouli

Verzacht en hydrateert

Droge huid

je schoonheidsroutine, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Iedere huid is anders en de huid kan

een rijtje gezet.


ART CREME MASQUE CODE 5173

I N HOU D 30 ml

ART Creme Masque is geformuleerd om de huid diep te hydrateren. Bevat hyaluronzuur en pure etherische oliën. Aanvullende plantaardige ingrediënten maken de huid strakker en laten de huid er jonger uitzien. Geschikt voor ieder huidtype. G E BR UIKS AANWIJ ZING |

ART GENTLE CLEANSER CODE 5361550

I NH O U D

ART Gentle Cleanser vormt een zachte schuim die onzuiverheden verwijder. Je gezicht voelt schoon aan en straalt. GEBRUIKSAANW IJZ IN G |

Maak handen vochtig. Breng aan op het gezicht en de hals, gebruik ronddraaiende bewegingen.

100 ml

Was en droog het gezicht. Breng het masker aan. Laat 20 minuten intrekken. Veeg het gezicht schoon met een vochtige handdoek.

ART LIGHT MOISTURISER CODE 5362550

I N HOU D 30 ml

ART RENEWAL SERUM CODE 5175

I NHOU D 20 ml

ART Light Moisturiser helpt je huid te hydrateren en gehydrateerd te houden. Bevat etherische oliën en natuurlijke ingrediënten die je huid zijdezacht maken. GE B R UIKS AANWIJ ZING |

Breng aan na het reinigen van de huid van het gezicht en de hals. Gebruik in de ochtend of naar wens.

ART Renewal Serum bestaat uit een complexe mix van exotische orchideeën en etherische oliën. Deze mix kalmeert en beschermt de meest gevoelige delen van het gezicht. Het serum is ontwikkeld om de huid diep te voeden en hydrateren en om de huid er jonger uit te laten zien. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Was het gezicht. Breng het serum 2 keer per dag aan en laat intrekken. Gebruik daarna, voor het beste resultaat, een vochtinbrengende crème van Young Living.

ART SKIN CARE SYSTEM CODE 5363550

ART REFRESHING TONER CODE 5360550

I NH O U D 120 ml

ART Refreshing Toner verwijdert op milde wijze oneffenheden, zonder de huid uit te drogen. De perfecte mix van etherische oliën helpt de pH-waarde van je huid in balans te houden, terwijl je gezicht schoon, geëgaliseerd en verfrist is. GEBRUIKSAANW IJZIN G |

Veeg de toner met een wattenschijfje na het reinigen over het gezicht en de hals. Gebruik 's ochtends en 's avonds, indien nodig.

Sheerlumé bevat een geavanceerde formule gebaseerd op planten uit de Alpen en pure etherische oliën die de teint van de huid in

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM CODE 4833500

I NH O U D 30 ml

balans brengt. GEBRUIKSAANW IJZING |

Breng een dunne laag aan op de schone huid. Gebruik in de ochtend en avond, met of zonder een hydraterende crème van Young Living.

ART Skin Care System van Young Living reinigt, egaliseert en hydrateert het gezicht op een veilige en effectieve manier. Dat is de schoonheid van ART! GE BR UIKS AANW IJZING

| Raadpleeg het etiket voor meer

informatie.

96


GEZICHT De huidverzorgingsproducten van Young Living bevatten plantaardige ingrediënten en etherische oliën om het uiterlijk van je huid te ondersteunen. We hebben producten ontwikkeld voor ieder huidtype. Al onze producten zijn zorgvuldig samengesteld om de huid te verzorgen.

BOSWELLIA WRINKLE CREAM CODE 5141500

I NHOU D 57 g

GRAPEFRUIT LIP BALM CODE 517808

Boswellia Wrinkle Cream bevat wierook en sandelhout. Deze oliën hydrateren de huid, verminderen fijne lijntjes en zorgen ervoor dat de huid minder glanst. G E B R UIKS AANWIJ ZING |

Na het reinigen en egaliseren van de huid aanbrengen op het gezicht en de hals.

