Tuotekuvasto – Young Living Europe – FI

Page 1

T U OTE KU VASTO 1


Tervetuloa

YO UNG LIVIN GIIN ! Olet tehnyt hienon ratkaisun liittymällä

yhteisön, joka tarjoaa puhtaita eteerisiä

kansainväliseen liikkeeseemme, jossa on

öljyjä. Yhteisön sykkivä sydän on Seed to

kysymys muiden voimaannuttamisesta luonnon

Seal® -laatusitoumuksemme ja sen kolme

elävän energian avulla: eteerisillä öljyillä.

peruspilaria: hankinta, tiede ja laatustandardit.

Tällä hetkellä ihmiset kaikkialla etsivät keinoja,

Kutsumme sinut vierailemaan omilla tai

joilla elää luonnollisempaa ja terveellisempää

kumppanuusmaatiloillamme päästäksesi

elämää. He haluavat päästä eroon myrkyllisiä

omin silmin todistamaan, mitä meidän

ja synteettisiä ainesosia sisältävistä tuotteista.

laatusitoumuksemme käytännössä tarkoittaa.

On hienoa, että olet päättänyt ryhtyä kokeilemaan luonnon puhtaan energian tehoa omakohtaisesti sekä jakamaan kokemuksiasi lähipiirisi kanssa. Yhdessä voimme pienentää myrkkyjalanjälkiämme, elää terveellisempää elämää ja varmistaa, että jätämme hyvinvoivan planeetan seuraaville sukupolville.

Tämä tuoteopas on kahdenkymmenen vuoden perehtyneisyyden tulos. Haluamme, että löydät koko elämän kattavan vapauden, josta olet aina haaveillut. Me täällä Young Livingillä olemme investoineet paljon aikaa ja vaivaa voidaksemme tarjota sinulle turvallisia ja tehokkaita eteerisiä öljyjä ja eteerisiä öljyjä

Young Living -yhteisö tarjoaa jokaiselle

sisältäviä tuotteita, joilla voit korvata kovia

mahdollisuuden elää tarkoituksenmukaista

kemikaaleja sisältävät tuotteet. Olemme

ja terveellistä elämää. Kun saamme säilyttää

tehneet tuotekuvastostamme helppokäyttöisen

mielenrauhamme ja voimme hyvin, pystymme

keräämällä tuotteemme yhteen paikkaan.

myös elämään vapaammin. Young Living

Toivomme, että löydät nopeasti etsimäsi

tuo hyvinvointia ja mielenrauhaa puhtailla,

tuotteet ja samalla tutustut uusiin

luonnollisilla tuotteilla. Liikkeemme elää

tuotetulokkaisiin.

jännittävää kasvun aikaa, kun yhä useampi valitsee myrkyttömän elämäntavan ja siirtyy käyttämään luotettavia, luonnollisia tuotteita. Terveellisessä elämäntavassa kenenkään ei tarvitse tehdä kompromisseja sen suhteen, mitä tuotteita heidän kodeissaan käytetään.

Tuotteittemme avulla voit saavuttaa lisää vapautta ja enemmän hyvinvointia. On tullut sinun vuorosi kokea luonnon puhtaan voiman mahti ja oppia, miten voit tuotteillamme tuoda elämääsi lisää hyvinvointia. Tutustu kuvastoomme ja löydä omat suosikkisi.

Modernin öljyliikkeen pioneereina ja

Kiitos, että olet liittynyt yhteisöömme.

johtajina olemme rakentaneet kansainvälisen

Mary Young Young Livingin toinen perustajajäsen ja Young Living-yhtiön toimitusjohtaja

1


2


SISÄLLYSLUETTELO

3


05. 05. Tarkoituksemme 07. Laadukkuus 08. Kestävä kehitys 10. Hyväntekeväisyys 11. Mitä eteeriset öljyt oikein ovat?

71. T E RV E YS JA H Y V I N VO I N T I 73. NingXia Red® 75. Slique® 76. Ravintolisät 81. Terveellisiä välipaloja

13.

83.

E T E E R I S E T Ö L J Y T U OT T E E T

K AU N E U S

15. Yksittäiset eteeriset öljyt 25. Eteeriset Plus-öljyt 29. Eteeriset öljysekoitukset 39. Animal Scents® 41. Roll-On -puikot 43. Hierontaöljyt 45. Eteeristen öljyjen kokoelmat 47. Diffuuserit

49. KO D I N T U OT T E E T 51. Thieves® 55. KidScents® 57. Seedlings® 59. Saippuat, suihkugeelit ja kylpytuotteet 61. Vartalonhoito 62. Aurinkotuotteet 63. Deodorantit 65. Miesten tuotteet 67. Hiustenhoitotuotteet 69. Provence-kokoelma

85. Savvy Minerals® 91. BLOOM 93. ART® 95. Ihonhoito

97. N AT U R E ’S U LT R A 99. CBD

101. Y L- E L Ä M Ä N TA PA 105. Essential Rewards 106. Aloituspakkaukset 109. Seed to Seal® 111. Globaalit maatilat 125. Hakemisto

4


TARKOITUKSEMME K E ITÄ O L E M M E Olemme tislaajia ja unelmoijia, luojia ja huolenpitäjiä, maanviljelijöitä ja perheitä. Parannamme elämänlaatua eri puolilla maailmaa luonnon elävällä energialla; eteerisillä öljyillä.  Alan pioneereina meillä on 25 vuoden kokemus eteerisistä öljyistä, ja olemme rakentaneet laatustandardejamme vuosien kuluessa askel askeleelta. Eteeristen öljyjemme ja eteerisiä öljyjä sisältävien tuotteidemme puhtaus perustuu kestävään maanviljelyyn ja hankintaan sekä tutkimukseen ja testaukseen. Alan johtavana yrityksenä me jätämme keskinkertaisuuden ja status quon muille. Haluamme joka päivä tehdä elämästä paremman, maapallosta vihreämmän ja tulevaisuudesta valoisamman. Me olemme Young Living: luontoa tislatussa muodossa ja parempaa elämää.L A ATU P UHTA AT JA T E HOK K AAT T UOT T E E T Olemme jakaneet maailman puhtaimpia ja tehokkaimpia öljyjä jo 25 vuoden ajan. Tuotteidemme puhtaus pohjautuu Seed to Seal® -laatusitoumukseen: hankimme eteeriset öljymme vain omistamiltamme maatiloilta, kumppanuusmaatiloilta sekä Seed to Seal -sertifioiduilta toimittajilta ja testaamme tuotteemme huolellisesti. Seed to Seal varmistaa, että saat käyttöösi eteerisiä öljyjä, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.


K E STÄV Y YS P LA NEETTAM M E S UOJ E L E M IN E N Planeettamme huolehtii meistä. Haluamme osoittaa kiitollisuutemme tästä jättämällä jälkeemme terveellisemmän planeetan. Siksi me kierrätämme, pyrimme nollajätetavoitteen saavuttamiseen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Me täällä Young Livingillä nämme paljon vaivaa, että voimme toimillamme näyttää muille esimerkkiä. Autamme sinua pienentämään myrkkyjalanjälkeäsi ja samalla teemme kaiken pienentääksemme omaamme.HYVÄNTEKEVÄISYYS AUTTAMISTA VUODE STA 2009 The D. Gary Young, Young Living Foundation -säätiössä uskotaan, että vähempiosaisten auttaminen on kestävän muutoksen edellytys. Olemme saaneet vuosien kuluessa todistaa, miten lapset ovat avullamme päässeet elämässään uuteen alkuun, josta ovat voineet ponnistaa eteenpäin, joskus jopa yliopistoon asti. Olemme pelastaneet tyttöjä hyväksikäytön hämärästä valoon ja antaneet heille työkalut, joiden avulla he ovat voineet rakentaa itselleen uuden, paremman elämän.

MITEN AUTAMME Haluamme tehdä maailmasta seuraaville sukupolville paremman paikan elää. Tämän vuoksi tuemme hyväntekeväisyysorganisaatioita ja -projekteja eri puolilla maailmaa. Vuonna 2019 autoimme 89:ää hyväntekeväisyysjärjestöä ja käynnistimme kolme omaa Foundationprojektia. Näiden ansiosta pystyimme auttamaan 220 129 ihmistä rahallisten tukien, Young Living -tuotelahjoitusten ja vapaaehtoistyötuntien kautta. Auttamisemme kantava voima on sinun kaltaistesi ihmisten tekemät lahjoitukset. On upeaa, että meitä, jotka haluamme auttaa maailman vähäosaisia, on niin monta. Uskomme, että yhdessä saamme paljon enemmän aikaan.

100 -PROSENTTINEN LUPAUS Avustuskampanjoihimme kuuluu 100-prosenttinen lupaus. Koska Young Living vastaa kaikista Foundationin hallinnollisista kustannuksista, 100-prosenttia lahjoituksista menee suoraan Foundationin avustusprojekteihin. Jokainen sentti päätyy apua tarvitseville.

MITEN VOIT AUTTAA Yhdessä olemme uskomaton voima. Sen vuoksi tarjoamme jäsenillemme monia erilaisia tapoja, joilla auttaa ja pysyä ajan tasalla Foundationin työssä. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja lue blogistamme viimeisimmät kuulumisemme ja avustustarinamme. Pidä Foundation-teemainen varainkeruutapahtuma tiimillesi tai aloita oma varainkeruuprojektisi. Oli sitten kyseessä avustusmatkalle osallistuminen tai paikallinen avustusprojekti, tarvitsemme tiedostavia ja välittäviä ihmisiä levittämään sanaa auttamisen tärkeydestä sekä verkossa että ruohonjuuritasolla.

Mene osoitteeseen YoungLivingFoundation.org/get-involved ja lue lisää. 10


MITÄ ETEERISET

ÖL J Y T OVAT ? Viljeltynä ja villinä kasvaneista kasveista, yrteistä ja puista huolella valmistetut eteeriset öljyt ovat kasviuutetiivisteitä, jotka tuotetaan höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla. Nämä puhtaat eteeriset öljyt ovat huomattavasti tehokkaampia kuin kasvit, joista ne on eristetty. Tarjoamme satoja yksittäisiä öljyjä, öljysekoituksia ja muita öljytuotteita. Kaikissa tuotteissamme on juuri oikea luonnollisten ainesosien koostumus, joka maksimoi tuotteiden vaikutukset. Eteeriset öljyt soveltuvat jokaiseen päivään ja moniin eri tilanteisiin: henkilökohtaiseen kauneudenhoitoon, kodin puhtaanapitoon ja aromaterapiaan.

11


ETEERISTEN ÖL JYJEN KÄYTTÄMINEN

Käyttö paikallisesti Monia eteerisiä öljyjä voidaan käyttää turvallisesti suoraan iholla. • Levitä 2–3 tippaa eteeristä öljyä suoraan haluamallesi ihoalueelle. Toista tarvittaessa. Noudata aina etiketissä olevaa laimennusohjetta. • Hiero 2–3 tippaa eteeristä öljyä kämmentesi välissä ja hengitä tuoksua. Varoitus: Eteeriset öljyt ovat hyvin voimakkaita ja jotkin niistä voivat ärsyttää ihoa. Jos ihoärsytystä esiintyy, laimenna öljyä levittämällä iholle Young Living V-6® -kasviöljyä tai mitä tahansa puhdasta kasviöljyä. Sitrusöljyjä sisältävät yksittäisöljyt sekä sekoitukset saattavat aiheuttaa tilapäistä valoherkkyyttä.

Käyttö sisäisesti Jos haluat käyttää eteerisiä Plus-öljyjä sisäisesti, kokeile seuraavia vinkkejä: • T iputa liivatekapseliin useita tippoja valitsemaasi Plus-öljyä tai Plus-öljyjä ja juo ne veden kera. • Lisää 1–2 tippaa valitsemaasi Plus-öljyä lasilliseen vettä, NingXia Red® -juomaa, mehua, jogurttia, lempimakeuttajaasi tai kasvipohjaista maitoa ja nauti. • Lisää 1–2 tippaa valitsemaasi Plus-öljyä ruokaan valmistuksen aikana. Huomioitavaa: Muista aina lukea tuotteen käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

12


ETEERISET ÖL JYTUOTTEET Eteeriset öljyt ovat Young Livingin ydin ja tuotevalikoiman perusta. Tutustu tuotevalikoimaamme, jonka laatutakuuna on Seed to Seal® -sitoumuksemme. Monipuolisten ja tehokkaiden eteeristen öljyjen ja sekoitusten joukosta löydät varmasti itsellesi sopivimmat.YKSITTÄISET ETEERISET ÖL JYT Seed to Seal® -laatustandardimme ovat yli kahdenkymmenen vuoden tutkimuksen ja kokemuksen tulosta. Sen vuoksi eteeriset öljymme ovat niin korkealuokkaisia. Emme koskaan jousta laatuvaatimuksiemme suhteen ja sen huomaa jokaisesta pullosta ja pullon sisällöstä.


BASIL

Ocimum basilicum

BERGAMOT

Citrus aurantium bergamia

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33266

15 ml

31995

15 ml

Basilika on yksivuotinen pensasmainen ja ruohovartinen kasvi, jota käytetään yleisesti mausteena. Basilika on Aasiasta peräisin ja se kuuluu Labiatae-heimoon. Lisää kosteusvoiteeseesi lisätehoa tuomaan.

Hedelmän kuoresta puristettu bergamottiöljy tuoksuu raikkaalta, ja öljy onkin kuin auringonpaistetta pullossa. Hengitä sisään tätä tasapainottavaa ja nostattavaa tuoksua suoraan pullosta motivaatiota saadaksesi.

BLACK PEPPER

BLUE TANSY

Piper nigrum

Tanacetum annuum

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33040

5 ml

33041

5 ml

Ota uusi päivä vastaan tällä pippurisella ja makealla tuoksulla. Tämän puisen pensaan tertuissa kasvavat marjat kuivataan auringossa, jotta niistä saataisiin mustapippureita. Black Pepper -öljyä valmistetaan kasvin marjoja tilslaamalla.

Sininen pietaryrtti on tislattu pohjois-afrikkalaisesta keltaisesta kukasta, joka tunnetaan nimellä marokkolainen kamomilla. Tämä hauska ja hedelmäinen öljy tuoksuu omenaiselta, ja kookosöljyyn laimennettuna se on ideaali hierontaöljy.

CARAWAY

CARROT SEED

Carum carvi

Daucus carota sativa

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33043

5 ml

33044

5 ml

Kumina on kaksivuotinen sarjakukkaiskasvi, ja sen tuoksu on anismainen. Ulkonäöltään se muistuttaa persiljaa. Laimenna kookosöljyyn saadaksesi ylellisen hierontaöljysekeoituksen.

Lämmin, maanläheinen ja rikas Carrot Seed -öljy sopii hajuveteen kuin hajuveteen. Virkistä aisteja tällä hauskalla eteerisellä öljyllä.

CEDARWOOD

CINNAMON BARK

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

31998

15 ml

33091

5 ml

Cedrus atlantica

Tämä setripuusta höyrytislaamalla saatu öljy on sekä rauhoittava että puhdistava ja sitä käytetään paljon hajuvesiteollisuudessa. Tasapainottaa ja puhdistaa ihoa. Lisää kosteusvoiteeseesi tuomaan nuorekasta hehkua iholle.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Cinnamomum verum

Rauhoita aistejasi tällä musteisella puunkuoresta tislatulla öljyllä. Cinnamon Bark -öljy, jota saadaan ikivihreistä kanelipuista, on tuoksultaan lämmin ja lohduttava.

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

16


CISTUS

CITRONELLA

Cistus ladanifer

Cymbopogon nardus

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33092

5 ml

32159

5 ml

Hunajaiselta tuoksuvan pihkakistuksen uskotaan olevan Raamatussa mainittu Saaronin ketojen kukka.

Tämän kirpeän sitruksiselta tuoksuvan öljyn latinankielinen nimi on Cymbopogon nardus. Sitronella on sitrusheinälaji, joka tunnetaan yleisesti nimellä sitrusheinä. Sitronellaa käytetään sen energiaa tuovan ja nostattavan tuoksun vuoksi.

CLARY SAGE

CLOVE

Salvia sclarea

Syzygium aromaticum

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33272

15 ml

32161

15 ml

Tämä puutarhasta muistuttava tuoksu lämmittää ja rentouttaa. Virkistä aistejasi nostattavalla öljyllä, joka tekee hyvää mielelle, keholle ja sielulle. Voit kokeilla lisätä sitä myös vartalovoiteeseesi.

Makea, eksoottinen ja stimuloiva mausteneilikka on hajuvetenä kutsuva tuoksu. Mausteneilikkaa saadaan kuivaamalla aromaattisen kukan nuppuja, jotka kasvavat myrttiperheeseen kuuluvassa puussa.

COPAIBA

CYPRESS

Copaifera officinalis KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32017

15 ml

32019

15 ml

Tämä ihanan savuiselta tuoksuva öljy on saatu höyrytislaamalla ikivihreän brasilialaisen puun runkoa. Taputtele tätä puhdistavaa öljyä kaulaan ja niskaan.

Tämä raikas öljy on saatu höyrytislaamalla syperssipuun neulasia ja oksia. Öljy sopii hyvin kauneusrutiineihisi. Lisää kevyeen kasvovoiteeseen tuomaan hehkua ihollesi.

DAVANA

DILL

Artemisia pallens

Anethum graveolens

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

30510

5 ml

33093

5 ml

Eteerisen Davana-öljyn lämmin, makea ja lohduttava tuoksu rentouttaa hektisen päivän jälkeen. Davana-öljyssä on myös ihoa hoitavia ominaisuuksia.

17

Cupressus sempervirens

ET EERI SET ÖL J YTUOTTEET

Jos pidät ruohoisen lämpimistä tuoksuista, eteerinen Dillöljy on sinua varten. Tilli kuuluu samaan sukuun kuin selleri, ja tillistä saadaan eteeristä öljyä höyrytislaamalla koko kasvi. Lisää muutama öljytippa suihkugeeliin ja nauti sen energisoivasta tuoksusta.


DORADO AZUL

ELEMI

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33094

5 ml

33273

15 ml

Canarium luzonicum

Hyptis suaveolens

Eteerinen Dorado Azul -öljy sopii päivään kuin päivään. Tämä lämmin öljy on peräisin ecuadorilaisesta minttujen sukuun kuuluvasta kasvista. Eteerinen öljy saadaan dorado azul -kasvia höyrytislaamalla, ja öljy tasapainottaa ja rauhoittaa aisteja.

Tämä raikas öljy tunnetaan sen tasapainottavista ja palauttavista ominaisuuksista. Elemipuu (Canarium Iuzonicum), joka tunnetaan myös nimellä Manilanelemi, kasvaa Filippiineillä. Elemi-öljyä saadaan höyrytislaamalla puun pihkaa.

EUCALYPTUS BLUE

EUCALYPTUS GLOBULUS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33100

5 ml

32028

15 ml

Eucalyptus bicostata

Eucalyptus globulus

Rauhoita aistimuksiasi Eucalyptus Bluella. Tämä Australiassa kotoperäinen puu kuuluu Myrtaceae-kasviheimoon ja se tunnetaan kuumepuuna. Lisää Eucalyptus Blue -öljyä suihkugeeliin ja nauti sen raikkaasta tuoksusta.

Hengitä helpommin Eucalyptus Globuluksen avulla. Tätä raikastavaa ja mieltä selkeyttävää öljyä saadaan tislaamalla eukalyptuspuun lehtiä. Hengitä tuoksua suoraan pullosta erityisesti talvikuukausien aikana.

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33274

15 ml

33275

15 ml

Eucalyptus radiata

Foeniculum vulgare

Tuoksu hyvältä tämän enrgisoivan ja viileän tuoksun avulla. Eucalyptus Radiata on talvinen hengittämistä tukeva öljy. Stimuloi aistejasi laimentamalla tätä minttuista öljyä perusöljyyn.

Stimuloiva, raikas ja lakritsilta tuoksuva fenkoli on sukua persiljalle. Tämä lohduttava öljy sopii hyvin kosteusvoiteeseen lisättäväksi.

FRANKINCENSE

GERANIUM

Pelargonium graveolens

Boswellia carterii KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32030

15 ml

32167

5 ml

33276

15 ml

Tämä jo muinaisina aikoina kallis ja hengellisissä seremonioissa käytetty maadoittava öljy vie kauneudenhoidon ja meditaation uudelle tasolle. Lisää muutama tippa kosteusvoiteeseesi tuomaan ihollesi nuorekasta hehkua.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Geranium-öljyn tasapainottava tuoksu tuo mieleen ruusun. Palsamipelargoniöljyä saadaan kasvin kukista ja lehdistä höyrytislaamalla, ja öljy sisältää geraniolia, linalolia ja sitronellolia, joita on myös arvokkaassa Rose-öljyssä.

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

18


GERMAN CHAMOMILE

GINGER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33101

5 ml

33102

5 ml

Matricaria recutita

Tämä hellä aisteja rauhoittava öljy on kevyt ja hedelmäinen. Tätä eteeristä öljyä saadaan tislaamalla kamomillasaunion kukkia.

Tämä virkistävä ja lämmin öljy tuntuu hyvältä iholla. Keltaisia ja vihreitä kukkia kasvattava inkivääri on Intiasta kotoisin ja sen juuri on syötävää. Lisää muutama tippa kookosöljyyn ja sinulla on ihana hierontaöljy.

GRAPEFRUIT

HELICHRYSUM

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32032

15 ml

33103

5 ml

Citrus paradisi

Helichrysum italicum

Piristä aamujasi greipin raikkaalla tuoksulla. Tämä greippihedelmän kuoresta kylmäpuristettu öljy puhdistaa ihoa, joten sitä kannattaa lisätä kasvovoiteeseen. Grapefruit-öljy vähentää ihon epäpuhtauksia ja tuo hehkua iholle.

Helichrysum-öljy on nostattava öljy, jota saadaan tislaamalla kullanvärisiä olkikukkia. Öljyn yrttinen tuoksu on suosittu tuoksu hajuvesissä. Iholle levitettynä Helichrysum-öljy viilentää ja rauhoittaa ihoa.

HINOKI

HONG KUAI

Chamaecyparis obtusa

Chamaecyparis formosensis

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33104

5 ml

33294

5 ml

Elvytä aistejasi Hinoki-öljyllä. Hinoki-öljyä saadaan japanilaisesta sypressipuusta, jota pidetään yhtenä Japanin pyhistä puista.

Raikastava ja rentouttava puilta tuoksuva öljy. Formosansypressipuu kasvaa Taiwanin sademetsän jyrkillä rinteillä.

IDAHO BLUE SPRUCE

IDAHO GRAND FIR

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33296

5 ml

33277

5 ml

Picea pungens

Erotu joukosta tällä ajattomalla tuoksulla. Idaho Blue Spruce -öljy on tislattu Young Livingin St. Maries -laventelimaatilalla. Levitä tätä savuista tuoksua kaulan alueelle rauhaa tuomaan.

19

Zingiber officinale

ET EERI SET ÖL J YTUOTTEET

Abies grandis

Tuo kotiisi raikkaat ulkoilmatuoksut Idaho Grand Fir -öljyllä. Jättipihta kasvaa Young Livingin maatilalla Idahon Naplesissa ja kun sitä höyrytislataan, tuloksena on tämä lämmin ja vastustamaton öljy.


JADE LEMON

JASMINE

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33297

5 ml

33320

5 ml

Citrus limon eureka var. formosensis

Jasminum officinale

Puhdista ja raikasta oloasi nostattavalla Jade Lemon -öljyllä. Öljyä saadaan kylmäpuristamalla kiinalaisen sitruunan kuoria, ja öljy tuoksuu ihanan raikkaalta. Laita yksi tai kaksi öljytippaa kosteusvoiteeseesi ihoa kirkastamaan.

Makean ja sensuellin tuoksuinen jasmiini poimitaan aamuvarhaisella, ja siitä saadaan eteeristä öljyä tislaamalla kasvin kukkia. Jasmiinia käytetään paljon hajuvesissä.

JUNIPER

KUNZEA

Juniperus osteosperma

Kunzea ambigua

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33278

15 ml

33321

5 ml

Eteeristä Juniper-öljyä saadaan höyrytislaamalla katajan marjoja. Lisää muutama öljytippa vartalovoiteeseesi tuomaan puhtaan puumaista tuoksua ihollesi.

Tätä arvostettua öljyä saadaan hauskannäköisestä valkoisena ja vaaleanpunaisena kukkivasta australialaisesta kukasta. Kunzean varvuista höyrytislaamalla saadulla öljyllä on lämmin ja puinen tuoksu. Australian aboriginaalit ovat käyttäneet kunzeaa jo vuosituhansien ajan aisteja tyynnyttämään.

LAVENDER

LEDUM

Lavandula angustifolia

Ledum groenlandicum

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32034

15 ml

33322

5 ml

Ota tämä makea kukkaisöljy mukaan kauneusrutiineihisi lisäämällä sitä voiteisiin, suihkugeeleihin ja perusöljyihin. Rauhoittavaa ja laadukasta unta edistävää laventeliöljyä saadaan tislaamalla laventelin kukkaisia latvoja.

Ledum-öljyä saadaan suopursua höyrytislaamalla, ja öljyllä on savumaisen pippurinen tuoksu. Laita lämpimään kylpyveteen muutama öljytipallinen ja 1 dl Epsom-suolaa, ja nauti metsältä tuoksuvasta kylvystä.

LEMON

LEMON MYRTLE

Citrus limon

Backhousia citriodora

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32036

15 ml

33323

5 ml

Sitruunankuoresta kylmäpuristettua raikkaalta tuoksuvaa Lemon-öljyä kutsutaan "nestemäiseksi auringonpaisteeksi". Lemon-öljy tukee terveellisen ja raikkaan näköistä ihoa.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Kevyttä ja raikasta Lemon Myrtle -öljyä saadaan höyrytislaamalla australialaisen sitruunamyrtin lehtiä. Sitruunamyrttipuu kasvaa Australian sademetsissä. Lisää muutama tippa Lemon Myrtle -öljyä kasvovoiteeseesi ihoasi tasapainottamaan.

