Tuotekuvasto 2019 – FI

Page 1

TUOTEKUVASTO 2019


Ter v et u l o a

YOUNG LIVING -MAAILMAAN! Tavoitteemme on tuoda puhtaiden eteeristen öljyjen hyödyt jokaiseen kotiin maailmassa. Ihmiset kaikkialla etsiviä keinoja, joilla parantaa hyvinvointiaan—oli se sitten fyysistä, henkistä, spirituaalista tai taloudellista. Hienoa, että liityit Young Living -ystävien joukkoon. Jäsenyys antaa sinulle mahdollisuuden tutustua tavoitteeseemme omakohtaisesti ja jakaa kokemuksiasi lähipiirisi kanssa. Ihmiset voivat olla vapaita ainoastaan, jos heillä on mahdollisuus opettaa ja auttaa muita. Young Living tarjoaa juuri tätä vapautta siitä riippumatta, kuka olet ja missä olet: mahdollisuutta voida hyvin, tunnistaa ja saavuttaa oma potentiaali ja elää tarkoituksenmukaista elämää. Meillä on suuri ilo nähdä kokonaisten perheiden lapsista aikuisiin liittyvän mukaan tarttuen mahdollisuuksiin ja huomaavan tuotteittemme uskomattomat hyvinvointivaikutukset. Elämme jännittävää kasvun aikaa. Olemme eteeristen öljyjen markkinajohtaja ja tarjoamme Seed to Seal -ohjelmamme avulla puhtaita eteerisiä öljyjä sekä luonnollisia aineosia sisältäviä öljytuotteita. Seed to Seal on kulmakivemme ja kivijalkamme, ja se koostuu hankinnasta, tieteestä ja laatustandardeista. Voit halutessasi ottaa osaa tähän prosessiin kylvön ja sadonkorjuun aikana tai vierailemalla eri puolilla

maailmaa sijaitsevilla yhteistyökumppaniemme tiloilla. Kutsumalla sinut ja muut jäsenemme mukaan ainutlaatuiseen prosessiimme pystymme tarjoamaan omakohtaisen kokemuksen siitä, mitä laatu meille merkitsee. On hienoa, että voimme jakaa intohimomme kanssasi. Tämä tuoteopas on kahdenkymmenen vuoden perehtyneisyyden tulos, ja haluamme, että sinä löydät koko elämän kattavan vapauden, josta olet aina haaveillut. Me täällä Young Livingillä olemme nähneet paljon aikaa ja vaivaa voidaksemme tarjota sinulle turvallisia ja tehokkaista eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita, joilla voit korvata kovia kemikaaleja sisältävät tuotteet kotonasi ja työpaikallasi. Olemme tehneet tuoteoppaastamme helppokäyttöisen, ja toivomme, että löydät nopeasti etsimäsi tuotteet ja samalla tutustut uusiin tuotetulokkaisiin. Tuotteittemme avulla voit saavuttaa lisää vapautta ja hyvinvointia. On tullut sinun vuorosi kokea luonnon puhtaan voiman mahti. Tuotteemme on suunniteltu huolellisesti kattamaan kaikki ihmiselämän osa-alueet: tukemaan kehoasi, rauhoittamaan ilmapiiriä ja kohottamaan mielialaa. Lue lisää, löydä omat suosikkisi ja ala jakaa Young Livingiä kohtaan tuntemaasi intohimoa.

Mary Young, Toinen perustaja ja Young Living -yhtiön toimitusjohtaja


Sisällysluettelo 03. Tarkoituksemme 05. Seed To Seal 07. Maatilamme 21. D. Gary Young, Young Living Foundation 23. 5x5 25. Mitä eteeriset öljyt ovat? 25. Eteeristen öljyjen käyttö

27.

Eteeriset öljytuotteet 29. Yksittäiset eteeriset öljyt 39. Ravintolisänä käytettävät eteeriset Plus-öljyt 43. Eteeriset öljysekoitukset 52. Eteerisiä öljyjä sisältävät Roll-On-puikot 53. Hierontaöljyt 54. Eteeristen öljyjen kokoelmat 55. Eteeristen öljyjen diffuuserit 57. Eteeristen öljyjen lisävarusteet

59.

77.

Terveys ja hyvinvointi 79. NingXia Red 81. Slique 82. Ravintolisät 86. Terveellinen ruoanvalmistus

87.

Kauneus 89. Savvy Minerals 95. ART 97. Kasvojenhoito

99.

YL-elämäntavan jakaminen 102. Essential Rewards 103. Aloituspakkaukset 106. Koulutus 107. Hakemisto

Sinä ja kotisi 61. Thieves 65. Kidscents 67. Seedlings 69. Saippuat ja suihkugeelit 71. Vartalonhoito 73. Hiustenhoito

Uusimmat hinta- ja saatavuustiedot ovat nähtävillä verkkosivuillamme osoitteessa YoungLiving.com.

74. Provence Collection Facebook.com/YoungLivingEurope Instagram.com/YoungLivingEuropeEO Twitter.com/YLEOEurope


TARKOITUKSEMME Young Living on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu yritys. Johdamme eteeristen öljyjen nykyistä kehitystä tuottamalla maailman puhtaimpia eteerisiä öljyjä ja niitä sisältäviä tuotteita sekä suhtaudumme intohimoisesti ihmisten kannustamiseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Maailmanlaajuinen, tarkoituksentäyteinen hyvinvointivallankumous on käynnissä, ja Young Living on sen eturintamassa.

Fort Nelson, Brittiläinen Kolumbia, Kanada Lontoo, Englanti

Calgary, Alberta, Kanada Naples, Idaho, Yhdysvallat

St. Maries, Idaho, Yhdysvallat White Swan, Washington, Yhdysvallat

Mona, Utah, Yhdysvallat

Lehi, Utah, Yhdysvallat

Mexico City, Meksiko

Simiane-la-Rotonde, Ranska

Brampton, Ontario, Kanada

Tabiona, Utah, Yhdysvallat

Tokio, Japani

Manolovo, Bulgaria Muscat, Oman

Victoria, Meksiko Big Island, Hawaii, Yhdysvallat

Split, Kroatia

Hong Kong, Kiina

Guangzhou, Kiina

Ciudad Victoria, Tamaulipas, Meksiko

Taipei City, Taiwan

Bicol Region, Filippiinit Taguig City, Filippiinit

Chongon (Guayaquil), Ecuador Guayaquil, Ecuador

Kuala Lumpur, Malesia Singapore

Taitung, Taiwan

Manila, Filippiinit Darwin, Australia

Jakarta, Indonesia

Kununurra, Australia Cape Town, Etelä-Afrikka Tatham, Australia Sydney, Australia

Young Livingin pääkonttori

Young Livingin omistama maatila tai tislaamo

Young Livingin kansainväliset toimipisteet

Young Livingin kumppanuusmaatila tai tislaamo

VISIOMME

Tuoda Young Livingin eteeriset öljyt jokaiseen kotiin maailmassa.


TAVOITTEEMME Inspiroimme yksilöitä hyvinvoivaan, tarkoitukselliseen ja runsaaseen elämään. Kunnioitamme luonnon elävää energiaa, eteerisiä öljyjä ja toimimme yhteisöllisyyttä edistäen.


Young Living loi maailmanmarkkinoille Seed to Seal -tuotemerkin, joka symboloi sitoutumistamme tuottaa maailman parhaita eteerisiä öljyjä ja öljytuotteita perheesi käyttöön. Yli kahden vuosikymmenen kokemus, maailmanlaajuiset resurssit sekä toimialajohtajuus yhdessä Seed to Seal -lupauksemme kanssa tuo käyttöösi lisäravinteita, ihonhoitotuotteita ja puhtaita eteerisiä öljyjä. Voimme tarjota puhtaan lopputuotteen, jonka valmistus perustuu tarkkaan hankintaketjun hallintaan, tieteeseen ja korkeisiin laatustandardeihin.

5


HANKINTA

TIEDE

STANDARDIT

Teemme hankinnat yhtiömme omistamilta maatiloilta ja yhteistyökumppaniemme maatiloilta sekä Seed to Seal -sertifioiduilta toimittajilta, jotka noudattavat kumppanuusperiaatteitamme. Tämä antaa meille hyvät mahdollisuudet valvoa hankintojemme laatua, yhteiskuntavastuuta ja ympäristöystävällisyyttä. Perimmäisenä tavoitteenamme on, että kuluttaja voi käyttää tuotteitamme rauhallisin mielin.

Tuotteittemme laadunvalvonta alkaa jo kentällä, ja se varmistetaan laboratorioissa. Tutkimusja tuotekehitystiimillämme on kokemusta yhteensä 180 vuoden edestä. Lisäksi tuotteitamme voidaan tarvittaessa testata kahdessa riippumattomassa viimeistä teknologiaa hyödyntävässä laboratoriossa. Käytämme aitojen ja tehokkaiden tuotteidemme valmistukseen markkinoiden puhtaimpia ja innovatiivisimpia ainesosia.

Nykyaikaisten eteeristen öljyjen kehityksen johtajina ja luonnon vaalijoina meidän on harjoitettava liiketoimintaa vastuullisesti: tämä käsittää niin harvinaisten kasvien kestävän hankinnan, paikallisten yhteisöjen tukemisen kuin paikallisten ympäristösäännösten noudattamisen. Valitsemme kumppaneiksemme toimittajia, joiden tiedämme tuottavan puhtaita eteerisiä öljyjä ja ainesosia niin eettisesti kuin lain mukaan. Voit luottaa korkeatasoisiin kestävän kehityksen standardeihimme.

Lisätietoja Seed to Seal -konseptista on osoitteessa SeedtoSeal.com.

6


Maatilat eri

PUOLILLA MAAILMAA Young Livingin maatilat erottuvat joukosta eteeristen öljyjen alalla ja ovat uranuurtajia eteeristen öljyjen tislaamisessa. Siksi eteeristen öljyjen tuottajatiloillamme on keskeinen rooli Seed to Seal -lupauksessamme. Olemme investoineet paljon aikaa ja voimavaroja sen varmistamiseksi, että näiden vaatimusten täyttyminen on etusijalla jokaisella yhtiömme omistamalla maatilalla, kumppanuusmaatilalla ja Seed to Seal -sertifioiduilla öljyjen toimittajilla, jotta kotisi ja perheesi saavat aina parasta, mitä luonto tarjoaa.

S I M I A N E - L A - R O T O N D E L AV E N D E R FA R MDALMATIA AROMATIC FARM Split, Kroatia Dalmatian maisemat heijastavat alueen vahvaa kulttuuriperintöä ja ovat ihanteellinen kasvupaikka italianolkikukalle. Tästä syystä maatila perustettiin suositun Helichrysum-öljyn alkulähteeksi kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. T ila on sittemmin laajentunut ja siellä viljellään nykyisin muitakin kasveja.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t : Italianolkikukka • Salvia • Kataja • Laakerinlehti


SIMIANE-LA-ROTONDE LAVENDER FARM Simiane-la-Rotonde, Ranska Young Livingin Simiane-la-Rotonde Lavender Farm sijaitsee Ranskassa viehättävällä Provencen alueella, joka tunnetaan kauneudestaan, tuoksuvista laventelipelloistaan ja koko kesän kestävistä festivaaleista. Tilalla pidetään vuosittain Lavender Harvest -sadonkorjuutapahtuma, ja siitä on tullut suosittu kohde eteeristen öljyjen ystäville, taiteilijoille ja muille kävijöille, jotka haluavat päästä osalliseksi tämän erityisen paikan kiehtovasta ilmapiiristä.

Tällä tilalla v i l j e ltävät k a sv i t : Laventeli • Myskisalvia • Rosmariini • Lavandiini • Yksijyvävehnä

BALKAN BOTANICAL FARM

ST. MARIES LAVENDER FARM

Manolovo, Bulgaria

St. Maries, Idaho, Yhdysvallat

Bulgarian kauniissa ja historiallisissa maisemissa sijaitseva Balkan Botanical Farm kuuluu tarkkaan valittujen Young Living -kumppanuusmaatilojen joukkoon. Maatila tarjoaa loistavat puitteet ensiluokkaisten kasvituotteiden viljelyyn. Balkan Botanical Farm erikoistuu upeiden ruusujen kasvattamiseen, sillä se sijaitsee maailman arvostetuimpiin kuuluvalla ruusunkasvatusalueella. Viime aikoina tila on laajentanut eteeristen öljykasvien valikoimaansa jalosauramolla ja rohtovirmajuurella.

Kaikki alkoi St. Maries -laventelitilalta. Kymmeniä vuosia sitten Gary Young toi puhtaita, aitoja laventelin ja sitruunamelissan siemeniä Ranskasta ja istutti ne yli 80 hehtaarin maa-alueelle, josta tämä kaunis maatila koostuu. Nykyään tilalla kasvatetaan biodynaamisesti viljeltyä sitruunamelissaa yli 49 hehtaarin alalla, joten se on maailman suurin sitruunamelissaöljyn tuottaja.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t :

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t :

Jalosauramo • Ruusu • Rohtovirmajuuri

Laventeli • Sitruunamelissa • Idahon pietariyrtti

10


NORTHERN LIGHTS FARM Fort Nelson, Brittiläinen Kolumbia, Kanada

KONA SANDALWOOD REFORESTATION PROJECT Big Island, Hawaiji, Yhdysvallat

Laajamittaisen etsinnän ja tutkimuksen tuloksena vuonna 2014 Young Living osti maata Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa perustettavalle Northern Lights -maatilalle. Tilasta tuli monissa suosituissa eteerisissä öljysekoituksissa käytettävän Black Spruce -öljyn tärkein lähde. Tilan puhtaassa maaperässä ei ole käytetty lainkaan synteettisiä kemikaaleja ja lannoitteita.

Young Living tekee kumppaniensa kanssa yhteistyötä kulttuuriarvojen säilyttämiseksi. Esimerkkinä mainittakoon Konan seudulla toteutettava santelipuumetsän istutushanke (Kona Sandalwood Reforestation Project), jota Young Living tukee omalta osaltaan. Tällä alueella Young Living -tuotteita varten kerätään vain kuollutta tai kuolevaa santelipuuta, jotta saaren ekologinen tasapaino säilyy. Samalla noudatetaan syvään juurtuneita havaijilaisia perinteitä, joiden mukaan ihmisen vastuulla on vaalia kunnioittavaa suhdetta luontoon.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t :

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävä k a sv i :

Northern Lightsin mustakuusi • Lännenpursu • Kärsämö • Valkokuusi

Royal Hawaiian -santelipuu

11


FINCA BOTANICA FARM Guayaquil, Ecuador Tä mä n t i l a n j a s en hui pp u t a s o i s e n t i s l a a m o n r a k e n t a m i n e n a l k o i G a r y Youngi n i nt ohi m oi s ena h a n k k e e n a . G u a y a q u i l i n t ro o p p i n e n i l m a s t o s uos i i Young L i vi ngi n o m i s t a m a a y l i 809 h e h t a a r i n l a a j u i s t a r i k a s t a m ä ä per ä ä , ym pä r i vuot i s i a s a d o n k o r j u i t a j a r u n s a s t a k a s v i l a j i s t o a .

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t : Tuoksuilangia • Palo Santo • Mastrante • Sitruunaruoho • Viktoriankuumepuu • Dorado Azul • Plectranthus Oregano • Rosa Muerta • Kardemumma • Palsamipelargoni • Iisoppi • Ispinku • Rosmariini • Tuoksuruuta • Timjami • Vetiveriaheinä • Suklaa


WHISPERING SPRINGS FARM M o na , U ta h , Y h dy s va l l at Young Livingin Whispering Springs Farm -laventelitilalla on tärkeää symboliarvoa niin Young Livingille, eteeristen öljyjen tunnetuksi tekemiselle kuin koko hyvinvointiyhteisöllekin. Tämä laventelitila on lyhyen ajomatkan päässä Young Livingin globaalista pääkonttorista, ja sieltä ovat lähtöisin useat tapahtumat, kuten Lavender Day -festivaali, Essential Oils and Animals Conference -konferenssi ja The Fall Festival Draft Horse Show and Rodeo -hevosnäyttely ja rodeo.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t : Laventeli • Iisoppi • Myskisalvia • Piparminttu • Kanadanpiisku • Palsamijalokuusi • Sitruunamelissa • Roomalainen kamomilla • Kataja • Viherminttu • Kamomilla


HIGHLAND FLATS TREE FARM Naples, Idaho, Yhdysvallat Highland Flats Tree Farm -tilalla kasvavat kauniit havupuut tuottavat raikkaita ulkoilman tuoksuja sisältäviä eteerisiä öljyjä. Tässä rauhallisessa maaseutumiljöössä järjestetään vuosittain Young Livingin Winter Harvest -tapahtuma sekä kevätistutusprojekti, joiden yhteydessä jäsenet voivat osallistua Seed to Seal -prosessiin ja kokea omakohtaisesti, millaista on työskennellä maailman ensimmäisessä uusinta tekniikkaa edustavassa täysin automatisoidussa eteeristen öljyjen tislaamossa.

Tällä tilalla v i l j e ltävät k a sv i t : Idahon okakuusi • Idahon palsamijalokuusi • Mänty • Idahon keltamänty • Läntinen punaseetri

DOWN UNDER SANDALWOOD FARM

OUTBACK BOTANICAL RESERVE

Kununurra, Australia

Darwin, Australia

Tällä tilalla suojellaan arvokkaita santelipuita Intian kasvavalta mustalta pörssiltä tuomalla Intiasta siemeniä ja kylvämällä ne tilalle. Kun puut on turvallisesti istutettu uudelle kasvupaikalleen, niitä kasvatetaan alan parhaiden laatu-, kestävyys- ja ympäristönsuojeluperiaatteiden mukaisesti.

Australian Pohjoisterritorion takamaat tarjoavat upeat olosuhteet australialaisten sypressimäntyjen kasvatukselle. Outback Botanical Reserve -tilan perustaja tutki aboriginaalien lääkeainemääritelmien mukaista kansanomaista kasvitieteellistä käyttöä ja löysi uuden, nyt jo patentoidun tislausmenetelmän, joka johti eteerisen Blue Cypress -öljyn valmistamiseen.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävä k a sv i :

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävä k a sv i :

Temppeliolibaani

Sininen sypressi

14


SKYRIDER WILDERNESS RANCH Tabiona, Utah, Yhdysvallat Tämä on yksi rakastetuimmista maatiloistamme, ja monet Young Living -jälleenmyyjät eri puolilta maailmaa ovat jo vierailleet siellä retriiteissä ja erilaisissa tapahtumissa. Maatila sijaitsee Utahin kukkuloilla Tabionassa, ja sillä oli erityinen paikka Garyn sydämessä. Kasvatamme Skyrider Ranchilla ainutlaatuista yksijyvävehnäämme. Maatila toimii myös tutkimuskeskuksena, jossa kehitämme uusia tislausmetodeja ja teemme uusiin kasveihin liittyvää tutkimusta.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävä k a sv i : Yksijyvävehnä

TAIWAN COOPERATIVE FARM

LABBEEMINT PARTNER DISTILLERY

Taitung, Taiwan

W h i t e S wa n , Wa s h i ng t o n , Y h dy sva l l at

Tämä osuuskuntatila koostuu pienemmistä yksittäisistä maatiloista, joista jokainen keskittyy eri öljyihin. Kuten jokaisella ainutlaatuisella tilalla, myös jokaisella öljyllä on oma tarinansa ja taustansa, johon kuuluvat jatkuvuus, sukupolvihistoria ja perheen merkitys sekä öljyn valmistukseen tarvittava kekseliäisyys ja innovointi.

Labbeemint kumppanuustislaamo on perheyritys, joka on tuottanut korkealaatuista minttuöljyjä vuodesta 1940. Labbeemintin toimitusketjun rehellisyys ja läpinäkyvyys tekee siitä ideaalin mentha piperitan toimittajan ja Young Livingin kumppanin.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t :

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t :

Jade Lemon • Formosansypressi • Xiang Mao • Kamferipuu

Piparminttu • Viherminttu

15


ARABIAN FRANKINCENSE

DISTILLERY Salalah, Oman

Young L i vi ng on m a a i l ma n e n s i m m ä i n e n j a a i n o a y r i t y s , j o k a o n s a a n u t l uva n t i s l a t a j a t uoda l ä n s i m a i h i n o m a n i l a i s t a S a c re d F r a n k i n c e n s e - öl j yä . Tä m ä n a l ueen B o s w e l l i a s a c r a - p u i l l a o n r i k a s h i s t o r i a – n i i d e n pi hka a on ker ä t t y j o 5 000 v u o d e n a j a n . Vu o s i s a t a i s t a p e r i n n e t t ä nouda t et a a n edel l een o t t a m a l l a p u i d e n p i h k a t a l t e e n s a m a l l a menet el m ä l l ä j a s a m a n a v u o d e n a i k a n a .

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävä k a sv i : Olibaanihartsi


AMANZI AMAHLE FARM CAPE TOWN, ETELÄ-AFRIKKA Amanzi Amahle Farm & Distilleryn pääkonttori sijaitsee Etelä-Afrikassa W itwatersrand-kukkuloilla. Maatila toimii yhteistyössä paikallisten maanviljelijöiden kanssa tuottaessaan suosituimpia öljyjämme. Amanzi Amahle Farm & Distillery auttaa myös paikallisia pieniä maatiloja tuottamaan korkealaatuisia eteerisiä öljyjä.

Tä l l ä t i l a l l a v i l j e ltävät k a sv i t : Tea Tree • Eucalyptus Radiata • Sitruuna • Appelsiini • Greippi


GIHNDAGUN FARM TATHAM, AUSTRALIA Young Livingin uusin eteerisen Tea Tree -öljyn tuottaja Gihndagun—joka tarkoittaa “maan kunnioittamista”— omistaa 100 eekkeriä hedelmällistä maata, jota viljellään puiden biomassalla, puuhakkeella ja luonnonmukaisilla lannoitteilla. Kasvien kasteluun käytetään talteen otettua vettä sekä vettä, jota saadaan puroista ja joista.

Tällä tilalla v i l j e ltävä k a sv i : Tea Tree

FINCA VICTORIA FARM

HAPPY PILI TREE FARM

Ciudad Victoria, Meksiko

BICOL REGION, FILIPPIINIT

Finca Victoria Farm kattaa 2 400 eekkeriä hedelmällistä maata, jolla kasvaa 50 käsin hoidettua hedelmäpuulehtoa. Tuoreet limetin- ja greipinkuoret kylmäpuristetaan paikan päällä ja niistä valmistetaan huippulaatuista eteeristä öljyä. Maatila ei tuota lainkaan jätettä ja jokainen hedelmän osa hyödynnetään.

Happy Pili Tree -maatila toimii korkeiden laatuvaatimuksien mukaisesti ja sen sadonkorjuumenetelmät ovat eettisiä. Siksi maatila sopii täydellisesti Young Livingin eteerisen Elemi-öljyn toimittajaksi. Happy Pili Tree -maatilalla on paljon kokemusta kanaaripuun laillisesta ja kestävästä hankinnasta ja siksi tiedämme, että maatila tulee jatkossakin huolehtimaan paikallisesta luonnosta hyvin.

Tä l lä t i lalla v i lj e ltävät k asv it:

T ä l l ä t i l a l l a v i l j e l t äv ä k a s v i :

Greippi • Limetti

Kanaaripuu

18


Seed to Seal

-KUMPPANUUSPERIAATTEET Varmistamme resursseja säästämättä, että tarjoamme mahdollisimman puhtaita öljyjä. Puhtaus ja aitous alkavat jo maatilalta: me hankimme eteeriset öljymme omilta ja yhteistyökumppaneidemme maatiloilta sekä Seed to Seal -sertifioiduilta toimittajilta. Näillä maatiloilla sovelletaan Seed to Seal -kumppanuusperiaatteitamme, jotka auttavat varmistamaan tuotteiden puhtauden toimitusketjun joka vaiheessa. Young Livingille aitous on tärkeää. Matkallasi hyvinvointiin haluamme kertoa sinulle, miten puhtaat ja aidot eteeriset öljyt ovat toimintamme ja olemuksemme ytimessä.

Pitkät kumppanuussuhteet

Seed to Seal -standardi

Olemme valikoineet ensiluokkaisia kasveja raaka-aineiksi, valinneet toimittajat huolellisesti ja luoneet kumppanuussuhteita jo vuosikymmenten ajan. Pyrimme edelleen vaalimaan ja syventämään yhteistyötämme.

Kaikki maatilat – kumppanuustilat, Seed to Seal -sertifioidut toimittajat ja omat maatilamme – allekirjoittavat vakuutuksen siitä, että noudattavat tiukkoja Seed to Seal -vaatimuksia.

Kirjalliset sopimukset Vahvistamme nämä allekirjoitetut Seed to Seal -sitoumukset kirjallisilla sopimuksilla, jotka vaativat kumppaneitamme noudattamaan sitoumustaan.

Tiukat testit

Jatkuva laadunvalvonta

Olemme investoineet miljoonia dollareita ensiluokkaiseen laboratorioon ja huipputeknisiin testauslaitteisiin sekä maailmanluokan asiantuntijatiimiin. Jos tämä tiimi huomaa, että jonkin toimittajan tuote ei vastaa vaatimuksiamme, sitä ei hyväksytä varastoomme.

Omien testiemme lisäksi Young Living huolehtii öljyjen laadun tarkastuksesta käyttämällä riippumattomia tahoja testaukseen. Huolellisesti valittu globaali hankintaverkostomme on suunniteltu tuomaan jäsenillemme huipputason tuotteita, ja olemme ylpeitä siitä, että käytössämme on riippumaton laaduntarkistusprosessi.

Miksi Young Living pitää yllä tällaisia vaativia ja kalliita käytäntöjä? Koska tuotteiden laatu on meille tärkeämpää kuin nopeat voitot. Tavoitteenamme on tehdä maailmasta parempi paikka jakamalla puhtaista eteerisistä öljyistä saatavia hyötyjä. Jos emme toimita perheille aitoa laatua, he eivät myöskään saa aitoa hyötyä. Jos haluat tietää lisää näistä eduista, käy sivustollamme SeedtoSeal.com. 19


KONA SANDALWOOD REFORESTATION PROJECT 20


Yksilöiden voimaannuttaminen. Esteiden kaataminen. Potentiaalin maksimointi. D. Gary Youngin perustama Young Living Foundation -säätiö on sitoutunut tukemaan ihmisiä, jotta he voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa ja ylittää mahdolliset esteet. Säätiö tarjoa hyvinvointi- ja koulutusmahdollisuuksia vähäosaisissa yhteisöissä.

Haluamme, että tulevaisuuden maailmassa kaikki lapset saavat tarvittavat resurssit ja mahdollisuudet kasvaa itsetietoisiksi itsenäisiksi suunnannäyttäjiksi. Yritämme osaltamme auttaa heitä ottamaan vastuun omasta terveydestään, elättämään perheensä ja tekemään myönteisiä muutoksia yhteisöissään.

Siitä lähtien kun D. Gary Young perusti Foundationin vuonna 2009, olemme keskittyneet avaamaan uusia mahdollisuuksia ja tarjoamaan resursseja kaikille vähäosaisille. Visiomme ja tavoitteemme näyttävät suuntaa, kun tarjoamme pitkän aikavälin ratkaisuja.


Projektimme

Rebuild Nepal

Young Living Academy Ecuador

HOPE FOR JUSTICE

Sole Hope

African Hearts Community OrganiSation

Healing Faith Uganda

ja

kumppanimme

Vuoden 2015 maanjäristykset Nepalissa vaativat lähes 9 000 henkeä ja tuhosivat yli 900 000 kotia. Miljoonat ihmiset jäivät ilman kattoa päänsä päällä. Yarsassa oleva vuoristokylä tuhoutui täydellisesti, ja Foundation rakentaa sinne parhaillaan 112 kotia raunioituneiden tilalle. Olemme jo saaneet valmiiksi alakoulun, jonka muunnamme toiseksi Young Living Academy -kouluksemme.