Deze lippenbalsem - met grapefruit, wolfsbessenzaadolie en antioxidanten - hydrateert de lippen en houdt ze soepel. GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Naar wens

op de lippen aanbrengen.

CINNAMINT LIP BALM CODE

GEBRUIKSAANW IJZIN G |

I NH O U D

op de lippen aanbrengen.

LAVENDER LIP BALM CODE

4,2 g

C ODE I NHOU D 113 ml

97

GE BR UIKS AANWIJ ZING |

Breng 2-3 pompjes aan in je handpalm en wrijf in op het gezicht om make-up te verwijderen. Was je gezicht met warm water.

Lavender Lip Balm verzacht droge lippen met de kracht van lavendel, jojoba-olie en vitamine E. GEBRUIKSAANW IJZI N G |

Naar wens

op de lippen aanbrengen.

520308

I NH O U D

24465

Naar wens

4,2 g

4,2 g

Zeg nee tegen ruwe cleansers! Mirah Luminous Cleansing Oil bevat 10 etherische oliën, waaronder roos en ylang ylang, en 10 hydraterende oliën zoals jojoba en argan. Deze olie is zacht voor de huid en tast de natuurlijke oliën van de huid niet aan.

soepel en zacht.

515008

I N HOU D

MIRAH LUMINOUS CLEANSING OIL

Hydrateer en bescherm je lippen met deze lippenbalsem. Cinnamint Lip Balm bevat kaneelschors en pepermunt en houdt de lippen

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH CODE 5136500

I NH O U D 118 ml

Deze zachte, zeepvrije gezichtsreiniger reinigt de huid op een milde wijze. Natuurlijke oliën blijven achter op de huid. Bevat MSN en lavendel voor een soepele huid. GEBRUIKSAANW IJ Z IN G |

Gebruik warm water en breng met ronddraaiende bewegingen aan op het gezicht en de hals. Was vervolgens grondig met water. Gebruik dagelijks.


Sandalwood Moisture Cream is een hydraterende vochtinbrenger die etherische oliën bevat.

SANDALWOOD MOISTURE CREAM CODE

GE B R UIKSAANW IJZING

| Breng aan op het gezicht of

514808

I N HOU D

waar gewenst. Gebruik dagelijks na het reinigen en egaliseren van het gezicht.

113 g

SATIN FACIAL SCRUB, MINT CODE 3735500

I N HOU D 57 g

SHUTRAN SHAVE CREAM CODE 515708

I N HOU D 70 g

WOLFBERRY EYE CREAM CODE 5145

I N HOU D 14,1 g

Satin Facial Scrub Mint is een exfoliant op waterbasis. Bevat jojobaolie, mangoboter, MSN, aloë en pepermunt. Minimaliseert de poriën en laat doffe huid stralen. GE B R UIKS AANWIJ Z ING |

Gebruik warm water en breng met ronddraaiende bewegingen aan op het gezicht en de hals. Gebruik naar wens.

Met Shutran Shave Cream, op basis van etherische oliën en hydraterende plantenextracten, wordt scheren een fluitje van een cent. De crème bevat palm-, druivenpit- en olijfolie, vitame E-complex, mango- en cacaoboter. GE B R UIKS AANWIJ ZING | Maak de huid nat. Breng een dunne laag crème aan. Scheer en spoel het scheermesje na iedere haal. Was het gezicht met water.

Wolfberry Eye Cream is een natuurlijke, op water gebaseerde moisturiser. Deze crème bevat wolfsbessenzaadolie en verzacht en verzorgt vermoeide ogen. Zorgt ervoor dat fijne lijntjes minder zichtbaar worden. G EB R UIKS AANWIJ ZING |

Reinig het gezicht. Breng aan op de huid onder de ogen. 's Avonds gebruiken.

98


DEEL DE YL LEVENSSTIJL

We hebben ruim 20 jaar gewijd aan de ontwikkeling van schoonmaakproducten, verzorgingsproducten en oliĂŤn die lichaam en geest versterken. We zijn trots op deze producten en de manier waarop ze je ondersteunen in elk aspect van je leven. We zijn trouw aan ons Seed to Seal proces, omdat het ons helpt ons doel te bereiken: jou voorzien van talloze manieren om meer welzijn en overvloed te bereiken. Deel Young Living met anderen zodat ook zij kunnen profiteren van de voordelen van onze oliĂŤn en producten. Bijkomend voordeel: jij kunt financieel onafhankelijk worden.WAAROM LID WORDEN VAN Young Living?