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

20


LEMONGRASS

LIME

Cymbopogon flexuosus

Citrus aurantifolia

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32038

15 ml

33324

5 ml

32040

15 ml

Tämä sitruunaruohokasvin pitkistä aromaattisista lehdistä höyrytislaamalla saatu öljy virkistää ja elvyttää aisteja. Lisää Lemongrass-öljyä perusöljyyn ja anna itsellesi rauhoittava hieronta.

Aloita aamu hienosti raikkaalla ja piristävällä tuoksulla. Lisää tätä eloisaa öljyä shampooseesi tuodaksesi hiuksiisi lisää kiiltoa.

MARJORAM

MELISSA

Origanum majorana

Melissa officinalis

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33279

15 ml

33325

5 ml

Tuo puutarhan tuoksut sisään kotiisi tällä meiramin lehdistä höyrytislaamalla saadulla öljyllä. Meirami on minttusukuun kuuluva aromaattinen yrtti, ja sen tuoksu stimuloi ja tuo lisää energiaa.

Melissa-öljyä saadaan Idahossa sijaitsevalta St. Maries -maatilalta. Ruohoiselta ja sitruunaiselta tuoksuvaa Melissaöljyä saadaan höyrytislaamalla melissakasvia.

MYRRH

MYRTLE

Commiphora myrrha KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33280

15 ml

33326

5 ml

Mirhaa pidettiin korkeassa arvossa jo Raamatun aikaan, ja mirhaöljyä on käytetty vuosituhansien ajan ihonhoidossa sen ihoa kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi.

Rauhoittava Myrtle-öljy on teepuuöljyä hellempi vaihtehto. Myrtti kuuluu samaan kasviheimoon eukalyptuksen kanssa, ja myrtistä saadaan eteeristä öljyä höyrytislaamalla kasvin lehtiä ja varpuja.

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE

NUTMEG

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33327

5 ml

33281

5 ml

Picea mariana

Eteerinen Northern Lights Black Spruce -öljy tulee Young Livingin Brittiläisen Kolumbian Northern Lights -maatilalta. Levitä tätä selkeyttä edesauttavaa öljyä pulssipisteille meditoidessasi.

21

Myrtus communis

ET EERI SET ÖL J YTUOTTEET

Myristica fragrans

Yleisesti leivontamausteena käytettävän muskottipähkinän tuoksu on lämmin, mausteinen ja lohduttava. Muskottipähkinöitä saadaan ikivihreästä muskottipuusta, joka voi kantaa hedelmiä yli 60 vuoden ajan.


ORANGE

OCOTEA

Citrus sinensis

Ocotea quixos KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33328

5 ml

32042

15 ml

Aavistuksen verran kanelilta tuoksuvaa Ocotea-öljyä saadaan höyrytislaamalla Ecuadorissa kasvavan viherlaakeripuun lehtiä. Lisää tätä rentouttavaa ja palauttavaa öljyä perusöljyyn ihanaksi hierontaöljyksi.

Tämä appelsiininkuorista kylmäpurisettu öjljy on hauska ja hedelmäinen. Lisää muutama tippa tätä upealta tuoksuvaa öljyä kasvovoiteeen ihon epäpuhtauksia ja ryppyjä vähentämään ja tervettä hehkua tuomaan.

OREGANO

PALO SANTO

Origanum vulgare

Bursera graveolens

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32044

15 ml

33330

5 ml

Tuoksu hyvältä tällä mausteisella öljyllä. Oregano kuuluu huulikukkaiskasveihin, ja oreganoöljy tislataan oreganon lehdistä sekä sen kukkivista latvoista.

Palo Santo kuuluu olibaanihartsin kanssa samaan kasviheimoon. Palo Santo -puun kaarnaa on perinteisesti poltettu Etelä-Amerikassa negatiivisen energian vähentämiseksi.

PATCHOULI

PEPPERMINT

Pogostemon cablin

Mentha piperita

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33282

15 ml

32046

15 ml

Huulikukkaiskasvien heimoon kuuluva patsuli kasvaa Kaakkois-Aasiassa. Patchouli-öljy tuoksuu myskiltä ja sitä käytetään paljon hajuvesissä, saippuoissa ja suitsukkeissa.

Peppermint-öljy viilentää, puhdistaa ja raikastaa. Lisää muutama tippa vartalovoiteeseen, suihkugeeliin tai perusöljyyn antaaksesi kehollesi ja mielellesi lisäenergiaa.

PINE

RAVINTSARA

Pinus sylvestris

Cinnamomum camphora

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32015

15 ml

33331

5 ml

Anna tämän öljyn kuljettaa sinut syvälle luonnon hellään helmaan. Stimuloiva ja elvyttävä öljy tislataan mäntypuun neulasista ja oksista.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Raikkaan puhtaalta tuoksuvaa Ravintsara-öljyä saadaan kamferipuun lehtiä ja oksia höyrytislaamalla. Ravintsaraöljy tuoksuu hieman samalta kuin eukalyptus, ja tuoksu sopii hyvin kylmiin talvikuukausiin.

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

22


ROMAN CHAMOMILE Anthemis nobilis

ROSE

Rosa damascena

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33332

5 ml

33333

5 ml

Aisteja rauhoittavan Roman Chamomile -öljyn tuoksu tuo omenan mieleen. Lisää tätä jalosauramon lehdistä ja kukista tislaamalla saatua öljyä vartalovoiteeseen ihoasi kosteuttamaan.

Rose-öljyn tuoksu on rauhoittava ja sensuelli. Ylellinen Roseöljy on yksi kalleimmista eteerisistä öljyistä ja 5 ml:n pulloon vaaditaan 10 kiloa ruusun terälehtiä.

ROSEMARY

ROYAL HAWAIIAN SANDALWOOD

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32048

15 ml

33349

5 ml

Rosmarinus officinalis

Rosmariini on paljon muutakin kuin yrttimauste. Välimereltä kotoisin olevan ikivihreän pensaan kukista ja lehdistä höyrytislaamalla saadulla raikkaalla öljyllä on puhdistavia ominaisuuksia.

Santalum paniculatum

Edistä hyvinvointiasi ja pysähdy hetkeksi tämän monipuolisen ja puisen tuoksun avulla. Laimenna perusöljyyn ja taputtele niskaan ja pulssipisteillesi meditaation ja joogan aikana.

Royal Hawaiian Sandalwood -tavaramerkin omistaja on Jawmin, LLC.

SACRED FRANKINCENSE

SACRED SANDALWOOD

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33648

5 ml

30733

5 ml

Boswellia sacra

Nosta meditaatioharjoituksesi uudelle tasolle ylellisellä Sacred Frankincense -öljyllä. Levitä tätä savuista tuoksua kaulan alueelle rauhaa ja keskittymistä tehostamaan. Ota yhteys autenttiseen itseesi, aktivoi chakrojasi ja hyväksy itsesi sellaisena kuin olet.

Eteerisen Sacred Sandalwood -öljyn tuoksu on nostattava ja puinen. Tällä öljyllä on myös ihoa hoitavia ominaisuuksia ja se auttaa madaltamaan ihon pieniä ryppyjä sekä tuomaan iholle tervettä hehkua.

SAGE

SPEARMINT

Salvia officinalis

Mentha spicata

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

36543

15 ml

33352

5 ml

Salvian tuoksu on voimakas, makea ja nostattava. Salviaa on perinteisesti käytetty sen selkeyttävien ominaisuuksien vuoksi.

23

Santalum album

ET EERI SET ÖL J YTUOTTEET

Raikas ja stimuloiva viherminttu on piparminttua miedompi kasvi. Viherminttuöljy puhdistaa ja raikastaa ihoa sekä piristää mieltä, kehoa ja sielua.


TANGERINE Citrus reticulata

TEA TREE

Melaleuca alternifolia

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32050

15 ml

32052

15 ml

Tuo keveyttä askeleisiisi tällä iloisen ja raikkaan tuoksuisella öljyllä. Ikivihreä tangeriini kuuluu ruutakasveihin. Eteeristä tangeriiniöljyä saadaan kylmäpuristamalla kypsien tangeriinien kuoria.

Tämä lehdistä tislattu elvyttävä ja rauhoittava öljy on oiva lisä kauneusrutiineihisi. Raikasta, rauhoita ja kirkasta ihoa lisäämällä muutama tippa suosikkikasvovoiteeseesi.

THYME

VALERIAN

Thymus vulgaris

Valeriana officinalis

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

36536

15 ml

33354

5 ml

Lisää muutama öljytippa suihkugeeliin ihoa ravitsemaan. Voit myös laittaa tätä rentouttavaa ja palauttavaa öljyä perusöljyyn ihanaksi hierontaöljyksi.

Eteerinen Valerian-öljy tuoksuu kutsuvalta ja maanläheiseltä. Tämä rauhoittava ja rentouttava rohtovirmajuuresta saatu öljy sopii hyvin perusöljyn kanssa hierontaöljyksi. Edesauta rauhaa ja positiivisuutta levittämällä öljyä pulssipisteille ja kaulan alueelle.

VETIVER

WINTERGREEN

Vetiveria zizanoides

Gaultheria procumbens

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33355

5 ml

32054

15 ml

Vetiveriaheinä on monivuotinen Aasiasta kotoisin oleva heinä ja siitä saatava öljy tuoksuu eksoottiselta ja puumaiselta. Vetiveriaheinän juurista höyrytislaamalla saatua öljyä käytetään partavesissä, saippuoissa ja kosteusvoiteissa.

Tämä raikas ja terävä talvinen tuoksu sopii talvikuukausina suoraan pullosta hengitettäväksi. Öljy on saatu höyrytislaamalla lamosalalivarvun tummanvihreitä lehtiä.

XIANG MAO

YLANG YLANG

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33359

5 ml

33283

15 ml

Cymbopogon citratus

Raikas Xiang Mao -öljy stimuloi mieltä, kehoa ja sielua. Xiang Mao -öljyä käytetään paljon hajuvesissä. Taiwanissa intiansitrusheinä tunnetaan ”nopean valaistumisen aromaattisena ruohona”.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Cananga odorata

Ylang Ylang -öljy tuoksuu makean kukkaiselta. Tuoksuilangia on ilangioiden sukuun kuuluva ainavihanta Indonesiassa kasvava puu. Puuta kasvatetaan sen kukista saatavan kananga- eli tuoksuilangia öljyn vuoksi. Tätä eksoottista ja nostattavaa öljyä käytetään paljon hiusten- ja ihonhoitotuotteissa.

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

24


PLUS- ÖL JYT Ravintolisänä käytettävät Plus-öljymme ovat oivallinen lisä keittiöön. Halusit sitten tehostaa ruoan makua tai hyödyntää öljyjen terveysvaikutuksia, löydät Plusöljyistämme taatusti uusia ja vanhoja suosikkeja.


BASIL PLUS Ocimum basilicum

BLACK PEPPER PLUS Piper nigrum

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

558308

5 ml

561708

5 ml

Välimeren herkuista muistuttavan Basil-öljyn tuoksu on nostattava. Basilika on Aasiasta peräisin ja se kuluu Labiataekasviheimoon. Lisää sitä salaatinkastikkeisiin, kotitekoiseen pestoon ja muihin italialaisiin makuihin.

Pippuripensaan tertuissa kasvavat marjat kuivataan auringossa, jotta niistä saataisiin mustapippureita. Black Pepper -öljyä valmistetaan höyrytislaamalla näitä marjoja. Tämä Plus-öljy sopii jokaiseen keittiöön.

CARDAMOM PLUS

CINNAMON BARK PLUS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

563408

5 ml

558508

5 ml

Elettaria cardamomum

Cinnamomum verum

Kardemummansiemenistä höyrytislaamalla valmistetussa Cardamom Plus-öljyssä erottuu täydellisesti tämän kaikkien tunteman mausteen aromikas ja tuore luonne. Kardemumman ominaismaku sopii sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin, ja se on myös lämmin ja mausteinen lisä kuumiin juomiin.

Cinnamon Bark Plus-öljy on salainen aseesi keittiössä. Se sisältää 100-prosenttista kanelinkuorta, joten muutama tippa riittää nostamaan valmistamasi ruuan maun uusiin sfääreihin.

CLOVE PLUS

CORIANDER PLUS

Syzygium aromaticum

Coriandrum sativum

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

562008

5 ml

26979

5 ml

Mausteneilikka on tärkeä ainesosa Young Livingin Thieves®öljysekoituksessa. Clove Plus on valmistettu tislaamalla kaikkien tuntemasta mausteneilikasta, jota on käytetty ruoanlaitossa jo tuhansien vuosien ajan.

Coriander Plus-öljyllä on ruohomainen maku, ja itse korianteri on yksi suosituimmista yrteistä. Coriander Plus sopii monenlaisiin keittiöihin ja se on erityisen suosittu aasialaisissa ruoissa.

CUMIN PLUS

DILL PLUS

Cuminum cyminum

Anethum graveolens

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

27404

5 ml

562208

5 ml

Cumin Plus on kulinaarinen öljy, jota saadaan juustokuminan siemenistä. Juustokuminaa tavataan käyttää paljon Itäisen Välimeren maissa. Juustokuminakasvi kuuluu samaan kasviheimoon kuin persilja. Juustokuminan tuoksu on makea ja maanläheinen, ja makunsa puolesta se sopii hyvin intialaisiin ruokiin, pataruokiin ja meksikolaiseen keittiöön.

Tuo salaatinkastikkeisiin raikasta lisämakua Dill Plusöljyllä. Tuore tilli on suosittu yrtti muun muassa Venäjällä ja Pohjoismaissa. Tällä jo keskiajalla suosiossa olleella yrtillä on herkät ja kevyet lehdet.

FENNEL PLUS

GINGER PLUS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

563608

5 ml

558808

5 ml

Foeniculum vulgare

Fennel Plus tunnetaan sen voimakkaasta lakritsinmausta. Kokeile käyttää sitä tuoreen fenkolin sijasta tai lisää sitä tonic-juomiin tai teehen.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Zingiber officinale

Ginger Plus-öljyä voidaan käyttää sekä keittiössä mausteena että terveyttä edistävänä lisävalmisteena. Ginger Plus on ainutlaatuinen ja monipuolinen öljy, joka kannattaa pitää käden ulottuvilla. Terveysvaikutukset ovat peräisin öljyn luontaisista ainesosista zingibereenistä ja beetafellandreenistä.

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

26


LAVENDER PLUS Lavandula angustifolia

Citrus limon

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

559008

5 ml

562508

5 ml

Lavender Plus-öljyä käytetään paljon makeissa ruokalajeissa, mutta se soveltuu myös suolaisiin aterioihin. Laventelia pidetään toisinaan osana kuuluisaa Provencen yrtit -mausteseosta, joka sisältää muun muassa meiramia, timjamia, oreganoa ja rosmariinia.

Lemon Plus on täydellinen valinta, kun haluat ruokaan raikasta, dynaamista makua. Sitruuna sopii niin makeisiin kuin suolaisiin ruokiin ja on suosittu reseptien ainesosa ympäri maailman.

LEMONGRASS PLUS

MARJORAM PLUS

Cymbopogon flexuosus

Origanum majorana

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

562608

5 ml

559208

5 ml

Lemongrass Plus-öljyn herkullinen sitrusaromi täydentää monia ruokalajeja — erityisen hyvin se sopii aasialaiseen keittiöön. Voit myös varmistaa nestetasapainosi lisäämällä muutaman tipan Lemongrass Plus-öljyä vesilasiisi tai kuumaan teehen antamaan ripauksen makua.

Meirami on minttusukuun kuuluva aromaattinen yrtti, jota kasvaa Välimeren maissa. Se muistuttaa maultaan oreganoa ja sitä käytetään paljon keitoissa ja salaateissa. Marjoram Plus tuo kiinnostavaa lisämakua eri ruokiin.

NUTMEG PLUS

ORANGE PLUS

Myristica fragrans

Citrus sinensis

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

563308

5 ml

562708

5 ml

Nutmeg Plus tuo leivonnaisiisi tai teehesi lämpimän nostalgisen maun ja tuoksun. Käytä sitä tuomaan suosikkiruokiisi makean ja voimakkaan mausteisesta makua.

Orange Plus-öljyn puhdas, virkistävä maku on peräisin luontaisesta aineosasta limoneenista. Lisää sitä jälkiruokiin ja kakkuihin, kun haluat niihin makeuden vastapainoksi sitrusaromin raikkautta. Appelsiini sopii myös erinomaisesti yhteen muiden hedelmäaromien kanssa, joten sitä kannattaa lisätä veteen, smootieihin ja NingXia Red® -juomaan.

OREGANO PLUS

PARSLEY PLUS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

559408

5 ml

26387

5 ml

Origanum vulgare

Oregano Plus tuo mausteista makua suosikkiresepteihin, ja samalla elimistösi hyötyy puhtaiden eteeristen öljyjen terveysvaikutuksista. Oregano Plus sisältää myös luontaista ainesosaa karvakrolia.

27

LEMON PLUS

ET EERI SET ÖL J YTUOTTEET

Petroselinum crispum

Tämä monipuolinen yrtti raikastaa erilaisia ruokia. Persilja on yksi ensimmäisiä keväällä maasta ilmestyviä kasveja, ja se on sukua porkkanalle. Persilja kasvaa eri puolilla Eurooppaa, ja sen tuoreita lehtiä poimitaan maustamaan ja koristamaan monenlaisia ruokia.


PEPPERMINT PLUS

ROSEMARY PLUS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

562808

5 ml

562908

5 ml

Mentha piperita

Rosmarinus officinalis

Raikas piparminttu soveltuu hyvin kuumiin kesäpäiviin ja kylmiin talvi-iltoihin. Peppermint Plus sopii veden kanssa nautittavaksi urheilusuorituksen aikana, ulkoilun jälkeiseen yrttiteehen sekä ruoanlaittoon että leivontaan.

Rosemary Plus tuo ruokiin kiinnostavan yrttisen lisävivahteen. Ravintolisänä Rosemary Plussan suosio perustuu sen luontaisiin aineosiin eukalyptoliin ja alfa-pineeniin, jotka voivat edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

SAGE PLUS

TANGERINE PLUS

Salvia officinalis

Citrus reticulata

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

564208

5 ml

563008

5 ml

Monivuotinen salvia kuuluu huulikukkaiskasveihin ja sen tuoksu on miellyttävän raikas. Salvian lehdet ovat ovaalin muotoiset ja sen kukat ovat valkoisia tai vaaleanpunaisia. Sage Plus-öljy sopii hyvin keittoihin sekä uuni- ja pataruokiin.

TARRAGON PLUS Artemisia dracunculus KOODI

KOKO

564308

5 ml

Rakuuna on yksi ranskalaisen keittiön tärkeimmistä yrteistä. Eteeristä Tarragon Plus-öljyä saadaan höyrytislaamalla rakuunan lehtiä. Plus-öljyn maku on voimakas ja aavistuksen ruohomainen.

THYME PLUS Thymus vulgaris KOODI

KOKO

559708

5 ml

Thyme+ -öljyllä voit heposti korvata kuivatun timjamin lempiruoissasi. Se sisältää luontaisesti esiintyviä ainesosia, kuten tymolia, parasymeenia ja gamma-terpineeniä. Niiden ansiosta se on täydellinen ravintolisä jokapäiväiseen käyttöön.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Tangerine Plus on yksi makeimmista Plus-sitrusöljyistämme. Tangerine Plus-öljyn raikas ja pirteä aromi tuo moniulotteisia sitrushedelmän vivahteita suolaisiin ruokiin ja jälkiruokiin. Tangerine Plus sisältää luontaista ainesosaa limoneenia.

THIEVES® PLUS KOODI

KOKO

563108

5 ml

Thieves® Plus on ainutlaatuinen sekoitus, jonka maku lämmittää sekä juomissa ja ruoissa. Sekoitus sisältää myös luontaisia ainesosia limoneenia, euganolia ja eukalyptolia. AINESOSAT | Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata

YOUNG LIVING CITRUS FRESH® PLUS KOODI

KOKO

561908

5 ml

Young Living Citrus Fresh® Plus-öljy sisältää appelsiini-, greippi-, mandariini-, tangeriini-, sitruuna- ja viherminttuöljyjä. Tämä Plus-öljy tuo lisämakua loheen, salaatteihin ja keittoihin. Must-öljy jokaisen kulinaristin valikoimiin. AINESOSAT | Appelsiini, greippi, mandariini, tangeriini, sitruuna, viherminttu

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

28


ETEERISET ÖL JYSEKOITUKSET Silloin kun eteeriset öljyt on huolella valittu öljysekoituksiin, öljyjen yhteisvaikutukset voivat olla mullistavia. Luomme voimallisia eteerisiä öljysekoituksia jo yksinäänkin tehokkaista öljyistä. Lopputuloksena ovat öljysekoitukset, joita voit käyttää elämäsi jokaisella osa-alueella.


3 WISE MEN

ABUNDANCE

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33284

15 ml

32056

15 ml

Syvennä henkistä yhteyttäsi tällä maanläheisellä ja mystisellä öljysekoituksella. Laita muutama öljytippa pulssipisteille aamumeditaation aikana edesauttamaan sisäistä rauhaa ja keskittymistä.

AINESOSAT | Manteliöljy, Royal Hawaiian -santelipuu, kataja, olibaanihartsi, mustakuusi, mirha **Royal Hawaiian Sandalwood -tavaramerkin omistaja on Jawmin, LLC.

Hengitä sisään olibaanihartsin, kanelin ja appelsiinin eksoottisia tuoksuja. Tämä valloittava, lämpimän tuoksuinen sekoitus sisältää myös inkivääriä ja mausteneilikkaa.

AINESOSAT | Appelsiini, mausteneilikka, kanelinkuori, olibaanihartsi, inkivääri, mustakuusi, patsuli, mirha

ACCEPTANCE

AROMAEASE

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33360

5 ml

33364

5 ml

Acceptance-öljysekoitus edesauttaa ilon, kiitollisuuden ja itsehyväksynnän tunteita. Öljysekoitus sisältää raikasta tuoksuilangiaöljyä, maadoittavaa havaijilaisen santelipuun öljyä ja rauhoittavaa neroliöljyä. AINESOSAT | Manteliöljy, olibaanihartsi, Royal Hawaiian -santelipuu, palsamipelargoni, sininen pietaryrtti, pomeranssi, korianteri, bergamotti, tuoksuilangia, kafferilimetti, sininen sypressi, davana, jasmiini, kamomillasaunio, ruusu, greippi, tangeriini, viherminttu, sitruuna, viherlaakeri

Virkistä mieltäsi, kehoasi ja sieluasi tällä nostattavalla öljysekoituksella. Öljysekoitus sisältää inkiväärin, kardemumman, fenkolin, piparmintun ja vihermintun eteerisiä öljyjä. Kanna öljypulloa mukanasi ja hengitä suoraan pullosta kaivatessasi raikasta tuoksua.

AINESOSAT | Piparminttu, viherminttu, inkivääri, kardemumma, fenkoli

AROMA LIFE

AROMA SIEZ

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33285

15 ml

37416

15 ml

Virkistä aistejasi tällä stimuloivalla ja energiaa tuovalla öljysekoituksella. Tuo meikkilaukkuusi positiivisuutta eksoottisella Aroma Life -öljysekoituksella. Lisää muutama tippa Aroma Life -öljysekoitusta vettä sisältävään suihkepulloon ja suihkuta sillä ympäristöäsi.

AINESOSAT | Seesaminsiemenöljy, sypressi, italianolkikukka, tuoksuilangia, meirami

Tämä raikastava ja viilentävä öljysekoitus sopii hyvin kylmiin talvikuukausiin hengittämistä tukemaan. Kanna öljypulloa käsilaukussasi ja hengitä suoraan sen sisältämiä basilikan, piparmintun ja sypressin tuoksuja.

AINESOSAT | Basilika, laventeli, sypressi, meirami, piparminttu

AUSTRALIAN KURANYA

AWAKEN

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33365

5 ml

33286

15 ml

“Kuranya” tarkoittaa saateenkaarta Australian aboriginaalien kielellä. Tämä nostattava ja energisoiva öljysekoitus on tehty australialaisista kasveista.

AINESOSAT | Kunzea, sitruunamyrtti, sininen sypressi, santelipuu, fenkoli, melaleuca ericifolia, eucalyptus radiata, teepuu

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Ota maailma vastaa Awaken-öljysekoituksella. Levitä öljysekoitusta pulssipisteille rauhan ja turvallisuuden tunteita edistämään. Öljysekoitus on tehty laadukkaista yrteistä ja kasveista, ja se sisältää viittä erityistä Young Living -öljysekoitusta.

AINESOSAT | Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

30


BELIEVE

BRAIN POWER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33287

15 ml

33367

5 ml

Ole paras versio itsestäsi Believe-öljysekoituksella. Voima, ilo ja rakkaus ovat kanssasi! Öljysekoitus sisältää makeaa tuoksuilangiaöljyä, tuoretta korianteriöljyä ja rauhoittavaa palsamipelargoniöljyä.

AINESOSAT | Idahon okakuusi, idahon palsamijalokuusi, olibaanihartsi, korianteri, bergamotti, tuoksuilangia, palsamipelargoni

AINESOSAT | Royal Hawaiian -santelipuu, sitruunamelissa, italianolkikukka, setripuu, sininen sypressi, olibaanihartsi, laventeli

CHRISTMAS SPIRIT

CLARITY

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32000

15 ml

33289

15 ml

Tämä kutsuvalta tuoksuva öljy sisältää appelsiini-, kanelinkuori- ja kuusiöljyjä. Rentoudu talviseen aikaan kotosalla levittäen muutama tippa kaulan alueelle, ja nauti öljysekoituksen elvyttävästä ja tasapainottavasta tuoksusta.