Ecuadorin Chongoissa sijaitseva Young Living Academy on Foundationin lippulaivaprojekti, jossa on saanut alkunsa Foundationin Sponsor a Child -ohjelma. Young Living -yhtiön perustaja, hallituksen puheenjohtaja D. Gary Young sekä toinen perustaja, toimitusjohtaja Mary Young panivat alulle tämän akatemian vuonna 2009. Nykyään siellä on 350 oppilasta päiväkotiikäisistä yläkouluun ja lukioon asti, ja menestys on ollut erinomaista. Koulun osallistumisaste on 97 %, ja lukiolaisista 100 % valmistuu joka vuosi! Tämä on huomattava saavutus, sillä suurin osa ecuadorilaislapsista keskeyttää koulun viimeistään kahdeksannella luokalla ja vain 20 prosenttia paikallisista oppilaista suorittaa lukion loppuun.

Hope for Justice -projektin tavoitteena on lopettaa ihmiskauppa ja nykyaikainen orjuus tämän sukupolven aikana. Young Living Foundation osallistuu taisteluun rahoittamalla Hope for Justice -säätiön Shine Career School -koulua Kambodžan Phnom Penhissä. Koulu on tarkoitettu seksikaupalta pelastetuille tytöille, jotta he voivat opiskella ja tavoitella vapaasti unelmiaan.

Tuhannet ugandalaiset lapset ja aikuiset kärsivät hiekkakirpuiksi kutsutuista loishyönteisistä. Naaraspuolinen hiekkakirppu kaivautuu ihmisen jalkaan, missä se voi ennen pitkää aiheuttaa hengenvaarallisia infektioita. Asiaa pahentaa se, että yhteisö ja oma perhekin usein karsastaa hiekkakirpun sairastuttamaa henkilöä. Sole Hope tarjoaa toivoa, terveempää elämää ja vapautusta jalkoihin liittyvistä sairauksista opetuksen, työpaikkojen ja oireita helpottavien lääkkeiden avulla. Yksi järjestön ensisijaisista tavoitteista on auttaa lapsia ja aikuisia pääsemään hiekkakirpuista eroon pysyvästi.

African Hearts on Kisenyin slummissa asuville lapsille suunnattu pelastusohjelma. Slummia pidetään Ugandan suurimpana, ja sen tiedetään olevan yksi Afrikan suurimmista. Foundation on kaksikertaistanut panoksensa African Hearts -pelastusohjelmaan. Nälkiintyville lapsille tarjotaan ateria viisi kertaa viikossa aiempien kolmen kerran sijasta. Myös tilapäisiä sijoituskoteja on laajennettu ja niihin voidaan nyt majoittaa 40 lasta kerrallaan.

Healing Faith Uganda toimittaa malariakoulutusta sekä malarian ennaltaehkäisyä ja hoitoa maaseutukyliin. Afrikassa kuolee malariaan keskimäärin yksi ihminen minuutissa. Se on koko mantereella suurin kuolinsyy alle 5-vuotiailla lapsilla. Uusi malariakeskus antaa D. Gary Youngin Young Living Foundation -säätiölle mahdollisuuden tarjota 80 000 henkilölle – päivittäin lähes 100:lle – varteenotettavan pääsyn malariahoitoon.

Jos haluat tietää, miten voit itse osallistua, käy sivustollamme YoungLivingFoundation.org.


Young

Living

FIVE x FIVE Viisi vuotta, viisi tavoitetta, yksi tärkeä lupaus

Young Living on toiminut modernin öljyliikkeen pioneerina ja johtajana 25-vuoden ajan. Emme ole vieläkään näyttäneet kaikkea, mihin pystymme. Olemme nyt 25-vuotispäivämme kynnyksellä, emmekä ole seestyneet, vaan jatkamme rohkeiden ja maailmaa muuttavien hankkeiden parissa. Ja tässä pioneerihengessä haluamme esitellä sinulle 5x5-lupauksemme. 5x5-lupauksessa yhdistyy monta tärkeää

VIISI VUOTTA, VIISI TAVOITETTA, YKSI TÄRKEÄ LUPAUS.

asiaa. Näitä ovat mm. asemamme alan johtavana yrityksenä sekä tapamme harjoittaa liiketoimintaamme niin, että maailmasta tulisiSeuraavan terveellisempi ja aikana parempi elää. Seuraavan viiden vuoden Youngpaikka Living lupaa tehdä seuraavaa: viiden vuoden ajan Young Living aikoo laajentaa perustajamme D. Gary Youngin visiota viidellä yhteen nivoutuvalla tavalla:

VOIMAANNUTTAA viisi kertaa enemmän ihmisiä Gary Young, Young Living Foundationin avulla

AVATA

vähintään viisi uutta markkina-aluetta joka vuosi

SAAVUTTAA nollahävikin viidessä vuodessa

TAVOITTAA

viisi miljoonaa uutta kotia viidessä vuodessa

LANSEERATA

vähintään viisi omaa tai kumppanuusmaatilaa joka vuosi

23


VOIMAANNUTTAA

V I I S I K E R TA A E N E M M Ä N I H M I S I Ä G A R Y Y O U N G , Y O U N G L I V I N G F O U N DAT I O N I N AV U L L A

Tällä hetkellä säätiö tarjoaa hyvinvointi- ja koulutusmahdollisuuksia vähäosaisissa yhteisöissä. Sen lisäksi he auttavat ihmiskaupan uhreja ja osallistuvat malarian vastaiseen taisteluun. Muiden auttaminen on lähellä sydäntämme, ja haluamme seuraavan viiden vuoden aikana viisinkertaistaa auttamiemme ihmisten määrän.

SAAVUTTAA

N O L L A H ÄV I K I N V I I D E S S Ä V U O D E S S A

Otamme asemamme markkinajohtajana vakavasti ja teemme kaikkemme pitääksemme hyvää huolta maapallomme tulevaisuudesta. Seuraavan viiden vuoden aikana aiomme lopettaa jätteiden tuottamisen ja alamme kuitata hiilijalanjälkeämme maatilaverkostomme kautta.

LANSEERATA

VÄ H I N TÄ Ä N V I I S I O M A A TA I K U M P PA N U U S M A AT I L A A JOKA VUOSI

Suhtaudumme intohimolla yhteistyöhömme luonnon kanssa ja haluamme tuoda sinulle tuotteita, jotka ovat puhtainta, mitä luonnolla on tarjota. Maatiloilla on keskeinen asema Seed to Seal -sitoumuksessamme ja ne ovat syvällä DNA:ssamme. Maatilojemme ansiosta hankintaketjumme on tarkasti hallittu ja voimme jatkaa uraauurtavaa eteeristen öljyjen tutkimustyötämme. Sen lisäksi asiakkaamme, sinä mukaan lukien, tietävät aina, mistä öljymme ovat peräisin. Seuraavan viiden vuoden aikana aiomme tehdä kovasti töitä voidaksemme tuoda viisi uutta maatilaa tai kumppanuusmaatilaa maatilaperheeseemme.

AVATA

VÄHINTÄÄN VIISI UUTTA MARKKINA-ALUETTA JOKA VUOSI

Aina kun lanseeraamme uuden markkinan, lisäämme hyvinvointia. Koska haluamme yhä useamman ihmisen kokevan elämää muuttavan hyvinvoinnin voiman Young Living -yhteisön jäsenenä, aiomme lanseerata ainakin viisi uutta markkinaa seuraavan viiden vuoden aikana.

TAVOITTAA

V I I S I M I L J O O NA A U U T TA K O T I A V I I D E S S Ä V U O D E S S A

Tavoitamme markkinalanseerauksien lisäksi uusia ihmisiä myös hyväntekeväisyyden, ympäristöystävällisten aloitteiden ja uusien maatilojen avulla. Gary Young omisti elämänsä tuodakseen eteeriset öljyt jokaiseen kotiin maailmassa. Ja me jatkamme samalla tiellä, ja siksi aiomme tavoittaa viisi miljoonaa uutta perhettä seuraavan viiden vuoden aikana.


Mitä eteeriset

ÖLJYT OVAT?

Viljeltynä ja villinä kasvaneista kasveista, yrteistä ja puista huolella valmistetut eteeriset öljyt ovat kasviuutetiivisteitä, jotka tuotetaan höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla. Nämä puhtaat eteeriset öljyt ovat huomattavasti tehokkaampia kuin kasvit, joista ne on eristetty. Tarjoamme satoja yksittäisiä öljyjä, öljysekoituksia ja muita öljytuotteita. Kaikissa tuotteissa on juuri oikea luonnollisten ainesosien koostumus, joka maksimoi tuotteiden vaikutukset. Eteeriset öljyt soveltuvat jokaiseen päivään ja moniin eri tilanteisiin: henkilökohtaiseen kauneudenhoitoon, kodin puhtaanapitoon ja aromaterapiaan.

Eteeristen öljyjen käyttö

Aromaattisesti

Käyttö paikallisesti

Käyttö sisäisesti

Käytä eteerisiä öljyjä aromaattisesti kohottamaan mielialaa.

Monia eteerisiä öljyjä voidaan käyttää turvallisesti suoraan iholle.

Jos haluat käyttää eteerisiä Plus-öljyjä sisäisesti, kokeile seuraavia vinkkejä:

• Hiero 2–3 tippaa eteeristä öljyä kämmentesi välissä ja hengitä tuoksua.

• Hiero 2–3 tippaa eteeristä öljyä suoraan haluamallesi ihoalueelle. Toista tarvittaessa. Noudata aina etiketissä olevaa laimennusohjetta.

• T iputa liivatekapseliin useita tippoja valitsemaasi Plus-öljyä tai Plus-öljyjä ja juo ne veden kera.

• Lisää muutama tippa eteeristä öljyä kulholliseen kuumaa vettä. Peitä pääsi ja kulho pyyhkeellä. Hengitä syvään ja rauhallisesti.

VA R O I T U S :

Eteeriset

öljyt

ovat

hyvin

voimakkaita ja jotkin niistä voivat ärsyttää ihoa.

Jos

ihoärsytystä

esiintyy,

laimenna

öljyä levittämällä iholle Young Living V-6

• Käytä diffuusereissamme.

suosikkiöljyäsi

-kasviöljyä

tai

mitä

tahansa

puhdasta

kasviöljyä. Sitrusöljyjä sisältävät yksittäisöljyt sekä sekoitukset saattavat aiheuttaa tilapäistä

H U O M A A : Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä.

valoherkkyyttä.

• Lisää 1–2 tippaa valitsemaasi Plusöljyä lasilliseen vettä, NingXia Red -juomaa, mehua, jogurttia, lempimakeuttajaasi tai kasvipohjaista maitoa ja juo. • Lisää 1–2 tippaa valitsemaasi Plusöljyä ruokaan valmistuksen aikana.


Eteeriset öljyt ja ö l j y j ä s i s ä ltävät tuotteet Puhtaat, aidot eteeriset öljyt ovat Young Livingin toiminnan perusta. Tarjoamme neljäntyyppisiä tuotteita, jotka on suunniteltu rikastuttamaan ja helpottamaan jokapäiväistä elämää.

Eteeriset öljyt

Sinä ja kotisi

Anna kehosi, mielesi ja sielusi täyttyä puhtaasta yhteydestä maahan tavalla, jota olet aina kaivannut. Yksittäiset eteeriset öljyt ja öljysekoitukset tuovat elämääsi uutta hyvinvointia.

Pidä perheesi ja kotisi puhtaana sekä hyvinvoivana jokapäiväiseen käyttöön sopivilla luonnonmukaisilla tuotteilla. Kodin tuotteissamme on kaikki haluamasi ainesosat, eikä lainkaan epätoivottuja lisäaineita.

Katso eteeristen öljyjen kuvaukset sivulta 27.

Lue lisää Sinä ja kotisi -tuotteista sivulta 59.

Terveys ja hyvinvointi

Kauneus

Täytä kehon ravitsemukselliset tarpeet makuelämyksistä tinkimättä. Tämä ravintolisien sekä terveellisten ja maistuvien makupalojen valikoima pursuaa vaihtoehtoja, joista koko perheesi tulee pitämään.

Tuo luontainen hehkusi esiin eteerisiä öljyjä sisältävillä kauneudenhoitotuotteillamme. Puhdista, ravitse, kosteuta ja hoida ihoasi valmisteilla, jotka eivät sisällä vaarallisia ja vahingollisia kemikaaleja.

Lue lisää terveydestä ja hyvinvoinnista sivulta 77.

Lue lisää ihon kauneudesta sivulta 87.

26ETEERISET öljytuotteet

Eteeriset öljyt ovat Young Livingin ydin ja tuotevalikoiman perusta. Tutustu tuotevalikoimaamme, jonka laatutakuuna on Seed to Seal -sitoumuksemme. Monipuolisten ja tehokkaiden eteeristen öljyjen ja sekoitusten joukosta löydät varmasti itsellesi sopivimmat.


ETEERISET

ÖLJYTUOTTEET Young Livingin patentoitu Seed to Seal -standardi on laadittu huolellisesti yli 20 vuoden kokemuksen ja tutkimuksen pohjalta. Standardilla varmistamme, että eteeriset öljymme ovat markkinoiden laadukkaimpia. Tiukka omistautuminen huippulaatuun erottaa eteeriset öljymme muista vastaavista tuotteista, ja tämä laatuero on helppo havaita jokaisessa pullossa.


BASIL

BERGAMOT

Ocimum basilicum

Citrus aurantium bergamia

BLACK PEPPER

BLUE TANSY

Piper nigrum

Tanacetum annuum

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

350008

15 ml

350308

15 ml

361108

5 ml

308408

5 ml

Basilin raikas yrttiaromi voi rauhoittaa ja virkistää. Laimenna Young Living V-6 -kasviöljyyn tai johonkin muuhun perusöljyyn ja sivele suoraan haluamaasi kohtaan. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 - kasviöljyllä ja sivele iholle.

Diffuuserissa käytettynä Bergamotin kevyt, sitruksinen tuoksu voi virkistää ja rentouttaa samalla kertaa. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Aromaattisesti käytettynä Black Pepperin tuoksu on ihanan voimakas. Hengitä energisoivaa aromia sellaisenaan tai yhdistä muihin eteerisiin öljyihin. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Peppermint, Wintergreen ja Clove. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä

diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

CARROT SEED

CEDARWOOD

Daucus carota

Cedrus atlantica

Blue Tansy auttaa ravitsemaan ihoa tai hieronnan yhteydessä käytettynä rauhoittamaan väsynyttä kehoa. Aromaattisesti käytettäessä se virkistää ja piristää sekä tuo tilaan raikkaan, hedelmäisen tuoksun. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

CINNAMON BARK

CISTUS

Cinnamomum verum

Cistus ladanifer

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

308108

5 ml

350908

15 ml

351508

5 ml

351808

5 ml

Villiporkkanan siemenistä tislatussa Carrot Seedissä on mieto ja makea aromi, jossa on maanläheisiä, yrttisiä vivahteita. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Diffuuserissa käytetyn Cedarwoodin lämmin ja pihkainen tuoksu voi auttaa luomaan rauhoittavan ja lohduttavan ilmapiirin. Lisää Cedarwoodia ihonhoitotuotteisiisi ja sivele seosta haluamaasi kohtaan – tai hoida hiuksistasi terveen näköiset hieromalla seosta päänahkaan. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Cinnamon Barkin mausteisen tuoksun sanotaan vapauttavan ihmisessä yltäkylläisen hyvänolon tunteen. Sen lämpimät ja vivahteikkaat tuoksut houkuttelevat aromaattiseen käyttöön. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Cistus valmistetaan kistuksesta, jonka uskotaan olleen Raamatussa mainittu Saaronin ruusu. Sen hunajainen tuoksu tyynnyttää ja virkistää. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

VA LON AR KUUS : Väl tä suor aa aur ingonvaloa ja UV- sät eit ä v ähi nt ä ä n 1 2 t unt i a tuo t tee n i ho l l e lev it t ämisen jäl keen. U L KOISE STI: K äytä s uor aan ihol le. Voi vaat ia laiment amist a. K a t s o

L A IM E NTA M INE N: L a i mennet t a va i hol l a kä yt et t ä es s ä . K a t s o k ä y t tö o h je e t.

käyt tö o h j ee t.

SISÄ ISE STI: K a t s o kä yt t öohj eet .

A R OM A ATTINE N K ÄYTTÖ: H eng i t ä s el l a i s ena a n t a i kä yt ä Yo u n g L iv in g - d i ffuus er i s s a .

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuotekuvastossa näkyvistä kuvista.

30


CITRONELLA Cymbopogon nardus

CLARY SAGE

CLOVE

COPAIBA

Salvia sclarea

Syzygium aromaticum

Copaifera reticulata

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

532308

5 ml

352108

15 ml

352408

15 ml

343108

15 ml

Tee sisäilmasta raikasta ja tuoksuvaa käyttämällä diffuuserissa Citronellaa.

Clary Sagen yrttisen aromin uskotaan luovan rauhallisen ja rentouttavan tunnelman.

KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

KÄY TTÖOHJ E |

CYPRESS

DILL

DORADO AZUL

ELEMI

Cupressus sempervirens

Anethum graveolens

Hyptis suaveolens

Canarium luzonicum

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Clove on tärkeä ainesosa Young Livingin Thievesöljysekoituksessa. Sen tuoksu on lämmin ja kutsuva. KÄYT T ÖOHJE |

|

Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Copaiba valmistetaan höytytislaamalla brasilialaisen kopaivapuusta valutettua kumihartsia. Copaiba tunnetaan suuresta betakaryofylleenipitoisuudestaan ja makeasta aromistaan. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

353008

15 ml

353608

5 ml

359808

5 ml

354008

15 ml

Cypressin raikas, yrttinen aromi voi tukea turvallisuuden ja maadoittumisen tunteita. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Dill valmistetaan tislaamalla tillikasvi kokonaan, ja sillä uskotaan olevan rauhoittava aromaattinen vaikutus. Rentouttavaa aromaattista vaikutusta voidaan tehostaa sekoittamalla yhteen Dill-öljyä ja Roman Chamomile -öljyä. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä

diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

31

Ecuadorista peräisin oleva Dorado Azul on ainulaatuinen eteerinen öljy, jonka myymiseen Young Livingillä on yksinoikeus. Sen raikas tuoksu soveltuu täydellisesti aromaattiseen tai ulkoiseen käyttöön. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Elemi kuuluu samaan tuoteperheeseen kuin Frankincense ja Myrrh. Sitä on perinteisesti käytetty ihoa hoitavana kauneustuotteena. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.


EUCALYPTUS BLUE

EUCALYPTUS GLOBULUS

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

Eucalyptus bicostata

Eucalyptus Globulus

Eucalyptus radiata

Foeniculum vulgare

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

359708

5 ml

353908

15 ml

353808

15 ml

354208

15 ml

Eucalyptus Blue -öljy valmistetaan viktoriankuumepuusta, jota viljellään ja tislataan Young Livingin tilalla Ecuadorissa. Tämä eteerinen öljy sisältää runsaasti eukalyptolia, jonka tuoksu on rauhoittava ja elvyttävä. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Maanläheiseltä ja raikkaalta tuoksuvassa Eucalyptus Globulus -kuumepuuöljyssä on puhdistavia ominaisuuksia, joiden vuoksi sitä käytetään monissa ihonhoitotuotteissa. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Raikkaan ja kirpeän hedelmäiseltä tuoksuva Eucalyptus Radiata -öljy soveltuu erinomaisesti liikunnan jälkeiseen hierontaan. Diffuuserissa käytettynä Eucalyptus Radiata -öljy auttaa luomaan stimuloivan ja elähdyttävän ilmapiirin.

Fennelin makean mausteista aromia on käytetty vuosikausien ajan maadoittavan vireen edistämiseen. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

FRANKINCENSE

GERANIUM

GERMAN CHAMOMILE

GINGER

Boswellia carterii

Pelargonium graveolens

Matricaria recutita

Zingiber officinale

KO ODI

KOKO

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

354908

5 ml

354808

15 ml

355408

15 ml

308608

5 ml

355708

5 ml

Kun Frankincensea käytetään diffuuserissa meditoinnin aikana, se auttaa löytämään oikean maadoittumisvireen ja merkityksen tunteen. Lisää sitä kauneudenhoitotuotteisiisi, kun haluat, että ihosi näyttää kirkkaalta ja kauniilta. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä

Geranium valmistetaan höyrytislaamalla palsamipelargonin tuoksuvia kukkia ja lehtiä. Sen aromi edistää rauhallista, henkistynyttä tunnelmaa. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä

diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

German Chamomilen tyynnyttävä aromi vahvistaa rauhallisuuden ja kärsivällisyyden tunteita. Tätä öljyä voidaan käyttää iholla sellaisenaan tai hierontaöljynä.

Gingerin aromi on lämmin ja energisoiva. Se soveltuu lisättäväksi Ortho Sport Massage Oil -hierontaöljyyn liikuntasuoritusten jälkeen.

KÄYT T ÖOHJE |

KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

| Käytä diffuuseria, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

32


GRAPEFRUIT

HELICHRYSUM

HINOKI

HONG KUAI

Citrus paradisi

Helichrysum italicum

Chamaecyparis obtusa

Chamaecyparis formosensis

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

356008

15 ml

356308

5 ml

307308

5 ml

465708

5 ml

Grapefruitissa on ihanan virkistävä sitrusaromi. Piristä kotisi tunnelmaa käyttämällä Grapefruitia diffuuserissa

Yhdenkään kodin ei pitäisi jäädä paitsi eteerisen Helichrysumin stimuloivasta aromista, joka auttaa keskittymään opiskeluun ja

Japaninsypressistä valmistetun Hinokin rikas, virkistävä sitrusaromi voi auttaa vahvistamaan henkistä

aamuisin.

kotitehtäviin.

tietoisuutta. Entisaikoina Hinoki-öljyä käytettiin sielun virkistämiseen.

KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä

KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä

Miellyttävältä tuoksuva Hong Kuai tukee syvää rentoutumista. Sitä käytetään myös huoneilman raikastajana ja miesten partavesissä. KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

IDAHO BALSAM FIR

IDAHO BLUE SPRUCE

JADE LEMON

JASMINE

Abies balsamea

Picea pungens

Citrus limon eureka var. formensensis

Jasminum officinale

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

331608

15 ml

309308

5 ml

468508

5 ml

356908

5 ml

Idaho Balsam Firin tuoksu on metsäinen ja virkistävä. Käytä diffuuserissa ja nauti sen maadoittavasta, rauhoittavasta aromista. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

33

Idaho Blue Spruce on hienostunut öljy, jota tislataan vain Young Livingin Highland Flats Tree -farmilla. Tämä huomionarvoinen eteerinen öljy sisältää runsaasti kasviperäistä alfa-pineeniä sekä limoneenia ja sen ikivihreä aromi tuottaa mielihyvää ja rentouttaa. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Jade Lemonin ainutlaatuinen lemon-limearomi tuottaa mielihyvää ja kohottaa mielialaa. Diffuuserissa käytettynä sen ihanan pirteä tuoksu on puhdas ja kutsuva. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Jasminin tuoksua pidetään eksoottisena ja romanttisena. Se sopii erinomaisesti ihon kauneudenhoitoon, ja sitä onkin lisätty useisiin Young Living -kauneudenhoitotuotteisiin. Jasminen makean kukkainen aromi rentouttaa mielen ja vahvistaa itseluottamusta. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.


JUNIPER

KUNZEA

Juniperus osteosperma

Kunzea ambigua

LAVENDER

LEDUM

Lavandula angustifolia

Ledum groenlandicum

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

357208

15 ml

23623

5 ml

357508

15 ml

357908

5 ml

Juniperin maanläheinen, metsäinen aromi luo diffuuserissa käytettynä rauhallisen ilmapiirin. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Kunzeasta uutettu eteerinen öljy on ominaisuuksiensa ja käyttötapojensa puolesta verrattavissa Tea Tree -öljyyn, mutta sen tuoksu on miellyttävämpi ja iholle levitettynä se aiheuttaa vähemmän vahvan tuntemuksen. Diffuuserissa käytettynä se luo rentouttavan ilmapiirin ja sen tuoksua on miellyttävä hengittää.

Citrus limon KOODI 357808

KO KO 15 ml

Lemon sisältää luonnossa esiintyvää limoneenia, ja siksi se on keskeinen ainesosa monissa suosituissa tuotteissa, jotka sisältävät eteerisiä öljyjä. Virkistävän aromin vuoksi tätä öljyä käytetään maailmanlaajuisesti erilaisissa puhdistusaineissa ja saippuoissa. KÄY T T Ö O H J E |

|

Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Ledumia on perinteisesti käytetty tukemaan energioiden virtausta. Se on yksi eteeristen Juva Cleanse ja GLF -öljyseosten tärkeistä ainesosista. KÄYT T ÖOHJE |

|

KÄYT T ÖOHJE |

KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

LEMON MYRTLE

LEMONGRASS

Backhousia citriodora

Cymbopogon flexuosus

LIME

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

LEMON

Lavenderin rauhoittavaa ja tyynnyttävää tuoksua rakastetaan. Lavenderin puhdas ja raikas tuoksu sopii kaikkiin tiloihin. Sen rauhoittavasta vaikutuksesta voi myös nauttia lisäämällä sitä vartalonhoitotuotteisiin ja kylpyveteen.

Citrus aurantifolia

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

307908

5 ml

358208

5 ml

358108

15 ml

307408

15 ml

Lemon Myrtlen raikas, mielialaa kohottava ja virkistävä aromi voi auttaa selkeyttämään ajatuksia. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Lemongrass on tärkeä ainesosa Purification - ja Ortho Sport Massage Oil -tuotteissa. Lemongrassia voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoitettuna muihin täydentäviin öljyihin herättelemään aisteja. KÄYT T ÖOHJE |

|

Limen ihanan kevyt tuoksu kohottaa mielialaa. Käyttämällä sitä diffuuserissa vahvistaa myönteisiä tunteita. KÄYT T ÖOHJE |

|

Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

34


MARJORAM Origanum majorana

MELISSA

MYRRH

MYRTLE

Melissa officinalis

Commiphora myrrha

Myrtus communis

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

358408

15 ml

358908

5 ml

359308

15 ml

359508

5 ml

Marjoram on keskeinen öljy Raindrop Technique -konseptissa, ja sitä voidaan käyttää liikunnan jälkeiseen hierontaan. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä

diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Melissan ruohoinen tuoksu tuottaa mielihyvää, kohottaa mielialaa ja rohkaisee. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Myrrhin kosteuttavia ominaisuuksia on vuosikausien ajan hyödynnetty kuivalle iholle tarkoitetuissa puhdistusaineissa. Se oli korkeassa arvossa jo ennen ajanlaskun alkua, ja sen aromi voi auttaa pääsemään syvän henkisen tietoisuuden tilaan. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

OCOTEA

ORANGE

Ocotea quixos

Citrus sinensis

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE NUTMEG

Myristica fragrans

Picea mariana

Myrtlen mieltä kohottava tuoksu on diffuuserissa käytettynä miellyttävä. Ulkoisesti käytettynä sillä on ihon kauneutta ja terveyttä edistäviä ominaisuuksia. KÄYT T ÖOHJE |

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

531308

5 ml

359908

15 ml

355608

5 ml

360208

15 ml

Northern Lights Black Spruce tulee Young Living Northern Lights Farm -maatilalta, joka sijaitsee Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa. Laita meditaation ajaksi diffuuseriin tätä runsasta, puista ja elvyttävää tuoksua, niin luot raikkaan, aromaattisen ilmapiirin. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle. 35

Nutmegin lämmin ja mausteinen aromi energisoi ja kohottaa mielialaa. Nutmeg sopii hyvin yhteen muiden öljyjen kanssa. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Orange, Clary Sage, kaikki Eucalyptus-öljyt ja Ginger. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä

diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Ocotea valmistetaan tislaamalla ecuadorilaisesta viherlaakeripuusta. Sen monitahoinen aromi tunnetaan ihoa puhdistavista ominaisuuksistaan. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Orange on yksi suosituimmista öljyistämme. Sillä voi olla tyynnyttävä ja inspiroiva vaikutus. KÄYT T ÖOHJE |

|

Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.