Als je lid wordt van Young Living, word je lid van een wereldwijde gemeenschap van mensen die een passie hebben voor natuurlijke producten en alternatieven voor schadelijke producten. Als lid leer je niet alleen onze oliën en producten kennen, je: •

ontvangt 24 procent korting op de retailprijzen van alle producten: Profiteer van deze korting om meer producten te ontdekken en delen met mensen om je heen.

kunt deelnemen aan ons compensatieplan: Deel onze producten en verdien commissies en bonussen. Ons compensatieplan is royaler dan andere plannen in de industrie!

kunt je inschrijven voor het Essential Rewards programma: Je favoriete producten worden niet alleen automatisch geleverd iedere maand, maar je ontvangt ook nog eens punten die je kunt inwisselen voor gratis producten! Je hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen die iedere maand herhaald wordt. Daarnaast ontvang je korting op verzendkosten, word je beloond met cadeau's en kun je in aanmerking komen voor exclusieve bonussen en aanbiedingen.wordt erkend voor je harde werk en inzet: Elk jaar organiseren we verschillende evenementen op prachtige locaties over de hele wereld. Deze evenementen zijn bedoeld om leden te belonen voor hun harde werk en inzet. Daarnaast worden leden die een hogere rang behalen erkend tijdens onze International Grand Convention.

101


ESSENTIAL REWARDS Meld je aan voor Essential Rewards en ontvang automatisch iedere maand je bestelling! Je verdient punten die je in kunt wisselen voor gratis producten en je ontvangt korting op verzendkosten, bonussen en exclusieve beloningen. Loop deze voordelen en bonussen niet mis, schrijf je vandaag nog in! Ga naar YoungLiving.com voor meer informatie.

VOORDELEN VOOR LEDEN: •

Priorityverzending

Lagere verzendkosten

Tot wel 25% in Essential Rewards punten die gebruikt kunnen worden bij toekomstige bestellingen

De vrijheid om je bestellingen te allen tijde te wijzigen of annuleren

1–3 maanden: 10 procent

4-24 maanden: 20 procent

Korting op exclusieve pakketten

25 maanden of meer: 25 procent

Exclusieve bonussen, zoals de Rising Star Team Bonus

Exclusieve cadeau's na 3, 6, 9 en 12 maanden van ononderbroken deelname

NINGXIA RED ESSENTIAL REWARDS KIT CODE

NingXia Red x 4 (750 ml)

489308

NingXia Red Singles (60 ml), 30 stuks

THIEVES ESSENTIAL REWARDS KIT CODE

Thieves (15 ml)

369708

Thieves AromaBright Toothpaste

Thieves Mouthwash

Thieves Foaming Hand Soap x 2 (236,5 ml)

Thieves Spray x 2

Thieves Household Cleaner x 2 (426 ml)

Thieves Waterless Hand Purifier x 2 (29,35 g)

102


Ga voor succes met een Young Living

STARTERKIT! Onze starterkits bevatten niet alleen zakelijk materiaal voor de opbouw van een bedrijf, maar ook productmonsters om te delen. Gebruik deze kits om mensen om je heen op een handige manier kennis te laten maken met Young Living producten en de YL levensstijl. Bestel een starterkit en profiteer van talloze voordelen, waaronder: •

24% korting op groothandelprijzen

De mogelijkheid om commissies en bonussen te verdienen

De mogelijkheid om deel te nemen aan Essential Rewards

De mogelijkheid om anderen te helpen met het ontdekken van welzijn en vrijheid

Plaats nu een bestelling op YoungLiving.com!