AINESOSAT | Appelsiini, kanelinkuori, mustakuusi

Tämä energisoiva ja stimuloiva öljysekoitus sisältää basilikan, piparmintun ja jasmiinin eteerisiä öljyjä. Öljysekoituksessa on myös henkistä valppautta edistävää rosmariiniöljyä. Pidä tätä öljypulloa työpöydälläsi ja hengitä sisään sen tuoksua lisäenergiaa ja motivaatiota kaivatessasi. AINESOSAT | Basilika, jalosauramo, kardemumma, palsamipelargoni, bergamotti, rosmariini, sitruuna, tuoksuilangia, piparminttu, jasmiini, palmarosa, korianteri

COMMON SENSE

COOL AZUL

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33370

5 ml

33291

15 ml

Common Sense on rauhaa ja keskittymistä edesauttava öljysekoitus. Hengitä olibaanihartsin, limetin ja tuoksuilangian rauhoittavia tuoksuja suoraan pullosta.

AINESOSAT | Olibaanihartsi, tuoksuilangia, viherlaakeri, kanadanpiisku, tuoksuruuta, limetti, Dorado Azul

DIGIZE®

Öljysekoitus sisältää lamosalalia, Dorado azulia ja kopivaa. Laimenna tätä raikastavaa ja viilentävää öljysekoitusta perusöljyyn ja hiero sekoituksella kivistäviä lihaksia.

AINESOSAT | Lamosalali, piparminttu, salvia, plectranthus oregano, kopaiva, mesikaarnamyrtti, laventeli, sininen sypressi, elemi, vetiveriaheinä, kumina, oregano, Dorado Azul

DRAGON TIME

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32060

15 ml

33292

15 ml

DiGize® sisältää rakuuna-, inkivääri-, piparminttu-, kataja-, sitruunaruoho-, anis- ja patsuliöljyjä ja sillä on eksoottinen tuoksu. Laita muutama lämmittävä tippa vatsan ja rinnan päälle.

AINESOSAT | Rakuuna, inkivääri, piparminttu, kataja, fenkoli, sitruunaruoho, anis, patsuli

31

Brain Power -öljysekoitus sisältää seetripuun, olibaanihartsin ja melissan eteerisiä öljyjä. Levitä öljysekoitusta pulssipisteille tuomaan rauhaa ja parantamaan keskittymistä.

ET EERI SET ÖL J YTUOTTEET

Tämä vahva öljysekoitus sisältää makeaa jasmiiniöljyä, raikasta meiramiöljyä ja rauhoittavaa laventeliöljyä.

AINESOSAT | Myskisalvia, laventeli, siankärsämö, fenkoli, meirami, jasmiini


DREAM CATCHER

EGYPTIAN GOLD

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33293

15 ml

32378

5 ml

Hemmottele aistejasi tällä tuoksuilangiaa, santelipuuta ja anista sisältävällä öljysekoituksella. Dream Catcher -öljysekoitus nostattaa, inspiroi ja motivoi.

AINESOSAT | Royal Hawaiian -santelipuu, tangeriini, tuoksuilangia, mustapippuri, bergamotti, kataja, anis, palsamipelargoni, kafferilimetti, sininen sypressi, davana, jasmiini, kamomillasaunio, ruusu, greippi, viherminttu, sitruuna, viherlaakeri

Egyptian Gold -öljysekoitus sisältää jo muinaisessa Egyptissä käytettyjä öljyjä, jotka sopivat hartaisiin hetkiin öljyjen tasapainottavien, voimaannuttavien ja nostattavien tuoksujen ansiosta.

AINESOSAT | Olibaanihartsi, palsamipihta, laventeli, mirha, iisoppi, Northern Lights -mustakuusi, seetripuu, vetiveriaheinä, ruusu, ceyloninkaneli

EN-R-GEE

ENDOFLEX

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33295

15 ml

32132

15 ml

Lisää muutama öljytipallinen saadaksesi ylellisen kylvyn.

lämpimään

kylpyveteen

AINESOSAT | Rosmariini, muskottipähkinä, mustapippuri, kataja, Idahon palsamijalokuusi, sitruunaruoho, mausteneilikka

Tämä öljysekoitus sisältää helposti tunnistettavia vihermintun, seesamin, salvian, palsamipelargonin, myrtin ja muskottipähkinän lämpimiä tuoksunuotteja. Stimuloi aistejasi tällä lämpimän ja puisen tuoksuisella öljysekoituksella taputtelemalla sitä iholle.

AINESOSAT | Viherminttu, seesaminsiemenöljy, palsamipelargoni, kamomillasaunio, salvia, myrtti, muskottipähkinä

EXODUS II

FORGIVENESS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33372

5 ml

33373

5 ml

Elvytä aistejasi tällä lämpimällä ja mausteisella Exodus II -öljysekoituksella. Sisältää muun muassa rauhoittavia hierontaan sopivia mirhan, ceyloninkanelin ja vetiveriaheinän eteerisiä öljyjä.

AINESOSAT | Oliiviöljy, mirha, kassiakaneli, kanelinkuori, rohtokalmojuuri, Northern Lightsin mustakuusi, iisoppi, vetiveriaheinä, olibaanihartsi

Aloita uusi päivittäinen rutiini taputtelemalla öljysekoitusta kaulan alueelle, päästä irti menneestä ja ota tuleva vastaan. Nauti olibaanihartsin, ruusun ja palsamipelargonin tuoksuista.

AINESOSAT | Seesaminsiemenöljy, sitruunamelissa, väinönputki, bergamotti, palsamipelargoni, laventeli, tuoksuilangia, olibaanihartsi, sitruuna, palmarosa, jasmiini, italianolkikukka, Royal Hawaiian -santelipuu, jalosauramo, ruusu, korianteri **Royal Hawaiian Sandalwood -tavaramerkin omistaja on Jawmin, LLC.

GENTLE BABY

GLF

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33298

15 ml

33299

15 ml

Öljysekoituksen herkkä tuoksu on kehitetty perheen pienimmät mielessä. Tämä eteerinen öljysekoitus on kuin höyhensaari pullossa, ja sen rentouttavan kukkaiset tuoksunuotit auttavat koko perhettä rentoutumaan. Öljysekoitus sisältää muun muassa laventelin, palsamipelargonin ja tuoksuilangian eteerisiä öljyjä. AINESOSAT | Korianteri, palsamipelargoni, palmarosa, laventeli, tuoksuilangia, jalosauramo, bergamotti, sitruuna, jasmiini, ruusu

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

GLF-öljysekoitus sisältää muun muassa greipin, sellerin ja vihermintun raikkaita öljyjä. Lisää muutama öljytippa käsisaippuaan tai suihkugeeliin ihoa kosteuttamaan.

AINESOSAT | Greippi, lännenpursu, italianolkikukka, iisoppi, selleri, viherminttu

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

32


GRATITUDE

GROUNDING

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33377

5 ml

33378

5 ml

Taputtele eteeristä Gratitude-öljysekoitusta kaulan alueelle ja pulssipisteille, ja täytä mielesi positiivisilla ja kiitollisilla ajatuksilla.

AINESOSAT | Idahon palsamijalokuusi, olibaanihartsi, korianteri, mirha, tuoksuilangia, bergamotti, Northern Lightsin mustakuusi, vetiveriaheinä, palsamipelargoni

AINESOSAT | Harmaapihta, mänty, väinönputki, mustakuusi, setripuu, kataja, tuoksuilangia

HARMONY

HIGHEST POTENTIAL

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

37418

15 ml

33379

5 ml

Harmony on sekoitus puhtaita eteerisiä öljyjä, joiden aromaattinen käyttö kohottaa mielialaa.

AINESOSAT | Palsamipelargoni, väinönputki, bergamotti, laventeli, mustakuusi, tuoksuilangia, Royal Hawaiian -santelipuu, iisoppi, palmarosa, laventelisalvia, ruusu, olibaanihartsi, jasmiini, sitruuna, appelsiini, jalosauramo, korianteri

Aloita päiväsi oikein taputtelemalla tätä nostattavaa ja voimaannuttavaa öljysekoitusta kaulan alueelle. Valmistaudu urheilusuoritukseen laimentamalla öljysekoitusta perusöljyyn ja levittämällä tätä energisoivaa öljysekoitusta rinnan alueelle motivaatiota tuomaan.

AINESOSAT | Sininen Sypressi, tuoksuilangia, jasmiini, setripuu, palsamipelargoni, laventeli, Northern Lightsin mustakuusi, olibaanihartsi, Royal Hawaiian -santelipuu, harmaapihta, vetiveriaheinä, kanelinkuori, davana, ruusu, kamomillasaunio, sininen pietaryrtti, greippi, tangeriini, viherminttu, sitruuna, viherlaakeri

IMMUPOWER

INNER CHILD

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33301

15 ml

33380

5 ml

ImmuPower-öljysekoitus virkistää aamujasi. Laita muutama öljytippa vedellä täytettyyn suihkepulloon ja sumuta tällä piristävällä sekoituksella hiuksiasi ja vartaloasi. Tuo lisää iloa, onnea ja positiivisuutta elämääsi!

AINESOSAT | Iisoppi, talvikynteli, pihkakistus, kamferipuu, olibaanihartsi, oregano, mausteneilikka, kumina, Dorado Azul

JOY

Tee kylvystäsi taivaallisen ihana eteerisellä Inner Child -öljysekoituksella. Öljysekoitus sisältää muun muassa santelipuun, tuoksuilangian ja mandariinin nostattavia eteerisiä öljyä.

AINESOSAT | Appelsiini, jasmiini, mustakuusi, mandariini, Royal Hawaiian -santelipuu, pomeranssi, tuoksuilangia, sitruunaruoho

JUVA CLEANSE

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32134

15 ml

33302

15 ml

Joy-öljysekoituksen ainutlaatuisen ihana kukkais-sitrustuoksu on saatu yhdistämällä kymmentä ihmeöljyjä. Näitä ovat ruusu, jalosauramo, palmarosa, jasmiini, palsamipelargoni, tuoksuilangia, tangeriini, korianteri, sitruuna ja bergamotti.

AINESOSAT | Bergamotti, sitruuna, palmarosa, tuoksuilangia, ruusu, palsamipelargoni, jasmiini, jalosauramo, korianteri, tangeriini

33

Harmaapihdan, katajan ja tuoksuilangian maadoittavat öljyt luovat yhdessä rikkaan kokemuksen. Taputtele öljysekoitusta pulssipisteille ja kaulan alueelle rauhaa tuomaan.

ET EERI SET ÖL J YTUOTTEET

Juhli jokaista uutta päivää elvyttävällä Juva Cleanse -öljysekoituksella. Yrttiseltä tuoksuva öljysekoitus sisältää italianolkikukan, lännenpursun ja sellerin eteerisiä öljyjä. Saadaksesi elvyttävän hieronnan, lisää muutama öljytippa perusöljyyn.

AINESOSAT | Italianolkikukka, lännenpursu, sellerinsiemen


JUVAFLEX

LADY SCLAREOL

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33304

15 ml

33305

15 ml

JuvaFlex sisältää sinisen pietaryrtin, palsamipelargonin ja rosmariinin eteerisiä öljyjä. Lisää tippa tätä rauhoittavan tuoksuista öljysekoitusta kasvo- tai vartalovoiteeseen tuomaan hehkua ihollesi.

AINESOSAT | Seesaminsiemenöljy, fenkoli, palsamipelargoni, rosmariini, jalosauramo, sininen pietaryrtti, italianolkikukka

Öljysekoitus sisältää tuoksuilangian, palsamipelargonin ja vetiveriaheinän eteerisiä öljyjä. Lisää muutama öljytippa vartalovoiteeseen, vartaloöljyyn tai käsisaippuaan ihoa kosteuttamaan.

AINESOSAT | Korianteri, palsamipelargoni, vetiveriaheinä, appelsiini, myskisalvia, bergamotti, tuoksuilangia, Royal Hawaiian -santelipuu, laventelisalvia, jasmiini, Idahon okakuusi, viherminttu, japaninsypressi **Royal Hawaiian Sandalwood -tavaramerkin omistaja on Jawmin, LLC.

LIGHT THE FIRE

LIVE YOUR PASSION

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33383

5 ml

33384

5 ml

Tämä palauttava ja rentouttavan tuoksuinen öljysekoitus sisältää mustapippuria, viherlaakeria ja muskottipähkinää. Laita muutama öljytippa pulssipisteille aamumeditaation aikana edesauttamaan sisäistä rauhaa ja keskittymistä.

AINESOSAT | Mastrante, Northern Lightsin mustakuusi, muskottipähkinä, kassiakaneli, viherlaakeri, kanadankoiransilmä, sitruuna, mustapippuri, japaninsypressi

Öljysekoitus sisältää appelsiinin, limetin ja tuoksuilangian eteerisiä öljyjä. Edistä optimistista mielialaa ja yleistä elämänmyönteisyyttä levittämällä öljysekoitusta kaulan alueelle.

AINESOSAT | Appelsiini, Royal Hawaiian -santelipuu, muskottipähkinä, limetti, Idahon okakuusi, Northern Lightsin mustakuusi, tuoksuilangia, olibaanihartsi, piparminttu

LONGEVITY

M-GRAIN

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33307

15 ml

33309

15 ml

Nauti eteerisen Longevity-öljysekoituksen lämpimistä ja lohduttavista tuoksuista. Levitä tätä appelsiinin, olibaanihartsin ja mausteneilikan eteerisiä öljyjä sisältävää öljysekoitusta pulssipisteille tai vartalovoiteeseen.

AINESOSAT | Timjami, mausteneilikka, appelsiini, olibaanihartsi

Huolehdi hyvinvoinnistasi M-Grain -öljysekoituksella. Levitä muutama öljytippa kaulan alueelle ja hengitä syvään basilikan, meiramin ja piparmintun tuoksunuotteja. Voit myös kokeilla lisätä öljysekoitusta vartalovoiteeseesi tuomaan ihollesi lisäkosteutusta.

AINESOSAT | Basilika, laventeli, jalosauramo, meirami, piparminttu, italianolkikukka

MAGNIFY YOUR PURPOSE

MELROSE

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33386

5 ml

32163

15 ml

Magnify Your Purpose -öljysekoitus auttaa sinua keskittymään sisäisen rauhan saavuttamiseen ja elämän tarkoituksen löytämiseen. Hiero muutamaa öljytippaa kämmenissäsi (laimenna tarvittaessa) ja nauti öljysekoituksen raikkaasta tuoksusta.

AINESOSAT | Royal Hawaiian -santelipuu, muskottipähkinä, inkivääri, patsuli, salvia, kanelinkuori, korianteri, bergamotti, tuoksuilangia, palsamipelargoni

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Levitä lämmittävää teepuun, mesikaarnamyrtin, rosmariinin ja mausteneilikan öljysekoitusta talvikuukausina pulssipisteille. Tämä puhdas ja rauhoittava tuoksu on ajaton klassikko.

AINESOSAT | Rosmariini, mausteneilikka, teepuu, mesikaarnamyrtti

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

34


MOTIVATION

MISTER KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33311

15 ml

33387

5 ml

Eteerisen Mister-öljysekoituksen tuoksu on kiehtovan savuinen. Tämä miehille kehitetty voimakas ja piristävä öljysekoitus luo mysteeristä ilmapiiriä. Öljysekoitus sisältää muun muassa salvian, fenkolin ja laventelin eteerisiä öljyjä.

AINESOSAT | Seesaminsiemenöljy, salvia, laventeli, piparminttu, fenkoli, myrtti, kärsämö

AINESOSAT | Jalosauramo, mustakuusi, tuoksuilangia, laventeli

ONE HEART

PANAWAY

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33236

5 ml

33313

15 ml

32165

5 ml

Tämän ainutlaatuisen öljysekoituksen inspiraationa on ollut Gary Youngin tuntema rakkaus luontoa ja ihmiskuntaa kohtaan. Öljysekoitus johdattaa sinut tutkimaan sisimpääsi.

AINESOSAT | Sitruuna, tuoksuilangia, Northern Lightsin mustakuusi, limetti, jalosauramo, jasmiini, viherlaakeri, viherminttu, mustakuusi, sininen pietaryrtti, olibaanihartsi, kamferipuu, palsamipelargoni

Öljysekoitus sisältää lamosalalin, italianolkikukan ja piparmintun tasapainottavia eteerisiä öljyjä. Aloita päivä hienosti levittämällä tätä eloisalta tuoksuvaa öljysekoitusta pulssipisteille edesauttamaan selkeyttä ja itseluottamusta.

AINESOSAT | Lamosalali, mausteneilikka, italianolkikukka, piparminttu

PEACE & CALMING®

PEACE & CALMING® II

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32136

5 ml

32138

5 ml

Tämä luonnon inspiroima sekoitus on valmistettu taidolla tuoksuilangiasta, sinisestä pitaryrtistä, patsulista, appelsiinista ja tangeriinista. Hengitä tätä makeaa tuoksua suoraan pullosta.

AINESOSAT | Tangeriini, tuoksuilangia, sininen pietaryrtti, appelsiini, patsuli

RAVEN

Peace & Calming® II:n tuoksu on rentouttava ja miellyttävä. Laimenna ja levitä sitä iholle ihon ulkonäköä parantamaan.

AINESOSAT | Tangeriini, appelsiini, tuoksuilangia, patsuli, kamomillasaunio, vetiveriaheinä, pihkakistus, bergamotti, kassiakaneli, davana, Northern Lightsin mustakuusi

RELEASE

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33315

15 ml

33316

15 ml

Öljysekoitus sisältää lamosalalin, italianolkikukan ja piparmintun tasapainottavia eteerisiä öljyjä. Aloita päivä hienosti levittämällä tätä eloisalta tuoksuvaa öljysekoitusta pulssipisteille edesauttamaan selkeyttä ja itseluottamusta.

AINESOSAT | Kamferipuu, piparminttu, eucalyptus radiata, lamosalali, sitruuna

35

Jalosauramon, mustakuusen ja tuoksulangian eteerisiä öljyjä sisältävän öljysekoituksen tuoksu on ruohoinen. Ota yhteys sisäiseen minääsi ja ammenna itseluottamusta lisäämällä tätä öljysekoitusta vartalovoiteeseesi.

ET EERI SET ÖL J YTUOTTEET

Päästä irti menneestä eteerisellä Release-öljysekoituksella. Öljysekoitus sisältää arvokasta ruusuöljyä, ylellistä sinistä pietaryrttiöljyä ja raikasta mandariiniöljyä. Näytä tällä öljysekoituksella kuka oikeasti olet.

AINESOSAT | Tuoksuilangia, oliiviöljy, lavandiini, palsamipelargoni, Royal Hawaiian -santelipuu, sininen pietaryrtti, kafferilimetti, sininen sypressi, davana, jasmiini, kamomillasaunio, ruusu, greippi, mandariini, viherminttu, sitruuna, viherlaakeri **Royal Hawaiian Sandalwood -tavaramerkin omistaja on Jawmin, LLC.


RELIEVE IT

RUTAVALA

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33318

15 ml

33389

5 ml

Tämä öljysekoitus sisältää mustapippurin, iisopin ja piparmintun eteerisiä öljyjä. Hiero muutama öljytippa kämmennissäsi (laimenna tarvittaessa) ja nauti öljyn motivoivasta tuoksusta.

AINESOSAT | Mustakuusi, mustapippuri, iisoppi, piparminttu

Rutavala sisältää laventelin, rohtovirmajuuren ja ruudan rentouttavia öljyjä. Tasapainota chakrojasi ja valmistaudu aamumeditaatioon levittämällä öljysekoitusta kaulan alueelle samalla kun hengität syvään öljysekoituksen energisovaa tuoksua. Lisää muutama tippa kasvoseerumiisi hehkua tuomaan. AINESOSAT | Laventeli, rohtovirmajuuri, tuoksuruuta

SACRED MOUNTAIN

SARA

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33319

15 ml

33390

5 ml

Tämä maadoittava ja voimaannuttava öljysekoitus sisältää maanläheisiä seetripuu- ja mustakuusiöljyjä sekä nostattavaa tuoksuilangiaöljyä. Pysähdy. Hengitä. Taputtele tätä energisoivaa ja nostattavaa öljysekoitusta pulssipisteille ja käytä päivätuoksuna.

AINESOSAT | Tuoksuilangia, mustakuusi, Idahon palsamijalokuusi, setripuu

SARA-öljysekoituksessa yhdistyvät kauniit kukkaistuoksut. Öljysekoitus sisältää arvokasta ruusuöljyä, makeaa jasmiiniöljyä ja raikasta tuoksuilangiaöljyä. Levitä kaulan alueelle pitkäkestoiseksi päivätuoksuksi.

AINESOSAT | Manteliöljy, tuoksuilangia, palsamipelargoni, laventeli, appelsiini, kafferilimetti, sininen sypressi, davana, jasmiini, kamomillasaunio, ruusu, greippi, tangeriini, viherminttu, sitruuna, viherlaakeri, sininen pietaryrtti, setripuu, valkoinen lootus

SCLARESSENCE

SENSATION

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33317

15 ml

33391

5 ml

Palauttava myskisalvian, fenkolin ja piparmintun eteeristen öljyjen öljysekoitus. Lisää muutama öljytippa kauneusöljyyn ja levitä kasvoille, vartalolle ja hiuksiin.

AINESOSAT | Myskisalvia, fenkoli, laventelisalvia, piparminttu

Hurmaava tuoksuilangian, jasmiinin ja palsamipelargonin eteeristen öljyjen kukkainen öljysekoitus. Taputtele öljysekoitusta niskaan ja pulssipisteille meditaation tai joogan aikana.

AINESOSAT | Tuoksuilangia, jasmiini, palsamipelargoni, bergamotti, korianteri

SHUTRAN®

SURRENDER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33312

15 ml

32379

5 ml

Partavedeksi soveltuvassa Shutran®-öljysekoituksessa yhdistyvät Idahon okakuusen, seetripuun ja viherlaakerin eteeriset öljyt. Levitä tätä vastustamattoman tuoksuista öljysekoitusta niskaan.

AINESOSAT | Idahon okakuusi, viherlaakeri, tuoksuilangia, japaninsypressi, korianteri, davana, laventeli, setripuu, sitruuna, Northern Lightsin mustakuusi

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Surrender on laventelin, mustakuusen, jalosauramon ja muiden eteeristen öljyjen kaunis sekoitus, joka sopii mainiosti mindfulness- ja meditaatioharjoituksiin.

AINESOSAT | Laventeli, mustakuusi, sitruuna, jalosauramo

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

36


THE GIFT

THIEVES®

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33395

5 ml

32146

15 ml

Tässä vangitsevassa öljysekoituksessa yhdistyvät temppeliolibaanin, mirhan ja jasmiinin eteeriset öljyt. The Gift-öljysekoitus sisältää seitsemää jo muinaisina aikoina käytettyä rauhoittavaa ja rentouttavaa eteeristä öljyä.

AINESOSAT | Idahon palsamijalokuusi, temppeliolibaani, jasmiini, Northern Lightsin mustakuusi, mirha, vetiveriaheinä, pihkakistus

AINESOSAT | Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata

TRANSFORMATION

TRAUMA LIFE

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33310

15 ml

33397

5 ml

Transformation on virkistävä ja raikas Idahon okakuusen, viherlaakerin ja temppeliolibaanin eteeristen öljyjen sekoitus. Taputtele tätä nostattavaa ja voimaannuttavaa öljysekoitusta kaulan alueelle päivätuoksuksi.

AINESOSAT | Palo Santo, sitruuna, temppeliolibaani, Royal Hawaiian -santelipuu, piparminttu, kardemumma, myskisalvia, Idahon okakuusi, viherlaakeri

Eteerisen Trauma Life -öljysekoituksen kanssa jokainen päivä on uusi alku. Öljysekoitus sisältää ruusun, palsamipelargonin ja laventelin eteerisiä öljyjä.

AINESOSAT | Olibaanihartsi, davana, kafferilimetti, Royal Hawaiian -santelipuu, mustakuusi, ruusu, rohtovirmajuuri, palsamipelargoni, laventeli, italianolkikukka

WHITE ANGELICA

VALOR® KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32148

5 ml

33303

15 ml

32155

5 ml

Valorin maadoittavan makea tuoksu on peräsin mustakuusesta, sinisestä pietaryrtistä, olibaanihartsista, kamferipuusta ja palsamipelargonista. Lisää tätä maanläheistä öljysekoitusta perusöljyyn ja käytä palauttavassa hieronnassa.

AINESOSAT | Kookosöljy, mustakuusi, sininen pietaryrtti, olibaanihartsi, kamferipuu, palsamipelargoni

Tämä öljysekoitus sisältää ruusun, tuoksuilangian ja mirhan kukkaisia ja ruohoisia eteerisiä öljyjä. Kutsu elämääsi rauhaa, positiivisuutta ja suojelua White Angelica -öljysekoituksella. Optimismia, iloa ja lohtua edesauttava White Angelica sopii myös hajuvetenä käytettäväksi. AINESOSAT | Manteliöljy, bergamotti, sitruunamelissa, palsamipelargoni, tuoksuilangia, ruusu, mirha, Royal Hawaiian -santelipuu, iisoppi, korianteri, mustakuusi

YOUNG LIVING CITRUS FRESH®

YOUNG LIVING PURIFICATION®

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32058

15 ml

32140

15 ml

Tämä elinvoimainen appelsiini-, greippi-, viherminttu-, tangeriini- ja mandariiniöljyjä sisältävä öljysekoitus virkistää. Young Living Citrus Freshissä on ihoa puhdistavia ainesosia ja se tuo lisätehoa kasvovoiteeseesi.

AINESOSAT | Appelsiini, greippi, mandariini, tangeriini, sitruuna, viherminttu

37

Thieves® on valmistettu asiantuntevasti viidestä tehokkaasta kasvista ja yrtistä. Näitä ovat neilikka, eukalyptus, sitruuna, kaneli ja rosmariini. Öljysekoituksen inspiraationa ovat toimineet 1400-luvun ranskalaiset varkaat, joiden sanotaan luoneen tämän aromaattisen öljysekoituksen.