OREGANO

PALO SANTO

PATCHOULI

PEPPERMINT

Origanum vulgare

Bursera graveolens

Pogostemon cablin

Mentha piperita

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

360508

15 ml

360708

5 ml

360808

15 ml

361408

15 ml

Oregano on tärkeä öljy Raindrop Technique -konseptissa. Sen tuoksu on voimakkaan yrttinen. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

PINE Pinus sylvestris KOODI

KO KO

361808

15 ml

Pinen aromi on virkistävä ja vahvistava. Diffuuserissa käytettynä sen tuoksu rauhoittaa. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Palo Santon tuoksu inspiroi, ja diffuuserissa käytettynä se luo puhdistavan ja virkistävän ilmapiirin. Sitä voidaan käyttää myös liikunnan jälkeiseen hierontaan. KÄY TTÖOHJ E |

Patchoulia voidaan käyttää ulkoisesti kuivan ihon kaunistamiseen, ja sitä voi lisätä ihonhoitotuotteisiin. Diffuuserissa käytettynä tämä öljy saa aikaan tyynnyttävän, rentouttavan ja rauhallisen ilmapiirin. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

RAVINTSARA

ROMAN CHAMOMILE

ROSE

Cinnamomum camphora

Chamaemelum nobile

Rosa damascena

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan ja sivele iholle.

Voit sivellä viilentävää Pepperminttiä iholle tai tuoda raikasta tuoksua huoneeseen käyttämällä sitä diffuuserissa. KÄYT T ÖOHJE |

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

362008

5 ml

351208

5 ml

362308

5 ml

Ravintsaran miellyttävää ja puhdasta tuoksua käytetään yleisesti meditoinnissa. Sillä on myös ihoa puhdistavia ominaisuuksia.

Roman Chamomilen makean yrttinen aromi voi auttaa luomaan tyynnyttävän ilmapiirin, josta voi olla erityisen paljon etua levottomien lasten kanssa.

KÄY TTÖOHJ E |

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Rosen ihastuttava aromi kannustaa myönteiseen itsepohdiskeluun. Jokaiseen 5 ml:n pulloon on käytetty noin 10 kg ruusun terälehtiä eteerisen öljyn tislaamiseen. KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

36


ROSEMARY Rosmarinus officinalis

ROYAL HAWAIIAN SANDALWOOD

SACRED FRANKINCENSE

SAGE

Santalum paniculatum

Boswellia sacra

Salvia officinalis

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

362608

15 ml

474610

5 ml

355008

5 ml

363208

15 ml

Rosemary on tuttu yrtti, jonka voimakkaan metsäinen aromi auttaa selkeyttämään tunteita. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Royal Hawaiian Sandalwood tuoksuu täyteliäisen makealta, lämpimältä sekä samanaikaisesti sensuellilta ja romanttiselta. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Sacred Frankincense valmistetaan Boswellia sacra -temppeliolibaanipuun pihkasta tislaamalla. Tämä öljy on ihanteellinen niille, jotka haluavat päästä henkisellä matkallaan ja meditaatiossaan korkeammalle tasolle. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

SPEARMINT

TANGERINE

TEA TREE

Mentha spicata

Citrus reticulata

Melaleuca alternifolia

Sagen aromi on vahvan mausteinen, puhdistava ja mielialaa kohottava. Sitä on perinteisesti käytetty sen puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

THYME Thymus vulgaris

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

363808

5 ml

364408

15 ml

358708

15 ml

365008

15 ml

Spearmint on miedompaa kuin Peppermint, ja sen virkistävää tuoksua on kuvailtu mielialaa kohottavaksi ja tyynnyttäväksi. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

37

Tangerinen ilahduttavan makeaa sitrusaromia rakastetaan. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Tea Tree on valmistettu teepuusta (Melaleuca alternifolia), ja sillä on puhdistavia ominaisuuksia, joiden vuoksi sitä käytetään usein ihonhoitoon. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Timjami on tärkeä ainesosa Ortho Ease Massage Oil -öljyssä, ja se on erinomainen hierontaöljy liikunnan jälkeen. Aromaattisesti käytettynä sen uskotaan myös tuottavan merkityksen tunnetta. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.


VALERIAN Valeriana officinalis

VETIVER

WINTERGREEN

XIANG MAO

Vetiveria zizanoides

Gaultheria procumbens

Cymbopogon citratus

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

364808

5 ml

365108

5 ml

365808

15 ml

465808

5 ml

Valerian valmistetaan tislaamalla rohtovirmajuurta, ja sen ainutlaatuinen tuoksu rauhoittaa ja maadoittaa. Sivele tätä öljyä niskaan tai jalkapohjiin.

Vetiverin aromi on maanläheinen ja maadoittava. Luo koko kotiisi tyynnyttävä ja rentouttava ilmapiiri käyttämällä tätä ainutlaatuista eteeristä öljyä diffuuserissa.

Wintergreenin virkistävä minttuaromi stimuloi. Se on erinomainen lisäaine urheilusuorituksen jälkeen käytettäviin kosteusvoiteisiin.

Xiang Maoa on perinteisesti käytetty huoneilman raikastamiseen, mielen kirkastamiseen ja ihon kosteutukseen.

KÄY T T Ö O H J E |

KÄY TTÖOHJ E |

KÄYT T ÖOHJE |

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä

diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

YLANG YLANG Cananga odorata KOODI

KO KO

365908

15 ml

Ylang Ylangin aromi on romanttisen rentouttava ja makean kukkainen. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

38


RAVINTOLISÄNÄ k äy t e t tävät eteeriset Plus-öljyt

Ravintolisänä käytettävät Plus-öljymme ovat oivallinen lisä keittiöön. Halusit sitten tehostaa ruoan makua tai hyödyntää öljyjen terveysvaikutuksia, löydät Plus-öljyistämme taatusti uusia ja vanhoja suosikkeja.

VA LON AR KUUS : Väl tä suor aa aur ingonvaloa ja UV- sät eit ä v ähi nt ä ä n 1 2 t unt i a tuo t tee n i ho l l e lev it t ämisen jäl keen. U L KOISE STI: K äytä s uor aan ihol le. Voi vaat ia laiment amist a. K a t s o käyt tö o h j ee t.

L A IM E NTA M INE N: L a i mennet t a va i hol l a kä yt et t ä es s ä . K a t s o k ä y t tö o h je e t. A R OM A ATTINE N K ÄYTTÖ: H eng i t ä s el l a i s ena a n t a i kä yt ä Yo u n g L iv in g - d i ffuus er i s s a . SISÄ ISE STI: K a t s o kä yt t öohj eet .


CARDAMOM +

CINNAMON BARK +

CLOVE +

FENNEL +

Elettaria cardamomum

Cinnamomum verum

Syzygium aromaticum

Foeniculum vulgare

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

563408

5 ml

558508

5 ml

562008

5 ml

563608

5 ml

Kardemummansiemenistä höyrytislaamalla valmistetussa Cardamom+ -öljyssä erottuu täydellisesti tämän kaikkien tunteman mausteen aromikas ja tuore luonne. Kardemumman ominaismaku sopii sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin, ja se on myös lämmin ja mausteinen lisä kuumiin juomiin. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Cinnamon Bark+ on salainen aseesi keittiössä. Se sisältää 100 % kanelinkuorta, joten muutama tippa riittää nostamaan valmistamasi ruuan maun uusiin sfääreihin. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Mausteneilikka on tärkeä ainesosa Young Livingin Thievesöljysekoituksessa. Clove+ on valmistettu tislaamalla kaikkien tuntemasta mausteneilikasta, jota on käytetty ruoanlaitossa jo tuhansien vuosien ajan. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Fennel+ tunnetaan sen voimakkaasta lakritsinmausta. Kokeile käyttää sitä tuoreen fenkolin sijasta tai lisää sitä tonic-juomiin tai teehen. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

GINGER +

LAVENDER +

LEMON +

LEMONGRASS +

Zingiber officinale

Lavandula angustifolia

Citrus limon

Cymbopogon flexuosus

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

558808

5 ml

559008

5 ml

562508

5 ml

562608

5 ml

Ginger+ -öljyä voidaan käyttää sekä keittiössä mausteena että terveyttä edistävänä lisävalmisteena. Inkivääri on ainutlaatuinen ja monipuolinen öljy, joka kannattaa pitää käden ulottuvilla. Terveysvaikutukset ovat peräisin tämän eteerisen öljyn luontaisista ainesosista zingibereenistä ja beetafellandreenistä. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Lavender+ -öljyä käytetään paljon makeisiin ruokalajeihin, mutta se soveltuu myös suolaisiin aterioihin. Laventelia pidetään toisinaan osana kuuluisaa Provencen yrtit -mausteseosta, joka sisältää muun muassa meiramia, timjamia, oreganoa ja rosmariinia. KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Lemon+ on täydellinen valinta, kun haluat ruokaan raikasta, dynaamista makua. Sitruuna sopii niin makeisiin kuin suolaisiin ruokiin ja on sen vuoksi suosittu reseptien ainesosa ympäri maailman. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Lemongrass+ -öljyn herkullinen sitrusaromi täydentää monia ruokalajeja—erityisen hyvin se sopii aasialaiseen keittiöön. Voit myös varmistaa nestetasapainosi lisäämällä muutaman tipan Lemongrass+-öljyä vesilasiisi tai kuumaan teehen antamaan ripauksen makua. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

40


PLUS

Lisää makua päivääsi Young Livingin Plustuotteilla. Pirteän yrttisestä maanläheiseen ja mausteiseen – muutamalla tipalla puhdasta Plus-sarjan eteeristä öljyä voit helposti tehdä aterioistasi ja juomistasi entistä aromikkaampia.

Lukemattomia mahdollisuuksia joka päivä

+

Lavender -limonadi Tuo kotitekoiseen limonadiin hienostunutta, aromikasta makua lisäämällä siihen 4 tippaa raikasta Lemon + -öljyä ja 1 tippa Lavender + -öljyä.

Paras alku päivälle. Eteeriset Plus-öljyt ovat helppo ja nopea tapa tuoda uutta makua aamupalaan. Lisää sitä proteiinipirtelöösi tai herkulliseen aamuateriaasi, niin päiväsi saa pirteän alun.

Suloisia suupaloja ja makoisia maistiaisia. Piparminttubrowniet, appelsiini-suklaakulhot, kaneli-hedelmädippi—vain mielikuvitus on rajana, kun haluat tyydyttää makeannälkääsi terveellisemmillä tavoilla.

Janoatko luonnollisia makuja? Tue hyvinvointiasi lisäämällä veteen tai lempijuomaasi eteeristä Plus-öljyä.

Pöytä on katettu! Tee terveellinen ateria tänä iltana nopeammin—ja voita laatuaikaa perheen kanssa—korvaamalla mausteet ja yrtit helpoilla ja kätevillä eteerisillä Plusöljyillä.


NUTMEG + Myristica fragrans

ORANGE +

OREGANO +

PEPPERMINT +

Citrus sinensis

Origanum vulgare

Mentha piperita

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

563308

5 ml

562708

5 ml

559408

5 ml

562808

5 ml

Nutmeg+ tuo leivonnaisiisi tai teehesi lämpimän nostalgisen maun ja tuoksun. Käytä sitä tuomaan suosikkiruokiisi makean ja voimakkaan mausteisesta makua. KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Orange+ -öljyn puhdas, virkistävä maku on peräisin luontaisesta aineosasta, limoneenista. Lisää sitä jälkiruokiin ja kakkuihin, kun haluat niihin makeuden vastapainoksi sitrusaromin raikkautta. Appelsiini sopii myös erinomaisesti yhteen muiden hedelmäaromien kanssa, joten sitä voi hyvin lisätä veteen, smootieihin ja NingXia Red -juomaan.

Oregano+ tuo mausteista makua suosikkiresepteihin, ja samalla elimistösi hyötyy puhtaiden eteeristen öljyjen terveysvaikutuksista. Oregano+ sisältää myös luontaista ainesosaa karvakrolia. KÄYT T ÖOHJE |

Raikas piparminttu soveltuu hyvin kuumiin kesäpäiviin ja kylmiin talvi-iltoihin. Peppermint+ sopii veden kanssa nautittavaksi urheilusuorituksen aikana, ulkoilun jälkeiseen yrttiteehen, sekä ruoanlaittoon että leivontaan.

THIEVES +

THYME +

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

ROSEMARY +

TANGERINE +

Rosmarinus officinalis

Citrus reticulata

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Thymus vulgaris

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

562908

5 ml

563008

5 ml

563108

5 ml

559708

5 ml

Rosemary+ tuo ruokiin kiinnostavan yrttisen lisävivahteen. Ravintolisänä Rosemary+:n suosio perustuu sen luontaisiin aineosiin eukalyptoliin ja alfa-pineeniin, jotka voivat edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tangerine+ on yksi makeimmista Plus-sitrusöljyistämme. Tangerine+ -öljyn raikas ja pirteä aromi antaa moniulotteisia sitrushedelmän vivahteita suolaisiin ruokiin ja jälkiruokiin. Tangerine+ sisältää luontaista ainesosaa limoneenia.

KÄY T T Ö O H J E |

KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

Thieves+ on ainutlaatuinen sekoitus, jonka maku lämmittää sekä juomissa ja ruoissa. Sekoitus sisältää myös luontaisia ainesosia limoneenia, euganolia ja eukalyptolia. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä. AINESOSAT: | Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata.

Thyme+ -öljyllä voit heposti korvata kuivatun timjamin lempiruoissasi. Se sisältää luontaisesti esiintyviä ainesosia, kuten tymolia, parasymeenia ja gamma-terpineeniä. Niiden ansiosta se on täydellinen ravintolisä jokapäiväiseen käyttöön. KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä ruoanvalmistuksessa tai nauti sisäisesti. Laimenna perusöljyllä aina ennen sisäistä käyttöä.

42


Eteeriset

ÖLJYSEKOITUKSET Kun eteeriset öljyt muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden, niillä voi olla käänteentekevä yhteisvaikutus. Eteeristen öljyseostemme taustalla on useita vuosia kestänyt testaus ja käytännön kokemus. Tuloksena on toisiaan täydentävien öljyjen seoksia, jotka sopivat käytettäviksi kaikilla elämän osaa-alueilla.

VA LON AR KUUS : Väl tä suor aa aur ingonvaloa ja UV- sät eit ä v ähi nt ä ä n 1 2 t unt i a tuo t tee n i ho l l e lev it t ämisen jäl keen. U L KOISE STI: K äytä s uor aan ihol le. Voi vaat ia laiment amist a. K a t s o käyt tö o h j ee t.

L A IM E NTA M INE N: L a i mennet t a va i hol l a kä yt et t ä es s ä . K a t s o k ä y t tö o h je e t. A R OM A ATTINE N K ÄYTTÖ: H eng i t ä s el l a i s ena a n t a i kä yt ä Yo u n g L iv in g - d i ffuus er i s s a . SISÄ ISE STI: K a t s o kä yt t öohj eet .


3 WISE MEN

ABUNDANCE

ACCEPTANCE

AROMAEASE

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

342608

15 ml

330008

15 ml

330308

5 ml

474908

5 ml

3 Wise Men -sekoituksessa on santelipuuta, olibaanihartsia, mirhaa ja muita eteerisiä öljyjä. Sen tarkoituksena on edistää henkistymisen kokemuksia ja syvempää tietoisuutta.

Abundance-sekoituksessa on appelsiinia, inkivääriä ja muita eteerisiä öljyjä, joita käytettiin muinaisissa kulttuureissa edistämään vaurautta sekä tuomaan iloa ja rauhaa.

Korianteria ja palsamipelargonia sisältävä Acceptance voi vahvistaa omanarvontuntoa aromaattisesti käytettynä.

A I NESO S AT |

Manteliöljy, Royal Hawaiian -santelipuu, kataja, olibaanihartsi, mustakuusi, mirha KÄY T T Ö O H J E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

AINE S OS AT |

Appelsiini, mausteneilikka, kanelinkuori, olibaanihartsi, inkivääri, mustakuusi, patsuli, mirha KÄY TTÖOHJ E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna ja sivele iholle.

Manteliöljy, olibaanihartsi, Royal Hawaiian -santelipuu, palsamipelargoni, sininen pietaryrtti, pomeranssi, korianteri, bergamotti, tuoksuilangia, kafferilimetti, sininen sypressi, davana, jasmiini, kamomillasaunio, ruusu, greippi, tangeriini, viherminttu, sitruuna, ocotea KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

AROMA LIFE

AROMA SIEZ

AUSTRALIAN KURANYA

AINESOSAT |

Viileän minttuisessa AromaEase -sekoituksessa on tehokkaita eteeristen öljyjen ainesosia, jotka yhdessä saavat aikaan rauhoittavan aromin. AINESOSAT |

Piparminttu, viherminttu, inkivääri, kardemumma, fenkoli KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

AWAKEN

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

330608

15 ml

330908

15 ml

25675

5 ml

331208

15 ml

Aroma Life -sekoituksessa meirami ja tuoksuilangia energisoivat ja saavat aikaan yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Aroma Siez on yksi Young Livingin keskeisistä öljyseoksista, jonka rentouttava vaikutus perustuu laventeliin ja piparminttuun.

A I NESO S AT |

AINE S OS AT |

Seesaminsiemenöljy, sypressi, italianolkikukka, tuoksuilangia, meirami KÄY T T Ö O H J E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Basilika, laventeli, sypressi, meirami, piparminttu KÄY TTÖOHJ E |

|

Laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Ota Australian Kuranya osaksi päivittäistä kauneudenhoitorutiiniasi ja levitä sitä iholle epäpuhtauksia, ryppyjä ja turvotusta vähentämään. AINESOSAT | Kunzea, sitruunamyrtti,

sininen sypressi, santelipuu, fenkoli, melaleuca ericifolia, eucalyptus radiata, tea tree KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Awaken on sekoitus, joka koostuu viidestä muusta sekoituksesta. Awaken-sekoituksen taitavasti kehitetty koostumus vahvistaa ihmisen tietoisuutta rajattomista mahdollisuuksistaan. Tämän öljyn aromaattinen käyttö voi olla ensimmäinen askel kohti myönteistä elämänmuutosta. AINESOSAT |

Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

44


BRAIN POWER

BELIEVE

BUILD YOUR DREAM

CHRISTMAS SPIRIT

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

466108

15 ml

331308

5 ml

483408

5 ml

331508

15 ml

Believe -sekoituksessa on Idahon okakuusta, Idahon palsamijalokuusta, olibaanihartsia ja muita eteerisiä öljyjä, joiden aromaattinen käyttö voi antaa voimaa ja uskoa. A I NESO S AT |

Idahon okakuusi, idahon palsamijalokuusi, olibaanihartsi, korianteri, bergamotti, tuoksuilangia, palsamipelargoni KÄY T T Ö O H J E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

CITRUS FRESH

Eteerisessä Brain Power -sekoituksessa on runsaasti seskviterpeenejä sisältäviä öljyjä, kuten havaijilaista santelipuuta, sinistä sypressiä ja olibaanihartsia, jotka aromaattisesti käytettynä auttavat selkiyttämään ajatuksia ja keskittymään. AINE S OS AT |

Royal Hawaiian -santelipuu, sitruunamelissa, italianolkikukka, setripuu, sininen sypressi, olibaanihartsi, laventeli KÄY TTÖOHJ E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

CLARITY

Build Your Dream sisältää D. Gary Youngin valitsemia, historiallisesti merkittäviä eteerisiä öljyjä. Aromaterapeuttisesti käytettynä sekoitus voimistaa ja selkeyttää mieltä, ja auttaa siten keksimään keinoja unelmien toteuttamiseen.

Appelsiinia, kanelinkuorta ja mustakuusta sisältävä eteerinen Christmas Spirit -öljysekoitus tuo jouluiloa vuoden jokaiseen päivään.

AINESOSAT |

Laventeli, temppeliolibaani, sitruunamelissa, sininen sypressi, formosansypressi, Idahon okakuusi, tuoksuilangia, Dream Catcher, Believe, Blue Lotus KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

KÄYT T ÖOHJE |

COMMON SENSE

COOL AZUL

AINESOSAT |

Appelsiini, kanelinkuori,

mustakuusi

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

331808

15 ml

332108

15 ml

309108

5 ml

539908

15 ml

Citrus Fresh sisältää viiden sitruksisen eteerisen öljyn sekä vihermintun tuoreita, raikkaita ja inspiroivia aromeja. Voit käyttää sitä hajuveden tavoin tai lisätä sitä diffuuseriin raikastamaan huoneilmaa. A I NESO S AT |

Appelsiini, greippi, mandariini, tangeriini, sitruuna, viherminttu KÄY T T Ö O H J E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

45

Clarity-sekoituksessa on basilikaa, rosmariinia, piparminttua ja muita eteerisiä öljyjä, joiden yhteisvaikutuksena syntyvä aromi auttaa ajattelemaan kirkkaasti ja valppaasti.

Common Sense on Young Livingin kehittämä eteeristen öljyjen sekoitus, joka parantaa rationaalista päätöksentekokykyä ja lisää siten hyvinvointia, päämäärätietoisuutta ja runsautta elämään.

AINE S OS AT |

AINESOSAT |

Basilika, jalosauramo, kardemumma, palsamipelargoni, bergamotti, rosmariini, sitruuna, tuoksuilangia, piparminttu, jasmiini, palmarosa, korianteri KÄY TTÖOHJ E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Olibaanihartsi, tuoksuilangia, viherlaakeri, kanadanpiisku, tuoksuruuta, limetti, Dorado Azul KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Sivele viilentävää, aromaattista Cool Azul -öljysekoitusta iholle tai käytä sitä raikastamaan ja viilentämään oloasi fyysisen rasituksen jälkeen. AINESOSAT |

Lamosalali, piparminttu, salvia, plectranthus oregano, kopaiva, mesikaarnamyrtti, laventeli, sininen sypressi, elemi, vetiveriaheinä, kumina, oregano, Dorado Azul KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.


DRAGON TIME

DIGIZE

EN-R-GEE

DREAM CATCHER

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

332408

15 ml

332708

15 ml

333008

15 ml

333608

15 ml

DiGize on Young Livingin ainutlaatuinen patentoitu eteerinen öljyseos, joka sisältää rakuuna-, inkivääri-, piparminttu-, kataja-, fenkoli-, sitruunaruoho-, anis- ja patsuliöljyjä.

Dragon Time -sekoituksen aromin tarkoituksena on herättää positiivisia tunteita naisissa erityisesti kuukautiskierron aikana. Tätä sekoitusta suositellaan sekä

Dream Catcher on suunniteltu hyödyntämään positiivisten unien vaikutus. Se auttaa ymmärtämään omia tavoitteita ja pysymään täyttymyksen tiellä.

A I NESO S AT |

nuorille että kypsille naisille.

AINESOSAT |

Rakuuna, inkivääri, piparminttu, kataja, fenkoli, sitruunaruoho, anis, patsuli KÄY T T Ö O H J E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

ENDOFLEX

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Royal Hawaiian -santelipuu, tangeriini, tuoksuilangia, mustapippuri, bergamotti, kataja, anis, palsamipelargoni, kafferilimetti, sininen sypressi, davana, jasmiini, kamomillasaunio, ruusu, greippi, viherminttu, sitruuna, ocotea

EXODUS II

FORGIVENESS

AINE S OS AT |

Myskisalvia, laventeli, siankärsämö, fenkoli, meirami, jasmiini KÄY TTÖOHJ E |

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

En-R-Gee on elähdyttävä sekoitus puhdasta rosmariini-, kataja- ja sitruunaruohoöljyä sekä muita eteerisiä öljyjä, joiden yhteinen aromi on mielialaa kohottava ja energiaa antava. AINESOSAT |

Rosmariini, muskottipähkinä, mustapippuri, kataja, Idahon palsamijalokuusi, sitruunaruoho, mausteneilikka KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

GENTLE BABY

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

333308

15 ml

333808

5 ml

333908

5 ml

334508

15 ml

EndoFlex on sekoitus viherminttua, palsamipelargonia ja muita eteerisiä öljyjä, joiden yhteisvaikutus saa diffuuserissa käytettynä aikaan tyynnyttävän ja tasapainottavan ilmapiirin. A I NESOS AT |

Viherminttu, seesaminsiemenöljy, palsamipelargoni, kamomillasaunio, salvia, myrtti, muskottipähkinä KÄY TT Ö O H J E |

| Käytä

diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Exodus II -sekoituksessa on kasviöljyjä, joita on kautta aikojen käytetty parantamaan hyvinvointia eri tavoin. Yleensä tätä muinaisaikojen inspiroimaa aromia sivellään jalkoihin ennen nukkumaanmenoa.

Forgiveness-sekoituksen aromi vahvistaa kykyä antaa anteeksi itselle ja muille sekä auttaa pääsemään irti henkistä kasvua haittaavista kielteisistä tunteista.

Gentle Baby on tyynnyttävä sekoitus eteerisiä öljyjä, joiden tuottamalla aromilla on rauhoittava vaikutus äiteihin ja lapsiin.

AINESOSAT |

AINESOSAT |

Oliiviöljy, mirha, kassiakaneli, kanelinkuori, rohtokalmojuuri, Northern Lightsin mustakuusi, iisoppi, vetiveriaheinä, olibaanihartsi

Seesaminsiemenöljy, sitruunamelissa, väinönputki, bergamotti, palsamipelargoni, laventeli, tuoksuilangia, olibaanihartsi, sitruuna, palmarosa, jasmiini, italianolkikukka, Royal Hawaiian -santelipuu, jalosauramo, ruusu, korianteri

KÄY TTÖOHJ E |

KÄYT T ÖOHJE |

AINE S OS AT |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Korianteri, palsamipelargoni, palmarosa, laventeli, tuoksuilangia, jalosauramo, bergamotti, sitruuna, jasmiini, ruusu KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

46


GRATITUDE

GLF

GROUNDING

HARMONY

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

334008

15 ml

334608

5 ml

334808

5 ml

335108

15 ml

GLF on eteeristen öljyjen seos, joka sisältää italianolkikukka-, viherminttu- ja sellerinsiemenöljyä. A I NESO S AT |

Greippi, lännenpursu, italianolkikukka, iisoppi, selleri, viherminttu KÄY T T Ö O H J E |

| Laimenna

Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Vaali kiitollista elämänasennetta ja sisäistä, kuinka onnekas olet. Gratitude -seoksen aromi kohottaa mielialaa sekä tukee tunne-elämää ja hengellistä kasvua. AINE S OS AT |

Idahon palsamijalokuusi, olibaanihartsi, korianteri, mirha, tuoksuilangia, bergamotti, Northern Lightsin mustakuusi, vetiveriaheinä, palsamipelargoni KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

IMMUPOWER

HIGHEST POTENTIAL

Grounding on tasapainottava sekoitus tuoksuja, jotka kirkastavat mielen ja edistävät henkistymistä.

Harmony on sekoitus puhtaita eteerisiä öljyjä, joiden aromaattinen käyttö kohottaa mielialaa.