PREMIUM STARTERKIT MET ARIA C O DE (N L ) 546514

103

1 x Premium Essential Oils Collection

Basisstarterkit:

1 x Orange+ (5 ml)

1 x Aria Diffuser

Marketingmateriaal

10 x Sample Oil Bottles

1 x catalogus

1 x Stress Away (5 ml)

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler


PREMIUM STARTERKIT MET DEWDROP C ODE (N L ) 546314

1 x Premium Essential Oils Collection

Marketingmateriaal

10 x Sample Oil Bottles

1 x Dewdrop Diffuser

1 x Stress Away (5 ml)

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x catalogus

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

Basisstarterkit:

1 x Orange+ (5 ml)

PREMIUM STARTERKIT MET NINGXIA CODE 546714

NingXia Red – 2 flessen van 750 ml

Basisstarterkit:

1 x Orange+ (5 ml)

30 x NingXia Red Single (60 ml)

Marketingmateriaal

10 x Sample Oil Bottles

NingXia Nitro

1 x Stress Away (5 ml)

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x catalogus

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

104


PREMIUM STARTERKIT MET THIEVES CODE 546614

1 x Thieves (15 ml)

1 x Thieves Waterless Hand Purifier

1 x Stress Away (5 ml)

1 x Thieves AromaBright Toothpaste

1 x Thieves Laundry Soap

1 x AromaGlide Roller Fitment

1 x Thieves Mouthwash

1 x Thieves Washing Up Liquid

1 x Orange+ (5 ml)

1 x Thieves Household Cleaner

1 x catalogus

10 x Sample Oil Bottles

1 x Thieves Foaming Hand Soap

Basisstarterkit:

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Thieves Spray

Marketingmateriaal

10 x Business Card Sampler

â„¢

BASISSTARTERKIT CODE 546014

105

Marketingmateriaal

1 x Orange+ (5 ml)

1 x Stress Away (5 ml)

10 x Sample Oil Bottles

1 x AromaGlide Roller Fitment

2 x NingXia Red Single (60ml)

10 x Business Card Sampler


HULPMIDDELEN

Het is nu nog makkelijker om meer te leren over ons als bedrijf en onze kwaliteitsbelofte! Van catalogus tot flyer, van folder tot compensatieplan - deze educatieve hulpmiddelen zijn allesomvattend, inspirerend en zeer belangrijk als je een expert op het gebied van Young Living producten wilt worden.

Bevat een overzicht van het compensatieplan en bonussen van Young Living.

COMPENSATION PLAN FLYER C ODE

De Everyday Essentials folder staat in het teken van onze meest populaire oliën en manieren om ze in het dagelijks leven te gebruiken. De folder bevat veel informatie, waaronder een handig overzicht voor het gebruik van singles en melanges.

EVERYDAY ESSENTIALS BROCHURE

472014

CODE

FO RMAAT

492114

x 25

F O R MA AT x 25

en Xia Red

®

NINGXIA RED BROCHURE

die Ningxia Wolfsbeere als eine der üchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und tien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der

perte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem ereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk ert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang ch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

CODE A: NingXia

495214

Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

FOR MAAT Code 495210

x 25

SAVVY MINERALS BROCHURE CODE 24598

FOR MAAT x 25

DISCOVER YOUR YL LIFESTYLE BROCHURE CODE

Ontdek de kracht van de Ningxia wolfsbes met deze prachtige folder. Ideaal voor vergaderingen, bijeenkomsten en om mensen kennis te laten maken met NingXia Red.

Deze brochure bevat tips voor het makkelijk aanbrengen van makeup en vertelt meer over de voordelen van onze natuurlijke makeupproducten. Het is tevens een perfecte handleiding voor onze Savvy Minerals Foundation en andere cosmetica! Van onze producten tot onze Seed to Seal partnerschapsprincipes deze gids van 32 pagina's is de perfecte manier om mensen kennis te laten maken met Young Living.

Van tips over het gebruik van onze geliefde Thieves Household Cleaner tot mondverzorgingsproducten en wasproducten - je vindt alles wat je moet weten over de kracht van Thieves in deze brochure!

THIEVES BROCHURE CODE 349014

F O R MA AT x 25

ART BROCHURE CODE 24579

F O R MA AT x 25

PRODUCT GUIDE CODE

CODE

384914

385014

F O R MA AT

F O R MA AT

x1

x 10

Deze brochure laat stap voor stap zien hoe makkelijk het is om Young Living producten te gebruiken bij je dagelijkse schoonheidsroutine en bevat gedetailleerde uitleg over de voordelen van de producten, tips, verwachte resultaten en veel meer!