ET EERI SET ÖL J YTUOTTEET

Tämä raikas öljysekoitus on tehty kuudesta elinvoimaisesta eteerisestä öljystä: sitronella, sitruunaruoho, hybridilaventeli, rosmariini, myrtti ja teepuu. Öljysekoituksen puhdas ja voimakas tuoksu on oiva ase pahoja hajuja vastaan.

AINESOSAT | Sitruunaruoho, rosmariini, teepuu, myrtti, sitronella, lavandiini


YOUNG LIVING STRESS AWAY®

YOUNG LIVING R.C.® KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32142

15 ml

32169

5 ml

32144

15 ml

Tämä maanläheinen ja energiaa tuova öljysekoitus sisältää kuusi- ja sypressiöljyjä sekä kolmea erilaista eukalyptusöljyä. Levitä elvyttävää öljysekoitusta rinnan päälle, pulssipisteisiin sekä kaulaan ja niskaan kylmien kuukausien aikana hengittämisen tukemiseksi.

AINESOSAT | Eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, eucalyptus citriodora, myrtti, mustakuusi, piparminttu, mänty, laventeli, meirami, sypressi

Pese ja

KUORI

Tartu Young Living Stress Awayhin, kun tahdot hidastaa vauhtia. Tämä taidolla valmistettu rauhoittava ja rentouttava eteerinen öljysekoitus sisältää limettiä, vaniljaa, kopaivaa, viherlaakeria ja laventelia. Istu alas ja rentoudu Stress Awayn raikkaan tuoksun tukemana.

AINESOSAT | Kopaiva, limetti, setripuu, vanilja, viherlaakeri, laventeli

Kun teet itse eteerisiä öljyjä sisältäviä luffasaippuoita, pehmeä iho on enää vain ajan kysymys!

OMATEKOISET LUFFASAIPPUAT Ohjeesta tulee 15 saippuaa A I N E KS E T: 3 luonnollista luffasientä, noin 12-15 cm pitkiä 900 g kirkasta glyseriinisaippuaa Saippuan värjäysainetta Young Livingin eteeristä öljyä (valintasi mukaan) Pyöreitä silikonimuotteja, halkaisijaltaan noin 7-8 cm T YÖVA I H E E T: 1. Leikkaa luffasienestä 2,5 cm leveitä levyjä ja laita luffalevyt muotteihin. 2. Leikkaa glyseriinisaippua 30 g neliöihin. Laita kaksi neliötä kulhoon ja kuumenna mikroaaltouunissa 30 sekuntia korkealla teholla tai kunnes saippua on sulanut. 3. Lisää 3-4 tippaa saippuan värjäysainetta ja 3-4 tippaa eteeristä öljyä sulatettuun glyseriinisaippuaan. Sekoita hyvin. 4. Kaada glyseriinisaippuasekoitus muottiin niin, että sekoitus peittää luffasienen kunnolla. 5. Jatka kunnes glyseriinisaippuasekoitus peittää kaikki luffasienet. Jätä kuivumaan 2-3 tunniksi ja paina sitten saippuat ulos muoteista. Nyt voit alkaa saippuoida!

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

38


ANIMAL SCENTS® On sanomattakin selvää, että rakastat karvaista perheenjäsentäsi! Lemmikit mielessä valmistetuilla luonnollisia ainesosia sisältävillä eteerisillä öljysekoituksilla voit näyttää karvaiselle ystävällesi, kuinka paljon tätä rakastat. Animal Scents® -sarjamme on tarkoitettu koirille, kissoille ja muille eläimille, jotka nauttivat eteeristen öljyjen rauhoittavista tuoksuista.


ANIMAL SCENTS® INNER BALANCE

ANIMAL SCENTS® PET CARE

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

34914

15 ml

34904

15 ml

PIdä lemmikkisi hyvällä mielellä hieromalla tämän vatsaa Inner Balance -öljysekoituksella! Hiero tällä eteerisiä piparminttu-, inkivääri ja anisöljyjä sisältävällä öljysekoituksella hellästi lemmikkieläintäsi.

Hemmottele lemmikkiäsi tällä rakkaudesta eläimiin valmistetulla eteerisellä öljysekoituksella. Öljysekoitus sisältää maadoittavaa olibaanihartsiöljyä, rauhoittavaa laventeliöljyä ja raikasta mandariiniöljyä. Levitä paikallisesti hieromalla öljysekoituksella lemmikkiäsi hellästi.

ANIMAL SCENTS® PET RENEW

ANIMAL SCENTS® PET FRESH KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

34884

15 ml

34908

15 ml

Tämä maadoittava eläimille tarkoitettu paikallisesti käytettävä eteerinen öljysekoitus raikastaa lemmikkisi välittömästi. Lämpimän mausteiselta tuoksuva Pet Fresh sisältää muun muassa mirhaöljyä.

Huolehdi lemmikistäsi tällä eläimille valmistetulla eteerisellä öljysekoituksella. Tämä rauhoittavia laventeli- ja iisoppiöljyjä sekä maadoittavaa mirhaöljyä sisältävä öljysekoitus tuo ulkoilmatuoksut sisään kotiisi. Hiero öljysekoituksella lemmikkiäsi vatsasta, mahasta ja korvien takaa.

ANIMAL SCENTS® PURICLEAN KOODI

KOKO

34912

15 ml

Näytä lemmikillesi kuinka tärkeä tämä sinulle on tällä paikallisesti käytettävällä raikkaantuoksuisella eläimille valmistetulla öljysekoituksella. Öljysekoituksen inspiraationa on toiminut raikas ulkoilma, ja sekoitus sisältää viileää talvikynteliä, puumaista Palo Santoa ja makeaa rosmariiniöljyä. Ei sovellu kissoille.

Animal Scents®: Levitä huolellisesti lemmikillesi ottaen eläinlajin ja eläimen koon huomioon. Laimenna runsaammin pienikokoisen eläimen ollessa kyseessä. Lue etiketistä tuotteen täydelliset käyttöohjeet. Varoitukset: Levitä paikallisesti ja varo tuotteen joutumista lemmikkisi silmiin. Ota eläinlääkäriin yhteyttä, jos tarvitset neuvoja. Säilytettävä viileässä, hämärässä paikassa poissa lasten ulottuvilta.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

40


ROLL- ON -PUIKOT Nämä kauniin moderneilla etiketeillä varustetut roll-on -puikot ovat erinomainen tapa käyttää lempisekoituksiasi myös liikkeellä ollessasi.


BREATHE AGAIN® ROLL-ON

DEEP RELIEF® ROLL-ON

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

3528525

10 ml

3534525

10 ml

Breathe Again® Roll-On -puikossa on neljäntyyppisiä eteerisiä eukalyptusöljyjä, kuten Young Livingin maatilalla Ecuadorissa kasvatettu ja tislattu viktoriankuumepuu.

AINESOSAT | Kookosöljy, eucalyptus staigeriana, kuumepuu, eucalyptus radiata, viktoriankuumepuu, laurus nobilis, piparminttu, kopaiva, myrtti, sininen sypressi, ruusunmarja

Eteeristä piparminttuöljyä sisältävä Deep Relief® Roll-On tuntuu viileältä, kun sitä levittää iholle. Raikas tuoksu sekä piristää että rentouttaa, joten tämä sekoitus sopii täydellisesti kuntosalivarustukseen ja treenin aikana käytettäväksi.

AINESOSAT | Piparminttu, kookosöljy, Idahon palsamijalokuusi, mausteneilikka, vetiveriaheinä, lamosalali, sitruuna, italianolkikukka, kopaiva, Dorado Azul

PEACE & CALMING® ROLL-ON

THIEVES® ROLL-ON

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

26497

10 ml

24396

10 ml

Tätä roll-on-muodossa olevaa appelsiinin, tuoksuilangian ja sinisen pietaryrtin raikastavaa öljysekoitusta on ihana levittää iholle. Tämä viilentävää fraktioitua kookosöljyä sisältävä rollon sopii hienosti meditaation yhteyteen pulssipisteisiin ja niskaan levitettäväksi.

AINESOSAT | Tangeriini, tuoksuilangia, sininen pietaryrtti, appelsiini, patsuli

Thieves® Roll-On on valmiiksi laimennettu, joten sen levittäminen ei voisi olla helpompaa: voit vain pyyhkäistä sitä suoraan iholle. Tulet rakastumaan sen kodikkaaseen ja lohdulliseen tuoksuun.

AINESOSAT | Kookosöljy, mausteneilikka, sitruuna, kanelinkuori, eucalyptus radiata, rosmariini

TRANQUIL ROLL-ON

VALOR® ROLL-ON

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

3533525

10 ml

3529525

10 ml

Levitä laventelin, setripuun ja jalosauramon tyynnyttäviä aromeja ihollesi kätevällä Tranquil Roll-On -puikolla olitpa missä tahansa.

AINESOSAT | Kookosöljy, laventeli, setripuu, jalosauramo

Pyyhkäise Valor® Roll-Onin voimaannuttavaa sekoitusta ihollesi, kun kaipaat päivääsi aromaattista kannustusta ennen tärkeää työpresentaatiota tai tapaamista.

AINESOSAT | Kookosöljy, mustakuusi, sininen pietaryrtti, olibaanihartsi, kamferipuu, palsamipelargoni

YOUNG LIVING STRESS AWAY® ROLL-ON KOODI

KOKO

4472525

10 ml

Young Living Stress Away® Roll-On on ainutlaatuinen ja kevyt vaniljan, limetin, kopaivan ja muiden eteeristen öljyjen sekoitus, jolla on rentouttava tuoksu.

AINESOSAT | Kopaiva, limetti, setripuu, vanilja, viherlaakeri, laventeli

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

42


HIERONTAÖL JYT Tee hieronnasta vieläkin ihanampaa meidän hierontaöljyillämme. Hierontaöljyjemme ainutlaatuiset eteeriset öljysekoitukset vievät hieronnan uusiin sfääreihin.


CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL

DRAGON TIME MASSAGE OIL

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

303508

236 ml

3034521

236 ml

Cel-Lite Magic Massage Oil kiinteyttää ja ravitsee ihoa puhtailla kasviöljyillä, E-vitamiinilla ja autenttisilla eteerisillä öljyillä. Greippiöljy voi parantaa ihon pinnan ulkonäköä ja katajaöljyllä on puhdistava vaikutus.

AINESOSAT | Kookosöljy, rypälesiemenöljy, greippi, setripuu, myskisalvia, sypressi, kataja, vehnänalkioöljy, makea manteliöljy, oliiviöljy

Niin nuorille kuin varttuneemmille naisille suositeltu Dragon Time Massage Oil on erityinen sekoitus laventelin, tuoksuilangian, jasmiinin ja muiden virkistävien eteeristen öljyjen rauhoittavia ja rentouttavia tuoksuja.

AINESOSAT | Kookosöljy, rypälesiemenöljy, laventeli, salvia, siankärsämö, fenkoli, myskisalvia, tuoksuilangia, vehnänalkioöljy, makea manteliöljy, oliiviöljy, jasmiini

ORTHO EASE MASSAGE OIL

ORTHO SPORT MASSAGE OIL

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

303308

236 ml

303208

236 ml

Ortho Ease Massage Oil on kasviöljyjen ja lamosalalin, piparmintun, katajan ja meiramin kaltaisten erilaisten eteeristen öljyjen sekoitus.

AINESOSAT | Kookosöljy, lamosalali, rypälesiemenöljy, piparminttu, kataja, kuumepuu, eucalyptus radiata, timjami, sitruunaruoho, meirami, vetiveriaheinä, vehnänalkioöljy, makea manteliöljy, oliiviöljy

Ortho Sport Massage Oil -hierontaöljyssä yhdistyvät puhtaat kasviöljyt ja eteeriset öljyt, kuten lamosalali, piparminttu, timjami ja oregano.

AINESOSAT | Kookosöljy, rypälesiemenöljy, lamosalali, piparminttu, oregano, kuumepuu, elemi, vehnänalkioöljy, vetiveriaheinä, sitruunaruoho, makea manteliöljy, timjami, oliiviöljy

RELAXATION MASSAGE OIL

SENSATION MASSAGE OIL

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

3037521

236 ml

3036521

236 ml

Relaxation Massage Oil sisältää erityisesti valikoituja kasviöljyjä ja tyynnyttäviä laventelin, tangeriinin, korianterin ja vihermintun eteeristen öljyjen tuoksuja, jotka luovat rentouttavan yhdistelmän.

AINESOSAT | Kookosöljy, rypälesiemenöljy, tangeriini, laventeli, viherminttu, tuoksuilangia, piparminttu, korianteri, bergamotti, vehnänalkioöljy, makea manteliöljy, oliiviöljy, palsamipelargoni

Sensation Massage Oil innoittaa ja vahvistaa romanttisia tunteita ihastuttavalla tuoksuilangian, jasmiinin, palsamipelargonian ja muiden eteeristen öljyjen tuoksusekoituksella. Tämä erityinen sekoitus saa ihon tuntumaan pehmeältä ja tasaiselta. AINESOSAT | Kookosöljy, rypälesiemenöljy, tuoksuilangia, jasmiini, korianteri, palsamipelargoni, bergamotti, vehnänalkioöljy, makea manteliöljy, oliiviöljy

YOUNG LIVING V-6® VEGETABLE OIL COMPLEX KOODI

KOKO

303108

236 ml

3030500

944 ml

Voit käyttää Young Living V-6® Vegetable Oil Complex -kasviöljyä omien hierontaöljysekoitustesi pohjana tai laimentamaan eteerisiä öljyjä herkkää ihoa varten.

AINESOSAT | Kookosöljy, seesaminsiemenöljy, rypälesiemenöljy, makea manteliöljy, vehnänalkioöljy, auringonkukansiemenöljy, oliiviöljy

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

44


ETEERISTEN ÖL JYJEN KOKOELMAT Anna asiantuntijoiden laatimien kokoelmien johdattaa sinut kohti harmoniaa ja hyvinvointia. Näistä kokoelmista voit helposti valita juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat Young Living -tuotteet.

30 OIL COLLECTION

EVERYDAY OILS

KOODI

KOODI

34543

34521

30 Oil Collection sisältää 15 yksittäistä öljyä ja 15 öljysekoitusta. Se on erinomainen tapa tutustua eteerisiin öljyihin tai täydentää omaa öljykokoelmaa. Kokoelma sisältää klassisia yksittäisiä öljyjä ja suosituimpia omia öljysekoituksiamme – yhteensä 30 YL-suosikkia yhdessä kätevässä pakkauksessa!

Everyday Oils -kokoelma on täydellinen valinta aloittelijoille, koska se sisältää kymmenen Young Livingin monipuolisinta eteeristä öljyä. SISÄLTÖ | Kymmenen 5 ml:n pulloa: Frankincense, Lavender, Lemon,

Peppermint, Tea Tree, PanAway, Young Living Purification®, Thieves®, Young Living Stress Away®, Joy

*Öljyt vaihtelevat vuodenajasta ja saatavuudesta riippuen. Young Living pidättää oikeuden korvata öljyt toisilla samanarvoisilla tai kalliimmilla öljyillä.

FEELINGS

OILS OF ANCIENT SCRIPTURE

KOODI

KOODI

34508

19343

Feelings-kokoelma sisältää kuusi nostattavaa ja henkistä hyvinvointia tukevaa eteeristä öljysekoitusta. SISÄLTÖ | Kuusi 5 ml:n pulloa: Harmony, Forgiveness, Inner Child, Present Time, Release, Valor®

Oils of Ancient Scripture -sarja sisältää kymmenen öljyä, jotka ovat peräisin Raamatun tärkeimmistä kasveista, kukista, materiaaleista ja hartseista – alkaen sypressistä (Jesaja 44:14) aina Saaronin ketojen kukkaan (Laulujen laulu 2:1). Sarjan ansiosta voit nyt paitsi tutustua näiden kallisarvoisten eteeristen öljyjen kiehtovaan historiaan myös nauttia Myrtle- ja Cedarwoodöljyjen virkistävyydestä, Frankincense- ja Myrrh-öljyjen täyteläisyydestä sekä muista ihanista tuoksuista. SISÄLTÖ | Kymmenen 5 ml:n pulloa: Aloes (Royal Hawaiian Sandalwood),

Cassia, Cedarwood, Cypress, Frankincense, Hyssop, Myrrh, Myrtle, Onycha, Rose of Sharon (Cistus)

RAINDROP TECHNIQUE® KOODI

34487

Raindrop Technique® yhdistää Young Livingin eteeristen autenttisuuden hieronnan periaatteisiin. Sisältää ohjekirjasen.

öljyjen

SISÄLTÖ | Yhdeksän 5 ml:n pulloa: Aroma Siez, Basil, Cypress, Marjoram,

Oregano, Peppermint, Thyme, Valor®, Wintergreen. Kaksi 236 ml:n hierontaöljypulloa: Ortho Ease, Young Living V-6® -kasviöljy ja ohjekirjanen

45

ET EERI SET ÖL J YTUOTTEET


Hedelmäinen

alku

päivälle

Kun aloitat päivän Plus-öljyä sisältävällä smoothilla, sinusta on vaikka mihin.

AINEKSET 65 g

pakastepersikoita

65 g

pakastemangoja

1 340 ml 3 tippaa

jäinen banaani kylmää vettä eteeristä Tangerine Plus-öljyä

TYÖVAIHEET 1. Laita kaikki ainekset blenderiin. 2. Käytä blenderissä korkeimmalla teholla 30 sekunnin ajan. 3. Tarjoa heti.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

ET EER IS ET ÖL JY T U OTTE E T

46


DIFFUUSERIT Tee kodistasi, toimistostasi tai muusta henkilökohtaisesta tilastasi oma aromaterapeuttinen keitaasi! Tyylikkäiden diffuuserimalliemme ansiosta voit luoda kylpylämäisen tunnelman missä ikinä oletkin.

ARIA ULTRASONIC DIFFUSER

CAR VENT DIFFUSER

KOODI

TUOTE

KOODI

Grey Rose Gold

25201 25193

4524502

Ariassa yhdistyvät viimeisin ultraäänitekniikka ja monet käytännölliset ominaisuudet, kuten kaukosäädin, musiikkimahdollisuudet, laitteeseen tallennetut rauhoittavat äänet ja LED-valot. Arian sisällä on yli miljoona kertaa sekunnissa värisevä pieni ultraäänilevy, joka levittää höyryyntyvän veden ja öljyn ympäröivään ilmaan.

47

D I FFU USER I T

Car Vent Diffuser täyttää autosi Young Livingin eteeristen öljyjen upeilla tuoksuilla! Tämä yksinkertainen ja tyylikäs ruusunkultaisena tai harmaana saatava diffuuseri tuo vanulappujen ja ilmastointilaitteen tai ilmarei'istä tulevan lämmön kautta eteeristen öljyjen aromaattiset hyödyt autoosi.


CAR VENT DIFFUSER -VAIHTOLAPUT

CHARCOAL LANTERN DIFFUSER

KOODI

KOODI

25111

27871

Lisää muutama öljytippa vanulappuun ja anna aromaattisten tuoksujen luikerrella autosi sisällä. Käytä lappuja Car Vent Diffuserissa. Sisältää 10 vanulappua.

DESERT MIST DIFFUSER

Young Livingin Charcoal Lantern Diffuser ansaitsee olla näkyvällä paikalla kodissasi. Tässä metallia ja lasia yhdistelevässä Lentern-diffuuserissa on pidemmät haihdutusajat sekä monta erilaista valovaihtoehtoa, josta jokainen aromaterapian ystävä löytää mieleisensä. Diffuuseri sisältää erilaisia haihdutusvaihtoehtoja ja 11 LED-valoa, romanttinen kynttilänlepatustoiminto mukaan lukien.

DEWDROP DIFFUSER

KOODI

KOODI

27981

5330502

Desert Mist Diffuser toimii ilmankostuttimena, sumuttimena sekä tuoksuhaihduttajana. Desert Mistissä on sekä korkean, matalan ja intervallitilan haihdutustoiminnot ja se voi haihduttaa yhteen menoon jopa 10 tuntia.

FEATHER THE OWL DIFFUSER

Young Livingin helppokäyttöinen Dewdrop toimii samanaikaisesti ilmankostuttimena, sumuttimena ja aromidiffuuserina. Jopa neljä tuntia yhtäjaksoisesti toimivassa Dewdropissa on automaattinen katkaisin ja ympäristön mukaan toimiva valonsäätö. Dewdrop tuo tilaan kuin tilaan kylpylämäistä tunnelmaa.

LANTERN DIFFUSER

KOODI

KOODI

27016

23701

Peittele pikkuisesi iltaisin sänkyyn tämän uuden monipuolisen pöllödiffuuserin viisaiden silmien alla — diffuuseri toimii ilmankostuttimena, tuoksuhaihduttajana, yövalona ja valkoista kohinaa tuottavana laitteena. Diffuuseri sisältää 10 LED-värivaihtoehtoa, korkean ja matalan haihdutuksen toiminnot sekä 5 valkoisen kohinan äänivaihtoehtoa.

Täydennä sisustustasi tunnelmallisella Lantern Diffuserilla. Tämä upea laadukkaasta metallista tehty ja lasilla koristeltu diffuuseri täyttää huoneesi eteeristen öljyjen tuoksuilla ja saa vieraat tuntemaan itsensä tervetulleiksi.

SWEET AROMA DIFFUSER

USB DIFFUSER

KOODI

KOODI

29983

5224501

Koti on missä sydän on. Tyylikkäällä ja monipuolisella Sweet Aroma -diffuuserilla voit muuttaa kotisi mukavaksi keitaaksi. Tämä siniharmaa pajukuvioinen diffuuseri sisältää kymmenen erilaista LED-valovaihtoehtoa.

Levitä ympärillesi suosikkiöljyjesi tuoksua missä tahansa Young Livingin USB-Diffuserin avulla. Voit käyttää sitä tietokoneen tai auton USB-portin avulla, ja ottaa sen mukaan niin toimistoon kuin matkalle. Helposti kuljetettava, pienikokoinen ja hiljainen diffuuseri, jonka diffuusioväliksi voi määrittää 10, 30 tai 60 sekuntia.

D IFFU USE RI T

48KODIN TUOTTEET Pidä kotisi ja perheesi puhtaina ilman kovia kemikaaleja. Kasvipohjaiset tuotteemme ovat yhtä aikaa tehokkaita ja helliä. Kodin tuotteissa on kaikki tarvitsemasi aineet, eikä lainkaan epätoivottuja lisäaineita.


THIEVE S® Tarjoamme kokonaisen sarjan eteeristä Thieves®öljysekoitusta sisältäviä koti- ja hygieniatuotteita. Thieves-sarjamme tuotteet eivät sisällä kovia kemikaaleja, vaan nämä tehokkaat tuotteet on valmistettu turvallisista ja luonnonmukaisista ainesosista.


THIEVES®

THIEVES® AROMABRIGHT TOOTHPASTE

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32146

15 ml

3039521

118 g

Thieves® on valmistettu asiantuntevasti viidestä tehokkaasta kasvista ja yrtistä. Näitä ovat neilikka, eukalyptus, sitruuna, kaneli ja rosmariini. Öljysekoituksen inspiraationa ovat toimineet 1400-luvun ranskalaiset varkaat, joiden sanotaan luoneen tämän aromaattisen öljysekoituksen. AINESOSAT | Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata

THIEVES® CLEANSING SOAP

Eteerisen Thieves®-öljysekoituksen voiman valjastava Thieves AromaBright Toothpaste edistää hampaiden ja ikenien puhtautta. Thieves AromaBright Toothpaste ei sisällä fluoridia, synteettisiä väriaineita tai säilytysaineita, joten se on erinomainen koko perheen valinta. Hammastahna maistuu mintunraikkaalta ja pitää hengityksen raikkaana pitkään.

THIEVES® DENTAL FLOSS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

367908

100 g

4463560 4464560

x 1 (1 pk) x 3 (3 pk)

Thieves® Cleansing Soap puhdistaa erittäin tehokkaasti ja pursuaa puhtaiden eteeristen öljyjen voimaa. Legendaarista Thieves-öljysekoitusta sisältävä palasaippua sopii ihanteellisesti ihon puhdistamiseen.

Thieves® Dental Floss on valmistettu vahvoista kuiduista, jotka eivät rispaannu eivätkä katkea ja jotka liukuvat helposti hankalissakin hampaankoloissa. Kaksi kertaa kyllästetyssä lujatekoisessa hammaslangassa on kaksi eteeristen öljyjen kerrosta. Siinä on siten kaksin verroin suojaa hampaidesi raikastamiseen.

THIEVES® DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE

THIEVES® WASHING UP LIQUID

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

20197

113 g

535008

355 ml

Thieves® Dentarome Ultra Toothpaste valjastaa Thieves-öljysekoituksen voiman lisäämään pesun tehoa, ja piparmintun viileä maku tuottaa huippuraikkaan hengityksen. Luonnollisista ainesosista valmistettu Thieves Dentrome Ultra poistaa erittäin hyvin tahroja, joiden alta paljastuu kirkkaampi, raikkaampi ja hohtavampi hymy!

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Luonnosta johdettuja ainesosia sisältävä Thieves® Washing Up Liquid puhdistaa astiat tehokkaasti ilman kemikaaleja, väriaineita tai synteettisiä ainesosia. Young Livingin eteerinen Thieves-sekoitus eteeristen bergamotti- ja jade lemon -öljyjen sekä muiden kasvipohjaisten aineosien kanssa tekevät astioista hohtavan puhtaita.

KOD IN T U OTTE E T

52


THIEVES® FOAMING HAND SOAP KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

367408

x 1 (1 pk)

359408

946 ml

364308

x 3 (3 pk)

Huolehdi ihosi puhtaudesta Thieves® Foaming Hand Soapilla. Thieves-sekoitus yhdistettynä eteerisiin sitruuna- ja appelsiiniöljyihin sekä muihin luonnollisiin ainesosiin tekee käsisaippuasta hellän ja tehokkaan. Sisältää pumpun.

Huolehdi ihosi puhtaudesta Thieves® Foaming Hand Soapilla. Thieves-sekoitus yhdistettynä eteerisiin sitruuna- ja appelsiiniöljyihin sekä muihin luonnollisiin ainesosiin tekee käsisaippuasta hellän ja tehokkaan.