AINESOSAT |

AINESOSAT |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Palsamipelargoni, väinönputki, bergamotti, laventeli, mustakuusi, tuoksuilangia, Royal Hawaiian -santelipuu, iisoppi, palmarosa, laventelisalvia, ruusu, olibaanihartsi, jasmiini, sitruuna, appelsiini, jalosauramo, korianteri

INNER CHILD

JOY

Harmaapihta, mänty, väinönputki, mustakuusi, setripuu, kataja, tuoksuilangia KÄYT T ÖOHJE |

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

KO ODI

KOKO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

337308

5 ml

336308

15 ml

336008

5 ml

337208

15 ml

Highest Potential sitoo yhteen sinisen sypressin ja muiden puhtaiden eteeristen öljyjen mielialaa kohottavat ja inspiroivat aromit. A I NESO S AT |

Sininen Sypressi, tuoksuilangia, jasmiini, setripuu, palsamipelargoni, laventeli, Northern Lightsin mustakuusi, olibaanihartsi, Royal Hawaiian -santelipuu, harmaapihta, vetiveriaheinä, kanelinkuori, davana, ruusu, kamomillasaunio, sininen pietaryrtti, greippi, tangeriini, viherminttu, sitruuna, viherlaakeri KÄY TT Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle. 47

ImmuPower on tehokas eteerinen öljysekoitus, jonka aromi vahvistaa positiivista energiaa. AINE S OS AT |

Iisoppi, talvikynteli, pihkakistus, kamferipuu, olibaanihartsi, oregano, mausteneilikka, kumina, Dorado Azul KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Makealta tuoksuvan Inner Child -öljysekoituksen aromaattinen käyttö voi auttaa ihmistä pääsemään kosketuksiin aidon minänsä kanssa.

Joy-öljysekoitus luo romanttisen ja lämpimän tunnelman diffuuserissa käytettynä. Hajuveden tapaan käytettynä se kutsuu lähelle.

AINESOSAT |

Appelsiini, jasmiini, mustakuusi, tangeriini, Royal Hawaiian -santelipuu, pomeranssi, tuoksuilangia, sitruunaruoho

AINESOSAT |

KÄYT T ÖOHJE |

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Bergamotti, sitruuna, palmarosa, tuoksuilangia, ruusu, palsamipelargoni, jasmiini, jalosauramo, korianteri, tangeriini | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.


JUVA CLEANSE

JUVAFLEX

LADY SCLAREOL

LIGHT THE FIRE

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

339508

15 ml

337508

15 ml

337608

15 ml

530408

5 ml

Juva Cleanse on ensiluokkainen sekoitus puhtaita eteerisiä öljyjä. Sen sisältämiä luontaisia ainesosia ovat neryyliasetaatti, gammakurkumiini ja alfa-pineeni. A I NESO S AT |

Italianolkikukka, lännenpursu, sellerinsiemen KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

LIVE YOUR PASSION

JuvaFlex sisältää eteerisiä fenkoli-, palsamipelargoni-, rosmariini- ja jalosauramoöljyjä, sinisestä pietaryrtistä valmistettua öljyä ja italianolkikukkaöljyä. Tämä mielialaa kohottava ja rauhallinen sekoitus on täydellinen diffuuserissa käytettäväksi tai herkän ihon kaunistamiseen.

Lady Sclareol on öljyseos, jonka rentouttava aromi on kehitetty edistämään naiseutta ja naisellisuutta. AINESOSAT |

AINE S OS AT |

Korianteri, palsamipelargoni, vetiveriaheinä, appelsiini, myskisalvia, bergamotti, tuoksuilangia, Royal Hawaiian -santelipuu, laventelisalvia, jasmiini, Idahon okakuusi, viherminttu, japaninsypressi KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

LONGEVITY

M-GRAIN

Seesaminsiemenöljy, fenkoli, palsamipelargoni, rosmariini, jalosauramo, sininen pietaryrtti, italianolkikukka KÄY TTÖOHJ E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Käytä sekoitusta diffuuserissa tuomaan inspiroivaa tuoksua mihin tahansa ympäristöön, tai lisää sitä Young Living V-6 -kasviöljyyn ja sivele iholle. AINESOSAT |

Mastrante, Northern Lightsin mustakuusi, muskottipähkinä, kassiakaneli, viherlaakeri, kanadankoiransilmä, sitruuna, mustapippuri, japaninsypressi KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

MAGNIFY YOUR PURPOSE

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

576608

5 ml

338808

15 ml

338708

15 ml

337708

5 ml

Tämä eteerinen öljysekoitus kehitettiin vuoden 2016 International Grand Conventionia varten. Voit käyttää sen lumoavaa tuoksua hajuveden tavoin tai lisätä sitä hierontaöljyyn. Voit myös käyttää sitä diffuuserissa tunnelmaa luomaan, joka värittää elämääsi oikeanlaisella aromilla. A I NESO S AT |

Appelsiini, Royal Hawaiian -santelipuu, muskottipähkinä, limetti, Idahon okakuusi, Northern Lightsin mustakuusi, tuoksuilangia, olibaanihartsi, piparminttu KÄY T T Ö O H J E |

|

Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Longevity on tehokas eteerinen öljysekoitus, joka auttaa edistämään ihon nuorekkuutta. AINE S OS AT |

Timjami, mausteneilikka, appelsiini, olibaanihartsi KÄY TTÖOHJ E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

M-Grain-öljy viilentää, kun sitä sivelee niskaan ja hartioihin. AINESOSAT |

Basilika, laventeli, jalosauramo, meirami, piparminttu, italianolkikukka KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Magnify Your Purpose -öljysekoituksemme aromi stimuloi luovuutta, intohimoa, keskittymiskykyä ja motivaatiota. Aromaattisesti käytettynä se rohkaisee aloitteellisuuteen. AINESOSAT |

Royal Hawaiian -santelipuu, muskottipähkinä, inkivääri, patsuli, salvia, kanelinkuori, korianteri, bergamotti, tuoksuilangia, palsamipelargoni KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

48


MISTER

MELROSE

MOTIVATION

PANAWAY

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KOODI

KO KO

337808

15 ml

338108

15 ml

338408

5 ml

339108

5 ml

339008

15 ml

Melrose on tehokkaasti puhdistava ja ihoa kaunistava eteerinen öljyseos.

Miehille kehitetty Misteröljysekoitus kohottaa mielialaa diffuuserissa käytettynä.

A I NESO S AT |

Rosmariini, mausteneilikka, teepuu, mesikaarnamyrtti KÄY T T Ö O H J E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

AINE S OS AT |

PEACE & CALMING

PEACE & CALMING II

Seesaminsiemenöljy, salvia, laventeli, piparminttu, fenkoli, myrtti, kärsämö KÄY TTÖOHJ E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Motivation-öljyseos voi diffuuserissa käytettynä edistää tarmokkuuden ja kykeneväisyyden tunteita. AINESOSAT |

Sivele PanAway-sekoitusta iholle liikuntasuorituksen jälkeen tai milloin vain, kun kaipaat rauhoittavaa ja stimuloivaa aromaattista kokemusta.

PURIFICATION

R.C.

Jalosauramo, mustakuusi, tuoksuilangia, laventeli KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

AINESOSAT |

Lamosalali, mausteneilikka, italianolkikukka, piparminttu KÄYT T ÖOHJE | | Laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle tai käytä hieronnassa.

KO ODI

KOKO

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KOODI

KO KO

339808

5 ml

339308

15 ml

532708

5 ml

339908

15 ml

340908

5 ml

340508

15 ml

Tyynnyttävää ja rentouttavaa Peace & Calming -sekoitusta voidaan käyttää diffuuserissa, kylpyveteen lisättynä tai meditoinnin ja joogan aikana. Iholle siveltynä Peace & Calming voi tehdä ihosta terveemmän ja heleämmän näköisen. A I NESO S AT |

Tangeriini, tuoksuilangia, sininen pietaryrtti, appelsiini, patsuli KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

49

Tämä patentoitu sekoitus luo rentouttavan ja miellyttävän tuoksun sisäänhengitettynä tai diffuuserissa käytettynä. Kun laimennat öljyä ja levität sitä iholle, se kosteuttaa ihoa ja tekee siitä kauniin näköisen. AINE S OS AT |

Tangeriini, appelsiini, tuoksuilangia, patsuli, kamomillasaunio, vetiveriaheinä, pihkakistus, bergamotti, kassiakaneli, davana, Northern Lightsin mustakuusi KÄY TTÖOHJ E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Makealta ja raikkaalta tuoksuva Purification poistaa ikävät hajut ja neutralisoi huoneilman. Sivele iholle ja nauti ulkoilmasta ilman kiusoja. AINESOSAT |

Sitruunaruoho, rosmariini, tea tree, myrtti, sitronella, lavandiini KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Lisäämällä R.C. -öljysekoitusta Young Living V-6 -kasviöljyyn saat aikaan kylpylämäisen tunnelman hieronnan ajaksi. Voit myös lisätä sitä Aroma Siez -sekoituksen sijasta Raindrop-tekniikkaa käyttäessäsi. AINESOSAT |

Eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalyptus citriodora, myrtti, mustakuusi, piparminttu, mänty, laventeli, meirami, sypressi KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä.


RELEASE

RAVEN KOODI 340208

KO KO

KO O D I

15 ml

340808

RELIEVE IT KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

15 ml

341108

15 ml

341908

5 ml

Raven on puhdistava sekoitus kamferipuu-, piparminttu- ja Eucalyptus Radiata -öljyjä ja muita eteerisiä öljyjä. Rintakehälle ja kaulalle levitettynä Raven

Release-sekoituksen rentouttava aromi auttaa päästämään irti vihan ja turhautumisen tunteista. Diffuuserissa käytettynä se myös edistää harmoniaa ja tasapainoa.

viilentää ja rauhoittaa.

AINE S OS AT |

A I NESO S AT |

Kamferipuu, piparminttu, eucalyptus radiata, lamosalali, sitruuna KÄY T T Ö O H J E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

SACRED MOUNTAIN KOODI 341408

Tuoksuilangia, oliiviöljy, lavandiini, palsamipelargoni, Royal Hawaiian -santelipuu, sininen pietaryrtti, kafferilimetti, sininen sypressi, davana, jasmiini, kamomillasaunio, ruusu, greippi, tangeriini, viherminttu, sitruuna, viherlaakeri KÄY TTÖOHJ E |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

SARA KO KO 15 ml

KO O D I 341708

AINESOSAT |

Laventeli, rohtovirmajuuri, tuoksuruuta

KÄYT T ÖOHJE |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

SCLARESSENCE

SENSATION

AINESOSAT |

Mustakuusi, mustapippuri, iisoppi, piparminttu | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

KÄYT T ÖOHJE |

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

5 ml

15 ml

342008

5 ml

A I NESO S AT |

AINE S OS AT |

| Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

RutaVaLa on rauhoittava sekoitus tuoksuruutaa, rohtovirmajuurta ja laventelia. Diffuuserissa käytettynä se auttaa rentoutumaan.

341808

SARA-öljysekoituksen sisältämä palsamipelargoni, tuoksuilangia, ruusu, sininen pietaryrtti ja muut eteeriset öljyt saavat yhdessä aikaan tyynnyttävän tuoksun, josta on apua vaikeissa tai tunteikkaissa elämänvaiheissa.

KÄY T T Ö O H J E |

Relieve It on rauhoittava ja tasapainoinen seos puhtaita mustakuusi- ja mustapippuriöljyjä sekä muita tyynnyttäviä eteerisiä öljyjä, joiden yhteisvaikutuksesta syntyy tämä hyödyllinen ihoa hoitava sekoitus.

KO KO

Sacred Mountain on tuoksuilangia- ja havupuuöljyjen sekoitus, joka synnyttää luonnonrauhan aistimuksia ja diffuuserissa käytettynä edistää voiman, voimaantumisen ja turvallisuuden tunteita.

Tuoksuilangia, mustakuusi, Idahon palsamijalokuusi, setripuu

RUTAVALA

Manteliöljy, tuoksuilangia, palsamipelargoni, laventeli, appelsiini, kafferilimetti, sininen sypressi, davana, jasmiini, kamomillasaunio, ruusu, greippi, tangeriini, viherminttu, sitruuna, viherlaakeri, sininen pietaryrtti, setripuu, valkoinen lootus KÄY TTÖOHJ E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

SclarEssence-sekoituksessa on kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia puhtaita eteerisiä öljyjä, myskisalviaa ja fenkolia. AINESOSAT |

Myskisalvia, fenkoli, laventelisalvia, piparminttu KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Sensation -sekoituksessa on tuoksuilangiaa, korianteria ja muita eteerisiä öljyjä, jotka diffuuserissa käytettynä vahvistavat rakkauden ja kiintymyksen tunteita. AINESOSAT |

Tuoksuilangia, jasmiini, palsamipelargoni, bergamotti, korianteri KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

50


STRESS AWAY

SHUTRAN

THIEVES

THE GIFT

KOODI

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

483508

15 ml

463008

15 ml

650008

5 ml

342308

15 ml

Shutran on voimistava eteerinen öljysekoitus, joka on kehitetty erityisesti miehille lisäämään miehekkyyden tunnetta ja itseluottamusta. Se sopii käytettäväksi partaveden tapaan hajusteena, joka miellyttää sekä miehiä että naisia. A I NESO S AT |

Stress Away koostuu ainutlaatuisesta yhdistelmästä puhtaita eteerisiä limetti- ja vaniljaöljyjä. Tasapainoinen sekoitus trooppisia ja sitruksisia aromeita tekee Stress Away -sekoituksesta ainutlaatuisen rentouttavan ja miellyttävän.

Idahon okakuusi, viherlaakeri, tuoksuilangia, japaninsypressi, korianteri, davana, laventeli, setripuu, sitruuna, Northern Lightsin mustakuusi KÄY T T Ö O H J E | | Sivele 2–4 tippaa 2 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan kaulaan tai ranteisiin.

AINE S OS AT |

TRANSFORMATION

TRAUMA LIFE

KOODI 306008

KO KO 15 ml

Transformation-sekoituksessa on Palo Santoa, okakuusta ja viherlaakeria. Diffuuserissa käytettynä nämä tehokkaat eteeriset öljyt antavat voimaa korvata kielteiset uskomukset mielialaa kohottavilla ajatuksilla. A I NESO S AT |

Palo Santo, sitruuna, temppeliolibaani, Royal Hawaiian -santelipuu, piparminttu, kardemumma, myskisalvia, Idahon okakuusi, ocotea KÄY T T Ö O H J E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

51

Kopaiva, limetti, setripuu, vanilja, viherlaakeri, laventeli KÄY TTÖOHJ E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

KO O D I 635008

AINESOSAT |

Idahon palsamijalokuusi, temppeliolibaani, jasmiini, Northern Lightsin mustakuusi, mirha, vetiveriaheinä, pihkakistus KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Eteerisen Thieves-öljysekoituksen inspiraationa oli legenda neljästä 1 400-luvulla eläneestä ranskalaisesta varkaasta, jotka kehittivät erityisen aromaattisen eteerisen öljyseoksen; sen koostumuksessa oli mausteneilikkaa, rosmariinia ja muita kasviöljyjä. Thieves on tehokas sekoitus, joka sisältää luontaisia ainesosia kuten limoneeni, eugenoli ja eukalyptoli. AINESOSAT |

Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

WHITE ANGELICA

VALOR KO KO

KO O D I

KO KO

KO O D I

KO KO

KOODI

KO KO

5 ml

343008

5 ml

342808

5 ml

343208

15 ml

Trauma Life on luonnollinen sekoitus puhdasta santelipuuta, italianolkikukkaa, ruusua ja muita eteerisiä öljyjä, joista voi olla apua emotionaalisesti vaikeassa tilanteessa. AINE S OS AT |

The Gift on sekoitus seitsemästä eteerisestä öljystä, joita on käytetty jo vuosisatojen ajan niiden tyynnyttävien ominaisuuksien vuoksi. Tämän sekoituksen inspiraationa oli Young Livingin perustajan D. Gary Youngin kirjoittaman The One Gift -romaanin Shutran-niminen hahmo.

Olibaanihartsi, davana, kafferilimetti, Royal Hawaiian -santelipuu, mustakuusi, ruusu, rohtovirmajuuri, palsamipelargoni, laventeli, italianolkikukka KÄY TTÖOHJ E | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja sivele iholle.

Valor on yksi ostetuimmista eteerisistä öljytuotteistamme ja kuuluu Young Livingin perustajan D. Gary Youngin suosikkiöljysekoituksiin. Sivele sitä ranteisiin, rintakehään, kaulaan ja jalkapohjiin tai lisää Young Living Bath & Shower Gel Base -pesugeelipohjaan ja koe sen virkistävä vaikutus. AINESOSAT |

Kookosöljy, mustakuusi, sininen pietaryrtti, olibaanihartsi, kamferipuu, palsamipelargoni KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.

Puhtaita eteerisiä sitruunamelissaja bergamottiöljyjä sisältävä White Angelica tukee diffuuserissa käytettynä turvallisuuden ja varmuuden tunteita, ja sitä voidaan käyttää suojana negatiivista energiaa vastaan. AINESOSAT | Manteliöljy, bergamotti,

sitruunamelissa, palsamipelargoni, tuoksuilangia, ruusu, mirha, Royal Hawaiian -santelipuu, iisoppi, korianteri, mustakuusi KÄYT T ÖOHJE | | Käytä diffuuserissa, hengitä sellaisenaan tai sivele iholle.


ETEERISIÄ ÖLJYJÄ SISÄLTÄVÄT ROLL-ON-PUIKOT Nämä kauniilla ja moderneilla etiketeillä varustetut roll-on-puikot ovat erinomainen tapa käyttää lempiöljysekoituksiasi myös menossa. Pysy ajan tasalla, sillä jatkamme suosikkiöljyjen ja eteerisiä öljyjä sisältävien tuotteiden pakkausten ja etikettien uusimista.

BREATHE AGAIN ROLL-ON KOODI 3528525

KOKO 10 ml

Breathe Again Roll-On -puikossa on neljäntyyppisiä eteerisiä eukalyptusöljyjä, kuten Young Livingin maatilalla Ecuadorissa kasvatettu ja tislattu viktoriankuumepuu. AINE S OS AT | Kookosöljy, eucalyptus staigeriana, kuumepuu, eucalyptus radiata, viktoriankuumepuu, laurus nobilis, piparminttu, kopaiva, myrtti, sininen sypressi, ruusunmarja K ÄY TTÖOHJ E |

RUTAVALA ROLL-ON KOODI 4471500

KOKO 10 ml

THIEVES ROLL-ON KOODI 24396

KOKO 10 ml

DEEP RELIEF ROLL-ON KO O D I 3534525

KO KO 10 ml

AINE S OS AT |

Kookosöljy, tuoksuruuta, rohtovirmajuuri, laventeli KÄY TTÖOHJ E |

Levitä runsaasti ranteisiin, ohimoille, kaulaan tai muuhun haluamaasi paikkaan tarpeen mukaan. Thieves Roll-On on valmiiksi laimennettu, joten sen levittäminen ei voisi olla helpompaa: voit vain pyyhkäistä sitä suoraan iholle. Tulet rakastumaan sen kodikkaaseen ja lohdulliseen tuoksuun. AINE S OS AT |

Kookosöljy, mausteneilikka, sitruuna, kanelinkuori, eucalyptus radiata, rosmariini K ÄY TTÖOHJ E |

AINESOSAT |

Piparminttu, kookosöljy, Idahon palsamijalokuusi, mausteneilikka, vetiveriaheinä, lamosalali, sitruuna, italianolkikukka, kopaiva, Dorado Azul KÄYT T ÖOHJE |

Levitä reilusti rintaan ja kaulaan.

RutaVaLa Roll-On on Young Livingin oma sekoitus eteerisiä tuoksuruuta-, laventeli- ja rohtovirmajuuriöljyjä, joiden aromit ovat tyynnyttäviä ja rentouttavia.

Eteeristä piparminttuöljyä sisältävä Deep Relief Roll-On tuntuu viileältä, kun sitä levittää iholle. Raikas tuoksu sekä piristää että rentouttaa, joten tämä sekoitus sopii täydellisesti kuntosalivarustukseen ja treenin aikana käytettäväksi.

Levitä runsaasti ohimoille, niskaan tai muuhun haluamaasi paikkaan.

STRESS AWAY ROLL-ON KO O D I 4472525

KO KO 10 ml

TRANQUIL ROLL-ON KO O D I 3533525

KO KO 10 ml

Stress Away Roll-On on ainutlaatuinen ja kevyt vaniljan, limetin, kopaivan ja muiden eteeristen öljyjen sekoitus, jolla on rentouttava tuoksu. AINESOSAT |

Kopaiva, limetti, setripuu, vanilja, viherlaakeri, laventeli KÄYT T ÖOHJE |

Levitä runsaasti ranteisiin, ohimoille, kaulaan tai muuhun haluamaasi paikkaan tarpeen mukaan. Levitä laventelin, setripuun ja jalosauramon tyynnyttäviä aromeja ihollesi kätevällä Tranquil Roll-On -puikolla olitpa missä tahansa. AINESOSAT |

Kookosöljy, laventeli, setripuu,

jalosauramo KÄYT T ÖOHJE |

Levitä tuotetta runsaasti ranteisiin tai niskaan tarpeen mukaan.

Levitä tuotetta runsaasti ranteisiin tai niskaan tarpeen mukaan.

VALOR ROLL-ON KOODI 3529525

KOKO 10 ml

Pyyhkäise Valor Roll-Onin puista ja voimaannuttavaa sekoitusta ihollesi, kun kaipaat päivääsi aromaattista kannustusta ennen tärkeää työpresentaatiota tai tapaamista. AINE S OS AT | Kookosöljy, mustakuusi, sininen pietaryrtti, olibaanihartsi, kamferipuu, palsamipelargoni KÄY TTÖOHJ E | Levitä tuotetta runsaasti ranteisiin tai niskaan tarpeen mukaan.

52


HIERONTAÖLJYT

Tehosta hieronnan vaikutuksia aivan uudella tavalla hierontaöljyjen valikoimallamme. Hierontaöljyjemme sisältämät ainutlaatuisten eteeristen öljyjen sekoitukset tekevät hierontakokemuksesta aivan uudentasoisen elämyksen.

CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL KOODI 303508

greippi, setripuu, myskisalvia, sypressi, kataja, vehnänalkioöljy, makea manteliöljy, oliiviöljy KÄY TTÖOHJ E | Hiero kohtiin, joihin toivot kiinteytystä. Ravista hyvin ennen käyttöä.

KOKO 236 ml

ORTHO EASE MASSAGE OIL

Ortho Ease Massage Oil on kasviöljyjen ja lamosalalin, piparmintun, katajan ja meiramin kaltaisten erilaisten eteeristen öljyjen sekoitus. AINE S OS AT | Kookosöljy, lamosalali,

rypälesiemenöljy, piparminttu, kataja, kuumepuu, eucalyptus radiata, timjami, sitruunaruoho, meirami, vetiveriaheinä, vehnänalkioöljy, makea manteliöljy, oliiviöljy KÄY TTÖOHJ E | Hiero hellävaroen haluttuihin kehonosiin. Ravista hyvin ennen käyttöä.

KOODI 303308

KOKO 236 ml

RELAXATION MASSAGE OIL KOODI 3037521

Relaxation Massage Oil sisältää erityisesti valikoituja kasviöljyjä ja tyynnyttäviä laventelin, tangeriinin, korianterin ja vihermintun eteeristen öljyjen tuoksuja, jotka luovat rentouttavan yhdistelmän. AINE S OS AT | Kookosöljy, rypälesiemenöljy,

tangeriini, laventeli, viherminttu, tuoksuilangia, piparminttu, korianteri, bergamotti, vehnänalkioöljy, makea manteliöljy, oliiviöljy, palsamipelargoni KÄY TTÖOHJ E | Hiero hellävaroen iholle tarpeen mukaan. Ravista hyvin ennen käyttöä.

KOKO 236 ml

YOUNG LIVING V6 -KASVIÖLJY KO ODI

KOODI

303108

3030500

KOKO

KOKO

236 ml

944 ml

53

Cel-Lite Magic Massage Oil kiinteyttää ja ravitsee ihoa puhtailla kasviöljyillä, E-vitamiinilla ja autenttisilla eteerisillä öljyillä. Greippiöljy voi parantaa ihon pinnan ulkonäköä ja katajaöljyllä on puhdistava vaikutus. AINE S OS AT | Kookosöljy, rypälesiemenöljy,

Voit käyttää Young Living V-6 -kasviöljyä omien hierontaöljysekoitustesi pohjana tai laimentamaan eteerisiä öljyjä herkkää ihoa varten. AINE S OS AT | Kookosöljy, seesaminsiemenöljy,

rypälesiemenöljy, makea manteliöljy, vehnänalkioöljy, auringonkukansiemenöljy, oliiviöljy KÄY TTÖOHJ E | Valmista tiettyyn kohtaan paikallisesti levitettävä annos sekoittamalla yksi tippa eteeristä öljyä 1–8 teelusikalliseen Young Living V-6 -kasviöljyä. Valmista suurempi annos, esimerkiksi hierontaa varten, lisäämällä 15–30 tippaa eteerisiä öljyjä 30 -60 ml:aan Young Living V-6 -kasviöljyä. Voimakkaampia öljyjä (esim. Cinnamon Bark, Clove ja Oregano) on laimennettava hellävaraisia öljyjä enemmän. Ravista hyvin ennen käyttöä.

DRAGON TIME MASSAGE OIL KO O D I 3034521

KO KO 236 ml

ORTHO SPORT MASSAGE OIL KO O D I 303208

KO KO 236 ml

SENSATION MASSAGE OIL KO O D I 3036521

KO KO 236 ml

Niin nuorille kuin varttuneemmille naisille suositeltu Dragon Time Massage Oil on erityinen sekoitus laventelin, tuoksuilangian, jasmiinin ja muiden virkistävien eteeristen öljyjen rauhoittavia ja rentouttavia tuoksuja. AINESOSAT | Kookosöljy, rypälesiemenöljy,

laventeli, salvia, siankärsämö, fenkoli, myskisalvia, tuoksuilangia, vehnänalkioöljy, makea manteliöljy, oliiviöljy, jasmiini KÄYT T ÖOHJE | Hiero hellävaroen alavatsan ja alaselän alueelle. Ravista hyvin ennen käyttöä.

Ortho Sport Massage Oil -hierontaöljyssä yhdistyvät puhtaat kasviöljyt ja eteeriset öljyt, kuten lamosalali, piparminttu, timjami ja oregano. AINESOSAT | Kookosöljy, rypälesiemenöljy,

lamosalali, piparminttu, oregano, kuumepuu, elemi, vehnänalkioöljy, vetiveriaheinä, sitruunaruoho, makea manteliöljy, timjami, oliiviöljy KÄYT T ÖOHJE | Hiero liikunnan jälkeen huolellisesti eri puolelle kehoa.

Sensation Massage Oil innoittaa ja vahvistaa romanttisia tunteita ihastuttavalla tuoksuilangian, jasmiinin, palsamipelargonian ja muiden eteeristen öljyjen tuoksusekoituksella. Tämä erityinen sekoitus saa ihon tuntumaan pehmeältä ja tasaiselta. AINESOSAT | Kookosöljy, rypälesiemenöljy,

tuoksuilangia, jasmiini, korianteri, palsamipelargoni, bergamotti, vehnänalkioöljy, makea manteliöljy, oliiviöljy KÄYT T ÖOHJE | Levitä runsaasti hierottaviin kohtiin. Ravista hyvin ennen käyttöä.


ETEERISTEN ÖLJYJEN KOKOELMAT

Anna asiantuntijoiden laatiman kokoelmien johdattaa sinut kohti harmoniaa ja hyvinvointia. Tämän eteeristen öljyjen ja sekoitusten valikoiman avulla voit helposti valita juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat Young Living -tuotteet.

30 OIL COLLECTION KOODI 464108

30 Oil Collection sisältää 15 yksittäistä öljyä ja 15 öljysekoitusta. Se on erinomainen tapa tutustua eteerisiin öljyihin tai täydentää omaa öljykokoelmaa. Kokoelma sisältää klassisia yksittäisiä öljyjä ja suosituimpia omia öljysekoituksiamme – yhteensä 30 YL-suosikkia yhdessä kätevässä pakkauksessa!