De catalogus bevat alle producten van Young Living en gedetailleerde informatie over producten en handige tips.

24688

FOR MAAT x 25

106


INDEX

C

Eucalyptus Radiata

32

Car Vent Diffuser

56

Evening Peace Bath & Shower Gel

70

Cardamom+

40

Everyday Oils

54

Carrot Seed

30

Exodus II

46

Cedarwood

30

Cel-Lite Magic Massage Oil

53

F

3 Wise Men

44

Christmas Spirit

45

Feelings

54

5-Day Nutritive Cleanse

83

Cinnamint Lip Balm

97

Fennel

32

30 Oil Case

57

Cinnamon Bark

30

Fennel+

40

30 Oil Collection

54

Cinnamon Bark+

40

Forgiveness

46

Cistus

30

Frankincense

32

A

Citronella

31

Abundance

44

Citrus Fresh

45

G

Acceptance

44

Clarity

45

Gary’s True Grit Einkorn Flakes

86

Active & Fit Kit

54

Clary Sage

31

Gary’s True Grit Einkorn Flour

86

Aria Ultrasonic Diffuser

56

Clary Sage Floral Water

75

Gary’s True Grit Einkorn Granola

86

Aroma Carousel

57

Clear Vegetable Capsules

57

Gary’s True Grit Einkorn Rotini Pasta

86

AromaEase

44

Clove

31

Genesis Hand & Body Lotion

72

AromaGlide Roller Fitments

57

Clove+

40

Gentle Baby

46

AromaGuard Meadow Mist Deodorant

71

ComforTone

83

Geranium

32

AromaGuard Mountain Mint Deodorant

71

Common Sense

45

German Chamomile

32

Aroma Life

44

Cool Azul

45

Ginger

32

AromaLux Atomizing Diffuser

56

Cool Azul Sports Gel

72

Ginger+

40

Aroma Siez

44

Copaiba

31

Glass Oil Droppers

57

ART Creme Masque

96

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner

73

GLF

47

ART Gentle Cleanser

96

Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo

73

Grapefruit

33

ART Light Moisturiser

96

Cypress

31

Grapefruit Lip Balm

97

ART Refreshing Toner

96

Gratitude

47

ART Renewal Serum

96

D

Grounding

47

ART Sheerlumé Brightening Cream

96

Deep Relief Roll-On

52

ART Skin Care System

96

Detoxzyme

83

H

Australian Kuranya

44

Dewdrop Diffuser

56

Harmony

47

Awaken

44

Digest & Cleanse

83

Helichrysum

33

DiGize

46

Highest Potential

47

Dill

31

Hinoki

33

B Balance Complete

83

Dorado Azul

31

Hong Kuai

Basil

30

Dragon Time

46

Hulpmiddelen HydroGize Water Bottle

Basisstarterkit

105

Dragon Time Bath & Shower Gel

70

Bath & Shower Gel Base

70

Dragon Time Massage Oil

53

Believe

45

Dream Catcher

46

Bergamot

30

Black Pepper

30

E

Blender Bottle

85

Elemi

BLM

83

Blue Tansy

30

Bon Voyage Kit

33 106 85

I ICP

84

Idaho Balsam Fir

33

31

Idaho Blue Spruce

33

En-R-Gee

46

ImmuPower

47

EndoFlex

46

Inner Child

47

72

Essential Oil Sample Bottles

57

Inner Defense

84

Boswellia Wrinkle Cream

97

Essentialzyme

83

Brain Power

45

Essentialzymes-4

83

J

Breathe Again Roll-On

52

Eucalyptus Blue

32

Jade Lemon

33

Build Your Dream

45

Eucalyptus Globulus

32

Jasmine

33

107


Joy

47

Magnify Your Purpose

48

Premium starterkit met Dewdrop

104

Juniper

34

Marjoram

35

Premium starterkit met NingXia

104

Juva Cleanse

48

MegaCal

84

Premium starterkit met Thieves

105

JuvaFlex

48

Melissa

35

Progessence Phyto Plus

72

JuvaPower

84

Melrose

49

Purification

49

JuvaSpice

84

Mirah Luminous Cleansing Oil

97

Mirah Lustrous Hair Oil

73

R

K

Mister

49

R.C.