THIEVES® FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH

THIEVES® HOUSEHOLD CLEANER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

368308

236 ml

374308

426 ml

447508

1.8 l

Thieves® Fresh Essence Plus Mouthwashin teho perustuu eteerisen Thieves-öljysekoituksen voimaan, ja tuloksena on uskomattoman puhtaat hampaat ja ikenet. Eteeristen öljyjen lisäksi Young Livingin suuvesi sisältää muita luonnollisista aineista johdettuja ainesosia, joten se toimii turvallisesti ja tehokkaasti ilman alkoholia, synteettisiä väriaineita tai keinotekoisia makuaineita.

Erilaisia luonnosta johdettuja kasvipohjaisia ainesosia sisältävä Thieves® Household Cleaner on erityislaatuisen tehokas kodinpuhdistusaine. Tämä monikäyttöinen puhdistusaine soveltuu lähes minkä tahansa kodin tai toimiston pintojen pesemiseen. Lisäksi se on turvallinen kaikille perheenjäsenille lemmikit ja lapset mukaan lukien.

THIEVES® LAUNDRY SOAP

THIEVES® MINTS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

534908

947 ml

5138550

x 30

Kasvipohjaisista ainesosista valmistettu Thieves® Laundry Soap -pyykinpesuaine pesee vaatteet hellävaraisesti ja luonnollisesti. Luonnolliset entsyymit ja tehokkaat eteeriset öljyt lisäävät koostumuksen tehoa ja tekevät vaatteista raikkaita, puhtaita ja kevyesti sitruunan tuoksuisia.

53

THIEVES® FOAMING HAND SOAP REFILL

KOD I N T U OT T EET

Nauti Thieves® Mints -pastillien viileän raikkaasta piparmintun mausta. Nämä luonnolliset, sokerittomat pastillit sisältävät eteeristä Thievesöljysekoitusta ja piparminttua, jotka raikastavat hengityksen terveellisellä tavalla.


THIEVES® ROLL-ON

THIEVES® SPRAY

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

24396

10 ml

326508

x 1 (1 pk)

326608

x 3 (3 pk)

Thieves® Roll-On on valmiiksi laimennettu, joten sen levittäminen ei voisi olla helpompaa: voit vain pyyhkäistä sitä suoraan iholle. Tulet rakastumaan sen kodikkaaseen ja lohdulliseen tuoksuun.

Thieves® Spray on kannettava puhdistussuihke, joka sopii täydellisesti pienten pintojen pesemiseen. Thieves Spray -suihketta voi käyttää esimerkiksi ovenkahvoihin ja WC-istuimiin.

AINESOSAT | Kookosöljy, mausteneilikka, sitruuna, kanelinkuori, eucalyptus radiata, rosmariini

THIEVES® PLUS

THIEVES® WATERLESS HAND PURIFIER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

563108

5 ml

362108

x 1 (1 pk)

362208

x 3 (3 pk)

Thieves® Plus on ainutlaatuinen sekoitus, jonka maku lämmittää sekä juomissa ja ruoissa. Sekoitus sisältää myös luontaisia ainesosia, kuten limoneenia, euganolia ja eukalyptolia.

Kätevän, kannettavan ja pitkäkestoisen Thieves® Waterless Hand Purifier -käsienpuhdistusaineen tehoa lisää luontainen piparminttuöljy.

AINESOSAT | Mausteneilikka, kanelinkuori, rosmariini, sitruuna, eucalyptus radiata

THIEVES® WATERLESS HAND PURIFIER KOODI

KOKO

514208

225 ml

Kätevän, kannettavan ja pitkäkestoisen Thieves® Waterless Hand Purifier -käsienpuhdistusaineen tehoa lisää luontainen piparminttuöljy.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

THIEVES® WHITENING TOOTHPASTE KOODI

KOKO

27103

114 g

Aloita aamusi raikkaasti Thieves® Whitening Toothpastella. Tämän plakkia vastaan taistelevan hammastahnan puhtaat ja turvalliset kasvipohjaiset ainesosat pitävät hampaasi valkoisina ja ikenesi hyväkuntoisina hammaskiillettä vaurioittamatta.

KOD IN T U OTTE E T

54


KIDSCENTS® KidScents®-sarja on eteerisiä öljyjä sisältävä kokoelma, jonka tuotteet kattavat yleisimmät lapsuuden huolenaiheet. Nämä patentoidut sekoitukset ovat turvallinen vaihtoehto monien kauppojen vastaaville tuotteille. Sinä ja pikkuisesi ihastutte varmasti näihin lasten ehdoilla valmistettuihin eteerisiin öljysekoituksiin.


KIDSCENTS® MIGHTYPRO

KIDSCENTS® MIGHTYZYME

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

30454

30 x 1.6 g

325908

90 kpl

KidScents® MightyPro -ravintolisät on suunniteltu 2 vuotta täyttäneille lapsille. Ravintolisä on pakattu kätevään vesitiiviiseen pakkaukseen tuotteen tuoreena pysymisen varmistamiseksi. Tämä hyvänmakuinen 8 miljardia elävää bakteeria sisältävä ravintolisä voidaan tarjoilla kylmän ruoan tai juoman kanssa.

Varmista, että pikkuisellasi riittää virtaa KidScents® MightyZyme -pureskelutableteilla. Ideaali tuote 6 vuotta täyttäneille lapsille. Tabletit sisältävät porkkananjuurijauhetta sekä aavistuksen verran piparminttua ja marja-aromia.

KIDSCENTS® GENEYUS

KIDSCENTS® KIDCARE

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33376

5 ml

33388

5 ml

Läksyt ensin! KidScents® GeneYus -öljysekoitus auttaa nuoria mieliä keskittymään paremmin. Laimenna ja levitä öljysekoitusta iholle. Öljysekoitus sisältää muun muassa seetripuun, palo santon ja mirhan eteerisiä öljyjä. AINESOSAT | Kookosöljy, temppeliolibaani, sininen sypressi, setripuu, Idahon okakuusi, palo santo, sitruunamelissa, Northern Lightsin mustakuusi, manteliöljy, bergamotti, mirha, vetiveriaheinä, palsamipelargoni, Royal Hawaiian -santelipuu, tuoksuilangia, iisoppi, korianteri, ruusu

Kidscents® KidCare sisältää teepuun, japaninsypressin ja mausteneilikan puhdistavia öljyjä. Levitä paikallisesti lapsen iholle.

AINESOSAT | Kookosöljy, Idahon palsamijalokuusi, teepuu (melaleuca alternifolia), italianolkikukka, elemi, pihkakistus, japaninsypressi, mausteneilikka

**Royal Hawaiian Sandalwood -tavaramerkin omistaja on Jawmin, LLC.

KIDSCENTS® TUMMYGIZE

KIDSCENTS® SHAMPOO

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33398

5 ml

3686

214 ml

KidScents® TummyGize on perheen pienimmät mielessä valmistettu rauhoittava öljysekoitus. Laimenna öljysekoitusta ja hiero sillä hellästi pikkuisesi vatsaa. AINESOSAT | Kookosöljy, vherminttu, piparminttu, tangeriini, fenkoli, anis, Iikivääri, kardemumma

KidScents® Shampoo ei sisällä mitään synteettisiä hajusteita, väriaineita tai rajuja ainesosia. Shampoon luonnolliset ainesosat, kuten aloe ja MSM sekä eteeriset kamomilla-, tangeriini- ja sitruunaöljyt, puhdistavat hiukset tehokkaasti ja hellävaraisesti silmiä ärsyttämättä.

KIDSCENTS® TOOTHPASTE KOODI

KOKO

4574

114 g

Eteerisiä Thieves- ja Slique-öljysekoituksia sisältävä KidScents® Toothpaste puhdistaa hampaat ja pitää huolta suun terveydestä. Tätä hammastahnaa voivat perheen pienimmätkin käyttää huoletta, sillä se ei sisällä fluoria, väriaineita, synteettisiä lisäaineita tai säilöntäaineita.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

KOD IN T U OTTE E T

56


SEEDLING S® Seedlings®-sarjan vauvanhoitotuotteet on kehitetty pitämään huolta perheen pienimmistä ja samalla helpottamaan vanhempia valitsemaan kemikaalivapaita ja hellävaraisia eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita.


SEEDLINGS® BABY OIL

SEEDLINGS® BABY LOTION KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

20443

113 g

20378

75 ml

Seedlings® Baby Lotion sisältää kasvipohjaisia aineosia, ja se hoitaa hellästi vauvan herkkää ihoa. Samalla vauvasi pääsee nauttimaan puhtaiden eteeristen öljyjen rauhoittavista tuoksuista. Tämä mieto kosteusvoide imeytyy hetkessä vauvasi iholle ja jättää sen kosteutetuksi, pehmeäksi ja sileäksi.

SEEDLINGS® BABY WASH & SHAMPOO KOODI

KOKO

20408

236 ml

Seedlings® Baby Wash & Shampoo puhdistaa vauvasi ihon ja tukan hellästi. Lopputuloksena on puhdas, pehmeä ja kevyesti eteerisiltä öljyiltä tuoksuva iho ja tukka. Seedlings Baby Wash & Shampoon koostumus ei kuivata, ei aiheuta kyyneleitä eikä sisällä sulfaatteja, joten se on täydellinen kumppani kylpyhetkiin.

SEEDLINGS® CALM

Seedlings® Baby Oil on valmistettu vauvojen herkkä iho mielessä ja sen kasvipohjaiset ainesosat kosteuttavat, rauhoittavat ja pehmentävät herkkää ihoa. Käytä päivän mittaan tai hyödynnä vauvaöljyn rauhoittavia vaikutuksia iltaisin.

SEEDLINGS® BABY WIPES KOODI

KOKO

20437 27640

x 1 (1 pk) x 3 (3 pk)

Nämä biologisesti hajoavat vauvan puhdistuspyyhkeet tuntuvat ihanan pehmeiltä vauvan iholla. Huolehdi pikkuisesi puhtaudesta ihoa rauhoittavilla ja kosteuttavilla puhdistuspyyhkeillä. Kyseessä on vegaaninen, kasvipohjainen ja 100-prosenttisen puhtaista öljyistä valmistettu tuote.

SEEDLINGS® DIAPER CREAM

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33399

5 ml

20403

57 g

Öljysekoituksen herkkä tuoksu on valmistettu perheen pienimmät mielessä. Tämä eteerinen öljysekoitus on kuin höyhensaari pullossa, ja sen rentouttavat tuoksunuotit auttavat koko perhettä rentoutumaan.

Young Livingin Seedlings® Diaper Cream on valmistettu 100-prosenttisen luonnollisista ainesosista, kuten 100-prosenttisen puhtaista eteerisistä öljyistä. Tämä paksu laventelin tuoksuinen rasva suojaa ja rauhoittaa vauvan herkkää ihoa ja muodostaa vettä hylkivän pinnan vauvan iholle.

SEEDLINGS®-KORI, PYYHE JA PESULIINA KOODI

25016

Tämä kokoelma sisältää narusta punotun korin, 100-prosenttista puuvillaa olevan kylpypyyhkeen ja pesuliinan. Tee kokoelmasta varsinainen runsaudensarvi lisäämällä mukaan Young Living -suosikkejasi tai Gentle Baby - tuotteita Young Living Seedlings®-sarjasta. SISÄLTÖ | Punottu kori, hupullinen pyyhe, pesuliina

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

KOD IN T U OTTE E T

58


SAIPPUAT JA SUIHKUGEELIT Hoida ihoasi sen ansaitsemalla tavalla! Tutustu laajaan kylpy- ja vartalonhoitotuotteiden valikoimaamme, josta löydät täydelliset tuotteet kaikkiin ihonhoitotarpeisiisi. Young Livingin eteerisiä öljyjä sisältävät tuotteet tuovat aamutoimiisi uutta eloa.

BATH & SHOWER GEL BASE KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

3751500

236 ml

24671

85 g

Young Livingin Bath & Shower Gel Base on täydellinen tapa ravita ja puhdistaa ihoa. Lisää kylpy- ja suihkuperusgeeliin muutama tippa haluamaasi eteeristä öljyä tai öljysekoitusta, niin luot yksilöllisen ja ylellisen kylpy- ja suihkugeelin.

Aktivoitua hiiltä ja eteeristä appelsiininkukkaöljysekoitusta sisältävä saippua sopii naisille, miehille ja perheen teineille. Tämä sekä vartalon että kasvojen puhdistukseen soveltuva saippua on valmistettu myös kestävästi kasvatettujen ja kerättyjen kookospähkinöiden kuorista. Saippua puhdistaa ihon tehokkaasti vahingoittamatta ihon luonnollista suojakerrosta.

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL

EASY BREEZE AWAKENING SHOWER STEAMERS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

3739500

236 ml

25786

4 kpl

Loimme tämän rauhoittavan ja tyynnyttävän suihkugeelin lisäämällä palsamipelargonin, tangeriinin, salvian ja muskatellisalvian eteerisiä öljyjä Young Livingin Bath & Shower Gel Base -perusgeeliin.

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL

Tee suihkuistasi jännittäviä tuoksumatkoja Easy Breeze Awakening Shower Steamerseillä! Kun otat nämä suihkupommit suihkuseuraksesi, pääset hengittelemään eukalyptukselta ja piparmintulta tuoksuvaa höyryä.

LAVENDER BATH & SHOWER GEL

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

3742500

236 ml

5202500

236 ml

Evening Peace Bath & Shower Gel virkistää ihoa ja auttaa rauhoittamaan mieltä. Tämä kylpy- ja suihkugeeli sisältää muun muassa korianterin, bergamotin, tuoksuilangian ja palsamipelargonin eteerisiä öljyjä, jotka herättävät seesteisen rentoja tunteita ja huuhtovat pois stressin ja jännityksen.

59

CHARCOAL BAR SOAP

KOD I N T U OT T EET

Eteeristä laventeliöljyä sisältävä Lavender Bath & Shower Gel puhdistaa ja rauhoittaa ihoasi. Se on valmistettu kasvipohjaisista tuotteista, kuten esimerkiksi kookosöljystä ja tähtianiksesta, eikä se sisällä synteettisiä säilöntäaineita.


LAVENDER CALMING BATH BOMBS

LAVENDER FOAMING HAND SOAP KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

443008

x 1 (1 pk)

30195

4 kpl

443108

x 3 (3 pk)

Lavender Calming Bath Bombsit tekevät kylvystä hauskan ja kuplivan kokemuksen. Plussana on kylpypommien sisältämä laventeliöljy, jonka tuoksu rauhoittaa ja rentouttaa.

Vaahtoava Lavender Foaming Hand Soap -käsisaippua puhdistaa ja hoitaa käsiäsi, mutta ei kuivata tai ärsytä ihoasi. Eteeristä laventeliöljyä, E-vitamiinia ja aloeta sisältävä vaahtosaippua on tehokas, mutta hellävarainen. Sisältää pumpun.

LAVENDER-OATMEAL BAR SOAP

MORNING START BATH & SHOWER GEL

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

4904500

100 g

3745500

236 ml

Kukilta tuoksuvan Lavender Oatmeal Bar Soapin koostumus kermainen, ja saippua jättää ihosi pehmeäksi ja raikkaaksi.

on

PEPPERMINT­- CEDARWOOD BAR SOAP KOODI

KOKO

3677500

100 g

Tämä kosteuttava saippua sekä puhdistaa että virkistää. Se myös rauhoittaa väsyneitä lihaksia ja kosteuttaa kuivaa ihoa.

THIEVES® CLEANSING SOAP

Morning Start Bath & Shower Gel ja sen puhtaiden eteeristen öljyjen voima auttavat sinua tuntemaan olosi raikkaaksi joka päivä. Piparminttu, sitruunaruoho ja rosmariini piristävät ja antavat energiaa samalla kun kataja puhdistaa ihon.

SENSATION BATH & SHOWER GEL KOODI

KOKO

3748500

236 ml

Sensation Bath & Shower Gel sisältää useita tuoksuilangian ja jasmiinin kaltaisia puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka luovat tyynnyttävän ja rentouttavan elämyksen.

THIEVES® FOAMING HAND SOAP

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

367908

100 g

367408

x 1 (1 pk)

364308

x 3 (3 pk)

Thieves® Cleansing Soap puhdistaa tehokkaasti ja on täynnä puhtaiden eteeristen öljyjen voimaa. Legendaarista Thieves-öljysekoitusta sisältävä palasaippua sopii ihanteellisesti ihon puhdistamiseen.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Huolehdi ihosi puhtaudesta Thieves® Foaming Hand Soapilla. Thievessekoitus yhdistettynä eteerisiin sitruuna- ja appelsiiniöljyihin sekä muihin luonnollisiin ainesosiin tekee käsisaippuasta hellän ja tehokkaan. Sisältää pumpun.

KOD IN T U OTTE E T

60


VALOR® BAR SOAP

YOUNG LIVING CITRUS FRESH® ENERGISING SHOWER STEAMERS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

3680500

100 g

25787

4 kpl

Valor®-öljysekoitusta ja luonnollisia kasviainesosia Valor-saippua puhdistaa ihon ja jättää siihen hyvän tuoksun.

sisältävä

Nämä hauskat suihkupommit täyttävät kylpyhuoneen ihanan sitruksisilla ja minttuisilla tuoksuilla. Suihkupommit ovat arjen luksusta.

YOUNG LIVING STRESS AWAY® RELAXING BATH BOMBS KOODI

KOKO

30197

4 kpl

Näiden vaniljalta ja limetiltä tuoksuvien stressiä lievittävien kylpypommien ansioista et koskaan halua nousta pois kylvystä.

VARTALONHOITOA Anna ihollesi sen ansaitsemaa rakkautta kasvipohjaisten eteerisiä öljyjä sisältävien tuotteiden avulla. Vartalonhoitosarjamme on huolellisesti kehitetty takaamaan, että pysyt raikkaana ja kauniina päästä varpaisiin.

CLARADERM

COCONUT-LIME MOISTURISING BODY BUTTER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

3750500

59 ml

32834

80 g

ClaraDerm on hellä ihoa rauhoittava laventelin, olibaanihartsin ja muiden eteeristen öljyjen sekoitus.

COOL AZUL SPORTS GEL

GENESIS HAND & BODY LOTION

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

543608

100 ml

3706500

245 g

Jokaisen 100 ml:n Cool Azul Sports Gel -urheilugeeliputkilon sisällöstä 10 prosenttia on aitoja eteerisiä öljyjä. Ihon kosteuttamisen lisäksi urheilugeelissä on ihoa viilentävää piparmintun, Plectranthus oreganon ja Dorado Azulin eteeristen öljyjen sekoitusta, joka sisältää myös mentolia ja kamferia.

61

Tämä eläinystävällinen vartalovoide sisältää kookosöljyn lisäksi mm. limetin, sitruunan, appelsiinin ja tangeriinin eteerisiä öljyjä. Vartalovoide tekee ihosta pehmeämmän pitkäksi aikaa ja parantaa ihon rakennetta.

KOD I N T U OT T EET

Genesis Hand & Body Lotion on erittäin kosteuttava voide, joka sisältää kookosöljyä ja muita luonnollisia kasviainesosia. Se auttaa rauhoittamaan ja ravitsemaan kuivaa ihoa. Voiteeseen on lisätty palsamipelargonin, palmarosan, bergamotin ja muiden kasvien puhtaita eteerisiä öljyjä edistämään pehmeän ja terveen tuntuista ihoa.


LAVADERM COOLING MIST

LAVENDER HAND & BODY LOTION

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

324908

59 ml

5201500

236 ml

Tämä eteeristä laventeliöljyä ja muita kasvipohjaisia ainesosia sisältävä Lavender Hand & Body Lotion on ihoa pitkäkestoisesti kosteuttava ja suojaava käsi- ja vartalovoide.

Eteerisen laventeliöljyn ja aloen kaltaisista hellävaraisista ainesosista valmistetun LavaDerm-viilennyssuihkeen mieto koostumus raikastaa ja kosteuttaa ihoa edistäen sen hyvinvointia.

MIRAH SHAVE OIL

PROGESSENCE PHYTO PLUS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

515608

59 ml

32157

15 ml

Tämä ruohoisen tuoksuinen puhtaita olibaanihartsi-, bergamotti- ja piparminttuöljyjä sekä vitex-öljyä sisältävä öljysekoitus on oiva lisä kauneusrutiineihisi.

Mirah Shave Oil sisältää monipuolisia eteerisiä öljyjä ja rauhoittavia kasvipohjaisia ainesosia, jotka takaavat ylellisen vedettömän parranajokokemuksen.

ROSE OINTMENT KOODI

KOKO

3709500

24.5 g

Rose Ointment kosteuttaa ihoasi vuorokauden ympäri. Tämä kosteuttava voide sisältää jojoban siemenöljyä, raikasta granaattiomenaa sekä teepuuöljyä. Se sisältää myös ruusua, joka antaa voiteelle upean tuoksun. Tekee hyvää kuivalle tai ärtyneelle iholle.

AURINKOTUOTTEET Young Living -aurinkotuotteet takaavat, että sinä ja perheesi voitte huoletta nauttia auringosta ja ulkoilusta.

MINERAL SUNSCREEN LOTION SPF 50 KOODI

KOKO

24760

85 g

Suojaa perheenjäsentesi iho auringon haitallisilta säteiltä koralliystävällisellä mineraalisella aurinkovoiteellamme, joka on valmistettu ilman nanoteknologiaa. Tämän vettä kestävän aurinkovoiteemme suojakerroin on SPF 50 ja se suojaa ihoa UV-säteiltä aina 80 minuuttiin asti.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

LAVADERM AFTER­- SUN SPRAY KOODI

KOKO

29027

57 g

Raikasta ja kosteuta ihoa auringossa vietetyn päivän jälkeen Young Livingin LavaDerm After-Sun Sprayllä. Tämä vegaaninen tuote kosteuttaa ja tuo välitöntä helpotusta iholle ulkona vietetyn päivän jälkeen.

KOD IN T U OTTE E T

62


DEOD ORANTIT Epäiletkö deodorantin, joka ei sisällä synteettisiä ainesosia, tehoa? Vaihda puhtaaseen ja luonnolliseen elämäntapaan ja pysy raikkaana Young Living -deodoranteilla.

AROMAGUARD MEADOW MIST DEODORANT

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEODORANT

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

375208

42.5 g

375308

42.5 g

Young Livingin luonnolliset deodorantit eivät sisällä alumiinia toisin kuin useimmat kaupoista saatavat tuotteet. AromaGuard Meadow Mist -deodorantti sisältää kookosöljyä, mehiläisvahaa, E-vitamiinia ja puhtaita eteerisiä öljyjä, kuten sitruuna- ja laventeliöljyä.

CINNAFRESH DEODORANT

CITRAGUARD DEODORANT

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

28437

42.5 g

27816

42.5 g

Mausteneilikan, eukalyptuksen ja kanelinkuoren eteerisiä öljyjä sisältävä CinnaFresh neutralisoi kehon hajuja ilman synteettisiä hajuaineita ja keinotekoisia ainesosia.

VALOR® DEODORANT KOODI

KOKO

28273

42.5 g

Aloita päivä rohkeasti ja levitä Valor®-deodoranttia kainaloihisi. Samalla voit nauttia mustakuusen, sinisen pietaryrtin ja olibaanihartsin tuoksuista.

63

Young Livingin AromaGuard Mountain Mint -deodorantissa on luonnollisia ihoa hoitavia ainesosia, kuten kookosöljyä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Sitruunan, rosmariinin ja muiden kasvien puhtaita eteerisiä öljyjä sisältävä Mountain Mint on ihanteellinen vaihtoehto alumiinia sisältävien tuotteiden sijaan.

KOD I N T U OT T EET

CitraGuardin sisältämät eteeriset sitruunaruoho-, timjami- ja sitruunaöljyt tuoksuvat hyvältä ja pitävät samalla huolen siitä, että kainalosi pysyvät raikkaina koko päivän.


Aloita päivä

ROHKEASTI! Nuolijuurijauho

Mangon siemenvoi

Kookoksen siemenvoi

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

KOD IN T U OTTE E T

64


MIE STEN TUOTTEET Parranajovoiteesta saippuaan, kaikki miehille suunnatut tuotteemme sisältävät luonnollisia ainesosia ja puhtaita eteerisiä öljyjä. Mietimme, mitä tuotteita kiireinen moderni mies tarvitsee ja valmistimme ne tuotteet sinulle elämääsi helpottamaan.


SHUTRAN®

SHUTRAN® 3-IN-1 MEN’S WASH

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

33312

15 ml

28805

236 ml

Partavedeksi soveltuvassa Shutran®-öljysekoituksessa yhdistyvät Idahon okakuusen, seetripuun ja viherlaakerin eteeriset öljyt. Levitä tätä vastustamattoman tuoksuista öljysekoitusta niskaan.

Shutran® 3-in-1 Men’s Wash puhdistaa päästä jalkoihin. Tällä kätevällä suihkugeelillä voit pestä kasvosi, hiuksesi ja vartalosi.

AINESOSAT | Idahon okakuusi, viherlaakeri, tuoksuilangia, japaninsypressi, korianteri, davana, laventeli, setripuu, sitruuna, Northern Lightsin mustakuusi

SHUTRAN® BAR SOAP

SHUTRAN® SHAVE CREAM

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

5711500

170 g

25475

70 g

Puhdistaudu Shutran®-öljysekoituksen kiinnostava tuoksu nenässä! Tämä vegaaninen ja koostumukseltaan kermainen saippua puhdistaa ihon sitä kuivattamatta.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Shutran® Shave Cream on valmistettu puhtaista eteerisistä öljyistä ja ihoa kosteuttavista kasveista. Nämä yhdessä takaavat miellyttävän parranajokokemuksen. Parranajovoiteen sisältämä viinirypäleen siemenöljy ja oliiviöljy takaavat kitkattoman parranajokokemuksen.

