Page 1

ART

®

Upptäck din medfödda glöd


Naturliga blandningar för

ÄKTA SKÖNHET Stark, självsäker, äkta – ditt verkliga jag är din bästa stil. Vi har skapat produkterna i ART-hudvårdsserien för att hjälpa dig att utstråla din medfödda skönhet så att du känner dig som ett mästerverk varje dag. De naturliga ingredienserna i ART är infuserade med rena eteriska oljor som ger näring och slätar ut. Detta unika system kombinerar traditionella kunskaper med banbrytande kosmetisk vetenskap för att skapa naturliga, effektiva produkter i en värld av syntetmaterial. Vårt lättanvända hudvårdsprogram är skonsamt för alla hudtyper och aktiva, målinriktade lösningar ger personanpassade resultat. Dessa produkter går utöver konventionella lösningar. De är tillverkade med de bioaktiva ingredienser som din hud behöver och som hjälper din hud att se strålande ut både nu och på längre sikt.

Din hud är som en målarduk —den måste förberedas ordentligt.


Steg 1:

RENGÖRING

Vill du ha silkeslen hud måste du skämma bort den varje dag! ART Gentle Cleanser avlägsnar smuts, föroreningar, smink och död hud effektivt utan skadliga ingredienser som förstör eller förändrar hudens ömtåliga pH-värde. Rengöringsmedlet innehåller en infusion av de eteriska oljorna Sandalwood, Frankincense, Lavender och Lemon som renar och avlägsnar avlagringar som täpper till porerna vilket gör huden ren och otroligt mjuk. Använda ART Gentle Cleanser: • Använd ART Gentle Cleanser minst 2 gånger om dagen samt när du har tränat eller svettats mycket. • Tvätta händerna innan du rör vid ansiktet. Om du tvättar händerna minskar risken att bakterier från händerna sprids till ansiktsporerna. • Tvätta ansiktet med ljummet vatten och torka huden torr med en ren handduk. Gnugga inte, det irriterar huden.


Steg 2:

TONING

Toning är en återställning för huden. Rengöringen öppnar porerna, men detta ofta förbisedda steg stänger dem, vilket gör huden mjukare. ART Refreshing Toner är skonsamt och torkar inte ut, det ger näring, avlägsnar kvarvarande föroreningar och balanserar, samtidigt som huden tillförs en lindrande kombination av rena eteriska oljor, extrakt av grönt te samt andra naturliga extrakter. Använda ART Refreshing Toner: • Tillsätt en liten mängd ART Refreshing Toner på en bomullsboll eller rondell och badda huden försiktigt. Låt torka i luften. • Efter användning kommer din hud att kännas ren och uppfriskad. Den eteriska Peppermint-oljan i den här unika blandningen gör att det spritter skönt i huden. • Att använda en toner är ett enkelt steg som gör stor skillnad för rengöringen och som minskar porerna för mjukare, felfriare hy.


Steg 3:

ÅTERFUKTA

Daglig återfuktning är skönhetshemligheten som inte är en hemlighet. Detta viktiga steg återfuktar och ger huden näring. Vår ART Light Moisturiser gör detta samt mycket mer, den minskar fina linjer och rynkor samt skapar en barriär som bevarar de gynnsamma effekterna av de föregående produkterna. ART Light Moisturiser är en luminiserande, lättabsorberad blandning för fet till normal hud som tillverkats med avancerade växtextrakt, bland annat cellextrakt från opuntiablad, de rena eteriska oljorna Sandalwood och Frankincense samt extrakt av sommarsnöklockans lökar. Dessa naturliga tekniker samarbetar för att skapa en återfuktande blandning som ger dina porer nytt liv. Använda ART Light Moisturiser: • Tryck en gång på pumpen på ART Light Moisturiser och massera in medlet på ansiktet och halsen 2 gånger om dagen. • Rengör och balansera alltid huden ordentligt med ART Gentle Cleanser och ART Refreshing Toner först. • Den kladdfria blandningen ART Light Moisturiser ger en mjuk, strålande och jämn bas för din sminkrutin.


Mästerverket

ART

®

Äkta skönhet strålar ut från insidan. Vårt avancerade hudvårdssystem innehåller naturliga extrakt som vårdar huden och visar din äkta skönhet utan artificiella medel. De olika ART-produkterna är noggrant utformade att friska upp huden med de renaste ingredienserna som finns, bland annat: • Rena eteriska oljor som tillverkats med Seed to Sealprocessen: de autentiska, eteriska oljorna som används i våra ART-produkter uppskattas för sin förmåga att ge näring och skönhet åt huden. • Extrakt av orkidéblommor: orkidéer har uppskattats för sin förmåga att bevara och använda vatten effektivare än många andra växter. Orkidéextrakt återfuktar på djupet och används ofta i traditionella skönhetsprodukter. I ART-serien hjälper det huden att absorbera och bevara fukt samtidigt som rynkor minskas. • Egenutvecklad blandning av växtextrakter: bevarar ARTprodukternas hållbarhet på ett naturligt sätt. Framhäv din medfödda skönhet med rena produkter som din hud kommer att älska!


Gå till YoungLiving.com när du vill ha mer information om oss, ART-hudvårdsprogrammet i 3 steg och målinriktade lösningar samt vårt kvalitetslöfte Seed to Seal.

®

Vi tar förvaltningen av vår planet på allvar. Vår toppmoderna tillverkningsprocess ger dig världens renaste oljor.

Vi kallar det för ®

Det är inte en slogan, det är vår kallelse.

#24583 SV v.1

Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London W4 5YS YoungLiving.com

ART Booklet – SV  
ART Booklet – SV