KidScents GeneYus

66

Morning Start Bath & Shower Gel

70

Raindrop Technique

54

KidScents Owie

66

Motivation

49

Rainstone Diffuser

56

KidScents Shampoo

66

MultiGreens

84

Raven

50

KidScents Slique Toothpaste

66

Myrrh

35

Ravintsara

36

KidScents TummyGize

66

Myrtle

35

Relaxation Massage Oil

53

Kunzea

34

Release

50

Relieve It

50

N

L

49

Nicolas Diffuser

75

Roman Chamomile

36

Lady Sclareol

48

NingXia Dried Wolfberries

80

Rose

36

Lantern Diffuser

56

NingXia Nitro

80

Rosemary

37

LavaDerm Cooling Mist

72

NingXia Red

80

Rosemary+

42

Lavender

34

NingXia Red Combo Pack

80

Rosemary Floral Water

75

Lavender+ 40

NingXia Red Singles

80

Royal Hawaiian Sandalwood

37

Lavender Bath & Shower Gel

70

NingXia Zyng

80

RutaVaLa

50

Lavender Dry Flowers

75

Northern Lights Black Spruce

35

RutaVaLa Roll-On

52

Lavender Einkorn Pillow

75

Nutmeg

35

Lavender Essential Water

75

Nutmeg+

42

Lavender Floral Water

75

Lavender Foaming Hand Soap

71

O

Lavender Hand & Body Lotion

72

Ocotea

35

Sage

Lavender Honey

75

Oil Bottle Cap Labels

57

Sandalwood Moisture Cream

Lavender Lip Balm

97

Oils of Ancient Scripture

54

SARA

50

Lavender Mint Daily Conditioner

73

OmegaGize3

85

Satin Facial Scrub, Mint

98

Lavender Mint Daily Shampoo

73

Orange

35

Savvy Minerals - Blush

90

Lavender Volume Shampoo

73

Orange Blossom Facial Wash

97

Savvy Minerals - Bronzer

90

Lavender Volume Conditioner

73

Orange+

42

Savvy Minerals - Brush Set

91

Ledum

34

Oregano

36

Savvy Minerals - Eyeliner- Jet Setter

91

Lemon

34

Oregano+

42

Savvy Minerals - Eyeshadow

91

Lemon Myrtle

34

Ortho Ease Massage Oil

53

Savvy Minerals - Foundation Powder

90

Lemongrass

34

Ortho Sport Massage Oil

53

Savvy Minerals - Lip Gloss

93

Lemongrass+

40

Savvy Minerals - Lipstick

93

Lemon+

40

P

Savvy Minerals - Misting Spray

93

Life 9

84

Palo Santo

36

Savvy Minerals - Mascara

93

Light the Fire

48

PanAway

49

Savvy Minerals - Multitasker

91

Lime

34

Patchouli

36

Savvy Minerals - Veil - Diamond Dust

91

Live Your Passion

48

Peace & Calming

49

SclarEssence

50

Longevity

48

Peace & Calming II

49

Seedlings Baby Lotion

68

Longevity Softgels

84

Peppermint

36

Seedlings Baby Oil

68

Peppermint+

42

Seedlings Baby Wash & Shampoo

68

36

Seedlings Baby Wipes

68

Seedlings Diaper Cream

68

M M-Grain

Pine 48

Premium starterkit met Aria

103

S Sacred Frankincense

37

Sacred Mountain

50 37 72, 98

108


Sensation

Thieves Cleansing Soap

Sensation Bath & Shower Gel

70

Thieves Dental Floss

62

Valerian

38

Sensation Massage Oil

53

Thieves Dentarome Ultra Toothpaste

62

Valor

51

Shutran

51

Thieves Dish Soap

62

Valor Roll-On

52

Shutran Shave Cream

98

Thieves Foaming Hand Soap

Vetiver

38

Slique Bars

81

Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash

62

Vitassage met Storage Case

57

Slique Essence

81

Thieves Household Cleaner

63

Slique Tea