KOD IN T U OTTE E T

66


HIUSTENHOITO Hoida hiuksiasi niiden ansaitsemalla tavalla! Hiustenhoitotuotteemme on valmistettu turvallisista, kasvipohjaisista ja ympäristöystävällisistä ainesosista. Enää sinun ei tarvitse murehtia, että lisäät kutreihisi haitallisia aineita. Tehokkaita eteerisiä öljyjämme sisältävät hiustenhoitotuotteet tuovat aamutoimiisi uutta eloa.

COPAIBA VANILLA MOISTURISING SHAMPOO

COPAIBA VANILLA MOISTURISING CONDITIONER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

5194550

226 g

5195550

226 g

Täyteläinen ja kosteuttava Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo on tarkoitettu kuiville tai vaurioituneille hiuksille.

LAVENDER MINT DAILY SHAMPOO

LAVENDER MINT DAILY CONDITIONER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

5191550

226 g

5192550

226 g

Virkistävä Lavender Mint Daily Shampoo on tarkoitettu päivittäiseen pesuun ja sopii kaikille hiustyypeille.

Virkistävä ja kosteuttava Lavender Mint Daily Conditioner -hoitoaine soveltuu päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille.

LAVENDER SHAMPOO

LAVENDER CONDITIONER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

5100500

226 g

5102500

226 g

Lavender Shampoo puhdistaa ja ravitsee ohuet hiukset hellävaraisesti. Sen kasviuutteet, vitamiinit ja eteeriset öljyt irrottavat hiusten pinnalle kertyneitä jäämiä ja lisäävät hiusten tuuheutta.

MIRAH LUSTROUS HAIR OIL KOODI

KOKO

24468

53 ml

Mirah Lustrous Hair Oilista on moneksi: sen avulla voit luoda upean kampauksen tai hoitaa hiuksiasi tehokkaasti. Tämä kaikille hiustyypeille soveltuva öljy silottaa latvat ja jättää hiukset upean kiiltäviksi. Sisältää kosteuttavia argan-, monoija abessinianöljyjä.

67

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner on täyteläinen, kosteuttava hoitoaine kuiville tai vaurioituneille hiuksille.

KOD I N T U OT T EET

Lavender Conditioner -hoitoaine hoitaa ohuita hiuksia ja viimeistelee Lavender Shampoon vaikutuksen.


HELLI HIUKSIASI Emme ole unohtaneet kutrejasi!

Copaiba Vanilla Hoitaa ja kosteuttaa kuivia ja käsiteltyjä hiuksia

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Lavender

Hellä, kaikille hiustyypeille soveltuva tuote

Lavender M int

Soveltuu normaaleille, mutta myös helposti rasvoittuville hiuksille

KAU NE US

68


PROVENCEKOKOELMA Olemme ylpeitä vain meillä Euroopassa myytävästä Young Living Provence-kokoelmastamme. Kokoelman tuotteiden sisältämät ainesosat ovat kasvaneet Simiane-la-Rotonde -maatilalla Ranskassa Seed to Seal® -standardiemme ja periaatteidemme mukaisesti. Huomioitavaa: Kokoelman tuotteet ovat kausittaisia, joten niiden saatavuus riippuu mm. sää- ja kasvuolosuhteista. Emme mahdollisesti saa tuotteita lisää ennen seuraavaa sadonkorjuuta.


CLARY SAGE FLORAL WATER

HELICHRYSUM FLORAL WATER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

503606

120 ml

502606

120 ml

Maatilallamme Simiane-la-Rotondessa valmistettu aromaattinen Clary Sage Floral Water -kukkaisvesi on upea tapa puhdistaa iho. Myskisalvian tyynnyttävä tuoksu virkistää, kun suihkutat sitä päivän mittaan tarpeen mukaan.

Koe Helichrysum Floral Waterin yrttinen ja raikastava lumo. Italianolkikukasta tislaamisprosessin yhteydessä saatu kukkaisvesi auttaa pysymään raikkaana missä ikinä menetkin.

LAVENDER FLORAL WATER

ROSEMARY FLORAL WATER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

502806

120 ml

503406

120 ml

Lavender Floral Water -kukkaisvesi on raikastava ja rauhoittumista edistävä tuote. Se sopii erityisen hyvin öljyisestä ja ongelmaisesta ihosta kärsiville.

Rosmariinin virkistävällä kukkaisvedellä on eloisa tuoksu – sopii täydellisesti antamaan henkistä lisävoimaa ja on erityisen tehokas raikastavana hiusvetenä.

LAVENDER HONEY KOODI

KOKO

22170

500 g

Tuo Ranskan Provencen tunnelma Simiane-la-Rotonden laventelitilaltamme omaan pöytääsi Young Living Lavender Honey -hunajalla! Hunajalla on kermainen koostumus ja hento kukkainen maku, ja se maistuu herkulliselta teessä sekä makeissa ja suolaisissa leipomuksissa. Lisää lusikallinen hunaja-sinappisalaatinkastikkeeseen tai yhdistä feta- tai sinihomejuustoon hillittyä ja luontaista makeutta antamaan.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

KOD IN T U OTTE E T

70TERVEYS JA HYVINVOINTI Todellinen hyvinvointi alkaa sisältäpäin. Terveys ja hyvinvointi -tuotesarja sisältää kaikki tärkeimmät ravinteet ja eteeriset öljyt tuomaan uutta potkua matkaasi. Jaksa pidempään ruoilla ja ravintolisillä, jotka tukevat elinvoimaasi, täyttävät ravinnetarpeesi ja kutkuttelevat makuhermojasi.


NINGXIA RED® Kiinan luoteisosassa sijaitseva Ningxian alue on tunnettu korkealuokkaisista gojimarjoistaan jo yli 700 vuoden ajan. Gojimarjat ovat erittäin ravinnerikasta superruokaa. NingXia Red® on tehokas mehu, joka on suunniteltu tuomaan lisäenergiaa sekä vahvistamaan ja virkistämään kehoa ja mieltä. Tämä herkullinen, patentoitu sekoitus sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, Ningxia-gojimarjasosetta ja muita supermarjoja, joista keho saa elintärkeitä fytoravinteita.


NINGXIA NITRO KOODI

KOKO

306408

14 x 20 ml

Ainutlaatuisten eteeristen öljyjen, kasviuutteiden ja muiden valikoitujen ainesosien sekoitus edesauttaa kognitiivista valppautta ja hyvää kuntoa. Nitro sisältää luonnossa esiintyvää kofeiinia ja d-riboosia, joten se tukee hyvin kehoa ja mieltä.

NINGXIA RED® KOODI

KOKO

3042560 3044560 3045560 3046560

2 x 750 ml 4 x 750 ml 6 x 750 ml 8 x 750 ml

NingXia Red® -juoma sisältää kokonaisista gojimarjoista valmistettua gojimarjasosetta, superruokamehujen (mustikka, aronia, kirsikka, granaattiomena ja luumu) sekoitusta, steviauutetta, viinirypälesiemenuutetta, puhdasta vaniljauutetta sekä eteerisiä appelsiini-, sitruuna, yusu- ja tangeriiniöljyjä.

NINGXIA RED® -YHDISTELMÄPAKKAUS KOODI

4710560

Sisältää kaksi 750 ml:n NingXia Red® -pulloa ja 30 annospakkausta.

NINGXIA RED® -YKSITTÄISPAKKAUKSET KOODI

KOKO

3525560 3526560 3523560

30 x 60 ml 60 x 60 ml 90 x 60 ml

Nämä laukussa kätevästi mukana kulkevat yksittäispakkaukset tarjoavat kaikki NingXia Red® -juoman tehokkaat ominaisuudet yhdessä 60 ml:n annoksessa. Jokaisessa laatikossa on 30, 60 tai 90 yksittäistä annospakkausta.

NINGXIA ZYNG KOODI

KOKO

3071521

x 12

Kaipaatko lisäenergiaa? Ota avuksi NingXia Zyng! Tämä kevyt, hiilihapollinen juoma antaa nestetasapainoa parantavaa energiaa. Patentoitu resepti sisältää eteerisiä mustapippuri- ja limettiöljyjä, gojimarjasosetta ja valkoisen teen uutetta. Sisältää myös lisää energiaa tuovaa diasiinia.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

T ERV EYS JA H Y V I NVO I NTI

74


SLIQUE® Sliquen ainutlaatuisen eksoottisten ainesosien ja tehokkaiden eteeristen öljyjen yhdistelmän avulla löydät oikean suunnan – kohti terveempää ja onnellisempaa elämää! Oikeanlaiseen ruokavalioon ja liikuntaan yhdistettynä Slique-tuotteilla voidaan tukea painonhallintaa, sillä ne lisäävät kylläisyyden tunnetta ja täydentävät ravintoaineiden saantia.

SLIQUE® BARS

SLIQUE® ESSENCE

KOODI

KOKO

5024521

x6

KOODI

KOKO

33308

15 ml

Slique® Bars -patukoiden eksoottisten hedelmien, pähkinöiden ja tieteen sekoitus luovat täydellisen käytännöllisen ja ravitsevan välipalan.

Tämä raikas ja voimaannuttava öljysekoitus sisältää mandariinin, sitruunan ja vihermintun eteerisiä öljyjä. Taputtele öljysekoitusta pulssipisteille heti aamulla herättyäsi. Lisää muutama öljytippa vettä sisältävään suihkepulloon ja käytä virkistävänä sumutteena. AINESOSAT | Greippi, tangeriini, sitruuna, viherminttu ja viherlaakeri steviauutteella

SLIQUE® TEA KOODI

KOKO

4572523

x 25

Slique® Tea on olibaanihartsijauheesta ja muista luonnollisista ainesosista valmistettu eksoottinen juoma, joka on suunniteltu tukemaan yksilöllisiä painonhallintatavoitteita.

75

T ERVEYS JA H YVINVOINTI


RAVINTOLISÄT Vitamiinit ja mineraalit kuuluvat terveellisen ruokavalion tukipilareihin. Ruokavalio ei kuitenkaan aina tarjoa riittävästi tärkeitä ravintoaineita. Kätevät monivitamiiniravintolisäratkaisumme sisältävät luonnosta saatavia ravintoperäisiä vitamiineja ja mineraaleja sekä tehokkaita eteerisiä öljyjä. Niistä saat tarvitsemasi tuen.


BALANCE COMPLETE

BLM

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

329208

750 g

323408

x 90

Balance Complete on superruokapohjainen ateriankorvike. Se on suunniteltu antamaan energiaa ja puhdistamaan sisäisesti. Se sisältää myös Young Livingin omaa V-Fiber-sekoitusta, jonka yhdestä annoksesta saa peräti 11 grammaa kuitua.

BLOOM BY YOUNG LIVING COLLAGEN COMPLETE

DETOXZYME

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32969

10 x 50 ml

320308

x 180

BLOOM Collagen Complete sisältää 10 000 mg:aa nestemäistä Peptanmerikollageeniä. Tämä uniikki iholle hehkua tuova tuote sisältää Young Livingin puhtaita greipin, sitruunan ja limetin Plus-öljyjä.

Detoxzyme sisältää voimakkaita kasvipohjaisia entsyymejä, jotka täydentävät ruoansulatusta, poistavat elimistöstä myrkkyjä ja edistävät elimistön sisäistä puhdistumista. Detoxzyme toimii yhdessä kehon kanssa ja tukee ruoansulatuselimistön normaalia toimintaa.

ESSENTIALZYME

ESSENTIALZYMES-4

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

327208

x 90

464508

x 120

EssentialZyme on piparmintulla päällystetty kaksikerroksinen monientsyymitabletti, joka sisältää eteerisiä anis-, fenkoli-, piparminttu-, rakuuna- ja mausteneilikkaöljyjä.

Essentialzymes-4 on monipuolinen entsyymiyhdistelmä. Sen kasvi- ja eläinpohjaiset entsyymit liukenevat elimistössä eri aikaan taaten täten kapselin optimaalisen imeytymisen.

ILLUMINEYES

ICP KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

320808

227 g

27395

x 30

ICP sisältää lipaasia, proteaasia ja fytaasia sekä eteerisiä fenkoli-, anis-, rakuuna-, inkivääri- ja sitruunaheinäöljyjä.

77

BLM sisältää Idahon palsamijalokuusen ja mausteneilikan eteerisiä öljyjä, MSM:ää, glukosamiinisulfaattia ja kollageenia.

T ERVEYS JA H YVINVOINTI

IlluminEyes kehitettiin sinun silmiesi tähden. IlluminEyesin sisältämä A-vitamiini pitää näöstäsi ja ihostasi huolta samalla kun sen sisältämä C-vitamiini tukee kehosi normaalia immuunijärjestelmää. IlluminEyes on valmistettu luteiinista ja zeaksantiinista ilman synteettisiä ainesosia. Ota yksi vegetaarinen kapseli päivässä.


INNER DEFENSE

JUVAPOWER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

329508

x 30

327608

226 g

Inner Defense sisältää Young Livingin eteeristä Thieves-öljysekoitusta, jossa on runsaasti imuunijärjestelmää tukevia tymolia, karvakrolia ja eugenolia.

JuvaPower on kasvisjauhesekoitus, joka on yksi parhaista happamuutta sitovien ruoka-aineiden lähteistä. Sisältää optimaalisen tuen varmistavia eteerisiä anis- ja fenkoliöljyjä.

KIDSCENTS® MIGHTYPRO

KIDSCENTS® MIGHTYZYME

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

30454

30 x 1.6 g

325908

x 90

KidScents® MightyPro -ravintolisät on suunniteltu 2 vuotta täyttäneille lapsille. Ravintolisä on pakattu kätevään vesitiiviiseen pakkaukseen tuotteen tuoreena pysymisen varmistamiseksi. Tämä hyvänmakuinen 8 miljardia elävää bakteeria sisältävä ravintolisä voidaan tarjoilla kylmän ruoan tai juoman kanssa.

Varmista, että pikkuisellasi riittää virtaa KidScents® MightyZyme -pureskelutableteilla. Ideaali tuote 6 vuotta täyttäneille lapsille. Tabletit sisältävät porkkananjuurijauhetta sekä aavistuksen verran piparminttua ja marja-aromia.

MEGACAL

LIFE 9 KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

18361

x 30

27208

450 g

Life 9 on patentoitu yhdistelmä yhdeksää hyödyllistä bakteerikantaa, jotka tukevat terveyttä. Tämä ravintolisä sisältää 17 miljardia elävää viljelmää, jotka edustavat yhdeksää erilaista bakteerikantaa.

Eteeristä sitruunaöljyä, kalsiumia, magnesiumia ja C-vitamiinia sisältävä MegaCal tukee luiden ja hermoston normaalia toimintaa.

MULTIGREENS

OLIVE ESSENTIALS

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

324808

x 120

27431

x 30

MultiGreens sisältää kasvissekoitusta, mehiläisten siitepölyä ja eteerisiä öljyjä. Se on ravinteikas klorofyllivalmiste, joka voi tukea normaalia aineenvaihduntaa ja maksan terveyttä.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Tue hyvinvointiasi Olive Essentials -ravintolisällä. Olive Essentials sisältää espanjalaisista oliiveista saatua hydroksityrosolia. Joka kapselissa on Rosemary Plussaa, Parsley Plussaa ja yhtä paljon hydroksityrosolia kuin on litrassa ekstra-neitsytoliiviöljyä.

T ERV EYS JA H Y V I NVO I NTI

78


OMEGAGIZE 3® KOODI

KOKO

309708

x 120

OmegaGize3® sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja sekä E- että D-vitamiineja. Varsinkin jälkimmäinen tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. EPA ja DHA (omega-3) tukevat myös sydämen terveyttä.

SUPER C

KOODI

KOKO

3243521

x 120

Sulfurzymesta kehomme saa rikkiä ja se on erinomainen MSM:n lähde — yhdisteen, jota luonnossa esiintyy tomaateissa, maidossa ja lehtijuurikkaissa. Sisältää myös Ningxia-gojimarjoja.

SUPER CAL

KOODI

KOKO

324208

x 120

Super C sisältää C-vitamiinia, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa rankan urheilusuorituksen aikana tai sen jälkeen. Sen lisäksi Super C voi torjua väsymystä.

SUPER VITAMIN D KOODI

KOKO

29683

x 120

Super Vitamin D sisältää 500 % suositellusta päivittäisestä D-vitamiiniarvosta. Tämä helposti sulava tabletti on luonnollinen ja kasvipohjainen ravintolisä.

79

SULFURZYME

T ERVEYS JA H YVINVOINTI

KOODI

KOKO

3244500

x 120

Super Cal sisältää kalsiumia, joka edistää luuston ja hampaiden terveyttä sekä magnesiumia, joka tukee normaalia aineenvaihduntaa ja keskushermostoa. Sisältää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa tukevaa sinkkiä.


LISÄTEHOA PÄIVÄÄN Ennen kuin käyt päivän tehtävälistaan käsiksi tai lähdet salille treenaamaan, muista proteiini.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

T ERV EYS JA H Y V I NVO I NTI

80


TERVEELLISIÄ VÄLIPALOJA Haluamme tarjota käyttöösi parempia vaihtoehtoja elämän kaikilla osa-alueilla, keittiö mukaan lukien. Ota kaikki hyöty ravinnosta irti luontoäidin tarkoittamalla tavalla.


GARY’S TRUE GRIT CHOCOLATE-COATED WOLFBERRY CRISP BARS

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLAKES CEREAL

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

5758500

x 10

24360

369 g

Luonnollisesti makeutetuissa Wolfberry Crisp barseissa on 16 grammaa proteiinia. Proteiinin lähteenä toimivat mantelit, soija, gojimarjat ja kurpitsansiemenet.

Einkorn Flakes Cerealin aavistuksen makea, luonnollinen ja leseinen maku ja jopa maitokylvyssä säilyvä rapeus miellyttää koko perhettä.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN GRANOLA

PROTEIN POWER BITES

KOODI

KOKO

5751500

340 g

KOODI

KOKO

30603

x 18

Olit sitten aamupalapöydässä tai muuten vaan kaipailet terveellistä välipalaa, sinä ja koko perheesi keksitte varmasti tavan päästä nauttimaan herkullisesta Einkorn Granolasta!

Tartu Protein Power Biteseihin kaivatessasi energiaa tuovaa runsasproteiinista ja maukasta välipalaa. Protein Power Bites -välipalassa maistuvat mustikan ja sitruunan herkulliset maut. Jokaisessa palassa on 6 g proteiinia.

YL VYTALYTE DROPS Grapefruit Bergamot Lavender Lemonade Grapefruit Bergamot Lavender Lemonade Sekapakkaus

KOODI

KOKO

32507 32512 34093 34098 34103

1:n pakkaus 1:n pakkaus 3:n pakkaus 3:n pakkaus 4:n pakkaus

Nestetasapainostasi huolehtivat YL Vytalyte Dropsit on valmistettu Isossa Suolajärvessä luonnollisesti esiintyvistä elektrolyyteistä sekä puhtaista eteerisistä öljyistä. Lisää tippoja juomaveteesi ja nauti sitruunan kirpeästä puraisusta.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

T ERV EYS JA H Y V I NVO I NTI

82KAUNEUS Savvy Minerals® -meikeistä ART®ihonhoitosarjaan, Young Livingin eteerisiä öljyjä sisältävät kauneustuotteet pitävät huolen, että ihosi hehkuu luonnollista kauneutta. Anna ihosi tuntea eteeristen öljyjen kaunistava voima!


SAVVY MINERAL S® Korosta luonnollista kauneuttasi ilman kompromisseja Savvy Minerals® by Young Living -meikkisarjalla. Mineraalipohjaisessa meikkisarjassamme yhdistyvät korkealuokkaiset ja puhtaat ainesosat. Näillä meikeillä et joudu potemaan huonoa omaatuntoa kauneutesi vuoksi. Kattavista väri- ja sävyvalikoimista löydät varmasti itsellesi sopivat.


LIQUID FOUNDATION Valitsimme tähän nestemäiseen meikkivoiteeseen ihon terveellistä ulkomuotoa edistäviä ainesosia. Ihoa silottavien polymeerien ansiosta meikkivoide levittyy iholle helposti ja tekee ihosta pehmeän ja heleän. Meikkivoiteessa on myös ihon kauneutta edistävää santelipuun eteeristä öljyä.

SÄVY

PORCELAIN C1

IVORY N3

BUFF W4

FRESH BEIGE C6

NATURAL BEIGE N7

SAND BEIGE W8

HONEY C10

KOODI

27509

27551

27556

27561

28647

28648

28605

SÄVY

TAN N11

CARAMEL W12

TRUFFLE C14

PECAN N15

HAZELNUT W18

COCOA N24

KOODI

28649

28650

28651

28652

28681

28684

FOUNDATION POWDER Koko päivän kestävällä Savvy Minerals® Foundation -meikkipohjalla luot virheettömän näköisen ihon. Sen kevyt ja kerrostettava koostumus levittyy iholle kauniisti ja antaa luonnollisen hehkuvan lopputuloksen.

SÄVY

COOL NO. 1

COOL NO. 2

COOL NO. 3

WARM NO. 1

WARM NO. 2

WARM NO. 3

KOODI

22508

22509

22510

22505

22506

22507

VEIL

BLUSH Lisää luonnollisen näköistä väriä kasvoillesi Savvy Minerals® Blush -poskivärillä.

SÄVY

CHARISMA

PASSIONATE

SERENE

SMASHING

KOODI

25210

22490

25209

22491

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Savvy Minerals® Veil -puuteri tasoittaa ihoa, imee ihon liialliset öljyt ja luo hehkuvan viimeistellyn lopputuloksen muutamalla siveltimen vedolla. Käytä tätä läpikuultavaa puuteria yksin tai viimeistelevänä kerroksena meikkipuuterin päällä.

SÄVY

DIAMOND DUST

KOODI

22524

KAU NE US

86


EYESHADOW Savvy Minerals® Eyeshadow -luomivärien runsaat, väriaineita pursuavat värit ja monet värivaihtoehdot helpottavat minkä tahansa meikkityylin luomista. Luomivärin kerrostettava, pitkäkestoinen koostumus pysyy paikallaan koko päivän, niin että tunnet olosi itsevarmaksi aamusta iltaan.

SÄVY

BEST KEPT SECRET

RESIDUAL

DETERMINED

WANDERLUST

KOODI

22499

22500

22497

22503

SÄVY

SPOILED

CRUSHIN'

DIFFUSED

UNSCRIPTED

KOODI

22502

22498

22496

22556

SHADOW ESSENTIALS EYESHADOW PALETTE Savvy Minerals® by Young Living Shadow Essential Eyeshadow Palette -luomivärit tuovat silmiisi lisää säihkettä.

SÄVY

NATURAL QUARTZ

ROYAL WINTER

SAHARA SUNSET

GOLDEN HOUR

KOODI

25762

25757

25755

34240

MASCARA KOODI

24331

Jos etsit kestävää ripsiväriä, joka ei varise päivän mittaan, Savvy Minerals® on tehty sinua varten. Tämä laventelia sisältävä ripsiväri, joka tekee ripsistäsi entistäkin kauniimmat, on valmistettu ilman parabeeneja, ftalaatteja, petrokemikaaleja, vismuttia, talkkia, synteettisiä väriaineita tai synteettisiä hajusteita, joten voit käyttää sitä rauhallisin mielin. Se soveltuu myös herkkäsilmäisille.

87

KAU N EUS


LIPSTICK Ilman synteettisiä väriaineita valmistettu Savvy Minerals® Lipstick luo kauniinväriset huulet. Erittäin kevyt koostumus ja tasaisesti levittyvä, kerrostettava väri tekevät siitä vaivattoman jokapäiväiseen käyttöön sopivan huulipunan.

SÄVY

ON A WHIM

WISH

UPTOWN GIRL

KOODI

22567

22520

22521

LIP GLOSS Savvy Minerals® Lip Gloss rauhoittaa ja pehmentää huulten ihoa ja lisää huulille väriä ja kiiltoa ilman synteettisiä väriaineita. Luonnosta johdetuista ainesosista valmistetun huulikiillon kerrostettavan sävyn ansiosta voit päättää haluatko läpinäkyvän sävyn vai suhteellisen vahvan värin.

SÄVY

ANCHORS AWEIGH

EMBRACE

HEADLINER

KOODI

25041

22515

25042

TANGERINE-INFUSED LIPSTICK Savvy Minerals® Tangerine-Infused Lipstick sisältää mandariini-, auringonkukka- ja viinirypälesiemenöljyjä, eikä se tunnu huulilla tahmaiselta. Valmistettu luonnollisista ainesosista.

SÄVY

BEDAZZLED

MIC DROP

SWEET LIFE

I DARE YOU

KOODI

25035

25030

25034

25033

POPPY SEED LIP SCRUB KOODI

25046

Sano hyvästit kuiville ja halkeileville huulille! Tämä kookos-, mango-, avokado- ja sheavoita sisältävä huultenkuorintavoide hoitaa huuliasi kuorinnan ohella ja valmistelee huulesi huulipunan levittämistä varten.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

KAU NE US

88


SIVELTIMET Tule meikkisivellinmestariksi! Jokainen meikkisivellin on valmistettu korkealuokkaisista synteettisistä kuiduista, joihin tarttuu juuri sopiva määrä meikkituotetta. Näin meikin levittäminen on helppoa ja ylellistä.

BRUSH SET KOODI

21257

Savvy Minerals® Brush Set sisältää viisi korkealuokkaista sivellintä. Niihin tarttuu juuri sopiva määrä meikkituotetta, ja meikkaaminen on niiden avulla helppoa. Pehmeät siveltimet on valmistettu korkealuokkaisista synteettisistä kuiduista. Lisäksi mukana tulee tyylikäs kotelo, jossa siveltimet on kätevä säilyttää ja kuljettaa.

89

BRONZER BRUSH

CONCEALER BRUSH

KOODI

KOODI

25355

25339

Tähän aurinkopuuterisiveltimeen tarttuu juuri oikea määrä puuteria, jonka vuoksi meikistäsi tulee tasainen. Viimeistele meikkisi tämän aurinkopuuterisiveltimen avulla, jonka synteettiset harjakset tuntuvat upean pehmeiltä iholla. Parhaan lopputuloksen saat, kun käytät sivellintä yhdessä Savvy Minerals® -tuotteiden kanssa.