OILS OF ANCIENT SCRIPTURE KO O D I 19343

Oils of Ancient Scripture -sarja sisältää kymmenen öljyä, jotka ovat peräisin Raamatun tärkeimmistä kasveista, kukista, materiaaleista ja hartseista – alkaen sypressistä (Jesaja 44:14) aina Saaronin ketojen kukkaan (Laulujen laulu 2:1). Sarjan ansiosta voit nyt paitsi tutustua näiden kallisarvoisten eteeristen öljyjen kiehtovaan historiaan myös nauttia Myrtle- ja Cedarwood-öljyjen virkistävyydestä, Frankincense- ja Myrrh-öljyjen täyteläisyydestä sekä muista ihanista tuoksuista.

*Öljyt vaihtelevat vuodenajasta ja saatavuudesta riippuen. Young Living pidättää oikeuden korvata öljyt toisilla samanarvoisilla tai kalliimmilla öljyillä.

SISÄLT Ö |

Kymmenen 5 ml:n pulloa: Aloes (Royal Hawaiian Sandalwood), Cassia, Cedarwood, Cypress, Frankincense, Hyssop, Myrrh, Myrtle, Onycha, Rose of Sharon (Cistus)

Feelings -kokoelma sisältää kuusi eteeristä öljysekoitusta, jotka diffuuserissa käytettynä piristävät ja edistävät henkisen hyvinvoinnin

FEELINGS KOODI 312508

Everyday Oils -kokoelma on täydellinen valinta aloittelijoille, koska se sisältää kymmenen Young Livingin monipuolisinta eteeristä öljyä.

EVERYDAY OILS KO O D I 369508

tunteita. S I SÄLTÖ |

SISÄLT Ö |

Kuusi 5 ml:n pulloa: Harmony, Forgiveness, Inner Child, Present Time, Release, Valor

RAINDROP TECHNIQUE KOODI 313708

Raindrop Technique yhdistää Young Livingin eteeristen öljyjen autenttisuuden hieronnan periaatteisiin. Sisältää ohjekirjasen. S I SÄLTÖ |

Yhdeksän 5 ml:n pulloa: Aroma Siez, Basil, Cypress, Marjoram, Oregano, Peppermint, Thyme, Valor II, Wintergreen. Kaksi 236 ml:n hierontaöljypulloa: Ortho Ease, Young Living V-6 -kasviöljy ja ohjekirjanen

Kymmenen 5 ml:n pulloa: Frankincense, Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, PanAway, Purification, Thieves, Stress Away, Joy

ACTIVE & FIT KIT KO O D I 21918

Ota urheilusuorituksesta enemmän irti! Young Livingin tuotelähettiläät ja urheilijat ovat yhdessä kehittäneet ensimmäisen fitness-pakkauksemme. SISÄLT Ö |

Nailonpussukka, Cool Azul Sports Gel 100 ml, Copaiba 5 ml, Deep Relief 5 ml, Peppermint 5 ml, Thieves 5 ml, Eucalyptus Radiata 5 ml, 3 x AromaGlide Roller Fitments

54


Eteeristen öljyjen

DIFFUUSERIT Luo kodista, toimistosta tai muusta henkilökohtaisesta tilasta oma aromaterapeuttinen keitaasi! Tyylikkäiden diffuuserimalliemme avulla eteeriset öljyt leviävät kaikkialle ja luovat kylpylämäisen elämyksen missä vain.

55


ARIA ULTRASONIC DIFFUSER KOODI (U K ) 452408

KOODI (EU ) 4524502

Ariassa yhdistyvät viimeisin ultraäänitekniikka ja monet käytännölliset ominaisuudet, kuten kaukosäädin, musiikkimahdollisuudet, laitteeseen tallennetut rauhoittavat äänet ja LED-valot. Arian sisällä on yli miljoona kertaa sekunnissa värisevä pieni ultraäänilevy, joka levittää höyryyntyvän veden ja öljyn ympäröivään ilmaan. S I SÄLTÖ |

AROMALUX ATOMIZING DIFFUSER KO O D I ( U K ) 469508

KO O D I ( E U ) 4695502

SISÄLT Ö |

Lemon 5 ml; Peppermint 5 ml

Kiinnitä 5 tai 15 ml:n pullo eteeristä öljyä sumuttimen päälle ja valitse haluamasi asetus. Katso täydelliset käyttöohjeet ohjekirjasta.

Täytä vedellä ja lisää 15–20 tippaa haluamiasi öljyjä. Katso täydelliset käyttöohjeet ohjekirjasta.

KOODI (U K ) 533008

KO ODI (EU ) 5330502

Young Livingin helppokäyttöinen Dewdrop toimii samanaikaisesti ilmankostuttimena, sumuttimena ja aromidiffuuserina. Jopa neljä tuntia yhtäjaksoisesti toimivassa Dewdropissa on automaattinen katkaisin ja ympäristön mukaan toimiva valonsäätö. Se tuo tilaan kuin tilaan kylpylämäistä tunnelmaa. S I S ÄLTÖ |

KO O D I ( U K ) 23702

KO O D I ( E U ) 23701

SISÄLT Ö |

Lavender 5 ml; Citrus Fresh 5 ml

KO ODI (U K ) 533108

KOODI (EU ) 5331502

CAR VENT DIFFUSER

S I S ÄLTÖ |

USB DIFFUSER KO O D I 5224501

KO O D I ( R E F I LL C A RT R I D G ES ) 5228500

Tangerine 5 ml; Thieves 5 ml

Täytä huoneenlämpöisellä hanatai mineraalivedellä, lisää 8–10 tippaa eteeristä öljyä ja käynnistä diffuuseri. Katso täydelliset käyttöohjeet ohjekirjasta.

25193

( HA RM A A ) 25201

Katso täydelliset käyttöohjeet

ohjekirjasta.

K ÄY TTÖOHJ E |

(R U U SUN K ULTA I N E N )

Lavender 5 ml; Citrus Fresh 5 ml

KÄYT T ÖOHJE |

Täytä huolellisesti huoneenlämpöisellä vedellä (suosittelemme hana- tai lähdevettä), lisää 8–12 tippaa yhtä tai useampaa haluamaasi eteeristä öljyä ja käynnistä diffuuseri. Katso täydelliset käyttöohjeet ohjekirjasta.

Young Livingin Rainstonessa yhdistyvät viimeisin ultraäänitekniikka, perinteinen kiinalainen käsityö ja lujatekoiset toiminnot, kuten 8 tunnin haihdutus, tunnelmavaloasetukset, negatiivinen ionisaattori ja kaukosäädin.

Täydennä sisustustasi tunnelmallisella Lantern Diffuserilla. Tämä upea laadukkaasta metallista tehty ja lasilla koristeltu diffuuseri täyttää huoneesi eteeristen öljyjen tuoksuilla ja saa vieraat tuntemaan itsensä tervetulleiksi.

LANTERN DIFFUSER

K ÄY TTÖOHJ E |

RAINSTONE ULTRASONIC DIFFUSER

Thieves 15 ml

KÄYT T ÖOHJE |

K ÄY TTÖOHJ E |

DEWDROP DIFFUSER

AromaLux toimii samanaikaisesti sumuttimena, ilmanpuhdistajana ja diffuuserina, ja se on tehokas tapa luoda hyvinvointia edistävä ilmapiiri. D. Gary Youngin kehittämä AromaLux on saatavissa vain Young Livingin kautta. Se hyödyntää patentoitua suunnittelua, teknologiaa ja helppokäyttöisiä toimintoja, jotka voimistavat aromaattista elämystä.

Levitä ympärillesi suosikkiöljyjesi tuoksua missä tahansa Young Livingin USB-Diffuserin avulla. Voit käyttää sitä tietokoneen tai auton USB-portin avulla, ja ottaa sen mukaan niin toimistoon kuin matkalle. Helposti kuljetettava, pienikokoinen ja hiljainen diffuuseri, jonka diffuusioväliksi voi määrittää 10, 30 tai 60 sekuntia. KÄYT T ÖOHJE |

Laita eteerisellä öljyllä täytetty pullo USB Diffuseriin ja kytke se sitten johonkin USB-porttiin. Katso täydelliset käyttöohjeet ohjekirjasta.

Tuo autoosi Young Livingin eteeristen öljyjen upeat tuoksut Car Vent Diffuserilla! Tämä yksinkertainen ja tyylikäs diffuuseri—saatavilla ruusunkultaisena tai harmaana —tuo vanulappujen ja ilmastointilaitteen tai ilmarei’istä tulevan lämmön avulla eteeristen öljyjen aromaattiset hyödyt autoosi. KÄYT T ÖOHJE |

Valuta 6-8 eteeristä öljytippaa vanulappuun. Katso täydelliset käyttöohjeet ohjekirjasta.

56


ETEERISTEN ÖLJYJEN LISÄVARUSTEET Luo harmoninen eteeristen öljyjen käyttöelämys. Monenlaiset tarvikkeet lujatekoisista kantolaukuista värikoodattuihin pulloetiketteihin auttavat arvokkaiden eteeristen öljyjen organisoimisessa.

30 OIL CASE KOODI 4936500

AROMAGLIDE ROLLER FITMENTS KOODI 4578

ESSENTIAL OIL SAMPLE BOTTLES KOODI 319408

OIL BOTTLE CAP LABELS KOODI 3939

57

Eteeristen öljyjen kantolaukulla voit kuljettaa jopa 30 eteeristä öljyä ja öljysekoitusta tyylikkäästi. Lujatekoisesta EV-vaahtomuovista valmistetussa kantolaukussa on vankka kahva ja vaahtomuovinen sisäosa, jonka turvissa pullot pysyvät tien päällä ehjinä ja paikoillaan.

Muunna mikä tahansa monista eteerisistä Young Living -öljyistäsi helppokäyttöiseksi rollon-pulloksi patentoidulla AromaGlide -rullalisäosalla. Jokainen rullalisäosa on suunniteltu sopimaan sellaisiin 5 ja 15 ml:n pulloihin, joiden pohjassa on ”Sb”-merkintä. Sisältää 10 AromaGlide-rullalisäosaa ja -korkkia.

Eteeristen öljyjen näytepullot ovat helppo ja kätevä tapa jakaa öljynäytteitä ystäville, perheenjäsenille sekä potentiaalisille uusille asiakkaille ja jäsenille. Ota tyhjät 2 ml:n pullot mukaasi ja täytä ne haluamillasi eteerisillä öljyillä tarpeen mukaan. Kaikissa 25 pullossa on korkit ja annostelusuuttimet.

Nämä värikoodatut etiketit sopivat täydellisesti kaikkiin 5 ja 15 ml:n eteeristen öljypullojen korkkiin. Eriväristen korkkietikettien avulla pullot pysyvät järjestyksessä ja löydät oikean pullon helposti ja nopeasti.

AROMA CAROUSEL KO O D I 4832521

CLEAR VEGETABLE CAPSULES KO O D I 3193

GLASS OIL DROPPERS (X6)

Aroma Carousel on ainutlaatuinen esittelyalusta, jolle voi kätevästi asettaa esille kymmenen Young Livingin eteeristä öljyä. Alusta on erinomainen apuväline, kun esittelet öljyjä vaikkapa kotona järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Mukana tulevien Easy-Fill-pipettien avulla öljyjä on helppo siirtää tyhjiin 2 ml:n näytepulloihin.

Läpinäkyvät kasviperäiset kapselit ovat erinomainen tapa nauttia päivittäiset Plus-öljyt. Nämä NPcaps -kapselit ovat ihanteellisia kasvissyöjille, diabeetikoille ja muille erikoisruokavaliota noudattaville. Ne on valmistettu pullulaanista, joka on turvallinen vesiliukoinen polysakkaridi.

Young Livingin lasiset öljypipetit ovat kätevä tapa annostella juuri oikea määrä eteeristä öljyä. Niiden avulla voi myös poistaa ylimääräisen öljyn diffuuserista.

KO O D I 3810

VITASSAGE STORAGE CASEN KERA KO O D I 4625

D. Gary Youngin kehittämässä Vitassage -laitteessa on kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua kuulaa, joilla voi hieroa kipeitä tai väsyneitä lihaksia. Samanaikaisesti laite levittää iholle jopa kolmea eri eteeristä öljyä.


Luo keidas

KOTIISI Lantern Diffuserin uniikki design tekee huoneesta kuin huoneesta kauniin.

Citrus Dream Diffuser Blend 3 tippaa

3 tippaa

3 tippaa

1 tippa

LAVENDER-ÖLJYÄ BERGAMOT-ÖLJYÄ GRAPEFRUIT-ÖLJYÄ YLANG YLANG-ÖLJYÄ


SINÄ JA KOTISI Koti on rauhan tyyssija – paikka, jossa elämän kauniit muistot luodaan perheen ja ystävien kanssa. Nämä tehokkaat eteerisiä öljyjä sisältävät tuotteet ovat luonnon tarkoittamalla tavalla toimivia turvallisia ratkaisuja. Siivoustuotteista aina peilikaapin hammastahnaan

saakka

kodin

pitäisi

olla

kokonaisvaltainen hyvinvointi alkaa.

paikka,

jostaTHIEVES Young Livingin ainutlaatuinen Thieves-sekoitus pohjautuu neljän 1 400-luvun ranskalaisen varkaan tarinaan. He loivat erityisen mausteneilikkaa, rosmariinia ja muita kasveja sisältävän tuoksuyhdistelmän. Thieves-valikoiman tuotteet ovat turvallinen vaihtoehto kotiisi. Voit korvata kovat kemikaalit Thievesin luonnonmukaisilla yhdisteillä, jotka toimivat tehokkaasti ja tuoksuvat ihanalta.


Eteerinen Thieves-öljysekoitus on saanut innoituksensa neljästä 1 400-luvulla Ranskassa eläneestä varkaasta, jotka tarinan mukaan kehittivät aromaattisen sekoituksen mausteneilikasta, rosmariinista ja muista kasveista ja käyttivät sitä suojanaan ryöstäessään kuolevia ja kuolleita ihmisiä. Thieves on tehokas sekoitus, joka sisältää luontaisia ainesosia kuten limoneeni, eugenoli ja eukalyptoli.

THIEVES KOODI 342308

KOKO 15 ml

Eteerisen Thieves-öljysekoituksen voiman valjastava Thieves AromaBright Toothpaste edistää hampaiden ja ikenien puhtautta. Thieves AromaBright Toothpaste ei sisällä fluoridia, synteettisiä väriaineita tai säilytysaineita, joten se on erinomainen koko perheen valinta. Hammastahna maistuu mintunraikkaalta ja pitää hengityksen raikkaana pitkään.

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE KO O D I 3039521

KO KO 118 g

KÄYT T ÖOHJE |

Harjaa hampaat joka aamu ja ilta sekä mieluiten jokaisen aterian jälkeen.

A I N E S OS AT |

Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata K ÄY TTÖOHJ E | Käytä diffuuserissa, hengitä suoraan pullosta tai laimenna Young Living V-6 -kasviöljyllä ja levitä iholle.

THIEVES CLEANSING SOAP KOODI 367908

KOKO 99.25 g

Thieves Cleansing Soap puhdistaa erittäin tehokkaasti ja pursuaa puhtaiden eteeristen öljyjen voimaa. Legendaarista Thieves-öljysekoitusta sisältävä palasaippua sopii ihanteellisesti ihon puhdistamiseen. K ÄY TTÖOHJ E |

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE KOODI 20197

KOKO 113.4 g

THIEVES DENTAL FLOSS KO O D I

KO O D I

4463560

4464560

KO KO

KO KO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

KÄYT T ÖOHJE |

Vaahdota. Pese. Huuhtele.

Thieves Dentarome Ultra Toothpaste valjastaa Thievesöljysekoituksen voiman lisäämään pesun tehoa, ja piparmintun viileä maku tuottaa huippuraikkaan hengityksen. Luonnollisista ainesosista valmistettu Thieves Dentrome Ultra poistaa erittäin hyvin tahroja, joiden alta paljastuu kirkkaampi, raikkaampi ja hohtavampi hymy!

THIEVES DISH SOAP KO O D I 535008

KO KO 355 ml

Harjaa hampaat ja ikenet huolellisesti aamuin ja illoin.

THIEVES FOAMING HAND SOAP KOODI

KOODI

367408

364308

KOKO

KOKO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

KÄY TTÖOHJ E |

Pumppaa vaahtoa käsiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Päivittäiseen käyttöön tarpeen mukaan.

Luonnosta johdettuja ainesosia sisältävä Thieves Dish Soap puhdistaa astiat tehokkaasti ilman kemikaaleja, väriaineita tai synteettisiä ainesosia. Young Livingin eteerinen Thievessekoitus eteeristen bergamotti- ja jade lemon -öljyjen sekä muiden kasvipohjaisten aineosien kanssa tekevät astioista hohtavan puhtaita. KÄYT T ÖOHJE | Annostele pieni määrä pesuainetta lämpimään hanaveteen. Lisää pesuainetta tarvittaessa.

KÄY TTÖOHJ E |

Huolehdi ihosi puhtaudesta Thieves Foaming Hand Soapilla. Thieves-sekoitus yhdistettynä eteerisiin sitruuna- ja appelsiiniöljyihin sekä muihin luonnollisiin ainesosiin tekee käsisaippuasta hellän ja tehokkaan. Sisältää pumpun.

Thieves Dental Floss on valmistettu vahvoista kuiduista, jotka eivät rispaannu eivätkä katkea ja jotka liukuvat helposti hankalissakin hampaankoloissa. Kaksi kertaa kyllästetyssä lujatekoisessa hammaslangassa on kaksi eteeristen öljyjen kerrosta. Siinä on siten kaksin verroin suojaa hampaidesi raikastamiseen.

Thieves Fresh Essence Plus Mouthwashin teho perustuu eteerisen Thievesöljysekoituksen voimaan, ja tuloksena on uskomattoman puhtaat hampaat ja ikenet. Eteeristen öljyjen lisäksi Young Livingin suuvesi sisältää muita luonnollisista aineista johdettuja ainesosia, joten se toimii turvallisesti ja tehokkaasti ilman alkoholia, synteettisiä väriaineita tai keinotekoisia makuaineita.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH KO O D I 368308

KO KO 236 ml

KÄYT T ÖOHJE |

Huuhtele suu ruokalusikallisella tai korkillisella Fresh Essence Plusia 30–60 sekunnin ajan tai tarpeen mukaan. Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuotekuvastossa näkyvistä kuvista.

62


THIEVES HOUSEHOLD CLEANER KO ODI

KOODI

374308

447508

KOKO

KOKO

428 ml

1.8 L

Erilaisia luonnosta johdettuja kasvipohjaisia ainesosia sisältävä Thieves Household Cleaner on erityislaatuisen tehokas kodinpuhdistusaine. Tämä monikäyttöinen puhdistusaine soveltuu lähes minkä tahansa kodin tai toimiston pinnan pesemiseen. Lisäksi se on turvallinen kaikille perheenjäsenille lemmikit ja lapset mukaan lukien.

Kasvipohjaisista ainesosista valmistettu Thieves Laundry Soap -pyykinpesuaine pesee vaatteet hellävaraisesti ja luonnollisesti. Luonnolliset entsyymit ja tehokkaat eteeriset öljyt lisäävät koostumuksen tehoa ja tekevät vaatteista raikkaita, puhtaita ja kevyesti sitruunan tuoksuisia.

THIEVES LAUNDRY SOAP KO O D I 534908

KO KO 947 ml

KÄYT T ÖOHJE |

Katso käyttöohjeet etiketistä.

K ÄY TTÖOHJ E |

Käytä kodin puhdistukseen tarpeen mukaan. Laimenna tai käytä sellaisenaan. Laimennussuhteet löytyvät etiketistä.

THIEVES MINTS KOODI 5138550

KOKO x 30

Nauti Thieves Mints -pastillien viileän raikkaasta piparmintun mausta. Nämä luonnolliset, sokerittomat pastillit sisältävät eteeristä Thieves-öljysekoitusta ja piparminttua, jotka raikastavat hengityksen terveellisellä tavalla. K ÄY TTÖOHJ E |

THIEVES + KOODI 563108

KOKO 5 ml

Thieves+ on ainutlaatuinen sekoitus, jonka maku lämmittää sekä juomissa ja ruoissa. Sekoitus sisältää myös luontaisia ainesosia limoneenia, euganolia ja eukalyptolia. AINE S OS AT |

Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata | Käytä ruoanlaitossa

tai nauti sellaisenaan.

KOODI 514208

KOKO 225 ml

63

KO O D I

KO O D I

326508

326608

KO KO

KO KO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Thieves Spray on kannettava puhdistussuihke, joka sopii täydellisesti pienten pintojen pesemiseen. Thieves Spray -suihketta voi käyttää esimerkiksi ovenkahvoihin, kahvoihin ja WC-istuimiin. KÄYT T ÖOHJE |

Puhdista erilaisia pintoja suihkuttamalla ainetta tarpeen mukaan.

Imeskele yhtä pastillia tarpeen mukaan.

KÄY TTÖOHJ E |

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER

THIEVES SPRAY

Kätevä, kannettava ja pitkäkestoinen Thieves Waterless Hand Purifier -käsienpuhdistusaineen tehoa lisää luontainen piparminttuöljy. KÄY TTÖOHJ E |

Käytä päivittäin tarpeen mukaan käsien puhdistamiseen.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER KO O D I

KO O D I

362108

362208

KO KO

KO KO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Kätevä, kannettava ja pitkäkestoinen Thieves Waterless Hand Purifier -käsienpuhdistusaineen tehoa lisää luontainen piparminttuöljy. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä päivittäin tarpeen mukaan käsien puhdistamiseen.


Puhdas koti alkaa

THIEVESISTÄ! Yleispuhdistusaine

Syväpuhdistava hankaus

Tehokas rasvanpoisto

Young Livingin Thievessarjan tuotteissa käytetään yhtä suosituimmista öljysekoituksistamme. Sarjaan kuuluu luonnosta johdetuista ainesosista valmistettuja puhdistusaineita, jotka ovat perheystävällisiä ja puhdistavat tehokkaasti.

Lisää yksi korkillinen Thieves Household Cleaneria ja 2–3 kuppia vettä lasiin tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuun suihkepulloon. Suihkuta runsaasti ainetta kodin pinnoille ja pyyhi puhtaaksi.

Sekoita ruokasoodaa ja Thieves Household Cleaneria yhteen paksuksi tahnaksi. Levitä sekoitusta puhtaaseen puhdistusliinaan tai sieneen ja hankaa haluttu pinta huolellisesti. Huuhtele puhtaaksi.

Lisää korkillinen Thieves Household Cleaneria yhteen kuppiin vettä. Pese pinttynyt rasva liuokseen kastetulla puhdistusliinalla. Kun rasva on irronnut, pyyhi pinta puhtaalla ja kostealla liinalla.

VINKKI

Lisää 4–5 tippaa sekä Thieves- että Peppermint-öljyä kuivausrumpuun laitettavaan villapalloon tai kosteaan puhdistusliinaan, niin saat raikkaan tuoksuista pyykkiä.KIDSCENTS

KidScents-sarja on eteerisiä öljyjä sisältävä kokoelma, jonka tuotteet kattavat yleisimmät lapsuuden huolenaiheet. Nämä patentoidut sekoitukset ovat turvallinen vaihtoehto monien kauppojen vastaaville tuotteille. Sinä ja pikkuisesi ihastutte varmasti näihin lasten ehdoilla valmistettuihin eteerisiin öljysekoituksiin.

KIDSCENTS GENEYUS KOODI 531008

KOKO 5 ml

KIDSCENTS SHAMPOO KOODI 3686

KOKO 214 ml

GeneYus-sekoitus sopii erinomaisesti diffuuserilla käytettäväksi, kun nuoret keskittyvät johonkin projektiin. AINE S OS AT |

Kookosöljy, temppeliolibaani, sininen sypressi, setripuu, Idahon okakuusi, palo santo, sitruunamelissa, Northern Lightsin mustakuusi, manteliöljy, bergamotti, mirha, vetiveriaheinä, palsamipelargoni, Royal Hawaiian -santelipuu, tuoksuilangia, iisoppi, korianteri, ruusu K ÄY TTÖOHJ E | | Suositellaan 2–12-vuotiaille lapsille. Käyttö vain luotettavan aikuisen toimesta tai aikuisen valvonnassa. Ulkoisesti: levitä 2–4 tippaa suoraan haluamallesi ihoalueelle. Laimentaminen ei ole tarpeen, lukuun ottamatta erittäin herkkiä ihotyyppejä. Käytä tarvittaessa. Aromaattinen käyttö: käytä diffuuserissa korkeintaan tunnin ajan kolmesti päivässä. KidScents Shampoo ei sisällä mitään synteettisiä hajusteita, väriaineita tai rajuja ainesosia. Shampoon luonnolliset ainesosat, kuten aloe ja MSM sekä eteeriset kamomilla-, tangeriini- ja sitruunaöljyt, puhdistavat hiukset tehokkaasti ja hellävaraisesti silmiä ärsyttämättä. KÄY TTÖOHJ E |

Lisää pieni määrä shampoota hiuksiin. Vaahdota, ja sitten huuhtele.

KIDSCENTS TUMMYGIZE KOODI 530508

KOKO 5 ml

TummyGize on rentouttava ja rauhoittava sekoitus, jota voi levittää lasten mahan iholle. AINE S OS AT |

Kookosöljy, vherminttu, piparminttu, tangeriini, fenkoli, anis, Iikivääri, kardemumma KÄY TTÖOHJ E |

| Suositellaan

2–12-vuotiaille lapsille. Käyttö vain luotettavan aikuisen toimesta tai aikuisen valvonnassa. Ulkoisesti: levitä 2–4 tippaa suoraan haluamallesi ihoalueelle. Laimentaminen ei ole tarpeen, lukuun ottamatta erittäin herkkiä ihotyyppejä. Käytä tarvittaessa. Aromaattinen käyttö: käytä diffuuserissa korkeintaan tunnin ajan kolmesti päivässä.

KIDSCENTS OWIE KO O D I 530808

KO KO 5 ml

Levitä Owie-öljyä paikallisesti parantamaan lapsen ihon ulkonäköä. AINESOSAT |

Kookosöljy, Idahon palsamijalokuusi, teepuu (melaleuca alternifolia), italianolkikukka, elemi, pihkakistus, japaninsypressi, mausteneilikka KÄYT T ÖOHJE | | Suositellaan 2–12-vuotiaille lapsille. Käyttö vain luotettavan aikuisen toimesta tai aikuisen valvonnassa. Ulkoisesti: levitä 2–4 tippaa suoraan haluamallesi ihoalueelle. Laimentaminen ei ole tarpeen, lukuun ottamatta erittäin herkkiä ihotyyppejä. Käytä tarvittaessa. Aromaattinen käyttö: käytä diffuuserissa korkeintaan tunnin ajan kolmesti päivässä.

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE KO O D I 4574

KO KO 114 g

Eteerisiä Thieves- ja Sliqueöljysekoituksia sisältävä KidScents Slique Toothpaste puhdistaa hampaat ja pitää huolta suun terveydestä. Tätä hammastahnaa voivat perheen pienimmätkin käyttää huoletta, sillä se ei sisällä fluoria, väriaineita, synteettisiä lisäaineita tai säilöntäaineita. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä aamuin, illoin ja aterioiden jälkeen, niin autat pitämään nuoren hymyn terveenä ja eloisana.

VA L ONA R K U U S: Vä l t ä s uor a a a u rin go n v a lo a j a U V- s ä t ei t ä vä hi nt ä ä n 1 2 t unt ia tu o t te e n i hol l e l evi t t ä mi s en j ä l keen. U L K OISE STI: K ä yt ä s uor a a n i h o l le . Vo i v a a t ia l a i ment a mi s t a . K a t s o kä yt t öoh je e t. L A IM E NTA M INE N: L a i mennet t a v a ih o l la kä yt et t ä es s ä . K a t s o kä yt t öohj e e t. A R OM A ATTINE N K ÄYTTÖ: H e n gitä s el l a i s ena a n t a i kä yt ä Young Liv in g - d i ffuus er i s s a . SISÄ ISE STI: K a t s o kä yt t öohj ee t.