81

Thieves Laundry Soap

63

W

Spearmint

37

Thieves Mints

63

White Angelica

51

Stress Away

51

Thieves Roll-On

52

Wintergreen

38

Stress Away Roll-On

52

Thieves Spray

63

Wolfberry Crisp Bars

86

Sulfurzyme

85

Thieves+

Wolfberry Eye Cream

98

Super C

85

Thieves Waterless Hand Purifier

63

Super Cal

85

Thyme

37

X

Thyme+

42

Xiang Mao

Tranquil Roll-On

52

T

62, 71

V

50

62, 71

42, 63

38

Tangerine

37

Transformation

51

Y

Tangerine+

42

Trauma Life

51

Ylang Ylang

38

Tea Tree

37

Young Living V-6

53

The Gift

51

Thieves

51, 62

Thieves AromaBright Toothpaste

U USB Diffuser

56

62

Marjoram Rose Marjolein Roos

OVERZICHT

Melissa Rosemary Melisse Rozemarijn

Myrrh Royal Hawaiian Mirre Sandalwood Basil Dill Hinoki Hawaiiaans sandelhout Basilicum Dille Hinoki Myrtle Mirte Sacred Frankincense Bergamot Dorado Azul Hong Kuai Heilige wierook Bergamot Dorado Azul Hong Kuai Northern Lights Black Black Pepper Zwarte peper

Elemi Idaho Balsam Fir Elemi Balsemspar uit Idaho

Spruce Northern Lights zwarte spar

Sage Salie

Blue Tansy Blauw boerenwormkruid

Eucalyptus blue Eucalyptus blue

Idaho Blue Spruce Blauwe spar uit Idaho

Nutmeg Spearmint Nootmuskaat Groene munt

Carrot Seed Wortelzaad

Eucalyptus globulus Eucalyptus globulus

Jade Lemon Jade citroen

Ocotea Tangerine Ocotea Mandarijn

Orange Tea Tree Jasmine Sinaasappel Theeboom Jasmijn Oregano Thyme Fennel Juniper Oregano Tijm Venkel Jeneverbes

Cedarwood Eucalyptus radiata Cederhout Eucalyptus radiata Cinnamon Bark Kaneelschors

Palo Santo Valerian Cistus Frankincense Lavender Palo Santo Valeriaan Zonneroos Wierook Lavendel Patchouli Vetiver Citronella Geranium Ledum Patchouli Vetiver Citronella Geranium Ledum Peppermint Wintergreen Clary Sage German Chamomile Lemon Pepermunt Wintergroen Scharlei Duitse kamille Citroen Clove Ginger Lemon Myrtle Kruidnagel Gember Citroen mirte

Pine Xiang Mao Dennenboom Xiang Mao

Ylang Ylang Copaiba Grapefruit Lemongrass Ravintsara Ravintsara Ylang ylang Copaiba Grapefruit Citroengras Roman Chamomile Cypress Helichrysum Lime Roomse kamille Cipres Strobloem Limoen

109


WIL JE LID WORDEN? Lid worden van Young Living is makkelijk en biedt talloze voordelen! Zo werkt het: 1.

Ga naar www.youngliving.com.

2.

Klik op "Word lid" en volg het inschrijfproces: a.

istributeurs ontvangen 24% korting op de retailprijs van producten en kunnen profiteren van D het Essential Rewards programma en het compensatieplan.

b.

Klanten betalen de volledige retailprijs van producten en hoeven geen verdere bestellingen te plaatsen om als actief te worden beschouwd. Ze kunnen niet profiteren van het Essential Rewards programma of compensatieplan.

3.

Selecteer, indien gewenst, een starterskit en Essential Rewards naar keuze.

4.

Voeg, indien gewenst, extra producten toe aan je bestelling.

5.

Voltooi je inschrijving.

6.

Geniet van etherische olie van hoge kwaliteit!


384914 N L v. 1


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.