Siveltimen harjakset on valmistettu laadukkaasta ja pehmeästä synteettisestä kuidusta. Sivellin on ideaali peitevärien ja sekoitusvärien levittämiseen. Sen harjakset ovat helposti puhdistettavat ja nopeasti kuivuvat.

CONTOUR BRUSH

EYELINER BRUSH

KOODI

KOODI

25338

25356

Kasta sivellin puuteriin ja levitä poskipunaa pyörivin liikkein poskiluulle. Muista ravistaa ylimääräinen meikki pois ennen kasvoille levittämistä. Siveltimen synteettiset harjakset ovat pehmeitä ja harjakset on muotoiltu pyöreiksi. Täydellinen kumppani Savvy Minerals® -meikeille.

Tätä eyeliner-sivellintä voidaan käyttää kuivana tai vaihtoehtoisesti siveltimen harjaksia voidaan suihkuttaa vedellä ennen silmämeikin levittämistä. Käytä yhdessä Savvy Minerals® -meikkien kanssa saadaksesi tarkan ja siistin silmänrajauksen.

KAU N EUS


FULL-COVERAGE LIQUID FOUNDATION BRUSH

BLENDING SPONGE

KOODI

KOODI

25754

25067

Levitä Savvy Minerals® Liquid Foundationia ihollesi Full-Coverage Liquid Foundation Brushilla luodaksesi virheettömän meikkipohjan. Pehmeät meikkisiveltimemme on valmistettu korkealuokkaisista synteettisistä kuiduista, joihin tarttuu juuri sopiva määrä meikkituotetta haluamasi lopputuloksen saavuttamiseksi.

Savvy Minerals® Blending Spongella onnistuu peittäminen, contouring ja korostukset. Käytä meikkisienen pyörää puolta suuremmilla ihoalueilla ja kaarevaa puolta kohdissa, jotka vaativat tarkempaa levittämistä, kuten nenä, leuka ja silmät.

Näkeminen on uskomista Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

KAU NE US

90


BLO OM BY YOUNG LIVING BLOOM by Young Living Brightening Skin Care Collection -tuotteiden sisältämät luonnolliset ainesosat tekevät ihosta kirkkaamman ja hehkuvamman. BLOOM-tuotteet on valmistettu ilman synteettisiä hajusteita.


BLOOM BY YOUNG LIVING BRIGHTENING CLEANSER

BLOOM BY YOUNG LIVING BRIGHTENING ESSENCE

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

32672

100 ml

32678

140 ml

Tämä luonnollisia ainesosia sisältävä puhdistusaine paljastaa hehkuvan ihon ja saa ihon tuntumaan puhtaalta ja pehmeältä. Puhdistusaineessa on davanan, jasmiinin ja olibaanihartsin eteerisiä öljyjä sisältävää Sheerlumé Brightening Complexia.

BLOOM BY YOUNG LIVING BRIGHTENING LOTION KOODI

KOKO

32680

50 ml

Tämä kasvovoide sisältää tehokkaita ihoa kirkastavia luonnollisia ainesosia.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

Tämä hohtava geelimäinen hoitovesi kosteuttaa ihoa ja parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä. Käyttämämme kasvipohjaiset ainesosat saavat ihon näyttämään raikkaalta ja kirkkaammalta.

BLOOM BY YOUNG LIVING COLLAGEN COMPLETE KOODI

KOKO

32969

10 x 50 ml

BLOOM Collagen Complete sisältää 10 000 mg:aa nestemäistä Peptanmerikollageeniä. Tämä uniikki iholle hehkua tuova tuote sisältää Young Livingin puhtaita greipin, sitruunan ja limetin Plus-öljyjä.

KAU NE US

92


ART ® ART® Skin Care System -ihonhoitojärjestelmä puhdistaa, kiinteyttää ja kosteuttaa kasvosi. Anna synnynnäisen kauneutesi hehkua!


ART® GENTLE CLEANSER

ART® LIGHT MOISTURISER

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

5361550

100 ml

5362550

30 ml

Hellävarainen, pehmeästi vaahtoava ART® Gentle Cleanser poistaa kasvojen iholta epäpuhtaudet ja saa kasvot hehkumaan. Puhdistusaineen sisältämät ihoa hellivät eteeriset öljyt tekevät kasvoista puhtaan ja raikkaan tuntuiset sekä säteilevän näköiset.

ART® Light Moisturiser on kevyt kosteusvoide, joka auttaa ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon. Young Livingin eteeristen öljyjen ja muiden korkealuokkaisten ainesosien ansiosta ihosi tuntuu silkinpehmeältä.

ART® REFRESHING TONER

ART® RENEWAL SERUM

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

5360550

120 ml

5175

20 ml

ART® Refreshing Toner poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Kasvoveden eteeristen öljyjen täydellinen sekoitus auttaa tasapainottamaan ihon pH-arvoa sekä tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen.

Uudistava ART® Renewal Serum on ainutlaatuinen eksoottisen orkideauutteen ja eteeristen öljyjen yhdistelmä, joka auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan kasvojen herkimpiä alueita. Yhdessä nämä ensiluokkaiset ainesosat ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä auttavat ylläpitämään ihon nuorekkuutta.

ART® SKIN CARE SYSTEM KOODI

5363550

Young Livingin ART® Skin Care System -ihonhoitojärjestelmä puhdistaa, virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihon turvallisesti ja tehokkaasti ja tuo esiin kasvojen luonnollisen kauneuden. Siinä on ART-tuotteiden salaisuus!

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

KAU NE US

94


KASVOJENHOITO Young Livingin ihonhoitotuotteissa kohtaavat parhaat kasvipohjaiset tuotteet ja eteeriset öljyt. Lopputuloksena on entistäkin kauniimpi iho.

CINNAMINT LIP BALM

GRAPEFRUIT LIP BALM

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

515008

4.2 g

517808

4.2 g

Kosteuta ja suojaa huulesi täysin luonnollisella huulivoiteella. Kanelinkuoren ja piparmintun eteerisiä öljyjä sisältävä Cinnamint Lip Balm ehkäisee huulten kuivumista, niin että huulet ovat kauniin pehmeät pitkään.

LAVENDER LIP BALM

MIRAH LUMINOUS CLEANSING OIL

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

520308

4.2 g

24465

113 ml

Kuivia huulia hoitava Lavender Lip Balm sisältää eteeristä laventeliöljyä, kosteuttavaa jojobaöljyä ja E-vitamiinia.

KAU N EUS

Nyt voit unohtaa iholle kovat puhdistusaineet! Eteerisistä ruusu- ja tuoksuilangiaöljyistä ja kahdeksasta muusta eteerisestä öljystä sekä kymmenestä kosteuttavasta perusöljystä, kuten jojoba- ja arganöljystä valmistettu Mirah Luminous Cleansing Oil poistaa huokosia tukkivat epäpuhtaudet säilyttäen ihollasi sen tarvitsemat luonnolliset öljyt.

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH

POPPY SEED LIP SCRUB

KOODI

KOKO

KOODI

20180

118 ml

25046

Tämä hellävarainen, saippuaton kasvojenpuhdistusaine puhdistaa ihon vahingoittamatta sen luonnollista suojakerrosta. Se sisältää ihoa pehmentävää MSM-yhdistettä ja rauhoittavaa eteeristä laventeliöljyä.

95

Eteeristä greippiöljyä, gojimarjasiemenöljyä ja antioksidantteja sisältävä raikastava huulivoide estää kuivumisen sulkemalla kosteuden huulille. Tuloksena on kauniin pehmeät huulet.

Sano hyvästit kuiville ja halkeileville huulille! Tämä kookos-, mango-, avokadoja sheavoita sisältävä huultenkuorintavoide hoitaa huuliasi kuorinnan ohella ja valmistelee huulesi huulipunan levittämistä varten.


SANDALWOOD MOISTURE CREAM

SATIN FACIAL SCRUB, MINT

KOODI

KOKO

KOODI

KOKO

514808

113 g

20459

57 g

Tehokkaasti kosteuttava Sandalwood Moisture Cream sisältää Young Livingin puhtaita eteerisiä öljyjä.

Pidä ihosi pehmeänä ja tasaisen värisenä Satin Facial Scrubilla. Tuote sisältää ravitsevaa aprikoosin siemenpulveria ja raikastavaa minttua. Poistaa iholta hellästi kuolleen ihosolukon paljastaen raikkaan ja hehkeän ihon.

WOLFBERRY EYE CREAM KOODI

KOKO

5145

14.1 g

Wolfberry Eye Cream on luonnollinen, vesipohjainen silmänympärysvoide. Se sisältää ihoa hoitavaa gojimarjan siemenöljyä, joka rauhoittaa väsyneitä silmiä ja häivyttää juonteita.

ja rauhoittava

PEHMEÄ, SILKKINEN

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

KAU NE US

96


NATURE’S ULTRA Nature’s Ultra Smart Spectrum CBD -tuotteemme sisältävät puhdasta ja tehokasta CBD-yhdistettä sekä Young Livingin eteerisiä öljyjä. Nature’s Ultra CBD -tuotteet on valmistettu Young Livingin Seed to Seal® -laatustandardien mukaisesti, joten voit käyttää niitä huoletta joka päivä.CBD CBD-tuotteissa laatu on kaikki kaikessa. Siksi meidän Nature’s Ultra Smart Spectrum CBD -tuotteittemme sisältämä CBDyhdiste sekä Young Livingin eteeriset öljyt ovat sekä puhtaita että tehokkaita. Tarjolla on öljyjä, roll-oneja ja hieronta-rubseja. Tuotteet tulevat eri vahvuuksissa.


CALM CBD ROLL-ON

CBD MUSCLE BALM

VAHVUUS 300 mg

KOODI 32743​

KOKO 10 ml

VAHVUUS 300 mg

KOODI 32747​

KOKO 50 g

600 mg

32745​

10 ml

600 mg

32749​

50 g

Calm CBD Roll-On sisältää laadukasta CBD-yhdistettä ja puhtaita Young Livingin eteerisiä öljyjä. Roll-onin tuoksu on rauhoittava ja sopii siksi hienosti iltarutiinien ja meditaation yhteyteen. AINESOSAT | Puhdas, tehokas CBD ja eukalyptuksen, olibaanihartsin, laventelin, appelsiinin, vetiveriaheinän ja tuoksuilangian eteeriset öljyt

Puhdas ja tehokas CBD yhdistettynä Young Livingin eteerisiin öljyihin saavat ihmeitä lihaksissa aikaan.

AINESOSAT | Puhdas, tehokas CBD ja Young Livingin kamferin,

mausteneilikan, italianolkikukan, sitruunan, piparmintun, teepuun ja lamosalalin eteeriset öljyt

CINNAMON CBD OIL

CITRUS CBD OIL

VAHVUUS

KOODI

KOKO

VAHVUUS

KOODI

KOKO

500 mg

32753​

30 ml

500 mg

32757​

30 ml

1,000 mg

32751​

30 ml

1,000 mg

32755​

30 ml

Jokainen Citrus CBD -öljytippa sisältää laadukasta CBDyhdistettä ja puhtaita eteerisiä greippi- ja appelsiiniöljyjä. Citrus CBD -öljyn nostattava tuoksu piristää.

Jokainen Cinnamon CBD -öljytippa sisältää laadukasta CBDyhdistettä ja puhdasta eteeristä ceyloninkanelin öljyä. Sen lämmin ja nostattava tuoksu on hyvä lisä hyvinvointirutiineihisi.

AINESOSAT | Puhdas, tehokas CBD ja Young Livingin ceyloninkanelin eteerinen öljy

AINESOSAT | Puhdas ja tehokas CBD ja Young Livingin greipin ja appelsiinin eteeriset öljyt

COOL MINT CBD OIL VAHVUUS

KOODI

KOKO

500 mg

32779​

30 ml

1,000 mg

32776​

30 ml

Jokainen Cool Mint CBD -öljytippa sisältää laadukasta CBDyhdistettä ja puhtaita eteerisiä viherminttu- ja piparminttuöljyjä. Cool Mint CBD -öljyn tuoksu virkistää, kun päivä tuntuu erityisen pitkältä. AINESOSAT | Puhdas ja tehokas CBD ja Young Livingin eteeriset viherminttuja piparminttuöljyt

Tällä hetkellä voimme lähettää Nature's Ultra CBD -tuotteita vain tiettyihin Euroopan maihin. Käy katsomassa verkkosivuiltamme tai virtuaalitoimistostamme lista näistä maista.

Huomaa: Lue aina käyttöohjeet tuotteen etiketistä.

NAT UR E’S U LTRA

100YLELÄMÄNTAPA Tuomme tuotteita elämäsi kaikille osa-alueille yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Pidämme kotisi puhtaana, ihosi kauniina, kehosi ravittuna ja mielesi korkealla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle hyviä vaihtoehtoja terveellisempään elämään, ilman että joudumme tekemään kompromisseja Seed to Seal® -sitoumuksemme suhteen. Tavoitteenamme on lisätä hyvinvointiasi mahdollisimman monipuolisesti. Tutustuttamalla muita Young Living -elämäntapaan, voit parantaa elämänlaatuasi entisestään.


MIKSI KANNATTAA LIITTYÄ YOUNG LIVINGIIN? Kun liityt Young Livingin jäseneksi, sinusta tulee osa kannustavaa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka jäsenet haluavat löytää luonnollisia, aitoja ratkaisuja itselleen ja perheelleen. Young Living -jäsenyyteen kuuluu paljon muutakin kuin mahdollisuus käyttää eteerisiä öljyjämme ja niitä sisältäviä tuotteita. Se tarjoaa myös seuraavat edut: • 24 prosentin alennus vähittäismyyntihinnoista

Liittymällä Essential Rewards -ohjelmaan voit myös

kaikissa Young Living -tuotteissa: Tämän huomattavan

saada alennuksia toimituskuluista, saada kanta-

alennuksen ansiosta voit löytää itsellesi lisää uusia

asiakaslahjoja, ansaita tiettyjä bonuksia ja hyötyä

suosikkituotteita sekä jakaa tuotteitamme myös

ohjelmakohtaisista tarjouskampanjoista.

muiden kanssa.

• Tunnustusta kyvykkyydestä ja ahkeruudesta:

• Mahdollisuus osallistua palkkiojärjestelmään: Yhtenä

Järjestämme vuosittain useita matkoja kauniisiin

alan anteliaimmista palkkiojärjestelmistä se tarjoaa

kohteisiin eri puolilla maailmaa, koska haluamme

keskimääräistä suuremmat ansiot palkkioiden, hyvien

palkita ja kouluttaa jäseniämme, jotka ovat osoittaneet

bonusten ja vähittäismyynnin kautta – ja vain siitä

poikkeuksellista omistautumista liiketoimintaansa.

hyvästä, että jaat eteeriset öljyt muiden kanssa.

Lisäksi palkitsemme tasoaan nostaneita jäseniämme

• Käytännöllinen Essential Rewards -ohjelma: Kun teet jatkuvan kuukausitilauksen, suosikkituotteesi saapuvat kuukausittain kätevästi kotiovellesi ja lisäksi voit kerätä pisteitä ja ansaita ilmaisia tuotteita.

vuosittain järjestettävässä International Grand Convention -tapahtumassa.


JOKO HALUAT LIITTYÄ?

Young Living -jäseneksi liittyminen on helppoa ja houkuttelevaa! Toimi seuraavasti: 1.

Mene verkko-osoitteeseen YoungLiving.com.

2.

Klikkaa “liity jäseneksi”.

Jälleenmyyjäjäsenet saavat tuotteista 24 prosentin alennuksen sekä mahdollisuuden hyötyä Essential Rewards -ohjelmasta ja anteliaasta palkkiojärjestelmästämme.

Asiakasjäsenet maksavat Young Living -tuotteista täyden hinnan, eikä heidän jäsenyytensä edellytä vähimmäistilauksia. Asiakasjäsenet eivät voi osallistua Essential Rewards -ohjelmaan tai hyötyä palkkiojärjestelmästä.

3.

Jos haluat, valitse aloituspakkaus ja Essential Rewards Kit -palkkiopistesetti.

4.

Lisää haluamasi muut tuotteet tilaukseesi.

5.

Jatka kassalle ja viimeistele jäseneksi liittyminen.

6.

Nyt voit alkaa nauttia maailman laadukkaimmista eteerisistä öljyistä ja eteerisiä öljyjä sisältävistä tuotteista.


Liity

E S SENTIAL REWARDS -ohjelmaan Essential Rewards -ohjelma varmistaa, ettet joudu koskaan olemaan ilman Young Living -suosikkejasi. Tehdessäsi Essential Rewards -tilauksia, ansaitset pisteitä, joita voit myöhemmin käyttää tuotteisiimme. Saat tuotteet suoraan kotiisi.

Voit muokata tilaustasi joka kuukausi.

Pääset osallistumaan ainutlaatuisiin kampanjoihin.

Saat valita tilauksesi käsittelypäivän.

Saat lojaalisuuspalkintoja, kun olet ollut

Ansaitset Essential Rewards -pisteitä.

yhtäjaksoisesti jäsenenä 3, 6 ja 9 kuukautta.

Nautit hyvistä kokoelma-alennuksista.

Kahdentoista peräkkäisen kuukauden jälkeen ainutlaatuinen Loyalty-öljysekoitus on sinun!

105

NINGXIA RED® ESSENTIAL REWARDS KIT

THIEVES® ESSENTIAL REWARDS KIT

KOODI

KOODI

489308

369708

• •

• •

Thieves® 15 ml

Thieves® Fresh Essence Plus Mouthwash

Thieves® Foaming Hand Soap x 2 (236 ml)

NingXia Red® x 4 (750 ml) NingXia Red® Singles (60 ml), 30 pk

YL-ELÄ M Ä N TA PA

Thieves® AromaBright Toothpaste

• •

Thieves® Spray x 2

Thieves® Waterless Hand Purifier x 2 (29 ml)

Thieves® Household Cleaner x 2 (426 ml)


Aloita oma menestystarinasi

YO UN G L IVIN G A L O I T US PAKK AU K SELLA

Aloituspakkaukset on suunniteltu sisältämään liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä huippuluokan materiaaleja ja aikaisempaa enemmän tuotteita. Ne ovat täydellinen tapa esitellä jollekin Young Livingin tarjoama elämäntapa ja sen mahdollisuudet. Liity jäseneksi tilaamalla jokin aloituspakkauksistamme, niin saat monenlaisia ainutlaatuisia etuja: • 24 prosentin tukkualennus • Mahdollisuus ansaita palkkioita ja bonuksia • Mahdollisuus osallistua Essential Rewards -ohjelmaan ja saada ilmaisia tuotteita, alennuksia toimituskuluista ja paljon muuta • Mahdollisuus auttaa muita löytämään hyvinvointia ja vapautta

Mene osoitteeseen YoungLiving.com!

Y L- ELÄ M ÄNTAPA

106


PREMI UM-ALOITUSPAKKAUS • Diffuuseri (Valitse mieleisesi diffuuseri. Aloituspakkauksen hinta vaihtelee diffuuserista riippuen). • Premium Essential Oils -kokoelma (öljyt 5 ml): - - - - - - • •

Copaiba DiGize® Frankincense Lavender Lemon PanAway

- Peppermint - Young Living Purification® - Young Living R.C.® - Thieves®

Young Living Stress Away® 5 ml Orange Plus-öljy 5 ml 10 öljyjen näytepulloa 10 käyntikorttia Tuotekuvasto Discover Your YL Lifestyle

1 x AromaGlide® Roller Fitment -rullalisäosa 2 x NingXia Red® -yksittäispakkaus (60 ml)

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS ARIA -DIFFUUSERILLA

107

• • • • • •

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS DESERT MIST -DIFFUUSERILLA

KOODI

KOODI

37533

37614

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS DEWDROP -DIFFUUSERILLA

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS CHARCOAL LANTERN -DIFFUUSERILLA

KOODI

KOODI

37626

37555

YL-ELÄ M Ä N TA PA


BASIC-ALOITUSPAKKAUS KOODI

37456

1 x Young Living Stress Away® 5 ml

2 x NingXia Red® Single (60 ml)

1 x AromaGlide®- rullalisäosa

10 x käyntikortti

1 x Orange Plus 5 ml

Tuotekuvasto

10 x näyteöljypullo

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS NINGXIA-TUOTTEILLA KOODI

37469

NingXia Red® – 2 x 750 ml:n pullo

NingXia Nitro

30 x NingXia Red® Single (60 ml)

Basic-aloituspakkaus

PREMIUM-ALOITUSPAKKAUS THIEVES®-TUOTTEILLA KOODI

37506

1 x Thieves® 15 ml

1 x Thieves® Spray

1 x Thieves® AromaBright Toothpaste

1 x Thieves® Waterless Hand Purifier

1 x Thieves® Fresh Essence Plus Mouthwash

1 x Thieves® Laundry Soap

1 x Thieves® Household Cleaner

1 x Thieves® Washing Up Liquid Basic-aloituspakkaus

1 x Thieves® Foaming Hand Soap

CBD PREMIUM -ALOITUSPAKKAUS Calm CBD Roll-On, 300 mg

CBD Muscle Balm, 300 mg

Citrus CBD Oil, 500 mg

Getting Started with CBD -esite

EXTRA-STRENGTH CBD PREMIUM -ALOITUSPAKKAUS Calm CBD Roll-On, 600 mg

CBD Muscle Balm, 600 mg

Citrus CBD Oil, 1000 mg

Getting Started with CBD -esite

Tällä hetkellä voimme lähettää Nature's Ultra CBD -tuotteita vain tiettyihin Euroopan maihin. Käy katsomassa verkkosivuiltamme tai virtuaalitoimistostamme lista näistä maista.

Y L- ELÄ M ÄNTAPA

108


Kehitimme Seed to Seal® -periaatteemme takaamaan tuotteittemme korkeat laatustandardit. Meille ihmiset ja planeetta tulevat aina ensimmäisinä. Seed to Seal -ohjelmamme kolme peruspilaria - hankinta, tiede ja laatustandardit - varmistavat, että voit hyvillä mielin rakastaa tuotteitamme tietäen, että jokaisen pullon, putkilon, laatikon tai laukun sisällä on tehokas, kestävästi valmistettu tuote.


SEED TO SEAL® LAATUSITOUMUKSEMME

HA NKI NTA Laadukkaiden tuotteidemme takana ovat korkealaatuiset ainesosat. Öljymme ovat lähtöisin vain Young Livingin omistamilta maatiloilta, kumppanuusmaatiloilta ja Seed to Seal -sertifioiduilta toimittajilta. Tämän vuoksi voimme noudattaa kestäviä viljelykäytäntöjä ja ottaa laadun lisäksi yhtä lailla huomioon ympäristölliset ja yhteisölliset näkökohdat. Hankintatapamme ansiosta sinun ei tarvitse koskaan tehdä valintaa laadun ja omantunnon välillä.

TI EDE Puhtaus alkaa pelloilta ja se vahvistetaan laboratoriossa. Meillä on kaksi omaa laboratoriota, joiden lisäksi käytämme 12 huippulaatuista itsenäistä laboratoriota varmistamaan tuotteidemme puhtauden. Jokaisen Young Living -öljyerän puhtaus ja tehokkuus testataan huolellisesti. D. Gary Young Research Institutessa työskentelee yli 50 tutkijaa. Tuotteet, jotka eivät täytä korkeita laatuvaatimuksiamme eivät koskaan päädy koteihin asti.

LA ATUSTA NDA RDIT Johtoasemamme velvoittaa meitä toimimaan esimerkkinä muille ja ylläpitämään korkeita ympäristöystävällisiä standardeja. Sitoutumisemme ympäristönsuojeluun tarkoittaa sitä, että asetamme ihmiset ja planeettamme voittojen tavoittelun edelle. Suunnittelemme, arvioimme ja sääntelemme prosessejamme proaktiivisesti voidaksemme varmistaa, että teemme asiat oikein.

Seed to Seal® on mukana kaikessa, mitä teemme. Lukeaksesi lisää Seed to Sealistä, mene osoitteeseen SeedtoSeal.com.

110


GLOBAALIT MAATILAT Puhtaus alkaa maatiloiltamme. Siksi maatilamme ovat kaiken a ja o. Young Living on ainoa eteerisiä öljyjä valmistava yritys, jonka öljyt tulevat 100-prosenttisesti omilta maatiloilta, kumppanuusmaatiloilta ja Seed to Seal® -sertifioiduilta toimittajilta. Olemme huolellisesti valinneet kaikki maatilamme niiden kestävän innovatiivisuuden ja reilujen työskentelyolosuhteiden vuoksi, unohtamatta tietenkään maatiloilla kasvavia puhtaita kasveja.Young Living -laventelimaatila ja tislaamo Mona , Utah , Yhdysvallat

Young Livingin Whispering Springs Farm -laventelitilalla on tärkeää symboliarvoa niin Young Livingille, eteeristen öljyjen tunnetuksi tekemiselle kuin koko hyvinvointiyhteisöllekin. Tämä laventelitila on lyhyen ajomatkan päässä Young Livingin globaalista pääkonttorista, ja sieltä ovat lähtöisin useat tapahtumat, kuten Lavender Day -festivaali, Essential Oils and Animals Conference -konferenssi ja The Fall Festival Draft Horse Show and Rodeo -hevosnäyttely ja rodeo.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT Ö L J Y T : Laventeli • Myskisalvia • Kultapiisku • Sitruunamelissa • Kataja • Kärsämö • Harmaapihta • Evergreen Essence • Tuoksuruuta • Iisoppi


Skyrider Wilderness -tila Tabiona , Utah , Yhdysvallat Tämä on yksi rakastetuimmista maatiloistamme, ja monet Young Living -jälleenmyyjät eri puolilta maailmaa ovat jo vierailleet maatilalla retriiteissä ja erilaisissa tapahtumissa. Maatila sijaitsee Utahin kukkuloilla Tabionassa, ja sillä oli erityinen paikka Garyn sydämessä. Kasvatamme Skyrider Ranchilla ainutlaatuista yksijyvävehnäämme. Maatila toimii myös tutkimuskeskuksena, jossa kehitämme uusia tislausmetodeja ja teemme uusiin kasveihin liittyvää tutkimusta.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVA T U O T E : Yksijyvävehnä (Einkorn)

Skyrider River -tila Tabiona , Utah , Yhdysvallat Tämä maatila on uusi tulokas Tabiona-maatilaperheessämme. Lähellä Skyrider Wilderness -maatilaa sijaitseva Skyrider River on kaunis maatila, jossa keskitytään eteerisiä öljyjä koskevaan tutkimustyöhön. Maatilan mailla sijaitsee myös D. Gary Young Wildlife Sanctuary. Kyseessä on 4,5 hehtaaria maanviljelyyn kelpaamatonta maata, jonka Young Living lahjoitti luonnonsuojelualueeksi. Luonnonsuojelualueella viihtyy mm. Utahin korvakorppikotkaksi nimetty lintu. Luonnonsuojelualue koostuu Duchesnejoesta, kahdesta vuoristoalueesta sekä laajoista salviapuskien kasvualueista, jotka tarjoavat hienon kasvuympäristön uhanalaiselle marunakanalle.