66


SEEDLINGS

67


SEEDLINGS BABY LOTION KOODI 20443

KOKO 113 g

Seedlings Baby Lotion sisältää kasvipohjaisia aineosia ja se hoitaa hellästi vauvan herkkää ihoa. Samalla vauvasi pääsee nauttimaan puhtaiden eteeristen öljyjen rauhoittavista tuoksuista. Tämä mieto kosteusvoide imeytyy hetkessä vauvasi ihoon ja jättää sen kosteutetuksi, pehmeäksi ja sileäksi.

SEEDLINGS BABY OIL KO O D I 20378

KO KO 75 ml

KÄY TTÖOHJ E |

Ota kosteusvoidetta pieni määrä käsiisi. Lämmitä kosteusvoide hieromalla käsiäsi yhteen ja levitä sitten hellästi vauvasi iholle.

SEEDLINGS BABY WASH & SHAMPOO KOODI 20408

KOKO 236 ml

Seedlings Baby Wash & Shampoo puhdistaa vauvasi ihon ja tukan hellästi. Lopputuloksena on puhdas, pehmeä ja kevyesti eteerisiltä öljyiltä tuoksuva iho ja tukka. Seedlings Baby Wash & Shampoon koostumus ei kuivata, ei aiheuta kyyneleitä eikä sisällä sulfaatteja, joten se on täydellinen kumppani kylpyhetkiin. K ÄY TTÖOHJ E |

Kosteuta vauvan iho ja hiukset lämpimällä vedellä. Ota pieni määrä tuotetta käteesi ja pese vauvan iho ja hiukset.

SEEDLINGS DIAPER CREAM KOODI 20403

KOKO 57 g

SEEDLINGS BABY WIPES KO O D I 20437

KO KO 72 ct

Seedlings Baby Oil on valmistettu vauvojen herkkä iho mielessä ja sen kasvipohjaiset ainesosat kosteuttavat, rauhoittavat ja pehmentävät herkkää ihoa. Käytä päivän mittaan tai hyödynnä sen rauhoittavia vaikutuksia iltaisin. KÄYT T ÖOHJE |

Levitä pieni määrä öljyä käsiisi. Lämmitä öljy hieromalla käsiäsi yhteen ja levitä sitten hellästi vauvasi iholle.

Seedlings Baby Wipesien mieto koostumus yhdistettynä eteeristen öljyjen hyötyihin puhdistaa vauvan ihon hellästi. Nämä kestävästä ja silti pehmeästä materiaalista valmistetut kosteuspyyhkeet puhdistavat tehokkaasti jättäen vauvan ihon raikkaaksi ja pehmeäksi. KÄYT T ÖOHJE |

Sulje kansi huolellisesti käytön jälkeen, etteivät pyyhkeet pääse kuivamaan. Älä vedä vessanpöntöstä alas. Säilytä huoneenlämpötilassa.

Young Livingin Seedlings Diaper Cream on valmistettu 100-prosenttisen luonnollisista ainesosista, kuten 100-prosenttisen puhtaista eteerisistä öljyistä. Tämä paksu laventelin tuoksuinen rasva suojaa ja rauhoittaa vauvan herkkää ihoa, ja muodostaa vettä hylkivän pinnan vauvan iholle. K ÄY TTÖOHJ E |

Puhdista vaippa-alue ja anna ihon kuivaa. Käytä rasvaa jokaisen vaipan vaihdon yhteydessä.

68


SAIPPUAT JA

SUIHKUGEELIT Hoida ihoasi sen ansaitsemalla tavalla! Tutustu laajaan kylpy- ja vartalonhoitotuotteiden valikoimaamme, josta löydät täydelliset tuotteet kaikkiin ihonhoitotarpeisiisi. Young Livingin eteerisiä öljyjä sisältävät tuotteet tuovat aamutoimiisi uutta eloa.


BATH & SHOWER GEL BASE KOODI 3751500

KOKO 236 ml

Young Livingin Bath & Shower Gel Base on täydellinen tapa ravita ja puhdistaa ihoa. Lisää kylpy- ja suihkuperusgeeliin muutama tippa haluamaasi eteeristä öljyä tai öljysekoitusta, niin luot yksilöllisen ja ylellisen kylpy- ja suihkugeelin. KÄY TTÖOHJ E |

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL KO O D I 3739500

KO KO 236 ml

Lisää 5–15 tippaa yhtä tai useampaa eteeristä öljyä 230 millilitraan perusgeeliä.

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL KOODI 3742500

KOKO 236 ml

Evening Peace Bath & Shower Gel virkistää ihoa ja auttaa rauhoittamaan mieltä. Tämä kylpy- ja suihkugeeli sisältää muun muassa korianterin, bergamottin, tuoksuilangian ja palsamipelargonian eteerisiä öljyjä, jotka herättävät seesteisen rentoja tunteita ja huuhtovat pois stressin ja jännityksen. KÄY TTÖOHJ E |

Loimme tämän rauhoittavan ja tyynnyttävän suihkugeelin lisäämällä palsamipelargonin, tangeriinin, salvian ja muskatellisalvian eteerisiä öljyjä Young Livingin Bath & Shower Gel Base -perusgeeliin. KÄYT T ÖOHJE |

Vaahdota, pese ja

huuhtele.

LAVENDER BATH & SHOWER GEL KO O D I 5202500

KO KO 236 ml

Eteeristä laventeliöljyä sisältävä Lavender Bath & Shower Gel puhdistaa ja rauhoittaa ihoasi. Se on valmistettu kasvipohjaisista tuotteista, kuten esimerkiksi kookosöljystä ja tähtianiksesta, eikä se sisällä synteettisiä säilöntäaineita. KÄYT T ÖOHJE |

Vaahdota, pese ja

huuhtele.

Vaahdota, pese ja

huuhtele.

MORNING START BATH & SHOWER GEL KOODI 3745500

KOKO 236 ml

Morning Start Bath & Shower Gel ja sen puhtaiden eteeristen öljyjen voima auttavat sinua tuntemaan olosi raikkaaksi joka päivä. Piparminttu, sitruunaruho ja rosmariini piristävät ja antavat energiaa samalla, kun kataja puhdistaa ihon. KÄY TTÖOHJ E |

Vaahdota, pese ja

SENSATION BATH & SHOWER GEL KO O D I 3748500

KO KO 236 ml

Sensation Bath & Shower Gel sisältää useita tuoksuilangian ja jasmiinin kaltaisia puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka luovat tyynnyttävän ja rentouttavan elämyksen. KÄYT T ÖOHJE |

Vaahdota, pese ja

huuhtele.

huuhtele.

70


Vaahtoava Lavender Foaming Hand Soap -käsisaippua puhdistaa ja hoitaa käsiäsi, mutta ei kuivata tai ärsytä ihoasi. Eteeristä laventeliöljyä, E-vitamiinia ja aloeta sisältävä vaahtosaippua on tehokas, mutta useimmille herkille ihoille sopivan hellävarainen.

LAVENDER FOAMING HAND SOAP KOODI

KOODI

443008

443108

KOKO

KOKO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Huolehdi ihosi puhtaudesta Thieves Foaming Hand Soapilla. Thieves-sekoitus yhdistettynä eteerisiin sitruunaja appelsiiniöljyihin sekä muihin luonnollisiin ainesosiin tekee käsisaippuasta hellän ja tehokkaan. Sisältää pumpun.

THIEVES FOAMING HAND SOAP KO O D I

KO O D I

367408

364308

KO KO

KO KO

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

KÄYT T ÖOHJE |

Pumppaa vaahtoa käsiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Sisältää pumpun. K ÄY TTÖOHJ E | Pumppaa vaahtoa käsiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

THIEVES CLEANSING SOAP KOODI 367908

KOKO 99.25 g

Thieves Cleansing Soap puhdistaa tehokkaasti ja on täynnä puhtaiden eteeristen öljyjen voimaa. Legendaarista Thieves-öljysekoitusta sisältävä palasaippua sopii ihanteellisesti ihon puhdistamiseen. K ÄY TTÖOHJ E |

Hiero runsaasti iholle kylvyn tai suihkun

aikana.

VARTALONHOITO

Anna ihosi hehkua kasvipohjaisista ainesosista ja eteerisistä öljyistä valmistettujen tuotteiden voimalla. Niissä on vain ihosi ja hiustesi kaipaamia ainesosia, eikä mitään muuta. Vartalonhoitotuotesarjamme tarjoaa harkiten luotuja voiteita, hiustenhoitotuotteita, kohdistettuja ihonhoitotuotteita ja paljon muuta. Pysyt raikkaana ja kauniina päästä varpaisiin ilman kovia kemikaaleja. Young Livingin luonnolliset deodorantit eivät sisällä alumiinia toisin kuin useimmat kaupoista saatavat tuotteet. AromaGuard Meadow Mist -deodorantti sisältää kookosöljyä, mehiläisvahaa, E-vitamiinia ja puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten sitruuna- ja

AROMAGUARD MEADOW MIST DEOD0RANT KOODI 375208

KOKO 42 g

laventeliöljyä. K ÄY TTÖOHJ E |

71

Käytä päivittäin.

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEODORANT KO O D I 375308

KO KO 42 g

Young Livingin AromaGuard Mountain Mint -deodorantissa on luonnollisia ihoa hoitavia ainesosia, kuten kookosöljyä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Sitruunan, rosmariinin ja muiden kasvien puhtaita eteerisiä öljyjä sisältävä Mountain Mint on ihanteellinen vaihtoehto alumiinia sisältävien tuotteiden sijaan. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä päivittäin.


BON VOYAGE KIT KOODI 469908

Bon Voyage -setti sisältää 10 Young Livingin puhdistus- ja ihonhoitotuotetta tyylikkäässä laukussa. Kaikki tuotteet ovat matkakokoisia, käytännöllisiä ja sopivat täydellisesti lempituotteidesi esittelyyn. K ÄY TTÖOHJ E |

Lisätietoja kunkin tuotteen

COOL AZUL SPORTS GEL KO O D I 543608

KO KO 100 ml

pakkauksessa.

Jokaisen 100 ml:n Cool Azul Sports Gel -urheilugeeliputkilon sisällöstä 10 prosenttia on aitoja eteerisiä öljyjä. Ihon kosteuttamisen lisäksi urheilugeelissä on ihoa viilentävä piparmintun, plectranthus oreganon ja dorado azulin eteeristen öljyjen sekoitus, joka sisältää mentolia ja kamferia. KÄYT T ÖOHJE |

Ravista hyvin ennen käyttöä. Hiero runsaasti iholle. Pese kädet käytön jälkeen.

GENESIS HAND & BODY LOTION KOODI 3706500

KOKO 245 g

Genesis Hand & Body Lotion on erittäin kosteuttava voide, joka sisältää kookosöljyä ja muita luonnollisia kasviainesosia. Se auttaa rauhoittamaan ja ravitsemaan kuivaa ihoa. Voiteeseen on lisätty palsamipelargonin, palmarosan, bergamotin ja muiden kasvien puhtaita eteerisiä öljyjä edistämään pehmeän ja terveen tuntuista ihoa.

LAVADERM COOLING MIST KO O D I 324908

KO KO 59 ml

Eteerisen laventeliöljyn ja aloen kaltaisista hellävaraisista ainesosista valmistettu LavaDermviilennyssuihkeen mieto koostumus raikastaa ja kevyesti kosteuttaa ihoa edistäen sen hyvinvointia. KÄYT T ÖOHJE |

Suihkuta halutulle alueelle. Toista 10–15 minuutin välein tarpeen mukaan.

KÄY TTÖOHJ E | Kosteuta iho levittämällä voidetta kaikkialle. Käytä päivittäin.

LAVENDER HAND & BODY LOTION KOODI 5201500

KOKO 226 ml

SANDALWOOD MOISTURE CREAM KOODI 514808

KOKO 113 g

Tämä eteeristä laventeliöljyä ja muita kasvipohjaisia ainesosia sisältävä Lavender Hand & Body Lotion on ihoa pitkäkestoisesti kosteuttava ja suojaava käsi- ja vartalovoide. KÄY TTÖOHJ E | Käytä tarpeen

mukaan kuivan ihon kosteuttamiseen.

PROGESSENCE PHYTO PLUS KO O D I 458108

KO KO 15 ml

Erityisesti naisille kehitelty Progessence Phyto Plus on harkittu ja tasapainoinen yhdistelmä terveen näköistä ihoa tukevia villijamssiuutetta ja E-vitamiinia sekä hienojen uurteiden häivyttämisessä auttavaa eteeristä olibaanihartsiöljyä. KÄYT T ÖOHJE | Levitä 2–4 tippaa kahdesti päivässä niskan alueelle. Lisätehoa saat hieromalla 1–2 tippaa kyynärvarsiin kahdesti päivässä.

Tehokkaasti kosteuttava Sandalwood Moisture Cream sisältää Young Livingin puhtaita eteerisiä öljyjä. KÄY TTÖOHJ E | Hiero varovasti kasvoille, kaulalle ja muille haluamillesi alueille. Käytä päivittäin kasvojen puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen.

72


HIUSTENHOITO Hoida hiuksiasi niiden ansaitsemalla tavalla! Hiustenhoitotuotteemme on valmistettu turvallisista, kasvipohjaisista ja ympäristöystävällisistä ainesosista. Enää sinun ei tarvitse murehtia, että lisäät kutreihisi haitallisia aineita. Tehokkaita eteerisiä öljyjämme sisältävät hiustenhoitotuotteet tuovat aamutoimiisi uutta eloa.

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING SHAMPOO KOODI

Täyteläinen ja kosteuttava Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo on tarkoitettu kuiville tai vaurioituneille hiuksille. KÄY TTÖOHJ E |

Käytä päivittäin kuivien tai vahingoittuneiden hiusten kosteuttamiseen.

5194550

MIRAH LUSTROUS HAIR OIL KO O D I 24468

KO KO 53 ml

KÄYT T ÖOHJE |

Levitä pieni määrä kosteisiin hiuksiin puolivälistä latvoihin.

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING CONDITIONER KO O D I

KOKO

KO KO 295 ml

KOODI 5191550

Virkistävä Lavender Mint Daily Shampoo on tarkoitettu päivittäiseen pesuun ja sopii kaikille hiustyypeille. KÄY TTÖOHJ E |

Käytä päivittäin hiusten pesuun ja ravitsemiseen.

LAVENDER MINT DAILY CONDITIONER KO O D I 5192550

KOKO

KO KO

295 ml

295 ml

LAVENDER VOLUME SHAMPOO KOODI 5100500

KOKO 236 ml

73

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner on täyteläinen, kosteuttava hoitoaine kuiville tai vaurioituneille hiuksille. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä päivittäin kuivien tai vahingoittuneiden hiusten kosteuttamiseen.

5195550

295 ml

LAVENDER MINT DAILY SHAMPOO

Mirah Lustrous Hair Oilista on moneksi: sen avulla voit luoda upean kampauksen tai hoitaa hiuksiasi tehokkaasti. Tämä kaikille hiustyypeille soveltuva öljy silottaa latvat ja jättää hiukset upean kiiltäviksi. Sisältää kosteuttavia argan-, monoi- ja abessinianöljyjä.

Lavender Volume Shampoo puhdistaa ja ravitsee ohuet hiukset hellävaraisesti. Sen kasviuutteet, vitamiinit ja eteeriset öljyt irrottavat hiusten pinnalle kertyneitä jäämiä ja lisäävät hiusten tuuheutta. KÄY TTÖOHJ E |

Käytä päivittäin hiusten puhdistamiseen ja vahvistamiseen.

LAVENDER VOLUME CONDITIONER KO O D I 5102500

KO KO 236 ml

Virkistävä ja kosteuttava Lavender Mint Daily Conditioner -hoitoaine soveltuu päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä päivittäin hiusten pesuun ja ravitsemiseen.

Lavender Volume Conditioner -hoitoaine hoitaa ohuita hiuksia ja viimeistelee Lavender Volume Shampoon vaikutuksen. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä päivittäin hiusten puhdistamiseen ja vahvistamiseen.


PROVENCE COLLECTION

Meillä on ilo ja ylpeys tarjota sinulle vain Euroopan markkinoilla myytävä Young Living Provence Collection. Ainutlaatuisen tuotesarjan tuotteet on kasvatettu alusta loppuun maatilallamme Ranskan Simiane-la-Rotondessa Seed to Seal -kumppanuusperiaatteidemme mukaisesti. Ota huomioon, että koska kaikki nämä tuotteet ovat kausiluontoisia, niiden saatavuus riippuu täysin säästä, maaperästä ja muista ympäristötekijöistä. Kun tuote on myyty loppuun, emme ehkä saa täydennystä varastoon ennen seuraavaa satoa.

74


CLARY SAGE FLORAL WATER KO ODI

KOODI

503606

503507

KOKO

KOKO (UUDELLEENTÄYTTÖ)

120 ml

Maatilallamme Simianela-Rotondessa valmistettu aromaattinen Clary Sage Floral Water -kukkaisvesi on upea tapa puhdistaa iho. Myskisalvian tyynnyttävä tuoksu virkistää, kun suihkutat sitä päivän mittaan tarpeen mukaan.

LAVENDER FLORAL WATER KO O D I

KO O D I

502806

502906

KO KO

KOKO (UUDELLEENTÄYTTÖ)

120 ml

250 ml

ROSEMARY FLORAL WATER KO ODI

KOODI

503406

503506

KOKO

KOKO (UUDELLEENTÄYTTÖ)

120 ml

Lavender Floral Water -kukkaisvesi on raikastava ja auttaa rauhoittumaan. Se sopii erityisen hyvin öljyisestä ja ongelmaisesta ihosta kärsiville.

250 ml

Rosmariinin virkistävällä kukkaisvedellä on eloisa tuoksu – sopii täydellisesti antamaan henkistä lisävoimaa ja on

LAVENDER ESSENTIAL WATER

erityisen tehokas raikastavana hiusvetenä.

KO O D I 503106

KOKO (UUDELLEENTÄYTTÖ)

Lavender Essential Water sisältää kaikki niin eteerisen öljyn kuin kukkaisveden aromaattiset molekyylit. Yhdessä ne tuovat esiin laventelin alkuperäisen kauniin tuoksun, joka raikastaa kotia pitkään.

250 ml

250 ml

LAVENDER HONEY KOODI 22170

KOKO 500 g

LAVENDER DRY FLOWERS KO ODI

KOODI

504006

504406

KOKO

KOKO

100 g

250 g

KO ODI 504506

KOKO 500 g

75

Tuo Ranskan Provencen tunnelma Simiane-laRotonden laventelitilaltamme omaan pöytääsi Young Living Lavender Honey -hunajalla! Hunajalla on kermainen koostumus ja hento kukkainen maku, ja se maistuu herkulliselta teessä sekä makeissa ja suolaisissa leipomuksissa. Lisää lusikallinen hunaja-sinappisalaatinkastikkeeseen tai yhdistä feta- tai sinihomejuustoon hillittyä ja luontaista makeutta antamaan.

Maatilaltamme Ranskan Provencesta tulevat kuivatut laventelinkukat sopivat täydellisesti hajustesekoituksiin, omien tuoksupussien luomiseen tai esimerkiksi häihin riisin sijaan heitettäviksi.

NICOLAS DIFFUSER KO O D I 504206

LAVENDER EINKORN PILLOW KO O D I

KO O D I

504606

504806

NI S K AT Y Y NY

NELIKULMAINEN

Tämä tyylikäs diffuuseri levittää huoneilmaan haluamiasi eteerisiä öljyjä käyttämättä lainkaan sähköä. Edullisen ja ympäristöystävällisen Nicolas Diffuserin toiminta perustuu luonnolliseen haihtumiseen huonelämpötilassa. Se on tehty kokonaan kierrätettävistä materiaaleista ja on helppo kuljettaa mukana.

Nämä kätevät tyynyt on valmistettu yksijyvävehnän kuorista ja täytetty laventelinkukilla, jotka on poimittu Simiane-laRotondessa sijaitsevalta maatilaltamme. Hillityn ja rentouttavan laventelintuoksuinen ja helposti kannettava tyyny on erinomainen matkakumppani.


G a ry ’s Tr u e G r i t

EINKORN GRANOLA Kuivattuja Ningxia-gojimarjoja sisältävä granola on aamiainen tai välipala, jota haluat kantaa mukanasi!


TERVEYS JA HYVINVOINTI Todellinen hyvinvointi alkaa sisältäpäin. Terveys ja hyvinvointi -tuotesarja sisältää kaikki tärkeimmät ravinteet sekä eteerisiä öljyjä

tuomaan

uutta

potkua

matkaasi.

Jaksa

pidempään

ruoilla ja ravintolisillä, jotka ravitsevat elinvoimaasi, täyttävät ravinnetarpeesi ja kutkuttelevat makuhermojasi.NINGXIA RED Kiinan luoteisosassa sijaitseva Ningxian alue on tunnettu korkealuokkaisista gojimarjoistaan jo yli 700-vuoden ajan. Gojimarjat ovat erittäin ravinnerikasta superruokaa. NingXia Red on tehokas mehu, joka on suunniteltu tuomaan lisäenergiaa sekä vahvistamaan ja virkistämään kehoa ja mieltä. Tämä herkullinen, patentoitu sekoitus sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, Ningxia-gojimarjasosetta ja muita supermarjoja, joista keho saa elintärkeitä fytoravinteita.


NINGXIA DRIED WOLFBERRIES KOODI 636008

Kuivatut Ningxia Dried Wolfberries -gojimarjat maistuvat sellaisinaan välipalana, smoothieen sekoitettuna tai jogurtin ja myslin päälle siroteltuna. Niillä voi lisätä makua, rakennetta ja ravintoarvoa moniin suosikkiruokiin.

NINGXIA NITRO KO O D I 306408

KO KO 14 x 20 ml

KÄYT T ÖOHJE |

Nauti NingXia Nitro suoraan putkilosta tai sekoita 60–120 millilitraan NingXia Red -juomaa tai 120 millilitraan vettä.

K ÄY TTÖOHJ E |

Syö noin 4 ruokalusikallista (¼ kuppi) haluamallasi tavalla. Lisää leivonnaisiin, muroihin, salaatteihin, pähkinäsekoitukseen, jne.

NingXia Red -juoma sisältää kokonaisista gojimarjoista valmistettua gojimarjasosetta; superruokamehujen (mustikka, aronia, kirsikka, granaattiomena ja luumu) sekoitusta; steviauutetta; viinirypälesiemenuutetta; puhdasta vaniljauutetta; eteerisiä appelsiini-, sitruuna, yusu- ja tangeriiniöljyjä.

NINGXIA RED KOODI

KOODI

3042560

3044560

KOKO

KOKO

2 x 750 ml

4 x 750 ml

KOODI

KOODI

3045560

3046560

KOKO

KOKO

6 x 750 ml

8 x 750 ml

K ÄY TTÖOHJ E |

Ainutlaatuisten eteeristen öljyjen, kasviuutteiden ja muiden valikoitujen ainesosien sekoitus tukee kognitiivista valppautta ja hyvää kuntoa. Nitro sisältää luonnossa esiintyvää kofeiinia ja d-riboosia, joten se tukee hyvin kehoa ja mieltä.

Sisältää kaksi 750 ml:n NingXia Red -pulloa ja 30 annospakkausta.

NINGXIA RED COMBO PACK

KÄY TTÖ O HJE |

KO O D I

Juo päivittäin 60 ml:n annos kaksi kertaa päivässä.

4710560

Juo 60 ml:n annos kaksi kertaa

päivässä.

NINGXIA RED SINGLES

NINGXIA ZYNG KO O D I

KOODI

KOODI

3525560

3526560

KOKO

KOKO

30 x 60 ml

60 x 60 ml

KOODI 3523560

KOKO 90 x 60 ml

3071521

KO KO x 12

Nämä laukussa kätevästi mukana kulkevat pakkaukset tarjoavat kaikki NingXia Red -juoman tehokkaat ominaisuudet yhdessä 60 ml:n annoksessa. Jokaisessa laatikossa on 30, 60 tai 90 yksittäistä annospakkausta. K ÄY TTÖOHJ E |

Kaipaatko lisäenergiaa? Ota avuksi NingXia Zyng! Tämä kevyt, hiilihapollinen juoma antaa nestetasapainoa parantavaa energiaa. Patentoitu resepti sisältää eteerisiä mustapippuri- ja limettiöljyjä, gojimarjasosetta ja valkoisen teen uutetta. Sisältää myös lisää energiaa tuovaa diasiinia. KÄYT T ÖOHJE |

Juo yksi tölkki halutessasi. Parhaimmillaan jäähdytettynä.

Juo yksi paketti (60 ml) kaksi kertaa

päivässä.

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuotekuvastossa näkyvistä kuvista.

80


SLIQUE

Sliquen ainutlaatuisen eksoottisten ainesosien ja tehokkaiden eteeristen öljyjen yhdistelmän avulla löydät oikean suunnan – kohti terveempää ja onnellisempaa elämää! Oikeanlaiseen ruokavalioon ja liikuntaan yhdistettynä Slique-tuotteilla voidaan tukea painonhallintaa, sillä ne lisäävät kylläisyyden tunnetta ja täydentävät ravintoaineiden saantia.

SLIQUE BARS KOODI 5024521

KOKO x6

SLIQUE TEA KOODI 4572523

KOKO x 25

Slique Bars -patukoiden eksoottisten hedelmien, pähkinöiden ja tieteen sekoitus luovat täydellisen käytännöllisen ja ravitsevan välipalan. K ÄY TTÖOHJ E |

Hallitse nälän tunnetta nauttimalla patukka ennen ateriaa tai aterioiden välillä. Juo samalla 340 ml vettä.

Slique Tea on olibaanihartsijauheesta ja muista luonnollisista ainesosista valmistettu eksoottinen juoma, joka on suunniteltu tukemaan yksilöllisiä painonhallintatavoitteita. KÄY TTÖOHJ E | Kiehauta 230 ml vettä. Aseta yksi teepussi kuppiin ja lisää vesi. Hauduta vähintään 3 minuuttia.

81

SLIQUE ESSENCE KO O D I 458608

KO KO 15 ml

Slique Essence on tehokkaiden eteeristen öljyjen ja steviauutteen ainutlaatuinen sekoitus, joka sopii muiden Slique-tuotteiden kanssa käytettäväksi. AINESOSAT |

Greippi, tangeriini, sitruuna, viherminttu, ja viherlaakeri steviauutteella


Tärkeät

RAVINTOAINEET Vitamiinit ja mineraalit kuuluvat terveellisen ruokavalion tukipilareihin. Ruokavalio ei kuitenkaan aina tarjoa riittävästi näitä tärkeitä ravintoaineita. Kätevät monivitamiiniravintolisäratkaisumme sisältävät luonnosta saatavia ravintoperäisiä vitamiineja ja mineraaleja sekä tehokkaita eteerisiä öljyjä. Niistä saat tarvitsemasi tuen.


5-DAY NUTRITIVE CLEANSE KOODI 489008

Kehoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistava 5-Day Nutritive Cleanse -tuotepakkaus parantaa yleistä terveydentilaa ja lisää hyvinvointia. Kokoelmaan sisältyy NingXia Red, Balance Complete ja Digest & Cleanse. K ÄY TTÖOHJ E |

BALANCE COMPLETE KO O D I 329208

KO KO 750 g

KÄYT T ÖOHJE |

Lisää kaksi annoslusikallista 230 ml:aan kylmää vettä tai maitoa ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää halutessasi joukkoon hedelmiä tai Plus-öljyjä lisämakua antamaan.

Lisätietoja kunkin tuotteen

pakkauksessa.

BLM sisältää Idahon palsamijalokuusen ja mausteneilikan

BLM KOODI

eteerisiä öljyjä, MSM:ää, glukosamiinisulfaattia ja kollageenia.