St. Maries -laventelimaatila ja tislaamo St . Maries, Idaho, Yhdysvallat Kaikki alkoi St. Maries -laventelitilalta. Kymmeniä vuosia sitten Gary Young toi puhtaita, aitoja laventelin ja sitruunamelissan siemeniä Ranskasta ja istutti ne yli 80 hehtaarin maa-alueelle, josta tämä kaunis maatila koostuu. Nykyään tilalla kasvatetaan biodynaamisesti viljeltyä sitruunamelissaa yli 49 hehtaarin kokoisella alueella, joten se on maailman suurin sitruunamelissaöljyn tuottaja.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT Ö L J Y T : Laventeli • Sitruunamelissa • Kultapiisku

G LOBA A LIT MA ATI L AT

114


Vida de Seville -tislaamo Almaden de la Plata , Sevilla , Espanja Tämä tislaamo, jossa tislataan monia suosikkiöljyjämme, sijaitsee noin tunnin ajomatkan päästä Sevillasta. Tislaamo operoi suurella intohimolla ja ammattitaidolla. Paikalliset työntekijät keräävät Sierra Norte -luonnonpuistossa kasvavaa kistusta kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Vida de Seville -tislaamon tislausprosessi- ja nollajätekäytännöt pitävät huolta maasta ja takaavat luonnon tarjoaman parhaan lopputuotteen.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT Ö L J Y T : Kistus • Olibaanihartsi • Mirha

Labbeemint-kumppanuustislaamo White Swan , Washington , Yhdysvallat Labbeemint kumppanuustislaamo on perheyritys, joka on tuottanut korkealaatuista minttuöljyjä vuodesta 1940. Labbeemintin toimitusketjun rehellisyys ja läpinäkyvyys tekee siitä ideaalin Mentha piperitan toimittajan ja Young Livingin kumppanin.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT Ö L J Y T : P iparminttu • Viherminttu

Kona Sandalwood Reforestation Project Big Island , Havaiji , Yhdysvallat Young Living tekee kumppaniensa kanssa yhteistyötä kulttuuriarvojen säilyttämiseksi. Esimerkkinä mainittakoon Konan seudulla toteutettava santelipuumetsän istutushanke (Kona Sandalwood Reforestation Project), jota Young Living tukee omalta osaltaan. Tällä alueella Young Living -tuotteita varten kerätään vain kuollutta tai kuolevaa santelipuuta, jotta saaren ekologinen tasapaino säilyisi. Samalla noudatetaan syvään juurtuneita havaijilaisia perinteitä, joiden mukaan ihmisen vastuulla on vaalia kunnioittavaa suhdetta luontoon.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVA E T E E R I N E N Ö L J Y: Royal Hawaiian Sandalwood ™ * *Royal Hawaiian Sandalwood -tavaramerkin omistaja on Jawmin , LLC .

115

G LOBA A LI T M A ATIL AT


Finca Botanica -maatila ja tislaamo Chongon (Guayaquil), Ecuador

Tämän tilan ja sen huipputasoisen tislaamon rakentaminen alkoi Gary Youngin intohimoisena hankkeena. Guayaquilin trooppinen ilmasto suosii Young Livingin omistamaa yli 809 hehtaarin laajuista rikasta määperää, ympärivuotisia sadonkorjuita ja runsasta kasvilajistoa.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT Ö L J Y T J A T U O T T E E T : Tuoksuilangia • Palo Santo • Mastrante • Sitruunaheinä • Viktoriankuumepuu • D orado Azul • Vetiveriaheinä • Plectranthus Oregano • Tuoksuruuta • Suklaa


Dalmatia Aromatic -maatila ja tislaamo Split , Kroatia

Dalmatian maisemat heijastelevat alueen vahvaa kulttuuriperintöä, ja Dalmatia on ihanteellinen kasvupaikka italianolkikukalle. Tästä syystä maatila perustettiin suositun Helichrysum-öljyn alkulähteeksi kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tila on sittemmin laajentunut ja siellä viljellään nykyisin muitakin kasveja.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT Ö L J Y T : Olkikukka • Salvia


Amanzi Amahle -maatila ja tislaamo KwaZulu-Natal , Etelä-Afrikka Amanzi Amahle -maatilan ja tislaamon pääkonttori sijaitsee Etelä-Afrikassa Witwatersrand-kukkuloilla. Maatila toimii yhteistyössä paikallisten maanviljelijöiden kanssa tuottaessaan suosituimpia öljyjämme. Amanzi Amahle -maatila ja tislaamo auttaa myös paikallisia pieniä maatiloja tuottamaan korkealaatuisia eteerisiä öljyjä.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT Ö L J Y T : Teepuu • Eucalyptus Radiata • Sitruuna • Appelsiini • Greippi

Ord River -santelipuumaatila ja tislaamo Kununurra , Australia Tämän maatilan pääkonttori sijaitsee Perthissä, mutta itse santelipuut kasvavat Australian trooppisilla takamailla. Tislaamo on Albanysta etelään. Ord River -maatila on kehittänyt omat siemenviljelyksensä, minkä ansiosta maatila voi jatkuvasti tehdä parannuksia siemenkantaansa. Kyseessä on maailman suurin santelipuihin erikoistunut tislaamo. Western AU Water -yritys on myöntänyt tislaamolle korkeassa arvossa pidetyn palkinnon maatilan tekemien veden säännöstelytoimien ansiosta. Vuodesta 2010 maatila on kierrättänyt yli kolme miljoonaa litraa vettä.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVA E T E E R I N E N Ö L J Y: Sacred Sandalwood

Taiwan -osuuskuntamaatila ja tislaamo Taitung , Taiwan Tämä osuuskuntatila koostuu pienemmistä yksittäisistä maatiloista, joista jokainen keskittyy eri öljyihin. Kuten jokaisella ainutlaatuisella tilalla, myös jokaisella öljyllä on oma tarinansa ja taustansa, joihin kuuluvat jatkuvuus, sukupolvihistoria ja perheen merkitys sekä öljyn valmistukseen tarvittava kekseliäisyys ja innovointi.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT Ö L J Y T : Jade Lemon • Formosansypressi • Xiang Mao • Kamferipuu

G LOBA A LIT MA ATI L AT

118


Finca Victoria -maatila Ciudad Victoria , Tamaulipas, Meksiko Finca Victoria -maatila kattaa 970 hehtaaria hedelmällistä maata, jolla kasvaa 50 käsin hoidettua hedelmäpuulehtoa. Tuoreet limetin- ja greipinkuoret kylmäpuristetaan paikan päällä ja niistä valmistetaan huippulaatuista eteeristä öljyä. Maatila ei tuota lainkaan jätettä, ja jokainen hedelmän osa hyödynnetään.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT Ö L J Y T : Greippi • Limetti

Outback Botanical -reservaatti ja tislaamo D ar win , Australia Australian Pohjoisterritorion takamaat tarjoavat upeat olosuhteet australialaisten sypressimäntyjen kasvatukselle. Outback Botanical Reserve -tilan perustaja tutki aboriginaalien lääkeainemääritelmien mukaista kansanomaista kasvitieteellistä käyttöä ja löysi uuden, nyt jo patentoidun tislausmenetelmän, joka johti eteerisen Blue Cypress -öljyn valmistamiseen.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVA E T E E R I N E N Ö L J Y: Sininen sypressi

Happy Pili -puumaatila ja tislaamo Bicol , Filippiinit Happy Pili Tree -maatila toimii korkeiden laatuvaatimuksien mukaisesti ja sen sadonkorjuumenetelmät ovat eettisiä. Siksi maatila sopii täydellisesti Young Livingin eteerisen Elemi-öljyn toimittajaksi. Happy Pili Tree -maatilalla on paljon kokemusta kanaaripuun laillisesta ja kestävästä hankinnasta ja siksi tiedämme, että maatila tulee jatkossakin huolehtimaan paikallisesta luonnosta hyvin.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVA E T E E R I N E N Ö L J Y: Elemi

119

G LOBA A LI T M A ATIL AT


Arabian Frankincense -tislaamo Muscat , Oman

Young Living on maailman ensimmäinen ja ainoa yritys, joka on saanut luvan tislata ja tuoda länsimaihin omanilaista Sacred Frankincense -öljyä. Tämän alueen Boswellia sacra -puilla on rikas historia – niiden pihkaa on kerätty jo 5 000 vuoden ajan. Vuosisataista perinnettä noudatetaan edelleen ottamalla puiden pihka talteen samalla menetelmällä ja samana vuodenaikana.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVA E T E E R I N E N Ö L J Y: Temppeliolibaani


Simiane-la-Rotonde -laventelimaatila ja tislaamo Simiane-la-Rotonde , Ranska

Young Livingin Simiane-la-Rotonde Lavender -maatila sijaitsee Ranskassa viehättävällä Provencen alueella, joka tunnetaan kauneudestaan, tuoksuvista laventelipelloistaan ja koko kesän kestävistä festivaaleista. Tilalla pidetään vuosittain Lavender Harvest -sadonkorjuutapahtuma, ja siitä on tullut suosittu kohde eteeristen öljyjen ystäville, taiteilijoille ja muille kävijöille, jotka haluavat päästä osalliseksi tämän erityisen paikan kiehtovasta ilmapiiristä.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT Ö L J Y T J A T U O T T E E T : Laventeli • Myskisalvia • Rosmariini • Hybridilaventeli • Yksijyvävehnä


Northern Lights -maatila ja tislaamo Fort Nelson , Brittiläinen Kolumbia , Kanada Laajamittaisen etsinnän ja tutkimuksen jälkeen Young Living osti vuonna 2014 Kanadan Brittiläisestä Kolumbiasta maata aikomuksenaan perustaa Northern Lights -maatila. Tilasta tuli monissa suosituissa eteerisissä öljysekoituksissa käytettävän Black Spruce -öljyn tärkein lähde. Tilan puhtaassa maaperässä ei ole käytetty lainkaan synteettisiä kemikaaleja tai lannoitteita.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVA E T E E R I N E N Ö L J Y: Northern Lights -mustakuusi

Mera Ocotea -maatila Pastaza , Ecuador Mera Ocotea on yksi uusista maatiloistamme, joka tarjoaa meille uniikin mahdollisuuden huolehtia osaltamme maapallon tulevaisuudesta. Aiomme istuttaa 48 hehtaarin alueelle 5 000 viherlaakeripuuta hapen tuotantoa edistämään. Tulemme hyödyntämään sadevettä kastelussa ja käyttämään vain luonnollisen pölytyksen kautta saatuja GMO-vapaita siemeniä. Maatilan ympärillä on elinympäristöjä yhdistäviä eläinkäytäviä, jotka suojelevat ja palauttavat ennalleen uhanalaisia eläinpopulaatioita.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVA E T E E R I N E N Ö L J Y: Viherlaakeri

Highland Flats -puutila ja tislaamo Naples, Idaho, Yhdysvallat Highland Flats -puutilalla kasvavat kauniit havupuut tuottavat raikkaita eteerisiä öljyjä. Tässä rauhallisessa maaseutumiljöössä järjestetään vuosittain Young Livingin Winter Harvest -tapahtuma sekä kevätistutusprojekti, joiden yhteydessä jäsenet voivat osallistua Seed to Seal -prosessiin ja kokea omakohtaisesti, millaista on työskennellä maailman ensimmäisessä uusinta teknologiaa edustavassa täysin automatisoidussa eteeristen öljyjen tislaamossa.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT Ö L J Y T : Idahon mustakuusi • Harmaapihta • Idahon jättipihta

G LOBA A LIT MA ATI L AT

122


Kalipay-kookosmaatila Polillo -saaret , Filippiinit Kalipay-kookosmaatila sijaitsee Filippiineillä trooppisissa maisemissa. Kalipay on suurin kookosöljyn toimittajamme. Valitsimme Kalipayn maatilakumppaniksemme, koska se jakaa kanssamme auttamisen halun. Joka vuosi Kalipay luovuttaa osan voitoistaan hyvään tarkoitukseen, kuten esim. vähäosaisten koulutuksen tukemiseen. Kalipay-kookosmaatila käyttää vihreää kemiaa, jossa resursseja hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti ja jäte pyritään eliminoimaan jo valmistusprosessin aikana.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVA T U O T E : Kookosöljy

Bella Vista -maatila Reggio C alabria , Italia Bella Vista -maatila sijaitsee Italiassa 32 kilometriä Reggio Calabria -kaupungin ulkopuolella — kyseinen alue tuottaa lähes 90 prosenttia koko maailman eteerisestä bergamottiöljystä. Maatilalla on käytössä korkeimmat mahdolliset tuotantotavat öljyjen puhtauden ja laadukkuuden varmistamiseksi. Maatilalla on myös sää puolellaan: maatilan rakennukset hyödyntävät 100-prosenttisesti aurinkoenergiaa sesongin ulkopuolisena aikana.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVA E T E E R I N E N Ö L J Y: Bergamotti

123

G LOBA A LI T M A ATIL AT


Ningxia Wolfberry -maatila ja tislaamo Ningxia , Kiina

Matkustellessaan ympäri maailmaa Gary törmäsi Kiinan kaukaisella Ningxia-alueella gojimarjoihin. Ningxia-alue on hyvin monimuotoista. Siellä on metsäisiä kukkuloita ja vuoria, aavikoita ja Yellow Riverin halkaisemia aukeita. Joesta saatu kasteluvesi tukee NingXia Red® -tuotesarjassa tarvittavien gojimarjojen, gojimarjasoseen ja gojimarjan siemenöljyn tuotantoa. Gary halusi viedä tämän supermarjan hyödyt Kiinan ulkopuolelle ja ryhtyi yhteistyöhön perheyrityksenä toimivan Ningxia Wolfberry -maatilan ja tislaamon kanssa.

TÄ LTÄ M A AT I L A LTA S A ATAVAT T U O T T E E T : NingXia Red ® • NingXia Nitro • NingXia Zyng


HAKEMISTO 3 Wise Men 30-Oil Collection

A

Abundance Acceptance Animal Scents® Inner Balance Animal Scents® Pet Care Animal Scents® Pet Fresh Animal Scents® Pet Renew Animal Scents® PuriClean Aria Ultrasonic Diffuser AromaEase AromaGuard Meadow Mist Deodorant AromaGuard Mountain Mint Deodorant Aroma Life Aroma Siez ART Gentle Cleanser ART Light Moisturiser ART Refreshing Toner ART Renewal Serum ART Skin Care System Australian Kuranya Awaken

B

Balance Complete Basic-aloituspakkaus Basil Basil Plus Bath & Shower Gel Base Believe Bergamot Black Pepper Black Pepper Plus BLM BLOOM by Young Living Brightening Cleanser BLOOM by Young Living Brightening Essence BLOOM by Young Living Brightening Lotion BLOOM by Young Living Collagen Complete Blue Tansy Brain Power Breathe Again® Roll-On

C

Caraway Cardamom Plus Carrot Seed Car Vent Diffuser Car Vent Diffuser -vaihtolaput CBD CBD Premium -aloituspakkaus Cedarwood Cel-Lite Magic Massage Oil Charcoal Bar Soap Charcoal Lantern Diffuser Christmas Spirit CinnaFresh Deodorant Cinnamint Lip Balm Cinnamon Bark Cinnamon Bark Plus Cistus CitraGuard Deodorant Citronella

125

H A KEM I STO

30 45 30 30 40 40 40 40 40 47 30 63 63 30 30 94 94 94 94 94 30 30 77 108 16 26 59 31 16 16 26 77 92 92 92 77, 92 16 31 42 16 26 16 47 48 100 108 16 44 59 48 31 63 95 16 26 17 63 17

ClaraDerm Clarity Clary Sage Clary Sage Floral Water Clove Clove Plus Coconut-Lime Moisturising Body Butter Common Sense Cool Azul Cool Azul Sports Gel Copaiba Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo Coriander Plus Cumin Plus Cypress

D

Davana Deep Relief® Roll-On Desert Mist Diffuser Detoxzyme Dewdrop Diffuser DiGize® Dill Dill Plus Dorado Azul Dragon Time Dragon Time Bath & Shower Gel Dragon Time Massage Oil Dream Catcher

61 31 17 70 17 26 61 31 31 61 17 67 67 26 26 17

Grounding

17 42 48 77 48 31 17 26 18 31 59 44 32

J

E

Easy Breeze Awakening Shower Steamers 59 Egyptian Gold 32 Elemi 18 En-R-Gee 32 EndoFlex 32 Essentialzyme 77 Essentialzymes-4 77 Eucalyptus Blue 18 Eucalyptus Globulus 18 Eucalyptus Radiata 18 Evening Peace Bath & Shower Gel 59 Everyday Oils 45 Exodus II 32 Extra-Strength CBD Premium -aloituspakkaus 108

F

Feather the Owl Diffuser Feelings Fennel Fennel Plus Forgiveness Frankincense

48 45 18 26 32 18

G

Gary’s True Grit Chocolate-Coated Wolfberry Crisp Bars Gary’s True Grit Einkorn Flakes Cereal Gary’s True Grit Einkorn Granola Genesis Hand & Body Lotion Gentle Baby Geranium German Chamomile Ginger Ginger Plus GLF Grapefruit Grapefruit Lip Balm Gratitude

82 82 82 61 32 18 19 19 26 32 19 95 33

H

Harmony Helichrysum Helichrysum Floral Water Highest Potential Hinoki Hong Kuai

I

ICP Idaho Blue Spruce Idaho Grand Fir IlluminEyes ImmuPower Inner Child Inner Defense Jade Lemon Jasmine Joy Juniper JuvaCleanse JuvaFlex JuvaPower

K

KidScents® GeneYus KidScents® MightyPro KidScents® MightyZyme KidScents® KidCare KidScents® Shampoo KidScents® Toothpaste KidScents® TummyGize Kunzea

L

Lady Sclareol Lantern Diffuser LavaDerm After-Sun Spray LavaDerm Cooling Mist Lavender Lavender Bath & Shower Gel Lavender Calming Bath Bombs Lavender Conditioner Lavender Floral Water Lavender Foaming Hand Soap Lavender Hand & Body Lotion Lavender Honey Lavender Lip Balm Lavender Mint Daily Conditioner Lavender Mint Daily Shampoo Lavender-Oatmeal Bar Soap Lavender Shampoo Lavender Plus Ledum Lemon Lemon Myrtle Lemon Plus Lemongrass Lemongrass Plus Life 9 Light The Fire Lime Live Your Passion Longevity

M

Magnify Your Purpose

33 33 19 70 33 19 19 77 19 19 77 33 33 78 20 20 33 20 33 34 78 56 56, 78 56, 78 56 56 56 56 20 34 48 62 62 20 59 60 67 70 60 62 70 95 67 67 60 67 27 20 20 20 27 21 27 78 34 21 34 34 34


Marjoram Marjoram Plus MegaCal Melissa M-Grain Melrose Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 Mirah Luminous Cleansing Oil Mirah Lustrous Hair Oil Mirah Shave Oil Mister Morning Start Bath & Shower Gel Motivation MultiGreens Myrrh Myrtle

N

Nature’s Ultra Calm CBD Roll-On Nature’s Ultra CBD Muscle Balm Nature’s Ultra Cinnamon CBD Oil Nature’s Ultra Citrus CBD Oil Nature’s Ultra Cool Mint CBD Oil NingXia Nitro NingXia Red® NingXia Red® -yhdistelmäpakkaus NingXia Red® -yksittäispakkaus NingXia Zyng Northern Lights Black Spruce Nutmeg Nutmeg Plus

O

Ocotea Oils of Ancient Scripture Olive Essentials OmegaGize3® One Heart Orange Orange Blossom Facial Wash Orange Plus Oregano Oregano Plus Ortho Ease Massage Oil Ortho Sport Massage Oil

P

Palo Santo PanAway Parsley Plus Patchouli Peace & Calming® Peace & Calming® II Peace & Calming® Roll-On Peppermint Peppermint-Cedarwood Bar Soap Peppermint Plus Pine Premium-aloituspakkaus Aria-diffuuserilla Premium-aloituspakkaus Charcoal Lantern -diffuuserilla Premium-aloituspakkaus Desert Mist -diffuuserilla Premium-aloituspakkaus Dewdrop-diffuuserilla Premium-aloituspakkaus NingXia-tuotteilla Premium-aloituspakkaus Thieves®-tuotteilla Progessence Phyto Plus Protein Power Bites

R

Raindrop Technique®

21 27 78 21 34 34 62 95 67 62 35 60 35 78 21 21 100 100 100 100 100 74 74 74 74 74 21 21 27 22 45 78 79 35 22 95 27 22 27 44 44 22 35 27 22 35 35 42 22 60 28 22 107 107 107 107 108 108 62 82 45

Raven Ravintsara Relaxation Massage Oil Release Relieve It Roman Chamomile Rose Rosemary Rosemary Floral Water Rosemary Plus Rose Ointment Royal Hawaiian Sandalwood™ RutaVaLa

35 22 44 35 36 23 23 23 70 28 62 23 36

S

Sacred Frankincense 23 Sacred Mountain 36 Sacred Sandalwood 23 Sage 23 Sage Plus 28 Sandalwood Moisture Cream 96 SARA 36 Satin Facial Scrub, Mint 96 Savvy Minerals® Blending Sponge 90 Savvy Minerals® Blush 86 Savvy Minerals® Bronzer Brush 89 Savvy Minerals® Brush Set 89 Savvy Minerals® Concealer Brush 89 Savvy Minerals® Contour Brush 89 Savvy Minerals® Eyeliner Brush 89 Savvy Minerals® Eyeshadow 87 Savvy Minerals® Eyeshadow Palette 87 Savvy Minerals® Foundation Powder 86 Savvy Minerals® Full-Coverage Liquid Foundation Brush 90 Savvy Minerals® Lip Gloss 88 Savvy Minerals® Lipstick 88 Savvy Minerals® Liquid Foundation 86 Savvy Minerals® Mascara 87 Savvy Minerals® Poppy Seed Lip Scrub 88, 95 Savvy Minerals® Tangerine-Infused Lipstick 88 Savvy Minerals® Veil 86 SclarEssence 36 Seedlings® Baby Lotion 58 Seedlings® Baby Oil 58 Seedlings® Baby Wash & Shampoo 58 Seedlings® Baby Wipes 58 Seedlings® Calm 58 Seedlings® Diaper Cream 58 Seedlings® kori, pyyhe ja pesuliina 58 Sensation 36 Sensation Bath & Shower Gel 60 Sensation Massage Oil 44 Shutran® 36, 66 Shutran® 3-in-1 Men’s Wash 66 Shutran® Bar Soap 66 Shutran® Shave Cream 66 Slique® Bars 75 Slique® Essence 75 Slique® Tea 75 Spearmint 23 Sulfurzyme 79 Super C 79 Super Cal 79 Super Vitamin D 79 Surrender 36 Sweet Aroma Diffuser 48

T

Tangerine Tangerine Plus Tarragon Plus

Tea Tree 24 The Gift 37 Thieves® 37, 52 Thieves® AromaBright Toothpaste 52 Thieves® Cleansing Soap 52, 60 Thieves® Dental Floss 52 Thieves® Dentarome Ultra Toothpaste 52 Thieves® Foaming Hand Soap 53, 60 Thieves® Foaming Hand Soap -täyttöpullo 53 Thieves® Fresh Essence Plus Mouthwash 53 Thieves® Household Cleaner 53 Thieves® Laundry Soap 53 Thieves® Mints 53 Thieves® Plus 28, 54 Thieves® Roll-On 42, 54 Thieves® Spray 54 Thieves® Washing Up Liquid 52 Thieves® Waterless Hand Purifier 54 Thieves® Whitening Toothpaste 54 Thyme 24 Thyme Plus 28 Tranquil Roll-On 42 Transformation 37 Trauma Life 37

U

USB Diffuser

48

V

Valerian Valor® Valor® Deodorant Valor® Bar Soap Valor® Roll-On Vetiver

W

White Angelica Wintergreen Wolfberry Eye Cream

24 37 63 61 42 24 37 24 96

X

Xiang Mao

24

Y

Ylang Ylang 24 YL Vytalyte Drops 82 Young Living Citrus Fresh® 37 Young Living Citrus Fresh® Energising Shower Steamers 61 Young Living Citrus Fresh® Plus 28 Young Living Purification® 37 Young Living R.C.® 38 Young Living Stress Away® 38 Young Living Stress Away® Roll-On 42 Young Living Stress Away® Relaxing Bath Bombs 61 Young Living V-6® Vegetable Oil Complex 44

24 28 28 H A KE M I STO

126


L U O N T O A T I S L AT U S S A M U O D O S S A J A PA R E M PA A E L Ä M Ä Ä . Voit tilata tuotteita verkko-osoitteesta YoungLiving.com.

R

384940 FI v.1 www.fsc.org FSC N001837 R

127