323408

KOKO x 90

DETOXZYME KOODI 320308

KOKO x 180

KÄY TTÖOHJ E |

Jos painat alle 54 kg, ota yksi kapseli kolmesti päivässä. Jos painat 54–90 kg, ota yksi kapseli neljästi päivässä. Jos painat yli 90 kg, ota yksi kapseli viidesti päivässä.

Detoxzyme sisältää voimakkaita kasvipohjaisia entsyymejä, jotka täydentävät ruoansulatusta, poistavat elimistöstä myrkkyjä ja edistävät sen sisäistä puhdistumista. Detoxzyme toimii yhdessä kehon kanssa ja tukee ruoansulatuselimistön normaalia toimintaa.

COMFORTONE KO O D I 320408

KO KO x 150

Nauti yksi kapseli kolmesti päivässä. Parhaan tuloksen saat, kun juot vähintään 1,8 litraa vettä.

DIGEST & CLEANSE KO O D I 329308

KO KO x 30

KOODI 327208

KOKO x 90

KÄY TTÖOHJ E | Parhaan tuloksen saat, kun nautit 1–3 kapselia tuntia ennen aterioita.

83

Digest & Cleansen eteeriset piparminttu- ja kuminaöljyt tukevat normaalia ruoansulatusta, kun taas inkivääri, fenkoli ja anis rauhoittavat ruoansulatuskanavan toimintaa. Kapselit liukenevat suolistossa, mikä takaa vaikuttavien aineiden hyvän imeytymisen. KÄYT T ÖOHJE |

Nauti kaksi kapselia kolmesti päivässä aterioiden välillä tai tarpeen mukaan. Tuotetta voidaan käyttää osana puhdistus- tai detox-ohjelmaa.

EssentialZyme on piparmintulla päällystetty kaksikerroksinen monientsyymitabletti, joka sisältää eteerisiä anis-, fenkoli-, piparminttu-, rakuunaja mausteneilikkaöljyjä.

ComforTone on ruoansulatusjärjestelmää tukeva yrttien ja eteeristen öljyjen tehokas yhdistelmä, joka sisältää muun muassa piparmintun ja inkiväärin eteerisiä öljyjä. ComforTone tukee paksusuolen terveyttä ja luontaista optimaalista toimintakykyä. KÄYT T ÖOHJE |

K ÄY TTÖOHJ E |

ESSENTIALZYME

Balance Complete on superruokapohjainen ateriankorvike. Se on suunniteltu antamaan energiaa ja puhdistamaan sisäisesti. Se sisältää myös Young Livingin omaa V-Fibersekoitusta, jonka yhdestä annoksesta saa peräti 11 grammaa kuitua.

Nauti yksi pehmytkapseli veden kanssa 1–3 kertaa päivässä 30–60 minuuttia ennen aterioita.

ESSENTIALZYMES-4 KO O D I 464508

KO KO x 120

Essentialzymes-4 on monipuolinen entsyymiyhdistelmä. Sen kasvi- ja eläinpohjaiset entsyymit liukenevat elimistössä eri aikaan taaten täten kapselin optimaalisen imeytymisen. KÄYT T ÖOHJE | Nauti kaksi kapselia (yksi kahden annoksen läpipainopakkaus) kahdesti päivässä päivän suurimpien aterioiden yhteydessä (yhteensä neljä kapselia).


ICP KOODI 320808

KOKO 227 g

JUVAPOWER KOODI 327608

ICP sisältää lipaasia, proteaasia ja fytaasia sekä eteerisiä fenkoli-, anis-, rakuuna-, inkivääri- ja sitruunaheinäöljyjä. KÄY TTÖOHJ E |

Sekoita 2 teelusikallista 230 millilitraan mehua tai vettä päivässä. Kehon puhdistuskuurin tai runsasproteiinisen dieetin aikana nauti kolmesti päivässä. Sopii parhaiten porkkana tai omenamehun kanssa tai terveellisen smoothien kanssa.

JuvaPower on kasvisjauhesekoitus, joka on yksi parhaista happamuutta sitovien ruoka-aineiden lähteistä. Sisältää optimaalisen tuen varmistavia

INNER DEFENSE KO O D I 329508

KO KO x 30

JUVASPICE KO O D I 3279500

KOKO

eteerisiä anis- ja fenkoliöljyjä.

KO KO

KÄY TTÖOHJ E |

113 g

LIFE 9 KOODI 18361

KOKO x 30

Life 9 on patentoitu yhdistelmä yhdeksää hyödyllistä bakteerikantaa, jotka tukevat terveyttä. Tämä ravintolisä sisältää 17 miljardia elävää viljelmää, jotka edustavat yhdeksää erilaista bakteerikantaa. KÄY TTÖOHJ E |

KOODI 328008

KOKO 450 g

Eteeristä sitruunaöljyä, kalsiumia, magnesiumia ja C-vitamiinia sisältävä MegaCal tukee luiden ja hermoston normaalia toimintaa. KÄY TTÖOHJ E |

Sekoita teelusikallinen ravintolisää yhteen kuppiin vettä tai mehua ja nauti kerran päivässä aterian tai lääkityksen ottamisen jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa.

JuvaSpice on herkullinen riisinsiemenleseiden, pinaatin, tomaattihiutaleiden, punajuurijauheen ja pellavansiementen sekoitus, joka sopii monen ruokalajin mausteeksi. Sisältää myös eteerisiä anis- ja fenkoliöljyjä. KÄYT T ÖOHJE |

Käytä ravintolisänä 1 gramma (1/3–1/2 teelusikallista) kerran päivässä tai tarpeen mukaan.

LONGEVITY SOFTGELS KO O D I 328908

KO KO x 30

Eteerisiä appelsiini-, timjami-, mausteneilikkaja olibaanihartsiöljyjä sisältävä Longevity Softgels tukee terveellistä elämää. Kasvikapseli liukenee hyvin elimistössä ja jättää jälkeensä miedon jälkimaun. KÄYT T ÖOHJE |

Ota yksi pehmytkapseli kerran päivässä aterian yhteydessä tai tarpeen mukaan.

Ota yksi kapseli joka ilta aterian jälkeen tai tarpeen mukaan.

MEGACAL

KÄYT T ÖOHJE | Nauti yksi

pehmytkapseli päivässä aamuisin tai yksi pehmytkapseli 3–5 kertaa päivässä, kun olet stressaantunut. Saat parhaat tulokset, kun käytät Life 9 -probioottia kahdeksan tuntia kapselin nauttimisen jälkeen.

226 g

Ripottele yksi ruokalusikallinen ravintolisää ruoan (esim. perunoiden, salaatin, riisin tai kananmunien) päälle tai lisää 120–230 millilitraan puhdistettua vettä, riisimaitoa tai mantelimaitoa. Ei korvaa tasapainoisia ja terveellisiä aterioita. Saat parhaan tuloksen käyttämällä kolmesti päivässä.

Inner Defense sisältää Young Livingin eteeristä Thievesöljysekoitusta, jossa on runsaasti imuunijärjestelmää tukevia tymolia, karvakrolia ja eugenolia.

MULTIGREENS KO O D I 324808

KO KO x 120

MultiGreens sisältää kasvissekoitusta, mehiläisten siitepölyä ja eteerisiä öljyjä. Se on ravinteikas klorofyllivalmiste, joka voi tukea normaalia aineenvaihduntaa ja maksan terveyttä. KÄYT T ÖOHJE | Nauti kolme kapselia kahdesti päivässä.

84


OMEGAGIZE 3 KOODI 309708

KOKO x 120

OmegaGize3 sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja sekä E- että D-vitamiineja. Varsinkin jälkimmäinen tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. EPA ja DHA (omega-3) tukevat myös sydämen terveyttä.

SULFURZYME KO O D I 3243521

KO KO x 120

KÄYT T ÖOHJE |

Nauti kaksi kapselia kahdesti päivässä tunti ennen ateriaa tai tunti sen jälkeen.

KÄY TTÖOHJ E |

Nauti kaksi kapselia kahdesti päivässä tai tarpeen mukaan.

SUPER C KOODI 324208

KOKO x 120

Super C sisältää C-vitamiinia tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa rankan urheilusuorituksen aikana tai sen jälkeen. Sen lisäksi Super C voi auttaa väsymykseen. KÄY TTÖOHJ E |

Sulfurzymesta kehomme saa rikkiä ja se on erinomainen MSM:n lähde—yhdisteen, jota luonnossa esiintyy tomaateissa, maidossa ja lehtijuurikkaissa. Sisältää myös Ningxiagojimarjoja.

SUPER CAL KO O D I 3244500

KO KO x 120

Nauti tabletti

päivässä.

Super Cal sisältää kalsiumia, joka edistää luuston ja hampaiden terveyttä, sekä magnesiumia, joka tukee normaalia aineenvaihduntaa ja keskushermostoa. Sisältää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa tukevaa sinkkiä. KÄYT T ÖOHJE | Ota kaksi kapselia ennen jokaista ateriaa tai tarpeen mukaan.

RAVITSEMUKSEN LISÄVARUSTEET BLENDER BOTTLE KO ODI (GR EEN ) 4609

KOODI (PU R PL E) 4622

Sekoita ravintoaineita pursuava pirtelö tässä kannettavassa sekoituspullossa. Tilavuus 400 ml.

HYDROGIZE WATER BOTTLE KO O D I ( I VO R Y ) 577708

KO O D I ( P U R P LE ) 577508

85

Veden juominen on terveellisen ruokavalion kulmakivi ja erittäin tärkeää niin luiden, hampaiden kuin elintenkin terveydelle. Vetyä tuottavan HydroGize -vesipullomme avulla voit optimoida kahdeksasta päivittäisestä vesilasillisesta saamasi hyödyn. HydroGize hyödyntää elektrolyysimenetelmää, joka takaa optimaalisen vetypitoisuuden jokaisessa vesipullollisessa. Tilavuus 400 ml.


TERVEELLINEN RUOANVALMISTUS Olemme omistautuneet tuomaan käyttöösi parempia vaihtoehtoja elämäsi kaikilla osa-alueilla – jopa keittiössä! Einkorn-sarjan kaltaisilla tuotteilla haluamme auttaa sinua saamaan ruoastasi kaiken hyödyn irti ja nauttimaan siitä luonnon tarkoittamalla tavalla.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLAKES KOODI 24360

KOKO 369 g

GARY’S TRUE GRIT EINKORN GRANOLA KOODI 5751500

KOKO 340 g

Einkorn Flakes Cerealin aavistuksen makea, luonnollinen ja leseinen maku, ja jopa maitokylvyssä säilyvä rapeus maistuvat koko perheelle. KÄY TTÖOHJ E |

Kaada muroja kulhoon ja nauti maidon kera.

Olit sitten aamupalapöydässä tai kaipailet terveellistä välipalaa, sinä ja koko perheesi keksitte varmasti tavan päästä nauttimaan herkullisesta Einkorn Granolasta! KÄY TTÖOHJ E |

Voit syödä granolaa sekä kylmänä tai kuumana muroaamiaisena, nauttia sitä sellaisenaan välipalana tai lisätä sitä jogurttiin.

WOLFBERRY CRISP BARS KOODI 631508

KOKO x6

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLOUR KO O D I 5043500

KO KO 907 g

GARY’S TRUE GRIT EINKORN ROTINI PASTA KO O D I 5750500

KO KO 250 g

Einkorn Flour -yksijyvävehnäjauho sisältää hybridisoimatonta yksijyvävehnää, jotka on jauhettu ja pakattu käytettäväksi suosikkiresepteissäsi. KÄYT T ÖOHJE |

Noudata pakkauksessa olevaa reseptiä.

Gary’s True Grit Einkorn Rotini -yksijyvävehnärotinipastan ansiosta yksijyvävehnän eduista nauttiminen on herkullista ja hauskaa. Tämä hybridisoimattomasta yksijyvävehnäjauhosta valmistettu pasta tekee aterioista helppoja, herkullisia ja ravitsevia. Einkorn Rotini on yksi monista tavoista, joilla Young Living tuo herkullisia luonnon antimia perheesi nautittavaksi.

Luonnollisesti makeutetut Wolfberry Crisp -patukat sisältävät 16 grammaa proteiinia, joka on peräisin manteleista, soijasta, gojimarjoista ja kurpitsansiemenistä.

86KAUNEUS Savvy Minerals -meikeistä ART-ihonhoitosarjaan, Young Livingin eteerisiä öljyjä sisältävät kauneustuotteet pitävät huolen, että ihosi hehkuu luonnollista kauneutta. Anna ihosi tuntea eteeristen öljyjen kaunistava voima!


Savvy

MINERALS Savvy Minerals by Young Living -meikkisarjan ansiosta voit tuntea olosi itsevarmaksi kompromisseja tekemättä. Tämän mineraalipohjaisen meikkisarjan korkealuokkaisissa tuotteissa käytetään puhtaita ainesosia, niin että voit korostaa luonnollista kauneuttasi periaatteistasi luopumatta. Valikoimaan kuuluu monenlaisia sävyjä ja värejä, joten löydät varmasti juuri sinulle täydellisesti sopivat tuotteet.


Passionate

I Do Believe You’re Blushin’

Smashing

Crowned All Over

Summer Loved

BLUSH

BRONZER

Lisää luonnollisen näköistä väriä kasvoillesi Savvy Minerals Blush -poskivärillä. Luo oman tyylisi mukainen täydellinen ilme – oli se luonnollinen tai dramaattinen – kolmella imartelevalla sävyllä ja kerrostettavalla värillä.

Tuo ihollesi rusketuksen hehkua Savvy Minerals Bronzer -aurinkopuuterilla. Tämä mineraalijauhe levittyy tasaisesti ja luo ihollesi lämpimän sävyn, niin että näytät luonnollisen ja terveellisen hehkuvalta.

I DO BELIEVE YOU’RE BLUSHIN’ – 503

CROWNED ALL OVER – 500

PASSIONATE – 502

SUMMER LOVED – 501

KOODI

KO O D I

KO O D I

KOODI

22526

22490

22495

22492

SMASHING – 504 KOODI 22525

Cool No. 1

Cool No. 2

Cool No. 3

Warm No. 1

Dark No. 1

Dark No. 2

Dark No. 3

Dark No. 4

Warm No. 2

Warm No. 3

FOUNDATION POWDER Koko päivän kestävällä Savvy Minerals Foundation -meikkipohjalla luot virheettömän näköisen ihon. Sen kevyt ja kerrostettava koostumus levittyy iholle kauniisti ja antaa luonnollisen hehkuvan lopputuloksen.

COOL NO. 1 – 100

COOL NO. 2 – 101

COOL NO. 3 – 102

WARM NO. 1 – 200

WARM NO. 2 – 201

KOODI

KO O D I

KO O D I

KO O D I

KO ODI

22508

22509

22510

22505

22506

WARM NO. 3 – 202

DARK NO. 1 – 300

DARK NO. 2 – 301

DARK NO. 3 – 302

DARK NO. 4 – 303

KOODI

KO O D I

KO O D I

KO O D I

KO ODI

22507

22511

22512

22513

22514

Lue käyttöohjeet aina tuotteen etiketistä. Tuotepakkauksen ulkonäkö voi erota tässä tuotekuvastossa näkyvistä kuvista.

90


Diamond Dust

VEIL – DIAMOND DUST – 505

Jet Setter

EYELINER – JET SETTER – 408

Multitasker

MULTITASKER – 409

KOODI

KO O D I

KO O D I

22524

22504

22523

Savvy Minerals Veil -puuteri tasoittaa ihoa, imee ihon liialliset öljyt ja luo hehkuvan viimeistelyn muutamalla siveltimen vedolla. Käytä tätä läpikuultavaa puuteria yksin tai viimeistelevänä kerroksena meikkipuuterin päällä.

Luo hillitty tai dramaattinen silmämeikki Savvy Minerals Eyelinerilla. Opettele kaikki eri tyylit sensuellin sumuisista silmistä leikkisiin kissansilmiin. Puuterimainen koostumus ja kerrostettava väri tekevät silmien rajaamisesta helppoa.

Best Kept Secret

Residual

Determined

Wanderlust

Spoiled

Crushin’

Diffused

Unscripted

Hoida koko meikki Savvy Minerals MultiTasker -monikäyttöjauheella! Voit käyttää sitä niin kulmavärinä, luomivärinä kuin silmänrajausvärinä. Se pysyy paikallaan koko päivän ja on helppo levittää tasaisesti miten ikinä sitä käytätkin.

EYESHADOW Savvy Minerals Eyeshadow -luomivärien runsaat, väriaineita pursuavat värit ja monet värivaihtoehdot helpottavat minkä tahansa tyylin luomista. Sen kerrostettava, pitkäkestoinen koostumus pysyy paikallaan koko päivän, niin että tunnet olosi itsevarmaksi aamusta iltaan.

BEST KEPT SECRET – 400 KOODI

KO O D I

22499

22500

DETERMINED – 405

WANDERLUST – 402

KOODI

KO O D I

22497

22503

SPOILED – 403

CRUSHIN’ – 404

BRUSH SET

KOODI

KO OD I

KO O D I

22502

22498

21257

DIFFUSED – 406

91

RESIDUAL – 401

UNSCRIPTED – 407

KOODI

KO OD I

22496

22556

Savvy Minerals Brush Set sisältää viisi korkealuokkaista sivellintä. Niihin tarttuu juuri sopiva määrä meikkituotetta, ja meikkaaminen on niiden avulla helppoa. Pehmeät siveltimet on valmistettu korkealuokkaisista synteettisistä kuiduista. Lisäksi mukana tulee tyylikäs kotelo, jossa siveltimet on kätevä säilyttää ja kuljettaa.


Täydellisen contour-meikin vinkit Älä anna tämän ammattimaisen tekniikan säikäyttää! Tartu rohkeasti meikkisiveltimeen ja opettele näiden muutaman vinkin avulla luomaan täydellinen contour-meikki.

Levitä kasvoille meikkipohja tavalliseen tapaan tasaiseksi meikin pohjaksi.

Luo kasvoille muotoja ja varjostuksia levittämällä aurinkopuuteria hiusrajaan – erityisesti ohimoiden kohdalla – ja leukalinjaa myöden. Varjosta nenää lisäämällä contouringia sen sivuille ja nenänpäähän.

Häivytä kaikki aurinkopuuterin ja vaaleamman highlighterin rajat puhtaalla meikkisiveltimellä, niin että lopputulos on luonnollisen näköinen.

Levitä contour- tai poskipunasiveltimen avulla kevyesti aurinkopuuteria poskiluita myöden posken keskeltä korvan yläosaa kohti.

Lisää varjostusten kontrastia astetta vaaleammalla meikkipuuterilla tai highlighterilla. Levitä vaaleampaa sävyä otsaan, silmien alapuolelle, poskipäihin, amorinkaareen, leukaan ja nenän päälle sen vartta pitkin.

Viimeistele meikki lisäämällä luontaista hehkua kevyellä poskipunalla.


Abundant

Embrace

Daydream

On a Whim

Wish

Uptown Girl

LIP GLOSS

LIPSTICK

Savvy Minerals Lip Gloss rauhoittaa ja pehmentää huulten ihoa ja lisää huulille väriä ja kiiltoa ilman synteettisiä väriaineita. Luonnosta johdetuista ainesosista valmistetun huulikiillon kerrostettavan sävyn ansiosta voit päättää haluatko läpinäkyvän sävyn vai suhteellisen vahvan värin.

Ilman synteettisiä väriaineita valmistettu Savvy Minerals Lipstick luo kauniinväriset huulet. Erittäin kevyt koostumus ja tasaisesti levittyvä, kerrostettava väri tekevät siitä vaivattoman jokapäiväiseen käyttöön sopivan huulipunan.

ABUNDANT – 600

EMBRACE – 601

KOODI

KO O D I

22517

22515

ON A WHIM – 603

KO O D I

KO O D I

22519

22567

WISH – 604

MISTING SPRAY – 506

UPTOWN GIRL – 605 KO O D I

KO O D I

22520

22521

MASCARA

KO O D I

KO KO

KO O D I

22522

59 ml

24331

Hallitse väriaineita ja hiukkasia Savvy Minerals Misting Spray -suihkeella. Se on täydellinen mineraalipohjaisten meikkien apuväline. Luonnosta peräisin olevista ainesosista valmistetulla suihkeella saat värit kiinnittymään ennen puuterin lisäämistä.

93

DAYDREAM – 602

Jos etsit kestävää ripsiväriä, joka ei varise päivän mittaan, Savvy Minerals on tehty sinua varten. Tämä laventelia sisältävä ripsiväri, joka tekee ripsistäsi entistäkin kauniimmat, on valmistettu ilman parabeeneja, ftalaatteja, petrokemikaaleja, vismuttia, talkkia, synteettisiä väriaineita tai synteettisiä hajusteita, joten voit käyttää sitä rauhallisin mielin. Se soveltuu myös herkkäsilmäisille.


Päätä itse paljonko paljastat SAVVY MINERALS MISTING SPRAY #22522 Savvy Minerals by Young Living Misting Spray varmistaa, että mineraalipohjainen meikkisi näyttää tasaiselta. Sen lisäksi se tekee meikkaamisen helpommaksi. Eteerisiä laventeli-, seetripuu-, ruusu- ja palsamipelargoniöljyjä sisältävässä meikkisuihkeessa ei ole parabeeneja tai flafaatteja. Lopputuloksena on hehkuva iho ja meikki, joka kestää koko päivän.

M I T E N S U I H K E T TA K ÄY T E TÄ Ä N ?

Suihkauta sprayllä meikkisivellintä 2-3 kertaa ja ravista ylimääräinen kosteus pois ennen kuin alat meikata. Spray saa meikkivoiteen loistamaan ihollasi satiinin kaltaisena, kun taas poskipunasi ja luomivärisi hehkuvat rohkeasti. V I N K K I : Sen jälkeen, kun olet ravistanut meikkisiveltimestä ylimääräisen kosteuden pois, aloita meikkaaminen pyöräyttämällä meikkisivellintä ensin meikkirasian kanteen varisseessa meikkipuuterissa.

94


ART

Erityisesti kehitelty ART Skin Care System -ihonhoitojärjestelmä puhdistaa, kiinteyttää ja kosteuttaa kasvosi. Anna synnynnäisen kauneutesi hehkua!

IHONHOITO-OPAS

ETEERINEN ÖLJY EDUT

SOVELTUU PARHAITEN

Frankincense

Kosteuttaa ja tasoittaa

Kaikki ihotyypit

Lavender

Rauhoittaa ja ravitsee

Kaikki ihotyypit

Etkö tiedä miten aloittaisit

Royal Hawaiian Rauhoittaa ja kosteuttaa Sandalwood

Kaikki ihotyypit

Rose

Rauhoittaa, tasoittaa, ravitsee ja kosteuttaa

Kaikki ihotyypit

Tea Tree

Puhdistaa

Rasvainen iho

levitettäviin eteerisiin öljyihin eri

Geranium

Puhdistaa

Rasvainen iho

tavalla, tämä pikaopas esittelee

Myrrh

Syväkosteuttaa

Kuiva iho

yleisimmät käyttötavat.

Patchouli

Tasoittaa ja kosteuttaa

Kuiva iho

eteeristen öljyjen käytön kauneudenhoidossa? Vaikka kaikkien iho on erilainen ja saattaa reagoida suoraan iholle


ART CREME MASQUE KOODI 5173

KOKO 30 ml

ART Creme Masque kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä puhtaiden eteeristen öljyjen ja hyaluronihapon ansiosta. Lisäksi naamiossa on muita kylpylätasoisia kasviainesosia, jotka auttavat kiinteyttämään ihoa sekä palauttamaan sen nuorekkaan ilmeen. Sopii kaikille ihotyypeille.

ART GENTLE CLEANSER KO O D I 5361550

KO KO 100 ml

K ÄY TTÖOHJ E |

KÄYT T ÖOHJE | Kostuta kädet ja levitä puhdistusainetta kasvoille ja kaulalle pyörivin, hierovin liikkein.

Pese ja kuivaa kasvot. Levitä tuotetta tasaisesti kasvoille. Anna vaikuttaa 20 minuutin ajan. Poista loput naamiosta kasvoilta kostealla pyyhkeellä.

ART LIGHT MOISTURISER KOODI 5362550

KOKO 30 ml

ART RENEWAL SERUM KOODI 5175

KOKO 20 ml

ART Light Moisturiser on kevyt kosteusvoide, joka auttaa ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon. Young Livingin eteeristen öljyjen ja muiden korkealuokkaisten ainesosien ansiosta ihosi tuntuu silkinpehmeältä. KÄY TTÖOHJ E |

Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen levitä voidetta hellävaroen kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuisin tai tarpeen mukaan.

Uudistava ART Renewal Serum on ainutlaatuinen eksoottisen orkideauutteen ja eteeristen öljyjen yhdistelmä, joka auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan kasvojen herkimpiä alueita. Yhdessä nämä ensiluokkaiset ainesosat ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä auttavat ylläpitämään sen nuorekkuutta. KÄY TTÖOHJ E |

Pese kasvot. Levitä ART Renewal Serumia kasvojen herkille alueille kahdesti päivässä ja anna sen imeytyä. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä lisäksi valitsemaasi Young Livingin kosteusvoidetta.

ART SKIN CARE SYSTEM KOODI 5363550

Hellävarainen, pehmeästi vaahtoava ART Gentle Cleanser poistaa kasvojen iholta epäpuhtaudet ja saa sen hehkumaan. Puhdistusaineen sisältämät ihoa hellivät eteeriset öljyt tekevät kasvoista puhtaan ja raikkaan tuntuiset sekä säteilevän näköiset.

ART REFRESHING TONER KO O D I 5360550

KO KO 120 ml

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM KO O D I 4833500

KO KO

ART Refreshing Toner poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Kasvoveden eteeristen öljyjen täydellinen sekoitus auttaa tasapainottamaan ihon pH-arvoa sekä tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen. KÄYT T ÖOHJE |

Puhdistuksen jälkeen pyyhi kasvoja ja kaulaa kasvovedellä kostutetulla pumpulilla. Käytä aamuin ja illoin tarpeen mukaan.

Sheerlumé on ihon sävyä kirkastava ja tasapainottava voide, jonka vaikutus perustuu patentoituun alppikasvien ja puhtaiden eteeristen öljyjen yhdistelmään. KÄYT T ÖOHJE |

Katso käyttöohje tuoteselosteesta.

30 ml

Young Livingin ART Skin Care System -ihonhoitojärjestelmä puhdistaa, virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihon turvallisesti ja tehokkaasti ja tuo esiin kasvojen luonnollisen kauneuden. Siinä on ART-tuotteiden salaisuus! K ÄY TTÖOHJ E |

Katso käyttöohje tuoteselosteesta.

96


KASVOJENHOITO Young Livingin ihonhoitotuotteissa kohtaavat parhaat kasvipohjaiset tuotteet ja eteeriset öljyt. Lopputuloksena on entistäkin kauniimpi iho.

Boswellia Wrinkle Cream sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten olibaanihartsia ja santelipuuta, jotka kosteuttavat ihoa sekä vähentävät sen kiiltelyä ja hentojen juonteiden näkymistä.

BOSWELLIA WRINKLE CREAM KOODI 5141500

KOKO 57 g

GRAPEFRUIT LIP BALM KOODI 517808

K ÄY TTÖOHJ E | Puhdistuksen ja kasvovedellä

pyyhkimisen jälkeen levitä kosteusvoidetta hellävaroen kasvoille ja kaulalle.

Eteeristä greippiöljyä, gojimarjasiemenöljyä ja antioksidantteja sisältävä raikastava huulivoide estää kuivumisen sulkemalla kosteuden huulille. Tuloksena on kauniin pehmeät huulet. KÄY TTÖOHJ E |

Levitä huuliin

tarvittaessa.

CINNAMINT LIP BALM KO O D I 515008

KO KO

LAVENDER LIP BALM

4.2 g

KOODI KOKO 113 ml

KÄY TTÖOHJ E |

Laita kuiviin käsiin 3 tai 4 pumpullista öljyä ja hiero öljyä kasvoille. Huuhdo lämpimällä vedellä.

97

KÄYT T ÖOHJE | Levitä huuliin

tarvittaessa.

520308

KO KO

24465

Kuivia huulia hoitava Lavender Lip Balm sisältää eteeristä laventeliöljyä, kosteuttavaa jojobaöljyä ja E-vitamiinia.

KO O D I

4.2 g

MIRAH LUMINOUS CLEANSING OIL

KÄYT T ÖOHJE | Levitä huuliin tarvittaessa.

4.2 g

KOKO

Nyt voit unohtaa iholle kovat puhdistusaineet! Eteerisistä ruusu- ja tuoksuilangiaöljyistä ja kahdeksasta muusta eteerisestä öljystä sekä kymmenestä kosteuttavasta perusöljystä, kuten jojoba- ja arganöljystä valmistettu Mirah Luminous Cleansing Oil poistaa huokosia tukkivat epäpuhtaudet säilyttäen ihollasi sen tarvitsemat luonnolliset öljyt.

Kosteuta ja suojaa huulesi täysin luonnollisella huulivoiteella. Kanelinkuoren ja piparmintun eteerisiä öljyjä sisältävä Cinnamint Lip Balm ehkäisee huulten kuivumista, niin että huulet ovat kauniin pehmeät.

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH KO O D I 5136500

KO KO 118 ml

Tämä hellävarainen, saippuaton kasvojenpuhdistusaine puhdistaa ihon vahingoittamatta sen luonnollista suojakerrosta. Se sisältää ihoa pehmentävää MSM-yhdistettä ja rauhoittavaa eteeristä laventeliöljyä. KÄYT T ÖOHJE | Vaahdota hellävaroen

kasvoille ja kaulalle lämpimän veden kanssa. Huuhtele huolellisesti. Käytä päivittäin.


Tehokkaasti kosteuttava Sandalwood Moisture Cream sisältää Young Livingin puhtaita eteerisiä öljyjä.

SANDALWOOD MOISTURE CREAM KOODI 514808

KO KO 113 g

KÄY TTÖOHJE |

Hiero varovasti kasvoille, kaulalle ja muille haluamillesi alueille. Käytä kosteusvoidetta päivittäin kasvojen puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen jälkeen.

3735500

Satin Facial Scrub, Mint on mintulta tuoksuva vesipohjainen kuorintavoide. Se sisältää jojobaöljyä, mangovoita, MSMyhdistettä, aloeta ja eteeristä piparminttuöljyä, jotka auttavat supistamaan ihohuokosia ja virkistämään väsynyttä ihoa.

KOKO

KÄY TTÖOHJ E | Hiero varovasti

SATIN FACIAL SCRUB, MINT KOODI

kasvoille ja kaulalle lämpimän veden kanssa. Huuhtele pois huolellisesti. Käytä tarvittaessa.

57 g

Puhtaista eteerisistä öljyistä ja kosteuttavista kasveista valmistettua Shutran Shave Cream -partavoidetta käyttämällä saat uskomattoman tarkan ja tasaisen ajotuloksen. Kosteuttavia palmu-, oliivi- ja rypälesiemenöljyjä, luonnosta peräisin olevaa E-vitamiinia sekä mango- ja kaakaovoita sisältävä ylellinen partavoide saa ajoterän liukumaan iholla kitkatta. Näin se ehkäisee terän aiheuttamia hankaumia

SHUTRAN SHAVE CREAM KOODI 515708

KOKO 70 g

ja haavoja. K ÄYTTÖOHJ E | Kostuta ajoalue lämpimällä vedellä.

Levitä iholle ohut, tasainen kerros partavoidetta. Aja parta, ja huuhtele partaterä jokaisen vedon jälkeen. Huuhtele alue vedellä.

WOLFBERRY EYE CREAM KO ODI

Wolfberry Eye Cream on luonnollinen, vesipohjainen silmänympärysvoide. Se sisältää ihoa hoitavaa gojimarjan siemenöljyä, joka rauhoittaa väsyneitä silmiä ja häivyttää juonteita.

5145

K ÄYT TÖOHJ E | Puhdistuksen ja kasvovedellä pyyhkimisen

KOKO

jälkeen levitä voidetta varovasti herkälle silmänympärysiholle. Käytä iltaisin.

14.1 g

98


YL-ELÄMÄNTAVAN JAKAMINEN

Olemme omistautuneet yli 20 vuoden ajan kehittelemään tuotteita, jotka puhdistavat kodin, ravitsevat kehoa, kaunistavat ihoa ja hiuksia sekä rauhoittavat mieltä. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota sinulle todellista hyvinvointia edistäviä tuotteita kaikilla elämänalueilla. Pidämme tinkimättä kiinni Seed to Seal -periaatteestamme ja pyrimme tarjoamaan sinulle lisää keinoja tehdä hyvinvoinnista elämäntapa niin fyysisesti kuin henkisesti. Voit tulla taloudellisesti itsenäiseksi, kun kerrot Young Livingistä sinua ympäröiville ihmisille. Se on tilaisuus kutsua toisenlaista hyvinvointia elämääsi.MIKSI KANNATTAA LIITTYÄ YOUNG LIVINGIIN?

Kun liityt Young Livingin jäseneksi, sinusta tulee osa kannustavaa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka jäsenet haluavat löytää luonnollisia, aitoja ratkaisuja itselleen ja perheelleen. Young Living -jäsenyyteen kuuluu paljon muutakin kuin mahdollisuus käyttää eteerisiä öljyjämme ja niitä sisältäviä tuotteita. Se tarjoaa myös seuraavat edut: •

24 prosentin alennus vähittäismyyntihinnoista kaikissa Young Living -tuotteissa: Tämän huomattavan alennuksen ansiosta voit löytää itsellesi lisää uusia suosikkituotteita sekä jakaa tuotteitamme myös muiden kanssa.

Mahdollisuus osallistua palkkiojärjestelmään: Yhtenä alan anteliaimmista palkkiojärjestelmistä se tarjoaa keskimääräistä suuremmat ansiot palkkioiden, hyvien bonusten ja vähittäismyynnin kautta – ja vain siitä hyvästä, että jaat eteeriset öljyt muiden kanssa.

Käytännöllinen Essential Rewards -ohjelma: Kun teet jatkuvan kuukausitilauksen, suosikkituotteesi saapuvat kuukausittain kätevästi kotiovellesi ja lisäksi voit kerätä pisteitä ja ansaita ilmaisia tuotteita. Liittymällä Essential Rewards -ohjelmaan voit myös saada alennuksia toimituskuluista, saada kanta-asiakaslahjoja, ansaita tiettyjä bonuksia ja hyötyä ohjelmakohtaisista tarjouskampanjoista.

Tunnustusta kyvykkyydestä ja ahkeruudesta: Järjestämme vuosittain useita matkoja kauniisiin kohteisiin eri puolilla maailmaa, koska haluamme palkita ja kouluttaa jäseniämme, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista omistautumista liiketoiminnalleen. Lisäksi palkitsemme tasoaan nostaneita jäseniämme vuosittain järjestettävässä International Grand Convention -tapahtumassa.

101


ESSENTIAL REWARDS Saat tilauksen automaattisesti joka kuukausi, kun liityt Essential Rewards -palkkiopisteohjelmaan! Voit kerätä ilmaisiin tuotteisiin oikeuttavia pisteitä, saada alennuksia toimitusmaksuista, mukauttaa tilauksia joka kuukausi ja ansaita ainutlaatuisia palkkioita. Etuja ja bonuksia on niin paljon, että kannattaa liittyä heti! Lisätietoja saat osoitteesta YoungLiving.com.

ESSENTIAL REWARDS -JÄSENTEN EDUT: •

Young Living -suosikkituotteidesi kuukausittaiset prioriteettitoimitukset

Alennetut toimituskulut

Vapaus muuttaa tilausta tai peruuttaa tilaus milloin tahansa

Jopa 25 prosentin palautus jokaisesta tilauksesta Essential Rewards -palkkiopisteinä, jotka voi käyttää tuleviin tilauksiin •

1–3 kuukautta: 10 prosentin palautus pisteinä ER-tilauksen PV:stä

Alennuksia ainutlaatuisista tuotepaketeista

Ainutlaatuisten bonusten käyttöoikeus, Rising Star Team Bonus mukaan lukien

4–24 kuukautta: 20 prosentin palautus pisteinä ER-tilauksen PV:stä

Kanta-asiakaslahjoja yhtäjaksoisesta 3, 6, 9 ja 12 kuukauden osallistumisesta

Yli 25 kuukautta: 25 prosentin palautus pisteinä ER-tilauksen PV:stä

NINGXIA RED ESSENTIAL REWARDS KIT KOODI

NingXia Red x 4 (750 ml)

489308

NingXia Red Singles (60 ml), 30 pk

THIEVES ESSENTIAL REWARDS KIT KO O D I

Thieves 15 ml

369708

Thieves AromaBright Toothpaste

Thieves Mouthwash

Thieves Foaming Hand Soap x 2 (236,5 ml)

Thieves Spray x 2

Thieves Household Cleaner x 2 (426 ml)

Thieves Waterless Hand Purifier x 2 (29,35 g)

102


Valmistele tiesi menestykseen Young Living -

ALOITUSPAKKAUKSELLA! Aloituspakkaukset on suunniteltu sisältämään liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä huippuluokan materiaaleja ja aikaisempaa enemmän tuotteita. Ne ovat täydellinen tapa esitellä jollekin Young Livingin tarjoama elämäntapa ja sen mahdollisuudet. Liity jäseneksi tilaamalla jokin aloituspakkauksistamme, niin saat monenlaisia ainutlaatuisia etuja: •

24 prosentin tukkualennus

Mahdollisuus ansaita palkkioita ja bonuksia

Mahdollisuus osallistua Essential Rewards -ohjelmaan ja saada ilmaisia tuotteita, alennuksia toimituskuluista ja paljon muuta

Mahdollisuus auttaa muita löytämään parempi hyvinvointi ja vapaus

Ota ensiaskeleet sivulla

Yo u n g L i v i n g . c o m !

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS ARIA-DIFFUUSERILLA KOODI (FI) 546540

103

1 x Premium Essential Oils Collection

Markkinointimateriaalia

10 x Sample Oil Bottles

1 x Aria diffuser

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Tuotekuvasto

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

Basic-aloituspakkaus:

1 x Orange+ 5 ml


PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS DEWDROP-DIFFUUSERILLA KO ODI (FI) 546340

1 x Premium Essential Oils Collection

Markkinointimateriaalia

10 x Sample Oil Bottles

1 x Dewdrop diffuser

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Tuotekuvasto

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

Basic-aloituspakkaus:

1 x Orange+ 5 ml

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS NINGXIA-TUOTTEILLA KOODI 546740

NingXia Red – 2 x 750 ml bottles

Basic-aloituspakkaus:

1 x Orange+ 5 ml

30 x NingXia Red Single (60 ml)

Markkinointimateriaalia

10 x Sample Oil Bottles

NingXia Nitro

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Tuotekuvasto

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

104


PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS THIEVES-TUOTTEILLA KOODI 546640

1 x Thieves 15 ml

1 x Thieves Waterless Hand Purifier

1 x Stress Away 5 ml

1 x Thieves AromaBright Toothpaste

1 x Thieves Laundry Soap

1 x AromaGlide Roller Fitment

1 x Thieves Mouthwash

1 x Thieves Washing Up Liquid

1 x Orange+ 5 ml

1 x Thieves Household Cleaner

1 x Tuotekuvasto

10 x Sample Oil Bottles

1 x Thieves Foaming Hand Soap

Basic-aloituspakkaus:

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Thieves Spray

Markkinointimateriaalia

10 x Business Card Sampler

â„¢

BASIC-ALOITUSPAKKAUS KOODI 546040

105

Markkinointimateriaalia

1 x Orange+ 5 ml

1 x Stress Away 5ml

10 x Sample Oil Bottles

1 x AromaGlide Roller Fitment

2 x NingXia Red Single (60ml)

10 x Business Card Sampler


KOULUTUS

Nyt on entistä helpompaa oppia lisää Young Livingistä ja laatusitoumuksestamme! Kaikki koulutustyökalumme tuoteoppaista, kirjasista ja esitteistä palkkiojärjestelmän materiaaleihin ovat kattavia, innoittavia ja tärkeä osa Young Living -asiantuntijaksi kehittymistä. Entdecken Sie NingXia Red

EVERYDAY ESSENTIALS -ESITE

PALKKIOJÄRJESTELMÄN PÄÄKOHDAT -ESITE KOODI

KO OD I

472040

492140

KOKO

KO KO

x 25

x 25

®

Seit Jahrhunderten schon wird die Ningxia Wolfsbeere als eine der gesundheitsfördernsten Superfrüchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und unglaublich reich an Antioxidantien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der Natur. D. Gary Young, der führende Experte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia Wolfsbeere gemeinsam mit der natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem absolut einzigartigen Produkt vereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk NingXia Red stärkt und revitalisiert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang anhaltender Energie. Haben auch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

NINGXIA RED -ESITE

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

KO O D I A: NingXia

495240

Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

KO KO Code 495210

x 25

Palkkiojärjestelmäesitteessä on yleiskatsaus Young Livingin anteliaasta palkkiojärjestelmästä ja bonusten ansaitsemismahdollisuuksista.

Everyday Essentials esittelee kaikki suosituimmat eteeriset öljyt ja niiden monenlaisia arkisia käyttötapoja. Se sisältää paljon hyödyllistä tietoa niin aloittelijoille kuin kokeneille käyttäjille. Lisäksi mukana on kätevä yksittäisten eteeristen öljyjen ja öljysekoitusten käyttötarkoituskaavio.

NingXia Red -esite on erinomainen johdanto NingXia Redin saloihin. Kokouksiin ja kaverikokoontumisiin sopiva tapa herättää ihmisten mielenkiinto Ningxia-gojimarjojen hyötyjä kohtaan.

THIEVES -ESITE

SAVVY MINERALS -ESITE

ART-ESITE

KOODI

KO O D I

349040

24601

KOKO

KO KO

x 25

x 25

Tämä esite kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Thievesistä ja sen erilaisista käyttötavoista.

KO O D I 24596

KO KO x 25

Savvy Minerals -esite sisältää erilaisia meikki-ideoita sekä tietoa siitä, miten ihosi voi hyötyä luonnollisista ainesosista. Sisältää myös kätevän luomiväri- ja meikkivoidevärikartan.

LÖYDÄ YOUNG LIVING -ELÄMÄNTAPASI -ESITE KO O D I 24626

KO KO

Tämä kaikki vaiheet läpi käyvä opas kertoo sinulle, miten voit helposti lisätä Young Livingiä kauneusrutiineihisi. Sen lisäksi se sisältää tietoa tuotteiden hyödyistä, ylimääräisiä käyttöideoita ja paljon muuta!

TUOTEKUVASTO KO O D I

KO O D I

384940

385040

KO KO

KO KO

x1

x 10

x 25

Huipputuotteista Sead to Seal -kumppanuusperiaatteisiin ja Essential Rewards -palkkiopistejärjestelmään, tämä 32-sivuinen esite on erinomainen tapa esitellä Young Livingiä jollekin uudelle.

Tuotekuvaston on kaikkien Young Living -tuotteiden aakkosellinen hakemisto. Tuotekuvaston monenlaisten tietojen, käyttövinkkien ja yksityiskohtaisten kuvausten avulla opit helposti Young Livingin tuotteista ja niiden jakamisesta.


HAKEMISTO

C

Eucalyptus Radiata

32

Car Vent Diffuser

56

Evening Peace Bath & Shower Gel

70

Cardamom+

40

Everyday Oils

54

Carrot Seed

30

Exodus II

46

Cedarwood

30

Cel-Lite Magic Massage Oil

53

F

3 Wise Men

44

Christmas Spirit

45

Feelings

54

5-Day Nutritive Cleanse

83

Cinnamint Lip Balm

97

Fennel

32

30 Oil Case

57

Cinnamon Bark

30

Fennel+

40

30 Oil Collection

54

Cinnamon Bark+

40

Forgiveness

46

Cistus

30

Frankincense

32

A

Citronella

31

Abundance

44

Citrus Fresh

45

G

Acceptance

44

Clarity

45

Gary’s True Grit Einkorn Flakes

86

Active & Fit Kit

54

Clary Sage

31

Gary’s True Grit Einkorn Flour

86

Aria Ultrasonic Diffuser

56

Clary Sage Floral Water

75

Gary’s True Grit Einkorn Granola

86

Aroma Carousel

57

Clear Vegetable Capsules

57

Gary’s True Grit Einkorn Rotini Pasta

86

AromaEase

44

Clove

31

Genesis Hand & Body Lotion

72

AromaGlide Roller Fitments

57

Clove+

40

Gentle Baby

46

AromaGuard Meadow Mist Deodorant

71

ComforTone

83

Geranium

32

AromaGuard Mountain Mint Deodorant

71

Common Sense

45

German Chamomile

32

Aroma Life

44

Cool Azul

45

Ginger

32

AromaLux Atomizing Diffuser

56

Cool Azul Sports Gel

72

Ginger+

40

Aroma Siez

44

Copaiba

31

Glass Oil Droppers

57

ART Creme Masque

96

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner

73

GLF

47

ART Gentle Cleanser

96

Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo

73

Grapefruit

33

ART Light Moisturiser

96

Cypress

31

Grapefruit Lip Balm

97

ART Refreshing Toner

96

Gratitude

47

ART Renewal Serum

96

D

Grounding

47

ART Sheerlumé Brightening Cream

96

Deep Relief Roll-On

52

ART Skin Care System

96

Detoxzyme

83

H

Australian Kuranya

44

Dewdrop Diffuser

56

Harmony

47

Awaken

44

Digest & Cleanse

83

Helichrysum

33

DiGize

46

Highest Potential

47

Dill

31

Hinoki

33

83

Dorado Azul

31

Hong Kuai

33

105

Dragon Time

46

HydroGize Water Bottle

85

B Balance Complete Basic-aloituspakkaus Basil

30

Dragon Time Bath & Shower Gel

70

Bath & Shower Gel Base

70

Dragon Time Massage Oil

53

I

Believe

45

Dream Catcher

46

ICP

84

Bergamot

30

Idaho Balsam Fir

33

Black Pepper

30

E

Idaho Blue Spruce

33

Blender Bottle

85

Elemi

31

ImmuPower

47

BLM

83

En-R-Gee

46

Inner Child

47

Blue Tansy

30

EndoFlex

46

Inner Defense

84

Bon Voyage Kit

72

Essential Oil Sample Bottles

57

Boswellia Wrinkle Cream

97

Essentialzyme

83

J

Brain Power

45

Essentialzymes-4

83

Jade Lemon

33

Breathe Again Roll-On

52

Eucalyptus Blue

32

Jasmine

33

Build Your Dream

45

Eucalyptus Globulus

32

Joy

47

107


Juniper

34

Magnify Your Purpose

48

Premium-aloituspakkaus Dewdrop-diffuserilla 104

Juva Cleanse

48

Marjoram

35

Premium-aloituspakkaus NingXialla

104

JuvaFlex

48

MegaCal

84

Premium-aloituspakkaus Thievesillä

105

JuvaPower

84

Melissa

35

Progessence Phyto Plus

72

JuvaSpice

84

Melrose

49

Purification

49

Mirah Luminous Cleansing Oil

97

Mirah Lustrous Hair Oil

73

R

K KidScents GeneYus

66

Mister

49

R.C.

KidScents Owie

66

Morning Start Bath & Shower Gel

70

Raindrop Technique

54

KidScents Shampoo

66

Motivation

49

Rainstone Diffuser

56

KidScents Slique Toothpaste

66

MultiGreens

84

Raven

50

66

Myrrh

35

Ravintsara

36

106

Myrtle

35

Relaxation Massage Oil

53

Release

50

Relieve It

50

KidScents TummyGize Koulutus Kunzea

34 N

L

49

Nicolas Diffuser

75

Roman Chamomile

36

Lady Sclareol

48

NingXia Dried Wolfberries

80

Rose

36

Lantern Diffuser

56

NingXia Nitro

80

Rosemary

37

LavaDerm Cooling Mist

72

NingXia Red

80

Rosemary+

42

Lavender

34

NingXia Red Combo Pack

80

Rosemary Floral Water

75

Lavender+ 40

NingXia Red Singles

80

Royal Hawaiian Sandalwood

37

Lavender Bath & Shower Gel

70

NingXia Zyng

80

RutaVaLa

50

Lavender Dry Flowers

75

Northern Lights Black Spruce

35

RutaVaLa Roll-On

52

Lavender Einkorn Pillow

75

Nutmeg

35

Lavender Essential Water

75

Nutmeg+

42

Lavender Floral Water

75

Lavender Foaming Hand Soap

71

O

Lavender Hand & Body Lotion

72

Ocotea

35

Sage

Lavender Honey

75

Oil Bottle Cap Labels

57

Sandalwood Moisture Cream

Lavender Lip Balm

97

Oils of Ancient Scripture

54

SARA

50

Lavender Mint Daily Conditioner

73

OmegaGize3

85

Satin Facial Scrub, Mint

98

Lavender Mint Daily Shampoo

73

Orange

35

Savvy Minerals - Blush

90

Lavender Volume Shampoo

73

Orange Blossom Facial Wash

97

Savvy Minerals - Bronzer

90

Lavender Volume Conditioner

73

Orange+

42

Savvy Minerals - Brush Set

91

Ledum

34

Oregano

36

Savvy Minerals - Eyeliner- Jet Setter

91

Lemon

34

Oregano+

42

Savvy Minerals - Eyeshadow

91

Lemon Myrtle

34

Ortho Ease Massage Oil

53

Savvy Minerals - Foundation Powder

90

Lemongrass

34

Ortho Sport Massage Oil

53

Savvy Minerals - Lip Gloss

93

Lemongrass+

40

Savvy Minerals - Lipstick

93

Lemon+

40

P

Savvy Minerals - Misting Spray

93

Life 9

84

Palo Santo

36

Savvy Minerals - Mascara

93

Light the Fire

48

PanAway

49

Savvy Minerals - Multitasker

91

Lime

34

Patchouli

36

Savvy Minerals - Veil - Diamond Dust

91

Live Your Passion

48

Peace & Calming

49

SclarEssence

50

Longevity

48

Peace & Calming II

49

Seedlings Baby Lotion

68

Longevity Softgels

84

Peppermint

36

Seedlings Baby Oil

68

Peppermint+

42

Seedlings Baby Wash & Shampoo

68

36

Seedlings Baby Wipes

68

Seedlings Diaper Cream

68

M M-Grain

Pine 48

Premium-aloituspakkaus Aria-diffuserilla

103

S Sacred Frankincense

37

Sacred Mountain

50 37 72, 98

108


Sensation

Thieves Cleansing Soap

Sensation Bath & Shower Gel

70

Thieves Dental Floss

62

Valerian

38

Sensation Massage Oil

53

Thieves Dentarome Ultra Toothpaste

62

Valor

51

Shutran

51

Thieves Dish Soap

62

Valor Roll-On

52

Shutran Shave Cream

98

Thieves Foaming Hand Soap

Vetiver

38

Slique Bars

81

Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash

62

Vitassage Storage Casen kera

57

Slique Essence

81

Thieves Household Cleaner

63

Slique Tea

81

Thieves Laundry Soap

63

W

Spearmint

37

Thieves Mints

63

White Angelica

51

Stress Away

51

Thieves Roll-On

52

Wintergreen

38

Stress Away Roll-On

52

Thieves Spray

63

Wolfberry Crisp Bars

86

Sulfurzyme

85

Thieves+

Wolfberry Eye Cream

98

Super C

85

Thieves Waterless Hand Purifier

63

Super Cal

85

Thyme

37

X

Thyme+

42

Xiang Mao

Tranquil Roll-On

52

T

62, 71

V

50

62, 71

42, 63

38

Tangerine

37

Transformation

51

Y

Tangerine+

42

Trauma Life

51

Ylang Ylang

38

Tea Tree

37

Young Living V6 -kasviöljy

53

The Gift

51

Thieves

51, 62

Thieves AromaBright Toothpaste

U USB Diffuser

56

62

KASVIOPAS

Marjoram Meirami

Rose Ruusu

Melissa Sitruunamelissa

Rosemary Rosmariini

Myrrh Mirha

Royal Hawaiian Sandalwood Royal Hawaiian -santelipuu

Basil Basilika

Dill Tilli

Hinoki Japaninsypressi

Bergamot Bergamotti

Dorado Azul Dorado Azul

Hong Kuai Formosansypressi

Black Pepper Mustapippuri

Elemi Elemi-Kanaaripuu

Idaho Balsam Fir Idahon palsamijalokuusi

Northern Lights Black Spruce Northern Lightsin mustakuusi

Blue Tansy Sininen pietaryrtti

Eucalyptus Blue Viktoriankuumepuu

Idaho Blue Spruce Idahon okakuusi

Nutmeg Muskottipähkinä

Spearmint Viherminttu

Carrot Seed Porkkanansiemen

Eucalyptus Globulus Eucalyptus Globulus

Jade Lemon Jade Lemon

Ocotea Viherlaakeri

Tangerine Tangeriini

Cedarwood Setripuu

Eucalyptus Radiata Eucalyptus Radiata

Jasmine Jasmiini

Orange Appelsiini

Tea Tree Teepuu

Cinnamon Bark Kanelinkuori

Fennel Fenkoli

Juniper Kataja

Oregano Oregano

Thyme Timjami

Cistus Pihkakistus

Frankincense Olibaanihartsi

Lavender Laventeli

Palo Santo Palo Santo

Valerian Rohtovirmajuuri

Citronella Sitronella

Geranium Palsamipelargoni

Ledum Lännenpursu

Patchouli Patsuli

Vetiver Vetiveriaheinä

Clary Sage Myskisalvia

German Chamomile Kamomillasaunio

Lemon Sitruuna

Peppermint Piparminttu

Wintergreen Lamosalali

Clove Mausteneilikka

Ginger Inkivääri

Lemon Myrtle Sitruunamyrtti

Pine Mänty

Xiang Mao Intiansitrusheinä

Copaiba Kopaiva

Grapefruit Greippi

Lemongrass Sitruunaruoho

Ravintsara Kamferipuu

Ylang Ylang Tuoksuilangia

Cypress Sypressi

Helichrysum Italianolkikukka

Lime Limetti

Roman Chamomile Jalosauramo

109

Myrtle Myrtti

Sacred Frankincense Temppeliolibaani Sage Salvia


JOKO HALUAT LIITTYÄ? Young Living -jäseneksi liittyminen on helppoa ja houkuttelevaa! Toimi seuraavasti: 1.

Mene verkko-osoitteeseen www.youngliving.com.

2.

Klikkaa “liity jäseneksi” ja valitse haluatko liittyä jälleenmyyjä- vai asiakasjäseneksi: a.

Jälleenmyyjä-jäsenet saavat tuotteista 24 prosentin alennuksen sekä mahdollisuuden hyötyä Essential Rewards -ohjelmasta ja anteliaasta palkkiojärjestelmästämme.

b.

Asiakas-jäsenet maksavat Young Living -tuotteista täyden hinnan, eikä heidän jäsenyytensä edellytä vähimmäistilauksia. Asiakas-jäsenet eivät voi osallistua Essential Rewards -ohjelmaan tai hyötyä palkkiojärjestelmästä.

3.

Jos haluat, valitse aloituspakkaus tai Essential Rewards Kit -palkkiopistesetti.

4.

Lisää haluamasi muut tuotteet tilaukseesi.

5.

Jatka kassalle ja viimeistele jäseneksi liittyminen.

6.

Nyt voit alkaa nauttia maailman laadukkaimmista eteerisistä öljyistä ja niitä sisältävistä tuotteista!


384940 F I v. 1


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.